Vedtægter for Dansk Marsvineklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Dansk Marsvineklub"

Transkript

1 Vedtægter for Dansk Marsvineklub Indledning 1. Foreningens navn er "Dansk Marsvineklub"- forkortet DMK. Disse regler og vedtægter gælder kun for medlemmer jf Foreningens formål er at udbrede kendskabet til marsvin, deres ernæring og pleje, at formidle kontakt mellem marsvineejere, samt at afholde udstillinger for medlemmerne og deres marsvin. Stk. 2: DMK hæfter kun for sine forpligtelser med den af DMK til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler ikke DMK s medlemmer eller andre med tilhørsforhold til DMK nogen personlig hæftelse. 3. Ved udstillinger afholdt i DMK-regi skal alle klasser der er anerkendte i DMKs standard kunne deltage, med undtagelse af Cuy marsvin. Desuden er specialklubbers udstillinger undtaget, her kan kun de af specialklubben omfattede racer udstilles. Medlemsskab 4. Medlem er enhver, der har betalt det af generalforsamlingen fastsatte kontingent. Stk 2: Junior er indtil det år, man er blevet 18 år, alder oplyses ved betaling Stk 3: Voksenmedlemskab er fra 18 år til 65 år. Stk 4: Senior medlemskab kan opnås, efter det fyldte 65. år. Alder oplyses ved betaling. Stk 5: Husstandsmedlemskab er for den pågældende husstand. Husstandsmedlemsskab er at regne som maksimalt to medlemmer uanset antallet af medlemmer hørende under husstandsmedlemsskabet, i forbindelse med alle typer afstemninger, indsigelser, krav (herunder krav om ekstraordinær generalforsamling jævnfør 10 og stilling af mistillidsvotum) og lignede i DMK-regi, herunder også kredse, underafdelinger og specialklubber. Stk. 6: Medlemmer af DMK, der besidder en betroet post i en dansk konkurrerende klub/forening kan ikke samtidigt besidde en betroet post i DMK. En betroet post regnes som enhver post, hvor man kan forvente at få inside-information såsom: Bestyrelsesposter i klubbens/foreningens Hovedbestyrelse, bestyrelsesposter i underafdelinger o.lign., kassererposter, kontaktpersoner for specialklubber o.lign., webmastere, ansvarlige for udgivelse af klubbens/foreningens blade/nyheder, ansvarlige for indtjekkere, sekretærer, udstillingesdatoer o.lign., ansvarlige for klubbens/foreningens PR, ansvarlige for stambogsføring/registrering af marsvin. Såfremt et medlem af DMK bliver fundet at besidde en eller flere betroede poster indenfor DMK og i en konkurrerende dansk klub/forening på samme tid, vil de betroede poster i DMK ophøre med det samme. I tvivlsspørgsmål afgør bestyrelsen definitionen af betroede poster. Øvrige hverv, såsom indtjekker, sekretær, bærer, dommer (der ikke sidder i dommerkomité, se 39) og regnskabskontrollant, er det muligt at besidde i DMK selvom man har lignende eller andre hverv i en anden marsvineklub. Stk. 7: Dog kan tidligere ekskluderede medlemmer ikke indmeldes i DMK. 5. Personer, der i særlig grad har gjort sig fortjent, i foreningens øjemed, kan af en enig bestyrelse udnævnes til æresmedlem. Stk 2: Et æresmedlem er fritaget for kontingentforpligtigelser.

2 Stk 3: Ved hver kontingenttermin behandles alle æresmedlemmer til enten fortsættelse eller ophør. Generalforsamling 6. Generalforsamling afholdes hvert år i september, oktober eller november måned og indkaldes af bestyrelsen med mindst 1½ måneds varsel. Stk 2: Dagsordenen skal som minimum indeholde: 1.Valg af dirigent. 2.Valg af ref erent. 3.Godkendelse af dagsorden. 4.Eksklusionssager. 5.Formandens beretning. 6.Kassererens beretning. 7.Budget. 8.Stambogskontorets beretning. 9.Øvriges beretning. 10.Generalforsamlingen fastsætter størrelsen på det beløb, der skal udbetales til kredsene. 11.Valg af 4 stemmetællere. 12.Indkomne forslag. 13.Valg til bestyrelsen. 14.Valg af 1-2 regnskabskontrollanter og 1-2 suppleanter. (jvf stk6) 15.Eventuelt. Stk 3: ad 6 stk 2. valg af bestyrelse Bestyrelsen vælges for to år ad gangen -således at formand og to menige medlemmer vælges i lige år; næstformand og 3 menige medlemmer i ulige år. Hvert år vælges 2 suppleanter, for et år ad gangen. Formand og næstformand skal være myndige. Såfremt et bestyrelsesmedlem trækker sig under dennes valgperiode, indgår en suppleant på dennes plads i den resterende valgperiodes fulde længde. Herunder skal det være muligt ved almindelig afstemning at udfylde alle pladser til bestyrelsen på den næstkommende generalforsamling. Undtaget herfra er hvis formand/næstformand trækker sig, da vil bestyrelsen vælge at konstituere sig med ny formand/næstformand ved valg mellem de 5 øvrige menige medlemmer og 1. suppleant. Næstformand vil, hvis han/hun ønsker dette træde ind på formandsposten. Dersom ingen har opstillet til en af de poster, der er på valg det givne år, kan der opstilles til denne post på generalforsamlingen. Hvis ingen opstiller til formands eller næstformandsposten ved denne lejlighed, konstituerer bestyrelsen sig selv, ved førstkommende møde, så formands -og næstformandsposten besættes. I årene 2016 og 2018 fortsætter de afgående bestyrelsesmedlemmer frem til det pågældende år, før de overlader deres bestyrelsesposter til de nyindvalgte. Denne særlige undtagelse skyldes de to europæiske udstillinger, som hovedbestyrelsen har til opgave at arrangere på DMKs vegne, og som ligger i november

3 måned de pågældende år. De nyindvalgte bestyrelsesmedlemmer tildeles medlemsskab af bestyrelsesforum i den mellemværende periode, og opfordres til at deltage i arbejdet med udstillingerne. Stk 4: ad 6 stk 2: Øvriges beretninger AT, Stambogsfører, PR, Kredsene, Specialklubber, Udvalg og dommerkomité. Det er ikke en pligt at aflægge beretning Stk 5. ad 6 stk. 2: Indkommende forslag Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være redaktionen i hænde senest ved deadline for september nummeret af Agurke Tidende, herefter forkortet AT. Alle indkomne forslag skal have form som vedtægtsændringer eller ændringer til eksisterende regelsæt. Disse vil blive stemt om som foreskrevet i reglerne om urafstemninger. Der kan brevstemmes jvf 7 stk 1 Stk 6: ad 6 stk 2: Regnskabskontrollanter Der vælges en Regnskabskontrollant til stambogskontorets regnskab; og en til at forestå DMK's hovedregnskab. Dette kan godt være samme person. Stk 7: ad 6 stk 2: Eventuelt Under dette punkt kan intet vedtages. Stk 8: ad 6 stk 2:Eksklusionssager. Dette punkt skal med, men kun diskuteres, hvis der er en eksklusionssag, der ønskes diskuteret. Hvis generalforsamlingen godkender bestyrelsens eksklusion af medlemmet, skal personen forlade forsamlingen lige bagefter. 7. Valg til bestyrelsen sker ved personlig, skriftlig stemme. Stemmeseddel bringes i Agurke Tidene senest 1 måned før generalforsamlingen. Stk 1: Brevstemmer sendes, udfyldte, til DMKs adresse i lukket kuvert med angivelse af medlemsnummer og mærket med "Stemme", senest 3 dage før generalforsamlingen. Stk 2: På selve generalforsamlingen kontroller de valgte stemmetællere, brevstemmens medlemsnummer, og hermed gyldighed, og stemmesedlen lægges i bunken af stemmer, sammen med de stemmer, der er afgivet af deltagere på generalforsamlingen. Stk 3: Deltager på generalforsamlingen, stemmer på selve generalforsamlingen, dette sker skriftlig på de udleveret stemmesedler. De udleverede stemmesedler er dem, der er trykt i AT 1 måned før generalforsamlingen. Stk 4: Der kan stemmes via fuldmagt. Hvert medlem (husstand gælder som 1 medlem) må medbringe max 2 fuldmagter. Der skal fremgå fulde navn og medlemsnummer i fuldmagten. Evt. kan bestyrelsen lægge en standardfuldmagt op på hjemmesiden og/eller i AT sammen med stemmesedlerne, som medlemmerne kan vælge at benytte.

4 8. Kandidater til bestyrelsesposter skal give skriftlig besked (mail eller brev) om ønsket kandidatur til bestyrelsen senest ved deadline af Agurke Tidene måneden før generalforsamlingen. Kandidater får samtidig stillet plads til rådighed i Agurke Tidene for kort valgbeskrivelse. Stk 2: Hvis bestyrelsen trækker sig eller bliver der stillet et mistillidsvotum på en generalforsamling, forsætter de som en skygge bestyrelse. En skyggebestyrelse har kun ret til at varetage den daglige drift af foreningen og afholde en ekstraordinær generalforsamling. Skyggebestyrelsen påtager sig det ansvar at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i førstkommende AT Stk 3: En person der er tildelt en karantæne i DMK, kan ikke stille op og vælges til en bestyrelse, da dette er et tillidshverv. 9. Den endelige dagsorden skal offentliggøres i Agurke Tidende senest 1 måned før, obs deadline. Ekstraordinær generalforsamling 10. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når enten tre bestyrelsesmedlemmer eller 25 % af foreningens stemmeberettigede medlemmer begærer det. Stk 2: Det påhviler bestyrelsen at indkalde til ekstraordinær generalforsamling efter almindeligt gældende regler. Stk 3: Ved en ekstraordinær generalforsamling må der opstilles til ledige bestyrelsesposter på selve generalforsamlingen. Der må desuden opstilles via AT. Stk 4: Forslag til vedtægtsændringer skal være offentliggjort i AT inden generalforsamlingen, og brevstemmer skal sendes jf. 7. stk 1 Stk 5: Dagsorden er den, som er offentliggjort i AT, og behøver ikke indeholde alle punkter fra den i 6 stk. 2 angivne. Øvrige tidsfrister angivet ved ordinær generalforsamling er ikke gældende for en ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen 11. Bestyrelsen, der består af formand, næstformand, og 5 menige medlemmer, vælges på generalforsamlingen. Stk 2: Senest en måned efter generalforsamlingen afholder bestyrelsen sit første møde og vælger herfra en sekretær. Stk 3: Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 4 medlemmer er til stede. I tilfælde af stemmelighed, er formandens stemme afgørende.

5 Stk 4: Der må ikke være mere end 2 familiemedlemmer i samme bestyrelse, i en kreds under DMK eller DMK s hovedbestyrelse. Ved familie forstås børn, forældre, ægtefæller, bedsteforældre, svigerforældre og svigerbørn. 12. Bestyrelsen er den daglige ledelse af foreningen og afholder møder efter behov. Bestyrelsesmøder kan foregå både som ordinære møder, møder via computer, mailkontakt og telefonmøder. Der føres referat ved alle møder afholdt i bestyrelsen. Stk 2: Bestyrelsen er i alle forhold vedrørende foreningen ansvarlig over for generalforsamlingen. Stk 3: De, af bestyrelsens medlemmer, der er myndige, hæfter kollektivt for bestyrelsens beslutninger. Stk 4: Bestyrelsen skal forestå, at generalforsamlingsbeslutninger føres ud i livet. 13. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Dette gøres på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen. 14. Bestyrelsen kan nedsætte særlige arbejdsudvalg, hvis medlemmer kan være såvel fra bestyrelsen som medlemmer uden for denne. Stk 2: Udvalget skal holde bestyrelsen orienteret om dets arbejde, gennem mindst en årlig skriftlig redegørelse for sit arbejde, og i øvrigt på forlangende af bestyrelsen. Stk 3: Når udvalgets arbejde er tilendebragt, opløses udvalget. Økonomi 15. Foreningens økonomi varetages af en kasserer, som er udpeget af bestyrelsen, og arbejder under tilsyn af den, ligeledes på generalforsamlingen valgte, regnskabskontrollant. Stk 2: Kasserer er underlagt bestyrelsen og skal arbejde ud fra det godkendte budget på GF. Stk 3: Kasserer har ret til adgang til Økonomi-kategorien på bestyrelsesforummet, dog uden stemmeret.kasserer skal være myndig 16. Foreningen har en girokonto og lign., hvortil kasserer og formand har adgang til. Stk 2: Foreningens formand kan kun foretage økonomiske handlinger ved en bestyrelsesbeslutning. Kassereren er ikke ansvarlig for sådanne udgifter, det er hele bestyrelsen: sådanne udgifter skal betragtes som Ekstraordinære. 17. Alle ekstraordinære udgifter skal godkendes af bestyrelsen. Regnskabskontrollanter

6 regnskabskontrollanter vælges på den ordinære generalforsamling for et år af gangen. jvf 6 stk Regnskabskontrollanter kan uanmeldt gennemgå de respektive regnskaber, de har fået tildelt. 20. Til generalforsamlingen skal der foreligge reviderede regnskaber med kommentarer fra regnskabskontrollanter DMK medie. 21. "Agurke Tidende" er foreningens medlemsblad og udkommer mindst 9 gange årligt og betragtes som et officielt DMK medie. Stk 2 Bladets redaktør udpeges af bestyrelsen og har ret til en adgang til AT-kategorien på bestyrelsesforummet, dog uden stemmeret. Stk 3. Alle indbydelser til div. Udstillinger, information fra DMK, indkaldelse til GF og referat fra GF skal bringes i AT. Referater fra GF tilstræbes at være så korte som muligt og skal indeholde følgende: Alle beslutninger og valg fra GF, beretninger bragt som et kort resumé (den der laver beretningen bedes sende et kort resumé til referenten), og diskussionen refereret kort med angivelse af emne og evt. konklusion. Stk 4. Ved efterfølgende ændringer til tekst/information ol. iht. stk 3 og trykt i AT, hvor ændringerne ikke kan nå at komme i et kommende AT pga. eksempelvis deadlines, kan DMKs andre kommunikationsmedier jf. 23 benyttes som officielle medier, dog kun efter godkendelse af enten DMKs dommerkomité (kun vedr. udstillingsrelaterede emner) eller DMKs bestyrelse (alt andet). 22. DMK web adresse er og betragtes som et officielt DMK medie Stk 2: Webmaster udpeges af bestyrelsen og har ret til en adgang til webmasterkategorien på bestyrelsesforummet, samt kan have adgang til en adminkonto, der kun benyttes når bestyrelsesforum har brug for det. 23. DMK kan derudover benytte andre kommunikationsmedier, eksempelvis medlemsforum, en facebookside, andre internetmedier, mail til medlemmerne. Stk 2. Disse andre kommunikationsmedier skal bringes som fast information i AT. Stk 3. Udstillings resultater er officielle bare de er offentliggjort på et DMK medie og modtaget af DMKs webmaster. Stk 4. Hvis DMKs officielle medier er ude af funktion eller AT ikke udkommer f.eks. inden deadline for tilmelding eller tilbagemelding til f.eks GF, kan DMKs andre kommunikationsmedier benyttes som officielle

7 medier, dog kun efter godkendelse af enten DMKs dommerkomité (kun vedr. udstillingsrelaterede emner) eller DMKs bestyrelse (alt andet). Stk 5. Informationer jf. 21 stk.4 og 23 stk.4 skal gives gennem mindst to af DMKs andre kommunikationsmedier og DMKs dommerkomité (kun vedr. udstillingsrelaterede emner) eller DMKs bestyrelse (alt andet), skal i hvert enkelt tilfælde fastlægge hvilke kommunikationsmedier, der som minimum skal benyttes. Stambogskontoret 24. Stambogskontoret er en underafdeling af DMK og som sådan underlagt bestyrelsen Stk 2: Stambogskontoret skal forestå stambogsføring af medlemmernes dyr efter de af stambogsudvalget udformede og af hovedbestyrelsen godkendte retningslinjer. 25. Stambogskontoret består af 1-2 personer, som udpeges af bestyrelsen. Økonomi varetages af en af disse. Stambogskasseren skal være myndig. Stk 2: Stambogsfører har ret til en adgang til stambogskasserer og opdrætternavne-kategorien på bestyrelsesforummet, dog uden stemmeret. 26. Stambogskontoret har selvstændig økonomi. Stk 2:.Et eventuelt overskud over føres til foreningen. 27. Stambogsfører aflægger beretning og regnskab fremlægges af kasserer på generalforsamlingen. 28. Iøvrigt henvises til Regler vedr stambogsføring Vedtægtsændringer 29. Vedtægtsændringer kan kun ske ved urafstemning blandt foreningens medlemmer. 30. Mindst 2/3 (rundet op) af de afgivne stemmer skal være for ændringsforslaget. Opløsning af DMK 31. I tilfælde af foreningens opløsning, skænkes foreningens likvider til "Foreningen til dyrenes beskyttelse". Eksklusion og Karantæne: 32. Karantæne (tidsbegrænset): Stk 1. Disse Punkter kan give Karantæne: 1.Dyreværnsloven ikke overholdt. 2. Hvis der sælges unger som er under 4 uger eller vejer under 300 gram (bevist ved øjeblikkelig dyrlægebesøg) 3. Hvis der formidles/sælges dyr, som er syge, før 14 dage efter endt behandling, eller imens der er sygdomstegn i besætningen (bevist ved øjeblikkelig dyrlæge besøg). 4. Grovere tilfælde af manglende pasning og pleje eller direkte mishandling.

8 5. Overtrædelse af DMKs udstillingsreglement 6. Enhver person der modarbejder DMK 7. En person der ikke varetager sine tillidshverv efter forskrifterne 8. Punkterne 1,2,3,4,5,6,7, kan i alle tilfælde føre til en indstilling om eksklusion. Stk 3: Personer der er omfattet af en karantæne eller eksklusion kan ikke hjælpe til med at forberede og fremvise dyr på en udstilling, overtrædelse, kan forlænge karantæne (længden er bestyrelsens afgørelse) Stk 4: Hvis en person tildeles en karantæne, mister vedkommende alle tillidshverv og kan i op til 3 år efter karantæne ophør ikke komme i betragtning igen. (Længden afgøres af bestyrelsen) Stk 5. Tildeles en person karantæne efter punkterne 1-8, fratages personen alle tillidsposter, fra den dato karantænen træder i kraft. Stk 5a. Tillidsposter er: bærer, sekretær, indtjekker, dommer, dommerkandidat, kontaktperson og bestyrelsesmedlem, eller andre hverv indenfor DMK Stk 6. Hvis et medlem tildeles karantæne oplyses det i førstkommende Agurke tidende med begrundelse. Når karantænen ophæves meddeles dette ligeledes i førstkommende Agurke Tidende. Stk 7. Karantænen medfører (udover fratagelse af tillidshverv), udstillingsforbud, ingen stambogsføring og ingen annonce i DMK medie. 33 Et medlem kan ekskluderes af DMKs bestyrelse efter 32 stk. 2 punkt 1 (i tilfælde af dom for overtrædelse af dyreværnslovgivningen) eller punkt 9. Stk 1: Medlemmet kan kræve eksklusionen afgjort på førstkommende generalforsamling ved et særskilt punkt på dagsordenen. Hvor en eksklusion skal behandles har medlemmet krav på at få meddelelse herom senest 3 døgn før generalforsamlingen afholdes, medlemmet har adgang til denne med ret til at forsvare sig. Stk 2: Såfremt eksklusion ikke godkendes af generalforsamlingen, under særskilt punkt på dagsorden, medfører dette ikke at karantænen ophæves, da forholdene der er årsag til dette stadig skal fremvises som rettet hos medlemmet. Stk 3: Hvis et medlem ekskluderes oplyses det i førstkommende Agurke Tidende med begrundelse. Stk 4: En person der ekskluderes kan IKKE blive medlem af klubben igen nogensinde. PR-kontoret 34. Pr-kontoret er en underafdeling af DMK og som sådan underlagt bestyrelsen. 35. Pr-kontoret består af en PR-kasserer og en PR-ansvarlig samt et udvalg til varetagelse af forskellige opgaver, som alle udpeges af bestyrelsen.

9 36. Pr-kasserer skal være myndig. Stk 2: Pr-kontorets kasserer har ret til en adgang til PR-kategorien på bestyrelsesforummet, dog uden stemmeret. 37 Pr Kontorets økonomi er underlagt DMKs Kasserer 38. Pr-ansvarlig aflægger beretning på general forsamlingen Stk 2: Alle kan købe PR varer, dog vil personer der skylder penge til PR, ikke kunne blive medlemmer af DMK, før at gælden er betalt. Medlemmer kan ikke udstille og få stambogsført, hvis de skylder PR penge. stk 3: Infoark/særtryk er gratis. 34. Pr-kontoret er en underafdeling af DMK og som sådan underlagt bestyrelsen. Dommerkomité 39. Dommerkomitéen består af alle aktive dommere og aspiranter i DMK. Disse kan ikke samtidig besidde en betroet post (se 4. stk. 6) i en konkurrende dansk klub/forening. Der stilles krav om rimelig aktivitet for medlemmerne af dommerkomitéen. Opfyldes dette ikke, kan dommernes medlemsskab af komitéen tages op til overvejelse og der er mulighed for at dommeren efterfølgende må træde ud af dommerkomitéen. stk 1. Man træder først ind den dag man har bestået prøven stk 2. Alle All-round dommere og dommere under videreuddannelse har pligt til at sidde i dommerkomitéen. Sidder man ikke i dommerkomitéen kan man ikke videreuddannes. 40. Dommerkomitéens formål er: 1) at uddanne dommere 2) Behandle dommerklager over danske dommere 3) Indstille til bestyrelsen om godkendelse af racer. 4) Modtage henvendelser vedr. race/farve problematik omhandlende standart 5) Opdatere standarden. Forslag fra genetik personer og special klubberne, kan bruges 6) afholde et antal møder om året, men der skal aflægges referat til hovedbestyrelsen. 7) Sørge for ændringer i udstillingsreglement 8) Sørge for ændringer i dommeruddannelse og dommerreglement 41. Dommerkomitéen vælger selv hovedkontaktperson hvert andet år, i lige år. Stk 1: Komitéen vælger selv ansvarlige for de enkelte ting, dommer uddannelse, standard og udstillingsreglement 42. Udstillingsreglement kan kun ændres af andre end dommerkomité, ved at stille forslag til GF og hvis det vedtages jvf 30 Vedtaget på DMK s generalforsamling lørdag den 14 november 2017

Vedtægter for Dansk Marsvineklub

Vedtægter for Dansk Marsvineklub Vedtægter for Dansk Marsvineklub Indledning 1. Foreningens navn er "Dansk Marsvineklub"- forkortet DMK. Disse regler og vedtægter gælder kun for medlemmer jf. 4 2. Foreningens formål er at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter. 3 Tilknytning Foreningen kan indgå samarbejde med foreninger og klubber med beslægtede formål.

Vedtægter. 3 Tilknytning Foreningen kan indgå samarbejde med foreninger og klubber med beslægtede formål. Vedtægter 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Dansk Mus & Gerbil forkortet DMG. Disse regler gælder kun for medlemmer jf. 4. Foreningens hjemsted er kasserens adresse. 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Vedtægter for KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Klubbens navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Kongelig Dansk Automobil Klub Sport Fyn (KDAK/F). Hjemsted og værneting er Odense. Klubben holdt stiftende

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 1. Klubbens navn er Jaguar Club of Denmark. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubbens formål 2.

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Vestjysk Motocross Club Forkortet V.M.C.C. Klubben er tilsluttet Danmarks Motor Union, D.M.U., og er til en hver tid

Læs mere

Vedtægter for Skibet Idrætsforening

Vedtægter for Skibet Idrætsforening Vedtægter for Skibet Idrætsforening 1. Foreningens navn er Skibet Idrætsforening, og foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er stiftet i 1892. 2. Formål. Foreningens formål er ved idræt

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker Vedtægter for Fagligt Selskab For r 1 Navn 1. Selskabets navn er Fagligt Selskab For r, som forkortes FSFH 2. Den engelske oversættelse af selskabets navn er Danish Society of Infection Control Nurses

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/ Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub (VEST) Med ændringer, vedtaget på generalforsamlingen d. 24/2 2016. 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub Forkortelse:

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

Vedtægter Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening

Vedtægter Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening Vedtægter Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening 1. Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Hjørring Vinterbader- og Issvømmerforening forkortet HVIF. Foreningen har hjemsted i Hjørring Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz

Vedtægter for Albertslund Gamerz 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål. Stk. 1.2. Domænenavnet er primært agamerz.dk

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 1 NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsted: Skive Rideklub SKRK Flyvej 18 7800 Skive Klubbens stiftelsesdato: 20.11-1975 2 FORMÅL Klubbens formål

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ODDER ROKLUB 2013

VEDTÆGTER FOR ODDER ROKLUB 2013 VEDTÆGTER FOR ODDER ROKLUB 2013 Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Odder Roklub. Dens hjemsted er Odder Kommune. Foreningens formål 2.1 Odder Roklubs formål er at give dens medlemmer

Læs mere

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 Vedtægter for To San Køge Taekwondo Klub To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn: To San Taekwondo Klub, Køge. Klubbens hjemsted er: Køge Kommune. 2. Formål:

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Rideklub

Vedtægter for Ballerup Rideklub Vedtægter for Ballerup Rideklub (med ændring af 10, stk. 3 den 1.12.1989, af 8 & 11 den 8.2.1996, af 4, stk. 3, 5, stk. 2, 7, stk. 2, 7 stk. 3, 8, stk. 3 & 12 den 27.2.1998, af 4, stk. 4 & 5 den 26.2.1999,

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening 1: Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening. Dens hjemsted er Sorø Kommune, Region Sjælland. 2 Forenings

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Vejle Motorbådklub Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Erstatter version af 12. april 2007 1. Klubben...3 1.1. Navn... 3 1.2. Formål... 3 1.3. Medlemmer... 3 1.3.1. Indmeldelse... 3 1.3.2. Udmeldelse... 3

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 24. april 2018

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 24. april 2018 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 24. april 2018 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) 1 Foreningens navn og hjemsted. Stk. 1. Foreningens navn er Børnenes Gokart Klub (BGK). Foreningen er

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF)

VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF) VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF) Kapitel 1 Foreningens navn og formål 1 stk. 1 Foreningens navn er: Dansk Fibromyalgi-Forening. stk. 2 Foreningens hjemsted er sekretariatets adresse. 2 stk.

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På generalforsamlingen i 2016 blev bestyrelsen opfordret til at komme med forslag til en modernisering af vedtægterne, så de kom i overensstemmelse med det vi faktisk

Læs mere

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse.

Medlemmerne er forpligtet til at overholde foreningens vedtægter og leve op til foreningens formålsbestemmelse. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningen København Karateklub er stiftet i 1985 og har hjemsted i Frederiksberg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Karate Forbund, Frederiksberg Idræts-Union, Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F

Vedtægter for Brede I.F Vedtægter for Brede I.F Revideret 18. januar 2017 1 Navn: stk. 1 Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: stk. 1 Foreningens formål er, at

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole 1 Navn og hjemsted Foreningen Aalborg Goju-Ryu Karate Skole er stiftet den 17. april 2017 og har hjemsted i Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet IOGKF (specialforbund)

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931.

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Vedtægter 1 Klubbens navn og hjemsted Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Stk. 2 Klubbens hjemsted er Helsingør.

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er: Hjørring Svømmeklub 68 forkortet S68 Hjemsted er: Hjørring kommune Klubben er stiftet 18. marts 1968 2 Formål Klubbens formål er i nærområdet at fremme kendskab

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport Som ønsket på generalforsamlingen i 2015, så har bestyrelsen gennemgået vedtægter for Aarhus Automobil Sport. Mange af ændringerne er foretaget med udgangspunkt i DIF s standardvedtægter. Tekster, som

Læs mere

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7 Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk Vedtaget på den ordinære generalforsamling 2019 Side 1 af 7 SPORTSRIDEKLUBBEN VALLENSBÆK S KLUBLOVE Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 28. juli 1989

Læs mere

Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport

Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Ikast-Brande esport. 1.2 Foreningen har hjemsted i Ikast-Brande Kommune. 2. Formål 2.1 Foreningens formål er at skabe,

Læs mere

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling:

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: Fredericia april 2014 Indstilling Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: 1. Klubbens navn er Fredericia Sportsrideklub. Fork: FSRK Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål.

Læs mere