Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013"

Transkript

1 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 20. marts 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 6. maj Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen, Lene T. Blenstrup (suppleant), Kathrine Carstensen, Lærke Højbjerg Pedersen, Anne Juul Pedersen, Camilla Pedersen, Josefine Jørgensen og Mette Rytter Christensen Afbud: Lars Skov Henriksen 25. marts 2013 Ad. 1 Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et punkt under meddelelser: Arrangementer i studievejledningen v/josefine. Herefter blev dagsordenen godkendt. Ad. 2 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt. Ad. 3 Meddelelser fra Studienævnsformanden Stillingssituation Der er et samlet underskud på hele AAU for 2012, og derfor er mange dog ikke alle - stillinger på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet pt. sat på stand by. Alle stillingsopslag skal godkendes af Dekanen. Dispensationsansøgninger for gruppeeksamen På 6. semester er der i alt 41 grupper. Der er 25 grupper som har søgt dispensation til at gå til individuel gruppeeksamen. Af de resterende 16 grupper er der 8 individuelle og 8 grupper. Hvilket betyder, at der kun er 8 grupper som skal op til den nye gruppeeksamen. Der er ingen fra 10. semester som har søgt (her er der kun 1 gruppe, resten er indviduelle). 1. semester 2013 Koordinatorerne Lene Blenstrup og Lotte Bloksgaard er i fuld gang med at planlægge det nye 1. semester. Der er mange nye forelæsninger og der er mange nye sociale tiltag så som rus-tur, tutorer, sociale arrangementer mm.

2 Studieordningen Fakultetet har godkendt den nye studieordning som træder i kraft pr. 1. september 2013 på 1. semester. Der var kun en enkelt sproglig bemærkning fra Fakultetets side. Der har tidligere været snak om, at alle semestre skulle over på den nye studieordning pr. 1. september 2013, men den endelige beslutning i Studienævnet blev, at det kun er 1. semester. De andre 2 semestre 3. og 5. bliver på den nuværende studieordning. Der sendes en mail ud til alle studerende, hvor Trond orienterer om denne beslutning. Lokalesituationen I Kroghstræde 5 er der kun 17 grupperum tilbage. Der er lige inddraget endnu 3 grupperum til kontorer. Instituttet har fået tilbudt at bruge Fibigerstræde 13, hvor der er mange grupperum og et par seminarrum. Ingen ved helt præcis hvordan bygningen ser ud, så måske der skal arrangeres et besøg derned?? Kathrine efterlyste et specialerum eller en læsesal for specialestuderende. Sociologi har nedlagt det specialerum de havde, da det ikke blev brugt alligevel. Det kan evt. undersøges om der kan laves et specialerum i Fibigerstræde 13. Josefine oplyste, at Samf. har nogle nye og hyggelige grupperum samt fællesrum/frokoststue i en bygning ved parkeringspladsen v/ Fibigerstræde 10. Dette viste ingen fra studienævnet noget om. Josefine har efterfølgende oplyst at bygningen hedder: 2P SAMF Grupperum. Det opfordres til, at de studerende også booker og bruge disse grupperum. Timeregnskab Sociologi har et overskud på ca timer i efteråret Dette skyldes, at gruppestørrelser er blevet større end beregnet og at hjælpelærerstillinger har været besat af studerende og ikke Ph.D er. Studerendes timer tages ikke af vores timeregnskab, men det gør Ph.D ernes. Trond er ved at undersøge hvor vidt Kandidatuddannelsen By, Bolig og Bosætning hører ind under Sociologi s timeregnskab. De har brugt ca. 560 timer i efteråret. Pædagogisk dag for VIP Den 17. april holdes der pædagogisk dag for alle VIP ere. Der planlægges en ½ fælles dag for hele AAU + ½ dag på de forskellige skoler. Emnet på Skolen for Sociologi og Socialt Arbejder er: Øvelser og gruppeeksamen. Trond skal bl.a. demonstrere det Klik-system som han har brugt i undervisningen på 5. semester i efteråret. 1. semester Campus efterår 2013 Trond har snakket med studienævnsformand Frank Nielsen fra Socialrådgiveruddannelsen om evt. at få sociologi og socialrådgiveruddannelsen ud på Campus fra 1. semester. Det kræver, at de 2 uddannelser får råderet over Aud. B til undervisning, hvilket nok ikke bliver så sandsynligt. Deltagelse i re-eksamen Trond har henvendt sig på Fakultetet vedr. deltagelse i eksamen. For at deltage i en re-eksamen skal man have deltaget i den ordinære eksamen.

3 Nogle studerende vælger derfor, at aflevere blankt til den ordinære eksamen, for at få muligheden for at deltage i en re-eksamen. Trond har derfor spurgt Fakultetet, om det er i orden bare at aflevere blankt, for dernæst at deltage i en re-eksamen?? Punktet tages op i Studienævnet senere. Fakultetet har sagt, at hvis Sociologi vil ændre på dette, skal der en meget klar udmelding ud omkring det. Henvendelse fra medarbejdere i Sydhavnen Trond har fået en henvendelse fra medarbejdere, bl.a. Martin Munk i Sydhavnen, om evt. at udbyde undervisning for kandidatstuderende i København. Det kan evt. også være en mulighed, at udbyde fælles kurser med KU eller bruge videotransmission fra København til Aalborg?? Studienævnet er ikke afvisende overfor henvendelsen. Eliteuddannelsen på AAU er lukket Der bliver ikke optaget flere studerende på Eliteuddannelsen. Uddannelsen erstattes med Talentudvikling. Det er endnu ikke klarhed over hvad dette indebærer og hvad det går ud på. Sociologi har pt. 4 studerende på 8. semester og 1 studerende på 10. semester, som er omfattet af Eliteuddannelsen. Disser studerende fortsætter som hidtil. Kvote 2 ansøgere Sociologi har pt. 34 med 1. prioritets ansøgning. Der er cirka samme niveau som sidste år. Arrangementer ved studievejlederen v/ Josefine Der er afholdt Karrieredag d. 1. marts. Det gik rigtig godt. De studerende savnede dog flere oplæg fra den private sektor. På Kandidatdagen d. 26. februar, deltog Sociologi, BBB og Kriminologi. Det var en kæmpe succes. Josefine holdt 2 oplæg om sociologi og der deltog ca studerende til hvert oplæg. Til Åbent hus for Bachelor og Kandidatuddannelser havde Josefien rigtig travlt ved sin stand. Det var tydeligt at se, at Sociologi er en meget attraktiv uddannelse. Josefine holdt 2 oplæg og der var fuldt hus hver gang. Ad. 4 Meddelelser fra studenterrepræsentanter/sofia Sofia er i gang med at planlægge en filmaften og en teatertur. De studerende efterlyste flere øvelser til Videnskabsteori på 6. semester og også gerne til de første forelæsninger. Trond slog fast, at med de nye konfrontationstimer, skal der nok komme flere øvelser på alle forelæsninger. Der mangler strøm i seminarrummene i Kroghstræde 5. I grupperummene er der som regel kun et eller to stik, hvilket gør det svært for en gruppe på 4-6 personer, at sidde med hver sin bærbar PC. Trond går videre til Teknisk Forvaltning med dette.

4 Ad. 5 Gruppeeksamen Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde har lavet et generelt skriv om gruppeeksamen til alle 3 uddannelser under Skolen. Punktet blev taget op på sidste lærermøde, og der var mange forskellige meninger om afholdelse og oplæg. Trond laver et skriv til de studerende og ansatte omkring afholdelse af gruppeeksamen. Skrivet tages op på næste studienævnsmøde til diskussion. Studienævnet skal huske, at informere det eksterne censorkorps ifm. gruppeeksamen på 6. og 10. semester til sommer. Anja tog problemet op vedr. projekteksamen på 4. semester. Her indeholder eksamen også konkrete pensum spørgsmål (som på det eneste semester). Hvordan håndteres dette, hvordan får man hørt alle i pensum og skal man bruge pensum spørgsmål under diskussion af projektet?? Trond har optaget en film med afholdelse af gruppeeksamen. Når filmen er færdigredigeret, vises den i Aud. C for studerende og ansatte. Ad. 6 Udlandsophold Alle studienævn har fået en henvendelse fra Studentersamfundet omkring udlandsophold, og med opfordring om, at følge International kontor s initiativ med henblik på at lave pakkeløsninger for de studerende. Trond vil gerne lave nogle pakkeløsninger til de studerende. Der er pt. flere forslag fra 4. og 5. semester, hvor studerende har været et helt semester i udlandet. Trond vil gerne lave nogle forslag der er gældende på både BA og KA. Der er meget arbejde i at søge et udlandsophold og med ophold, stipendier, fonde og med at finde de faglige og relevante kurser. Ad. 7 Godkendelse af evalueringer fra efteråret semester: Der var stor svarprocent på evalueringen hele 90 studerende ud af 131. Evalueringen omkring Teori kurset minder meget om sidste års evaluering. Der har været en del ændringer i pensum og det har givet mere tilfredshed i litteraturen. De studerende savner mere kvalificerede og pædagogiske undervisere. Metode kurset minder også om sidste år, ingen konkrete udfald. De studerende påpeger et meget dårligt socialt miljø. Studienævnet diskuterede, om studiet skal påtage sig det ansvar og arrangere noget eller om det var de studerendes eget ansvar?? De studerende har haft matematik på mange forskellige niveauer. Pt. udbydes matematikkurset ikke for 3. semester, men det kan være de også i fremtiden skal have tilbuddet. Der var meget blandende meninger omkring de elektroniske kompendier både for og imod!! Måske der skal findes en anden løsning ift. selvkopiering. Pt. udlånes de kun i bibliotekets åbningstid. Herefter blev evalueringen godkendt.

5 5. semester: Der var meget høj svarprocent på evalueringen. Der var meget kritik af teorieksamen. Der kommer et nyt tiltag til næste år, orienterede Trond. Det bliver evt. et sæt med 2 eksamensopgaver, således de studerende får valgfrihed og selv kan vælge hvilken opgave de vil lave. De studerende vil gerne have flere metodeøvelser. Dog mener de, at der er for stor forskel i øvelseslærernes kvalifikationer og afholdelse af øvelserne. De studerende vil gerne have flere værktøjsredskaber fx SPSS og Survey Xact. Det vil hjælpe de studerende, så de ikke skal vente så lang tid på hjælp, når der holdes spørgetime. Herved kan de studerende selv løse nogle af de små opgaver som opstår undervejs. 20 % mente, at de får for få vejledningstimer. Men der er uklarhed om de studerende overhoved ved hvad de kan forvente af vejledning? De vejledningstimer der er oplyst er jo ikke faktisk tal men inc. forberedelse og eksamen. De studerende savner en fælles læsesal. Herefter blev evalueringen godkendt. 7. semester Studiemiljø: De studerende mangler fællesskab når de starter på Kandidatuddannelsen. Trond vil derfor i år lave et fælles arrangement for de studerende inden studiestarten på modulerne. Der er stor tilfredshed med de elektroniske kompendier. De studerende savner en fælles læsesal. Evalueringen blev godkendt. 7. semester Biografisk metode: De studerende mener, at der er overvægt af teoretiske filosofisk introduktion til metoden. Modulet afholdes på engelsk, og de studerende syntes det er lidt kunstig, at undervisningen foregår på engelsk, når alle er danskere. Modulet på engelsk har kun været afholdt en gang, og der var enighed i studienævnet om, at det skal fortsætte et par gange mere inden man kan overveje og lave det om. Evalueringen blev godkendt. 7. semester Register og forløbsanalyse: De studerende mangler matematikkundskaber. Der ønskes flere forelæsninger og de studerende kunne godt bruge flere ord ifm. eksamensopgaven. Det blev foreslået, at SAS-kurset afholdes som obligatorisk, da et godt kendskab til dette vil hjælpe i undervisningen. Dette er ikke muligt, da der i studieordningen står følgende: Der kræves ingen særlige forudsætninger for deltagelse i modulet. De studerende opfordres dog til at følge det forberedende forløb i SAS i august. Der var mange problemer sidste år ift. at få SAS-programmet på en MAC computer. Disse problemer skulle være løst i år. Evalueringen blev godkendt.

6 7. semester Korrespondanceanalyse: De studerende er godt tilfreds med undervisningen. Dog syntes de, at der er lang ventetid med at få hjælp ved øvelserne. Jakob tilføjede, at han evt. kunne lave en simpel manual med de små problemstillinger som er i SPADprogrammet. Det er også en mulighed at få en ekstra øvelseslærer på (evt. en tidligere studerende). Herefter blev evalueringen godkendt. 7. semester Anerkendelse: Kun 6 ud af 16 studerende har svaret. Modulet undervises på engelsk. Der var ikke de store kommentarer til dette modul. Evalueringen blev godkendt. 7. semester Rummets sociologi: Der var stor svarprocent på evalueringen. De studerende syntes der var for meget læsning til de forskellige forelæsninger, hvilket skal ændres til næste gang. Det var en succes med busturen rundt i Aalborg, dog skal det være tidligere på dagen. Der afholdes et seminar midt i modulet, og næste gang holdes det af interne folk og ikke folk udefra. Evalueringen blev godkendt. 7. semester Kritik: Der var en meget lille svarprocent i evalueringen. Undervisningen foregår på engelsk. De studerende påpeger, at niveau og faglighed skal være lige højt uanset sproget. Herefter blev evalueringen godkendt. 9. semester Praktik: Der var generel stor tilfredshed blandt de studerende. Der var kun 5 ud af 7 der havde svaret på evalueringen. Fra foråret 2013 får studerende i praktik tildelt en vejleder. Evalueringen blev godkendt. 9. semester Mediesociologi: Koordinatoren havde følgende kommentar: At det er problematisk med små specialiseringer hvilket Trond kun er enig om. Det koster mange ressourcer. Evalueringen blev godkendt. 9. semester Sociale problemer: Der var få kommentarer omkring vejledningsproblemerne. Evalueringen blev godkendt. 9. semester Videreg. Samf. Metode: Ingen kommentarer. Der skal tjekkes op på de forskellige licenser og opdateringer mm. inden semesterstart. Evalueringen blev godkendt.

7 9. semester Organisationssociologi: Der manglede flere uddybninger i evalueringen. Studienævnet foreslår, at der involverer flere undervisere. Herefter blev evalueringen godkendt. 10. Semester: Godkendt uden kommentarer. Generelt: Der var enighed i studienævnet om, at der generelt mangler uddybning i mange opsamlinger. Der burdes være en standard for, hvad en opsamling skal indeholde inden den afleveres til studienævnet. Ad. 8 Regnskab 2012 Punktet udskydes til næste møde Ad. 9 Eventuelt Intet. Referat: Mette Rytter Christensen

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 28. maj 2014. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov Henriksen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. april 2012. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 15. januar 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. april 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Anja Jørgensen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 9. april 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. januar 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anja Jørgensen, Lene

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. maj 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Claus D. Hansen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 4. november 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Lars

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 25. maj 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 7. juni 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. oktober 2016 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder Mette

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 25. maj 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 29. juni 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

5. semester Evaluering: Del 1 E11 Sociologi

5. semester Evaluering: Del 1 E11 Sociologi 5. semester Evaluering: Del 1 E11 Sociologi Antal respondenter: 91 Antal svar: 60 Koordinator: Anders Petersen og Trond B. Klausen Hvor mange af teorikursets forelæsninger har du deltaget i? Praktisk taget

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 4. november 2015 Deltagere: Kim Møller, Lærke Mogensen, Annick Prieur, Nicolay Johansen og Julie Roed Erhardsen. Afbud fra: Sidse Granat Jønsson Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009

Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009 Referat af studienævnsmødet, Sociologi d. 25. marts 2009 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 6. maj 2009 26. marts 2009 Til stede: Afbud: Michael Hviid Jacobsen (MHJ), Antje

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Torsdag, den 3. april 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 20. december 2011 kl. 10.00 13.00 (Telefonmøde) Sted: København: Morten Ejrnæs kontor Aalborg: Lars Uggerhøjs kontor Deltagere:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Lektionskatalog. 7. semester moduler

Lektionskatalog. 7. semester moduler Lektionskatalog 7. semester moduler Rummets sociologi - Rum, mobilitet og sted Critique and counter critique - Sociological time-diagnoses Recognition, respect and redistribution Biographical method Forløbsanalyse

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 7. januar 2016 Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 16. februar 2016

Referat fra Studierådsmøde d. 7. januar 2016 Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 16. februar 2016 Referat fra Studierådsmøde d. 7. januar 2016 Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 16. februar 2016 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder Mette Rytter Christensen, Skolesekretær Socialrådgiveruddannelsen

Læs mere

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 6 Modul 5: Organisation og ledelse i den offentlige

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015

Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Evaluering, 3. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 3: Samfundsøkonomi...

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Onsdag, den 14. november 2012 kl. 9.00 15.00 Sted: AAU Cph, A. C. Meyers Vænge 15, lokale M6-6.045, 2450 København SV Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede Historiestudiet Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 18. september 2013 kl. 13.00 15.30 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 61, 9220 Aalborg Øst Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. december 2016 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 10. januar 2017 Deltagere: Skolen Sune Q. Jensen, Studieleder

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. april 2013 kl. 9.00 12.30 Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.028

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november)

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november) Aalborg, den 20. december 2016 Referat af mødet onsdag den 14. december 2016 Studienævnets medlemmer: Lise Rytter Krogh (VIP-repræsentant studienævnsformand) Kirsten Mejlvig (VIP-repræsentant studienævnsformand)

Læs mere

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 FU-møde den 25. marts 2014... 3 Elektronisk semesterevaluering...

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde torsdag den 2. december 2010 kl. 10 i seminarrum 1. sal, i bygning 26, CSS.

Referat af studienævnsmøde torsdag den 2. december 2010 kl. 10 i seminarrum 1. sal, i bygning 26, CSS. 1 Hanne Bengtsson Studienævnssekretær Økonomisk studienævn Øster Farimagsgade 5, bygn. 25, 1353 K Tlf. + 35 32 30 50 Hanne.Bengtsson@econ.ku.dk 2. december 2010 Møde nr. 105 02.12.10 Referat af studienævnsmøde

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT

2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT https://www.moodle.aau.dk/course/view.php?id=10952 Page 1 of 4 2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT Velkommen til 2. Semester for pol-adm og samfundsfag I vil her på 2. semester blive præsenteret

Læs mere

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016

Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Speciale- og uddannelsesevaluering, Politik & Administration, Forår 2016 Samlet status Evalueringen er sendt til 28 studerende, hvoraf 15 har besvaret hele evalueringen, hvilket giver en svarprocent på

Læs mere

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017

Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Uddannelses- og semesterevaluering, KA, Samfundsfag, forår 2017 Samlet status Spørgeskemaet er gjort tilgængeligt for x studerende. Heraf har 1 besvaret alle spørgsmålene, hvilket giver en svarprocent

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019

Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019 Fagstudieordning Kandidattilvalg i kommunikation og it 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel... 3 1. Hjemmel... 3 Kapitel 2. Normering

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 14.30-15.30 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud C1-3 David Svit X C1-4 Frederik

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 21. september 2012

Referat af Studienævnsmøde Studienævnet for Tværkulturelle Studier (SN-TS) Mandag den 21. september 2012 Studienævnet for Tværkulturelle Studier Kroghstræde 1 9220 Aalborg Ø Tlf. 9940 8080 Fax 9635 0044 www.ccg.aau.dk Sagsbehandler: Malene Karmisholt Tlf. 9940 9137 malene@cgs.aau.dk 21. september 2012 Referat

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Er der evt. nogle af teoriforelæsningerne, som krævede særlig megen eller særlig lidt forberedelse?

Er der evt. nogle af teoriforelæsningerne, som krævede særlig megen eller særlig lidt forberedelse? 4. Semester del 1 F2016 Koordinatorer: Anja Jørgensen, Annette Q. Romani & Claus D. Hansen Samlet status Hvor mange af teorikursets forelæsninger har du deltaget i? Hvor meget har du i gennemsnit forberedt

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Journalistik torsdag den 15. maj 2008

Referat af møde i Studienævnet for Journalistik torsdag den 15. maj 2008 Studienævn for Journalistik 9. juni 2008 J.nr. 033/578 -/nie Referat af møde i Studienævnet for Journalistik torsdag den 15. maj 2008 I mødet deltog: Peter Bro, Signe Damgaard, Troels Mylenberg, Kristian

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 5. marts 2018 kl. 13.00 16.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015

Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Evaluering, 7. semester, Politik & Administration, eftera r 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Modulevaluering udleveret på modulernes sidste kursusgang... 4 Modul 1: Velfærdssamfund i forandring...

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012

Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012 Undervisningsevaluering Efterårssemesteret 2012 Socialrådgiveruddannelsen Aalborg Universitet Køn Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter Din alder 3,00 57,00 27,16 38 Hvilket semester

Læs mere

5. semester, Efterår 2011 Del 2

5. semester, Efterår 2011 Del 2 5. semester, Efterår 2011 Del 2 Udsendt til 91 respondenter Svar: 39 respondenter Koordinatorer: Anders Petersen og Trond B. Klausen I hvor høj grad var teorikurset anvendeligt i forhold til projektarbejdet?

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Hvor meget har du i gennemsnit forberedt dig til de enkelte teori forelæsninger?

Hvor meget har du i gennemsnit forberedt dig til de enkelte teori forelæsninger? 2. semester F15 del 1 Koordinatorer: Anja Jørgensen, Lene Tølbøll og Jakob Skjøtt-Larsen Distribueret til 169 studerende Antal svar: 70 gennemført + 22 nogen svar. Hvor mange af teorimodulets forelæsninger

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 20. september 2016 Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Til stede:

Læs mere

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010 Møde den: 1. juni 2010 Sted: A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Morten Misfeldt, Per Fibæk Laursen, Morten jacobsen, Sia Hovmand Sørensen og Stella Marie Klausen Afbud: Malou Juelskjær, Søren

Læs mere

7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011

7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011 7. semester: Kritik og Modkritik, Efterår 2011 Udsendt til 32 respondenter (11 sociologi + 21 HUM) Svar: 10 respondenter (9 Fuldført og 1 Nogen svar ) Koordinatorer: Anders Petersen Hvilken uddannelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 22. juni 2011 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Niels Rosendal Jensen, Mads Lindensgaard, Nadja Hjort Heidemann, Regitze Wind, Torin Julius Bolvinkel, Kathrine Raagaard

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold

Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag som centralt fag, 9. semester, efterår 2016 Indhold Semesterevaluering, Samfundsfag, 9. semester, efterår 2016... 1 Modul 8: Verdenspolitik... 2 Modul 10: Pædagogik og samf.

Læs mere

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi Institut for Datalogi Selma Lagerlöfs Vej 300 9220 Aalborg Øst Dato: 09-10-2019 Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi I dette dokument beskrives organiseringen af uddannelseskoordinering

Læs mere

Campus Odense. Miljøplanlægning. samfundsfag. 3-årig Bacheloruddannelse SAMFUNDSVIDENSKAB

Campus Odense. Miljøplanlægning. samfundsfag. 3-årig Bacheloruddannelse SAMFUNDSVIDENSKAB Campus Odense Miljøplanlægning samfundsfag 3-årig Bacheloruddannelse SAMFUNDSVIDENSKAB Et bredt samfundsengagement Samfundsfag er for dig, der har en bred interesse i politiske og samfundsmæssige problemstillinger

Læs mere