Ankomstdag d. 9. August

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ankomstdag d. 9. August"

Transkript

1 Kære forældre og elever på Efterskolen Epos årgang 1! Vi glæder os meget til snart at byde jer velkommen til den officielle åbning af Efterskolen Epos d. 9. August. Herunder er en række praktiske informationer som vi vil bede jer læse grundigt igennem. Særligt afsnittet inden vi ses vil vi bede jer reagere hurtigt på. Bedste hilsener, Mathias Granum, forstander Ankomstdag d. 9. August Programmet for ankomstdagen er som følger: : Ankomst og indkvartering. Der vil være mulighed for at få en snack i spisesalen ca.16.00: Officiel velkomst i teatersalen : Epoeterne: Ryste-sammen lege. Forældre: Mødes med klan-lærer (elevens kontaktlærer) : Sidste farvel-krammere og afsked med forældre.

2 Inden vi ses Værelsesønsker Vi vil bede alle Epoeter om at udfylde en formular med ønsker til deres kommende værelseskammerat. Deadline er på tirsdag d. 4. August kl. 19. Find formularen i dette link. Valg af fag Hvis I endnu ikke har udfyldt formularen valg af fag vil vi bede jer gøre det hurtigst muligt. For 8. og 9. klasses elever handler det om, at vi skal vide om I har fået undervisning i tysk eller fransk indtil nu. For 10. klasses elever handler det om at I som familie skal beslutte, om eleven skal følge undervisningen i fysik/kemi samt tysk eller fransk. Det er muligt at vælge om i løbet af året. Deadline: Hellere i dag end i morgen, og senest på mandag middag d. 3. august. Bliv medlem af facebookgruppen Epoeterne De elever som endnu ikke er blevet medlem af facebookgruppen for Epoeter, vil vi foreslå melder sig ind i gruppen nu. Gruppen hedder: Epoeterne! -Elever på Epos årgang Link: https://www.facebook.com/groups/ /?ref=ts&fref=ts

3 Pakkeliste Du skal medbringe: Almindeligt tøj, regntøj, praktisk fodtøj til udendørs brug, idrætstøj til forskellige former for udendørs og indendørs idræt, idrætssko, badetøj, praktisk tøj, varmt tøj - herunder thermo-undertøj - da der bliver koldt på Epos lange nordvendte korridorer. Så meget tøj som muligt navnemærkes. Indendørssko til brug i teatersalen samt hjemmesko/tykke sokker til når vi har aktiviteter der foregår på madrasser (for eksempel lydbogs-aften i foredragssalen) Tæppe (sådan et varmt et af uld eller fleece som du kan vikle dig ind i) Personligt krus du let kan genkende samt teske. Håndklæder, toiletgrej, sengelinned og vækkeur eller telefon med vækkeur, evt. vasketøjskurv eller lignende. Du kan desuden vælge at medbringe din egen dyne, hovedpude samt rullemadras eller topmadras. (Dyne og pude kan også lånes på Epos). Sovepose og liggeunderlag. Rygsæk. Cykel, cykelhjelm og cykellygter. Skoletaske, penalhus med skriveredskaber, passer, saks, tegnetrekant og vinkelmåler, lommeregner. Kopi af afgangsbevis (for 10.kl. s vedkommende) eller seneste karakterark (for 8. og 9. klasses vedkommende). - Skal afleveres ved tjek-ind eller sendes som inden ankomst til: Skriv i emnefeltet: "Karakterark [Elevens Navn]". Gyldigt pas (skal bruges til små en-dags ekskursioner til nordtyskland samt vores studietur til foråret. Sørg for at passet er gyldigt frem til juli 2016.) Sygesikringsbevis: Alle elever skal medbringe deres gule sygesikringsbevis. Kortet er til brug ved lægebesøg. Eleven skal desuden medbringe sit blå EU-sygesikringsbevis. Har eleven ikke et sådant skal I bestille det hurtigst muligt, så eleven kan få det med til Epos inden udgangen af August.

4 Du kan medbringe: Kostumer, kostumegrej og rollespilsgrej. Dine yndlings brætspil. Et par gode romaner. Ordbøger til sprogfagene (i papirsform eller elektronisk) Kamera Musikinstrumenter Vær opmærksom på, at pladsen på værelset er begrænset. Musikinstrumenter må gerne opbevares i skolens musiklokale på eget ansvar. Du må ikke medbringe: Kaffemaskine, elkedel, toastmaskine, TV o. lign. Tændstikker, lighter, røgelse, fyrværkeri, stearinlys, rød drage, sort krudt, levende fønix eller andet, der involverer åben ild.

