Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Spansk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Spansk"

Transkript

1 Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Spansk Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen?

2 Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester

3 Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Jeg har på kurset alt i alt brugt Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Kursets niveau var

4 Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Kursets omfang var Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene.

5 Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk)

6 Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Her nævnes specifikke områder inden for syntaks samt ordklasser, og en bemærker at der både var repetition af kendte emner samt gennemgang af nye. En enkelt havde forventet et højere niveau. Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Flere nævner underviseren/selve undervisningen/formidlingen. En nævner workshopperne, hvor der var flere undervisere til stede. Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En enkelt nævner at niveauet i opgaverne ikke var ret højt. Almen Basisgrammatik og sprogbeskrivelse (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt:

7 PBL (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? PBL (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt PBL (Spansk): Kursets niveau var

8 PBL (Spansk): Kursets omfang var PBL (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret PBL (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene.

9 PBL (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. PBL (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

10 PBL (Spansk): Evt. kommentarer: En enkelt omtaler kurset som spild af tid selv om vedkommende godt kan se at der var vigtige elementer. Samme omtaler formidlingen i negative vendinger. En anden er meget positiv og nævner at man havde god mulighed for at stille spørgsmål. PBL (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Nogle nævner konkrete ting som metode og problemformulering og at tænke innovativt, mens et par stykker skriver at der ikke var noget de ikke havde lært på gymnasiet. PBL (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Flere nævner underviseren. En nævner workshopperne. PBL (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En finder at der var en slavisk gennemgang og at der var meget kendt stof. En anden at der var for mange kursusgange i forhold til indhold. En at der manglede materiale. PBL (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: En enkelt forslår mere konkret materiale.

11 Virksomhedsforståelse (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Virksomhedsforståelse (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt Virksomhedsforståelse (Spansk): Kursets niveau var

12 Virksomhedsforståelse (Spansk): Kursets omfang var Virksomhedsforståelse (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret Virksomhedsforståelse (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene.

13 Virksomhedsforståelse (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Virksomhedsforståelse (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

14 Virksomhedsforståelse (Spansk): Evt. kommentarer: Flere finder at der var for meget læsestof. En omtaler at der var mange aflysninger i træk. Virksomhedsforståelse (Spansk): Hvad lærte du af kurset? En nævner nogle modeller. En nævner bogen International markedsfring som positiv. En fra HHX mener ikke at have lært så meget nyt. En omtaler den nye underviser positivt. Virksomhedsforståelse (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? En nævner god formidling, en anden materialet. Virksomhedsforståelse (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En savner gennemgang på baggrund af definitionerne og ikke kun på baggrund af figuerer. Virksomhedsforståelse (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: En enkelt nævner mere tid/færre krav

15 Interkulturel kommunikation (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Interkulturel kommunikation (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt Interkulturel kommunikation (Spansk): Kursets niveau var

16 Interkulturel kommunikation (Spansk): Kursets omfang var Interkulturel kommunikation (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret Interkulturel kommunikation (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene.

17 Interkulturel kommunikation (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Interkulturel kommunikation (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. Interkulturel kommunikation (Spansk): Evt. kommentarer:

18 Interkulturel kommunikation (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Et par stykker nævner introduktion til forskellige kulturteoretikere. Interkulturel kommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? En nævner introduktionerne til kulturteoretikerne og anvendelighed i projektet, en omtaler foredraget med Gullestrup i meget positive vendinger, og en nævner kompendiet. Interkulturel kommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En nævner at materialerne ofte var unødvendige pga. underviserens gode formidling. En anden finder at forløbet var kedeligt. Interkulturel kommunikation (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt En enkelt foreslår udskiftning af materialet.

19 It-værktøjer (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? It-værktøjer (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt It-værktøjer (Spansk): Kursets niveau var

20 It-værktøjer (Spansk): Kursets omfang var It-værktøjer (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret It-værktøjer (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene.

21 It-værktøjer (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. It-værktøjer (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. It-værktøjer (Spansk): Evt. kommentarer: En finder at nogle af emnerne skulle have være uddybet mere, fx databaser, en finder at bøgerne ikke var gode, og en finder at der var for stor fokus på allerede kendte programmer. It-værktøjer (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Et par stykker nævner databaser, men en at niveauet var for højt. En nævner oplæggene om Word og Chicagosystemet.

22 It-værktøjer (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? En finder det meget positivt at der var to undervisere. En nævner intro til nye programmer til fildeling og onlinekommunikation. It-værktøjer (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En finder at niveauet var for lavt. En nævner at det var en mangel for de studerende med Mac-computer at underviserne ikke havde kendskab til denne computer. En nævner at underviserne ofte ikke var fuldt forberedte. It-værktøjer (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: En foreslår at man skulle dele holdene efter niveau og ikke efter sprog. En mener at der skulle have været en mere dybdegående gennemgang. En foreslår at der skulle gennemgås flere nye programmer i stedet for så meget fokus på Word, som de jo kender.

23 Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Kursets niveau var

24 Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Kursets omfang var Skriftlig sprogproduktion (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret Skriftlig sprogproduktion (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene.

25 Skriftlig sprogproduktion (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Skriftlig sprogproduktion (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

26 Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Evt. kommentarer: En omtaler underviseren i positive vendinger. Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Her nævnes specifikke ting som fokus på hyppige oversættelsesproblemer mellem dansk og spansk, at formulere sig bedre på spansk og selve det at oversætte. Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Flere nævner underviseren/formidlingen/gode muligheder for hjælp. Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? Skriftlig sprogproduktion (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: En enkelt foreslår flere opgaver og kursusgange. Grammatik (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Grammatik (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt

27 Grammatik (Spansk): Kursets niveau var Grammatik (Spansk): Kursets omfang var Grammatik (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

28 Grammatik (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Grammatik (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Grammatik (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

29 Grammatik (Spansk): Evt. kommentarer: En omtaler underviseren i positive vendinger. Grammatik (Spansk): Hvad lærte du af kurset? En nævner en masse dybdegående grammatik og en anden en masse emner i grammatik. Grammatik (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? En nævner formidlingen og en anden gennemgang af øvelser samt gode muligheder for at få hjælp. Grammatik (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En enkelt nævner samlæsning med SIS fordi de er mange. Grammatik (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Virksomhedskommunikation (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Virksomhedskommunikation (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt

30 Virksomhedskommunikation (Spansk): Kursets niveau var Virksomhedskommunikation (Spansk): Kursets omfang var Virksomhedskommunikation (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

31 Virksomhedskommunikation (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Virksomhedskommunikation (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Virksomhedskommunikation (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. Virksomhedskommunikation (Spansk): Evt. kommentarer:

32 Virksomhedskommunikation (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Her nævnes specifikke ting som at skrive breve, formidling og grammatik. Virksomhedskommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? En nævner at der var god mulighed for at deltage for alle Virksomhedskommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En mener at underviseren i dette kursus og underviseren i grammatik burde koordinere mere Virksomhedskommunikation (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt:

33 Kultur og samfundsforhold (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Kultur og samfundsforhold (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt Kultur og samfundsforhold (Spansk): Kursets niveau var

34 Kultur og samfundsforhold (Spansk): Kursets omfang var Kultur og samfundsforhold (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret Kultur og samfundsforhold (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene.

35 Kultur og samfundsforhold (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Kultur og samfundsforhold (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

36 Kultur og samfundsforhold (Spansk): Evt. kommentarer: En omtaler underviseren i positive vendinger. En nævner at der burde være mere mundtlig træning ved siden af dette fag. Kultur og samfundsforhold (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Her nævnes spansk kultur, historie og samfundsforhold. Kultur og samfundsforhold (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Her nævnes at formidlingen foregik på spansk, relevant stof, og der er flere positive kommentarer om underviseren. Kultur og samfundsforhold (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En enkelt fandt de spanske tekster svære, men nævner at det kan skyldes egne mangler. En kunne tænke sig lidt mere om kultur og lidt mindre end politik. Kultur og samfundsforhold (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: En kunne tænke sig at det hele foregik på spansk da der næsten ikke er undervisning på spansk. Akademisk skrivning (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Akademisk skrivning (Spansk): Jeg har på kurset alt i alt brugt

37 Akademisk skrivning (Spansk): Kursets niveau var Akademisk skrivning (Spansk): Kursets omfang var Akademisk skrivning (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

38 Akademisk skrivning (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Akademisk skrivning (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Akademisk skrivning (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

39 Akademisk skrivning (Spansk): Evt. kommentarer En mente ikke at have lært ret meget og mente at man selv kunne have læst sig til det man lærte. Akademisk skrivning (Spansk): Hvad lærte du af kurset? En nævner metasprog Akademisk skrivning (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? En nævner at underviseren er meget levende. Akademisk skrivning (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En mener at der var mange gentagelser i forberedelserne til kurset. En mener at niveauet burde være højere. Akademisk skrivning (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Fagets videnskabsteori (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Fagets videnskabsteori (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt

40 Fagets videnskabsteori (Spansk): Kursets niveau var Fagets videnskabsteori (Spansk): Kursets omfang var Fagets videnskabsteori (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

41 Fagets videnskabsteori (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Fagets videnskabsteori (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Fagets videnskabsteori (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. Fagets videnskabsteori (Spansk): Evt. kommentarer:

42 Fagets videnskabsteori (Spansk): Hvad lærte du af kurset? En enkelt nævner at vedkommende ikke fik så stort et udbytte. Fagets videnskabsteori (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Fagets videnskabsteori (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En enkelt mener at undervisningsformen var kedelig. Fagets videnskabsteori (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Virksomhedskommunikation (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Virksomhedskommunikation (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt

43 Virksomhedskommunikation (Spansk): Kursets niveau var Virksomhedskommunikation (Spansk): Kursets omfang var Virksomhedskommunikation (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

44 Virksomhedskommunikation (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Virksomhedskommunikation (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Virksomhedskommunikation (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

45 Virksomhedskommunikation (Spansk): Evt. kommentaer: En nævner at opgaverne er forældede Virksomhedskommunikation (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Virksomhedskommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Virksomhedskommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? En nævner at stoffet er forældet Virksomhedskommunikation (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Juridisk sprog (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Juridisk sprog (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt

46 Juridisk sprog (Spansk): Kursets niveau var Juridisk sprog (Spansk): Kursets omfang var Juridisk sprog (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

47 Juridisk sprog (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Juridisk sprog (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Juridisk sprog (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. Juridisk sprog (Spansk): Evt. kommentarer:

48 Juridisk sprog (Spansk): Hvad lærte du af kurset Juridisk sprog (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Juridisk sprog (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? Juridisk sprog (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Teknisk sprog (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Teknisk sprog (Spansk): Jeg har alt i alt i gennemsnit (inkl. undervisning, kursusforberedelse osv.) pr. uge på dette kursus brugt

49 Teknisk sprog (Spansk): Kursets niveau var Teknisk sprog (Spansk): Kursets omfang var Teknisk sprog (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

50 Teknisk sprog (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Teknisk sprog (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Teknisk sprog (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. Teknisk sprog (Spansk): Evt. kommentarer:

51 Teknisk sprog (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Teknisk sprog (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Teknisk sprog (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? Teknisk sprog (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Jeg har på kurset alt i alt brugt

52 Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Kursets niveau var Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Kursets omfang var Interkulturel markedskommunikation (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

53 Interkulturel markedskommunikation (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Interkulturel markedskommunikation (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Interkulturel markedskommunikation (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring. Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Evt. kommentarer

54 Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? Interkulturel markedskommunikation (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Kender du læringsmålene for kurset? Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Jeg har på kurset alt i alt brugt

55 Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Kursets niveau var Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Kursets omfang var Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk) - Læringsmål og krav til prøver klart kommunikeret

56 Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk) - Undervisningsforløbet har alt i alt givet mig et godt læringsudbytte i forhold til læringsmålene. Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk) - Kursusmaterialet (litteratur, opgaver, cases etc.) understøttede min læreproces. Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk) - Formidlingen af stoffet understøttede min læring.

57 Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Evt. kommentarer Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Hvad lærte du af kurset? Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som særligt gode? Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Er der nogle aspekter ved kurset, du vil fremhæve som mindre gode? Valgfag: Interkulturel markedskommunikation i praksis (Spansk): Kommentarer/forslag til, hvordan kurset kunne blive mere udbytterigt: Andet Har du nogen kommentarer til spørgeskemaets udformning?

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) SIV Spansk kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

SIV Spansk Kursusevaluering foråret 2014

SIV Spansk Kursusevaluering foråret 2014 SIV Spansk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 2. semester Spansk - Virksomhedsforståelse A:

Læs mere

Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk

Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk Kursusevaluering efterår 2013 SIV spansk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Almen Basisgrammatik

Læs mere

Kursusevaluering SIV spansk forår 2015

Kursusevaluering SIV spansk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Kursusevaluering SIV spansk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

SIV Spansk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

SIV Spansk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Navn: SIV Spansk kursus F2012 Dato: 2012-05-30 09:50:34 SIV Spansk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? SIV Spansk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Kursusevaluering SIV tysk forår 2015

Kursusevaluering SIV tysk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Kursusevaluering SIV tysk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke

Læs mere

Kursusevaluering efterår 2013 SIV tysk

Kursusevaluering efterår 2013 SIV tysk Kursusevaluering efterår 2013 SIV tysk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke kurser

Læs mere

Kursusevaluering SIV kinesiske områdestudier forår 2015

Kursusevaluering SIV kinesiske områdestudier forår 2015 Kursusevaluering SIV kinesiske områdestudier forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Speciale i

Læs mere

Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013

Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013 Kursusevaluering Sprog og International Virksomhedskommunikation i Tysk Foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Sammenfatning Ca. halvdelen

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) BA i Tysk SIV

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) BA i Tysk SIV SIV Engelsk kursusanalyse foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) BA i Tysk SIV På hvilket

Læs mere

SIV Spansk Kursusevaluering efteråret 2014

SIV Spansk Kursusevaluering efteråret 2014 SIV Spansk Kursusevaluering efteråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) SIV Spansk

Læs mere

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014

Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014 Organisation/ledelse Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilke kurser på 6. semester Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset?

Læs mere

SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2014

SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2014 SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2012 IT Kommunikation

Kursusevaluering efteråret 2012 IT Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2012 IT Kommunikation Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilke kurser på 5. semester Interpersonel kommunikation: Kender du læringsmålene for kurset? Interpersonel

Læs mere

Kursusevaluering SIV Spansk E16

Kursusevaluering SIV Spansk E16 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Kursusevaluering SIV Spansk E16 På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke kurser

Læs mere

Kursusevaluering SIV Organisation og ledelse forår 2015

Kursusevaluering SIV Organisation og ledelse forår 2015 Kursusevaluering SIV Organisation og ledelse forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign. Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Opsummering Kinesiske områdestudier kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

IT/kommunikation Kursusevaluering foråret 2014

IT/kommunikation Kursusevaluering foråret 2014 IT/kommunikation Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilke kurser på 6. semester Fagjournalistik og webkommunikation: Kender du læringsmålene for kurset? Fagjournalistik

Læs mere

SIV Engelsk Kursusevaluering efteråret 2014

SIV Engelsk Kursusevaluering efteråret 2014 SIV Engelsk Kursusevaluering efteråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) specialisering

Læs mere

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Navn: SIV Fransk kursus F2012 Dato: 2012-05-30 09:45:33 SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester EvalOrgLedF-12 Navn: Organisation/ledelse kursus F2012 Dato: 2012-05-07 11:29:16 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Opsummering IT/kommunikation kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

Kursusevaluering efterår 2013 SIV engelsk

Kursusevaluering efterår 2013 SIV engelsk Kursusevaluering efterår 2013 SIV engelsk Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Cas Specialisering

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2018, SIV Engelsk

Kursusevaluering efteråret 2018, SIV Engelsk Kursusevaluering efteråret 2018, SIV Engelsk Kursusevalueringen er gennemført af 81 studerende på BA-delen (SIV engelsk) og 11 studerende på KA i Engelsk SIV, heraf 47 studerende på 1. semester, 34 studerende

Læs mere

Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset?

Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset? Opsummering: Organisation/ledelse kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% I alt 4 100,0% Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj Pedersen 4 100,0% Tore Mortensen 4 100,0% I alt 4 100,0%

Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% I alt 4 100,0% Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj Pedersen 4 100,0% Tore Mortensen 4 100,0% I alt 4 100,0% Navn: Kursusevaluering Efterår 2011 Dato: 2012-01-30 16:08:01 Kursustitel Musikhistorisk Oversigt 4 100,0% Angiv her hvilket andet kursus du evaluerer: Underviser: Martin Knakkergaard 4 100,0% Peder Kaj

Læs mere

Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014

Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014 Organisation og ledelse Kursusevaluering efteråret 2014 55,8 % har besvaret skemaet om dette tilvalg. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet

Læs mere

Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene fordeler sig som følger (procenter afrundet til nærmeste hele tal):

Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene fordeler sig som følger (procenter afrundet til nærmeste hele tal): Afrapportering af undervisningsevaluering, SIV, engelsk, foråret 2011 Fagkoordinator: Lise-Lotte Holmgreen 1. november 2011 Kursusevaluering, 2. semester Der er i alt indkommet 125 evalueringer, og svarene

Læs mere

IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014

IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014 IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014 54,5 % har besvaret skemaet til tilvalgslinjens fag. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

Læs mere

SIV Tysk Kursusevaluering foråret 2014

SIV Tysk Kursusevaluering foråret 2014 SIV Tysk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 2. semester Hvilke kurser på 8. semester Tysk -

Læs mere

Evaluering af 6. semester tilvalgsfag SIV forår 2011 Jeanne Strunck

Evaluering af 6. semester tilvalgsfag SIV forår 2011 Jeanne Strunck Evaluering af 6. semester tilvalgsfag SIV forår 2011 Jeanne Strunck Tilvalg: Organisation og ledelse Der er i alt indleveret 29 besvarelser fra 2 fag: Retorik og mundtlig formidling; Styring og ansvarlighed

Læs mere

Kursusevaluering efterår 2013 Organisation og ledelse

Kursusevaluering efterår 2013 Organisation og ledelse Kursusevaluering efterår 2013 Organisation og ledelse Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke

Læs mere

Semesterevaluering Efterår semester:

Semesterevaluering Efterår semester: Semesterevaluering 1. semester: Der var tvivl om formålet med forløbet og hvad det skulle resultere i. 1 SEM. ALMEN Respondenter: 7 Studerende: 8 Svarprocent:88 % 71 % af respondenterne mener, de er blevet

Læs mere

5. semester, modul 1, Kommunikation og Digitale Medier, Aalborg Udsendt til: 163 Besvaret af: 89 Svarprocent: 54,6% Hvilken storgruppe deltog du i?

5. semester, modul 1, Kommunikation og Digitale Medier, Aalborg Udsendt til: 163 Besvaret af: 89 Svarprocent: 54,6% Hvilken storgruppe deltog du i? 5. semester, modul 1, Kommunikation og Digitale Medier, Aalborg Udsendt til: 163 Besvaret af: 89 Svarprocent: 54,6% Hvilken storgruppe deltog du i? Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Er

Læs mere

Semesterevaluering SIV tysk forår 2013

Semesterevaluering SIV tysk forår 2013 Semesterevaluering SIV tysk forår 2013 Generelle oplysninger: Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger: Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Evaluering af fag og undervisningsforløb

Evaluering af fag og undervisningsforløb Evaluering af fag og undervisningsforløb Spørgeskema til studerende Evaluering af: For hold: Hvorfor evaluere? Evaluering anses for at være vigtig for at vi kan forbedre undervisningen. Din og de øvrige

Læs mere

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende

2 SEM. POPLYD: 10 RESPONDENTER Læringsmål: Læringsmålene er i højere eller middel grad blevet præsenteret for de studerende Semesterevaluering 2. semester: Generelt om vejledning: Der er generelt tilfredshed med vejledningen. En enkelt gruppe har haft udfordringer i dialogen med vejleder, men indrømmer dog også at det delvist

Læs mere

SIV Spansk Semesterevaluering forår 2013

SIV Spansk Semesterevaluering forår 2013 SIV Spansk Semesterevaluering forår 2013 Generelle oplysninger - Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold - Har du været på praktikophold

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Tysk

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Tysk Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Tysk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold Har du været på praktikophold

Læs mere

Evaluering 5. semester efteråret 2012

Evaluering 5. semester efteråret 2012 Evaluering 5. semester efteråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 5. semester: Evaluering af modul 14: Makroøkonomi Hvordan vurderer du dine forudsætninger for at deltage i kurset? Dette spørgsmål

Læs mere

Hvilket hold var du på? Krydset med: A. Din læring, motivation og indsats - Det er min vurdering, at forløbet har kvalificeret mig til eksamen

Hvilket hold var du på? Krydset med: A. Din læring, motivation og indsats - Det er min vurdering, at forløbet har kvalificeret mig til eksamen Krydset med: A. Din læring, motivation og indsats - Det er min vurdering, at forløbet har fremmet min læring i forhold til målene nævnt ovenfor Krydset med: A. Din læring, motivation og indsats - Det er

Læs mere

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår 2017 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Kolofon Februar 2018 Besvarelser af elektronisk modulevaluering efteråret 2017 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Læs mere

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2016... 1 Modul 8: Verdenspolitik... 2 Modul 10: Pædagogik og samf.

Læs mere

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Udarbejdet af Hugo Alrøe på basis af DJFs online kursusevaluering (11 af 12 mulige besvarelser) og en mundtlig evaluering med de studerende

Læs mere

Evaluering 7. semester efteråret 2012

Evaluering 7. semester efteråret 2012 Evaluering 7. semester efteråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 7. semester: Evaluering af modul 1: Videregående makroøkonomisk teori og økonomisk politik Hvordan vurderer du dine forudsætninger

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015

Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Semesterevaluering SIV Engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) Kandidatuddannelsen

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Studieophold Har du været på studieophold

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera ret 2015 Indhold Indledning... 2 Forretningsudvalget (FU)... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Møde den 9. oktober 2015... Fejl! Bogmærke er ikke

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Efterår 2016 Valgfrie evalueringsspørgsmål Oversigt over spørgsmålsbanken for digital kursusevaluering på Aarhus BSS

Efterår 2016 Valgfrie evalueringsspørgsmål Oversigt over spørgsmålsbanken for digital kursusevaluering på Aarhus BSS Efterår 2016 Valgfrie evalueringsspørgsmål Oversigt over spørgsmålsbanken for digital kursusevaluering på Aarhus BSS Spørgsmålene i spørgsmålsbanken er opdelt i dimensioner. Vælg en dimension herunder

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

Evaluering 8. semester foråret 2011

Evaluering 8. semester foråret 2011 Evaluering 8. semester foråret 2011 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 8. semester: Modul 4 Arbejdsmarkedsøkonomi 3 75,0% Modul 5 Velfærdsstatens politiske økonomi Modul 6 Valgfag A - Supplerende økonometri

Læs mere

Semester- og projektevaluering foråret 2014 SIV Tysk

Semester- og projektevaluering foråret 2014 SIV Tysk Semester- og projektevaluering foråret 2014 SIV Tysk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Studieophold Har du været på

Læs mere

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning.

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning. Mundtlig evaluering modul 3.1 SOB15 basisgruppe 1 1. Hvordan oplever I at have opnået modulets/semesterets læringsudbytte? (læringsudbyttet findes frem) Umiddelbart fyldestgørende, til trods for at der

Læs mere

Evaluering 8. semester foråret 2012

Evaluering 8. semester foråret 2012 Evaluering 8. semester foråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 8. semester: Evaluering af modul 4: Arbejdsmarkedsøkonomi Hvordan vurderer du dine forudsætninger for at deltage i kurset? Dette

Læs mere

Evaluering af forårssemestret 2013 på musikuddannelsen

Evaluering af forårssemestret 2013 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Musikkens Hus 9000 Aalborg Evaluering af forårssemestret 2013 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i foråret 2013 18 aktive studerende på første studieår,

Læs mere

Kinesiske områdestudier Semesterevaluering forår 2013

Kinesiske områdestudier Semesterevaluering forår 2013 Kinesiske områdestudier Semesterevaluering forår 2013 Generelle oplysninger: Hvilken uddannelse går du på dette semester? Praktikophold: Har du været på praktikophold på dette semester Studieophold: Har

Læs mere

Semester- og projektevaluering SIV tysk efterår 2014

Semester- og projektevaluering SIV tysk efterår 2014 Semester- og projektevaluering SIV tysk efterår 2014 Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet

Læs mere

Evaluering 3. semester efteråret 2012

Evaluering 3. semester efteråret 2012 Evaluering 3. semester efteråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 3. semester: Evaluering af modul 4: Makroøkonomi 1 Hvordan vurderer du dine forudsætninger for at deltage i kurset? Dette spørgsmål

Læs mere

Opfølgning på evaluering

Opfølgning på evaluering Opfølgning på evaluering Semester: 4 BSE16 Dato for evaluering: 11-06-2018 Semesteransvarlig: Martin Tengberg Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 10 ud af 18 har svaret, hvilket

Læs mere

Semesterevaluering SIV Spansk forår 2015

Semesterevaluering SIV Spansk forår 2015 Semesterevaluering SIV Spansk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

Evalueringsskemaer for kursusevaluering på Aarhus BSS

Evalueringsskemaer for kursusevaluering på Aarhus BSS Evalueringsskemaer for kursusevaluering på Aarhus BSS Efterår 2016 Skema A: Standardskema med 12 lukkede og 2 åbne spørgsmål: beregnet til forelæsning, seminar og lignende undervisning. Skema B: Standardskema

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Evaluering 6. semester foråret 2011

Evaluering 6. semester foråret 2011 Evaluering 6. semester foråret 2011 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 6. semester: Modul 18 Valgfag 2A Finansielle Markeder Modul 18 Valgfag 2B Economics, Business and Politics Modul 18 Valgfag 2C

Læs mere

Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen

Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Kroghstræde 6 9220 Aalborg Ø Evaluering af forårssemestret 2012 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i foråret 2012 11 aktive studerende på første studieår,

Læs mere

Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk

Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk Der blev i foråret 2009 udbudt undervisning på to moduler på kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk: Tekst og mundtlighed tekst og og. På Tekst og mundtlighed

Læs mere

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation Side 1 af 6 KVALIFIKATIONSPROFIL Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation med to fremmedsprog som hhv. hovedfag og bifag Indholdsfortegnelse: 1. Formål 2. Erhvervsprofil

Læs mere

Kursus- og projektevaluering Efteråret 2014 Oecon. 5. semester

Kursus- og projektevaluering Efteråret 2014 Oecon. 5. semester Kursus- og projektevaluering Efteråret 2014 Oecon. 5. semester Side 1 af 18 Indledning Undersøgelsen er foretaget i løbet af efterårssemesteret 2014 og er distribueret til samtlige medlemmer af populationen.

Læs mere

Forår 2017 Valgfrie evalueringsspørgsmål Oversigt over spørgsmålsbanken for digital kursusevaluering på Aarhus BSS

Forår 2017 Valgfrie evalueringsspørgsmål Oversigt over spørgsmålsbanken for digital kursusevaluering på Aarhus BSS Forår 2017 Valgfrie evalueringsspørgsmål Oversigt over spørgsmålsbanken for digital kursusevaluering på Aarhus BSS Spørgsmålene i spørgsmålsbanken er opdelt i dimensioner. Vælg en dimension herunder for

Læs mere

Evaluering 6. semester foråret 2012

Evaluering 6. semester foråret 2012 Evaluering 6. semester foråret 2012 Afkryds hvilke kurser, du har fulgt på 6. semester: Evaluering af Valgfag: Finansielle markeder Hvordan vurderer du dine forudsætninger for at deltage i kurset? Dette

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Svarprocent Ikke-gennemført 3 8,1% Nogen svar 2 5,4% Gennemført 32 86,5% I alt 37 100,0% Spørgsmål til projektmodulet: Eksperimentel

Læs mere

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i efteråret 2011 11 aktive studerende på første studieår, 20 på andet og 20 på øvrige

Læs mere

Rettelsesblad til studieordning for bacheloruddannelsen i tysk 2012 Gælder for studerende indskrevet pr. 1. september 2012 og senere

Rettelsesblad til studieordning for bacheloruddannelsen i tysk 2012 Gælder for studerende indskrevet pr. 1. september 2012 og senere Rettelsesblad til studieordning for bacheloruddannelsen i tysk 2012 Gælder for studerende indskrevet pr. 1. september 2012 og senere Ændringerne er understreget: 20. Version oversættelse fra tysk til dansk

Læs mere

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation KVALIFIKATIONSPROFIL

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation KVALIFIKATIONSPROFIL Side 1 af 6 KVALIFIKATIONSPROFIL Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation med et fremmedsprog som hovedfag og kommunikation som bifag Indholdsfortegnelse: 1. Formål 2.

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold Har du været på praktikophold på dette semester

Læs mere

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation

Kvalifikationsprofil for Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation Side 1 af 6 KVALIFIKATIONSPROFIL Bacheloruddannelsen i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation med et fremmedsprog som hovedfag og international marketing som bifag Indholdsfortegnelse: 1.

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding

Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding Studiemiljøevaluering 2015 Designskolen Kolding Samlet rapport Studiemiljøevalueringen blev gennemført i efterårssemesteret 2015. BA-evalueringen har en svarprocent på 41% svarende til 90 studerende. Herudover

Læs mere

Evalueringsskemaer for kursusevaluering på Aarhus BSS

Evalueringsskemaer for kursusevaluering på Aarhus BSS Evalueringsskemaer for kursusevaluering på Aarhus BSS Forår 2017 Skema A: Standardskema med 12 lukkede og 2 åbne spørgsmål: beregnet til forelæsning, seminar og lignende undervisning. Skema B: Standardskema

Læs mere

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem

Semesterevalueringer. Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer. Musikuddannelsen Efterår Almen 1. sem Musikuddannelsen Efterår 2017 Opsamling Musik efterår 2017 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer Almen 1. sem Generelt positive kommentarer. Der er en person, der efterspørger mere gruppearbejde

Læs mere

5. semester, Modul 1 Kommunikation og Digitale Medier, CPH Udsendt til: 40 Besvaret af: 18 Svarprocent: 45 %

5. semester, Modul 1 Kommunikation og Digitale Medier, CPH Udsendt til: 40 Besvaret af: 18 Svarprocent: 45 % Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier Modulevaluering efterår 2016 5. semester, Modul 1 Kommunikation og Digitale Medier, CPH Udsendt til: 40 Besvaret af: 18 Svarprocent: 45 % Er du blevet

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse

Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse Semesterevaluering foråret 2014 Organisation og ledelse Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Studieophold Har du været på studieophold i udlandet eller under et andet studieprogram

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

Fagevaluering 2013) Ansvarlig for evaluering: Inger Just / Roxana Bayati Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Roxana Bayati

Fagevaluering 2013) Ansvarlig for evaluering: Inger Just / Roxana Bayati Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Roxana Bayati 2013 Fagevaluering modul 3 Hold A12 (juni 2013) Ansvarlig for evaluering: Inger Just / Roxana Bayati Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Roxana Bayati 1 Indholdsfortegnelse Samlet status...

Læs mere

Fag evaluering 7 Hold B10 (jan. 2012) Psykologi Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Cristina Lerche Bearbejdning af data og udfærdigelse af

Fag evaluering 7 Hold B10 (jan. 2012) Psykologi Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Cristina Lerche Bearbejdning af data og udfærdigelse af 2011 Fag evaluering 7 Hold B10 (jan. 2012) Psykologi Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Cristina Lerche Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Cristina Lerche Indholdsfortegnelse Spørgsmål

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2012 SIV Engelsk

Semesterevaluering efteråret 2012 SIV Engelsk Semesterevaluering efteråret 2012 SIV Engelsk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold Har du været på praktikophold

Læs mere

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Kolofon Maj 2017 Besvarelser af elektronisk modulevaluering efteråret 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Læs mere

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi På suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi blev der i foråret 2009 udbudt undervisning i modulet. Der var 61 studerende tilmeldt dette

Læs mere

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet?

Hold: bose15 J.nr.: Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelsen af fællesskab på holdet? Hold: bose15 J.nr.: 4071 Modul: 7 Dato: 07. februar 2017 Status: 14 ud af 17 har besvaret evalueringen 82% Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til

Læs mere

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Kvalitativ og kvantitativ evaluering De studerende har evalueret semestret både kvalitativt gennem forretningsudvalgsmøder (FU-møder) og kvantitativt

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Kursus- og projektevaluering Foråret 2013 Oecon. 4., 6. og 8. semester

Kursus- og projektevaluering Foråret 2013 Oecon. 4., 6. og 8. semester Kursus- og projektevaluering Foråret 2013 Oecon. 4., 6. og 8. semester Side 1 af 40 Indledning Undersøgelsen er foretaget i løbet af forårssemesteret 2013 og er distribueret til samtlige medlemmer af populationen.

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den 29.02.2012. Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne

Læs mere

MedIS kandidat 1. semester, efterår 2014

MedIS kandidat 1. semester, efterår 2014 Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail til i alt 40 studerende den 4. februar 2015. Efterfølgende er udsendt erindring om besvarelse den 10. februar 2015. Fristen for besvarelse udløb den 13. februar 2015.

Læs mere