Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014"

Transkript

1 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr ,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og traditionen tro når vi laver rejser, så tager vi hellere bagdøren ind i kulturen end det glansbillede vi som turister ofte præsenteres for. Vi har derfor lavet rejsen i samarbejde med venner der har boet og levet i Tanzania i mange år og vores lokale arrangører glæder sig til at vise jer mennesket i Tanzania. Turleder er Lone Jakobsen, der i mange år har rejst med grupper til mange forskellige destinationer. Lone har bla. også holdt kurser på Brenderup Højskole og er hjemmevant i rejsens kunst. Lone og Thomas Nja der er vores guide og ven i Tanzania vil tage jer til smukke og spændende steder. Vores tur er lavet i samarbejde med Karibu Africa Safari, et velrenommeret stats anerkendt safari selskab i Tanzania. Karibu Safaris er kendt for at lave bæredygtig turisme - og det er vigtigt for os. Turen er også lavet med konsulentbistand fra Jan Kjær, der har boet en årrække i Tanzania. Jan har firmaet Better-World.dk. Better-World drives på en social, økonomisk og miljømæssig forsvarlig måde. Udvikling skal være til gavn for miljøet og de svageste i samfundet. Vi er ikke et rejse selskab, men en højskole, og vi har det Internationale kulturmøde som en vigtig del af vores skole. Vi har glæden ved at lade mennesker møde verdens kulturer, så kulturelt rigtigt som muligt. Dette rejsekursus vil give jer en helt unik mulighed for, at synke ind i den afrikanske savanne - samtidig med at der er et godt gennemarbejdet og sikkert program.

2 Dag 1: Afgang Danmark Vi flyver fra Danmark til Jomo Kenyatta lufthavnen i Nairobi i Kenya Dag 2: Family Farm i Arusha Transitvisum til Kenya købes i lufthavnen og koster 20 US dollars. Vi kører med bus fra lufthavnen mod Tanzania. Efter ca. 2½ time er vi ved grænsen til Tanzania. Her købes visum til Tanzania, der koster 50 US dollars. De sidste 1½ time går gennem tørt land med mange maasaier, inden vi kører op mod Mount Meru og det bliver gradvist grønnere. Vi bliver hentet ved bussens endestation og kørt til Family Farm. Neema, stuepigen og Tom, kontaktperson står for alt det praktiske i Tanzania, tager imod. Family Farm er en lille hyggelig familieejet pension med kun syv værelser. Der er tre altaner med udsyn til vulkanen Mount Merus 4500 meter. Det bliver vores base de første dage i Tanzania. Der bliver en kort introduktion til Tanzania og derefter slapper af i haven mellem bananer, blomster og kaffeplanter. Dag 3: Udflugt til Meru-bjergets små landsbyer Vi går op ad bjerget Mount Meru med vores guide, Peter. Undervejs på turen besøger vi markeder, skoler, kirker og små forretninger. Vi ser majsmarker, vandingskanaler og masser af kaffeplanter. Der vil være rige muligheder for at tage fotos de 3-5 timer turen tager. Husk gode sko. Sen frokost på Family Farm. Derefter yderligere et par timers introduktion til Tanzania. Aftensmad på Family Farm. Dag 4: Arusha Nationalparken Efter morgenmad møder vi chaufføren på den Landcruiser, der skal tage os på den første safari. Arusha Nationalparken 40 kilometer fra Arusha er en af Tanzanias mindste, men meget spændende. Arusha-nationalparken har masser af giraffer, bøfler og nogle meget smukke sort/hvide Colobus-aber. Den lille park ligger smukt og i grønne omgivelser mellem Mount Merus 4500 meter og Mount Kilimajaros 5990 meter. Der er masser af små søer med rigt fugleliv. Vi skal på walking safari med bevæbnet ranger, hvilket er en helt unik oplevelse i Arusha Parken. Frokostmadpakke indtages i parken. Om eftermiddagen går det tilbage til Family Farm. Aftensmad efter hjemkomst til Family Farm. Dag 5: Manyara Nationalparken Efter morgenmaden gør vi klar til den anden safari. Vi kører ned ad Mount Meru bjerget og det bliver meget tørt. Landskabet bliver helt måneagtigt. Efter ca 2½ time når vi til Lake Manyara Nationalparken ca. 150 kilometer fra Arusha. Her er med masser af aber, giraffer, elefanter, fugle og nogle løver. Af og til kan man også se løver, der ligger i træerne. Frokostmadpakke indtages i parken. Sen eftermiddag kører vi de sidste 45 kilometer til byen Karatu. Det gør kraft op ad bakke de første kilometer. Det er væggen på Rift Valley. Det bliver langsomt lidt køligere. På toppen af platauet er der grønt og masser af majs og andre afgrøder. Den røde jord er meget frugtbar omkring Karatu i ca meters højde. Vi tjekker ind på et meget hyggeligt hotel i Karatu med det venligste personale og spiser vores aftensmad med udsigt til den grønne have. Dag 6: Ngorongoro-krateret.

3 Morgenmaden indtages meget tidligt. Vi skal ind i Ngorongoro-krateret omkring kl Vi kører opad igennem den grønneste regnskov. Om morgenen er der ofte meget diset. På kraterkanten holder vi et kort hvil. Der er køligt her oppe i 2200 meters højde. Vi kigger de 600 meter ned i krateret. Ren verdensklasse. 20 kilometer i diameter og fuld af bøfler, zebraer, hyæner, gnuer og mange løver, nogle geparder, og et par næsehorn. Også rigt fugleliv. Derefter nedtur i krateret. Maasaier tager kvæg med ned i krateret for at finde vand. Madpakke indtages i krateret. Pas på glenterne. De vil gerne nappe en del af kødet. Om eftermiddagen tilbage op ad de stejle skrænter til kraterkanen og ned igen på den anden side til Karatu. Vi slapper af efter en lang dag med kæmpe indtryk. Aftensmad med udsigt til den grønne have. Dag 7: Tarangire Nationalparken Efter tidlig morgenmad tjekker vi ud af hotellet i Karatu. Først går vi til markedet og køber lidt mel, olie og andet ind. Derefter besøger vi en lokal familie i Karatu, vi giver dem de indkøbte gaver og vi tilbringer et par timer hos familien. Chaufføren er tolk. Derefter kører vi til Tarangire Nationalparken med masser af elefanter, hjorte, zebraer og gnuer. Den meget store park ligger smukt langs Tarangirefloden. Der er masser af baobabtræer med den tykke metalfarvede stamme. Parken har den største tæthed af dyreliv i tørtiden. Vi spiser sen frokost på Tarangire Safari Lodge, der ligger højt hævet over Tarangire- floden. Lodgen er ejet af et tanzanisk-dansk ægtepar. Derefter lidt afslapning. Vi kører også en eftermiddagstur i parken, inden turen går de 140 kilometer tilbage til Family Farm og Arusha. Aftensmad på Family Farm. Dag 8: Besøg på maasaimarked nær Arusha Besøg hos maasaimarkeder med vores guide, Peter. Får, geder og køer til salg hos mændene. Farverige maasaiklæder, almindleigt tøj, sko og meget mere er til salg hos kvinderne. Transporten foregår i lokale minibusser kaldet daladalaer (swahili omskrivning af dollar dollar): der kan være MANGE ombord. Sen frokost enten i Arusha på hjemvejen eller på Family Farm. Om eftermiddagen bliver der tid til lidt afslapning. Aftensmad på Family Farm. Dag 9: Bus til Mombo. Usambara-bjergene. Tidlig morgenmad og derefter til busstationen. Vi kører 300 kilometer. Forbi Kilimanjaros 5895 meter, langs Pare-bjergenens 2500 meter høje tinder og ender i Mombo for foden af de ligeledes 2500 meter høje Usambara-bjergene. Vi bliver hentet og kører de 40 kilometer, de første 20 med hårnålesving, op til Lushotoi 1800 meters højde med skove og majsmarker op ad bjergene. Lushoto var de tyske koloniherrers tidligere kølige refugium i den varme tid. Vi tjekker ind på hotellet og får en noget sen frokost. Eftermiddagen bruges på kort rundtur i grønne Lushoto, der stadig bærer meget præg af tyskernes tilstede-værelse omkring år Aftensmad på hotellet.

4 Rute Tanzania & Zanzibar 26. oktober 10. november 2013

5 Dag 10: Usambara-bjergene Efter morgenmaden møder vi guiden, der tager os med på en smuk vandretur i Usambarabjergene. Det går gennem landsbyer på bjergsiderne og ind i den oprindelige skov. Vi kommer til Irente-bjergtinden med den herligste udsigt. Frokost indtages undervejs. Husk gode vandre-sko. Aftensmad på hotellet. Dag 11: Pangani og Ushongo Efter morgenmaden bliver vi hentet og kører ned fra Usambara-bjergene til det varme og fugtige kystområde. Efter ca. 45 minutter på god vej, kører vi på knoldede grusveje 45 kilometer fra Muheza til Pangani. En gammel handels-station ved Pangani-floden. Her møder vi guiden som viser os rundt i de gamle bygninger og fortæller om kulturen og historien. Frokost i Pangani for egen regning. Der er ikke dyrt! Derefter bliver vi ført over floden på en lille færge og kører de sidste 15 kilometer til Ushongo. En paradisstrand med palmer. Vi tjekker ind på en lille privatejet lodge med kun 5 værelser. Aftensmaden bliver uforglemmelig. Vi er ved havet, så forvent alt godt derfra. Dag 12: Ushongo Vi tager en slapperdag på paradis-stranden, hvor man kan se fiskerne gøre bådene klar. Frokost for egen regning. Aftensmad på den lille lodge. Vent mirakler igen. Dag 13: Båd til Zanzibar, Stone Town Enten direkte fra Ushongo eller fra Dar es Salaam tager vi til Zanzibar. Vi tjekker ind på Kiponda. Hotellet ligger midt inde i Stone Towns krogede gader. Gammel by i ren verdensklasse med masser af liv langs havnen. Se, hvor slaverne boede. Frokost og aftensmad for egen regning. Dag 14: Stone Town og omegn på egen hånd Morgenmad. Mulighed for krydderi-tur eller andet. Zanzibar er kendt for nelliker og mange andre krydderier. Husk at besøge Mercury s ved havnen. Freddie Mercury fra Queen blev født i Stone Town. Frokost og aftensmad for egen regning. Dag 15: Hjemrejse til Danmark Morgenmad. Lidt tid i Stone Town. Med færge til Dar og afgang fra Dar lufthavnen. Dag 16: Hjemkomst i Danmark Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

6 AT REJSE MED BRENDERUP HØJSKOLE... er noget ganske særligt. Skolen har tradition for at arrangere indholdsrige kulturmøder og anderledes oplevelser til fjerne egne af verden, bygget op omkring de mange personlige venskaber, som gennem årene er opstået på baggrund af skolens mellemfolkelige arbejde. Brenderup Højskole er medlem af rejsegarantifonden, reg.nr Deltagerantal: Max. 16 kursister Turleder: Lone Jakobsen Priser og det med småt Prisen for deltagelse: ,- Betaling for rejsen forfalder således: Ved tilmelding betales kr ,- Senest den 15. september betales restbeløbet på kr ,- Prisen inkluderer: Flyrejse incl. skatter. Logi i Tanzania (der benyttes hoteller på turistklasse standard, fortrinsvis på dobbeltværelse). Transport i Tanzania, entréer, rejseleder og lokale guider. Måltider hvor det er nævnt i programmet. Brenderup Højskole forbeholder sig ret til at sænke/forhøje prisen ved: Nye eller ændrede skatter/ afgifter, kursændringer, trykfejl, omkostninger ved force majeure eller lign. Evt. forhøjelse skal varsles hurtigst muligt og senest 40 dage inden rejsekursets start. Er prisforhøjelsen mere end 10%, kan rejsedeltageren uden omkostninger afbestille rejsen. Prisen inkluderer ikke: Evt. særarrangementer deltagerne foretager på egen hånd, drikkevarer, drikkepenge, rejseforsikring, fri afbestillingsforsikring, visa samt evt. vaccinationer (kontakt egen læge eller skolen for vejledning). Husk selv at tegne forsikring. Afbestilling: er kun gyldig ved skriftlig afbestilling. Ved afbestilling tidligere end 90 dage før afrejse tilbage-betales depositum minus et gebyr på 1.000,- kr. Ved afbestilling senere end 60 dage inden afrejse betales 25 % af rejseudgifter, da fly, hoteller mv. er booket. Ved afbestilling indenfor 30 dage før afrejse forbeholder skolen sig ret til at opkræve rejsens fulde pris. Brenderup Højskole Stationsvej Brenderup Tlf Foto: Jan Kjær,

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I INDIEN

MOTORCYKELREJSE I INDIEN MOTORCYKELREJSE I INDIEN - på klassisk Royal Enfield motorcykel gennem kongernes land Rajasthan - 15 dage Afrejse: 5. - 19. februar 2014 Pris: DKK 23.900 per person. Pris for bagsædepassager/passager i

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800

2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Namibia Safari og himbafolk Specialsafari med biolog og storvildtsjæger Lars Ørlund til bl. a. Naukluftørkenen og himbaerne 2015: 5. - 19./26. januar Kr. 27.800 Aarsleff Adventure w w w.l i v s r e j s

Læs mere

Canada og USA. 9. 18. september 2015

Canada og USA. 9. 18. september 2015 Canada og USA 9. 18. september 2015 Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, KlubFolkebladet og OurWorld A/S har fornøjelsen, at præsentere denne rundrejse til det vestlige Canada og USA. Den amerikanske

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark

Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Motorcykelrejse gennem Indiens Thar-ørken -med afsluttende tigersafari i Ranthambore Nationalpark Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur

Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur Guide: Det er med stor glæde, at Scanbird igen i 2016 kan tilbyde en rejse til Spaniens baghave Extremadura, et område som naturelskere i årevis

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Hvilket sprog foregår undervisningen på? På Zanzibar Højskolen taler vi nordisk. Det vil sige at vi taler en blanding af dansk, svensk og norsk, alt efter hvilke

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014.

Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Det vestlige USA 08. til 22. september 2014. Før du læser rejsebeskrivelsen! Rejser i USA foregår oftest i større grupper det vil sige over 25 personer. Vi har valgt, at gøre det en smule anderledes på

Læs mere

Happy Lama Travel - Dansk Vandrelaug - Bolivia - 2. til 20. oktober 2012

Happy Lama Travel - Dansk Vandrelaug - Bolivia - 2. til 20. oktober 2012 - Kontrasternes Bolivia - Kultur, natur og let vandring - Uyuni saltsletten Bolivia - Et overset oplevelsesparadis for den eventyrlystne placeret i hjertet af Sydamerika. Bolivia har, som Happy Lama Travels

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Rejse: Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Malaga 25.11 2010 28.11 2010 4 dage Denne rejse til det dejlige Andalusien

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

VI VIL GERNE MØDES MED DIG

VI VIL GERNE MØDES MED DIG VI VIL GERNE MØDES MED DIG Du skal vide, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du har lyst til at se vores skole. Du skal være velkommen. 2013 Start på højskolen

Læs mere

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

et stykke danmarkshistorie

et stykke danmarkshistorie Rejsenr.: 228-2015 et stykke danmarkshistorie OBS: Ny dato! 20.1 4.2 2015 At rejse til De Vestindiske Øer er at rejse i dansk kolonihistorie og kultur. Du bliver klogere på dig selv og dit land. Samtidig

Læs mere

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Olesvej 12-2830 Virum Tlf: 45858512 - M: 24849392 info@biotravel.dk - www.biotravel.dk CVR: 31761581 Rejsegarantifonden medlemsnr. 2040 Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Selv om den lille

Læs mere

Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007

Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007 Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007 Music & Line Dance Countrymusik og line dance hænger uløseligt sammen. Et ophold i countrymusikkens

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere