Assens Sejlklub NR.7 August ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG"

Transkript

1 Assens Sejlklub NR.7 August ÅRGANG Foto: Frost

2 Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej Glamsbjerg Tlf bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang Assens Tlf ivan.frost@mail.dk Kasserer (H67) Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg Tlf jefe@mail.dk Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Drejet 2,Torøhuse 5610 Assens Tlf famhhansen@hotmail.com KU Kapsejlads (A08) Erik Kulavig Damgade Assens kul@hist.sdu.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård Skovbrynet Assens Tlf skovbrynet7@pc.dk ASA Aktivitetsudvalget (F67) Lizzi Plauborg, Nygade Assens Tlf arli@kabelmail.dk Materialeforvalter (E 18) Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Tlf hans.k.mors@ftz.dk Ungdomsudvalget Marc Hintze Præstevænget Assens tlf mrh@ib.sdu.dk 2.

3 Indholdsfortegnelse Sankt Hans Side 5 Plimsollerne Side 6 KU. Foråret Side 8 Anne Margrethe Side 9 Safir DM Side 10 Remindere Side 12 Nyt fra Havnefogden Side 14 Haderslevturen Side 15 Følgebådene Side 17 Næste Deadline 15.august Søren Dyrlæge og Peter Plum Foto: Frost Til lands, mest til vands og lidt i luften. 140 til standerhejsning, 35 med på turen til Kappeln i Kr.himmelfartsferien, 50 med på turen til Sønderborg i pinsen, speedbådskursus, onsdagskapsejladser, jollesejladser (Optimist, Tera og Fevajoller) hver tirsdag og torsdag, plimsollertræf hver torsdag, Safirmesterskab den første weekend i juli og måske har jeg glemt noget. Men jeg ved, at der er danmarksmesterskaber for BB 10 m i august, og at det alt sammen er i Assens Sejlklub i sommerhalvåret Bag alle disse aktiviteter gemmer der sig en bestyrelse, der tilsyneladende gør, som jeg skrev i mit efterskrift i jubilæumsbogen, der udkom for godt et år siden: Det bliver en af bestyrelsens vigtigste opgaver i de kommende år fortsat at give plads til, at de medlemmer, der har idéerne og evnerne, kan føre dem ud i livet. Bestyrelsen har dog også andre vigtige opgaver, der strækker sig lige fra at sikre, at klubben fortsat har en god økonomi og gode fysiske rammer til at arbejde for en videreudvikling af klubben til glæde for medlemmerne. Et lille hjørne af dette kan I læse om et andet sted i dette blad. Vi regner med at lade en ny service gå i luften fra efteråret nyheder/remindere pr. mail eller sms til de medlemmer, der ønsker det. Vi venter spændt på at få tilbagemelding fra interesserede medlemmer. Bent Damsbo. 3.

4 Nye off. Toiletter og blå flag på Marinaen Der var et godt fremmøde til indvielsen af de nye toiletter, stien til vandet og næssets blå flag. Børnene fra børnehaven sang, og kommunen holdt en fin tale, og bagefter var der røde pølser, øl og vand til de fremmødte. Assens Trælast Srd.Ringvej 25. tlf Kontorudstyr Papir Bøger Læ dervarer Østergade Assens Tlf. Tlf TORVET ØSTERGADE ASSEN S TLF Bred Entreprenøren Aps Gl. As sensvej 12 Bred 5492 Vissenbjerg Tlf Bil E mai l: Keldkrogh@mail.tele.dk KLOAK: Reperation samt nyanlæg BELÆGNING: Fliser, terasser m.m. GARTNERARBEJDE: Græsplæner samt hækplantning m.m RENDEGRAVER/MINI GRAVER m/fører udlejes. Tæt på Marinaen OK Tank Østergade Assens Tlf Søndre Ringvej 10 Tlf Assens 4.

5 Sankt Hans! Skt. Hans på sejlklubbens grillplads, en rigtig flot dag og aften hvor der på et tidspunkt var samlet mindst 100 mennesker, rigtig dejligt at se så stort et fremmøde. Grillerne var tændt op så der kunne grilles ca. kl , Allerede lidt før var de første mennesker samlet rundt om ved borde og bænke, og et kvarter senere var der næsten fuldt hus, omkring kl kom så vores juniorer, der havde været ude at sejle, så de måtte have borde og stole båret ud fra klubhuset, hyggeligt at se jer her. kl blev bålet tændt og der blev sunget. Bålet var Poul Svensson mester for, også for evt. slukning af "forvildet ild" og heksen var kreeret af Kirsten Larsen, så flot så det ud her ved klubhuset på en Skt. Hans aften hvor der ikke var mange andre bål i området. Ved solnedgang blev flaget taget og Knud spillede trompet til, det sammen med den fantastiske sol nedgang gav en rigtig god stemning, kl. 23 kunne vi lukke og slukke det var jo trods alt hverdag igen dagen efter. ASA 5.

6 Plimsollernes årlige fællestur gik i år til Ringkøbing. Turen var fastlagt til at gå fra fredag d. 15. til søndag d. 17. maj, da der var blevet taget hensyn til juniorerne (de arbejdsramte) så de kunne nøjes med at tage en enkelt fridag. Der var 9 par der deltog i turen og vi (undertegnede og frue) startede fredag morgen med at hente Niels og Linda, da det altid er hyggeligt at have selskab i bilen,. Målet var at nå Nymindegab til frokost, her havde vi aftalt at spise vore medbragte madpakker. Efter frokost kørte vi til Hvide Sande hvor der var lavet en aftale med Hvide Sande Skibs & Baadebyggeri. Direktør Hans Peter Kristensen (HPK) bød os velkommen og fortalte om værftets historie samt hele omstillingsprocessen, der var nødvendig for værftets overlevelse, Foto: Hvide Sande Skibs & Baadebyggeri 6. efter at fiskeriet næsten var gået i stå. HPK fortalte også om deres samarbejde med Nationalmuseet vedrørende vedligeholdelse af museets gamle træskibe, bl.a. Fulton. Efter foredraget blev vi vist rundt på værftet hvor HPK gav sig rigtig god tid til at vise frem, fortælle om værftet og om hvordan de driver det nu, samt svare på alle vore spørgsmål. Vi besøgte herefter Fiskernes Hus, som næsten er nabo til værftet, Fiskernes Hus er et museum der fortæller om livet i og omkring de små fisker samfund. Museet er en selvejende institution og drives af frivillig arbejdskraft. Det var en utrolig spændende eftermiddag. Fra Hvide Sande kørte vi til Hotel Ringkøbing, byens ældste hus opført ca. år 1600, her var så vores base de næste 2 dage. Vi blev indlogeret i en nyere bygning hvor der var 10 værelser, vi brugte de 9 og det sidste stod tomt, så vi havde hele bygningen for os selv. I den gamle bygning fik vi et fint stort Foto: Hans Kristian lokale hvor vi indtog aftenskafningen, en 2 retters menu, og hvor vi kunne sidde for os selv og snakke om dagens oplevelser. Efter aftenskafningen samledes vi i Arne og Lizzis værelse, et af de største. Her hyggede vi os med medbragte drikkevarer samt chips indtil det var sengetid.

7 Lørdag efter morgenskafningen var der mulighed for at gå en tur i byen eller hvad man ellers havde lyst til. Om eftermiddagen besøgte vi Strandingsmuseum ST. George i Torsminde, et spændende museum der er et besøg værd. Vi returnerede til hotellet for igen at nyde aftenskafningen, også en dejlig 2 retters menu. Efter middagen hyggede vi os i Viggo og Grethes værelse som var det andet store værelse. Jeg tror nok det blev lidt sent inden vi kom til køjs, men alle dagens mange indtryk skulle jo vendes. I øvrigt blev alle vores skippermøder holdt i de 2 store fine værelser hvor vi alle kunne være samlet. Foto: Strandingsmuseum St. George Efter morgenskafningen søndag, kørte vi til Danmarks Flymuseum som ligger ved Stauning Lufthavn. Her var fly helt tilbage fra Ellehammers tid, ikke overfyldt med ting men med god plads så man sagtens kunne gå runde mellem det udstillede materiel og alle flyene, meget overskueligt, bestemt et besøg værd. På vej hjem var planen at besøge Bindeballe Købmandsgård, men på vejen skulle vi også lige forbi nogle jernskulpturer, bl.a. en stor jernhest, som Mogens og Sigrid havde set ved Smedenes Hus på vejen til Flymuseet. Vi fandt det aldrig, så vi blev enige om at jernet nok var rustet væk i mellemtiden. Den gl. Købmandsgård i Bindeballe er delvis museum og delvis Købmandsgård,her kan man gå rundt som i en gammel butik og købe mange af de ting som man kunne i gamle dage. Sjovt at blive ført tilbage i tiden og at få en fornemmelse af hvordan det engang har været. Næste stop var Assens, hvor vi godt trætte af alle de mange gode indtryk, ankom ca. kl Mange tak til Plimsollerne for en rigtig god og hyggelig tur. Foto: Danmarks Flymuseum Jette og Hans Kristian 7.

8 HUSK! Kapsejlads starter den 5. August kl Her er forårets resultater med en fratrækker! Foto. Frost 8.

9 Skibet Anne Margrethe Fik årets hæderspris! Ved generalforsamlingen for bevaringsværdige gamle træskibe, der i år fandt sted i Stubbekøbing i Pinsedagene, fik Niels Julsrud prisen for sit trofaste fremmøde til pinsestævnerne med et skib i nymalet stand og med ordene ved overrækkelsen Ingen ballade og store armbevægelser en værdig repræsentant for Træskibs Sammenslutningen Hædersprisen, en vandrepokal der består af en jomfru på en plade den har nok været brugt på større træskibe. foto: Niels Julsrud Sejlergade Bogense - tlf / Vi tilbyder alt i rep. Af både, fribordsmaling osmosebehandling- Havariskader forsikringsskader - teakdæksrenovering - håndoplægning af specialemner o. lign. Sejl direkte til værftet i Bogense 9.

10 SAFIRMESTERSKAB I ASSENS Safirmesterskabet 2009 havde Erik Kulavig og jeg held til at få til Assens Sejlklub. Vi har tidligere holdt mesterskabet i Assens, og med noget svingende deltagerantal. Som arrangør er det altid spændende i tiden op til stævnet, at følge vejret. Hvis vi skulle være så uheldige, at løbe ind i rigtig dårligt vejr, ville det nok påvirke sejlernes evne og lyst til at møde op. Det var nu ikke voldsomme vindstyrker der i år truede stævnet, mere sandsynligt at sejlerne skulle løbe ind i et regulært hedeslag på vandet. På trods af ualmindeligt rolige vejrforhold, < 3m/s i lange perioder, nåede alle tilmeldte frem til spisetid fredag aften. Lørdag begyndte med helt fantastisk sommervejr, lige rigeligt fantastisk hvis man skulle sejle kapsejlads. Dommeren mente noget i samme retning, og udskød 1. start til kl Vi kom så også i gang kl , med 2 3 m/s og lidt luskesejlads rundt på banen. Efter 1. sejlads var der god tid til at overveje taktik for de kommende sejladser. To stive klokketimer!! Men så var betingelserne også optimale. De følgende 3 sejladser, hvor der var frisk vind, blev afviklet på ca. 3 timer. Vel i havn alle mand, var der basis for en seriøs moleøl 4 sejladser hiver nu det bedste ud af de fleste. Jeg ved ikke om dagens knokleri på banen var afgørende, eller om gennemsnitsalderen på + 50 spillede ind, men på trods af kokkens udmærkede menu og rigelige mængder drikkevare, var der stort set ro i klubhuset efter

11 Søndag startede rigtig stille, og 6. sejlads bød på noget så eksotisk som opankring i en lille ½ time! Da vinden så startede forsigtigt op igen, røbede vi os næsten alle mand. Vi kender da kapsejlads reglerne, specielt de mere alm.; men når dommeren signalerer Vi flytter næste mærke til BB., ja så er vi ude i finurligheder hvor de færreste af os var med fremme i skoene. Men så lærte vi jo det. Og så går der nok nogen tid inden vi glemmer den underlige fornemmelse at et topmærke man sejler efter, pludselig flytter sig ret hurtigt mod BB.! Men når enden er god er alting godt, og den 7. og sidste sejlads bød da heldigvis på fair og regulær sejlads, med både halvvindskryds og foranfor tværs platlæns. Og det var så det stævne, med 7 sejladser hvor vi var gennem det meste af spekteret inden for normalt vejr. Men ud over oplevelserne på vandet, havde vi fornøjelsen af at havde Søren Nielsen + Peter Plum med i DEN 173, Vampyr. De to sejlere satte indenfor Dansk Safirklub en ny rekord, der bliver svær at slå. En kapsejlende safir hvor gennemsnitsalderen er 78! Stik den makker! Assens Sejlklub har igen på bedste vis afholdt et kapsejladsstævne, og ud over sejlerne, er der alle de folk i sejlklubben som har hjulpet til med de praktiske gøremål. Dem vil jeg sige et STORT TAK til. Uden jer går sådanne stævner bare ikke. At flere af jer stiller op til fornyet indsats her i august til BB 10 meter DM, ja det er bare dejligt. Per Rasmussen, E 40 Tak til sponsorene Bryggeriet Vestfyn, Nautisk Udstyr og Creo arkitekter 11.

12 Nyheder/remindere pr. mail eller sms? På visionsmødet d. 28. marts blev det foreslået at lave en ordning, hvor de medlemmer, der ønsker det, kan få nyheder eller en reminder om nogle af de allerede annoncerede arrangementer via mail eller sms. Inden bestyrelsen træffer beslutning om, hvordan ordningen skal skrues sammen, vil vi gerne danne os et indtryk af, hvor stor interessen er, og om medlemmerne foretrækker sms eller mail. Interesserede medlemmer bedes derfor kontakte undertegnede enten via mail eller tlf og oplyse navn, mobilnr., og om I evt. foretrækker mail eller sms. Bent På bestyresens vegne. Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage Vest fyns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens Tlf e mail : vtf@ vtf.dk mobiltelf Schreiners Bøger og papir Søndergade Glamsbjerg Østergade Assens Døgnåbent hver dag heleugen 12. Østergade 1. tlf Assens

13 Alt inden for bådreparationer Motorreparation Aut. elinstallatør Glasfiberarbejde Malerarbejde Sprøjtelakering Fremstilling og montering teak deck Apteringsarbejde Møbelpolstring Derudover tilbyder vi forår og efterårs klargøring af både samt bundmaling Desuden forhandler vi sejl, kalecher og covers til alle typer både Kom ind og få en skræddersyet løsning til lige netop din båd Næsvej Assens Tel Mobil mail@nautica ys.dk ys.dk 13.

14 LIDT NYT FRA HAVNEFOGEDEN Nu går det mod enden med folks ferie. Vi har haft en god sæson indtil nu. Der har været lidt færre gæster i juli i år end sidste år. Jeg syntes også at det har blæst utrolig meget i år. Vi kan især mærke det på antallet af gæster der bliver liggende i flere dage. Men heldigvis har de fleste været meget positive, vi har fået mange rosende ord med på vejen om standarden i vores havn. Den kritik der har været, er den samme sang som sidste år: Internettet er ikke gratis, tank anlægget giver mange utilfredse gæster, der kan ikke betales med internationale kreditkort i automaten til havnepenge, manglende gæstepladser til store både, der er mange gæster med små børn der har savnet en legeplads og endelig det at der ikke er mulighed for at komme af med sit spildevand fra bådende. Men alt i alt mindre ting som vi nok skal få løst i løbet af en kortere årrække. Jeg syntes at det har fungeret rigtig godt med at I skal vende Jeres skilte til grøn når I sejler ud, og så melde til os når I kommer hjem. Jeg har ikke fået kendskab til ret mange uheldige episoder sammenlignet med sidste år. Der har faktisk kun været en eneste der har brokket sig over at der var alt for mange tomme pladser der stod på rød. Jeg havde lige gået min morgenrunde, så jeg ved at der var tale om tre pladser der havde stået tomme natten over med skiltet på rød, det mener jeg altså ikke er noget problem. Som plads ejer kan man altså godt blive forsinket, og det er OK. Nu nærmer efteråret sig, med optagning og vinterklargøring af både, men forhåbentlig får vi nogle gode weekender med godt sejlvejr, vi skulle jo helst nå samme niveau med hensyn til gæster som sidste år. Med venlig hilsen Jens Otto Nielsen Havnefoged 14.

15 15.

16 Hverdage kl Tirsdag lukket Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Kiosken er altid et besøg værd Åbent hver dag fra 7.30 Morgenbrød bestilles inden kl Lone & Børge Knudsen Næsvej Assens Tlf willemoes.dk sejlservice.dk Syning af kalecher, bompresenninger, hynder m.m A lt i reparation: Fra dag til dag. Riggerværksted: Valsning, taluritpres, tov wiresplejsning. Rulleanlæg: Furlex, Harken, Plastimo. Forhandling af MP sejl. Fyns Sejlservice V/ Jan Rosing Havn egade 19 H 5600 Faaborg Telf E mail: fyns.sejlservice@mail.tele.dk 16.

17 Assens Damgade 12, 5610 Assens Tlf

18 August September L 1 T 1 S 2 O 2 Kapsejlads kl M 3 T 3 T 4 F 4 O 5 Kapsejlads kl L 5 T 6 S 6 F 7 M 7 L 8 T 8 S 9 O 9 Kapsejlads kl M 10 T 10 T 11 F 11 O 12 Kapsejlads kl L 12 T 13 S 13 F 7 M 14 L 15 Kapsejlads i Hejlsminde T 15 S 16 O 16 Kapsejlads kl M 17 T 17 T 18 F 18 O 19 Kapsejlads kl L 19 T 20 BB 10M S 20 F 21 BB 10M M 21 L 22 BB 10M T 22 S 23 O 23 M 24 T 24 T 25 F 25 O 26 Kapsejlads kl L 26 Bågø rundt T 27 S 27 F 28 M 28 L 29 Haderslevturen T 29 S 30 Haderslevturen O 30 M T 18.

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhusbestyrere: Lizzi og Arne Plauborg, Nygade 17, 5610 Assens Tlf Adresseændringer og indmeldelse: Jette Fette, Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud, Berildsvej 42, 5610 Assens, tlf (G 63). Navigationsundervisning: Kirsten Steensgård. Tlf Handicapmåler: Bjarne Simonsen. Tlf Speedbådskørekort: Kirsten Steensgård. tlf Liftførere AS=Assens Sejlklub TS=Tursejlerne Benny Rasmussen AS ( kontaktperson ) Jens Nicolaisen AS mobil Eigil Jensen AS Jørgen Elmer TS Claus Lundbæk AS mobil Reservation af klubhus: Lotte Vestergaard vestergaard@nielsen.mail.dk Klubhusets telefon: Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Hjemmeside: sejlklub.dk webmaster: Kirsten Mølgaard kirstenmoelgaard@webspeed.dk Havnekontoret Assens Marina tlf Links: marina.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf Nyvang 13, Turup ( Assens.dk ) 5610 Assens ivan.frost@mail.dk 19.

20 Afs. Assens Sejlklub c/o Jette Fette Højrupvej Glamsbjerg Returneres ved varig adresseændring

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.6 Juni 2009 35.ÅRGANG Foto: frost Foto: www.airfoto.dk Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG. Foto: Reila Frost. Foto: Frost Assens Sejlklub NR.8 Oktober 2009 35.ÅRGANG Foto: Reila Frost Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2009 PSU (E 38) Praktisk sejlads Udvalg Kirsten Steensgård

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG. Standermasten fylder 30 år Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 5 Maj 2008 34.ÅRGANG Standermasten fylder 30 år Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost

Assens Sejlklub. NR.7 August 2010 36.ÅRGANG. foto: frost Assens Sejlklub NR.7 August 2010 36.ÅRGANG foto: frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost Assens Sejlklub NR.4 April 2010 36.ÅRGANG Foto. Reila Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.4 April 2009 35.ÅRGANG Foto: Bente Frost Foto:Erik Christgau Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG foto: Reila Frost Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

MEGINbowlen 2007 på Strynø

MEGINbowlen 2007 på Strynø MEGINbowlen 2007 på Strynø Strynø og Smakkecentret dannede en perfekt ramme om MEGINbowlen 2007 - dejligt vejr, god vind og spændende sejlvand, meget bedre kan det ikke blive. Der var 15 både til start,

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013

Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013 Rønbjerg Open 1.-2. juni 2013 Windsurfing Kitesurfing Race klasse Open Fun klasse www.ronbjergopen.dk Rønbjerg Open 2013 Nordjydsk Windsurfing Klub indbyder hermed til wind- og kitesurfing stævne i Rønbjerg

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost

Assens Sejlklub. NR.5 Maj ÅRGANG. foto. Frost Assens Sejlklub NR.5 Maj 2010 36.ÅRGANG foto. Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2005 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

NR.10 November 2008 34.ÅRGANG

NR.10 November 2008 34.ÅRGANG NR.10 November 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Bernt Kjær Foto: Frost Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

DANSK VINDØ KLUB. NR. 8 Januar 2004. Vindøtræf i Fåborg

DANSK VINDØ KLUB. NR. 8 Januar 2004. Vindøtræf i Fåborg DANSK VINDØ KLUB NR. 8 Januar 2004 Vindøtræf i Fåborg DANSK VINDØ KLUB NR. 7 December 2002 rigtig mange kom sejlende til. Vi FORMANDEN HAR havde vejret med os, hvilket gav os en pragtfuld grillaften ned

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne.

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Knarr sommerstævne 2011, Rørvig Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Mandag aften var RØS vært ved velkomst middagen i deres dejlige nye klubhus. I høj

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Hans Ustrup Petersen

Hans Ustrup Petersen Formanden har ordet Det er dejligt at mærke at der nu rigtigt er kommet forår i luften over Frederikssund! Påsken faldt tidligt i år, og mange er derfor også tidligt klar til at komme i vandet. Vi forsætter

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG

Assens Sejlklub 1908-2008. NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 4 April 2008 34.ÅRGANG Torskespisningen 2008 Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Solnedgang over træskibsstævnet

Solnedgang over træskibsstævnet NR. 6 AUGUST 2014 40. ÅRGANG Solnedgang over træskibsstævnet Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere