Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel."

Transkript

1 Side : 1 Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel. Indhold Indledning 1 Adgang og login 2 Link 2 Adgang og login 2 Glemt adgangskode 2 Systemopbygning 4 Søg og vis rejseprofil 5 Søg 6 Vis rejseprofil 6 Oversigt over alle rejsende 6 Flere søgeresultater 7 Vedligehold profil 8 Opret rejseprofil 10 Slet rejseprofil 12 Ændre information for profiladministrator 13 Informationsfelter i profil 14 Helpdesk og support 17 Spørgsmål og svar (FAQ). 18 Indledning Umbrella Faces er VR Travels system til håndtering af rejseprofiler. Systemet giver mulighed for, at rejsende, der er registreret i systemet, selvstændigt kan vedligeholde, tilføje eller slette informationer der er relateret til reservation af rejser. Systemet giver også mulighed at en eller flere af virksomheds rejse- eller rejseprofilansvarlige, kan oprette, vedligeholde og slette profiler for alle rejsende tilknyttet virksomheden. Brugervejledningen her, viser hvordan systemet benyttes når virksomheden har tilknyttet en rejse- eller profiladministrator. Er der spørgsmål som umiddelbart ikke kan afklares ved gennemgang af systemet her, kan VR Travels supportafdeling for Umbrella altid kontaktes. Kontaktinformationer findes i afsnittet Helpdesk og support

2 Side : 2 Adgang og login Link VR Travels profilsystem Umbrella Faces tilgås via nedenstående link Login For at kunne benytte VR Travels profilsystem, kræves at den rejsende, eller brugeren, er registeret med login og adgangskode. Adgangen gives enten af VR Travel eller af virksomhedens rejse- eller profilansvarlig. Login består af et brugernavn, en adgangskode og en bureaukode. Brugernavn for en rejsende vil oftest være den personlige adresse, men for rejse- og profilansvarlige er brugernavnet nødvenligvis ikke en adresse. Brugernavnet er ikke afhængig af store eller små bogstaver Adgangskode er altid minimum 8 karakterer, og skal indeholde et stort bogstav, et tegn og et specieltegn, eksempelvis / * - + Punktum (.) er også gyldigt. Bureau er en fast koden som altid er VR denne må gerne indtastes med små bogstaver Systemet tilgås ved at udfylde de 3 felter, og efter udfyldelse af felterne trykkes på knappen Login Glemt adgangskode Kan der ikke opnås adgang med den adgangskode, der indtastes, kan der fremsendes en ny adgangskode. Tryk på linket Glem adgangskoden

3 Side : 3 Indtast eller brugernavnet i feltet Brugernavn og indtast VR i feltet Bureau og klik derefter på Ny adgangskode Der modtager herefter en fra 'support@umbrella.ch' med en midlertidig adgangskode. Den midlertidige adgangskode indsættes i feltet Adgangskode, der findes på login side. Åbner systemet ikke automatisk login siden, skal linket til login benyttes ( )

4 Side : 4 Systemopbygning Efter login vises systemets menu. Den øverste linje indeholder funktionsmuligheder der er tilknyttet systemet. Ved login, vil funktionsmulighed Firmaer altid være aktiv. De enkelte funktionsmuligheder gennemgås meget kort herunder. Der henvises til forklaring af de enkelte funktionsmuligheder, der beskrives senere. Rejsende Firmaer Funktionen giver mulighed for at søge efter eller vedligeholde data for rejsende der er registeret i systemet. Under denne funktion kan der også oprettes eller slettes rejseprofiler. Funktionen viser virksomheden, systemets aktuelle login er tilknyttet til. Under administratorer vises de administratorer logins, der er tilknyttet virksomheden. Mit bureau VR Travels kontakt information vises under funktionsmenu Mit bureau. Min profil Info Logout Under funktion Min profil er det muligt at ændre brugernavn, adgangskode og for den administrator der er aktuelt er logget ind. Se evt afsnittet Ændre information for profiladministrator for yderlig beskrivelse og funktion. Versionsnummeret af VR Travels profilsystem oplyses i denne funktion. Systemet afsluttes korrekt, ved at benytte knappen Logout. Det anbefales at benytte denne funktion, idet adgang muligvis kan opnås, hvis maskine der har benyttet systemet, angribes af, eller benyttes af, uautoriserede personer.

