REFERAT AF HBM 7/2014 DEN NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF HBM 7/2014 DEN 28.-29. NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER"

Transkript

1 REFERAT AF HBM 7/2014 DEN NOVEMBER PÅ TUNE KURSUSCENTER TIL STEDE Minna Højland Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Erik Jenrich Sørensen AFBUD Nina Monrad Boel Jakob Silas Lund Henrik Mikaelsen Sophie Jo Rytter GÆSTER Poul Dam Andersen, sekretariatet (pkt. 1-7) Trine Christensen, sekretariatet Henrik Nørgaard Egelind, sekretariatet (pkt. 1-7) Dan Hindsgaul, sekretariatet (pkt ) Sune Buch Segal, sekretariatet (pkt. 1-8) ORDSTYRER Mads Hyuk Jørgensen REFERENT Erik Jenrich Sørensen DAGSORDEN 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden 2. Referater 3. Organisatoriske sager 4. International orientering 5. Evalueringshjul (HB som samspilspartner) 6. Økonomi 7. Statusrapport 3. kvartal 8. Menneskerettighedsarbejdet Afrapportering fra hovedbestyrelsens arbejdsgrupper 10. Arbejdsplan for HB 11. Evaluering af dagens møde, herunder materialer, oplæg og diskussioner 12. Eventuelt og kommende møder

2 1. Endelig fastlæggelse af dagsorden Dagsordenen blev fastlagt som ovenfor. 2. Referater Referatet fra HBM 6 blev godkendt. 3. Organisatoriske sager Dan fortalte om arbejdet vedrørende mulige alternativer for fremtidige landsmøder. Over det næste halve års tid foretages en systematisk indsamling af erfaringer fra andre Amnesty-afdelinger, evt. som del af et internationalt samarbejde. HB understregede, at dansk afdeling har et rigtig velfungerende landsmøde, men at det altid er muligt at lære af andre. Indledningsvis skal HB have fastlagt mål for, hvad dansk afdeling ønsker at have ud af landsmødet. Dette diskuteres videre på HBM 1, og herefter fastlægges en køreplan for den videre proces. Hovedbestyrelsen diskuterede herefter mulige kandidater til den kommende hovedbestyrelse. Der er kommet en revideret model for den fremtidige betaling af assessment (bidraget til det internationale arbejde). Poul har siddet med i den internationale arbejdsgruppe, og Kristoffer var med til diskussionerne på International Finance meeting, og HB opfatter modellen som en klar forbedring i forhold til den model, der tidligere var lagt op til. Hovedbestyrelsen forbereder et resolutionsforslag til støtte for modellen, som fremsendes inden deadline for fremsættelse af resolutioner til det internationale rådsmøde ICM 2015 den 7. januar, såfremt det i løbet af december skønnes nødvendigt. Delegationen til ICM 2015 blev fastlagt. Den til den tid siddende formand, kasserer og generalsekretær er fødte medlemmer af delegationen, og herefter blev Trine, Dan og Fatima udpeget. Derudover kommer eventuelt en youth-aktiv i forbindelse med det indledende youtharrangement. 4. International orientering Lars berettede om sin deltagelse i en international Amnesty-mission til Libanon for at undersøge vilkårene for flygtninge fra Syrien. Lars fortalte om sit arbejde i Global Management Team, der bl.a. overvåger de globale omstillingsprocesser, som den internationale bevægelse for øjeblikket undergår, samt arbejdet for at udvikle den internationale fundraising. I midten af november var der European Directors Forum og European Chairs Forum i Ittre ved Bruxelles, hvor Lars, Trine og Mads deltog. Her blev den fremtidige organisering af det europæiske arbejde organiseret. Erik berettede om sit besøg i finsk afdeling inkl. træning af medarbejdere og aktive.

3 5. Evalueringshjul (HB som samspilspartner) Diskussionen blev under mødet flyttet til pkt Økonomi Kristoffer fortalte om baggrunden for og processen bag udarbejdelsen af oplægget til budgettet for 2015, som siden det oprindelige oplæg på HBM 6 har været gennem to møder med Fundraisingog Økonomiudvalget (FØU), og udkastet er i denne forbindelse blevet beskåret på udgiftssiden i forbindelse med lønforbedringer, vikarpulje og en ellers planlagt ekstra fundraising-stilling. Oplægget er desuden grundet sikkerhed for udbetaling af testamenter blevet forbedret på indtægtssiden. I alt er der tale om en forbedring på 2,2 millioner kroner i forhold til det oprindelige udkast. Der foretages gennem hele 2015 en månedlig monitorering af regnskaberne, og FØU inddrages i forbindelse med de indlagte milepæle. De 5-årige prognoser viser væsentligt forbedrede resultater i forhold til tidligere forventet, idet det nu lader til, at der vil blive vedtaget en for dansk afdeling hensigtsmæssig model for betaling af bidrag til det internationale arbejde (assessment). Poul præsenterede oktober-regnskabet, der så lidt bedre ud end forventet i forhold til Prognose 3. Der forventes i 2015 et resultat på plus før ekstraordinære investeringer. Der foretages derudover en ekstraordinær investering på kr med penge fra reserverne, således at resultatet efter ekstraordinære investeringer forventes at blive kr Disse investeringer foretages for at opnå øgede indtægter over en årrække samt at udbygge dansk afdelings succesfulde SMS Lifeline netværk. Efter afholdelsen af de ekstraordinære investeringer forventes reserverne at være på samme niveau som i Den ekstraordinære investering vedrører øget indsats i forbindelse med SMS Lifeline, innovationspulje, telemarketing, strukturændring, styrket blad og styrket ledelse. Henrik præsenterede oplægget til mobiliserings- og fundraisingplan for Der lægges op til et øget samspil mellem aktivisme, mobilisering og fundraising, og der forventes i løbet af 2015 at blive deltagere i SMS Lifeline netværket, hvilket vil give helt nye muligheder for mobilisering af danskere for menneskerettighederne. Budgettet for 2015 og mobiliserings- og fundraisingplanen for 2015 blev herefter vedtaget. 7. Statusrapport 3. kvartal Dansk afdelings nøgletal for 3. kvartal blev gennemgået. Vi ligger generelt langt over målet med hensyn til antallet af deltagere i arbejdet for menneskerettighederne og i antallet af handlinger for menneskerettighederne. Til gengæld ligger vi under målet med hensyn til antallet af medlemmer.

4 Status for tredje kvartal i forhold til de fire globale overordnede menneskerettighedsmål blev gennemgået. Jeg tænker den første sætning bør tages ud - lyder som om at tortur kampagnen ikke har haft effektfulde underskriftsoverlevering - men det er en generelt forsøg på at skabe endnu mere impact, Herudover forslag med rød, til sletning i (): Trine har deltaget i en delegation sammen med andre ledere fra amnesty-afdelinger, hvor de i samarbejde med Amnesty Marokko holdt lobby møder med relevante europæiske ambassader og den amerikanske ambassade og overrakte underskrifter til den marokkanske regering. Missionen blev bakket op af en demonstration i hovedstaden Rabat med deltagelse af spidserne fra det marokkanske civilsamfund og foregik under stor mediebevågenhed. Denne satsning på One Amnesty og på at vise, at Amnesty globalt står bag kravene til regeringen, bliver opfattet som en stor succes i forbindelse med den specifikke sag, der nu er genåbnet; i forhold til retssektor-reformer for at standse brugen af tortur generelt; og i styrkelsen af Amnesty Marokko, der har oplevet et stigende pres fra myndighederne. Den danske regering har besluttet ikke at inkorporere nogen af de menneskerettighedskonventioner, bl.a. vedrørende børn og handicappede, man havde overvejet at inkorporere i dansk lovgivning. Dette er dansk afdeling ikke tilfreds med. 8. Menneskerettighedsarbejdet 2015 Sune gennemgik forslaget til menneskerettighedsprioriteter og -aktiviteter for 2015 (C-målene). I forhold til præsentationen på HBM 6 var der blevet foretaget forskellige ændringer og præciseringer med udgangspunkt i HB's anbefalinger og kommentarer. Forslaget blev godkendt. Der vil formentlig blive lanceret en stor global kampagne i 2016 og en til i 2017, som dansk afdeling gerne vil gøde bunden for i løbet af 2015, men endnu kendes kampagnetemaerne ikke. Dan gennemgik oplægget til kampagneplan for 2015, som i en indledende, kortere version blev præsenteret på Kampagneseminaret den 1. november. Oprindelig var der 11 kampagneforslag, hvoraf fire blev sorteret fra, når de blev holdt op mod de fastlagte kampagnekriterier. De syv kampagneforslag, der gik igennem, var: - Folkemødet på Bornholm - LGBTI - My Body My Rights - Skriv for Liv - Stop Tortur - SOS Europe - Tvangsrydninger My Body My Rights har vist sig at være meget velegnet til at mobilisere på, og dansk afdeling ligger helt i top internationalt, når det handler om at skabe støtte bag kampagnen. I 2015 bliver der Euro Pride i Riga i Letland, hvilket er et kæmpe fremskridt i forhold til for fem-seks år siden, hvor Amnesty for alvor gik ind og støttede de første prides i Baltikum.

5 Mandag den 1. december 2014 er dansk afdeling arrangør af en heldagsevent i Nørrebrohallen, hvor 350 skoleelever bliver trænet i menneskerettighedsarbejde, blandt andet inkl. tweets og og en mini-demonstration. Trine gennemgik dansk afdelings forslag til nøgleindikatorer (KPI'er) og måltal (targets) for Måltallene kan evt. blive justeret i forbindelse HBM1 2015, når vi har et foreløbigt tal for årets resultat. Bortset fra en enkelt ny KPI for human resources på sekretariatet opereres der med de samme nøgleindikatorer som hidtil, men med opdaterede måltal. HB bad sekretariatet om at identificere en lead-kpi i forbindelse med acquisition (medlemshvervning), f.eks. antallet af facere i gaden, så HB kan følge med i medlems-taskforcens arbejde. HB bad sekretariatet om at udarbejde en årlig KPI på medlemmernes tilfredshed med medlemsbladet Amnesty. 9. Afrapportering fra hovedbestyrelsens arbejdsgrupper Arbejdsgruppen vedrørende de kommende globale strategiske mål har afsendt et høringssvar. Arbejdsgruppen vedrørende nye kandidater til HB arbejder løbende for at identificere potentielle kandidater 10. Arbejdsplan for HB HBM er endeligt fastlagt til den marts. HB har afholdt en fælles opkvalificeringsdag, som der var generel tilfredshed med, og som HB ønsker at følge op på. Svarene på spørgeundersøgelsen vedrørende HB's evalueringshjul blev diskuteret. Hovedbestyrelsen diskuterede formål og metode i forhold til evalueringen af HB's egen indsats, og i forbindelse med HBM vil der blive en bredere diskussion om erfaringerne fra årets arbejde. 11. Evaluering af dagens møde, herunder materialer, oplæg og diskussioner Der var enighed, at det havde været et godt møde med plads til dybere diskussioner. 12. Eventuelt og kommende møder Minna orienterede om sin mulighed for deltagelse i de næste par møder.

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 1/2015 DEN 17. JANUAR PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Minna Højland (via Skype) Lars Normann Jørgensen Mads Hyuk Jørgensen Jakob Silas Lund (via Skype) Fatima Madsen Kristoffer

Læs mere

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter

Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter Referat af HBM 7 2015 den 4.-5. december Tune Kursuscenter TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Lars Normann Jørgensen (pkt. 1-8) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv

Referat af HBM 1/2016 den 16. januar på Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-10+12+13) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet AFBUD Martin

Læs mere

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 1/2018 den 14. januar på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Erik Jenrich Sørensen, sekretariatet

Læs mere

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET

REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET REFERAT AF HBM 5/2015 DEN 21.-22. SEPTEMBER PÅ SEKRETARIATET TIL STEDE Nina Monrad Boel Martin Isenbecker Lars Normann Jørgensen Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius (pkt. 1-4 + 7-13) Kristoffer

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde

Referat af HBM 4/2017 den maj på Hotel Scandic, Roskilde Referat af HBM 4/2017 den 19.-20. maj på Hotel Scandic, Roskilde TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 7-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 7/2017 den 2.-3. december på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-8) John Hansen Ilja Sabaj-Kjær (pkt. 1-4) Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv

Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv Referat af HBM 2/2017 den 4. marts på sekretariatet, Gammeltorv TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver

Læs mere

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg

Referat af HBM 7/2016 den på centret i Aalborg Referat af HBM 7/2016 den 3.-4. 2016 på centret i Aalborg TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud Moustafa Oliver de Mylius

Læs mere

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København

Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København Referat af HBM 6/2016 den 29. oktober på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København

Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København Referat af HBM 5/2016 den 27. august på sekretariatet, København TIL STEDE Nina Monrad Boel Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-6) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen

Læs mere

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København

Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København Referat af HBM 7/2018 den 1. december på sekretariatet i København TIL STEDE Trine Christensen, sekretariatet Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter

Læs mere

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2016 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2016 den 21.-22. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Nina Monrad Boel Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker (pkt. 1-9) Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen (pkt. 1-9) Moustafa

Læs mere

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde

Referat af HBM 4/2018 den juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde Referat af HBM 4/2018 den 2.-3. juni på Hotel Scandic, Ved Ringen, Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Trine Christensen, sekretariatet John Hansen (pkt. 1-6) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 5/2017 den 10. september på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-11) Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Moustafa (Mousta) Mahmoud

Læs mere

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve REFERAT AF HBM 4/2015 DEN 29.-30. maj 2015 Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve TIL STEDE Nina Monrad Boel Fatima Madsen Kristoffer Nilaus Olsen Sophie Jo Rytter Oliver de Mylius Louise Bonnevie

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København

Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København Referat af HBM 2/2019 den 10. marts på sekretariatet i København TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ilja Sabaj-Kjær Ole Ankjær Madsen Oliver de

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer

1. Hovedbestyrelsens ansvarsområder og kompetencer Vedtaget i forbindelse med opfølgningen på HBM 2 2015. Hovedbestyrelsens forretningsorden Formål Formålet med denne forretningsorden er overordnet at samle og fastholde rammer og regelsæt for hovedbestyrelsens

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora

Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora Hovedbestyrelsens retningslinjer for politisk arbejde i netværk, udvalg og fora som senest revideret den 24. august 2019 Ifølge vedtægterne påhviler det hovedbestyrelsen sammen med forretningsudvalget

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde

Referat af HBM 4/2019 den maj på Hotel Scandic i Roskilde Referat af HBM 4/2019 den 25.-26. maj på Hotel Scandic i Roskilde TIL STEDE Sara Tamim Abawi Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet John Hansen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

Torsdag den kl på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring.

Torsdag den kl på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring. Referat af ordinært VEU-centerrådsmøde Tid/sted Torsdag den 06.01.2011 kl. 09.30 13.00 på EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring. Deltagere Formand Erik Bjerre Kristensen, EUC Nordvest Næstformand

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Afd. Vestermarken. Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Afd. Vestermarken. Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180925 Dagsorden og referat 25.09.2018 17-19 Deltagere: Afbud: Mikkel, Lene, Lise, Sille Torben, Louise, EMØ, BBO, AHA, Henrik, Anton Mogens, Lars, Rikke, Emil Vestskolen

Læs mere

Referat Ligestillingsudvalget for Jammerbugt Kommune

Referat Ligestillingsudvalget for Jammerbugt Kommune Udviklingsafdelingen Toftevej 43 Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Poul Veje Pedersen Direkte 7257 7457 pvp@jammerbugt.dk 20. september 2012 Referat Ligestillingsudvalget

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/1 den 28. januar 2013 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/1 den 28. januar 2013 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET: FORRETNINGSUDVALGET FU/1 den 28. januar 2013 REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Jan Østergaard Bertelsen (JØB) Bent Lexner (BL) Hans-Henrik Lund (HHL), formand for Frivilligudvalget

Læs mere

DeIC Bestyrelsesseminar og ordinært bestyrelsesmøde 24. september 2015

DeIC Bestyrelsesseminar og ordinært bestyrelsesmøde 24. september 2015 DeIC Bestyrelsesseminar og ordinært bestyrelsesmøde 24. september 2015 Dato: 23-24. september 2015 Sted: Molskroen, Ebeltoft Sekretariatet 30. september 2015 Gitte Kudsk Indledning: Forud for det ordinære

Læs mere

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15 15. september 2014 J.nr. 043-1 JS/BF REFERAT Emne: Dato og tidspunkt: Sted: Referent: Møde i Syddansk Universitets bestyrelse Mandag den 15. september 2014, kl. 15 Bestyrelseslokalet, Odense Adelige Jomfrukloster,

Læs mere

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR

Vedtægter for biografforeningen DAGMAR Vedtægter for biografforeningen DAGMAR 1 Navn Stk1. Foreningens navn er Biografforeningen DAGMAR, Ribe Foreningens hjemsted er Ribe Biograf, 6760 Ribe 2 Formål Foreningens formål er: At give børn, unge

Læs mere

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Dato: 6. september 2017 Til: Hovedbestyrelsen Skrevet af: Mads Peter Aagaard Madsen, 31 19 32 33, mads@dn.dk Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Tid: Fredag d. 18. august kl. 9.30 15.00

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sekretariatet orienterer 3. Bestyrelsens arbejde i 2015 4. Årsrapport 5. Symposium 2015 6. Kendskab

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00

Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00 Referat 5. rådsmøde, den 8. november 2013 Kl. 9.00-12.00 2. december 2013 Sted: Erhvervs- og Vækstministeriet, Mødesal F, Slotsholmsgade 12, 1216 København K 1. Besøg af erhvervs- og vækstministeren: Diskussion

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 13. december 2012

Referat fra bestyrelsesmødet 13. december 2012 Referat fra bestyrelsesmødet 13. december 2012 Mødedato Torsdag den 13. december 2012 Mødested Hotel Knudsens Gaard Hunderupgade 2 5230 Odense M Journalnummer 0200-13-2012 Til stede Rektor Poul Erik Madsen

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 6. juni 2012 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 6. juni 2012 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET: FORRETNINGSUDVALGET FU/4 den 6. juni 2012 REFERAT Stig Glent-Madsen (SGM), formand Bent Nicolajsen (BN), næstformand Jan Østergaard Bertelsen (JØB) Bent Lexner (BL) Birgit Buddegård

Læs mere

Formanden orienterede om, at pressen var inviteret til at overvære første del af mødet.

Formanden orienterede om, at pressen var inviteret til at overvære første del af mødet. 26. juni 2006 1. møde i Danmarks Vækstråd Eksp.nr. 278979 15. juni 2006 /hlm-dep Til stede fra Danmarks Vækstråd: Direktør Lars Nørby Johansen (formand) Finansdirektør Birgit Aagaard-Svendsen (deltog fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 9. marts 2012, fra kl. 9.00 til 12.00 efterfulgt af frokost og rundvisning Viborg Rådhus mødelokale M5, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg Deltagere:

Læs mere

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 5. september 2015 Punkt Hvem har stillet punktet Type 1 Velkomst Orientering/gennemgang af dagsordenen Referat Praktiske oplysninger 2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019

Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019 Dato: 1. oktober 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019 Tid: Fredag d. 4. oktober kl. 9.30 16.00 Sted: Masnedøgade

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-09-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats Mødetidspunkt 15-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Anne Hjorth,

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision.

- At bidrage til fælles interessevaretagelse ift. Danmark, EU og FN, ift. vilkår, rammebetingelser m.v. af betydning for foreningens vision. Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Globalt Fokus Hjemsted: København, Danmark 2 Vision og formål Den overordnede vision for Globalt Fokus er: en mere retfærdig og bæredygtig verden, hvor mennesker kan

Læs mere

Referat af styregruppemøde i Dansk CancerBiobank

Referat af styregruppemøde i Dansk CancerBiobank N O T A T UDKAST 13-12-2012 Sag nr. 09/880 Dokumentnr. 53925/12 Maj-Britt Juhl Poulsen/Kristian Koch Enstrøm Tel. 35 29 81 17 E-mail: mjp@regioner.dk Referat af styregruppemøde i Dansk CancerBiobank Tidspunkt:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS

VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS VEDTÆGTER FOR UNGDOMMENS RØDE KORS 1 Navn og hjemsted 1. Organisationens navn er Ungdommens Røde Kors. 2. Organisationen har hjemsted i Frederiksberg Kommune eller Københavns Kommune. 3. Ungdommens Røde

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

17159/09 lv/av/an/aa/av/bh 1 DG C II

17159/09 lv/av/an/aa/av/bh 1 DG C II RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION Bruxelles, den 7. december 2009 (15.12) (OR. en) 17159/09 RECH 449 COMPET 514 RESULTAT AF DRØFTELSERNE fra: Generalsekretariatet for Rådet til: delegationerne Tidl. dok.

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 11. februar 2016 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen Forretningsorden for Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til foreningens vedtægter 10. 1.2. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget Referat Beskæftigelsesudvalget kl. 16:00 Brovst Rådhus, lokale 1 Jammerbugt Kommune Beskæftigelsesudvalget Punkter på åbent møde: 9. Budgettjek 2008 - behandling i fagudvalg 1 10. Ny chance for alle -

Læs mere

Afbud: Kim Madsen, Rikke Østergaard (i stedet deltager Thomas Bannow), Morten Malmgren, Bjørn Andersen og Rasmus Christiansen

Afbud: Kim Madsen, Rikke Østergaard (i stedet deltager Thomas Bannow), Morten Malmgren, Bjørn Andersen og Rasmus Christiansen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 3.-4. September 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Thomas Bannow, Dennis Gartig, Mia Kvistgaard, Emil Bill, Amanda Reichert, Nikolaj Mailand, Jack

Læs mere