INSPIRATIONSBROCHURE INDRETNING OG DESIGN LANDSDÆKKENDE MØBELSHOWROOMS SCAN OFFICE SOM SAMARBEJDSPARTNER HVORFOR VÆLGE SCAN OFFICE?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INSPIRATIONSBROCHURE INDRETNING OG DESIGN LANDSDÆKKENDE MØBELSHOWROOMS SCAN OFFICE SOM SAMARBEJDSPARTNER HVORFOR VÆLGE SCAN OFFICE?"

Transkript

1 SCAN OFFICE SOM SAMARBEJDSPARTNER Scan Office er lsdækkende leverører af kontormøbler og indretningsløsninger. Virksomheden er lsdækkende og 100% danskejet og danskdrevet. Gennem adskillige år har Scan Office arbejdet med salg til det offentlige og det private marked. Vores hovedsæde ligger i Herlev og huser både ledelsen, de sjællske konsulenter, egen tegnestue og vores største showroom. Scan Office har mere end 35 sælgere fordelt rundt om i let, som alle har et godt tæt lokalkendskab. Scan Office har et stort og bredt sortiment af kontormøbler og boligtilbehør. Selvom vi har rødder i den skinaviske møbeltradition, så gør vi os i meget et end de populære designklassikere. Vi kan levere stort set alle slags kontormøbler i alle prislejer til konkurrencedygtige priser. Vi lægger vægt på, at kunne imødekomme alle former for behov og ønsker. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller lovgivning, for vi ønsker kun at levere møbler af høj stard. I vores univers skal møbler kunne fungere i mange år både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Hos Scan Office sætter vi barren højt, når vi løser indretningsopgaver. Vi lægger vægt på troværdighed og gør en dyd ud af at forstå din virksomheds DNA. Og vi lytter først og fremmest til dine ønsker og behov, når vi skaber indretningsløsninger, der lige netop passer til din virksomhed. Vi er gode til at rådgive og være din professionelle sparringspartner, for vores konsulenter er alle specialister indenfor deres felt. LANDSDÆKKENDE MØBELSHOWROOMS Du finder vores møbelshowrooms i både Herlev, Horsens, Esbjerg og Aalborg. Her kan du finde inspiration til dit næste projekt og vi står også klar med gode råd og vejledning. Åbningstider i Herlev, Horsens & Esbjerg: Mag til torsdag: / Fredag: Åbningstider i Aalborg, Fredericia & Herning: Mag til torsdag: / Fredag: INDRETNING OG DESIGN INSPIRATIONSBROCHURE HVORFOR VÆLGE SCAN OFFICE? Vi er lsdækkende 100% danskejet og danskdrevet Mange års erfaring indenfor møbelbranchen Bredt sortiment af kontormøbler og boligtilbehør Kompetent kunderådgivning og løsninger Koordinatorer der styrer løsningen igennem fra A til B Effektiv og sikker levering/montering via logistikcentre LOGISTIKCECENTRE Scan Office har logistikcentre både øst og vest for Storebælt, så uanset hvor i let du befinder dig, kan vi være hos dig indenfor kort tid. Vores logistikcentre er placeret her: Ringager 21, 2605 Brøndby Vejlevej 104, 8700 Horsens Frederikstadvej 15, 9200 Aalborg V Ellekær Herlev Vejlevej Horsens Glentevej Esbjerg Ø Hobrovej Aalborg Industrivej Syd Herning Strevelinsvej Fredericia KONTAKT SCAN OFFICE PÅ TLF LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF KONTORMØBLER OG INDRETNINGSLØSNINGER

2 INDRETNING HANDLER OM INNOVATION OG INDLEVELSE Scan Office er lsdækkende leverører af kontormøbler og indretningsløsninger. Virksomheden er lsdækkende og 100% danskejet og danskdrevet. Gennem adskillige år har Scan Office arbejdet med salg til det offentlige og private marked. Hovedsædet ligger i Herlev og huser både ledelsen, de sjællske konsulenter, egen tegnestue og vores største showroom. Ydermere har vi showrooms i både Horsens, Esbjerg, Aalborg, Fredericia og Herning. Scan Office har mere end 35 sælgere fordelt rundt om i let, som alle har et godt tæt lokalkendskab. Logistikken er placeret både øst og vest for Storebælt, så uanset hvor i let du befinder dig, kan vi være hos dig indenfor kort tid. Scan Office har et stort og bredt sortiment af kontormøbler og boligtilbehør. Selvom vi har rødder i den skinaviske møbeltradition, så gør vi os i meget et end de populære designklassikere. Vi kan levere stort set alle slags kontormøbler i alle prislejer til konkurrencedygtige priser. For vi lægger vægt på, at kunne imødekomme alle former for behov og ønsker. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller lovgivning, for vi ønsker kun at levere møbler af høj stard. I vores univers skal møbler kunne fungere i mange år både æstetisk og kvalitetsmæssigt. INDRETNINGSLØSNINGER OG ARKITEKTHJÆLP Tegnestuen er det kreative hjerte. Det er her drømme bliver til virkelighed, når der arbejdes med æstetiske og funktionelle løsninger. Scan Office har egen tegnestue tilbyder både samarbejde med udefrakommende arekter samt totale indretningsløsninger. Vi har et team af passionerede og kompetente indretningsarekter, som altid er parate til at samarbejde med arekter i store, som små indretningsprojekter. Har du brug for en skræddersyet løsning, kan vi opfylde lige netop dine ønsker og behov. Vi er visionære, når der skal udarbejdes totale indretningsløsninger og vi har overblikket som forener form og farver med praktiske løsninger. For at gøre beslutningsprocessen, så nem for dig som muligt, laver vi visuelle projektoplæg der bl.a. indeholder plantegninger, 3D tegninger, farver og materialeprøver. Kombinationen af de visuelle oplæg og rådgivning fra vores indretningsarekter bringer dig tættere på det færdige resultat, så kan du føle dig tryg og sikker i dit valg. Hos Scan Office sætter vi barren højt, når vi løser indretningsopgaver. Vi lægger vægt på troværdighed og gør en dyd ud af at forstå din virksomheds DNA. Og vi lytter først og fremmest til dine ønsker og behov, når vi skaber indretningsløsninger, der lige netop passer til din virksomhed. Vi er gode til at rådgive og være din professionelle sparringspartner, for vores konsulenter er alle specialister indenfor deres felt.

3 DETALJER OG FARVER DER SKABER UDTRYK Montana søger konstant efter den optimale sammenhæng mellem funktionalitet, kvalitet, miljøhensyn, økonomi, æstetik og etik. De håber, at de på den måde kan være med til at skabe en bedre hverdag for kunderne både på arbejdspladsen og i hjemmet. Montana elsker detaljerne og der er nok af dem: Udskæring af plader, overfladebearbejdninger, håndfletningen af Panton One stolesæder. Alt sammen foregår med den største præcision og kærlighed til de små ting, der gør den store forskel. Farver kan gøre hele forskellen og ændre oplevelsen af rummet fra koldt til varmt, diskret til elegant, åbent til lukket. Farver er med til at give rummet personlighed og udtryk. PANTON ONE Stolene fås i fire forskellige størrelser. Snorene fås i 15 farver med stel i rustfrit stål eller lakeret i tre farver kombinér snor og stel som du ønsker. Stolen med rustfrit stel kan også bruges udenfor. MULTI SINGLE Design: Montana Stilrent arbejdsbord til virksomheden eller den private bolig. Bordet har mange funktionsmuligheder og kan også bruges som mødebord. MONTANA SYSTEM Design: Peter J. Lassen Fleksibelt møbelsystem med moduler i forskellige størrelser der kan opbygges i højden og bredden. Systemet har grundmoduler fremstillet i 12 mm MDF. Fås i 4 dybder. Vælg mellem 42 lakfarver, 5 finérer eller specialoverflader. Kombinér med komponenter som fx hylder, låger, skuffer, bakker og lys. Reolerne kan monteres på sokkel, ben, hjul, baseplade med hjul eller væghængt.

4 UNIK SERIE AF KONTORSTOLE MED BRED APPEAL HÅG har udviklet, fremstillet og markedsført originale kontorstole siden Bret hører til de førende i Europa og HÅG s produkter sælges i stort set hele verden. HÅG er en del af Scinavian Business Seating førende inden for design og fremstilling af kontorstole og siddeløsninger til private og offentlige kontormiljøer. HÅG CAPISCO MODEL 8106 Kontorstol med ergonomisk sadelsæde og fodkryds i enten sølv- eller sortlakeret aluminium og variabel højde med gaslift. Sædehøjde, sædedybde og ryghøjde kan indstilles. Vippemodst kan justeres og låses. Stolen har balanceret bevægelsesmekanisme flydende vip bagover. Velegnet til arbejdspladser med bordhøjde over 72 cm. HÅG H04 MODEL 4200 Hvis man skal beskrive HÅG H04, så må nøgleordene være balance og bevægelsesfrihed. Balance fordi det giver det bedste udgangspunkt for al bevægelse. Bevægelsesfrihed fordi det muliggør uhindret bevægelse, så du kan fokusere på dit arbejde. Med et traditionelt men samtidig opdateret visuelt design er stolen perfekt til alle virksomheder store som små. Kontorstol fås med fodkryds i sort- eller sølvlakeret aluminium. Som stard fås den med 150 mm gaslift med en variabel højde fra 39,5 53 cm. BalanceretBevægelse TM med glidende vippefunktion for- og bagover. Indstilling af sædehøjde, sædedybde og ryghøjde. Vippemodst kan justeres. Låsbar sædevinkel i 3 positioner. HÅG SOFI Bredt udvalg af designudtryk fra det stille til det ekspressive kan stolen skille sig ud og samtidig passe ind i ethvert arbejdsmiljø. Tilfører stil alt efter dine behov. Når man sidder i en SoFi, skaber dens progressive former en fornemmelse af privatsfære kombineret med plads til samarbejde. Selve omdrejningspunktet er stolens HÅG inbalance, der reagerer på din mindste bevægelse og holder dig i balanceret og konstant bevægelse (BalancedMovementMechanism ). Den innovative HÅG SlideBack funktion sikrer behagelig armstøtte. Greb og håndtag er placeret intuitivt og er nemme at finde og justere. HÅG H09 Kontorstolen er udviklet med strenge krav til visuelt design og ergonomi for øje. Designeren fundet frem til et varieret spektrum af stilarter, materialer og farver fra de mest moderne og eksklusive paletter. HÅG går ind for dynamisk ergonomi og siddeløsninger der giver bevægelse af hele kroppen. Når du sidder i balance, er det lige så nemt at læne sig forover som bagover. For at gøre din stol personlig, behøver du kun indstille den, første gang du tager den i brug. Deretfer følger den hver eneste af dine bevægelser.

5 SKULPTURELLE OG FUNKTIONELLE MØBLER Engelbrechts er en møbelproducent, der i samarbejde med designere og re specialister udvikler og markedsfører moderne og tidløse møbler til kræsne og kvalitetsbevidste brugere. Bag udviklingen af hvert møbel står en erfaren designer, her kan blt et nævnes Kasper Salto og Erik Magnussen. Alle designere arbejder ud fra en filosofi om at skabe et æstetisk, skulpturel og funktionel møbel hvor alt overflødigt er skåret væk. Målet er at brugerne dagligt glædes ved og med de gennemtænkte detaljer, som der er på ethvert møbel. At skabe et møbel er et håndværk, hvor tradition og innovation er to, til tider modsatrettede, kræfter som bliver forenet. Ved nyskabelse udfordrer vi ofte materialer, produktionsmetoder og den gængse tankegang for at forfine og forbedre funktionalitet og kvalitet samt reducere ressourceforbruget. JOINT Konferencestol med sort læder PLATEAU & PETIT PLATEAU Design: Erik Magnusen Med PLATEAU forenes bord og stol og skaber en egen verden. Skallen lukker sig om dig og inviterer til samtale og fordybelse. Armlænet rummer plads til laptop eller kaffekop. Og formen sender overbevisende signaler til enhver, der bevæger sig i gråzonen mellem arbejde og fri. CHAIRIK XL Design: Erik Magnusen En serie af stole med komfort i stakkevis. En enkel og bekvem siddeplads for et publikum, der kommer og forsvinder igen. Stolen kan kombineres, som du vil have den på meder eller ben, med eller uden armlæn og skriveplade. Læderbetrukket, polstret eller i kulør valget er dit. JOINT KONFERENCESTOL Design: Anders Hermansen JOINT signalerer overskud med en egen afmålt elegance. Formsproget er komfortabelt, og funktionen er oplagt: En stol, der klæder sig på til jobbet med hjul, vippe og armlæn eller på fast fod for eftertanke på de bonede gulve. Bordet matcher rum og anledning med plade i glas, sten eller ædeltræ, mens stellet lader sig repetere uden anstrengelse. Joint bliver næppe nogensinde for de mange. Til gengæld er ejerfornemmelsen til at få øje på.

6 BELYSNING OG DESIGN DER SKABER STEMNING Flos er en italiensk belysningsvirksomhed der er kendt for lamper af høj kvalitet og tætte samarbejde med nogle af verdens førende designere. Flos har et stort udvalg af sterlamper, bordlamper, væglamper, pendler og udendørs lamper. Heriblt en række kendte design klassikere som Miss K, Ktribe, Glo-Ball, Romeo Moon og Kelvin. De enkle og elegante Flos lamper passer ind i næsten alle hjem og lamperne overrasker typisk med mange lækre detaljer, som lysdæmpere, store mundblæste glasskærme og flot designede skyggeeffekter. Med en Flos lampe får man ikke blot belysning, men også moderne belysningskunst. FLOS KELVIN LED GLO BALL Design: Jasper Morrison Den internationalt anerkendte og populære Glo-Ball serie er en absolut bestseller fra Flos. Glo-Ball er surrealistisk smuk, når den med sin organiske globe form lyser som en varm sol. Som de fleste Flos lamper kan Glo-Ball virkelig lyse et rum op. Indretningsmulighederne med Glo- Ball er uendelige. Det ser helt fantastisk ud med en lille Glo-Ball i vindueskarmen og en stor Glo-Ball sterlampe ved siden af sofaen. De helt små Glo-Ball lamper er også oplagte til badeværelset, reolen, vindueskarmen, osv. KELVIN LED Design: Antonio Citterio / Toan Nguyen Kelvin LED fra Flos er en elegant og funktionel lampe til arbejdsbordet. Bordlampe med kipbart hoved med on/off knap udstyret med Soft Touch og indbygget lysdæmper. Giver et godt direkte lys, som man med lampens mange justeringsmuligheder kan dirigere derhen, hvor behovet er. Energibesparende LED-teknologi. SKYGARDEN Design: Marcel Wers Skygarden er pendel og stuk i et! En opsigtvækkende lampe, med et smukt indre. dlens yderside er kuppelformet, er indersiden prydes med hvide blomster-ornamenter. Lampen giver et fint, diffust lys, der hygger over spisebordet eller sofabordet. Skygarden fåes i følgende farver: Mat guld eller brun Glossy hvid eller sort

7 FUNKTIONELT DESIGN DER FREMHÆVER RUMMET Magnus Olesen udvikler og producerer funktionelle møbler af høj designmæssig værdi i samarbejde med tidens førende designere og arekter. Her kan blt et nævnes BuskHerzog, Niels Gammelgaard og Pelikan Design. Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arektur- og designløsninger. BUTTERFLY BARSTOOL Barstolen er fremstillet i formspændt finer med lændestøtte og fleksibilitet i ryggen. Fremstilles i eg, bøg og ahorn samt sortbejdset eg. Stel i blank forkromet eller pulverlakeret stål med fodstøtte på alle 4 sider. BUTTERFLY Design: Niels Gammelgaard Butterfly seriens design har rødder i den danske designtradition, hvor form følger funktion. Møblerne fremstilles i bæredygtige, nordiske træsorter: eg, bøg og ahorn, samt stål. En serie af stole i forskellige varianter: Butterfly, stålstel Butterfly Wood, træstel Butterfly Mede, medestel i stål Butterfly Lounge, træstel Butterfly Swivel, drejestol på hjul eller glidere med lav eller høj ryg Butterfly stolen kan sammensættes i et væld af kombinationer forskellige understel og forskellige overflader samt i polstret udgave, fuldpolstret eller forsidepolstret. Læder klæder også stolen og fremhæver skallens slanke, elegante linjer. BUTTERFLY SWIVEL HIGH Konferencestol med høj ryg ryg BUTTERFLY BORD Design: Niels Gammelgaard Behovet for kombinationsborde, som har stor sammenhæng til de øvrige bordløsninger, efterspørges ofte i den moderne indretning. Butterfly bordserien er komponentbaseret og består grundlæggende af tre fodvarianter: tofods (lige eller vinklet), trefods og firefods, som via en enkelt montering kan danne understellet på alle tænkelige bordkonstruktioner. Den smukke fod er i poleret aluminium, hvilket sikrer stor slidstyrke, mens de lodrette og vrette elementer er sortlakerede. Bordkomponenterne er ligesom et Lego-system, der kan konfigureres til ethvert behov. Den svævende sarg og åbne søjletop gør det enkelt at integrere kabelløsninger i bordet, tilpasset brugerens ønsker.

8 KVALITETSMØBLER MED FOKUS PÅ DESIGN HAY har gennem det sidste årti har arbejdet målrettet på at skabe langtidsholdbare kvalitetsmøbler til overkommelige priser. HAY ser det som sin fornemste opgave at skabe funktionelle svar på menneskers funktionelle behov. Svar der er omsat til meningsfulde og autentiske produkter, der lever et langt liv. HAY kredser altid omkring arektur, bæredygtigt design og høj kvalitet til overkommelige priser. I bestræbelserne på at designe det perfekte produkt, give rummelighed, anvende ny teknologi og forsøger at skabe møbler til det moderne liv. HAY samarbejder med de mest dygtige og talentfulde internationale designere, der formår at skabe innovative, krøllede og erledes idéer, der kan omsættes til nyskabende form. ABOUT A STOOL AAS32 / AAS33 Design: Hee Welling COPENHAGUE Design: Ronan & Erwan Bouroullec HAY har fået Bouroullec-brødrene, til at designe en kollektion af møbler til det redesignede Københavns Universitet. Serien, med navnet Copenhague, omfatter en træstol, en barstol og adskillige borde til forskellige formål. Bourollec-brødrene har med denne serie forsøgt at skabe en vifte af pædagogiske møbler, som i form og identitet er tidssvarende, og som på en overbevisende måde afdækker de funktionelle behov på et universitet. Det har desuden været deres ambition at distancere sig fra det typiske institutionelle udtryk af traditionelle pædagogiske møbler og skabe møbler med større originalitet og et mere hjemligt udtryk. ABOUT A CHAIR AAC22 / AAC23 Design: Hee Welling AAC22 er udtryk for et design, som har til formål at holde tingene meget simple, samtidig med at det skal være iøjnefaldende og fange brugerens opmærksomhed, allerede inden at de har prøvet at sidde i den. Samtidig skal stolen være i st til at indgå i flere forskellige miljøer, alt efter hvor man ønsker at anvende den. Man kan altså både bruge stolen som en fin spisebordsstol, kontorstol samt som stol i kantinen eller rundt om kantinebordet. Mulighederne er flere end begrænsningerne og grunden til dette er, at designet indeholder så mange elementer. ABOUT A LOUNGE Design: Hee Welling About A Lounge er en serie af loungemøbler der omfatter en stol med lav eller høj ryg samt en sofa.loungestolen har et organisk formet sæde med bred ryg og armlæn for god komfort. Sofa er proportioneret til at danne en harmonisk helhed med plads til to. Sofaen er åben, imødekommende og har kurvede linjer med et organiske udtryk. Bemærk at sofaen er ikke illustreret på billedet.

9 KVALITETSMØBLER MED FOKUS PÅ DESIGN FREDERICIA producerer arekttegnede kvalitetsmøbler med en lang levetid. Nogle af de bedst kendte designklassikere er designet af Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Hans J. Wegner, Welling & Ludvik og Susanne Grønlund. Fredericias ambition er at skabe møbler, hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed. De forsøger ikke at behage flertallet eller ramme efterårets farver, men derimod bliver møblerne skabt med en helt bestemt idé og med personlighed. SPINE BARSTOOL Spine Barstool er en komfortabel høj stol, der indbyder til mange timers brug. Barstolen kan fås med stel i lakeret og hvidpigmenteret eg eller sortlakeret samt indersidepolstring med læder eller stof. SØBORG STOLEN Design: Børge Mogensen Søborg-stolen er designet i 1950 med ønsket om, at kombinere industrielle egenskaber i formbøjet finer med traditionelt snedkerhåndværk. Designet spiller på kontrasterne mellem de brede skalflader og det spinkle understel og mellem den industrielle og håndværksbaserede løsning. Stolene er derfor på én gang lette og solide i sit udtryk. Stolens gavmilde proportioner indbyder til flere timers brug. NO. 1 SOFA Design: Børge Mogensen SWOON LOUNGE Design: Space Copenhagen No.1 sofaen er en kombination af en stram overpolstret sofakasse og løse komfortable puder i både ryg og sæde. På denne måde bevares den fast polstrede sofas solide udtryk, samtidig med at han tilføjer et fleksibelt og let element, der både æstetisk og funktionelt giver sofaen sin karakter. Fås som 2 og 3 personers sofa kan sammensættes af forskellige stoftyper og farvekombinationer. Swoon er designet til at udfylde rummet mellem en konventionel loungestol og en typisk lænestol til brug i loungeområder såvel som private hjem. Det organiske, men strukturerede design giver en følelse af total afslapning med fantastisk lændestøtte. Det er en elegant og samtidig meget komfortabel loungestol, der består af en formstøbt skal med fast polstring i læder eller tekstil, og bløde puder i tekstil. Designet på Swoon gør at armlæn, ryg og sæde smelter sammen i en formfuldendt skulptur.

10 UNIK KVALITET OG DESIGNMÆSSIG HOLDBARHED International belysningsproducent der henvender sig til både det professionelle og private belysningsmarked. Det nære samarbejde med arekter har igennem tiderne manifesteret Louis Poulsen som en af de væsentligste udbydere af arektonisk belysning på verdensmarkedet. Tilgangen til den arektoniske udvikling startede allerede med samarbejdet med en af de mest kendte og agtede lysdesignere, arekten Poul Henningsen. Sammmen med Poul Henningsen skabte Louis Poulsen en belysningsog produktfilosofi der er beskrevet i detaljer i ordene funktion, komfort og atmosfære. En filosofi der igennem tiderne, og den dag i dag, sætter sine tydelige spor i det meget enkle og funktionelle produktdesign, der med hovedvægten lagt på menneskers velbefindende og opfattelse af det kunstige lys, er med til at skabe unikke belysningsmiljøer. PH ARTICHOKE Design: Poul Henningsen dlen er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design, er verdenskendt og betragtes som et internationalt designikon. dlen består af 72 blade og deres indbyrdes placering giver et blændfrit lys uanset betragtningsvinkel. CIRQUE Design: Clara von Zweigbergk Cirque er en ny og ganske erledes lampeserie. Inspirationen kommer fra en tur i Tivoli i København. Tivoli er fyldt med ting, der snurrer karruseller, cyfloss og lykkehjul. Når en ting drejer hurtigt rundt, flyder dens farver sammen og bliver til vrette bånd af farver. Alle disse indtryk blev samlet i en livsglad lampe, der forener utraditionelle farver og former i et nyskabende design, der både i dagslys og tændt tilst giver omgivelserne kant og karisma. Den nye lampeserie giver et blødt, nedadrettet lys på grund af den matte, hvidlakerede inderside og er blændfri ved normal ophængningshøjde. Cirque fås i tre størrelser. Farverne er sammensat på en utraditionel måde og findes i tre kombinationer den ene er meget farvestrålende og de to re er mere afdæmpede. AJ BORDLAMPE Design: Arne Jacobsen Filosofien bag Louis Poulsen produkter tager udgangspunkt i atmosfære, høj kvalitet i funktionelt design. AJ bordlampen har et armaturhoved med en karakteristisk asymmetrisk form, som er bestemmende for armaturets lysegenskaber. Armaturhovedet kan vippes. Bordlampens fod er udstyret med et hul, som giver designet elegance og lethed. Med sit unikke formsprog fremstår dette armatur som en moderne klassiker. AJ-serien, der består af både bord-, gulv- og væglamper samt pendler. NJP BORDLAMPE Design: Oki Sato NJP bordlampen er en nyfortolkning af den klassiske arektlampe. NJP lampens enkle og stilrene udseende betyder, at dens funktionelle komponenter er blotlagt, hvilket giver den et udtryk, der taler for sig selv. Lampens anvendelsesmuligheder er nøje overvejet: Armens to led giver stor fleksibilitet og gør det let at justere lampen. Som en ekstra detalje er fjedrene i armens led synlige, hvilket øger lampens dekorative udtryk. Åbningen på bagsiden af lampeskærmen, som vender mod armen, sikrer også trinløs indstilling af hovedet og ventilation til LED-enhederne.

11 BELYSNING MED FOKUS PÅ FORM OG FUNKTION Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet til det professionelle og private marked. I tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arekter har Lightyears skabt en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation. Lightyears ser lys, funktionalitet og æstetik som en naturlig treenighed, der udgør kernen i vores design. Deres dedikation til begrebet form følger funktion guider dem i deres bestræbelser på at skabe lamper, der tilbyder smuk og funktionel belysning til glæde og gavn for brugeren. Alle lamper bliver fremstillet i robuste materialer som kobber, stål, glas og akryl, hvilket sammen med det tidløse design sikrer lampen en lang levetid. CARAVAGGIO Gulvlampe CALABASH Design: Komplot Design Inspirationen til de elegante pendler stammer fra Calabash-græskaret. Det er ægte håndværk fra inderst til yderst. Det organiske formsprog og den specielle kromlakerede og let changérende overflade giver pendlen et unikt udtryk. Skærmen er fremstillet i optrukket aluminium og afsluttet med en spejlende kromlak, der reflekterer omgivelserne og samler rummet. Den der er forsynet med en reflektor, der øger det nedadrettede lys, udsender et varmt og blændfrit lys. dlen er atmosfæreskabende og tager sig flot ud i klynger. Fås i 4 forskellige farver. AEON ROCKET P3 Design: Morten Voss Aeon Rocket er en smuk serie af harmoniske og iøjnefaldende pendler. Lampen skriver sig ind i historien som den første pendel, der udnytter de lystekniske egenskaber fra metal og polypropylen i én og samme pendel. Den enkle metalskærm sikrer et godt og nedadrettet lys, mens underskærmen i polypropylen oplyses smukt og spreder lyset. Den florlette underskærm består af otte lange bånd, der omhyggeligt flettes i hånden for at skabe åbninger, hvor lyset kan strømme igennem. Fås i grå og sort. CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Caravaggio bordlampen er elegant og som i høj grad komplimenterer det verdensberømte pendeldesign. Bordlampen er udført i metal med højglanslakeret skærm. Ster og fod er lakeret semi-mat. Skærmen skjuler et flexrør, som gør det muligt at vippe skærmen, og dermed lyskeglen. Det giver bordlampen fleksibilitet, og skaber et spændende asymmetrisk look. Lampen tændes og slukkes ved at trække i den lille tekstilsnor inde ved fatningen.

12 FUNKTIONELLE MØBLER TIL LOUNGEOMRÅDER OG UFORMELLE MØDEPLADSER Med nye konstruktioner samt nye og miljøvenlige materialer, er Softline med til at skabe en følelse af værdi og kvalitet og bliver det oplagte valg, når private hjem og det offentlige rum skal indrettes med funktionelle designmøbler. Softline arbejder tæt sammen med førende internationale designere, der alle deler den passion for kvalitet og kreativitet. De giver deres unikke fortolkning af de aktuelle trends og den måde vi lever på, som resulterer i en kollektion, der resonerer med et urbant publikum og imødekommer en moderne livsstil i alle aspekter. QUADRO En moderne fortolkning af et miks mellem den traditionelle marokkopude og et the-bakkebord fra Østen. Uden bakken kan den bruges som en blød og hyggelig fodskammel, og med bakken er den det perfekte lille sofabord. Når bakken vendes nedad følger den puffens design og skaber en smuk visuel helhed. FOLIA Design: Charlotte Høncke Med sin tynde ramme og tredelte top er dette metalbord inspireret af kløverens lette form. Designet er let og simpelt, med klare paralleller til naturen. Bordet fås i to højder og kan bruges separat, men ser endnu bedre ud hvis de sammensættes som en klynge eller overlappende par. Fås lakeret i sort, hvid, sart rosa, eller grå. SCOPE Design: Robert Zoller Med sin lille, komfortable og kompakte form er Scope sofaen og stolen en moderne og afslappet tilgang til design. Komfort og kvalitet går aldrig af mode og er i højsædet. Perfekt til storbylivet, hvor pladsen kan være begrænset. BASKET Design: Matthias Demacker Designet er inspireret af farverige strkurve, heraf navnet Basket. En serie af loungemøbler der er med til at skabe de perfekte omgivelser for en hyggelig stund alene eller med re. Basket serien består af sofa, stol og puf. Loungesofa og -stol kan modulopbygges med to forskellige ryghøjder.

13 MOOD LEDGE Magnetisk skrivetavle i glas med afrundede hjørner. Tavlen hviler på en træliste, som også fungerer som pennehylde. Ledge findes i to størrelser og fås i 24 stard farver. FARVERIGE GLASTAVLER TIL KREATIVE IDÉER Colours Fabric The 24 Lintex. The Colours Elegant 100 mate x If prefer a special Elegant 100 The 24 Lintex colour to match r x 2000 Clever Z Cozy 450. The furniture, logo etc, Elegant 100 Clever 300 Cozy 450 Clever 300 LTH41 Pure 130 LTH40 LTH63 Cool 310 Lazy 140 The 24 Lintex shown are approxi can be custom. The If prefer a special mate. ised in a variety Clever of 300 Cozy 450 Elegant 100 shown are approxintex colour to match r in addition to mate. The logo2000 etc,x If prefer a special furniture, x 1500 x 2000 our 24 colour stard Clever 300 Elegant 100 Cozy 450 Clever 300 LTH41 Pure 130 LTH40 LTH63 Cool Lazy 140 e approxi415z Z The 24 Lintex can be customcolour to match range. r Please contact 1500 x x 1500x x x 1500 If prefer a special The isedx in a variety of furniture, logo etc, Lintex for information Z The 24 Lintex 41547Z Z Clever 300 Elegant 100 Cozy 450 Clever 300 Pure 130 Cool 310 Lazy 140 Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Shy 120 Easy 720 colour are to match r shown approxi in addition to can be custom help to decide on. The furniture, logo etc, fer a special mate. our 24 colour stard ised in a variety of Cozy 450 Cleverthe 300 Elegant 100 Cool 310 Lazy 140 Clever 300 LTH41 Pure 130 LTH40 LTH63 right colour. shown are approxi can be custommatch range. r Please contact in addition to mate. in a variety of logo2000 etc, Ifised prefer a special x for information x 2000 Lintex our 24 colour stard Clever 300 Elegant 100 Cozy 450 Clever 300 Pure 130 Cool Lazy 140 Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Shy 120 Easy Z The 24 Lintex addition n be customcolour toinmatch rto Please contact help to decide on range. 500 x 1500x x x 1500 If prefer a special. The our 24 colour variety of right colour furniture, logo stard etc, the Lintex for information 41545Z 41547Z 41537Z Clever 300 Elegant 100 CozyPure Clever 300 Pure 130 Cool 310 Lazy 140 The 24 Lintex Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Shy 120 Easy 720 Wise 500 Inventive 410 colour are to match r Please contact shown approxirange. n addition to can be custom help to decide on 1500 x x The furniture, logo etc, mate. Lintex information Z lour stard ised in for a variety of Cleverthe 300 Cozy 450 Elegant 100 Lazy 140 Cool 310 Clever 300 Pure 130 Easy 720 Shy 120 Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 right colour. shown2000 are xapproxi can be custom1500 x x 1500 x 2000 help to decide on ease contact in addition to Z mate ised in a 41637Z variety of right colour. If prefer a special the x 2000 information our 24 colour stard Clever 300 Elegant 100 CozyPure Cool 310 Clever 300 Pure Lazy 140 Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Shy 120 Easy 720 Wise 500 Inventive Z The 24 Lintex for Art.no. We are happy to help with ideas for addition colour toinmatch rto Please contact to decide on range x x 1500 If prefer a special 0. The Kit Black, 40245Glass combining sizes. However, if our 24 colour furniture, logo stard etc, colour The 24 Lintex Lintex for information 41547Z Clever 300 Elegant 100 CozyPure Pure 130 Cool LazyLovely Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Shy 120 Easy 720 Wise 500 Inventive 410 Passionate 400Clever 300 colour are to match r shown approxinference TV Box & Pocket Kit Birch, birch birch have already decided on a model colour, range. Please contact can be custom help to decide on 750 x The h board. furniture, logo etc, mate. Kit Cork, cork cork C simply inform us of the size (see above) Lintex information 41547Z ised in for a variety of Cleverthe 300 CozyPure Elegant 100 Clever 300 Pure 130 Cool 310 Lazy 140 Easy 720 Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Shy 120 Wise 500 Inventive 410 right colour. shown2000 are xapproxi for are happy to help with ideas for custom x 1500 can be x 2000 Art.no. Plexi,We, or 1215T/1215B/1215W colour code. help decidetoon in to addition 416Z mate ised in a 41637Z Kit Black, 40245Glass combining sizes. However, if variety of If prefer a special Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If want a customised the24 right colour. Shy 120 our Elegant 100 CozyPure Cool x Calm Pure 130 colour stard LazyLovely Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Easy 720 Wise 500 Inventive 410 Passionate 400Clever 300 Kit Birch, birch birch already decided on a model colour, The 24 Lintex x for Art.no. We are happy tocolour, help withcontact ideas for in addition rto Please contact Birch,have Lintex Zcolour to match range. 750 x 1500 If prefer a special Kit Cork, cork cork C us of thesize (see above). The Kit Black, simply inform 40245Glass combining sizes. However, if our 24 colour furniture, logo stard etc, information en: 3200 x41547z 1015/ 410 x 220Lintex for 160 x Clever Elegant 100 CozyPure Shy 120 LTH41 Cool LazyLovely Lintex 510LTH40 Shy Easy Inventive 410 Wise 500 Passionate 400Clever Excited Adventurous for Pure 130 Art.no. 610LTH63 We are happy to help with ideas for colour are to match r Plexi,, or colour birch code. approxi Box & Pocket 1215T/1215B/1215W Kit Birch, birch have already decided on a model colour, range. Please contact V 3200 x 1143 shown 11545/12545 can be custom help to decide on The furniture, logo etc, Kit Black, 110. If want a customised40245glass combining sizes. However, if Plexi, or 1216T/ 1216W Eg mate. Kit Cork, cork cork C simply inform us of the size (see above) Lintex for information ised in a variety of right colour. Clever 300 the Elegant 100 Wise 500 Pure 130 Cool 310 LazyLovely Shy 120 LTH41 510LTH40 610LTH63 Easy 720 Shy 120Cozy 450 Pure 130 Inventive 410 Passionate 400Clever 300 are approxi Box & Pocket Kit Birch, birch birch for have already decided on a model colour, for are happy tocolour, help with ideas custom2000 x can be x 2000 Birch, Lintex. Art.no. Plexi,We, or contact 1215T/1215B/1215W colour code. help decidetoon in to addition Kit Cork,40245Glass cork cork C simply inform us of the size (see above) Kit Black, sizes.orhowever, Elegant 100 Cozy 450 in a 41637Z variety of Ifised prefer a special Plexi,combining if 1216T/ 1216W Eg If want a customised the right colour. Shy 120 e 24 our Shy 120 LTH41 Pure 130 colour stard LazyLovely CalmLintex 320 x 510LTH40 610LTH63 Easy Inventive 410 Passionate 400Clever Excited Adventurous 520 Pure 130 x mm 2000 Wise 500 Plexi, already or on a model colour, 1215T/1215B/1215W colour code. Kit Birch, birch birch decided for, Art.no. We are happy tocolour, help withcontact ideas for addition colour toinmatch rto Please contact Birch,have Lintex. lours. The41637Z range. refer a special Plexi, orus 1216W combining Eg If sizes. want ahowever, customised Kit Cork, cork cork C simply of thesize (see above) 1216T/ Kit Black, inform 40245Glass if Clever 300 Elegant 100 Cozy 450 ass colour combination. our 24 colour furniture, logo stard etc, own are approxiinformation 410 x 220Lintex for 160 x ShyGlamorous Pure 130 Cool LTH40 Shy PureJoyful Easy Inventive Wise LazyLovely Passionate 400Clever Excited Adventurous for Art.no. 610LTH63 We are happy to help withcontact ideas for 210 oe.match rboxrange. 1215T/1215B/1215W Birch, colour, Plexi,, or 120 LTH41 colour birch code. & Pocket Kit Birch, birch have already decided onlintex. a model colour, Please contact 11545/ V can be customate. help to decide on Kit Black, 110. If want a customised40245glass combining sizes. However, if e, logo etc, Add Z to Plexi, or 1216W Eg T/ Kit Cork, cork cork C simply inform us of the size (see above) Lintex for 410 x ised in a variety of right Clever information 300x Pure 130 Elegant 100 Wise 500 Clever 300 Excited 420 ShyLTH41 Pure 130 LTH40 LTH63 Coolcolour. 310 Lazy 140 Lovely Easy Inventive 410 Shy 120Cozy 520 Passionate 400 Adventurous x 610 mm the article number xan& be Pocket Kit Birch, birch birch for have already decided on a model colour, for are happy tocolour, help with ideas 11545/ V custom x 2000 help to Birch, Lintex. Art.no. Plexi,We, or contact 1215T/1215B/1215W colour code. decidetoon for reversed in addition prefer a special Kit Cork, cork cork simply inform us of the size (see above) Kit Black, sizes.orhowever, Elegant 100 Clever 300 LTH41 Pure 130 LTH40 Calm Glass LTH63 Lazy 140 mounting. Cozy 450 a variety41637z of the C Plexi,combining if 1216T/ 1216W Eg If want a customised right colour. our 24 colour stard Shy Shy 120 Easy 720 Wise 500 Pure 130 Inventive 410 lour to match r 510 Lovely 600 Passionate 400 Adventurous Excited 420 x mm Joyful Glamorous 210 0d Plexi, already or on a model colour, 1215T/1215B/1215W colour code. Kit Birch, birch birch decided for, Art.no. We are happy tocolour, help withcontact ideas for in addition to1750 x Birch,have Lintex x range. Please contact = Fabric rniture, logo etc, Plexi, orus 1216W combining Eg If sizes. want ahowever, customised Kit Cork, cork C simply inform of thesize (see above) Cool 310 rson. Kit Black, 40245Glass mm Clever cork 300 LTH41 Pure 130 LTH40 Calm T/ LTH63 Lazy 140 olour stard70703 x if information 220Lintex for 160 x ood can410 bex customclever Elegant 100 CozyPure Shy Inventive Wise Passionate 510 Lovely Easy 400 Adventurous for Art.no. 610We are happy to help withcontact ideas for Joyful 210 Happy 630 Excited 420 ShyGlamorous Creative 220 Birch, colour, Plexi,,Adorable or T/1215B/1215W colour birch code. -& Pocket Kit Birch, birch have already decided onlintex. a model Art. colour, no Please contact 11545/ V ed in a variety of help to decide on Add Z to Kit Black, 110. If want a customised40245glass combining sizes. However, if Plexi, or 1216T/ Eg Kit Cork, 1216W cork corkcalm 610LTH C simply inform us of the size (see above) or information Clever x 200 Cozy PureJoyful Clever 300 ExcitedShy Pure Coolcolour. 310 Lazy 140 Lovely LTH40 Calm Easy Inventive Shy 120Adventurous Passionate LTH41 x mm 530 Glamorous 210 the right article 320 number Elegant 100 Wise 500 Kit Birch, birch birch have already decided on a model colour, for Art.no. We are happy to help with ideas for 5lours in addition V to Glass 35 Lintex. Glass Birch, colour, Plexi,, or contact p to decide on 1215T/1215B/1215W colour code. for reversed simply 110 inform us of the size (see above) r 24 colour stard Kit Cork, cork cork Kit Black, LTH40 sizes.orhowever, Lazy 140 Clever 300 LTH41 Pure 130 Calm Glass LTH63 Add 110Z to Easy 720 Shy Shymounting. 120 cial C Plexi, combining if 1216T/ 1216W Eg If want a customised t 100 colour. article number Cozy Passionate contact Lovely Inventive Adventurous 520 PureJoyful x mm Glamorous 210 Creative 220 Happy Adorable 630 Excited 420 nge. Please Plexi, already or on a model colour, 1215T/1215B/1215W colour code. Kit Birch, birch birch decided for, Art.no. We are happy tocolour, help withcontact ideas for for reversed urx Birch,have Lintex x = Fabric mounting. ntex Plexi, orus 1216T/ W combining Eg If sizes. want ahowever, customised Kit Cork, cork cork C simply of the 0703 for information Kit Black, size (see above) 40245Glass if mm Shy inform Shy 120 Easy 720 x 160 x LTH41 Pure Cool Wise LazyLovely Passionate Inventive 400 Adventurous 520 PureJoyful for Art.no. LTH63 We are happy tocolour, help withcontact ideas for 210 Happy Clever 630 Excited Creative 220 Glasson 35Adorable Glass d help to decide Birch, Plexi,, or Glamorous 1215T/1215B/1215W colourlth40 code. Calm Kit Birch, birch birch have already decided onlintex. a model Art. colour, no = Fabric om-2000 x40205-v Kit Black, 110. If want a customised40245glass combining sizes. However, if e right70704 colour. Add Z to Plexi, or 1216T/ Eg Kit Cork, 1216W cork corkcalm 610LTH C simply inform us of the size (see above) f Cool Elegant Cozy Clever 300 Pure Lovely Shy 120AdventurousPure 510LTH40 Calm Easy 720 Inventive Wise LTH41 x mm 620 Passionate Glamorous 210 JoyfulLazy 530 Adorable 630 ExcitedShy Happy 700 Creative 220 article 320 number Kit Birch, birch have already decided on a model colour, for are happy tocolour, help with ideas for Glass 35birch Glass Birch, Lintex. Art.no. Plexi,We, or contact 1215T/1215B/1215W colour code. for reversed to 110 Add Z to Kit Cork,40245Glass cork cork simply inform us of the size (see above) Kit Black, sizes.orhowever, Easy 720 Shy Shymounting. 120 Inventive 410 Pure C Plexi, combining if 1216T/ 1216W Eg If want a customised dard Lazy 140 Clever 300 LTH41 Pure 130 LTH40 Calm 320 LTH63 dventurous 110 article number 400 Lovely x mm Glamorous 210 Joyful Passionate Creative 220 Happy Adorable 630 Excited 420 Glass 35 already Plexi, or colour code. Kit Birch, birch birch decided on Glass a model colour, 1215T/1215B/1215W for, Art.no. We are happy tocolour, help withcontact ideas for for reversed Birch,have Lintex x act = Fabric mounting. Plexi, orus 1216W combining Eg If sizes. want ahowever, customised Kit Cork, C simply of thesize (see above) 1216T/ Kit Black, inform 40245Glass if Wise 500 Pure 130 Inventive 410 cork cork x mm ion 120Glass 210for 510 with ideas for Shy Lovely Easy 400 Adventurous Art.no. We 610 are happy to help Joyful Passionate Glamorous Happy 630 Excited 420 Shy Creative 220 ss 35Adorable Birch, colour, contactonlintex. Plexi,, or 1215T/1215B/1215W colour birch code. Kit Birch, birch have already decided a model Art. colour, no = Fabric on Eg If want a customised 40245Glass combining sizes. However, if Add Z to Plexi, for or Kit Black, 1216T/ Kit Cork, 1216W cork help C simply inform us of the size (see above) Art.no. Wecork are happycalm to with ideas forlth Shy LTH41 Pure LTH Shy 120AdventurousPure 10 Calm Lazy Easy 720 Inventive Wise 500 Lovely Passionate Joyful 530 Excited Glamorous x mm Adorable Clever 630 Creative 220 Happy 700 article 320 number Kit Birch, birch birch contact have already decided on a model colour, Glass 35 Lintex. KitBirch, colour, Plexi,, or colour code. for reversed Black, 40245Glass combining Glass sizes. However, if 1215T/1215B/1215W 110 Kit Cork, cork cork C simply inform us of the size (see above) mounting. Inventive 410 Pure 130 Passionate 400 Lovely 600 Plexi, or 1216T/ 1216W ideas If for want a customised birch birch for already decided on a model colour, Art.no. We are happy toeghelp with Kit Birch, 510 have 120 x mm Glamorous Shy Creative 220 Joyful Happy Easy 720 Adorable 630 Excited 420 Glass or Glass Plexi,, 1215T/1215B/1215W colour code. Birch, colour, However, contact Lintex. Kit Cork, cork cork C simply KitBlack, inform us of the size (see above) 40245Glass combining sizes. if = Fabric Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If want a customised 510 Lovely 600 Passionate 400 x mm Plexi,, or 1215T/1215B/1215W code. 220Kit Birch, birch birch colour already decided on a model colour, Wise Adorable 630 Excited 420 Adventurous 520 PureJoyful Art.no. We are happy tocolour, helphave with ideas for Glamorous Happy Inventive Creative Glass 210for Birch, contact Lintex. Plexi, or 1216T/ 1216W Eg want a customised Kit Cork, If40245Glass us ofif the Kit Black, cork cork combining40245-c simply sizes.inform However, size (see above) We are happy tocolour, help with ideas for 120, 510 Art.no. Shy Wise Inventive 410 Lovely 600 Happy 510 Passionate Adventurous 520 Pure 130 Joyful x 610 mm 620 Glamorous 210 Adorable Excited for Easy Creative 220 Birch,Shy contact Lintex. Plexi, 1215T/1215B/1215W code. colour, Kit Birch, birch birch35 or have already decided colour on a model Glass Glass Kit Black, 40245Glass combining sizes. However, if Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If want a customised 110 us of the size (see above) Kit Cork, cork cork C simply inform Passionate 400 Lovely 600 Excited Kit Birch, birch birch have already decided on a model colour, InventiveAdorable Glamorous Creative 220 Happy 700 colour, contact Lintex. x mm Glass 35 Birch, Plexi,, or Glass 1215T/1215B/1215W colourwe code. for Art.no. are happy to help with ideas for Kit Cork, cork cork C simply inform us of the size (see above) Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If want a customised Kit Black, 40245Glass combining sizes. However, if Adventurous Excited 420 x mm Adorable Plexi,, or 1215T/1215B/1215W colour code. 510 Lovely Art.no. We are happy tocolour, help withcontact ideas for Joyful Passionate Glamorous Happy 630 Creative Birch, Glass 210for Lintex. Kit Birch, birch birch have already decided on a model colour, Art. no Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If40245Glass want a customised Kit Black, combining sizes. However, if x mm simply Kit Cork, cork cork C inform us of the size (see above) Pure 130 Lovely 600 Happy Inventive 410 Passionate Adventurous Joyful 530 Glamorous 210 Adorable Excited Creative 220 Birch, colour, contact Lintex. have Art. already no 41534decided on a model colour, Kit Birch, birch birch are for Art.no. We happy with Glass 35 Glassideas for 1215T/1215B/1215W Plexi,, toorhelp colour code. 110 us of the size (see above) cork sizes. However, if C simply inform 40245Glass combining x mm Excited Glamorous 210 Kit Black, Kit Cork, cork 620 Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If want a customised Creative 220 Adorable Passionate 630 Glass 35 Glass Plexi,, or 1215T/1215B/1215W colour code. Kit Birch, birch birch Birch, have already decided on a model colour, colour, contact Lintex. Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If want a customised Kit Cork, cork cork C simply inform us of the size (see above) Joyful Glamorous 210 x mm Adventurous 520 for Art.no. We are happy to help contact with ideas for Happy Adorable 630 Excited 420 Glass Creative Birch, T/1215B/1215W colour code. colour, Lintex. 35Plexi,, or Kit Black, 1216T/ Eg If want a40245glass xcombining mm sizes. However, if Plexi, or 1216W customised Lovely 510 Passionate Adventurous 520 Excited Joyful 530 Glamorous 210 Adorable Happy Creative 220 Kit Birch, birch 35birch decided on a model colour, Glass Glass 110 Birch, colour, contact Lintex. have already inform us of the size (see above) Kit Cork, cork cork C simply Glamorous Creative 220 Adorable 630 Excited x mm ass Glass Plexi,35, or 1215T/1215B/1215W colour code. Plexi, or 1216T/ 1216W Eg If want a customised Happy 700 Adorable 630 Creative Glass x mm Joyful Glamorous 210 Birch, colour, contact Lintex. ood Glass Glass 610 s 520 Excited 420 x mm 620 Joyful Glamorous 210 Adorable 630 Happy 700 Creative 220 urs Fabric Colours Fabric Fabric Fabric ours Colours e Happy 700 e Fabric Fabric Fabric Fabric Fabric Fabric Glamorous 210 Creative 220 Happy 700 Adorable Adorable Glass Flexbox er et modulopbygget opbevaringssystem der giver stor fleksibilitet til alle former arbejdsmiljøer. Flexbox kan opsættes i mange forskellige konfigurationer. Modulerne kan nemt samles og skilles ad. Kan monteres på sokkel, hjul samt høje eller lave ben. mm x Creative 220 Glamorous 210 Creative Glass Creative 220 Adorable 630 FLEXBOX Adorable 630 Steelcase producerer en bred vifte af miljøvenlige og innovative kontormøbler, herunder stole, skriveborde, opbevaring og konferencemøbler. Målet er at skabe gode oplevelser på arbejdspladsen. INNOVATIV INDRETNING Fabric Glass Glass Glass Creative Glass Kontorstol egnet som mødestol eller til Touch-down arbejdspladser. Nem indstilling af sædehøjde og sædedybde, så stolen yder optimal støtte til lænd og ryg. Fleksibel ryg der giver god støtte i lænden. Vip i ryggen kan vægtjusteres. Stolen leveres som stard uden armlæn men det er også muligt at få den med armlæn. Cozy 450 Fabric Colours Lintex udvikler og producerer indretningsprodukter inden- Fabric for visuelcolours kommunikation og afskærmning til kontorer med Fabric Fabric fokuscolours på design og kvalitet. Virksomheden samarbejder Fabric medcolours førende arekter og indretningsarekter og ercolour en af Fabric combinations Fabric Colours de største aktører på det nordiske marked for visuel kommufabric Fabric nikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitucolours Fabric Colours tioner og offentlige områder. Fabric. The 1500 x x 1500 shown are approxi Z mate. Fabric Clever 300 shown are approxi- Colours The 24 Lintex NEW THINK MOOD TAVLER er magnetiske skrivetavler der er fremstillet i 5 mm glas. Tavlerne fungerer både alene og kombineret med re størrelser og farver og tilfører udover selve funktionen også en visuel oplevelse til rummet. Leveres i forskellige kvadratiske og rektangulære mål og fås i 24 flotte stardfarver der kan kombineres og sættes sammen i et utal af variationer. Kan leveres i stardmål samt specialmål. GESTURE Innovativ kontorstol designet til den moderne arbejdsplads. Adskiller sig ved at have armlæn der kan skubbes til siden eller trækkes sammen. Fleksibel ryg der giver god støtte i lænden. Indstilling af sædehøjde og sædedybde. Vip i ryggen kan vægtjusteres. Armlæn kan justeres i højden, bredden og toppen kan drejes.

14 DESIGNDISTRIBUTØR AF DESIGNBRANDS Roomstore er en engros-virksomhed der forhler en række etablerede og efterspurgte designbrs. For Roomstore er kvalitet aldrig et spørgsmål om form eller funktion, men altid om begge dele. BEAT LIGHT Design: Tom Dixon Inspirationen til Beat serien kom fra de vbeholdere, som bæres på hovedet overalt i Indien. De enkle, skulpturelle former er flotte alene, men de gør sig også særdeles godt i grupper af flere. LA LAMPE GRAS Design: Bernard-Albin Gras Oprindeligt blev La Lampe Gras designet i Med sit enkle udtryk, sin robusthed og ikke mindst det ergonomiske design, har designet vist sig at være tidsløst. Fantastisk, ypperlig, genial, rørende, hårrejsende superlativerne står i kø for at yde La Lampe Gras lamperne fuld fortjeneste. Lyset er praktisk og ikke mindst funktionaliteten og fleksibiliteten. La Lampe Gras yder en tilfredsstillelse, som kun få materialle ting evner. La Lampe Gras serien består af bordlamper, væglamper, gulvlamper og loftlamper. Alle fremstillet af lakeret metal, aluminium og enkelte med en træfod i massivt træ. TEMBO LOUNGE Design: Noergaard & Kechayas Tembo Lounge fra danske Nevvvorks, er en loungestol med bløde organiske former, der indbyder til afslapning og omfavner dig med sine store ørelignende sider. Tembo s former er inspireret af den afrikanske elefant, hvorfra den også har sit Swahili navn Tembo. BIG WILL Design: Philippe Starck Elegant udtræksbord med karakterfulde funktioner og detaljer. Stel i poleret aluminium samt hvid eller sort pulverlakering. Bordplade i hærdet glas (blankt) eller syrehærdet glas (mat) og tillægsplader i MDF med blank eller mat finish. Bordet kan nemt udvides og helt uden at løfte det takket være hjulene. Bordet måler 200x100 cm / udtrukket (2 tillægsplader á 50 cm) 300x100 cm. Højde: 75 cm. Stel i poleret aluminium, sort eller hvid pulverlakering.

