Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 22. oktober 2013 med følgende dagsorden:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 22. oktober 2013 med følgende dagsorden:"

Transkript

1 Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat fra styringsdialog 22. oktober 2013 Mødested: Laksetorvet, D 3.32 Mødedato: Sendes til: Alle deltagere Deltagere: Formand Jan Guldmann, Knud Spangsø og Thorkild Westergaard Andersen, bestyrelsesmedlemmer i RandersBolig, kontorchef Dennis Larsen og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck, RandersBolig, sekretariatschef Gitte Vesti, ACkonsulent Camilla Gade, sektionsleder Søren Fonseca og jurist Inge Qvortrup, Randers Kommune Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 22. oktober 2013 med følgende dagsorden: 1. Præsentation af deltagerne 2. Forløbet og forventningerne til styringsdialogen 3. Administrationsselskabets økonomi, herunder a. Gennemgang af regnskab b. Udviklingen i økonomien i 2013, budgetopfølgning c. Opfølgning på genopretning af økonomien, forløber det planmæssigt 4. RandersBolig og boligorganisationerne a. Forvaltningsrevision b. Situationen i Møllevænget og Storgaarden c. Samarbejdet 5. Boligorganisationernes økonomi a. Budgetopfølgning planmæssigt i forhold til aftalte strategi b. Udfordringer i forhold til boligforeningerne c. Administrationsbidrag 6. Boligsocial styringsdialog (bilag til dagsordenen) a. Formål med at inddrage boligsociale problemstillinger i styringsdialogen b. Forebyggelse af udsættelser: koordineret indsats, arbejdsprocedurer c. Boliganvisning d. Boligsocial temadag i foråret 2014, input hertil 7. Eventuelt Punkt 2, Forløbet og forventninger:

2 Forløbet er, at der efter det lovpligtige årlige styringsdialogmøde sendes referat til kommentering hos alle deltagere, hvorefter referatet offentliggøres på kommunens hjemmeside og uploades på almenstyringsdialog.dk, som krævet i almenboliglovgivningen. Forventningerne til mødet er, at den åbne og gode dialog vil give indblik og skabe fundament for et fortsat godt samarbejde mellem tilsynet og RandersBolig. Punkt 3, Boligorganisationerne økonomi: a) Året 2012 er kendetegnet ved at være et katastrofeår for RandersBolig. Det var et oprydningsår, hvor der var: Ledelsesmæssig turbulens Manglende økonomisk styring, der skulle rettes op på Afskedigelsesrunder og reorganisering af hele RandersBolig Opstramning af økonomistyringen Budgettet, der var lagt for 2012, var dårligt og ikke retvisende. Der har været et merforbrug på lønningssiden på grund af udbetalinger i forbindelse med afskedigelser og ekstraomkostninger til ekstern hjælp (DAB). Der forventes også i 2013 en ekstraomkostning til ekstern hjælp, men den holder sig inden for det budgetterede loft. Alle afskedigelsessager er nu afsluttet, men den sidste sag omkring erstatningskrav fra den tidligere direktør er først regnskabsmæssigt afsluttet i Der var afsat et beløb til dette, som svarer til det faktiske beløb, der er udbetalt. Den bogførte værdi af ejendommen på Marsvej 1 er forventeligt noget højere, end den reelle værdi ved et salg. Det samlede IT-system, herunder hjemmeside og boligopskrivning, er nu helt oppe at køre, og fungerer nu som bestilt. I forhold til forvaltningsrevision, er der nu foretaget forvaltningsrevision på 5 udvalgte, relevante områder. RandersBolig udleverede notat med beskrivelse af områderne. Forvaltningsrevisionen gennemføres for 2013, og der vil efterfølgende blive udarbejdet et notat til revisionen, som vil blive indarbejdet i revisionsprotokollatet for de enkelte boligorganisationer, og dermed også blive synliggjort i Randersboligs regnskab for De 5 fokusområder, der er valgt ud, er: 1. Markvandringer (genindført) a. Der vil blive udarbejdet deltaljerede vedligeholdelsesplaner for 2014 b. Der udarbejdes langsigtede vedligeholdelsesplaner samtidig hermed

