2016 blev et travlt år for Ældrerådets medlemmer (x) se liste over Ældrerådets medlemmer sidst i beretningen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2016 blev et travlt år for Ældrerådets medlemmer (x) se liste over Ældrerådets medlemmer sidst i beretningen."

Transkript

1 ÆLDRERÅDET Årsberetning 2016 Indledning Møder og arrangementer Arbejdsfordeling - Ad hoc grupper - Følgegrupper - Kontaktpersoner til Bruger- og pårørenderåd 60 PLUS Høringer - Budget og Kvalitetsstandarder - Politikker - Tilsyn Regionsældrerådet DANSKE ÆLDRERÅD Fremtiden Dato: 17. januar 2017 Dokument: årsberetning blev et travlt år for Ældrerådets medlemmer (x) se liste over Ældrerådets medlemmer sidst i beretningen. MØDER OG ARRANGEMENTER Mødeaktiviteten i 2016 har været stor. Foruden ældreråds- og forretningsudvalgsmøder har der været en række møder, hvor de vigtigste har været: Dialogmøder De halvårlige dialogmøder med Sundheds- og Omsorgsudvalget er et fast omdrejningspunkt for dialogen med politikerne. I februar havde vi Borgmesteren på besøg, hvor vi fik en konstruktiv dialog om forudsætningerne for økonomien i Det samme havde vi med formanden for Plan- og Teknikudvalget. Det årlige møde med Handicaprådet resulterede i et fælles brev til Plan- og Teknikudvalget om tilgængelighed. På mødet havde vi også en indledende drøftelse om den kommende Pårørendepolitik. Borgermøder Da regeringen, i foråret, satte kommunerne i gang med at formulere en værdighedspolitik, var det oplagt at vælge Værdighedspolitik nøglen til fremtidens pleje som tema på forårets Cafémøde med Sundheds- og Omsorgsudvalgets formand og næstformand som oplægsholdere til en særdeles livlig debat.

2 FN s internationale ældredag, 1. oktober, faldt i år på en lørdag. Det gav anledning til et anderledes arrangement. Åben debatcafé, i Byens Hus midt i torvetiden fra kl , over årets tema: Tag kampen op mod aldersdiskrimination.. Emnet blev delt i 4 temaer, hvor det blev muligt at møde politikere og medlemmer af arrangørerne: Sundheds- og Omsorgsudvalget, Roskilde Ældre Motion, Ældre Sagen, Ældre hjælper ældre, Faglige Seniorer, OK klubben og Ældrerådet. Igen i år kunne man finde Ældrerådets telt på Sundhedsdagen den sidste lørdag i august. Kultur- og Fritidsgruppen havde lavet oplægget til indholdet i teltet. ARBEJDSFORDELING Ad hoc grupper Sundheds- og Socialgruppen Gruppen har i årets løb bidraget med oplæg til høringssvar og kommentarer vedrørende sager, der hører under Sundheds- og Omsorgsudvalget: Ændringer af de forebyggende hjemmebesøg Handleplan for frivilligpolitik Pilotprojekt Sund aldring Anvendelse af ikke disponerede budgetmidler 2016 Værdighedspolitik og anvendelse af midlerne dertil Anvendelse af udviklingspuljen på ældreområdet g ældremilliarden Budget 2017 Kvalitetsstandarder Politik for tilsyn med plejen af hjemmeboende borgere Model for lægetilknytning til Rehabiliteringscenter Roskilde Teknik- og Miljøgruppen Gruppen har i årets løb bidraget med høringssvar samt gennemgået dagsordnerne fra Plan- og Teknikudvalget og Klima- og Miljøudvalget Formanden for Plan- og Teknikudvalget orienterede Ældrerådet om udvalgets arbejde og udfordringer, hvor Ældrerådet fik lejlighed til at drøfte aktuelle spørgsmål som tilgængelighed, offentlig transport, busplan samt renovering af infrastrukturen i Roskilde kommune Deltagelse i møde arrangeret af Danske Handicaporganisationer om at have handicap i trafikken. Høringssvar vedr. Trafik- og Mobilitetsplan for Roskilde syd. Høringssvar vedr. budget Høringssvar vedr, Ny Østergade projektet.

3 Kultur- og Fritidsgruppen Gruppen har stået for indretning og indhold, i Ældrerådets telt på Hestetorvet, på Sundhedsdagen den sidste lørdag i august, der kom mange borgere forbi. Gruppen har bidraget med forslag til høringssvar vedr. Musikby 2020 oprettelse af 17 stk. 4 udvalg Budget 2017 Følgegrupper Dialogforum for ny svømmehal. Der har som forventet ikke været møde i Følgegruppen for et nyt plejecenter Hyrdehøj Ældrerådet var inviteret til præsentation af vinderprojekterne til det kommende Plejecenter Hyrdehøj. Efterfølgende har følgegruppen været samlet for at få gennemgået og drøftet projektet. Der er enighed om, at det er det bedste projekt og, at det til fulde lever op til programmet for plejecentret. Nu er detailprojekteringen i gang, der sker ikke mere i følgegruppen før til foråret Kontaktpersoner til Bruger- og pårørenderåd Roskilde kommune har valgt at have Bruger- og pårørenderåd på plejecentrene, det samme har det ene af de to friplejehjem. Det har stor betydning, at alle Bruger- og pårørenderåd har valgt at have en kontaktperson fra Ældrerådet. Det giver viden og inspiration.

4 60PLUS Redaktionen Bladet udkommer som indstik i Roskilde Avis 5 gange om året. Det er en god mulighed for Ældrerådet til at nå ud til borgerne med aktuelle emner indenfor Ældrerådets område. I 2016 blev mange vigtige emner berørt bl.a.: Information om formålet med forebyggende hjemmebesøg Sund Aldring. Oplysning om Sundhedscentrets hjælp og vigtigheden for borgerne at holde kroppen i bedst mulig stand. Samvær med andre. Deltage i klubbernes aktiviteter i sit lokale område. Indførelse af klippekort for de svageste borgere i kommunen. Ny Ældrepolitik Artikler om livsbekræftende fortællinger og om hvad ældre i kommunen er optaget af i deres dagligdag. Inspirerende oplysning for alle ældre. Undersøgelse af kommunens hjemmeside. Om hjemmesiden er nem at bruge også for ældre borgere. HØRINGER Som det kan ses ovenfor, har der løbende gennem året været høringer, som ad hoc grupperne har forberedt til Ældrerådets beslutning. Vi har tilrettelagt vores arbejde, så vores høringssvar når frem til de politiske gruppemøder og de efterfølgende udvalgsmøder. Budget og Kvalitetsstandarder Ældrerådet har drøftet budget 2017 på flere møder, ligesom ad hoc grupperne har drøftet de forskellige delbudgetter. Det er endt op med et høringssvar, hvor vi har kommenteret forskellige dele af budgettet. Efter sidste års store gennemgang af kvalitetsstandarderne er der indholdsmæssigt ikke noget nyt. Det nye er et nyt udseende. I stedet for et hæfte med alle standarder, er de delt op i flere hæfter, samlet i én mappe. Ældrerådet synes godt om designet. Tilsyn De enkelte kontaktpersoner for plejecentrene udarbejder forslag til Ældrerådets høringssvar på både de sundhedsfaglige tilsynsrapporter og de kommunale rapporter. Som noget nyt i 2016 har kommunen valgt at have et eksternt tilsyn på deres rapporter, hvilket Ældrerådet bifalder.

5 Politikker 2015 var året hvor byrådets politikker blev revideret. Ledetråden i det arbejde er fortsat Ældrerådets vision for Roskilde: En by med plads til ældre borgere I forbindelse med Finansloven 2016, kom kravet til kommunerne om at formulere en Værdighedspolitik. Ældrerådet har været med i forløbet med at formulere politikken ved dialogmøder og høringer. Efterfølgende har vi været inddraget i udmøntningen af Roskildes andel af værdighedsmidlerne. I efteråret 2016 besluttede Sundheds- og Omsorgsudvalget og Beskæftigelses- og Socialudvalget at formulere en pårørendepolitik. Ældrerådet blev sammen med Handicaprådet inviteret til at medvirke. Der har til nu været afholdt et dialogmøde mellem de 2 råd og udvalgene. De næste møder bliver i løbet af foråret, hvor også andre interessenter inviteres. REGIONSÆLDRERÅDET Regionsældrerådet (RÆR) består af et medlem fra hver af Regionens 17 kommuner. Udover rådsmøderne afholder rådet 2 temadage om aktuelle emner. Temadagen i maj om Trafik den kollektive trafik og trafikbetjeningen af især ældre borgere i Region Sjælland var velbesøgt og af- stedkom en livlig debat. Temadagen om Frivillighed og social adfærd måtte desværre aflyses. Ved årets sidste møde i RÆR blev formanden valgt til forretningsudvalget for DANSKE ÆLDRERÅD Ældrerådet er medlem af DANSKE ÆLDRERÅD (DÆ), der har alle 98 ældreråd som medlemmer. Medlemmer af Ældrerådet har deltaget i DÆ repræsentantskabsmøde, konferencer og temadage. Det har givet viden og inspiration til Ældrerådets virke.

6 FREMTIDEN Visionen Roskilde skal være en god kommune at leve i for borgere på tværs af generationerne. Ældre borgere skal møde en aktiv kommune, hvor borgerne bl.a. kan møde kommunen gennem borgerservice og opleve en god hverdag med alsidige tilbud. Det er endvidere vigtigt, at der er gode trafikforhold, der er tilgængelige for alle og hvor de ydre rammer opfordrer til alle former og initiativer. Ældre borgere skal møde ligeværdighed og respekt, når behov opstår. De skal have støtte til at løse den øjeblikkelige situation; i videst mulig omfang som hjælp til selvhjælp. Udfordringer Vores sundhedsvæsen er presset. Samtidig med at forskningen viser nye veje, så flere sygdomme kan behandles, ændres opgavefordelingen mellem sygehuse og kommuner. Udfordringen er en fortsat udvikling af samarbejdet mellem sygehus og kommune. Løbende uddannelse af personalet, så de kan være på omgangshøjde med udviklingen. Med længere levealder rammes flere borgere af en demenssygdom. En sygdom, der ikke alene rammer den enkelte borger, men i lige så høj grad de pårørende. At bevare livskvaliteten kan være svært. Opmærksomheden må rettes både mod aflastning og mod uddannelse af pårørende, for at det kan lykkes. Velfærdsteknologien er blevet en del af vores hverdag. Målet med anvendelse af velfærdsteknologi må være: at den enkelte borger bliver i stand til at mestre sit eget liv. At personalet aflastes, så der bliver mere tid til borgeren. Formuleringen af en pårørendepolitik. Det er vigtigt, at den bliver præget af respekt for den enkelte borgers familiemønster.

7 (x) Ældrerådets medlemmer i 2016: Kirsten Feld, formand, medlem af Regionsældrerådet, valgbestyrelsen, følgegruppen for det kommende plejecenter, kontakt til Margrethe Hjemmet Ole Nyholm-Pedersen, næstformand, stedfortræder til Regionsældrerådet, valgbestyrelsen, Teknik- og Miljøgruppen, kontakt til Toftehøjen, i bestyrelsen for Højvanggård. Erik Strand, kasserer, Kultur- og Idrætsgruppen, 60PLUS redaktionen, afløser Michael Dyre Ousted som kontakt til Kastanjehaven. Frank Binderup, Sundheds- og Socialgruppen Ann Marie Cordua, Kultur- og Idrætsgruppen, 60PLUS redaktionen, kontakt til Gundsø Omsorgscenter Michael Dyre Ousted, Kultur- og Fritidsgruppen, udtrådte af Ældrerådet i februar og blev afløst af: Dennis Skernby, Kultur- og Fritidsgruppen Dorthe Friis, Sundheds- og Socialgruppen, 60PLUS redaktionen kontakt til Asterscentret Eva Hansen, Teknik- og Miljøgruppen, sygemeldt indtil maj, indtil da afløst først af Dennis Skernby, siden af Inge Lund Petersen. Marie Jørgensen, Sundheds- og Socialgruppen, følgegruppen for det kommende plejecenter, kontakt til Sct. Jørgensbjerg Anne-Marie Kristensen, Teknik- og Miljøgruppen, kontakt til Oasen og Himmelev Gl. Præstegård

8 Jens T. Larsen, Teknik- og Miljøgruppen, kontakt til Kristiansminde Mariann Scholte Mehder, Sundheds- og Socialgruppen, 60-PLUS redaktionen, følgegruppen for det kommende plejecenter, kontakt til Trekroner Fritz Voss, Kultur- og Idrætsgruppen, borgerdialogforum for ny Svømmehal, kontakt til Bernadottegården Ældrerådets sekretær er Chefkonsulent Jens Lykke Hansen Sekretariatet Velfærd

9 Åbningstider Mandag-torsdag Fredag Telefontider Mandag-onsdag Torsdag Fredag 08-14

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Visionen for Ældrerådet har været: Roskilde skal være en god kommune at leve i for borgere på tværs af generationerne.

Visionen for Ældrerådet har været: Roskilde skal være en god kommune at leve i for borgere på tværs af generationerne. ÆLDRERÅDET Dato: 9. marts 2018 Årsberetning 2017 Indledning Møder og arrangementer Arbejdsfordeling - Ad hoc grupper - Følgegrupper - Kontaktpersoner til Bruger- og pårørenderåd 60 PLUS Høringer - Budget

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

ÆLDRERÅDET. Dato: 11. marts 2015 Dokument: Årsberetning 2014

ÆLDRERÅDET. Dato: 11. marts 2015 Dokument: Årsberetning 2014 , ÅRSBERETNING 014 : Indledning Møder og arrangementer Ad hoc gruppe, følgegrupper og kontaktpersoner 60PLUS Budget / Kvalitetsstandarder Høringer Tilsyn Regionsældreråd DANSKE ÆLDRERÅD Fremtiden ÆLDRERÅDET

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua Afbud Tove Lunde Amsinck X Erling Balle Kristensen X Marianne Lund

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 8. september 2014 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 8. september 2014 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis X Mariann Mehder X Erik Strand X Marie Jørgensen X Eva Hansen X Michael Dyre Ousted X Fritz Voss X Ole

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

ÆLDRERÅDET. Årsberetning 2010

ÆLDRERÅDET. Årsberetning 2010 Årsberetning 2010 ÆLDRERÅDET Ældrerådet har 15. medlemmer, der blev valgt / genvalgt ved ældrerådsvalget den 17. november 2009 med virkning fra 1. januar 2010: Ann Marie Cordua Bente Bang Fritz Voss Inger

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf

Marie Jørgensen orienterede ligeledes om afskedsreceptionen for direktør Christian Harsløf Ældrerådets møde mandag den 4. marts 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 6. marts 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

ÆLDRERÅDET. Dato: 5. marts 2013 Dokument: Årsberetning 2012

ÆLDRERÅDET. Dato: 5. marts 2013 Dokument: Årsberetning 2012 , Årsberetning 01: Indledning Arbejdsform - Ad hoc grupper - Følgegrupper - Kontaktpersoner - 60PLUS Møder - Ordinære - Dialogmøder - Borgermøder - Andre Budget / Kvalitetsstandarder Høringer Tilsyn Regionsældreråd

Læs mere

2. Meddelelser fra formanden Marie Jørgensen orienterede om kommende møde i ensomhedsnetværket, hvor også fællesskabsambassadørerne deltager.

2. Meddelelser fra formanden Marie Jørgensen orienterede om kommende møde i ensomhedsnetværket, hvor også fællesskabsambassadørerne deltager. Ældrerådets møde mandag den 4. februar 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis Afbud

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 1. oktober 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X

Læs mere

ÆLDRERÅDET. Dato: 6. januar 2014 Dokument: Årsberetning 2013

ÆLDRERÅDET. Dato: 6. januar 2014 Dokument: Årsberetning 2013 , Årsberetning 2013: Indledning Arbejdsform - Ad hoc grupper - Følgegrupper - Kontaktpersoner - 60PLUS Møder - Ordinære - Dialogmøder - Borgermøder - Andre Budget / Kvalitetsstandarder Høringer Tilsyn

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden samt godkendelse af referat fra mødet 15.09.2014. Godkendt

1. Godkendelse af dagsorden samt godkendelse af referat fra mødet 15.09.2014. Godkendt Ældrerådet Ann Marie Cordua Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen Kirsten Feld Dorthe Friis Mariann Mehder Erik Strand Marie Jørgensen Eva Hansen Michael Dyre Ousted Afbud Fritz Voss Ole Nyholm-Pedersen

Læs mere

Læserbrev i Dagbladet den 23. juli 2019 Tak for ingenting

Læserbrev i Dagbladet den 23. juli 2019 Tak for ingenting Ældrerådets møde mandag den 19. august 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen Afbud Marianne Lund X Dorthe Friis X

Læs mere

Formand for Plan- og Teknikudvalget Tomas Breddam deltager på mødet i Ældrerådet for at svare på de tilsendte spørgsmål.

Formand for Plan- og Teknikudvalget Tomas Breddam deltager på mødet i Ældrerådet for at svare på de tilsendte spørgsmål. Ældrerådets møde mandag den 3. september 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

ÆLDRERÅDET. Årsberetning 2011

ÆLDRERÅDET. Årsberetning 2011 Årsberetning 2011 ÆLDRERÅDET Indledning Arbejdsform - Ad hoc grupper - Følgegrupper - Kontaktpersoner - 60PLUS Møder - Ordinære - Dialogmøder - Borgermøder - Andre Politikker - Busplan - Fritid- og kultur

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Årsrapport for Roskilde Ældreråd 2018

Årsrapport for Roskilde Ældreråd 2018 Årsrapport for Roskilde Ældreråd 2018 Konstituerende møde for det nye ældreråd, blev afholdt straks efter valget, så jeg som ny formand kunne sørge for dagsordenen til det første ordinære møde, som blev

Læs mere

Ældrerådet har 15. medlemmer: Ann Marie Cordua Gundsø. Inger Larsen, kasserer Gundsø. Bent Nørgaard, næstformand Gundsø

Ældrerådet har 15. medlemmer: Ann Marie Cordua Gundsø. Inger Larsen, kasserer Gundsø. Bent Nørgaard, næstformand Gundsø ÆLDRERÅDET Dato:10. november 2009 Dokument :Årsberetning 2009 Årsberetning 2009 Ældrerådet har 15. medlemmer: Ann Marie Cordua Gundsø Leif Johansen Gundsø Inger Larsen, kasserer Gundsø Birte Mørkeberg

Læs mere

2015 har været et begivenhedsrigt år for Ældrerådets medlemmer: Kirsten Feld, formand, medlem af Regionsældrerådet, valgbestyrelsen,

2015 har været et begivenhedsrigt år for Ældrerådets medlemmer: Kirsten Feld, formand, medlem af Regionsældrerådet, valgbestyrelsen, ÅRSBERETNING 015 Indledning Møder og arrangementer Arbejdsfordeling - Ad hoc grupper - Følgegrupper - Kontaktpersoner til bruger- og pårørenderåd 60PLUS Høringer - Budget og Kvalitetsstandarder - Politikker

Læs mere

SENIORRÅDET I JAMMERBUGT KOMMUNE

SENIORRÅDET I JAMMERBUGT KOMMUNE INDHOLD Seniorrådet i...3 Jammerbugt Kommune...3 Visionen for Seniorrådet har været...3 Organisering...3 Emner behandlet i Seniorrådet 2018...3 Andre aktiviteter og drøftelser...4 Seniorrådets medlemmer

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d.10.09.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 10.09.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/03 Mødedato: torsdag den 24-03-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Greve Seniorråd Tirsdag den 01.03.16 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Kirsten Andersen (næstformand) Sigurd

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

NOTAT: Notat om boligformer på ældreområdet

NOTAT: Notat om boligformer på ældreområdet Sundhed og Omsorg Sagsnr. 298717 Brevid. 2756301 Ref. JLHA NOTAT: Notat om boligformer på ældreområdet 6. marts 2018 Baggrund I de årligt politisk reviderede kvalitetsstandarder for serviceniveauet i Roskilde

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Lukket Referat Ældreråd

Lukket Referat Ældreråd Lukket Referat Ældreråd Lokale 1, Birkehøj, 19. maj 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD Årsberetning 2015 Formand: Karen Møller, Vrinners Næstformand: Bende Ingstrup Andersen, Kolind Anna S. Jørgensen, Ebeltoft Bent Salminen, Kolind Ole Kragelund, Rønde Gurli Juel

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Seniorrådet ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Årsrapport 2012 Seniorrådet i Gentofte ÅRSBERETNING 2013 Seniorrådet i Gentofte Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Formål og opgaver

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl i mødelokale 5 Greve Seniorråd Onsdag den 06.01.16 kl. 14-16 i mødelokale 5 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Ældrerådets høringssvar på uanmeldte tilsyn i hjemmeplejen og på plejecentre for 2017

Ældrerådets høringssvar på uanmeldte tilsyn i hjemmeplejen og på plejecentre for 2017 ÆLDRERÅDET Ældrerådets høringssvar på uanmeldte tilsyn i hjemmeplejen og på plejecentre for 2017 Plejecentrene: 1) Sct. Jørgensbjerg Tilsynet fandt sted den 30. november kl. 8.30 12.00. Det overordnede

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen,

Læs mere

Handicaprådets årsberetning 2018

Handicaprådets årsberetning 2018 Handicaprådets årsberetning 2018 Om Handicaprådet og rådets årsberetning... 1 Rådets sammensætning... 2 Rådets vejledning af Byrådet... 2 Tak til Byrådet for rammerne omkring rådets arbejde... 2 Rådet

Læs mere

VÆRDIGHEDSPOLITIK for ældreplejen

VÆRDIGHEDSPOLITIK for ældreplejen VÆRDIGHEDSPOLITIK for ældreplejen 2019-2022 Pårørende En værdig død Livskvalitet VÆRDIGHED Mad og ernæring Kvalitet, tværfaglighed og sammenhæng i plejen Selvbestemmelse Sagsnr. 00.15.00-A00.74-18 September

Læs mere

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar

ÅRSBERETNING Seniorrådet i Gentofte Kommune. Seniorrådet. ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Seniorrådet ilnavn: seniorrådets årsrapport 2012, 24. januar Årsrapport 2012 Seniorrådet i Gentofte ÅRSBERETNING 2012 Seniorrådet i Gentofte Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Formål og opgaver

Læs mere

Hillerød ÆldreRåd Formand: Birgit Vejby MobilTlf..: Mail:

Hillerød ÆldreRåd Formand: Birgit Vejby MobilTlf..: Mail: Hillerød Ældreråds Årsberetning for 2018. Den 21. november 2017 blev der afholdt valg til både Byråd og Ældreråd i Hillerød Kommune. Der var 14 opstillede op til valget i Ældrerådet. Ved valget, som blev

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD Årsberetning 2016 Formand: Karen Møller, Vrinners Næstformand: Bende Ingstrup Andersen, Kolind Bent Salminen, Kolind Ole Kragelund, Rønde Gurli Juel Sørensen, Tirstrup Poul Andersen,

Læs mere

Hillerød Handicapråd Årsberetning 2017

Hillerød Handicapråd Årsberetning 2017 Hillerød Handicapråd Årsberetning 2017 Handicaprådet den 20. februar 2018 Byrådet den 21. marts 2018 2 Formanden skriver til beretningen Så er det tid til at gøre status for Hillerød Handicapråd 2017.

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Mandag den 29.05.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD

SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD SYDDJURS KOMMUNES ÆLDRERÅD Årsberetning 2017 Ældrerådet har følgende sammensætning: Formand: Karen Møller, Vrinners Næstformand: Bende Ingstrup Andersen, Kolind Bent Salminen, Kolind Ole Kragelund, Rønde

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 11. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 11. Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 05.12.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 21. marts 2011 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 Mødedeltagere Hanne Hansen Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Molly Witved Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Christine Greisen

Læs mere

Information om valg til Ældrerådet i Ringsted Kommune, den 21. november 2017 Ældrerådsvalg 2017

Information om valg til Ældrerådet i Ringsted Kommune, den 21. november 2017 Ældrerådsvalg 2017 Information om valg til Ældrerådet i Ringsted Kommune, den 21. november 2017 Ældrerådsvalg 2017 [Skriv tekst] Information om Ældrerådet i Ringsted Kommune Hvad er et Ældreråd? Alle kommuner skal nedsætte

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 30. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd Pedersen ( )

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Fredag den 10.03.17 kl. 9-12 på Strandcentret Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 19. juni 2017 kl. 14.00 16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl på Strandcentret Greve Seniorråd Tirsdag den 24.11.15 kl. 9-12 på Strandcentret Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 08.04.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side 1 ÆR

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 i Glesborg Dato: Torsdag den 19. januar 2017 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Jens Erik Madsen (formand) Anna Lund

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

Information om. Valg til Seniorrådet

Information om. Valg til Seniorrådet Information om Valg til Seniorrådet November 2009 Hæftets indhold: Oversigt over orienterende møder Kort gennemgang af lovgivning Oversigt over arbejdet i Seniorrådet Regler og tidsplan for valgets afvikling

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 3, rådhuset Dato: Torsdag den 21. august 2014 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Jens Erik Madsen (formand) Birgit Jensen Erik Laursen Bent Gyldenvang

Læs mere