Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet."

Transkript

1 Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Børnebakken Adresse: Østergade 25, 3720, Aakirkeby Telefon: Leder: Steen Noer Tilsynsdato: 15. november 2012 Tilstede ved tilsyn: Leder Steen Noer, Pædagog/souschef Tina Bräuner, medhjælper Marlene, medhjælper Pia, specialpædagog Andreas og vikar Kasper Kofoed Larsen. Tidligere tilsyn: Januar 2008, 14. maj 2009, 9. juli 2010, 23. november 2011 Uanmeldt pædagogisk tilsyn Formålet med det uanmeldte tilsyn er, at danne sig et indtryk af det private dagtilbud. Tilsynet er et øjebliksbillede på dagen og baserer ud sig på de samme hovedområder som ved de anmeldte tilsyn. Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Hvis der viser sig at være forhold, der fremstår uantagelige eller sikkerhedsmæssigt og pædagogisk uforsvarligt, påpeges dette straks overfor lederen, og der indledes dialog om, hvordan problemerne løses. Afkrydsningsskemaet Dialog med leder krydses af i dialog med leder, er leder ikke til stede ved det uanmeldte tilsyn, foretages afkrydsningen efterfølgende telefonisk sammen med lederen eller ved et eventuelt besøg. Efter tilsynet skrives et kort referat, der sendes til institutionen senest 1 uge efter tilsynet.

2 Opfølgning på eventuelle anbefalinger og henstillinger fra tilsyn 2011, tilsendes Børne-og Skolesekretariatet senest mandag den 10. september 2012: Anbefalinger: Intet Henstillinger: Intet Fokusområder ved uanmeldt tilsyn: Fokusområder: Umiddelbart indtryk Stemning Imødekommenhed Hvordan ser der ud? Hvad er i gang lige når man kommer ind ad døren? Eksempler på pædagogiske aktiviteter her og nu Hvordan opleves tonen mellem børn og voksne? Børn og børn imellem? Mellem de voksne indbyrdes? 8.30 Bemærkninger Da jeg ankommer om morgenen er der på stuen både SFO og børnehavebørn, i dag er der 10 SFO børn, hvilket kan variere fra dag til dag. Der er to voksne. Personalet opleves imødekommende og venlige. Børnene er fordelt på stuen, der leges med biler på et tæppe med en vejbane på gulvet, 3 drenge leger med brikker med bogstaver på. Der ankommer forældre med deres børn, personalet hilser og taler med alle forældre der kommer. Der lægges madpakker in i et køleskab. En medhjælper finder juleskabeloner frem til dagens senere aktiviteter, hvor der skal startes op på en julekalender. Morgenaktivitet på stuen. Et øjebliksbillede narrativ observation: Morgensamling med de 13 ældste børn, pædagog, medhjælper og støttepædagog. Børnene sidder rundt om et bord, med de voksne fordelt mellem sig. Pædagog styrer morgensamlingen, starter op med at spørge: hvordan kan man vise man er klog?, børnene rækker hænderne i vejret, børnene svarer: at man har noget inde i hovedet, at man er klog, pædagog fortæller: man er klog på noget når man ved noget, som man kan sige videre til andre. Pædagog tager nogle ark frem og præsenterer den sang der skal klappes rytme til, pædagog starter med at klappe, børnene klapper derefter, sangen synges dernæst. Derefter deler pædagog en lamineret A-4 side rundt til alle børnene, de får også en tusch hver, pædagog introducerer børnene de skal tegne nuller, nullerne bliver til øjne,

3 pædagog tegner først dernæst børnene, når alle har tegnet et menneske samles arkene sammen og sættes til udstilling på en sofa. Der synges nu: min gud er stor, Jens Hansen har en bondegård og guds kærlighed. Efter de tre sange fortæller pædagog bibelhistorien om Joseph med de 11 brødre, Joseph smides i en brønd, sælges til købmænd der tager ham til Egypten, efter historien om Joseph, siger pædagog til børnene: nu skal vi til at bede, er der noget I gerne vil have vi beder om? En dreng siger min far er ude at rejse, jeg vil bede til han kommer godt hjem, en pige fortæller mormor og morfars kat er død, den vil hun gerne have der bedes for, pædagog beder for både børnene, dyrene på Landstedet, drengens far, mormors kat, at alle må have en ven. Samlingen sluttes med at børnene henter deres medbragte frugt og spiser. Personale og kompetencer: Hvad er I optaget af lige nu, hvad fylder? Hvordan er mulighederne for faglig opkvalificering? Hvilke kurser, uddannelser har medarbejderne gennemført de sidste år? Medarbejdere fortæller at man altid har delt børnene op i mindre grupper i perioder, men at man nu har besluttet at gøre det mere konsekvent i løbet af dagen, børnehavebørnene aldersopdeles til morgensaling, hvor de ældste børn går på loftet og de yngste blive nede på stuen til samling. Efter samling bliver en gruppe børn på tværs af de to aldersopdelte grupper hjemme og laver aktiviteter, de øvrige tager til Landstedet, efter frokost går de børn og den voksne der har været hjemme til Landstedet, hvor så alle er samlet indtil klokken hvor alle går tilbage til Børnebakken. Kerneydelse: Pædagogiske læreplaner: Hvilke synlige tegn er der på, at der arbejdes med de pædagogiske læreplaner? Hvilke synlige tegn er der på, at der arbejdes med dokumentation? Hvordan kommer arbejdet med de pædagogiske læreplaner til udtryk? Hvordan dokumenterer I? Der planlægges med udgangspunkt i de pædagogiske læreplaner, På personalemøder bruges matrix til dokumentation udfra observerede øjebliksglimt. På p-møder og i bestyrelsen evalueres læreplanerne og vi taler om, hvordan vi kan udvikle dem. 2 medarbejdere har deltaget i temadag vold i familien, 2 pædagoger deltog i sprogpakken, derudover er der afholdt et internt kursus i børn i sorg. I januar 2013 skal de medarbejdere der deltog i sprogpakken videregive den nye viden til de øvrige kollegaer. Der skrives hver dag i dagbog, der arbejdes med piktogrammer

4 Hvordan evakuerer I? Hvordan arbejdes der med børnemiljøvurdering? Kerneydelse: Forældresamarbejde: Hvis der er forældre til stede, spørges til samarbejde og tilfredshed Samspillet mellem forældre og personale. Hvilke synlige tegn er der på information til forældre? Vedtagne mål 2012: Kender I målet om inklusion og hvilke tanker gør I jer? Føler I jer fagligt klædt på til opgaven? Sikkerhed: Er medarbejderne introducerede og bekendte med beredskabsplan? Ved de hvor den hænger? Har medarbejderne deltaget i årlige opfølgningskurser i beredskabsplan Der skrives i dagbog hver dag, på forældremøder vises power point som dokumentation. Der er udarbejdet BMV - elektronisk vha. "Børnemiljøtermometeret. Mariann Madsen mor til dreng på 5 år. Vi er rigtigt glade for at have vores søn gående her i børnehaven, det er lige i hans ånd at være så meget ude, at kunne boltre sig på Landstedet, der er mange udfoldelsesmuligheder. Mor fortæller at personalet er meget opmærksomme overfor det enkelte barn, der opleves tid og overskud i hverdagen til dialog. Der opleves et fint informationsniveau, hvor man som forældre orienteres både generelt om børnehaven og mere specifikt om eget barn. Leder: Politikken er printet ud og læst, leder opfatter politikken som omhandlende ressourcer. Der er et fint samarbejde med PPR i hverdagen. Ja Ja Der er genopfølgning en gang om året. Dialog med leder: Indhentes børne- og straffeattester ved alle ansættelser? Har alle medarbejdere grundkursus i livreddende førstehjælp? 2012 Ja Nej Bemærkninger Afventer etablering af kursus i BRK regi, deltager da.

5 Har I opfølgningskurser hvert andet år i livreddende førstehjælp? Har I sagt ja tak til kommunes tilbud om oplæg om den tværfaglige håndbog, herunder barnets reform og underretninger? Er I bekendt med procedurer i forhold til underretning Er alle medarbejdere bekendt med politik for inkluderende læringsmiljøer? Er alle medarbejdere bekendt med beredskabsplan mod seksuelle overgreb? Vil deltage i BRK opfølgningskurser. Vi har sagt JA tak til nedenstående tilbud. (dagen blev bare aflyst pga. for få tilmeldinger..) Vi har haft telefonisk og mail kontakt til Trine Dorow. Har I en opdateret APV? Den nuværende APV er 3 år gammel der skal laves en ny. Er der afholdt eller planlagt Afholdt januar 2012 MUS Er I bekendt med BRK s hjemmeside Til vores samarbejdspartnere? Opfølgning fra uanmeldt tilsyn 2012: Eventuelle anbefalinger: Ingen Eventuelle henstillinger: Ingen Bemærkninger:

6

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Børnebakken Adresse: Østergade 25, 3720, Aakirkeby Telefon: Leder: Steen Noer Tilsynsdato: 15. november 2012 Tilstede ved tilsyn:

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Naturbørnehaven i Hasle Adresse: Fælledvej 47 C, 3790 Hasle Telefon: Leder: Annemarie Conrad Tilsynsdato: 15. november 2012 Tidligere

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Naturbørnehaven Lillegryn, Adresse: Østermarievej 4 B, Ibsker 3740 Svaneke Telefon: 56 49 71 69 Leder: Ida Gro Hansen Tilsynsdato:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Løvfrøen Nylars Adresse: Bøgevej 11, 3720 Nylars Telefon: løv56 97 13 63 Leder: Lene Reiths Tilsynsførende: Faglig konsulent Lene

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Liden Stina Adresse: Soldalen, Maegårdsvej 4, Olsker, 3770 Allinge Telefon: 56 96 91 91 Leder: Isa Maegaard Dam Tilsynsdato: 5.

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Rønne Børneasyl, Adresse: Damgade 5 3700 Rønne Telefon: 56 95 18 82 Leder: Alexandra Jespersen Tilsynsdato: 3. oktober 2012 Tidligere

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Troldhøj Adresse: Havnegade 44-46, 3730 Nexø Telefon: 56 49 40 22 Leder: Ingrid Tilsynsdato: 12. november 2012. Tidligere tilsyn:

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Vores Børnehave Adresse: Hovedgade 51, Snogebæk, 3730 Nexø Telefon: 56 93 23 24 Leder: Lotte Madsen Tilsynsdato: 11. november 2012

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Lillemyr Adresse: Kannikegårdsvej 17. Povlsker 3730 Nexø Telefon: 56 48 98 28 Leder: Birgit Dam Tilsynsdato: 6. november 2012 Tidligere

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Frie Midgården Adresse: Midgårdsvej 81, 3700 Rønne Telefon: 56 95 00 42 Leder: Kim Egemose Hansen Tilsynsdato: 14.november 2012

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Private

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Private Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Private Afdeling: Løvfrøen Adresse: Bøgevej 11, Nylars 3720 Aakirkeby Telefon: 56 97 13 63 Leder: Lene Reits Tilsynsdato: 10. januar 2012 Tidligere tilsyn: Uanmeldt

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Børnebakken, Østergade 25, 3720 Aakirkeby Dato for tilsynsbesøg:, 28. november 2014 kl. 8.30-11.30 Forrige tilsynsbesøg: Januar 2008,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Afdeling: Børnehuset i Allinge Adresse: Søndervænget 4, 3770 Allinge Telefon: 56 92 45 20 Afdelingsleder: Peter Cornelius Pedersen Dato for uanmeldt tilsyn: 22.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011

Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2011 Afdeling: Børnehuset Adresse: Vestermarievej 16, Vestermarie, 3700 Rønne Telefon: 56 92 43 63 Afdelingsleder: Konstitueret afdelingsleder: Evy Poulsen Dato for

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Skovbørnehaven, Vibegårdsvej 14, 3700 Rønne, telefon: 56 95 01 50 Dato for tilsynsbesøg: 4. september 2012 13.00-16.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Børnehuset i Klemensker, Industrivej 6, 3782 Klemensker. Telefon: 56 92 44 20 Dato for tilsynsbesøg: 24. september 2012. Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Børnebakken, Østergade 25, 3720 Aakirkeby Dato for tilsynsbesøg: 30. oktober 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: Januar

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Skovbørnehaven, Vibegårdsvej 14, 3700 Rønne, telefon: 56 95 01 50 Dato for tilsynsbesøg: 12. november 2014 Forrige tilsynsbesøg: 11.

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Naturbørnehaven Lillegryn, Østermarievej 4 B, Ibsker 3740 Svaneke Dato for tilsynsbesøg: 27. november 2014 kl. 8.30-11.30 Forrige

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Marthas Minde, Smedegårdsvej, 3700 Rønne, telefon 56 95 30 04 Dato for tilsynsbesøg:, 28.11.2014 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Sydgården, Søndergade 31, 3740 Svaneke Dato for tilsynsbesøg: 31. oktober 2012 Forrige tilsynsbesøg: 3. marts 2008, 29. september 2009, 17.

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Børnehuset i Klemensker, Industrivej 6, 3782 Klemensker. Telefon: 56 92 44 20 Dato for tilsynsbesøg: d. 12. januar 2015 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Aakirkeby Idrætsbørnehave, Syrenvej 4, 3720 Aakirkeby. Telefon: 56 97 41 07 Dato for tilsynsbesøg: 28. september 2012 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Stjernehuset, Damgade 10 B, Nexø, telefon: 56 92 44 35 Dato for tilsynsbesøg: 6. november 2012 Forrige tilsyn: 5. marts 2008, 22.september

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Gudhjem vuggestue og børnehave, Gudhjemvej 107, 3760 Gudhjem Telefon: 56 48 53 27 Dato for tilsynsbesøg: 3. oktober 2012 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Karlsvognen, Havnegade 70, 3730 Neø, telefon: 56 92 44 33 Dato for tilsynsbesøg: 9.december 2014 kl. 13-16 Forrige tilsynsbesøg: 5.

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Troldhøj, Havnegade 44-46, 3730 Neø. Dato for tilsynsbesøg: 4. december 2014 kl. 8.30-11.30 Forrige tilsynsbesøg: 6. oktober 2009,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 6. november 2017 Margrethelyst Børnehave

Uanmeldt tilsyn den 6. november 2017 Margrethelyst Børnehave Uanmeldt tilsyn den 6. november 2017 Margrethelyst Børnehave Indholdsfortegnelse Formalia...3 Deltagere i tilsynet...3 Indledning...3 Forhold vedrørende kvalitetsrapporten...3 Forhold vedrørende hygiejne

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Nøkkerosen, Møllevej 6, Nyker 3700 Rønne. Telefon: 56 96 10 53 Dato for tilsynsbesøg: 21. september 2012 Forrige tilsynsbesøg: 3. marts 2008,

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Naturbørnehaven i Hasle, Fælledvej 47 C, 3790 Hasle Dato for tilsynsbesøg: 24. februar 2015 (Blev udsat fra 2014) Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Børnehuset Vestermarievej 16, Vestermarie 3700 Rønne. Telefon: 56 92 43 63 Dato for tilsynsbesøg: 18. september 2012 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Rønne Børneasyl, Damgade 5, 3700 Rønne Dato for tilsynsbesøg: 13. november 2014 Forrige tilsynsbesøg: 11. januar 2008, 15. maj 2009,

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Stjernehuset, Damgade 10 B, Neø, telefon: 56 92 44 35 Dato for tilsynsbesøg: 13.januar 2015 Forrige tilsynsbesøg: 5. marts 2008, 22.september

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Karlsvognen, Havnegade 70, 3730 Nexø, telefon: 56 92 44 33 Dato for tilsynsbesøg: 12. september 2012 Forrige tilsynsbesøg: 5. marts 2008,

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Skatteøen, Helsevej 9, 3700 Rønne, telefon: 56 92 44 70 Dato for tilsynsbesøg:15. januar 2015 Forrige tilsynsbesøg: 5. november 2008,

Læs mere

Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området. Periode: Efterår Dato for sidste årlige tilsyn: 18. august 2017

Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området. Periode: Efterår Dato for sidste årlige tilsyn: 18. august 2017 Uanmeldt pædagogisk tilsyn i dagtilbud for 0-5 års området Periode: Efterår 2018 Dato for sidste årlige tilsyn: 18. august 2017 Dagtilbud: Børnehuset Smølferne Daglig leder: Iman El-Faour Dato og tidspunkt:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Løvfrøen Nylars, Bøgevej 11, 3720 Nylars Dato for tilsynsbesøg: 19. januar 2015 Forrige tilsynsbesøg: 7.maj 2009, 3. maj 2010, 23.

Læs mere

Tilsynsramme for de uanmeldte pædagogiske tilsyn for dagtilbud i Rudersdal Kommune

Tilsynsramme for de uanmeldte pædagogiske tilsyn for dagtilbud i Rudersdal Kommune Tilsynsramme for de uanmeldte pædagogiske tilsyn for dagtilbud i Rudersdal Kommune Børnehus: Gøngehuset Dato: 11. april 2014 kl.8-10.30 Tilsynskonsulent: Eva Engedal Børneområdet skal hvert år gennemføre

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Mariehønen Vibevænget 6, 3751 Østermarie. Telefon: 56 47 04 40 Dato for tilsynsbesøg: 21. november 2014 kl. 8.30-11.30 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Naturbørnehaven Lillegryn, Østermarievej 4 B, Ibsker 3740 Svaneke Dato for tilsynsbesøg: 23. oktober 2013 klokken 9.00-12.00 Forrige

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Børnenes Dagpleje og Pladsformidling, Nyker Hovedgade 5, Nyker 3700 Rønne Dato for tilsynsbesøg: 6. november 2012 Forrige tilsynsbesøg: 7.

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Rytmehuset Villa Bælla, Pederskervejen 73, Pedersker 3720 Aakirkeby. Telefon: 56 97 81 15 Dato for tilsynsbesøg: 1. oktober 2012 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Nordstjernen, Thorkildsvej 57, 3700 Rønne. Telefon: 56 95 33 20 Dato for tilsynsbesøg: 14. november 2012 Forrige tilsynsbesøg: 10. november

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Børnehuset i Hasle, Hasselvej 8, 3790 Hasle. Telefon: 56 96 46 00 Dato for tilsynsbesøg: 25. september 2012 Forrige tilsynsbesøg: 3. februar

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Svaneke Børnehus, Søndergade 31, 3740 Svaneke Dato for tilsynsbesøg: 26. november 2014 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: 3. marts 2008,

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Liden Stina, Soldalen, Maegårdsvej 4, Olsker, 3770 Allinge Dato for tilsynsbesøg: 19. november 2014 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014.

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014. Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014. Børnehus: Trinbrættet Rønne Nord, Gartnervangen 4, Rønne. Telefon: 56 92 43 10 Dato for tilsynsbesøg: 11. november 2014 kl. 13-16 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dato for tilsynsbesøget 21/ i tidsrummet 9,20-11,30

Dato for tilsynsbesøget 21/ i tidsrummet 9,20-11,30 Uanmeldt tilsyn Institution Marthagården Status Selvejende (selvejende/kommunal/privat) Adresse Peter Bangsvej 12 Leder Gitte Friis Normerede pladser 0-3 år 38 Normerede pladser 3-6 år 68 Pædagogisk konsulent

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Mariehønen Vibevænget 6, 3751 Østermarie. Telefon: 56 47 04 40 Dato for tilsynsbesøg: 24. oktober 2012 Forrige tilsynsbesøg: 27. februar 2008,

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Vores Børnehave, Hovedgade 51, Snogebæk, 3730 Nexø Dato for tilsynsbesøg: 18. november 2014 13.00-16.00 Forrige tilsynsbesøg: 9. januar

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Liden Stina, Soldalen, Maegårdsvej 4, Olsker, 3770 Allinge Dato for tilsynsbesøg: 22. oktober 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Morbærstiens Børnehave, Morbærstien 2, 3700 Rønne. Telefon: 56 92 44 80 Dato for tilsynsbesøg: 12. november 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Børnehuset Vestermarievej 16, Vestermarie 3700 Rønne. Telefon: 56 92 43 63 Dato for tilsynsbesøg: 5. december 2014, 9.00-12.00 Forrige

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Søstjernen, Ullasvej 5, 3700 Rønne, telefon: 56 92 43 50 Dato for tilsynsbesøg: 10. november kl. 13-16 Forrige tilsynsbesøg: 5. november

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution KVLs Børnehus Adresse Rolighedsvej 23D Leder Mette Munk Hansen Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 36 Normerede pladser

Læs mere

Dato for tilsynsbesøget Den 8/ i tidsrummet 9,10-10,30. leder Sophia Gravenhorst deltog i tilsynet.

Dato for tilsynsbesøget Den 8/ i tidsrummet 9,10-10,30. leder Sophia Gravenhorst deltog i tilsynet. Uanmeldt tilsyn Institution Dansk Tysk Børnehus Status Privat (selvejende/kommunal/privat) Adresse Mariendalsvej 59 A-B Leder Sophia Gravenhorst Normerede pladser 0-3 år 12 Normerede pladser 3-6 år 44

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Vores Børnehave, Hovedgade 51, Snogebæk, 3730 Nexø Dato for tilsynsbesøg: 21. oktober 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Nordstjernen, Thorkildsvej 57, 3700 Rønne. Telefon: 56 95 33 20 Dato for tilsynsbesøg: 12. november 2014 kl. 8.30-11.30 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Frie Midgården, Midgårdsvej 81, 3700 Rønne Dato for tilsynsbesøg: 13. januar 2015, 13.00-16.00 Forrige tilsynsbesøg: 14. januar 2008,

Læs mere

Pædagogisk tilsyn. Manual Dato: 4/11 2014

Pædagogisk tilsyn. Manual Dato: 4/11 2014 Pædagogisk tilsyn. Manual Dato: 4/11 2014 Dagtilbud: Spjellerup Børnehave Anmeldt besøg: X Uanmeldt besøg: Fra institutionen: Henriette, leder, og Dennis, souschef Tilsynsførende konsulent: Anette Nygaard

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Frie Midgården, Midgårdsvej 81, 3700 Rønne Dato for tilsynsbesøg: 28. oktober 2013 klokken 9.00.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: 14.

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Specialbørnehaven Mælkebøtten Dato for tilsynsbesøg: 22. november 2012 Forrige tilsynsbesøg: 24. september 2008, 16. oktober 2009, 15. november

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Løvfrøen Nylars, Bøgevej 11, 3720 Nylars Dato for tilsynsbesøg: 13. december 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: 7.maj

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Allinge-Tejn Børnehus, Søndervænget 4, 3770 Allinge Dato for tilsynsbesøg: 10. december 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Faglig dialog. Selvregistrering. Sociale relationer - barn/voksenkontakten. Vedligeholdelse af indsats

Faglig dialog. Selvregistrering. Sociale relationer - barn/voksenkontakten. Vedligeholdelse af indsats Selvregistrering Faglig dialog Sociale relationer - barn/voksenkontakten arbejdet med sociale relationer. Dette kommer f.eks. til udtryk ved: Børn og voksne bliver budt godmorgen med smil og øjenkontakt.

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Søstjernen, Ullasvej 5, 3700 Rønne, telefon: 56 92 43 50 Forrige tilsynsbesøg: 5. november 2088, 24. august 2009, 28. september 2010, 9. december

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Trinbrættet rønne Nord Gartnervangen 4, Rønne. Telefon: 56 92 43 10 Dato for tilsynsbesøg: 11. september 2012 Forrige tilsyn: 6. september

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2011

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2011 1 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2011 Børnebakken Østergade 25, 3720, Aakirkeby Sidste tilsynsbesøg: Januar 2008, 14. maj 2009, 9. juli 2010 Dato for tilsynsbesøg 2011: 23. november 12.00-14.00

Læs mere

Navn: Børnebakken Adresse: Østergade 25, 3720 Telefon: 56932504 Mail: boernebakken@mail.dk Souschef: Åbningstid: 6.30-17.00

Navn: Børnebakken Adresse: Østergade 25, 3720 Telefon: 56932504 Mail: boernebakken@mail.dk Souschef: Åbningstid: 6.30-17.00 Navn: Børnebakken Adresse: Østergade 25, 3720 Telefon: 56932504 Mail: boernebakken@mail.dk Souschef: Åbningstid: 6.30-17.00 Leder: Steen Noer Bestyrelsesformand: Sidste tilsynsbesøg: Januar 2008, 14.maj

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Solbjerg Have 18

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten. Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Solbjerg Have 18 Uanmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Blomsterhaven Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Solbjerg Have 18 Leder Jette Blixt Normerede pladser 0-3 år 28 Normerede pladser

Læs mere

Tilsyn for private daginstitutioner

Tilsyn for private daginstitutioner Tilsyn for private daginstitutioner Tilsyn 2018 Tilsynsrapport for: Børnehaven.com Dato for tilsyn: den 7. november 2018 Deltagere: Kristina Holt, leder Inger Lenau, pædagog Sara Lystlund, pædagogmedhjælper

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Søstjernen, Ullasvej 5, 3700 Rønne, telefon: 56 92 43 50 Dato for tilsynsbesøg: 11. november 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2012 Afdeling: Skatteøen, Helsevej 9, 3700 Rønne, telefon: 56 92 44 70 Ledelse: Afdelingsleder/souschef: Heddi Hack, distriktsleder Janus Node Dato for tilsynsbesøg:

Læs mere

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE BØRNEBAKKEN ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: Hjernen&Hjertet

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE BØRNEBAKKEN ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: Hjernen&Hjertet BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE BØRNEBAKKEN ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: 2017-09-25 Hjernen&Hjertet INDHOLDSFORTEGNELSE 1 ORDINÆRT TILSYN I BØRNEBAKKEN 3 1.1 Tilsyn 2017 3 2 RAMMEBETINGELSER 4 2.1 Børnegruppen

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Lillemyr, Kannikegårdsvej 17. Povlsker 3730 Nexø Dato for tilsynsbesøg: 21. november 2014 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: 31. januar

Læs mere

Forslag til justeret model for. tilsyn med privatinstitutioner i Fredericia. Kommune. pr. februar 2014

Forslag til justeret model for. tilsyn med privatinstitutioner i Fredericia. Kommune. pr. februar 2014 Forslag til justeret model for tilsyn med privatinstitutioner i Fredericia Kommune pr. februar 2014 UdviklingsForum februar 2014 - forslag Indhold Tilsynets retsgrundlag...3 Snitflade mellem UdviklingsForum

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Marthas Minde, Smedegårdsvej, 3700 Rønne, telefon 56 95 30 04 Dato for tilsynsbesøg: 9. december 2013, klokken 12.30-15.30 Forrige

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Karlsvognen, Havnegade 70, 3730 Nexø, telefon: 56 92 44 33 Dato for tilsynsbesøg: 3. december 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Anmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Anmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution KVLs Børnehus Adresse Rolighedsvej 23D Leder Mette Munk Hansen Status (kommunal, selvejende, privat) Privat Normerede pladser 0-3 år 36 Normerede pladser

Læs mere

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune

Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Skema til pædagogisk tilsyn med dagtilbud i Frederikssund kommune Dato for tilsyn: 27.oktober 2010 Institutionens navn: Nordstjernen Tilsyn foretaget af: Ulrik Moll Deltagere ved tilsynet: TR Diana Levisen,

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Trilobitten, Grønningen 32, 3720 Aakirkeby Dato for tilsynsbesøg: 9.december 2014, 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: Ny institution.

Læs mere

Tilsynsrapport Børnehuset Arresø

Tilsynsrapport Børnehuset Arresø Tilsynsrapport Børnehuset Arresø April 2019 Oplev det rå og autentiske Halsnæs Pædagogisk tilsyn i Halsnæs Kommune Byrådet i Halsnæs Kommune er forpligtet til at føre tilsyn med dagtilbud, jfr. Bekendtgørelse

Læs mere

Tilsynet bygger på: Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Tilsynet bygger på: Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Specialbørnehaven Mælkebøtten Dato for tilsynsbesøg: 12. december 2014 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: 24. september 2008, 16. oktober

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Børnehuset i Klemensker, Industrivej 6, 3782 Klemensker. Telefon: 56 92 44 20 Dato for tilsynsbesøg: 2. december 2013, klokken 9.00-12.00

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Børnehuset Labyrinten

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Institutionens navn: Børnehuset Labyrinten Dato for uanmeldt tilsyn: 29.10.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 15.11.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: David Aagaard Institutionens navn:

Læs mere

TEMADRØFTELSE BØRNE-, FRITIDS- OG KULTURUDVALGET 2. MAJ Indsatser for inklusion og børnefællesskaber på dagtilbudsområdet

TEMADRØFTELSE BØRNE-, FRITIDS- OG KULTURUDVALGET 2. MAJ Indsatser for inklusion og børnefællesskaber på dagtilbudsområdet TEMADRØFTELSE BØRNE-, FRITIDS- OG KULTURUDVALGET 2. MAJ 2018 Indsatser for inklusion og børnefællesskaber på dagtilbudsområdet Forslag til den nye formålsparagraf Dagtilbudsområdet er reguleret af dagtilbudsloven,

Læs mere

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE NATUR- OG SKOVBØRNEHUSET ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: Hjernen&Hjertet

BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE NATUR- OG SKOVBØRNEHUSET ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: Hjernen&Hjertet BORNHOLMS REGIONSKOMMUNE NATUR- OG SKOVBØRNEHUSET ORDINÆRT TILSYN TILSYN IGANGSAT: 2016-07-05 Hjernen&Hjertet Ordinært tilsyn i Natur- og Skovbørnehuset Deltagere fra dagtilbuddet: Leder Elise Jensen,

Læs mere

Dato for tilsynsbesøget 15. november 2016 kl. 8:45 10:15

Dato for tilsynsbesøget 15. november 2016 kl. 8:45 10:15 Uanmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Marthagården Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Peter Bangs Vej 12 Leder Ingrid Fuglseth Jensen Normerede pladser 0-3 år 38 Normerede

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Skovbørnehaven, Vibegårdsvej 14, 3700 Rønne, telefon: 56 95 01 50 Dato for tilsynsbesøg: 16.januar 2014, klokken 9.30-12.30 Forrige

Læs mere

Tilsynsenheden. Tilsyn Uanmeldt tilsyn Vinding børnehave. Gyvelvej Sørvad. Leder: Mie Pedersen

Tilsynsenheden. Tilsyn Uanmeldt tilsyn Vinding børnehave. Gyvelvej Sørvad. Leder: Mie Pedersen Tilsyn Uanmeldt tilsyn 8.5.2014 Vinding børnehave Gyvelvej 5 7550 Sørvad Leder: Mie Pedersen Tilsynsførende: Joan Dahl Nørgaard Pia Strandbygaard Tilsyn 2014 gennemføres som uanmeldte besøg der har til

Læs mere

Rapport af pædagogisk tilsyn i: Hasselvang d. 7.5.2012

Rapport af pædagogisk tilsyn i: Hasselvang d. 7.5.2012 Rapport af pædagogisk tilsyn i: Hasselvang d. 7.5.2012 Deltagere fra institutionen: leder Anja Rantzau medarbejderrepræsentant Anita og Kristina Fra daginstitutionskontoret deltog: Pædagogisk konsulent

Læs mere

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2011

Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2011 Dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2011 Frie Midgården Midgårdsvej 81 3700 Rønne Sidste tilsynsbesøg: 14. januar 2008, 19. maj 2009 og 20. oktober 2009, 24. september 2010, Dato for tilsynsbesøg

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Gudhjem vuggestue og børnehave, Gudhjemvej 107, 3760 Gudhjem Telefon: 56485327 Dato for tilsynsbesøg: 8. december 2014 kl. 13-16 Forrige

Læs mere

Tilsynsrapport. Institution: Yggdrasil Fribørnehave. Dato for tilsyn: 20 marts 2014

Tilsynsrapport. Institution: Yggdrasil Fribørnehave. Dato for tilsyn: 20 marts 2014 Institution: Yggdrasil Fribørnehave Tilsynsrapport Dato for tilsyn: 20 marts 2014 Tilstede ved tilsynsdialogen: Dagmar Knudsen leder. Esben Tøttrup, skolebestyrelsesmedlem. Katarina Dominiak forældrerådsrep.

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Legestedet Skolevej 9-11, 3720 Aakirkeby. Telefon: 56 992 33 90 Dato for tilsynsbesøg: 18. december 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige

Læs mere

Tilsynet tager som udgangspunkt 3 timer 30 min, og med 2 tilsynsførende. I 2014 er tilsynet bestående af;

Tilsynet tager som udgangspunkt 3 timer 30 min, og med 2 tilsynsførende. I 2014 er tilsynet bestående af; Tilsyn Uanmeldt tilsyn 26.3.2014 SNild Midgaardsvej 20 Skibild 7400 Herning Leder: Kurt Østergaard Hansen Tilsynsførende: Joan Dahl Nørgaard Hanne V Fogdal Tilsyn 2014 gennemføres som uanmeldte besøg der

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Børnehuset Vestermarievej 16, Vestermarie 3700 Rønne. Telefon: 56 92 43 63 Dato for tilsynsbesøg: 19. november 2013, klokken 9.00-12.00

Læs mere

Pædagogisk tilsyn efteråret Tryllehytten

Pædagogisk tilsyn efteråret Tryllehytten Pædagogisk tilsyn efteråret 2017 Tryllehytten I Solrød kommune ser vi det pædagogiske tilsyn som en måde at sikre udvikling og kvalitet på tværs af kommunens dagtilbud. Det pædagogiske tilsyn er dialogbaseret,

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Børnehuset i Hasle, Hasselvej 8, 3790 Hasle. Telefon: 56 96 46 00 Dato for tilsynsbesøg: 11. november 2014, 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2013 Børnehus: Specialbørnehaven Mælkebøtten Dato for tilsynsbesøg: 22. november 2013, klokken 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg: 24. september 2008,

Læs mere