3 c. Der har været en meget positiv holdning i beboerdemokratiet i forbindelse med markvandringerne fremmer dialog og forståelse d. Der vil ske stikprøvemåling 2. Inkassoprocedurer opdateres a. Der er indgået et samarbejde med et professionelt firma b. Der udarbejdes en analyse til brug for det fremtidige arbejde 3. Tomgang (med lejetab til følge) a. Massivt fokus på området 4. Flyttesager a. Fokus på genudlejningshastigheden b. Proceduregennemgang og tilrettelser, hvor det vurderes formålstjenstligt 5. Beboerklager a. Fokus på opdatering og forbedring af forretningsgange Der har i årets løb også været arbejdet med udarbejdelse af forretningsgange, som aftalt på forrige styringsdialogmøde. Der pågår stadig et arbejde med at lave skriftlige forretningsgange for alle områder. I tvivlssituationer på et område, hvor der endnu ikke er en skriftlig forretningsgang, anvendes DAB s forretningsgange. Der er taget udgangspunkt i kerneområderne, og der sker en status ved regnskabsudarbejdelse. De områder, der først er fokuseret på er tab ved fraflytning, økonomistyring, inkasso og tomgangstab. Ved de sidste to punkter er der sat samme resultatmål og procedure, som DAB anvender. Thorkild Westergaard Andersen (TWA) pointerer, at han ikke mener, der foreligger forretningsgange. Knud Spangsø (KS) og Jan Guldmann (JG) pointerer, at de er enige i Dennis Larsens (DLA) redegørelse for arbejdet med forretningsgange. b) Budgettet for RandersBolig for 2013 er fulgt, med en lille positiv afvigelse. Således er det estimerede resultat for hele 2013 nu på kr. i overskud, mod budgetteret kr. i underskud. Der er ikke større kendte afvigelser i sidste kvartal af 2013, hvorfor resultatet alt andet lige forventes at blive som estimeret. JG oplyser, at regnskabet følger budgettet. Det betyder også, at flytteomkostninger, generelle synsomkostninger og de andre punkter, der blev vedtaget i forbindelse med udarbejdelse af budget 2013, først bliver indarbejdet i budget 2013/2014. Dette kan medføre en ekstrabetaling til de enkelte boligforeninger, hvilket der var enighed om i bestyrelsen ved budgetvedtagelsen. Der var endvidere enighed om at trække udgifter til lokalinspektører fra dispositionsfonden. DLA oplyste, at RandersBolig har trukket på ekstern revisorhjælp ved basisudgifter. Dette er konteret på de enkelte boligorganisationer, det er dog ikke tilfældet ved Møllevænget & Storgaarden. Møllevænget & Storgaarden har alene betalt udgifter i forbindelse med indberetning til Landsbyggefonden, jf. normalproceduren. TWA oplyser, at Møllevænget & Storgaarden er indforstået med dette, såfremt det er normal procedure.

4 JG fremhævede, at repræsentanter fra alle boligorganisationer i RandersBolig har accepteret budget for indeværende år, samt de forudsætninger, der lå til grund for dette. TWA er uenig i at regnskabet er retvisende og reelt viser, at RandersBolig er insolvent. TWA ønsker at tilsynet i højere grad skal forholde sig kritisk hertil samt forholde sig til den service, som RandersBolig yder boligforeningerne. Søren Fonseca (SF) påpegede, at tilsynet skal påse, at RandersBolig drives forsvarligt og betryggende i den givne situation, herunder at økonomien udvikler sig som forventet eller bedre. I den forbindelse er det positivt, at budgettet er retvisende og følges, endda med et lille plus. Tilsyn skal ikke fastlægge RandersBoligs serviceniveau det er et anliggende mellem RandersBolig og Boligforeningerne. c) Administrationsbygningen er nu klar til yderligere delvis udlejning efter en rokering internt i RandersBolig. Det afventer dog pt. bestyrelsens beslutning om salg af administrationsbygningen eller ej. Der er fortsat en lejeindtægt på ca kr. årligt fra Skovdyrkerne. Der forventes at være mulighed for yderligere ca kr. i lejeindtægt, såfremt det resterende ledige areal udlejes. Tilsynet henstiller til, at der arbejdes aktivt med at udleje det resterende areal, og at dette ikke afventer stillingtagen til salg eller ej. JG oplyser, at en beslutning om salg eller ej forventes at være truffet inden årets udgang. Tilsynet tilkendegav, at salg må betragtes som værende en ikke sandsynlig mulighed på grund af det aktuelle marked og bygningens høje bogførte værdi. Planen er fortsat at afvikle gæld fra 1. januar Der er endnu ikke i bestyrelsen taget stilling til tidshorisont for afvikling og i givet fald rækkefølgen ligesom der heller ikke er taget stilling til om det i stedet skal omlægges til indskud. Budget for 2014 er i balance. Der er indregnet ca kr. ekstra i indtægt fra administrationsbidrag. De positive økonomiske effekter, der måtte komme af forvaltningsrevisionen vil kunne ses i de enkelte afdelingers regnskab, men ikke i RandersBoligs regnskab direkte. Den positive effekt forventes dog modvirket af stigende tab ved fraflytning. Dette forventes også i regnskab 2012/2013. Det er indirekte indarbejdet i afdelingerne budgetter allerede. Punkt 4, RandersBolig og boligorganisationerne: a) Resultatet af den udførte forvaltningsrevision munder ud i et notat til revisionen og indarbejdes i de enkelte protokollater for boligorganisationerne. Dermed kommer det også indirekte med i RandersBoligs regnskab.

5 b) Møllevænget & Storgaardens overvejelser om udtræden af RandersBolig udgør en stor udfordring i forhold til RandersBoligs fortsatte eksistens. RandersBolig blev af den tidligere ledelse fejlagtigt drevet med karakter af en fælles boligorganisation, men burde i henhold til beslutningsgrundlaget i stedet have været drevet som et egentligt administrationsselskab. Opgaven er nu at ændre samarbejdsgrundlaget, så de enkelte boligorganisationers eventuelle ønske om mere selvstændige profiler i form af egne logo og driftskontorer muliggøres. TWA fremførte, at der er brug for at se på stiftelsesdokument, vedtægter og administrationskonceptet. Der er nedsat en gruppe i bestyrelsen til at forestå dette arbejde. Gruppen består af Jan Guldmann, Thorkild Westergaard Andersen og Allan Rasmussen som repræsentant for boligorganisationerne under Fælleskontoret. Gruppens formål er, at udarbejde et nyt grundlag, som alle boligorganisationer kan blive enige om. Det blev aftalt, at bestyrelsen i RandersBolig udarbejder tidsplan for arbejdet med et nyt dokumentgrundlag. Tidsplanen deles i to, afhængigt af målsætning: fortsat drift eller afvikling af RandersBolig. Tidsplanen sendes til Tilsynet inden 1. december Sammen med tidsplanen ønsker tilsynet også en tilkendegivelse fra RandersBolig om, hvornår og hvordan Randers Kommune ønskes at medvirke til arbejdet. Ændringer i dokumentgrundlaget skal vedtages på repræsentantskabsmøde. Der pågik en drøftelse omkring dokumentgrundlag og vedtagelse heraf. Tilsynet opfordrer til dialog i gruppen omkring, hvad der forventes af samarbejdsaftale, vedtægter og administrationskoncept og gentog at Randers Kommune vil medvirke til, at der opnås et resultat. TWA oplyste, at Møllevænget & Storgaarden har aflyst det varslede repræsentantskabsmøde i november 2013, hvor muligheden for udtræden af RandersBolig skulle behandles. Møllevænget & Storgaarden ønsker dog fortsat at drøfte dette emne i c) Omkring samarbejdet var meldingen, at det for det meste går godt. Tilsynet meddelte, at punktet er på ikke mindst som en opsamling i forhold til sidste år. Fælleskontoret ved KS roste RandersBolig, herunder ikke mindst økonomiafdelingen for hele sagsgangen med udarbejdelse af nye budgetter. Randers Boligforening af 1940 ved JG sluttede op

6 om dette og tilføjede, at der generelt var et positivt og godt samarbejde med afdelingerne og RandersBolig. DL oplyste, at det har været et stort arbejde og pres at få vendt økonomien i RandersBolig. Der er sket store forbedringer i forhold til for 1 år siden, fx markvandringerne har været en god og positiv oplevelse. Statistisk set ligger RandersBolig nu højere end andre administrationsorganisationer i forhold til besvarelse af henvendelser i udlejningen, både ved telefoniske og personlige henvendelser. Fælles for alle boligorganisationer gælder, at den lokale driftsledelse er opgraderet, blandt andet er synsopgaver og ansvar for mesterfunktionen overdraget til de enkelte boligorganisationer. Der er således sket en decentralisering af ansvaret. Lokalinspektører er ved at være på plads mange steder ude i lokalområderne, dog afhænger etableringen af lokalkontorer/driftscentre af, om den enkelte boligorganisation har råd til at betale for etableringen af disse. TWA mener, der fortsat er utilfredshed blandt nogle beboere. DLA oplyser, at RandersBolig gerne vil indgå i en dialog om ønskerne og mulige løsninger inden for den enkelte boligorganisations økonomiske rammer. JG oplyser, at 1940 oplever større tilfredshed blandt beboerne, da der er øget synlighed og tæt kontakt. En del af tilfredsheden tilskriver JG også, at der i 1940 er arbejdet meget med at kommunikere til og informere afdelingsbestyrelser og beboere. Punkt 5, Boligorganisationernes økonomi: a + b) De enkelte boligorganisationers økonomi er i varierende grad under pres. Et fællestræk er, at det skyldes manglende økonomisk styring. En konsekvens heraf er, at det er vanskeligt med nye projekter, mange skal udskydes. Der pågik herefter en drøftelse omkring ansvar for økonomien og den manglende styring i boligorganisationerne. Tilsynet tilkendegav, at det er bestyrelsens samlede ansvar at sørge for en forsvarlig økonomi og løse problemer bedst muligt. TWA gav udtryk for at Randers Kommune og tilsynet i høj grad også er ansvarlige for den økonomiske situation i boligorganisationerne. Tilsynet pointerede på det kraftigste, at tilsynet ikke har ansvaret for økonomien i de enkelte boligorganisationer, men at det er den enkelte boligorganisation og den til enhver tid siddende organisationsbestyrelses ansvar.

7 JG erklærede sig enig heri og uddybede, at det er bestyrelsen og repræsentantskabet, der har valgt bestyrelsen, som har ansvaret. Med hensyn til budgetopfølgning har RandersBolig på styringsdialogen i 2012 tilkendegivet, at der indføres halvårsregnskaber i RandersBolig. Det er fortsat ambitionen at indføre halvårs- regnskab efter samme koncept som DAB. Før at dette kan gennemføres, er der dog fortsat nogle udfordringer i forhold til en standardiseret kontoplan, som er en forudsætning for en systematisk budgetopfølgning. Den sidste del af kontoplanen forventes at kunne implementeres i foråret 2014, hvorefter det vil være muligt at lave luksusudgaven af budgetopfølgning. Dette vil også give mulighed for en mere detaljeret budgetopfølgning for de enkelte afdelinger, der måtte ønske det. Der udarbejdes dog manuelt opfølgning på budget på de vigtige poster og driftskonti. Dette er indarbejdet i hverdagen nu og vil på sigt blandt andet give stordriftsfordele. Dialogen med afdelingsbestyrelserne opleves tilsvarende at være blevet bedre, der opleves ikke klager fra afdelingsbestyrelserne, ligesom der nu er mulighed for en overordnet opfølgning på egne konti via hjemmesiden. TWA oplever, at der er klager fra afdelingerne fortsat. c) JG oplyser, at der i øjeblikket pågår en debat i bestyrelsen om, hvordan opkrævning af øget administrationsbidrag bedst løses. Oplægget fra administrationen er, at det hæves successivt. I budget 2014 er indarbejdet en stigning på 100 kr. + moms i administrationsbidrag. Dertil kommer en stigning i boligorganisationens egen drift, og det er svingende, hvor meget det er. Fælles gælder, at det er et krav, at der opkræves kostægte administrationsbidrag. Der kommer en stigning som følge af en lovændring om dækning af lejetab på 313 kr. pr. lejemål pr. år.. Lejetab blev tidligere dækket af den enkelte afdeling, men med lovændringen spredes det nu ud på hele boligorganisationen, hvilket medfører en stigning for nogle og et fald for andre. For Møllevænget & Storgaardens vedkommende er opkrævningen af beløb til dækning af lejetab medtaget i den økonomiske genopretningsplan, der blev vedtaget på det ordinære repræsentantskabsmøde den 19. marts For de øvrige boligorganisationer er det mere en afvejning, om man i 2013 skal opkræve beløbet bagudrettet. Punkt 6, Boligsocial styringsdialog: a) Gitte Vesti præsenterer tankerne bag beslutningen om at inddrage boligsociale problemstillinger og udviklingsområder styringsdialogen. Håbet er, at økonomi og det boligsociale kan sammentænkes.

8 b) Ønsket fra kommunen er et bedre samarbejde omkring udsættelser, da det er noget alle taber på, både lejeren, boligorganisationen og kommunen. Socialudvalget og Randers Kommune ønsker et fokus på forebyggende indsatser. Forvaltningen er i gang med en intern proces for at optimere indsatsen, men der er brug for et tættere samarbejde med boligorganisationerne især omkring familier og dem, kommunen har boliganvist. På mødet blev der fremlagt statistik fra fogedretten, der viste, at der de to forgangne år var 143 udsættelser af lejere i Randers retskreds. I første halvår 2013 er den oppe på 84 og Randers Kommune forudser, at der kan komme flere udsættelser i 2014 bl.a. pga. kontanthjælpsreformen. Dennis Larsen fra RandersBolig gennemgik rykker- og udsættelsesproceduren: - 1. rykker sendes 8-10 dage efter den 1. i måneden - 2.rykker er en administrativ ophævelse af lejemålet og sendes ud 14 dage efter 1. rykker. Her er der en klausul om, at lejemålet opretholdes hvis det skyldige beløb indbetales - 3.rykker sendes ud 5 dage efter 2. rykker. Herefter går sagen videre til advokat. JG nævnte, at de enkelte boligforeninger også har et stort ønske og behov for, at Randers Kommune aktivt vil indgå i udsættelsessager, inden de ender som en sådan. Han opfordrede kommunen til at tage stilling til, om der var mulighed for et kommunalt udlæg for huslejen, da det kunne minimere omkostninger for alle parter. Aftalt, at der nedsættes en arbejdsgruppe med deltagere fra både kommunen og RandersBolig Arbejdsgruppen skal se på, hvordan kommunen og RandersBolig kan samarbejde om en tidligere indsats overfor lejere, der er i risiko for udsættelse af deres bolig. I den forbindelse kan der være brug for en kortlægning af behovet for en forebyggende indsats og en afklaring af, hvem den skal målrettes mod. Gruppen vil derudover se på indholdet i rykkerskrivelserne, herunder hvor der evt. kan tilføjes information om kommunens muligheder for at hjælpe lejere der i økonomiske vanskeligheder. c) Gitte Vesti fremlagde en oversigt over de sager, der er blevet behandlet af kommunens boliganvisning. Der er enighed om, at det nuværende system fungerer tilfredsstillende, og at der er en acceptabel ventetid på lejlighederne. Der er dog behov for fokus på, at systemet er sårbart, når få personer har opgaven. Dennis Larsen fra RandersBolig oplyste, at opgaven fremover vil varetages af de enkelte boligrådgivere, som har ansvar for hver deres afdelinger. Dennis sender liste over kontaktpersoner til kommunen.

9 d) Randers kommune vil gerne afholde en temadag om fælles boligsociale interesseområder i foråret Målgruppen vil være afdelingsbestyrelser, politikere, forvaltningsfolk osv. Der er enighed om, at det er en god ide at inddrage afdelingsbestyrelserne. Konkret blev det aftalt, at Bysekretariatet skal være med i planlægningen fra boligorganisationernes side. RandersBolig informeres herefter om de temaer, man foreslår og kan hjælpe med at indkalde til temamødet.

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 5. november 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 5. november 2013 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat Lejerbo Styringsdialog Mødested: Laksetorvet, D 3.32 Mødedato: 06-11-2013 Sendes til: Lejerbo, Deltagere: Formand Lars Bak og næstformand

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 3. december 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 3. december 2013 med følgende dagsorden: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Møllevænget Storgaarden Mødested: Laksetorvet D.3.32 Mødedato: 03-12-2013 Sendes til: Møllevænget Storgaarden, RandersBolig

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 29. oktober 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 29. oktober 2013 med følgende dagsorden: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Styringsdialogmøde A/B Andelsbo Mødested: Laksetorvet, C 3.10 Mødedato: 30-10-2013 Sendes til: RandersBolig, A/B Andelsbo Deltagere: Kontorchef Dennis

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 7. oktober 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 7. oktober 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af styringsdialogmøde 7. oktober 2014 Mødested: Laksetorvet, E.2.72 Mødedato: 07-10-2014 Sendes til: RandersBolig, Gitte Vesti og

Læs mere

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-11-2015 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 29-09-2016 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Fra

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 27. november 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 27. november 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af Styringsdialogmøde den 27. november 2014 Mødested: Laksetorvet, D.3.39 Mødedato: 27-11-2014 Sendes til: RandersBolig og Møllevænget

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Vedrørende: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874, styringsdialog 2017 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Mødedato: 06-06-2017 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. dec. 2013 Referat udsendt den 3. feb. 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. dec. 2013 Referat udsendt den 3. feb. 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. dec. 2013 Referat udsendt den 3. feb. 2014 Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-06-2016 Sendes til: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Domea Ingen Ingen Ingen Afsluttet A/B Andelsbo 1 Budgetter var ikke kostægte Der udarbejdes fra nu af og fremover kostægte budgetter Ingen Afsluttet Vorup Ingen Ingen Ingen Afsluttet Typografernes Stiftelse

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 11. november 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 11. november 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af styringsdialogmøde den 11. november 2014 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Mødedato: 11-11-2014 Sendes til: Randers Bolig og

Læs mere

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen Redegørelse Vedrørende: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 14-06-2016 Sendes til: Vorup Boligforening af 1945 og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 20. marts 2014 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Gudenå 20.03.2014 Side

Læs mere

Fra boligorganisationen: Mogens Vive, formand, og Jannie Amdi, næstformand

Fra boligorganisationen: Mogens Vive, formand, og Jannie Amdi, næstformand Referat Forvaltning: UMT Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, Kundecenteret UMT Mødedato: 07-06-2019 Sendes til: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog A/B Gudenå 2017 Mødested: Odinsgade 7, lokale D. 3.32 Mødedato: 27-09-2017 Sendes til: A/B Gudenå og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

RandersBolig: Jan Guldmann, formand, Mogens Vive, næstformand, Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesmedlem

RandersBolig: Jan Guldmann, formand, Mogens Vive, næstformand, Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesmedlem Redegørelse Vedrørende: Redegørelse Sagsnavn: RandersBolig styringsdialog 2015 Sagsnummer: 03.11.00-S55-15-15 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen E-mail: lhp@randers.dk Forvaltning: Sekretariat Dato: 24-11-2015

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Møllevænget & Storgaarden

Møllevænget & Storgaarden Møllevænget & Storgaarden Referat fra bestyrelsesmøde mandag den 3. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat bestyrelsesmøde MSBolig 03.03.2014 side 1 Mødedeltagere: Bestyrelsen

Læs mere

Boligorganisationen: Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesformand, Lars Krogsdorf- Jensen, næstformand, Peter Rosborg, Preben Søndergaard.

Boligorganisationen: Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesformand, Lars Krogsdorf- Jensen, næstformand, Peter Rosborg, Preben Søndergaard. Redegørelse Vedrørende: Styringsdialog 2016 Møllevænget og Storgaarden Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 22-09-2016 Sendes til: Bestyrelsen for Møllevænget og Storgaarden

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af: Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af:   Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen Vedrørende: Notat vedrørende forhold drøftet under styringsdialogen Sagsnavn: Styringsdialog 2012 (12/002941) Sagsnummer: 03.11.00-K00-1-12 Skrevet af: Marianne Sølgaard E-mail: Marianne.Solgaard@randers.dk

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring Styringsdialogmøde med Domea Hjørring Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Dir. Mikki Frandsen,

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand, og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand, og Frank Jonsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Fælles - Referat Mødested: Laksetorvet kundecentret Mødedato: 20-06-2018 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening: Peder

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand Redegørelse Forvaltning: UMT Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog 2019 Mødested: Laksetorvet kundecentret Mødedato: 29-05-2019 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening:

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag 55) teret Nr. Udfordring Aftaler maj (ØU 10. juni ) Aftaler juli (ØU 26. august ) Aftaler august/september

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 15. april 2019 Referat udsendt den 3. maj 2019 BMR Referat fra ordinært organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 30. april 2019 kl. 13.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Boligorganisationen: Formand Knud Spangsøe, næstformand Lone Jakobsen

Boligorganisationen: Formand Knud Spangsøe, næstformand Lone Jakobsen Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, lokale E 3.05 Mødedato: 13-10-2016 Sendes til: RandersBolig og A/B Gudenå Deltagere: Boligorganisationen: Formand Knud

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag 55) teret Nr. Udfordring Aftaler maj (ØU 10. juni ) Aftaler juli (ØU 26. august ) Aftaler august/september

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Boligorganisationen: Formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Kaj Herholdt Madsen

Boligorganisationen: Formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Kaj Herholdt Madsen Redegørelse Vedrørende: Styringsdialog 2016, RandersBolig Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 07-11-2016 Sendes til: RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen: Formand Jan Guldmann, næstformand Mogens

Læs mere

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem Notat Vedrørende: Redegørelse styringsdialog Vorup Boligforening Sagsnavn: Vorup Boligforening styringsdialog 2015 Sagsnummer: 03.11.00-S55-3-15 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen E-mail: lhp@randers.dk

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland Overskrift Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Styringsdialogmøde med Boligselskabet Nordjylland Arsenalvej 20, 9800 Hjørring Formand: Troels

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hirtshals

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hirtshals Styringsdialogmøde med Domea Hirtshals Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Mødedato: Dato

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Randers Kommune, tilsynet med almene boliger har indbudt til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden:

Randers Kommune, tilsynet med almene boliger har indbudt til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, lokale E. 1.93 Mødedato: 14-09-2017 Sendes til: Møllevænget & Storgaarden og RandersBolig Deltagere: Administrationen: Kenneth

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 4. december 2014 Referat udsendt den 19. december 2014 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat for bestyrelsesmøde Torsdag den 11. december 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger.

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger. Referat Forvaltning: Miljø og Teknik, Sekretariatet Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 17-11-2015 Sendes til: Lejerbo Randers Deltagere: Lejerbo:

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014 1 Deltagere: fsb Bjarne Larsson Pia Nielsen Terkel Kunding Københavns Kommune, Teknik og Miljøforvaltningen Morten Boje Carina Wedell Andersen Ole Bjerregaard Louise Høyer Fie Cathrine Støttrup Olsen (ref.)

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog med Domea Randers Mødested: E.1.93 Mødedato: 23-11-2017 Sendes til: Domea Deltagere: Administrationen: Mikki Schougaard Frandsen, kundechef Boligorganisationen:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsen: formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorph-Jensen

Bestyrelsen: formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorph-Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde med RandersBolig Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 16-11-2017 Sendes til: RandersBolig Deltagere: Bestyrelsen: formand Jan Guldmann,

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med

Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med Dato: 10.01.2017 Tid: 10:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Emilie Kejlberg Jensen Journalnr.: 16/20623 Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med Boligselskabet af 2014 Deltagere: Tommy E. Hansen

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2017 Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 13-06-2017 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening:

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat. Vedrørende: Statusmøde med RandersBolig (1. kvartal 2017) Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Dato: Sendes til: RandersBolig

Referat. Vedrørende: Statusmøde med RandersBolig (1. kvartal 2017) Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Dato: Sendes til: RandersBolig Referat Vedrørende: Statusmøde med RandersBolig (1. kvartal 2017) Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Dato: 31-03-2017 Sendes til: RandersBolig Deltagere: RandersBolig: Kenneth Taylor, direktør og

Læs mere

Bestyrelsen: Formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorf-Jensen

Bestyrelsen: Formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorf-Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat, Udvikling, Miljø og Teknik Møde vedr.: Styringsdialog RandersBolig Mødested: E. 1.93 Odinsgade Mødedato: 9-11-2018 Sendes til: RandersBolig Deltagere: Bestyrelsen: Formand

Læs mere

Boligorganisationen: formand Knud Spangsø, næstformand Lone Jakobsen

Boligorganisationen: formand Knud Spangsø, næstformand Lone Jakobsen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse A/B Gudenå styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 18-09-2018 Sendes til: RandersBolig og A/B Gudenå Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Randers Kommune, tilsynet: Kristina Ertmann Nielsen, Mette Lykke Laursen, Flemming Juhl og Inge Qvortrup

Randers Kommune, tilsynet: Kristina Ertmann Nielsen, Mette Lykke Laursen, Flemming Juhl og Inge Qvortrup Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2018, Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Mødested: Laksetorvet, kundecenter Udvikling, Miljø og teknik Mødedato: 13-06-2018 Sendes

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Administrationen: Kenneth Taylor Hansen, direktør og Karin Jensen, forvaltningskonsulent.

Administrationen: Kenneth Taylor Hansen, direktør og Karin Jensen, forvaltningskonsulent. Redegørelse Forvaltning: Udvikling, Miljø og Teknik Møde vedr.: Styringsdialogmøde med Møllevænget & Storgaarden Mødested: Laksetorvet, E. 1.93 Mødedato: 11-09-2018 Sendes til: Møllevænget & Storgaarden

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. maj 2016 Referat udsendt den 27. maj 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. maj 2016 Referat udsendt den 27. maj 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. maj 2016 Referat udsendt den 27. maj 2016 BMR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 18. maj 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen. Fra administrationen: forretningsfører Pia Hesselvig

Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen. Fra administrationen: forretningsfører Pia Hesselvig Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Lejerbo Randers Mødested: Laksetorvet, lokale E 3.11 Mødedato: 21-11-2016 Sendes til: Lejerbo Deltagere: Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten

Læs mere

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed)

Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina Petersen (Afdelingsleder), Marie-Louise Bruun (Jurist) og Line Palm (Tilsynsmyndighed) Tema: Styringsdialogmøde 2019 Boligforeningen Grejsdalen Tid: 13. september 2019, kl. 13-14 Sted: Kirketorvet 22, 7100 Vejle mødelokale 3 Deltagere Hans Emborg (Formand) og Michael Hansen (Kasserer) Sina

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Trine Christensen

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Trine Christensen Redegørelse Møde vedr.: Styringsdialog Randers Boligforening af 1940 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Dato: 06-10-2016 Sendes til: Randers Boligforening af 1940 og RandersBolig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ

Referat fra bestyrelsesmøde. Tirsdag den 9. januar 2018 kl Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 2. januar 2018 Referat udsendt den 12. januar 2018 Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 17.30 Mødested: Driftscentret, Dronningborg Boulevard 91

Læs mere

1. De Vanføres Boligselskab Boligkontoret har primo november 2011 fremsendt brev til kommunen angående udpegelse af likvidator af DVB Hovedselskabet.

1. De Vanføres Boligselskab Boligkontoret har primo november 2011 fremsendt brev til kommunen angående udpegelse af likvidator af DVB Hovedselskabet. 1 Deltagere De Vanføres Boligselskab for København v/ Boligkontoret Danmark Bent Gail Kalashnyk (Boligkontoret Danmark) Helle Hjorting (Boligkontoret Danmark) Dennis Larsen (Boligkontoret Danmark) Københavns

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 3Bs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP 1031 Taastrup Torv I og II 1032 Taastrup Torv Plejeboliger Opførelsesår: 2014 33 boliger 1029 Møllegården Opførelsesår: 1975 10 boliger 1028 Kongsgården Opførelsesår: 1975

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den. 8. december 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den. 8. december 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialogmøde 2014 Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 08-12-2014 Sendes til: Randers Boligforening af 1940, RandersBolig,

Læs mere

Møllevænget & Storgaarden

Møllevænget & Storgaarden Møllevænget & Storgaarden Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde mandag den 17. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat ekstraordinært bestyrelsesmøde MSBolig 17.03.2014 side

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 62 21 19 76 - fax 6220 1010 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 26. november 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 26. november 2013 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale C 2.25 Mødedato: 26-11-2013 Sendes til: RandersBolig, Randers Boligforening af

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018

Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018 Referat Dato: 04-12-2018 Reference: Stina Sejersen Tlf.: 89 59 40 25 E-mail: sta@norddjurs.dk Journalnr.: 18/18123 Referat fra styringsdialogmøde med Boligselskabet af 2014 den 4. december 2018 Deltagere:

Læs mere

Administrationen: Berit Rudbeck, forvaltningskonsulent, Jette Halkjær, teamleder økonomi og Kenneth Taylor Hansen, direktør

Administrationen: Berit Rudbeck, forvaltningskonsulent, Jette Halkjær, teamleder økonomi og Kenneth Taylor Hansen, direktør Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 01-11-2018 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen,

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 9. marts 2017 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Referat Den 8. november 2016

Referat Den 8. november 2016 Glostrup, den 16. november 2016 Referat Den 8. november 2016 Mødeart: Mødested: Mødetid: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 16.30-17.00 Bestyrelsen holder møde med Revisionsinstituttet

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 A/B Gudenå A/B Andelsbo

Vorup Boligforening af 1945 A/B Gudenå A/B Andelsbo Vorup Boligforening af 1945 A/B Gudenå A/B Andelsbo Referat fra orienterende repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. juni 2019 kl. 18.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra orienterende repræsentantskabsmøde

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 28. marts 2017 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ

Læs mere

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed

NOTAT Center for Kultur Idræt og Sundhed Aftaledokument for styringsdialogmødet mellem Fredensborg Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2014/2015. Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 6. oktober

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019 Bestyrelsesmøde Mødedato: 16. april 2019 Mødet påbegyndt: kl. 10.00 Mødet afsluttet: kl. 13.30 Mødested: Kontoret, Arsenalvej 20 Deltagere: Bidstrup Hansen, Britta Larsen, Kurt Kristiansen, Peter Clemmensen,

Læs mere

VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Charlotteager I Opførelsesår: 1979 182 boliger, etagebyggeri Charlotteager II Opførelsesår: 1981 186 boliger, etagebyggeri Charlottegårdshave Opførelsesår: 1982 71 boliger,

Læs mere

SVEJGAARD ǀ GALST ǀ QWIST

SVEJGAARD ǀ GALST ǀ QWIST MØLLEVÆNGET & STORGAARDEN ØKON OMISK S I T U A T I O N H E N S T I L L I N G / P Å BU D O M I K K E A T U D T R Æ D E A F R A N D E R S B O L I G Advokat Henrik Qwist hq@svega.dk J.nr. 135088-000423 SVEJGAARD

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Randers Kommune har indbudt til det årlige styringsdialogmøde, der i år blev afholdt i boligorganisationens driftscenter, Bjellerupparken.

Randers Kommune har indbudt til det årlige styringsdialogmøde, der i år blev afholdt i boligorganisationens driftscenter, Bjellerupparken. Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 09-11-2017 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Administrationen: Direktør Kenneth

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. november 2012 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014 1 Deltagere Boligselskabet De Unges Almene Boligselskab/ ved Ubsbolig A/S: Jan Hansen, regnskabschef Martin Staal, driftschef Rasmus Okholm, afdelingschef for udlejningen Gregers Andersen, afdelingschef

Læs mere