15 SUBLIMT HÅNDVÆRK OG ENKEL FORMGIVNING Erik Jørgensens store netværk og konstruktive dialog med den danske stab af arekter har været med til at skabe virksomheden og den loyal fanskare. Høj håndværksmæssig stard er en af nøglerne til succesen. TOWARD SOFA Design: Anne Boysen Med moderne patchwork-fortolkning af organiske møbelformer og tekstilteksturer. Sofaen introduceres i fem farvekombinationer med sko i massiv messing eller aluminium. Hver farvekombination består af seks forskellige uldtekstiler fra kvadrat. Toward smelter ideen om en sofa sammen med ideen om en lænestol og en daybed, og forener de tre elementer i et nyt formgreb. EYES BARSTOL Design: Foersom & Hiort-Lorenzen Eyes er en serie af stole med et organisk formsprog. Formstøbt elegance med en opdateret snert af retro, hvor knapperne i ryggen fortæller en ny historie. Eyes glider med lethed ind på såvel kontraktmarkedet som private marked. INSULA BORDE Design: Ernst & Jensen EYES WOOD Design: Foersom & Hiort-Lorenzen Eyes Wood stolen er formstøbt møbelelegance med en opdateret snert af retro. Den kan ændre udtryk alt efter polstring, farve og knapper. Oplagt som mødestol eller hjemmemøbel. I Eyes wood er der yderligere leget med udtrykket. Benene i træ tilfører Eyes varme og sanselighed til rummet en ekstra komponent at spille med, når spisestuen, stuen eller mødelokalet skal indrettes. Bordserie med en harmonisk og organisk form med lettere asymmetriske former der skaber en naturlig genkendelighed. INSULA BASE bæres af en søjlefod og denne konstruktion giver bordet et super cool og elegant udtryk og så er der ingen bordben at slås med. Bordpladen er i laminat, baseret på nano-teknologi. Bordet fås i flere størrelser med søjlestel i sort eller hvid. INSULA er som øer der skyder sig ind mellem hinen og danner en øgruppe. Insula er en fleksibelt bordserie, der fås som café-, sofa-, spiseog konferencebord.

16 DESIGNFILOSOFI DER AFSPEJLER HISTORIE OG INSPIRERER TIL AT SKABE NYT Visionært design der får det bedste frem i de ædle materialer. Hver eneste detalje er omhyggeligt gennemtænkt, processen er grundig og den høje grad af finish er en del af udseendet er enestående og samtidig umiddelbart genkendeligt. Helhedsindtrykket er en international stil, som udstråler klasse. Hvert enkelt møbel er sofistikeret på sin egen måde, har en stærk identitet og evnen til diskret at lyse op i alle miljøer. ÆGGET TM Design: Arne Jacobsen Loungestolen fås med polstring i et stort udvalg af stof- og lædertyper. Stjernefoden er lavet af aluminium og monteret på et satinpoleret stålsøjlerør. Skallerne er lavet af syntetisk materiale og er polstret med koldskum. Til Ægget fås desuden en fodskammel med aluminiumsfod. KAISER IDELL TM Design: Christian Dell Kollektionen fås i flere forskellige varianter: Bord-, væg- og gulvlamper samt en pendel. Lamperne fås i farverne; sort, matsort, elfenben, hvid, rubinrød, mørk grøn, mintgrøn og mørk blå (nogle af varianterne fås kun i et udvalg af disse farver). Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede lampeemner består af håndpoleret og sølvloddet messing. FRI TM Design: Jamie Hayon Lænestolen er designet til at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum. Det kræver selvfølgelig lidt mere end bare en stol at skabe en hyggelig stemning, men med Fri er man et skridt i den rigtige retning. Designet er med til at skaber et rum, hvor man kan føle sig afslappet og behageligt tilpas. Lænestolen fås med 4 ben i børstet eller pulverlakeret aluminium (farve der matcher den polstrede skal). Derudover fås stolen også med en træbase i eg. Det er også muligt at få en matchende fodskammel til lænestolen. DRÅBEN TM Design: Arne Jacobsen Dråben blev designet i 1958 til SAS Royal Hotel i København. Den blev produceret eksklusivt til hotellet og kun i et meget begrænset antal. Efter mere end 50 års vinterhi er stolen nu relanceret. Dråben er en lille stol med stor personlighed og den er lige så frisk og sprudlende som nyt design samtidigt med at den bærer på en sjælden historie. Stolens design viser en flot kombination af imødekommenhed og bevægelsesfrihed og giver en behagelig siddekomfort.

17 SKANDINAVISK DESIGN MED ET SÆRLIGT TWIST Normann Copenhagen har siden 1999 leveret design og interiør. I dag er firmaet blevet en stor success over hele verden. Deres mission er at skabe originale og iøjenfaldende produkter med moderne og nutidigt look. Normann Copenhagen er et mærke der går ind for kvalitet og produkter med et twist. Med de mange forskellige produktserier er der rig mulighed for, at finde lige præcis det, der passer ind i indretningen. Normann Copenhagen har et bredt produktsortiment, som dækker over alt lige fra møbler, belysning, tekstiler og diverse tilbehør til hjemmet. ERA LOUNGE Design: Simon Legald Klassisk og kurvet loungestol med et nutidigt udtryk. Loungestolen fås i en høj og en lav udgave med ben i eg, valnød, sortlakeret stål eller krom samt et gyngestel i krom. FORM Design: Simon Legald Form er en serie af stole og borde, der kombinerer et stærkt formsprog med komfortable kurver og en innovativ industriel produktion med en fælles design-dna. Serien har et moderne og samtidig minimalistisk udtryk. Skallens velovervejede kurver følger kroppen og yder optimal siddekomfort også i længere tid. Stolen har en bagudgående kurve øverst på ryglænet, så stolen er nem at trække ud fra bordet. Form stolen fås med og uden armlæn samt som barstol i to forskellige højder. Skallen er fremstillet af polypropylen i højeste kvalitet. Stolen er monteret med et klassisk stel med en exceptionel styrke. Stolen fås i 6 skalfarver og 3 steltyper i pulverlakeret stål eller i massiv FSC-certificeret amerikansk eg eller valnød. BELL PENDLER Designere: Andreas Lund & Jacob Rudbeck Ikonisk klokkeformet pendel i et robust og råt design, hvor der er kræset for lampens detaljer. Samlingen mellem lampe og ledning er en bevidst del af designet, hvilket giver et lækkert, helstøbt udtryk. Bell pendlen er i aluminium med en elegant stofledning. Den jævne og runde overflade, giver lampen et støbt udtryk. Den lyse inderside reflekterer lyset, som en kegle og giver et godt lys. dlen fås i 4 størrelser og i 4 forskellige farver sort, hvid, s og grå. LINE PUDER Designere: Britt Bonnesen Line er en serie af puder der kendetegnes ved det grafiske look og farver i matchende nuancer. Puderne er med til at give et nutidigt udtryk til indretning. Designet er enkelt og stilrent med klassiske striber i forskellige bredder og subtile tone-i-tone farvekombinationer. Det nutidige mønster og de flotte farvenuancer er med til at giver puden det unikke og stringente look. Fås i flere størrelser og farver.

18 VIPP BELYSNING FUNKTIONELLE OG KARAKTERISTISKE PRODUKTER Vipp blev grundlagt i 1939 af ægteparret Marie Axelsen og Holger Nielsen. Virksomheden producerer tidsløse, funktionelle og karakteristiske produkter, hvor der udelukkende anvendes materialer i høj kvalitet. Vipps elegante lampeserie består af fem lamper til gulv, loft, væg og bord i et tidsløst design. Alle lamper har LED-lyskilde, der nemt kan tilpasses den hurtige udvikling inden for moderne lysteknologi. Den perforerede lampeskærm kombineret med matteret, støbt glas sikrer et behageligt lys. Hvis man tror, at Vipp kun har produceret én sp, så tager man fejl. Siden lanceringen af den første sp er sortimentet blot blevet større og større. Derudover er produktporteføljen blevet udvidet med nye produkter inden for belysning, køkken og badeværelse. Vipp har mange års erfaring med produktdesign, med stor fokus på mekanik, funktion og materialer. Under udvikling og produktion af produkterne bliver intet overladt til tilfældighederne. Alt er tænkt ned til mindste detalje, da alle produkter skal være perfekte, hvad angår kvalitet og funktionalitet. VIPP BORD Bordet findes i 2 forskellige størrelser og er yderst velegnet som spisebord til køkken eller spisestue. Bordet er særdeles slidstærkt og udstyret med en keramisk bordplade, der er pletafvisende og kan modstå daglig brug i mange år. Bordet har en ramme i stål med blødt afrundede hjørner, der elegant bærer bordpladen og tilfører de tunge komponenter et let udtryk. SALT- OG PEBERKVÆRN Konstrueret med et drejehoved i massivt rustfrit stål og en slidstærk og justerbar keramisk kværn med en raffineret kværnelyd. Kværnene fås som sæt sammen med en praktisk base i pulverlakeret aluminium. Basens gummielement kan nemt afmonteres for rengøring. SPANDE Den klassiskse pedalsp er udstyret med et låg af rustfrit stål, en dæmpemekanisme, som får låget til at lukke i en blød og lydløs bevægelse, samt en gummiring, der garanterer lufttæthed. Spen er fremstillet i pulverlakeret stål og en gummiring i bunden sørger for at sarte overflader skånes. Findes i 6 forskellige størrelser.

19 FUNKTIONELLE OG KARAKTERISTISKE PRODUKTER Carl Hansen har mere end 100 års møbelhistorie med respekt og passion for kvalitetshåndværk kendetegner hvert møbel. Carl Hansen etablerede sin virksomhed i Med en tro på at unikt håndværk og serieproduktion samt fornuftige priser har virksomheden udviklet sig til at være blt de førende skinaviske møbel producenter. Møblerne er lavet med de bedste materialer og sammensat af håndværkere. Samarbejdet mellem Carl Hansen & Søn og Hans J. Wegner startede i Som udlært snedker arbejdede Wegner tæt sammen med Holger Hansen og hans team af dygtige snedkere for at muliggøre produktionen af Wegners udfordrende designs. De første modeller blev introduceret i Siden da har Carl Hansen & Søn fremstillet en bred vifte af Wegners re stole og borde. Mange af dem har opnået samlerværdi og ikonstatus. WING / CH445 Design: Hans J. Wegner Smukt forarbejdet og yderst komfortabel lænestol. Stolens vinger giver god støtte til ryggen, mens sæde, ryg og armlæn giver bevægelsesfrihed og mulighed for flere siddestillinger. Stolen kan både bruges alene eller i grupper. CH25 Design: Hans J. Wegner En smuk og klassisk lænestol, som gør sig godt i den moderne stue eller i det åbne køkken. Sæde og ryg er håndflettet af papirgarn i et særligt mønster. Lænestolen har et tidløst og rustikt design, hvor både udseende og komfort går op i en højere enhed. Y-STOLEN / CH24 Design: Hans J. Wegner Y-stolen er en dansk designklassiker der opnået ikon-status på grund af dens organiske og meget enkle udtryk. Smuk og skulpturel spisebordsstol, som også er velegnet til bare at slappe af i. Stolen er komfortabel og har en rigtig god siddekomfort. Rent håndværksmæssigt er stolen et mesterværk. CH88 Design: Hans J. Wegner CH88 er en alsidig stol, hvad angår udtryk og anvendelsesmuligheder. Stolens karakteristiske overdel er beregnet for støtte i ryggen og det lille svaj for enderne, gør det muligt at hvile armene. Stellet er af stål med et ovalformet sæde. Mikset i materialer kombineret med et minimalistisk formsprog giver et på samme tid organisk, industrielt og let udtryk. CH88 fås i bøg, eg og røget eg i forskellige overflader og farver. Stellet fås i rustfrit stål og krom samt en serie af stelfarver. Sædet fås med og uden polstring i enten læder eller tekstil.

tegninger møbelpakker03

tegninger møbelpakker03 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE SPISEBORDSSTOL - ABOUT A CHAIR Design: Hee Welling En moderne skalstol, der både er smuk at se på og behagelig at sidde i. About a Chair har et rent og minimalistise udtryk

Læs mere

TRÆNGER DIN KONTORSTOL TIL EN UDSKIFTNING?

TRÆNGER DIN KONTORSTOL TIL EN UDSKIFTNING? LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF KONTORMØBLER OG INDRETNINGSLØSNINGER TRÆNGER DIN KONTORSTOL TIL EN UDSKIFTNING? DIN GAMLE KONTORSTOL ER PENGE VÆRD FÅ 200,- I BYTTERABAT VED KØB AF EN NY KONTORSTOL * KAMPAGNEN

Læs mere

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR 1 MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR En gennemtænkt indretning skaber stor værdi for din virksomhed. En god arbejdsplads der matcher behov og fysiske rammer skaber effektivitet

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE

ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE ERHVERV - SORTIMENT ERHVERV ERHVERV ERHVERV SORTIMENT KONTORSTOLE HÅG kontorstole er skabt til bevægelse du er skabt til liv og aktivitet og ikke stillesiddende arbejde. Håg stole er fremstillet til arbejdsopgaver

Læs mere

Mood Ledge Med træliste

Mood Ledge Med træliste Choose your Mood Choose your Mood Mood er en enkel og stilren magnet- og skrivetavle i glas, der kan leveres i 24 forskellige farver. Det lette og svævende udtryk er opnået ved hjælp af skjulte beslag

Læs mere

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR Roomz chär b sic - Synkron vippefunktion - Justerbar vippemodstand - Låsbar vippefunktion - Sædeforskydning - Gashøjde justering - Ryghøjde justering - Justerbart armlæn - 5 stjernet fodkryds - Sort polstring

Læs mere

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1 05.05.2015 MØBEL SIDE 1 ENKELT INDBYDENDE KVALITET TIDSLØST STILFULDT LEVENDE GRØN På de følgende sider illustreres indretnings- og møbelforslag til Jutlander Banks nye lokaler i Aalborg. I forslagene

Læs mere

EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort

EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort EOOS EMBRACE EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort embrace serien ultimativ lethed og optimal komfort EOOS og Carl Hansen & Søn har sammen skabt en serie stole, der forener EOOS stærke sans for moderne

Læs mere

Mood. 300 x 300 mm 500 x 500 mm 750 x 750 mm 1000 x 1000 mm 1250 x 1000 mm 1500 x 1000 mm

Mood. 300 x 300 mm 500 x 500 mm 750 x 750 mm 1000 x 1000 mm 1250 x 1000 mm 1500 x 1000 mm Mood Mood Mood er en enkel og stilren magnet- og skrivetavle i glas, der kan leveres i 24 forskellige farver. Det lette og svævende udtryk er opnået ved hjælp af skjulte beslag og fraværet af en ramme.

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroas stol har fået sit navn Esencia fra det latinske essentia. Det betyder det væsentlige, en tings kerne eller det afgørende. Vi gav stolen dette navn,

Læs mere

tegninger møbelpakker02

tegninger møbelpakker02 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

tegninger møbelpakker01

tegninger møbelpakker01 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a poul kjærholm pk1 pk52 pk52a PK1 poul kjærholms første stol PK1 en eviggyldig klassiker Poul Kjærholm havde en unik evne til at forene stålet med organiske materialer en evne han demonstrerede i starten

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design.

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design. MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har hver kurve en mening. Hver linje et formål. Designet af Idesign og opkaldt efter en klassisk skønhed. En stol, som det er nemt at synes om med indbydende

Læs mere

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr HANS J. WEGNEr CH23 Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr CH23 ORGANISKE FORMER OG ELEGANTE DETALJER CH23 ÆSTETIK OG FUNKTION FORENET I ÉN STOL CH23 tog form i 1950 og var dermed blandt de første mesterværker,

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER,

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, LEIA ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, OG SOM BÅDE KAN KOBLES OG STABLES. LEIA HAR ET ENKELT,

Læs mere

RBM KAMPAGNE R N I G N G FO F R DEMO

RBM KAMPAGNE R N I G N G FO F R DEMO RBM KAMPAGNE RING FOR DEMO 1 RBM 310 Vejl. Pris: 1.406,- Ø 50 mm hjul Skolestol Nylonunderstel / Nem at indstille RBM 566 Vejl. Pris: 3.309,- Free flow Trinlæs låsning God lændestøtte Vægt regulering Ø50

Læs mere

prisliste 2013 Vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Gældende fra

prisliste 2013 Vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Gældende fra prisliste 2013 Vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Gældende fra 01.08.2013 CASUAL Til dig, der føler dig hjemme på dit arbejde. Den afslappende er beregnet til de uformelle arbejdspladser. Med stoffer

Læs mere

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen - ERGONOMI - 4 - ERGONOMI - DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark 5 Strike Italiensk møbel design. Æstetisk ergonomi.

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu åbner vi døren til noget helt nyt. Vi har taget noget godt og har gjort det endnu bedre. Entrada II er en videreudvikling af en populær kontorstol. Et

Læs mere

PRODUKTKATALOG RAMMEAFTALE SCAN OFFICE A/S ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF KONTORMØBLER OG INDRETNINGSLØSNINGER

PRODUKTKATALOG RAMMEAFTALE SCAN OFFICE A/S ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF KONTORMØBLER OG INDRETNINGSLØSNINGER PRODUKTKATALOG RAMMEAFTALE 50.30 SCAN OFFICE A/S ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF KONTORMØBLER OG INDRETNINGSLØSNINGER SCAN OFFICE SOM SAMARBEJDSPARTNER Scan Office er en af Danmarks største leverandører

Læs mere

anker bak rocking nest CHaIr ab001

anker bak rocking nest CHaIr ab001 anker bak ROCKING NESt CHAIr ab001 ROCKING NEST CHAIR FORM OG FUNKTION FORENES I INNOVATIV GYNGESTOL KREATIV DIALOG Carl Hansen & Søn har indgået et nyt samarbejde med et ungt talent designeren Anker Bak,

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK Stouby Furniture a/s, haremarksvej 7, dk-8723 løsning, telefon +45 75 65 01 00, email: stouby@stouby.com, www.stouby.com STOUBY CLASSIC KOLLEKTION 02 STOUBY CLASSIC KOLLEKTION

Læs mere

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise kontormøbler til landets skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise indhold om office2go 1-3 Skriveborde 4-15 Stole 16-23 mødeborde og stole 26-29

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

Følg HÅG på Facebook 2

Følg HÅG på Facebook 2 THE HÅG MOVEMENT 2 Følg HÅG på Facebook Du er ikke skabt til at sidde stille. Du er derimod skabt til liv og aktivitet. Vores moderne livsstil betyder ofte lange og stillesiddende arbejdsdage på kontoret.

Læs mere

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Sammen skaber vi værdi. Netop når vi mødes, opstår der nye tanker, der kan skabe noget unikt. Multicom er bordserien med løsninger, der fremmer kreativitet og dialog. Navnet

Læs mere

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord CASØ 500 Indhold 3 CASØ 500 4 Spisebord 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde 10 Skænk og skrive/konsol - bord 12 CASØ 500 TV-bord 14 Reol og vitrine 16 CASØ 501 TV-bord og

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol.

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Arbejdsstole til det aktive kontor.

Arbejdsstole til det aktive kontor. Arbejdsstole til det aktive kontor. Stole baseret på individuelle, faktiske behov. Arbejdet er ikke længere et fysisk sted, men en funktion. Langt flere kontormiljøer er opbygget efter princippet om, at

Læs mere

gave idéer 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Spar op til

gave idéer 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Spar op til gave idéer Spar op til 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Silvia skærm Meget flot og dekorativ lampe i et tidsløst dansk design. Lavet i polypropylen og PC. Ø45 cm. Hvid skærm. Pris 399,- Kobber- eller

Læs mere

FEEL STOL MORGENDAGENS KLASSIKERE 2012-2013

FEEL STOL MORGENDAGENS KLASSIKERE 2012-2013 STOL FEEL Tiltfunktion Med et enkelt greb justerer du først siddevinklen. Vidste du, at idealstillingen er mere oprejst hos ældre brugere end hos yngre brugere? Korte eller lange ben? Med tiltefunktionen

Læs mere

KLAR, PARAT. Få klasselokalerne klar til august

KLAR, PARAT. Få klasselokalerne klar til august KLAR, PARAT Få klasselokalerne klar til august 2 01 BESTILLING AF NYE SKOLEMØBLER Få klasselokalerne klar til skolestart i august Gennem mange år har Scan Office leveret møbler og indretningsløsninger

Læs mere

danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri.

danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. danish design EDGE by Hammel er en møbelserie med kant: Stilfuld, minimalistisk og grebsfri. 2 Serien er opstået i mødet mellem dansk design og urban living. I mødet mellem byens moderne puls og naturens

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

BO MED HASLEV MØBLER

BO MED HASLEV MØBLER BO MED HASLEV MØBLER KVALITET & DANSK HÅNDVÆRK Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler det

Læs mere

BDO HERNING - NYT DOMICIL. Indretningsforslag 16.05.2012

BDO HERNING - NYT DOMICIL. Indretningsforslag 16.05.2012 BDO HERNING - NYT DOMICIL Indretningsforslag 16.05.2012 Indretningsforslag til BDO s nye domicil i Herning. Der er valgt en stram og enkelt stil der passer til husets arkitektur. Farver og materialer er

Læs mere

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde.

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolsystemer MANO reolsystemer MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolen leveres med hylder, skuffer og låger monteret.

Læs mere

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic 400/300 1 OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic, den ultimative stol i den ypperste ergonomiske klasse. Perfekt til både forebyggende og afhjælpende rygpleje. Design udfordringen Vi ved med

Læs mere

Sincera. Rene linjer og en stærk identitet

Sincera. Rene linjer og en stærk identitet Sincera Rene linjer og en stærk identitet Karakterstyrke møder lethed i møbelserien Sincera. Møblernes karakteristiske rene linjer danner spændende geometrier i rummet og kombinerer et let udtryk med en

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner. Plads til alle -også til lærerne. SKI-aftale 50.31/50.32

Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner. Plads til alle -også til lærerne. SKI-aftale 50.31/50.32 Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner Plads til alle -også til lærerne SKI-aftale 50.31/50.32 En skole med plads til alle - også til lærerne Reformen på skoleområdet varsler

Læs mere

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI

DESIGN BESKRIVELSE GARANTI minuscule Innovation og kærlighed til håndværket mødes, dansk møbeltradition i dialog med nysgerrig nyskabelse, elegance og bløde former sammensmeltes i designeren Cecilie Manz møbelserie minuscule - bestående

Læs mere

LABOFA Prisliste REEF Design: Hans Thyge & Co.

LABOFA Prisliste REEF Design: Hans Thyge & Co. LABOFA Prisliste 16 REEF Design: Hans Thyge & Co. REEF COLLECTION 11 REEF COLLECTION Design Hans Thyge & Co. MODUL SOFA : REEF sofa fås i følgende udgaver: Lille sofa 131x/54 cm eller 131x54/ cm Stor sofa

Læs mere

Chairik er komfort i stakkevis. En enkel og bekvem siddeplads for et publikum, der kommer og forsvinder igen. En mødestol for de magelige, barstol

Chairik er komfort i stakkevis. En enkel og bekvem siddeplads for et publikum, der kommer og forsvinder igen. En mødestol for de magelige, barstol CHAIRIK 2 Chairik er komfort i stakkevis. En enkel og bekvem siddeplads for et publikum, der kommer og forsvinder igen. En mødestol for de magelige, barstol for de ophøjede eller skalstol for de økonomiske.

Læs mere

CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk.

CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk. CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben. Stolen får ofte en fremtrædende

Læs mere

CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner

CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Carl Hansen & Søn har genskabt Hans J. Wegners tidlige design, CH22 loungestolen, der er det første design Wegner udførte for Carl Hansen & Søn tilbage

Læs mere

Symphony borde til alle

Symphony borde til alle Symphony borde til alle FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM Bo med Haslev spiseborde til alle behov Kombiner vores klassiske træmøbler med moderne design og lad træet give sjæl og personlighed i din indretning.

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne

GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne GPS TIL FARVEVALG i læringsmiljøerne Den røde farve lægger op til bevægelse Specialdesignet legehus på Ørestad Skole, København Udviklet i samarbejde med CORE Arkitekter OM HØJER MØBLER Højer Møbler er

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid.

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid. HoReCa Sofa 94 Sofasystem Koncept Sofasystem modulopbygget Vores sofasystem er et unikt modul-opbygget system, som giver muligheden for at integrere spændende sofasystemer med et væld af valgmuligheder.

Læs mere

VL118 VL135 VL15 VL66

VL118 VL135 VL15 VL66 VL118 VL135 VL15 VL66 vermund.eu VL118 design by vermund.eu VI FEJRER 50 ÅR MED VL118 Stolen VL118 blev introduceret i 1964 og var i første omgang en stålindrammet stol med krydsfiner sæde og ryg. Vi har

Læs mere

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance Design: Olav Eldøy Koncept Drej, vip lidt tilbage eller Slap af og læg benene Tilpas nakkestøtten Din nakke og rygge får læn dig helt tilbage op vandret eller lodret

Læs mere

SKYLINE. By Julie Richoz

SKYLINE. By Julie Richoz 48 SKYLINE By Julie Richoz 49 50 Lys og skygge 51 52 I smukt samspil 53 Maksimal minimalisme If it is both useful and necessary and you can recognize and eliminate what is not essential, then go ahead

Læs mere

Delaftale 2 - Konferencemøbler

Delaftale 2 - Konferencemøbler Type 3 - lille mødebord Delaftale 2 - Konferencemøbler 2.1 Mødeborde Type 1 Stort mødebord Type 2 Mellem mødebord Type 3 Lille mødebord Type 2 - mellem mødebord Type 1 - stort mødebord System 2000 rektangulært.

Læs mere

Elements smukke detaljer med en funktion

Elements smukke detaljer med en funktion Elements smukke detaljer med en funktion Cane-line vil gerne give ekstra mange muligheder for at tilføre stemning, liv og personlighed i dit uderum. Derfor har vi udviklet en helt særlig kollektion kaldet

Læs mere

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNET TIL DIG

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNET TIL DIG RH Mereo EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNET TIL DIG RH Mereo er en elegant kontorstol, som giver en aktiv siddestilling, hvilket forbedrer dagligdagen for den enkelte medarbejder og for arbejdspladsen

Læs mere

FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429

FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429 FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429 SIGNATURE CHAIR KOMFORT OG ELEGANCE every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt tradition

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Introduktion til RH Mereo

Introduktion til RH Mereo Introduktion til RH Mereo RH Mereo RH lancerer en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV

FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV BO MED HASLEV MØBLER SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV Kombiner vores klassiske træmøbler med moderne design og lad træet give sjæl og personlighed

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl. DEN PERFEKTE GARDEROBE TIL ALLE FORMÅL... Vi tilbyder et bredt sortiment af fritstående eller vægophængte garderobeskabe, alle i en høj kvalitet og med mange kombinationsmuligheder på udstyr, låsesystemer

Læs mere

ET FLOT OG SMART VALG

ET FLOT OG SMART VALG SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med rene linjer, funktionelt design og

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling RH Mereo RH Mereo RH lancerer en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens arbejdspræstation.

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

EFG Bondo Inspiration SKI aftale 03.13.

EFG Bondo Inspiration SKI aftale 03.13. EFG Bondo Inspiration SKI aftale 03.13. www.efgbondo.dk EFG Bondo A/S, Islevdalvej 98, 2610 Rødovre. Tlf. 44 500 900, efgbondo@efgbondo.dk EFG Bondo A/S, Hjulmagervej 6, 7100 Vejle. Tlf. 79 43 12 12. SKI

Læs mere

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination.

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE At kombinere. Og vælge frit. At finde det sofabord, der passer allerbedst. Både til rummet. Funktionen. Og udtrykket. Sammen med sofa, puf eller lænestol. Til gruppen

Læs mere

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionelle og ergonomiske elevstol Xact findes i to størrelser - Xact og Xact Start. Det giver mulihed for at anvende Xact lige fra børnehaveklassen til personalerummene og

Læs mere

CASØ 120. Populær spisestue i moderne retro design. Indhold. Spisebord. Koefoed by CASØ Peter stolen. Sofabord & Lampebord.

CASØ 120. Populær spisestue i moderne retro design. Indhold. Spisebord. Koefoed by CASØ Peter stolen. Sofabord & Lampebord. CASØ 120 CASØ 120 Populær spisestue i moderne retro design CASØ 120 serien er designet som udspringer af den moderne retro stil fra 50 erne. 2 Indhold 3 CASØ 120 4 Spisebord 6 Koefoed by CASØ Peter stolen

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

COLORS BY COPENHAGEN +45 70 261 261 Blokken 23A 3460 Birkerød info@cobyco.dk www.cobyco.dk

COLORS BY COPENHAGEN +45 70 261 261 Blokken 23A 3460 Birkerød info@cobyco.dk www.cobyco.dk 2011 / 2012 COLORS BY COPENHAGEN +45 70 261 261 Blokken 23A 3460 Birkerød info@cobyco.dk www.cobyco.dk COLORS BY COPENHAGEN Colors by Copenhagen design by Michael Waltersdorff Konceptet er som det første

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

KASPER SALTO DESIGN BESKRIVELSE GARANTI VARIANTER POLSTRING

KASPER SALTO DESIGN BESKRIVELSE GARANTI VARIANTER POLSTRING ICE Ice stolen, som er designet af Kasper Salto, er den første stol fra Fritz Hansen, som er egnet til såvel indendørs som udendørs brug. Stolen og dens ryg, der minder om ribberne i et blad, forener dyderne

Læs mere

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Endnu et smukt eksempel på Wegners visionære arbejde. Bordpladen af træ er ellipseformet, og benene er af børstet rustfrit stål. Med de mange kombinationsmuligheder

Læs mere

BETWEEN byder velkommen

BETWEEN byder velkommen byder velkommen S K R A N K E D I S K K Ø K K E N D E S I G N www.msi.dk Monica Ritterband, født 1955, er internationalt anerkendt som en af Danmarks fremmeste og mest alsidige designere. Hun arbejder

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Derfor har vi givet vores møbelserie Carita de fordele og forudsætninger,

Læs mere

BESKRIVELSE en klassisk smuk og let skulpturel spisestol Hans J. Wegner har designet Y-stolen til Carl Hansen & Søn i 1949 DESIGNEREN

BESKRIVELSE en klassisk smuk og let skulpturel spisestol Hans J. Wegner har designet Y-stolen til Carl Hansen & Søn i 1949 DESIGNEREN Y-STOLEN CH24 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Y-stolen - en klassisk smuk og let skulpturel spisestol, som også er velegnet til bare at slappe af i. Ved hjælp af damp er rygbøjlen nænsomt bøjet, og

Læs mere