Jens Pietras, Møllebakken Holbæk Tlf.: , mobil: Holbæk 23. april 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jens Pietras, Møllebakken Holbæk Tlf.: , mobil: Holbæk 23. april 2018"

Transkript

1 Jens Pietras, Møllebakken Holbæk Tlf.: , mobil: jfp@pha.dk Holbæk 23. april 2018 Tilsynserklæring vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8, 4180 Sorø for skoleåret v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende Jens Pietras Grundlag Tilsynet er foretaget og udarbejdet på baggrund af gældende lovgivning på området. Regelgrundlaget for tilsynet ved de frie og private skoler er kontinuerligt blevet ændret og skærpet de sidste par år. Den 6. december 2016 vedtog Folketinget ændringer i Lov om friskoler og private grundskoler omkring tilsynet med skolerne. Dette har medført ændringer i Bekendtgørelse om valg og certificering af tilsynsførende ved frie grundskoler og i bekendtgørelsen om ministeriets skærpede tilsyn med de frie skoler. Loven og de ajourførte bekendtgørelser trådte i kraft 6. januar Politisk aftale 7. november 2017 indeholdende en række nuanceringer og stramninger. Forår 2018 ministeriet udarbejder p.t. regler for Bedre rammer for tilsyn, som betyder flere præciseringer og stramninger af tilsynet. Forår 2018 er oprettes en digital tilsynsportal, som skal benyttes fra 1. maj Gældende regler for tilsyn Højst 5 skoler En tilsynsførende må ved lovens ikrafttræden 1. januar 2017 ikke føre tilsyn med flere end 5 skoler. Den tilsynsførende kan derfor være forpligtet til at frasige sig hvervet på nogle skoler. Disse skoler skal i så fald vælge ny certificeret tilsynsførende inden for 3 måneder. Højst tilsynsførende ved samme skole i 6 år En tilsynsførende må fremover højst være tilsynsførende ved den samme skole i 6 år inden for en periode på i alt 11 år. Reglen trådte i kraft 1. januar Hvis skolens tilsynsførende har været tilsynsførende på skolen i 6 år eller mere ved udgangen af 2017, skal den tilsynsførende træde af. Skolen har herefter 3 måneder til at vælge en ny certificeret tilsynsførende.

2 Valgperiode 2 år En tilsynsførendes valgperiode der fastsættes af forældrekredsen - må pr. 1. januar 2018 højst være 2 år. Habilitet og valgbarhed Fremover skærpes kravene til den tilsynsførendes habilitet og valgbarhed. De nye habilitetsregler trådte formelt i kraft 1. januar Habilitetsreglerne er fremadrettet Den eller de tilsynsførende må ikke 1) tilhøre forældrekredsen, 2) være medlem af skolens bestyrelse, 3) være ansat på skolen, 4) være ansat eller bestyrelsesmedlem på en anden fri grundskole, hvis skolens ansatte eller bestyrelsesmedlemmer fører tilsyn med denne anden frie grundskole, 5) være gift eller nært beslægtet med personer, der er omfattet af nr. 1-4 eller 6) inden for de seneste 5 år før valget have været elev på skolen eller gift eller nært beslægtet med en elev på skolen eller have været omfattet af nr Den eller de tilsynsførende skal senest ved tiltrædelsen som tilsynsførende være certificeret. Ny digital tilsynserklæring Undervisningsministeriet har udviklet en udvidet, digital tilsynserklæring. Hvor den tilsynsførende i portalen skal indtaste data på 8. udvalgte områder. Portalen skal benyttes i forbindelse med tilsynet fra 1. maj Ovenstående regler har bevirket, at jeg ikke må fortsætte som tilsynsførende, og dette er derfor min sjette og sidste tilsynsrapport. Skolens ledelse og bestyrelse har derfor indstillet en ny tilsynsførende Bjarne Møller Pedersen til skolen, som formelt tiltræder jobbet 2018 i aften. Det er, på anbefaling af ministeriet, aftalt med skolens ledelse og bestyrelse at Bjarne Møller Pedersen og jeg i fælleskab fører tilsynet frem til næste skoleårs begyndelse august 2018, hvorefter Bjarne Møller Pedersen alene fører tilsynet. Ret og pligt Formålet med tilsynet er at føre tilsyn med elevernes standpunkt i fagene dansk, regning/matematik og engelsk, og med om skolens samlede undervisningstilbud ud fra en helhedsvurdering står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Tilsynet skal endvidere påse, at skolen skal forberede eleverne til at leve i et samfund som det danske med frihed og folkestyre, samt at undervisningssproget er dansk.

3 Den sidste del om skolens værdigrundlag omhandlende frihed og folkestyre er blevet skærpet, sådan at demokratisk dannelse og dennes lokale udmøntning og implementering er blevet et opmærksomheds- og fokusområde, som tilsynet specifikt skal forhold sig til. Endvidere skal tilsynet registrere hvilke donationer over kr ,- skolen modtager og fra hvem. Ministeret har endvidere fået mulighed for at afvikle samtaler med enkelte elever og at observere og deltage i udvalgte møder, såsom bestyrelsesmøder, generalforsamlinger og forældremøder via en ekstern observatør. Ministeriet vil fremover kunne regulere oprettelsen af nye skoler, lukke skoler uden forudgående skærpet tilsyn, øge sin adgang til ekstern deltagelse i skolernes møder mv., indføre en whistheblowerordning mv.. En del af disse ministerielle tiltag bliver permanente, mens andre bliver midlertidige. Jeg udtaler mig om skolen og dens forhold som certificeret tilsynsførende. Den tilsynsførendes opgaver Den tilsynsførende skal aflægge mindst et årligt tilsynsbesøg på skolen og overvære undervisning svarende til mindst en hel skoledag. Tilsynet skal omfatte de forskellige fagkredse (de humanistiske fag, de naturvidenskabelige fag og de praktisk-musiske fag), ligesom skolens undervisningsplaner skal drøftes med skolens leder og lærere. Endelig skal der foretages en vurdering af de anvendte læremidlers faglige og pædagogiske kvalitet. Tilsynets har i skoleåret omfattet gennemlæsning af tilgængelige eksterne dokumenter om skolen på skolens hjemmeside, møder med skoleleder og skoleledelse, deltagelse i udvalgte af skolens bestyrelsesmøder i løbet af skoleåret, deltagelse i undervisning torsdag 2. november 2017 deltagelse i undervisning tirsdag 20. marts 2018, deltagelse i generalforsamlingen 24. april 2018 Indledning

4 Dette er min sjette og foreløbigt sidste tilsynsrapport som tilsynsførende. Nu kender jeg skolen og dens virke fra A til Z. At besøge Sorø Privatskole er altid en fornøjelse og alle besøg på skolen har været meget relevante og udbytterige. Derfor er det vemodigt, at skulle stoppe samarbejdet. Rapporten her vil primært indeholde en række positive gentagelser fra rapporterne fra de tidligere sidste seks år, da der er rigtig meget positivt at sige om skolen. Meget er kendte rutiner, når man færdes på skolen. Dog sker der også hele tiden forandringer og nye tiltag. Skolen har fået en ny leder. Nanna Øhrgaard er en tydelig, målrettet, passioneret, dynamisk og energisk leder, som skolen er rigtig godt tjent med. Ud over de formelle fokuspunkter, som en tilsynsførende skal forholde sig til, har dette års særlige fokus igen været på skolens håndtering af tidens mangeartede og ofte modsatrettede omstillingsprocesser. Skolereformens fortsatte implementering i en særlig Sorø Privatskole-version og de afledte undervisnings-/læringsformer samt udtalte ledelsesforventninger til medarbejderne har fortsat krævet stor fleksibilitet og tilpasningsevne af alle. I forhold til tilsynet søger jeg med at indsamle så mange informationer og viden som muligt. Informations- og vidensindsamlingen sker gennem observationer og gennem sparring med primært skolens bestyrelse, skolens ledelse og skolens medarbejdere. Her bliver jeg fortsat mødt med stor faglighed, professionalisme og åbenhed. Vores samarbejde har i indeværende periode været og er fortsat meget fokuseret og på alle måder professionelt. Skolens bestyrelse og skolens ledelse vurderes at være yderst faglig kompetent, handlekraftig, økonomisk ansvarlig, struktureret, professionel og præget af stor didaktisk viden og indsigt. Skolens bestyrelse besidder mange, brede, såvel som specifikke kompetencer. Bestyrelsen har altid skolens bedste i fokus. Bestyrelsens økonomiske viden og indsigt er imponerende. Alle nyskabelser og forandringer er finansierede og velgennemtænkte. Årsregnskabet viste et overskud på kr. 1,1 mio. Samarbejdet med skolens ledelse har været og er fortsat rigtig godt og udmønter sig i konstruktiv sparring og åbne samtaler om alle relevante forhold knyttet til skolen, skolens drift og udvikling. Skolen vurderes at være en skole med et stærkt brand/en stræk profil, en professionelt veldrevet skole, en skole med orden i økonomien, en proaktiv og udviklingsorienteret skole med rigtig mange kvaliteter for alle skolens brugere.

5 Om undervisningen Som forudsætning for en velfungerende skole er standarden af skolens bygninger og inventar. Skolen prioriterer derfor bygningsvedligeholdelse, modernisering af undervisningslokaler og grupperum og ombygning af udearealerne, herunder legepladserne, højt. Skolen arbejder målrettet og fokuseret med sin pædagogiske udvikling. Skolen har et-årlige fokusområder og tre-årlige indsatsområder. Indsatsområdet for perioden er læringsledelse. Skolens ledelse har derfor i samarbejde med Kompetencehuset Heckmann udarbejdet et treårigt kvalificeringsforløb for skolens lærere. Grundlaget for undervisningens tilrettelæggelse relaterer sig til de regler og bestemmelser, der gælder for indholdet og omfanget af undervisningen i folkeskolen fx Fælles Mål formuleret som kompetencemål nu vejledende videns- og læringsmål. Timetalsfordelingen ligger over tildelingen til grundskolerne i Sorø kommune. Timetalsfordelingen ligger over undervisningsministeriets minimumstimetal, som er på et helt skoleliv. Sorø Privatskole har med den nye struktur lektioner på et helt skoleliv. Udregnet som gennemsnit på en uge fordrer ministeriet 283 lektioner, hvor Sorø Privatskole i den gamle struktur læste 349,5 lektioner og med den nye og tilpassede struktur læser 327 lektioner. Altså stadig væsentligt over ministeriets minimumstimetal. Skolen ligger i top i forhold til opnåede karakterer i afgangsklasserne i forhold til Sorø kommunes skoler og lige så højt som andre sammenlignelige skoler. Skolen har et samlet gennemsnit på alle prøvefag på 8,24. For fortsat at sikre eleverne et maksimalt læringsudbytte i form at gode prøvekarakterer afvikler skolens ledelse hvert år efter hver endt prøve en evaluering af de afviklede prøver. Skolens samlede undervisningseffekt ligger fortsat højt, målt i tests og i prøveresultater. Skolen har i en vis udstrækning deltaget i de nationale tests. Det vurderes, at testene bliver brugt konstruktivt af lærerne og at disse inddrages i samtaler med forældrene. Skolen er nu en tresporet skole fra børnehaveklassen til 9. klasse. Skolen har 675 elever. Skolen har budgettet med et forventet elevtal i 2018 på 670 elever. Skolen har fokus på eventuelle kommende elever forud for skolestart. Skolen afvikler informationsmøder, besøg i skoletimer, besøg på legpladsen mv. Skolen har stor generel stor søgning og venteliste på de fleste årgange. Dette vurderes meget positivt set i lyset af det generelt faldende børnetal generelt i kommunen.

6 Skolen har fokus på indskolingen og har gennem en årrække udviklet og understøttet til kollegiale samarbejde mellem lærere og pædagoger. Skolen fokuserer på renovering af lokaler og indkøb af nye og tidssvarende læremidler. Skolen har endvidere fokuseret meget på medarbejdernes videre- og efteruddannelse. Skolens ledelse har de sidste år satset på implementering på en fokuseret IT-strategi, som fortsat delvist forfølges. Skolen fokuserer på nye digitale læremidler og kontinuerlig efteruddannelse af medarbejderne, sådan at teknologi og didital didaktik kombineres. Dette betyder, at elevernes muligheder for at arbejde med blended learning, multimedieprojekter og digitale støtteforanstaltninger over tid er blevet merkant forbedret. Skolen har en international profil og skolens elever har mulighed for at særligt at dygtiggøre sig inden for de største fremmedsprog (Cambridge Assoiate School, Deutsches Sprachdiplom). De internationale certificeringer øger kvaliteten af skolens sprogundervisning samtidig styrker de skolens internationale dimension. Skolen ønsker at udfordre alle elever også de dygtigste, hvorfor skolen samarbejder med Science Talenter i forhold til særlige tilrettelagte forløb inden for science og entreprenørskab innovation. Skolen er Red Barnet Ambassadørskole og deltager i den årlige fejring af FN s Børnekonvention af Skolen har egn musikskole, som prioriteres højt. Skolen modtager inklusionstilskud fra staten (i 2017 kr ). Skolen tilbyder inklusionsaktiviteter for 98 elever. Skolen prioriterer denne opgave højt og arbejder kompetent med denne. Det vurderes at skolen løfter den kollektive inklusionsopgave godt og skolen har opnået gode og brugbare resultater. Skolen modtager ikke tilskud til specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand. Skolen samarbejder godt med Sorø kommunes andre skoler om en række opgaver, herunder censorfordeling, trafikundervisning, skolepatrulje samt SSP. Skolen benytter en række faglokaler uden for skolen og samarbejder i denne forbindelse med Sorø Fagskole, Sorø Svømmehal og Sorø Hallerne. Skolen samarbejder formelt og uformelt med andre. Alle samarbejder vurderes ar være gode. Skolen har et aktivt elevråd, der deltager i skolens udvikling bl.a. i forhold til afvikling af diverse arrangementer, herunder MGP, kastanjebal mv. Elevrådet holder månedlige møder. Skolen har en velfungerende legepatrulje og en ditto skolepatrulje. Skolens køkken er blevet en fast del af skolen og løser alle relevante opgaver godt. Skolen deltager hvert år i marts i den nationale trivselsdag.

7 Om undervisningen generelt I denne tilsynsperiode har jeg besøgt skolen to dage og deltaget i undervisning og et antal møder med ledelse, lærere samt bestyrelse. Mit indtryk fra mine besøg i tilsynsperioden er, at lærere og elever er sig meget bevidste om at Sorø Privatskole er et læringssted med et særligt sigte på effektiv, inspirerende undervisning og læring. Alle er interesserede i at lære, lærerne i at lære fra sig og sætte eleverne i stand til at lære på spændende, relevante og varierede måder. Eleverne er på deres side motiverede og interesserede i at modtage undervisning og i at lære selv og ikke mindst af hinanden. Der er på skolen en dedikeret indstilling til at yde sit bedste det gælder på alle niveauer. Jeg har under mine besøg mødt kompetente, professionelle og meget dygtige og inspirerende lærere. De lærere, jeg har mødt, arbejder meget bevidst med deres fag, deres elever og elevernes synlige læring. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt, at jeg overværede undervisning, hvor lærerne ikke havde en plan for deres undervisning, en gennemtænkt strategi både for den planlagte undervisning, og når plan B måtte tages i brug af en eller anden årsag. Jeg har under mine besøg kun fulgt rigtig spændende og inspirerende og veltilrettelagt undervisning. Et par eksempel fra mit sidste besøg på skolen i marts. Her mødte jeg spændende undervisning i udvalgte klasser på forskellige klassetrin. Jeg besøgte og deltog bl.a. i historieundervisning, kristendomsundervisning og engelskundervisning. I historieundervisningen i en 7. klasse. så eleverne en ungdomsfilm, som indeholdt en række fællesmenneskelige eksistenstemaer og dilemmaer. Eleverne så filmen med stor interesse og arbejdede efterfølgende med stor viden og refleksionsevne med de stillede opgaver vedr. de opstillede dilemmaer. I kristendomsundervisningen var jeg i en 4. klasse, hvor klassen i en periode havde arbejdet med religiøse myter og sagn. Som evaluering af forløbet havde underviseren selv produceret et brætspil, hvor eleverne i grupper med stor iver spillede sig igennem de klassiske myter. Dette spilelement motiverede eleverne rigtig meget og læringsudbyttet var tilsvarende stort. I engelskundervisningen i en 2. klasse arbejdedes med tøj og beklædningsgenstande. Eleverne arbejde meget interesseret og målrettet. Det var som altid en varieret og spændende dag med god og veltilrettelagt undervisning, gode, relevante og velvalgte aktiviteter og undervisningsparate og videbegærlige elever. En undervisning med tydelige tegn på læring og med et højt læringsudbytte. Lærerne har generelt øje for relevant udnyttelse af lokalerne, relevant inddragelse af IT, variation i undervisningen, en undersøgende og problemløsningsorienteret tilgang til undervisning og læring, praktiske øvelser i deres undervisning og evaluering af læringsindholdet.

8 Skolen generelt, og lærerne især, arbejder bevidst med en anerkendende tilgang til eleverne og udviser store kompetencer og kreativitet i udmøntningen af kravene om undervisningsdifferentiering og inklusion. Der er generelt en god stemning i klasserne og et godt læringsmiljø. Der er fx ikke problemer med uro eller elever benytter de medbragte eller skolens PC er, Ipads og smartphones til andet end læringsorienterede aktiviteter i timerne. Mine besøg på skolen har været meget vellykkede! På baggrund af disse gode oplevelser og mit øvrige virke på og omkring skolen i kan jeg derfor konstatere, at undervisningen både formelt og reelt er planlagt, gennemført og evalueret ud fra de gældende overordnede bestemmelser, der er for de enkelte fag udmøntet i fx årsplaner, fagplaner mv. med mulighed for de justeringer, der er nødvendige, for at undervisningen kan tilrettelægges og gennemføres på en inspirerende, varieret og læringsorienteret måde, at der i undervisningen tages aktuelle emner/temaer op, når det er relevant og i passende omfang, at der i såvel den almindelige daglige undervisning og som i vejledningen til de individuelle opgaver tages udgangspunkt i den enkelte elevs alsidige udvikling og de formelle kompetence-, videns- og læringsmål for faget, der er opstillet på det pågældende klassetrin, at der for eleverne er mulighed for indlæring og øvning af såvel basisfærdigheder, som fordybelse og udfoldelse af fantasi og kreativitet gennem varierede undervisnings- og læringsaktiviteter, at der er planlagt og gennemført såvel monofaglige som tværfaglige forløb og aktiviteter, der giver mulighed for, at fag og emner/temaer med problemstillinger understøtter elevernes alsidige udviklingsmuligheder og øger deres glæde ved at lære, at undervisningen er målrettet mod såvel videre uddannelse, som aktiv deltagelse i samfundet på et demokratisk grundlag, at der til stadighed arbejdes med at afprøve nye måder at tilrettelægge undervisningen på, så den giver forøgede læringsresultater, at de investeringer, som skolen har gennemført på IT-området sammen med den parallelle didaktiske opkvalificering af lærerne har afstedkommet en moderne og innovativ lærerpraksis,

9 hvor IT inddrages funktionelt og relevant i undervisningen som læringsredskab i forhold til elevernes tilegnelse af faglige kundskaber, færdigheder og udvikling af digital dannelse, at skolens nuværende fokusområde Læringsledelse vurderes at være et yderst velvalgt område, da samspillet mellem synlig læring og forskningsbaseret viden kombineres, at skolens ledelse i samarbejde med skolens ansatte i skoleåret fortsat udvikler skolens lokale version af skolereformen, at skolens ledelse er meget opmærksom på medarbejdernes faglige og didaktiske opkvalificering i form af relevant efter- og videreuddannelse, at skolens ledelse fortsat ønsker at opprioritere undervisning og fremme læringsaktiviteter, der bygger på synlig læring, best practice, evidensbaseret forskning og evaluering, Elevernes udbytte af undervisningen De opnåede karakterer ved afgangsprøverne i 9. og 10. klasse er fuldt på højde med tilsvarende prøveresultater i grundskolen/folkeskolen. Skolens karaktergennemsnit lå prøveterminen sommeren 2017 på 8,2, som er over kommunens gennemsnit og over landsgennemsnittet. Skolens samlede undervisningseffekt ligger fortsat højt, målt i såvel tests som i prøveresultater. Skolens effektivitet er tilfredsstillende. Forberedelse til at leve og deltage i et demokratisk samfund. I flere af de beskrevne årsplaner og forløb lægges konkret op til at eleverne opnår viden om og konkrete erfaringer med aktiv deltagelse i det demokratiske samfund. Andet Skolens bygninger og udendørsarealer Skolen fremtræder som en moderne indrettet skole med et moderne gennemtænkt attraktivt læringsmiljø. Skolen forsøger kontinuerligt at erhverve, indrette og udnytte nye og de eksisterende bygninger til undervisningslokaler og læringsområder, således at de optimalt understøtter elevernes undervisning og læring. Skolen har anvendt kr. 3,7 mio. til renovering af bygninger og til nyanskaffelser af læremidler mv.

10 Skolens udendørsarealer inddrages jævnligt i læringsmiljøet og giver endvidere eleverne muligheder for bevægelse og leg i frikvartererne. Særligt skal her nævnes skolens meget benyttede multibaner, legepladser og legeområdet med farvet gummi. Skolen har som en bevidst strategi investeret i en række spektakulære kunstværker, som fortsat forskønner det offentlige rum og som inspirerer og initierer elevernes læring. Nogle af disse trænger måske til lidt vedligeholdelse. Skolens køkken er blevet en integreret del af skolen, og at køkkenet har overtaget alle arrangementer og produktion af mad og drikke til sfo. At cafeen fortsat er med til at skabe et godt miljø i udskolingen. At skolen råder over en velfungerende klub og sfo. Læremidler Skolen råder over moderne, opdaterede, varierede og relevante didaktiserede fysiske læremidler. I skoleåret er anvendt kr. 3,7 mio. til renovering af bygninger og til indkøb af læremidler. Skolen råder over interaktive tavler i alle klasse- og faglokaler. Skolen har tilkøbt en række onlinematerialer. Skolen råder over gode og brugbare netværksforbindelser. Elevernes opførsel Ved at færdes på skolen fremgår det, at der vises forståelse for og indsigt i elevernes alsidige udvikling, at der er en naturlig, afslappet disciplin, at de voksne både ledelse, lærere og andre er kompetente rollemodeller for eleverne. Ny skolestuktur Som et svar på tidens generelle udfordringer og en række begrundede lokale valg pba. erfaringer, indhentede data og en række skolevisioner har skolen fra næste skoleår valgt at implementere en ny skolestruktur. Motiveringen har bl.a. været at ændre skolens profil fra en overvejende fagfaglig skole til en fortsat faglig skole gennemsyret af en stor grad af trivsel og med en række kreative dimensioner og muligheder. Ændringerne skyldes også erfaringer med, at tidligere initiativer ikke har virket efter hensigten fx læsebåndene. Eleverne læser desværre ikke bedre, tværtimod. Skolen

11 er blevet opmærksom mulige sammenhænge mellem skærmlæsning og den analoge læsning. Som konsekvens af erfaringer gældende forskning på området gives læsingen derfor tilbage til danskfaget og styrkes på en række områder fx arbejdes med læseværktøjet FrontRead, som både registrerer både læseforståelse og læsehastighed. Skolen er endvidere særligt opmærksom på gruppen af ordblinde elever (44), som søges hjulpet. Studietiden reduceres. Det obligatoriske fag madkundskab omdannes til et linje-/valgfag. Der beskæres en engelsktime på et enkelt klassetrin. Til gengæld styrkes alle klassetrin med en ugentlig trivselstime og en række kreative og innovative fag, ud over en række eksisterende, gøres til linjefag. Eleverne i klasse får kortere skoledage, samtidigt kvalificeres SFO-tilbuddet. Vikardækningen med uddannede lærere søges øget. Der fokuseres på elevernes trivsel i trivselstimerne og gennem samarbejder og fællesarrangementer på tværs af klasser og klassetrin. I 9. klasserne arbejdes fokuseret med trivselsværktøjet Bloomsight. Den nye skolestruktur gælder fra kommende skoleår Denne nye skolestruktur vurderes som værende en velgennemtænkt og velargumenteret plan med mange positive faglige, didaktiske og relationelle, sociale potentialer. Parolen kunne lyde Glade børn lærer bedst! Skolens udfordringer Sorø Privatskole er en god og veldrevet skole, dog står vores skole også med en række udfordringer Antallet af lærere, der forlader skolen er faldende og er nu på et stabilt lavt niveau. Det er dog fortsat en udfordring at socialisere mange nye lærere til den gældende struktur og skolens gældende værdisæt. Kommunikationen og samarbejdet mellem skolens forskellige enheder. Implementeringen af den nye skolestruktur og medejerskabet af samme. Sammenhængen mellem fysiske ressourcer i form af undervisningslokaler mv. og antallet af elever/klasser. PR og branding intern og ekstern kommunikation og storytelling. Skolen er i en konstant konkurrencesituation med kommunens andre skoler om elever. Konklusion Samlet kan jeg derfor konkludere,

12 at på de sammenlignelige parametre præsterer skolen over gennemsnittet, at elevernes udbytte af undervisningen er udmærket, at undervisningstilbuddet til fulde står mål med og lever op til de krav, der stilles i Folkeskolen/grundskolen, at skolen, dens ledelse og ansatte på alle måder understøtter og fremmer elevernes lyst til deltagelse i et demokratisk samfund, at skolens værdigrundlag og hele praksis på en og samme tid hylder og værner om skolens lange historiske tradition samtidig med at skolen præges af innovation og konstruktiv nytænkning, sådan at skolen fremstår som en moderne veldrevet udviklingsorienteret skole, at skolens undervisning og tilbudte aktivitetstilbud fremmer og understøtter elevernes lyst til fortsat læring, at skolens læringsmiljø og de anvendte læremidler er opdaterede og relevante, at skolens lærere er engagerede, professionelle, fagligt og didaktisk kvalificerede samt i besiddelse af stor menneskelig varme og indsigt, at skolens hele atmosfære og stemning er god, samt at samarbejdsklimaet er professionelt og godt. Tak for denne gang Tak for 6 meget gode og konstruktive år som skolens tilsynsførende. Det har været en fornøjelse at følge jer i perioden og se på og deltage i skolens udvikling. Tak til skolens ledelse, til bestyrelsen, til lærere og alle andre medarbejdergrupper. En særlig stor tak til skolens elever. Tak for denne gang. Jeg kommer til at savne jer og skolen. Held og lykke fremover. Med venlig hilsen Jens Pietras

vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8, 4180 Sorø for skoleåret 2012-13 v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende Jens Pietras

vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8, 4180 Sorø for skoleåret 2012-13 v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende Jens Pietras Jens Pietras, Møllebakken 3 4300 Holbæk Tlf.: 59-435954, mobil: 51240330 E-mail: jens@clioonline.dk eller jepi@ucc.dk Holbæk 30. april 2013 Tilsynserklæring vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8, 4180

Læs mere

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret Børge Koch Teglgårdsvej 23 6100 Haderslev Tlf.: 72665250 E-mail: bfko@ucsyd.dk Haderslev, den 23. maj 2017 Tilsynserklæring vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

Læs mere

Tilsynet er foretaget og udarbejdet på baggrund af Bekendtgørelse af lov om friskoler og private

Tilsynet er foretaget og udarbejdet på baggrund af Bekendtgørelse af lov om friskoler og private Bjarne Møller Pedersen Møllestensparken 49 4300 Holbæk Tlf.: 61 50 14 14 E- mail: bjarnemp1@gmail.com Tilsynserklæring vedr. Hellested Friskole og Børnehus 2015-2016 v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende

Læs mere

hvor der i 9b er beskrevet krav til og valg af tilsynsførende og i 9d om den tilsynsførendes

hvor der i 9b er beskrevet krav til og valg af tilsynsførende og i 9d om den tilsynsførendes Ved tilsynsførende: Bjarne Møller Pedersen Tilsynserklæring vedr. Hellested Friskole og Børnehus 2017-2018 v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende Bjarne Møller Pedersen Grundlag Tilsynet er foretaget

Læs mere

I foråret 2018 udarbejdede ministeriet regler for Bedre rammer for tilsyn, som betyder flere præciseringer og stramninger af tilsynet.

I foråret 2018 udarbejdede ministeriet regler for Bedre rammer for tilsyn, som betyder flere præciseringer og stramninger af tilsynet. Bjarne Møller Pedersen Møllestensparken 49 4300 Holbæk Tlf.: 61 50 14 14 E- mail: bjarnemp1@gmail.com Tilsynserklæring vedr. Sorø Privatskole 2018-2019 Frederiksvej 8 4180 Sorø v/ forældrekredsens valgte

Læs mere

Tilsynsrapport. Sorø Privatskole. Af tilsynsførende Jens Flemming Pietras For skoleåret 2013-2014. Frederiksvej 8 4180 Sorø. Udgivelsesdato 29-04-2014

Tilsynsrapport. Sorø Privatskole. Af tilsynsførende Jens Flemming Pietras For skoleåret 2013-2014. Frederiksvej 8 4180 Sorø. Udgivelsesdato 29-04-2014 2014 Tilsynsrapport Af tilsynsførende Jens Flemming Pietras For skoleåret 2013-2014 Sorø Privatskole Frederiksvej 8 4180 Sorø Udgivelsesdato 29-04-2014 Indhold Tilsynserklæring... 2 Grundlag... 2 Den tilsynsførendes

Læs mere

Jens Pietras, Møllebakken Holbæk Tlf.: , mobil: eller Holbæk 26.

Jens Pietras, Møllebakken Holbæk Tlf.: , mobil: eller Holbæk 26. Jens Pietras, Møllebakken 3 4300 Holbæk Tlf.: 59-435954, mobil: 72482333 E-mail: jfp@ucsj.dk eller jens.pietras12@gmail.com Holbæk 26. april 2016 Tilsynserklæring vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8,

Læs mere

Jens Pietras, Møllebakken Holbæk Tlf.: , mobil: eller Holbæk 25.

Jens Pietras, Møllebakken Holbæk Tlf.: , mobil: eller Holbæk 25. Jens Pietras, Møllebakken 3 4300 Holbæk Tlf.: 59-435954, mobil: 72482333 E-mail: jfp@ucsj.dk eller jens.pietras12@gmail.com Holbæk 25. april 2017 Tilsynserklæring vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8,

Læs mere

Ved forældrekredsens valgte tilsynsførende Bjarne Møller Pedersen

Ved forældrekredsens valgte tilsynsførende Bjarne Møller Pedersen Tilsynsrapport Vedr. Hellested Friskole og Børnehus 2018-2019. Tåstrupvej 2, 4652 Hårlev Ved forældrekredsens valgte tilsynsførende Bjarne Møller Pedersen Grundlag Tilsynet er foretaget og udarbejdet pa

Læs mere

vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8, 4180 Sorø for skoleåret 2014-15 v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende Jens Pietras

vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8, 4180 Sorø for skoleåret 2014-15 v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende Jens Pietras Jens Pietras, Møllebakken 3 4300 Holbæk Tlf.: 59-435954, mobil: 72482333 E-mail: jfp@ucsj.dk eller jens.pietras12@gmail.com Holbæk 28. april 2015 Tilsynserklæring vedr. Sorø Privatskole, Frederiksvej 8,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sorø Privatskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sorø Privatskole: Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sorø Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 335006 Skolens navn: Sorø Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101082 Skolens navn: Sankt Ansgars Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851087 Skolens navn: Mentiqa-Nordjylland 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Thorhauge

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stenløse Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stenløse Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stenløse Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 235006 Skolens navn: Stenløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten Møller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323013 Skolens navn: Kalundborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Astrid Hestbech

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Idestrup Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Idestrup Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Idestrup Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280210 Skolens navn: Idestrup Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anne Birte

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Skole

TILSYNSRAPPORT. Skole TILSYNSRAPPORT Tilsynsførende Kent Lykke kent@uhrefriskole.dk Tlf. 28713934 Skole Feldborg Frie Børneunivers Bredgade 76 7540 Haderup Skolekode 280654 Tilsynsperiode 1.8.2015 til 19.4.2016 Kære bestyrelse,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viborg Private Realskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viborg Private Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viborg Private Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791014 Skolens navn: Viborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 535007 Skolens navn: Tandslet Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Haslev Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Haslev Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Haslev Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 313007 Skolens navn: Haslev Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Skole: Graabjergvej 22, 5656 Ryslinge Skolekode: 477005 Tilsynsførende: Jette Olsen Tilsynsdatoer: 23/11, 24/11, 6/2, 7/2 Tilsyn i fag og

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280537 Skolens navn: Bredballe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars Jespersen

Læs mere

Lovgrundlag. Lovgrundlag:

Lovgrundlag. Lovgrundlag: Lovgrundlag: Lovgrundlag. Tilsynet har sit grundlag i Lov om friskoler og private grundskoler mv.. Tilsynets indhold og krav er beskrevet i lovens kap. 3. 1. Formålet med tilsynet. Tilsynets formål er

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101135 Skolens navn: Vanløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 621025 Skolens navn: Lykkegårdskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anna-Marie H. Hansen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 185013 Skolens navn: Amager Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 671011 Skolens navn: Struer Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Birthe Rømer Thulstrup

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 205006 Skolens navn: Birkerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Agerskov Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Agerskov Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Agerskov Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 525007 Skolens navn: Agerskov Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280537 Skolens navn: Bredballe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 317006 Skolens navn: Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ninna Braüner 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 219011 Skolens navn: Johannesskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at udføre

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333014 Skolens navn: Dyhrs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Lykke 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønne Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400021 Skolens navn: Rønne Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Rud Sletterød

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280928 Skolens navn: Vestbyen Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 557007 Skolens navn: Friskolen i Bramming 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Christel

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 185013 Skolens navn: Amager Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Mette Borremose

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 208005 Skolens navn: Humlebæk Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Malene

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 183008 Skolens navn: Ådalens Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731016 Skolens navn: Forberedelsesskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159040 Skolens navn: Atheneskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Ringe Kost- og Realskole har i mere end 60 år tilbudt skolegang og undervisning som står mål med hvad der normalt forventes i folkeskolen.

Ringe Kost- og Realskole har i mere end 60 år tilbudt skolegang og undervisning som står mål med hvad der normalt forventes i folkeskolen. Evaluering af skolens samlede undervisning for Ringe Kost- og Realskole, Afdeling Kostskolen. Baggrund: I henhold til Lov om frie grundskoler 1 b. stk. 3, skal frie grundskoler regelmæssigt foretage en

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 389009 Skolens navn: Stevns Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Brændstrup Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Brændstrup Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Brændstrup Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 527009 Skolens navn: Brændstrup Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101180 Skolens navn: Al Hikma Skolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende (Torben) Nick Stær

Læs mere

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Dato Tid Indhold Mandag d. 22.-8. 17.00 20.00 Bestyrelsesmøde. Dialog i forhold til tilsynsrapporten. Forventninger til tilsynet. Gennemgang af tilsynsplan. Torsdag d. 15.-9.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Markusskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Markusskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Markusskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 561036 Skolens navn: Markusskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Christel Plesner Drud Aagaard

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Egebakkeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Egebakkeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Egebakkeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 751095 Skolens navn: Egebakkeskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen.

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen. Tilsynserklæring for: Margrethelyst Friskole Persievej 2 8300 Odder Telefon: 77348529 www.margrethelyst.dk Email:info@margrethelyst.dk Skolekode:280214 Tilsynsførende: Pædagogisk konsulent ML- Consult

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 751094 Skolens navn: Selam Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Britta Toft 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280650 Skolens navn: Vinderød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odder Lille Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odder Lille Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odder Lille Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 727013 Skolens navn: Odder Lille Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Sven Primdal

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 805016 Skolens navn: Tolstrup-Stenum Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 665024 Skolens navn: Udefriskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anders Langskov 2. Angivelse

Læs mere

Bekendtgørelse om Styrelsen for Undervisning og Kvalitets skærpede tilsyn med undervisningen på en fri grundskole

Bekendtgørelse om Styrelsen for Undervisning og Kvalitets skærpede tilsyn med undervisningen på en fri grundskole BEK nr 6 af 03/01/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 28. februar 2017 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, j.nr. 16/12556 Senere ændringer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 253013 Skolens navn: Greve Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 429006 Skolens navn: Brenderup og Omegns Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265018 Skolens navn: Roskilde Private Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode. 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode. 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280038 Skolens navn: Spjellerup Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 261005 Skolens navn: Osted Fri og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280218 Skolens navn: Stepping Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Hejin Andreasen 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hvidovre Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hvidovre Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hvidovre Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280643 Skolens navn: Hvidovre Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Birkerød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Birkerød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Birkerød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 205006 Skolens navn: Birkerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten Møller

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 811007 Skolens navn: Klim Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Inger Lund Gregersen 2. Angivelse

Læs mere

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Skolekode 280813 Tilsynsførende Klaus Eusebius Jakobsen, rektor emeritus. Undervisningen på Karrebæksminde

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 227008 Skolens navn: Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt

Læs mere

Regelmæssig evalueringen

Regelmæssig evalueringen I følge friskolelovens 1b skal skolerne "regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde en plan for opfølgning på evalueringen". Resultatet af evaluering og opfølgningsplan

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Institut Sankt Joseph: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Institut Sankt Joseph: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Institut Sankt Joseph: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101081 Skolens navn: Institut Sankt Joseph 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ebbe Forsberg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 657036 Skolens navn: Parkskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med:

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: Tilsynets opgave Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: 1:Elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik, engelsk og idræt. 2: At skolens samlede undervisningstilbud,

Læs mere

Skolens navn: Vejle Privatskole

Skolens navn: Vejle Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280474 Skolens navn: Vejle Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Jensen 2. Angivelse

Læs mere

Selvevaluering på RpR

Selvevaluering på RpR Side 1 af 6 Selvevaluering på RpR Roskilde private Realskole er gået over til Selvevaluering. Dette erstatter det tidligere tilsyn med skolen, som en ekstern tilsynsførende har udført, og udgivet rapporter

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brændstrup Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brændstrup Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brændstrup Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 527009 Skolens navn: Brændstrup Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Overskrift: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Bylderup-Bov Friskole

Overskrift: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Bylderup-Bov Friskole Bilag Udkast til digital tilsynserklæring Overskrift: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Bylderup-Bov Friskole 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 539 014 Skolens navn: Bylderup-Bov Friskole

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Roskilde, d. 6. marts 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Ros Privatskole (skolekode 280396), blev aftalt med skoleleder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280388 Skolens navn: Filskov Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Th. Langs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Th. Langs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Th. Langs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 743017 Skolens navn: Th. Langs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sofiehøj Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sofiehøj Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sofiehøj Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280379 Skolens navn: Sofiehøj Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sigerslevøster Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sigerslevøster Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sigerslevøster Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 231005 Skolens navn: Sigerslevøster Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring 2015/2016

Tilsynserklæring 2015/2016 Tilsynserklæring 2015/2016 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Copenhagen City Schoolskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Copenhagen City Schoolskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Copenhagen City Schoolskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101188 Skolens navn: Copenhagen City School 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende (Torben)

Læs mere

Skolens navn: Kolding Friskole

Skolens navn: Kolding Friskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kolding Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 621024 Skolens navn: Kolding Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2015

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2015 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger på data, som jeg har indsamlet

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at føre

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bøgballe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bøgballe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bøgballe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 613008 Skolens navn: Bøgballe Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Søren Vig 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for C. la Cours Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for C. la Cours Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for C. la Cours Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731015 Skolens navn: C. la Cours Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159017 Skolens navn: Gladsaxe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jytte Vedel

Læs mere