Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris."

Transkript

1 Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. SERUM

2 EXPERT SERUM af L Oréal Paris Konstante nyskabelser og et stor videnskabelig formåen på de internationale laboratorier har givet l oréal paris serum-ekspertise. Med deres høje koncentrationer af aktive ingredienser blev serummer oprindeligt brugt til midlertidige behandlinger, der varede i nogle uger. nu er de udviklet til at blive brugt hver dag, enten alene eller i kombination med andre produkter. Serum er som rigtige eliksirer med deres evne til at stimulere og forskønne huden. de aktive ingredienser og formlerne er udviklet til at passe til forskellige hudproblemer, hudtyper og aldre. Opdag 2 nye, eksklusive serummer: youth code luminizer og revitalift total repair 10.

3 2 UNIKKE SERUMMER FORSKELLIGE AKTIVE INGREDIENSER FORSKELLIGE KONSISTENSER Hurtig og effektiv virkning Serummet indeholder forskellige aktive ingredienser for en anti-age-virkning, samtidig med at det giver en umiddelbar effekt på hudens udseende. De aktive ingredienser og konsistensen er forskellig i de forskellige serummer for at opfylde enhver kvindes behov. Konsistensen kan være flydende eller fyldigere, gennemsigtig som en gel eller cremet som en dagcreme. Youth Code Luminizer har en ultrafrisk og let formel og indeholder glycerin for at give huden glød, fugt og blødhed uden at føles fedtet. Den mere gelagtige formel i Revitalift Total Repair 10 instant serum har en filmdannende og udglattende evne for at bekæmpe 10 alderstegn.

4 25 40åR Øjeblikkelig glød, en hud som stråler Egenskaper: Teknologi: LumiGEN. YOUTH CODE LUMINIZER Virkning: Reducerer misfarvninger og giver en ensartet og strålende hud Stjerneingrediens: Flydende lysteknologi Extraordinary serum Unifying and illuminating Misfarvninger, f.eks. mørke pletter, rødme og pletter forårsaget af sol, bidrager til at gøre huden mindre ensartet og dermed mindre strålende. Mørke pletter absorberer lyset, hvilket gør hudtonen mindre ensartet og mindre strålende. Huden ser ældre ud. Youth Code Luminizer serum med flydende lysteknologi er som en ny lyskilde for din hud. Den strålende formel indeholder reflekterende pigment for bedre at reflektere lyset. Den er let at anvende og har en enestående effekt: Det er et alsidigt hudplejeprodukt. Opdag sanseligheden fra et serum i kombination med fyldigheden fra en creme: ET CHIKT SERUM: Sofistikeret konsistens Sanselig og enkel påføring En unik finish, da cremen absorberes øjeblikkeligt. Den efterlader ingen spor og føles ikke fedtet. CHOKERENDE CREMET: Følelsen fra en creme: Fyldig og lækker Behagelig som en creme: Behagelig og blød Færre mørke pletter! Glød som i den unge hud!

5 25 40 HVAD KARAKTERISERER EN HUD MED GLØD? 2: Begrænse overflødig pigmentproduktion Melaninsyntesen sker i melanocytterne. Produktionen kan reguleres ved, at man begrænser tyrosinases, hovedenzymet i pigmentsyntesen, aktivitet. L Oréal udvalgte procystein, som er en effektiv lysnende ingrediens, og tyrosinasehæmmer til denne proces Det er helt enkelt hud, som reflekterer dagslyset. desværre har huden flere lysfælder : mørke pletter forårsaget af enten aldring eller sol, misfarvninger efter akne og andre mærker, som absorberer lyset. huden ser mat og mindre strålende ud. 3: Begrænse spredning af pigment på huden Melanocytterne har dendritter, en slags fangarme, som snor sig ind mellem hudcellerne. Når melaninet produceres, flyder det gennem dentritterne ind i keratincytterne, hvilket forårsager pigmenteringen. B3- vitamin kan begrænse pigmentoverførslen til cellerne. 4: Accelerere fjernelse af pigment Mat og ujævn hudtone Ensartet hud med glød I dag har l oréals laboratorier omfattende viden om de forskellige biologiske virkninger, som er nødvendige for at øge hudens glød. 5: Begrænse iltningen At accelerere cellernes fornyelsesproces får de pigmenterede celler til at vandre op til hudoverfladen hurtigere, så de kan fjernes med let eksfoliering. Hvordan kan man give huden mere glød? MÅL: ingen mørke pletter ingen misfarvninger ingen ujævnheder Ensartet hud fuld af glød i 7 punkter 1: Forhindre mikroinflammationer Solens påvirkning af huden skaber mikroinflammationer, som stimulerer overflødig melaninproduktion, der er hudens naturlige pigment. Kampen mod mørke pletter begynder med, at man beroliger huden. 6: Fugte huden 7: Flydende lysteknologi Frie radikaler ilter og gør huden mat. For at bekæmpe dette er der brug for en antioxiderende virkning. Tilførsel af fugt er første skridt til en fantastisk hud. Fugtet hud reflekterer lyset bedre. Vores laboratorier har udviklet Luminizer-serien med glycerin, den mest velansete fugtgivende ingrediens, og glycerinderivat, som bidrager til at holde formlen let. For at øge hudens glød har L Oréals laboratorier destilleret en speciel, ny ingrediens: Et koncentrat af flydende lysteknologi. Dette giver huden et øjeblikkeligt magisk skær.

6 DOKUMENTEREDE RESULTATER HEMMELIGHEDEN BAG HUD MED STRÅLENDE GLØD En eksklusiv formel, som kombinerer en biologisk tilgang med lysoptik. for at modvirke pletter, mat hud og uregelmæssig hudtone. L'Oréals laboratorier har identificeret forskellige genfamilier, som bidrager til reguleringen af hudens pigmentering, og som dermed kan påvirke hudens ensartethed og glød. Youth Code Luminizer serum baseres på 10 års genforskning samt en ny teknologi, LumiGEN TM -teknologien Ny glød Vurdering ved gradering af dermatolog efter 1, 4 og 12 ugers behandling. Glød 9.9% 12.8% 15.05% Ensartet hud 11.5% Den koncentrerede formel med LumiGEN TM -teknologi virker i dybden og på hudens overflade. LUMIGEN TM -TEKNOLOGIEN FOR EN BIOLOGISK EFFEKT PÅ GLØD B3-vitamin: Modulerer melanindannelsen ved at hæmme signaler mellem keratinocytter og melanocytter CG-vitamin: Hæmmer melaninsyntesen ved at modulere tyrosinaseaktiviteten Procystein: Regulerer oxidativ stress og begrænser iltningen af den melanin, der allerede er der Cell-KLT: Forenkler keratinocytdifferentieringen og forbedrer hudoverfladens egenskaber Hepes: Eksfolierer celler let på hudoverfladen Flydende lysteknologi, som aktiverer lysets optiske effekt Den flydende lysteknologi består af strålende, bladformede fyldmidler, som placerer sig tæt på hinanden for at øge hudens glød. 0 1 uge 4 uger 12 uger Reducerer mørke pletter Tests udført af dermatolog, vurdering ved gradering efter 1, 4 og 12 ugers behandling. 0 0% 1 uge 4 uger Efter kun 4 uger er mørke pletter mindre synlige. Efter 12 uger er de mørke pletter markant færre i antal. 6% 12 uger Selvevalueringer bekræfter de objektive vurderinger 58 kvinder, 2 gange dagligt: Efter en uge: 67% af brugerne oplevede en markant forbedring af hudtonen.* Efter otte uger: 89% af kvinderne oplevede, at deres hud har fået mere glød.* 86% oplevede, at mørke pletter var falmet.* 75% af brugerne oplevede, at huden så yngre ud.* GIV DIN HUD GLØD! UND DIG SELV EN STRÅLENDE HUD! Efter en uge: 67% oplevede, at mørke pletter var reduceret. Efter 4 uger: 77% oplevede, at mørke pletter var reduceret. 82% oplevede, at huden havde fået mere glød. 79% oplevede, at hudtonen var mere ensartet. 87% oplevede, at huden var som forvandlet. 77% at huden så yngre ud. *Selvevaluering af 58 kvinder, påføring 2 gange om dagen i i alt 12 uger. *Selvevaluering af 58 kvinder, påføring 2 gange om dagen i i alt 12 uger.

7 Egenskaper Efter første dag: Huden føles blød, spændstig og mere behagelig Virkning: Udglatter samt giver fastere, smidigere og opstrammet hud åR REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 INSTANT SERUM Stjerneingrediens: Opstrammende polymerer For at korrigere 10 alderstegn L'Oréal Paris er der for enhver kvinde hver dag ved at tilbyde dem et anti-ageingserum en all-in-one-behandling, som virker efter kun en time. Serummet modvirker 10 alderstegn i huden. Rynker Fine linjer Mindsket fasthed Mindsket elasticitet Mindsket fylde Mindre smidig hud Ujævn hudtone Mat hudtone Uregelmæssig hudstruktur Tør hud For at udvikle et produkt, som er perfekt tilpasset aktive kvinders behov, har L Oréal Paris laboratorier arbejdet med en flydende, halvgennemsigtig konsistens med en lys tone, som absorberes hurtigt af huden uden at efterlade en fedtet eller klistret følelse.

8 40 50 EN FORMEL, DER ER EFFEKTIV ALLEREDE EFTER 1 TIME Takket være den nyskabende formel kan revitalift total repair 10 bekæmpe rynker allerede efter 1 time. Stimulift-teknologien Stimulift-teknologien er beriget med fiberelastyl, sojaprotein og gærekstrakt. Den virker på forskellige dele af huden for at fremme syntesen i forskellige elementer, som støtter huden. Adenosine Adenosine er en kraftfuld anti-rynkeingrediens. Vitaminer og proteiner for at booste cellefornyelsen B3-vitamin, provitamin-b5 og elastin. Efter 1 time: Synlig udglatning af rynker* Efter 4 uger: 77% af kvinderne oplevede, at huden var fastere.** 82% af kvinderne oplevede, at huden var spændstigere.*** 88% af brugerne oplevede, at huden var smidigere.*** Dag efter dag bliver huden fastere, smidigere og opstrammet. * Instrumentel test, 38 kvinder. ** Instrumentel test, 24 kvinder. ***Selvevaluering ved påføring 2 gange dagligt i 4 uger, 94 kvinder i alderen år.

9 ForYourInformation. Serummer er eliksirer med deres evne til at stimulere hudcellernes evner. L Oréal Paris laboratorier har udviklet 2 unikke serummer for at opfylde enhver kvindes unikke behov. 2 serummer, 2 formler, 2 forskellige virkninger. SERUM Youth Code Luminizer Serum og Revitalift TR10 serum lanceres i marts Vejledende pris: 174,95 kr.* L Oréal Danmark Stationsparken Glostrup Pressekontakt: Maria Andersen, Tlf.: mandersen@dk.loreal.com For yderligere information og billedemateriale, log in på L Oréal Paris pressesite på: Consumer Care Center: Tlf.: service@dk.loreal.com *Vejledende priser variere fra forhandler til forhandler.

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET EN NY TYPE BB-CREME EN FORMEL, DER KOMBINERER LYS MED BB-CREMENS EGENSKABER BB-Creme, Som Du Ikke Har Set Den Før Youth Code Luminizer

Læs mere

Farvel til. mørke pletter

Farvel til. mørke pletter Farvel til mørke pletter Der er nogle pletter, vi elsker Uimodstaelige Sprudlende Charmerende Sode og sjove Konne sma skonhedsfejl Nogle gange kan morke pletter vaere sode! Alder Sol Urenheder Og der er

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The issue Det nye foundation-koncept fra L Oréal paris Fra det perfekte resultat, der ser naturligt ud, og diskret hudtone med glød til en fløjlsglat

Læs mere

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE!

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DREAM FRESH BB GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DEN FRISKE RAPPORT DET NYE NUDE LOOK, DER HOLDER AF DIN HUD Indviklede, besværlige hudplejerutiner og tung, tydelig makeup hører fortiden til. Moderne

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Every woman s heart will beat faster for

Every woman s heart will beat faster for Every woman s heart will beat faster for with GARNIER Hair colour enters a new era GARNIER OLIA ÆNDRER REGLERNE HJEMMEHÅRFARVNING VIL ALDRIG BLIVE DET SAMME IGEN. Udviklingen af Garnier Olia begyndte med

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The preference issue En skræddersyet couture-kollektion fra l'oréal paris jeg er overhovedet ikke overrasket over, at kvinder i hele verden elsker

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY

NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY MASTER SMOKY NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY SMOKY EYES I TO ENKLE TRIN Denne dynamiske duo giver den rette mængde farve og intensitet. Maybelline New York er stolt over at lancere to spændende nye produkter

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe

LIFEWAVE. Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave. Se flere billeder på vores Facebook gruppe LIFEWAVE Ny patent anmeldt opfindelse fra Lifewave Se flere billeder på vores Facebook gruppe Videnskab og natur i perfekt harmoni Alavida er en helt ny måde at tænke hudpleje. Ved at kombinere Lifewaves

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr.

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr. Ansigtsbehandlinger Mini Make-over - Opfriskende af Huden Behandlingen begynder med en afrensning og brug af peeling og maske. Afsluttes med SUPER AKTIVE ØKO AMPUL og creme. (afrensning, peeling, maske,

Læs mere

ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt

ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt ageloc GALVANIC SPA- SYSTEMER Et fantastisk fremskridt Afslør hemmeligheden bag et yngre udseende Har du nogensinde undret dig over, hvorfor tiden lader til at stå stille for nogen og gå hurtigt for andre,

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen Charlotte Rasmussen Stolelyngen 8-3450 Allerød Mobil 22 44 13 34 Mail charas@charas.dk Facebook - Anti-aging Worldwide www.charas4you.jeunesseglobal.com Jeunesse is not the same old story of skin care

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays. Studie & testresultater

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays. Studie & testresultater Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays Studie & testresultater Nanocos Nanocos er en kosmetisk virksomhed beliggende i Salt Lake City, Utah. De specialiserer sig i udviklingen af hudpleje, der er effektiv,

Læs mere

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark

Ærlig hudpleje. - til hele familien. Made in Denmark Ærlig hudpleje - til hele familien Made in Denmark Faaborg Pharma Ærlig hudpleje siden 2001 Huden er kroppens største organ. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med rene og sikre produkter, og at de

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING

ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING ageloc TRU FACE ESSENCE ULTRA PRODUKTTRÆNING HUDEN ER DIT OMSLAG OG DERFOR DET VISUELLE UDTRYK FOR DIN PERSONLIGE IDENTITET DEN EUROPÆISKE BEFOLKNING BLIVER ÆLDRE 1/2 AF BEFOLK- NINGEN ER 40+ FØLELSER

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET Vipperne letter i eksplosiv volumen THE BUZZ Det vippelook, der får mest opmærksomhed lige nu: stor og glat volumen uden klumper. FÅ VOLUMEN FRA ROD TIL SPIDS - HURTIGT! Hørt:

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

mere farve! sortimentet Farve, farve og i Danmark 90 unikke farver, vejedende pris: 99,95 kr.* Februar 2012/18 nye farver 13 nye negleplejeprodukter,

mere farve! sortimentet Farve, farve og i Danmark 90 unikke farver, vejedende pris: 99,95 kr.* Februar 2012/18 nye farver 13 nye negleplejeprodukter, nyt i 2012 Farve, farve og mere farve! sortimentet i Danmark Der er noget at glæde sig til! Til februar 2012 lancerers først og fremmest 18 nye unikke farver i det danske essie sortiment, for at gøre udvalget

Læs mere

SERUM8 Skincare System

SERUM8 Skincare System 4 SERUM8 Skincare System SERUM8 Skincare System er et komplet hudplejesystem, udviklet af den danske læge Niels Bukh. Ved brug af dette system kan du efter professionelle principper pleje din hud i en

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

Mini-guide: Sådan får du smuk hud

Mini-guide: Sådan får du smuk hud Mini-guide: Sådan får du smuk hud Fiskeolie, dyre cremer eller laserstråler? Se hvordan du får sund og glat hud Af Lene Kjældgaard, januar 2013 03 Smuk hud - sådan 04 1 godt tip alle kan bruge 04 ABC 05

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere

NEW CLEAN GLOW COLLECTION

NEW CLEAN GLOW COLLECTION NEW CLEAN GLOW COLLECTION CLEAN GLOW FREE OF UNNATURAL FINISHES Få frisk glød på et øjeblik! Skræddersy din egen farve og glød i tre nemme trin med den nye Clean Glow serie fra bareminerals. Bronzer, highlighter

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Aldring af huden. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder

Aldring af huden. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder WWW.DERMATUDE.COM Aldring af huden Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det fyldte 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulationen forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin

Læs mere

DAN. Før- og efter-billeder

DAN. Før- og efter-billeder DAN - og efter-billeder Den meget virkningsfulde teknologi bag RENU 28 udgør en naturlig tilgang til en blid og effektiv behandling, der hjælper din hud med at ældes nænsomt samtidig med, at den opfylder

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling.

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. PRODUKTER Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. Universal Contour Wrap bedst sælgende produkt - Slim Kit, kan nu også købes i Danmark. Det er

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Rynker og solskader, photopeel

Rynker og solskader, photopeel rev. jan. 2017 - næste rev. jan. 2019 PhotoPeel En kombinationsbehandling med lys og peeling Indledning Huden forandrer sig med alderen. Sollys har langt den største del af skylden for hudens alderstegn,

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

ALDRING AF HUDEN. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder

ALDRING AF HUDEN. Naturlig kollagen / elastin. 0 10 20 30 40 50 60 70 Alder WWW.DERMATUDE.COM ALDRING AF HUDEN Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det fyldte 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulationen forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

Bio Protect Hand Gel Et videnbaseret produkt

Bio Protect Hand Gel Et videnbaseret produkt Bio Protect Hand Gel Et videnbaseret produkt Naturfarm s Bio Protect Hand Gel, er lavet med særlig tanke på hænder og deres pleje. Vore hænder kommer dagligt i kontakt med alle slags materialer, og er

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål 1. Hvad gør Nu Skin unik i branchen? 2. Hvad er arsupermarkers? 3. Hvad er de synlige ældningstegn på kroppen? 4. Hvad gør ageloc Galvanic Body Trio så spændende? 5. Hvilke produkter

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

CORSENTIALS gør det nemt at være sund.

CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS-systemet, der består af LifeWaves eksklusive, patentanmeldte teknologi, transformerer sundhed ved at give dig effektive fordele, du ikke får med andre

Læs mere

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lancerer en serie af styling produkter med vidunderingredienserne bambusekstrakt og Yucca rod, begge økologisk og etisk dyrket.

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES

NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: CLARIFYING WIPES PROMOTION PÅ DISK NYHED: BLACKHEAD & PORE CLEARING DUO UGE 27 NYHED: INSTANT RADIANCE EYE CREAM UGE 34 NYHED: VALUE KITS UGE 33 TILBUD: HYBRIDS TILBUD: CLARIFYING WIPES TILBUD: AGE-PROOF SUN CARE OMGÅENDE

Læs mere

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår

BRAND HERITAGE. Weightless Moisture Nourishing Moisture Ultra Rich Moisture. - Til fint hår - Til normalt/tykt hår - Til meget tykt og til kruset hår BRAND HERITAGE Macadamia Professional, stræber efter at skabe innovative hårprodukter, der behandler de forskellige behov indenfor alle hårtyper. Hårpleje, behandling og styling produkter i salon kvalitet,

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

Fotobiologi Solens effekt på huden

Fotobiologi Solens effekt på huden Fotobiologi Solens effekt på huden Kosmetolog Uddannelsen www.ghotbi.dk Af Ali Ghotbi Lys er betegnelsen for det lille område af elektromagnetisk stråling som opfattes af øjet Bølgelængder fra 400 nm 760

Læs mere

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver Kærlighed, påskønnelse og taknemmelighed udtrykkes bedst med en gave. Smuk og sensuel, luksuriøs og lækker usædvanlig

Læs mere

10 år yngre på 3 minutter

10 år yngre på 3 minutter 10 år yngre på 3 minutter Du tror ikke dine egne øjne EpiLift er den nyeste generation af Cosmeceuticals og helt uden sammenligning. Intet virker så hurtigt og effektivt som EpiLift En flaske EpiLift Instant

Læs mere

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende.

Tromborg Treatment er et supplement til almindelig hudpleje. Produkterne passer til alle hudtyper, da de er milde, effektive og enkle at anvende. treatment Tromborg Treatment er en helt ny linje af luksus hudplejeprodukter, der er skabt for at afhjælpe og modvirke hudens tegn på aldring, problemhud eller skader forårsaget af udefrakommende/ miljømæssige

Læs mere

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d

Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d ANTI-aging MeSOterapi INJEktioner Hvad hvis en enkelt injektion kunne give huden alt hvad den behøver... h y d r e r i n g fa s t h e d h u d t o n e g l ø d UNG hud Moden hud Tætte og organiserede kollagen

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud.

Nedbryd din hud og byg den op igen. Og igen - og igen. Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud. s e r u m Nedbryd din hud og byg den op igen Og igen - og igen Samme princip som naturen, når den fornyer og forynger din hud Læge Niels Bukh S e r u m 8 Serum8 Hjemmekit er et komplet hudplejesystem

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

Ser vi på hud-ældning sådan generelt, og hvordan det udtrykker sig og konsekvenserne, så kan vi rent skematisk optegne hvad der sker.

Ser vi på hud-ældning sådan generelt, og hvordan det udtrykker sig og konsekvenserne, så kan vi rent skematisk optegne hvad der sker. Studie på Caviar Eye Gel Flash Serum Mange mennesker er ikke klar over at huden er vort mest vitale, og samtidigt DET STØRSTE AF VORE ORGANER. Dens tyndeste område er omkring øjenlågerne, hvor den kun

Læs mere

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,-

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- BEHANDLINGER ANSIGT ARCTIC BERRY PEEL Ansigtsbehandling med omgående Askepoteffekt En målrettet ansigtsbehandling i tre trin, som eksfolierer og giver ny frisk hud, virker anti-ageing og efterlader en

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER

VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER VORES ANBEFALINGER TIL GOD OG OPTIMERET HUDPLEJE MED BEAUTÉ PACIFIQUES KOSMETISKE PRODUKTER HUDPLEJE RUTINER En god hudpleje er vigtig for at holde huden robust og modstandsdygtig. Hos Christine Headwear

Læs mere

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018

RENSE FOREBYGGE OPBYGGE BESKYTTE. i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 RENSE FOREBYGGE BESKYTTE OPBYGGE i Beauty - Magleby Torv 6, 1 sal - 2791 Dragør - tlf. 3323 8018 i-beauty.dk Det første grønne kosmeceutiske Brand Bio-tilgængelige ingredienser Grønne kemiske teknologier

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

Forår/Sommer 2012. Style 8202-271 Bomuld Basis kort. christineheadwear.com

Forår/Sommer 2012. Style 8202-271 Bomuld Basis kort. christineheadwear.com Forår/Sommer 2012 Style 8202-271 Basis kort christineheadwear.com Forår/Sommer 2012 Vores nye forårs-/sommerkollektion afspejler den lyse, dejlige tid, vi går i møde. Naturen er vores inspirationskilde

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY = CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY Der er julegaver - og så er der julegaver. Visse bliver liggende i et hjørne af stuen, andre bliver uhørt værdsatte - og visse kan til og med blive

Læs mere

Den ultimative guide til hudorme

Den ultimative guide til hudorme Den ultimative guide til hudorme Du skal til fest! Du går ud til spejlet og bang så ser du det, du har fået en hudorm/bums. Du har nu under en uge til at få fixet huden, hvad gør du? Smarte Johnny 1 Generelt

Læs mere

Dokumenteret pleje til sensitiv hud

Dokumenteret pleje til sensitiv hud Dokumenteret pleje til sensitiv hud Hudplejeprodukterne i Avène serien er baseret på det nærende og plejende termalkildevand fra Avène kilden i Sydfrankrig. Kilden løber inde i bjergene i ca. 50 år, hvor

Læs mere

open your eyes ESLABONDEXX

open your eyes ESLABONDEXX open your eyes tm ESLABONDEXX and marvel at color open your eyes OG DET ER KUN EN ENESTE FARVE DER KAN KALDES ESLABONDEXXTM VÆLG FARVEN DER BESKYTTER EslabondexxTM Color. Åbn øjnene og beundr farven. Du

Læs mere

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Style 8250-275 Hør Basis lang (8200-275) Basis kort (8202-275) Basis easy (8250-275) christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Vores nye forårs-/sommerkollektion afspejler den lyse, dejlige

Læs mere

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker Velkommen til forkælelse Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker anti-stress anti-age detox thalasso Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere