Tilsynsrapport DIA Privatskole maj 2013 Af tilsynsførende Charlotte Rytter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynsrapport DIA Privatskole maj 2013 Af tilsynsførende Charlotte Rytter"

Transkript

1 Tilsynsrapport DIA Privatskole maj 2013 Af tilsynsførende Charlotte Rytter Baggrund for tilsynet Tilsynsrapport for DIA Privatskole (skolekode ). Tilsynsrapporten er udfærdiget i henhold til Bekendtgørelsen om friskoler kapitel 10, 27, hvor det fremgår, at tilsynet bl.a. skal omfatte følgende punkter: Tilsynets vurdering af elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik og engelsk. Tilsynets vurdering af, om skolens samlede undervisningstilbud ud fra en helhedsvur- dering står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Tilsynets vurdering af, om skolen overholder kravet i lovens 1, stk. 2, 4. pkt., om at forberede eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre. På grund af lockouten i forbindelse med OK13, har dette års besøg været forsinket. Jeg har i indeværende skoleår aflagt DIA privatskole besøg to dage i maj måned, hvor jeg har overvæ- ret undervisningen i en række forskellige klasser og fag, samt haft samtaler med skolens le- der, Mahmad Khatib og en del af skolens medarbejdere og elever. Rammer for tilsynet Tilsynet på DIA blev gennemført over to dage; fredag den 17.maj og tirsdag den 21.maj 2013, fordelt over 8 forskellige klasser, klassetrin og fag. Overordnet var jeg interesseret i at danne mig et helhedsindtryk lærernes didaktiske og me- todiske overvejelser samt hvorledes undervisningen levede op til de faglige krav, som er be- skrevet i Fælles Mål. Nedenstående er en oversigt over tilsynets dage, og hvilke klasser jeg overværede undervisning i. Fredag den 17.maj Tirsdag den 21.maj 5.a Dansk 4.a Matematik 5.b Engelsk 6.b Historie 7.b Dansk 8.a Matematik 3.a Matematik 9.b Dansk Alt i alt har jeg således fået et bredt grundlag for at danne mig et indtryk af skolen og under- visningen i mange af de basale fag. Iagttagelser i undervisningen 5.a Dansk Der bliver hurtigt ro i klassen og uden at læreren behøver at gøre andet end at række den ene hånd i vejret. Samtlige elever følger hurtig trop ved også at række en hånd i vejret, og det er tydeligt, at det er måden, hvorpå læreren sikrer sig ro til dagens lektion. Dagens program er skitseret på tavlen, og der er en klar struktur for dagens lektion, som er synlig for alle.

2 Klassen arbejder med et uddrag af Anne Franks dagbog fra bogsystemet Tid til dansk- Over sø og land. Dagens lektion starter med gruppearbejde i mindre grupper. Eleverne læser deres opgavebe- svarelser op fra deres læselogbog, hvor de har skrevet, hvad der har gjort indtryk på dem, og hvad de har syntes om teksten. Læselogbogen er et fast redskab i danskundervisningen, hvor eleverne gør sig notater over de tekster, de læser. Læselogbogen er et pædagogisk værktøj til at sikre elevernes læseforståelse. Her kan de notere undre- spørgsmål, tanker og svære ord. De kan fremhæve et afsnit og kommentere på det. Der er en god og levende snak ved bordene om teksten. Opgaven er klar, og eleverne har lavet lektierne. Eleverne får herefter en ny opgave, hvor de skal se nærmere på to billeder, som er knyttet til teksten. Temaet er At gå under jorden dvs. at gemme sig Eleverne er engagerede og har velformulerede svar. Eleverne lytter og rækker hånden op, når de har noget på hjerte. De stiller gode spørgsmål, og læser deres notater op omkring billeder- ne, som de har arbejdet med. Derefter er der fælles læsning af et afsnit fra Anne Franks dagbog. Nogle har læst allerede læst afsnittet, mens andre ikke er nået dertil. For at alle kan være med i handlingen, læses afsnittet op af læreren. Svære ord som idealer og ignorant bliver forklaret, og dermed arbejdes der også med ele- vernes begrebsforståelse og udvidet ordforråd. Eleverne virker meget optaget af historien. En af eleverne har endda besøgt Anne Frank Museet med sine forældre i forbindelse med en fe- rie. Som afslutning på lektionen introduceres temaet for næste dansktime, hvor der vil være fokus på selve genren; dagbog og selvbiografi. Der er lektie til weekenden, da klassen har en bog- anmeldelse, som skal laves færdig. 5.b Engelsk Planen for dagens lektion skrives på tavlen. Der er hurtig ro i klassen. Lektionen indledes med en introduktion til timen. Klassen har for nylig været på lejrskole på Bornholm, og eleverne skal nu i mindre grupper i gang med at lave en folder om Bornholm, hvor de på engelsk skriver om de seværdigheder, som de har oplevet på deres tur fx Hammershus, Østerlars Rundkirke, Røgeri, Jons Kapel og en skattejagt. På den måde kobles engelskundervisningen med deres egne oplevelser og erfa- ringer. Eleverne har medbragt diverse brochurer fra turen, som de kan bruge til at finde in-

3 formationer, som i grupperne skal oversættes fra dansk til engelsk. Der bliver hurtig rift om ordbøgerne. Eleverne deler sig i mindre grupper, stille og roligt ommøbleres både borde og stole, så grup- perne kan arbejde. Det er helt tydeligt, at dette er klassen vant til, da det ikke skaber unødig uro. Der er i denne lektion 2 lærere tilstede, som fordeler sig i 2 lokaler, og på den måde bliver der mere plads og ro til grupperne. Eleverne arbejder både interesseret og koncentreret med opgaven. 7.b Dansk I denne time skal klassen arbejde med novellen En æggesnaps af Tove Ditlevsen. Der er bå- de fokus på perioden, som novellen er skrevet i, og de livsvilkår som var gældende i Danmark i 1950èrne. Igen er der hurtig ro i klassen, og det er også her tydeligt, at eleverne er vant til og trives med undervisningsdisciplin, hvor man helt naturligt rækker hånden i vejret, hvis man har noget at sige, og man venter på, at det bliver ens tur, når der er fælles samtale i klassen. Der startes med en forståelse af novellens handling og med fokus på begreber og svære ord. Også novellens centrale problemstillinger såsom hvorfor det er så svært at tale om følelser og sige undskyld bliver berørt. Der fokuseres på både selve forståelsen af novellens indhold, og elevernes egen erfaringsverden bliver inddraget, og derfor bliver teksten fra 1953 pludselig vedkommende for eleverne. Undervejs i timen kommer det nemlig frem, at eleverne faktisk ikke brød sig om novellen til at begynde med. De synes, at den var kedelig og dårlig. Men de er undervejs i arbejdet begyndt at reflektere over deres eget liv og at novellens problemstilling stadig er en aktuel og vedkommende her i Udover novellens indhold, tematik og problemstilling arbejdes der også med danskfaglige be- greber såsom genretræk. Her er eleverne tydeligvis på hjemmebane, og de læser på skift op fra deres kinabog, hvor de skriver de vigtigste notater fra undervisningen, som de senere kan bruge til prøven i 9.klasse. Der er fokus på danskfaglige tilgange og analyseredskaber som fx, fortælleren, flash back, in medias res, at læse på, mellem og bag ved linjerne m.m. Eleverne er her meget ivrige for at svare og vifter utålmodigt med fingrene i luften. Gennem hele timen er der rigtig god stemning i klassen, disciplineret men afslappet og plads til grin og humoristiske bemærkninger.

4 Næste uges opgave og område præsenteres. Der skal arbejdes med fabler, og læreren spørger ind til elevernes kendskab, hvor flere fabler nævnes ved navn, og moralen som et typisk gen- retræk. 3.a Matematik Jeg ankommer et par minutter efter, at lektionen er gået i gang, og man kan høre en knappenål falde til jorden. Læreren gør den interaktive tavle klar, og opgaven skrives på tavlen. Eleverne kommer op på skift og løser opgaven, og de roses efterfølgende af læreren. Hun er meget an- erkendende overfor alle eleverne, og der klappes, når eleven igen skal finde sin plads efter at have løst en opgave. Der hersker en meget rar stemning i klassen. Alle elever har meget lyst til at komme til tavlen, de er trygge og er ikke nervøse, hvis de begår fejl ved tavlen. Læreren forklarer mig efterfølgende, vigtigheden af, at eleverne har mod på at lære og føler sig trygge i undervisningen. Den interaktive tavle bruges meget i denne time, både til at for- klare og til at udregne opgaverne. Næste område er areal og omkreds, hvor der tales om forskellen på de to. Igen er alle elever meget ivrige for at svare. Der udleveres et kopiark som lektie til næste gang. 4.a Matematik Klassen skal snart i gang med et nyt emne om arealberegning ud fra grundbogen Matematik- tak. Emnet indledes med en fælles snak om, hvad eleverne kan se på billedet, hvor man i det virkelig liv man bruger arealberegninger og hvem som især bruger det i deres erhverv osv. Men der bliver også kigget på hylder, vinduer og andre konkrete steder i klasselokalet, hvor man kan beregne arealer. Eleverne er ivrige for at svare, og kan både de forklare, hvad et areal er, og hvordan man regner det ud. Læreren sørger for, at alle elever får sagt noget og ingen bliver overset. Der er fra lærerens side et stort fokus på, at eleverne især skal forstå, hvad et areal faktisk er, og ikke kun hvor- dan man regner det ud. Med andre ord, at eleverne skal forstå matematikken bag regnestyk- kerne, og kan bruge de matematiske betegnelser.

5 Efter hvert matematiske emne, afslutter eleverne med en test. Testen består af en side med opgaver, og en side, hvor eleverne med ord skal forklare og beskrive de centrale matematiske begreber fra emnet. Læreren fortæller mig, at det gør han efter hvert emne som evaluering af elevernes læring. Han fortæller ligeledes, at eleverne går utrolig meget op i disse test, og godt kan lide dem. 6.b Historie Klassen arbejder ud fra bogen Ind i historien, og er i gang med et emne om Islams historie, hvilket harmonerer fint i forhold til Fælles Mål for faget historie, hvor man bl.a. skal kunne påvise udenlandsk indflydelse på udviklingen i Danmark på erhvervsmæssige og kulturelle områder, og fortælle om mødet mellem europæerne og andre folk. Lektionen indledes med, at der repeteres fra undervisningen i sidste uge. Der trækkes tråde til både romerske rige, det byzantiske og det persiske rige, som klassen tidligere har beskæftiget sig med. Klassen har i historiefaget været vidt omkring, og det er tydeligt, at læreren har en stor faglig viden. Næste uge skal klassen på tur til Davids Samling, som er Danmarks største samling af islamisk kunst. På museets hjemmeside er der en interaktiv quiz, Sultanens Skole, som læreren leder eleverne igennem. Her kommer den interaktive tavle absolut til sin ret, og den interaktive quiz virker meget motiverende på eleverne.

6 Lektionen afsluttes med at næste lektie bliver gennemgået. Eleverne skal sammenligne De 5 søjler med De 10 Bud og finde forskelle og ligheder. 8.a Matematik Klassen har været i praktik, og derudover har der også været en læseuge, derfor har klasselæ- reren, som også er matematiklærer besluttet, at han vil bruge timen til at få samlet op og bl.a. snakke med klassen om, hvordan deres erhvervspraktik er gået. Eleverne har været i praktik som laborant, pædagog, på apoteket, i Fakta, i H&M m.m. Læreren er meget nærværende og i øjenhøjde med eleverne. Der er plads til humor, og det er tydeligt, at eleverne trives og har et godt forhold til deres lærer. Hver elev får mulighed for at fortælle om deres oplevelser i praktikken, og læreren lytter og stiller spørgsmål, mens de an- dre i klassen lytter opmærksomt. Klassen når udover praktiksnakken også at gennemgå en lektie fra før praktikperiode. Emnet er handelsregning, herunder procenter og renter. Klassen benytter sig af Matematik- tak for 8.klasse. Under gennemgangen sikrer matematiklæreren sig, at alle er med. Der er fokus på, om eleverne har forstået opgaverne, og om de kan forklare hvordan de er kommet frem til de- res svar ved at bruge det matematiske sprog og begreber. Næste matematiske emne er rumfang som introduceres, og der repeteres hvad prismer, cy- linder, kegle, grundflade er. 9.b Dansk Klassen har travlt med at arbejde med deres synopser, som de skal bruge til afgangsprøven i mundtlig dansk i næste måned. Elevernes valg af prøveoplæg er interessante og mangfoldige som fx novellen Pernille af Herman Bang fra tallet, digtet Mit liv som indvandrer af Benny Andersen. Også fordy- belsesområder spænder bredt som fx Erindringer, folkeeventyr, det moderne gennembrud i billeder, kampagner, avisartikler, kortfilm, Dan Turells forfatterskab, tema om magtforhold m.m. Til trods for travlheden har eleverne overskud til at fortælle mig om deres arbejde.

7 Konklusion Eleverne på DIA er vant til at få besøg udefra. Igen i år blev jeg mødt af mange imødekom- mende, søde og høflige elever, som rigtig gerne ville snakke, og synes, at det var interessant, at jeg var på besøg. På DIA har man flere aftaler med udefrakommende fx får man hvert år besøg af amerikanske studerende fra Copenhagen Business School, som i en perioder er med i engelskundervisnin- gen. Derudover har man praktik- aftale med lærerstuderende fra Zahles lærerseminarium. En klasse har en venskabsklasse fra Jylland, hvor de har besøgt hinanden. Når man spørger eleverne, hvad det bedste er ved være elev på DIA nævner mange, at de tri- ves godt. Som en elev fra 4.klasse fortalte: Det bedste ved DIA, er at det er trygt at være her, og der er ingen der mobber hinanden. I de fleste klasser kan man se plakater med trivselsregler, og i samtalen med lærerne er det også klart, at netop elevernes trivsel er højt prioriteret. Undervisningen fremstår meget velorganiseret og struktureret, og der er en konsensus om- kring, hvordan lærerne starter og slutter deres undervisning. Alle lektioner indledes med, at dagens program og mål er tydeligt, da det ofte er skrevet på tavlen, hvad der skal ske. Samti- dig afsluttes hver lektion med, hvad der skal ske næste gang. Undervisningen er en god blanding af fælles samtaler, individuelt arbejde og gruppearbejde, hvor elevernes samarbejdsevner bliver styrket. Men i de fælles samtaler lærer eleverne også at lytte til andre og på den måde deltage i demokratiske fællesskaber. Der er på skolen også fokus på elevernes sundhed, således bliver der hver dag kl delt frugt ud til alle elever.

8 Det faglige niveau i undervisningen har jeg vurderet bl.a. ud fra mine observationer i klassen, og ved at kigge på resultaterne fra afgangsprøverne maj- juni Disse tal fremgår af sko- lens hjemmeside. Eleverne klarer de mundtlige fag som dansk, engelsk og fransk rigtig fint. Topscoreren blev færdighedsregning i matematik med en årgangsgennemsnit på Skolen har trange fysiske kår, men formår alligevel at skabe gode rammer for den daglige un- dervisning. Der er installeret interaktive whiteboards i næsten alle klasser, som også aktivt blev brugt i de langt de fleste af de lektioner, som jeg overværede. Fra næste skoleår har sko- len også valgt at investere i Ipads til nogle af årgangene. Det er positivt, at skolen stadig satser på at investere og opkvalificere brugen af it i undervisningen. På baggrund af mine tilsynsbesøg på DIA Privatskole og de samtaler jeg har haft med lærerne og skoleleder Mahmad Khatib, konkluderer jeg, at DIA Privatskole lever op til de af under- visningsministeriet stillede krav. København den 27.maj 2013, lærer og fagkonsulent Charlotte Rytter

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016 Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016 Af tilsynsførende Peter Jensen Helsingør, d. 22. marts 2016 Baggrund for tilsyn på Helsingør Privatskole (skolekode:280039) Skolen er sidste sommer flyttet

Læs mere

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Esen Hayaloglu Baggrund for tilsyn Vejle d. 10. april 2014 Jeg, Esen Hayaloglu, har fået fornøjelsen af at føre tilsyn med Vejle Privatskole

Læs mere

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012 Tilsynserklæring 21. Tilsynserklæringen, der skal være skrevet på dansk, skal mindst indeholde følgende oplysninger: 1) Skolens navn og skolekode. 2) Navn på den eller de tilsynsførende. 3) Dato for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Roskilde, d. 6. marts 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Ros Privatskole (skolekode 280396), blev aftalt med skoleleder

Læs mere

Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013

Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013 Århus den 13/6 2013 Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013 I henhold til lov om friskoler og private grundskoler har undertegnede i skoleåret 2012-13 ført tilsyn med N. Kochs Skole, Skt.

Læs mere

Tilsynsrapport maj 2015 for Sjællands Privatskole

Tilsynsrapport maj 2015 for Sjællands Privatskole Tilsynsrapport maj 2015 for Sjællands Privatskole Tilsynet er foretaget i overensstemmelse med bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler 9. Forældrekredsen har besluttet at lade Katharina

Læs mere

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2013-2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Helsingør, d. 24. april 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Helsingør Privatskole (skolekode 280039), blev

Læs mere

Tilsynsrapport for Helsingør Privatskole 2013

Tilsynsrapport for Helsingør Privatskole 2013 Tilsynsrapport for Helsingør Privatskole 2013 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Helsingør, d. 7. maj 2013 Baggrund for tilsyn For undertegnede er det første gang, jeg fører tilsyn med Helsingør Privatskole

Læs mere

Tilsyn Iqra Privatskole 2017

Tilsyn Iqra Privatskole 2017 Indhold i rapporten 1. Baggrund for tilsynet 2. Rammer for tilsynet 3. Observationer i undervisningen 4. Skolens udvikling 5. Konklusion 1. Baggrund for tilsynet Tilsynsrapporten for Ikraskole ( skolekode

Læs mere

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Dato Tid Indhold Mandag d. 22.-8. 17.00 20.00 Bestyrelsesmøde. Dialog i forhold til tilsynsrapporten. Forventninger til tilsynet. Gennemgang af tilsynsplan. Torsdag d. 15.-9.

