DonorBenchmark.com vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål såsom:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DonorBenchmark.com vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål såsom:"

Transkript

1 DonorBenchmark.com all the donor data you need Først og fremmest er donorer ikke data. Donorer er helte. Vi skal gøre vores bedste for at fortælle dem at for de børn, seniorer, familier, samfund, natur eller dyr, der afhænger af dem, er de helte. At have de rette donor data, vil hjælpe dig med dette. Mens benchmarking ikke er et universalmiddel, der kan erstatte kvalitetssikring eller ledelsesprocesser, vil donobenchmarking give indsigtsfuld viden om dine donorer. DonorBenchmark.com vil hjælpe dig med at besvare spørgsmål såsom: Får du nok værdi fra dine donorer? Hvad er din fastholdelsesprocent i forhold til lignende velgørende organisationer? Hvilke hverve og betalingskanaler anvendes af de bedste/ top performers? Hvad er den faktiske værdi af dine frafaldne donorer? Hvordan kan du vise bestyrelsen, at jeres fundraising kampagner er vellykkede? Og mange, mange flere... DonorBenchmark.com er et online service som har til formål at hjælpe ledere og fundraisere i velgørende organisationer med at forbedre deres fundraising.

2 Hvad er donorbenchmarking? Essensen af donor benchmarking er den kontinuerlige proces med at sammenligne effekten af velgørende organisationers fundraising strategi og valgte fundraising kanaler med top performers indenfor sektoren. Formålet er at lære hvordan top performers opnår deres fremragende resultater så andre organisationer kan matche og endda overgå dem. DonorBenchmark.com leverer en standard for hvordan I anonymt kan måle jeres resultater med andre velgørende organisationer. Den hjælper dig med at besvare vanskelige spørgsmål, reducerer tid brugt på at indsamle data samt hjælper jer med at kommunikere resultaterne af jeres fundraising strategi. Mange personer vil kunne få glæde af dette, inklusiv organisationsledere, fundraisere, programansvarlige, bestyrelsesmedlemmer og mange flere. Hvad kan jeg forvente mig hvis jeg køber DonorBenchmark værktøjet? Sammenlign jeres performance med andre nonprofit organisationer fuldstændig anonymt Sammensæt dine egne benchmarks. Hvad der giver mening for dig, giver mening for os. Benchmark dine data dag for dag eller uge for uge du vælger! DonorBenchmark er et online realtime værktøj som er simpelt at anvende. Arbejd med fundraisere ikke matematikere! Vi er fundraisere. Det har vi været i 10 år og er det stadig. Vi forstår dine donorer. Undgå lange komplicerede rapporter. Vi ved din tid er knap. Derfor har vi lavet et let og overskueligt design. Overkommelig pris ét års brug af og ingen skjulte ekstraudgifter! Kort og godt, DonorBenchmark.com vil tydeliggøre den betydningen af donorfastholdelse, ROI og donor livstidsværdien, ved at vælge den helt rigtige fundraising strategi. DonorBenchmark præsenterer klarere,skarpere information om de metoder og kanaler som donorerne foretrækker, også til personer som ikke på forhånd er specialister i data. Til syvende og sidst viser DonorBenchmark hvordan optimal fundraising er og kan blive opnået.

3 Hvad kan jeg forvente af denne Introduktion? Dette dokument er en Introduktion til donorbenchmark.com. Det er relevant for alle med interesse for fundraising & data. Formålet er at begejstre læseren om emnet og tilskynder brugen af data til at optimere og forbedre fundrasing aktiviteter. Introduktionen er et udsnit af de rapporter som kan genereres på Hensigten er ydermere, at vække interessen hos nye potentielle deltagere. Både til de som ønsker at optimere på deres fundraising og til de som ønsker et nyt værktøj til at anskue data, anbefaler vi at købe den fulde online version af Vil bedre overblik over data kunne påvirke vores donorer og deres givermønster? JA! Indirekte. DonorBenchmark.com er et online værktøj som er designet til at hjælpe ledelsen i velgørende organisationer og fundraisere med at forbedre deres fundraising, øge effekten af kampagner og gøre organisationen bedre i stand til at gå i dialog med nuværende og kommende donorer. I donorbenchmark.com kan alle slags velgørende organisation deltage og forbedre både brugen af, og deling af data til at skabe succes. Hvad benchmarker vi? De fleste velgørende organisationer vil gerne sammenligne sig selv med andre organisationer indenfor samme fokusområde eller geografiske område. Ikke desto mindre forhindrer strategiske hensyn ofte en sådan deling af data og information mellem organisationer. Løsningen er DonorBenchmark. Måden donorbenchmark.com er sat op på sikrer fuldstændig anonymitet. Vi indsamler transaktionsdata fra forskellige organisationer som herefter samles i benchmarks. Alle benchmarks genereres med data fra minimum 4 forskellige organisationer og ingen organisation kan udgøre mere end 49 % af et benchmark. Der kommer hele tiden nye deltagere til DonorBenchmarks, hvilket giver muligheder for at lave nye benchmarks i fremtiden. På nuværende tidspunkt samler vi modtaget data i 3 overordnede benchmarks: Fokusområde (f.eks. miljø, dyrebeskyttelse, Uddannelse etc.) Størrelse på organisationer (baseret på indtægter eller antal donorer du bestemmer!) Top performers (bedste deltager i forhold til indtægter, antal donorer eller fastholdelsesprocent) I rapporten som kan genereres online (når som helst du måtte ønske!), vil jeres data blive sammenlignet med de ovenstående benchmarks. Organisationerne som indgår i de opstillede benchmarks vil være de samme i hele rapporten. Rejser rapporten spørgsmål eller ønsker om nye måder til at anskue jeres data modtager vi meget gerne feedback, så rapporten kan forbedres og tilpasses din organisations behov. Skriv til os på support@donorbenchmark.com God fornøjelse! The DonorBenchmark Team

4 Det følgende er uddrag og eksempler på indhold og beregninger som du får adgang til ved køb af Hvordan bliver man en top performer og gør den største forskel for sin sag? Vi kender dem alle! Mens resten af os kæmper med donorfastholdelse og hvilke kanaler vi skal vælge imellem, klarer disse top performers sig, efter alt at dømme, fremragende. Hvordan gør de det? Efter at have arbejdet med en bredt udvalg af organisationer i 10 år har vi identificeret 3 simple nøgleindikatorer til succesfuld fundraising: Højt antal donorer Høj donationsfrekvens Højt gennemsnitsbidrag Det er essentielt at klare sig godt på disse parametre hvis man vil være top performer. Tilføj en god fastholdelsesstrategi og vælg de rigtige betalings og hvervekanaler og du vil have opskriften på at blive og vedblive med at være en top performer. Men hvordan du om du har et højt antal donorer eller donationer? og hvordan kan du vide, om den gennemsnitlige størrelse på de bidrag I modtager er høje? Og selv hvis du kender svarene på disse spørgsmål, hvordan ved du hvilen strategi for fastholdelse af donorer er den bedste indenfor netop jeres arbejdsområde, eller for en organisation af jeres størrelse? I den følgende rapport vil vi hjælpe dig med at besvare disse spørgsmål. Tiderne ændrer sig og det samme gør de bedste fundraising strategier. Brug derfor ikke kun vores online værktøj én enkelt gang. Du betaler for en service som vi anbefaler dig at inkorporere i dine daglige, ugentlige eller månedlige rutiner. DonorBenchmark er realtime og vil give dig løbende informationer om hvad der virker og ikke virker samt trends. Endvidere kan DonorBenchmark også bruges som online værktøj til at give dig et overblik over dine egne data samt jeres egen og/eller jeres leverandørers performance.

5 Samlede indtægter fra private donorer Før vi dykker ned i de førnævnte 3 fundraising indikatorer så lad os starte med at se på indtægterne fra jeres private donorer. Snarere end at fokusere på profit og bundlinje er velgørende organisationer oftest fokuseret på at fuldføre deres mission. Overskud er derfor ikke nødvendigvis en relevant information for at vurdere om en organisation har succes. Ønsker man imidlertid at vurdere fundraising performance vil vækst i indtægter indikere, at det finansielle beredskab i en organisation styrkes, og at fundraising strategien dermed har båret frugt. Vækst i indtægter fra private donorer bliver derfor en vigtig parameter når man skal analysere en organisations kortsigtede strategiske beslutninger. Få den samlede analyse af indtægter ved at melde jer til på Hvordan har de 3 fundraising nøgleindikatorer udviklet sig over tid, og hvilke indikatorer har haft positiv og negativ effekt på væksten i indtægter? Tabel 4 Procentvis vækst i donorer, donationer og størrelsen på det gennemsnitlige bidrag i 2012 Percentage Growth Rate Your Data Area of Focus Size Top Performers #Donors 10% 5% 4% 3% #Donations 2% 6% 6% 4% Average Gift Size 5% 7% 4% 5% Tabel 4 viser den procentvise vækst i antal donorer, antal donationer og gennemsnitlig! størrelse på bidrag fra 2011 til 2012, sammenlignet med de 3 benchmarks. Som det kan ses af tabel 4 har jeres organisation oplevet en vækst i #donorer på 10 %. Det totale antal donationer har ændret sig med 2 %, mens den gennemsnitlige størrelse på donationer er vokset med 5 %. Det kan ses at I har haft en større fremgang i antal donorer end andre organisationer med det samme arbejdsmæssige fokus som jer og top performers. Omvendt giver jeres donorer færre donationer i 2012 end i 2011 og væksten i det gennemsnitlige bidrag er mindre end andre organisationer med samme fokusområde. I de følgende afsnit vil vi gå mere i dybden med hver af disse 3 nøgle indikatorer.

6 Nøgleindikator 1: Antal donorer Antal donorer er typisk den parameter, der får mest opmærksomhed. Antal private donorer er ofte lig med antal medlemmer hvilket for mange organisationer en politisk betydning. Endvidere viser mange donorer at I har en folkelig forankring. Nogle af de spørgsmål som vi vil undersøge i dette afsnit er: Hvordan er sammensætningen af mine donorer sammenlignet med andre organisationer? Hvor meget værdi tilfører vores nye donorer? bliver vi stærkere til at få mere værdi ud af vores nye donorer? Nøgleindikator 2: Donationsfrekvens Vækst i donationsfrekvens er typisk den nøgleindikator som får mindst opmærksomhed. Antal donationer kan være svære at beregne og hænger ofte sammen med betalingskanaler og hvervekanaler. RFM metoden (recency, frequency, monetary value) som anvendes i markedsføring til at score bestemte målgrupper kan med lethed anvendes i fundraising. Som de fleste af os har erfaret vil et opgraderingsprogram være nemmere og dermed billigere til at øge værdien fra donorer, hvis disse i forvejen donerer ofte. Nogle af de spørgsmål som vi vil besvare i dette afsnit er: Hvor gode er vi til ar få vores donorer til at donere ofte? Hvilke segmenter og donorer bør vi prioritere? Øges værdien af vores donorer i takt med donationsfrekvensen? Nøgleindikator 3: Bidragsstørrelse Den tredje fundraising nøgleparameter er bidragsstørrelse. Størrelsen på en donation afhænger ofte af kommunikationen med jeres donorer, hvor ofte I beder om bidrag, hvor meget I beder om samt hvor stor tilknytning jeres donorer føler til jeres organisation og jeres sag. DonorBenchmark.com vil vi vise tendenserne i forhold til størrelsen på de donationer I modtager og hvordan disse er fordelt i forhold til jeres donorer. Nogle af de spørgsmål som vi vil besvare i dette afsnit er: Hvordan er sammensætningen af jeres donorer baseret på deres gennemsnitlige bidrag? Har vi mange donorer som give store bidrag? Hvad er vores andel af donorer i mellemstørrelsen sammenlignet med vores benchmarks?

7 Show me more! Værktøjet DonorBenchmark bruges af nogle af de mest innovative og respekterede organisationer i verden. Vi samarbejder med store og små organisationer i hele NONPROFIT sektoren. De kan have én eller flere lokationer, operere i et enkelt land eller på tværs af grænserne. Afhængigt af abonnementet vil din rapport indeholde mere end 30 forskellige grafer og tabeller der dækker følgende emner: Donorer Donationer Donationsfrekvens Fastholdelse Betalingskanaler Hvervekanaler EKSEMPLER:

8 Ved hjælp af vores stærke fundraising model udviklet specielt til og for den almennyttige sektor, kombineret med 10 års erfaring, Vi skaber benchmarks specifikt skræddersyet til din organisation og din fundraising behov. Processen er enkel Tilmeld dig i dag, Upload dine data Modtag en benchmarkingrapport, der potentielt kan være en game changer for din nonprofit. Mens andre benchmark værktøjer og undersøgelser give generelle tendenser af sektoren giver vi dig dine egne rapporter. Du kan se dine egne data OG sammenligne dem med benchmarks fra dit arbejdsområde, samme størrelse, eller top performers. Med vores online platform, kan du endda tilpasse benchmarks til bedre at passe til dine specifikke behov.

9 FASTHOLDELSE Et af de vigtigste og mest diskuterede områder i fundraising er fastholdelse af donorer. Det er omkostningsfuldt og tidskrævende at hverve nye donorer, og det skærer i hjertet at se frafald. Organisationer bruger generelt mange ressourcer på loyalitets og fastholdelsesprogrammer i håb om at øge donorfastholdelse og dermed livstidsværdien. Alle initiativer og fundraising aktiviteter bør holdes op imod risikoen for frafald og dette bør inkluderes når ROI skal beregnes. I den følgende sektion af DonorBenchmark vil vi vise jeres fastholdelsesprocent og frafaldet af donorer. Vi vil ligeledes kigge nærmere på jeres evne til at fastholde nye, eksisterende og genaktiverede donorer samt beregne værdien af frafaldne donorer. Sammenligningen med benchmarks vil give et mere nuanceret billede af jeres frafald. Det kan ligefrem være I oplever at jeres frafald er lavere end andre organisationers. Se eksemplet nedenfor: DISTRIBUTION AF FRAFALDNE DONORER BASERET PÅ DONORHISTORIK Din Data Arbejdsområde Samme Top størrelse Performers Frafaldne donorer dette år, men donorede som minimum 3 år før frafald. 75% 65% 59% 73% Frafald dette år, men donerede de 2 forrige år. 78% 72% 70% 68% Donerede sidste år, men er faldet fra i år. 70% 70% 75% 78%

10 BETALINGSKANALER En vigtig faktor i fundraising er at se på hvilke kanaler donorerne anvender. Hvilken kanal jeres donorer anvender, kan have meget stor indflydelse på livstidsværdien. Endvidere er donorer er ikke ens, men har præferencer. Det betyder imidlertid ikke, at behøver at give sine donorer en masse forskellige valg, kun for donorernes skyld, eller at man ikke kan styre donorer i retning af bestemte kanaler. Mange organisationer har haft succes med at konvertere donorer fra én kanal til en anden, f.eks. fra girobidrag til PBS. Betalingskanaler kan ligeledes have afgørende betydning for størrelsen på donationer, fastholdelse af donorer og livstidsværdi. I dette afsnit vil vi besvare spørgsmål såsom: Hvilke betalingskanaler stamer vores indtægter fra? Er der kanaler som fungerer bedre for andre organisationer? Eksempel Tabel 21 Fordeling af indtægter baseret på betalingskanaler i 2012 What payment channels is our revenue coming from? Are there channels which work well for other nonprofits? Example Table 21 Distribution of revenue based on payment channels [year last] HVERVEKANALER Et vigtigt element i enhver fundraising strategi er hvervning af nye donorer. Formålet med denne sidste del af DonorBenchmak.com er at vise tendenser for de kommunikationskanaler som typisk bliver anvendt til at kommunikere med nye donorer. Vi vil vise hvordan de forskellige kanaler klarer sig i forhold til hinanden både for jeres egen organisation og i forhold benchmarks i forhold til indtægter, donationsstørrelse og frafald. Vi besvarer spørgsmål såsom: Hvad er frafaldsprocenterne på de forskellige hvervekanaler? Er der kanaler som er særlig velegnede til at fastholde donorer? Eksempel tabel 31 fastholdelse baseret på hvervekanaler i 2012 What are our dropout rates (lapsed) at the different recruiting channels? Are there channels that are particularly suited to sustain our donors?

11 Prøv Donorenchmark.com sammen med mange andre organistioner! Vi håber vi har giver dig en fornemmelse af hvad du kan forvente dig af DonorBenchmark.com. OG vi håber du vil vælge at samarbejde med os frem for at vælge et stort datahus som aldrig selv har været fundraisere. Vi er eksperter i fundraising og vil elske at få muligheden for at hjælpe dig med donorfastholdelse og optimering af jeres fundraising. Meld din organisation til allerede i dag. Lad vores programmører sammensætte dine rapporter. Benchmark dine private donorer og se din ROI ryge i vejret. Med Venlig Hilsen, Thomas Muus Thorkilsen & Sophie Laursen Kontakt vores team på: support@donorbenchmark.com eller på Thomas: Sophie:

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

17. Kender du dine bidragydere?

17. Kender du dine bidragydere? 17. Kender du dine bidragydere? I de senere år har de indsamlende organisationer fokuseret meget på at få medlemmer, bidragydere, donorer mv. Kært barn har mange navne, og for nemheds skyld kalder vi dem

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Guide til projektledere: Engager virksomheder i fundraising ved at skabe værdi for deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

Guide til projektledere: Engager virksomheder i fundraising ved at skabe værdi for deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere Guide til projektledere: Engager virksomheder i fundraising ved at skabe værdi for deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere version 1.1 maj 2012 BetterNow Worldwide ApS Kirsten Bernikowsgade 6,

Læs mere

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i 1 Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i mit daglige arbejde, men de tre som jeg har valgt at

Læs mere

GfK October 30, 2018 Title of presentation

GfK October 30, 2018 Title of presentation 1 Introduktion til GfK Panelet Shopper panelet giver dig følgende indsigter: 1. Hvad driver udviklingen inden for din kategori/brand 2. Hvad driver kædernes performance og hvor potentialet ligger 3. Hvem

Læs mere

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD I foråret 2015 besøgte CompanYoung tre af landets universiteters åbent hus-arrangementer. Formålet hermed var at give indblik i effekten af åbent hus og

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie

Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Social Media Rapport for VIRKSOMHED A/S af Bach & McKenzie Dato: 22-08-2014 Copyright af Bach & McKenzie 2014 Introduktion Indholdsfortegnelse 03 Hovedtal Kære VIRKSOMHED A/S Tillykke med jeres nye Social

Læs mere

Forudsætninger for innovation ved Trine Nielsen

Forudsætninger for innovation ved Trine Nielsen Forudsætninger for innovation ved Trine Nielsen Mine to verdener u Innovation til alle tider Vinderkoncepter - Brugerdrevet innovation og forretningsudvikling Hvordan identificerer vi fremtidens behov

Læs mere

Sådan tiltrækker virksomheder de mest eftertragtede medarbejdere

Sådan tiltrækker virksomheder de mest eftertragtede medarbejdere Sådan tiltrækker virksomheder de mest eftertragtede medarbejdere en undersøgelse af en high performers præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moment Professionals undersøgelse viser, at udviklingsmuligheder

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER

EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER Guide EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER Det er rart at vide, om en aktivitet virker. Derfor følger der ofte et ønske om evaluering med, når I iværksætter nye aktiviteter. Denne guide er en hjælp til

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

CUSTOMER LIFETIME VALUE. Et værktøj, der undersøger livstidsværdien af dine kunder

CUSTOMER LIFETIME VALUE. Et værktøj, der undersøger livstidsværdien af dine kunder CUSTOMER LIFETIME VALUE Et værktøj, der undersøger livstidsværdien af dine kunder 1 Introduktion Med Customer Lifetime Value (CLV) kan du beregne den relative værdi af dine kunder. Ved at undersøge hvilke

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Q & A om Global Goddess Leadership Circles Et nyt initiativ fra Gudindeskolen, som starter 1.10.2011.

Q & A om Global Goddess Leadership Circles Et nyt initiativ fra Gudindeskolen, som starter 1.10.2011. Q & A om Global Goddess Leadership Circles Et nyt initiativ fra Gudindeskolen, som starter 1.10.2011. Hvorfor starte en Goddess Leadership Cirkel? - Hvis du vil mestre noget, så går det meget hurtigere,

Læs mere

VÆRKTØJ. til formulering af mål og opgørelse af ROI

VÆRKTØJ. til formulering af mål og opgørelse af ROI VÆRKTØJ til formulering af mål og opgørelse af ROI INTRODUKTION Hvis ikke vi formulerer et mål, vil vi aldrig kunne opgøre hvor langt vi når på vores møder. Og så kan vi ikke retfærdiggøre den investering

Læs mere

Oplæg til Haveselskabet 2010

Oplæg til Haveselskabet 2010 Oplæg til Haveselskabet 2010 Dagsorden: 19:00 19:05 Velkomst (v. Thorvald) 19:05 19:50 Værdien af medlemmer og Haveselskabets ambition 19:50 20:05 Kaffepause 20:05 20:45 Dialog og interaktion 20:45 20:55

Læs mere

FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK

FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK EFFEKTIV ECOMMERCE ER I DAG LANGT MERE END ET OPTIMERET KØBSFLOW OG RELATEREDE TILBUD. I OPLÆGGET SÆTTER KLAUS BUNDVIG FOKUS PÅ TO TENDENSER, SOM SER UD TIL AT FÅ STOR BETYDNING

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Motivation Flow & Styrker. Projektleder på 6 uger! - Dag 10

Motivation Flow & Styrker. Projektleder på 6 uger! - Dag 10 Motivation Flow & Styrker 1 Projektleder på 6 uger! - Dag 10 Motivation? 2 Motivation? 3 Motivation Den energi en person udtrykker i forbindelse med arbejdet." (Kilde: Pinder) " motivation betyder: indre

Læs mere

ADBLOCK 2018 I DANMARK. Udarbejdet af AW Media

ADBLOCK 2018 I DANMARK. Udarbejdet af AW Media ADBLOCK 2018 I DANMARK Udarbejdet af AW Media INTRODUKTION Hvordan ser danskernes adblock tendenser ud i år 2018? Det har AW Media sat sig for at undersøge. I rapporten præsenteres et kombineret billede

Læs mere

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster.

Hensigten har været at træne de studerende i at dele dokumenter hvor der er mulighed for inkorporering af alle former for multimodale tekster. Projekt edidaktik Forsøg med multimodal tekstproduktion På Viden Djurs er der I to klasser blevet gennemført et forsøg med anvendelse af Microsoft Office 365. Hensigten har været at træne de studerende

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Sikre gevinstrealisering

Sikre gevinstrealisering White Paper v1.0-2013 PORTEFØLJELEDELSE OG EFFEKT Topledere, mellemledere og programledere har ansvar for virksomhedens samlede udviklingsplaner samt den indbyrdes prioritering heraf. Med udgangspunkt

Læs mere

Politik for det rummelige arbejdsmarked. - et arbejdsliv til alle mennesker

Politik for det rummelige arbejdsmarked. - et arbejdsliv til alle mennesker Politik for det rummelige arbejdsmarked - et arbejdsliv til alle mennesker Politik vision og retning I Kolding Kommune vil vi: skabe vækst i mængden af rummelige job & opgaver, så der bliver mere efterspørgsel

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12

Guide my.matche.dk. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET GENNEMGANG s af 12 Guide my.matche.dk Denne guide hjælper dig igennem oprettelse, introducerer dig til dit personlige dashboard og hjælper med at udføre Parathedsvurderingen. - HURTIGT OVERBLIK s. 2 eller... - DETALJERET

Læs mere

PwC s Talent Survey 2015

PwC s Talent Survey 2015 www.pwc.dk s Talent Survey 2015 Revision. Skat. Rådgivning. s Talent Survey 2015 s Talent Survey tager afsæt i s tilgang til talent management. Resultaterne indeholder besvarelser fra 102 virksomheder

Læs mere

Cloud & Serviceorienterede løsninger leveret af Business Partnere Status, muligheder & overvejelser

Cloud & Serviceorienterede løsninger leveret af Business Partnere Status, muligheder & overvejelser Bjarke Petersen, BP Manager, SWG Email: bjarkefp@dk.ibm.com Cloud & Serviceorienterede løsninger leveret af Business Partnere Status, muligheder & overvejelser Agenda Grundlæggende forudsætninger Fælles

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

TO DANSKE MODELLER Fagforening, overenskomst og tillidsfolk på offentlige og private arbejdspladser

TO DANSKE MODELLER Fagforening, overenskomst og tillidsfolk på offentlige og private arbejdspladser TO DANSKE MODELLER Fagforening, overenskomst og tillidsfolk på offentlige og private arbejdspladser 1. Indledning ASE har i februar 2013 gennemført en undersøgelse i samarbejde med Analyse Danmark omkring

Læs mere

KPI-setup, der udvikler online forretning. Seminar

KPI-setup, der udvikler online forretning. Seminar KPI-setup, der udvikler online forretning Seminar Novicell - Forretning online Online marketing Konsulent og strategi Digital design Hosting Web udvikling Novicell er et uafhængigt it- og webbureau 100

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

ERHVERVSANALYSE 2018

ERHVERVSANALYSE 2018 ERHVERVSANALYSE 2018 Analysens resultater bygger på besvarelser af et online-survey udsendt til virksomheder med adresse i Kolding kommune, 465 virksomheder svarede på undersøgelsen, heriblandt 159 medlemmer

Læs mere

Bestyrelsesevaluering - et udviklings- og dokumentationsværktøj

Bestyrelsesevaluering - et udviklings- og dokumentationsværktøj Bestyrelsesevaluering - et udviklings- og dokumentationsværktøj OVERBLIK DOKUMENTATION UDVIKLING KORTLÆGNING OG STRATEGISK UDVIKLING Kompleksiteten og udviklingshastigheden i det at drive et moderne pengeinstitut

Læs mere

SURVEYS BLANDT INDVANDRERE OG ETNISKE MINORITETER

SURVEYS BLANDT INDVANDRERE OG ETNISKE MINORITETER Troels Fage Hedegaard Postdoc, Aalborg Universitet Institut for Statskundskab SURVEYS BLANDT INDVANDRERE OG ETNISKE MINORITETER 1 Oversigt Hvem er jeg og hvorfor taler jeg i dag? Hvad vil jeg sige noget

Læs mere

FMHVAD? Bedre bundlinje! HVEM? HVORDAN? HVORFOR?

FMHVAD? Bedre bundlinje! HVEM? HVORDAN? HVORFOR? HVEM? FMHVAD? HVORDAN? HVORFOR? Bedre bundlinje! Øge værdien af dine kunder Kender du værdien af dine kunder? Ved du hvordan du øger værdien af hver enkelt? Ved du hvem af dem, der er på vej væk? Ved du,

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.

Maj 2012. Ontasknaturally.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally. Hvordan E-Intelligence Sikrede Mere end 100% Tilbagebetaling På Investeringen til Ontasknaturally.com Maj 2012 Ontasknaturally.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Medlemskabstyper for fremtiden

Medlemskabstyper for fremtiden Medlemskabstyper for fremtiden Med denne publikation ønsker Dansk Golf Union (DGU) at rådgive de danske golfklubber om, hvordan de for fremtiden skal sammensætte deres medlemskabstyper, og hvorfor de skal

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Unges uddannelsesvalg. Udarbejdet for DUF Dansk Ungdoms Fællesråd Udarbejdet af Synovate Vilstrup Jobnummer 14255 9. august 2006

Unges uddannelsesvalg. Udarbejdet for DUF Dansk Ungdoms Fællesråd Udarbejdet af Synovate Vilstrup Jobnummer 14255 9. august 2006 Unges uddannelsesvalg Udarbejdet for DUF Dansk Ungdoms Fællesråd Udarbejdet af Synovate Vilstrup Jobnummer 14255 august 2006 Indhold Metode Hovedkonklusioner Tabeller Spørgeskema Metode Hovedkonklusioner

Læs mere

Der ligger store muligheder i innovation og digitalisering

Der ligger store muligheder i innovation og digitalisering Hanne Merete Lassen, chefkonsulent, haml@di.dk, 3377 3868 Mille Munksgaard, konsulent, mimu@di.dk, 3377 4631 NOVEMBER 2018 Der ligger store muligheder i innovation og digitalisering Virksomhederne arbejder

Læs mere

DIN 1m 2 coffee shop.

DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. Hvad siger du til at løfte din virksomhed med et komplet sortiment af lækre kaffespecialiteter? Det eneste, du skal bruge, er 1 m 2 og den nye NESCAFÉ Milano

Læs mere

SPOT DE STORE SKIFT OG BEGYND AT TRÆNE NU BLUE SKY CAMP 26-27. NOVEMBER 2015 UDFORSK FREMTIDEN LISELOTTE LYNGSØ, LLL@FUTURENAVIGATOR.

SPOT DE STORE SKIFT OG BEGYND AT TRÆNE NU BLUE SKY CAMP 26-27. NOVEMBER 2015 UDFORSK FREMTIDEN LISELOTTE LYNGSØ, LLL@FUTURENAVIGATOR. SPOT DE STORE SKIFT OG BEGYND AT TRÆNE NU BLUE SKY CAMP 26-27. NOVEMBER 2015 UDFORSK FREMTIDEN EJERSKAB-ADGANG MÅLE-MONITORERE LISELOTTE LYNGSØ, LLL@FUTURENAVIGATOR.DK 1 STRES-ENSOMHED HR -HUMAN REVOLUTIONARY

Læs mere

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL Giv turisten let adgang til oplevelser i naturen Guide til pakketering - Tjen penge på naturen Naturligt Samspil drives af HORESTA med støtte fra Naturstyrelsen

Læs mere

HVORDAN VÆLGER UNGE UDDANNELSE?

HVORDAN VÆLGER UNGE UDDANNELSE? HVORDAN VÆLGER UNGE UDDANNELSE? - FORÅR 2016 STUDIEVALG 2016 Hvad afgør dit studievalg? Det spurgte vi brugerne på Studentum i Danmark, Sverige, Norge og Finland om i vinteren 2016. 6.568 brugere deltog

Læs mere

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk?

Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Nye sociale medier - Hvordan bruger man de nye medier strategisk? Jesper Brieghel Chefkonsulent KL Anna Ebbesen Rådgiver Advice Digital Formål med workshoppen Hvordan bruger man de nye medier strategisk,

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 %

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 % KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 % Først et tv-spot med en tydelig henvisning til et brev, og så en målrettet direct mail

Læs mere

Multichannel Retail & Marketing

Multichannel Retail & Marketing Multichannel Retail & Marketing Fundamental anvendelse E-handel bruges til: Køb Prækvalificering Danske kunder researcher på nettet før køb (fra kædernes konkurrencekraft 2009) Kun 36% af danske detailkæder

Læs mere

Velkommen til Kaffemøde

Velkommen til Kaffemøde Velkommen til Kaffemøde Høj svarprocent Høj svarprocent, højt engagement - det forpligter Scandi Standard total 87% Danpo total 94% Group Operations, Danpo 96% Group Procurement 100% HR 100% Ledergruppen,

Læs mere

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt?

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Af seniorkonsulent hos Wilke, Søren Pedersen (sp@wilke.dk) Amerikansk forskning viser, at Word of Mouth er en af de potentielt stærkeste markedsføringsparametre,

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

Hvordan vinder man en kamp før den starter? Kun hver 10. sælger formår at kommunikere forretningsmæssig værdi 9l kunden.

Hvordan vinder man en kamp før den starter? Kun hver 10. sælger formår at kommunikere forretningsmæssig værdi 9l kunden. Hvordan vinder man en kamp før den starter? Kun hver 10. sælger formår at kommunikere forretningsmæssig værdi 9l kunden. One thing we ve discovered with certainty is that anything we do that makes the

Læs mere

LoyaltyInsight. Kundeorientering - loyale kunder er vejen til vækst

LoyaltyInsight. Kundeorientering - loyale kunder er vejen til vækst LoyaltyInsight Kundeorientering - loyale kunder er vejen til vækst Artiklen Kundeorientering - loyale kunder er vejen til vækst er skrevet af Loyalty Group til Børsens Ledelseshåndbog juli 2011. Artiklen

Læs mere

Fund raising til VolNepal

Fund raising til VolNepal Fund raising til VolNepal 1. INTRODUKTION Hvis du læser dette tænker du nok på at lave et fund raising event og støtte VolNepal Tak! Events er en god måde at give din støtte til vores rbejde på. De hjælper

Læs mere

Kun de bedste fra grundskolen starter på videregående uddannelse

Kun de bedste fra grundskolen starter på videregående uddannelse NOTAT 45 oktober 15 Kun de bedste fra grundskolen starter på videregående uddannelse Beregninger fra DEA viser, at ud af de elever, som begyndte på en gymnasial uddannelse i 9, gennemførte pct. af de elever,

Læs mere

Tabel 2.1. Sikkerhedsrepræsentanter og beskæftigede på organisation

Tabel 2.1. Sikkerhedsrepræsentanter og beskæftigede på organisation 2. HVEM ER SIKKERHEDSREPRÆSENTAN- TERNE I dette afsnit gives en kort beskrivelse af de sikkerhedsrepræsentanter, der har deltaget i FTF s undersøgelse af sikkerhedsorganisationen. Der beskrives en række

Læs mere

Bliv professionel på TripAdvisor Middelfart, 23. maj 2017

Bliv professionel på TripAdvisor Middelfart, 23. maj 2017 Bliv professionel på TripAdvisor Middelfart, 23. maj 2017 Program Brug TripAdvisor i din markedsføring Øvelse - TripAdvisor i markedsføring Brug anmeldelserne til at udvikle din forretning Diskussion:

Læs mere

Lean Ledelse. Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret til at arbejde positivt med forandringer.

Lean Ledelse. Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret til at arbejde positivt med forandringer. Lean Ledelse Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret til at arbejde positivt med forandringer. 2013 Lean Akademiet - Danmark Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

Kort vejledning i anvendelse af NFA s spørgeskema om social kapital på arbejdspladsen

Kort vejledning i anvendelse af NFA s spørgeskema om social kapital på arbejdspladsen Kort vejledning i anvendelse af NFA s spørgeskema om social kapital på arbejdspladsen Seniorforsker Vilhelm Borg Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø November 2014, 1.udgave I denne vejledning

Læs mere

De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013

De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013 De faglige foreningers kommunikation medlemsundersøgelse 2013 Gennemført af Gymnasieskolernes Lærerforening i samarbejde med de faglige foreninger. Undersøgelsen af de faglige foreningers kommunikation

Læs mere

NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013

NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013 NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013 # METODE METODE Evaluering af holdningen til NemID MÅLGRUPPE Målgruppen er personer i aldersgruppen 18 år+, svarende til godt 4,4 millioner danskere. DATAINDSAMLING

Læs mere

D E S I G N C O N S U LTA N C Y. Industrial Designer. Designing solutions that create value, makes you hungry for more & sticks forever.

D E S I G N C O N S U LTA N C Y. Industrial Designer. Designing solutions that create value, makes you hungry for more & sticks forever. Industrial Designer Designing solutions that create value, makes you hungry for more & sticks forever. Denne præsentation beskriver de forskellige tjenester og services, som tilbydes hos inspired. pbj

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAstrategy

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAstrategy Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har vi

Læs mere

Nytænk din kundestrategi. Knaphed på kunder & kapital. From Share of Wallet to Share of Life. Per Østergaard Jacobsen Mandag den 6.

Nytænk din kundestrategi. Knaphed på kunder & kapital. From Share of Wallet to Share of Life. Per Østergaard Jacobsen Mandag den 6. Nytænk din kundestrategi Knaphed på kunder & kapital From Share of Wallet to Share of Life Per Østergaard Jacobsen Mandag den 6. maj 2013 Hvordan er jeg egentlig endt her? Erfaring & baggrund Ekstern lektor

Læs mere

Noget om bonusprogrammer

Noget om bonusprogrammer Noget om bonusprogrammer Ofte har jeg i forskellige sammenhænge deltaget i drøftelser om incitamentsprogrammer (bonusprogrammer). Her har jeg nedfældet nogle af mine egne tanker, som andre måske kunne

Læs mere

PROJEKTLEDELSE I RAMBØLL AGENDA

PROJEKTLEDELSE I RAMBØLL AGENDA PROJEKTLEDELSE I RAMBØLL AGENDA Kort om Rambøll Vores udgangspunkt Rekruttering og kompetencer i forhold Til Ramboll Fundamentals og værdier Om projektledelse i Rambøll Project Excellence Jobfamilier;

Læs mere

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent

Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Brug af online egenindsamling ved en organiseret sportsevent Potentialet, det praktiske og samarbejdet med BetterNow OM BETTERNOW... 2 FORDELE VED BRUG AF ONLINE EGEN-INDSAMLINGER... 2 POTENTIALET VED

Læs mere

Profilyze Kundetilfredshedsundersøgelse

Profilyze Kundetilfredshedsundersøgelse Profilyze Kundetilfredshedsundersøgelse Profilyze giver faktuel viden om dine kunders tilfredshed - med din virksomhed - dit produktudbud - dit sælgerkorps - jeres evne til at forstå kundens situation.

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017

TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017 TILFREDSHEDS- ANALYSE 2017 Indhold MEDLEMSTILFREDSHED... 4 TILFREDSHED M. ORGANISATIONEN... 5 Tilfredshedsperformance... 5 PRIORITERINGSKORT... 6 Det prioriterer medlemmerne... 6 TILFREDSHED M. YDELSER...

Læs mere

Dinnerlust ApS

Dinnerlust ApS 1 Dinnerlust ApS er grundlagt på visionen om at skabe Danmarks fedeste og foretrukne go-to online netværk for spisesteder og forbrugere. 2 MISSIONEN er at bygge og udvikle danskernes foretrukne platform,

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

Ledelseskommunikationens

Ledelseskommunikationens MARIANNE WOLFF LUNDHOLT ANETTE ULDALL Ledelseskommunikationens værktøjskasse INDHOLD FORORD 3 INTRODUKTION 4 LEDELSESKOMMUNIKATIONENS VÆRKTØJSKASSE 6 Målgruppe 8 Formål 10 Budskab 10 Forventede reaktioner

Læs mere

flexinvest forvaltning

flexinvest forvaltning DANSkE FORVALTNING flexinvest forvaltning aktiv investeringspleje og MuligHed for Højere afkast Professionel investeringspleje for private investorer Når værdipapirer plejes dagligt, øges muligheden for,

Læs mere

1 Introduktion og formål

1 Introduktion og formål 1 Introduktion og formål Tak fordi du har benyttet vores beregner og indtastet Jeres data på onlinemarkedspladser.dk. En holistisk tilgang til vurdering af en ny salgskanal kræver, at du som minimum får

Læs mere

Sådan tiltrækker virksomheder high performers

Sådan tiltrækker virksomheder high performers Sådan tiltrækker virksomheder high performers en undersøgelse af deres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moment Professionals undersøgelse viser, at udviklingsmuligheder er det absolut vigtigste

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN SÅDAN TILTRÆKKER DU FLERE STUDERENDE MED CONTENT MARKETING. Joakim Ditlev @jditlev contentmarketing.dk

INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN SÅDAN TILTRÆKKER DU FLERE STUDERENDE MED CONTENT MARKETING. Joakim Ditlev @jditlev contentmarketing.dk INFO-NETVÆRKSKONFERENCEN SÅDAN TILTRÆKKER DU FLERE STUDERENDE MED CONTENT MARKETING Joakim Ditlev @jditlev contentmarketing.dk Content marketing - agenda Hvad er content marketing? 3 stærke cases Strategi

Læs mere

Kan sociale medier bruges som forretningsmodel

Kan sociale medier bruges som forretningsmodel Kan sociale medier bruges som forretningsmodel Her tænker jeg ikke på udbyderne der stiller sociale medier til rådighed: Facebook Myspace Twitter FourSquare LinkedIn 1 Jeg tænker på dem, som kan levere

Læs mere

derfor skal du netværke

derfor skal du netværke derfor skal du netværke Fordi du når dine mål hurtigere og nemmere! Hver gang du møder et menneske, en kunde, en klient, vurderer han sin relation til dig. Gider han bruge sin kostbare tid på dig? Alle

Læs mere

Testrapport. Resultater for test af appen How are you? i Psykiatriens hverdagstestere

Testrapport. Resultater for test af appen How are you? i Psykiatriens hverdagstestere Testrapport Resultater for test af appen How are you? i Psykiatriens hverdagstestere November 2017 Indhold 1. Baggrund og formål 2. Appen How are you? 3. Målgruppe 4. Metode 5. Testresultater og anbefalinger

Læs mere