5 Computere og gaming Bærbar computer Vi opfordrer til at man tager en bærbar computer med, hvis man har mulighed for det. Den bærbare computer vil være nyttig i undervisningen såvel som i fritiden. Giv os besked hurtigst muligt og senest 4. august hvis eleven ikke har mulighed for at medbringe en bærbar computer. Vi skal ikke bruge den bærbare computer under intro-forløbet, så ved ankomst d. 9. August tjekker man sin bærbare computer ind på et depot som bliver aflåst. (Man kan dog få adgang til sin computer hvis man er spil-leder og skal bruge computeren til at afspille musik til rollespil) Stationær computer Der er ikke mulighed for at have stationær computer på værelset. Hvis man gerne vil medbringe sin stationære computer til skolen, så kan vi tilbyde at opbevare den på et depot. Den kan så tages frem når der er gamer-valgfag og gamer-weekender. Vi har plads til at opbevare højest 25 stationære computere. Udfyld denne formular hvis du ønsker depotplads til din stationære computer. Formularen giver dig svar på, om der stadig er plads. Hvis du er en af dem der får plads til din stationære computer håber vi, at du også vil lade andre benytte den, f.eks. når vi afholder turneringer i computerspil. Kontakt Jesper Enevoldsen hvis du har spørgsmål vedrørende dette. I starten af skoleåret indkøber vi desuden materialer til selv at bygge 10 gedigne gamer-computere, og vi udbyder computerbygning som valgfag. Computerne kommer efterfølgende til at stå til rådighed under Epos gaming aktiviteter.

6 Gamingpolitik Vi er en ny skole der skal skabe sin egen kultur, og et af de områder vi skal tage stilling til er, hvilke regler vi vil have omkring gaming. Noget af det vigtigste for os er, at vi vil dyrke gaming på den fede måde. Dvs. at det er noget vi gør sammen, fordi vi brænder for det, i stedet for at det bliver noget man gør selv, fordi man keder sig eller ikke kan finde på andet at lave. Der kommer til at være turneringer, leaderboards, temaweekender og gaming-valgfag. Og der kommer til at være perioder hvor vi giver skærmen en pause for at fokusere på andre slags samvær, som har andre kvaliteter. Den første måned indtil fredag d. 4. September kommer til at være en gamingfri-periode. (Dvs. ingen computerspil, men masser af brætspil, rollespil og andre former for spil og hygge) I den følgende weekend, September, holder vi vores første gaming weekend. Derefter vil vi afprøve hvordan forskellige regler vedrørende gaming virker for fællesskabet, og vi vil inddrage eleverne i at tage beslutninger og skabe en sund og balanceret spilkultur på Epos.

7 Husorden og regler På Epos tror vi på, at når vi er sammen om de ting vi brænder for, og når vi har en gensidig respekt for hinanden, så er der ikke behov for at have en lang liste med regler. Når vi trives, så føles det naturligt at drage omsorg for hinanden, og passe på os selv og på fællesskabet. Vores regler er derfor få: Vi omgås hinanden med gensidig respekt. Der er mødepligt til undervisning, fællestimer, morgensamling og fællesarrangementer. Elever på Efterskolen Epos skal være røgfri. Man må ikke indtage, være påvirket af eller være i besiddelse af alkohol eller euforiserende stoffer af nogen art i forbindelse med sit efterskoleophold. Forbuddet mod hash og euforiserende stoffer gælder hele det år, man går på skolen også weekender og ferier. Alle er i deres seng med computeren og andet elektronisk udstyr slukket når vi går godnatrunde, og man bliver på sit værelse når vi har sagt godnat. At være kærester På Efterskolen Epos har vi ikke noget forbud mod at kærester kan være intime sammen. Vi tror på værdien af oplysning og åben dialog, og vi har undervisere der har stor erfaring med at undervise unge i kærlighed og sexualitet, herunder værdien af at lytte efter sine egne og andres personlige grænser og at kunne sige til og fra. Hvis et kærestepar ønsker at være intime sammen, er det meget vigtigt, at det sker i respekt overfor andre elever, herunder værelseskammerater, og at det på ingen måde er til gene for andre. Man må indstille sig på, at det på en efterskole ofte vil være vanskeligt for kærester at finde rum til intimitet. En mulighed kan dog for eksempel være, at man som kærestepar kan sove sammen i en weekend hvor værelseskammeraten ikke er på skolen, således at værelseskammeraten ikke bliver generet af, at der er en gæst. For at et kærestepar kan sove sammen skal begge være fyldt 15 år, og det skal godkendes af både forældre og vagtlærer.

8 Kalender for skoleåret Se kalender for skoleåret på Epos hjemmeside: I kalenderen kan I blandt andet se, hvilke weekender der er 'bliveweekender' (hvor eleverne skal blive på skolen), og hvilke weekender der er forlængede weekender. Vi opfordrer til at alle elever benytter de forlængede weekender til at tage hjem til familien, og der vil ikke være program og aktiviteter på skolen i disse weekender. Hvis eleven ikke ønsker, eller ikke har mulighed for, at tage hjem i de forlængede weekender, så vil vi - af hensyn til vores planlægning - bede jer give os besked hurtigst muligt og senest to uger før den forlængede weekend. Ankomst på Epos efter weekend Når man har været hjemme på weekend skal man ankomme på Epos søndag aften mellem klokken 19 og 22. Diverse praktiske oplysninger Tandlæge: Elever har fortsat ret til gratis tandbehandling ved hjemkommunens skoletandpleje. Forsikring: Elevernes ejendele dækkes ved brand, tyveri og vandskade af hjemmets indboforsikring. Forsikringen dækker som oftest også, hvis en elev forvolder skade på skolens, lærernes eller andre elevers effekter, samt ved personskade. Udsættes eleven for tyveri på skolen eller andre steder, er det forældrenes indboforsikring, der skal dække. Bortkomne ting erstattes ikke af skolen. Lommepenge: Vi anbefaler at eleven medbringer et hævekort. Det er muligt at hæve over beløbet i brugsen overfor skolen. Vi tilbyder som udgangspunkt ikke at opbevare kontanter for eleverne.

9 Badesikkerhed: Epos ligger tæt på en badestrand som er lavvandet og meget sikker. Det er derfor tilladt for eleverne at bade ved stranden, hvis de overholder de følgende sikkerhedsregler: 1) Man skal have tilladelse hos vagtlæreren hver gang man går til stranden for at bade. 2) Man skal være mindst tre personer sammen, når man går ned for at bade, og en skal blive på stranden. 3) Man må ikke bevæge sig længere ud end man kan bunde. Ang. kostumer og materialer: Efterskolen Epos stiller materialer til rådighed til at fremstille kostumer og rekvisitter til cosplay og rollespil. Kostumer og rekvisitter der er fremstillet af Epos materialer bliver til en del af Epos kostumesamling når eleven forlader skolen, så fremtidige Epoeter kan få glæde af det. Gamle elever må også gerne låne af kostumesamlingen, f.eks. hvis de skal til cosplay con. Hvis man ønsker at tage et kostume med sig hjem og eje det når man forlader skolen, skal man dog selv have købt eller medbragt materialerne til det pågældende kostume.

10 Forskning på Epos På Efterskolen Epos lader vi os inspirere af Østerskov Efterskole, der gennem de seneste 9 år har bevist, at læring gennem leg styrker elevernes motivation, faglighed og inklusion. Det er netop konklusionen fra det 3-årige forskningsprojekt, som professor Lisa Gjedde har gennemført på skolen. Nu har Lisa tilbudt at følge Epos som sit næste forskningsprojekt allerede fra skolestart her i Gennem samarbejdet med Lisa Gjedde får vi adgang til hendes store viden om legende pædagogik, og vi får et kritisk og kompetent blik på den undervisning vi laver på Epos. Vi ser frem til samarbejdet, som vi forventer bliver til stor gensidig gavn. Konkret ønsker vi at inddrage eleverne i forskningsprojektet ved at de mundtligt og skriftligt skal være med til at evaluere undervisningsforløbene og deres udbytte af dem. Desuden vil der i forbindelse med projektet være lyd- og videooptagelser af undervisningsforløb, af evaluerings-sessioner og af interviews med eleverne. Materialet vil udelukkende blive anvendt i forbindelse med forskningen og forskningsformidlingen/ undervisningsudviklingen. Såfremt du ikke ønsker dit barn bliver video-optaget i denne forbindelse vil vi bede dig give skolen besked om det inden skoleårets start. Forældre er velkomne til at kontakte Esben Wilstrup (Epos-lærer og Lisas kontaktperson på Epos) hvis I har spørgsmål eller forbehold i forhold til forskningsprojektet.

11 En opdagelsesrejse begynder Når vi åbner dørene til Epos første elevhold d. 9. august bliver det et nyt kapitel i Epoeternes liv. Det bliver i lige så høj grad et nyt og spændende kapitel for os medarbejdere, som har valgt at arbejde på Epos, fordi vores hjerteblod er investeret i projektet. Vi glæder os til at lære lige så meget som eleverne på denne opdagelsesrejse. Vi er åbne for ideer og input fra både elever og forældre undervejs, og vi ser frem til et godt samarbejde. Lad fortællingen begynde

RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016

RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016 RÅD OG VINK ELEVHOLD 2015/2016 INDHOLD VELKOMMEN TIL VESTSJÆLLANDS IDRÆTSEFTERSKOLE... 4 Sådan bliver du helt klar... 4 Regler... 5 Kontakt til skolen... 6 ForældreIntra... 6 Efternyt... 6 Medbringelisten...

Læs mere

INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO

INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO Skoleåret starter Søndag d. 9. august 2015 kl. 14.00 Forord Med dette lille informationshæfte bydes I velkomne som elev og som forældre på Hald Ege Efterskole. Hæftet

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Velkommen til Gribskov Efterskole.

Velkommen til Gribskov Efterskole. 1 Velkommen til Gribskov Efterskole. Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver

Læs mere

Indholdsplan for efterskolen 2012-2013... 4 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag... 4 Hvad forstår vi ved det

Indholdsplan for efterskolen 2012-2013... 4 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag... 4 Hvad forstår vi ved det - 1 Indholdsplan for efterskolen 2012-2013... 4 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag.... 4 Hvad forstår vi ved det Grundtvig-Koldske?... 5 Skolens elevgruppe og dens

Læs mere

Indholdsplan. Efterskolen 2014-15

Indholdsplan. Efterskolen 2014-15 Indholdsplan Efterskolen 2014-15 1 Indhold Indholdsplan for efterskolen 2014-2015... 8 Skolens formål i henhold til senest godkendte vedtægter og værdigrundlag.... 8 I Tømmerup Fri og Efterskoles vedtægter

Læs mere

INFo INFOHÆft INFOHÆFTET 2013 INFOHÆF INFO

INFo INFOHÆft INFOHÆFTET 2013 INFOHÆF INFO Velkommen til en oplevelse for livet! Fælleskabet er stærkt vanedannende! Vi vægter gensidig tillid højt! INFo INFOHÆft INFOHÆFTET 2013 INFOHÆF INFO Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at blive

Læs mere

REC info 2015-16. Seminarievej 23 9681 Ranum Danmark T: +45 9666 4400 E: info@ranumefterskole.dk www.ranumefterskole.

REC info 2015-16. Seminarievej 23 9681 Ranum Danmark T: +45 9666 4400 E: info@ranumefterskole.dk www.ranumefterskole. REC info 2015-16 Seminarievej 23 9681 Ranum Danmark T: +45 9666 4400 E: info@ranumefterskole.dk www.ranumefterskole.dk CVR 27763227 1 Kære elever og forældre! I dette hæfte har vi samlet en række praktiske

Læs mere

Forældreguiden. KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien

Forældreguiden. KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien Forældreguiden KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien KKFO Ørestad Skole afdeling Melodien Arne Jacobsens Allé 21, 2300 København S Tlf. 3530 2310 Telefontid mellem 6:30-8:00 og 12:30-17:00. Email: Ørestad

Læs mere

Vigtige informationer om efterskoleopholdet 2013-2014

Vigtige informationer om efterskoleopholdet 2013-2014 Vigtige informationer om efterskoleopholdet 2013-2014 Juni 2013 Skoleskemaet/valg af valgfag: Skoleskemaet laves endeligt i den første uge, når vi har lavet holdinddelingen. Vedlagt dette brev finder du

Læs mere

Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE

Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE Rødding Højskole RØDE ENCYCLOPÆDIE Rødding Højskoles Røde Encylopædie Læs opslagsværket som et leksikon med svar på alt omkring Rødding Højskole. Kan med fordel læses forfra, bagfra, i en køre eller som

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Den lille Huskebog Klintebjerg Efterskole 2014/2015

Den lille Huskebog Klintebjerg Efterskole 2014/2015 Den lille Huskebog Klintebjerg Efterskole 2014/2015 Adresse: Hvis du under opholdet får ny hjemadresse, skal denne straks meldes til kontoret. Skolens adresse samt tlf.nr.: Se side 31. Aftensmad: Hver

Læs mere

Informationer til nye elever. Dyr, Planter og Natur

Informationer til nye elever. Dyr, Planter og Natur Informationer til nye elever Dyr, Planter og Natur EUC Nordvest - Morsø Landbrugsskole - Hvis du kan lide at bruge både hoved og hænder Thomas Schlichting Forstander Landbrugsskolen udbyder hele Landbrugsuddannelsen,

Læs mere

Du vil i denne håndbog kunne læse relevante oplysninger om hverdagen på skolen både for kostelever og dagelever.

Du vil i denne håndbog kunne læse relevante oplysninger om hverdagen på skolen både for kostelever og dagelever. Kære kommende elev! Du vil i denne håndbog kunne læse relevante oplysninger om hverdagen på skolen både for kostelever og dagelever. Din nye skole Oure Kostgymnasium (OKG) er en skole for ambitiøse unge,

Læs mere

Distriktet ved Tuse Næs

Distriktet ved Tuse Næs Distriktet ved Tuse Næs Årsplan 2014 I Distriktet ved Tuse Næs, udarbejder hver afdeling en gang om året en årsplan som følger skoleåret. Den er tænkt som et arbejdsredskab for os selv og en oversigt for

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere Sæson 2013 2014. OV1_Kvadrat_R D

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere Sæson 2013 2014. OV1_Kvadrat_R D Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet Info for fritidsundervisere Sæson 2013 2014 OV1_Kvadrat_R D Velkommen Du sidder nu med Ungdomsskolens personalefolder for fritidsundervisere. I denne folder finder

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00

Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 Til deltagerne på ungdomsskolens 2013 skitur i uge 8. Du indkaldes hermed til det obligatoriske orienteringsmøde: Mandag den 28. januar kl. 19.00-21.00 på Hjallerup skole, Idræts Alle 6, 9320 Hjallerup.

Læs mere

INDHOLDSPLAN FOR EISBJERGHUS EFTERSKOLE 2011/12

INDHOLDSPLAN FOR EISBJERGHUS EFTERSKOLE 2011/12 INDHOLDSPLAN FOR EISBJERGHUS EFTERSKOLE 2011/12 Indhold 1. Skolens formål 2. Skolens fysiske rammer 3. Skolens elevgruppe 4. Kostskolearbejdets tilrettelæggelse 5. Skolens ugeplan 6. Årsplanen 7. Skolens

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88, fax: 86 14 69 77 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og

Læs mere

Håndbog for forældre

Håndbog for forældre Håndbog for forældre Nordsjællands Efterskole 2014 2015 - sammen skaber vi opholdet - vigtigt med tillid og positive tilgange til hinanden - vi vil det bedste for elever, forældre og ansatte Kære forældre:

Læs mere

Introhæfte 2013 Frederiksberg HF Kursus

Introhæfte 2013 Frederiksberg HF Kursus Introhæfte 2013 Frederiksberg HF Kursus Frederiksberg HF Kursus Indholdsfortegnelse Velkommen kære kursist!... 3 Plan over introforløbet uge 33... 4 Studienetværk... 6 Introforløbet første halvdel af uge

Læs mere

Nordsjællands Hospital

Nordsjællands Hospital Marts 2015 Nordsjællands Hospital Montebello Genoptræningshospital Montebello Læs denne håndbog inden du rejser Indholdsfortegnelse Velkommen til Montebello Montebellos adresser Lidt om Montebello På Montebello

Læs mere

Det har du ret til! til børn og unge 13-17 år, som skal anbringes er eller har været anbragt

Det har du ret til! til børn og unge 13-17 år, som skal anbringes er eller har været anbragt Det har du ret til! til børn og unge 13-17 år, som skal anbringes er eller har været anbragt Pjecen handler om dig! Du har fået denne pjece, fordi du ikke skal bo hjemme hos dine forældre i en periode.

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Erfaringer fra lektiecaféen Risingskolen - kontaktpersoner

Erfaringer fra lektiecaféen Risingskolen - kontaktpersoner Indholdsfortegnelse Introduktion til den nye kontaktperson... 2 Gode råd til at undgå problemer... 2 Typiske problemstillinger... 2 Overordnet struktur... 3 Videregiv information... 3 Ramme og regler...

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere