Skønsmandens erklæring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skønsmandens erklæring"

Transkript

1 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end anbefalet af producenten for fiberarmerede bølgeplader. 3. Manglende dørplade til viktualierum. 4. Der er revner og afskalninger i lyskasse, og der mangler afløb fra lyskasse. 5. Der er utilstrækkelig ventilation i kælder og krybekælder, og krybekælder er fyldt op med polystyrenkugler. 6. Indvendig beklædning med celotexplader i stue mod nordvest og værelse mod sydøst i stueetage samt på repos og værelse mod sydvest på 1. sal. 7. Fastgørelse midt på to radiatorer i stuen har løsnet sig. Der mangler radiator i køkken og i værelse mod sydøst i stueplan. Overløb fra varmeanlægget (gaskedel) er ikke ført til afløb. Bygning B: Der klages over, at garage/udhus ikke er indeholdt i tilstandsrapporten. Ved syn og skøn blev der klaget over nedenstående punkter. (Facaden mod skel er ikke tilgængelig). 8. Der er enkelte revner og stedvist afskalninger på sokkel. 9. Der er stedvist defekte og manglende fuger og enkelte løse mursten på facader. 10. Der er nedbrydning i udvendig dør mod have. 11. Der er rustdannelse i metalvinduer, enkelte ruder er revnet og tre ruder mangler. 12. Opstigende grundfugt og stedvist manglende puds og afskalninger i indvendige vægge. 13. Kondensdannelse under metaltag. 14. Der er stedvist revnedannelser i betongulv. 15. Vedr. undtagelse af besigtigelse af bygning B.

2 Klagers påstand: Udbedring af skader i bygning A jf. bilag 2 i sagen. Udbedring af skader i bygning B, der blev anvist ved syn og skøn. Den bygningssagkyndiges forklaring: Afviser erstatningskrav vedr. bygning A og B. Vejret på besigtigelsestidspunktet: Tørvejr Øvrige forhold:

3 Skønsmandens erklæring 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. Ad 1. Konklusion: Ad 1. Fejl og forsømmelser: Isolering ligger ud mod lægterne ved skråvæggene. Der er foretaget efterisolering. Der kan måles lidt forhøjet fugt i træværk i tagrum, - set ud fra årstiden. (Normalintervallet ligger på % efter årstid/vejrlig.) Der er ikke tilstrækkelig ventilation af tagrum og ved skråvægge. Der bør etableres ekstra ventilation med hensyntagen til forholdene i øvrigt vedr. ældre huse. I tilstandsrapporten er der ikke angivet, at der er manglende tilstrækkelig ventilation af tagrum og skråvægge. A 1.11 K3: Der er ikke tilstrækkelig jævnt fordelt ventilation af tagrum og langs skråvægge. Note: Der er risiko for fugtskader/følgeskader i bygningsdele ved skråvægge og i tagrum. Ad 1. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 1. Forbedringer: Ad 1. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 1. Eventuelt: 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end anbefalet af producenten for fiberarmerede bølgeplader. Ad 2. Konklusion: Ad 2. Fejl og forsømmelser: Etablering af ekstra ventilation med hensyntagen til de nuværende bygningsmæssige forhold anslås til kr. De fiberarmerede bølgeplader har en taghældning på ca. 12 gr. I tagrummet er der ikke umiddelbart visuelt tegn på, at der er opfugtede lægter eller opfugtning i de ældre spær. Tagrummet kan kun besigtiges fra lem og ca. 1 meter frem, - der er ikke gangbro i tagrummet. Iflg. producenten er taghældningen af de fiberarmerede bølgeplader angivet til anvendelse ved taghældning ned til 14 gr. Tagbelægningen skal ændres til materiale, der kan anvendes til 12 gr., - feks. pap. I tilstandsrapporten er der ikke angivet, at der ikke er korrekt taghældning ifølge producentens anvisning for produktet.

