Godkendt referat af heldagsmødet i FSU den 3. september 2004.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Godkendt referat af heldagsmødet i FSU den 3. september 2004."

Transkript

1 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T S A M A R B E J D S U D V A L G E T Godkendt referat af heldagsmødet i FSU den 3. september Dato: 3. september 2004 Tidspunkt: Sted: Til stede: Afbud: Dragør Fort John Kuhlmann Madsen, Henrik Prebensen, Lisbeth Falster Jakobsen, Hannah Krogh Hansen, Anders Granum Aagaard, Erik Tang, Thorkil Damsgaard Olsen, Birgit Henriksen og Peter Jørgensen (sekretær). Rita Nærvig-Jensen 14. SEPTEMBER 2004 DET HUMANISTISKE FAKULTETS SAMARBEJDSUDVALG NJALSGADE KØBENHAVN S TLF DIR Der var denne dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser 2.1. Økonomi (mundtlig orientering) 2.2. Fysisk planlægning (mundtlig orientering) 2.3. Administrationsudvikling ved Det Humanistiske Fakultet set i lyset af institutsammenlægningerne (bilag) 2.4. Sygdomsregler/registrering af sygefravær på Det Humanistiske Fakultet (bilag) 2.5. Anvendelse af den i lokalaftalen aftalte mulighed for ekstra fridage for 62-årige og derover på Det Humanistiske Fakultet. (bilag) Tyverisikringsprojekt på KUA (bilag) Afrapportering af kompetenceudviklingsindsatsen 2003 på KU. (bilag) Genopstart af velkomstarrangement for nye ansatte på KUA. (bilag) CST (bilag) MUS. (bilag) Ny stillingsstruktur for VIP (bilag) Samarbejdsudvalgene og rummelighed/social ansvarlighed på Det Humanistiske Fakultet. (bilag). 3. E-post- og internetpolitik, IT-sikkerhedspolitik m.m. Status og fremsyn. (bilag). 4. Nedsættelse af udvalg om kvalitetsudvikling af undervisningen. (bilag). 5. Kommunikation mellem de lokale samarbejdsudvalg og FSU på Det Humanistiske Fakultet (bilag). 6. Ansættelser med løntilskud på Det Humanistiske Fakultet (bilag). 7. Eventuelt. pjn@fak.hum.ku.dk Sag: / Bedes oplyst ved henv.

2 Ad. 1. Godkendelse af dagsorden. SIDE 2 AF 2 Den udsendte dagsorden blev godkendt. Ad. 2. Meddelelser Ad Økonomi (mundtlig orientering). John Kuhlmann Madsen orienterede om den finanslovsproces, der er i gang. Der ville formentlig nok komme en reduktion på taxametre, mens forskningsbevillingen stort set vil være uforandret, mente han. Han fortalte, at de mere præcise økonomiske konsekvenser af finansloven - og siden hen af Københavns Universitets interne bevillingsfordeling - ikke endnu er kendte for Det Humanistiske Fakultet. Det blev oplyst af John Kuhlmann Madsen, at Det Humanistiske Fakultet i 2004 bruger af dets opsparing, og at Fakultetet i 2005 vil skulle indstille sig på, at sænke forbruget med ca. 25. millioner. Thorkil Damsgaard Olsen supplerede med at sige, at Fakultetet ikke kan vurdere indtægterne for 2005, men at det under ingen omstændigheder kan klare sig med kosmetiske besparelser. Birgit Henriksen spurgte til størrelsen på Det Humanistiske Fakultets opsparing? John Kuhlmann Madsen svarede, at Fakultetet formentlig kommer ud af 2004 med et overskud på 4-5 millioner kroner. Birgit Henriksen sagde endelig i forbindelse med diskussion om Det Humanistiske Fakultets bevillinger, at en markedsføring af Humaniora som andet end blød videnskab muligvis kunne have en positiv effekt på studentersøgning, image m.v Fysisk planlægning (mundtlig orientering).

3 John Kuhlmann Madsen berettede, at der 1. oktober 2004 vil være et styregruppemøde, hvor den videre projektering vil blive sat i gang. Thorkil Damsgaard Olsen nævnte, at det var dekanatets indstilling, at styregruppen fortsat skal være bred i den forstand, at den også består af repræsentanter for bl.a. samarbejdsudvalg og Akademisk Råd SIDE 3 AF 3 Henrik Prebensen rejste et spørgsmål om trafikforhold/trafiksikkerhed langs kanalen. Her mente han, at bedre skiltning kunne forebygge uheld. FSU besluttede, at der skal sættes skilte op, der fortæller, at strækningen er en gågade med tilladt cyklisme Administrationsudvikling ved Det Humanistiske Fakultet set i lyset af institutsammenlægningerne (bilag). Som indledning til dette punkt gav John Kuhlmann Madsen et resume af det papir om administrationsudvikling, som Fakultetssekretariatet har forfattet. Henrik Prebensen spurgte om lønforhandlinger skal ligge centralt eller decentralt (altså enten på Fakultetssekretariatet eller på institutterne)? John Kuhlmann Madsen svarede, at de skal ligge centralt indtil videre. Henrik Prebensen nævnte hertil, at B-siden også hælder til at foretrække centrale forhandlinger. Thorkil Damsgaard Olsen sagde, at decentrale lønforhandlinger efter hans mening først kan blive en realitet, når institutterne har fået lavet solide procedurer og praksisser for den nye fremtidige decentrale økonomistyring (her henviste han til afsnittet i notatet: "Institutopgaverne på længere sigt", "Økonomiadministration", punkt 2) Sygdomsregler/registrering af sygefravær på Det Humanistiske Fakultet (bilag).

4 FSU-undergruppens arbejde om sygdomspolitik og sygdomsregistrering på institutterne blev opsummeret af John Kuhlmann Madsen. FSU tog dette til efterretning uden yderligere kommentarer. SIDE 4 AF Anvendelse af den i lokalaftalen aftalte mulighed for ekstra fridage for 62-årige og derover på Det Humanistiske Fakultet (bilag). Udbyttet af lokalaftalen på Det Humanistiske Fakultet er indtil videre beskedent, indledte John Kuhlmann Madsen. Herefter var der forskellige tilkendegivelser fra FSU: Birgit Henriksen foreslog, at den medarbejder på enheden, der også er ansvarlig for registrering af sygdomstilfælde, fremover får til opgave, at registrere hvor mange medarbejdere, der fremtidigt indgår en sådan aftale med den lokale leder Tyverisikringsprojekt på KUA (bilag). Henrik Prebensen orienterede. Tyverisikringsprojektet på KUA er centreret om en nedsat arbejdsgruppe på Fakultetet. Denne samarbejder med lokalpolitiet. Arbejdsgruppen drøfter fx specifikt videoovervågning på KUA. Han spurgte til FSU's holdning til videoovervågning på KUA. FSU tilkendegav, at det kunne gå med til videoovervågning på KUA på samme betingelse, som de studerende i arbejdsgruppen har sat: At det kun er politiet, der har adgang til optagelserne. Henrik Prebensen kunne videre fortælle, at arbejdsgruppen i begyndelsen af oktober skal kigge på en række konkrete handlingsforslag samt forholde sig til et HSU-nedsat udvalgs anbefalinger om elektronisk overvågning. Henrik Prebensen sluttede med at sige, at der i efteråret 2004 kommer et samlet udspil fra gruppen om tyverisikring på KUA Afrapportering af kompetenceudviklingsindsatsen 2003 på KU. (bilag).

5 SIDE 5 AF 5 Thorkil Damsgaard Olsen indledte: Siden HSU for 3 år siden vedtog de nye retningslinier for afrapportering af kompetenceudvikling, er kvaliteten af afrapporteringen blevet bedre. Han mente dog, at det på grædsrodsniveau kan blive bedre, fx med bevidsthed og praksis om MUS. Birgit Henriksen gjorde opmærksom på, at det bliver mere omfattende for en institutleder af føre MUSsamtaler. Henrik Prebensen gjorde opmærksom på, at Det Humanistiske Fakultet ikke optræder med kvantificering af antal MUS til forskel for de øvrige Fakulteter. FSU blev enige om, at der ved næste afrapportering må drages omsorg for, at Fakultetet opgiver antal MUS i afrapporteringen. FSU besluttede, at FSU-sekretæren skal sørge for, at Det Humanistiske Fakultets rapport næste gang mere fyldestgørende skal spejle kompetenceudviklingsaktiviteterne Genopstart af velkomstarrangement for nye ansatte på KUA (bilag). FSU syntes, at det er en god ide, at lave et nyt velkomstarrangement efterår CST (bilag). John Kuhlmann Madsen redegjorde for, at CST nu er en del af Det Humanistiske Fakultet og derfor også en del af Fakultetets personalepolitik. Henrik Prebensen forslog, at SHF underrettes om, at man med den nye stillingsstruktur kan ansætte personale uden undervisning. Dette er vigtigt f.s.v.a. medfinanciering af frikøb. Henrik Prebensen sagde videre, at nogle af CST-medarbejderne har problemer med lønforhandlinger (som de tidligere havde en gang om året). Han nævnte, at de kommer i klemme i et par måneder. John Kuhlmann Madsen lovede at kigge på sagen, men pegede også på, at han ikke havde fået nogen henvendelser om sagen. Det blev besluttet, at FSUsekretæren skal følge op på dette spørgsmål.

6 SIDE 6 AF 6 Lisbeth Falster Jakobsen sluttede med at spørge, hvad der vil ske hvis ikke CST indhenter de fornødne eksterne bevillinger? John Kuhlmann Madsen sagde, at den yderste konsekvens kan blive afskedigelser MUS (bilag). FSU drøftede udvalgte aspekter af MUS. For så vidt angik spørgsmålet om der kan diskuteres løn i en MUS, pegede John Kuhlmann Madsen på, at det ikke giver så meget mening på nuværende tidspunkt, hvor den enkelte enheds leder ikke er udstyret med kompetence til at forhandle løn. Henrik Prebensen mente til dette, at man godt kan tale løn uden, at der indgås deciderede aftaler. Han nævnte videre, at de lokale ledere efter hans mening ikke er klædt på til at indgå i lønforhandlinger og træffe aftaler. John Kuhlmann Madsen spurgte udvalget til dets holdning til gruppe-mus? Henrik Prebensen fortalte, at efter hans erindring er VIP-gruppen i HSU relativt positive overfor gruppe-mus, mens TAP-gruppen er mere forbeholden. Henrik Prebensen sagde videre, at gruppe-mus kan være gode fx i tilfælde af mobning. Anders Granum Aagaard spurgte, om gruppe-mus eventuelt skulle træde i stedet for individuelle MUS? Henrik Prebensen svarede, at det var hans forståelse. Birgit Henriksen pegede på, at det er vigtigt at være opmærksom på hvad definitionen af en "gruppe" er. Det kan jo godt være helt små enheder af 2-3- personer, sagde hun.

7 Lisbeth Falster Jakobsen havde det synspunkt, at individuelle MUS er velegnede til bl.a. at give ros til den enkelte, der har lavet noget godt på arbejdspladsen. SIDE 7 AF 7 FSU-sekretæren blev bedt om at få overblik over, hvem der har erfaringer med gruppe-mus, og hvad de erfaringer indebær. John Kuhlmann Madsen rejste også spørgsmålet om vor uddannelse af personalet til MUS er god nok? Det var hans eget indtryk, at MUSuddannelsen kunne blive bedre. Henrik Prebensen luftede tanken om at Fakultetet skulle udbyde et ph.d.- stipendium i MUS/kompetenceudvikling, kaldet fx "kompetenceudviklingspædagogik". Der kom til slut følgende tilkendegivelser om MUS fra FSU: - at FSU-sekretæren skal indkøbe KU's publikation om MUS til alle SUmedlemmer på Fakultetet. - at enheder og medarbejdere endnu engang skal gøres opmærksomme på PUMA's materiale om MUS. - at FSU-sekretæren skal anskaffe Søren Trads's bog om MUS. - at næste FSU-møde skal indeholde et punkt om PUMA's papirer om MUS Ny stillingsstruktur for VIP (bilag). Henrik Prebensen fremlagde til drøftelse et forslag om at lave en lokalaftale på Det Humanistiske Fakultet for adjunktstillingen med hjemmel i den nye stillingsstruktur. Lokalaftalen skulle sikre, at Fakultetet kun ansætter adjunkter i tidsubegrænsede stillinger. FSU drøftede dette forslag.

8 2.12. Samarbejdsudvalgene og rummelighed/social ansvarlighed på Det Humanistiske Fakultet. (bilag). SIDE 8 AF 8 John Kuhlmann Madsen introducerede til emnet bl.a. ved kort resume af de udsendte publikationer ("Samarbejdsudvalget og socialt kapitel i staten" og vejledningen "Socialt kapitel i Staten". Begge publikationer skrevet af Finansministeriet og CFU og publiceret juni 2004). John Kuhlmann Madsen mente, at det er vigtigt, at Det Humanistiske Fakultet tager dets ansvar for at være en rummelig arbejdsplads. Henrik Prebensen pegede på, at det er svært at lave rummelig ansættelsespolitik på VIP-siden, idet der jo her er faste regler for ansættelser. FSU besluttede, at afvente hvad HSU kommer med af udspil på området. 3. E-post- og internetpolitik, IT-sikkerhedspolitik m.m. Status og fremsyn. (bilag). Thorkil Damsgaard Olsen introducerede. Han mindede om de regler, som Fakultetet har vedtaget for e-post og internet. Han sagde, at reglerne godt kan trænge til en mindre finpudsning, men at de er grundlæggende OK. Han mente, at Fakultetet i nær fremtid skal have hægtet dets regler sammen med de nye regler om IT-sikkerhedspolitik, som er under udarbejdelse for KU. Endvidere skal Fakultetet drøfte adgang til log-filer og overvågning. Han foreslog, at ITgruppen under FSU træder sammen igen og drøfter disse ting. Gruppen vil nu bestå af Thorkil Damsgaard Olsen, Henrik Prebensen, Anders Granum Aagaard og Peter Jørgensen. FSU tiltrådte Thorkil Damsgaard Olsens forslag. 4. Nedsættelse af udvalg om kvalitetsudvikling af undervisningen (bilag).

9 SIDE 9 AF 9 John Kuhlmann Madsen bad om forslag til, hvem der skal sidde i et FSUunderudvalg om personalemæssige konsekvenser af implementeringen af de i auditeringsprojektet fremsatte anbefalinger om kvalitetsudvikling af undervisningen? Henrik Prebensen ville gerne deltage. Det blev videre aftalt, at øvrige interesserede skal meddele til FSU-sekretæren, at de ønsker at deltage. FSU drøftede også kommissorium for udvalgets arbejde. Henrik Prebensen foreslog, at et kommissorium kunne indeholde: (1) Drøftelse af incitamenter (herunder løn) til at gøre en indsats som underviser ligeværdig i henseende til meritering med en indsats som forsker. (2) Drøftelse af initiativer til videreuddannelse og kompetenceudvikling på det pædagogiske område. (3) Drøftelse af konkrete forslag til udvikling af andre evalueringsmetoder for undervisningen end enquêter (spørgeskemaer). 5. Kommunikation mellem de lokale samarbejdsudvalg og FSU på Det Humanistiske Fakultet (bilag). John Kuhlmann Madsen indledte punktet. Han pegede på, at der med fordel kan komme øget udveksling af information mellem de lokale SU'er og FSU. Dette kunne blive konkretiseret ved at lave et årligt fællesseminar, og ved at udveksle referater i højere grad. Det blev vedtaget, at bede de lokale SU'er sende referater til FSU. Det blev også vedtaget, at lave et årligt seminar, hvor et af temaerne - som foreslået af Thorkil Damsgaard Olsen - skal dreje sig om udvalgte Finansministerielle skrivelser om kompetenceudvikling.

10 SIDE 10 AF Ansættelser med løntilskud på Det Humanistiske Fakultet (bilag). Henrik Prebensen indledte punktet. Han efterspurgte en konsekvent inddragelse af SU'erne i de processer, hvor der ansættes medarbejdere på særlige vilkår. FSU bakkede op om dette. FSU-sekretæren blev bedt om at underette Kirsten Stenbjerre om, at SU fremtidigt skal inddrages i disse sager. Erik Tang kunne til slut fortælle, at han dog havde kendskab til tilfælde, hvor sådanne ansættelser er foregået efter bogen hvad angår SU-inddragelse. 7. Eventuelt. Birgit Henriksen pegede på, at det vil være vigtigt at ændre lidt i VIPmedlemskredsen i FSU, idet samtlige VIP på B-siden kommer fra samme institut. FSU tilsluttede sig dette. Lisbeth Falster Jakobsen viderebragte et spørgsmål fra 2 ph.d.-vejledere om udenlandske lektorer, der efter sigende har fået tilbudt ph.d.-stipendier udenom det etablerede system. Thorkil Damsgaard Olsen præciserede, at ph.d.- studienævnet skal godkende alle stipendiater. Det blev besluttet, at følge op på Lisbeth Falster Jakobsens spørgsmål.

Godkendt referat af FSU-seminar.

Godkendt referat af FSU-seminar. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-seminar. Dato: Fredag den 28. oktober 2005

Læs mere

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært).

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). Dato: Torsdag den

Læs mere

Godkendt referat af ekstraordinært FSU-møde.

Godkendt referat af ekstraordinært FSU-møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Godkendt referat af ekstraordinært FSU-møde. Dato: Fredag den 18. marts 2005. Tidspunkt: 13.00-14.00 Lokale: 10.1.30.

Læs mere

Godkendt referat af FSU-møde.

Godkendt referat af FSU-møde. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T S A M A R B E J D S U D V A L G E T Godkendt referat af FSU-møde. Dato: Fredag den 25. februar 2005. Tidspunkt: 10.00-12.00. Lokale: 10.1.30. 3. MARTS 2005

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef)

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden: Kirsten Refsing

Læs mere

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef)

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU EKSTRAORDINÆRT MØDE I FSU/LSU-DRIFTSCENTRET GODKENDT MØDEREFERAT 5. DECEMBER 2008 Forum: Ekstraordinært møde i FSU FSU og LSU/Driftsafdelingen Møde

Læs mere

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP).

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 7. marts 2008,

Læs mere

Afbud fra: Mette Thunø (prodekan for forskning), Anders Granum Aagaard (repr. Metal).

Afbud fra: Mette Thunø (prodekan for forskning), Anders Granum Aagaard (repr. Metal). KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTETS SAMARBEJDSUDVALG (FSU) GODKENDT MØDEREFERAT Forum: FSU møde FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt: 17. november 2006 kl. 10.30. Sted: 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Notat. Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken.

Notat. Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Dato: 1. oktober 2009 Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Kirkeministeriet KM-3 Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted tirsdag den 25. august

Læs mere

Forum: FAMU. Møde afholdt: 7. september Sted:

Forum: FAMU. Møde afholdt: 7. september Sted: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 1 Forum: FAMU Møde afholdt: 7. september 2011 Sted: 10.1.30 HR- & PERSONALEAFDELINGEN DET HUMANISTISKE

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl

Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 14. DECEMBER 2011 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl. 13 14.45 Sted: Referent:

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 30. MAJ 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 11. april 2008, kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden:

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Torsdag, den 27. marts Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Torsdag, den 27. marts Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Torsdag, den 27. marts 2009 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst NJALSGADE

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. DECEMBER 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFE RAT 26. JANUR 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent:

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 5. november 2013 kl. 14.00-15.00 D347 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Mette Mejlvang Medlemmer B-siden: Charlotte

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E I N D K A L D E L S E O P D A T E R E T V E R S I O N 25. OKTOBER 2016 Forum Akademisk Råd LEDELSE

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT NOVEMBER 2015 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 28. oktober 2008

Møde afholdt: Tirsdag den 28. oktober 2008 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 28. OKTOBER 2008 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 28. oktober 2008 Referent: Kirsten Breddam

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 5. december Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 5. december Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. JANUAR 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 5. december 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden:

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 1. september 2017, kl. 11.30 13.30 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Niels Trolle

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 24. SEPTEMBER 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 24. september

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2. S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi M Ø D E R E F E R A T 28.MAJ 2013 Forum: Studienævnsmøde på Sociologi SOCIOLOGISK INSTITUT

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Mette Thunø (prodekan for forskning).

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Mette Thunø (prodekan for forskning). KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 15. JANUAR 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 14. december 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: 10.1.30 Til stede:

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 01. OKTOBER 2013 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 19. september

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen Michael Kristensen Gerth Stølting Brodal Birgit Olesen Mads Faurschou Knudsen Steen Thorbjørnsen Henrik Birkedal David Bækby Houborg Jeppe Kjeldsen Jensen Thorbjørn Grønbæk Rasmus Lunding Henriksen Molte

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst.

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl. 9-10 Sted: Lokale 19.1.1 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. SEPTEMBER 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Til

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. maj 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. maj 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 15. maj 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 26. maj 2005 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 26. maj 2005 kl Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent:

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent: INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 26. APRIL 2010 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde afholdt: 19. april 2010 Sted: 22.2.56 NJALSGADE 120 LOKALE 22.2.45

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12. MTSU Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer Keld Overgaard Jensen (Ledelse) Finn Mikkelsen (Ledelse)

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 27. AUGUST 2007 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale

Læs mere

REFERAT-noter. Referat godkendt:

REFERAT-noter. Referat godkendt: REFERAT-noter Møde: HUM Akademisk Råd Mødedato og tidspunkt: Mandag den 19. marts 2018, kl. 13:15-14:15 Sted: Kst3 2.107 Deltagere: Medlemmer: HUM Dekan; Mark Nicholas Grimshaw-Aagaard; Jes Lynning Harfeld;

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Anna Mette Morthorst, Anne Vedsted Hansen, Bjarke Parner,

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET Institutforum den 5. februar 2013 kl. 10.00-12.00 D219 GODKENDT REFERAT Deltagere: Hanne Løngreen, Ane Qvortrup (afbud), Hanne Knudsen, Charlotte

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077 Dato: 13. juni 2017 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 077 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl.

Dagsorden HSU. Dagsordenspunkter. Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. Dagsorden HSU Mødedato: Mandag den 8. september 2008 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Center for Undervisningsmidler, Vejle Damhaven 13A, 7100 Vejle Mødelokale: Journalnummer:

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Ole Krarup

Læs mere

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmerne af aftagerpanelet M Ø D E R E F E R A T 1. JUNI 2011 Forum Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi Møde

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 23. JUNI 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Referat fra mødet i Administrationens Lokal-MEDudvalg den 20. juni 2007

Referat fra mødet i Administrationens Lokal-MEDudvalg den 20. juni 2007 Referat fra mødet i Administrationens Lokal-MEDudvalg den 20. juni 2007 Deltagere: Jens Erik Sørensen, Morten Christensen, Grethe Hassing, Kim Heikki, Henrik E. Jørgensen, Ulla Lykke Pedersen, Charlotte

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Søren H. Mørup, Mette Neville, Henrik Skovgaard-Pedersen, Bente Schandorff Hansen, Cita

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 15. april 2011, fra 10 til 12 Sted: Referent: Hanne Møller

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 15. april 2011, fra 10 til 12 Sted: Referent: Hanne Møller KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 15. april 2011, fra 10 til 12 Sted: 19.1.1 Referent: Hanne Møller

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget MØDEREFERAT 7. FEBRUAR 2011 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Møde afholdt: 17. januar 2011 UNIVERSITETSPARKEN

Læs mere

Proces for udpegning af to nye eksterne medlemmer af KU s bestyrelse med indtræden pr. 16. september 2017 Sagsbehandler Rektorsekretariatet

Proces for udpegning af to nye eksterne medlemmer af KU s bestyrelse med indtræden pr. 16. september 2017 Sagsbehandler Rektorsekretariatet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Bestyrelsesmøde nr. 86 d. 6. december 2016 Punkt 13. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse S A G S N O T A T 24. NOVEMBER 2016 Vedr. Proces for udpegning af

Læs mere

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 30. OKTOBER 2009 Forum 42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 29. oktober 2009

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 15. juli 2013 Til stede: Institutleder Michael Steinicke (formand), professor. dr. jur. Søren H. Mørup, professor Dennis Ramsdahl Jensen, adjunkt Thomas

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 2. december 2014

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 2. december 2014 Dato: 18. december 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 2. december 2014 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia Myers, Frants R. Lauritsen,

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2012 Forum FAMU Møde afholdt: Fredag den 27. januar 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay Til stede: Jens

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015 Dato: 20. marts 2015 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia Myers, Frants R. Lauritsen,

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12.

Læs mere

Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation

Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation Til stede/medlemmer: Desuden deltog: Meldt afbud: Niels

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN

FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN FORSLAG TIL BESLUTNINGER SOM OPFØLGNING PÅ PROBLEMANALYSEN DEN INTERNE PROBLEMANALYSE 13. november 2013 tiltrådte bestyrelsen den interne problemanalyse Målet var at få identificeret og håndteret betydende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen Erland U.

Læs mere

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 26. OKTOBER 2011 Forum Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet

Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet Medarbejderudviklingssamtaler på Københavns Universitet HR & Organisationsudvikling 13. marts 2008 Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) i praksis Københavns Universitet er Danmarks største vidensvirksomhed.

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse REFERAT FU 08/10 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 10. november kl. 13.30-16.00 Sted Deltagere Ikke til stede, lokale B Cheflæge, dr.med.

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag den 7. maj 2010, kl. 10 til 12. Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag den 7. maj 2010, kl. 10 til 12. Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 11. JUNI 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg HR- & PERSONALEAFDELINGEN DET HUMANISTISKE FAKULTET Møde afholdt: Fredag den

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg ekstraordinært møde

Fakultetets Samarbejdsudvalg ekstraordinært møde KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg ekstraordinært møde FSU Møde afholdt: Fredag, den 26. november 2010 kl. 10-12 Sted: Lokale

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Møde afholdt: 23. juni 2011

Møde afholdt: 23. juni 2011 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 5. AUGUST 2011 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: 23. juni 2011 Sted: Referent: Mødesal A Kirsten Breddam

Læs mere

Referat af Biblioteksudvalgsmødet den

Referat af Biblioteksudvalgsmødet den Referat af Biblioteksudvalgsmødet den 12-9-2007 Tilstede: Lisbet Bruzelius (LB), Jan Bendixen (JB), Elisabeth Engberg-Pedersen (EEP), Bjarne Sandgaard Hansen (BSH), Sofie Pagh Lawaetz (SPL), Bente Rosenbeck

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

Medlemmerne af FAMU Det Humanistiske Fakultet. Referat af FAMU-møde fredag den 14. oktober 2005 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Medlemmerne af FAMU Det Humanistiske Fakultet. Referat af FAMU-møde fredag den 14. oktober 2005 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Medlemmerne af FAMU Det Humanistiske Fakultet Referat af FAMU-møde fredag den 14. oktober 2005 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab Til stede: Thorkil

Læs mere

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi M Ø D E R E F E R A T 18. JUNI 2009 Forum HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi Møde afholdt:

Læs mere

Møde afholdt: onsdag den 12. maj 2010 kl

Møde afholdt: onsdag den 12. maj 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. JUNI 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: onsdag den 12. maj 2010 kl. 13-15 Referent: Kirsten Breddam

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Fakultetets SamarbejdsUdvalg MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2015 Forum Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 12. december 2006 kl. 11.00-13.00 Sted:

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145

Fakultetssekretariatet, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg Mødelokale A 145 D E T N A T U R - O G B I O V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Akademisk Råd AR (AR 2/2014) Mødedato: Fredag d. 25. april

Læs mere

Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet

Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet 1. Indledning Aftale om anden organisering af arbejdsmiljøarbejdet på Københavns Universitet I henhold til Finansministeriets cirkulære af 1. juni 2011 om samarbejde og samarbejdsudvalg i statens virksomheder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere