AC Farming - Klovborg A/S Attn: Jan Rodenberg Vamdrupvej Vamdrup Sendt per mail til: 26.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AC Farming - Klovborg A/S Attn: Jan Rodenberg Vamdrupvej Vamdrup Sendt per mail til: 26."

Transkript

1 AC Farming - Klovborg A/S Attn: Jan Rodenberg Vamdrupvej Vamdrup Sendt per mail til: jan@acfarming.dk 26. juni 2017 Anmeldelse om etablering af gylletank - Tranholmvej 16, 876 Ikast-Brande Kommune har den 19. juni 2017 modtaget en anmeldelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1. Anmeldelsen omhandler etablering af en gylletank på m 3 i en afstand af ca. 5 meter nordnordøst for den eksisterende gylletank. Den ønskede placering er markeret med rødt på nedenstående kortudsnit. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: ajkri@ikast-brande.dk Sagsbehandler: Anne Jul Kristensen Direkte telefon: Sags ID: 2017/12419 Afgørelse om den anmeldte etablering af en gylletank Ikast-Brande Kommune afgør hermed, at den anmeldte etablering af en gylletank (jævnfør ovenstående) ikke forudsætter en miljøtilladelse eller - godkendelse i henhold til 12 i Husdyrgodkendelsesloven 2. Det anmeldte kan således bringes til udførelse, når de nødvendige øvrige tilladelser m.v. er givet. Afgørelsen er meddelt i henhold til 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. 1 Bekendtgørelse nr. 211 af 28. februar 2017 om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug. 2 Lovbekendtgørelse nr. 256 af 21. marts 2017 af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug.

2 Ikast-Brande Kommune har foretaget en konkret vurdering af, om den anmeldte etablering af en gylletank overholder følgende betingelser: 1. Kapaciteten af gylletanken må ikke overstige m 3 for flydende gødning 2. Gylletanken skal være erhvervsmæssigt nødvendig 3. Gylletanken skal ligge i tilknytning til eksisterende byggeri 4. Gylletanken skal placeres mindst 300 meter fra: - beboelsesbygninger på en ejendom uden landbrugspligt i en samlet bebyggelse i landzone, som har en anden ejer end driftsherren - eksisterende eller ifølge kommuneplanens rammedel fremtidig byzone eller sommerhusområde - lokalplanlagte områder i landzone udlagt til blandet bolig og erhverv eller offentlige formål til beboelse, institutioner, rekreative formål og lignende 5. Gylletanken skal placeres mindst 300 meter fra: - naturområder omfattet af 7, stk. 1 i Husdyrgodkendelsesloven - andre ammoniakfølsomme naturtyper, som indgår i udpegningsgrundlaget for internationale naturbeskyttelsesområder - heder, moser og overdrev som er beskyttet af Naturbeskyttelseslovens ammoniakfølsom skov, jævnfør Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens bilag 3, punkt A, nr Gylletanken skal placeres mindst 100 meter fra beboelse på nærmeste naboejendom uden landbrugspligt, som ikke ejes af driftsherren 7. Gylletanken skal overholde afstandskrav i henhold til 8 i Husdyrgodkendelsesloven 8. Gylletanken skal etableres i sædvanlige byggematerialer i ikkereflekterende overflade 3 Lovbekendtgørelse nr. 121 af 26. januar 2017 af lov om naturbeskyttelse.

3 9. Etablering af gylletanken må ikke medføre væsentlige terrænændringer 10. Kanten på gylletanken må ikke opføres mere end 3 meter over eksisterende terræn, med mindre gylletanken er helt omkranset af eksisterende driftsbygninger 11. Der skal beplantes rundt om gylletanken senest 31. december året efter etableringen med mindre, der kan gives dispensation efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 36, stk. 5. Kommunens samlede miljøvurdering og begrundelse for afgørelsen: Ikast-Brande Kommune konstaterer og vurderer på baggrund af det oplyste: 1. Gylletanken har en opbevaringskapacitet på m Gylletanken vurderes erhvervsmæssigt nødvendigt, da der i øjeblikket kun er ca. 9 mdr. opbevaringskapacitet på ejendommen, hvilket ikke er optimalt for markdriften i meget kolde eller våde år. Herudover udgøres ca. 18 % af den nuværende samlede opbevaringskapacitet af gyllekanalerne under staldene, hvilket udgør en væsentlig usikkerhed for bedriften i forhold til begrænsede udslusningsmuligheder, i forbindelse med rengøring, vask og eventuelle sygdomsudbrud. 3. Gylletanken ligger i tilknytning til eksisterende byggeri, ca. 5 meter fra henholdsvis eksisterende gylletank og maskinhus. Se kortudsnit tidligere i afgørelsen. 4. Gylletanken placeres mindst 300 meter fra: a. beboelsesbygninger på en ejendom uden landbrugspligt i en samlet bebyggelse i landzone, som har en anden ejer end driftsherren b. eksisterende eller ifølge kommuneplanens rammedel fremtidig byzone eller sommerhusområde c. lokalplanlagte områder i landzone udlagt til blandet bolig og erhverv eller offentlige formål til beboelse, institutioner, rekreative formål og lignende. Gyllebeholderen placeres ca. 3 kilometer fra nærmeste byzone (Klovborg) og ca. 5 kilometer fra nærmeste lokalplanlagte område i landzone (Genbrugsplads, Nr. Snede).

4 5. Gylletanken placeres mindst 300 meter fra: a. naturområder omfattet af 7, stk. 1 i Husdyrgodkendelsesloven b. andre ammoniakfølsomme naturtyper, som indgår i udpegningsgrundlaget for internationale naturbeskyttelsesområder c. heder, moser og overdrev som er beskyttet af Naturbeskyttelseslovens 3 d. ammoniakfølsom skov, jævnfør husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens bilag 3, punkt A, nr. 3. Gylletanken placeres ca. 320 meter vest for det nærmeste naturområde, som er en mose, der er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3 og 7, stk. 1 i Husdyrgodkendelsesloven. 6. Gylletanken opføres i en afstand af ca. 565 meter fra beboelse på nærmeste naboejendom uden landbrugspligt, som ikke ejes af driftsherren (Tranholmvej 18, 8765 Klovborg). 7. Gylletanken overholder afstandskrav til drikkevandsboringer, dræn, vandløb/sø, veje, levnedsmiddelvirksomheder, naboskel og beboelse på samme ejendom, jævnfør 6 i Husdyrgødningsbekendtgørelsen Gylletanken etableres i sædvanlige byggematerialer i ikkereflekterende overflade. 9. Etablering af gylletanken medfører ikke væsentlige terrænændringer, da den opføres på flad terræn. 10. Kanten af gylletanken opføres ikke mere end 3 meter over eksisterende terræn. 11. Der vil ikke blive plantet rundt om gylletanken i forbindelse med etableringen. Ikast-Brande Kommune konstaterer, at den nye gylletank vil være delvis afskærmet af bygninger og ligger lige ved siden af en eksisterende gylletank med teltoverdækning. Ikast-Brande Kommune vurderer, at den nye gylletank ikke påvirke landskabet væsentligt, hvorfor kravet om beplantning kan fraviges, jævnfør Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 36, stk Bekendtgørelse nr af 15. november 2016 om erhvervsmæssigt dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v. (med senere ændringer).

5 Stedet, hvor gylletanken vil blive opført, ligger inden for en skovbyggelinje. Jævnfør 17, stk. 2, nr. 6 i Naturbeskyttelsesloven, kræves der ikke en dispensation i forhold til skovbyggelinjen, da gylletanken ikke kræver en landzonetilladelse. Stedet, hvor gylletanken vil blive opført, ligger i et område, som i kommuneplan for Ikast-Brande Kommune er udpeget som værende et særligt værdifuldt landbrugsområde. Jævnfør kommuneplanens retningslinjer for særlige værdifulde landbrugsområder, skal de udpegede områder som hovedregel anvendes til jordbrugsformål. Ikast-Brande Kommune vurderer, at da gylletanken er til landbrugsmæssigt drift og da der kun inddrages et meget lille areal, der er i omdrift, så strider det ikke mod udpegningen. Endelig ligger gylletanken i et område, som i kommuneplanen er udpeget som havende geologiske bevaringsværdier Søhøjlandet. Jævnfør retningslinjerne i kommuneplanen, skal de geologiske værdier i Ikast-Brande Kommune bevares, og de skal være synlige i landskabet. Byggeri, gravning, anlægsarbejde, tekniske anlæg, beplantning og lignende, der slører de karakteristiske overgange og træk i landskabet, skal undgås, med mindre det tilsidesætter andre hensyn og beskyttelser. Kun i ubetydeligt omfang kan der etableres anlæg af disse områder, og kun i det omfang, at det ikke tilsidesætter interesserne i at beskytte disse geologiske værdier. Specifikt for den del af Søhøjlandet, som ligger i Ikast-Brande Kommune, er det vigtigt, at de geologiske landskabsformer, deres indbyrdes overgange og sammenhænge fremtræder klart. Gylletanken placeres i tilknytning til eksisterende bygninger og på fladt terræn, og vil derfor ikke slører de geologiske landskabsformer væsentligt. Ikast-Brande Kommune vurderer, at oplevelsen af de geologiske træk ikke vil blive forringet. Kommunen vurderer tillige, at den anmeldte gylletank ikke vil være beliggende indenfor et område, der i kommuneplanen er udpeget som større sammenhængende landskaber, bevaringsværdige landskaber, værdifulde kulturhistoriske områder eller øvrige områdeudpegninger, jævnfør kommuneplan for Ikast-Brande Kommune. Kommunens afgørelse begrundes med ovenstående vurdering. Anmeldelsens gyldighed Den meddelte anmeldelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet senest to år efter, at afgørelsen er meddelt.

6 Hvis det anmeldte ikke har været helt eller delvist udnyttet i tre på hinanden følgende år, bortfalder den del, der ikke har været udnyttet i de seneste tre år. Offentliggørelse Naboer er ikke blevet særskilt orienteret om anmeldelsen, da det ansøgte skønnes at være af underordnet betydning for naboerne, jævnfør 36, stk. 4 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. Afgørelsen om den anmeldte gylletank er truffet den 26. juni 2017 og offentliggøres på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside samme dag. Klagevejledning Der kan efter kapitel 7 i Husdyrgodkendelsesloven klages over kommunens afgørelse. Klagefristen udløber fire uger efter offentliggørelsen - det vil sige senest mandag den 24. juli Miljø og Fødevareklagenævnet kan bestemme, at klagen har opsættende virkning på udnyttelsen. Udnyttelse i klageperioden, og mens eventuel klage behandles, sker derfor på eget ansvar. Følgende kan klage: Ansøger, miljø- og fødevareministeren, Sundhedsstyrelsen samt enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. En eventuel klage behandles af Miljø og Fødevareklagenævnet. Klagen skal indgives til den myndighed, der har truffet afgørelsen, ved anvendelse af digital selvbetjening (Klageportalen, som findes på og hvorefter denne myndighed snarest og som udgangspunkt ikke senere end tre uger eftermodtagelsen af klagen videresender denne til Miljø- og Fødevareklagenævnet, såfremt afgørelsen fastholdes. Yderligere oplysninger om klagereglerne kan findes på Miljø og Fødevareklagenævnets hjemmeside hvorfra der også er link til Klageportalen. Miljø og Fødevareklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Eventuel fritagelse for brug af Klageportalen forudsætter, at klager indsender en begrundet anmodning herom til Ikast-Brande Kommune. Kommunen videresender herefter anmodningen til Miljø og Fødevareklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt anmodningen kan imødekommes. Ved indsendelse af en klage skal klager indbetale et gebyr. Gebyrets størrelse differentieres alt efter om klager er en borger eller en virksomhed/organisation. Privatpersoner skal betale et gebyr på 900 kr. Virksom-

7 heder og organisationer skal betale et gebyr på kr. (2016-niveau beløbet indeks reguleres den 1. januar hvert år). Klagegebyret opkræves af Nævnenes Hus. Betaling af klagegebyr sker ved elektronisk overførsel eller giroindbetaling. Indbetales gebyret ikke inden den fastsatte frist, afvises klagen. Gebyret tilbagebetales, hvis: 1) Klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves 2) Klageren får helt eller delvist medhold i klagen 3) Klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi, klagen ikke er omfattet af Miljø og Fødevareklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for at efterkomme afgørelsen som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret ikke. Miljø og Fødevareklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis der er indledt forhandlinger mellem afgørelsens adressat og/eller førsteinstansen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller hvis klager i øvrigt trækker sin klage tilbage før Miljø og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret for eksempel hvis klagen trækkes tilbage meget sent, herunder efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring. Ifølge 90 i Husdyrgodkendelsesloven kan afgørelsen desuden prøves ved domstolene. Et eventuelt sagsanlæg skal anlægges inden seks måneder efter, at afgørelsen er offentliggjort. Med venlig hilsen Anne Jul Kristensen Miljømedarbejder Kopi af afgørelse sendt til: Danmarks Naturfredningsforening dnikast-brande-sager@dn.dk Konsulent: Sofie Hyldgaard, SvineRådgivningen, sof@sraad.dk

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013 Knud Jensen Over Isen Vej 10 7430 Ikast 4. november 2013 Anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning, Over Isen Vej 9, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. oktober 2013 modtaget

Læs mere

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013 Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning 11.september 2013 Anmeldelse af etablering af gyllebeholder - Resenborgvej 20, 7400 Herning Ikast-Brande Kommune har den 13. august 2013 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015 Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej 18 7430 Ikast 14. september 2015 Anmeldelse af skift i dyretype, Langelundvej 1, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 7. september 2015 modtaget en anmeldelse

Læs mere

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 18. februar 2015 modtaget en anmeldelse efter 30 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Isenbjergvej 17B, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 22. marts 2016, modtaget

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har den 30. august 2016 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej 6 7430 Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har onsdag den 24. februar 2016, modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej 4 7330 Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 4. september 2014 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26.

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26. Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, nimat@ikast-brande.dk 26. juli 2017 Dispensation til hold af to hængebugsvin i byzone - Birkevej 15, 7442 Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1.

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1. Inga Maria Lautrup Kristensen Karstoftevej 6 7330 Brande 13. september 2012 Anmeldelse af skift i dyretype, Karstoftevej 6, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012 Jens Otto Johansen Skovdalvej 7 7430 Ikast 24. september 2012 Anmeldelse af fulde stalde, Skovdalvej 7, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 24. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 f i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Endelig afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af gødningsopbevaringsanlæg på Hadbjergvej 125, 8370 Hadsten

Endelig afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af gødningsopbevaringsanlæg på Hadbjergvej 125, 8370 Hadsten Bjarke Refsgaard Hoffman Hadbjergvej 125 Hadbjerg 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Endelig afgørelse om ikke

Læs mere

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013 Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast 1. august 2013 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Søbjergvej 63, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 22. maj 2013 modtaget en anmeldelse efter 19 c i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af opsamlingstank til restvand (overfladevand samt mælkerumsvand) fra plansiloerne på Smerstedvej 63, 9760 Vrå

#split# Tilladelse til etablering af opsamlingstank til restvand (overfladevand samt mælkerumsvand) fra plansiloerne på Smerstedvej 63, 9760 Vrå #split# Henrik Larsen Smerstedvej 63 9760 Vrå Plan og Miljø Dato: 17-11-2015 Sags. nr.: 09.17.40-P19-1-15 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

Dannie Feldbak Lykkensprøve Ikast. 19. februar Anmeldelse af dyrehold af hobbybetonet karakter, Lykkensprøve 4, 7430 Ikast

Dannie Feldbak Lykkensprøve Ikast. 19. februar Anmeldelse af dyrehold af hobbybetonet karakter, Lykkensprøve 4, 7430 Ikast Dannie Feldbak Lykkensprøve 4 7430 Ikast 19. februar 2019 Anmeldelse af dyrehold af hobbybetonet karakter, Lykkensprøve 4, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. januar 2019 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af plansilo til opbevaring af ensilage

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af plansilo til opbevaring af ensilage I/S Lykke Andersen Tolstrupvej 10 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 26.01.2018 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12881 Afgørelse om

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af gyllebeholder på Thorupholmevej 250, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af gyllebeholder på Thorupholmevej 250, 9690 Fjerritslev Lars Simonsen Larsen Thorupholmevej 250 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97 Minkavler Anders Westergaard Vidtskuevej 97 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro miljoe@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ellen Marie Larsen Direkte 7257 7724 evl@jammerbugt.dk 26-02-2016 Sagsnr.:

Læs mere

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Bjerregårdvej 1, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 12. april 2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag.

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag. Hylke Ridecenter v/ Jonas Torup Hofer Hylkevej 46 8660 Skanderborg Dato: 1. december 2015 Sagsnr.: 15/58672 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hylkevej 46, 8660 Skanderborg Skanderborg Kommune har modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Morten Gert Nielsen Elgårdsmindevej 9 8960 Randers SØ Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 05-07-2017 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/10218 Afgørelse

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. Gårdejer Per Hougaard Døstrupvej 159 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.40-P19-1-16 Ref.:

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v.

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. BYG OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Registreringsblad Titel Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Mariagerfjord K O M M U N E

Mariagerfjord K O M M U N E Mariagerfjord K O M M U N E Hans Henrik Holm Fjeldsted Søvej 1 9550 Mariager 6.1.2 Miljøafdelingen Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer:

Læs mere

Anmeldelse om opførelse af ensilageplads Stormarken 47, 5471 Søndersø

Anmeldelse om opførelse af ensilageplads Stormarken 47, 5471 Søndersø Anmeldelse om opførelse af ensilageplads Stormarken 47, 5471 Søndersø Forfatter: Nordfyns Kommune Meddelt den 25. juni 2015 Dokument nr. 480-2015-244286 Sags nr. 480-2015-87719 Afgørelse vedr. etablering

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R HVE R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 2. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Gl. Skolevej 17 Hammelev 8500 Grenaa Efter

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af ensilageplads og gyllebeholder på ejendommen Trangetvej 4,

#split# Tilladelse til etablering af ensilageplads og gyllebeholder på ejendommen Trangetvej 4, #split# Henrik Endelt Sørensen Trangetvej 4 9330 Dronninglund Sendt til virksomhedens digitale postkasse via cvr.nr. 23175657 Plan og Miljø Dato: 8. september 2014 Sags. nr.: 09.17.05-G01-1-14 Sagsbeh.:

Læs mere

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 16. juni 2015 modtaget anmeldelse om etablering af plansilo iht. 28

Læs mere

Mads Winther Hansen Thorlundvej 11 Thorlund 7361 Ejstrupholm 28. juni 2017

Mads Winther Hansen Thorlundvej 11 Thorlund 7361 Ejstrupholm 28. juni 2017 Mads Winther Hansen Thorlundvej 11 Thorlund 7361 Ejstrupholm 28. juni 2017 Landzonetilladelse til maskinhus og lovliggørende landzonetilladelse til hestestald og ridebane med lysmast - Thorlundvej 11,

Læs mere

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa Cay Wulff Sørensen Kristiansmindevej 1 Thorsø Mark 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 27.07.2017 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12085 25 afgørelse

Læs mere

Hendrik G. Neuleman Nebelvej Vorbasse. Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr

Hendrik G. Neuleman Nebelvej Vorbasse. Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr Hendrik G. Neuleman Nebelvej 32 6623 Vorbasse Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr. 19976297 Afgørelse vedr. 27 anmeldelse af gyllebeholder Dato: 04. maj 2017 Billund Kommune har den 31. marts 2017

Læs mere

Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: Journalnr.

Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: Journalnr. Peter Juul Sørensen Skansevej 11 Fannerup 8560 Kolind Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: 89 59 40 01 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 16/16226 Afgørelse

Læs mere

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen.

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 20. april 2016 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89 59 10 00 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/20772 27 afgørelse

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Grovevej 4, 8970 Havndal.

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Grovevej 4, 8970 Havndal. Gårdejer Brian Hansen Grovevej 4 8970 Havndal Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-5-17 Ref.:

Læs mere

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 31-10-2016 Sagsnr.: 16/37488 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø Anders D. Lassen Brattingsborg Gods 8305 Samsø Den 21. maj 2014 Aarhus Kommune Natur og Miljø Teknik og Miljø Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4,

Læs mere

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt.

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt. GÅRDEJER JENS JØRGEN JENSEN Volstrupvej 11 8920 Randers NV Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 kristian.arnborg.nielsen@randers.dk

Læs mere

Afgørelse efter 28 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om. 1 om etablering af en ensilageplads på ejendommen Ølsted Søndergård,

Afgørelse efter 28 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om. 1 om etablering af en ensilageplads på ejendommen Ølsted Søndergård, Svend Nielsen Søndergårdsvej 3 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L01-000091 Sagsnr.:

Læs mere

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Steen Nørgård Langelinie 28 8464 Galten Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Skanderborg Kommune har den 20. marts 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af et gødningsopbevaringsanlæg på matr. nr. 1 Nygård, Lyngby, beliggende Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af et gødningsopbevaringsanlæg på matr. nr. 1 Nygård, Lyngby, beliggende Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup Jacob Therkildsen Nygårdsvej 47 8570 Trustrup Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 24.11.2017 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12881 Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

De Grønne pigespejdere Bording Højgade Bording 8. december 2017

De Grønne pigespejdere Bording Højgade Bording 8. december 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande De Grønne pigespejdere Bording Højgade 10 7441 Bording 8. december 2017 Landzonetilladelse til to sheltere - Brunbjergvej 1, 7441 Bording Ikast-Brande

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Teknik & Økonomi

Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Teknik & Økonomi Hidde Sytse Oenema Nollundvej 176 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 31. juli 2017 modtaget en anmeldelse af

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning efter 27 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning efter 27 på POSTBOKS 10 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning

Læs mere

VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej Hørning. Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage

VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej Hørning. Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej 7 8362 Hørning Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til etablering af 57 m² integreret

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 28 Hedemarken 10, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 28 Hedemarken 10, 9500 Hobro Henrik Vandborg Hedemarken 10 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.38-P19-2-13 Ref.: Charlotte

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Korupvej 10, 9560 Hadsund.

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Korupvej 10, 9560 Hadsund. LANDMAND BO RITTERBUSCH Korupvej 10 9560 Hadsund Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-3-18

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre, 7330 Brande 9. oktober 2017 Landzonetilladelse til overdækning og depotrum - Gejlbjergvej 4/Gydevej 1, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

BYGMESTEREN A/S Troldmosevej Give. Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum

BYGMESTEREN A/S Troldmosevej Give. Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum BYGMESTEREN A/S Troldmosevej 2 7323 Give Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at etablere

Læs mere

AFGØRELSE om etablering af fodersilo på ejendommen Biskopstorpvej 3,

AFGØRELSE om etablering af fodersilo på ejendommen Biskopstorpvej 3, TJØRNTVED A/S Skovsbovej 14 5900 Rudkøbing Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 23-03-2016 J. nr. 16/2926

Læs mere

NGF Nature Energy Midtfyn Lervangsvej Ringe Mail: Afgørelse om etablering af fortank

NGF Nature Energy Midtfyn Lervangsvej Ringe Mail:  Afgørelse om etablering af fortank NGF Nature Energy Midtfyn Lervangsvej 2 5750 Ringe Mail: ekd@natureenergy.dk lsl@natureenergy.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge lene.jultved@svendborg.dk

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. SVEND MØLLER HANSEN HOLDING A/S D S Industrivej 6 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-6-16

Læs mere

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015

Lars Anton Møller Fundervej 98 98, 7442 Engesvang. 25. juni 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Anton Møller Fundervej 98 7442 Engesvang 25. juni 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til udnyttelse af tagetage - Fundervej 98, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016

www.ikast-brande.dk Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast-Brande kommune Ejendomsgruppen v/anja Murmann Birkkjær Centerparken 1 7330 Brande 4. april 2016 Landzonetilladelse til toiletbygning - Herningvej

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Sendt til din virksomheds e-boks CVR nr. 7376 0615 Afgørelse om anmeldelse af plansilo på Rankenbjergvej 9, 6623 Vorbasse Dato: 30. august 2018 Billund Kommune har den 17. august 2018 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R H V E R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 17. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Lundenvej 15 8585 Glesborg Efter 29 i bekendtgørelse

Læs mere

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7.

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30 Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. januar 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v.

Læs mere

Afgørelse om etablering af gyllebeholder på Krogsbækvej 20

Afgørelse om etablering af gyllebeholder på Krogsbækvej 20 Anders Laursen 01-11-2017 Krogsbækvej 19 Sagsnummer.: 17/26626 8543 Hornslet Sagstype: KLE: 09.17.01 Sagsbehandler: Dennis H. Jensen Tlf.: +4587535786 Afgørelse om etablering af gyllebeholder på Krogsbækvej

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Wim van Dam Vesterhedevej 31 7200 Grindsted Afgørelse vedr. 26 anmeldelse af etablering af plansilo og forplads på Vesterhedevej 31, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 18. april 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO

TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO TILLADELSE TIL ETABLERING AF ENSILAGESILO efter 11 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Malkekvæg Bjerregårdsvej 5, 7760 Hurup 5. september 2019 Generelle forhold Anmeldelse

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER

TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER TILLADELSE TIL SKIFT MELLEM DYRETYPER efter 29 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvæg Hovsørvej 40, 7700 Thisted 22. august 2017 Generelle forhold Anmeldelse efter 29 i Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF GYLLEBEHOLDER

TILLADELSE TIL ETABLERING AF GYLLEBEHOLDER TILLADELSE TIL ETABLERING AF GYLLEBEHOLDER efter 27 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Slagtesvin Hørstedvej 19, 7752 Snedsted 22. august 2017 Generelle forhold Anmeldelse

Læs mere

Tilladelse til velfærdsudvidelse

Tilladelse til velfærdsudvidelse Tilladelse til velfærdsudvidelse Efter 30 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs 26. april 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Kragelundvej 34, 6330 Padborg

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Kragelundvej 34, 6330 Padborg Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Digital annonce Aabenraa kommunes hjemmeside Dato: 16-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Miljø og Natur. Jens Holmegaard Gamtoftevej Assens. Opførelse af gyllebeholder på Gamtoftevej 6, 5610 Assens. Voldbrogård luftfoto 2017

Miljø og Natur. Jens Holmegaard Gamtoftevej Assens. Opførelse af gyllebeholder på Gamtoftevej 6, 5610 Assens. Voldbrogård luftfoto 2017 Jens Holmegaard Gamtoftevej 6 5610 Assens 11. september 2017 Sags id: 17/16228 Opførelse af gyllebeholder på Gamtoftevej 6, 5610 Assens Voldbrogård luftfoto 2017 Kontaktperson: Ove Johansen - dir. tlf.:

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa - Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk CVR nr. 29 18

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager BGAGRO I/S Fjelstedvej 4 9550 Mariager Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.46-P19-3-14 Ref.: Charlotte

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

Hyvild Sande Plantage af 1909 c/o Bjarne Rahbek Højmarksvej Brande 7. oktober 2016

Hyvild Sande Plantage af 1909 c/o Bjarne Rahbek Højmarksvej Brande 7. oktober 2016 Hyvild Sande Plantage af 1909 c/o Bjarne Rahbek Højmarksvej 19 7330 Brande 7. oktober 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til en bålhytte, to sheltere, et brændeskur og et muldtoilet - Pilkmosevej 20,

Læs mere

Birk Karlson Bredlundvej 3 3, 7362 Hampen 22. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af en carport på ca. 53 m 2, Bredlundvej

Birk Karlson Bredlundvej 3 3, 7362 Hampen 22. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af en carport på ca. 53 m 2, Bredlundvej Birk Karlson Bredlundvej 3 7362 Hampen 22. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af en carport på ca. 53 m 2, Bredlundvej 3, 7362 Hampen Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. GÅRDEJER BJARNE JOHNSEN Løvelbrovej 21 8830 Tjele Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-2-16

Læs mere

www.ikast-brande.dk Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015

www.ikast-brande.dk Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015 Jørn Peter Christensen Risbjergvej 49 7330 Brande 10. december 2015 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/brændeskur, Risbjergvej 49, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Afgørelse efter anmeldeordningen 10 etablering af foderlade

Afgørelse efter anmeldeordningen 10 etablering af foderlade Tony Vous Lægdsgaard Gillesbjergvej 10 5900 Rudkøbing info@hvidtfeldtgaard.dk Vækst og Bæredygtighed Teknik og Miljø Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 teknik.miljoe@langelandkommune.dk 14-08-2018

Læs mere

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til arealoverførsel Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til arealoverførsel mellem matr. nr.

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for maskinhus på Læstenvej 21, 8920

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for maskinhus på Læstenvej 21, 8920 GÅRDEJER ANDRIES JOHAN KATERS Læstenvej 21 8920 Randers NV Miljø Natur og Landbrug Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 kristian.arnborg.nielsen@randers.dk

Læs mere

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015

Torben Schmidt Christensen Teglværksvej Nørre Snede 16. marts 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Torben Schmidt Christensen Teglværksvej 65 8766 Nørre Snede 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende udhus - Teglværksvej

Læs mere

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015

www.ikast-brande.dk Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Hans Jørgen Guldbrand Højgårdsvej 15 7330 Brande 16. marts 2015 Landzonetilladelse til opførelse af et skur med solceller - Højgårdsvej 15, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Ejendommen har en miljøgodkendelse fra 1. september 2010

Ejendommen har en miljøgodkendelse fra 1. september 2010 Jørgen Jakobsen Ersholtvej 17 8670 Låsby Dato: 12. juni 2014 Sagsnr.: 14/35015 Afgørelse om afprøvning af miljøeffektive teknologier på svineproduktionen Østerskovvej 4, 8670 Låsby Skanderborg kommune

Læs mere

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej 20 8680 Ry Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry Skanderborg kommune har den 5. september 2016 modtaget en anmeldelse om opførelse af to plansiloer efter

Læs mere

Anders Malmkjær Rasmussen Rørbækvej 30 Grættrup 8766 Nørre Snede 14. juni 2017

Anders Malmkjær Rasmussen Rørbækvej 30 Grættrup 8766 Nørre Snede 14. juni 2017 Anders Malmkjær Rasmussen Rørbækvej 30 Grættrup 8766 Nørre Snede 14. juni 2017 Landzonetilladelse til opførelse af stålhal, Rørbækvej 30, 8766 Nørre Snede Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Afgørelse om etablering af opsamlingsbeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro

Afgørelse om etablering af opsamlingsbeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro Digital annonce Til kommunens hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 09-05-2017 Sagsnr.: 17/12358 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286 E-mail:

Læs mere

Hanne Frederiksen Haydnsvej Holstebro 2. marts 2017

Hanne Frederiksen Haydnsvej Holstebro 2. marts 2017 Hanne Frederiksen Haydnsvej 64 7500 Holstebro 2. marts 2017 Landzonetilladelse til opførelse af garage med fyrrum - Filskovvej 41, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015

Ikast-Brande Spildevand as Europavej Ikast 7. maj 2015 Ikast-Brande Spildevand as Europavej 2 7430 Ikast 7. maj 2015 Landzonetilladelse til udstykning og etablering af regnvandsbassin - matr. nr. 13a Uhre By, Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet jeres

Læs mere

Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug (Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen), Bek nr. 211 af den 28. februar 2017.

Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug (Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen), Bek nr. 211 af den 28. februar 2017. Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Bent Tambo Pedersen Stenderupvej 12 8781 Stenderup Annette Pihl Pedersen Direkte nr.: 7975 5678 Annette.P.Pedersen@Hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald Peter Thomsen Teglumvej 1 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til opførelse af stald Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at opføre en stald på 99,2 m 2 på matr.

Læs mere

Annitta Bronze Granlyvej Klovborg 30. august 2017

Annitta Bronze Granlyvej Klovborg 30. august 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Annitta Bronze Granlyvej 3 8765 Klovborg 30. august 2017 Landzonetilladelse til hal til tørring af træ - Granlyvej 3, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune

Læs mere

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 A 7441 Bording 3. oktober 2016

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 A 7441 Bording 3. oktober 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 A 7441 Bording 3. oktober 2016 Landzonetilladelse til undervisningslokale, værelse m.v. - Skyggevej 21A, 7441 Bording,

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: 19d-afgørelse, etab af opbevaringsanlæg 101011, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Læs mere

MATTRUP GODS A/S Mattrupvej 3 Mattrup 8765 Klovborg 16. juni 2016

MATTRUP GODS A/S Mattrupvej 3 Mattrup 8765 Klovborg 16. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande MATTRUP GODS A/S Mattrupvej 3 Mattrup 8765 Klovborg 16. juni 2016 Landzonetilladelse til enfamiliehus - Sønderdalvej 35, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Peder Sølvsten Horsensvej 44 8660 Skanderborg Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Skanderborg kommune har den 6. juli 2016 modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted.

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. LANDBRUG LARS NISSEN Dyvelsrækkevej 21 7200 Grindsted Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. Dato: 18-09-2017 Billund Kommune har den

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Landzonetilladelse til ny overdækning samt tilbygning til pedelværksted - Gejlbjergvej

Læs mere

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs.

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs. Jacob Revsbeck Bønnerup Laenvej 50 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 21. august 2015 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/9007 Tillæg

Læs mere

Afgørelse om at opførelse af ny gyllebeholder på ejendommen Bjerrebyvej 3, 5953 Tranekær er omfattet af anmeldeordningen CVR CHR 98431

Afgørelse om at opførelse af ny gyllebeholder på ejendommen Bjerrebyvej 3, 5953 Tranekær er omfattet af anmeldeordningen CVR CHR 98431 Tjørntved A/S Skovsbovej 14 5900 Rudkøbing Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 06-07-2017 J. nr. 17/5656

Læs mere

Mette Bonde Ørskov Åboesvej Engesvang 26. januar 2018

Mette Bonde Ørskov Åboesvej Engesvang 26. januar 2018 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Mette Bonde Ørskov Åboesvej 15 7442 Engesvang 26. januar 2018 Landzonetilladelse til inddragelse af eksisterende bygning til beboelse, udvidelse af tagetage

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 6. oktober 2016 Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 6. oktober 2016 Landzonetilladelse til etablering af en dobbelt carport på matr. nr. 12d, Hestlund By, Bording, beliggende ved Nedre Hestlundvej

Læs mere