Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt"

Transkript

1 Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade København K Tlf : Fax : kum@kum.dk Web : oktober 2017 Folketingets Kulturudvalg har den 18. september 2017 stillet mig følgende spørgsmål, nr. 227 (Alm. del), som jeg hermed skal besvare. Spørgsmål: Ministeren bedes oplyse: A. hvad koster det i husleje at leje det studie, som Aftenshowet bruger i Industriens Hus på Rådhuspladsen? B. hvad er den gennemsnitlige minutpris på produktion af DR-programmerne TV Avisen, Bagedysten, Deadline og Debatten? C. hvor mange procent af de DR-programmer, der udlægges, er lagt ud til selskaber, hvor teknikere, værter eller andre redaktionelle medarbejdere, der tidligere har været ansat i DR, medvirker direkte eller indirekte i selskabet eller udsendelsen? D. hvor stor en del af danskerne betaler licens, fordelt på hhv. aldersgrupper og geografisk placering? E. hvad er seer- og lyttertallet, fordelt på aldersgrupper, for de enkelte P4-distrikter og TV 2-regioner? F. hvad vil det koste, estimeret, at indføre nulmoms på digitale medier i Danmark? Svar: Kulturministeriet har til brug for besvarelsen af spørgsmålene, undtaget spørgsmålene: hvad er seer- og lyttertallet, fordelt på aldersgrupper, for de enkelte TV 2-regioner og hvad vil det koste, estimeret, at indføre nulmoms på digitale medier i Danmark, indhentet bidrag fra DR, der oplyser følgende: Ad A) Hvad koster det i husleje at leje det studie, som Aftenshowet bruger i Industriens Hus på Rådhuspladsen? Som det fremgår af radio- og fjernsynslovens 86, er de almindelige regler om aktindsigt ikke fuldt ud gældende for DR. Det fremgår af loven, at sager og dokumenter vedrørende DR s og de regionale TV 2-virksomheders programvirksomhed og forretningsmæssige forhold i tilknytning hertil er undtaget fra lov om offentlighed i forvaltningen. Bestemmelsen omfatter således bl.a. oplysninger om programudgifter. Dok. nr. 17/

2 Side 2 Det fremgår af lovbemærkningerne, at hensynene bag denne undtagelse dels er redaktionelle, hvor der skal være mulighed for fri programlægning, beskyttelse af kilder og kunstnerisk frihed, og dels økonomiske og konkurrencemæssige, hvor der ønskes en sidestilling af DR med øvrige medier, som ikke er omfattet af offentlighedsloven. På den baggrund finder DR det korrekt ikke at oplyse, hvad det koster at leje det studie, som Aftenshowet benytter i Industriens Hus. Det bemærkes, at Aftenshowet har som en central del af sit koncept, at programmet skal foregå ude i hverdagslivet blandt danskerne. Aftenshowet har af samme årsag altid ligget i et eksternt studie. Ad B) Hvad er den gennemsnitlige minutpris på produktion af DR-programmerne TV Avisen, Bagedysten, Deadline og Debatten? Som det fremgår af radio- og fjernsynslovens 86, er de almindelige regler om aktindsigt ikke fuldt ud gældende for DR. Det fremgår af loven, at sager og dokumenter vedrørende DR s og de regionale TV 2-virksomheders programvirksomhed og forretningsmæssige forhold i tilknytning hertil er undtaget fra lov om offentlighed i forvaltningen. Bestemmelsen omfatter således bl.a. oplysninger om programudgifter. Det fremgår af lovbemærkningerne, at hensynene bag denne undtagelse dels er redaktionelle, hvor der skal være mulighed for fri programlægning, beskyttelse af kilder og kunstnerisk frihed, og dels økonomiske og konkurrencemæssige, hvor der ønskes en sidestilling af DR med øvrige medier, som ikke er omfattet af offentlighedsloven. På den baggrund finder DR det korrekt, ikke at oplyse minutpriserne på de i spørgsmålet nævnte programmer. Ad C) Hvor mange procent af de DR-programmer, der udlægges, er lagt ud til selskaber, hvor teknikere, værter eller andre redaktionelle medarbejdere, der tidligere har været ansat i DR, medvirker direkte eller indirekte i selskabet eller udsendelsen? DR ligger ikke inde med fyldestgørende oversigter over hvilke personer, der direkte eller indirekte medvirker i produktioner, som lægges ud til eksterne producenter. DR ligger tilsvarende ikke inde med oversigter over ansatte i de selskaber, som producerer programmer for DR, eller om disse tidligere har været ansat i DR. DR har således ikke nogen samlet viden om, hvor mange procent af de DR-programmer, der udlægges, der er lagt ud til selskaber, hvor teknikere, værter eller andre redaktionelle medarbejdere, der tidligere har været ansat i DR, medvirker direkte eller indirekte i selskabet eller udsendelsen. Ad D)Hvor stor en del af danskerne betaler licens, fordelt på hhv. aldersgrupper og geografisk placering?

3 Side 3 Per 26. september 2017 var husstande tilmeldt licens. DR skønner, at det samlede antal husstande i Danmark på samme tidspunkt var På baggrund af ovenstående er der foretaget en fordeling på aldersgrupper og geografisk placering. Tabel 1 viser antallet af licenstilmeldte og det samlede antal husstande på tværs af aldersgrupper. TABEL 1: LICENSTILMELDTE OG HUSTANDE FORDELT PÅ ALDER Alder Licenstilmeldte Husstande Andel (pct.) % % % % % % I alt % Anm.: Kolonnen med licenstilmeldte tager udgangspunkt i en registrering af den ældste person i husstanden op til 99 år. DR har endvidere licenstilmeldinger fra et mindre antal husstande, hvor DR ikke kender fødselsdatoen på den ældste person i husstanden, hvorfor disse ikke er taget med i opgørelsen Kilde: DRs opgørelse. Det bemærkes, at størstedelen af de samlede danske husstande vurderes at være licenspligtige. DR skønner imidlertid, at ca. 0,7 pct. af de danske husstande ikke er licenspligtige. Det bemærkes endvidere, at der kan bo flere licenspligtige i samme husstand. Som det fremgår, er andelen af licenstilmeldte lavest blandt de unge i aldersgruppen år. Det kan bl.a. skyldes, at der i aldersgruppen er relativ mange personer, der flytter (unge der flytter hjemmefra). Licenstilmelding er baseret på en tilmeldemodel, hvor betaleren aktivt skal tilmelde sig og erfaringerne viser, at de unge på sigt tilmelder sig. De unge er dog også overrepræsenteret i licensafmeldingerne. DR gennemfører med mellemrum licenskampagner, som har til formål at øge andelen af licenstilmeldte. DRs kampagner har typisk to indsatsområder, herunder en generel indsats mod alle potentielle nye licensbetalere samt en mere målrettet indsats mod unge, hvor der er en stor andel potentielle licensbetalere.

4 Side 4 Tabel 2 viser antallet af licenstilmeldte og det samlede antal husstande på tværs af regioner. TABEL 2: LICENSTILMELDTE OG HUSSTANDE FORDELT PÅ REGION Region Licensmeldte Husstande Andel (pct.) Hovedstaden % Midtjylland % Nordjylland % Sjælland % Syddanmark % I alt % Anm.: DR har licenstilmeldinger fra et mindre antal husstande, hvor DR ikke kender den tilmeldtes adresse. Disse indgår derfor ikke i opgørelsen. Kilde: DRs opgørelse. Som det fremgår, er der en smule færre tilmeldte forholdsvist i Hovedstaden og Midtjylland. Det kan skyldes, at andelen af unge er større i byerne København og Aarhus. Ad E) Hvad er seer- og lyttertallet, fordelt på aldersgrupper, for de enkelte P4-distrikter? P4 er DRs brede og regionalt forankrede kanal med aktualitet, underholdning og relevant indhold for voksne danskere i målgruppen 40+. Kanalens ambition er at afspejle landets mangfoldighed, være tæt på danskernes liv og samle landet på tværs af forskelligheder, geografi, alder, køn og uddannelse. P4s særlige fokus er den regionale journalistik, der skal være skarp, nær og vedkommende for lytterne. Derudover skal P4 som DRs bredt samlende radiokanal spille og præsentere et mangfoldigt udvalg af populær kvalitetsmusik for voksne danskere. DRs besvarelse omfatter lyttertal og ikke seertal, da spg. 227 omhandler radiokanalen P4. Tabel 1 viser fordelingen af lyttertal for de enkelte P4-distrikter fordelt på aldersgrupper i antal. Tabel 2 viser fordelingen af lyttertal for de enkelte P4-distrikter fordelt på aldersgrupper i procent.

5 Side 5 Jeg kan henholde mig til det af DR oplyste Kulturministeriet har til brug for besvarelsen af spørgsmålet; hvad er seer- og lyttertallet, fordelt på aldersgrupper, for de enkelte TV 2-regioner, indhentet bidrag fra de regionale TV 2-virksomheder, der oplyser følgende:

6 Side 6 Ad E) Tabel 1: Det gennemsnitlige seertal for de regionale TV 2-virksomheders udsendelse i 2016 fordelt på aldersgrupper (rating i antal tusinder) TV2/NORD TV/MIDT-VEST TV 2 / ØSTJYLLAND TV SYD TV 2/FYN TV ØST Lorry Danmark 4+ år år år år Kilde: Kantar Gallup - TV-meter Note: Seertal (rating i antal tusinder) viser nominelt, hvor mange tusinde som i gennemsnit har set programmet. Tabel 2 - Det gennemsnitlige seertal for de regionale TV 2-virksomheders udsendelse i 2016 fordelt på aldersgrupper (rating i pct.) TV2/NORD TV/MIDT-VEST TV 2 / ØSTJYLLAND TV SYD TV 2/FYN TV ØST Lorry Danmark 4+ år år år år Kilde: Kantar Gallup - TV-meter Note: Seertal (rating i pct.) viser andelen af seere i forhold til hele befolkningen. Tabel 3: Den gennemsnitlige seerandel for de regionale TV 2-virksomheders udsendelse i 2016 fordelt på aldersgrupper (share i pct.) TV2/NORD TV/MIDT-VEST TV 2 / ØSTJYLLAND TV SYD TV 2/FYN TV ØST Lorry Danmark 4+ år år år år Kilde: Kantar Gallup - TV-meter Note: Seerandel (share i pct.) er den andel af seere programmet har tiltrukket af alle de seere i Danmark, som så tv på det pågældende tidspunkt.

7 Side 7 Tabel 4 - Gennemsnitligt antal brugere pr. dag af de regionale TV 2-virksomheders hjemmesider og Facebooksider i 2016 Kilde: Google Analytics, Facebook Insights. Note: Facebook reach viser det unikke antal af personer, der har set indholdet i løbet af en given periode. Engagement er et beregnet tal, der viser antallet af interaktioner (likes + kommentarer + delinger) divideret med antallet af side-likes. Tallene for hjemmesiden dækker kun trafik på www. Antallet af brugere på AMP-artikler indgår ikke i tallene. Antallet af brugere på app s indgår ikke i tallene. De regionale TV 2-virksomheder gør i bidrag til svar opmærksom på, at seertallet og tal for seerandelen for virksomhedernes udsendelse ikke kan sammenlignes med lyttertal og dækningstal for DR s P4-distrikter, da de er målt efter en anden metode. TV 2/Bornholm gør i selvstændigt bidrag til svar opmærksom på, at seertallene på landsplan bliver genereret via TV-Meter-systemet. Der er imidlertid så få TV-Metre på Bornholm, at det ikke giver mening at anvende systemet. I stedet har TV 2/Bornholm igennem et par årtier haft Jysk Analyseinstitut som fast partner til at undersøge seningen 10 gange om året. Det sker i en telefonundersøgelse, hvor et antal bornholmere bliver ringet op og udspurgt om deres tv-sening de foregående tre dage. Denne undersøgelse har en usikkerhed på +/- 3 procentpoint i hver undersøgelse. Jysk Analyse spørger hver måned til seningen af det regionale vindue og samsendingen på den regionale kanal. Der er bedt om et gennemsnit i 2016, og fordi antallet af respondenter i de sammenlagt 10 undersøgelser bliver meget stort, så vil usikkerheden blive mindre.

8 Side 8 Tabel 5 - De gennemsnitlige seertal og den gennemsnitlige seerandel for TV 2/Bornholms udsendelse i 2016 fordelt på aldersgrupper. Seertal i pct. (rating i pct.) Seerandele (share i pct.) Total år år år år år år Kilde: Jysk Analyse Note: Seertal (rating i pct.) viser andelen af seere i forhold til befolkningen. Seerandel (share i pct.) er den andel af seere programmet har tiltrukket, som så tv på det pågældende tidspunkt. Tabel 6 - Gennemsnitligt antal brugere pr. dag af TV 2/Bornholms hjemmeside og Facebookside i 2016 Hjemmeside Facebook Besøgende pr. dag Total reach pr. dag TV 2/Bornholm Kilde: Google Analytics, Facebook Insights. Note: Facebook reach viser det unikke antal af personer, der har set indholdet i løbet af en given periode. Tallene for hjemmesiden dækker kun trafik på www. Antallet af brugere på app s indgår ikke i tallene. Jeg kan henholde mig til det af de regionale TV 2-virksomheder, herunder selvstændigt svarbidrag fra TV 2/Bornholm, oplyste. Kulturministeriet har til brug for besvarelsen af spørgsmålet; hvad vil det koste, estimeret, at indføre nulmoms på digitale medier i Danmark, indhentet bidrag fra Skatteministeriet, der oplyser følgende: Ad F) For nuværende er det ikke muligt at indføre nulmoms på digitale medier i Danmark. Det skyldes, at de gældende EU-regler på området alene giver Danmark mulighed for at have nulmoms på trykte aviser. EU-Kommissionen har fremsat et direktivforslag, hvorefter momssatserne på bøger, aviser og tidsskrifter kan ændres. Såfremt forslaget bliver vedtaget i sin nuværende form, vil det give Danmark mulighed for at indføre nulmoms på elektroniske aviser. En indførelse af nulmoms på elektroniske aviser, samtidig med at de pålægges lønsumsafgift, skønnes med stor usikkerhed at medføre et varigt mindreprovenu på 25 mio. kr. (2017-niveau) efter tilbageløb (nulmoms giver en besparelse for forbrugerne og øger muligheden for øget forbrug af andre afgiftsbelagte varer) og ændret adfærd (arbejdsudbud). Det forudsættes, at elektroniske aviser pålægges lønsumsafgift samtidig med en evt. nulmomsordning, idet trykte aviser i dag er pålagt lønsumsafgift. Jeg kan henholde mig til det af Skatteministeriet oplyste. Mette Bock

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 171 Offentligt MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR ØGET DEBAT OM DR OG PUBLIC SERVICE FØRST

Læs mere

Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt

Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Svar på Spørgsmål 132 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92

Læs mere

Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk

Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 187 Offentligt Regional tv-sening i Danmark Kanal Hovedstaden www.kanalhovedstaden.dk Seertal for oktober 2009, december 2009 og marts 2010 TNS Gallup har foretaget

Læs mere

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser [Dem med blåt angår DR s public service-kontrakter, dem med rødt TV 2/Danmarks public service-kontrakt og -tilladelser,

Læs mere

Medieaftalen Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference november 2018 i Kolding Frands Mortensen,

Medieaftalen Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference november 2018 i Kolding Frands Mortensen, Medieaftalen 2019-2023 Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference 2.-3. november 2018 i Kolding Frands Mortensen, fmorten@cc.au.dk Oversigt Processen april 2017-sommren 2018 Resultatet - økonomi og indhold

Læs mere

TV OG STREAMING 2019 HOVEDRESULTATER OG KONKLUSIONER

TV OG STREAMING 2019 HOVEDRESULTATER OG KONKLUSIONER 019 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK MEDIERNESUDVIKLING.SLKS.DK TV OG STREAMING 019 HOVEDRESULTATER OG KONKLUSIONER FOTO: COLOURBOX ISSN 445-85X TV OG STREAMING 019 Introduktion Kapitlet om tv og streaming

Læs mere

FORENINGEN FOR ENTERTAINMENT- & MEDIERET MARIA RØRBYE RØNN, GENERALDIREKTØR I DR

FORENINGEN FOR ENTERTAINMENT- & MEDIERET MARIA RØRBYE RØNN, GENERALDIREKTØR I DR FORENINGEN FOR ENTERTAINMENT- & MEDIERET MARIA RØRBYE RØNN, GENERALDIREKTØR I DR 1 TYDELIG OG DIGITAL 2 TYDELIGERE PUBLIC SERVICE- PROFIL Styrkede positioner i forhold til børn og unge, kultur samt nyheder

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019 Medieanalyse af 1. januar - 10. maj 2019 2 Indhold og indledning Indledning Denne analyse baserer sig på omtale af kampagnen i perioden 01.01.2019 til og med 10.05.2019. Analysen tager udgangspunkt i alle

Læs mere

Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K. Den 1. oktober 2018

Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K. Den 1. oktober 2018 Kulturudvalget 2017-18 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 329 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf

Læs mere

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4 BILAG 1. Karakteristika for det danske radiomarked Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Danskernes radiolytning Tabel

Læs mere

Antal tv apparater i de danske husstande i 2013 fordeling af husstandene i %

Antal tv apparater i de danske husstande i 2013 fordeling af husstandene i % MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 TV BILAG: GRAF FER OG TABELLER H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk 50,0 48,6 Antal

Læs mere

Kommentar til Kulturministerens svar på Mogens Jensens (S) spørgsmål nr. 150 til Kulturministeren.

Kommentar til Kulturministerens svar på Mogens Jensens (S) spørgsmål nr. 150 til Kulturministeren. Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Bilag 161 Offentligt Preben Sepstrup Kommunikation & Medier Kommentar til Kulturministerens svar på Mogens Jensens (S) spørgsmål nr. 150 til Kulturministeren. Baggrund

Læs mere

Svar: Tak for invitationen til at svare på spørgsmålet om slutteksten i rulleteksterne på Cirkelinefilmen Cirkeline og verdens mindste superhelt.

Svar: Tak for invitationen til at svare på spørgsmålet om slutteksten i rulleteksterne på Cirkelinefilmen Cirkeline og verdens mindste superhelt. Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 63 Offentligt FULD TALE Arrangement: Samråd i Folketingets Kulturudvalg den 1. december 2016 om den afsluttende sætning i rulleteksterne til

Læs mere

Figur 1 Fordeling af statslige midler til kulturelle formål fordelt på regioner 14%

Figur 1 Fordeling af statslige midler til kulturelle formål fordelt på regioner 14% Kulturudvalget 2013-14 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 5 Offentligt (02) Notat Til Folketingets Kulturudvalg 5. februar 2014 Opgørelse over geografisk fordeling af de statslige kulturstøttemidler

Læs mere

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Indhold Definition og terminologi

Læs mere

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Trine Bille Associate Professor, Ph.D. Institut for Innovation og Organisationsøkonomi Copenhagen Business School Udvalget om den fremtidige offentlige

Læs mere

Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1. Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september LOKAL-TV KANALEN

Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1. Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september LOKAL-TV KANALEN Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 278 Offentligt Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1 Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september Vision for lokal-tv i Mux

Læs mere

Lægepopulationen og lægepraksispopulationen

Lægepopulationen og lægepraksispopulationen PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Lægepopulationen og lægepraksispopulationen 1977 2017 Nøgletal fra medlemsregisteret 1 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Antal praktiserende læger...4 Alder og køn...4

Læs mere

Ugens TV tal. Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "Gallup TV Meter"

Ugens TV tal. Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: Gallup TV Meter PRESSEMEDDELELSE Seertal uge 4 (20. 26. jan 2003) Eftertryk/citat må kun ske mod flg. kildeangivelse: "Gallup TV Meter" Gallup måler hvert døgn på vegne af DR TV, TV 2/DANMARK, TV3, TvDanmark og Discovery

Læs mere

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE Debatoplæg til Public service-udvalgets temamøde den 10. september 2015 S I D E 2 AF 6 R A T I O N A L E T F O R P U B L I C S E R V I C E I D E T 2 1.

Læs mere

Undersøgelse af nye studerende på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - Aarhus. Efterår 2011.

Undersøgelse af nye studerende på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - Aarhus. Efterår 2011. Side 1 af 10 Undersøgelse af nye studerende på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - Aarhus. Efterår 2011. (September 2012 Christina Falkenberg) Side 2 af 10 1. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 125 Offentligt

Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 125 Offentligt Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 125 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf

Læs mere

Omdømmeundersøgelse af Danmarks Statistik

Omdømmeundersøgelse af Danmarks Statistik 5. november 18 Omdømmeundersøgelse af Danmarks Statistik I foråret 18 har Epinion gennemført en undersøgelse af den danske befolknings kendskab og tillid til Danmarks Statistik ved at spørge et repræsentativt

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Kontakter til praktiserende læger under sygesikringen 1997

Kontakter til praktiserende læger under sygesikringen 1997 Kontakter til praktiserende læger under sygesikringen 1997 Kontaktperson: Peter Kystol Sørensen, lokal 6207 I Sundhedsstyrelsen findes data fra Det fælleskommunale Sygesikringsregister for perioden 1990-1998.

Læs mere

1. 6 affattes således:

1. 6 affattes således: Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Bilag 1 Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. halvår 2018

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. halvår 2018 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. halvår 2018 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Indhold Definition og terminologi

Læs mere

Gallup om DR. TNS Dato: 29. september 2015 Projekt: 62187

Gallup om DR. TNS Dato: 29. september 2015 Projekt: 62187 Gallup om Gallup om Feltperiode: Den 25. 28. september 2015 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.105 personer

Læs mere

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 260 Offentligt

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 260 Offentligt Kulturudvalget 2013-14 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 260 Offentligt Kulturministeren Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf

Læs mere

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del endeligt svar på spørgsmål 143 Offentligt

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del endeligt svar på spørgsmål 143 Offentligt Energi, Forsynings og Klimaudvalget 1617 EFK Alm.del endeligt svar på spørgsmål 143 Offentligt Energi, Forsynings og Klimaudvalget Christiansborg 12 København K Ministeren Dato. januar 17 J nr. 17 193

Læs mere

FRA ANALOG TIL DIGITAL

FRA ANALOG TIL DIGITAL Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 29 Offentligt Kulturudvalget, Christiansborg den 28. oktober 2009 Generaldirektør Kenneth Plummer, DR Specialkonsulent Carsten Corneliussen, DR Medier Distribution/DIGI-TV

Læs mere

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 01 Introduktion til DRs dialogforum dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 02 Indholdsfortegnelse 02: Indholdsfortegnelse 03: Velkommen til DRs dialogforum 04: mets historie 05: i dag 06: Hvem gør hvad

Læs mere

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Ministeren bedes redegøre for, hvorfor regeringen ønsker at privatisere TV 2, om TV 2 ved et salg fortsat skal have public serviceforpligtelser,

Ministeren bedes redegøre for, hvorfor regeringen ønsker at privatisere TV 2, om TV 2 ved et salg fortsat skal have public serviceforpligtelser, Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 88 Offentligt FULD TALE Arrangement: Samråd vedr. privatisering af TV 2 (Samrådsspørgsmål J) Åbent eller lukket: Åbent 11. januar 2017 Dato

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

Public service-kontrakterne mellem kulturministeren og de otte regionale TV 2- virksomheder er gældende fra 1. januar 2003 til 31. december 2006.

Public service-kontrakterne mellem kulturministeren og de otte regionale TV 2- virksomheder er gældende fra 1. januar 2003 til 31. december 2006. MEDIESEKRETARIATET RADIO- OG TV-NÆVNET København den 17. september 2007 Radio og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2-virksomheders public service-redegørelser for 2006 De otte regionale TV 2-virksomheder

Læs mere

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 2. halvår 2017

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 2. halvår 2017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 2. halvår 2017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Indhold Definition og terminologi

Læs mere

Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K. Statsrevisorernes beretning 1/2016 om TV 2-regionernes virksomhed

Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K. Statsrevisorernes beretning 1/2016 om TV 2-regionernes virksomhed Kulturministeren Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tel : 33 92 33 70 Fax : 33 91 33 88 E-mail : E-mail : kum@kum.dk

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 Købehavn C Att.: Peter Skov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 Michala Stampe Fuldmægtig, cand.jur. 27. juni 2017 mic@slks.dk

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING LOF SKOLELEDERTRÆF 2019 V. BUCHS

DIGITAL MARKEDSFØRING LOF SKOLELEDERTRÆF 2019 V. BUCHS DIGITAL MARKEDSFØRING LOF SKOLELEDERTRÆF 2019 V. BUCHS MARKEDSFØRING 2019 - Hvilken vej blæser vindene og med hvilkenstyrke? LOF vil tilbyde alle voksne danskere mulighed for læring og oplevelser i forpligtende

Læs mere

En introduktion til DRs Dialogfora

En introduktion til DRs Dialogfora En introduktion til DRs Dialogfora 02 Indhold 03 Velkommen til DRs Dialogfora, 05 Hvad er et dialogforum? 06 Dialog er vigtig for DR 07 Den gode dialog og et par tommelfingerregler 08 Retningslinjer for

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet Økonomi efter julen

Penge- og Pensionspanelet Økonomi efter julen Penge- og Pensionspanelet Økonomi 09-11-2018 Om undersøgelsen Kantar Gallup har på vegne af Penge- og Pensionspanelet gennemført en undersøgelse omkring danskernes økonomi ift. julen, uforudsete udgifter

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet Opsparing til uforudsete udgifter

Penge- og Pensionspanelet Opsparing til uforudsete udgifter Penge- og Pensionspanelet Opsparing til uforudsete udgifter 09-11-2018 Om undersøgelsen Kantar Gallup har på vegne af Penge- og Pensionspanelet gennemført en undersøgelse omkring danskernes økonomi ift.

Læs mere

RADIO 2015 BILAG: GRAFER OG TABELLER

RADIO 2015 BILAG: GRAFER OG TABELLER RADIO 2015 BILAG: GRAFER OG TABELLER Radiolytningen i Danmark er præget af en vis stabilitet. Radiolytningen udviser fortsat den vigende tendens, som kan spores tilbage til 2008, hvor danskernes radiolytning

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 22. november 2013 Sagsnr: 2013-010561 Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

TV 2 Regioner UNGE VÆLGERE TELEFONUNDERSØGELSE FORETAGET 21. AUGUST 6. SEPTEMBER RESPONDENTER

TV 2 Regioner UNGE VÆLGERE TELEFONUNDERSØGELSE FORETAGET 21. AUGUST 6. SEPTEMBER RESPONDENTER TV 2 Regioner UNGE VÆLGERE TELEFONUNDERSØGELSE FORETAGET 21. AUGUST 6. SEPTEMBER 2017 836 RESPONDENTER 1 00. VED DU HVILKET ÅR NÆSTE KOMMUNALVALG AFHOLDES? 40% 35% 30% 29% 22% 20% 0% 4% 1% 2017 2018 2019

Læs mere

Reklameanalysen 2013 Danskernes holdning til reklamer

Reklameanalysen 2013 Danskernes holdning til reklamer Reklameanalysen 2013 Danskernes holdning til reklamer Indhold Formål og metode Spørgeskema indhold Generel holdning Fanger opmærksomhed Reklame & irritation Brug Præference Baggrundsvariable 2 Reklameanalysen

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet Black Friday

Penge- og Pensionspanelet Black Friday Penge- og Pensionspanelet Black Friday 09-11-2018 Om undersøgelsen Kantar Gallup har på vegne af Penge- og Pensionspanelet gennemført en undersøgelse omkring danskernes økonomi ift. julen, uforudsete udgifter

Læs mere

Statistikken for ejendomspriser udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab.

Statistikken for ejendomspriser udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab. Ejendomspriser 4. kvartal 2008 27. januar 2009 Statistikken for ejendomspriser udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab. De gennemsnitlige kvadratmeterpriser for parcel- og rækkehuse

Læs mere

TV HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION

TV HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION JUNI 18 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN TV HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X TV 18 Introduktion Kapitlet om tv er struktureret på følgende måde: Hovedresultater

Læs mere

1. Introduktion... 2 2. Metode... 2 3. Udviklingen i antal beskæftigede med journalistuddannelse... 3

1. Introduktion... 2 2. Metode... 2 3. Udviklingen i antal beskæftigede med journalistuddannelse... 3 MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 BRANCHEANALYSE ANSÆTTELSESSTATISTIK H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Rapport over undersøgelse af lægehenviste klienters ventetid på at komme til behandling ved en psykolog med ydernummer Maj 2018

Rapport over undersøgelse af lægehenviste klienters ventetid på at komme til behandling ved en psykolog med ydernummer Maj 2018 Rapport over undersøgelse af lægehenviste klienters ventetid på at komme til behandling ved en psykolog med ydernummer 20 Indhold Indledning... 3 Henvisningskategori 10 og 11... 4 Ventetid på behandling

Læs mere

Tv-markedet i Danmark inkl. streamingtjenester. Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017

Tv-markedet i Danmark inkl. streamingtjenester. Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017 Tv-markedet i Danmark inkl. streamingtjenester Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017 Tv-markedet i Danmark Hovedpunkter Den nye Seer-Undersøgelse måler online sening og streaming mere

Læs mere

Godt færre arbejdsløse i løbet af 2018

Godt færre arbejdsløse i løbet af 2018 . januar 9 Godt. færre arbejdsløse i løbet af Antallet af arbejdsløse faldt med fuldtidspersoner fra november til december. Bruttoarbejdsløsheden er nu på. fuldtidspersoner, jf. tabel, svarende til, pct.

Læs mere

Store dele af landet indhenter ikke de tabte job fra krisen

Store dele af landet indhenter ikke de tabte job fra krisen Store dele af landet indhenter ikke de tabte job fra krisen AE s jobprognose viser, at der i år og næste år vil komme op mod 48.000 flere personer i beskæftigelse. Beskæftigelsen forventes at stige over

Læs mere

GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015

GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015 GRAFIKKER AF HOVEDRESULTATER 2015 Danske husstandes forbrug på de medierelaterede udgiftsposter stiger og udgør i 2012*) 11,3 % af husstandenes samlede forbrug mod 5,5 % i 1994. For husstande med de laveste

Læs mere

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden Udbudt antal tilladelser i Region Hovedstaden: 1 Oversigt over tilladelseshavere i forhold til emner, målgruppe, geografi og skønhedskriterier (som angivet i ansøgningerne) Bemærk at nr. 1-5 i kolonnen

Læs mere

Hver 4. kvinde udsat for chikane på jobbet

Hver 4. kvinde udsat for chikane på jobbet Hver. kvinde udsat for chikane på jobbet 1 pct. af lønmodtagere har været udsat for chikane på jobbet indenfor de seneste 1 måneder. Det viser tal fra det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. De

Læs mere

Arbejdsløsheden i januar 2014

Arbejdsløsheden i januar 2014 Arbejdsløsheden i januar 2014 27. februar 2014 Stort men usikkert fald i arbejdsløsheden i januar Arbejdsløsheden faldt med 6.000 fuldtidspersoner i januar til det laveste niveau siden august 2009. Der

Læs mere

Antal (brugbare) radiomodtagere i de danske husstande - fordeling af husstandene i %

Antal (brugbare) radiomodtagere i de danske husstande - fordeling af husstandene i % MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 RADIO BILAG: GRAF FER OG TABELLER H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk 40 38 Antal

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 550 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 550 Offentligt Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 550 Offentligt 12. oktober 2016 J.nr. 16-0846323 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 550 af 4. juli 2016 (alm.

Læs mere

INTERNETTRAFIK HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION

INTERNETTRAFIK HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION JUNI 2018 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN INTERNETTRAFIK HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X INTERNETTRAFIK Introduktion Kapitlet Internettrafik er struktureret

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 10 Offentligt

Kulturudvalget KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 10 Offentligt Kulturudvalget 2017-18 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 10 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tel : 33 92 33 70 Fax

Læs mere

Kvantitativ medieanalyse af omtalen af Aarhus & tv-serien Dicte FEBRUAR 2013

Kvantitativ medieanalyse af omtalen af Aarhus & tv-serien Dicte FEBRUAR 2013 Kvantitativ medieanalyse af omtalen af Aarhus & tv-serien Dicte FEBRUAR 213 Nøgletal & overblik Periode: 1.2.212-15.2-213 Antal omtaler Læsertal Estimeret annonceværdi (DKK) PROCENTFORDELING - AARHUS &

Læs mere

Medieudviklingen 2014

Medieudviklingen 2014 Medieudviklingen 2014 Danskernes brug af de elektroniske medier HVEM ER EN UAFHÆNGIG AFDELING Generaldirektøren DR RSK DR Medieforskning DR Medier DR Kultur DR Nyheder DR Danmark indsamler, frembringer

Læs mere

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv.

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv. Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del Bilag 39 Offentligt www.kanalhovedstaden.dk Sendesamvirket Hovedstaden, Helgolandsgade 10, 1653 København V CVR 35561951 - Telefon 21 69 39 46 tv@tvkobenhavn.dk Den 16.november

Læs mere

Lægemidler mod psykoser Solgte mængder og personer i behandling

Lægemidler mod psykoser Solgte mængder og personer i behandling Danmarks Apotekerforening Analyse 28. januar 15 Borgere i Syddanmark og Region Sjælland får oftest midler mod psykoser Der er store forskelle i forbruget af lægemidler mod psykoser mellem landsdelene.

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet

Penge- og Pensionspanelet Penge- og Pensionspanelet Undersøgelse om privatøkonomi Målgruppe: Danskere, der er blevet separeret eller skilt inden for de seneste 36 måneder Grafikrapport København, november 2011 Udarbejdet af: Anja

Læs mere

DR MEDIER DR TV. Michael Arreboe Kanalchef, DR Medier dr.dk arre@dr.dk

DR MEDIER DR TV. Michael Arreboe Kanalchef, DR Medier dr.dk arre@dr.dk DR TV Michael Arreboe Kanalchef, DR Medier dr.dk arre@dr.dk DR TV relanceret 2. juni 2014 - Convenience Bedre produkt og mere tilgængeligt - Connect Bedre afvikling og distribution - Content Klarere indholdsprofil

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Styrelsen for Bibliotek og Medier Mediesekretariatet H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V 17. september 2008 Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Hermed fremsendes høringssvar fra

Læs mere

Hermed sendes endeligt svar på spørgsmål nr. 229 af 22. januar 2019 (alm. del). Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Joachim B. Olsen (LA).

Hermed sendes endeligt svar på spørgsmål nr. 229 af 22. januar 2019 (alm. del). Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Joachim B. Olsen (LA). Skatteudvalget 2018-19 SAU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 229 Offentligt 10. april 2019 J.nr. 2019-804 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes endeligt svar på spørgsmål nr. 229 af 22. januar

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet: Jul og økonomi

Penge- og Pensionspanelet: Jul og økonomi Penge- og Pensionspanelet: Jul og økonomi 09-11-2018 Om undersøgelsen Kantar Gallup har på vegne af Penge- og Pensionspanelet gennemført en undersøgelse omkring danskernes økonomi ift. julen, uforudsete

Læs mere

Markedsanalyse. Danskerne har tillid til Fairtrade-mærket. 17. juli 2017

Markedsanalyse. Danskerne har tillid til Fairtrade-mærket. 17. juli 2017 Markedsanalyse 17. juli 2017 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danskerne har tillid til Fairtrade-mærket Fairtrade-mærket er en af de bedst

Læs mere

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 Analysens indhold 1. Indledning... 2 Introduktion... 2 Data... 2 Medierne... 2 2. Medieomtaler... 2 Antal omtaler... 2 Fordelt på måneder...

Læs mere

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst Statens Museum for Kunst beelser: 83 DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 7 INDLEDNING Kære Statens Museum for Kunst Denne rapport præsenterer årsresultaterne for den nationale brugerundersøgelse 7 på Statens

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet

Penge- og Pensionspanelet Penge- og Pensionspanelet Undersøgelse om privatøkonomi Målgruppe: Danskere, der er blevet arbejdsløse inden for de seneste 12 måneder Grafikrapport København, november 2011 Udarbejdet af: Anja Gram Marie

Læs mere

Kvindemuseet. Antal besvarelser: 207 DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 2017

Kvindemuseet. Antal besvarelser: 207 DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 2017 Kvindemuseet beelser: 7 DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 17 INDLEDNING Kære Kvindemuseet Denne rapport præsenterer årsresultaterne for den nationale brugerundersøgelse 17 på Kvindemuseet. Den nationale

Læs mere

Gallup om DR version 2

Gallup om DR version 2 TNS Januar 2014 Projekt: 59714 Feltperiode: Den 2.-3. januar 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.220

Læs mere

Undersøgelse af danske skolebørns viden om menneskerettigheder og børnekonventionen

Undersøgelse af danske skolebørns viden om menneskerettigheder og børnekonventionen Undersøgelse af danske skolebørns viden om menneskerettigheder og børnekonventionen . Indledning. Baggrund for undersøgelsen TNS Gallup har for UNICEF Danmark og Institut for Menneskerettigheder gennemført

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 2010/1 BTL 19 (Gældende) Udskriftsdato: 13. januar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Betænkning afgivet af Kulturudvalget den 24. november 2010 Betænkning over Forslag til lov om ændring af

Læs mere

Godt Job-kampagne. Lanceres i uge 37

Godt Job-kampagne. Lanceres i uge 37 KOMMUNIKATIONSKIT Godt Job-kampagne Lanceres i uge 37 Vi er alle sammen afhængige af, at der er mennesker, som har lyst til at arbejde som lagermedarbejdere, renovationsmedarbejdere og rengøringsassistenter.

Læs mere

Nationalmuseet (Prinsens Palæ)

Nationalmuseet (Prinsens Palæ) Nationalmuseet (Prinsens Palæ) beelser:.645 DEN NATIONALE BRUGERUNDERSØGELSE 27 INDLEDNING Kære Nationalmuseet (Prinsens Palæ) Denne rapport præsenterer årsresultaterne for den nationale brugerundersøgelse

Læs mere

Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 503 af 7. august 2018 (alm. del). Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Rune Lund (EL).

Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 503 af 7. august 2018 (alm. del). Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Rune Lund (EL). Skatteudvalget 201718 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 503 Offentligt 4. september 2018 J.nr. 20185105 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 503 af 7. august 2018 (alm.

Læs mere

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del Bilag 346 Offentligt

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget EFK Alm.del Bilag 346 Offentligt Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 15-16 EFK Alm.del Bilag 346 Offentligt Notat om energiforbedringer i yderområder Kontor/afdeling Center for Erhverv og Energieffektivitet Dato 21. juni 16 J nr. 16-787

Læs mere

Programmerne i KNR. Radio- og tv-nævnets Lytter- og seerundersøgelse nr. 2

Programmerne i KNR. Radio- og tv-nævnets Lytter- og seerundersøgelse nr. 2 Radio- og tv-nævnets Lytter- og seerundersøgelse nr. 2 Programmerne i KNR - en undersøgelse af befolkningens interesse for og vurdering af de programmer som sendes i KNR radio og TV, på baggrund af interviews

Læs mere

SF er vælgernes reservehold

SF er vælgernes reservehold SF er vælgernes reservehold Hvis vælgerne skulle på et andet parti end deres foretrukne, ville flest 14 procent - vælge SF. Alle SF s potentielle r kommer fra partier i rød blok (R, S og EL). 12 procent

Læs mere

Arbejdsløsheden fortsætter med at falde

Arbejdsløsheden fortsætter med at falde . februar 9 Arbejdsløsheden fortsætter med at falde Antallet af arbejdsløse faldt med. fuldtidspersoner fra december til januar 9. Bruttoarbejdsløsheden er nu på. fuldtidspersoner, jf. tabel, svarende

Læs mere

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Bilag 114 Offentligt TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Dato og klokkeslæt: Sted: Taletid: Forv. antal deltagere: Evt. andre forhold ministeren bør være opmærksom

Læs mere

NOTAT Til arbejdsgruppen vedrørende den fremtidige lokal-radio og tv-ordning

NOTAT Til arbejdsgruppen vedrørende den fremtidige lokal-radio og tv-ordning Bilag 4 MEDIE- OG TILSKUDSSEKRETARIATET NOTAT Til arbejdsgruppen vedrørende den fremtidige lokal-radio og tv-ordning København den 5. august 2003 (Rev. Udg.) Lytterundersøgelser af græsrødder Efter bestilling

Læs mere

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014 Eniro Krak Produktsøgning Tabelrapport Oktober 2014 Materialet er fortroligt og må ikke anvendes uden for klientens organisation uden forudgående skriftligt samtykke fra Radius Kommunikation A/S Indhold

Læs mere

RADIO HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION

RADIO HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION JUNI 2018 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN RADIO HOVEDRESULTATER OG KONKLUSION FOTO: COLOURBOX ISSN 2445-852X RADIO Introduktion Kapitlet om radio er struktureret på følgende

Læs mere

Rapport: Danskernes forhold til Tyskland og grænser Del 3 af undersøgelse af danskernes bånd til det danske mindretal i Sydslesvig

Rapport: Danskernes forhold til Tyskland og grænser Del 3 af undersøgelse af danskernes bånd til det danske mindretal i Sydslesvig Rapport: Danskernes forhold til Tyskland og grænser Del 3 af undersøgelse af danskernes bånd til det danske mindretal i Sydslesvig Indhold 1. Konklusioner (side 3) 2. Om undersøgelsen (side 5) 3. Forholdet

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 372 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 372 Offentligt Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 372 Offentligt 19. december 2016 J.nr. 16-0508355 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes endeligt svar på spørgsmål nr. 372 af 19. april

Læs mere

FULD TALE. Kulturudvalget KUU Alm.del Bilag 154 Offentligt. Fælles samråd med skatteministeren om skatteregler for fonde. Åbent eller lukket:

FULD TALE. Kulturudvalget KUU Alm.del Bilag 154 Offentligt. Fælles samråd med skatteministeren om skatteregler for fonde. Åbent eller lukket: Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del Bilag 154 Offentligt FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Fælles samråd med skatteministeren om skatteregler for fonde Åbent 7. december 2015 Dato og klokkeslæt:

Læs mere

Arbejdsløsheden står stille i øjeblikket

Arbejdsløsheden står stille i øjeblikket . maj 9 Arbejdsløsheden står stille i øjeblikket Antallet af arbejdsløse steg med fuldtidspersoner fra februar 9 til marts 9. Arbejdsløsheden steg også lidt i februar, og samlet set er antallet af arbejdsløse

Læs mere