HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN."

Transkript

1 HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN. Indholdsfortegnelse over emner. A... Affald, Altaner, Antenner B... Bad og toilet, Barnevogne, Beplantning, Boldspil, Boremaskiner C... Campingvogne, Containere store, Cykler D... Døre, Dørkikkerter E... El, Emhætter, Erhvervsmæssig virksomhed F... Fliser, Foderbrætter, Forurening, Forsikring, Frostvejr, Fællesareal, Fælleshus, Færdsel G... Garager, Glasforsikring H... Haver, Hobbyrum, Husdyr, Hårde hvidevarer I... Indboforsikring, Indkøbsvogne, Installation af opvaske-, vaskemaskine og tørretumbler. J... Juletræer K... Kabel-tv, Knallertkørsel, Kogeplader, Kondenstørretumbler, Kælderrum L... Leg, Legeredskaber, Lys M... Motorcykler, Musik N... Navneskilte, Nøgler O... Opslagstavle, Opvaskemaskine P... Parkering R... Røgalarm S... Servicefunktionæren, Skadedyr, Snefald, Støj T... Tekniske installationer, Trafik, Trappevask, Tæppebankning, Tøjtørring V... Vagttelefon, Vaskepladser, Vaskerier, Vaskekort, Vinduer Æ... Ændring af lejligheden

2 AFFALD I ejendomme med containere skal den almindelige dagrenovation og glas, skarpe ting o.l. indpakkes i plasticposer eller lignende, og disse skal lukkes forsvarligt, inden de kastes i containeren. Aviser, pap og glas skal henlægges i de dertil indrettede containere på Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. Ved fjernelse af større ting, såsom møbler o.l. skal man selv sørge for at få det ud til fordelingscentralen. Der kan lånes en trailer hos servicefunktionæren. Husk at lukke skarnkasselågen for at undgå dårlig lugt. Af hensyn til rottefaren må der ikke henkastes madrester i bebyggelsen og på de omkringliggende arealer. ALTANER Maling af altaner indvendigt er tilladt, når anvisninger vedr. farvesammensætning følges. ANTENNER Udvendige antenner af enhver form må kun opsættes efter forudindhentet tilladelse hos foreningen.

3 BAD OG TOILET For at undgå tilstopning af afløbsrør bør du være varsom med hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Og husk at eengangsbleer, vat, avispapir o.l. aldrig må kastes i toiletkummen. Eventuelle utætheder i installationerne skal omgående meldes til servicefunktionæren. BARNEVOGNE Må henstilles på anviste steder, men ikke i opgange og indgangspartier samt under trapper. BEPLANTNING Alle vil gerne bo i pæne omgivelser. Afdelingen har gjort sit til at skabe en god bebyggelse, og hvis beboerne både store og små, til daglig vil gøre deres til at værne om beplantninger og de fælles anlæg, kan man fortsat have en pæn bebyggelse. BOLDSPIL Må kun finde sted på de anviste pladser. BOREMASKINER M.V. Da brugen af boremaskiner og andet støjende værktøj i bygningsdele er til stærk gene for beboerne i de tilgrænsede lejligheder, må boremaskiner o.l. kun benyttes mellem kl og på hverdage. Lørdage dog kun mellem kl og På søn- og helligdage bør boremaskiner ikke benyttes

4 CAMPINGVOGNE Campingkøretøjer og personvognstrailere må kun parkeres i afdelingen på pladsen ved Guldstjernevej hvor der er specielt indrettet plads hertil. I forbindelse med klargøring må campingvogne dog henstilles i max 48 timer i p-bås. CONTAINERE STORE I afdelinger, hvor der er opstillet containere, kan disse benyttes efter forudgående aftale med servicefunktionæren. Der må aldrig henkastes dagrenovation i containeren. Følg altid skilte med anvisning på sortering. CYKLER Cykling er af hensyn til sikkerheden ikke tilladt på gangstier og fortove. Cykler må henstilles på de pladser og i de rum der er indrettet hertil, men de må ikke henstilles således, at de er til gene for andre.

5 DØRE Døre der er forsynet med dørpumpe, skal være lukkede, og må ikke holdes åbne ved anbringelse af sten, træstykker eller lign. Alle aflåselige døre skal låses efter brugen. Branddøre må aldrig blokeres. Pulterrumsdøre skal altid holdes aflåsede. DØRKIKKERTER Der må kun monteres dørkikkerter af godkendte type. Montering må kun foretages af en autoriseret håndværker.

6 EL Beboerne må ikke foretage indgreb i ejendommens elinstallationer. Eventuelle fejl i installationerne skal omgående meddeles servicefunktionæren. EMHÆTTER Installation af emhætter er tilladt efter forudgående indhentet tilladelse hos afdelingen. Emhætter rengøres af lejerne. ERHVERVSMÆSSIG VIRKSOMHED Uden afdelingens skriftlige tilladelse er det ikke tilladt at drive erhvervsmæssig virksomhed fra lejlighederne samt fra andre lejede lokaler.

7 FLISER Såfremt du borer i fliserne i badet for opsætning af hylder m.m, vil du beskadige fliserne og den underliggende tætning. Hullerne vil blive betragtet som misligholdelse og derfor skal hele reetableringen betales af dig selv. FODERBRÆTTER Af hensyn til bl.a. rottefaren er opsætning af foderbrætter ikke tilladt. FORURENING Kommer du selv eller dine børn til at forurene bygningerne og fællesarealerne ude eller inde, har du selv pligt til at sørge for rengøring. Eksempel: glasskår, olie, tilsmudsning af vægge o.l. FORSIKRINGER Hvis du selv eller dine børn slår en rude i stykker, eller forårsager anden skade uden for din lejlighed, er ansvaret dit, men under normale forhold vil en sådan skade blive dækket af din familieansvarsforsikring. Opstår en sådan skade, meld den da omgående til servicefunktionæren og dit forsikringsselskab. Afdelingen har for ejendommene tegnet brandforsikring samt hus- og grundejerforsikring. Hvis du vil have tegnet glas- og kummeforsikring, skal du selv sørge for dette. HUSK INDBOFORSIKRING! FROSTVEJR For at undgå frostsprængninger bør radiatorerne i vintertiden aldrig være lukket helt til, hvis vinduer i værelset er åbne. FÆLLESAREAL På såvel det udendørs som det indendørs fællesareal må intet stilles i længere tid. Servicefunktionæren kan ved egen foranstaltning og uden noget ansvar flytte sådanne genstande så de ikke er til gene. FÆLLESHUS Se ophængte reglement ved fælleshuset. Afdelingsbestyrelsen står for udlejningen. FÆRDSEL Al færdsel på afdelingens interne veje og parkeringsarealer skal foregå med allerstørste forsigtighed. Cykel- og knallertkørsel, se cykel- og knallertkørsel.

8 GARAGER Garager udlejes til parkering af indregistrerede motorkøretøjer og må ikke anvendes til andet formål. Henvend dig til servicefunktionæren for at leje en garage. Opsigelse af en garage skal ske med 1 måneds varsel til den første i en måned. Opsigelse kan ske til servicefunktionæren eller administrationen. GLASFORSIKRING Se under forsikring.

9 HAVER Ved fraflytning kan beboeren medtage supplerende beplantning, som er plantet for egen regning. Såfremt en beboer ved fraflytning fjerner planter, må bedene bringes i orden, så haven afleveres i vedligeholdt stand. Markiser og solsejl kan opsættes efter forud indhentet tilladelse hos selskabet. HOBBYRUM I afdelinger hvor der stilles beboerværksteder til rådighed for beboerne, er rummene under brugernes beskyttelse, og man er forpligtet til at overholde det ophængte reglement i lokalet. I afdelinger, hvor der er stillet lokaler til rådighed til hobby- eller fritidsklub, skal klubbens anvisninger følges. HUSDYR Hund og kat er ikke tilladt. HÅRDE HVIDEVARER For at få det fulde udbytte at de installerede hårde hvidevarer opfordrer vi til, at du sætter dig ind i de udleverede brugsanvisninger. I tvivlstilfælde kan du rådføre dig med servicefunktionæren.

10 INDBOFORSIKRING Vi gør dig opmærksom på, at skader på dit eget indbo, uanset årsag, ikke er dækket af foreningens forsikringer. INDKØBSVOGNE Henstilling af indkøbsvogne i afdelingerne er ikke tilladt, og man opfordres til at bringe vognene tilbage efter endt anvendelse. INSTALLATION AF OPVASKEMASKINE, VASKEMASKINE OG TØRRETUMBLER. Retningslinjer ved installation af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. El: Maskinerne skal tilsluttes det faste elnet ifølge stærkstrømsreglementet med en afbryder foran maskinen. VVS: Opvaske- og vaskemaskine skal tilsluttes koldtvandsledningen og IKKE varmtvandsledningen. Der skal være monteret en afspærrings- og kontrolventil foran maskinen, gerne også med en rørbrudssikring. Afløb: Afløbet fra maskinen tilsluttes den faste afløbsinstallation inde i køkkenet eller i badet. HUSK vandlås, eller kan afløbet lugte. Aftræk: Fra tørretumbleren skal aftrækket føres til det fri. Dampen fra aftrækket må IKKE kunne beskadige bygningen. Der skal ansøges om etablering af aftræk fra tørretumbler. Ansøgningen sendes til Boligselskabet. FØR DU INSTALLERER EN AF OVENNÆVNTE MASKINER, SKAL DU INDHENTE TILLADELSE HOS BOLIGSELSKABET.

11 JULETRÆER Servicefunktionærens anvisninger angående bortfjernelse af juletræer skal følges.

12 KABEL-TV Der er mulighed for at vælge mellem 3 pakker. Grundpakken Mellempakken Fuldpakke Ved underskrivelse af lejekontrakt får du udleveret en pakkevalgsseddel. Denne skal du udfylde og aflevere senest 30 dage efter udleveringen. Såfremt du i din boperiode på et senere tidspunkt ønsker at ændre pakkevalg, vil det koste kr. 295,- pr. gang (2010 pris). Ændring af pakkevalg foregår via udlejning og skal meddeles med mindst 1 måneds varsel til den første i en måned. Det er YouSee der har ansvaret (skriftligt bekræftet af YouSee) til og med første tv-stik (typisk i stuen). Øvrige kabel tv-stik er lavet ved byggeriets opførelse således at lejerne er fri for at trække synlige kabler rundt i huset. Det er altså lejernes eget ansvar og evt. udgift, at stik 2 og 3 fungerer. Ovennævnte betyder, at første stik skal fungere elles kontakt YouSee (skulle man mod forventning blive afvist så kontakt Boligselskabet). Her er nogle gode råd fra YouSee til hvad du skal gøre, hvis der er fejl m.m. på dit tv. Hvis du oplever fejl på dit tv skyldes det erfaringsmæssigt i langt de fleste tilfælde din egen installation. For at spare dig for evt. omkostninger ved et servicebesøg fra enten YouSee eller en fjernsynsreparatør, vil YouSee anbefale dig at gøre følgende: 1. Antennekabler skal være af god kvalitet Køb gerne et færdigmonteret kabel ved en tv forhandler. 2. Prøv også at koble alle kabler fra på alle kabel tv-stik, på nær første kabel tv-stik, og sæt et antennekabel i stikket og til et tv. 3. Hvis der stadig er fejl på dit tv, så check med din nærmeste nabo om han/hun har samme problem. Er det tilfældet så er der sandsynligvis fejl på YouSee s net. Ring til YouSee s fejlmelding på tlf KNALLERTKØRSEL Knallertkørsel på afdelingens stier, fortove og grønne områder er ikke tilladt. Gør dine børn opmærksom på disse bestemmelser. Det medvirker til at øge sikkerheden - specielt for børnene og afdelingens ældre beboere. KOGEPLADER Brug rigtigt kogegrej. Kogegrejet skal være beregnet for el-komfurer. Kogegrejet skal dække kogepladen helt, det må gerne være større. Kogegrejet skal have plan bund. Sørg for at kogeplader og kogegrej er helt tørre, før kogegrejet sættes på pladen. Under brug. Undgå overkogning saltvand fremkalder altid rust. Brug større gryder eller mindre vand.

13 KONDENSTØRRETUMBLER Det kan ikke anbefales, at der installeres en sådan tørretumbler i badeværelset, da rummet er for lille til den maskintype. KÆLDERRUM I fremtiden skal der skrives kontrakt på kælderrum, der er lejet. Der gøres opmærksom på, at kælderlokalerne ikke må indrettes til beboelse, og der må således ikke overnattes i rummene.

14 LEG Lad ikke børnene lege eller opholde sig på steder, hvor det kan være farligt eller til væsentlig gene for de øvrige beboere. Dette gælder også kældre og opgange. Det er naturligvis ikke tilladt at tegne eller male på ejendommen eller på anden måde beskadige den eller haveanlæggene. Børns leg med bue og pil, luftbøsser, salonrifler o.l. er meget farlig og må ikke finde sted på afdelingens område. LEGEREDSKABER De opsatte legeredskaber bør behandles med omtanke, således at alle kan få glæde af dem. LYS (TRAPPE- OG KÆLDERLYS) Lyskontakter må ikke blokeres. Fejl på lysinstallation bedes omgående meddelt servicefunktionæren.

15 MOTORCYKLER Se færdsel og parkering. MUSIK Benyttelse af radio, fjernsyn, grammofon, CD, båndoptager og musikinstrumenter skal ske med fornøden hensyntagen til naboerne. Vær her specielt opmærksom på apparaternes meget gennemtrængende bastoner. Efter kl kan der forlanges ro.

16 NAVNESKILTE Hvor navneskilte er opsat må ingen anden type anvendes. NØGLER Skal du bruge en ekstra nøgle, henvend dig da til servicefunktionæren. NÅR SERVICEFUNKTIONÆREN (DIN VICEVÆRT) ER GÅET HJEM, OG DU HAR MISTET DIN NØGLE, SKAL DU ALTID KONTAKTE BRANDSTATIONEN PÅ TLF , SOM VIL OPLYSE DIG NUMMERET PÅ DEN VAGTHAVENDE LÅSE- SMED.

17 OPSLAGSTAVLE Opslagstavlerne må kun anvendes til afdelingernes og fritidsklubbens meddelelser. OPVASKE- OG VASKEMASKINE Opstilles disse maskiner på parketgulv, vil det være en god ide at placere maskinen i en tæt spildbakke, hvor vandet fra evt. utætheder kan løbe ned i.

18 PARKERING Parkering må finde sted på de etablerede parkeringspladser. Motorcykler må ikke henstilles i kældre, men det er tilladt for max. 5 knallerter med hastighed på km/t. Uindregistrerede motorkøretøjer må ikke henstilles i boligområderne. Parkering af motorkøretøjer over 3500 kg i afdelingerne er forbudt. Parkering af traktorer og entreprenørmateriel er ligeledes ikke tilladt.

19 RØGALARM Ønsker du en røgalarm, henvend til din servicefunktionær

20 SERVICEFUNKTIONÆREN Den ledende Servicefunktionær, servicefunktionærerne og varmemester er ansat af selskabet og dermed af dig selv til at varetage en række praktiske ting ved afdelingens drift. Det er dem, du skal henvende dig til, når nogle af de fælles ting er gået i stykker eller ikke fungere, som de skal. Hos dem vil du også kunne hente yderligere råd og vejledning. I deres træffetid er de til din disposition. Kan de ikke træffes, er du velkommen til at lægge en besked i brevkassen eller på telefonsvareren ved deres kontor. Endvidere er den ledende servicefunktionær og varmemesteren ansat til at påse, at nærværende og lignende bestemmelser i boligoverenskomsten overholdes til gavn for alle. Det er derfor dem, der vil påtale, hvis du eller dine børn kommer til at overtræde reglerne. Tag dem det ikke ilde op det er en del af deres arbejde, som vi i fællesskab har pålagt dem at udføre. SKADEDYR Observerer du skadedyr af enhver art (f.eks. rotter, kakerlakker o.l.), bedes dette omgående meddelt servicefunktionæren. SNEFALD Hjælp servicefunktionæren så snerydning kan foretages bedst muligt. Dette kan gøres ved at parkere hensigtsmæssigt samt friholde stier og fortove for biler m.v. STØJ Vis hensyn. Undgå støjende adfærd.

21 TEKNISKE INSTALLATIONER Er der fejl i de tekniske installationer, meddel det da omgående til varmemesteren, da reparation kun må foretages at autoriserede installatører. TRAFIK Vis altid hensyn i forbindelse med trafik på de interne boligveje, parkeringspladser m.v. Overhold hastighedsbegrænsningerne. TRAPPEVASK Fra 1. januar 2009 vaskes trapperne af rengøringsfirma. TÆPPEBANKNING Der må kun foretages tæppebankning på de dertil opstillede stativer. TØJTØRRING Tørring af tøj må kun finde sted på tørrepladser og i tørrerum. Tøjet skal fjernes, når det er tørt. I afd. 25 er det tilladt at opsætte paraplytørrestativ, såfremt det er sat i jorden på en sådan måde, at det kan tages op og flyttes f.eks. i forbindelse med snerydning eller andet.

22 VAGTTELEFON VED UOPSÆTLIGE FORHOLD UDENFOR KONTORTIDER ER DER OPRETTET EN VAGTTELEFON I SAMARBEJDE MED VIBORG BRANDVÆSEN TLF VASKEPLADSER I afdelinger med særligt indrettede bil vaskepladser må der kun vaskes biler disse steder. Efter endt benyttelse skal man sørge for, at vaskepladsen er ryddet og affald fjernet. Vaskepladsen må ikke benyttes til reparation af biler. VASKERIER Ved benyttelse af afdelingens vaskerier følg da nøje de opsatte brugsanvisninger. Efter endt vask og tørring skal tøjet fjernes fra vaskehuset. Om søndagen kan der vaskes fra kl og vasketiden slutter 3 timer senere. Det er ikke tilladt personer under 15 år at færdes i vaskehuset uden opsyn af voksne. Vaskerierne er beregnet for beboerne og ikke til vask for familie og venner. I tilfælde af fejl ved vaskemaskinen skal dette omgående meddeles til servicefunktionæren ved anvendelse af det ophængte fejlkort. VASKEKORT Hvis du ødelægger dit vaskekort eller mister det, koster et nyt vaskekort kr. 150,00. VINDUER På vinduesrammer med 2 håndgreb skal begge håndtag altid være betjent. Hvis du borer hul i plast/alu vinduer og døre, skal det retableres for din egen regning. Hvis du borer huller i trævinduer skal du ved fraflytning selv betale for istandgørelsen.

23 ÆNDRING AF LEJLIGHEDEN Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. Afvigelser herfra må ikke finde sted uden skriftlig tilladelse fra selskabet.

Husorden afdeling 02 Højen 3 og Egelundsparken 7 og 9 i Ørum Thomas Jensens Vej i Hammershøj.

Husorden afdeling 02 Højen 3 og Egelundsparken 7 og 9 i Ørum Thomas Jensens Vej i Hammershøj. Husorden afdeling 02 Højen 3 og Egelundsparken 7 og 9 i Ørum Thomas Jensens Vej 1-3-5-7 i Hammershøj. Indholdsfortegnelse over emner. A... Affald, Antenner B... Bad og toilet, Beplantning, Boremaskiner

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

DVB København afd. 4, Valby og Amager

DVB København afd. 4, Valby og Amager Husorden for afd. 4, Valby og Amager. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Et regelsæt i en husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker

Læs mere

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement for Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34 Bomiva Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Bomivas øverste myndighed, bestyrelsen,

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

HUSORDEN FASANVÆNGET

HUSORDEN FASANVÆNGET HUSORDEN FASANVÆNGET Indholdsfortegnelse over emner. A... Affald, Antenner B... Bad og toilet, Beplantning, Boremaskiner C... Carporte D... Døre E... El, Emhætter, Erhvervsmæssig virksomhed F... Fliser,

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden Afdeling 33

Husorden Afdeling 33 Husorden Afdeling 33 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring Ordensreglement afdeling Bredsig 2 A-T, Sorring - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 (17.08.09) Affald I afdelingen har vi en genbrugsordning. Det betyder, at du skal sortere dit affald i følgende grupper: Restaffald, papir, pap, glas,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17 Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Afdeling 9. Husorden. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden.

Afdeling 9. Husorden. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Husorden I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. En husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker god ro og orden. Afdelingens Husdyrreglement

Læs mere

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern Ordensreglement afdeling Søndergade A-D, Gjern - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab Ordensreglement Silkeborg boligselskab Ordensreglement - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Silkeborg Boligselskabs bestyrelse har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber

Læs mere

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3 Husorden Afdeling 19 Lerumbakken 1 og 3 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 4 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I et boligkompleks er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der for

Læs mere

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 1-1, 00 Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej Ordensreglement afdeling Gunilslund 1-1, Gunilshøjvej 10-200 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og

Læs mere

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18 Ordensreglement afdeling, Vestergade 1A, A-B-C, 1 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43 Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej 1-30 & 13-3 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg Ordensreglement afdeling Borgergade C+E, K-T, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden afdeling 85 - Moselunden

Husorden afdeling 85 - Moselunden Vedtaget på beboermøde d. 23. september 2013 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

ORDENSREGLER FOR AFD. 11

ORDENSREGLER FOR AFD. 11 ORDENSREGLER FOR AFD. 11 SKOVVANGSVEJ OG NORDRE RINGGADE Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 11 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Funder Bygade A-Q, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Georg Krügers Vej 2-28, Sejs - Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Ordensreglement afdeling 9, Lindevænget 7-263, 8600 Silkeborg

Ordensreglement afdeling 9, Lindevænget 7-263, 8600 Silkeborg Ordensreglement afdeling, Lindevænget -2, 00 Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby Husorden Afdeling 31 Bendtsensvej 13, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 31 BENDTSENSVEJ 13. INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER/PARABOLER 3 BAD OG TOILET 3 DØRE/VINDUER

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 020 - Knudsvej Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Affald... 2 Beplantninger... 2 Fællesarealer...

Læs mere

Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Velkommen til Afdeling 1

Velkommen til Afdeling 1 Husorden afd. 1 Velkommen til Afdeling 1 Boligforeningen Lillebælt er en almennyttig boligforening. Det betyder bl.a., at det er en demokratisk forening, man er medlem af. Den øverste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø.

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg Ordensreglement afdeling Skærbækvej A-C, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Ordensreglement afdeling 64 Dallerup Kirkevej 2-26, Sorring

Ordensreglement afdeling 64 Dallerup Kirkevej 2-26, Sorring Ordensreglement afdeling Dallerup Kirkevej 2-2, Sorring - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden Afdeling 12BC

Husorden Afdeling 12BC Husorden Afdeling 12BC Normalhusorden for afdeling 12 B/C i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11. Neptunvej 40-72

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11. Neptunvej 40-72 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. Boligselskabet Sct. Jørgen Holstebro

ORDENSREGLEMENT. Boligselskabet Sct. Jørgen Holstebro ORDENSREGLEMENT Boligselskabet Sct. Jørgen Holstebro Et godt miljø Er meget værd!!! ORDENSREGLEMENT En boligafdeling med mange beboere er et minisamfund. Man bliver bare mere eller mindre afhængig af hinanden

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

Indhold: Navn, hjemsted og formål. Boligorganisationens ledelse. Repræsentantskabet Bestyrelsen

Indhold: Navn, hjemsted og formål. Boligorganisationens ledelse. Repræsentantskabet Bestyrelsen Indhold: Kapitel 1: Kapitel 2: Kapitel 3: Kapitel 4: Kapitel 5: Kapitel 6: Kapitel 7: Navn, hjemsted og formål Boligorganisationens medlemmer Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet Bestyrelsen

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4. Nordborggade 30-32

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4. Nordborggade 30-32 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Ordensreglement. for. Afd. 19 Højlundsvej Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive

Ordensreglement. for. Afd. 19 Højlundsvej Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement for Afd. 19 Højlundsvej 48-262 Bomiva Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Bomivas øverste myndighed, bestyrelsen, har

Læs mere

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48 Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 0, Landlystvej - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden afd. 71 Mågevej - Randersvej

Husorden afd. 71 Mågevej - Randersvej 1. Affald: Den almindelige dagrenovation indpakkes i plastposer eller lignende. Poserne lukkes forsvarligt og skal smides i skraldespanden. Der må ikke henstilles affald på trapper eller andre fællesarealer.

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 13 B i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 13 B i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 13 B i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

Husorden for AAB afd. 30 - Håndværkervej

Husorden for AAB afd. 30 - Håndværkervej Husorden for AAB afd. 30 - Håndværkervej Velkommen til AAB s afdeling 30 på Håndværkervej. Vi håber, du bliver glad for at bo her. I et forsøg på at sikre, at alle har mulighed for at få et godt liv i

Læs mere

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33 Husorden Afdeling 22 Skolevej 3-33 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 DØRE/VINDUER 4 EL 4 EMHÆTTER 5 ERHVERVSMÆSSIG

Læs mere

Eventuelle utætheder i installationerne skal omgående meldes til ejendomsfunktionæren eller boligorganisationens kontor.

Eventuelle utætheder i installationerne skal omgående meldes til ejendomsfunktionæren eller boligorganisationens kontor. Affald. Nedstyrtningsskakten må alene benyttes til dagrenovation, der skal afleveres i de særlige plastikposer, der leveres og betales af afdelingen. For at undgå lugtgener skal poserne lukkes inden de

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421

Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421 Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421 AFFALD: I afdelingen har vi en genbrugsordning. Det betyder, at du skal sortere dit affald i følgende grupper: Restaffald, papir, pap, glas, olie, kemikalier,

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husk at lukke skaktlågen for at undgå lugtgener.

Husk at lukke skaktlågen for at undgå lugtgener. Affald: Nedstyrtningsskakten må alene benyttes til dagrenovation, der skal afleveres i de særlige plastikposer, der leveres og betales af afdelingen. For at undgå lugtgener skal poserne lukkes inden de

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Husorden Afdeling 12 Løvvangen. Vikingevej 1 29, Strubjerg 2 20, Arkildsdal 1 173, Vangen 83 447.

Husorden Afdeling 12 Løvvangen. Vikingevej 1 29, Strubjerg 2 20, Arkildsdal 1 173, Vangen 83 447. Husorden Afdeling 12 Løvvangen Vikingevej 1 29, Strubjerg 2 20, Arkildsdal 1 173, Vangen 83 447. INDLEDNING Et godt miljø er meget værd. DET SKABER TRYGHED OG TILFREDSHED NÅR ALLE TAGER HENSYN TIL HINANDEN.

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

FODRING AF FUGLE: I naturen må ikke finde sted, primært fordi madrester tiltrækker rotter.

FODRING AF FUGLE: I naturen må ikke finde sted, primært fordi madrester tiltrækker rotter. HUSORDEN FOR AFD. 58 GRØNNEPARKEN 19 I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 210 - Fredbovej Godkendt på afdelingsmøde den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 40 i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Affald: Antenner: Da der er fælles antenneanlæg, må der ikke opsættes nogen form for antenner, ved eller på foreningens.

Affald: Antenner: Da der er fælles antenneanlæg, må der ikke opsættes nogen form for antenner, ved eller på foreningens. Affald: Ved boliger med kommunale papirsække i stativer henvises til kommunens reglement. I afdelinger, hvor der er opstillet husholdningscontainere skal affaldet være indpakket i tætsluttende plasticpose.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

Husorden for afdeling 5, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 5, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 5, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Vi skal være her alle sammen

Vi skal være her alle sammen Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 19. I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og derfor er det

Læs mere

Affald: Reglerne, der er optrykt på renovationssækkene. Haveaffald, der ikke er brændbart, i særlige kompostbeholder.

Affald: Reglerne, der er optrykt på renovationssækkene. Haveaffald, der ikke er brændbart, i særlige kompostbeholder. Affald: Antenner. Bad og toilet. Beplantninger. Aviser, blade, batterier, flasker og glas, skal afleveres i de særlige containere, der er opsat og mærket til dette affald. Andet affald afleveres i containere,

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 4, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

og toilettet. Og husk at engangsbleer, vat, avispapir o.lign. aldrig må kastes i toiletkummen.

og toilettet. Og husk at engangsbleer, vat, avispapir o.lign. aldrig må kastes i toiletkummen. Affald. Aviser, blade, batterier, flasker og glas, skal afleveres i de særlige containere, der er opsat og mærket til dette affald. Andet affald afleveres i containere, der er beregnet til formålet. Reglerne,

Læs mere

ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre. Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø

ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre. Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Ordensreglementet tager udgangspunkt i, at det skal være rart at bo i afd. 71,

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere