FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for lærere og skoleledere ved Dansk Røde Kors Asylcentre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for lærere og skoleledere ved Dansk Røde Kors Asylcentre"

Transkript

1 0 FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for lærere og skoleledere ved Dansk Røde Kors Asylcentre 1997

2

3 INDHOLD SIDE CIRKULÆRE Generelle bemærkninger 3 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens område Ansættelse Løn Lønanciennitet Pension Arbejdstid for lærere Overarbejde for lærere Arbejdstid mv. for skoleledere Timelønnede Organisationsaftalens varighed Bilag 1 - Protokollat I... 13

4 2 Bilag 2 - Protokollat II... 15

5 CIRKULÆRE OM ORGANISATIONSAFTALE FOR LÆRERE OG SKOLELEDERE VED DANSK RØDE KORS ASYLCENTRE Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation har den 20. januar 1998 indgået medfølgende organisationsaftale for lærere og skoleledere ved Dansk Røde Kors asylcentre. Organisationsaftalen udgør sammen med LC/OC-fællesoverenskomsten af 26. november 1997 det samlede overenskomstgrundlag. Den hidtidige organisationsaftale af 27. februar 1996 (cirk. af , fmst. nr. 21/96) mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation ophæves hermed. Finansministeriet Den 15. juni 1998 P.M.V. E.B. Grethe Wolgast

6 4

7 ORGANISATIONSAFTALE FOR LÆRERE og SKOLELEDERE VED DANSK RØDE KORS ASYLCENTRE Nedennævnte bestemmelser supplerer og/eller fraviger Fællesoverenskomsten med LC/OC af 26. november Organisationsaftalens område Organisationsaftalen omfatter lærere, der ansættes til varetagelse af undervisning og øvrige pædagogiske opgaver samt skoleledere ved Dansk Røde Kors asylcentre. 2. Ansættelse Ved første ansættelse fastsættes en prøvetid på 3 måneder. Stk. 2. Lærere, der ansættes tidsbegrænset i forbindelse med etablering af nye asylcentre, ansættes på månedsløn. Stk. 3. Ansættelse kan ske som deltidsbeskæftiget i de situationer, hvor det ikke er muligt at beskæftige en lærer på fuld tid. Stk. 4. Før der sker nyansættelse på deltid, skal det undersøges, om de pågældende arbejdsfunktioner lige så hensigtsmæssigt kan udføres af allerede ansatte på deltid, der har de krævede kvalifikationer, og som ønsker at overgå til en højere beskæftigelsesgrad. 3. Løn og tillæg Der anvendes skalatrinsaflønning efter den for staten gældende lønjusteringsaftale. Alle skalatrin er 2-årige.

8 6 Stk april september 1997: Lærere aflønnes efter en lønramme bestående af skalatrinene 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37 og 38. Til lærere, der varetager undervisning af fremmedsprogede elever, ydes et tillæg på kr. årligt (1. okt niveau). For lærere, der er aflønnet på skalatrin 38 udgør tillægget dog kr. årligt (1. okt niveau). Tillægget udbetales med 1/12 pr. måned. 1. oktober 1997: Lærere aflønnes efter en lønramme bestående af skalatrinene 26, 27, 29, 31, 33, 35, 37 og 39. Til lærere, der er indplaceret på skalatrinene 26, 27, 29 og 31 ydes et tillæg på kr. årligt (1.okt niveau). Til lærere, der varetager undervisning af fremmedsprogede elever, ydes et tillæg på kr. årligt (1. okt niveau). Tillægget udbetales med 1/12 pr. måned. Stk. 3. Skoleledere aflønnes som følger: Center Avnstrup, Center Nord og tilsvarende skoler: skalatrin 45 Center Kongelunden og tilsvarende skoler: skalatrin 45 Center Sigerslev, Center Rønne, Center Holmegaard og tilsvarende skoler: skalatrin 44 Til stillingerne som skoleleder, der varetager undervisning af fremmedsprogede elever, ydes et tillæg på kr. (1.okt niveau). Stk. 4. For deltidsansatte reduceres løn og tillæg i forhold til den nedsatte arbejdstid.

9 Lønanciennitet For ansatte, der har gennemgået uddannelsen til lærer i folkeskolen fastsættes lønancienniteten efter LC/OC-fællesoverenskomstens Pension Egetbidraget til pensionsordningen udgør 5 pct. af 100/95 af den pensionsgivende løn på det pågældende skalatrin. Dansk Røde Kors bidrag udgør 10 pct. af de samme løndele. (Pensionsbidrag i alt 15 pct.). Stk.2. Dansk Røde Kors indbetaler de ansattes og Dansk Røde Kors pensionsbidrag til Lærernes Pension A/S i PFA. Stk. 3. De ansatte har mulighed for at indbetale frivilligt bidrag, hvilket skal aftales direkte mellem den ansatte, Dansk Røde Kors og PFA. Stk. 4. Ansatte, der ansættes 1. oktober 1995 eller senere, er omfattet af pensionsordningen fra det tidspunkt, de er fyldt 25 år. Stk. 5. Rammerne for pensionsordningens indhold fremgår af LC/OCfællesoverenskomstens pensionsbestemmelser og pensionsaftalen i tilknytning hertil. Stk. 6. Alle medarbejdere er omfattet af statens gruppelivsordning for overenskomstansatte, pkt. 2. Personalegrupper hvor alle månedslønnede ansatte er omfattet. 6. Arbejdstid for lærere: Den ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 37 timer. Arbejdstiden tilrettelægges og opgøres i normperioder af mindst 4 og højst 13 ugers varighed. Der angives fast mødested for en normperiode ad gangen.

10 8 Stk. 2. Arbejdstiden opgøres i arbejdstimer og omfatter undervisning og forberedelse heraf og andre opgaver. Der udfærdiges tjenesteplaner for en hel normperiode ad gangen. I tjenesteplanen fastlægges mødetider samt undervisningens og andre opgavers planlagte placering. Stk. 3. Omlægning af tjenesteplaner inden for normperioden skal ske med mindst 24 timers varsel. Ved omlagt tjeneste forstås ændring af startog/eller sluttidspunkt i forhold til tjenesteplanen. Hvis varslet for omlægningen ikke er overholdt, ydes for hver af de omlagte timer en godtgørelse svarende til godtgørelse for arbejde på lørdage og ydes pr. påbegyndt halve time. U-tid indgår i arbejdstidsopgørelsen som planlagt. Hver lærer tildeles årligt mindst 200 arbejdstimer, der anvendes til arbejdsopgaver ud over undervisningen og dens forberedelse. Stk. 4. Den daglige tjeneste skal så vidt muligt være samlet og kan ikke deles i mere end 2 dele. Stk. 5. Arbejdstiden placeres fortrinsvis på ugens 5 første hverdage. Der kan i særlige tilfælde og efter aftale med medarbejderen planlægges tjeneste på lørdage/søndage. I sådanne tilfælde ydes medarbejderen anden/andre fridag/fridage, der placeres i den førstkommende uge efter den præsterede tjeneste på lørdage/søndage. Arbejde på søgnehelligdage indgår i arbejdstidsopgørelsen med 7,4 timer, med et tillæg på 50%. Tilkald til ekstratjeneste, der ikke ligger i umiddelbar forlængelse af den planlagte tjeneste, med mindre end 24 timers varsel, indgår i arbejdstidsopgørelsen med mindst 3 timer.

11 Der kan højst skemalægges 17,25 timer med undervisning pr. uge, svarende til 23 lektioner á 45 minutter. For hver time læreren underviser herudover ydes en godtgørelse svarende til godtgørelse for arbejde på lørdage. Godtgørelsen beregnes pr. påbegyndt halve time. Stk. 6. Ved varetagelse af undervisning eller voksenundervisning, der svarer til undervisning i folkeskolen, medregnes for hver 60 minutters undervisning, yderligere 60 minutter til forberedelse af undervisningen. I forberedelsestiden indgår følgende opgaver: - planlægning, forberedelse, evaluering og efterbehandling af undervisningen, - rettelse, kommentering og vurdering af deltagernes arbejder, - udarbejdelse/udvælgelse af konkrete undervisningsmaterialer, - tilfældigt forekommende individuel og social vejledning af deltagerne i tilknytning til undervisningen, - medvirke ved forskellige pædagogiske-administrative funktioner, f.eks. forløbsbeskrivelser, fremmødelister o.lign., - varetagelse af almindeligt tilsyn med udstyr og inventar til undervisningen, - pauser i forbindelse med undervisningen. Ved varetagelse af anden undervisningsvirksomhed samt kursusvirksomhed aftales før virksomhedens iværksættelse størrelsen og indholdet af den nødvendige forberedelsestid. For kursusvirksomhed kan i stedet aftales omfanget af den samlede kursusforberedelse. Stk. 7. Ud over undervisning og dertil hørende forberedelse mv. kan bl.a. følgende arbejdsopgaver pålægges lærerne inden for den fastlagte arbejdstid: - visitation af deltagerne, - planlægning, koordinering mv. af den samlede undervisning, - udvikling af undervisningsmaterialer, - udarbejdelse af test- og evalueringsmaterialer,

12 10 - deltagelse i ekskursioner, - deltagelse i relevante møder, kurser og konferencer, - deltagelse i sociale/kulturelle aktiviteter med deltagerne i undervisningen, - vejledning af frivillige flygtningelærere. Oplistningen er ikke udtømmende. Stk. 8. Ved arbejde uden for det faste mødested medregnes transporttiden til og fra arbejdsstedet som arbejdstid. Transporttid mellem hjemmet og det faste mødested betragtes ikke som arbejdstid. Stk. 9. Fravær på grund af sygdom eller andet lovligt forfald indgår, hvor intet andet er planlagt, i arbejdstidsopgørelsen med 7,4 timer pr. dag. Feriedage og søgne-/helligdage indgår i arbejdstidsopgørelsen med 7,4 timer pr. dag. Deltidsbeskæftigelse beregnes forholdsmæssigt. Stk. 10. Skal læreren møde på dage, hvor der ikke er planlagt undervisning, indgår disse i tjenesteplanen med 7,4 timer pr. dag. 7. Overarbejde for lærere. Overarbejde skal så vidt muligt undgås. Stk. 2. Overarbejde foreligger, når den gennemsnitlige, ugentlige arbejdstid overstiger 37 timer. Stk. 3. Overarbejdstimer tillægges 50% og beregnes pr. påbegyndt 1/2 time. Stk. 4. Opsparet overarbejde skal være afspadseret inden udløbet af en 3 måneders periode, medmindre andet er aftalt med læreren. Afspadseringens placering tilrettelægges efter drøftelse med læreren.

13 Stk. 5. For overarbejde, der ikke er godtgjort med frihed inden udløbet af den i stk. 4. angivne periode eller det med læreren aftalte tidspunkt, ydes der betaling med 1/1924 af den til pågældendes anciennitet svarende årsløn med tillæg af 50 %. 8. Arbejdstid mv. for skoleledere For skoleledere gælder de for statens tjenestemænd gældende regler om arbejdstid, herunder merarbejde. 9. Timelønnede Som timelønnet ansættes lærere, der er beskæftiget med højst 7,5 timers ugentlig undervisning, eller uanset beskæftigelsens omfang ikke ansættes med henblik på varig beskæftigelse, men som vikarer i forbindelse med ferie, sygdom og lignende eller til anden midlertidig beskæftigelse af op til 3 måneders varighed. Stk. 2. Timelønnede lærere ansættes efter reglerne i Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning og aflønnes efter sats V, således at den samlede timeløn pr. undervisningstime dækker en lektion á 45 minutter med tilhørende forberedelsestid og pauser. For andet skemalagt arbejde ydes betaling med timelønnen pr. arbejdstime for hver time á 60 minutter. Stk. 3. LC/OC-fællesoverenskomstens særlige bestemmelser for timelønnede ( 37, 38, 39) gælder ikke for timelønsansatte lærere ved Dansk Røde Kors asylcentre. 10. Organisationsaftalens varighed Organisationsaftalen har virkning fra 1. april 1997, dog træder 6 i kraft fra begyndelsen af første normperiode efter 31. januar Organsiationsaftalen kan af hver af parterne opsiges med 3 måneders varsel til en 31. marts, dog tidligst til den 31. marts 1999.

14 12 København, den 20. januar 1998 Lærernes Centralorganisation Tom Egholm Finansministeriet P.M.V. E.B. Grethe Wolgast

15 Bilag 1 Protokollat I til organisationsaftale mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation vedrørende konsulenter, ansat i Dansk Røde Kors asylafdeling, den centrale administration. 1. Undervisningskonsulenten aflønnes efter lønramme 32, bestående af skalatrinene 43 og 45. Til undervisningskonsulenten ydes herudover et tillæg på kr årligt (1. okt niveau). 2. Undervisningskonsulenten er omfattet af den pensionsordning, der gælder for ledende medarbejdere i Dansk Røde Kors. 3. Pædagogiske konsulenter aflønnes efter lønramme 31, bestående af skalatrinene 40, 42 og 44. Til de pædagogiske konsulenter ydes herudover et tillæg på kr årligt (1. okt niveau). 4. Pædagogiske konsulenter er omfattet af den pensionsordning, der gælder for ikke ledende administrative medarbejdere i Dansk Røde Kors. 5. Konsulenter er omfattet af de arbejdstidsregler, der gælder for administrative medarbejdere i Dansk Røde Kors.

16 14 6. Konsulenter er omfattet af den gruppelivsordning, der gælder for administrative medarbejdere i Dansk Røde Kors. København, den 27. februar 1996 Lærernes Centralorganisation Anni Herfort Andersen Finansministeriet P.M.V. E.B. Grethe Wolgast

17 Bilag 2 Protokollat II til organisationsaftale mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation vedrørende funktionslærerordning. 1. Der etableres en funktionslærerordning for en eller flere lærere, der på store asylcentre eller på centerskoler tillægges administrative og kommunikative funktioner, som enten ikke hidtil er blevet udført - eller er blevet udført i fællesskab. 2. Ordningen omfatter ligeledes de valgte formænd for de regionale pædagogiske udvalg (RPU), som sammen med undervisningskonsulenten udgør Hovedpædagogisk udvalg (HPU). 3. Lærere, der udpeges til at udføre pædagogiske projekter af ekstraordinær karakter, kan blive omfattet af ordningen i den periode, projektet varer. (Projekterne iværksættes efter ansøgning til og godkendelse af Dansk Røde Kors, Hovedkontoret). 4. Til funktionslærere ydes tid i et omfang, der svarer til opgavernes art, samt et tillæg på kr. årligt ( niveau). 5. Funktionslærere på store centre og centerskoler tillægges administrative rutineopgaver i forbindelse med centerskolens drift, herunder

18 16 Administrative opgaver - udarbejdelse af skemaer - ansvar for udfyldelse og indsendelse af protokoller - styring af det til skolen udmeldte budget - bestilling af undervisningsmaterialer mv. - udarbejdelse af ferieplaner, vikarbestillinger, komme/gå-skemaer - korrespondance, postgang mv. Kontakt- og koordinationsopgaver - at være skolens kontakt til ledelsen og andre relevante institutioner - at planlægge og evt. forestå interne møder - at foreslå uddelegering af arbejdsopgaver - at være igangsætter og inspirator 6. Funktionslærerne refererer til centerlederen, og opgaverne udføres under ansvar overfor centerlederen. 7. Regionale udvalgsformænd tillægges følgende opgaver: - tilrettelæggelse af og indkaldelse til 2 årlige lærermøder - medlem af HPU - den regionale kontakt til Undervisningssektionen - samarbejde med centerkonsulenterne - evt. rådgivning til nyansatte lærere - pædagogisk udviklingsarbejde - planlægning af tværfagligt samarbejde og samarbejde centrene imellem - ad hoc-opgaver. 8. Opgaverne som tillægges en funktionslærer omfatter kun det center, eller den centerskole, hvor vedkommende er ansat eller den region, hvor

19 vedkommende er valgt. København, den 20. januar 1998 Lærernes Centralorganisation Tom Egholm Finansministeriet P.M.V. E.B. Grethe Wolgast

20 Cirkulære af 15. juni 1998 Fmst. nr. 057/98 Henvendelse om dette cirkulære rettes til Finansministeriet, Økonomistyrelsen, Forhandlingskontoret. Adresse: Borgergade 18 DK-1017 København K Telefon Telefax J.nr / PKAT 605 Yderligere eksemplarer af cirkulæret kan købes ved henvendelse til Schultz Information, tlf Pris kr.

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten 0 FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten 1997 4.3.1 1997 Cirkulære om Organisationsaftale for Apoteksassistenter og Defektricer i staten 4.3.1

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for køkkenmedarbejdere i Dansk Røde Kors Asylafdeling og Beredskabsstyrelsens asylcentre

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for køkkenmedarbejdere i Dansk Røde Kors Asylafdeling og Beredskabsstyrelsens asylcentre FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for køkkenmedarbejdere i Dansk Røde Kors Asylafdeling og Beredskabsstyrelsens asylcentre 2002 3.3.53 1 INDHOLD SIDE Cirkulære Bemærkninger til organisationsaftalen...

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Slagtere og slagteriarbejdere ansat ved erhvervsskoler

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Slagtere og slagteriarbejdere ansat ved erhvervsskoler FINANSMINISTERIET Cirkulære om organisationsaftale for Slagtere og slagteriarbejdere ansat ved erhvervsskoler 1998 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger... 1 Bemærkninger til de enkelte bestemmelser...

Læs mere

Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste

Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste 1995 3.3.5 1995 Cirkulære om Organisationsaftale for Bygningskonstruktører (TL) i statens tjeneste

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler 1999 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE... 3 Bilag 1 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens område...

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Ansatte i staten med en læreruddannelse

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Ansatte i staten med en læreruddannelse FINANSMINISTERIET Cirkulære om organisationsaftale for Ansatte i staten med en læreruddannelse 1999 4.4.7 INDHOLD Side CIRKULÆRE... 1 ORGANISATIONSAFTALEN... 3 1. Dækningsområde... 3 2. Ansættelse... 3

Læs mere

Slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler

Slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler Cirkulære om organisationsaftale for Slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler 2002 Cirkulære af 27. februar 2004 Perst. nr. 023-04 PKAT nr. 144 J.nr. 01-333/11-1 Indholdsfortegnelse Cirkulære...

Læs mere

ORGANISATIONSAFTALE FOR VÆRKSTEDSFUNKTIONÆRER VED FORSKNINGSCENTER RISØ

ORGANISATIONSAFTALE FOR VÆRKSTEDSFUNKTIONÆRER VED FORSKNINGSCENTER RISØ 3.3.47 1995 Cirkulære om ORGANISATIONSAFTALE FOR VÆRKSTEDSFUNKTIONÆRER VED FORSKNINGSCENTER RISØ 3.3.47 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens

Læs mere

Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Danmarks JordbrugsForskning

Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Danmarks JordbrugsForskning Cirkulære om organisationsaftale for Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Danmarks JordbrugsForskning 2002 Cirkulære af 6. maj 2004 Perst. nr. 034-04 PKAT nr. 115 J.nr.

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Lærere ved Skovskolens SA/EUD-afdeling

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Lærere ved Skovskolens SA/EUD-afdeling FINANSMINISTERIET Cirkulære om organisationsaftale for Lærere ved Skovskolens SA/EUD-afdeling 1999 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...1 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens område...3

Læs mere

Cirkulære om. Organisationsaftale for maskinmestre i land

Cirkulære om. Organisationsaftale for maskinmestre i land 1995 Cirkulære om Organisationsaftale for maskinmestre i land INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til de enkelte bestemmelser...3 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens

Læs mere

Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Danmarks JordbrugsForskning

Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Danmarks JordbrugsForskning Cirkulære om organisationsaftale for Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Danmarks JordbrugsForskning 2005 Cirkulære af 14. maj 2007 Perst. nr. 052-07 PKAT nr. 115

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for lærere, skoleledere og undervisningskonsulenter i Dansk Røde Kors Asylafdeling

Løn- og ansættelsesvilkår for lærere, skoleledere og undervisningskonsulenter i Dansk Røde Kors Asylafdeling FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for lærere, skoleledere og undervisningskonsulenter i Dansk Røde Kors Asylafdeling 1999 4.4.2 1 INDHOLD SIDE CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...

Læs mere

Organisationsaftale for Kemoteknikere og Levnedsmiddelteknikere i statens tjeneste

Organisationsaftale for Kemoteknikere og Levnedsmiddelteknikere i statens tjeneste 4.3.56 1. marts 1995 Cirkulære om Organisationsaftale for Kemoteknikere og Levnedsmiddelteknikere i statens tjeneste 4.3.56 A INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for specialarbejdere m.fl. i staten

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for specialarbejdere m.fl. i staten FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for specialarbejdere m.fl. i staten 1997 3.3.41 1 CIRKULÆRE OM ORGANISATIONSAFTALE FOR SPECIALARBEJDERE M.FL. I STATEN GENERELLE BEMÆRKNINGER Finansministeriet

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

Løn- og ansættelsesvilkår for visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) 1999 2.3.1 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til

Læs mere

Arbejdstid mv. for ledere og lærere ved efterskoler samt husholdnings- og håndarbejdsskoler

Arbejdstid mv. for ledere og lærere ved efterskoler samt husholdnings- og håndarbejdsskoler Cirkulære om protokollater om Arbejdstid mv. for ledere og lærere ved efterskoler samt husholdnings- og håndarbejdsskoler 2014 Cirkulære af 24. marts 2014 Modst.nr. 013-14 PKAT nr. 0223, 0230, 0237, 0241

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Fængselslærere m.fl. Cirkulære af 4. juni 2014. Modst. nr. 032-14. PKAT nr. 0151. J.nr.

Cirkulære om organisationsaftale for. Fængselslærere m.fl. Cirkulære af 4. juni 2014. Modst. nr. 032-14. PKAT nr. 0151. J.nr. Cirkulære om organisationsaftale for Fængselslærere m.fl. 2014 Cirkulære af 4. juni 2014 Modst. nr. 032-14 PKAT nr. 0151 J.nr. 2013-1513-080 Dataark PKAT med specifikation 0151 Fængselslærere m.fl. Fællesoverenskomst

Læs mere

CIRKULÆRE...3. Bilag 1a Protokollat (Bestemmelse om arbejdsmiljø) Bilag 1b Protokollat (Bilassistenter i Færdselsstyrelsen)...

CIRKULÆRE...3. Bilag 1a Protokollat (Bestemmelse om arbejdsmiljø) Bilag 1b Protokollat (Bilassistenter i Færdselsstyrelsen)... 3.3.49 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE...3 Bilag 1 ORGANISATIONSAFTALE 1. Organisationsaftalens dækningsområde, personkreds mv...5 2. Løn...6 3. Lønanciennitet...7 4. Pension...8 5. Prøvetid...8 6. Arbejdstid...9

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Løn- og ansættelsesvilkår for tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Løn- og ansættelsesvilkår for tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier 1999 3.3.42 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til organisationsaftalens

Læs mere

Kantineledere (Ledernes Hovedorganisation)

Kantineledere (Ledernes Hovedorganisation) Cirkulære om organisationsaftale for Kantineledere (Ledernes Hovedorganisation) 2005 Cirkulære af 29. maj 2006 Perst. nr. 028-06 PKAT nr. 289 J.nr. 04-333/02-21 Dataark PKAT med specifikation 289 Fællesoverenskomst

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier mv.

Cirkulære om organisationsaftale for. Tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier mv. Cirkulære om organisationsaftale for Tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier mv. 2002 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 3 Organisationsaftale 1. Overenskomstens dækningsområde...

Læs mere

Cirkulære om Organisationsaftale for landmålingsteknikere i statens tjeneste

Cirkulære om Organisationsaftale for landmålingsteknikere i statens tjeneste 5.3.3 1993 Cirkulære om Organisationsaftale for landmålingsteknikere i statens tjeneste 2 5.3.3 Indhold Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...1 Bemærkninger til de enkelte bestemmelser...1 ORGANISATIONSAFTALE

Læs mere

Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer

Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer Cirkulære om organisationsaftale for Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer 2005 Cirkulære af 25. januar 2006 Perst.

Læs mere

Radiotelegrafister i staten

Radiotelegrafister i staten Cirkulære om organisationsaftale for Radiotelegrafister i staten 2002 Cirkulære af 1. juli 2004 Perst. nr. 043-04 PKAT nr. 253 J.nr. 01-333/68-2 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere 0 FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere 1997 1997 Cirkulære om Organisationsaftale for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere 1 INDHOLD

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Fængselslærere m.fl. Cirkulære af 13. august Modst. nr PKAT nr J.nr.

Cirkulære om organisationsaftale for. Fængselslærere m.fl. Cirkulære af 13. august Modst. nr PKAT nr J.nr. Cirkulære om organisationsaftale for Fængselslærere m.fl. 2015 Cirkulære af 13. august 2015 Modst. nr. 039-15 PKAT nr. 0151 J.nr. 2014-1513-0160 Dataark PKAT med specifikation 0151 Fængselslærere m.fl.

Læs mere

Visse konsulenter / pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler (LC s forhandlingsområde).

Visse konsulenter / pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler (LC s forhandlingsområde). Cirkulære om organisationsaftale for Visse konsulenter / pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler (LC s forhandlingsområde). Foreløbig 2008 Cirkulære af 30. juni 2008 Perst. nr. 027-08 PKAT nr.

Læs mere

Cirkulære om. Organisationsaftale for radiotelegrafister i staten

Cirkulære om. Organisationsaftale for radiotelegrafister i staten Cirkulære om Organisationsaftale for radiotelegrafister i staten 1999 4.3.12 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til organisationsaftalens enkelte bestemmelser...3 ORGANISATIONSAFTALE

Læs mere

Vagtfunktionærer i staten mv.

Vagtfunktionærer i staten mv. Cirkulære om organisationsaftale for Vagtfunktionærer i staten mv. 2013 Cirkulære af 29. august 2013 Modst.nr. 032-13 PKAT nr. 252 J.nr. 12-333/02-22 Dataark PKAT med specifikation 252 Vagtfunktionærer

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler

Cirkulære om organisationsaftale for slagtere og slagteriarbejdere ved erhvervsskoler CIR1H nr 9159 af 26/03/2009 Udskriftsdato: 19. juli 2019 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., Institutionsstyrelsen, sagsnr. 086.631.031 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Cirkulære om Organisationsaftale for undervisningsassistenter ved Fodterapeutskolen

Cirkulære om Organisationsaftale for undervisningsassistenter ved Fodterapeutskolen 1993 Cirkulære om Organisationsaftale for undervisningsassistenter ved Fodterapeutskolen 1 CIRKULÆRE OM ORGANISATIONSAFTALE FOR UNDERVISNINGSASSISTENTER VED FODTERAPEUTSKOLEN Finansministeriet og Forbundet

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen

Cirkulære om organisationsaftale for. Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen Cirkulære om organisationsaftale for Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen 1999 3.3.44 1 CIRKULÆRE OM ORGANISATIONSAFTALE FOR UNDERVISNINGSASSISTENTER VED FODTERAPEUTUDDANNELSEN Generelle

Læs mere

P1-Orgaf APD.nr. 82/93 PKAT 030. Cirkulære om. Organisationsaftale for tandteknikere

P1-Orgaf APD.nr. 82/93 PKAT 030. Cirkulære om. Organisationsaftale for tandteknikere 4.3.32 P1-Orgaf-20.93 APD.nr. 82/93 J.nr. 93-3211/015-36 PKAT 030 IM/lh (overgår til 2. kontor) 1993 Cirkulære om Organisationsaftale for tandteknikere INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...1

Læs mere

Erhvervsvejledere ansat i det statslige beskæftigelsessystem

Erhvervsvejledere ansat i det statslige beskæftigelsessystem Cirkulære om organisationsaftale for Erhvervsvejledere ansat i det statslige beskæftigelsessystem 2008 Cirkulære af 4. juli 2008 Perst. nr. 037-08 PKAT nr. 134 J.nr. 07-333/51-12 Dataark PKAT med specifikation

Læs mere

Lovindgreb OK 13 om arbejdstid for. produktionsskolelærerne pr. 1. august 2014.

Lovindgreb OK 13 om arbejdstid for. produktionsskolelærerne pr. 1. august 2014. Lovindgreb OK 13 om arbejdstid for produktionsskolelærerne pr. 1. august 2014. 1. udgave, januar 2014 Lovindgreb OK 13 om arbejdstid for produktionsskolelærerne Af konsulent Erling Kure Ved lov nr. 409

Læs mere

Forstandere ved AMU-centre

Forstandere ved AMU-centre Cirkulære om organisationsaftale for Forstandere ved AMU-centre 2002 Cirkulære af 4. november 2003 Perst. nr. 077-03 PKAT nr. 0692 J.nr. 01-333/09-4 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Parkeringskontrollører

Parkeringskontrollører Cirkulære om organisationsaftale for Parkeringskontrollører 2005 Cirkulære af 6. september 2007 Perst. nr. 080-07 PKAT nr. 292 J.nr. 07-333/02-3 Dataark PKAT med specifikation 292 Parkeringskontrollører

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken FINANSMINISTERIET Cirkulære om Betaling mv. under midlertidig tjeneste i højere stilling for tjenestemænd i staten og folkekirken 2000 1 CIRKULÆRE OM BETALING MV. UNDER MIDLERTIDIG TJENESTE I HØJERE STILLING

Læs mere

Organisationsaftale for medhjælpere ved en række statsinstitutioner

Organisationsaftale for medhjælpere ved en række statsinstitutioner FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for medhjælpere ved en række statsinstitutioner 1995 3.3.31 1995 Cirkulære om Organisationsaftale for medhjælpere ved en række statsinstitutioner 3.3.31

Læs mere

Vagtfunktionærer i staten mv.

Vagtfunktionærer i staten mv. Cirkulære om organisationsaftale for Vagtfunktionærer i staten mv. 2008 Cirkulære af 6. oktober 2008 Perst. nr. 063-08 PKAT nr. 252 J.nr. 07-333/02-6 Dataark PKAT med specifikation 252 Vagtfunktionærer

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for Kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, cafeteriaassistenter samt elever i statens tjeneste

Løn- og ansættelsesvilkår for Kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, cafeteriaassistenter samt elever i statens tjeneste FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for Kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, cafeteriaassistenter samt elever i statens tjeneste 1999 3.3.22 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3

Læs mere

Forstandere ved AMU-centre

Forstandere ved AMU-centre Cirkulære om organisationsaftale for Forstandere ved AMU-centre 2005 Cirkulære af 2. marts 2006 Perst. nr. 012-06 PKAT nr. 0692 J.nr. 04-333/09-10 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...3

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere

Løn- og ansættelsesvilkår for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere 1999 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til organisationsaftalens

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Værkstedsfunktionærer ved universiteter m.fl. og forskningsinstitutioner samt tekniske ledere ved Rigspolitiet

Cirkulære om organisationsaftale for. Værkstedsfunktionærer ved universiteter m.fl. og forskningsinstitutioner samt tekniske ledere ved Rigspolitiet Cirkulære om organisationsaftale for Værkstedsfunktionærer ved universiteter m.fl. og forskningsinstitutioner samt tekniske ledere ved Rigspolitiet 2002 1 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Organisationsaftale for undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen

Organisationsaftale for undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen Organisationsaftale for undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen Organisationsaftalen er indgået mellem Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, og FOA Fag og Arbejde.

Læs mere

BEK nr 353 af 15/05/2003. Stk. 2. Ledere kan ansættes enten for en tidsbegrænset periode eller uden tidsbegrænsning.

BEK nr 353 af 15/05/2003. Stk. 2. Ledere kan ansættes enten for en tidsbegrænset periode eller uden tidsbegrænsning. Side: 5.0 Dato: 1.1.2013 Bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning mv. efter lov om støtte til folkeoplysende voksenundervisning (folkeoplysningsloven) BEK

Læs mere

Lærere ved Den Danske Filmskole

Lærere ved Den Danske Filmskole Cirkulære om organisationsaftale for Lærere ved Den Danske Filmskole 2005 Cirkulære af 29. maj 2006 Perst. nr. 029-06 PKAT nr. 0099 J.nr. 04-334/21-2 Dataark PKAT med specifikation 0099 Lærere ved Filmskolen

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Organisationsaftale for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for Social- og Sundhedsassistenter og Sygehjælpere 1999 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger... 2 Bemærkninger til organisationsaftalens enkelte

Læs mere

Arbejdstidsregler for Randers Social- og Sundhedsskole Februar 2014. Arbejdstidsregler for

Arbejdstidsregler for Randers Social- og Sundhedsskole Februar 2014. Arbejdstidsregler for Arbejdstidsregler for 1 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Arbejdstid... 3 3 Værnsregler... 3 4 Arbejdstidsopgørelse... 4 4.1 Pauser... 4 4.2 Spisepauser... 4 4.3 Dage med ret til fravær med løn...

Læs mere

Cirkulære om ORGANISATIONSAFTALE FOR RADIOTELEGRAFISTER I STATENS TJENESTE

Cirkulære om ORGANISATIONSAFTALE FOR RADIOTELEGRAFISTER I STATENS TJENESTE 5.3.1 1993 Cirkulære om ORGANISATIONSAFTALE FOR RADIOTELEGRAFISTER I STATENS TJENESTE 2 5.3.1 INDHOLD Side CIRKULÆRE...1 Generelle bemærkninger...1 Bemærkninger til organisationsaftalens enkelte bestemmelser...1

Læs mere

Vagtfunktionærer i staten mv.

Vagtfunktionærer i staten mv. Cirkulære om organisationsaftale for Vagtfunktionærer i staten mv. 2019 Cirkulære af 5. april 2019 Modst. nr. 015-19 PKAT nr. 252 J.nr. 2018-3828 Dataark PKAT med specifikation 252 Vagtfunktionærer Fællesoverenskomst

Læs mere

Arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse

Arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse Cirkulære om aftale om Arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse 2014 Cirkulære af 4. juni 2014 Modst. nr. 037-14 J.nr. 2013-1513-084 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle

Læs mere

Generelle bemærkninger Undervisningsministeriet og FOA - Fag og Arbejde har indgået vedlagte organisationsaftale

Generelle bemærkninger Undervisningsministeriet og FOA - Fag og Arbejde har indgået vedlagte organisationsaftale Cirkulære om organisationsaftale for Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen 2008 Cirkulære af 15. september 2008 PKAT nr. 0297 Cirkulære om organisationsaftale for undervisningsassistenter

Læs mere

Elevaftale inden for en række håndværksfag

Elevaftale inden for en række håndværksfag FINANSMINISTERIET Cirkulære om Elevaftale inden for en række håndværksfag 1997 3.3.16b INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...3 Bemærkninger til de enkelte bestemmelser...4 AFTALE 1. Aftalens

Læs mere

Folkeskolen, ny 14 og 15 i Arbejdstid. Lærernes Centralorganisation, 14. marts 2013

Folkeskolen, ny 14 og 15 i Arbejdstid. Lærernes Centralorganisation, 14. marts 2013 Folkeskolen, ny 14 og 15 i 50.01 Under hensyntagen til arbejdstilrettelæggelsen i skolevæsenet kan kommunalbestyrelsen fastsætte arbejdstiden for lærere i folkeskolen i overensstemmelse med nedenstående

Læs mere

Protokollat vedrørende. Løn- og ansættelsesvilkår for HK- og SL-medarbejdere I Røde Kors asylafdeling

Protokollat vedrørende. Løn- og ansættelsesvilkår for HK- og SL-medarbejdere I Røde Kors asylafdeling Protokollat vedrørende Løn- og ansættelsesvilkår for HK- og SL-medarbejdere I Røde Kors asylafdeling Protokoliat Generelle bemærkninger i fra 1. april 2015. organisatiansaftale for kontorfunktionærer,

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Maskinmestre i land. Cirkulære af 30. juni 2006 Perst. nr PKAT nr. 54 J.nr.

Cirkulære om organisationsaftale for. Maskinmestre i land. Cirkulære af 30. juni 2006 Perst. nr PKAT nr. 54 J.nr. Cirkulære om organisationsaftale for Maskinmestre i land 2005 Cirkulære af 30. juni 2006 Perst. nr. 041-06 PKAT nr. 54 J.nr. 04-333/10-2 Dataark PKAT med specifikation 054 Fællesoverenskomst Fællesoverenskomst

Læs mere

Generelle bemærkninger Undervisningsministeriet og FOA - Fag og Arbejde har indgået vedlagte organisationsaftale

Generelle bemærkninger Undervisningsministeriet og FOA - Fag og Arbejde har indgået vedlagte organisationsaftale Cirkulære om organisationsaftale for Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen 2005 Cirkulære af 20. september 2006 PKAT nr. 0297 Cirkulære om organisationsaftale for undervisningsassistenter

Læs mere

Ergoterapeuter og Fysioterapeuter

Ergoterapeuter og Fysioterapeuter Cirkulære om organisationsaftale for Ergoterapeuter og Fysioterapeuter 2004 Cirkulære af 19. februar 2004 Perst. nr. 011-04 PKAT nr. J.nr. 01-333/26-3 Indholdsfortegnelse Cirkulære Bemærkninger til de

Læs mere

Cirkulære om Organisationsaftale for faglærere ved de selvejende samt statens AMU-centre

Cirkulære om Organisationsaftale for faglærere ved de selvejende samt statens AMU-centre 5.3.10 1993 Cirkulære om Organisationsaftale for faglærere ved de selvejende samt statens AMU-centre 5.3.10 INDHOLD Side CIRKULÆRE... 1 ORGANISATIONSAFTALE... 3 1. Organisationsaftalens område... 3 2.

Læs mere

Forskningsteknikere og ingeniørassistenter (Teknisk Landsforbund)

Forskningsteknikere og ingeniørassistenter (Teknisk Landsforbund) Cirkulære om organisationsaftale for Forskningsteknikere og ingeniørassistenter (Teknisk Landsforbund) 2005 Cirkulære af 21. juni 2007 Perst. nr. 059-07 PKAT nr. 042 J.nr. 07-333/15-1 Dataark PKAT med

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for rengøringsassistenter overført fra kommuner) 2007 Cirkulære af 2. marts 2007 Perst. nr. 026-07 PKAT nr. 148 J.nr. 07-348-138

Læs mere

Erhvervsvejledere i statens tjeneste

Erhvervsvejledere i statens tjeneste Cirkulære om organisationsaftale for Erhvervsvejledere i statens tjeneste 2005 Cirkulære af 14. november Perst. nr. 054-05 PKAT nr. 134 J.nr. 04-333/61-2 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for bioanalytikere (hospitalslaboranter)

Løn- og ansættelsesvilkår for bioanalytikere (hospitalslaboranter) FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for bioanalytikere (hospitalslaboranter) 1999 2.3.9 1 Indhold Side CIRKULÆRE Bemærkninger til de enkelte bestemmelser... 3 Bilag 1 Organisationsaftale

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Bioanalytikere. Cirkulære af 30. november Modst. nr PKAT nr J.nr.

Cirkulære om organisationsaftale for. Bioanalytikere. Cirkulære af 30. november Modst. nr PKAT nr J.nr. Cirkulære om organisationsaftale for Bioanalytikere 2016 Cirkulære af 30. november 2016 Modst. nr. 035-16 PKAT nr. 0231 J.nr. 2014-1513-0130 Dataark PKAT med specifikation Fællesoverenskomst Forhandlingsberettiget

Læs mere

Skov- og landskabsingeniører

Skov- og landskabsingeniører Cirkulære om organisationsaftale for Skov- og landskabsingeniører 2008 Cirkulære af 24. marts 2009 Perst. nr. 021-09 PKAT nr. 0174 J.nr. 08-333/21-27 Dataark PKAT med specifikation 0174 Skov- og landskabsingeniører

Læs mere

Organisationsaftale for tekniske assistenter, tekniske tegnere, byggeteknikere, maskinteknikere, bygningskonstruktører og elever

Organisationsaftale for tekniske assistenter, tekniske tegnere, byggeteknikere, maskinteknikere, bygningskonstruktører og elever FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for tekniske assistenter, tekniske tegnere, byggeteknikere, maskinteknikere, bygningskonstruktører og elever 1997 3.3.43 1997 Cirkulære om Organisationsaftale

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om Arbejdstidsregler mv. i forbindelse med kursusdeltagelse

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om Arbejdstidsregler mv. i forbindelse med kursusdeltagelse FINANSMINISTERIET Cirkulære om Arbejdstidsregler mv. i forbindelse med kursusdeltagelse 2000 1 CIRKULÆRE OM ARBEJDSTIDSREGLER MV. I FORBINDELSE MED KURSUSDELTAGELSE Hermed følger aftale af 7. januar 2000

Læs mere

Arbejdstid mv. for ledere, lærere og børnehaveklasseledere

Arbejdstid mv. for ledere, lærere og børnehaveklasseledere Cirkulære om protokollater om Arbejdstid mv. for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler 2014 Cirkulære af 24. marts 2014 Modst.nr. 012-14 PKAT nr. 0223, 0237 J.nr. 12-333/51-60 2

Læs mere

Ansættelsesbrev Efterskoler For månedslønnede og timelønnede lærere

Ansættelsesbrev Efterskoler For månedslønnede og timelønnede lærere Ansættelsesbrev Efterskoler For månedslønnede og timelønnede lærere 1. Parterne Undertegnede skole: Skolens navn ansætter herved: Adresse, cvr. nr. og tlf. nr. Lærerens navn fra den Adresse, cpr. nr. og

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

Cirkulære om organisationsaftale for. Visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) Cirkulære om organisationsaftale for Visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) 2002 2.3.1 1 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 3 Bemærkninger til organisationsaftalens

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Faglærere ved AMU-centrene

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Faglærere ved AMU-centrene FINANSMINISTERIET Cirkulære om organisationsaftale for Faglærere ved AMU-centrene 1997 4.4.1 INDHOLD Side CIRKULÆRE... 1 ORGANISATIONSAFTALE... 3 1. Organisationsaftalens område... 3 2. Mobilitet... 3

Læs mere

Lærere, børnehaveklasseledere, skoleledere og undervisningskonsulenter i Dansk Røde Kors Asylafdeling

Lærere, børnehaveklasseledere, skoleledere og undervisningskonsulenter i Dansk Røde Kors Asylafdeling Cirkulære om organisationsaftale for Lærere, børnehaveklasseledere, skoleledere og undervisningskonsulenter i Dansk Røde Kors Asylafdeling 2015 Cirkulære af 30. juni 2015 Modst. nr. 024-15 PKAT nr. 0605

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Afdelingsledere og kursusvejledere ved AMU-centrene

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om organisationsaftale for. Afdelingsledere og kursusvejledere ved AMU-centrene FINANSMINISTERIET Cirkulære om organisationsaftale for Afdelingsledere og kursusvejledere ved AMU-centrene 2000 3.3.18 INDHOLD Side CIRKULÆRE Generelle bemærkninger...1 Bemærkninger til protokollat om

Læs mere

Visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

Visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) Cirkulære om organisationsaftale for Visse bachelorer ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) 2019 Cirkulære af 22. maj 2019 Modst. nr. 024-19 PKAT nr. 047 J.nr. 2018-3945 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære

Læs mere

Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer

Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer Cirkulære om organisationsaftale for Ernærings- og husholdningsøkonomer samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte ernærings- og husholdningsøkonomer 2014 Cirkulære af 7. maj 2014 Modst.nr.

Læs mere

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. m.fl. fra Frederiksberg Kommune))

Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen. m.fl. fra Frederiksberg Kommune)) Cirkulære om Ansættelsesvilkår i forbindelse med kommunalreformen (særvilkår for overenskomstansatte specialarbejdere (ejendomsfunktionærer m.fl. fra Frederiksberg Kommune)) 2007 Cirkulære af 8. februar

Læs mere

Skov- og landskabsingeniører

Skov- og landskabsingeniører Cirkulære om organisationsaftale for Skov- og landskabsingeniører 2013 Cirkulære af 3. september 2013 Modst.nr. 038-13 PKAT nr. 0174 J.nr. 12-333/75-50 Dataark PKAT med specifikation 0174 Skov- og landskabsingeniører

Læs mere

Bilag 2a for pædagoger, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter og andet pædagogisk personale.

Bilag 2a for pædagoger, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter og andet pædagogisk personale. Bilag 2a for pædagoger, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter og andet pædagogisk personale. 1. Indledning Aarhusaftalen er den fælles aftale, der sætter rammerne for samarbejdet mellem skolens ledelse

Læs mere

Nyt lønsystem for tjenestemandsansatte skov- og landskabsingeniører i Skov- og Naturstyrelsen

Nyt lønsystem for tjenestemandsansatte skov- og landskabsingeniører i Skov- og Naturstyrelsen Cirkulære om aftale om Nyt lønsystem for tjenestemandsansatte skov- og landskabsingeniører i Skov- og Naturstyrelsen 2008 Cirkulære af 24. marts 2009 Perst. nr. 022-09 PKAT nr. J.nr. 08-333/21-27 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nyt lønsystem og arbejdstid for tjenestemandsansatte. Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse

Nyt lønsystem og arbejdstid for tjenestemandsansatte. Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse Cirkulære om aftale om Nyt lønsystem og arbejdstid for tjenestemandsansatte lærere og souschefer ved Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse 2015 Cirkulære af 13. august 2015 Modst. nr. 040-15 PKAT nr.

Læs mere

Administrative medarbejdere og aftale om nyt lønsystem for administrative tjenestemænd i Naviair under Trafikforbundets område

Administrative medarbejdere og aftale om nyt lønsystem for administrative tjenestemænd i Naviair under Trafikforbundets område Cirkulære om organisationsaftale for Administrative medarbejdere og aftale om nyt lønsystem for administrative tjenestemænd i Naviair under Trafikforbundets område 2008 Cirkulære af 26. marts 2010 Perst.

Læs mere

Ansættelsesbrev Efterskoler For månedslønnede og timelønnede lærere

Ansættelsesbrev Efterskoler For månedslønnede og timelønnede lærere Ansættelsesbrev Efterskoler For månedslønnede og timelønnede lærere 1. Parterne Undertegnede skole: Skolens navn ansætter herved: Adresse, cvr. nr. og tlf. nr. Lærerens navn fra den Adresse, cpr. nr. og

Læs mere

Cirkulære af 4. januar 2012. Perst.nr. 001-12. PKAT nr. 0145, 0201 og 0211. J.nr. 10-333/65-4. Cirkulære om organisationsaftale for

Cirkulære af 4. januar 2012. Perst.nr. 001-12. PKAT nr. 0145, 0201 og 0211. J.nr. 10-333/65-4. Cirkulære om organisationsaftale for Cirkulære af 4. januar 2012 Perst.nr. 001-12 PKAT nr. 0145, 0201 og 0211 J.nr. 10-333/65-4 Cirkulære om organisationsaftale for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere,

Læs mere

Organisationsaftale for Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen

Organisationsaftale for Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen Organisationsaftale for Undervisningsassistenter ved fodterapeutuddannelsen 2002 Forbundet af Offentligt Ansatte Finansministeriet Overenskomsten er forenklet, både for så vidt angår systematik og sprogbrug.

Læs mere

tat meddelelse 27.05.13 J. nr. 7.3.

tat meddelelse 27.05.13 J. nr. 7.3. tatmeddelelse 27.05.13 J. nr. 7.3. Om: Regler for over-/merarbejde mv. og honorering herfor Da reglerne om over- og merarbejdsbetaling er forholdsvis komplicerede og ofte giver anledning til mange spørgsmål,

Læs mere

Skov- og landskabsingeniører

Skov- og landskabsingeniører Cirkulære af 19. januar 2012 Perst.nr. 003-12 PKAT nr. 0174 J.nr. 10-333/21-44 Cirkulære om organisationsaftale for Skov- og landskabsingeniører 2011 Dataark PKAT med specifikation 0174 Skov- og landskabsingeniører

Læs mere

Nyt lønsystem og arbejdstid for tjenestemandsansatte. Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse

Nyt lønsystem og arbejdstid for tjenestemandsansatte. Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse Cirkulære om aftale om Nyt lønsystem og arbejdstid for tjenestemandsansatte lærere og souschefer ved Kriminalforsorgens fængsler og arresthuse 2014 Cirkulære af 4. juni 2014 Modst. nr. 033-14 PKAT nr.

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Løn- og ansættelsesvilkår for Forsøgsmedarbejdere ved Danmarks JordbrugsForskning

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Løn- og ansættelsesvilkår for Forsøgsmedarbejdere ved Danmarks JordbrugsForskning FINANSMINISTERIET Cirkulære om Løn- og ansættelsesvilkår for Forsøgsmedarbejdere ved Danmarks JordbrugsForskning 1999 1 INDHOLD Side CIRKULÆRE...3 Bilag 1 Organisationsaftale 1. Aftalens dækningsområde...5

Læs mere

Farmakonomer og Defektricer

Farmakonomer og Defektricer Cirkulære om organisationsaftale for Farmakonomer og Defektricer 2008 Cirkulære af 22. september 2008 Perst. nr. 053-08 PKAT nr. 0242 J.nr. 07-333/31-14 Dataark PKAT med specifikation 0242 Farmakonom/defektrice

Læs mere

Tandteknikere, optikere, fagfotografer og inspektører ved Sikkerhedsstyrelsen

Tandteknikere, optikere, fagfotografer og inspektører ved Sikkerhedsstyrelsen Cirkulære om organisationsaftale for Tandteknikere, optikere, fagfotografer og inspektører ved Sikkerhedsstyrelsen 2005 Cirkulære af 2. december 2005 Perst. nr. 062-05 PKAT nr. 226 J.nr. 04-333/02-23 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Cirkulære om. Aflønning af ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler

Cirkulære om. Aflønning af ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler Cirkulære om Aflønning af ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler 1995 4.5.1A 1 CIRKULÆRE OM AFLØNNING AF LEDERE, LÆRERE OG BØRNEHAVEKLASSE- LEDERE VED FRIE GRUNDSKOLER Hermed følger

Læs mere

Cirkulære om organisationsaftale for. Sygeplejersker m.fl. i Dansk Røde Kors Asylafdeling og Beredskabsstyrelsens asylcentre

Cirkulære om organisationsaftale for. Sygeplejersker m.fl. i Dansk Røde Kors Asylafdeling og Beredskabsstyrelsens asylcentre Cirkulære om organisationsaftale for Sygeplejersker m.fl. i Dansk Røde Kors Asylafdeling og Beredskabsstyrelsens asylcentre 2002 2.4.13 Indholdsfortegnelse Cirkulære Indledning... 3 Bemærkninger til organisationsaftalens

Læs mere

FAQ vedrørende nye arbejdstidsregler på skoleområdet

FAQ vedrørende nye arbejdstidsregler på skoleområdet FAQ vedrørende nye arbejdstidsregler på skoleområdet Personaleafdelingen har i december 2013 til februar 2014 holdt oplæg på kommunens skoler vedrørende de nye arbejdstidsregler for lærere, som træder

Læs mere

Ansatte i staten med en læreruddannelse

Ansatte i staten med en læreruddannelse Cirkulære om organisationsaftale for Ansatte i staten med en læreruddannelse 2002 Cirkulære af 27. februar 2004 Perst. nr. 015-04 PKAT nr. 0065 J.nr. 01-333/51-15 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle

Læs mere

Opgørelse af arbejdstid i forbindelse med overgang til nye arbejdstidsregler pr. 1. august 2014

Opgørelse af arbejdstid i forbindelse med overgang til nye arbejdstidsregler pr. 1. august 2014 Vejledning 19. maj 2014 Opgørelse af arbejdstid i forbindelse med overgang til nye arbejdstidsregler pr. 1. august 2014 Den 1. august 2014 træder de nye arbejdstidsregler i kraft for lærere omfattet af

Læs mere

Grafiske arbejdere ved en række institutioner

Grafiske arbejdere ved en række institutioner Cirkulære om organisationsaftale for Grafiske arbejdere ved en række institutioner 2014 Cirkulære af 21. januar 2014 Modst.nr. 001-14 PKAT nr. 0185 J.nr. 12-333/06-25 Dataark PKAT med specifikation 0185

Læs mere

Organisationsaftale for Tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier mv.

Organisationsaftale for Tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier mv. 2011 Organisationsaftale for Tilsynsfunktionærer ved eksportautoriserede slagterier mv. Nedennævnte bestemmelser supplerer og/eller fraviger fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt

Læs mere

Cirkulære om Arbejdstid for ledere ved efterskoler og ændring af aftale om klassificering ved efterskoler (viceforstandere)

Cirkulære om Arbejdstid for ledere ved efterskoler og ændring af aftale om klassificering ved efterskoler (viceforstandere) 2.4.27 1994 Cirkulære om Arbejdstid for ledere ved efterskoler og ændring af aftale om klassificering ved efterskoler (viceforstandere) 2.4.27 1 CIRKULÆRE OM ÆNDRING AF AFTALE OM ARBEJDSTID MV. FOR LEDERE

Læs mere