Menighedsmøde i Ferslev Konfirmandstue den 6. september 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Menighedsmøde i Ferslev Konfirmandstue den 6. september 2015"

Transkript

1 Menighedsmøde i Ferslev Konfirmandstue den 6. september 2015 Målsætningen og visionen for Ferslev, Dall, Volsted Sognes Menighedsråd for er: - at kirken i sin helhed skal have sit fokus på evangeliets forkyndelse med blik for de mange forskellige målgrupper. - at kirken skal være åben, rummelig, inkluderende og tryg. - at kirken skal være en naturlig og bærende del af lokalsamfundet - at bevare og videreudvikle de gudstjenestelige tiltag for børn og børnefamilier samt minikonfirmander; at bevare og pleje samarbejdet med skole og børneinstitutioner; at bevare og videreudvikle Sognetræf - at igangsætte nye tiltage som fx syng-sammenaften og hyppigere kirkekaffe - at styrke kommunikation i hele pastoratet og synliggørelsen af kirkens virke og menighedsrådets arbejde. Udarbejdet ved fælles visionsmøde d. 22. august 2013.

2 Beretning Menighedsrådet Menighedsrådet ved Ferslev, Dall, Volsted sogne består af ni valgte medlemmer. Konstituering er som følgende: Formand, Janni Søgaard Næstformand, Helle Møll Kontaktperson, Helle Brødbæk Kirkeværge Ferslev, Per Mortensen Kirkeværge Dall, Rune Skov Jørgensen Kirkeværge Volsted, Jens Qvist-Jensen Kasserer og præstegårdsansvarlig, Søren Holmgaard Menigt medlem, Kaj Simonsen Menigt medlem, Lene Jensen Bygningskyndig, Janni Søgaard Regnskabsfører, Joan Gerdt Menighedsrådet har siden sidste menighedsmøde afholdt 9 menighedsrådsmøder og et kirkesyn ved alle 3 kirker samt præstegårdssyn. Menighedsrådsmøderne er blevet holdt i Ferslev Konfirmandstue, og der har været offentlig adgang til møderne. Alle menighedsmøder offentligt gøres i kirkebladet og på vores hjemmeside. Ved alle menighedsrådsmøder deltager medarbejderrepræsentant Natasha Kutsko Jensen. Ud over det daglige menighedsrådsarbejde igennem året, har vi også arbejdet med følgende: - Vi har købt en ny hjemmesiden, som gik i luften medio januar, den er der blevet arbejdet på og bliver det stadig. - Dall Kirkegård har fået etableret ny vandforsyning; den gamle indeholdt for meget nitrat til at kommunen kunne godkende den. Borgerforeningen i Dall har lavet en lokal løsning, hvor vi er blevet koblet flere brugere på en af de godkendte vandboringer i Dall. - I Volsted Plantage er Aalborg Vandforsyning ved at etablere nye vandboringer og næste step er en vandværksbygning. Den skal bygges på noget af kirkens jord og i den forbindelse har vi haft en dialog med Aalborg Vandforsyning, Stiftet og provstiet mht. salg af jorden til dem. De købt ca. 1,2 ha. af vores landbrugsjord på Klavsbjergvej. - Kirkebogsføring er nu permanent flyttet til kordegnen i Svenstrup, Pia Staudt Larsen. - Alt regnskabs- og lønindberetning varetages nu af regnskabsfører Joan Gerdt, som holder til i provstiets lokaler i Nibe. - Ansættelse af ny graver, igen. Vi har pr. 1. august ansat Erik Jensen som graver ved Ferslev og Volsted kirker. Det er ingen hemmelighed, at vi blev nødt til at afskedige den tidligere graver, som kun nåede at være ansat hos os i 10 måneder. Den ansattes kvalifikationer afspejlede ikke de forventninger og krav, vi stillede til jobbet som graver ved vores kirker.

3 Ud over møder i menighedsrådet afholdes der også møder i de forskellige udvalg: - Økonomi - Koncert - Kirkeblad - Sognetræf Alle dagsordener og referater fra menighedsrådsmøder findes på vores hjemmeside. Gudstjenester og kirkelige handlinger Det påhviler menighedsrådet (jf. Lov om Menighedsråd Kap. 1 1 stk. 2) at virke for gode vilkår for evangeliets forkyndelse, hvilket også fremgår af Målsætningen for Ferslev, Dall, Volsted Sognes Menighedsråd, hvoraf det fremgår, at kirken i sin helhed skal have sit fokus på evangeliets forkyndelse med blik for de mange forskellige målgrupper. Ud over søndagsgudstjenesterne er aktiviteterne mangfoldige i Ferslev-Dall-Volsted Kirker. Vi har i det forløbne år kunne byde på en række andre gudstjenester og arrangementer i og omkring kirkerne - Spaghettigudstjenester - Sognetræf - Dåbsjubilæum/børne- familiegudstjeneste - Børne- og familiegudstjeneste 1. søndag i advent med efterfølgende æbleskiver. - Syng julen ind - Julekoncert med Dafevo-koret - Julegudstjenester for børnehaver, dagplejere, skolen - Fastelavnsgudstjenester + tøndeslagning - Sangaftner - Aftengudstjeneste Skærtorsdag med efterfølgende spisning - Påskens forskellige/speciale gudstjenester - Påskevandring - Kirkekaffe - Koncerter - Friluftsgudstjeneste - Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp - Osv. Alle arrangementer evalueres løbende, så vi hele tiden jf. målsætningen kan have fokus på de forskellige målgrupper. Personale Præst, Tine Zinck Damgaard Kirkesanger, Lene Forup Organist, Natasha Kutsko Jensen Graver og kirketjener, Erik Jensen Gravermedhjælper, Maja Dahlsen, ansat i perioden 1. marts til 30. november Graver og kirketjener, Mette Kondrup Vejlstrup Rengøringsassistent, Christina Søgaard I disse ansatte har vi et godt, veluddannet, engageret personale, som yder en stor indsats i pastoratet. Alt er tænkt ned i mindste detalje lige fra de forskellige gudstjenesters udformning til arbejdet på kirkegården.