Læs mere

TILSYNSERKLÆRING februar 2009

TILSYNSERKLÆRING februar 2009 Skolen skal ifølge loven have en tilsynsførende, som forældrene vælger på årets generalforsamling. Den tilsynsførende skal føre tilsyn med elevernes standpunkt i udvalgte og altid dansk, matematik og engelsk

Læs mere

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med:

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med: Tilsynserklæring 2014-2015 Hammer Frie Privatskole Hammer Skolevej 1A, Hammer 4700 Næstved Skolekode: 280538 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg

Læs mere

Den moderne kulturelle skole Skolekode: Tilsynsførende: Dorthe Kirkeby Bæhrenz. Til skolens forældre og bestyrelse.

Den moderne kulturelle skole Skolekode: Tilsynsførende: Dorthe Kirkeby Bæhrenz. Til skolens forældre og bestyrelse. Til skolens forældre og bestyrelse. Jeg kan bekræfte, at undervisningssproget på skolen er dansk, og at skolens undervisning står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, herunder at den forbereder

Læs mere

Tilsynsrapport DIA Privatskole november 2013

Tilsynsrapport DIA Privatskole november 2013 Tilsynsrapport DIA Privatskole november 2013 Indhold i rapporten 1. Baggrund for tilsynet 2. Rammer for tilsynet 3. Observationer i undervisningen 4. Konklusion 1. Baggrund for tilsynet Tilsynsrapport

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Odder Lille Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Odder Lille Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Odder Lille Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 727013 Skolens navn: Odder Lille Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Kjeld Læssøe

Læs mere

Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole

Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole Dato Tid Indhold Onsdag d. 20.-11 9.00 14.00 Deltage i undervisningen: Fremlæggelse på afgangsholdet om deres studietur til Montenegro og besøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Birthe Rømer Thulstrup

Læs mere

Formål for faget engelsk

Formål for faget engelsk Tilsynsførende Tilsyn ved Lise Kranz i juni 2009 og marts 2010. På mine besøg har jeg se følgende fag: Matematik i indskoling og på mellemtrin, engelsk på mellemtrin samt idræt fælles for hele skolen.

Læs mere

Tilsynserklæring for, Det Kongelige Teaters Ballet Skole Ved Kirsten Hansen. Certificeret tilsynsførende

Tilsynserklæring for, Det Kongelige Teaters Ballet Skole Ved Kirsten Hansen. Certificeret tilsynsførende Læseskoleleder: Thomas Aaboe Lawerentz Det Kongelige Teaters Ballet Skole August Bournonvilles Passage 2 8 Postboks 2185 1017 København K Skolekode: 101155 Tilsynserklæring for Det Kongelige Teaters Ballet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101082 Skolens navn: Sankt Ansgars Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapport 2015 Langsø Friskole Onsdag den 12. august 2015 Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapporten

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2016

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2016 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2016 Af tilsynsførende Peter F. Jensen Baggrund for tilsyn på Ros Privatskole (skolekode: 280396) Roskilde, d. 18. februar 2016 Som det har været tilfældet de forgangne

Læs mere

Skolens navn: Vejle Privatskole

Skolens navn: Vejle Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280474 Skolens navn: Vejle Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Jensen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101079 Skolens navn: Christianshavns Døttreskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Vurderer tilsynet, at skolen forbereder eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre?

Vurderer tilsynet, at skolen forbereder eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre? Tilsynserklæring for Friskolen City Odense Skolekode 461079 Tilsynsførende Jørn Christensen Datoer for tilsynsbesøg: Onsdag den 28. februar og torsdag den 1. marts 2018. Desuden besøg og talt med skoleleder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280467 Skolens navn: Jersie Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bent Laub Faaborg

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynsrapport. NGG Skolekode 227008 2014/2015

Tilsynsrapport. NGG Skolekode 227008 2014/2015 Tilsynsrapport NGG Skolekode 227008 2014/2015 Som tilsynsførende på NGG, har jeg været på besøg på skolen 4 gange i skoleåret 2014/2015. Jeg har haft møder med skolens ledelse, elevrådet og har ved klassebesøg

Læs mere

Tilsynserklæring 2016/2017

Tilsynserklæring 2016/2017 Tilsynserklæring 2016/2017 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101180 Skolens navn: Al Hikma Skolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende (Torben) Nick Stær

Læs mere

Tilsynsrapport for Ikra maj 2016

Tilsynsrapport for Ikra maj 2016 Indhold i rapporten 1. Baggrund for tilsynet 2. Rammer for tilsynet 3. Observationer i undervisningen 4. Skolens udvikling 5. Konklusion 1. Baggrund for tilsynet Tilsynsrapporten for Ikraskole (skolekode

Læs mere

Tilsynserklæring. Øbro Fri Skole Forældrebestyrelsens formand. Certificeret. Kirsten Hansen

Tilsynserklæring. Øbro Fri Skole Forældrebestyrelsens formand. Certificeret. Kirsten Hansen Tilsynserklæring Skolen Skolens navn Skolekode Øbro Fri Skole 101127 Skolens adresse Postnummer, 1361 ØØØØ 2100 Kbh Ø Skoleleder Peder Grene Forældrebestyrelsens formand Email adresse Adam Lindeloff Knudsen

Læs mere

Udtalelse fra tilsynsførende Tybjerg Privatskole, Tybjerg Hovedgade, Tybjerg, skolekode

Udtalelse fra tilsynsførende Tybjerg Privatskole, Tybjerg Hovedgade, Tybjerg, skolekode Tilsyn foråret 2018. Udtalelse fra tilsynsførende Tybjerg Privatskole, Tybjerg Hovedgade, Tybjerg, skolekode 280140 Jeg skal meddele, at som følge af en ny lov skal tilsynserklæringen gives på Tilsynsportalen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731016 Skolens navn: Forberedelsesskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Der har været gennemført tilsynsbesøg 4. november 2013, 7.maj 2014 og 21.maj 2014, samt et opfølgningsbesøg den 6.maj 2015.

Der har været gennemført tilsynsbesøg 4. november 2013, 7.maj 2014 og 21.maj 2014, samt et opfølgningsbesøg den 6.maj 2015. Nilen Privatskole Bjødstrupvej 24 8270 Højbjerg Tilsynserklæring vedrørende skoleåret 2013/2014 Der har været gennemført tilsynsbesøg 4. november 2013, 7.maj 2014 og 21.maj 2014, samt et opfølgningsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for Iqra Privatskole 2015

Tilsynserklæring for Iqra Privatskole 2015 Tilsynserklæring for Iqra Privatskole 2015 Af tilsynsførende Peter Jensen København, d. 19. marts 2015 Baggrund for tilsyn Tilsynsdagen på Iqra Privatskole (skolekode 101584 ) startede med en opsamling

Læs mere

dig selv og dine klassekammerater

dig selv og dine klassekammerater Tro på dig selv og dine klassekammerater Øvelser til 4. 6. klasse 6 1 Hvad vil det sige at tro på sig selv? Særlig tre temaer i klassefællesskabet er interessante, når vi skal beskæftige os med elevernes

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sankt Petri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sankt Petri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sankt Petri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101089 Skolens navn: Sankt Petri Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jette von Holst-Pedersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Odense Privatskole

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Odense Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Odense Privatskole 1. Skolens navn og skolekode Odense Privatskole 1.1 Navn på tilsynsførende Jesper Kjeldsen 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg samt i hvilke

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323013 Skolens navn: Kalundborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Astrid Hestbech

Læs mere

Tilsynserklæring 2014/2015

Tilsynserklæring 2014/2015 Tilsynserklæring 2014/2015 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Langsø Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Langsø Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Langsø Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791027 Skolens navn: Langsø Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karin Hyldebrandt 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 261005 Skolens navn: Osted Fri og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynsrapport DIA Privatskole 2014

Tilsynsrapport DIA Privatskole 2014 Tilsynsrapport DIA Privatskole 2014 Indhold i rapporten 1. Baggrund for tilsynet 2. Rammer for tilsynet 3. Observationer i undervisningen 4. Skoleudvikling 5. Konklusion 1. Baggrund for tilsynet Tilsynsrapport

Læs mere

Tilsynsrapport 2016/17

Tilsynsrapport 2016/17 Tilsynsrapport 2016/17 Langsø Friskole Haugårdsvej 4, Vammen 8830 Tjele Skolekode: 791027 Tilsynsførende: Karin Hyldebrandt Jeg, som den forældrevalgte eksterne tilsynsførende fører tilsyn med følgende:

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2015/2016 vedr. Davidskolen

Tilsynserklæring for skoleåret 2015/2016 vedr. Davidskolen Bestyrelsen/Forældrekredsen Davidskolen Østergade 13 3720 Aakirkeby Att: Skoleleder Lene Due Madsen Skolekode: 400034 Rønne d. 28.2.2016 Tilsynserklæring for skoleåret 2015/2016 vedr. Davidskolen Tilsynet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 317006 Skolens navn: Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynsrapport 2017/18

Tilsynsrapport 2017/18 Tilsynsrapport 2017/18 Langsø Friskole Haugårdsvej 4, Vammen 8830 Tjele Skolekode: 791027 Tilsynsførende: Karin Hyldebrandt Jeg, som den forældrevalgte eksterne tilsynsførende fører tilsyn med følgende:

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thomasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thomasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Thomasskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 151021 Skolens navn: Thomasskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Charles Dalton 2. Angivelse

Læs mere

DB Evaluering oktober 2011

DB Evaluering oktober 2011 DB Evaluering oktober 2011 Matematik Vi har indarbejdet en hel del CL metoder i år: gruppearbejde, "milepæle" og adfærdsmæssige strategier. Eleverne er motiverede for at arbejde som et team. Hele DB forstår

Læs mere

Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017

Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017 København, d.23.4.2017 Til forældrekredsen / bestyrelsen ved Rudolf Steiner Skolen Odense, skolekode 461054 Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017 Mit tilsyn

Læs mere

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 I klassen: 1. Hvilken af nedenstående påstande passer bedst til dig? (93 a. Jeg er en af de dygtigste i klassen. 16 % b. Enkelte

Læs mere

Besøget omfattede skoledagen fra kl.8.00-13.45. Lige nu er der ca. 63 elever i alt. Førskole til og med 6.klasse.

Besøget omfattede skoledagen fra kl.8.00-13.45. Lige nu er der ca. 63 elever i alt. Førskole til og med 6.klasse. 1 Tilsynserklæring for Odense Privatskole i skoleåret 2015/2016 Af tilsynsførende Fadime Ekici Vejle d. 30 maj 2016 Skolens adresse: Åsumvej 21,5240 Odense NØ Skolekode:280656 Jeg, Fadime Ekici har fået

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynsrapport 2011-2012. Kaptajn Johnsens Skole. Friskoler og private grundskoler. Afsnit 1: Oplysning om skolen

Tilsynsrapport 2011-2012. Kaptajn Johnsens Skole. Friskoler og private grundskoler. Afsnit 1: Oplysning om skolen Tilsynsrapport 2011-2012 Kaptajn Johnsens Skole Friskoler og private grundskoler Afsnit 1: Oplysning om skolen A. Skolens navn, adresse samt skolekode: Kaptajn Johnsens Skole, Lykkesholms Allé 3A, 1902

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Herfølge Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Herfølge Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Herfølge Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259020 Skolens navn: Herfølge Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars Frank

Læs mere

Tilsynserklæring Skolens navn og skolekode. Den lille skole, Gammelmosevej 228, 2800 Kongens Lyngby Skolekode: 15 90 15

Tilsynserklæring Skolens navn og skolekode. Den lille skole, Gammelmosevej 228, 2800 Kongens Lyngby Skolekode: 15 90 15 Tilsynserklæring Skolens navn og skolekode. Den lille skole, Gammelmosevej 228, 2800 Kongens Lyngby Skolekode: 15 90 15 Navn på den tilsynsførende. Thorstein Balle Fredericiagade 6.1.tv. 1310 København

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 739006 Skolens navn: Rønde Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Arvid Bech 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 217020 Skolens navn: Rudolf Steiner skolen Kvistgård 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 183008 Skolens navn: Ådalens Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 631019 Skolens navn: Sct. Norberts Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anna-Marie

Læs mere

Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 20.02.2013

Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 20.02.2013 Bestyrelsen Skørbæk-Ejdrup Friskole Ejdrupvej 33, Skørbæk 9240 Nibe Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 20.02.2013 Tilsynet med Skørbæk-Ejdrup Friskole, skolekode 831006, er foretaget af chefkonsulent

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333014 Skolens navn: Dyhrs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Lykke 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 435006 Skolens navn: Oure Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jette Olsen 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderup Realskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderup Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinderup Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 683007 Skolens navn: Vinderup Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Svend Arup 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynsrapport Øresunds Internationale Skole. Den 7. 8. juni 2010.

Tilsynsrapport Øresunds Internationale Skole. Den 7. 8. juni 2010. 20. juni 2010 Tilsynsrapport Øresunds Internationale Skole. Den 7. 8. juni 2010. Jeg har været tilsynsførende på Øresunds Internationale Skole siden oktober 2005. Jeg har gennem årene foretaget to tilsyn

Læs mere

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen.

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen. Tilsynserklæring for: Margrethelyst Friskole Persievej 2 8300 Odder Telefon: 77348529 www.margrethelyst.dk Email:info@margrethelyst.dk Skolekode:280214 Tilsynsførende: Pædagogisk konsulent ML- Consult

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Allerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Allerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Allerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280792 Skolens navn: Allerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Allan Henriques

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 665024 Skolens navn: Udefriskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anders Langskov 2. Angivelse

Læs mere

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med:

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: Tilsynets opgave Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: 1:Elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik, engelsk og idræt. 2: At skolens samlede undervisningstilbud,

Læs mere

Tilsynserklæring 2015/2016

Tilsynserklæring 2015/2016 Tilsynserklæring 2015/2016 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Skole

TILSYNSRAPPORT. Skole TILSYNSRAPPORT Tilsynsførende Kent Lykke kent@uhrefriskole.dk Tlf. 28713934 Skole Feldborg Frie Børneunivers Bredgade 76 7540 Haderup Skolekode 280654 Tilsynsperiode 1.8.2015 til 19.4.2016 Kære bestyrelse,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323010 Skolens navn: Tømmerup Fri- og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 208005 Skolens navn: Humlebæk Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Malene

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280388 Skolens navn: Filskov Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Marie Jørgensens Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Marie Jørgensens Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Marie Jørgensens Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 461043 Skolens navn: Marie Jørgensens Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Michael

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 671011 Skolens navn: Struer Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring 2014/15 Østerbro Lilleskole

Tilsynserklæring 2014/15 Østerbro Lilleskole I år har jeg været på besøg følgende dage i følgende klasser: 30. september 2014: 2. klasse dansk, 3. klasse dansk. 3. december 2014: 6. klasse engelsk, 7. klasse engelsk, 7. klasse naturfag, 5. klasse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Petri Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Petri Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Petri Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101089 Skolens navn: Sankt Petri Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 523013 Skolens navn: Friskolen - Østerlund 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter

Læs mere

Supplerende tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 vedr. Rønne Privatskole

Supplerende tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 vedr. Rønne Privatskole Bestyrelsen/Forældrekredsen Rønne Privatskole Kandegade 11 3700 Rønne Att: Skoleleder Jesper Jørgensen Skolekode: 400021 Rønne d. 24.3.2018 Supplerende tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 vedr. Rønne

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Ahi International School: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Ahi International School: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Ahi International School: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101172 Skolens navn: Ahi International School 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280545 Skolens navn: Den dansk-franske Skole af 2014 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Kost- og Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Kost- og Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Kost- og Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 473014 Skolens navn: Ringe Kost- og Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Åbybro Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 849008 Skolens navn: Åbybro Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Britta Vorsaa Oldenburg

Læs mere

Skolens navn: Kolding Friskole

Skolens navn: Kolding Friskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kolding Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 621024 Skolens navn: Kolding Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Horslunde Realskole Tilsynets årsberetning 2014/15

Horslunde Realskole Tilsynets årsberetning 2014/15 Til generalforsamlingen ved Horslunde Realskole I det forløbende skoleår har jeg besøgt Horslunde Realskole ved forskellige lejligheder. Det er blevet til to halve skoledage. Foruden deltagelse i lærermøde,

Læs mere

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret Børge Koch Teglgårdsvej 23 6100 Haderslev Tlf.: 72665250 E-mail: bfko@ucsyd.dk Haderslev, den 23. maj 2017 Tilsynserklæring vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2015

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2015 Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2015 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Skolekode: 280039 København, d. 21. maj 2015 Baggrund for tilsyn Tilsynsdagen på Privatskole startede med en opsamling

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Børnenes Akademi - Hjortshøj Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Børnenes Akademi - Hjortshøj Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Børnenes Akademi - Hjortshøj Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280663 Skolens navn: Børnenes Akademi - Hjortshøj Friskole 1.1 Navn på den

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400034 Skolens navn: Davidskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Rud Sletterød 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280220 Skolens navn: Vejlernes NaturFriskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Vendsyssel Friskole. 1. Skolens navn og skolekode. Tilsynserklæring. [Obligatorisk felt]

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Vendsyssel Friskole. 1. Skolens navn og skolekode. Tilsynserklæring. [Obligatorisk felt] Tilsynserklæring Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Vendsyssel Friskole 1. Skolens navn og skolekode [Obligatorisk felt] Skolekode: 280221 (overføres automatisk fra institutionsregistret) Skolens

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731027 Skolens navn: Randers Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere