Colleruphus Det Danske Spejderkorps

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Colleruphus Det Danske Spejderkorps"

Transkript

1 Colleruphus Det Danske Spejderkorps Generelt Adresse Colleruphus, Høje Sandbjergvej 11 D, 2840 Holte Kontakt Mønttelefon i huset: Udlejers telefon: Lejrinspektør Bent Lantow, (kontaktes, hvis der opstår tekniske problemer under opholdet) Lejemål Colleruphus kan lejes på 3 måder: - Huset: Der er adgang til hele huset minus de udvendige toiletter. De udendørs arealer kan frit benyttes - efter aftale med eventuelle lejere af grunden. - Lejrpladsen: Der er udelukkende adgang til de udvendige toiletter samt til køleskab i kælderen. Private kan ikke leje Colleruphus. - Shelteren og lejrpladsen omkring den. Kan også benyttes frit læs mere på Booking Foregår via hjemmesiden under Booking og kalender Der må af brandhensyn maksimalt overnatte 72 personer inde i huset. Øvrige personer henvises til overnatning på lejrgrunden, hvor der skal betales lejrpladstakst (pr person/pr overnatning) for de overskydende personer. I hytten er der bestik og service til 80 personer. Nøgler

2 Koden til låsen på bommen og til nøgleboksen på huset sendes som til den ansvarlige leder ca en uge før lejemålet. Nøglen skal lægges tilbage i nøgleboksen ved afrejse. P-pladser Benyt gerne P-pladsen på hjørnet af Gl. Holtevej og Høje Sandbjergervej. Busser kan med vanskelighed køre til hytten. For personbiler er der et begrænset antal parkeringspladser på Colleruphus (på forpladsen og pladsen syd for huset). Der må ikke parkeres på græsarealerne og tilkørselsvejene. Øvrig parkering henvises til P-pladsen på hjørnet af Gl. Holtevej og Høje Sandbjergvej. BUS 354 P BUS 197 HOLTE MIDTPUNKT NÆRUMVÆNGE TORV HOLTE STATION BUS 197 BUS 354 Bus til Colleruphus Nærmeste offentlige transport til Colleruphus er bus 197 fra Holte station til stoppestedet Bakkefaldet på Gl. Holtevej (hjørnet af Høje Sandbjergvej). Bus 354 mellem Holte Station og Nivå Station kører ad Kongevejen. Nærmeste stoppested er Vildtfogedvej ved 19 km-stenen. Internet Der er trådløst internet i huset og på en del af arealet. Adgangskoden til det trådløse net oplyses i forbindelse med bookningen. Post Post Danmark afleverer post til Colleruphus i postkassen, som er placeret på Høje Sandbjergvej ved skiltet, der viser til Colleruphus. Nøglen til hytten passer til postkassen.

3 Indkøbsmuligheder i nærheden Indkøb kan blandt andet foretages i: Irma, Trørødvej 54, 2950 Vedbæk, Super Brugsen, Trørødvej 76, 2950 Vedbæk, SuperBest, Nærumvænge Torv 18, 2850 Nærum, Bageren, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk, Rema 1000, Nærum Hovedgade 34, 2850 Nærum, Affald Husholdningsaffald lægges i de 2 grønne containere i aflukket på forpladsen. Pap og papir lægges i den store blå container, mærket brændbart affald. Flasker glas og øvrigt affald tages med hjem. Nyttige oplysninger Alarmopkald: Ambulance, Brandvæsen, Politi: 112 Akutklinik/Skadestue: Akuttelefonen 1813 Apoteker: Holte Midtpunkt 10, 2840 Holte, Nærumvænge Torv 35, 2850 Nærum, Lyngby Hovedgade 27, 2800 Kongens Lyngby, (døgnåbent) Falck: Taxa: Turistbus: Holte Turist, Orienteringsløb m.v. Rude Skov er en åben skov, men visse arrangementer kan kræve en tilladelse, se her Læs videre på Naturstyrelsens hjemmeside: og hent et kort over skoven på og Seværdigheder i området Af seværdigheder i området kan nævnes: Gl. Holtegård (kunstmuseum): Rudersdal Museer: Nationalmuseet i Brede: Frilandsmuseet i Lyngby: Jagt- og Skovbrugsmuseet i Hørsholm:

4 Om huset og dets benyttelse 1. Sal Lederværelser Sovesal Syd Privat Sovesal Nord Toiletter Stueplan Toiletter Pejsesal Toiletter for lejrpladser Pejsestue Brandudstyr på væg Køkken Telefon Husets grundplan Huset Colleruphus er røgfrit område. Huset er en træbygning i to etager og er som sådan ikke handicapvenlig; men der findes handicaptoilet og lederværelse med to sovesofaer i stueetagen. På første sal er der to sovesale, to lederværelser og to toilet-/baderum. Den nordlige sovesal har plads til 29 og den sydlige har plads til 36. I stueetagen er der en pejsestue (48 m 2 ) med 5 borde og 45 stole; en pejsesal (96 m 2 ) med 9 borde og 81 stole, en hall (hvor mønttelefonen og rengøringsrummet er), toiletter, handicaptoilet og et lederrum med to sovesofaer, bord og stole samt køkken. Lejere på lejrpladsen har i nødstilfælde ret til at benytte telefonen i huset. I pejsestuerne er der whiteboards og lærreder. Medbring materialer og whiteboard-penne.

5 Køkkenet Køkkenet indeholder el-komfur med 8 plader og varmeskab, 2 industriovne, kaffemaskine (kan tilberede 2x10 liter varmt vand eller kaffe), køleskab på 700 liter, fuldautomatisk opvaskemaskine (læs betjeningsvejledning på væggen i køkkenet), diverse gryder, potter, pander, industrirøremaskine og andre redskaber samt service til ca. 80 personer. I kælderen findes 4 mindre køleskabe uden frysere til spejderne på lejrpladserne samt stort 700 liters køleskabe uden fryser samt 400 liters køleskab med fryser og et 700 liters fryseskab. Opvaskemiddel, kaffefiltre, karklude og køkkenruller er til rådighed i køkkenet. Viskestykker og håndklæder skal medbringes. Uden for køkkenet er der et stort bålsted med stor grillrist. Samt udendørskøkken med koldt og varmt vand. Varme Ved ankomsten tjekkes i lederrummet, om der er tændt for varmen. Lampen indenfor til venstre skal lyse grønt ellers tændes den på knappen. Ved afrejse slukkes anlægget samme sted, så knappen lyser rødt. Anlægget skal være tændt, hvis man ønsker varmt vand. Sovesalene Overnatning foregår i sovesalene på madrasser, der lægges ud på gulvet. Madrasserne må ikke fjernes fra sovesalene. På grund af brandfaren skal madrasserne ligge mellem væggene og de gule striber på gulvet (krav fra brandmyndighederne), så gangarealerne altid er farbare. Brug af åben ild er forbudt på sovesalene. Brandmyndighederne har kun godkendt overnatning på sovesalene og i lederrummene. Lederrum I stueetagen er der et lederrum, som kan anvendes til møderum eller som soverum for to personer. På førte sal er der 2 lederrum med hver 2 brikse placeret forskudt over hinanden Pejsebrænde Brænde til pejsene hentes i brændeskuret på forpladsen (nøglen til hytten passer). Fyld brænde i pejsekurvene ved siden af pejsene inden afrejse. Pejsebrændet må kun benyttes i husets pejse. Rengøring I huset er der opslag om, hvordan borde og stole skal stå, når huset forlades. I køkkenet ligger ved ankomst en rengøringsplan, som skal følges. Alle nødvendige rengøringsmidler findes i huset (i skabet i hallen eller i skabet i den sydlige mellemgang på første sal). Se endvidere ordensreglerne. Slutrengøring efter egen oprydning kan bestilles i forbindelse med booking af huset. Manglende oprydning/rengøring/erstatning af ødelagt inventar udføres for lejers regning. Slutfaktura fremsendes.

6 Colleruphus set nede fra grunden Om grunden og dens benyttelse Grunden Colleruphus ligger på et 8½ tønder land ( m 2 ) kuperet naturgrund med plads til i alt 500 personer på grunden. I det nordvestlige hjørne af grunden er der en lille sø, som det er nødvendigt at advare mindre børn imod. Af hensyn til forholdet til vore naboer er det naturligvis ikke tilladt at færdes på privat grund, når turen går til eller fra Colleruphus. Dog er det tilladt at gå over golfbanen, hvis man tager hensyn til golfpillerne og ikke betræder greens. Ligeledes beder vi alle lejere vise hensyn over for grundens bevoksning samt indhegningen, som blandt andet består af stendiger. Lejrpladserne På Colleruphus er der lejrpladser i forskellige størrelser. Der er både små områder med plads til en patrulje eller to og områder med plads til en trop eller en division. Der kan være forskellige lejere på grunden, så vis hensyn også over for lejere i huset. De enkelte lejrpladser Bålpladsen: Er også velegnet som legeområde. I den sydlige ende kan der rejses telte. Vand- og el-stik findes i hjørnet mod lejrpladsen Højen. Højen: Et skyggefuldt område. Har normalt en gynge ophængt i et træ på skrænten. Velegnet til 1-2 patruljer. Vand- og elstik i nærheden.

7 Sletten: Er den store, åbne og centrale teltlejrplads, hvor også raftedepotet ligger. Den rummer nemt 8-10 spejderpatruljer med egen bålplads mv. Velegnet til divisionsturneringer. Vand- og el-stik i hjørnet over mod Tjørnelunden. Godt legeområde. Kort udskiftes fra DDS i billeder Bent har vist et nyere kort, han har lovet at sende til mig. Tjørnelunden: Stort område, velegnet til større spejderturneringer med mere end 10 spejdertelte. Fint sted at placere sig for grupper, der gerne vil være lidt afsides. Godt legeområde. Nærmeste vand- og el-stik er i hjørnet mod Sletten ved indgangen til Tjørnelunden. Søen og Egen: Større, skyggefuldt område med enkeltstående træer og buske. Velegnet til 3-4 patruljer. Vandhane og el-stik findes mellem Egen og shelteren. Stenalderen: Mindre, afsides og lidt skyggefuld lejrplads, velegnet til 1-2 patruljer. Vand- og el-stik på Birkelunden. Birkelunden: Mellemstort lejrområde med et par større enkeltstående træer. Vand- og el-stik på Birkelunden.

8 Primitivpladsen med shelter: (placering: N E ) Colleruphus har fået en dejlig shelter med hjælp fra Friluftsrådet, og den er således tilgængelig for alle. Den kan reserveres via Colleruphus hjemmeside indtil fire dage før, man skal bruge den. Bestilling og følgende betaling giver samtidig adgang til lejrpladsens bade og toiletter. Når shelteren ikke er reserveret, kan alle benytte den uden beregning. På primitivpladsen er der også plads til telte. DET ER IKKE TILLADT AT KRAVLE PÅ SHELTEREN. Samlingstelt (flyttes op fra nedenunder) Mellem Højen og Sletten ligger et 120 m 2 telt uden sidestykker med borde og bænke med mulighed for aktiviteter. Rafter Der er rafter til pionerarbejder på lejrpladsen Sletten. Efter endt brug skal alle rafter igen placeres i raftestativerne. Vand og el Der er 4 vandposter med koldt vand på grunden samt el-stik mellem lejrpladserne Lejrbålpladsen og Højen, på Sletten ved vejen til Tjørnelunden, på den nordlige del af Birkelunden og ved vejen mellem Egen og shelteren. Vandposter er forsynet med trykknap for at undgå vandspild. Spørg ved bestillingen, hvis der er brug for større vandmængder. Lejrbål og bålsteder Umiddelbart vest for huset er der en stor gryde med en permanent bålplads, som er fælles for lejere i huset og på grunden. Brænde til lejrbål samles på arealet. Det er ikke tilladt at bruge hverken pejsebrænde eller rafter som brænde. På lejrpladsen er der 2 faste bålsteder (ved Højen og ved Birkelunden) samt 3 med grillriste ved shelteren, på Tjørnelunden og ved samlingsteltet. Ekstra bålsteder må etableres på grunden, hvis de sløjfes forsvarligt. Se ordensreglerne. Toilet- og badeforhold I toiletbygningen i den nordlige ende af huset er der to adskilte toilet- og baderum med hver 2 toiletter og 2 bruserum med koldt og varmt vand. Herudover er der et handicaptoilet med egen bruser. I bygningen er der også udslagsvask med koldt og varmt vand. Da der kan være flere lejere på grunden samtidig, kan det være nødvendigt at deles om rengøringen af toiletbygningen. Rengøring og oprydning Efter brug af toiletbygningen skal den gøres ren. De nødvendige rengøringsartikler står på toiletterne.

9 Lejrgrunden og det areal I har benyttet skal efterlades rengjort. Se ordensreglerne. Telefon Såfremt der er lejere i huset, må mønttelefon her benyttes i nødstilfælde. Ordensregler på Colleruphus Hjælp os med at passe på Colleruphus, og vær med til at skabe et godt forhold til naboerne. Ejendommen skal benyttes, så skader ikke opstår. Sker det alligevel, skal lejrinspektøren underrettes via rengøringsplanen eller pr mail til Udbedring af skaden sker for lejers regning. Vis hensyn over for andre lejere i huset og på lejrpladsen. Elektrisk forstærket musik og tale må ikke ske i det fri. Høj musik for åbne døre eller vinduer eller anden støjende adfærd er ikke tilladt. Færdsel på eller over nabogrunde er forbudt. Parkering er ikke tilladt på græsarealer eller tilkørselsveje. Hvis der ikke er plads på husets 2 parkeringspladser henvises til P-pladsen på hjørnet af Gl. Holtevej og Høje Sandbjergvej. Tobaksrygning er forbudt indendørs. Åben ild er desuden pga. brandfaren forbudt på sovesalene. Indendørs er der maksimalt plads til 72 overnattende personer, som skal benytte sovesalene og lederrummene (krav fra brandmyndigheder). Møbler inde fra huset må ikke benyttes udendørs. Pejsebrændet må kun benyttes i pejsene. Brænde til lejrbål samles på grunden. Der må ikke saves eller hugges i levende træer! Det kan ikke påregnes, at varer og materiel kan stilles på ejendommen før og efter lejemålet. Huset skal inden afrejse være klargjort i henhold til rengøringsplanen, som ved ankomsten ligger i køkkenet. Når rengøringen er overstået, og planen afkrydset, lægges den på køkkenbordet. Se på opslagene i rummene, hvordan

10 borde og stole skal stå, når huset forlades. Alle nødvendige rengøringsmidler findes i huset (i skabet i hallen eller i skabet i den sydlige mellemgang på første sal). Husk at sætte tingene på plads efter brug. Lejrgrunden og det areal I har benyttet skal efterlades rent (uden affald, sten og rafter), så græsset uden problemer kan slås. De benyttede affaldssække fra stativerne skal lægges i affaldscontaineren ved afrejse. Efter brug af toiletbygningen skal den gøres ren. De nødvendige rengøringsartikler er på toiletterne. Husk, at sætte dem på plads efter brug. Der må kun etableres et nyt bålsted, hvis græstørv først fjernes. Bålstedet sløjfes ved tilbagelægning og vanding af græstørv, så der ikke kommer huller i grønsværen. Overtrædelse af ovenstående regler betragtes som misligholdelse af lejemålet og kan medføre øjeblikkelig bortvisning og/eller erstatningsansvar.

AVNØ. har svaret på det meste

AVNØ. har svaret på det meste AVNØ har svaret på det meste Velkommen til Avnø Naturcenter Har du et spørgsmål? Find svar på de fleste praktiske spørgsmål i Avnø ABC. Avnø Naturskole: Naturskolen er en del af Avnø Naturcenter og drives

Læs mere

Sådan kan du bruge Økobase Hakkemosen Børnenes natur- og udflugtssted.

Sådan kan du bruge Økobase Hakkemosen Børnenes natur- og udflugtssted. Sådan kan du bruge Økobase Hakkemosen Børnenes natur- og udflugtssted. Frokost ved Økobasens pavillon med toiletter, køkken og skolestue. Januar 2013 Lidt nord for Høje Taastrup landsby ligger et dejligt

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88, fax: 86 14 69 77 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og

Læs mere

LmenBo. Ekstraordinært afdelingsmøde. Torsdag den 11. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset. Til beboerne afdeling i 50 Telefon 8938 2000. 4.

LmenBo. Ekstraordinært afdelingsmøde. Torsdag den 11. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset. Til beboerne afdeling i 50 Telefon 8938 2000. 4. Dagsorden 4. april 2013 Boligorganisationen AlmenBo Aarhus CVR 59645013 LmenBo Afdelingsbestyrelsen Med venlig hilsen Frydenlunds Allé 8 Postboks 1243 8210 Aarhus V Til beboerne afdeling i 50 Telefon 8938

Læs mere

Velkommen til Skelagerparken

Velkommen til Skelagerparken Velkommen til Skelagerparken Fagbo afdeling 11 Indholdsfortegnelse Velkommen til Skelagerparken... 3 Traditioner... 4 Vaskehus... 5 -betaling... 5 -rengøring... 5 -vaskehusreglement... 6 Fælleshuset...

Læs mere

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Leje af fællesrum og gæsteværelser Leje af garager og ekstrarum Brug af fællesvaskeri 1

Læs mere

Årby Forsamlingshus.

Årby Forsamlingshus. Lejekontrakt Årby Forsamlingshus. Lejers navn: Tlf.: Adresse: Mellem lejer og Årby Forsamlingshus er der indgået følgende lejeaftale: Hele huset til fest Små sale til fest Hele huset til møder, foredrag

Læs mere

Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund

Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund Velkommen i Jagtparken. Jagtparken byder blandt andet på En forening med styr på økonomien. Solrige græsarealer. En dejlig

Læs mere

Kløvermarken Leveregler 2012 Side 1 af 6

Kløvermarken Leveregler 2012 Side 1 af 6 Kløvermarken Leveregler 2012 Side 1 af 6 Regler for forpligtende naboskab - Leveregler gældende for fælleshuset og fællesarealerne Fælleshuset er beboernes fælles hus. Fællesarealerne er beboernes fælles

Læs mere

BOSTEDHOVED LEJRPLADS

BOSTEDHOVED LEJRPLADS BOSTEDHOVED LEJRPLADS B1 Bostedhoved Lejrplads er en del af Troldhøj Hytte og Lejrpladser, der tilhører Dybbøl Division, under Det Danske Spejderkorps. Troldhøj er et nedlagt husmandssted, der efter en

Læs mere

BEBOERHÅNDBOG 2004 ALBERTSLUND BOLIGSELSKAB AFDELING NORD

BEBOERHÅNDBOG 2004 ALBERTSLUND BOLIGSELSKAB AFDELING NORD BEBOERHÅNDBOG 2004 ALBERTSLUND BOLIGSELSKAB AFDELING NORD Ejendomskontor Damgården 10 2620 Albertslund Administration Kanalens Kvarter 66 2620 Albertslund Telefon: 43 64 56 86 nord@alb-bolig.dk www.alb-bolig.dk

Læs mere

Husorden. for. Ved Stadion. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening

Husorden. for. Ved Stadion. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening for Ved Stadion Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 14 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen udgives af: Rådskontoret Rasmus Raskkollegiet Elmelundsvej 4, 2020 5200 Odense V 66 16 91 62 14. reviderede udgave, november 2010

Læs mere

Ejerforeningen Fjordstokkene

Ejerforeningen Fjordstokkene Ejerforeningen Fjordstokkene Beboerhåndbog og husorden Indholdsfortegnelse Indledning... side 3 Bestyrelse... side 3 Fjordstokkene... side 3 Fjordstokkenes vicevært... side 3 Husorden... side 3 Ansvar...

Læs mere

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø De Grafiske Feriehuse velkommen til en dejlig ferie på samsø Gode kollega Velkommen til din egen Ferieby! Bestyrelsen for de grafiske sommerhuse på Samsø (Sælvig Feriehuse) har med denne brochure fornøjelsen

Læs mere

A/B Hedebygade 16-18 December 2009

A/B Hedebygade 16-18 December 2009 A/B Hedebygade 16-18 December 2009 1 Indhold Om AB... 4 Ansvarlighed... 4 ADSL... 4 Altan... 4 Altan beklædning... 5 Arbejdsdage... 5 Bagtrappe... 5 Det er et gammelt hus... 5 Ekstern venteliste... 5 Farvekoder...

Læs mere

Velkommen til Trørød Kollegiet

Velkommen til Trørød Kollegiet Velkommen til Trørød Kollegiet Velkomstfolder revideret september 2013 Velkommen til Trørød Kollegiet Trørød Kollegiet ligger i naturskønne omgivelser og med masser af muligheder for alle. Der opfordres

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Bakkebo Nord... 1 Bestyrelsen... 2 Bygninger og lejligheder i Bakkebo Nord... 3 Lejlighedstyper... 4 Låsesystem... 5 Festlokale... 6 Ordensregler for festlokale... 7 Gæsteværelser...

Læs mere

UNDGÅ BRAND DERHJEMME

UNDGÅ BRAND DERHJEMME UNDGÅ BRAND DERHJEMME - og hvad gør jeg, hvis det alligevel brænder samt andre råd og oplysninger Orientering fra Viborg Brandvæsen 1 2 Hvorfor skal jeg læse dette hæfte? Alt for ofte ser vi i Brandvæsenet,

Læs mere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19 ABC for andelshavere Opdateret februar 2013 Hvad betyder det at bo i en andelsboligforening? Først vil vi gerne byde dig velkommen til vor andelsboligforening,

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

HUSORDEN OG PRAKTISKE OPLYSNINGER

HUSORDEN OG PRAKTISKE OPLYSNINGER Version 6 2014 014 F Ejerforeningen kelund styrelsen E/F Ejerforeningen Birkelund Bestyrelsen HUSORDEN OG PRAKTISKE OPLYSNINGER Gældende regler og betingelser for ejere i Topperne RDEN OG PRAKTISKE SNINGER

Læs mere

HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte

HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte Dette hæfte indeholder mange af de oplysninger, man kan have brug for som beboer i Haunstrupgård. Det gælder både, hvis man er ny-indflyttet, eller har boet her i mange år. Praktiske

Læs mere

Husorden i ejerforeningen Kærhusene

Husorden i ejerforeningen Kærhusene Husorden Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Affald 2.1. Generelt 2.2. Brug af skralderum 2.3. Brug af storskraldsrum 3. Fællesarealernes renholdelse 3.1 Gårdanlæg 3.2 Grillning 4. Skilte 5. Vaskeri 6. Tørrerum

Læs mere

Feriepartner Bornholm

Feriepartner Bornholm Feriepartner Bornholm Bornholms største sommerhusformidler Hans Rømersvej 1 3720 Aakirkeby Tlf. 5697 1220 Mail: bornholm@feriepartner.dk Online booking www.feriepartner.dk/bornholm Tel. +45 5697 1220 bornholm@feriepartner.dk

Læs mere

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual TÅSTRUPGÅRD Beboerhus manual INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen 3 Rygning 3 Låsesystemet og alarmer 4 Udlejningspriser 5 Max personer 5 Mødestedet 6 Fastgørelse af duge og lign 6 Efter brug 6 Rengøring 6 Affald

Læs mere

TÅSTRUPGÅRD HUSORDEN

TÅSTRUPGÅRD HUSORDEN TÅSTRUPGÅRD HUSORDEN Forord til husorden 3 Affald 4 Altaner 5 Antenner & paraboler 6 Bad & toilet 6 Barnevogne 6 Bilvask 6 Branddøre 7 Cykling og cykler på stier 7 Døre 7 Dørskilte 7 Forsikring 7 Elevatorer

Læs mere

Hvorfor skal jeg læse dette hæfte?

Hvorfor skal jeg læse dette hæfte? Hvorfor skal jeg læse dette hæfte? Alt for ofte ser vi i Brandvæsenet, hvor galt det kan gå ved ildebrand, og alt for ofte kan vi bagefter se, at med en smule opmærksomhed og omtanke fra de implicerede,

Læs mere