Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg"

Transkript

1 Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

2 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik 2 3 Valg af medlemmer til Bestyrelsen for Midttrafik 4 4 Repræsentantskabets forretningsorden 6 5 Eventuelt 7

3 1 1. Valg af dirigent Sagsfremstilling Administrationen foreslår Midttrafiks hidtidige bestyrelsesformand, Hans Bang-Hansen, som dirigent under det konstituerende møde i repræsentantskabet for Midttrafik. Direktøren indstiller, at Hans Bang-Hansen vælges om dirigent.

4 2 2. Orientering om Midttrafik Resumé Administrationen orienterer om Midttrafik og arbejdet i Repræsentantskabet for Midttrafik. Sagsfremstilling Midttrafik er et trafikselskab dannet på grundlag af Lov om Trafikselskaber. Administrationen gør opmærksom på, at regeringen i december 2017 vedtog ny Lov om Trafikselskaber. Midttrafiks vedtægter vedlægges, hvori der beskrives de grundlæggende opgaver, som Midttrafik skal løse. Desuden fremgår det, hvordan repræsentantskabet og bestyrelsen for Midttrafik træffer beslutninger. Ifølge loven og Midttrafiks vedtægter, er repræsentantskabets rolle at godkende byrdefordelingen for det kommende års budget. Bestyrelsen har derudover hidtil ønsket at inddrage repræsentantskabet i drøftelse af en række væsentlige indsatser på forskellige områder../. Administrationen har udarbejdet vedlagte "Orientering til Repræsentantskabet om arbejdet", hvor det bl.a. fremgår, hvilke emner repræsentantskabet hidtil har beskæftiget sig med, samt en kort beskrivelse af rammerne for møderne i repræsentantskabet. Der vedlægges desuden: Midttrafiks vedtægt Midttrafiks strategiplan Årsrapport for 2016 Bestyrelsen behandler på sit konstituerende møde 18. januar 2018 administrationens forslag til mødedatoer i To af møderne vil finde sted samtidig med repræsentantskabsmøder. Repræsentantskabet vil i forbindelse med udsendelsen af beslutningsprotokol for mødet blive orienteret om, hvilke mødedatoer bestyrelsen beslutter. Repræsentantskabets møder Ifølge loven og Midttrafiks vedtægter, er repræsentantskabets rolle at udpege medlemmer til bestyrelsen for Midttrafik samt at godkende byrdefordelingen for det kommende års budget. Bestyrelsen i Midttrafik har derudover i den forgangne valgperiode ønsket at inddrage Repræsentantskabet i drøftelser af væsentlige områder i Midttrafik, fx udvikling af den kollektive trafik. Bl.a. har flexturproduktet, miljøtiltag, oplæg om principper for fremtidig kommunal og regional kollektiv trafik, den kommende trafikplan og mobilitetsydelser bredt forstået været drøftet.

5 3 Repræsentantskabet for Midttrafik har i den seneste valgperiode afholdt møder to gange om året. Ud over aktuelle temaer, har direktøren på mødet i foråret aflagt beretning og orienteret om regnskabet for det foregående år. Efterårsmødet har haft som fast punkt, at byrdefordelingen mellem kommunerne og regionen for det kommende budgetår er blevet godkendt. Den nyvalgte bestyrelse fastlægger mødeplan for repræsentantskabet, og bestyrelsen vil også fastlægge emner til de enkelte møder, når disse nærmer sig. Rammerne for møderne Repræsentantskabet skal ved sin tiltræden underskrive forretningsordenen for Repræsentantskabet. Af den fremgår det bl.a., at møder indkaldes med fire ugers varsel, hvor emner til dagsordenen kan meddelelse bestyrelsesformanden. På møderne vælges en dirigent, som forestår møderne. Der laves referat og beslutningsprotokol af møderne, som sendes til mødedeltagerne og kommunerne, og beslutningsprotokollen offentliggøres på Midttrafiks hjemmeside. Medlemmer af Repræsentantskabet er berettiget til diæter for mødedeltagelse efter Statens takster, og der udbetales kørselsgodtgørelse i forbindelse med møderne ligeledes efter Statens takster. Medlemmer af bestyrelsen kan vælge at få vederlag, hvorved de fravælger muligheden for diæter i forbindelse med møder i repræsentantskabet. Midttrafik udbetaler kompensation for tabt arbejdsfortjeneste i forbindelse med møder i repræsentantskabet, hvis medlemmet er berettiget til dette i forbindelse med møder i den kommunalbestyrelse, som vedkommende repræsenterer. Medlemmerne af repræsentantskabet skal oplyse cpr-nummer til Midttrafik, da diæter m.m. udbetales til NEM-konto og indberettes til SKAT. Diæter, vederlag, kørselsgodtgørelse m.m. til medlemmer af repræsentantskabet og bestyrelsen for Midttrafik afregnes via en månedlig lønudbetaling. Meddelelse om udbetaling gives via lønseddel til E-boks. Direktøren indstiller, at Repræsentantskabet tager orienteringen til efterretning. Bilag Bilag 1 - Midttrafiks vedtægter Bilag 2 - Midttrafiks strategiplan Bilag 3 - Årsrapport 2016 Bilag 4 - Orientering om repræsentantskabets møder

6 4 3. Valg af medlemmer til Bestyrelsen for Midttrafik Resumé Repræsentantskabets medlemmer skal udpege 6 medlemmer af bestyrelsen for Midttrafik samt 6 suppleanter for disse medlemmer. Sagsfremstilling Repræsentantskabet for Midttrafik skal ifølge vedtægterne udpege 6 medlemmer og 6 suppleanter til bestyrelsen for Midttrafik. De relevante dele af Midttrafiks vedtægter lyder således: 8. Repræsentantskabet består af 1 medlem fra hver deltagende kommune. Medlemmet vælges af og blandt hver af de deltagende kommuners kommunalbestyrelser. 9. Valg til repræsentantskabet sker for kommunalbestyrelsens funktionsperiode. Mandaterne vedvarer, indtil valg af nye medlemmer har fundet sted. Funktionsperioden for kommunale repræsentanter, der repræsenterer en ø-kommune, ophører, hvis en ø- kommune ikke længere deltager i selskabet. Stk. 2. Det første repræsentantskabs funktionsperiode regnes fra den 1. januar Repræsentantskabet udpeger de kommunale repræsentanter til selskabets bestyrelse ved forholdstalsvalg efter bestemmelsen i 24, stk. 3, i lov om kommunernes styrelse, jf. dog stk. 2. Er en kommunal repræsentant fra en ø-kommune, der ikke længere deltager i selska-bet, udpeget til selskabets bestyrelse, udtræder denne af bestyrelsen. Den gruppe inden for repræsentantskabet, der har udpeget den kommunale repræsentant fra ø-kommunen, udpeger en ny kommunal repræsentant til selskabets bestyrelse ved repræsentantens udtræden. Stk. 2. Det medlem af repræsentantskabet, der er udpeget af kommunalbestyrelsen i den kommune, der yder det største årlige tilskud til selskabets finansiering, deltager ikke i ud-pegningen efter stk. 1. Ved udpegningen skal de senest foreliggende, endeligt godkendte kommunale regnskaber lægges til grund for afgørelsen af, hvilken kommune der yder det største tilskud. Ved efterfølgende udpegninger skal de senest foreliggende, endeligt godkend-te kommunale regnskaber i de deltagende kommuner lægges til grund for afgørelsen af, hvil-ken kommune der yder det største tilskud. 14. Selskabet ledes af en bestyrelse på 9 medlemmer, heraf 2 udpeget af og blandt regionsrådet, 1 udpeget af og blandt kommunalbestyrelsen i den kommune, der yder det største årli-ge tilskud til selskabets finansiering, jf. 10, stk. 2, og 6 udpeget af og blandt repræsentant-skabet, jf For hvert bestyrelsesmedlem vælges efter 14 en suppleant. Suppleanten indtræder i alle tilfælde af medlemmets forfald.

7 5 16. Valg til bestyrelsen sker for kommunalbestyrelsens og regionsrådets funktionsperiode. Mandaterne vedvarer, indtil nyvalg har fundet sted. Funktionsperioden for kommunale repræ-sentanter, der repræsenterer en ø-kommune, ophører, hvis en ø- kommune ikke længere er deltagende i selskabet, jf. 10, stk. 1. Stk. 2. Den første bestyrelses funktionsperiode regnes fra den 1. januar Bestyrelsen vælger selv blandt sine medlemmer en formand og 2 næstformænd. Repræsentantskabets medlemmer Midttrafiks administration har modtaget meddelelse fra kommunerne om, at følgende er medlemmer af Repræsentantskabet for Midttrafik i valgperioden I de tilælde kommunerne ikke har fremsendt oplysninger herom, har administrationen fundet oplysningerne på kommunens hjemmeside. Medlemmerne af repræsentantskabet er stemmeberettigede i forhold til valg af medlemmer til Bestyrelsen og suppleanter herfor. Dog er Aarhus Kommunes medlem som nævnt ikke stemmeberettiget, da hun er direkte udpeget til Bestyrelsen af Aarhus Kommune. Favrskov Kommune Hedensted Kommune Herning Kommune Holstebro Kommune Horsens Kommune Ikast-Brande Kommune Lemvig Kommune Norddjurs Kommune Odder Kommune Randers Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Silkeborg Kommune Skanderborg Kommune Skive Kommune Struer Kommune Syddjurs Kommune Viborg Kommune Århus Kommune Niels Flade Nielsen Torsten Sonne Petersen Joan Hansen Klaus Flæng Michael Nedersøe Simon Vanggaard Nielsen Steffen H. Damsgaard Mads Nikolajsen John Rosenhøj Claus Omann Jensen Hans Østergaard Hans Okholm Claus Leick Anders Bøge Niels Viggo Lynghøj Claus Wistoft Johannes F. Vesterby Liv Gro Jensen Til orientering har Region Midtjylland udpeget Claus Kjeldsen og Arne Lægaard som regionens to medlemmer af Bestyrelsen for Midttrafik. Direktøren indstiller, at repræsentantskabet udpeger 6 medlemmer af Bestyrelsen for Midttrafik blandt repræsentantskabets medlemmer ved forholdstalsvalg efter bestemmelsen i 24, stk. 3, i lov om kommunernes styrelse. at repræsentantskabet udpeger personlige 6 suppleanter for medlemmerne af bestyrelsen for Midttrafik blandt repræsentantskabets medlemmer ved forholdstalsvalg efter bestemmelsen i 24, stk. 3, i lov om kommunernes styrelse.

8 6 4. Repræsentantskabets forretningsorden Resumé Administrationen fremlægger forslag til forretningsorden for Repræsentantskabet. Sagsfremstilling./. Administrationen har vedlagt "Forretningsorden for Repræsentantskabet for Midttrafik". Forslaget bygger på den hidtidige forretningsorden, senest revideret i november Bemærk at udsendelse af materiale til møderne vil ske med elektronisk post, og repræsentantskabsmedlemmerne vil fremadrettet også have mulighed for at tilgå det elektroniske dagsordenssystem. Repræsentantskabet skal ved sin godkendelse underskrive forretningsordenen. Direktøren indstiller, Forslaget til Forretningsorden for Repræsentantskabet for Midttrafik godkendes. Bilag Bilag 1 - Forretningsorden for Repræsentantskabet for Midttrafik

9 7 5. Eventuelt

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand og næstformænd

Læs mere

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK gældende fra 1. januar 2016

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK gældende fra 1. januar 2016 VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK gældende fra 1. januar 2016 Præambel Region Midtjylland etablerer med virkning fra 1. januar 2007 et trafikselskab, der dækker Aarhus Kommunes, Silkeborg Kommunes,

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand

Læs mere

1. Selskabets navn er Midttrafik. Stk. 2. Selskabets hjemsted er i Århus Kommune, og selskabet har en afdeling i Videbæk i Ringkøbing-Skjern

1. Selskabets navn er Midttrafik. Stk. 2. Selskabets hjemsted er i Århus Kommune, og selskabet har en afdeling i Videbæk i Ringkøbing-Skjern VEDTÆGTER FOR TRAFIKSELSKABET I REGION MIDTJYLLAND Godkendt af Midttrafiks repræsentantskab 5. januar 2007 Godkendt af Trafikstyrelsen 5. september 2007 Præambel Region Midtjylland etablerer med virkning

Læs mere

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK gældende fra XX. XX 2016

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK gældende fra XX. XX 2016 Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 15. august 2016 0-3-3-07 Thomas D. Mikkelsen tdm@midttrafik.dk 8740 8364 Opdaterede vedtægter for Midttrafik VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK gældende

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

Pkt. Tekst Side. 1 Valg af dirigent 1

Pkt. Tekst Side. 1 Valg af dirigent 1 Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 4. november 2011 kl. 11.00 Ferskvandscenteret, Vejlsøhus, lokale 1.09, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg

Læs mere

Bilagssamling til Åben dagsorden til møde i Bestyrelsen for Midttrafik den 18. januar 2018 kl Søren Højmarks Vej Højbjerg

Bilagssamling til Åben dagsorden til møde i Bestyrelsen for Midttrafik den 18. januar 2018 kl Søren Højmarks Vej Højbjerg Aarhus, 11. januar 2018 Bilagssamling til Åben dagsorden til møde i Bestyrelsen for Midttrafik den 18. januar 2018 kl. 10.30 Søren Højmarks Vej 3 8270 Højbjerg VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MIDTTRAFIK gældende

Læs mere

Bilagsoversigt. 3 Udpegning af repræsentant til Letbanen i Østjylland. 4 Mødekalender 2014

Bilagsoversigt. 3 Udpegning af repræsentant til Letbanen i Østjylland. 4 Mødekalender 2014 Bilagsoversigt Pkt. Dagsordensoverskrift og bilagstitler (klik på bilagstitlen) 1 Konstituering af bestyrelsesformand og næstformænd 1. Midttrafiks vedtægter 2 Udpegning af medlemmer til bestyrelsen for

Læs mere

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse

Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Vedtægter for SF Midtjylland, samt Øst- og Vestjyllands storkredse Gældende pr. 29. april 2017. 1. Navn. Stk. 1. Organisationens navn er SF Region Midtjylland/SF Vestjyllands Storkreds og SF Østjyllands

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR TRAFIKSELSKABET I REGION MIDTJYLLAND

Forslag til: VEDTÆGTER FOR TRAFIKSELSKABET I REGION MIDTJYLLAND Version udsendt til høring i kommunerne Forslag til: VEDTÆGTER FOR TRAFIKSELSKABET I REGION MIDTJYLLAND (S) = fra standardvedtægt udstedt af Trafikministeriet, i øvrigt markeret med kursiv. (FU) = fra

Læs mere

DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.:

DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.: DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9 Torsdag den 18. januar 2018 kl. 16.00 18.00 Sags nr.: 201801-18107 Deltagere: Morten Andersen, Nordfyn Anders W. Berthelsen, Odense

Læs mere

<z> movia VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA. alle udgifter forbundet med selskabets drift af færgeruten. Præambel

<z> movia VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA. alle udgifter forbundet med selskabets drift af færgeruten. Præambel movia VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA Præambel Region Hovedstaden og Region Sjælland samt samtlige kommuner i de to regioner, bortset fra Bornholms Regionskommune etablerer med virkning fra 1. januar

Læs mere

Ledelsesinformation - Bilag Pladsoversigt Rammeaftale Totale antal dag og døgn pladser Driftsherre Dag Døgn Dag Døgn

Ledelsesinformation - Bilag Pladsoversigt Rammeaftale Totale antal dag og døgn pladser Driftsherre Dag Døgn Dag Døgn Ledelsesinformation - Bilag Pladsoversigt Totale antal dag og døgn pladser Favrskov kommune 142 181 142 160 Hedensted kommune - 38 - - Herning Kommune 1.004 451 780 310 Holstebro kommune 756 464 736 402

Læs mere

VALGPROCEDURE. - ved elektronisk valg i PLO-Midtjylland (PLO-M) PLO-Midtjylland Sagsnr PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION

VALGPROCEDURE. - ved elektronisk valg i PLO-Midtjylland (PLO-M) PLO-Midtjylland Sagsnr PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION PLO-Midtjylland VALGPROCEDURE - ved elektronisk valg i PLO-Midtjylland (PLO-M) PLO-Midtjylland 15-9-2014 Sagsnr. 2014-5591 Tidspunkt for valg PLO-M tager ved hvert valg

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægter for organisering af trafikselskaber (standardvedtægt)

Bekendtgørelse om vedtægter for organisering af trafikselskaber (standardvedtægt) Bekendtgørelse om vedtægter for organisering af trafikselskaber (standardvedtægt) I medfør af 2, stk. 5, i lov om trafikselskaber, jf. lovbekendtgørelse nr. 323 af 20. marts 2015 og efter forhandling med

Læs mere

Trafikselskabet Fynbus Vedtægter 20. december 2006

Trafikselskabet Fynbus Vedtægter 20. december 2006 Præambel Region Syddanmark etablerer med virkning fra 1. januar 2007 et trafikselskab, der dækker Ny Assens Kommune, Faaborg-Midtfyns Kommune, Kerteminde Kommune, Langelands Kommune, Ny Middelfart Kommune,

Læs mere

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA gældende fra 1. januar 2016

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA gældende fra 1. januar 2016 VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA gældende fra 1. januar 2016 Præambel Region Hovedstaden og Region Sjælland samt samtlige kommuner i de to regioner, bortset fra Bornholms Regionskommune etablerer med

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. november 2014 kl NU Park, Nupark Holstebro Åben dagsorden til mødet i kl. 10.00 NU Park, Nupark 51 7500 Holstebro Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Budget 2015 2 3 Godkendelse af byrdefordelingen for 2015 5 4 Temadrøftelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AOF CENTER MIDTJYLLAND

VEDTÆGTER FOR AOF CENTER MIDTJYLLAND VEDTÆGTER FOR AOF CENTER MIDTJYLLAND 1 NAVN 1.1 Centerets navn er AOF Center Midtjylland (AOF MIDT). 2 HJEMSTED 2.1 Centerets dækningsområde er Region Midtjylland og gennemfører aktiviteter i kommunerne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AOF CENTER MIDTJYLLAND. 1.1 Centerets navn er AOF Center Midtjylland (AOF MIDT), og er en forening i henhold til folkeoplysningsloven.

VEDTÆGTER FOR AOF CENTER MIDTJYLLAND. 1.1 Centerets navn er AOF Center Midtjylland (AOF MIDT), og er en forening i henhold til folkeoplysningsloven. VEDTÆGTER FOR AOF CENTER MIDTJYLLAND 1 NAVN 1.1 Centerets navn er AOF Center Midtjylland (AOF MIDT), og er en forening i henhold til folkeoplysningsloven. 2 HJEMSTED 2.1 Centerets dækningsområde er følgende

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.4.15 30.6.15 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Midtjysk Turisme

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Midtjysk Turisme Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Midtjysk Turisme 1 Navn og hjemsted Fondens navn er MIDTJYSK TURISME Fondens hjemsted er XXXX Kommune 2 Stifter Region Midtjylland 3 Formål Fondens formål er aktivt

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægter for organisering af trafikselskaber (standardvedtægt)

Bekendtgørelse om vedtægter for organisering af trafikselskaber (standardvedtægt) Bekendtgørelse nr. 0 Bekendtgørelse om vedtægter for organisering af trafikselskaber (standardvedtægt) I medfør af 2, stk. 5, i lov nr. 582 af 24. juni 2005 om trafikselskaber, fastsættes: 1. For de trafikselskaber

Læs mere

Byrdefordelingen i regnskab 2017

Byrdefordelingen i regnskab 2017 Bilagssamling til regnskab 2017 Byrdefordelingen i regnskab 2017 Godkendt på bestyrelsesmødet 16. maj 2018 CVR nummer: 29943176 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Midttrafiks Byrdefordeling 4 Busudgifter

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.1.16 31.3.16 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Om Region Midtjylland

Om Region Midtjylland Om Region Midtjylland Regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen Informationsmøde for regionsrådskandidater den 9. maj 2017 www.regionmidtjylland.dk Danmark med regioner Region Nordjylland 0,6 mio. Region

Læs mere

Revideret budget 2011 for handicapkørsel, KAN-kørsel samt Trafikselskabet

Revideret budget 2011 for handicapkørsel, KAN-kørsel samt Trafikselskabet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 20. januar 2011 1-21-3-09 Tine Jørgensen tij@midttrafik.dk 8740 8205 Revideret budget 2011 for handicapkørsel, KAN-kørsel samt Trafikselskabet Bestyrelsen for

Læs mere

Vedtægt for Sydtrafik

Vedtægt for Sydtrafik Vedtægt for Sydtrafik Vedtægt for Sydtrafik Region Syddanmark har med virkning fra 1. januar 2007 etableret Sydtrafik som et fælleskommunalt trafikselskab, der geografisk dækker Aabenraa, Billund, Esbjerg,

Læs mere

Vedtægt af 1. januar 2007

Vedtægt af 1. januar 2007 1 UDKAST TIL Vedtægt af 1. januar 2007 (udkast 26. oktober 2006 HCB) 2 * er ud over udkast til standardvedtægten Vedtægt for Sydtrafik Præambel Region Syddanmark etablerer med virkning fra 1. januar 2007

Læs mere

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. november 2012 1-00-3-12 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

REFERAT FYNBUS BESTYRELSE. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.:

REFERAT FYNBUS BESTYRELSE. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 18. januar 2018 kl Sags nr.: REFERAT FYNBUS BESTYRELSE Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9 Torsdag den 18. januar 2018 kl. 16.00 18.00 Sags nr.: 201801-18107 Deltagere: Morten Andersen, Nordfyn Poul Andersen, Region Syddanmark Bo Libergren,

Læs mere

K K R M I D T J Y L L A N D

K K R M I D T J Y L L A N D D AG SORDEN 2018 K K R M I D T J Y L L A N D Dato: 17-05-2018 14:00 Sted: Gl. Skovridergaard Marienlundsvej 36 8600 Silkeborg Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati.

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Vedtægt for Sydtrafik

Vedtægt for Sydtrafik Vedtægt for Sydtrafik Vedtægt for Sydtrafik Region Syddanmark har med virkning fra 1. januar 2007 etableret Sydtrafik som et fælleskommunalt trafikselskab, der geografisk dækker Aabenraa, Billund, Esbjerg,

Læs mere

Bruttohonorar i kr., faste priser (2016-PL) Kvartal. 2. Kvartal. 2. Kvartal. 4.

Bruttohonorar i kr., faste priser (2016-PL) Kvartal. 2. Kvartal. 2. Kvartal. 4. Udvikling i udgifter til fysioterapi og vederlagsfri fysioterapi i Region Midtjylland 2015-2016, svis (Opdatering ift. praksisplan side 19, figur 2) Bruttohonorar i 000 kr., faste priser (2016-PL) 70.000

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Aftale. om ændring af vedtægterne for ESØ 90 I/S. mellem. Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune

Aftale. om ændring af vedtægterne for ESØ 90 I/S. mellem. Ringkøbing-Skjern Kommune og Varde Kommune VOJENS Rådhuscentret 21 DK 6500 Vojens Tlf. 74542156 Fax: 74590524 mail@bergadvokater.dk www.bergadvokater.dk Dato 23. august 2013 Sag nr. 14-38723 Advokat Bjarne L. Ditlevsen bld@bergadvokater.dk Aftale

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej Horsens Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 9. maj 2014 kl. 13.00 Hotel Scandic, Bygholm Park Schüttesvej 6 8700 Horsens Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Beretning

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol

Beredskabskommissionen Beslutningsprotokol Beredskabskommissionen sprotokol 06-12-2017 10:00 Brandstationen Viborg, Industrivej 3 Afbud fra:. Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden...3 2 (Offentlig) Budgetopfølgning per 30.09.2017...4

Læs mere

DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 13. september 2018 kl Sags nr.

DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9. Torsdag den 13. september 2018 kl Sags nr. DAGSORDEN FYNBUS REPRÆSENTANTSKAB Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9 Torsdag den 13. september 2018 kl. 16.00-18.00 Sags nr.: 2018008-20066 Repræsentantskabsmedlemmer: Morten Andersen, Nordfyn Leif Rothe

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 8. maj 2015 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 8. maj 2015 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 8. maj 2015 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Beretning og regnskab for

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 21. maj 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Bestyrelsesformandens beretning

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE Kapitel 1 Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver 1. Det Lokale Beskæftigelsesråd skal rådgive kommunen og skal samordne og

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

K K R M I D T J Y L L A N D

K K R M I D T J Y L L A N D D AG SORDEN TIL KONSTITUERENDE M ØDE 2010 K K R M I D T J Y L L A N D Dato: 21. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Silkeborg, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg KL s mission Varetage demokratisk styrede

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Uddrag for kommissorium Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ikast-Brande har i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium.

for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1 Foreningens navn er MedTech Innovation Consortium. Advokatpartnerselskab Bilag 1 til indkaldelse af 28. november 2014 Martin Lavesen Advokat 28. november 2014 J.nr. 295061-BHA VEDTÆGTER for FORENINGEN MEDTECH INNOVATION CONSORTIUM 1. Navn og binavn 1.1

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 25. maj 2010 1-00-2-10 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 21.

Læs mere

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden

INDSTILLING. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden INDSTILLING 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne for Hovedstadens Beredskab 9.1 vedtage en forretningsorden for sit virke. Indstilling Det indstilles,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat

Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik. Referat Dato: 13. september 2016 Initialer: kit Repræsentantskabsmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 9. september 2016 kl. 14.30 15.30 Sted: Hotel Skibelund Krat, Skibelund Krat 4, 6600 Vejen Medlemmer:

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2013 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-10.45. Rabih Azad-Ahmad og Torben Nørregaard var

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

4. Håndtering af tjenestemandspensioner

4. Håndtering af tjenestemandspensioner 6 1-20-2-11 4. Håndtering af tjenestemandspensioner Resumé Administrationen fremlægger forslag til håndtering af tjenestemandspensionen for tjenestemænd ansat ved Midttrafik. Sagsfremstilling Ved dannelsen

Læs mere

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne.

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. vedtaget på repræsentantskabsmødet den 29. april 2015 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

~ 1 ~ STANDARDFORRETNINGSORDEN FOR INTEGRATIONSRÅD. Kapitel 1

~ 1 ~ STANDARDFORRETNINGSORDEN FOR INTEGRATIONSRÅD. Kapitel 1 ~ 1 ~ STANDARDFORRETNINGSORDEN FOR INTEGRATIONSRÅD Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet har til formål at medvirke til, at kommunalbestyrelsens integrationsindsats er effektiv

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

NOTAT. Økonomioversigt Erhvervsudviklingsstrategiens handlingsplan

NOTAT. Økonomioversigt Erhvervsudviklingsstrategiens handlingsplan Regionshuset Viborg Regional Udviklingn Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 www.regionmidtjylland.dk NOTAT Økonomioversigt Erhvervsudviklingsstrategiens handlingsplan Dato 27. 03.2007 Side 1

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Servicemålet er gældende for regionen som helhed.

Servicemålet er gældende for regionen som helhed. Opgørelse over servicemålsoverholdelse for responstider fra 2010-2017 Vi læser din anmodning således, at du ønsker aktindsigt i servicemålsoverholdelsen for hastegrad A og B. Regionsrådet vedtog i 2007

Læs mere

Tel.: /

Tel.: / Danmarks Naturfredningsforening. Samrådet for Vestjylland. Bilag 2. SR-mødet d.24. jan. 2012. Fmd.: John Clausen. Fuglsangsvej 8, 7620 Lemvig. Tel.: 30112516/97885498. E-adr.: clausenlemvig@gmail.com Møde

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTA ARBEJDSGIVER S REGIONSFORENINGER

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTA ARBEJDSGIVER S REGIONSFORENINGER 1 STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTA ARBEJDSGIVER S REGIONSFORENINGER 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er HORESTA Arbejdsgiver region. Foreningen har hjemsted og værneting hos formanden eller på den af bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik

Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 17. maj 2011 1-00-2-11 Danni Giørtz-Jørgensen dgj@midttrafik.dk 87 40 82 04 Referat fra møde i Repræsentantskabet for Midttrafik Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTAs REGIONSFORENINGER

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTAs REGIONSFORENINGER 1 STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTAs REGIONSFORENINGER 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er HORESTA-region. Foreningen har hjemsted og værneting hos formanden eller på den af bestyrelsen udpegede foreningsadresse.

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Budget 2019 2. behandling 1 2 Ny stregiplan

Læs mere

Velkommen til PLO Midtjyllands efterårsmøde 2018

Velkommen til PLO Midtjyllands efterårsmøde 2018 Velkommen til PLO Midtjyllands efterårsmøde 2018 Dagsorden Velkomst og præsentation v. formand for PLO-Midtjylland Lise Høyer Formandens beretning og nyt fra Midt v. Lise Høyer Nyt fra Lægevagtudvalget

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 15. marts 2018 kl. 14.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forventet regnskab 2018 0. kvartal

Læs mere

Beslutningsprotokol for åben dagsorden

Beslutningsprotokol for åben dagsorden sprotokol for åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Mødet blev afholdt kl. 9.00-11.30. Hans Bang-Hansen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Fælles museumsmagasiner

Fælles museumsmagasiner Vedtægter for den selvejende institution Fælles museumsmagasiner 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fælles museumsmagasiner. Dens hjemsted er Vejle. 2. Institutionens formål Institutionens

Læs mere

Dagsorden. til mødet i Udvalget vedrørende landdistrikter 15. marts 2007 kl

Dagsorden. til mødet i Udvalget vedrørende landdistrikter 15. marts 2007 kl Region Midtjylland Regional Udvikling Dagsorden til mødet i Udvalget vedrørende landdistrikter 15. marts 2007 kl. 13-17 på Dansk Skaldyrcenter Øroddevej 80, 7900 Nykøbing Mors tlf. 96 69 02 83 Indholdsfortegnelse

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

K K R M I D T J Y L L A N D

K K R M I D T J Y L L A N D REFERAT 2010 K K R M I D T J Y L L A N D Dato: 2. juni 2010 Tidspunkt: 10.00-12.00 Sted: Scandic Silkeborg, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners fælles interesser

Læs mere

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland

VEDTÆGT for repræsentantskabet for TV2 Nord - den regionale TV2-virksomhed i Region Nordjylland Hjemmel, hjemsted og formål 1 Repræsentantskabet for det regionale TV2 Nord er nedsat og fungerer i henhold til den til enhver tid gældende Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. 2 Repræsentantskabet

Læs mere

Vedtægter. for. Deponi.net

Vedtægter. for. Deponi.net dato 11. november 2013 sagsnr 08060007 reference POK/LN Vedtægter for Deponi.net 1 1. Selskabet og deltagerne 1.1 Selskabets navn er Deponi.net 1.2 Selskabets hjemsted er Herning. 1.3 Selskabet er et fælleskommunalt

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

Vedtægt for IDA Offentlig

Vedtægt for IDA Offentlig Vedtægt for IDA Offentlig 14. april 2015 1. Navn Afdelingens navn er IDA Offentlig. 2. Formål og opgaver Stk. 1. IDA Offentlig er oprettet i henhold til 14 i Lov for Ingeniørforeningen i Danmark. Stk.

Læs mere

K K R H O V E D S T A D E N

K K R H O V E D S T A D E N D AG SORDEN 2014 K K R H O V E D S T A D E N Dato: 29-01-2014 Tidspunkt: 10:30 Sted: Pharmakon, Milnersvej 42, 3400 Hillerød Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati.

Læs mere

Til Kontaktudvalget. Supplerende materiale til business case om rejsekortet

Til Kontaktudvalget. Supplerende materiale til business case om rejsekortet Til Kontaktudvalget Supplerende materiale til business case om rejsekortet Med henvisning til Business case rejsekort som reinvesteringsprojekt i Midttrafik, januar 2013, som er udsendt til behandling

Læs mere

Forretningsorden for Integrationsrådet

Forretningsorden for Integrationsrådet Forretningsorden for Integrationsrådet Revideret med SAMU beslutning af 24.01.2018 Dato: 31. januar 2018 Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet har til formål at medvirke til,

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Positive tendenser for midtjyske virksomheder

Positive tendenser for midtjyske virksomheder 2. juni 2008 Positive tendenser for midtjyske virksomheder Erhvervskonjunkturer. Et stort flertal af små og mellemstore virksomheder i region Midtjylland forventer øget eller uændret vækst og antal ansatte.

Læs mere

VEDTÆGT FOR SPECIALUNDERVISNING OG SÆRLIGT TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE V. CENTER FOR HØRETAB

VEDTÆGT FOR SPECIALUNDERVISNING OG SÆRLIGT TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE V. CENTER FOR HØRETAB VEDTÆGT FOR SPECIALUNDERVISNING OG SÆRLIGT TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE V. CENTER FOR HØRETAB Ungetilbuddet på Center for Høretab, Merkurvænget 2, 7000 Fredericia Vedtægten er udarbejdet i henhold til

Læs mere

Forretningsorden for Det Regionale Beskæftigelsesråd, Hovedstaden & Sjælland

Forretningsorden for Det Regionale Beskæftigelsesråd, Hovedstaden & Sjælland Beskæftigelsesrådet Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Juni 2014 Forretningsorden for Det Regionale Beskæftigelsesråd, Hovedstaden & Sjælland I henhold til 37 i Lov nr. 522 om ansvaret for og

Læs mere

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune juni 2011 1 Beskæftigelsesrådets formål Det lokale beskæftigelsesråd har til formål at rådgive kommunen og samordne og udvikle

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud VEDTÆGTER Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. stk. 2. Organisationen har hjemsted i Århus Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Beslutningsprotokol for Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg sprotokol for Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 21. juni 2019 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Trafikplan 2019-2022 1 2 Drøftelse af

Læs mere

K K R H O V E D S T A D E N

K K R H O V E D S T A D E N D AG SORDEN TIL KONSTITUERENDE M ØDE 2010 K K R H O V E D S T A D E N Dato: 28. januar 2010 Tidspunkt: 11.00 Sted: KolleKolle Konferencehotel, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse KL s mission Varetage demokratisk

Læs mere

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune.

VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. VEDTÆGTER for Den selvejende Institution Terndrup Idrætscenter 1. Institutionens navn er Terndrup Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted i Terndrup by, Rebild Kommune. 2. Institutionens

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D D AG SORDEN TIL KONSTITUERENDE M ØDE 2010 K K R S J Æ L L A N D Dato: 25. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners

Læs mere