Kirkbi A/S Koldingvej Billund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkbi A/S Koldingvej Billund"

Transkript

1 Kirkbi A/S Koldingvej Billund Tilladelse til etablering af 3 stk. pejleboringer, tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand, samt afgørelse om ikke VVM pligt Dato: 27 juni 2017 Tilladelse og vilkår Billund Kommune giver hermed tilladelse til etablering af 3 stk. boringer til overvågning af vandtrykket i grundvandsmagasin beliggende under lerlag på matr. nr. 5cl Billund By, Grene. Boringerne indrettes så de kan benyttes til bortledning af grundvand, hvis vandtrykket viser sig kritisk i forhold til risiko for grundbrud i byggegruben. Billund Kommune giver samtidig tilladelse til bortledning af grundvand som indvindes i forbindelse med renpumpning af boringerne samt træffer afgørelse om ikke VVM-pligt Tilladelsen er givet i henhold til Vandforsyningsloven, Brøndborerbekendtgørelsen, Miljøbeskyttelseslovens 19, samt VVM-bekendtgørelsen 1 med nedenstående vilkår: 1. Boringerne skal placeres på matrikel nr. 5cl Billund By, Grene 2. Boringerne udføres som angivet i ansøgningen og må placeres, som vist i nedenstående figur 2 på et areal, som er egnet til formålet. 3. Maksimal boredybde er 25 m se i øvrigt vilkår nr Boringer udføres under fuldtids tilsyn med geologisk prøvebeskrivelse. 5. Boringerne filtersættes i sandlaget umidelbart under lerlaget beliggende ca. 10 m u.t. Hvis der træffes dybereliggende lerlag med effekt af hydraulisk barierre, filtersættes boringen over dette lag og boringen afproppes med bentonit for det underliggende 6. Boringer renpumpes og indrettes som beskrevet i ansøgningsmateriale. Oppumpning og udledning under renpumpning må maks. udgøre 80 m 3 /h og må ikke føre til gener for omkringliggende ejendomme. 7. Oppumpet grundvand fra renpumpning af boringerne bortledes til nedsivningsbassiner ved vejlevej. 8. Boringen og anlægget skal være indrettet efter gældende regler, jf. Brøndborerbekendtgørelsen 2 kap. 2 Teknik og Økonomi Natur og Miljø Jorden Rundt Grindsted Tlf Sagsnr.: 16/20892 Sagsbehandler: Michael Kloster Larsen Tlf Bek nr. 448 af 10 maj Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 2 BEK nr af 28. oktober Bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land.

2 9. Omkring boringen udlægges et beskyttelsesareal med en radius på 5 m. Inden for beskyttelsesområdet må der ikke anbringes stoffer, der kan forurene grundvandet. 10. Billund Kommunen skal i forvejen underrettes om borearbejdets begyndelse 11. Tilladelse til indvinding på boringerne søges efterfølgende når evt. behov er klarlagt. Sagens behandling Billund Kommune har den 6. juni 2017 modtaget en ansøgning om tilladelse til etablering af tre stk. pejleboringer, herunder ansøgning om tilladelse til renpumpning af disse. Boringerne har til formål at give mulighed for at overvåge grundvandstrykket i et sandlag beliggende under et lerlag. Sammen med ansøgning om tilladelse til etablering af boringer har kommunen modtaget VVM-screenings skema udfyldt af rådgiver for bygherre. I screeningsskemaet (Bilag1) vurderes miljøpåvirkning ved etablering og renpumpning af pejleboringer og samtidig vurderes indledningsvist også miljøpåvirkninger for eventuel fremtidig indvinding fra boringerne. Eventuel fremtidig indvinding fra boringerne afhænger af måleresultaterne fra pejleboringerne og indvinding for bortledning af grundvand vil kræve særskilt tilladelse jf. vandforsyningslovens 26. De påtænkte boringer forventes placeret som vist på oversigtskortet i figur 2. Baggrund og formål I forbindelse med bygge- og anlægsaktiviteterne for LEGO Administrationsbygning på Åstvej udføres der midlertidige grundvandssænkninger og bortledning af oppumpet grundvand. I de nære omgivelser er der etableret et ATES-anlæg (Grundvandskøleanlæg) med oppumpning og recirkulation hhv. øst og vest for området med midlertidig grundvandssænkning (se oversigt1).

3 Oversigt 1. Området ved Åstvej hvor den midlertidige grundvandssænkning udføres (Blå boringer). ATES-anlæg er beliggende i området omkring den kommende administrationsbygning (Røde boringer). Der er udført beregninger for effekterne af både grundvandssænkningerne og ATES-anlæggets påvirkninger af hhv. det terrænnære frie magasin hvor der udføres grundvandssænkning (Sand 1) og det dybere magasin beliggende under et lerlag i området (Sand 2), hvor der indvindes og recirkuleres i forbindelse med ATES-anlægget. Der er med baggrund i beregningerne vurderet at der kan være risiko for grundbrud i bunden af byggegruben ved LEGO Administrationsbygning når recirkulationsboringerne i nærområdet opstartes vest for denne. Der vil altid være usikkerheder i beregninger som disse i forhold til de aktuelle forhold og påvirkninger på lokaliteten (se figur 1). Det er derfor aftalt at der i nærområdet ved byggegruben etableres 3 pejleboringer, der efterfølgende kan monteres som pumpeboringer, hvis det viser sig nødvendigt at modvirke grundbrud ved aflastning fra det dybere magasin under lerlaget.

4 Figur 1. Beregningerne af grundvandsstanden (trykniveauet) i det dybere magasin (Sand 2 - Orange) i forhold til byggegruben der er placeret i det terrænnære sandmagasin (Sand 1 Gult). De to magasiner er adskilt af et lerlag med en tykkelse på ca. 1 meter (Ler Grønt) Da ATES-anlægget er startet med oppumpningen er man kun få uger fra at recirkulationen ønskes opstartet. Det er derfor vigtigt at pejleboringerne etableres inden dette så disse kan anvendes til vurdering at påvirkningen af trykniveauet i byggegruben. Der søges hermed om tilladelse til etablering at 3 pejleboringer som etableres i en dimension så de senere eventuelt kan anvendes som pumpeboringer til aflastning på lokaliteten. Der ansøges senere om tilladelse til aflastning ved bortledning af grundvand, i fald det viser sig nødvendigt. Udførelsen af boringerne Der etableres 3 filtersatte boringer omkring byggegrubens vestlige og sydlige afgrænsning. Boringerne udføres til ca. 25 m u.t svarende til kote ca. 37 meter.

5 Figur 2. Placeringerne af aflastningsboringerne (Grønne boringer). Der filtersættes med Ø200mm PVC fra ca. 2 meter under lerlaget med en filterlængde på ca. 10 meter. Boringerne udføres som forede boringer og der etableres bentonitprop fra 2 meter over lerlaget til 2 meter under lerlaget. Boringerne renpumpes efterfølgende og der etableres sikrede boringsafslutninger på disse. Der indhentes GEUS-nummer til boringerne og der udføres markjournaler med angivelse af filtersætning, gruskastning og etablering af bentonitprop. Alle boringerne indmåles og kotesættes med GPS med en nøjagtighed på +/- 2 centimeter. Boringernes anvendelse Pejlinger ved opstart af recirkulation fra ATES-anlægget De 3 boringer anvendes som pejleboringer for at vurdere på trykforskellen imellem sandlaget, hvor der recirkuleres vand fra ATES-anlægget og sandlaget, hvorfra der bortledes grundvand i byggefasen. Der vil blive foretaget en gradvis opstart af recirkulationen i ATES-anlægget med samtidige pejlinger i de 3 boringer. Ud fra pejleresultaterne vurderes det om der skal etableres pumper i boringerne for at aflaste under byggegruben på LEGO Administrationsbygning. Sænkningstragtens udbredelse ved renpumpningen Sænkningstragten vil kun være meget lokal og hovedsageligt beliggende inden for byggepladsen. Bortledning af det oppumpede grundvand Det oppumpede grundvand fra renpumpningen vil blive bortledt via den midlertidig vandledning, der går fra området ved LEGO Administrationsbygning til det kombinerede nedsivnings- og udfældningsbassin ved Vejlevej (se figur 3).

6 Mht. vandanalyser fra magasinet der pumpes fra henvises til vandprøverne fra det oppumpede grundvand fra ATES-anlægget. Figur 3. Bortledningen af det oppumpede grundvand fra LEGO Administrationsbygning på Åstvej til Vejlevej. Natur- og grundvandsinteresser samt øvrige indvindere Se VVM screeningsskema vedlagt som del af bilag 1 Manglende overholdelse af tilladelsens vilkår m.v. Billund Kommune kan forlange boringerne sløjfet uden erstatning, hvis ovenstående vilkår ikke overholdes, eller hvis indvindingen har påvirket drikkevandsressourcerne eller vandføringen i nærliggende vandløb. Klagevejledning Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Miljø- og fødevareklagenævnet. Klageberettigede fremgår af 80 i Vandforsyningsloven. Klage skal være indgivet skriftligt inden 4 uger fra den dag afgørelsen er offentligt bekendtgjort dvs. senest d. 25. juli 2017.

7 Du klager via Klageportalen, der findes på og Vejledning om, hvordan man skal logge på og anvende Klageportalen, kan findes på og En klage er indgivet, når den er tilgængelig for kommunen i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på 900 kr. for privatpersoner og kr. for virksomheder og organisationer. Gebyret betales med betalingskort eller girokort i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til kommunen. Kommunen videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. En eventuel klage har som udgangspunkt ikke opsættende virkning, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet. Udnyttelse af afgørelsen inden klagefristens udløb sker på egen risiko. Hvis afgørelsen ønskes indbragt for domstolene, skal søgsmål være anlagt inden 6 måneder dvs. senest 27. december 2017, eller - hvis sagen påklages - inden 6 måneder efter, at endelig afgørelse foreligger. Med venlig hilsen Michael Kloster Larsen Geolog Kopi af dette brev er sendt til: Danmarks Naturfredningsforening, Billund (dnbillund-sager@dn.dk). Danmarks Sportsfiskerforbund (lbt@sportsfiskerforbundet.dk) Forbrugerrådet (fbr@fbr.dk) Miljøstyrelsen (mst@mst.dk). GEO, (JEB@geo.dk). Kirkbi A/S, (jesper.emil.sorensen@lego.com) Bilag: /1/ Notat. Lego administrationsbygning, Aastvej. Beregning af grundvandssænkning og effekt af ATES anlæg. Inkl. screeningsskema. Niras, juni 2017

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 26.

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 26. Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej 43 7250 Hejnsvig Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 1.000 m³ grundvand 26. januar 2016 Billund Kommune meddeler hermed ejer af Rugbjergvej 59, 6623

Læs mere

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 18.

Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej Hejnsvig. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil m³ grundvand 18. Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej 59 7250 Hejnsvig Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 1.000 m³ grundvand 18. august 2017 Billund Kommune meddeler hermed ejer af Rugbjergvej 59, 6623

Læs mere

Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Dato: 6. april 2017 Billund Kommune har den 16. januar 2017 modtaget din ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand

Læs mere

Afslag til tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Afslag til tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Afslag til tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Dato: 10. september 2019 Billund Kommune har den 2. oktober 2018 modtaget din ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Læs mere

Pumpeydelse Samlet vandmængde

Pumpeydelse Samlet vandmængde Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 141.120 m³ grundvand 05. oktober 2015 Billund Kommune meddeler hermed Billund Vand tilladelse til

Læs mere

INGENIØR NE Att.: Christian Bjerre Jensen Egtvejvej 1 6000 Kolding. 18. november 2014

INGENIØR NE Att.: Christian Bjerre Jensen Egtvejvej 1 6000 Kolding. 18. november 2014 INGENIØR NE Att.: Christian Bjerre Jensen Egtvejvej 1 6000 Kolding Tilladelse i henhold til Vandforsyningslovens 26 og Miljøbeskyttelseslovens 19 til midlertidig grundvandssænkning med oppumpning og efterfølgende

Læs mere

Samlet pumpeydelse vandmængde

Samlet pumpeydelse vandmængde Kirkbi A/S Koldingvej 2 7190 Billund Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning med bortledning af indtil 380.000 m³ grundvand Billund Kommune meddeler hermed Kirkbi A/S tilladelse til bortledning af

Læs mere

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr januar 2017 om vandforsyning P. Melgaard ejendomme A/S Askelund 10 6200 Aabenraa. Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 08-02-2018 Sagsnr.: 18/4402 Dok nr. 3. Kontakt: Lars Øvig Direkte tlf.: 7376 8199 E-mail: laoe@aabenraa.dk

Læs mere

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg.

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg. Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: 76292507 SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th. 6400 Sønderborg www.horsens.dk Sagsnr. 09.08.26-G00-2-17

Læs mere

Der er udelukkende tale om prøveboringer, samt udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med ren- og prøvepumpning.

Der er udelukkende tale om prøveboringer, samt udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med ren- og prøvepumpning. LEGO Højmarksvej 7 7190 Billund Tilladelse til etablering af 2 prøveboringer, midlertidig vandindvinding til prøvepumpning samt midlertidig udledning af oppumpet grundvand på matr. nr. 5cl Billund By,

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø.

Vesthimmerlands Kommune giver hermed tilladelse til at etablere en boring til markvanding på Tingvej 81, 9640 Farsø. Jakob Hørbye Skov Hestbækvej 54 9640 Farsø Dato: 25. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 13.02.00-P20-2-18 Bastian Egede Jensen Telefon: 99 66 71 08 Mail:

Læs mere

Tilladelse til etablering af undersøgelsesboring matr. 5 b Morsbøl By, Grindsted Dato: 18. november 2014

Tilladelse til etablering af undersøgelsesboring matr. 5 b Morsbøl By, Grindsted Dato: 18. november 2014 Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3 6510 Gram Att.: Kurt Jacobsen Tilladelse til etablering af undersøgelsesboring matr. 5 b Morsbøl By, Grindsted Dato: 18. november 2014 Naturstyrelsen, Vadehavet

Læs mere

Sdr. Omme handels- og transportselskab Aps Skolegyden 18 7200 Grindsted

Sdr. Omme handels- og transportselskab Aps Skolegyden 18 7200 Grindsted Sdr. Omme handels- og transportselskab Aps Skolegyden 18 7200 Grindsted Tilladelse til grundvandssænkning i forbindelse med råstofindvinding under grundvandsspejlet Billund Kommune meddeler hermed Sdr.

Læs mere

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej 16 7330 Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Boringens placering Boringen

Læs mere

Bilag 1 - Situationsplan Byggegruben

Bilag 1 - Situationsplan Byggegruben Bilag 1 - Situationsplan Byggegruben Bilag 2 Placering af pejleboringer Formål (afkryds relevant felt til venstre i skemaet) Permanente pejleboringer Moniteringsboringer. Angiv formålet: Miljøtekniske

Læs mere

Matr. Nr. 2b, St. Fjelstervangs Nordlige Del, Vorgod (figur 1).

Matr. Nr. 2b, St. Fjelstervangs Nordlige Del, Vorgod (figur 1). Returadresse Land og vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Sten Laursen Overvej 4 6933 Kibæk TILLADELSE TIL MIDLERTIDIG GRUNDVANDSSÆNKNING NORD FOR FJELSTERVANG SOM KONSEKVENS AF RÅSTOFINDVINDING

Læs mere

Tilladelse til drikkevandsindvinding og etablering af boring.

Tilladelse til drikkevandsindvinding og etablering af boring. Dato: 6. marts 2015 Tilladelse til drikkevandsindvinding og etablering af boring. Du har den 15. januar 2015, indsendt ansøgning om tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til drikkevandsboring

Læs mere

Carl Aage Jensen Grønnevej Svendborg

Carl Aage Jensen Grønnevej Svendborg Carl Aage Jensen Grønnevej 232 5700 Svendborg Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Tilladelse til at etablere

Læs mere

Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling

Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling ST. BALLEGAARD ApS Hvejselvej 10 7300 Jelling Sendt på mail: sigtenbjerggaard@mail.dk 06-04-2017 Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling Du har den 6. april

Læs mere

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Morten Jensen Bjergevej 155 9800 Hjørring Hjørring den 27-07-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-16-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257 7566 pho@jammerbugt.dk Dato: 30. juni 2014x Sagsnr.: 13.02.01-P19-4-14

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet Naturstyrelsen Aalborg Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Niels Arne Wahl /

Miljø- og Fødevareministeriet Naturstyrelsen Aalborg Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Niels Arne Wahl / Miljø- og Fødevareministeriet Naturstyrelsen Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Niels Arne Wahl Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte

Læs mere

Billund Vand A/S (Billund Bio Refinery) Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted

Billund Vand A/S (Billund Bio Refinery) Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Billund Vand A/S (Billund Bio Refinery) Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 65.000 m³ grundvand 4. august 2014 Billund Kommune meddeler hermed Billund

Læs mere

Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete

Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete SÅRUP GRUSVÆRK ApS Sårupvej 10 7730 Hanstholm Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

Center for Teknik & Miljø

Center for Teknik & Miljø Center for Teknik & Miljø Turebylille Vindmøllepark ApS Anders Dolmer Koldingshus Allé 1 4682 Haslev Kopi sendt pr. mail til rådgiver Benn Erik Grav, Rambøll: BEG@ramboll.dk Postadresse: Natur & Miljø

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm pligt for etablering af jordvarmeboringer og terrænnære jordvarmeslanger på Grønnegade i Skjoldbjerg, 6623 Vorbasse

Afgørelse om ikke-vvm pligt for etablering af jordvarmeboringer og terrænnære jordvarmeslanger på Grønnegade i Skjoldbjerg, 6623 Vorbasse Arne Andersen Hovborgvej 19 6623 Vorbasse Afgørelse om ikke-vvm pligt for etablering af jordvarmeboringer og terrænnære jordvarmeslanger på Grønnegade i Skjoldbjerg, 6623 Vorbasse Billund Kommune har den

Læs mere

Boretilladelse til 7 A-boringer á 5 m

Boretilladelse til 7 A-boringer á 5 m H. LUNDBECK A/S Ottiliavej 9 2500 Valby _ 26. februar 2018 Boretilladelse til 7 A-boringer á 5 m Boretilladelse til 7 miljøtekniske boringer Odsherred Kommune giver her tilladelse til at H. Lundbeck A/S

Læs mere

Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen /

Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen / Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1628

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Egtvedvej 6, 6040 Egtved

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Egtvedvej 6, 6040 Egtved Holger Bøgebjerg Sørensen Baskærvej 7 6040 Egtved Sendt på mail: holger@porc-ex.dk 28-11-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Egtvedvej 6, 6040 Egtved Vejle Kommune giver dig hermed tilladelse

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7,

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7, Kirsten Skov Johansen Langelund Skolevej 7 Langelund 7323 Give Sendt på mail: skovjohansen@hotmail.com 14-06-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7, 7323 Give Vejle Kommune

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej

Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej Jesper Højberg Hoffmann Hestlundvej 1 Bøllund 7323 Give Sendt på mail: jesperhoffmann2@gmail.com 31-05-2017 Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej 1, 7323 Give Vejle Kommune

Læs mere

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m.

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand, til fødevarevirksomhed, af drikkevandskvalitet

Tilladelse til indvinding af grundvand, til fødevarevirksomhed, af drikkevandskvalitet Tilladelse til indvinding af grundvand, til fødevarevirksomhed, af drikkevandskvalitet Tilladelse og vilkår Billund Kommune giver hermed tilladelse til indvinding af indtil 25.000 m³ grundvand pr. år til

Læs mere

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri

Tilladelse til indvinding af grundvand til drift af gartneri GARTNER FINN VANG KNUDSEN Ebeltoftvej 28 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1644 jan.hansen@randers.dk www.randers.dk 27-08-2015 /

Læs mere

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding Side 1 Philip Prince Skramvej 2 9881 Bindslev Hjørring den 28-03-2019 Sagsnr.: 13.02.01-P19-15-18 Tilladelse til etablering af boring samt foreløbig tilladelse til vandindvinding 1. Afgørelse giver tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af 2 prøveboringer og pumpeforsøg på Bohus Boulevard 7

Tilladelse til etablering af 2 prøveboringer og pumpeforsøg på Bohus Boulevard 7 TMC - Natur og Miljø Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup Tlf: 43591000 www.htk.dk GEO København Maglebjergvej 1 2800 Kgs. Lyngby Att.: Lars Hjortshøj Jacobsen Sendt pr. mail til: lja@geo.dk Dir.tlf.:

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til at 8 midlertidige boringer bliver permanente

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til at 8 midlertidige boringer bliver permanente H. LUNDBECK A/S Ottiliavej 9 2500 Valby Den 17. august 2017 Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til at 8 midlertidige boringer bliver permanente Odsherred Kommune giver tilladelse til at 8 stk. B-boringer,

Læs mere

Tilladelse til afledning af dræn- og regnvand til drængrøft med udledning til mose 26. januar 2016

Tilladelse til afledning af dræn- og regnvand til drængrøft med udledning til mose 26. januar 2016 Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej 43 7250 Hejnsvig Tilladelse til afledning af dræn- og regnvand til drængrøft med udledning til mose 26. januar 2016 Billund Kommune meddeler hermed tilladelse til

Læs mere

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr. 1199 af 30. september 2013, 20 og 21.

1. Lov om vandforsyning, lovbekendtgørelse nr. 1199 af 30. september 2013, 20 og 21. Mathias Robert Bech Jessen Lovtrup Vestermark 25 6360 Tinglev Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 20-04-2015 Sagsnr.: 14/36635 Dok.løbenr.: 36055/15 Kontakt: Gitte Bojesen Lund Direkte

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Vesterbyvej 43, 7100 Vejle

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Vesterbyvej 43, 7100 Vejle Peter Føns Knudsen Vesterbyvej 43 Ødsted 7100 Vejle Sendt på mail: uj-pfk@mail.dk 07-06-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Vesterbyvej 43, 7100 Vejle Vejle Kommune giver dig hermed tilladelse

Læs mere

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse

Foreløbig vandindvindingstilladelse. Jammerbugt Kommunes afgørelse Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte 7257 7847 hpo@jammerbugt.dk 10-07-2014 Sagsnr.: 13.02.01-P19-5-14

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til A-boringer

Ansøgning om tilladelse til A-boringer Ansøgning om tilladelse til A-boringer I henhold til Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 1260 af 28/10/2013, Bekendtgørelse om udførelse og sløjfning af boringer og brønde på land. Udfyldes af ansøger:

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til boringer ved Assendrup og Hovedgård

Ansøgning om tilladelse til boringer ved Assendrup og Hovedgård Ansøgning om tilladelse til boringer ved Assendrup og Hovedgård Ansøgt kommune Horsens Kommune, Natur & Miljø Rådhustorvet 4 8700 Horsens Att.: Rasmus Rønde Møller og Gitte Bjørnholt Brok Oplysninger om

Læs mere

Afgørelse om lovliggørelse af 2-rækket minkhal opført på ejendommen beliggende Søvangvej 25, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering

Afgørelse om lovliggørelse af 2-rækket minkhal opført på ejendommen beliggende Søvangvej 25, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering Afgørelse om lovliggørelse af 2-rækket minkhal opført på ejendommen beliggende Søvangvej 25, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 18. maj 2015 modtaget anmeldelse om lovliggørelse af 216 m 2 2-rækkers

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej Bramming Sendt via

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej Bramming Sendt via Kaj Lykke Golfklub Kirkebrovej 5 6740 Bramming Sendt via e-mail post@kajlykkegolfklub.dk Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 13-07-2015 Sagsbehandler Jakob Top Jørgensen Telefon direkte 76 16 51 32 E-mail

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Uhemarkvej 2, 7323 Give

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Uhemarkvej 2, 7323 Give Egon Leif Christensen Uhemarkvej 2 Uhe 7323 Give Sendt på mail: A.christensen@lego.com 08-06-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Uhemarkvej 2, 7323 Give Vejle Kommune giver dig hermed tilladelse

Læs mere

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 1. april 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring - Vejlevej 54, Brande Boringens beliggenhed

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Høgelundvej 31, 7190 Billund Boringen syd for gården

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Høgelundvej 31, 7190 Billund Boringen syd for gården Anders Bergmann Christensen Høgelundvej 31 Karlskov 7190 Billund Sendt på mail: anders@neofarm.dk 17-05-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Høgelundvej 31, 7190 Billund Boringen syd for gården

Læs mere

med en ydelse på mindst 80 m 3 /t.

med en ydelse på mindst 80 m 3 /t. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Leif Søndergaard Adr. Baldershave Førstballevej 45 Lindeballe 7321 Gadbjerg 10. marts 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring Boringens

Læs mere

Tilladelse til etablering af boringer 10 stk. A-boringer Lundbeck Pharma A/S

Tilladelse til etablering af boringer 10 stk. A-boringer Lundbeck Pharma A/S Lundbeck Pharma A/S Oddenvej 182 4500 Nykøbing Sjælland 21. august 2018 _ Tilladelse til etablering af boringer 10 stk. A-boringer Lundbeck Pharma A/S Boretilladelse til 10 miljøtekniske boringer Odsherred

Læs mere

Tilladelsen er meddelt i henhold til

Tilladelsen er meddelt i henhold til Kultur, Miljø & Erhverv Byg, Natur og Miljø Skelbækvej 2 DK-6200 Aabenraa Tlf. : 73 76 76 76 Kollund Vandværk. Gl. Kirkevej 9 Dato: 21-02-2018 6340 Kollund. Sagsnr.: 17/40488 Tilakterende: 15/22551 Dok.nr.:

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Jelling Skovvej 2, 7300 Jelling

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Jelling Skovvej 2, 7300 Jelling JELLING GOLFKLUB Jelling Skovvej 2 7300 Jelling Sendt på mail: mail@jellinggk.dk 8. september 2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Jelling Skovvej 2, 7300 Jelling Vejle Kommune giver dig hermed

Læs mere

Denne tilladelse er givet i henhold til 21 i Bekendtgørelse af lov om vandforsyning nr af 10. december 2015.

Denne tilladelse er givet i henhold til 21 i Bekendtgørelse af lov om vandforsyning nr af 10. december 2015. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 19-05-2016 Naturstyrelsen, Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att: Niels Arne Wahl

Læs mere

Tilladelse til afledning af dræn- og regnvand til drængrøft med udløb til mose Teknik og Miljø Projektbeskrivelse

Tilladelse til afledning af dræn- og regnvand til drængrøft med udløb til mose Teknik og Miljø Projektbeskrivelse Kristoffer Jarl Kristensen Rugbjergvej 59 7250 Hejnsvig Tilladelse til afledning af dræn- og regnvand til drængrøft med udløb til mose 18. august 2017 Billund Kommune meddeler hermed tilladelse til bortledning

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. nr. 10d, Hvidbjerg By, Hvidbjerg

Tilladelse til etablering af overvågningsboring på matr. nr. 10d, Hvidbjerg By, Hvidbjerg POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO: 09-06-2016 Naturstyrelsen, Aalborg Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att: Ulrich Tue Jacobsen

Læs mere

Hendrik G. Neuleman Nebelvej Vorbasse. Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr

Hendrik G. Neuleman Nebelvej Vorbasse. Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr Hendrik G. Neuleman Nebelvej 32 6623 Vorbasse Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr. 19976297 Afgørelse vedr. 27 anmeldelse af gyllebeholder Dato: 04. maj 2017 Billund Kommune har den 31. marts 2017

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Teknik & Økonomi

Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Teknik & Økonomi Hidde Sytse Oenema Nollundvej 176 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 31. juli 2017 modtaget en anmeldelse af

Læs mere

LEGO System A/S Åstvej 1 7190 Billund

LEGO System A/S Åstvej 1 7190 Billund LEGO System A/S Åstvej 1 7190 Billund Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning med oppumpning og bortledning af indtil 100.000 m³ grundvand Billund Kommune meddeler hermed LEGO System A/S tilladelse

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding ved Sdr. Egsgårdvej 15,

Fornyelse af tilladelse til markvanding ved Sdr. Egsgårdvej 15, Hans Peter Jensen Høgelundvej 44 Langelund 7323 Give Sendt på mail: hans.peter.jensen2@mvb.net 17-05-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding ved Sdr. Egsgårdvej 15, 7323 Give Vejle Kommune giver dig

Læs mere

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G

Bonnerup Consult Aps Fynsvej Middelfart Dato: Att: Jakob Vedel G Bonnerup Consult Aps Fynsvej 56 5500 Middelfart Dato: 26-04-2016 Att: Jakob Vedel Ref.: J.nr.: METMO 13.02.01-G01-7-15 Tilladelse til midlertidig bortledning af grundvand i forbindelses med byggeri, Rustenborgvej

Læs mere

3. Boringen må ikke uden særskilt tilladelse anvendes som vandforsyningsboring

3. Boringen må ikke uden særskilt tilladelse anvendes som vandforsyningsboring Naturstyrelsen, Vadehavet Skovridervej 3 6510 Gram Sendt pr. mail til : vad@nst.dk og kujak@nst.dk Natur og Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bettina Lund Dir: 79755623 Mob: e-mail: bettina.lund

Læs mere

Tilladelse til overboring af DGU nr samt foreløbig vandindvindingstilladelse til indvinding af m 3 /år fra boringen - Oksbøl Vandværk

Tilladelse til overboring af DGU nr samt foreløbig vandindvindingstilladelse til indvinding af m 3 /år fra boringen - Oksbøl Vandværk Oksbøl Vandværk Strandvejen 25A 6840 Oksbøl Tilladelsen er sendt til e-boks via cvr nr. 14536310 Tilladelse til overboring af DGU nr. 120.106 samt foreløbig vandindvindingstilladelse til indvinding af

Læs mere

Løvbjergvej 23B, 7361 Ejstrupholm. 10au, Hallundbæk gde., Ejstrup

Løvbjergvej 23B, 7361 Ejstrupholm. 10au, Hallundbæk gde., Ejstrup EJSTRUPHOLM DAMBRUG A/S Løvbjergvej 23 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 25. januar 2011 Indvindingstilladelse - Ejstrupholm Dambrug Foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand til dambrugsdrift Beliggenhed

Læs mere

Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på Sundholmsvej 2a/4a 2300 København

Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på Sundholmsvej 2a/4a 2300 København KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse KEID Ejendomsservice 17. juni 2019 Sagsnr. 2019-0142218 Tilladelse til udførelse af 1 stk. A-boring og oppumpning af 300 m3 grundvand på

Læs mere

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken.

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken. Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

Tilladelse til etablering af overvågningsboring, samt renpumpning i Randers Kommune på matrikel 17f Ø. Velling By, Ø. Velling.

Tilladelse til etablering af overvågningsboring, samt renpumpning i Randers Kommune på matrikel 17f Ø. Velling By, Ø. Velling. Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Ulrich Thue Jacobsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 8915 1628

Læs mere

#split# Matr. nr. 1l, Stubdrup By, Ø. Brønderslev. Etablering af en vandforsyningsboring til husholdningsbrug. Bilag B: Oversigtskort 1 : 25.

#split# Matr. nr. 1l, Stubdrup By, Ø. Brønderslev. Etablering af en vandforsyningsboring til husholdningsbrug. Bilag B: Oversigtskort 1 : 25. #split# Tommy Peter Larsen Stubdrupvej 63 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 30-04-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-4-15 Sagsbeh.: Maj-Britt Grønlund Larsen Lokaltlf.: +4599455521 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time A/S FANØ VESTERHAVSBAD Att.: Steffen Lassen Golfvejen 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 23. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 11/19587 Reg. nr. 563-41-0001-01

Læs mere

Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde. Tilladelse til erstatningsboring.

Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde. Tilladelse til erstatningsboring. Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7458 52548 JUP Tilladelse til erstatningsboring. Varde Kommune giver tilladelse til etablering af en ny markvandingsboring

Læs mere

Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand.

Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 30. januar 2014 Tilladelse til etablering af markboring, samt foreløbig tilladelse til indvinding af grundvand. Du har den 20. januar 2014, ansøgt om tilladelse til etablering af markboring, samt

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 15 m³/time Esther Søgaard Søndre Storetoft 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 24. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 16/7128 Reg. nr. 563-40-5004-00 Endelig tilladelse

Læs mere

Billund Kommunes vurdering. Madsen Mink ApS Tingvejen 350. Sendt til virksomhedens e-boks i CVR nr

Billund Kommunes vurdering. Madsen Mink ApS Tingvejen 350. Sendt til virksomhedens e-boks i CVR nr Madsen Mink ApS Tingvejen 350 7200 Grindsted Sendt til virksomhedens e-boks i CVR nr. 37320226 Afgørelse vedr. kornsiloer på Morsbøl Skolevej 39 kan opføres som anmeldt Dato: 16. august 2017 Billund Kommune

Læs mere

Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding.

Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding. Bjarke Werner Kudahl Drivvejen 10 Lundø 7840 Højslev 27. juli 2018 Midlertidig tilladelse til øget indvinding af grundvand til markvanding. Tilladelse gælder for anlæg nr.:779-v40-62540 i perioden 27.07.2018

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i vandforsyningslovens 20 og 21 samt miljøbeskyttelseslovens

Afgørelsen er truffet med hjemmel i vandforsyningslovens 20 og 21 samt miljøbeskyttelseslovens Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Brandstrup Østre Vandværk Att.: Bjarne Brinch Lihn Dybdal 3 8840 Rødkærsbro dek@viborg.dk Tilladelse til indvinding af vand til

Læs mere

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand GÅRDEJER JENS JUNGERSEN Vestergårdsvej 82 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Sendt til din virksomheds e-boks CVR nr. 7376 0615 Afgørelse om anmeldelse af plansilo på Rankenbjergvej 9, 6623 Vorbasse Dato: 30. august 2018 Billund Kommune har den 17. august 2018 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Udgravnings dybder og nødvendig grundvandsænkning fremgår af tabel 1: Grontmij A/S Kokbjerg Kolding

Udgravnings dybder og nødvendig grundvandsænkning fremgår af tabel 1: Grontmij A/S Kokbjerg Kolding Grontmij A/S Kokbjerg 5 6000 Kolding Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 200.000 m³ grundvand 11.august 2015 Billund Kommune meddeler hermed Grontmij A/S på vegne af Billund Vand A/S tilladelse

Læs mere

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 11. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2951 Ansøger har

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Klaus Poulsen Løkkensvej 440 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af boring og endelig vandindvindingstilladelse til markvanding på Hvilshøjvej 294, 9700 Brønderslev.

#split# Tilladelse til etablering af boring og endelig vandindvindingstilladelse til markvanding på Hvilshøjvej 294, 9700 Brønderslev. #split# PROPRIETÆR NIELS P ANDERSEN Sindholtvej 55 9381 Sulsted Plan og Miljø Dato: 13-05-2015 Sags. nr.: 13.02.01-P19-15-15 Sagsbeh.: Anja K Gunvald Lokaltlf.: +4599455501 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Tilladelse til renovering af boring, DGU nr , Sydsamsø Vandværk

Tilladelse til renovering af boring, DGU nr , Sydsamsø Vandværk Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1D, Postboks 4049, 8260 Viby J Sydsamsø Vandværk Att: Driftleder Per Simonsen Museumsvej 2 8305 Samsø Side 1 af 5 Tilladelse til renovering af boring, DGU nr. 109.244,

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Arne Larsen Melbækvej 90 9870 Sindal Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 05-12-2016

Læs mere

Anette Juel Nielsen Anette Juel Nielsen Sagsbehandler

Anette Juel Nielsen Anette Juel Nielsen Sagsbehandler Tommy Petersen Fogderupvej 17 6372 Bylderup-Bov Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 28. april 2017 Sagsnr.: 16/37288 Kontakt: Anette Juel Nielsen Direkte tlf.: 73767110 E-mail: ajni@aabenraa.dk

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V

TILLADELSE. Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V Jens Frederik Jensen Kisumvej 31 Kisum 7800 Skive 20. maj 2015 TILLADELSE Fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding på ejendommen kisumvej 31, Rønbjerg, 7800 Skive. AnlægsID: 779-V90-62715

Læs mere

Boringen skal bruges til overvågning af grundvandskvaliteten og grundvandets trykniveau.

Boringen skal bruges til overvågning af grundvandskvaliteten og grundvandets trykniveau. Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning Niels Bohrs vej 30 9220 Aalborg Att.: Ulrich Tue Jacobsen Den 20. januar 2017 Tilladelse til at udføre en boring til overvågning af grundvandskvaliteten Odsherred

Læs mere

Tillæg - Nye vilkår og forlængelse af Revideret tilladelse til bortledning af grundvand, Redmolen ved Gdanskgade i Nordhavn, dateret 31. januar 2018.

Tillæg - Nye vilkår og forlængelse af Revideret tilladelse til bortledning af grundvand, Redmolen ved Gdanskgade i Nordhavn, dateret 31. januar 2018. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse By og Havn Nordre Toldbod 7 1013 København Tillæg - Nye vilkår og forlængelse af Revideret tilladelse til bortledning af grundvand, Redmolen

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Boretilladelse til 3 moniteringsboringer

Natur, Miljø og Trafik Boretilladelse til 3 moniteringsboringer H. LUNDBECK A/S Ottiliavej 9 2500 Valby Den 28. juni 2017 Natur, Miljø og Trafik Boretilladelse til 3 moniteringsboringer Odsherred Kommune giver her tilladelse til at H. Lundbeck A/S kan etablere 3 moniteringsboringer

Læs mere

TILLADELSE. Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby.

TILLADELSE. Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby. Jesper Thomsen Intrupvej 2 Lyby 7800 Skive 17. september 2015 TILLADELSE Fornyet og udvidet tilladelse til indvinding af grundvand til husholdning og drift på ejendommen Intrupvej 2, Lyby. AnlægsID: 779-V85-64315

Læs mere

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Damkjær Pedersen Hjortsvangen 80 B 7323 Give 14. december 2015 Tilladelse til etablering af ny boring til vandindvinding - Risbankevej 54 Ikast-Brande

Læs mere

Grontmij A/S Att.: Hans-Henrik Clausen Kokbjerg 5 6000 Kolding. Tilladelse til miljøboringer 9 moniteringsboringer på 4 ejendomme i Kolding Kommune.

Grontmij A/S Att.: Hans-Henrik Clausen Kokbjerg 5 6000 Kolding. Tilladelse til miljøboringer 9 moniteringsboringer på 4 ejendomme i Kolding Kommune. Grontmij A/S Att.: Hans-Henrik Clausen Kokbjerg 5 6000 Kolding Tilladelse til miljøboringer 9 moniteringsboringer på 4 ejendomme i Kolding Kommune. Kolding Kommune har d. 8. august 2012 modtaget fire ansøgninger

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Miljøstyrelsen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Att.: Ulrich Tue Jacobsen ultja@mst.dk Den 19. april 2017 J.nr. 13.02.01-P19-1-17 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse

Læs mere

Forlængelse af tilladelse til bortledning af grundvand ved Redmolen, ved Gdanskgade i Nordhavn

Forlængelse af tilladelse til bortledning af grundvand ved Redmolen, ved Gdanskgade i Nordhavn KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse By og Havn Nordre Toldbod 7 1013 København Forlængelse af tilladelse til bortledning af grundvand ved Redmolen, ved Gdanskgade i Nordhavn

Læs mere

Boringen flyttes ca. 30 meter nordvest fra den eksisterende boring for at kunne overholde 25 meters beskyttelseszone om indvindingsboringen.

Boringen flyttes ca. 30 meter nordvest fra den eksisterende boring for at kunne overholde 25 meters beskyttelseszone om indvindingsboringen. Kisserup Vandværk Dato: 21-06-2018 Højlystvej 3 Sagsb.: Christina Green 4300 Holbæk Sagsnr.: 18/16742 V. Formand Claus Olsen Dir.tlf.: 72 36 41 10 E-mail: Ckg@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Boretilladelse

Læs mere

Niels Thomas Hjerrild Thomsen Ansager Landevej Grindsted. Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 7.

Niels Thomas Hjerrild Thomsen Ansager Landevej Grindsted. Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 7. Niels Thomas Hjerrild Thomsen Ansager Landevej 30 7200 Grindsted Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand. Dato: 7. juli 2014 Tilladelse og vilkår. Billund Kommune giver hermed tilladelse til

Læs mere

Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 400.000 m³ grundvand 7.juli.

Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted. Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 400.000 m³ grundvand 7.juli. Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Tilladelse til midlertidig bortledning af indtil 400.000 m³ grundvand 7.juli. 2015 Billund Kommune meddeler hermed Billund Vand A/S tilladelse til

Læs mere

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding

Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Tilladelse efter 20 i vandforsyningsloven til indvinding af grundvand fra matr. nr. 10s, Fårup By, Saltum til markvanding Indholdsfortegnelse: Side: 1 Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår... 2 1.1

Læs mere

MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej Silkeborg 16. december 2016

MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej Silkeborg 16. december 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej 100 8600 Silkeborg 16. december 2016 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ATES-boring på Silkeborgvej 14 Borestedets

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Wim van Dam Vesterhedevej 31 7200 Grindsted Afgørelse vedr. 26 anmeldelse af etablering af plansilo og forplads på Vesterhedevej 31, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 18. april 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Kirkbi a/s Koldingvej Billund. Ikke VVM-pligt for Adgangsvej til Parkeringshus på Højmarksvej, - ændret udkørsel til Nordmarksvej.

Kirkbi a/s Koldingvej Billund. Ikke VVM-pligt for Adgangsvej til Parkeringshus på Højmarksvej, - ændret udkørsel til Nordmarksvej. Kirkbi a/s Koldingvej 2 7190 Billund Ikke VVM-pligt for Adgangsvej til Parkeringshus på Højmarksvej, - ændret udkørsel til Nordmarksvej. Orbicon har på vegne af Kirkbi d. 31. august 2018 indsendt ansøgning

Læs mere

AnlægsID: 779-V

AnlægsID: 779-V Steen Sørensen Majgårdvej 7 Majgårde 7840 Højslev 11. juli 2016 Majgårdvej 7, Majgård, 7840 Højslev - TILLADELSE TIL INDVINDING AF GRUNDVAND TIL MARKVANDING AnlægsID: 779-V40-62625 AFGØRELSE Skive Kommune

Læs mere