4 A 1.2 K3: Der er ikke forskriftsmæssig taghældning for de fiberarmerede bølgeplader. Note: Der er risiko for fugtskader på de underliggende bygningsdele. Ad 2. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 2. Forbedringer: Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 2. Eventuelt: Etablering af paptag anslås til kr. Fradrag for forbedring anslås til kr. 3. Manglende dørplade til viktualierum. Der er ikke dørplade i åbning fra køkken ind til viktualierum/fyrrum. Ad 3. Konklusion: Ad 3. Fejl og forsømmelser: Der etableres ny dør fra køkken til viktualierum/fyrrum. I tilstandsrapporten er der ikke angivet, at der mangler dørplade i dørkarm ind til viktualierum/fyrrum. A 3.1 K1: Der er ikke dørplade i dørkarm fra køkken til viktualierum/fyrrum. Ad 3. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 3. Forbedringer: Ad 3. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 3. Eventuelt: 4. Der er revner og afskalninger i lyskasse, og der mangler afløb fra lyskasse. Ad 4. Konklusion: Ad 4. Fejl og forsømmelser: Etablering af ny dør anslås til kr. Der er mindre lyskasse ned til kælderrum under viktualierum/fyrrum. Der er revnedannelser og afskalninger i lyskassen, og der mangler afløb fra lyskassen. Der er høj fugtighed i kælderen, bla. ud for lyskassen. Lyskassen bør fornyes. Der skal etableres afløb, så der ikke trænger vand fra lyskassen og ind i kælderen. I tilstandsrapporten er der ikke angivet, at der er skader ved lyskassen, og der er ikke angivet, at der

5 ikke er afløb fra lyskassen. A 4.4 K2: Der er revnedannelser og stedvist afskalninger i lyskassen, bla. er der revnedannelser ved overgang til sokkel. A 4.4 K3: Der er ikke afløb fra lyskassen. Note: Der er risiko for fugtindtrængning i kælder. Ad 4. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 4. Forbedringer: Ad 4. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 4. Eventuelt: 5. Der er utilstrækkelig ventilation i kælder og krybekælder, og krybekælder er fyldt op med polystyrenkugler. Etablering af ny lyskasse incl. afløb anslås til kr. Forbedringer anslås til kr. Der er ikke ventil til kælder, men vindue, der kan åbnes. Det er en ældre kælder, hvor der er en del fugt. Ventiler til krybekælderen er delvist afblændet med polyuretanskum, der er tætnet omkring et plastrør på ca. 45 mm i diameter. Der er i alt fem ventiler til krybekælderen, - en ventil i gavl, hvor der er indgangsdør, to ventiler mod vej, og to ventiler i gavl, hvor der er indkørsel. Der er ikke adgang til krybekælderen, og der kan ikke ses ind i krybekælderen ved ventilerne. Den ene ventilationsrist i gavl mod indkørsel er i stykker, og det blev oplyst, at det er sket i klagers tid. Ventilerne er generelt i dårlig stand. Ad 5. Konklusion: Ad 5. Fejl og forsømmelser: Tiltag vedr. forhold i krybekælderen er afhængig af en nærmere undersøgelse. I tilstandsrapporten vedr. kælder er der anført: "A 5.2 K2: I kælderen er væggene afskallet og med mindre revner. A 5.5 K1: Bjælkelag/gulv samt gulvlem over kælder er uisoleret." I tilstandsrapporten vedr. krybekælder er der anført: "Der er ingen adgang til krybekælder." A 5.6 K3: Der er ikke tilstrækkelig ventilation af træværk i krybekælderen. Note: Der er risiko for fugtskader i krybekælderen. Ventilationsriste str. 12 x 6 cm er reduceret til ca. 45 mm rør, og der er tætnet med skum ud for ventiler. Der henvises til A 5.7 UN.

6 A 5.7 UN: Vedr. krybekælderen: De synlige ændringer vedr. ventilationsristene til krybekælderen indikerer, at der kan være fugtproblemer/skader i krybekælderen. Note: Forholdene vedr. krybekælderen skal undersøges nærmere. Det er ikke min vurdering, at der mangler at blive anført, at der skal være ventil til den ældre kælder, hvor der er oplukkeligt vindue. Ad 5. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 5. Forbedringer: Ad 5. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 5. Eventuelt: 6. Indvendig beklædning med celotexplader i stue mod nordvest og værelse mod sydøst i stueetage samt på repos og værelse mod sydvest på 1. sal. Ad 6. Konklusion: Ad 6. Fejl og forsømmelser: Der kan ikke gives overslag vedr. krybekælderen. De nødvendige tiltag i forbindelse med krybekælderen er afhængig af den nærmere uvildige undersøgelse af forholdene. Afhænger af ovenstående nærmere undersøgelse. Der er beklædning med celotexplader i stue mod nordvest og værelse mod sydøst i stueetage samt på repos og værelse mod sydvest i tagetage. Ved tjek kan der ikke måles fugt i celotexpladerne. Celotexplader bør udskiftes med egnet beklædning pga. at pladerne af brandmæssige årsager ikke må anvendes i dag. I tilstandsrapporten er der angivet under materialer: "Flere af ydervæggene er indvendigt beklædt med celotexplader." A 5.4 K1: Der er flere steder anvendt celotexplader, bla. på udvendige vægge i stue og værelse i stueplan. Note: Beklædninger med celotexplader er ikke godkendt i dag af brandmæssige årsager. Det er min vurdering, at der mangler oplysning om de brandmæssige forhold vedr. celotexpladerne. Ad 6. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 6. Forbedringer: Ad 6. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 6. Eventuelt: Udskiftning til egnet beklædningsplader anslås til kr. Forbedring anslås til kr.

7 7. Fastgørelse midt på to radiatorer i stuen har løsnet sig. Der mangler radiator i køkken og i værelse mod sydøst i stueplan. Overløb fra varmeanlægget (gaskedel) er ikke ført til afløb. Ved to radiatorer ved ydermur i stue har fastgørelsen løsnet sig i murværket midt på radiatoren. Der er fjernet radiator i køkken, som er i åben forbindelse med stue. Der mangler radiator i værelse i stueplan. Overløb fra gasfyr er ikke ført til afløb, men ledes ned i beholder, der er placeret på trægulv. Ad 7. Konklusion: Defekt fastgørelse af radiatorer i stue skal udbedres. Det er min vurdering, at radiatoren i køkkenet er fjernet pga., at der er samlet opvarmning med stuen. Der skal monteres radiator i værelse i stueplan. Overløb fra gaskedel skal føres til afløb. Ad 7. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er der anført under VVS installationer: "A 11.5 K1 Andet: Aftrækskanal: Der mangler lamel på aftrækskanal ved tilbygning mod haven." A 11.2 K2: Fastgørelse midt på to radiatorer i stue har løsnet sig. A 11.2 K1: Der mangler radiator i værelse i stueplan. A 11.2 K3: Der mangler afløb fra overløb fra gaskedel. Note: Der er risiko for fugtskader, såfremt beholderen løber over. Afløbet er ført ned i beholder, der står på trægulv. Det er ikke min vurdering, at den fjernede radiator i køkken skulle have været anført i tilstandsrapporten. Ad 7. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 7. Forbedringer: Ad 7. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 7. Eventuelt: 8. Der er enkelte revner og stedvist afskalninger på sokkel. Fastgørelse af beslag på to radiatorer i stue anslås til kr. Montering af ny radiator i værelse i stueplan kr. Etablering af afløb fra overløb fra gaskedel anslås til kr. Forbedring vedr. radiator i værelse anslås til kr. Der er enkelte revner og stedvist afskalninger på sokkel.

8 Ad 8. Konklusion: Ad 8. Fejl og forsømmelser: Skader på sokkel skal udbedres. B 4.2 K2: Der er stedvist afskalninger af puds og puds med manglende vedhæftning i sokkel. B 4.2 K2: Der er enkelte ældre revner i sokkel. Note: Revnerne vurderes at være rimeligt stabile. Det vurderes dog, at der er risiko for at revnerne gendannes efter reparation. Ad 8. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 8. Forbedringer: Ad 8. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 8. Eventuelt: 9. Der er stedvist defekte og manglende fuger og enkelte løse mursten på facader. Ad 9. Konklusion: Ad 9. Fejl og forsømmelser: Udbedring af puds på sokkel anslås til kr. Udbedring af revner anslås til kr. Murværket har stedvist områder med defekte og manglende fuger. Der er enkelte revner, bla. forneden ved hjørne på gavl. Der er enkelte løse mursten foroven længst hen mod den murede gavl. Murværket skal udbedres. B 2.1 K2: Der er stedvist områder med defekte fuger og enkelte løse mursten, bla. tæt på den murede gavl. B 2.1. K2: Der er enkelte revner, bla. forneden ved hjørne på muret gavl, hvor der er revnet mursten. Note: Det vurderes at være ældre revner. Ad 9. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 9. Forbedringer: Ad 9. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 9. Eventuelt: 10. Der er nedbrydning i udvendig dør mod have. Ad 10. Konklusion: Udbedring af murværk anslås til kr. Der er nedbrydning i ældre dør mod have. Dør, der har nedbrydning, skal udskiftes.

9 Ad 10. Fejl og forsømmelser: B 2.1. K2: Der er nedbrydning forneden i dør mod have. Ad 10. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 10. Forbedringer: Ad 10. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 10. Eventuelt: 11. Der er rustdannelse i metalvinduer, enkelte ruder er revnet og tre ruder mangler. Ad 11. Konklusion: Ad 11. Fejl og forsømmelser: Udskiftning af dør anslås til kr. Forbedring anslås til kr. Der er rustdannelse i metalvinduer og enkelte ruder er revnet, og der mangler tre ruder. Der er i alt tre metalvinduer. Reparation/behandling af metalvinduer for rust og udskiftning af ruder. B 3.2 K1: Der er rustdannelse i overfladen på metalvinduerne. B 3.2 K2: Der er enkelte revnede ruder, og der mangler enkelte ruder. Ad 11. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 11. Forbedringer: Ad 11. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 11. Eventuelt: 12. Opstigende grundfugt og stedvist manglende puds og afskalninger i indvendige vægge. Ad 12. Konklusion: Behandling af rustdannelse anslås til kr. Udskiftning af ruder anslås til kr. Der er fugtstigninger fra sokkel og op i det ældre murværk. Der er stedvist manglende puds og afskalninger i det ældre indvendige murværk. Der bør foretages indboring af huller forneden i murværk for indsprøjtning af middel, der reducerer fugtstigninger i murværket. Der skal foretages reparation/udbedring af puds på de indvendige vægge.

10 Ad 12. Fejl og forsømmelser: B 8.1. K2: Der er opstigende grundfugt i de indvendige ydervægge. Note: Opstigende grundfugt er ikke unormalt i en ældre bygning af denne art. Opfugtningen medfører, at puds kan skalle af og løsne sig på væggene. B 8.1. K2: Der er stedvist afskalninger, løs og manglende puds på de indvendige vægge. Ad 12. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 12. Forbedringer: Ad 12. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 12. Eventuelt: Indsprøjtning af fugtreducerende middel anslås til kr. Reparation af puds på vægge anslås til kr. Forbedring vedr. fugtstigning anslås til kr. 13. Kondensdannelse under metaltag. Metaltaget er ikke kondensbehandlet og har ikke undertag. Der er kondensdryp fra metaltaget. Ad 13. Konklusion: Ad 13. Fejl og forsømmelser: Metaltaget bør udskiftes til tag, der er kondensbehandlet, og der bør foretages ventilering af bygningen. B 1.1 K1: Metaltaget er ikke kondensbehandlet og har ikke undertag. Note: Kondensdryppene medfører ikke skader på andre bygningsdele. Der er betongulv. Ad 13. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 13. Forbedringer: Ad 13. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 13. Eventuelt: 14. Der er stedvist revnedannelser i betongulv. Ad 14. Konklusion: Udskiftning af metaltag til kondensbehandlet metaltag samt ventilering anslås til kr. Forbedring anslås til kr. Der er stedvist revner i betongulv. Revner i betongulv bør udbedres.

11 Ad 14. Fejl og forsømmelser: B 7.1 K1: Der er stedvist revnedannelser i betongulvet. Note: Revnerne er af mindre betydning for gulvets funktion. Ad 14. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 14. Forbedringer: Ad 14. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 14. Eventuelt: 15. Vedr. undtagelse af besigtigelse af bygning B. Ad 15. Konklusion: Udbedring af betongulv anslås til kr. I tilstandsrapporten er anført: "Bygning B carport/udhus er ikke medtaget i rapporten på grund af ringe byggeteknisk værdi." Det er min vurdering, jf. håndbogen, at bygningen skulle have været besigtiget ved udfærdigelse af tilstandsrapporten. Bygninger skal, jf. håndbogen, medtages under besigtigelse, når bygningen kan antages at være anvendelig for potentielle købere, også selvom det kun vil gælde et mindretal af købere. Ad 15. Fejl og forsømmelser: Se ovenstående. Ad 15. Overslag over udbedringsudgifter incl. Ad 15. Forbedringer: Ad 15. Eventuelle forligsdrøftelser: Ad 15. Eventuelt: Se ovenstående. Se ovenstående.

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede 1) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 Besigtigelse den: 6. juni 2011 kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17001 Besigtigelse den: 6. september 2017 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11062 Besigtigelse den: 22. august 2011 kl. 09.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8225 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i skillevægge samt ydervægge. Vejret på besigtigelsestidspunktet: 10 gr., solskin. Øvrige forhold: Ingen. Eventuelle

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1.

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1. SKØNSERKLÆRING J.nr. 9134 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse Klagers påstand: 1. Fundamenter: Der er revner i fundamenter. Revnerne går op i murværk i ydervægge,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9124 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Overordnet klages over meget stor forskel mellem tilstandsrapport nr. xx af xx.xx.2006 og xx af xx.xx.2009, idet klagen går på førstnævnte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8107 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Fugtig kældervæg mod syd. 2. Utæt hjørne i tagpap ved skorsten samt fugt i mur i stue. 3. Lyskassevange revnet

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 7157 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: Øvrige forhold: 1. Hultlydende vægfliser og fugt bag fliser i badeværelse. 2.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8177 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Der er enkelte klinker på trappe

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8105 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Synlige betonkanter i alle gulvafløb. 2. Revnet fliser i badeværelse, hule gulv- og vægfliser. 3. Oplagte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 17.101 Besigtigelsesdato: 09.11.2017, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og

Læs mere

af HE-rapporten. Ved skønsmødet var det tørvejr. Øvrige forhold: Oversigt tidsforløb i sagen bemærkninger Hændelsesforløbet :

af HE-rapporten. Ved skønsmødet var det tørvejr. Øvrige forhold: Oversigt tidsforløb i sagen bemærkninger Hændelsesforløbet : Skønsmandens erklæring 8043 Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Dæk mod krybekælder er ikke udført korrekt. Dampspærre er placeret på undersiden af isolering (den kolde side). Følgeskader i form af lugtgener

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9114 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Er væg i tagetage mod nord til badeværelse isoleret. 2. Er dampspærre i tagetage monteret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7067 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagepunkterne er i samarbejde med klager opstillet efter følgende fremgangsmåde Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Revnedannelse

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7230 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Oplysninger om manglende adgang til skunke, ikke registeret i 2. Nedbrudt træ i døre og defekte vinduer i 3. Manglende understøttelse

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7200 Oversigt over klagepunkter: 1. Afskalninger/krakeleringer af facaden mod vej og ene gavl 2. Ulovlige el-installationer 3. Ulovlig kloak fra køkkenet Klagers påstand: Der henvises til skrivelser af

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17085 Besigtigelsesdato: 17/10-2017, kl. 15,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 6239 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Pkt. 1 Flækkede tagsten på taget Pkt. 2 Huller i skotrenden ukorrekt udført Pkt. 3 Vandgennemtrængning i loft i køkken Utæt tag.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8042 Oversigt over klagepunkter: Ad. 1. Der er klaget over at 1. salen ikke kan varmes op på blæsende dage, på grund af utæt ikke korrekt udført dampspærre. Det trækker bl.a. ind

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14030 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13137

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13137 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13137 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 6. februar 2014 kl. 13.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9055 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Revner/sætning i sokkel samt murværk. 2. Ny inddækninger ved kviste er ikke lavet korrekt. 3. Udgår efter

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15182 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16118 Besigtigelsesdato: Den 18. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 17087 Besigtigelsesdato: 16. august 2017 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16196 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 16. august 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8149 Oversigt over klagepunkter: 1. Tagkonstruktion Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene korrekt i tilstandsrapporten. Klager mener

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16140 Besigtigelsesdato: 12. januar 2017, kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7176 Oversigt over klagepunkter: 1. Ejendommen har vist sig at være opført at nogle specielle biologiske blokke, som er fugtfølsomme og som skal gøres gældende at være årsag til,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8097 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter og sokler 2. Yder- og indervægge 3. Vinduer og døre 4. Gulvkonstruktion og gulve 5. Tagkonstruktion 6. Bad/toilet og bryggers 7. VVS-installationer

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17071. Besigtigelsesdato: Mandag d. 28-08-2017 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8206 Oversigt over klagepunkter: 1.Der klages over at ydervægge i tilstandsrapport er beskrevet som stænkpudset og malet murværk, hulmur i dele af bygningen og massiv murværk med

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12160

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12160 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12160 Besigtigelse den: 15. marts 2013 kl. 9.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 8100 / 8146 Oversigt over klagepunkter: 1. Begyndende revnedannelser i eternittagplader og nedslidt tagpapbelægning på Built-up tag. 2. Manglende ventilation i tagrum. 3. Manglende ventilation under

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16022 Besigtigelsesdato: 29. april 2016 kl. 11.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring J.nr. 9034

Skønsmandens erklæring J.nr. 9034 Oversigt over klagepunkter: 1. Flisegulv i bad i stueetage mangler binding til underlaget, og der er fald mod det tilstødende værelse. 2. Gulvfliser i bad i tagetagen er lagt på oprindeligt gulvvinyl.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8014 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Der mangler aftræk fra toiletrum på 1 sal 2. Der mangler aftræk fra fyrrum 3. Der mangler radiatorer på hele 1 sal 4. Der mangler redningsåbning fra

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) I SKØNSERKLÆRING J.nr. 12065 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indkiagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17139 Besigtigelsesdato: Torsdag den 14. december 2017 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej Mårslet. Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer

Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej Mårslet. Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer Erik Gustav Nielsen & Bente Nielsen Hørretvej 156 8320 Mårslet Byggeteknisk rapport, Hørretvej 156, Mårslet sagsnummer 197881 Der er udarbejdet byggeteknisk rapport på ejendommen Hørretvej 156, Mårslet.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7161 Oversigt over klagepunkter: 1. Mangelfulde bærende konstruktioner i garagen plus vægge. 2. Bærende konstruktion i stue. 3a. Bærende træbjælke i etageadskillelse. 3b. Bærende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16162 Besigtigelsesdato: Torsdag den 30.06.2016, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16017 Besigtigelsesdato: 20.04.2016 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud): Datering,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 15127 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17014 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 28.03.2017, kl. 09 30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

-SKØNSERKLÆRING Journal nr

-SKØNSERKLÆRING Journal nr -SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16.033 Besigtigelsesdato: Torsdag den 19.05.2016, kl. 16.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8118 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Isolering på loft Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har nævnt forholdet med den ødelagte isolering

Læs mere

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen.

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen. Skønsmandens erklæring 8106 Oversigt over klagepunkter 1. 2. Fugt og skader i kældervægge. Olietanken. Vejret på besigtigelsestidspunktet Tørvejr svag vind ca. 24 0. Øvrige forhold Klagers selvrisiko på

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9047 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. I køkken/alrum og i bryggers er der et betydeligt antal klinker med skruk 2. I stort badeværelse er der

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 Besigtigelsesdato: Mandag den 13. august 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11075 Besigtigelsesdato: 12. september 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

SKØNSMANDENS ERKLÆRING

SKØNSMANDENS ERKLÆRING Klagepunkter: Oversigt over klagepunkter: SKØNSMANDENS ERKLÆRING Der kunne konstateres følgende: 1. Mørke aftegn efter gipssøm i indv. pladevægge. 2. Fugtskadet laminatgulv i køkken. 3. Vægge i grønt toilet.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10057 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i pudslag utilstrækkelig beskrevet. 2. Fejlkonstruktion ved tagfod. 3. Problemer med afløb fra toilet. 4. Manglende

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Hængende gavlspær Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdet korrekt i tilstandsrapporten. Klager mener

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J. nr Besigtigelse d. 25. november 2010

SKØNSERKLÆRING. J. nr Besigtigelse d. 25. november 2010 SKØNSERKLÆRING J. nr. 10.098 Besigtigelse d. 25. november 2010 Oversigt over klagepunkter: 1. Forkert beskrivelse af sætning af tilbygning. 2. Synligt fald i murværk. 3. Forskel i bredden af plastfuge

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8219 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Opdeling i litra 2. Klinker i vaskerum 3. Afløb i bryggers i kælder 4. Afløb i gæstetoilet i kælder 5. Skjulte rørsamlinger

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 7201 Oversigt over klagepunkter: 1. Fugtindtrængning i hulmuren mod syd ved regnvejr. 2. Fugt i indervægge ved sydfacade. 3. Drænhuller i bundstykket i fordør er lukket. Der løber vand ind under døren.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13063 Besigtigelsesdato: 22 august 2013 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10039. Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i kælder 2. Aftræk fra emhætte. Klagers påstand: 1. Fugt i kælder

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10039. Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i kælder 2. Aftræk fra emhætte. Klagers påstand: 1. Fugt i kælder SKØNSERKLÆRING J.nr. 10039 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Der trænger vand op gennem kældergulvet. Aftræk fra emhætte er ikke ført op gennem taget. Den bygningssagkyndiges forklaring: Ved

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8024 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Har ikke uddybet, hvor sten- og fugerevner er i husets murværk. 2. På læmuren er der også sten- og fugeudfald i høj del. 3. Karmen

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16116 Besigtigelsesdato: Den 28. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16026 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12173 Besigtigelsesdato: Den 28.02.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13071

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13071 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13071 Besigtigelsesdato: Onsdag d.14. august 2013 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8037 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vinduespartier i udestue 2. Svamp i gulv i udestue Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet de nævnte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8017 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Sætning i bagerste værelse er ikke bragt i orden. 2. Markant sætning af gulv i samme værelse, sætning i centrum af huset, skorsten, vægge, revner over

Læs mere

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro

Bygningsrapport. Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport Houtvedvej 23, 9500 Hobro Bygningsrapport for ejendommen: Houtvedvej 23, 9500 Hobro Sælger: John Ruddy Lassen dresse: Houtvedvej 23 Post nr. og by: 9500 Hobro Rapportdato: 20.06.2015 Sag

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13068 Besigtigelsesdato: 2013-08-27 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7165 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt el, 2. Fugning omkring døre og vinduer, 3. Mangler ved fuger mellem klinker i køkken alrum, 4. Dårlig reparation af tagbelægning, 5. Fejlmonterede tagrender,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8013 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandindtrængning gennem tagvindue 2. Manglende oplysninger om kendte ulovlige elinstallationer, idet der kommer gnister ud fra stikkontakter og installationer.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13026 Besigtigelsesdato: 2. maj 2013, kl. 14.15 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Jensen 1 EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Adresse: Kallerupvej 180 4400 Kallundborg Dato: 10-9-2014 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-22262 Matr. nr./ejerlav 5a Kallerup By, Raklev EBAS sagsnr.

Læs mere