5 Side : 5 Søg og vis rejseprofil Ønskes information om eller at foretage vedligeholdelse på en rejseprofil, sker dette via funktionsmenuen Rejsende. Ved benyttelse af denne funktion, fremkommer nedenstående skærmbillede. Som udgangspunkt viser systemet funktion til at oprette en ny rejseprofil. For at søge efter en tilknyttet rejseprofil, skal der klikkes på feltet Administrer rejsende Søg Efter tryk på knappen Administrer rejsende fremkommer muligheden for at søge efter rejseprofil. Rejseprofilen findes ved, at der indtastes navn på den rejsende hvilket kan være helt eller delvist. Der kan også bruges den rejsendes . Når søgeordet er indtastet, trykkes på knappen Søg

6 Side : 6 Vis rejseprofil Såfremt der er flere mulige resultater af søgningen, vil dette vises på en liste. Den profil der ønskes yderlig information om, vælges ved at klikke på navnet for den rejsende. Er login for profiladministrator tilknyttet flere virksomheder, vises rejseprofilens tilknytningsforhold umiddelbart under navnet på den rejsende. Er søgeresultatet entydigt, vil systemet ikke vise søgeresultatet, men umiddelbart vise rejseprofilen For en uddybning af informationsfelterne tilknyttet rejseprofilen, henvises til afsnittet informationsfelter i profil. Oversigt over alle rejsende Ønskes en liste over rejseprofiler tilknyttet virksomheden, skal søgefeltet blot være tomt. Der skal således blot klikkes på Søg

7 Side : 7 Flere søgeresultater Er der fundet flere emner end der kan vises på en side, kan de vises yderlige resultater ved at klikke på knappen Mere. Knappen findes nederst i bunden af søgelisten.

8 Side : 8 Vedligehold rejseprofil Ønskes en rejseprofil ændret, skal profilen fremkaldes som beskrevet under afsnittet Søg og vis rejseprofil Når den ønskede rejseprofil er valgt, eller der findes et entydigt søgeresultat, vil nedenstående skærmbillede vises. (billedet herunder, viser kun et del-udsnit af den samlede profil) For en gennemgang af de enkelte felter som rejseprofilen indeholder, henvises til afsnittet Felter i rejseprofil Efter ændring af rejseprofilen, opdateres profilen hos VR Travels, ved at klikke på Knappen Gem,der findes nederst på siden. Er der ingen fejl i indtastningen, vil systemet responder med nedenstående information.

9 Side : 9 Anuller indtastning Såfremt at de indtaste data ikke er korrekte eller at de ændrede data fortrydes, kan profilen tilbageføres til det informationsniveau, som profilen indeholdt, da profilen blev indlæst. For at fortryde indtastninger, skal knappen Annuller aktiveres. Bemærk, at såfremt at profilen er blevet gemt tidligere under indtastningen, er det dette niveau profilen bliver genskabt til. Efter aktivering af knappen Annuller vises rejseprofilen med de genskabte værdier.

10 Side : 10 Opret rejseprofil Ønskes en ny rejseprofil oprettet, kan dette umiddelbart foretages, ved at vælge Rejsende i funktionsmenuen. Felter der er vist i rødt, er obligatoriske felter. Disse er minimumskrav før at rejseprofilen kan oprettes. Der henvises til afsnittet Felter i rejseprofil for yderlig information om de enkelte informationsfelter. Rejseprofilen oprettes, ved tryk på knappen Gem, som findes nederst på skærmen.

11 Side : 11 Hvis der ingen fejl er er fundet under indtastningen, vil systemet responder med nedenstående skærmbillede øverst på skærmen.

12 Side : 12 Slet rejseprofil Ønskes en profil ikke længere opbevaret i systemet, kan denne slettes, ved at fremsøge profilen som vist under afsnittet Søg og vis rejseprofil Når profilen er synlig, slettes den valgte profil ved at klikke på knappen Slet Efter tryk på knappen Slet vil der fremkomme en bekræftelsesmeddelelse, hvor der ved et tryk på Ok bekræft sletning af rejseprofilen. Bemærk; Det er ikke muligt at genskabe rejseprofilen, hvis sletning af profilen er endelig godkendt og accepteret.

13 Side : 13 Ændre information for profiladministrator Det er muligt at ændre egne administratoroplysninger, for de brugere der er registeret som profiladministratorer. Efter tryk på menupunktet Min profil kan informationer for profiladministrator ændres. Bemærk ; Feltet brugernavn er valgfrit. Dog må brugernavnet ikke være valgt tidligere hvilket ikke kun er afgrænset til brugere eller profiladministratorer i Virksomheden. VR Travel anbefaler, at brugernavn forbliver det som er fremsendt. Det er muligt at der kan vælges andre brugernavne, dog henledes opmærksomheden på, at andre kan have valgt dette brugernavn, hvilket vil sige, at initialer ikke er hensigtsmæssig som brugernavn. Ønskes flere profiladministratorer, kan dette oprettes ved henvendelse til VR Travel. Se kontakt information under Helpdesk og support. Adgangskode skal være på minimum 8 karakterer, og der skal indgå et stort tegn samt et tal og et specieltegn ( f.eks / * - +), for at kunne opnå adgang til ændring af profiladministrator profil. Tilknyttede rejseprofil Såfremt at profil administrator og er rejsende, er det muligt at forbinde profiladgangen med den profil, som er ny-registreret i systemet.

14 Side : 14 Informationsfelter i profil Rejseprofilen indeholder en række felter, der kan udfyldes. Nogle felter er obligatoriske, og skal udfyldes før at profilen kan oprettes eller ændres. Disse felter er markeret med rødt. Brugernavn: Hver rejseprofil skal indeholde et brugernavn. Brugernavnet skal bruges, hvis det ønskes at den rejsende selv skal vedligeholde profilen. Bemærk; Selv om rejsende ikke skal vedligeholde informationer selv, skal brugernavnet oprettes. VR Travel anbefaler, at brugernavn sættes til den rejsendes firma , hvilket anses for at være unikt. Det er muligt at der kan vælges andre brugernavne, dog henledes opmærksomheden på, at andre kan have valgt dette brugernavn. Derfor er det ikke hensigtsmæssig at benytte initialer som brugernavn. Adgangskode: Det er muligt at angive en adgangskode, hvis den adgangskode som systemet foreslår ønskes ændret. Adgangskoden skal kun bruges i det tilfælde, hvor det er den rejsende der skal vedligeholde informationerne. Bemærk at password skal være minimum 8 karakterer langt, skal indeholde et stort bogstav, indeholde et tal, samt at der skal indgå et speciel tegn. Specieltegn er f.eks / - * / ( )

15 Side : 15 Firmanavn: Firmanavnet skal vælges for den rejsende. Bemærk, at der som udgangspunkt ikke vises noget firmanavn, og at der skal indtastes det første bogstavet på det firma, som den rejsende skal tilknyttes. Dette gælder også, hvis som den rejsende kun er tilknyttet en virksomhed. Kære: Feltet dækker her over køn. Feltet er obligatorisk, og skal angives. Fornavn, mellemnavn, efternavn: Det er vigtigt at alle navne som står i den rejsendes pas, udfyldes i de 3 felter. Det kan medføre indrejse forbud, hvis navnet i reservationen ikke stemmer overens med navnet i den rejsendes pas. Sprog: Sprog vælges, hvis den rejsende ønsker at modtage rejseplan på engelsk, eller hvis den rejsende har adgang til Umbrella Faces, og ønsker en engelsk profil. Her angives den rejsendes . Det er til denne adresse, der fremsende rejseplan til, hvis det er overordnet firmapolitik, at rejseplanen skal sendes til den rejsende. og brugernavn bør være ens. Kreditkort: Såfremt den rejsende er indehaver af et kreditkort, der er beregnet til rejseformål, kan dette indtastes i tilknyttede felter. Såfremt at rejsen der reserveres for den rejsende, skal betales på indtastede kreditkort, skal kolonnen Brug som betalingsform være markeret. Er det en overordnet politik, at der betales på et fælles kort, skal dette felt forblive tomt. Bemærk, at kreditkortet oftest benyttes som garanti for hotelreservationer. Bemærk ligeledes, at der ikke må opgives CVV kode den 3 cifret kode der er placeret på det første kreditkort. Administration: Dette felt har ingen virkning for administratorer under VR Travel. Kundereferencer: Såfremt at der skal tilknyttes en fast reference til den rejsende, kan dette indtastes her. Bemærk at felterne bliver overført hver gang der fortages en reservation. Varierer referencerne ved hver reservation, skal dette meddelelses ved reservation. Præferencer: Under præferencer angives ønske til sæde eller måltid. Der angives også de bonuskort som den rejsende måtte være i besiddelse af. Bemærk at det ved valg af måltid, kan være måltider der kræver et særligt samtykke med den rejsende, før at dette kan angives. System vil advare ved valg af disse typer af måltid.

16 Side : 16 For angivelse af bonuskort gælder, at der skal angives selskab fly, hotel eller bil og et bonuskortnummer. Bemærk specielt ved flyselskaber, at samme selskab kan have flere valgmuligheder for eksempel SAS, hvor der skal vælges kortets status i boksen af valgmuligheder. Bemærk at feltet PIN ikke umiddelbart skal udfyldes for at der opnås point på reservationen. Som udgangspunkt kan der kun indtastes 1 bonuskort, men ønskes angivelse af flere, skal der trykkes på knappen Tilføj ny som umiddelbart findes under hvert bonuskort. Hotelgaranti: Her vælges det kort, som skal stilles som garanti ved hotelreservation. Kortet skal dog først være indtastet under sesktion Kreditkort før dette kan vælges. Bemærk, at der ved reservation af hotel, kan blive afkrævet et kreditkort, såfremt der ikke er indsat sådan i profilen. Rejsedokumenter: I denne sektion angives den rejsendes pas, Visa eller identifikationskort såfremt dette haves. Det er vigtigt, at så mange oplysninger omkring passet oplyses, idet det kan være forbundet med problemer med indrejse i 3. land, hvis ikke alle informationer er angivet korrekt. Det er muligt at indtaste flere pas, såfremt dette haves. Der skal blot trykkes på Tilføj ny som umiddelbart findes under pas sektionen. Fødselsregistreringssted indtastes som det er opgivet i passet.

17 Side : 17 Helpdesk og Support Opstår der problemer ifbm. brugen af Umbrella Faces, vil det være muligt at opnå yderlig hjælp, ved at kontakte VR Travels supportafdeling. VR Travels Support afdeling kan kontaktes ved følgende; Telefon : persondata@vr-travel.com Åbningstid Mandag til torsdag : Fredag : Weekend/helligdag : Lukket

18 Side : 18 Spørgsmål og svar (FAQ) Der kan være spørgsmål, som denne vejledning ikke dækker. Der er herunder sammensat nogle spørgsmål og svar, som brugen af Umbrella faces, of som ikke er nævnt andet steds ii denne brugervejledning.

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

NAIA Mini manual. Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator

NAIA Mini manual. Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator NAIA Mini manual Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator Aqqusinersuaq 3-5 Box 330 3900 Nuuk Telefon 34 85 75 Vagt telefon 55 22 93 (efter 16:00) Systemsupport: Booking support: Telefon: +299 34

Læs mere

MAG5.dk En brugervejledning

MAG5.dk En brugervejledning MAG5.dk En brugervejledning Indledning Når du ser B&U s løsning til administration af IT-brugere første gang, så ser det sådan her ud: Løsningen er lavet specielt til Børn og Unge og vedligeholdes af BU-IT.

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Hjælp til MV-ID Administration

Hjælp til MV-ID Administration Hjælp til MV-ID Administration - til brugere af MV-Login Mikro Værkstedet A/S Dokumentversion: 20131002A 1 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Kapitel 1. Aktivér MV-Login administratorkontoen... 4 Kapitel

Læs mere

Vejledning i brug af Skolepenge

Vejledning i brug af Skolepenge Vejledning i brug af Skolepenge Velkommen til Skolepenge. Skolepenge er fremtidens kontantløse betalingssystem til skoler og uddannelsessteder. Skolepenge består af et Skolepenge kort, hvor der kan indsættes

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - FIND DINE AFREGNINGSBILAG

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - FIND DINE AFREGNINGSBILAG 1/5 Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - FIND DINE AFREGNINGSBILAG +45 70 10 22 44 info@energinet.dk Vat-nr. 28 98 06 71 Dato: 30/5 2017 Indhold 1. Før du går

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata

Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata Vejledning i brug af system til online indberetning af mønstringsdata Søfartsstyrelsen kan tilbyde samtlige rederier mulighed for at kunne indberette mønstringsdata elektronisk. Den elektroniske indberetning

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk Kvikguide e-bevillingsbrugere Sådan logger du ind som e-bevillingsbruger 1. Klik på Log ind knappen øverst på skærmen. 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode som beskrevet. Som indlogget e- bevillingsbruger

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Opdateret den 05. november 2018 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Roller og rettigheder i TenderKONNECT... 3 2.1 Overordnede rettigheder...

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

GENERELT PATIENTADMINISTRATION

GENERELT PATIENTADMINISTRATION 1.1 Log på - log af 1.2 Vælg Afdeling 1.3 Søgemuligheder 2.1 Patient administration GENERELT PATIENTADMINISTRATION PERSONALEADMINISTRATION 3.1 Opret nyt personalemedlem 3.2 Redigere personaleoplysninger

Læs mere

QUICK GUIDE. til E-handel

QUICK GUIDE. til E-handel QUICK GUIDE til E-handel QUICK GUIDE Via vores hjemmeside www.ecolab.dk får du adgang til vores E-handel. Her kan du bl.a. finde produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade samt se hvilke produkter, der er

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL Kom i gang... 1 Oprette og redigere brugere... 3 Oprette relationer... 4 Opret relation til bruger placeret i en anden gruppe... 4 Flyt bruger... 4 Grupper... 5 Opret gruppe...

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Brugervejledning til. Vejleder

Brugervejledning til. Vejleder Brugervejledning til Vejleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 KALENDER... 8 KOMPETENCEOVERSIGT... 9 UDDANNELSESLÆGER... 10 KOMPETENCER

Læs mere

Vejledning for BTK s banebookingsystem

Vejledning for BTK s banebookingsystem Vejledning for BTK s banebookingsystem Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Tegningsregler... 2 Banebooking i klubhuset... 3 Banebooking på Internettet... 9 Udfordringskampe... 12 Reservering af en double

Læs mere

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Her har den enkelte forening mulighed for at ændre og vedligeholde relevante oplysninger om foreningen. Det kan f.eks. være ny formand, ændrede adresser, tlf.nr. m.m. Da det er disse

Læs mere

e-mailkonsultation Patientinformation

e-mailkonsultation Patientinformation Side 1 e-mailkonsultation Patientinformation Side 2 Indholdsfortegnelse : Indholdsfortegnelse :... 2 Emailkonsultation Login... 3 Patientens postkasse... 4 e-mailkonsultation til lægen... 5 Receptfornyelse...

Læs mere

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN Vejledning i brug af KLUBPORTALEN 11-09-2009 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse: Log-in...3 Kontaktpersoner...3 Ændring af kontaktperson...4 Oprettelse af ny kontaktperson...5 Licenser...6 Eksisterende licenser...6

Læs mere

GUIDE KOM GODT I GANG MED GTS ANSØGNINGSSKEMA 2015

GUIDE KOM GODT I GANG MED GTS ANSØGNINGSSKEMA 2015 GUIDE KOM GODT I GANG MED GTS ANSØGNINGSSKEMA 2015 Dette skal du gøre: 1) Opret bruger: Har du ikke oprettet dig som bruger, skal du først oprette dig: (Når man herefter er oprettet kan man efterfølgende

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

DNOR (Dansk Neuro Onkologisk Register) Brugervejledning til KMS

DNOR (Dansk Neuro Onkologisk Register) Brugervejledning til KMS 1 DNOR (Dansk Neuro Onkologisk Register) Brugervejledning til KMS Man kommer ind i KMS systemet til dataindberetning ved at skrive adressen http://nip.medcom/kms eller http://195.80.243.98/kms i sin browser.

Læs mere

Vejledning Foreningsportalen

Vejledning Foreningsportalen Vejledning Foreningsportalen Opdateret 29-01-2019 Foreningsportalen o Forening o Skytter o Klassificering Foreningsportalen. For at logge ind i Foreningsportalen, skal du anvende dit DGI login, som du

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2

Brugervejledning til Online-JitBesked. Version 1.2 Brugervejledning til Online-JitBesked Version 1.2 Indhold 1. Helt grundlæggende... 4 Ikoner... 4 2. Sådan logger du på... 6 Husk mig... 6 3. Sådan logger du af... 7 Husk mig... 7 Sådan logger du aktivt

Læs mere

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger

Vejledning Interbook. Find en forening Foreningsoplysninger Vejledning Interbook Find en forening Foreningsoplysninger 1 Indholdsfortegnelse Her finder du Interbook... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 4 Skift kodeord... 4 Foreningsregister-

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Apoweb Det nye og forbedrede Apoweb. Udarbejdet af IT-afdelingen Oktober 2015

Apoweb Det nye og forbedrede Apoweb. Udarbejdet af IT-afdelingen Oktober 2015 Apoweb Det nye og forbedrede Apoweb Udarbejdet af IT-afdelingen Oktober 2015 1 Indholdsfortegnelse Apoweb... 4 Administrative bruger... 4 Login... 4 Se ansatte... 6 Bladre i ansatte listen... 6 Se ansattes

Læs mere

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har.

Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. FaktaNet live! Hjælp Knap menu. Klik på denne knap for at komme til FaktaNet live! Forside. Siden der bl.a viser hvor mange nye/opdaterede projekter brugeren har. Klik her for at åbne FaktaNet live! Søgemodul.

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

Sådan logger du på Psykoterapeut Foreningens hjemmeside og retter i dine oplysninger.

Sådan logger du på Psykoterapeut Foreningens hjemmeside og retter i dine oplysninger. Sådan logger du på Psykoterapeut Foreningens hjemmeside og retter i dine oplysninger. I menuen til venstre på forsiden klikker du på menupunktet Medlemssider: Så kan du logge ind på medlemssiderne i felterne

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Brugervejledning til anmelder

Brugervejledning til anmelder Version 0.8 ERHVERVSSTYRELSEN ANMELDELSE AF TJENESTEYDELSER I RUT Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING...3 2 ADGANG TIL RUT...3 2.1 Login...4 2.1.1 Login med brugernavn og password...5 2.1.2 Oprettelse af

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

Brugerstyring. 2. Information

Brugerstyring. 2. Information Estatetool ApS support@systembolig.dk +45 70 20 11 90 BRUGERSTYRING Brugerstyring Hvem har min. adgang til denne funktion: Projektadmin (Dette kan variere fra system til system - såfremt det er ændret

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Indholdsoversigt. Emne. Side

Indholdsoversigt. Emne. Side Indholdsoversigt Emne o Log-in på din Idify Tidslinje Åben Idify Timeline på din ipad Indtast dine log-in oplysninger o Navigation af din tidslinje Tidslinjens oversigt Åbne Favorit erindring Navigér og

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB administrationsmodul 1. Velkommen... 3 2. Support... 3 3. Om administration.oib.dk... 3 4. Log ind... 4 4.1. Hjælp til log ind...

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012 Web MTC manual Version 1.1 08-11-2012 1 Revisioner: Version 1.0, 11-10-2012: Oprettelse af dokument Version 1.1, 08-11-2012: Afsnit om udskrivning af rapport tilføjet. 2 Indhold Sideopbygning... 5 Startside...

Læs mere

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB).

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Forord. I forbindelse med Autorisationsloven, som trådte i kraft i juni måned 2014, har det været nødvendigt at indføre

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indhold

Indholdsfortegnelse. Indhold Indholdsfortegnelse Indhold Login... 2 Registrér komme / gå tider... 4 Flere arbejdsperioder på samme dag?... 6 Frokostpause / ret Frokostpause... 7 Sletning... 8 Afslut uge... 9 Godkendte/afviste ugesedler...

Læs mere

idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse

idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse idata Side 1/6 Indholdsfortegnelse Brugerflade side 2 Indlæsning af tappekort side 2 Transaktioner side 3 Udtræk side 4 Kortspærring side 5 Setup side 6 Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Nets - Medarbejder Signatur

Nets - Medarbejder Signatur Nets - Medarbejder Signatur Nets Direkte Kommunikation Nøgle Bestilling Version: 2.1, Oktober 2013 Continia Software a/s Hjulmagervej 55 DK-9000 Aalborg Denmark Tel. +45 82 30 50 00 Support mail: cm@continia.dk

Læs mere

certificering oprettelse og anvendelse - april 2009

certificering oprettelse og anvendelse - april 2009 INDHOLD Firmanummer fra FEMsek Log ind første gang hos FEMsek Opret konsulenter hos FEMsek Opret certificeret firma i EK-Pro Indberetning med certificeret firma i EK-Pro Daglig indberetning med EK-pro

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling Denne quickguide gennemgår de vigtigste trin, du som skoleadministrator skal igennem, når du benytter Skoleportalen til afvikling af prøver i

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner Brug af sagssystem Vejledning i oprettelse og håndtering af sager + reservering af statusscanner Indhold Kommunikation ved oprettelse af sager i sagssystemet... 2 En genstart kan ofte løse problemet...

Læs mere

Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside.

Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside. Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside. Introduktion. Formål Hjemmesiden for blok 5 er blevet oprettet med følgende formål: Forbedre kommunikationen mellem bestyrelsen i ejerforeningen og beboerne.

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet Brugervejledning til Videreuddannelsessekretariatet UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 MIN PROFIL... 2 ÆNDRING AF KODEORD... 3 SKIFT PROFIL/ BRUGERRETTIGHEDER... 4 BRUGERE... 6 NULSTIL LOGIN... 11

Læs mere

Brugervejledning til. Kursusudbyder

Brugervejledning til. Kursusudbyder Brugervejledning til Kursusudbyder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 GLEMT KODEORD... 5 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 UDDANNELSESLÆGER... 8 OBLIGATORISKE KURSER...

Læs mere

Web-mail eller et Live-ID

Web-mail eller et Live-ID Web-mail eller et Live-ID Opret et Live-ID eller Hotmail For at kunne benytte Skagen Havkajakklubs delte kalender, hvor du tilmelder dig vores ture, og hvor du kan reservere klubkajakker, er det nødvendigt,

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Første gang du logger på shoppen, kan du følge denne vejledning, for at komme godt i gang: 1. Gå ind på shop.mto-electric.dk 2. Klik på login i menu-linien 3. Indtast eller kopiér

Læs mere

Brugervejledning til. Hovedkursusleder

Brugervejledning til. Hovedkursusleder Brugervejledning til Hovedkursusleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 GLEMT KODEORD... 5 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 UDDANNELSESLÆGER... 8 GODKEND SPECIALESPECIFIKKE

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Vejledning i brug af imastra

Vejledning i brug af imastra Vejledning i brug af imastra af Daniel Kristian Carlsen 01.06.2010 1 Indholdsfortegnelse 1 Kom i gang... 3 1.1 Åbn imastra... 3 1.2 Skift adgangskode... 3 2 Oprettelse af kryds... 4 2.1 Før vi går i gang...

Læs mere

Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen

Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

UMS - VUC STORSTRØMS SELVBETJENING

UMS - VUC STORSTRØMS SELVBETJENING UMS - VUC STORSTRØMS SELVBETJENING Table of Contents Om UMS... 3 Hvornår skal du bruge UMS?... 4 Start og log på UMS... 5 Start og log på UMS... 6 Funktionerne i UMS... 9 Søgning/Søgefunktion (Kun for

Læs mere

Indtast data i KMS til DD2

Indtast data i KMS til DD2 Indtast data i KMS til DD2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indtast data i KMS til DD2...2 2. Valg af modul/speciale/afdeling...2 3. Generelt om navigation i KMS...3 Menulinje...3 Lukning af

Læs mere

Brugeradministration på SKI.dk

Brugeradministration på SKI.dk Version 2.0 Dato 7. september 2018 Staten og Kommunernes Indkøbsservice Zeppelinerhallen H. C. Hansens Gade 4, 2300 København S Telefon +45 33 42 70 00 CVR 17472437 Indhold 1 Indledning... 1 2 Brugeradministrations

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk En lille vejledning fra Margaret Skovsen Åbn din browser*) og tast navnet på dit galleri. Det vil typisk være af typen xxx.fotorammenviborg.dk eller xxxy.fotorammenviborg.dk,

Læs mere

Gode råd til brug af Min Side

Gode råd til brug af Min Side Side 1 Gode råd til brug af Min Side Nappedam Kajak Indholdsfortegnelse Login til Min Side... 1 Brugernavn til Min Side... 1 Glemt password... 2 Hjælp til login til Min Side... 2 Sådan deler du dine kontaktoplysninger

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. hvidvask.politi.dk

BRUGERVEJLEDNING. hvidvask.politi.dk BRUGERVEJLEDNING hvidvask.politi.dk Indhold Registrering og log ind... 3 Brugerændringer... 5 Ændring af brugeroplysninger... 5 Ændring af adgangskode... 6 Glemt adgangskode... 6 Administration og management...

Læs mere

Quick Guide Stregkoder på primær emballage. Opret bruger Log ind med og adgangskode Stregkodemærkning

Quick Guide Stregkoder på primær emballage. Opret bruger Log ind med  og adgangskode Stregkodemærkning Quick Guide Stregkoder på primær emballage Opret bruger Log ind med e-mail og adgangskode Stregkodemærkning 1 Opret bruger Hvis du allerede er oprettet som bruger på Leverandør- og Udbudsportalen, kan

Læs mere

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet V 1.0 December 2016 DF Indhold Introduktion... 3 Oprettelse som elev... 3 Gennemgang af kompetenceoversigten... 8 Emne områder... 8 Registrering

Læs mere