Referat fra skolepraktikrådsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra skolepraktikrådsmøde"

Transkript

1 fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard (BJ uddannelseskonsulent Randers Kommune), Irene Winther (IW uddannelsesansvarlig Favrskov Kommune), Ruth Skriver (RS regionsrepræsentant psykiatrien), Anette Dippel Larsen (ADL regionshospitalet Randers), Susanne Pallesen (SP uddannelseskoordinator Syddjurs kommune), Lotte Bressum (LB uddannelseskoordinator Norddjurs Kommune). Fra skolen: Susanne Krogsgaard (SK), Nina Bengtsen (NIB), Maria Dyhrberg Rasmussen (MDR), Pia Ohnemus(PO). 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden dagsorden godkendt. 2. Tema: Da der ikke i det seneste år er lavet egentlige ændringer i undervisningsplanerne orienteres der kort om: Ændringen af 2.skoleperiode på social- og sundhedsassistentuddannelsen (SK). Skoleperioderne er udviklet løbende under implementeringen af den nye uddannelse og aktuelle samarbejdspartnere er inviteret ind under forløbet, hvilket skolepraktikrådet kommenterer som et positivt tiltag. Den lokale undervisningsplan for 2.skoleperiode er rettet til og der er lagt en ny udgave på hjemmesiden okt En mindre ændring på GF2 SOSU (revideret i august) placering af dansk sidst i forløbet for at skabe reel afkortning. (SK) I kraft af kravet om, at EUV elever skal kunne få en reel afkortning (primært fordi eleverne havde danskfaget i forvejen) afprøves en model med en reel afkortning i slutningen af uddannelsen- gældende for august, november og januar optaget. Fra maj optaget forventes det at lave afkortningen i starten af uddannelsen, for at undgå et hul på 5-6 uger fra afslutningen på GF 2 til starten på assistentuddannelsen. Status på arbejdet med den digitale uddannelsesmappe på sosu-uddannelserne. fra det seneste møde i arbejdsgruppen vedlægges dette referat. Anette Degn Larsen præsenterede status på arbejdet med den digitale uddannelsesmappe. Alle assistentelever bruger nu den digitale uddannelsesmappe. Der gøres opmærksom på, at det er vigtigt, at eleverne går i skyen og arbejder online fremfor at arbejde på deres egen computer. Dette har betydning for, at vejlederne altid kan få adgang til den digitale uddannelsesmappe. Hjælperuddannelsen forventes at være i gang fra februar Arbejdsgruppen har løbende været i gang med udvikling af den fælles skabelon. Lige nu arbejdes der på en særlig sektion til overgange, da det kan være meget aktuelt ude i praktikken. Arbejdsgruppen har et stort fokus på at overholde persondataloven.

2 Skolepraktikrådet kommenterer, at det er vigtigt at træne eleverne i dokumentation og hvordan man gør dette korrekt. De link, der sendes ud til vejleder, er tidsbegrænsede i forhold til den periode, hvor vores elever er ude i praktik. Der er generelt stor interesse i hele landet for den digitale uddannelsesmappe. Drøftelsespunkter: 3. Vedr. optag på social- og sundhedsassistentuddannelsen 2018(MDR/SK) Ændring fra 4 til 3 optag på social- og sundhedsassistentuddannelsen med virkning fra starten af Formand for LUU SOSU, Bente Juulsgaard udsendte 13.oktober 2017 mail til LUU s medlemmer om tilbagemeldinger på indstilling om ændring af optag fra på assistent uddannelsen fra 4 til 3 optag. Indstillingen blev på baggrund af tilbagemeldinger vedtaget. På mødet gennemgås og drøftes revideret flow plan på baggrund af ændringer. (Flowplan præsenteres på mødet). Denne ændring sker i tæt samarbejde med SOSU-Østjylland, således, at aftalen om fælles opstart i psykiatri og somatik efterleves. Vedlagt bilag 1 om forbedringer, udfordringer og konsekvenser ved den ændrede model for optag på social- og sundhedsassistentuddannelsen Februar optag August optag December optag December optag April optag August optag Den fremadrettede plan fra 2019 vil gøre, at der ikke opstår store overlap. Skolepraktikrådet kommenterer, at det er vigtigt, at når man er gået i samarbejde med SOSU - Østjylland, at man så også gør det ens. Men hvor ens er vi? Hvad behøver vi at være ens i forhold til? Det kommenteres, at det vil give udfordringer i forhold til at finde pladser indenfor i psykiatrien (RS) og ligeledes i primærområdet (LOB). I Favrskov og Syddjurs får man brug for at lave delepraktikker mellem demensområdet og psykiatrien. Der skal arbejdes med, hvordan vi får formidlet informationerne ud vedr. de aktuelle ændringer. Efter aftale med skolepraktikrådet sendes den aktuelle fordelingsnøgle, som anvendes i forhold til fordeling af praktikpladser på assistentuddannelsen med ud med referatet. (Bilag vedhæftes) Der arbejdes videre med flowplanen i samarbejde med SOSU Østjylland.

3 og SOSU-Østjylland får lavet konkrete skolepraktikplaner for august og december optaget i 2018 på aftalt møde i december. De aktuelle skolepraktikplaner sendes ud til kommentering i skolepraktikrådet. Hvilken betydning har ændringen for optag på hjælperuddannelsen fremadrettet dette punkt debatteres på mødet i det lokale uddannelsesudvalg LUU SOSU d.6.dec. Der spørges ind til status på planlægning af 3. praktik for sosu assistenter i forhold til, hvad er der aftalt mellem region og kommune? Der gives tilbagemelding til skolepraktikrådet. Skolepraktikrådet spørger ind til, hvordan der skrives ferie ind i skolepraktikplanerne. Dette behandles i LUU SOSU d.6.december Ønske om mulighed for, at GF 1 elever kan komme på besøg i primær området (NIB) GF1 uddannelsen har et afklarende formål ift. valg af uddannelse, og vi mener at et praktikbesøg vil være medvirkende til at styrke elevens afklaring. Eleverne er unge og mange har ofte ikke et billede af ældre. Ej heller hvordan f.eks. et plejecenter ser ud. Desuden vil det være motiverende for eleverne at møde rollemodeller fra praksis som de kan spejle sig i og påbegynde en spirende fagidentitet. Vi vil derfor gerne drøfte mulighederne for at give eleverne en introduktion ved at komme på besøg i den første del af deres uddannelse. Formålet med besøget vil være, at eleverne på besøget får mulighed for at se et plejecenter og få information om målgruppen som bor på plejecentre, hvordan livet leves på et plejecenter og hvem der arbejder på stederne. Eleverne får en lille opgave med på besøget, hvor de skal gøre sig nogle observationer, som de arbejder videre med i undervisningen. Eleverne kommer ud som hold og får en lille introduktion til, hvad et plejecenter er. Det aftales, at det er en god ide, at eleverne har en lille opgave med ud. Favrskov Kommune har gode erfaringer med denne model. Aktuelt i Favrskov Kommune deltog eleverne i en klynge med aktiviteter som bagning, spille spil etc. Vigtigt at have opmærksomhed på, hvad eleverne skal have ud af besøget. Aftalt en ramme på 2-4 timer i efteråret Forslag om at placeres besøget efter temaet kommunikation og samarbejde. Skolen vender tilbage i løbet af foråret 2018 med et struktureret forslag. 4. Evaluering af pilotprojekt om virksomhedsforlagt undervisning på GF 2 med afsæt i det sidste hold, vi har afprøvet det på. (SK) Formålet med den virksomhedsforlagte undervisning har været, at eleverne kommer til at møde den virksomhed, som de senere vil søge uddannelse til. De kan finde ud af, om det er det de gerne vil. Virksomhederne får mulighed for at møde GF 2 eleverne og vurdere om det er engagerede og stabile kommende medarbejdere.

4 Eleverne på GF 2 august holdet havde en rigtig god oplevelse af deres virksompraktik og havde arbejdet med de mål de havde med ud. Forslag til ramme for den fremtidige planlægning: Skolen melder dagene ud for ½ år af gangen. Virksomhederne får tilsendt elevlister og fordeler eleverne i områderne. Virksomhederne kontakter eleven og byder dem velkommen. Skolen står for introduktion og gennemgang af mål for forløbet og desuden udleveres pjece om virksomhedsforlagt undervisning. Skolen følger op på forløbet, når eleven kommer tilbage på skolen. Skolen vurderer, om der er nogle elever der skal følges med en underviser ud i praksis dag 1 og derefter have forløb på skolen. På baggrund af erfaringer fra virksomhedsforlagt undervisning med august GF 2, vil vi gerne opfordre til, at ordningen gøres permanent. Dette er aftalt fremadrettet og datoerne meldes ud for det kommende år. Tilbagemeldinger fra eleverne på skolen, der har været ude i individuelle forløb har været en succes. Norddjurs Kommune: det var ikke en god oplevelse i Grenaa da det var med for kort varsel, så man var ikke forberedt ude i praktikken. Uheldigt for både elever og vejledere. Randers Kommune har oplevet det som positivt i forhold til august optaget, da eleverne var mere klar til det, da de kom ud i praksis. Kommunerne giver udtryk for, at de gerne vil tage imod eleverne igen. Tiltaget kan bl.a. anvendes i rekrutterings øjemed. Alle elever har samme mål med ud i praktikken og disse er placeret i uddannelsesmappen. Aktuelt bliver næste forløb med virksomhedsforlagt undervisning på GF 2 SOSU tirsdag, onsdag og torsdag i uge Det bliver primært individuelle forløb, der kan dog være enkelte elever, der kommer ud med underviser i små grupper. Det aftales, at informere arbejdsgiverne for ca. ½ år af gangen. Skolen sender de aktuelle elevlister ud til arbejdsgiverne, som så fordeler eleverne. 5. EUX assistentelever starter i praktik i foråret Skolen gør opmærksom på, at det er en ny gruppe unge elever, man møder i praksis.1 EUX- eleverne skal i løbet af det første halve års praktik ind på skolen til en uges farmakologi (SK) En stor del af de unge piger på EUX har ingen arbejdspladskompetencer hvilket der skal være opmærksomhed på, når de skal ud af praktik. Det drejer sig om 8 elever på det aktuelle hold. Kunne elev og vejleder have en aktuel opgave at tage afsæt i som start på praktikken? Generelt har eleverne haft en enkelt dags snusepraktik. Ellers følger eleverne den plan som er aftalt på landsplan med 1 uges praktik som start. Vigtigt at aftale med praksis og gerne i samarbejde, hvad giver mening i forhold til indholdet i praktikken den første uge.

5 Placering og rammer for praktikken Skolen laver "eksperiment" med gruppen før jul i forhold til at arbejde med arbejdspladskompetencer i øvelokalet med konkrete praktiske opgaver. Kunne vi invitere de konkrete vejledere ind til afslutning på projektugen? Eller an anden model hvor de kommer ud i praksis? Fra uge 50 og fremad er arbejdsgiverne ansvarlige for at invitere de aktuelle elever ud til et lille besøg i praksis. Praktikken sender invitation til eleven og eleven orienterer skolen, som så taler med eleven om det tilbud de får. Skolen undersøger, om der kan sendes en repræsentant med ud. Skolen er tovholder på mødeindkaldelse i februar til samarbejdsmøde med praksis i forhold til EUX elever og indholdet i deres første praktikuge. Der ligger en særlig skolepraktikplan for EUX- eleverne. Skoleperiode uge 10 med farmakologiundervisning. 6. Drøftelse af procedure i forhold til at blive talentsporselev (NIB) Bilag vedlagt. Proceduren sættes i værk og godkendes af skolepraktikrådet Orienteringspunkter 7. Nyt fra praktikken. Favrskov kommune orienterer om forsøg med splitpraktik i psykiatrien mellem demens og psykiatri, som fungerer godt. Der er fokus på relations arbejde og der bliver sat fokus på forskellige måder at arbejde med dette felt. Ansøgere: Assistentuddannelsen: 35 ansøgninger 18 ansøgere kaldt til samtale (mange ansøgere med hjælperuddannelse) Hjælperuddannelsen: 6 ansøgere - 5 til samtale (flere 2-sprogede ansøgere) Norddjurs kommune: Assistentuddannelsen: 42 ansøgere - 17 til samtale. (ansøgere, der ikke er indkaldt til samtale gives mulighed for at søge hjælperuddannelsen men melder fra denne mulighed. Hjælperuddannelsen: 12 ansøgere - 11 til samtale Mest ansøgere med hjælperuddannelsen, der har søgt. En del GF 2 elever har ikke søgt. Randers Kommune: Assistentuddannelsen: 73 ansøgere - 36 til samtale skal bruge 25. Nogle ansøgere tilbydes hjælperuddannelsen. Hjælperuddannelsen: 26 ansøgere - 21 til samtale skal bruge 18. Syddjurs Kommune: Orienterer om, at de arbejder med splitpraktik på samme måde som i Favrskov Kommune. Assistentuddannelsen: 30 ansøgere - 17 til samtale - skal bruge 10 Hjælperuddannelsen: 6 ansøgere skal bruge 6.

6 Regionen: Assistentuddannelsen: 41 ansøgere til SSA valgt 13 ud til uddannelsesaftale. Mange elever søger talent. Inden for psykiatrien i regionen arbejdes der med at tage afsæt i det nye udarbejdede hjælpeskema. Vejlederne er glade for det nye materiale. Man er klar til at tage imod i psykiatrien. På regionshospitalet i Randers har man afholdt temadage for daglige vejledere i huset 70 deltagere har været igennem forløbet. Temaet har været daglig vejleder i forhold til den sygeplejerskeuddannelse i forhold til basispersonale, der ikke har vejlederuddannelse. I foråret skal den nye assistentuddannelse rulles ud, så man er klar til at tage imod de kommende elever. 8. Nyt fra skolen. o Ny ledelsesorganisering på skolen. Vedlagt PP. MDR orienterer om, at Else Ravn Rasmussen sidder med i skolepraktikrådet fremadrettet, da hun tiltræder som chef for social- og sundhedsuddannelserne pr. 1. januar som en konsekvens af den nye organisering. o Tilbagemelding fra skolepraktikinformationsmøde på sosu uddannelsen d.21.november. (PO) Det aftales at sætte temaet om indhold på skolepraktikinformationsmøder på næste skolepraktikrådsmøde i januar. Forslag om at nedsætte lille arbejdsgruppe, der mødes ca. 2 måneder før skolepraktikinformationsmødet og aftale indholdet. Invitationen til skolepraktikinformationsmødet sendes ud senest 6 uger før. 9. Aftale om punkter og tema til kommende møde Regionshospitalet spørger ind til rammer for Skills fremadrettet. 2 elever (Camilla Andersen og Christina Friis) fra vandt igen regionsmesterskabet. Der er Danmarksmesterskab (DM) d. 17,18 og 19.januar. I forhold til forberedelse af Danmarksmesterskabet i Skills er tilknyttet følgende 2 undervisere: Annemarie Munk-Hansen og Camilla Gaardsdal Bach. Der spørges ind til mulighed for at kontakte praksis. Erfaringsudveksling, som kan sætte gang i ideer til skolepraktikinformationsmøderne/ skolepraktikrådsmøder. Rekruttering kunne være et godt tema Er der nogle GF 2 elever, der falder mellem 2 stole. Ser vi som skole nogle af dem? Procedure for, hvordan vi i fællesskab får rekrutteret de bedst kvalificerede elever? Generel erfaringsudveksling som tema på møderne(rs). Merit / Afkortning på hjælperuddannelsen (SP). Svært at tolke muligheder for merit på hhv. Aarhus og Randers. I særlige tilfælde kan der laves merit undervejs ellers skal det være aftalt fra starten. 10. Eventuelt. Næste møde er onsdag d.17.januar 2018 fra Venlig hilsen skolekoordinator Pia Ohnemus

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d.17.januar 2017 kl. 8.30 12.30 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d.4.april 2017 kl. 8.30 12.30 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30

Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Referat fra skolepraktikrådsmøde torsdag d. 10.september fra kl. 8.30 13.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Birgit Søndergaard(BS), Irene Winther(IW), Ruth Skriver (RS), Vera Larsen(VL), Anette Dippel

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB).

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013

Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Referat fra Skolepraktikrådsmøde mandag 2. september 2013 Fra praksis Susanne Pallesen, Irene Winther, Annette Dippel Larsen, Bente Juulsgaard, Birgit Søndergaard, Ruth Skriver Fra skolen Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.28.november 2016 Deltagere: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde

Referat fra skolepraktikrådsmøde fra skolepraktikrådsmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d.12.september 2017 kl. 8.30 12.30 Deltagere: Irene Winther(IW), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Lotte Bressum(LB) Fra skolen:

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29.januar 2019

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29.januar 2019 fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent Randers Kommune

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 20. januar 2012 Fra praksis: Annette Dippel Larsen, Birgitte Sandahl Bogner, Stefi Olesen, Susanne Pallesen, Anne-Marie Sørensen, Vera Larsen, Ruth Schriver Fra skolen:

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.28.september 2017 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.28.september 2017 fra fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d.28.september 2017 fra 12.00-15.00 Deltagere: Inger Marie Jaillet (IMJ) (Kvalitetschef regionshospitalet Randers ledelsesrepræsentant regionen),

Læs mere

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30.

Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Referat fra ekstraordinært Skolepraktikrådsmøde fredag d. 11.marts 2016 fra kl. 8.30 12.30. Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP),

Læs mere

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis

Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE. Fredag 12. april 2013 kl på Randers Social- og Sundhedsskole. Fra praksis Referat fra SKOLEPRAKTIKRÅDSMØDE Fredag 12. april 2013 kl. 8.30-12.30 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis Bente Juulsgaard, Line Kristensen, Susanne Pallesen, Irene Winther, Vera Larsen, Birgit

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Onsdag d.6.december 2017

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Onsdag d.6.december 2017 fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Onsdag d. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Anette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent Randers

Læs mere

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012

Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 6. september 2012 Fra praksis: Line Kristensen, Susanne Pallesen, Annette Dippel, Birgitte Sandahl, Annemarie Sørensen, Fra skolen: Vibeke Nielsen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 13.00 til 16.00 i lokale 15. Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline Vermedal

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d. 1. februar 2018 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d. 1. februar 2018 fra fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d. fra 12.00-15.30 Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent

Læs mere

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011

Dagsorden. Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Referat fra Skolepraktikrådsmøde 30. august 2011 Fra praksis Annette Dippel Larsen, Ruth Skriver, Mette Kitnæs, Anne-Marie Sørensen, Stefi Olesen, Vera Larsen, Susanne Pallesen, Birgit Søndergaard Fra

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Referat fra skolepraktikrådsmøde mandag d. 30.november fra kl

Referat fra skolepraktikrådsmøde mandag d. 30.november fra kl Referat fra skolepraktikrådsmøde mandag d. 30.november fra kl. 8.30 12.30 Fra praksis: Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Ruth Skriver(RS), Anette Dippel Larsen(ADL), Susanne Pallesen(SP), Line Kristensen(LK),

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.23.februar 2017

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag d.23.februar 2017 fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag d.23.februar 2017 Deltagere: Inger Marie Jaillet (IMJ), Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Lotte Helbo(LH), Hanne Nezlo Hansen (HNH), Lissi

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Onsdag den 22.november 2017 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl (LFB Lederrepræsentant fra Syddjurs Kommune (formand)), Birthe Bøggild(BB Lederrepræsentant fra Randers

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. 29. april 2019 fra 12.00-15.00 Deltagere: Annette Dippel Larsen(ADL) (Uddannelsesansvarlig sygeplejerske i regionen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand-

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet 20. november 2012 Deltagere: Birgitte Sandahl, Ilse Irene Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Johnny Nielsen, Annemarie Sørensen. Fra skolen: Vibeke Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU

Referat fra møde i LUU SOSU fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. Deltagere: Inger Marie Jaillet (IMJ), Bente Juulsgaard(BJ), Irene Winther(IW), Lotte Helbo(LH), Hanne Nezlo Hansen (HNH), Lissi Gustenhoff

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU PÆD

Dagsorden til møde i LUU PÆD Dagsorden til møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d.25.februar2019 kl. Deltagere: Birthe Bøggild (formand)(bb Lederrepræsentant fra Randers Kommune), Karin Mathiesen (næstformand) (KM Repræsentant

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Mandag d. 3.december 2018

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Mandag d. 3.december 2018 fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Mandag d. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand- Uddannelseskonsulent Randers Kommune

Læs mere

Referat fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag den 29.september 2016 kl

Referat fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Torsdag den 29.september 2016 kl fra LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag den 29.september 2016 kl. 12.00-15.00 Deltagere: Lissi Gustenhoff Eriksen (LGE), Hanne Nezlo Hansen(HNH), Inger Marie Jaillet (IMJ), Bente Juulsgaard(BJ),

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Fredag d.24.april fra kl.12.00 til 16.30(OBS

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i LUU PÆD Minervavej 47, 8960 Randers SØ Onsdag d. Deltagere: Birthe Bøggild (formand)(bb Lederrepræsentant fra Randers Kommune), Karin Mathiesen (næstformand) (KM Repræsentant for arbejdsgiver

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER. Referat SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU-ASSISTENTER Tidspunkt: 17. juni 2010 kl.10.00 til 12.30 Sted: Sosu STV, Arvikavej 7, Skive Deltagere: Ansættende myndigheder og praktikansvarlige Afbud: Senest den 16. juni til bb@sosu-stv.dk

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i LUU PÆD Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den 16.maj 2017 kl. 13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.

Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Retningslinjer for samarbejdet om elever på social- og sundhedsassistentuddannelsen mellem ansættende myndighed og Social- og Sundhedsskolen Esbjerg. Formål Retningslinjerne for samarbejdet mellem skole

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

Referat fra møde i LUU PÆD

Referat fra møde i LUU PÆD fra møde i LUU PÆD Minervavej 47, 8960 Randers SØ Torsdag den Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB), Karin Mathisen(KM), Karina Bang Rasmussen(KBR), Eline Vermedal Høgh(EVH), Bente Have(BH),

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Se forretningsorden her: gsorden_luu_sosu.pdf

Se forretningsorden her:  gsorden_luu_sosu.pdf Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Mandag 28. januar 2013 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Irene Winther, Bente Juulsgaard Fra skolen: Vibeke Nielsen, Karin Jørgensen, Else Ravn Rasmussen,

Læs mere

Referat fra LUU-møde

Referat fra LUU-møde Referat fra LUU-møde Tidspunkt Torsdag d. 21. juni 2017 Sted SOPU Munkengen, Hillerød Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling Orientering fra skolen: - Ny formand for

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Bilag samlet fil til referat

Bilag samlet fil til referat Dagsorden LUU SOSU møde den 29. maj kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt.

Der udleveres ikke skolepraktikplan for 2016, da de sidste godkendelser mangler. Derudover er dagsordenen godkendt. Referat af 4. møde i LUU-PÆD den 11.11.2015 Kl. 11:30-14.30 Deltagere: Eva Bak Silkeborg kommune Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anni Hedegaard Kristoffersen, Skanderborg kommune Aase Rohde Christensen,

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg. Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 LUU LOKALT UDDANNELSESUDVALGSMØDE Tidspunkt: Mandag den 15. marts 2010 kl. 12.00 14.00 Sted: Lokale 3 på, Skive afdeling Deltagere: Anne Stubberup Skive og Viborg Kommune Eva Pedersen Skive og Viborg Kommune

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER

SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER SKOLE-PRAKTIKMØDE SOSU ASSISTENTER Tidspunkt: 3. september 2009 Deltagere: Arbejdsgivere, praktikansvarlige og skolen Referent: Anne Høyrup Referat AD 1. orientering vedrørende SOSU uddannelsen Fællestaxameteret

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 25.september 2018 fra i lokale 11.

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 25.september 2018 fra i lokale 11. fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. fra 12.00-15.00 i lokale 11. Deltagere: (Uddannelsesansvarlige sygeplejerske i regionen Annette Dippel Larsen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand-

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mandag d.7.december 2015 fra kl.8.30 til 11.30. Deltagere: Ilse Rasmussen (IR), Linn Agnethe

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen

LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen LUU SOSU Dato: 26. maj 2015. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens aulaen Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Fredrik Juel Steensen, Grethe Buch,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5.

Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Referat fra SOSU LUU møde den 13/6, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U5. Tilstede: Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Dorte Ørum, Heidi Lemb, Lisbeth Trebbien;

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 11. november 2014 kl. 9-15 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde. D. 11. november 2014 kl. 9-15 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde D. 11. november 2014 kl. 9-15 på Social- og Sundhedsskolen TILSTEDE: GITTE SCHJØTLER, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, KAREN M LUND, TOVE HUSUM, RUTH

Læs mere

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside.

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 10. maj 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Merete Lorentsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen,

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg 16. november 2015 Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lilian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland Uddannelsesansvarlig Liselotte Brahe, AUH, Region Midtjylland Afdelingsleder

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet

Referat. Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Mandag den 4. marts 2013 kl. 10-12 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner Birgitte Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Elever på social- og sundhedsuddannelserne, der skal tilbydes et praktikforløb i Gribskov Kommune, indenfor: Social- og sundhedshjælperelever

Elever på social- og sundhedsuddannelserne, der skal tilbydes et praktikforløb i Gribskov Kommune, indenfor: Social- og sundhedshjælperelever Kvalitetsstandard for praktikuddannelse for elever på social og sundhedsuddannelserne Formål Tilbyde elever på social- og sundhedsuddannelserne et praktikforløb, der lever op til gældende lovgivning og

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent Mødetidspunkt: Onsdag 7. juni 2017 kl. 09:00-11:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Lerpyttervej 43, 7700 Thisted Bodil Geipel Lauritsen

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 16. september 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Tomm Andersen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Lisbeth Vandborg,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Dagsorden til møde i Lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 24. august 2009 kl. 13.00 15.30 på social og sundhedsskolen syd. Lokale 1.2 Medlemmer: Alice Andersen FOA formand

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 15-09-2011 KL. 9-15 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN STV DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT:

Læs mere

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Marianne Beck Andersen, Uddannelsesansvarlig MSO Aarhus Kommune Ole Svejstrup, Udviklingskonsulent, Tilforordnet psykiatrien MSB Aarhus

Læs mere

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015

Praktik. i social- og sundhedsuddannelsen. Maj 2015 Praktik i social- og sundhedsuddannelsen Maj 2015 2 Forord Social- og sundhedsuddannelsen er en vekseluddannelse, hvor skoleperiodernes teoretiske og praktiske undervisning sammen med praktikuddannelsen

Læs mere

Referat fra møde i Kvalitetskoordinationsgruppen

Referat fra møde i Kvalitetskoordinationsgruppen Referat fra møde i Kvalitetskoordinationsgruppen Mødedato: Tirsdag d. 11. september 2018 Starttidspunkt: Kl. 10.00 Sluttidspunkt: Kl. 12.00 Mødested: Roskilde Lokale: RosA0.05 (glasburet ved indgangen)

Læs mere

Nye social- og sundhedsuddannelser

Nye social- og sundhedsuddannelser Nye social- og sundhedsuddannelser Januar 2017 Stine Hesse Hansen, uddannelsesansvarlig Side 1 Program To nye grundforløb 2 Social- og sundhedshjælperuddannelsen Prøver på hjælperuddannelsen Social- og

Læs mere

Referat LUU møde 22. Maj kl i lokale D1.10

Referat LUU møde 22. Maj kl i lokale D1.10 Referat LUU møde 22. Maj kl. 8.30-11.30 i lokale D1.10 Inviterede: Uddannelsesansvarlig Joan Sindberg, Favrskov Kommune Jette Ohlsen, FOA Uddannelsesansvarlig Lillian Gade Abrahamsen, Region Midtjylland

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 02-06-2015 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå REFERAT LUU/LEU PAU Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Lone Rask Hansen Skive Kommune, pædagogisk adm.medarbejder Gitte Hansen FOA, faglig sekretær Gitte Jensen - SOSU STV, vicedirektør

Læs mere