Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21 Referent Kosna Savage Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Marianne, Isak, Frederik, Nasrin, Lisbet, og Kosna Afbud: Ebbe og Jamila, Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat. 3 Diverse meddelelser. Kort runde. 4. Daglig koordinator. 5. Økonomi. Erik. ns6. Inspirationsbesøget i Absalon Kirke lørdag den 16.9, Trampolinhuset d.d. 7. Kommende programlagte arrangementer og andre arrangementer/ møder- Herunder planlægning af medlemsmøde Efterårsferie. Alle 8. Hvilke spørgsmål og hvem kan vi tillade at interviewe vores brugere? Nasrin 9. Fremadrettede tilmeldingsprocedurer til arrangementer - fortsat. Alle 10. Hvad forstår vi ved integrationsfremmende aktiviteter? Alle 11. Punkter til næste møde. 12. evt. Referat 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsorden er godkendt, Punkt er ikke blevet taget op til møde, på grund af tidspres. 2. Godkendelse af referat. Det er blevet sagt fra tidligere møde at referatet skal være klar en uge efter møde og skal udsendes til medlemmerne i løbet af 2 uger efter mødet. 3. Diverse meddelelser. Kort runde. Mia ønsker at være ordstyrer fremmerettet at være fast til alle bestyrelsesmøde møder.

2 Henvisning fra Dansk flygtningehjælp, omkring en undersøgelse om hvordan ser vores daglig dag ser ud i forhold til at arbejde med flygtninge. Der vil komme noget interview fra Dansk flygtningehjælp, hvor de vil inteviewer 12 flygtninger og 12 frivillige i huset. De skal skriver en rapport som omhandler og sætte fokus på brugernes syn på frivillig indsat. Samt om hvordan flygtninge oplever den frivillige indsats Det gensidige syn på frivillig indsats. Det er blevet aftalt at bestyrelses siger Ja til det, og Mia følger op. Forberedelse til ansøgning til Gentofte kommune om huset drift, det skal gøre kommunen opmærksom på en ekstra udgift på hospital, som er på kr ud over det huset budget. Det er Mia, Erik, og Isak der er ansvarlig for det. Frederiks ansættelse: Mia har kontakt Gentofte kommune og har rykke for at få den informations i forhold til hvad Frederik skal have i løn, derefter skal hun til møde med Gentofte kommune i forhold til at forhandling om løn til Frederik. Der skal samtidig ansøges om løn til rengøringsassistent i huset. Frederik fortæller at han har kontaktet hans fagforening, for at høre om hvilken overenskomst han tilhører til i forbindelse med lønforhandling som er på kr, Integrationsrådet vil gerne holde en informationsmøde i Netværkhuset, om emnet: Hvordan skal rådet rekruttere kandidater til valgt i rådet Hvad indebærer det at være medlem af intergrationsrådet. Hvad forventer det af dig, hvis du siger ja til at være en del af rådet. Der er kommet penge på mobilpay Erik har overført dem på Bankkontoen. Brugerundersøgelse: Marianne og Isak fortæller at de er næsten færdige med opgaven, og de vil fremlæg det til næste møde den 10.october Isak fortæller at han har oplev at Netværkhuset bliver ikke brugt og der kommer ikke så mange mennesker i huset som før. Frederik mener at huset er på vej til at funger normalt igen og han oplever at det har vært fuldt hus i sidste uge. Nasrin oplyser at en af grundet kan være konflikt mellem flygtninger i forhold til kulturelle forskel.

3 Henvisning fra Menneskerettighed ( Lisbeth) gerne vil komme og intevierwer flygtningen om emnet Viden om integrationsydelse Det skal laves retningslinjer om hvordan der skal inteviewes, og hvilket spørgsmål der må stilles, og må ikke stilles direkte til flygtning. Nasrin, Ellen Margrethe, Ebbe og Kosna er i arbejdsgruppe omkring emnet. Besked om ansøgning om fladskærm skal være klar inden afslutning af oktober. Frederik følger op på det. Rullop- til Vangede festival er ikke færdig endnu. Frederik følger op på dette Henvisning fra virksomheden Punktum Com i forhold til job til ufaglærte flygtninge. Frederik vil holde møde med dem og undersøge om det er noget vi skal gå videre med. Kælderens indretning i gang med at komme på plads. Der er lavet en arbejdsgruppe for at se hvordan vi kan indrette kælderen og vad der skal til i forhold til at indrette kælderen. Emnet bliver taget op på næste bestyrelsesmøde. Invitation til kommunalvalget. Frederik har fået svar fra Socialdemokratiet, Enhedslisten og Radikal venstre og melder ja. De vil komme. Og nej fra Dansk Folkeparti. Mathias fra kommunen vil gerne komme og snakke om kommunevalget. Han vil holde et foredrag/kursus for unge om demokratiet i hverdagen. 5. Økonomi Økonomien balancerer fint i forhold til budget og forbrug. Der vil blive sendt en mail til alle dem, som skal betale medlemskontingent. Det vil Kirsten stå for. Medlemsmøde. Der er blevet talt om hvordan vi skal strukturere medlemsmøde, da Johanne Petersen, chef for Jobcenter Gentofte er blevet bedt om at deltage til medlemsmøde. Frederik kontakter hende og drøfte hvilke emner, der er vigtige at tage op til medlemsmøde, så de frivillige kan bruge den viden til at støtte flygtningene bedst muligt.

4 Præsentation af Mia i den nye stilling, som formand for bestyrelse i Netværkhus Gentofte. Præsentation af Johanne fra jobcenter Gentofte. Præsentation af Borger undersøgelsen Emnet eller oplagt om hvordan huset funger lige nu. Aktiviteter Workshops Oplagt om hvordan vi i fællesskaber kan finde ud af den bedst fremtid kommer til at ser ud. Arbejder i små grupper: Spørgsmål til gruppe kan måske være: Hvad har i oplev, som frivillig Hvad har fungeret og hvordan Det skal være tovholder på hver gruppe om emnet Efterårsferie. Der skal være en bestemt person til hver aktivitet.? 6. Inspirationsbesøget i Absalon Kirke Der er blevet talt om to bordformand ved hvert bord, som styrer hele bordet for at have mere struktur og for at støtte og hjælpe i forhold til uddeling af mad og oprydning af mad. Der er blevet talt om socialt fællesskab og hvordan man kan skabe en god relation i forhold til at blande flygtninge og danskere, så flygtningene kan øve det danske sprog og blive bedre til at tale dansk. Der er blevet talt om underholdende indslag efter mad, så det ikke bare handler om at komme og spise og gå igen. Det skal bidrage til netværksdannelse og forbedring af sprogkundskaber. Marianne mener ikke, at det er bestyrelsen der skal løfte selve opgaven ved maddagen, men være med til at implementere opgaven. Der skal involveres andre medlemmer i forhold til hvordan opgaven skal løftes emnet skal bringes op til næste medlemsmøde Der bliver talt om, at prøve ideen om det nye koncept 1. fredag for at se hvordan det vil komme til at gå, fra fredag den Det bliver talt om at afprøve mad fra forskellige land, sådan at det ikke kun mad fra samme land hver gang. Næste bestyrelsesmøde er den 10.oktober 2017.

5 Kirke lørdag den 16.9 kl. 17pirationsbesøg di Absalon Kirke lørdag den 16.9 kl. 17

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Jamila, Marianne, Isak, Frederik og Nasrin Afbud: Lisbet, Kosna og Ebbe Dagsorden:

Læs mere

Netværkshuset 5/december Dagsorden:

Netværkshuset 5/december Dagsorden: Netværkshuset 5/december - 2017 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. december 2017 kl. 18.30-21 i Netværkshuset Deltagere: Mia, Erik, Kosna, Isak, Frederik, Ebbe, Jamila og Nasrin Afbud: Ellen Margrethe, Lisbet

Læs mere

Ericavej Gentofte.

Ericavej Gentofte. Netværkshuset Ericavej 149. 2820 Gentofte. 12.10.2017/efr Bestyrelsesmøde tirsdag den 10.10.2017 kl. 18.30-21 i Netværkshuset Deltagere: Mia, Nasrin, Erik, Ellen Margrethe, Kosna, Isak, Frederik, Ebbe.

Læs mere

hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde.

hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde. Netværkshuset, Ericavej 149. 2820 Gentofte DFH - frivillig afdeling Gentofte. d. 11. 4. 2017/efr/lkr Referat af koordinationsmøde i Netværkshuset søndag d. 2. April 2017, kl. 9.00 til 14.00. Tilstede:

Læs mere

Referat af medlemsmødet i Netværkshuset d Ellen Margrethe Andersen, Jamila Kriibi

Referat af medlemsmødet i Netværkshuset d Ellen Margrethe Andersen, Jamila Kriibi Referat af medlemsmødet i Netværkshuset d. 03.10.2017 Ellen Margrethe Andersen, Jamila Kriibi Dagsorden Formanden præsenterer bestyrelsen og sig selv. Oplæg fra Johanne Pedersen fra job og ydelser om den

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Dagsorden til overgangsmøde

Dagsorden til overgangsmøde Fremmødte: BN, CD, CB, BM, CMD og MP Afbud fra: NV, CF og SL A. Valg af tegnstyrer - BN B. Valg af referent - BN C. Godkendelse af dagsorden - Godkendt Dagsorden til overgangsmøde Afholdt d. 27. april

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde torsdag d. 14. april 2016, kl. 16.15 18.00 Hos: Dansk El-Forbund København, Tikøbgade 9, København N REFERAT Til stede: Annette, Marianne D, Gunna, Rasmus, David, Marianne F (RR-gr.) & Mette

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10. december Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10. december Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 REFERAT Lokal MED Bregnbjerglunden Mødedato: Tirsdag den 10. december 2013 Mødested: Cafeen Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Bettina Kønig Fraværende: Ingen Bemærkninger: Der er

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 6. april kl. 19.30 21.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Dorte B., Annett, Jan, Lars, Kirsten, Jacob og Merete (referemt) Afbud fra: Dorte L, Christian, Lasse, Helge og Peter 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 12.09.2017 kl. 17.30 20.30 Til stede: Helle, Ole Kamp (første del af mødet dvs. pkt. 2c), Karen, Johan, Niels, Martin, Linda, Bodil og Charlotte. Afbud: Jacob Referent:

Læs mere

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Bestyrelsesmøde på Lyngåskolen, personalestuen Onsdag den 20. maj 2015 kl. 17.00-19.00 Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Referent: Dorthe Afbud: Astrid,

Læs mere

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af møde i. Integrationsrådet. Tirsdag den 6. juni Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Tirsdag den 6. juni 2017 17.30-19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Flemming Holst (MB) Kristine

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Inviterede Lene Høybye, formand Martin Okkerholm, næstformand Lisbet Holten Lambert, kasserer Steffan Stæhr Jørgensen,

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Integrationsrådet Dagsorden

Integrationsrådet Dagsorden Integrationsrådet Dagsorden 4. marts 2014 kl. 19.00 21.00. OBS Kantinen, Silkeborg Rådhus Afbud: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tlf.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde.

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde. DVL Aarhus afdeling Referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2014 TID: den 27. august 2014 kl. 19 22 STED: Carl Blochs Gade 28, Aarhus C TIL STEDE: Niels Bo Rasmussen, Tommy Pedersen, Lisbet Hallum,

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011

Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Forretningsorden for fællesledelsen for Socialdemokratiet i Aarhus kommune 2011 Indholdsfortegnelse: Forside Side 1 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesledelsen Side 3 2 Beslutningsdygtighed Side 3 3 Partiets

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Projektdokument. Sammenhængende kommunal ungeindsats Organisering i Lemvig Kommune

Projektdokument. Sammenhængende kommunal ungeindsats Organisering i Lemvig Kommune Projektdokument Sammenhængende kommunal ungeindsats Organisering i Lemvig Kommune Indholdsfortegnelse 1. Baggrund... 2 2. Formål... 3 3. Den bærende idé... 3 4. Målgruppe... 3 5. Leverancer... 3 6. Organisering...

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 14. juni 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 14.6.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/8 2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Åsberg, formand Referent Lis Jespersen, næstformand Torben

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Bjarne Larsen, Kjeld Ebdrup. Ole B. Hovøre mødt i stedet for Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 10, Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Dok:/ Side 1 af 3. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Torsdag d. 02.10.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale

Læs mere

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland

Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Referat fra TR-møde i Region Midtjylland Tid: tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 14.00 Sted: Mødelokale A i Medborgerhuset, Bindslevs plads 5, 8600 Silkeborg Ordstyrer: Lene Meldgaard Referent: Elin Frederiksen

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Torsdag den 12. september 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Trine Henriksen (MB)

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. jan 2017.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. jan 2017. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 8. jan 2017. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 08.01.17 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og evt. afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 7. april 07 på Sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 7. april 07 på Sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 7. april 07 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Anvendelse 3. Justering af dagsorden 4. Forretningsudvalgsrunde 5. FU On The Road 6. Bestyrelsesmøde

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale E, 3. etage, Sønderbro 12

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Mødelokale E, 3. etage, Sønderbro 12 Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Beskæftigelsesudvalget Mødet den 28.11.2017 kl. 09.00-10.30 Mødelokale E, 3. etage, Sønderbro 12 Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016 Referat Konvent møde den 11. juli 2016 Konvent & camp 2016 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen Referat Beredskabskommissionen Kommissionsmøde 4/1 2013 Dato 4. januar 2013 Tid 16:00 Sted Beredskabscenter NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Lars Møller (venstre) - Formand Erik Vium (SF) Bruno

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 18.00 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AaJ), Steen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013 Tilstede: Trine, Sigrid, Nicolai (under punkt 4), Rie, Sidsel, Signe, Mads, Louise (fra punkt 5) og Miriam (referent). Afbud: Oliver Dagsorden: 1. Velkommen

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Arbejdsgruppen Værested

Arbejdsgruppen Værested Arbejdsgruppen Værested - Beskriv indholdet i værestedet- / mødestedstilbud. Følgende punkter er vi i arbejdsgruppen enige om er en vigtig del af værestedet: * ligeværd, gensidig respekt og fælles ansvar

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 5. april 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat. Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune. Mødedato Mandag den 4. februar Tid Kl

Referat. Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune. Mødedato Mandag den 4. februar Tid Kl Referat Mødeforum Frivilligrådet i Næstved Kommune Mødedato Mandag den 4. februar 2019 Tid Kl. 16.30-18.30 Sted for mødet Folkerummet Farimagsvej 16 4700 Næstved Deltagere Anja Adjoh Viggo Thomsen Ebbe

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 6. maj 2014 kl. 19.00 hos Søren Brandt, Piskesmældet 3, 3000 Helsingør. Tilstede:

Læs mere

Referat af RSK-mødet

Referat af RSK-mødet Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer torsdag aften adminmødet: Ordstyrer lørdag: Steff Ordstyrer søndag: Steff Christian tager sig af referatet

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen

Afbud: Helle Tiedemann, Mira Pavlovic, Omid Ghasem Azari og Kåre Harder Olesen Referat af møde i 25. august 2005. Tilstede: Nimer Shama, Anders H. Petersen, Sadia Møller, Jette Garder, Marcus Kocak, Dzevdet Kazimi, Janne Jørgensen, Ena Juhl, Lolan Ottesen, Musse Sheikh Ahmed, Miasser

Læs mere

Også ønsket om indbetaling på MobilPay blev foreslået på årsmødet 2017 og er i dag en nem mulighed for kontingentindbetalinger m.

Også ønsket om indbetaling på MobilPay blev foreslået på årsmødet 2017 og er i dag en nem mulighed for kontingentindbetalinger m. Årsmødet 2017-2018 På årsmødet den 28.2 2017 trak Arne Madsen sig fra formandsposten i NVH - En post som han havde haft siden Netværkshusets start 1999. Arne var husets medstifter, husets fader, husets

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 05.7.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Til: Brugerrådet SOCIAL, SUNDHED OG BESKÆFTIGELSE Org. for voksne udviklingshæmmede. Referat. Maria Lundahl Assov

Til: Brugerrådet SOCIAL, SUNDHED OG BESKÆFTIGELSE Org. for voksne udviklingshæmmede. Referat. Maria Lundahl Assov Til: Brugerrådet SOCIAL, SUNDHED OG BESKÆFTIGELSE Org. for voksne udviklingshæmmede Dato: 21. marts 2012 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat af Brugerrådsmøde

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat fra mødet i Demokrati- og Borgerudvalget

Referat fra mødet i Demokrati- og Borgerudvalget Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Tirsdag den 7. maj 2019 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 16:00-19:00 Medlemmer: Formand: Christian Jørgensen (V) Bente Ankersen

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Skrift til ledere om Medarbejder Udviklings Samtale (MUS), herunder Kompetencevurdering

Skrift til ledere om Medarbejder Udviklings Samtale (MUS), herunder Kompetencevurdering Skrift til ledere om Medarbejder Udviklings Samtale (MUS), herunder Kompetencevurdering Indledning Da Skejby ønsker at være et attraktivt arbejds- og uddannelsessted, er udviklingen af MUS et vigtigt udviklings-

Læs mere

REFERAT INTEGRATIONSRÅDETS MØDE

REFERAT INTEGRATIONSRÅDETS MØDE Arbejdsmarkedsafdelingen Rådhus Alle, 2860 Søborg Tlf. 39 57 18 E-post: sofbva@gladsaxe.dk 06.06 2007 REFERAT af INTEGRATIONSRÅDETS MØDE Mandag den 04.06 2007 kl. 17.30 21.00 Gladsaxe Rådhus lokale 2608

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl. 09.00-15.30 Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3.

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 07-10-2015 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Offentlig mødeprotokol. Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: 26. september 2012 kl. 8:30 Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede:

Offentlig mødeprotokol. Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: 26. september 2012 kl. 8:30 Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede: Møde: Chefgruppe Miljø og Teknik Mødetid: Mødested: Lene Andersens kontor Sekretariat: Tilstede: Afbud: Lene Andersen Nels G. Markussen Rune Asmussen Lars Peter Salhøj Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Dagsorden Referat fra Reersø Lokalråd bestyrelsesmøde hos Knud Torsdag den 24. januar 2019

Dagsorden Referat fra Reersø Lokalråd bestyrelsesmøde hos Knud Torsdag den 24. januar 2019 Dagsorden Referat fra Reersø Lokalråd bestyrelsesmøde hos Knud Torsdag den 24. januar 2019 Tilstede: Vagn, Anita, Knud, Margrethe, Henrik, Lis Fraværende: Kasper Referent: Lis Punkt 1: Godkendelse af referat

Læs mere