KURSUS KATALOG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KURSUS KATALOG 2015-2016"

Transkript

1 KURSUS KATALOG

2 KATALOGET er dels et program over planlagte kurser i 2016 samt en beskrivelse af de kurser jeg tilbyder. Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af mine kurser på enten nogle hverdage/weekend, og at jeg kommer hjem til jer og underviser, så skal du/i være velkommen til at ringe og lave en aftale. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil info@charlottebuch.dk

3

4 MEDBRINGE LISTE TIL ALLE KURSER Foerstof eller afdækningsplast ca. 3 meter 3 gl. håndklæder Bobleplast ca. 3 meter Karklude Bukseelastik Spand ell. Bal je Sprøjteflaske ell. ½ liter sodavandsflaske Mønsterpapir + tape Lang lineal Regnemaskine Notesblok Blyanter Målebånd Saks Evt. knappenåle Stoppenål med stort øje Filtenål + måtte eller børste Plastpose til dit våde filtarbejde og foerstof, håndklæder

5 Listen på den anden side, indeholder de mest almindelige filt redskaber og hjælpemidler, som du på de fleste kurser vil få brug for. Er der noget specielt der skal medbringes får i besked om det i et velkomst brev, som jeg sender ud til alle tilmeldte. Alle mine kurser er planlagt så alle kan deltage, uanset forudsætning. Glæder mig til at møde jer alle sammen i et godt og givende kursus mil jø. Har du spørgsmål skal du være velkommen til at skrive til mig. Info@charlottebuch.dk

6 KURSUS TEMAER 2016 Kursus 1 Tørklæder med silkelaps og ringe Kursus 2 Eco Print vanter/tørklæder (4 timer) (8 timer) Kursus 3 Jakker/vest (14 timer) Kursus 4 Frakke kursus Kursus 5 Slå-om Nederdel Kursus 6 Tørklæder, forskellige teknikker (20 timer) (14 timer) (14 timer) Kursus 7 Tekstur (14 timer) Kursus 8 Kjoler forskellige teknikker Kursus 9 Tasker og blomster (14 timer) (14 timer)

7 Kursus 10 Lamper Kursus 11 Tynde sommer kjoler Kursus 12 Puder med organiske former Kursus 13 Vægudsmykning Kursus 14 Shibori indfarvning Kursus 15 Inspirations kursus Kursus 16 Bælter Kursus 17 Indfarvning af uld og silkemetervarer (14 timer) (14 timer) (14 timer) (14 timer) (14 timer) (35 timer) (14 timer) (14 timer)

8

9 TØRKLÆDER med silkelaps og ringe Kurset er for dig der har lyst til at prøve filtteknikken ved at lave dette enkle men meget lækre tørklæde. Tørklædet bliver lavet på silkefibre og du vælger selv de farver du vil arbejde med. Jeg vil have forskellige eks. på nogle af de ting man ellers kan lave i filtning. Det er en overskuelig måde at se om filtning er noget for dig. Materialer kan købes på kurset - Kurset er på 4 timer

10

11 ECO-PRINT VANTER På dette kursus vil jeg lære dig basis viden om øko print, som i al sin enkelhed går ud på at overføre, træernes blades form og farve til dit textile materiale. I vores tilfælde uld og silke. Jeg kan dele min ny erhvervede viden og begejstring med dig, ved at gennemføre dette meget enkle kursus, som vil gøre dig istand til at fortsætte på egen hånd. Vi vil fremstille filtmaterialet til vanterne (uld og silkestof), påføre bladene og gøre det klar til indfarvning, og sætte det hele igang. Mens materialet koger, kan vi lave nogle eks. på kort lavet med blade, de skal ikke have så lang kogetid som stoffet til vanterne. Når vantestoffet er færdigt, klipper vi og syr vanterne mens stoffet stadig er fugtigt, så du får et par færdige vanter med hjem.

12

13 JAKKER/VEST Kurset er for dig der har lyst til at lære hvordan du laver en jakke/vest. Jeg vil gennemgå nogle af de forskellige muligheder du har i forhold til teknikker til dekoration på jakken, samt teknikker til hvordan at samle den. Du vil lære hvordan du forstørre et mønster. Til sidst vil vi snakke om hvordan du får lavet den sidste flotte finish. Det vil være en fordel at medbringe en symaskine, og selvfølgelig filte nål og måtte/ børste.

14

15 FRAKKER Kurset er for dig der har lyst til at gennemføre at lave så stort et projekt som en frakke er. Vi vil arbejde med planlægning af projektet, ændringer i mønstret, samt have god tid til at snakke alle del processerne igennem. Det vil være en fordel at medbringe en symaskine, eller embelisher

16

17 SLÅ-OM NEDERDEL Du kommer til at arbejde med at sammensætte, designe din slå-om nederdel, af de genbrugsstoffer du har medbragt. Jeg har selvfølgelig gaze som kan redde projektet hvis du ikke har nok materiale, eller det viser sig ikke at ville filte fast. Du får lavet en nederdel som indeholder 4 forskellige udtryk i en og samme model, så det er op til dig at få den designet så forskelligt, så du virkelig får 4 forskellige modeller. Du må gerne medbringe 4 knapper, jeg vil have forskelligt farvet foldeelastik du kan købe, og shiborifarvede knapper hvis du mangler, men ønsker du en helt speciel farve elastik må du hellere selv købe det inden kurset.

18

19 TØRKLÆDER forskellige teknikker Kurset er for dig der har lyst til at udvide dine muligheder, med design af tørklæder. Vi vil arbejde med nålefilt, uld tops, silkefibre samt forskellige metervarer. Materialer kan købes på kurset -

20

21 TEKSTUR Kurset er for dig der har lyst til at lære en masse forskellige teknikker til teksture på filtoverfladen. Nogle teknikker bliver lavet og planlagt helt fra starten, andre er manipulation af dit forfiltede materiale. Det er teknikker du kan bruge på alle dine arbejder. Det vil være en fordel at medbringe en symaskine, eller embelisher og selvfølgelig filte nål og måtte/børste. Jeg vil vise dig eksempler på hvordan du kan bruge disse teksture i dine boligtekstiler, beklædninger m.m

22

23 SOMMER KJOLER Vi skal lave lette modeller, både hvad angår kvaliteten men også teknikkerne. Det bliver løsninger med meget stof og ganske lidt uld, men anbragt på de rigtige steder kan den lave smukke desigs, og flotte effekter. Hvis du har lyst, kan vi også få sneget lidt tekstur ind på kjolerne. Vi vil både arbejde i bomuld og silke kvaliteter.

24

25 TASKER Rummelige tasker bygget op om en enkel geometrisk form, vi vil arbejde med skabeloner så du filter tasken i et sammenhængende stykke. Du kan arbejde med forskellige farver på inderside og yderside af tasken. Jeg vil have eksempler på andre typer tasker, så du får masser af inspiration.

26

27 LAMPER Kurset er for dig der har lyst til at lave din egen unikke lampe, vi starter med at designe vores egen skabelon som vil gøre jeres lamper forskellige og induviduelle. Du skal bruge en del uld, så har du rester kan du sagtens medbringe dem og bruge til projektet.

28

29 SKØNNE TYNDE SOMMERKJOLER Super tynde kjoler, jeg vil vise dig enkle metoder til at lave enkle og forskellige design med en meget let oplægnings teknik. Vi vil bruge en masse stof, silke og eller gaze, og en ganske lille mængde merino tops.

30

31 PUDER MED ORGANISKE FORMER Jeg har i mange år været facineret af livet i coralrevene, farverne og formerne er tit noget jeg har brugt som inspiration i mange af mine arbejder, det vil også være det jeg vil trække frem som inspiration på dette kursus. Så vi vil arbejde med at finde teknikkerne der kan udtrykke nogle af de teksturer vi kan finde på billedmaterialet jeg har fundet frem. Weekenden vil blive en stor oplevelse med at kombinere teksturer på kryds og tværs, og få en masse farver i spil.

32

33 VÆGUDSMYKNING Inden kurset vil vi tale sammen om der er et specielt mål på dit billede du gerne vil have, så jeg kan hjælpe dig med at få købt det rigtige mål på rammen, hvis ikke jeg har den hjemme. Jeg har eksempler på både små og store billeder, vægdekorationer. Du vil blive præsenteret for de forskellige teksturere du kan bruge som dekoration på dit billede, samt få en grundig gennemgang af hvordan at lave dem. Efter intro vælger i hver især hvilke teksturer i har lyst at gå videre med, og planlægger jeres arbejde.

34

35 SHIBORI INDFARVNING På dette hold vil vi lave et tørklæde som det du ser her, du vil få brug for en stump kloakrør, som jeg nok skal give dig målene på, dette kan fås i et byggemarked. Grunden til du skal medbringe sådan et er fordi dit tørklæde skal tørre på røret, og det kan godt tage flere dage. Mens tørklæderne indfarves vil jeg have nogle mindre projekter og farve tips du kan prøve af.

36

37 INSPIRATIONS KURSER Jeg har glædet mig til at annoncere mine inspirationskurser igen. Det bliver et mix af indfarvning, beklædning, boligtextiler, lamper, og div. accessories som tørklæder og tasker. Jeg vil ikke love i kan få lavet det hele, MEN... jeg vil love dig, du får en uge fuld af inspiration, med færdige produkter at tage med hjem, og en notes bog som bugner med ideer. Hvis du har en symaskine eller embellisher må du meget gerne tage den med. Ud over basis medbringelisten forest i programmet får i en liste når vi nærmer os.

38

39 BÆLTER På dette kursus vil vi arbejde med bælter, med f.orskellige lommer og udskiftelige dekorationer. Jeg vil vise dig forskellige teksturteknikker, til dekoration. og jeg vil have en masse prøver, med på forskellige overflader, hvor jeg har koblet flere forskellige stofkvaliteter.

40

41 INDFARVNING AF ULD OG SILKEMETERVARER Har du lyst til at lære at indfarve dine råmaterialer til filtning syning eller andet? På dette kursus vil jeg lære dig enkle teknikker til at farve merino tops, silke tops, silke metervare, og nålefilt. Du vil kunne fremstille alle de teknikker jeg viser dig i en saftkoger. Så, alle kan være med. Det vil være indfarvning med flere farver på samme materiale som vil være i focus, da det sikkert for de fleste vil være spørgsmålet om hvordan gør man det så du til en hvis grad kan styre farvernes vandring.

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 FILT KURSER 2017 KATALOGET Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af mine kurser på enten nogle hverdage/weekend,

Læs mere

SaBInE L emire. ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn

SaBInE L emire. ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn SaBInE L emire 365 ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn Til Philip, Florian, Manon og Inès Tak for masser af inspiration 365 ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn er en idé-bog til ting, du enten kan lave til dit barn

Læs mere

Spektrum. Efterårsprogram 2015. the art of textiles & colour. Sun Printing. Transfer. Indfarvning. Shibori. Textiltryk. Lag på lag.

Spektrum. Efterårsprogram 2015. the art of textiles & colour. Sun Printing. Transfer. Indfarvning. Shibori. Textiltryk. Lag på lag. Spektrums Efterårsprogram 2015 Sun Printing Transfer Indfarvning Shibori Textiltryk Lag på lag Art Cloth Procion-MX Uniprint Indigo Reserve Hvid- og farveætse Deconstructed Screen Printing Spektrum the

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing Spektrums Forårsprogram 2016 Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Deconstructed screen printing Hvid- og farveætse Indfarvning Sun printing Shibori Indigo Eco-farvning og -tryk Deconstructed

Læs mere

Et stort tak til min familie og venner for inspiration og særlig tak til Sigrún, Kolbrún og Danni for teknisk støtte og sparring

Et stort tak til min familie og venner for inspiration og særlig tak til Sigrún, Kolbrún og Danni for teknisk støtte og sparring Et stort tak til min familie og venner for inspiration og særlig tak til Sigrún, Kolbrún og Danni for teknisk støtte og sparring GIV KLUDENE NY STIL 26 genbrugsopgaver Elín Arndís Gunnarsdóttir Giv kludene

Læs mere

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-farvning og -tryk. Indigo. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth.

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-farvning og -tryk. Indigo. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Spektrums Efterårsprogram 2016 Eco-farvning og -tryk Indigo Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Deconstructed screen printing Hvid- og farveætse Indfarvning Sun printing Shibori Eco-print

Læs mere

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Farve-lab. Uni print pigment farver og bindere.

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Farve-lab. Uni print pigment farver og bindere. Spektrums Efterårsprogram 2018 Eco-print og -farvning Farve-lab Uni print pigment farver og bindere Procion-MX Textiltryk Rammetryk Blok- og kartoffeltryk Lag på lag Indfarvning Transfer Art Cloth Kirsten

Læs mere

Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth

Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth Spektrums Efterårsprogram 2019 Eco-print og -farvning Procion-MX Textiltryk Blok- og kartoffeltryk Garnfarvning Art Cloth Indfarvning og shibori Eco print af Sameera Kahn Kirsten Lundbergh Kildegårdsvej

Læs mere

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 L.H.F.s Aftenskole - DIN LOKALE AFTENSKOLE Formand: Birthe Jacobsen Skoleleder: Ole Schuldt-Larsen Tlf: 40

Læs mere

Kurser September Juni 2018

Kurser September Juni 2018 Kurser September 2017 - Juni 2018 28/2-15 25/10-14 OBS: Se materialelister til hvert enkelt kursus på quiltefant.dk INDEN du tilmelder dig! Quilt med Linealer 9/9-2017 Det er super-populært at quilte med

Læs mere

KURSUSPLAN Forår 2015

KURSUSPLAN Forår 2015 KURSUSPLAN Forår 2015 Kom på kursus i vores nye kursuslokale på 1.sal med Husqvarna Viking Tribute 140 symaskiner til fri afbenyttelse og få en dejlig oplevelse med herligt samvær og masser af inspiration.

Læs mere

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign.

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign. KURSUSPROGRAM A R B E J D E N D E VÆ R K S T E D EFTERÅR 2014 FORÅR 2015 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære alle kursister og kunder.

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth.

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Spektrums Forårsprogram 2017 Eco-print og -farvning Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Indfarvning Sun printing Shibori - og som noget helt nyt: Kursus i Eco print og komposition med japanske

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. til Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. til Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk Spektrums Forårsprogram 2018 Eco-print og -farvning Procion-MX Textiltryk Blok- og kartoffeltryk Deconstructed Screen printing Lag på lag Indfarvning Farvekartotek Transfer Art Cloth Kirsten Lundbergh

Læs mere

INSPIRATION: Side 1 af 5

INSPIRATION: Side 1 af 5 INSPIRATION: Side 1 af 5 MATERIALER: Merinould ca. 100 g, gazestof eller silke, vandflaske med huller i låget, foerstof (ca. 1,5x3,5 m), snor, håndklæde, sort sæk, sæbe og masser af vand. Tørretumbler

Læs mere

100% kreativ ferie. efterårsferie 10// børn. efterårsferie//10

100% kreativ ferie. efterårsferie 10// børn. efterårsferie//10 børn efterårsferie 10// 100% kreativ ferie efterårsferie//10 Er du også ramt af ugle-mania? Så find nål, tråd og masser af stoffer frem og brug efterårsferien på kreative sysler med ungerne. Vi har samlet

Læs mere

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør Online Magazine april 2011: carmen Overtøj Strik Styling med tilbehør Kære carmen-medlem Selvom det stadig er lidt køligt i vejret, så er der ingen tvivl overhovedet. Foråret er så småt begyndt, og det

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens Røde Kors

VEJLEDNING. Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens Røde Kors VEJLEDNING Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens Røde Kors Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan får vi alle til at føle sig velkomne i Ungdommens

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse Der undervises i håndarbejde på 1-8 klassetrin. Formålet med undervisningen i håndarbejde er, at eleverne ved skabende håndværksmæssigt arbejde

Læs mere

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer Kursusprogram foråret Januar 2013 Hermed fremsendes forårets spændende kursusprogram. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside roskilde@symaskineshoppen.dk eller på tlf. 46 35 12 71. Du er selvfølge altid

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

I NV-900. Indhold: April 2008 Side 1

I NV-900. Indhold: April 2008 Side 1 Indhold: Skærmbillede af NV900 Side 2 Sømme i symaskinen Side 3 Brugen af udjævningsknappen på zigzagfoden J Side 4 Overlocksøm med guide og kantskærer Side 5 Blindsting Side 6 Stretchsøm Side 7 Knaphuller

Læs mere

Nr. Snede og Omegns Husflidsforening

Nr. Snede og Omegns Husflidsforening Lær at sy din egen Bh Instruktør: Merete Hansen lørdag den 7. marts 2020 fra kl. 10.00 til 16.00 søndag den 8. marts 2020 fra kl. 10.00 til 16.00 Pris: 750,00 kr. + materialer efter forbrug Vi begynder

Læs mere

SælSom. Sælskind med varme, sjæl og charme. Hand made by. Lise Kronborg. Lise Kronborg,Tingvej 2, 2.tv., 2300 Kbh. S. Tlf. 40511710 www.saelsom.

SælSom. Sælskind med varme, sjæl og charme. Hand made by. Lise Kronborg. Lise Kronborg,Tingvej 2, 2.tv., 2300 Kbh. S. Tlf. 40511710 www.saelsom. SælSom Sælskind med varme, sjæl og charme Hand made by Lise Kronborg SælSom er håndlavede sælskindsprodukter udført med respekt for skindets naturlige farve og form og kombineret med rene materialer, der

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige

VEJLEDNING. Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige VEJLEDNING Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige

Læs mere

Let design i håndarbejde

Let design i håndarbejde Let design i håndarbejde 40 undervisningsforløb Af Britta Aagaard Thorlann Britta Aagaard Thorlann Let design i håndarbejde 1. udgave, 1. oplag, 2012 2012 Dafolo Forlag og forfatteren Omslag: Lars Clement

Læs mere

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk KURSUSPROGRAM ARBEJDENDE VÆRKSTED EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære kunde. Endnu en patchwork sæson står for

Læs mere

INSPIRATION: Side 1 af 7

INSPIRATION: Side 1 af 7 INSPIRATION: MATERIALER: Uld ca. 30 g i bundfarven samt uld til dekoration, lynlås 20 25 cm, foam til skabelonen, vandflaske med huller i låget, plasticpose, rundstok, sæbe og masser af vand. Jeg bruger

Læs mere

LØRDAG DEN 26. marts 2011

LØRDAG DEN 26. marts 2011 LØRDAG DEN 26. marts 2011 Kære instruktører, ledere, bestyrelsesmedlemmer og andre inviterede. Indbydelse til Landsdelskursus Syd Lørdag den 26. marts 2011 På Kolding Vandrehjem i Kolding. Så er det igen

Læs mere

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK 24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK på Nakskov Bibliotek 24. 25. oktober Kursusforløb i foråret har vist, at der på Lolland findes en fantastisk masse rigtig dygtige strikkere. En fantastisk masse meget

Læs mere

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 Bilag 3 Bilag 3.1 Telefoninterview Telefoninterview med Carsten Munk Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 5 C= Carsten Munk, A= Anne Pedersen, J= Josephine

Læs mere

Flettede tasker. - Trin for trin forklaringer med billeder. Rie Wiberg

Flettede tasker. - Trin for trin forklaringer med billeder. Rie Wiberg Flettede tasker - Trin for trin forklaringer med billeder Inkl.: Sådan laver du tasker Bunde i forskellige størrelser Sæt lynlås i Sy for i Sæt hank på Lukke-klap Taskens størrelse Ternstørrelse Sådan

Læs mere

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap PROGRAM 2014/2015 Din Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap VELKOMMEN Vi byder dig endnu engang velkommen, til en ny sæson med forskellige tilbud, som kan være med til at give

Læs mere

Er du vild med patchwork? Der er masser af sjove projekter, som du kan gå i gang med, og vi har alt det stof, som du skal bruge!

Er du vild med patchwork? Der er masser af sjove projekter, som du kan gå i gang med, og vi har alt det stof, som du skal bruge! Patchwork INSTRUKTION 80411 Er du vild med patchwork? Der er masser af sjove projekter, som du kan gå i gang med, og vi har alt det stof, som du skal bruge! Patchwork er en teknik, hvor det går ud på at

Læs mere

FLERE TIMERS UNDERHOLDNING ANDRE AKTIVITETER

FLERE TIMERS UNDERHOLDNING ANDRE AKTIVITETER FLERE TIMERS UNDERHOLDNING ANDRE AKTIVITETER // Vil du gerne have at dit arrangement strækker sig over flere timer, giver vi her en række forslag til aktiviteter der kan laves før eller efter selve CRIMEbuster

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors VEJLEDNING Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde

Læs mere

Vejledninger vedrørende den etniske stil

Vejledninger vedrørende den etniske stil Vejledninger vedrørende den etniske stil www.mybernette.com Vejledninger vedrørende den etniske stil Etnisk kjole Størrelse one size Du skal bruge: - 2,10 m taftstof rosa (stofbredde mindst 0,9 m) - stofrester

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år.

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. serendipity-folder-200x200-mikkel.indd 1 15-11-2016 11:58:39 HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. Vores tøj er designet med vores Skandinaviske designtraditioner

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

Incl. pakning i Casa de Luxe Shopper

Incl. pakning i Casa de Luxe Shopper 1 Naja Munthe fra den internationalt kendte designvirksomhed præsenterer sin HOME-collection. Kollektionen vil tilføre nordiske hjem et strejf af boheme, og består af smukt og anvendeligt tilbehør til

Læs mere

DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole. Efterår Kurser for mennesker med demens. Kursuskatalog udgave til web 23.6.

DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole. Efterår Kurser for mennesker med demens. Kursuskatalog udgave til web 23.6. DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole Kurser for mennesker med demens Efterår 2019 Kursuskatalog 2019-2 1.udgave til web 23.6.2019 Kurser for mennesker med demens Kurserne laves i et samarbejde

Læs mere

Den store kappeguide 15-01-2003 Feedback: LiveForum, m@liveforum.dk. Den store Kappeside

Den store kappeguide 15-01-2003 Feedback: LiveForum, m@liveforum.dk. Den store Kappeside af 11 08-08-2012 21:07 Den store kappeguide 15-01-2003 Feedback: LiveForum, m@liveforum.dk Den store Kappeside Kapper er nemme at lave, og en af de beklædningsgenstande jeg oftest har blevet spurgt til

Læs mere

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 Laugets Vævekurser Efterår 2014 og forår 2015 VÆVNING for nybegyndere og viderekomne Faglige moduler i skaftevævning i København og Jylland TILMELDING TIL Laugets

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS 2012 2013 KURSER Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson er der i skrivende stund ikke planlagt noget foredrag, men

Læs mere

Kurser September 2015 - Juni 2016

Kurser September 2015 - Juni 2016 Kurser September 2015 - Juni 2016 27/9-14 28/2-15 25/10-14 Ternede kuber -16/4-2016 Lær at sy ternede kuber og arrangér kuberne i et tæppe enten naturalistisk eller i en umulig figur. Du skal bruge en

Læs mere

Skriv for at indtaste tekst

Skriv for at indtaste tekst Velkommen til Samarkand s Efterårs Nyhedbrev. Efteråret står for døren og bladene fyger snart langs gader og stræder, mens jeg sidder herinde i mit arbejdsværelse og syr nye kreationer til vinteren, som

Læs mere

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det!

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! 10 trin til dig fra BaliQuilt, som hjælper dig på vej til at quilte på maskine. BONUS: Tre øvelser til at komme i gang på. Trin nr. 1 tilbehør Der er tilbehør

Læs mere

Hvad er foldebøger? 3 ideer til foldebøger

Hvad er foldebøger? 3 ideer til foldebøger Hvad er foldebøger? En foldebog er helt enkelt en lille bog, som eleven selv folder og udfylder med indhold. Folebøger kan være meget avancerede, men de kan også laves helt simple - som vi giver eksempler

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG MANDAG Springgymnastik Eggeslevmagle Idrætsforening og Oliemøllen tilbyder i samarbejde et hold i springgymnastik. Holdet vil tage udgangspunkt i at man ikke har prøvet det før, så alle kan deltage. Træningen

Læs mere

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj:

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj: Lav selv: lysende julepynt Det skal du bruge Lav et juletræ af karton og få det til at lyse med en lysdiode, et batteri og lidt kobbertape. Følg denne trin-for-trin vejledning og lav lysende julepynt som

Læs mere

Efterår Alle kurser og arrangementer. Kirstens Quilt Kallerupvej 41 Hedehusene

Efterår Alle kurser og arrangementer. Kirstens Quilt Kallerupvej 41 Hedehusene Kurser og arrangementer Efterår 2011 Alle kurser og arrangementer afholdes hos : Kirstens Quilt Kallerupvej 41 Hedehusene Kurser efterår 2011 Aftenkurser Grundkursus i maskinsyning Sy dit eget projekt

Læs mere

Hækling. Krea. lær nem. guide til stockholm. tunesisk. tryl ur om til skab. Knyt de fedeste armbånd. kender du. 10 nye. bedste fra os til dig

Hækling. Krea. lær nem. guide til stockholm. tunesisk. tryl ur om til skab. Knyt de fedeste armbånd. kender du. 10 nye. bedste fra os til dig 10 nye strikmodeller Nr. 2 April - Juli 2015 Kr. 49,95 lær nem macramé Knyt de fedeste armbånd Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration ideer det bedste fra os TASKE MED BRODERI til dig TOP MED BLONDERYG

Læs mere

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim.

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim. Indbydelseskort Send indbydelsekort ud, der er formet som et skjold. Du kan jo lave dem forskellige, så det bliver din gæsts våbenskjold. Det samme mønster skal så gå igen på det store skjold, spændet

Læs mere

VQ2 VQ2. Nu er det kun din fantasi der sætter grænser for din kreativitet.

VQ2 VQ2. Nu er det kun din fantasi der sætter grænser for din kreativitet. VQ2 VQ2 Nu er det kun din fantasi der sætter grænser for din kreativitet. 473 indbyggede sømme Stort arbejdsområde (28,5cm) AHA (automatisk højde justering af trykfoden) Pivot (nålen sænkes mens trykfoden

Læs mere

Vinter w w w. h a s s e l g r e n. d k

Vinter w w w. h a s s e l g r e n. d k Vinter w w w. h a s s e l g r e n. d k w w w. h a s s e l g r e n. d k Kataloget fra Hasselgren er den nye vinterkollektion for 2007/2008. Tøjet kan ses og bestilles via kataloget, men også på vores netshop

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

INSPIRATION: Side 1 af 5

INSPIRATION: Side 1 af 5 - unikarina 2009 INSPIRATION: Side 1 af 5 - unikarina 2009 MATERIALER: Merinould ca. 50 g, vandflaske med huller i låget, bobleplast (ca. 0,75x3,5 m), sæbe og masser af vand. Jeg bruger Urtekram s Universal

Læs mere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere B2b gifts // 2017 // indhold 04 08 06 Gave 1 Køkkenpakke Gave 2 BLACK LABEL puder Gave 3-5 BLACK LABEL frotté 16 12 Gave 6 BLACK LABEL morgenkåbe 14 Gave 7 CRYSTAL bordlamper Gave 8 KIM DAMASKDUG Gå på

Læs mere

Kurser September Juni 2017

Kurser September Juni 2017 Kurser September 2016 - Juni 2017 Frihåndsquilt for begyndere - 10/9-2016 Vi starter fra begyndelsen med at tale om indstilling af maskinen, valg af tråd og nål. Vi laver en række øvelser designet til

Læs mere

SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin

SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin Børnene laver bøger, der er formet som dyr. Som i det her tilfælde en elefant. Hvis man åbner

Læs mere

I spillet sidder to grupper over for hinanden og skiftes til at pege på udfordringer, tale om årsagerne og pege på mulige løsninger.

I spillet sidder to grupper over for hinanden og skiftes til at pege på udfordringer, tale om årsagerne og pege på mulige løsninger. IGLO-STAFETTEN IGLO-stafetten er et spil, der hjælper jer med at finde løsninger på Individ-, Gruppe-, Ledelses- og Organisationsniveau. Alle fire niveauer har nemlig en rolle at spille i håndteringen

Læs mere

NYSKABENDE. indvendigt

NYSKABENDE. indvendigt NYSKABENDE indvendigt Nyskabelser, der giver en ny overlockoplevelse. HUSKYLOCK maskinerne fra HUSQVARNA VIKING er nyskabende hele vejen igennem. De har nye funktioner, som er brugervenlige og giver professionelle

Læs mere

Kurser September Juni 2019

Kurser September Juni 2019 Kurser September 2018 - Juni 2019 OBS: Se materialelister til hvert enkelt kursus på quiltefant.dk INDEN du tilmelder dig! Quilt med Linealer 15/9-2018 Det er super-populært at quilte med linealer og symaskine!

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Design C Ergonomi. Morten Fabricius. - Fleksibel computer mus. 1. O m e r g o n o m i. 2. E k s e m p l e r. 3. F o r s l a g. 4.

Design C Ergonomi. Morten Fabricius. - Fleksibel computer mus. 1. O m e r g o n o m i. 2. E k s e m p l e r. 3. F o r s l a g. 4. Design C Ergonomi Morten Fabricius - Fleksibel computer mus. 1. O m e r g o n o m i 2. E k s e m p l e r 3. F o r s l a g 4. P r o d u k t 03-12- 2 0 1 2 Arbejd dig via informationssøgning frem til en

Læs mere

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER Træt af at høre at opskriften sælges kun sammen med garnet Træt af at opskrifterne aldrig helt ligner den trøje du går rundt og forestiller dig? Træt af at lede og lede

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

skørter... Sommerskønne ı SY SELV BØRNETØJ

skørter... Sommerskønne ı SY SELV BØRNETØJ Design og tekst: Pernille Albers Foto: Skovdal og Skovdal Se læserservice side 73 Sommerskønne skørter... Vi har lavet en lille, lækker børnetøjskollektion, som er let at sy. Og børnene vil elske disse

Læs mere

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet.

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet. Side 12 GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet får du: 10 % rabat på kurser dog ikke på materialeudgifter Stemmeret på den årlige generalforsamling Modtagelse af kursusprogram

Læs mere

KURSUSPROGRAM. SPEICH DESIGN Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk VIGTIGE DATOER 2012. www.speichdesign.

KURSUSPROGRAM. SPEICH DESIGN Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk VIGTIGE DATOER 2012. www.speichdesign. VIGTIGE DATOER 2012 Lørdage kl. 10.00 14.00 Når der er Arbejdende Værksted er undervisningen gratis. Gennemgangen tager ca. 15 20 min. Det viste vil blive gennemgået utallige gange i tiden 10.00 14.00.

Læs mere

juli & okt Tisvilde Højskole

juli & okt Tisvilde Højskole 18. - 22. juli & 24. - 28. okt. 2016 Tisvilde Højskole Strikke Stafetten 18. - 22. juli 2016 Ankomst kl. 11, afrejse kl. 14. Pris kr. 3.495,- inkl. fuld forplejning. Undervisere: Heidi Nymann og Charlotte

Læs mere

Tag på markeder med PØ

Tag på markeder med PØ Tag på markeder med PØ Markedstid er festtid! Lokale høst-, og havemarkeder, grønne-, mad-, og demokratifestivaler byder op til samtale, smagsoplevelser og inspiration. Det er der, hvor have- og økologifolket

Læs mere

Sy et sted til leg & hygge

Sy et sted til leg & hygge 2 INSTRUKTION Sy et sted til leg & hygge Mange børn ønsker sig sit eget gemmested, og du opfylder nemt ønsket ved at sy et Tipitelt til børneværelset! Det bliver ekstra hyggeligt med masser af puder i

Læs mere

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver Det Danske Spejderkorps giver alle ledere en ambitiøs lederuddannelse Hvad er ambitiøs lederuddannelse Interview med ledere Gode spørgsmål at diskutere Ambitiøs lederuddannelse 01 Ambitiøs lederuddannelse

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Udklipshedebo. På de næste sider i hæftet kan du se, hvordan du selv kan lære at sy udklipshedebo.

Udklipshedebo. På de næste sider i hæftet kan du se, hvordan du selv kan lære at sy udklipshedebo. Udklipshedebo Omkring 1850 udvikles udklipshedebo. Syerskerne klippede nu huller på tværs af trend og islæt. Hullerne blev udfyldt med kniplingssyning og udgjorde kernen i motiverne. I omvendt udklipshedebo

Læs mere

FURBRELLA 8. marts 2012. Elev: Charlotte Troldtoft Pedersen. Eksamens nr. 1. S. 1

FURBRELLA 8. marts 2012. Elev: Charlotte Troldtoft Pedersen. Eksamens nr. 1. S. 1 Elev: Charlotte Troldtoft Pedersen Eksamens nr. 1. S. 1 Indhold: Side: Forord. 3. Ideoplæg. 3. Virksomhedsbeskrivelse. 3. Arbejdstegning. 4. Inspiration/produkt præsentation. 5. Modelkort. 6. Målskema.

Læs mere

Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk

Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk KURSUSPROGRAM VIGTIGE DATOER 2015 A R B E J D E N D E ISSUE 12 Vi afholder Arbejdende Værksted: Første lørdag i hver måned fra kl. 10.00-14.00 VÆ R K S T E D EFTERÅR 2015 FORÅR 2016 Undervisningen er gratis.

Læs mere

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum

Det har vi hos Jeva. Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Læs mere i kataloget. Ekstra stort madkasserum Har du tænkt på, hvordan den nye skolereform påvirker kravet til en skoletaske? Det har vi hos Jeva Læs mere i kataloget Ekstra stort madkasserum 2015 Beginners 313-77 Vores madkasserum er store og isolerede,

Læs mere

At fejle, gå i stå og komme videre er kernen i vores aktiviteter

At fejle, gå i stå og komme videre er kernen i vores aktiviteter Introduktion: vi leger os klogere på verden Dette er at af flere maker kits, som skal bidrage til at gøre viden mere håndgribelig og forståelig ved at tænke med hænderne. Gennem legen får eleverne en hands-on

Læs mere

BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, AF TRIKOTAGE

BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, AF TRIKOTAGE Kapitel 61 BEKLÆDNINGSGENSTANDE OG TILBEHØR TIL BEKLÆDNINGSGEN- STANDE, AF TRIKOTAGE Bestemmelser 1. Dette kapitel omfatter kun konfektionerede varer af trikotage. 2. Dette kapitel omfatter ikke: a) Varer

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Af Bo. Stenmagle Skole, Sorøvej 37, 4295 Stenlille kommune, tlf: 57805130, e-mail: KIJ@stenlille.dk, hjemmeside: www.stenmagleskole.

Af Bo. Stenmagle Skole, Sorøvej 37, 4295 Stenlille kommune, tlf: 57805130, e-mail: KIJ@stenlille.dk, hjemmeside: www.stenmagleskole. Af Bo Fra vores egen verden. 3. generation Stenmagle Skole får ny lærer om 25 år, hvis alt går som det plejer. Vi siger velkommen til verden til Mille, tillykke til mor Tine (og også lidt til bedstefar

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg SpecialKøbmanden.dk Kagekurser efterår 2012 Viborg Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere de mest

Læs mere

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding Hvem Siden foråret 2003 har skolen været drevet af Charlotte Wiegand. Charlotte er uddannet beklædningsformgiver og har tidligere undervist på Tekstilskolen i Holte, Teknisk skole i Ishøj og Håndarbejdets

Læs mere

SAMARKAND NYHEDSBREV SOMMER 2019

SAMARKAND NYHEDSBREV SOMMER 2019 SAMARKAND NYHEDSBREV SOMMER 2019 I år, havde jeg faktisk ingen forårsvarer, da jeg først tog til Indien sent i Marts og jeg var først hjemme igen efter påske. Jeg skulle så fotografere alle mine nye hjembringelser

Læs mere

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere.

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. 4H Ledelse, Aktiviteter & Rollespil Fra fredag den 22. februar kl. 17.30 til lørdag den 23. februar 2008 kl. 16.45 2008 på Køge Vandrerhjem. Program for

Læs mere

og Stencils HANS CHRISTIAN ANDERSEN Kataloget indeholder de mange H. C. Andersen skabeloner, der findes. Og lidt inspiration til kreativ leg.

og Stencils HANS CHRISTIAN ANDERSEN Kataloget indeholder de mange H. C. Andersen skabeloner, der findes. Og lidt inspiration til kreativ leg. N SIG E D SK N DA LLZ DESIGN Skabeloner og stencils HANS CHRISTIAN ANDERSEN Kataloget indeholder de mange H. C. Andersen skabeloner, der findes. Og lidt inspiration til kreativ leg. Du kan bruge skabelonerne

Læs mere

Velkommen I Dagplejen

Velkommen I Dagplejen Velkommen I Dagplejen Dorrith Glibstrup Skovvejen 23 6064 Jordrup Mobil nr. 4016 9267 Åbningstider: Man-tors 6.45-16.30 Fredag 6.45-15.45 Jeg hedder Dorrith Glibstrup og er født i 1962. Jeg har været dagplejer

Læs mere

Holdet består af 5-7 deltagere, så du får rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi fokuserer på det, som du har brug for at dykke ned i.

Holdet består af 5-7 deltagere, så du får rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi fokuserer på det, som du har brug for at dykke ned i. Facebook, del 1 - Teknik og funktioner på Facebook og Instagram Har du oprettet en virksomhedsside på Facebook, men mangler du overblik over, hvilke muligheder det sociale medie egentlig rummer? Og vil

Læs mere

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250 B, 8210 Århus V, tlf:. 86 15 12 87 www.specialkoebmanden.dk

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250 B, 8210 Århus V, tlf:. 86 15 12 87 www.specialkoebmanden.dk SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250 B, 8210 Århus V, tlf:. 86 15 12 87 www.specialkoebmanden.dk Kagekurser efterår 2011 i Århus. Cup Cakes: Dekoration med whipped icing (glasur), og fondant blomster.

Læs mere

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole Uge Emne Trinmål for faget Læringsmål for emnet 48-51 52 1 2-12 IT og broderi Evt. opstart på strik af sutsko se uge 2. Sy, strikke og væve symaskinekørekort, der bliver til en brugsting. Strikke et par

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 Overordnet formål med Håndværk og Design. På 4., 5. og 6., 7. klassetrin arbejder vi med Håndværk og Design. I 4. klasse inkluderer faget også et kvartalsforløb

Læs mere

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 1 Uddannelses Program 2015 Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 2 En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det

Læs mere

Stoledesign et undervisningsforløb i håndværk og design 5. klassetrin

Stoledesign et undervisningsforløb i håndværk og design 5. klassetrin Stoledesign et undervisningsforløb i håndværk og design 5. klassetrin Det følgende er en skematisk fremstilling af et undervisningsforløb afviklet på Absalons Skole i efteråret 2014. Forløbet blev til

Læs mere