Befolkning mv. Jordbund Vand. Sundhed. Natur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Befolkning mv. Jordbund Vand. Sundhed. Natur"

Transkript

1 Påvirkning V = væsentlig M = mindre påvirkning I = ingen påvirkning Retningslinjer Arkitektur Geografisk ændring De nye retningslinjerne omfatter Hele Ringsted Kommue og specifikke områder som Ringsteds historiske bymidte og Ringsted Vest. Ændring i bestemmelser Der fastslægges 11 nye retningslinjer for benyttelse og beskyttelse af det arkitektoniske udtryk. Nogle retningslinjer er givet for hele Ringsted Kommune, andre er specikke for Ringsteds historiske bymidte og Ringsted Vest. Natur Befolkning mv Sundhed Jordbund Vand Luft og klima Landskab Kulturarv Resuerser Konklusion I V I I I I M I V De nye retningslinjer vil have indflydelse på mange rammeområder. De nye retningslinjer vurdres at have en væsentlig positiv påvirkning for så vidt angår beskyttelsen af kulturarven. Miljøvurderes Detailhandel Det samlede bruttoetageareal til detailhandel må ikke overstige m2. Ringsted Kommune har vurderet, at dette er en faktisk stigning på m2 i forhold til de faktiske forhold (tidligere opgørelse indeholder fejl). I V I I I I I I I Miljøvurderes vedr. Befolkning og materielle goder. Parkeringsnorm Ingen Parkeringsnormen ændres for institutioner, uddannelsesinstitutioner, sportsanlæg og cykelparkeing I M M I I I I I I Det vurderes, at ændringerne ikke er væsentlige.

2 Generelle rammer for lokalplanlægningen Der fastlægges en 500 meter buffer om erhvervsområdet ved Jordemodervej (Ramme 5E5), som skal friholdes for miljøfølsom arealanvendelse. Når der lokalplanlægges skal Beplantningsoversigten, der indeholder planter hjemme-hørende i Ringsted Kommune indarbejdes. Der udlægges en buffer på 500 meter rundt om rammeområde 5E5 ved Jordemodervej, hvor der kan placeres virksomheder op til miljøklasse 7. Bufferen skal friholdes for miljøfølsom areal- anvendelse. Afstanden er fastsat i den nye planlov. Ved samtlige rammer i Kommuneplan henvises til de generelle rammer. M M I M M M M I M Det vurderes, at ændringerne ikke er væsentlige, idet den buffer der pålægges omkring rammeområde 5E5 ved Jordemordervej alene er en præcisering af Planloven. Rammer - nye eller ændrede 1B2 Rammeområde 2B7, 2B8, 2B9 og 2D2 i Kommuneplan 2013 sammenlægges til rammeområde 2D2 var tidligere udlagt til offentlige formål mens 2B7, 2B8 og 2B9 var udlagt til boligformål. Hele 1B2 udlægges til boligformål. Bebyggelsesprocenten hæves for alle de tidligere områder fra 30/35% til 80%, etageantal hæves for 2D2, 2B7 og 2B9 til 3 etager og højden hæves til 12 m. I V I I I I M I V Der gives mulighed for en væsentlig udbygning og fortætning af området ved en samlet byggelsesprocent for området på 80. Rammen miljøvurderes i forhold til ressourcer herunder den øgede byggemulighed, og påvirkning af eksisterende boliger. 4BE2 En del af rammeområde 4F9 ændres til et nyt rammeområde, 4BE2, som udlægges til Området ændres fra blandet bolig og erhvervsområde til et rent erhvervsområde. I M I I I I I I I Det vurderes, at rammeændringen ikke er væsentlig, idet erhvervskategorier ikke ændres i forhold til den faktiske anvendelse. 5B6 Rammeområde 5B16a og 5B16b i Kommuneplan 2013 lægges sammen til rammeområde 5B6 som en udvidelse af 5B16b. Placeringen af 5B16a er ændret. M I I M I I M M I Det vurderes, at ændringen ikke er væsentlig da boligområdet ikke er en risiko for forurening af grundvandet. Herudover flyttes boligarealet fra det åbne land til en placering i direkte tilknytning til Ringsted nord. 5B8 Nyt område. Området udlægges til M I I I I I I I I Der vurderes, at et nyudlæg til boliger ikke vil medføre væsentlige påvirkninger af området.

3 5BE1 Sammenlægning af rammerne 5E1, 5E2, 5E3 og 5E4. Ingen geografisk ændring Overordnet anvendelse fra erhvervsområde ændres til blandet bolig og I M M I M V I I I Miljøvurderes i forhold til støj, lugt og trafik. 5E4 Nyt område. Området udlægges til I I I M M M I I I Der vurderes, at et nyudlæg til boliger ikke vil medføre væsentlige påvirkninger af området 5E5 Rammeområde 5E10 er omfattet af Tillæg nr. 4 til Kommuneplan "Erhvervsområde ved Jordemodervej, Ringsted Nord". Rammeområdet indgik i Kommuneplan 2009 og Rammenummer ændres til 5E5. Den eksisterende ramme gav mulighed for etablering af virksomheder inden for miljøklasse 3-7. Den nye ramme fastlægger at der kan placeres virksomheder i miljøklasse 4-7. Højden på byggeri i en del af området hæves fra 20 m til 40 m. M I M M M M V I M Miljøvurderes i forhold til påvirkning af landskabet på grund af højden. 5E6 Der udlægget et nyt rammeområde - 5E6 Jordemodervej nord - i nordvestlig forlængelse af rammeområde 5E5. Området udlægges til erhvervsområde i byzone med mulighed for etablering af virksomheder i miljøklasse 2 til 4. M I M M V M M I M Miljøvurderes i forhold til beskyttelse af grundvandet. 5E7 Der udlægget et nyt rammeområde - 5E7 Jordemodervej øst - i sydøstlig forlængelse af rammeområde 5E5. Området udlægges til erhvervsområde i byzone med mulighed for etablering af virksomheder i miljøklasse 2 til 3. M I M M V M M I M Miljøvurderes i forhold til beskyttelse af grundvandet. 5R5 Nyt område. Området udlægges til rekreative formål i fremtidig byzone. væsentlig, da det ikke er muligt at opføre bebyggelse eller i øvrigt ændre området væsentligt. 5T2 Rammeområde DL8 i Kommuneplan 2013 udvides mod syd-øst og bliver til 5T2. Området ændres fra offentlige formål til teknisk anlæg. I I I I I I I I I Det vurderes, at rammeændringen ikke er væsentlig. Det skal ved anlæggelse af regnvandsbassin sikres, at der ikke sker nedsivning i området. 5T3 E1L Nyt område. En mindre del i det nordvestlige hjørne har tidligere været en del af 5B21 i Kommuneplan Udvidelse af eksisterende Rammeområde EL3. Området er udlagt til erhvervsformål. Området udlægges til teknisk anlæg. I I I I I I I I I Det vurderes at rammeændring ikke påvirker miljøet væsentligt. Det skal ved anlæggelse af regnvandsbassin sikres, at der ikke sker nedsivning i område Udlægget skal give mulighed for virksomheder i miljøklasse 4 til 7 med en bygningshøjde på op til 20 m. M M M M V V M M M Miljøvurderes i forhold til beskyttelse af grundvandet og luft/klima.

4 Rammer - udgår 5B16a Rammeområde 5B16a inddrages under 5B6. Området udgår helt. M I I I I I M I I Det vurderes, at ændringen ikke er væsentlig, da der er tale om eksisterende beboelses-ejendomme og delvist ubebyggede arealer samt udtagelsen medfører en positiv forbedring for naturen. 5b16B 5E10 5E1 Rammeområde 5B16b inddrages under 5B6. Rammeområde 5E10 ændres til nyt rammeområde 5E5. Rammeområde 5E1 inddrages under Rammeområde 5B16b udvides og ændres til 5B6 og fortsætter til boligformål. væsentlig, da området erstattes af ramme 5B6, området kan fortsat anvendes til bolig. væsentlig. 5E2 Rammeområde 5E2 inddrages under Det vurderes, at ændringen ikke er 5E3 Rammeområde 5E3 inddrages under 5E4 Rammeområde 5E4 inddrages under 2D2 Rammeområde 2D2 inddrages under offentligt område til blandet væsentlig. Rammeområde 1B2 miljøvurderes, se under Bymindten. 2B7 Rammeområde 2B7 inddrages under væsentlig. Rammeområde 1B2 miljøvurderes, se under Bymindten. 2B8 Rammeområde 2B8 inddrages under væsentlig da området er bebygget. Rammeområde 1B2 miljøvurderes, se under Bymindten.

5 2B9 Rammeområde 2B9 inddrages under væsentlig da området er bebygget. Rammeområde 1B2 miljøvurderes, se under Bymindten. DL8 Rammeområde DL8 inddrages under 5T2. offentligt formål til teknisk anlæg. væsentlig da området anvendes til pumpestation og regnvandsbassin. Der sker derfor ikke nogen egentlig anvendelsesændring. EL3 Rammeområde EL3 inddrages under E1L. Erhvervsområde. væsentlig da der er tale om eksisterenden virksomhed hvor anvendelsen kan fortsætte. Rammeområde E1L miljøvurderes, se under Erhvervsområder.

Arkitektur Scoping / Afgrænsning

Arkitektur Scoping / Afgrænsning Arkitektur Indflydelse på arkitekturen indenfor afgrænsning af den historiske bykerne. Indflydelse på mange rammeområder. I I I I I I I M I Miljøvurderes vedr. kulturarv. Der vurderes ikke at blive behov

Læs mere

Tillæg xx til kommuneplan - blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken. Status: Udkast

Tillæg xx til kommuneplan - blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken. Status: Udkast Tillæg xx til kommuneplan - blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken Status: Udkast Offentliggørelse af forslag start: Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikraftrædelsesdato:

Læs mere

Tillæg 12 til kommuneplan - Blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken. Status: Vedtaget

Tillæg 12 til kommuneplan - Blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken. Status: Vedtaget Tillæg 12 til kommuneplan - Blandet bolig og erhvervsområde ved Dytmærsken Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 12. februar 2018 Høringsperiode start: 12. februar 2018 Høringsperiode slut:

Læs mere

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx

Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx 02 KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ændring af rammeområde O-10 og BE-11 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Kommuneplantillæg nr.2 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget

Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup. Status: Vedtaget Tillæg 8 til kommuneplan - Erhvervsområde, Fårup Betonindustri a/s på Kærvej 1 i Fårup Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 6. september 2017 Høringsperiode start: 6. september 2017 Høringsperiode

Læs mere

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22 Randers Kommune Baggrund Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et område i Over Hornbæk til idræts - og boligformål. Området ønskes anvendt til idræts-, rekreative- og

Læs mere

Tillæg 40 til Kommuneplan Tæt-lav boliger og erhverv ved Skovboulevarden 6, Stevnstrup

Tillæg 40 til Kommuneplan Tæt-lav boliger og erhverv ved Skovboulevarden 6, Stevnstrup Tillæg 40 til Kommuneplan 2017 - Tæt-lav boliger og erhverv ved Skovboulevarden 6, Stevnstrup Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 27. august 2019 Høringsperiode start: 27. august 2019 Høringsperiode

Læs mere

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode slut: 1. august 2018

Læs mere

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009

Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Vejle Kommune Miljøvurdering af Forslag til Kommuneplan 2009 Mål og rammer for lokalplanlægningen Januar 2009 Screening af ændrede rammer af Kommuneplan 2009 for Vejle Kommune Generelle rammer Emne Udvidelse

Læs mere

Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan

Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan Forslag Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan 2017-2029 Offentlig høring 11. juni - 6. juli 2018 Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Indholdsfortegnelse Indledning Områdets beliggenhed 3 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 010. - for et byomdannelsesområde beliggende ved Kochsvej, Lundebjergvej og Falkenborgvej.

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 010. - for et byomdannelsesområde beliggende ved Kochsvej, Lundebjergvej og Falkenborgvej. Forslag til Kommuneplantillæg nr. 010 - for et byomdannelsesområde beliggende ved Kochsvej, Lundebjergvej og Falkenborgvej. Offentligt fremlagt i perioden den 11. november 2008 til og med den 6. januar

Læs mere

Forslag T I L L Æ G N R. 2 5

Forslag T I L L Æ G N R. 2 5 Forslag T I L L Æ G N R. 2 5 Tillæg nr 25 Hører til lokalplan nr. 1276 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2019 KOMMUNEPLAN 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget den 21. november 2018 Forslag

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag T I L L Æ G N R. 5 7 Erhvervsområde med offentlige formål ved Soldalen Hører til lokalplan nr. 1245 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet og Vejle Kommune Forslag

Læs mere

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby Tillæg 35 til Kommuneplan 2017 - Boliger ved Rugvænget i Mejlby Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 26. marts 2019 Høringsperiode start: 26. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. april 2019

Læs mere

Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midt og station

Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midt og station Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midt og station Status: Udkast Offentliggørelse af forslag start: Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikraftrædelsesdato: Baggrund og formål Baggrund

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg. Hyldagerkvarteret

Forslag til Kommuneplantillæg. Hyldagerkvarteret Forslag til Kommuneplantillæg 8 Hyldagerkvarteret + Indholdsfortegnelse Redegørelse...3 Forslag til kommuneplantillæg 8...3 Rammebestemmelser...3 Nationale interesser...4 Miljøvurdering...4 Det endelige

Læs mere

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan Forslag til Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget 19. december 2017 Forslag offentliggjort 13. december 2017 I høring 13.

Læs mere

Tillæg 25 til Kommuneplan Centererhverv ved Messingvej. Status: Vedtaget

Tillæg 25 til Kommuneplan Centererhverv ved Messingvej. Status: Vedtaget Tillæg 25 til Kommuneplan 2017 - Centererhverv ved Messingvej Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 18. marts 2019 Høringsperiode start: 18. marts 2019 Høringsperiode slut: 15. april 2019

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og Strandholtvej i Stige Ændring af kommuneplanområde 11 Stige Søhus Anderup Lumby Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

Tillæg 30 til Kommuneplan Landsbyafgrænsning i Tjærby. Status: Vedtaget

Tillæg 30 til Kommuneplan Landsbyafgrænsning i Tjærby. Status: Vedtaget Tillæg 30 til Kommuneplan 2017 - Landsbyafgrænsning i Tjærby Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 1. april 2019 Høringsperiode start: 1. april 2019 Høringsperiode slut: 29. april 2019 Vedtagelsesdato:

Læs mere

Tillæg 7 til kommuneplan - Kærgade i Vorup. Status: Vedtaget

Tillæg 7 til kommuneplan - Kærgade i Vorup. Status: Vedtaget Tillæg 7 til kommuneplan - Kærgade i Vorup Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 29. november 2017 Høringsperiode start: 29. november 2017 Høringsperiode slut: 24. januar 2018 Vedtagelsesdato:

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST Tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 11. oktober 2010 Offentliggjort den 20. oktober 2010 2 Luftfoto forside - Copyright

Læs mere

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 44 til Rammeområde 33.E2 Erhvervsområde syd for Hovedvej 15 (Silkeborgvej) Rammeområde 33.OF1 Område til offentlige formål ved Birk Centerpark Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned

Læs mere

- Till. 1 til kommuneplan boligområde ved Akacievej i Auning

- Till. 1 til kommuneplan boligområde ved Akacievej i Auning - Till. 1 til kommuneplan 2017 - boligområde ved Akacievej i - Till. 1 til kommuneplan 2017 - boligområde ved Akacievej i Till. 1 til kommuneplan 2017 - boligområde ved Akacievej i Forslagsdato 12. september

Læs mere

Tillæg 29 til kommuneplan - Boliger og lettere erhverv ved Landsbygaden i Stevnstrup

Tillæg 29 til kommuneplan - Boliger og lettere erhverv ved Landsbygaden i Stevnstrup Tillæg 29 til kommuneplan - Boliger og lettere erhverv ved Landsbygaden i Stevnstrup Status: Udkast til Forslag Offentliggørelse af forslag start: 6. december 2018 Høringsperiode start: 6. december 2018

Læs mere

T I L L Æ G N R Thyregod Hører til lokalplan nr TIL VEJLE KOMMUNEPLAN

T I L L Æ G N R Thyregod Hører til lokalplan nr TIL VEJLE KOMMUNEPLAN T I L L Æ G N R. 1 0 Thyregod Hører til lokalplan nr. 1258 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2029 Endelig godkendt den 30.05.2018 2 Forord Byrådet har besluttet, at den gældende kommuneplan skal ændres, ved at

Læs mere

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021

BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST. FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE NORGESGADE, IKAST FORSLAG til tillæg nr. 7 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Høringsperiode: 30. juni til 8. september 2010 2 Luftfoto forside - Copyright Aiolos Luftfoto

Læs mere

Tillæg 21 til kommuneplan - Skolebyggeri ved Forberedelsesskolen i Randers. Status: Forslag

Tillæg 21 til kommuneplan - Skolebyggeri ved Forberedelsesskolen i Randers. Status: Forslag Tillæg 21 til kommuneplan - Skolebyggeri ved Forberedelsesskolen i Randers Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 11. oktober 2018 Høringsperiode start: 11. oktober 2018 Høringsperiode slut:

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midtby og stationsområde. Status: Forslag

Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midtby og stationsområde. Status: Forslag Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midtby og stationsområde Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. marts 2018 Høringsperiode start: 20. marts 2018 Høringsperiode slut: 15. maj 2018 Vedtagelsesdato:

Læs mere

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Tillæg 15 til Kommuneplan 2017 - Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Status: Udkast Offentliggørelse af forslag start: 24.04.2018 Høringsperiode start: 24.04.2018 Høringsperiode slut: 22.05.2018

Læs mere

Kommuneplan Tillæg nr. 3 for område 1.B.43 Boligområde. Rammeområde

Kommuneplan Tillæg nr. 3 for område 1.B.43 Boligområde. Rammeområde Kommuneplan 2017-2029 Tillæg nr. 3 for område 1.B.43 Boligområde ved Kildegade Rammeområde November 2017 INDLEDNING Med tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2017-2029 udlægges rammeområde 1.B.43 for at muliggøre

Læs mere

Kommuneplantillæg 29 vedr. Svaneke

Kommuneplantillæg 29 vedr. Svaneke Kommuneplan 2013 Indholdsfortegnelse Kommuneplantillæg 29 3 208.B.06 - Område ved Nordskoven 8 208.BL.05 - Gl. byområde 9 208.C.02 - Bymidte 10 208.D.03 - Parken 11 208.E.03 - Svaneke Havn 12 208.R.08

Læs mere

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby. Status: Vedtaget

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby. Status: Vedtaget Tillæg 35 til Kommuneplan 2017 - Boliger ved Rugvænget i Mejlby Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 3. juni 2019 Høringsperiode start: 26. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. april 2019

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Kommuneplan Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2017-2029 Rammebestemmelser for erhvervsområde BBRO.E2.08_T22 og BBRO.E2.03_T22 Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 22 2 Tillæg nr. 22 KOMMUNEPLANTILLÆG REDEGØRELSE

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Energivej - erhverv. Ændring af kommuneplanområde 5. Stige. Næsby.

Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Energivej - erhverv. Ændring af kommuneplanområde 5. Stige. Næsby. Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Energivej - erhverv Ændring af kommuneplanområde 5 10 11 Stige 9 Korup 8 Næsby Tarup Bolbro 0 Bymidten 1 Seden 3 Vollsmose 7 6 Bellinge 2 Dalum

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum.

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum. Forslag til up Havndal Dalbyover Råby Udbyhøj Gassum Gjerlev Øster Tørslev Fårup Asferg Spentrup Mellerup Mejlby Harridslev Øster Bjerregrav RANDERS Uggelhuse Stevnstrup Assentoft Langå Værum Haslund Randers

Læs mere

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej

Kommuneplantillæg Boligområde Viggo Carstensens Vej Kommuneplantillæg 19-2009 Boligområde Viggo Carstensens Vej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Startdato, Offentlighedsperiode Slutdato, Offentlighedsperiode PDF Forslag Kommuneplantillæg

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan 03 KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ændring af rammeområde B03-04 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Kommuneplantillæg nr.3 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Kommuneplantillæg 13. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 13

Kommuneplantillæg 13. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 13 Randers Kommune BAGGRUND Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et nyt boligområde i Haslund. Området ønskes anvendt til boligformål i form af åben-lav og tæt-lav boligbebyggelse.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12 for lokalcenter på Kornmarksvej medfører, at en del af rammeområde 213.1 erstattes af kommuneplanramme 213.1A Ændringer fra kommuneplanramme

Læs mere

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Forslag

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Forslag Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode

Læs mere

Tillæg 36 til Kommuneplan Boligområde ved Frejasvej/Gl. Hobrovej

Tillæg 36 til Kommuneplan Boligområde ved Frejasvej/Gl. Hobrovej Tillæg 36 til Kommuneplan 2017 - Boligområde ved Frejasvej/Gl. Hobrovej Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 19. marts 2019 Høringsperiode start: 19. marts 2019 Høringsperiode slut: 16. april

Læs mere

ODENSE LETBANE 1. ETAPE

ODENSE LETBANE 1. ETAPE 1 TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE ODENSE LETBANE 1. ETAPE 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 HVAD ER EN KOMMUNEPLAN? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge

Læs mere

Screening til Cordoza

Screening til Cordoza TEKNIK OG MILJØ Screening til Cordoza Plan/programtitel: Sagsbehandler: Dato: Sagsnr: Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2017-2029 Cordoza SRP 29. januar 2019 01.02.15-P16-2-18 RESUME Byrådet vedtog

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013 Kommuneplantillægget er udarbejdet i tilknytning til Kommunalbestyrelsens behandling af et forslag til Lokalplan nr. 175 for campusområde ved DTU

Læs mere

Tillæg 28 til Kommuneplan Tradium, Vester Allé. Status: Vedtaget

Tillæg 28 til Kommuneplan Tradium, Vester Allé. Status: Vedtaget Tillæg 28 til Kommuneplan 2017 - Tradium, Vester Allé Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 19. december 2018 Høringsperiode start: 19. december 2018 Høringsperiode slut: 16. januar 2019

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn FORSLAG Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan 2017-29 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Med nærværende kommuneplantillæg fastlægges rammer til offentlige formål på den nordlige del af Lemvig Østhavn. Forslag

Læs mere

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Vedtaget

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Vedtaget Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode

Læs mere

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. december 2017 Høringsperiode start: 20. december 2017 Høringsperiode slut: 28. februar

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Omfordeling af byzoneareal og nyt erhvervsområde forslag til tillæg nr. 49 Tillæg til byudvikling og rammebestemmelser Odense Kommune Hvad er en kommuneplan? I

Læs mere

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød.

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød. Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Vedtaget Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Dato for offentliggørelse

Læs mere

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 30 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 53 Boliger Demantsvej Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge en kommuneplan. Denne

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 51 Bolig- og serviceområde ved Faaborgvej 39 Ændring af kommuneplanområde 7 Sandrum-Dalum-Elmelund Hvad er en kommuneplan? I henhold til

Læs mere

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej. Status: Vedtaget

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej. Status: Vedtaget Tillæg 15 til Kommuneplan 2017 - Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 3. oktober 2018 Høringsperiode start: 3. oktober 2018 Høringsperiode slut:

Læs mere

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring:

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring: Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej til Solrød Kommuneplan 2017 Revideret forslag i høring: 13.06.2019-08.08.2019 Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Sukkerkogeriet Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej STATUS Plannavn Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej PDF Link til PDF blandet_bolig-_og_erhvervsomraade_oest_for_gamboetvej.pdf

Læs mere

Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midtby og stationsområde. Status: Vedtaget

Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midtby og stationsområde. Status: Vedtaget Tillæg 16 til kommuneplan - Langå midtby og stationsområde Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. marts 2018 Høringsperiode start: 20. marts 2018 Høringsperiode slut: 15. maj 2018 Vedtagelsesdato:

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Boliger i Åsum Ændring af kommuneplanområde 3 Åsum, Seden, Bullerup, Agedrup Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 2 for Kommuneplanramme 5.2.E.1 Erhvervsområde ved Toftegårdsvej i Glamsbjerg

Kommuneplantillæg nr. 2 for Kommuneplanramme 5.2.E.1 Erhvervsområde ved Toftegårdsvej i Glamsbjerg Kommuneplantillæg nr. 2 for Kommuneplanramme 5.2.E.1 Erhvervsområde ved Toftegårdsvej i Glamsbjerg Indholdsfortegnelse REDEGØRELSE FOR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 2 Kommuneplantilæggets baggrund og redegørelse...

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Nørre

Læs mere

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune Tillæg nr. 28 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thomas B. Thriges Gade Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal

Læs mere

Odense Letbane 1. etape

Odense Letbane 1. etape 1 Forslag til tillæg nr. 18 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Odense Letbane 1. etape 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande Kommuneplantillæg nr. 4 Boligområde, Engtoften, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Vandværkshøjen, Jyderup

Læs mere

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04.

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04. Skjoldborgalle Ingemannsvej Hyvildvej Carit Etlarsvej 0 25 50 75 100 Meters Målestok 1:2.000 ved print i A4 BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt godkendt

Læs mere

Kommuneplan 16 Tillæg nr

Kommuneplan 16 Tillæg nr Kommuneplan 16 Tillæg nr. 16-15 Forslag til offentlig debat i perioden 26. april 2018-21. maj 2018 2 EMNE Ændring af afgrænsningen af rammeområde 40.E.10. REDEGØRELSE Skanderborg Byråd vedtog den 21. marts

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Vedtaget Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: 10. april 2019 Ikrafttrædelsesdato: 2. maj

Læs mere

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 18

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 18 Tillæg nr. 18 Marts 2016 Forord Hvad er et kommuneplantillæg? Det er kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune, der har ansvaret for kommuneplanlægningen, og kommuneplanen skal tages op til vurdering i

Læs mere

TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013

TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013 TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FOR RAMMEOMRÅDE GL.E.2 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger nogle

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern Forslag til Tillæg nr. 74 til, for et område til centerformål, Nygade, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 28. september 2016 1 Forord Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

Tillæg nr. 30 til Kommuneplan 2013 Rin.BE.5. og Rin.R.11.

Tillæg nr. 30 til Kommuneplan 2013 Rin.BE.5. og Rin.R.11. Tillæg nr. 30 til Kommuneplan 2013 Rin.BE.5. og Rin.R.11. forslag 1 Tillæg nr. 30 - Forslag Offentlighedsperiode Tillægget er i offentlig høring fra den 19. juni til den 14. august 2018 Indsigelser, ændringsforslag

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 14 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26. januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN

TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN K O M M U N E P L A N T I L L Æ G N R.2 5 TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN 1996-2004 V E J L E K O M M U N E FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN 1996-2004 Forslag godkendt i Byrådet d. 20.08.2008 Offentligt

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 38

Kommuneplan for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 38 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til Tillæg nr. 38 Boligområde Engelstoftsgade Ændring af kommuneplanområde 0 Bymidten Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der

Læs mere

TILLÆG 13. VEDTAGET Silkeborg Byråd 17. december 2012

TILLÆG 13. VEDTAGET Silkeborg Byråd 17. december 2012 VEDTAGET Silkeborg Byråd 17. december 2012 TILLÆG 13 For rammeområde 35-E-54, 35-E-55, 35-E-50, 35-R-50, 35-E-51, 35-E-56, 35-E-57, 35-E-58, 35-E-59 og 35-T-50 i Silkeborg Kommuneplan 2009-2020. Endelig

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 36 til Rammeområder 14.E20, 14.C3 og 14.B15 Erhvervsområde ved Dæmningen i Herning, Centerområde ved Dæmningen i Herning og Boligområde ved Dæmningen i Herning Fremlægges fra xx. måned

Læs mere

Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby

Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Baggrund og formål Tillæg nr. 1 til lokalplan nr..2 muliggør etablering af to nye boliger inden for Karlstrup Landsby. Kommuneplanens ramme

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 34

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 34 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 34 Parkvej - Vinkelvej Ændring af kommuneplanområde 5 Hjallese Højby Lindved Skt. Klemens Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal

Læs mere

KOMMUNEPLAN 09 Tillæg nr. 20. Dagligvarebutik til lokalområdets daglige forsyning Skaboeshusevej 103, Nyborg samt naboarealer

KOMMUNEPLAN 09 Tillæg nr. 20. Dagligvarebutik til lokalområdets daglige forsyning Skaboeshusevej 103, Nyborg samt naboarealer KOMMUNEPLAN 09 Tillæg nr. 20 Dagligvarebutik til lokalområdets daglige forsyning Skaboeshusevej 103, Nyborg samt naboarealer Tillæg nr. 20 til KOMMUNEPLAN 09 Redegørelse Nyborg Byråd ønsker at skabe mulighed

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 41 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Herningvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 41 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Herningvej, Brande Område til offentlige formål, Herningvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan Endelig vedtagelse

Forslag. Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan Endelig vedtagelse Forslag Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan 2017-2029 Endelig vedtagelse Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Indholdsfortegnelse Indledning Områdets beliggenhed 3 Kommuneplantillæggets baggrund

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14

FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14 FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 14 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen

Læs mere

Sporbyen Scandia. VVM Kommuneplantillæg uden VVM. Plannavn Sporbyen Scandia. Plannummer 1. Høring start 14. juni Høring slut 23.

Sporbyen Scandia. VVM Kommuneplantillæg uden VVM. Plannavn Sporbyen Scandia. Plannummer 1. Høring start 14. juni Høring slut 23. Sporbyen Scandia VVM Kommuneplantillæg uden VVM Plannavn Sporbyen Scandia Plannummer 1 Høring start 14. juni 2017 Høring slut 23. august 2017 PDF sporbyen_scandia.pdf (1865 KB) Baggrund og formål Der udarbejdes

Læs mere

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret)

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Tillæg 15 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Endeligt vedtaget 8. august 2016 Offentliggjort 11. august 2016 Silkeborg

Læs mere

FORSLAG april 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14

FORSLAG april 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14 FORSLAG april 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 14 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen

Læs mere

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 20 til Kommuneplan

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 20 til Kommuneplan TILLÆG 20 Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 20 til Kommuneplan 2009-2020. Silkeborg Byråd har endeligt vedtaget tillæg nr. 20 til Silkeborg Kommuneplan 2009-2020 den 23. april 2012. Tillæg nr.

Læs mere

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05 25.01.B05 TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE 25.01.B05 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - NOVEMBER 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forsalg til dette kommuneplantillæg har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Tillæg 9 til kommuneplan - Etageboliger ved Fjordgade. Status: Vedtaget

Tillæg 9 til kommuneplan - Etageboliger ved Fjordgade. Status: Vedtaget Tillæg 9 til kommuneplan - Etageboliger ved Fjordgade Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 10. november 2017 Høringsperiode start: 10. november 2017 Høringsperiode slut: 22. december 2017

Læs mere

Kommuneplan 2017 Tillæg nr. 4. Højlager ved Danrice i Ørbæk

Kommuneplan 2017 Tillæg nr. 4. Højlager ved Danrice i Ørbæk Kommuneplan 2017 Tillæg nr. 4 Højlager ved Danrice i Ørbæk Planen er vedtaget af Nyborg Byråd 18. september 2018 og offentlig bekendtgjort 25. september 2018. Planen har været i offentlig høring i perioden

Læs mere

TIL KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER

TIL KOMMUNEPLAN MÅL OG RAMMER T I L L Æ G N R. 7 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER Forslag KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE Godkendt: 16. december 2009 Forslag godkendt i Byrådet d. 30.06.2010 Offentligt

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 38 til Rammeområde 91.E2 Erhvervsområde ved Industriparken Rammeområde 91.E3 Erhvervsområde ved Østerbro Rammeområde 91.R2 Rekreativt område ved Østerbro Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 38 Erhvervsområde - Bårse

Kommuneplantillæg nr. 38 Erhvervsområde - Bårse AFDELING FOR PLAN OG BY MAJ 2018 vordingborg.dk Kommuneplantillæg nr. 38 Erhvervsområde - Bårse Kommune- og lokalplaner Kommuneplantillæg nr. 38 er endelig vedtaget af Udvalget for Plan og Teknik d. 2.

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10 Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thorslundsvej Ændring af kommuneplanområde 10 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere