Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre."

Transkript

1 Indret din bolig til hele livet Hvis du indretter din bolig rigtigt, kan du blive boende for altid. Se her, hvad du kan gøre. Selv om der er lang tid til, at du får brug for det, kan det være en god idé at gøre din bolig mere tryg og sikker at gå rundt i. For med alderen ser du måske lidt dårligere, går lidt mere usikkert, har svært ved bøje ryggen og stå op længe ad gangen. Vi har samlet en række råd til, hvordan du kan indrette dig bolig, så den passer til dig hele livet. Du kan læse mere omfattende om dem i teksten og klikke på de interaktive tegninger længere nede i artiklen. Generelt skal du sørge for godt dagslys og god og fleksibel belysning ved de forskellige funktioner, fx et kraftigt arbejdslys og godt og hyggeligt lys ved spiseplads og læseplads. Indret boligen, så det er nemt at gøre rent. Lav fx bedre plads mellem møblerne, så det er lettere at støvsuge brug evt. en robotstøvsuger og skil dig evt. af med nogle af dine ting og pyntegenstande, eller stil dem et sted, hvor det er lettere og mindre fysik belastende at støve dem af. Overvej en niveaufri adgang til have, terrasse og altan. Kontakt en fagmand, fx en tømrer eller snedker, for at sikre, at døre slutter tæt, så det ikke resulterer i utætheder og træk. Hvis du bliver dårligt gående eller får dårligt syn, er det meget vigtigt, at: Der er god friplads. Der er god belysning.

2 Gulvbelægningen er plan og skridsikker. Gulvtæpper ligger godt fast. Der ikke står eller ligger noget, man kan snuble over, fx løse tæpper. Dørtrin kan gøre det besværligt og usikkert at gå rundt eller gøre det vanskeligere at bruge et gangredskab som en rollator, hvis du får brug for det. For en fagmand er det forholdsvis nemt at fjerne alle dørtrin i en bolig. Men vær opmærksom på, at det betyder, at lydisoleringen mellem rummene bliver dårligere, og at der kan komme træk. Sådan kan du indrette badeværelset Du skal altid kunne færdes trygt og sikkert i badeværelset, også hvis du i perioder er svækket eller søvndrukken, når du skal på toilettet om natten. Derfor er det et af de vigtigste rum for, at hjemmet kan fungere som bolig under alle livets forhold. Hvis det er muligt, bør badeværelset eller et ekstra toilet ligge tæt soveværelset. Uanset, hvor det ligger, bør der være lys og ingen hindringer, når

3 du går derhen - gerne lys, der tænder automatisk med bevægelsesføler. Der bør være et ordentligt lys og et gulv, der også er skridsikkert, når der ligger vand. Hvis der ikke er skridsikker gulvbelægning, kan du undgå at glide på gulvet, enten med kemisk behandling med fx Anti-skrid eller særlige, skridsikre gummimåtter Overvej solide gribehåndtag, du kan gribe fat i, hvis du skulle snuble, glide elle falde. Sæt hylder eller bænk i en god højde, så du ubesværet kan lægge dit tøj eller andet og let samle det op igen. Hvis du har vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset eller et andet sted, er det lettere at lægge vasketøj ind og tage det ud, hvis maskiner placeres på en ca. 40 cm høj sokkel placér dem, så lågerne åbner mod hinanden. Hvis du en gang bliver afhængig af gangredskab eller kørestol, er der en række ting, du kan gøre: Badekar eller vægge og opkanter ved bruseniche kan måske fjernes for at få bedre plads til at bade sikkert, evt. skal der være plads til en badestol og/eller en hjælper. Montér evt. en gribestøtte, så der er noget at holde fast i. Et forhøjet toilet gør det lettere at sætte sig og rejse sig evt. med armstøtter og gerne 90 cm friplads ved siden af toilettet, så der er plads til en kørestol eller hjælper. Toilettet kan enten være et specielt højere toilet, eller du kan montere en toiletforhøjer oven på det eksisterende toiletsæde. Det kan også være en god hjælp at montere et par kraftige armstøtter og placere toiletrulleholderen, så den let kan nås, uden at du skal vride kroppen, fx som løs holder eller på armstøtte. Armaturet skal muligvis flyttes til lavere højde, så det kan betjenes siddende og enten udskiftes eller forsynes med bedre greb, der er lettere at betjene med lille kraft eller med kun én hånd. Bruseslangen kan udskiftes med en længere slange, gerne så lang, at du kan sidde på toilettet, når du bader, hvis der ikke er plads til en badestol. Samtidig skal de ting, du har brug for under badet, sæbe, shampoo m.v. placeres, så de er nemt tilgængelige. Sikr altid, at alle greb og gribehåndtag er monteret, så de kan klare den store

4 belastning, det giver, når en person er ved at falde og griber fast i det, der er nærmest både selve støttegrebet, bøjlen, væggen bag ved og fastgørelsen skal kunne holde til belastningen. Vend evt. døren, så den bliver udadgående, så en person, der er faldet, ikke blokerer for adgang for hjælp. Sådan kan du indrette køkkenet Køkkenet er et andet vigtigt rum at kunne færdes frit, trygt og sikkert i. Det gælder både arbejdsplads og ofte også spise- og opholdsplads. Når du skal forberede og tilberede mad og vaske op, er både god plads foran arbejdspladser, godt indrettede arbejdspladser og godt lys vigtigt. Gulvet bør være skridsikkert, hvis der ligger lidt vand. Indret opbevaring, så det, du bruger til dagligt, står let tilgængeligt, mens det, der kun bruges, når der er gæster og ved særlige lejligheder, kan placeres højere eller på de nederste hylder.

5 Her er flere ting, der kan gøre det nemmere at være i og lave noget i køkkenet: Hårde hvidevarer: Køb hårde hvidevarer, der er lette at betjene. Placér køleskab og fryser på en sokkel, så du lettere kan komme til de nederste hylder. Hæv opvaskemaskinen 40 cm, så den bliver lettere at fylde og tømme. Du kan også overveje en bordopvaskemaskine, der er mindre og, som navnet siger, kan stilles på bordet. Bager du meget, eller tilbereder du meget mad i ovnen, kan du overveje en indbygningsovn i den rigtige højde, hvor døren er hængslet i siden, ikke i bunden, og med udtræksplader (plader, der glider på skinner inde i ovnen og derfor ikke skal løftes). Hav god fralægningsplads ved køleskab og varmefast frasætningsplads ved kogeplader, fx en rist. Du kan også få varmebestandige bordplader, så du kan trække de tunge og varme gryder og pander direkte fra komfuret over på køkkenbordet og dermed undgå tunge løft. Køkkenskabe: Et løst skabsmodul på hjul eller et rullebord kan bruges som fralægningsplads og til at transportere fx maden i gryder eller fade sikkert til spisepladsen. Udskift hylder i underskabe med skuffer, der er lettere at komme til. Udskift grebe på skabe og skuffer til greb, der er lette at nå og gribe om. Det kan være kraftige bøjlegreb, hvor du kan få hele håndfladen ind mellem lågen og grebet. Få et kosteskab uden bund, så du nemt kan trække støvsuger og andet rengøringsudstyr ind og ud uden at løfte.

6 Indret skuffer, så de glider nemt. Øvrigt: Køkkenets overflader skal være nemme at gøre rene og vedligeholde med et minimum af kræfter. Det er lettest at gøre glatte overflader rent, bordplader kan fx være af laminat, corian, rustfrit stål eller lakeret træ. Gør det let at komme af med affald, fx i en løs spand i stedet for under vasken. Tjek, at dine elstik er i den rette højde, så du nemt kan nå dem og tilslutte en ledning. De bør være i minimum 40 cm højde. Hvis du har brug for nye elinstallationer, skal du kontakte en autoriseret el-installatør. Hvis du har brug for at sidde ned, mens du laver mad eller vasker op, kan du få lavet fri plads under en del af køkkenbordet og køkkenvasken udskift evt. vasken til en lavere vask. Du kan også bruge et udtræksskærebræt, hvor du fx kan sidde og ordne grøntsager. Evt. hjælpemidler: Forsyn køkkenvaskens blandingsbatteri vandhanen - med grebsforlængere eller kraftigere greb, der kan betjenes med svage kræfter og med én hånd. Montér evt. blandingsbatteriet på siden af vasken, så du ikke skal række så langt. Der kan købes eller lånes forskellige redskaber i kommunen, som gør hverdagen lettere for mennesker med svage fingre, hænder og arme. Det kan være fx være hjælpemidler som sakse, knive, dåseåbnere og andre former for emballageåbnere. Sådan kan du indrette soveværelset Det er hensigtsmæssigt at indrette soveværelse i adgangsetagen, nær badeværelse og opholdsstue, Gerne med godt dagslys fx med lavtsiddende vinduer, så du også kan se ud fra sengen.

7 Indret soveværelset, så der er god friplads ved både seng (på begge sider) og skabe. Så er der er plads til lys og fralægningsplads til fx briller og andet, du skal have fat i, og du kan let og sikkert komme til og fra sengen, også om natten. Får du på et tidspunkt behov for personlig hjælp til at komme op i og ud af sengen, skal der også være god plads omkring sengen, så hjælperen kan komme til. En lidt høj seng eller elevationsseng gør det lettere at komme ud af sengen. Hvis du hæver hovedgærdet, er det nemmere at komme op i og ud af sengen. Når du er kommet på plads i sengen, kan du selv sænke hovedgærdet ned til den ønskede position. Sådan indretter du indgang og entré Indgang: Sørg for let og sikker adgang fra vej og bil til entredøren med godt lys og gode, markerede trapper med håndlister, der er lette at gribe om. Stil evt. en bænk eller andet ved hoveddøren, hvor du kan stille tasker og poser, når du låser dig ind - så slipper du for at bøje dig helt ned, når du skal have fat i dem igen.

8 Entré: Sikr god plads, lys, der let kan tændes, og god afsætningsplads, når du skal afsted og kommer hjem. Der skal være opbevaringsplads til overtøj, sko, tasker paraplyer og andet, så det er let at komme til uden, at du risikerer at falde over det. Placér en stol eller bænk i entreen, så du kan sidde ned, når du skifter sko og tager overtøj af og på. Af: fagekspert Tine Nielsen fotograf Tommy Verting Se flere artikler med temaet: Boformer Se kilder og henvisninger

Gode råd om køkkenindretning

Gode råd om køkkenindretning Gode råd om køkkenindretning Velkommen til Sclerosecentrets test- og træningskøkken Køkkenindretning, der dur Madlavning og arbejde i køkkenet kan være meget krævende, hvis man har nedsat kraft og bevægelighed

Læs mere

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken.

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. K økkenindretning A-B-C I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. Tilberedningsplads Der skal være god bordplads til tilberedning mindst

Læs mere

Leddegigt tips til en nemmere hverdag

Leddegigt tips til en nemmere hverdag Leddegigt tips til en nemmere hverdag Over 20 millioner mennesker verden over lider i øjeblikket af leddegigt Du tror, du er den eneste med leddegigt, men du er ikke alene Lisbeth, Silkeborg Introduktion

Læs mere

Aktivitetsanalyse-skema

Aktivitetsanalyse-skema Ophavsretten til dette materiale tilhører Specialrådgivningen Holbæk. Teksten må frit downloades til personlig brug og gengives med behørig kildeangivelse. Dog må teksten ikke gøres til genstand for selvstændig

Læs mere

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning 1 of 12 Arbejdsstedets indretning Er størrelsen på de enkelte arbejdsrum tilpasset produktionen? Er der tilstrækkelig plads til, at medarbejderne kan arbejde uden hindringer Er der tilstrækkelig plads

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

APV-tjekliste til daginstitutionskøkkener

APV-tjekliste til daginstitutionskøkkener APV-tjekliste til daginstitutionskøkkener Denne APV-tjekliste retter sig mod køkkener i daginstitutioner og andre køkkener med 1 2 ansatte. Tjeklisten er bygget op, så I ser på én arbejdsfunktion ad gangen

Læs mere

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø Opholdsstue (HÆNGER 2 STK) Stole stables (maksimum 6 pr. stabel, i gul stue) Borde klappes sammen og stilles langs væg (gul stue) Rumtermostater sættes på mellem 5 og 10 grader (ved dør mod sovesale) Indstil

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Screeningsredskabet HOUSING ENABLER

Screeningsredskabet HOUSING ENABLER 113 Screeningsredskabet HOUSING ENABLER Kortlægningsskema Dato. Navn Boligens adresse...... Identifikationskode 114 Housing Enabler BOLIGENS STANDARD (ifølge Boverket, 2008) FØLGENDE NØDVENDIGE BOLIGFUNKTIONER

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Du kan som klubmedlem låne vores klublokaler til festlige lejligheder i forhold til dig selv og din familie

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

God ergonomi i rengøringsarbejdet

God ergonomi i rengøringsarbejdet TUP14 motivation og læringsudbytte God ergonomi i rengøringsarbejdet FOKUS PÅ TOSPROGEDE AMU KURSISTER Pas på kroppen når du arbejder! Mennesker arbejder med rengøring alle steder, også mange steder, hvor

Læs mere

Hytter og lejrpladser Tilgængelighed

Hytter og lejrpladser Tilgængelighed Hytter og lejrpladser Tilgængelighed Skal i bygge ny hytte. Bygge om eller til. Renovere. Har i en lejrplads. Så se her, hvordan og hvor lidt der skal til for at der bliver adgang for alle. Formålet med

Læs mere

Kvalitetsstandard for Rengøring, indkøb og tøjvask. Samsø Kommune

Kvalitetsstandard for Rengøring, indkøb og tøjvask. Samsø Kommune Kvalitetsstandard for Rengøring, indkøb og tøjvask Samsø Kommune Hjemmeplejen April 2016 Kvalitetsstandard for rengøring, indkøb og tøjvask Denne pjece indeholder Kvalitetsstandarden for Samsø Kommunes

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Brugervejledning til POESIMASKINEN

Brugervejledning til POESIMASKINEN Brugervejledning til POESIMASKINEN Opstilling af POESIMASKINEN & DIGITAL LITTERATUR Opstilling af siden med POESIMASKINEN Opstilling af siden med DIGITAL LITTERATUR 1. Flightcasen ved ankomst. 2. Lås hjulene.

Læs mere

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 695.000 Udbetaling: 139.000 Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Sags nr.: B nr. 379 Nettoydelse: 3.900 Pænt indrettet ejendom

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

Ingen Lette begrænsninger begrænsning

Ingen Lette begrænsninger begrænsning Sundhed & Omsorg Katalog over indsatsområder Indsatsområde: Vedligeholde/kompensere 2.1.1 Rengøring Indsats med henblik på at sikre/udføre rengøringsopgaver i borgerens hjem. Lovgrundlag Lov om Social

Læs mere

Gode råd der sælger din bolig

Gode råd der sælger din bolig Gode råd der sælger din bolig Giv dit hjem mere værdi Vi har lavet denne folder med boligtips til dig, så du nemt og overskueligt kan give dit hjem mere værdi inden fremvisning. På en fremvisning handler

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

Gode råd til rengøring i hjemmet

Gode råd til rengøring i hjemmet Gode råd til rengøring i hjemmet Aflast ryggen ved at bøje i knæene og støtte hånden på benet. Sid ned under arbejdet/ støt på lårene Generelle råd til rengøring i hjemmet Del rengøringen op og fordel

Læs mere

OVERSIGT TIL Ballerup Bibliotek

OVERSIGT TIL Ballerup Bibliotek Hjælpemiddel Foto Tekstbeskrivelse Robotstøvsuger Selvkørende støvsuger. Stirex saks - lang Saks med bøjlegreb. Bøjlegreb, gør, at man kun skal bruge kræfter for at klippe og ikke for at åbne saksen efter

Læs mere

tilgængelighedsstandard

tilgængelighedsstandard Scandics tilgængelighedsstandard Her kan du læse vores tilgængelighedsstandard på 110 punkter. Vi har udarbejdet den ved nøje at have fulgt gæstens vej fra parkering og videre gennem hele hotellet. Vi

Læs mere

planlægning af oprydning, så børnene så vidt muligt køre cyklerne på plads. Undersøges nærmere Jens 1.7.10 Bliver løbende Rep. Jens 1.

planlægning af oprydning, så børnene så vidt muligt køre cyklerne på plads. Undersøges nærmere Jens 1.7.10 Bliver løbende Rep. Jens 1. Årsag til problem Manglende lyddæmpning i Multirum Lokaler der runger Multirum, gl. gym. og 1. kl. Svært ved at opfatte tale i Multirum, gl. gym. Installationer der støjer. Vaskemaskine / tørretumbler

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

Løfter store og tunge varer over på salgshylde

Løfter store og tunge varer over på salgshylde Løft Instruktion nr. A1 Løfter store og tunge varer over på salgshylde Når I er to personer om at løfte varer, som er vanskelige at håndtere og tunge (fx fladskærme, spejle og græsslåmaskiner), er det

Læs mere

Rengøringsservice. Vejledende krav til lokaler: AMU - rengøring EUD - serviceassistent

Rengøringsservice. Vejledende krav til lokaler: AMU - rengøring EUD - serviceassistent Side1 SUS Uddannelsesudvalget for rengøring og service September 2011 Rengøringsservice Vejledende krav til lokaler: AMU - rengøring EUD - serviceassistent Side2 Lokalernes formål Teori- og praktiklokalernes

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1 Sorgenfrivang II Inventaroversigt: Generelt: Som udgangspunkt er der ikke trægulv under eksisterende køkkenelementer. Der skal udføres nyt spånpladegulv hvor eksisterende køkkenelementer har stået. (se

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL

GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL Gør-Det-Selv GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL En gæstehytte gør det nemmere og hyggeligere at have overnattende gæster, og den resterende tid kan den fungere som hjemmekontor, teenagehybel eller hyggelig lille

Læs mere

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2.

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2. tiagergrunden bygning 01 Bolig Bolig 1 Boligtype 1.1 Rum Bruttoareal 9m 2 Nettoareal 8m 2 0 m 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv OVEVÆRELE VÆRELE type 1.1 - varianter 1.1 Bolig nr - 2.sal, tv Bruttoareal 9m 2 Nettoareal

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens MATERIALEBESKRIVELSE 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1.

her er nogle skitseringer af min ide bilag 1. ERGONOMSIK Om ergonomisk Når noget er ergonomisk designet betyder det at det er behageligt for kroppen at arbejde med. Det kan være et håndtag der er formet efter fingrene eller det kan være et par sko

Læs mere

Screeningsredskabet Housing Enabler

Screeningsredskabet Housing Enabler Screeningsredskabet Screeningsredskabet Housing Enabler Kortlægningsskema Dato. Brugerens navn Boligens adresse...... Identifikationskode BOLIGSTANDARD (ifølge Boverket, 2008) FØLGENDE NØDVENDIGE BOLIGFUNKTIONER

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Prisoversigt på små hjælpemidler

Prisoversigt på små hjælpemidler Prisoversigt på små hjælpemidler Produkt Badebænk uden ryglæn Priser inkl. moms 250 kr. Sædehøjden kan justeres og benene har skridsikre dupper så stolen står fast under brug. Mål: H: 34,5-51,5 cm. Bæreevne:

Læs mere

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange.

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange. Opholdsstuen Højttaler ledning sættes op. Kabelclips + stige. Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. Male vindueskarme inde. Der skal

Læs mere

Selskabslokalet Opdateret d. 1. september 2006

Selskabslokalet Opdateret d. 1. september 2006 Selskabslokalet Opdateret d. 1. september 2006 Selskabslokalet Selskabslokalet må kun udlejes til beboere på Jens Warmings Vej og lejeren skal være til stede ved festen. Musikken slutter kl 2.00. Lokalerne

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus MATERIALEBESKRIVELSE 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og

Læs mere

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget.

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget. Gruppe Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad Mere afveksling Både åbne og lukkede Mindst lige så meget køkkener grønt som nu Skabe med skydedøre Lyst byggeri Nye store vinduer

Læs mere

1. ARBEJDSSTILLING VED AFHENTNING/LØFT - LANG RÆKKEAFSTAND

1. ARBEJDSSTILLING VED AFHENTNING/LØFT - LANG RÆKKEAFSTAND 1. ARBEJDSSTILLING VED AFHENTNING/LØFT - LANG RÆKKEAFSTAND Når du skal løfte emner, hvor du har lang rækkeafstand og kun kan komme til fra en side, så anvend følgende gode tips til, hvordan du løfter emnet

Læs mere

Orientering om køkkenmodernisering

Orientering om køkkenmodernisering Orientering om køkkenmodernisering Afdelingsbestyrelsen og 3B ønsker med denne orientering at beskrive mulighederne for individuel køkkenmodernisering i Måløv Parks boliger. Vi vil ligeledes redegøre for

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

FREMTIDENS BADEVÆRELSE - TIL MENNESKER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE EN MERE TRYG OG SELVHJULPEN HVERDAG

FREMTIDENS BADEVÆRELSE - TIL MENNESKER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE EN MERE TRYG OG SELVHJULPEN HVERDAG FREMTIDENS BADEVÆRELSE - TIL MENNESKER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE EN MERE TRYG OG SELVHJULPEN HVERDAG INDHOLD 04 BADERUM INDRETTET EFTER BEHOV Den ideelle løsning for kørestolsbrugere og gangbesværede 06

Læs mere

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Udført i robuste trækonstruktioner Opfylder isoleringskrav til

Læs mere

Ej vurderet indgangen). Markeres, hvis det medfører vanskeligheder ved f.eks. at køre kørestol eller rollator. Angår ikke rampe ved indgang.

Ej vurderet indgangen). Markeres, hvis det medfører vanskeligheder ved f.eks. at køre kørestol eller rollator. Angår ikke rampe ved indgang. For at muliggøre sammenligninger mellem de to forskellige udgaver af Housing Enabler stemmer nummereringen af items overens med den komplette udgave (Iwarsson & Slaug, 2010), hvilket betyder, at nummerserien

Læs mere

Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-)

Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-) Søndag ½ dag Tjek søndagslisten igennem. Det burde være ordnet af det foregående hold, men man ved jo aldrig ;-) - Sæt straks madvarer på køl/frys - Tjek temperaturen i køleskabet +5 gr. og fryser - 18

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Spørgsmål og svar om individuel modernisering

Spørgsmål og svar om individuel modernisering Spørgsmål og svar om individuel modernisering Generelt Skal der fremsendes tegning over den påtænkte modernisering? Er der specielle krav til moderniseringer uden for boligen? Er der krav til bestemte

Læs mere

13/09/ & 1 af 149

13/09/ &   1 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 1 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 2 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk 3 af 149 13/09/2019 www.tvangsauktioner.dk

Læs mere

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dato: 15.03.2013 Side: 2 af 27 Rumnr.: 0.01 Rumtype: Natur/teknik Note: Bemærkninger: Inventar Indv.

Læs mere

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet Info... Indhold... Tak fordi du købte min E-bog! Efter download, har du bogen til evigt eje! Men husk at det ikke er tilladt at videregive bogen, lægge den op på sociale medier på nettet, låne ud til andre

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Vesterhavnen 10-12, Nyborg Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som

Læs mere

DIT HJEM MIT ARBEJDE Rengøring og anden service i private hjem

DIT HJEM MIT ARBEJDE Rengøring og anden service i private hjem DIT HJEM MIT ARBEJDE Rengøring og anden service i private hjem Kontaktperson og stempel Her følger de 11 områder, vi skal have talt om og aftalt, inden vi går i gang med arbejdet i dit hjem. DIT HJEM -

Læs mere

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 SystemRoMedic TM Manual - Danske Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol

Læs mere

Brug af råderet i AlmenBolig+

Brug af råderet i AlmenBolig+ Brug af råderet i AlmenBolig+ 1. Dine muligheder 2. Forandringsarbejde 3. Forbedringsarbejde 4. Fremgangsmåde - hvordan kommer jeg i gang 5. Hvordan kommer jeg i gang med arbejder der kræver særlig tilladelse

Læs mere

Styr PÅ det praktiske

Styr PÅ det praktiske Styr PÅ det praktiske OPBEVARING Sæt bøgerne til vægs, del opslagstavlen op, og gem rodet væg i lommer og kasser på hjul. Her kommer syv skarpe opbevaringsidéer samt en nem vejledning til, hvordan du fører

Læs mere

din sikkerhed CEKURA A/S Denne guide er udarbejdet af Cekura A/S A m a g e r b r o g a d e 4 1, 1., K ø b e n h a v n S.

din sikkerhed CEKURA A/S Denne guide er udarbejdet af Cekura A/S A m a g e r b r o g a d e 4 1, 1., K ø b e n h a v n S. CEKURA A/S 0 Check din sikkerhed Denne guide er udarbejdet af Cekura A/S Denne rapport bør benyttes som en retningslinje for sikring af bolig mod fald og andre skader. Den erstatter ikke almindelig sund

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

PFA Seniorboligstandard TM

PFA Seniorboligstandard TM En bolig til hele livet PFA Seniorboligstandard TM Seniorboligstandard Seniorboligstandard En god bolig bidrager til et godt liv En god bolig er fundamentet for et godt liv. Det er ikke mindst tilfældet,

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

Standard forflytninger og tips

Standard forflytninger og tips 2016 Standard forflytninger og tips Susanne Karup Hedegaard Randers Kommune 01-01-2016 Indhold 1.0 Vending i seng... 3 1.1 Med mundtlig støtte... 3 1.2 med 1 hjælper og fysisk støtte... 4 1.3 Med 1 hjælper

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på Grønjords Ager Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk Grønjords Ager De nye almene boliger opføres som rækkehuse, der

Læs mere

Halldorhus Materialeliste

Halldorhus Materialeliste Halldorhus Materialeliste VELKOMMEN Boligerne i Halldorhus er en moderne fortolkning af den traditionelle københavnerkarré, optimeret med bedre indretning, større rum, altaner, hyggeligt gårdmiljø og masser

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse. for. Praktisk hjælp

Ydelsesbeskrivelse. for. Praktisk hjælp Ydelsesbeskrivelse for Praktisk hjælp 2010 Forord...3 Visitation...3 Rengøring...4 Tøjvask...6 Indkøbsordning...7 Ydelser...8 Øvrige opgaver...8 Fleksibel hjemmehjælp...9 Forord Praktisk hjælp skal gives

Læs mere

installationer, inventar, maskiner og tekniske hjælpemidler

installationer, inventar, maskiner og tekniske hjælpemidler Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer, inventar, maskiner og tekniske hjælpemidler samt rengøring Lærerværelset Er lokalets areal passende i forhold til antallet af brugere, dvs.

Læs mere

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY :

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY : EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og Skib: MM / YYYY : Opbevaringen Hyppighed Rengøringsmiddel Dørk fejes og Sæbevand (også hvor Grundig vask når nødvendigt der opbevares friske råvarer

Læs mere

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Navneliste Ejendomsansvarlig: Boligselskabet Baldersbo Præstevænget 46 2750 Ballerup Telefon nummer: 44970886 Telefax nummer: 44682810 Direktør:

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 6 Rækkeboliger Linde Allé Støvring

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 6 Rækkeboliger Linde Allé Støvring MATERIALEBESKRIVELSE Illustrativt billede. 6 Rækkeboliger Linde Allé Støvring GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner og de materialer, som indgår i boligen.

Læs mere

KUNGSFORS Køkkenserie

KUNGSFORS Køkkenserie Produktguide KUNGSFORS Køkkenserie 31_018 Smart opbevaring gi'r gode arbejdsgange i køkkenet KUNGSFORS serien af åben opbevaring gi'r køkkenredskaber, krydderier og opskrifter en fast og synlig plads på

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle

MATERIALEBESKRIVELSE. 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle MATERIALEBESKRIVELSE 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter. De fleste

Læs mere

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED.

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. 19. september 2011 Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. Beliggende: Andelsboligforeningen: Stefansgade 40, 3. th AB Merkur Besigtiget den: 16. september 2011 Tilstede ved besigtigelsen:

Læs mere

Spørgsmål og svar om individuel modernisering

Spørgsmål og svar om individuel modernisering Spørgsmål og svar om individuel modernisering Generelt Skal der fremsendes tegning over den påtænkte modernisering? Er der specielle krav til moderniseringer uden for boligen? Er der krav til bestemte

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Spørgsmål og svar om individuel modernisering

Spørgsmål og svar om individuel modernisering Spørgsmål og svar om individuel modernisering Generelt Skal der fremsendes tegning over den påtænkte modernisering? Ja - gerne en opstalt, men en plantegning vil være tilstrækkeligt. Er der specielle krav

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

borgeren. Fjernelse af dørtrin og udfyldning af hullet med en metalplade. Kommune.

borgeren. Fjernelse af dørtrin og udfyldning af hullet med en metalplade. Kommune. 5.1 Boligindretning: Fjernelse af dørtrin Hvad indgår i ydelsen? Hvad indgår ikke i ydelsen? Hvem bevilger ydelsen? Hvad koster ydelsen for modtageren? Hvordan følges op på ydelsen? Er der afledte forhold

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Oversigt over hjælpemidler der kan lånes på biblioteket til gratis afprøvning i op til 14 dage:

Oversigt over hjælpemidler der kan lånes på biblioteket til gratis afprøvning i op til 14 dage: Oversigt over hjælpemidler der kan lånes på biblioteket til gratis afprøvning i op til 14 dage: 1 Robotstøvsuger 2 Universalvrider 3 Nøglegreb 4 Bestik Good Grip 5 Skålholder Easy Up 6 Lågåbner Cap Off

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum

MATERIALEBESKRIVELSE. 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum MATERIALEBESKRIVELSE 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG R R 3020 4090 Soveværelse 12.40 m² Forkant overlukning U.K. gipsskørt 2350mm 600 3020 3650 Værelse/kontor 11.10 m² Værelse3 10.20 m² Fransk dør 3020 1500 3020 80x80

Læs mere

Klasselokale nr: APV - Fase 1 Skema 1

Klasselokale nr: APV - Fase 1 Skema 1 Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer og rengøring Er lokalets areal passsende i forhold til antallet af brugere? Er der plads nok til at udføre arbejdet på en hensigtsmæssig

Læs mere

V 50/60Hz 220W

V 50/60Hz 220W STØVSUGER MODEL: P5 Best.nr. 1315 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 220W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG OG

Læs mere