Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning"

Transkript

1 Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen, Solveig Petersen Fraværende: Bemærkninger: Kl Sundhedskonsulent og forebygger Birgit Liengaard Kl Leder af Velfærdsrådgivningen Dorthe Lykke Jensen Kl Hjerneskadekoordinator Marianne Folmer Fraværende: Kirsten Blume Schmidt, Kirsten Bitsch Kristensen og Jens Peter Rasmussen.

2 2 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åben dagsorden 57 Godkendelse af dagsorden 4 58 Godkendelse af referatet fra den 5. april Orientering ved chefen for Social Omsorg 6 60 Orientering - Budgetønsker til Orientering - Forebyggende hjemmebesøg Orientering - Høringssvar til de nye kvalitetsstandarder Orientering - Drøftelse af fællesmødet med udvalget for Social Omsorg den 8. maj Orientering ved formanden for Seniorrådet Orientering - Nyt fra DANSKE ÆLDRERÅD Orientering - Nyt fra Trafiksikkerhedsudvalget Orientering ved hjerneskadekoordinator Marianne Folmer fra Velfærdsrådgivningen Bordet rundt Punkter til næste møde 20

3 3 70 Eventuelt 21

4 4 57. Godkendelse af dagsorden stema Godkendelse af dagsordenen for den. Punkt. 61 Orientering - Forebyggende hjemmebesøg - udsættes til juni eller august mødet pga. forfald. Kirsten Bitsch Kristensen og Jens Peter Rasmussen har meldt afbud til dagens møde. Dagsordenen godkendt uden yderligere bemærkninger.

5 5 58. Godkendelse af referatet fra den 5. april 2017 stema Godkendelse af referatet fra den 5. april Referatet godkendt uden bemærkninger. Bilag Referat Seniorrådet

6 6 59. Orientering ved chefen for Social Omsorg stema Chefen for Social Omsorg giver orientering. Administrationen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Chefen for Social Omsorg orienterede omkring følgende: Nyt fagsystem: Social Omsorg skal have nyt fagsystem, som erstatter det nuværende CSC. Det nye system hedder CURA og er udviklet af Systematic. Der er store forventninger til CURA, der i høj grad er udviklet til brug i driften og med henblik på, at det skal være nemt for frontpersonalet at foretage de nødvendige registreringer ude hos borgeren. Systematic har samarbejdet med Aarhus og Københavns Kommuner omkring udviklingen af CURA, hvor også medarbejdere fra driften har været inddraget i processen. Nogle af fordelene ved CURA er blandt andet: Et meget let tilgængeligt og brugervenligt design. Systemet kommer i en udgave tilpasset driften, som anvender IPads og en udgave, som er tilpasset pc brugere Øget mobilitet da kerneopgaverne løses direkte i mødet med borgerne, dvs registrering og dokumentation foregår direkte hos borgeren via Ipads Mindre skriftlig dokumentation, da megen af dokumentation foregår ved at klikke punkter af Nemmere at trække statistikker og ledelsesinformation Løbende opdateringer af systemet, dvs. ingen dage, hvor systemet ikke kan bruges Understøtter det tværfaglige samarbejde og koordineringen omkring borgeren Fælles Sprog III er integreret i løsningen Integreret borgerkalender Selve oplæring af medarbejderne kommer til at foregå via af e-learningsforløb og overgangen til CURA forventes at ske omkring årsskiftet. Demensprojekt BPSD: BPSD- Demensprojektet skal midtvejsevalueres nu her. Seniorrådet inviteres ind til en præsentation af midtvejsevalueringen i august På nuværende tidspunkt viser projektet positive takter. Seniorrådets spørgsmål til chefen for Social Omsorg: Seniorrådet spurgte ind til baggrund for de opslåede stillinger på Løsning Plejecenter korttidspladserne samt den tidbegrænsede stilling som akutsygeplejerske. Lederne for de respektive personale grupper kontaktes for en afklaring.

7 7 Et af Seniorrådets medlemmer gjorde opmærksom på, at budgettet for Værdighedsmilliarden skal fremgå af kommunens hjemmeside, og pt. fremgår budgettet ikke på Hedensted Kommunes hjemmeside. Chefen for Social Omsorg følger op på dette. Orienteringen taget til efterretning. Fraværende: Kirsten Blume Schmidt, Kirsten Bitsch Kristesen og Jens Peter Rasmussen.

8 8 60. Orientering - Budgetønsker til 2018 stema Seniorrådet ønsker en drøftelse af deres budgetønsker for Et af Seniorrådets ønsker for budgettet 2018 er, at bemandingen på korttidspladserne på Løsning Plejecenter optimeres og sikres, således de kan leve op til de nye kvalitetsstandarder. Administrationen indstiller, at drøftelsen tages til efterretning. Fra Seniorrådet er der et stort ønske om, at normeringerne sikres på korttidspladserne. Baggrunden for dette er, at Seniorrådet ønsker at sikre borgerne den bedst mulige pleje og den nødvendige genoptræning, således borgerne kommer længst muligt funktionsmæssigt i forbindelse med deres ophold på korttidsafsnittet. Seniorrådet forespørger, om det kunne være en mulighed at nedlægge nogle af de tommer stuer på plejecentrene og brug normeringerne f.eks. på korttid. Chefen for Social Omsorg gør opmærksom på, at det udgør et driftsmæssigt problem at nedlukke stuer, idet der fortsat betales leje for de tomme stuer til boligselskabet (tomgangshusleje). Desuden har det også betydning for kostområdet, såfremt der nedlægges stuer på plejecentrene. Seniorrådet er også opmærksomme på udgiften til tomgangshusleje i forhold til ældreboligerne. Seniorrådet mener, at udfordringerne omkring udlejning af ældreboligerne til dels kan skyldes, at boligerne ikke lever op til de forventninger, som den nuværende og især kommende generation har til deres boligform. Måske skal der tænkes i helt andre boligformer for at kunne tiltrække den nye generation af ældre, f.eks. bofællesskaber mv. Seniorrådet spørger ind til om det vil være en idé at gøre opmærksom på, at ældreboligerne også kan udlejes på almindelige lejevilkår, dvs. at man ikke behøves at være ældre for at bo i boligerne. Måske kunne der annonceres lokalt, når der er ledige ældreboliger, som ikke kan lejes ud til ældre. Det har været en stor succes i Stouby at leje ældreboligerne ud til andre målgrupper end ældre. Det besluttes at emnet boliger skal sættes på som temapunkt til august eller september mødet. Herunder ønskes der svar på: Hvor mange tomme boliger (ældre og plejeboliger) er der i kommunen? Hvor mange ældre boliger er udlejet på almindelige lejevilkår? I forhold til budget 2018 ytrede Seniorrådet også ønske om, at de gerne så klippekortordningen genindført til udeboende ældre, således at de, der ikke bor på plejehjem, bliver tilgodeset igen.

9 9 Desuden er Seniorrådet opmærksomme på, at der kan komme stigende udgifter til f.eks. akutfunktionen qua de hurtigere udskrivninger fra sygehusene. Dertil kommer, at der synes at ske en udflytning af sygehusfunktionerne, hvormed opgavekompleksiteten øges, da opgaverne bliver mere patient - end borgerrelaterede. Som en positiv modpol til dette begynder arbejdet med TOBS og Triagering at slå igennem i forhold til at mindske genindlæggelserne. Seniorrådet beslutter i forhold til budget 2018 at have fokus på normering på korttidspladserne, klippekortsordningen for hjemmeboende samt KAN opgaverne inden for sundhed, rehabilitering og træning. Seniorrådet nedsætter en arbejdsgruppe bestående af Lillian Andersen, Elin Kristensen og Anker Andersen, som udarbejder budgetønsker til udvalget for Social Omsorg. Budgetønsker fremsendes seneste fredag den 2. juni, således de kan komme på dagsordenen til udvalgsmødet i Social Omsorg den 12. juni Drøftelsen taget til efterretning.

10 Orientering - Forebyggende hjemmebesøg stema Forebyggende sygeplejerske Birgit Liengaard giver orientering omkring de nye retningslinjer for forebyggende hjemmebesøg. Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en praksisnær guide til kommunerne om, hvordan de kan opspore de ældre, der har et særligt behov for en forebyggende indsats. Guiden fra Sundhedsstyrelsen samt kataloget med de nye kvalitetsstandarder (se side 7.) er vedhæftet som bilag. Administrationen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Punktet udsat. Bilag Guide til forebyggende hjemmebesøg - Sundheds- og Ældreministeriet Katalog for Kvalitetsstandarder 2017

11 Orientering - Høringssvar til de nye kvalitetsstandarder stema Seniorrådet ønsker en drøftelse af de nye kvalitetsstandarder. I forlængelse heraf skal indholdet i det høringssvar, som Seniorrådet skal udarbejde, også drøftes. Seniorrådets medlemmer opfordres til at overveje mulige input til høringssvaret. Administrationen indstiller, at indholdet i de nye kvalitetsstandarder og høring svaret drøftes. Leder af Velfærdsrådgivningen Dorthe Lykke Jensen - deltog i behandlingen af dette punkt og stod til rådighed for Seniorrådets spørgsmål i forhold til de nye kvalitetsstandarder. De nye kvalitetsstandarderne er meget henvendt til personalet. Seniorrådet gav udtryk for, at de var glade for at høre, at der kan genvisiteres til vedligeholdelsestræning, så træningen bliver mere kontinuerlig og at borgerne fastholdes på det bedst mulige funktionsniveau. Lederen af Velfærdsrådgivningen gjorde opmærksom på, at træning er mange ting. Træning er ikke kun det, der sker sammen med en terapeut træning er også selv at kunne tømme postkassen, åbne døren, hvis der er nogen, der ringer på eller skrive en indkøbsseddel mv. Dette var Seniorrådet helt enige i samt at denne tankegang skal implementeres og tænkes ind, mens borgeren stadigvæk er frisk. Desuden pointerede Seniorrådet, at det er vigtigt at have for øje, at hvis personalet gør tingene for borgeren, så kan det forhindre den enkelte borger i at få det bedre og øge sit funktionsniveau. Desuden var Seniorrådet glad for, at de terminale borgere tilgodeses, idet der er tale om vedligeholdstræning og ikke rehabilitering. Seniorrådet pointerer, at det er vigtigt at den sidste tid er så god så mulig. I forhold til bad, så kan der visiteres til to pakker. Herunder bad 1-2 gange om ugen og 3-4 gange om ugen. Chefen for Social Omsorg gjorde opmærksom på, at det materiale, der var sendt ud med dagsordenen ikke var tilrettet i forhold til de dias, der blev vist den 8. maj på fællesmødet med udvalget for Social Omsorg. Med hensyn til træning var Seniorrådet interesseret i at vide, hvordan det afgøres, om træningen skal foregå i hjemmet eller i Sundhedshuset. Desuden ville de gerne vide, om det kan lade sig at udføre træningen decentralt. I dag er der mulighed for decentral træning på Rådhuset i Juelsminde. Der kan dog ikke tilbydes den samme træning i Juelsminde som i Sundhedshuset, da træningsfaciliteterne i Sundhedshuset giver mulighed for en langt mere specialiseret træning. Lederen af Velfærdsrådgivningen gjorde opmærksom på, at borgerne også kan benytte sig af andre træningsmuligheder f.eks. virtuel genoptræning eller hjemmetræning. Samtidig tydeliggjorde hun, at der gøres meget ud af opfølgning, f.eks. i

12 12 forbindelse med et genoptræningsforløb, idet der kigges på, hvilke muligheder der er for den enkelte, når det kommunale træningsforløb afsluttes. I forhold til træningsfaciliteter og mulighed for vedligeholdelsestræning foreslår Seniorrådet om det kunne være en mulighed at benytte faciliteterne på plejecentrene eller de lokale fitnesscentre. Opsummeringen på drøftelsen af de nye kvalitetsstandarder blev, at borgerne i langt højere grad skal inddrages og have en større medbestemmelse der skal lyttes til borgernes ønsker. Det er vigtigt at have for øje, at der er evidens for at selvbestemmelse og selvhjulpenhed giver en højere livskvalitet, og at det også er omsorg selv at kunne bestemme. Der vil selvfølgelig altid være særlige behov og situationer, der skal tages hensyn til, og dem tages der selvfølgelig professionelt hånd om. Det besluttes at der nedsættes en arbejdsgruppe til at udarbejde høringssvaret til udvalget for Social Omsorg. Gruppen består at Lillian Andersen, Elin Kirstensen og Anker Andersen. Høringssvaret fremsendes senest fredag den 2. juni Drøftelsen taget til efterretning. Bilag Katalog for Kvalitetsstandarder 2017

13 Orientering - Drøftelse af fællesmødet med udvalget for Social Omsorg den 8. maj 2017 stema Seniorrådet ønsker en drøftelse af det afholdte fællesmøde med udvalget for Social Omsorg den 8. maj Administrationen indstiller, at drøftelsen tages til efterretning. Seniorrådet drøftede fællesmødet med udvalget for Social Omsorg og var enige om at: Det vil være rart, hvis Seniorrådet blev betragtet som en ressource. De gerne vil have tilbagemeldinger fra Udvalget for Social Omsorg f.eks. i forhold til Seniorrådets henvendelser og høringssvar De synes, at informationsniveauet og kommunikationen med udvalget for Social Omsorg er mangelfuld og kunne blive meget bedre. Seniorrådet ser sig selv som en stærk ressource med stor viden og erfaring og havde forventet et langt større samarbejde med Udvalget for Social Omsorg. Seniorrådet har, efter fællesmødet med udvalget for Social Omsorg en tro på, at det bliver bedre. Chefen for Social Omsorg gjorde opmærksom på, at det synes at gå i den rigtige retning. Han oplever af Seniorrådet inviteres mere ind og i højere grad inddrages f.eks. i arbejdsgrupper, fælles drøftelser mv. Samtidig anerkendes det også, at det vil være hensigtsmæssigt med mere fokus på Seniorrådet rolle, og hvor Seniorrådet kan tænkes ind i forhold til at kunne bidrage med deres viden og erfaringer. Desuden blev det pointeret, at Seniorrådet anses for at være et stærkt og konstruktivt udvalg. Drøftelsen taget til efterretning.

14 Orientering ved formanden for Seniorrådet stema Formanden for Seniorrådet giver orientering omkring følgende: FN's Internationale Ældredag Studieturen til Karolinelundscentret i Gjern Valgproceduren for seniorrådsvalget Administrationen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. FN s Internationale Ældredag: Arbejdsgruppen, bestående af Lillian Andersen, Elin Kristensen og Anker Andersen, har drøftet afholdelsen af FN Internationale Ældredag. Flere forslag har været i spil og arbejdsgruppen har besluttet, at dagen afholdes søndag den 1. oktober Arrangementet kommer til at bestå af en søndagsbrunch og formanden for Seniorrådet har taget kontakt til den nyvalgte formand for DANSKE ÆLDRERÅD Erik Stagsted som kommer og holder et oplæg. Derudover vil kandidaterne til det kommende seniorrådsvalg blive præsenteret og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne. I forbindelse med præsentationsrunden vil Seniorrådet gerne vise, hvordan en eventuel elektronisk afstemning i forbindelse med valget vil kunne foregå. Afslutningsvis vil der være noget underholdning og fællessang. Det er endnu ikke besluttet, hvor arrangementet skal afholdes, men spejderhuset Kastaniehøj i Hedensted er en oplagt mulighed, da der er køkkenfaciliteter samt gode adgangs- og parkeringsforhold. Der er plads til ca. 125 personer og det koster 215 kr. pr. time at leje lokalerne. Seniorrådet forventer at skulle bruge lokalerne fra kl til 14.00, hvilket giver en pris på kr. for leje af lokaler. Desuden har arbejdsgruppen drøftet, om der skal tages kontakt til pensionistforeningerne, Centerrådene samt bruger/pårørenderåd, således at disse grupper også inviteres til at deltage i arrangementet. Det besluttes, at arbejdsgruppen arbejder videre med de indkomne forslag og udarbejder et udkast til et program for FN s Internationale Ældredag. Studieturen til Karolinelundscentret i Gjern: På grund af forfald på dagens møde besluttes det, at formanden kontakter medlemmerne og undersøger, hvem der har mulighed for at deltage i studieturen til Karolinelundscentret i Gjern. Valgproceduren for seniorrådsvalget: Arbejdsgruppen, bestående af Lillian Andersen, Elin Kristensen og Anker Andersen, har afholdt møde med administrationen og Dafolo den 8. maj 2017 omkring afholdelse af valg til

15 15 Seniorrådet. Dafolos digitale løsninger gør det muligt at kombinere brevvalg med elektronisk valg. Administrationen undersøge økonomien ved et kombinationsvalg og dette drøftes på mødet mellem arbejdsgruppen og administrationen den 30. maj Formanden for Seniorrådet undersøger, om der er stemning for, at det kommende valg til Seniorrådet afholdes som et kombinationsvalg. Orienteringen taget til efterretning. Bilag Referat fra møde den 25. april 2017

16 Orientering - Nyt fra DANSKE ÆLDRERÅD stema Der gives orientering omkring følgende: Tilbagemelding, ved Solveig Petersen og Anker Andersen, omkring repræsentantskabsmødet på Nyborg Strand den 24.april 2017 Tilbagemelding fra Seniorrådets medlemmer, som deltog i de forskellige seminarer til DANSKE ÆLDRERÅDS ældrepolitiske konference den 25. april på Nyborg Strand 2017 Administrationen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Punktet udsat. Bilag Program DANSKE ÆLDRERÅDS ældrepolitiske konference 25. april 2017

17 Orientering - Nyt fra Trafiksikkerhedsudvalget stema Torsdag den 20. april 2017 blev der afholdt møde i det lokale færdselssikkerhedsråd (FSR). Flemming Ole Lyse fra Seniorrådet deltog i mødet og giver en orientering om mødets indhold. Administrationen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Punktet udsat. Bilag Referat fra mødet i det lokale færdselssikkerhedsråd (FSR) april 2017 Præsentation til mødet i færdselssikkerhedsrådet april 2017

18 Orientering ved hjerneskadekoordinator Marianne Folmer fra Velfærdsrådgivningen stema Hjerneskadekoordinator Marianne Folmer giver status på hjerneskadeområdet. Seniorrådet ønsker ud over en generel orientering om hjerneskadeområdet en drøftelse af: Hvorvidt indsatsen på hjerneskadeområdet nu er med fokus på de borgere, hvor der er en forventning om, at de vil vende tilbage til arbejdsmarkedet? Hvilket fokus der er på seniorer, som får en hjerneskade som følge af en blodprop eller hjerneblødning? Hvilke tilbud får seniorerne og deres pårørende? Administrationen indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Hjerneskadekoordinator Marianne Folmer orienterede om hjerneskadeområdet. Hun har været ansat siden 2012 i Hedensted Kommune og varetager hjerneskadeområdet fra de 18 årige og op efter. Hvert år kommer der mellem nye borgere med hjerneskade i kommunen, og en af koordinatorens opgaver er blandt andet at skabe sammenhængende, helhedsorienterede og effektive rehabiliteringforløb for personer med erhvervet hjerneskade på tvær af sektorer og forvaltninger samt at rådgive og vejlede den hjerneskaderamte samt dennes pårørende. Når der tales om indsatsen på hjerneskadeområdet, så ligestilles seniorer med erhvervsaktive. Det vil sige, der sker ikke en graduering og seniorerne får de samme tilbud som de erhvervsaktive. Se vedhæftede powerpoint for øvrige informationer. Orienteringen taget til efterretning. Bilag Hjerneskadekoordinator -oplæg senior Folder - senhjerneskade

19 Bordet rundt Punktet udsat.

20 Punkter til næste møde stema Næste møde afholdes den 21. juni Punktet udsat. Bilag Årshjul 2017 maj

21 Eventuelt Punktet udsat. Fraværende: Kirsten Blume Schmidt, Kirsten Bitsch Kristensen og Jens Peter Rasmussen

22 22 Bilag Referat Seniorrådet Guide til forebyggende hjemmebesøg - Sundheds- og Ældreministeriet Katalog for Kvalitetsstandarder 2017 Katalog for Kvalitetsstandarder 2017 Referat fra møde den 25. april 2017 Program DANSKE ÆLDRERÅDS ældrepolitiske konference 25. april 2017 Referat fra mødet i det lokale færdselssikkerhedsråd (FSR) april 2017 Præsentation til mødet i færdselssikkerhedsrådet april 2017 Hjerneskadekoordinator -oplæg senior Folder - senhjerneskade Årshjul 2017 maj

23 23

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 25. september 2014. Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Sundhedshuset, Mødelokale 1, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Minna Olesen, Solveig Petersen

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødedato: 11. september Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødedato: 11. september Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 5, Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 5, Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 08:15 Mødested: Mødelokale 5, Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lillian Andersen, Minna Olesen, Solveig Petersen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Plejecenter Nederbylund, Fælledvej 1, 7160 Tørring Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 30. september Mødested: Bøgely Plejecenter, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødedato: 30. september Mødested: Bøgely Plejecenter, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Bøgely Plejecenter, Rørkærvej 1, 8722 Hedensted Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 12:30 Mødested: Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum Referat Mødetidspunkt: Kl. 13:00 Mødested: Plejecenter Nedergården Kirkevej 1, 7171 Uldum Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse, Minna

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Dagsorden. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Dagsorden. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Dagsorden Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 12:00 Mødested: Mødelokale1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Minna Olesen, Solveig

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset, Ny Skolegaden 8723 Løsning Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lillian Andersen, Minna Olesen, Solveig Petersen, Henning Rasmussen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

Åben referat Ældrerådet

Åben referat Ældrerådet Åben referat Ældrerådet Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Åbent Referat. Mødelokale 1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Åbent Referat. Mødelokale 1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Åbent Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, 8723 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lillian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming

Læs mere

Hedensted Kommune. Dagsorden. Udvalget for Social Omsorg. Mødedato: 5. december Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Dagsorden. Udvalget for Social Omsorg. Mødedato: 5. december Mødetidspunkt: Kl. 16:00. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Dagsorden Mødetidspunkt: Kl 16:00 Mødested: Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Deltagere:, Hanne Grangaard, Birgit Jakobsen, Bent Poulsen, Jeppe Mouritsen Fraværende: Bemærkninger: Inviterede kl 1600 Velfærdskoordinator

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 2, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 2, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 2, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 8. september 2014 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 8. september 2014 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis X Mariann Mehder X Erik Strand X Marie Jørgensen X Eva Hansen X Michael Dyre Ousted X Fritz Voss X Ole

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Social Omsorg. Referat. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Social Omsorg. Referat. Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 2 Hedensted Rådhus Deltagere:, Hanne Grangaard, Birgit Jakobsen, Bent Poulsen, Jeppe Mouritsen Fraværende: Bemærkninger: Inviterede Kl. 16.00 Leder

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 5. december 2017 Mødetidspunkt: 15:00 Husk Julefrokost i gæstekantinen fra kl. 13.00-15.00 Mødelokale: Gæstekantinen på Rådhuset Vallensbæk Stationstorv

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 1 Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted

Hedensted Kommune. Seniorrådet dagsorden-referat. Referat. Mødelokale 1 Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Referat Mødetidspunkt: Kl. 08:15 Mødested: Mødelokale 1 Hedensted Rådhus, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted Deltagere: Kirsten Blume Schmidt, Anker Andersen, Lillian Andersen, Minna Olesen, Solveig Petersen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej 8 8400 Ebeltoft Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 6. februar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 6. februar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Mandag den 15.08.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Katrine

Læs mere

Gæst: Jens Bejer Damgaard, Sundhedschef kl (pkt. 3, 4 og 8a)

Gæst: Jens Bejer Damgaard, Sundhedschef kl (pkt. 3, 4 og 8a) Referat Møde nr. 03-2019 Torsdag den 28. marts 2019 kl. 12.30 15.30, Mødelokale 188, 1. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Vera Refsgaard Agerbæk, Birte Tvistholm Ahle,

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Gæst: Poula Sangill, Myndigheds- og Kvalitetschef for Social, Sundhed og Arbejdsmarked kl (pkt. 3 og 4).

Gæst: Poula Sangill, Myndigheds- og Kvalitetschef for Social, Sundhed og Arbejdsmarked kl (pkt. 3 og 4). REFERAT Møde nr. 05-2018 Torsdag den 17. maj 2018 kl. 12.30 16.00, Mødelokale 292, 2. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Vera Refsgaard Agerbæk, Birte Tvisholm Ahle, Leif

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse, Minna

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. februar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Støvring Rådhus, Mødelokale 2A. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. februar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Støvring Rådhus, Mødelokale 2A. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Støvring Rådhus, Mødelokale 2A Møde slut: 13.00 Fraværende: Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 sprotokol fra sidste møde 3 18 Godkendelse

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 20. januar Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring. Møde slut: 13:00. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Mødelokale 1, Rådhuset i Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Poul Larsen deltog ikke i punkt 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Møde 20. oktober 2015 kl. 13:00 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 20. oktober 2015 kl. 13:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Ældrerådet Referat Møde 20. oktober 2015 kl. 13:00 i Mødelokale 6, Rådhuset Pkt. Tekst Side 57 Godkendelse af referat fra mødet den 29. september 2015 1 58 Siden sidst, herunder status på økonomi 1 59

Læs mere

Referat. Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl. 12.45-15.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Merete Raaschou (formand), Joan Jensen (næstformand), Arne Bjørn

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 422 DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2. Dato: Kl: Sted: Lokale 422 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 2 Dato: 14.03.2018 Kl: 10.00-12.00 Sted: Lokale 422 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen, Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 Hos Plejehjemmet Havkær, Mosealléen 1-3, 8381 Tilst Til: Ældrerådets 15 medlemmer

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 17. november 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 17. november 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 17. november 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 067. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 17. november 2011 132

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-04-2015-21-04-2015 21.04.2015 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet d

Referat fra møde i Ældrerådet d Referat fra møde i Ældrerådet d. 15.-11.- Mødeforum Ældrerådet Sted Distrikt Nord Birkevang, Birkevænget 55, Herlufmagle Dato Onsdag den 15. november Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Connie Jensen, Bjørn

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Til Hjerneskadesamrådet. Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 11. juni /. Deltagere: Se vedlagte deltagerliste

Til Hjerneskadesamrådet. Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 11. juni /. Deltagere: Se vedlagte deltagerliste Regionshuset Viborg Til Hjerneskadesamrådet Nære Sundhedstilbud Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra møde i Hjerneskadesamrådet den 11. juni

Læs mere

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund,

Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj, Ove Lund, Referat Møde nr. 02-2019 Tirsdag den 21. februar 2019 kl. 12.30 15.30, Mødelokale 292, 2. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Birte Tvistholm Ahle, Leif Carøe, Leif Hornshøj,

Læs mere

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 19. juni 2017 kl. 14.00 16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. juni 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen (

Læs mere

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune

Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Referat Seniorrådsmøde Morsø Kommune Mødedato og tid Onsdag, den 30. maj 2018 Kl. 09.00-11.30 Mødested Morsø Kommune Jernbanevej 9, 7900 Nykøbing Mors Fjordglimt Deltagere Kirsten Nielsen Hanne Haaning

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Voksen- og plejeudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL

Voksen- og plejeudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Voksen- og plejeudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Mandag den 14. marts 2016 Start kl.: 14:45 Slut kl.: 16:45 Medlemmer: Fraværende: Olaf Krogh Madsen (L) Lars Sørensen (V)

Læs mere

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4. Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 11.04.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Fredag den 29.04.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd Arnfred

Læs mere

Mandag kl. 14:15 Mødelokale D1

Mandag kl. 14:15 Mødelokale D1 Referat fra ordinært møde Møde den 20. november Mandag 20.11.2017 kl. 14:15 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Ny rammeaftale på det specialiserede social- og specialundervisningsområde

Læs mere

Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 25. marts 2019 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Verner Berg Pkt. Tekst Side 9 Godkendelse af referat fra møde den 25. februar 2019 1 10 Præsentation af ny centerchef i Sundhed og

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat Referat Mødetidspunkt: Kl. 12:30 Mødested: Plejecenter Møllebo, Jasminvej 23, 8763 Rask Mølle Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen,

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Social-, Børne- og Integrationsministeriet Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen se under vejledninger

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 16. maj 2017 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Mødelokale 1, 16. maj 2017 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Mødelokale 1, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer

Ældreråd. Referat. Mødelokale juni 2017 Kl. 10:15. Medlemmer Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Flemming

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 15-02-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Zahlesvej 18 2. sal Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil

Læs mere