4 Frivillige hjælpere I Ferslev-Dall-Volsted pastorat har vi en lille skare af frivillige, som hjælper os ved sognetræf, babysalmesang, børne- og familiegudstjenester, konfirmandarrangementer og sogneindsamlingen til Folkekirkens Nødhjælp. Det er vi dem meget taknemlige for. Uden deres hjælp har menighedsrådet ikke haft kræfter nok. STOR TAK TIL jer som frivilligt hjælper til. Går du eller kender én som har lyst til at hjælpe os, så sig til vi har plads til flere. Minikonfirmander Minikonfirmander er for børn i 3. klasse. Forløbet strækker sig, i år, over perioden fra oktober og frem til 1. søndag i advent. Minikonfirmanderne afslutter deres forløb, ved at medvirke ved en børne- og familiegudstjeneste 1. søndag i advent. Davefo Børne- og ungdomskor Alle piger og drenge fra 2. klasse og opefter, som har lyst til at synge, er velkomne til at deltage i Dafevo koret. Koret synger sange og salmer i mange forskellige stilarter. Koret synger ved gudstjenester ca. en gang om måneden og til nogle koncerter. Begge kor ledes af organist Natasha Kutsko Jensen. Babysalmesang Babysalmesang er et tilbud for mødre eller fædre på barsel med små børn i alderen 2-9 måneder. Man mødes i kirken en gang om ugen, hvor børnene får stimuleret alle sanser og samtidig får nogle af vore skønne salmer ind med modermælken. Et forløb strækker sig over 10 gange. Et forløb om foråret og et om efteråret. Vores kirkesanger Lene Forup står for babysalmesang. Desuden mødes begge årets babysalmesangshold til påskesang, hvor salmerne genopfriskes, nye sange læres, og hvor der er fælles leg og hygge i konfirmandstuen efterfølgende. Sognetræf Sognetræf afholdes en gang om måneden, otte gange om året. Sæsonen sluttes af med en sogneudflugt i maj. Sognetræf begynder med en andagt i kirken, hvorefter der er kaffe og foredrag i konfirmandstuen. Per og Annelise Knudsen står for disse arrangementer. Kommunikation; kirkeblad, hjemmeside og facebook Kirkebladet udkommer 3 gange om året: sidste uge i marts, juli og november. Al information om kommende arrangementer, møder, nye tiltag og hvad der er sket, vil blive bragt i kirkebladet. På vil man altid kunne finde den seneste opdatering. På facebook har pastoratet en profil, som man kan blive venner med (se Derudover er der oprettet forskellige grupper, fx har konfirmanderne deres egne gruppe, hvor de løbende kommunikerer med præsten. Ud over dette annoncerer vi i ugeavisen ved specielle arrangementer. Og sidst men ikke mindst sørger vi for skiltning i de lokale skilteportaler i Ferslev, Dall og Volsted.

5 Koncerter Koncerter, musikgudstjenester m.m. udarbejdes og programlægges af organist Natasha Kutsko Jensen i samarbejde med koncertudvalget. Kirkebygningerne, kirkegårde og præstegård Menighedsrådet sørger løbende for vedligeholdelse af kirkerne, kirkegårdene og præstegården med respekt for både kirkerne og omgivelserne. I 2014/2015 har vi fået udført følgende større arbejder i og omkring kirkerne: - Reparation af fugerne på Volsted kirke - Vandforsyning i Dall - Maling af vinduer i præstegården - Udskiftning af Velux vinduer i præstegården Kommende større opgaver i 2015/ Diverse vedligeholdes arbejder ved kirkerne og præstegården - Etablering af nyt lapidarium på Ferslev kirkegård - Udvidelse af konfirmandstuen Økonomi Vores lokale kirkers økonomi bestemmes af en forhandling mellem menighedsråd og provstiudvalg, hvor det er provstiet, som i sidste ende træffer den endelige beslutning om størrelsen af vores driftsramme og anlægsramme for det kommende år. Beslutningen træffes på baggrund af en kirkeskatteudskrivning fra Aalborg Kommune og en fordeling i Stiftsrådet mellem provstierne. I 2014 havde vi en driftsramme på ,- men en kirkeligning på ,- hvor vi afsluttede året med et overskud på driftsrammen med ,- og et underskud på kassebeholdningen med ,- Vores opsparing er blevet noget mindre ved udgangen af 2014, fordi vi har brugt en del af den på nye orgler. Driftsrammen for 2015 er på ,- kr. jf. sidste udsendte kvartalsrapport/budgetopfølgning, så vores regnskab ser meget fornuftigt ud. Budget for 2016: Vi har pt. fået tildelt en driftsramme på ,- kr. vi ved endelig besked efter næste budgetsamråds møde d. 10. september Budgetmæssigt er det ca. fordelt på følgende måde i 2015: Kr ,- til Kirkebygninger Kr ,- til Kirkelige aktiviteter Kr ,- til kirkegårds driften Kr ,- til Præstebolig og konfirmandstuen Kr ,- til Administration og fællesudgifter

6 Baggrund Ved ændring af menighedsrådsloven ved lov nr. 47 af 28. januar 2009, blev der i loven indsat en ny paragraf 41, stk. 2, om pligt til at afholde menighedsmøder. Bestemmelsen trådte i kraft den 1. februar Med udgangspunkt i denne pligt har Ferslev, Dall, Volsted sognes Menighedsråd udfærdiget denne beretning for 2014/2015 samt menighedsrådets planer for det kommende arbejde. Lovgrundlaget 41. Der afholdes menighedsmøde i en menighedsrådskreds 1) når de kirkelige tilsynsmyndigheder anmoder derom, 2) efter beslutning af menighedsrådets formand, 3) når et flertal af menighedsrådet anmoder derom, 4) når en af præsterne sammen med mindst et valgt medlem anmoder derom, 5) når 25 valgberettigede medlemmer af menigheden skriftligt anmoder derom, eller 6) hvis det i øvrigt er foreskrevet i lovgivningen. Stk. 2. Menighedsrådet indkalder en gang om året til et menighedsmøde, hvor rådet redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Stk. 3. Menighedsmøder for flere menighedsrådskredse i et pastorat afholdes efter anmodning fra de kirkelige tilsynsmyndigheder eller fra et menighedsråd i pastoratet. Stk. 4. Menighedsmøder sammenkaldes for en enkelt menighedsrådskreds af menighedsrådets formand, for flere menighedsrådskredse i samme pastorat af formanden for hovedsognets menighedsråd. Formanden fastsætter tid og sted for mødet, hvortil medlemmerne af de berørte menighedsråd har mødepligt, medmindre de har lovligt forfald. Stk. 5. Bekendtgørelse om afholdelse af menighedsmøde sker efter menighedsrådets bestemmelse på en måde, der sikrer, at så mange som muligt bliver bekendt med mødets afholdelse. I bekendtgørelsen angives, hvilke emner der skal behandles på mødet. 42. Til menighedsmøder har alle medlemmer af folkekirken inden for vedkommende kreds eller kredse adgang. Ved afstemning er kun de valgberettigede medlemmer af menigheden stemmeberettigede. Stk. 2. Såfremt andet ikke er særligt fastsat, ledes mødet af en ordstyrer, der vælges af mødedeltagerne. Ordstyreren sørger for, at der udfærdiges et referat af mødet. Om resultatet af mødet indføres en bemærkning i menighedsrådets beslutningsprotokol, for fælles menighedsmøder i beslutningsprotokollen for det menighedsråd, hvis formand har sammenkaldt mødet. Janni Søgaard.

Gurre menighedsråds beretning 2011.

Gurre menighedsråds beretning 2011. Gurre menighedsråds beretning 2011. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Februar 2012 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2010.

Gurre menighedsråds beretning 2010. Gurre menighedsråds beretning 2010. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Maj 2011 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2009.

Gurre menighedsråds beretning 2009. Gurre menighedsråds beretning 2009. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Maj 2010 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

ÅRSBUDGET for Ferslev-Dall-Volsted Sognes Menighedsråd. i Aalborg Vestre Provsti. i Aalborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Ferslev-Dall-Volsted Sognes Menighedsråd. i Aalborg Vestre Provsti. i Aalborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 17 for Ferslev-Dall-Volsted Sognes Menighedsråd i Aalborg Vestre Provsti i Aalborg Kommune Myndighedskode 888 CVR-nr. 7 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2013.

Gurre menighedsråds beretning 2013. Gurre menighedsråds beretning 2013. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Marts 2014 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Undervisning for formænd /næsteformænd/sekretærer

Undervisning for formænd /næsteformænd/sekretærer Undervisning for formænd /næsteformænd/sekretærer kl 19.00 20.22 Dagsorden 1. Formandens/næsteformandens ansvarsområder v. BA 2. Menighedsrådsloven v. BA 3. Forretningsorden + diverse vedtægter. BA og

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2014.

Gurre menighedsråds beretning 2014. Gurre menighedsråds beretning 2014. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Februar 2015 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2015.

Gurre menighedsråds beretning 2015. Gurre menighedsråds beretning 2015. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Januar 2016 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN

FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKENS STRUKTUR OG BUDOLFI / AALBORG DOMSOGN FOLKEKIRKEN HAR EN KOMPLEKS STRUKTUR UDEN EN ØVERSTE LEDELSE FOLKEKIRKEN LEDES AF DE FOLKEVALGTE MENIGHEDSRÅD DE GEJSTLIGE (PRÆSTER, PROVSTER OG BISKOPPER)

Læs mere

HALSKOV KIRKE. Menighedsrådsloven

HALSKOV KIRKE. Menighedsrådsloven HALSKOV KIRKE Menighedsrådsloven Bekendtgørelse af lov om menighedsråd: Herved bekendtgøres lov om menighedsråd, jf. lovbekendtgørelse nr. 79 af 2. februar 2009, med de ændringer, der følger af 1 i lov

Læs mere

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40.

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 64 Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten Afbud / fravær DAGSORDEN REFERAT Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 1. Meddelelser ved

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 27.11.2018. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Peter Jepsen (PJ), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde:

Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde: Velkommen Dagsorden til orienteringsmøde: 1. Velkomst 2. Menighedsrådets opgaver og kompetence 3. Redegørelse for menighedsrådets arbejde siden sidste valg 4. Redegørelse for kommende opgaver for menighedsrådet

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Svenstrup Kirkekasse. Svenstrup menighedsråd. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Kommune

ÅRSBUDGET 2012. Svenstrup Kirkekasse. Svenstrup menighedsråd. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Kommune ÅRSBUDGET 212 for under Svenstrup menighedsråd i Aalborg Vestre Provsti i Aalborg Kommune Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / 5 211 Agnes Rønager menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Rind-Kollund kirkekasse. Rind-Kollund Menighedsråd. Herning Søndre Provsti. Herning Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Rind-Kollund kirkekasse. Rind-Kollund Menighedsråd. Herning Søndre Provsti. Herning Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Rind-Kollund Menighedsråd i Herning Søndre Provsti i Herning Kommune Myndighedskode: 883 CVR nummer: 158515 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Lind Sognehus den 9 / 1 212 Søren

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke

Årsberetning Dalum Kirke Årsberetning Dalum Kirke 2014-15 Hvorfor er vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Vedtægt for samarbejde mellem provstiudvalg om Center for Folkekirkens Familiestøtte (Diakoni)

Vedtægt for samarbejde mellem provstiudvalg om Center for Folkekirkens Familiestøtte (Diakoni) Vedtægt for samarbejde mellem provstiudvalg om Center for Folkekirkens Familiestøtte (Diakoni) Samarbejdet er etableret i medfør af Lov om Menighedsråd, (LBK nr. 771 af 24. juni 2013) 43 og 43 b, stk.

Læs mere

ÅRSBUDGET 2007. for. kirkekasse / præstegårdskasse. under. menighedsråd. provsti. kommune. Kirkeministeriet, november 2005

ÅRSBUDGET 2007. for. kirkekasse / præstegårdskasse. under. menighedsråd. provsti. kommune. Kirkeministeriet, november 2005 ÅRSBUDGET 2007 for under menighedsråd i provsti i kommune Kirkeministeriet, november 2005 Side 1 Årsbudget 2007 Budgettet har været forelagt på et menighedsrådsmøde den / 2006. Der henvises i øvrigt til

Læs mere

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl. 18.30 1. Fraværende / bemærkninger a. Fraværende Birgitte Johannesen og Thyge Brandt b. Bemærkninger til dagsorden Nye punkter

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om menighedsråd

Bekendtgørelse af lov om menighedsråd LBK nr 771 af 24/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 18. november 2015 Ministerium: Kirkeministeriet Journalnummer: Ministeriet for Ligestilling og Kirke, j.nr. 58719/13 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Om menighedsrådet. Menighedsrådets hovedopgaver

Om menighedsrådet. Menighedsrådets hovedopgaver Om menighedsrådet Menighedsrådets hovedopgaver Menighedsrådenes hovedopgaver er ifølge menighedsrådsloven at styre sognets kirkelige og administrative anliggender, samt at virke for gode vilkår for evangeliets

Læs mere

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke

Embedsbeskrivelse. Struer Kirke Embedsbeskrivelse Sognepræst i Søndbjerg-Odby og Struer 1 / 5 Modtaget: TS: Udsendt: 2015-08-14 Embedsbeskrivelse Embedsbeskrivelse for sognepræst i Søndbjerg-Odby Pastorat (60%) samt Struer Pastorat (40%),

Læs mere

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe.

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. 0. INDLEDNING Indledning

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 28. maj 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær Andersen

Læs mere

ÅRSBUDGET for Givskud-Gadbjerg Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Givskud-Gadbjerg Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Givskud-Gadbjerg Sognes Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 797 CVR-nr. 87 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

8680 RY Torsdag den 7. maj 2015 klokken 19,30

8680 RY Torsdag den 7. maj 2015 klokken 19,30 Dagsorden Fraværende Referat Mette Obel og Tove Bendixen med anmeldt forfald. 69. Godkendelse af dagsorden Godkendt 70. Godkendelse af referat fra mødet den 9. april 2015 71 Meddelelser 1. Provstiet 2.

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

Menighedsrådsmøde 15.01.2013

Menighedsrådsmøde 15.01.2013 1 Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 15. januar 2013. Tid: Tirsdag den 15. januar 2013 kl. 19:00 21:00 Sted: Sognehuset, Ørbæk Til stede: Henry Jørgensen, Hanne Terndrup, Merethe Simonsen, Anne

Læs mere

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune

ÅRSBUDGET Åby. Aaby Sogns Menighedsråd. Jammerbugt Provsti. Jammerbugt Kommune ÅRSBUDGET for Åby under Aaby Sogns Menighedsråd i Jammerbugt Provsti i Jammerbugt Kommune Myndighedskode: 879 CVR nummer: 81 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Aabybro den / 1 Karl-Andy Larsen menighedsrådsformand

Læs mere

Kirkebladet. FERSLEV DALL VOLSTED April - Maj - Juni - Juli 2015. Påskevandring i Ferslev-Dall-Volsted Pastorat

Kirkebladet. FERSLEV DALL VOLSTED April - Maj - Juni - Juli 2015. Påskevandring i Ferslev-Dall-Volsted Pastorat Kirkebladet FERSLEV DALL VOLSTED April - Maj - Juni - Juli 2015 Påskevandring i Ferslev-Dall-Volsted Pastorat Dall kirke - nyt vand! Det er ikke til at se. Men vi har fået ny vandforsyning på Dall kirkegård.

Læs mere

Bilag 5 VEDTÆGT. for. den af Grøndalslund menighedsråd. valgte. kontaktperson. (formand)

Bilag 5 VEDTÆGT. for. den af Grøndalslund menighedsråd. valgte. kontaktperson. (formand) 1 Bilag 5 VEDTÆGT for den af Grøndalslund menighedsråd valgte kontaktperson Vedtægten forelagt og vedtaget på menighedsrådets møde den: 15. december 2004 (formand) 2 I henhold til 10, stk. 5 i Lovbekendtgørelse

Læs mere

STANDARDVEDTÆGT. for den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson

STANDARDVEDTÆGT. for den af Vetterslev-Høm menighedsråd. valgte. kontaktperson STANDARDVEDTÆGT for den af Vetterslev-Høm menighedsråd valgte kontaktperson Forslag til vedtægt udarbejdet af Landsforeningen af Menighedsraad Formular 9-5114 08.05 Side 1 af 6 I henhold til 10, stk. 5

Læs mere

VEDTÆGT. for. den af Menighedsrådet for Tørring og Hammer sogne. valgte. kontaktperson

VEDTÆGT. for. den af Menighedsrådet for Tørring og Hammer sogne. valgte. kontaktperson VEDTÆGT for den af Menighedsrådet for Tørring og Hammer sogne valgte kontaktperson Lovbekendtgørelsen I henhold til 10, stk. 5 i Lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 om menighedsråd vælger menighedsrådet

Læs mere

Menighedsrådets opgaver og kompetencer

Menighedsrådets opgaver og kompetencer Menighedsrådets opgaver og kompetencer Alle folkekirker ledes af et menighedsråd Menighedsrådet - beslutter hvilke aktiviteter der skal være i kirken - fastlægger gudstjenesteformer f.eks. salmesangsgudstjenester,

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Der indkaldes til menighedsrådsmøde tirsdag den16. april 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Christina. Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen 1. Ingen bemærkninger 2. Meddelelser

Læs mere

Særlige indsatsområder (jf. merudgiftsønsker m.v.) Anlægsudgifter i forbindelse med provstesyn 27. april 2016:

Særlige indsatsområder (jf. merudgiftsønsker m.v.) Anlægsudgifter i forbindelse med provstesyn 27. april 2016: ÅRSBUDGET for Gesten Sogns Menighedsråd i Malt Provsti i Vejen Kommune Myndighedskode 898 CVR-nr. 178 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget i hovedtal

Læs mere

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept.

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept. Nyt fra Ølstykke Sogn Ølstykke & Udlejre Kirker 1 Indhold Menighedsrådets vision 3-4 Arrangementer 5 Aktiviteter i sognet 6-7 2 0 1 4 April Maj Juni Juli Aug. Sept. Adresser Kirkens præster: Træffes efter

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Konstituerende møde Den 2. november 2016 kl. 19,00 I Vedsted kirke og Fælleshuset, Menighedslokalet Vedsted

Konstituerende møde Den 2. november 2016 kl. 19,00 I Vedsted kirke og Fælleshuset, Menighedslokalet Vedsted Menighedsrådet Dagsorden & Protokol Menighedsrådsmøde Konstituerende møde Den 2. november 2016 kl. 19,00 I Vedsted kirke og Fælleshuset, Menighedslokalet Vedsted Menighedsrådsmedlemmer m. fl.: Afbud fra:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Ejby sogn

Menighedsrådsmøde. Ejby sogn Menighedsrådsmøde Ejby sogn Til menighedsrådsmedlemmer, og præst, kasserer og medarbejderrepræsentant. Til menighedsrådsmedlemmer, præst, kasserer og medarbejderrepræsentant: Jens Helbo (JH), Formand;

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

Menighedsrådet, der tager ansvar for den lokale kirke og menighed, er grundlaget for den danske folkekirke

Menighedsrådet, der tager ansvar for den lokale kirke og menighed, er grundlaget for den danske folkekirke Menighedsrådsløftet Undertegnede erklærer herved på ære og samvittighed at ville udføre det mig betroede hverv i troskab mod den danske evangelisk-lutherske folkekirke, så at den kan byde gode vilkår for

Læs mere

Sunds Kirkes Menighedsråd

Sunds Kirkes Menighedsråd Til medlemmerne af Sunds Sogns Menighedsråd Sunds Kirkes Menighedsråd Sunds den 13. november 2015 Indkaldes til ordinært menighedsrådsmøde i Sognegården med nedenstående dagsorden torsdag den 19. november

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 23.11.2017. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Tillykke med valget. Det nyvalgte menighedsråd afholder sit konstituerende møde, inden dets funktionsperiode begynder Jf. 6.

Tillykke med valget. Det nyvalgte menighedsråd afholder sit konstituerende møde, inden dets funktionsperiode begynder Jf. 6. Tillykke med valget Hvordan konstituerer man sig? Det nyvalgte menighedsråd afholder sit konstituerende møde, inden dets funktionsperiode begynder Jf. 6. Indkaldelse til mødet foretages af det først valgte

Læs mere

ÅRSBUDGET 2008. for. Ølsted. under. Ølsted. Hedensted provsti. Hedensted kommune

ÅRSBUDGET 2008. for. Ølsted. under. Ølsted. Hedensted provsti. Hedensted kommune ÅRSBUDGET for under i Hedensted provsti i Hedensted kommune Side 1 Årsbudget tet har været forelagt på et menighedsrådsmøde den Der henvises i øvrigt til følgende forklaringer til budgettet: Beregning

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Måløv Kirkekasse. Måløv Sogns Menighedsråd. Ballerup-Furesø Provsti. Ballerup Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Måløv Kirkekasse. Måløv Sogns Menighedsråd. Ballerup-Furesø Provsti. Ballerup Kommune ÅRSBUDGET 215 for Måløv Kirkekasse under Måløv Sogns Menighedsråd i Ballerup-Furesø Provsti i Ballerup Kommune Myndighedskode: 7188 CVR nummer: 65324911 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

ÅRSBUDGET for Henne-Lønne Sognes Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Henne-Lønne Sognes Menighedsråd. i Varde Provsti. i Varde Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 1 for Henne-Lønne Sognes Menighedsråd i Varde Provsti i Varde Kommune Myndighedskode 8881 CVR-nr. 811 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Menighedsrådskursus Horsens Provsti 12. januar Oplæg ved Personalekonsulent Birgitte Søhoel

Menighedsrådskursus Horsens Provsti 12. januar Oplæg ved Personalekonsulent Birgitte Søhoel Menighedsrådskursus Horsens Provsti 12. januar 2013 Oplæg ved Personalekonsulent Birgitte Søhoel Indhold Menighedsråd: Definition og juridiske principper Beslutningsprocessen: Muligheder og begrænsninger

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. +Frederikshavn Kirkekasse. Frederikshavn. Frederikshavn. Frederikshavn

ÅRSBUDGET 2013. +Frederikshavn Kirkekasse. Frederikshavn. Frederikshavn. Frederikshavn ÅRSBUDGET 213 for under Frederikshavn i Frederikshavn i Frederikshavn Myndighedskode: 8476 CVR nummer: 789814 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / Jørn Ploug menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde

Læs mere

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset

Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Referat af åbent menighedsrådsmøde tirsdag den 3. november i Kirkehuset Alle var mødt frem til menighedsrådsmødet. Henriette Oxbøll var mødt som medarbejderrepræsentant. Der var mødt 3 tilhørere. Orø,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Hvejsel Sogns Menighedsråd. i Vejle Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Hvejsel Sogns Menighedsråd. i Vejle Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Hvejsel Sogns Menighedsråd i Vejle Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 9188 CVR-nr. 1118 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd

Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd Referat fra Aunslev, Bovense og Hjulby menighedsråd D. 9.1.19 Til stede// Afbud: Dagsordenen Referat Afbud Lotte og Charlotte NB-regler for møder mv. Dagsordenen skal offentliggøres 10 dage før et møde,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Mønsted Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Mønsted Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Mønsted Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 8 CVR-nr. 18 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde den kl

Referat af menighedsrådsmøde den kl Menighedsrådsmøde Dalum Kirke Den 19.10.2016 Referat af menighedsrådsmøde den 26.10.2016 kl. 19.00 Afbud: Vibeke Kjeldsen, Jens Dahl og Torben Krebs Alle nyvalgte kommende medlemmer til rådet 2017 til

Læs mere

ÅRSBUDGET for Tapdrup Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Tapdrup Sogns Menighedsråd. i Viborg Domprovsti. i Viborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 17 for Tapdrup Sogns Menighedsråd i Viborg Domprovsti i Viborg Kommune Myndighedskode 81 CVR-nr. 1917 17 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Svostrup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Svostrup Sogns Menighedsråd. i Silkeborg Provsti. i Silkeborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Svostrup Sogns Menighedsråd i Silkeborg Provsti i Silkeborg Kommune Myndighedskode 87 CVR-nr. 9998 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Menighedsrådets beretning 2016

Menighedsrådets beretning 2016 Menighedsrådets beretning 2016 Menighedsrådet: Oda Sørensen, formand Peter Hove, næstformand Erna Jensen, kasserer Leif Skibsted Jakobsen, kontaktperson Jakob Bang Jakobsen, kirkeværge Inger Marie Svinth,

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

ÅRSBUDGET for Jystrup-Valsølille Sognes Menighedsråd. i Ringsted-Sorø Provsti. i Ringsted Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Jystrup-Valsølille Sognes Menighedsråd. i Ringsted-Sorø Provsti. i Ringsted Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Jystrup-Valsølille Sognes Menighedsråd i Ringsted-Sorø Provsti i Ringsted Kommune Myndighedskode 77 CVR-nr. 7817 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende

Læs mere

Kirkebladet Nr årg. Sept. - Okt. - Nov Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr årg. Sept. - Okt. - Nov Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-20. årg. Sept. - Okt. - Nov. 2010 Øsløs Vesløs Arup Sogne 2 Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk Menighedsrådet:

Læs mere

ÅRSBUDGET for Idom-Råsted Sognes Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Idom-Råsted Sognes Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 18 for Idom-Råsted Sognes Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode 87 CVR-nr. 181 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl Menighedsrådsmøde Tirsdag d. 3. november kl. 19.00-22.00 Til stede: Gitte Nyvang Hartmeyer, Lone Meyer, Hans Pedersen, Klaus Johansen, Per Ettrup, Mirella Kjærulff, Asger Hansen og Majbrit Billesø Rasmussen.

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl

Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl. 18.00 Deltagere: Leo, John, Jonna, Karin, Maja, Thorkild, Maiko, Torben Fraværende: Ordstyrer: Referent: Karin John Menighedsrådsmøder

Læs mere

ÅRSBUDGET for Hjallerup Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Hjallerup Sogns Menighedsråd. i Brønderslev Provsti. i Brønderslev Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 19 for Hjallerup Sogns Menighedsråd i Brønderslev Provsti i Brønderslev Kommune Myndighedskode 87 CVR-nr. 17811 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

ÅRSBUDGET for Idom-Råsted Sognes Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Idom-Råsted Sognes Menighedsråd. i Holstebro Provsti. i Holstebro Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 19 for Idom-Råsted Sognes Menighedsråd i Holstebro Provsti i Holstebro Kommune Myndighedskode 87 CVR-nr. 181 19 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Målsætninger for hele valgperioden, der indgår i dette års budget Menighedsrådets målsætning for året 2018 vil fortsat have fokus på:

Målsætninger for hele valgperioden, der indgår i dette års budget Menighedsrådets målsætning for året 2018 vil fortsat have fokus på: ÅRSBUDGET 18 for Engum Sogns Menighedsråd i Vejle Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 797 CVR-nr. 8971 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 17. januar 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede Punkt 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt,

Læs mere

ÅRSBUDGET 2015. Vetterslev - Høm. Vetterslev-Høm Sognes Menighedsråd. Ringsted-Sorø Provsti. Ringsted Kommune

ÅRSBUDGET 2015. Vetterslev - Høm. Vetterslev-Høm Sognes Menighedsråd. Ringsted-Sorø Provsti. Ringsted Kommune ÅRSBUDGET 215 for Vetterslev - Høm under Vetterslev-Høm Sognes Menighedsråd i Ringsted-Sorø Provsti i Ringsted Kommune Myndighedskode: 7373 CVR nummer: 1195213 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Vetterslev

Læs mere

ÅRSBUDGET for Randbøl-Nørup Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Randbøl-Nørup Sognes Menighedsråd. i Grene Provsti. i Vejle Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Randbøl-Nørup Sognes Menighedsråd i Grene Provsti i Vejle Kommune Myndighedskode 7987 CVR-nr. 8 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 31. januar 2013. Beslutning Godkendt og underskrevet

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Herstedøster Kirkekasse. Herstedøster Menighedsråd. Glostrup Provsti. Albertslund

ÅRSBUDGET 2012. Herstedøster Kirkekasse. Herstedøster Menighedsråd. Glostrup Provsti. Albertslund ÅRSBUDGET 212 for under Herstedøster Menighedsråd i Glostrup Provsti i Albertslund Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Herstedøster den 17 / 11 211 Lars Bruun Lodberg menighedsrådsformand Godkendt på

Læs mere

Velkommen. Til orienterings- og opstillingsmøde

Velkommen. Til orienterings- og opstillingsmøde Velkommen Til orienterings- og opstillingsmøde 1 To møder i ét Del 1 Orienteringsmøde På orienteringsmødet fortæller menighedsrådet om dets arbejde og om reglerne for valget. Menighedsrådet er vært for

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

ÅRSBUDGET for Nyord Sogns Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr.

ÅRSBUDGET for Nyord Sogns Menighedsråd. i Stege-Vordingborg Provsti. i Vordingborg Kommune. Myndighedskode CVR-nr. ÅRSBUDGET 1 for Nyord Sogns Menighedsråd i Stege-Vordingborg Provsti i Vordingborg Kommune Myndighedskode 78 CVR-nr. 17711 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Hvilke opgaver har et menighedsråd og hvem gør hvad?

Hvilke opgaver har et menighedsråd og hvem gør hvad? Marts 2012 Hvilke opgaver har et menighedsråd og hvem gør hvad? En folder målrettet nuværende og kommende medlemmer i menighedsrådene i Herning Nordre og Søndre provstier. Hvilke opgaver har et menighedsråd

Læs mere

ÅRSBUDGET for Rødding Sogns Menighedsråd. i Malt Provsti. i Vejen Kommune. Myndighedskode CVR-nr

ÅRSBUDGET for Rødding Sogns Menighedsråd. i Malt Provsti. i Vejen Kommune. Myndighedskode CVR-nr ÅRSBUDGET 18 for Rødding Sogns Menighedsråd i Malt Provsti i Vejen Kommune Myndighedskode 899 CVR-nr. 19116 18 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer Årsbudget

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Skævinge-Ll. Lyngby Kirkekasse. Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Skævinge-Ll. Lyngby Kirkekasse. Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd. Hillerød Provsti. Hillerød Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Skævinge-Ll. Lyngby Menighedsråd i Hillerød Provsti i Hillerød Kommune Myndighedskode: 743 CVR nummer: 9 49 46 19 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand

Læs mere

Indkaldelse til menighedsrådsmøde Torsdag d. 15. marts 2018 kl i Kirkensgaard. Referat

Indkaldelse til menighedsrådsmøde Torsdag d. 15. marts 2018 kl i Kirkensgaard. Referat 34 Indkaldelse til menighedsrådsmøde Torsdag d. 15. marts 2018 kl. 19.00 i Kirkensgaard Referat Deltagere: Anker Juul Strøm, Bodil Kessler, Miriam Hansen, Lilli Jensen, Else-Marie Pedersen, Birgitte Melchiorsen

Læs mere

Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014.

Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014. Referat fra menighedsmøde i Grønnevang Kirke, søndag den 15. juni 2014. Ole bød velkommen Orientering fra menighedsrådet Menighedsarbejdet består mest af orientering fra præsterne om de aktiviteter der

Læs mere

Referat af fælles menighedsrådsmøde, Tved-Helgenæs-Vistoft Pastorat, torsdag 31. januar 2019

Referat af fælles menighedsrådsmøde, Tved-Helgenæs-Vistoft Pastorat, torsdag 31. januar 2019 Deltagere: Fra Vistoft Menighedsråd: Marie Jørgensen, Magda Høgh, Poul Holm Bangsgaard, Morten Storm Pedersen, Ida Bangsgaard. Fra Tved Menighedsråd: Karl Aage Sørensen, Lisbeth Klinge, Birthe B. Sørensen,

Læs mere

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904.

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904. M enighedsrå d Hvad er et menighedsråd? Et menighedsråd er den danske folkekirkes mindste demokratiske enhed, og i Danmark er der omkring 2.000 menighedsråd, som bestyrer landets sognekirker I 1856 blev

Læs mere

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune.

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune. Vedtægt for samarbejdet mellem sognene i Aalborg Nordre Provsti, Aalborg Vestre Provsti, Aalborg Østre Provsti og Aalborg Budolfi Provsti i medfør af 43 stk. 1, i Lov om Menighedsråd og vedtaget i henhold

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

ÅRSBUDGET 2012. Øster Snede Kirke. Øster Snede menighedsråd. Hedensted provsti. hedensted kommune

ÅRSBUDGET 2012. Øster Snede Kirke. Øster Snede menighedsråd. Hedensted provsti. hedensted kommune ÅRSBUDGET 212 for under Øster Snede menighedsråd i Hedensted provsti i hedensted kommune Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Øster Snede den 23 / 5 211 Merete Skovgård Jensen menighedsrådsformand Godkendt

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

ÅRSBUDGET 2013. Kregme Kirkekasse. Kregme Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune

ÅRSBUDGET 2013. Kregme Kirkekasse. Kregme Menighedsråd. Frederiksværk Provsti. Halsnæs Kommune ÅRSBUDGET 213 for under Kregme Menighedsråd i Frederiksværk Provsti i Halsnæs Kommune Myndighedskode: 7399 CVR nummer: 54664613 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Kregme den 25 / 9 212 Peter Søndergaard

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør

ÅRSBUDGET 2014. Mørdrup Sogn. Mørdrup sogns Menighedsråd. Helsingør Domprovsti. Helsingør ÅRSBUDGET 214 for under Mørdrup sogns Menighedsråd i Helsingør Domprovsti i Helsingør Myndighedskode: 913 CVR nummer: 59936816 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: Espergærde den 26 / 9 213 Carl Erik

Læs mere