Det var ikke alle der fik fisk, men en slapper i solen, er vel også ok på sådan en god solrig forårsdag.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det var ikke alle der fik fisk, men en slapper i solen, er vel også ok på sådan en god solrig forårsdag."

Transkript

1 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sept. ÅR: 2011 Odense Å Premiere Fint vejr og en dejlig dag ved åen, At det så var en fra O.S.K. der blev nr. 1. og nr.3 blev oplevelsen ikke mindre af. Vi fik også pænt besøg af Uffe Ellemann der kom forbi og kårede den flotteste fisk (nr.2). Det var ikke alle der fik fisk, men en slapper i solen, er vel også ok på sådan en god solrig forårsdag.

2 Her er et par små fights fra dagen efter premieren. Fisk på 60 og 72 cm.

3 O.S.K. fiskevande Odense Sportsfisker Klub har for tiden følgende fiskevande som er tilgængelige for alle vore medlemmer: Karup Å (to per. lejlighed med to fiskekort til Karup Å 30km) kontakt kassereren for udlejning To Put and Take søer ved Borreby sammen med Dalum og Tommerup Odense Å (fra Brobyværk og ud til Bellinge broen) Odense Å sam. Odense Å (fra Bellinge broen til Dalum papirfabrik) Odense Å sam. Odense Å (fra Skovsøen til Stige Ø) Odense Å sam. Lindved Å (fra Hollufgård til Blangstedgård) Odense Å sam. Lindved Å (fra Blangstedgård til Åsum) Odense Å sam. Stavids Å (fra Tarup til Odense Kanal) Odense Å sam. Ryds Å (taget ud til opdrætsvand, ingen fiskeri) Odense Å sam. Rønninge Moser (ved Langeskov) O.S.K. Skydebjerg Moser (ved Årup) O.S.K. Vindinge Å (ved Rønninge) O.S.K. Vejrup Å (Bullerup) O.S.K. Plus adresser på gratis fiske vande rundt i Danmark O.S.K. Medlemskab 2 klubaften om ugen (man. tors) Du bliver medlem af Odense Å sammenslutningen (sammenslutning af 26 klubber og ca lystfiskere, der bestyrer Odense Å / Stavis Å / Lindved Å vand). Du bliver også medlem af Danmarks Sportsfisker Forbund, hvor du får 10 stk. Sportsfiskeren til en samlet udsalgspris á 490 kr. Du kan bruge D.S.F. rabat tilbud på ca. 35 åer f.eks. Karup Å, Varde Å, Stokkebækken, Skjern Å, Gudenåen, og mange flere. Tjek for flere på eller osk.seden.dk O.S.K. Fisketure Du får også mulighed for mindst 100 ture og arrangementer om året. Mindst 100 klub aftener O.S.K. Kontingent Senior: Medlemskab pr. år (2011) 585,-kr. efter 1/8 ½ års tilbud kontakt Indmeldings gebyr 25,-kr. kassereren Junior: Medlemskab pr. år Indmeldings gebyr 250,-kr. 0,-kr. Hurtig tilmelding kontakt kasserer Jørgen Pedersen eller et af kontaktstederne. Hvis du er medlem af en anden klub under D.S.F., så vær opmærksom på, at du får samme medlems nr. ved D.S.F. Derved undgår du dobbelt medlemskab og at få to blade osv. Husk betal opkrævningen hurtigt fra D.S.F. Det gør det nemmere for dig og for Kassereren. Du skal bruge det nr. du får ved D.S.F. til at udskrive dit medlemskort. Er der problemer ring til Anne Holbæk i D.S.F. på

4 Klubbens Kontaktsteder: Go Fishing Tlf Dalumvej Odense SV Og (Rosengårdscenteret sølv gade) Ækvator sport Tlf Nyborgvej Odense C Jan og Bo`s Lystfiskershop Tlf Vesterbro Odense C Fyns Medesalg v/stig Thomsen Tlf Assenbøllevej Årup Predator Sportfishing Tlf Middelfartvej Odense V Michael`s jagt og fiskeri Tlf Porthusvej Svendborg Støt dem der støtter os, husk du gør forskellen!!! Generalforsamlingen Generalforsamlingen forløb rolig, klubben har en rigtig god økonomi, der er medlemsfremgang igen i år alle år siden 03 vi når måske over 400 medlemmer i år. Der var to fra bestyrelsen (Jens og Niels) der ønskede at forlade bestyrelsen, indtrådt i stedet er Bjarne Laursen (1år) og supl. Allan Berg (2år). Der blev indvalgt en ny supl. Ivan Møller Knudsen. Jeg vil her gerne takke de to afgående herre, for en flot indsats for klubben i en hård tid. Først genopretning af klubben det være sig: økonomi, antal medlemmer og aktiviteter. Det er nemt at snakke om. Det er noget helt andet at få det til at virke, de to har vi alle meget at takke for, nu har de ikke meldt sig helt ud, så vi håber på at vi kan misbruge jeres fritid lidt engang imellem. Der er også dukket et nyt udvalg frem nemlig Viking 65+ det skulle være for dem der er blevet gamle nok (65), de vil lægge ud med en fiskehyggeting en gang hver 14 dag om formiddagen, er der nogle af jer der er gamle nok, der vil vide mere kontakt blot Allan Berg tlf han kan sikkert godt bruge lidt hjælp, til at starte sådant et udvalg op. Angående klubhuset, har der været flere forslag gennem vinteren, lige fra flytte til en skole, større lokaler tættere byen, opsætning af pavilloner omkring huset på Bækholmen. Men der er ikke kommet nogen større afklaring på nogle af tingene, så alt køre som altid mandag og torsdag fra Bækholmen. Vi har også været ramt af indbrud igen, igen, igen, vi prøver nu med ekstra sikring, måske lidt overvågning over nettet det er s. irriterende, at det hele skal pakkes ind. Men det er verden af i dag. Der har været forsøgt med foredrag nede fra Bækholmskolen der ligger 100m længere ned af vejen, det var en ny succes, så det er ikke sidste gang vi bruger den til det. Birk

5

6 Lystfiskeriets dag 15/5 Igen i år deltager O.S.K. med flere tiltag. Der vil være Geddekonkurrence i Odense Å fælles med de andre klubber i Odense Å Sammenslutningen(denne dag må man bruge naturlig agn) der bliver gerne fanget fisk over 10kg. Ved OB`s baner og ovenfor Ejby Mølle. I O.S.K. laver vi et Put and Take Arrangement i Fyns Fiskevand for alle. Så lav et kryds, inviter banebarnet, eller drengen/pigen på vejen, dine egne børn eller svigerfar. Der er muligheder nok, du vælger selv. Du kan også komme forbi for at hjælpe, Put and Take udvalget kan altid bruge en hjælpende hånd.

7 O.S.K. HAV /5 Regionsmesterskab 2 gange 4 mands hold i Lillebælt 20/8 Nørre Vorup Øre torsketur med skibet Skagerak 12 personer 27/8 Fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm (12 pladser 9 fri) 18/9 Fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm (12 pladser 1 fri) 24/9 Dm for de hold der har kvalificeret sig 22/10Fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm (24 pladser 11 fri) 13/11 Fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm (12 pladser 5 fri) datoer til /4 Spodsbjerg 12 pladser torsketur Pris ca. 400kr. 2/6 Hvide Sande langtur 12 pladser torsketur Pris ca kr. 7/8-14/8 Tur til Nord Norge Havøjesund 4-20 pladser Pris ca kr. 22/9 Spodsbjerg 12 pladser fladfisketur Pris ca tur/orm 21/10 Spodsbjerg 24 pladser fladfisketur Pris ca tur/orm 17/11 Spodsbjerg 24 pladser fladfisketur Pris ca tur/orm Så har vi haft vores første tur på havet, en fin torsketur for 12 mand i Langelandsbæltet med 119 torsk, en ising, en skrubbe og en fin pighvar på 1,5 kg. De største torsk var på 2,5-3,0 kg. En fin størrelse omkring Fyn, og de der var dygtigst fik 14 brugbare fisk med hjem, ikke dårligt. Men vi har også prøvet at måtte aflyse en tur i maj, der var for mange ting på samme dag øv øv men der er som du kan læse allerede gang i datoer til Til dem der tænke det er da tidligt at bestille tur, så forsøgte vi at bestille tur på et skib der hedder Bodil der sejler fra Thyborøn til foråret i 2013 der var bare udsolgt, men vi kunne da bestille til 2014 så 3 år før få at få de bedste skibe, så er man da også i god tid.

8 Klik ind på eller du er en del af det. Predator :

9

10 Hej Allan. Tur til Sverige den Arrangør. Torben Nielsen og Per Andersen. EN TAK til dem. så var det igen tid til en tur til Sverige. De første tog af sted lige over middag torsdag, og allerede sidst på eftermiddagen var den første fisk landet. Den fangede Kurt M. Den vejede ca. 2,2 og var 63 cm. Da alle var mødt frem torsdag aften blev der serveret en god gang chili con carne. Det er blevet en tradition, at Henning har lavet det hjemme fra. Alt blev spist, Ja det selv om Henning havde lavet til godt 20 personer. Vi var kun 12 der spiste. En tak Til Henning for arrangementet. Fredag. Efter morgenmad blev der atter fisket. Der blev fanget fisk, og denne gang af flere personer. Kurt M en på 2,99kg lgd. 71cm. John D. en på 3,26kg. lgd 71 cm. Johs. P en på 1,65kg. lgd 55 cm. Per A. en på 2,76kg. lgd 65cm. Efter middag fik vi et ganske forfærdeligt blæsevejr. Det var ikke til at fiske, men der blev tid til lidt hygge, hvad der også hører en fisketur til. Trods blæsevejret blev der grillet, mørbrad. UHM det smagte. Is til dessert. Lørdag blev der fanget lidt, de blev genudsat, andre havde kontakt til fisk. Lørdag aften havde Per A. sørget for mad, en god gryderet, og is til dessert. Søndag sidste dag var alle opsatte på at nu skulle det være, men ak ikke en fisk. Vi sluttede af med fælles spisning til middag. Det var Sverige PÅ GENSYN mvh Bjarne Her lidt billeder fra første turen til Sverige, Jeg skal nok prøve at opsnuse billederne fra tur to.

11

12 Nyt fra Put and Take udvalget. Vi har i Put and Take udvalget prøvet at gøre det lidt anderledes i 2011 end i de foregående år for at se om vi ikke kan lokke nogle flere med ud at fiske i Put and Take søer. Her er programmet for 2011 med forbehold for ændringer: Søndag 15 maj Lystfiskeriets dag Søndag 29 maj Tur til Hvilested Lystfiskersøer ( Jylland) Torsdag 9 juni ? Temadag ved Fyns Fiskevand omkring bombardaflod. Søndag 25 sept Tur til Børges s P&T Vi håber at se rigtig mange af klubbens medlemmer til nogle hyggelige timer rundt omkring ved de forskellige put and take søer. Ligeledes ville vi i udvalget blive rigtig glade hvis folk kom med ideer til hvad de kunne tænke sig der skete i put and tak afdelingen. Det kunne være sig en sø vi skulle besøge eller et tema vi skulle tage op så vi kunne blive endnu dygtigere til at fiske etc. Kom med på en af de meget forskellige ture(nye søer, nu med temaer på turene). Hvis der er nogle der gerne vil med i Put and Take udvalget, så kan vi godt finde en plads til dig også. Vi er pt. tre, men vi kunne godt bruge to-tre mere at dele turene ud på. Det er altid bedre med et par ekstra hænder. Med venlig hilsen Put and Take Udvalget.

13 BESTYRELSEN OG UDVALG Formand: Kurt Christensen Skibhusvej 61B 5000 Odense C Tlf Suppleant: Ivan M. Knudsen Kasserer: Jørgen Pedersen Suppleant:Torben Kay Daltoften Odense NØ Floravænget Odense SV Tlf Tlf Næstformand:Allan Birk Hansen Medeudvalget: Dan Nielsen Klokkens Kvt Odense SØ Tlf Tlf Havudvalg: Knud Erik Nygaard Tlf Bestyrelsesmedlemmer: Bådudvalg: Flemming Kierstein Tlf Allan Berg Moseudvalg: Frank Johannesen Anderupvænget Odense N Tlf Tlf Husudvalg: Lars M.Knudsen Tlf Frank Johannesen P&T udvalg: Niels Jensen Fraugedevej Odense SØ Tlf Tlf Viking 65+udvalg: Allan berg Tlf Dan Nielsen Internet: Leif Henriksen/Teddy Holkebjergvej Odense SV Dan Nielsen/Allan Birk Tlf Aktivitetsudvalg: Tlf Jens Madsen Bjarne Lauersen Tlf Jørgen Pedersen Juniorer: Tlf Kurt Christensen Bent Mogensen Blad: Allan Birk Hansen Tlf Sidste dato for stof til bladet: 1. August

14 HUSK-AT Klubaften er mandag og torsdag fra kl Adressen er Bækholmen 90, Seden. Maj 8/5 Oprydnings dag i Rønninge turleder Frank 8/5 Afslutnings tur for fluekaster holdet Skjern Å turleder Jørgen 15/5 Lystfiskeriets dag O.S.K. deltager I Odense Å gedde kon./ put and take tur i Fyns fiskevand 29/5 Kysttur fra klubhuset kl turleder Torben 29/5 Put and take tur til Hvilested lystfisker søer (jylland) Juni 6/6 Perleaften mangler du et tips til et havtakel, så kom og få et godt råd 9/6 Put and taketur kl til Fyns Fiskevand tema aften (bombarda flåd) Juli August 1/8 Perleaften det er nu der skal laves takler til fladfisketurene 27/8 Fladfisktur med skibet Felix fra Spodsbjerg 28/8 Kysttur fra klubben kl turleder Torben September 5/9 Perleaften nu er fladfiske sæsonen på toppen, så det er på høje tid hvis du mangler i grej æsken 18/9 Fladfisketur med skibet Felix fra Spodsbjerg 25/9 Kysttur fra klubhuset kl turleder Torben 25/9 Put and taketur til Børges put and take Oktober 3/10 Perleaften vi skal 24 mand afsted på fladfisketur senere på måneden. så der er nok gang I at binde de sidste takler. Både i moserne!!! Der er ikke åre (pagaj) i bådene husk at medbringe selv, det kan også være en fordel at have en pøs med til at øse vand ud af båden og sidst men ikke mindst husk redningsveste. og børn bør bære dem også på land, det kan være svært at komme op hvis man skvatter i mosen. Mange tak Bestyrelsen

15 Hej Allan. Kysttur den En god tur til Falster endte med kanon god tur. Vi startede 9 personer, tidligt søndag morgen kl " sommertid start fra klubhuset. Vi var fremme ved kysten Falster omkring kl. 07,30. Vi startede med at spise medbragte rundstykker og en lille en. Derefter startede fiskeriet, ja formiddagen gik uden fangster Vi spiste vor medbragt mad. Vi tog hul på eftermiddagens fiskeri, en trave tur på ja vel et par kilometer. Dette gav ej heller nogen fisk, så det var med tunge skridt vi vendte tilbage fra udgangssted. Nu valgte nogen at stoppe fiskeriet, og ja fem fortsatte og ville lige afprøve et sted hvor der tidligere var fanget en fisk, ikke en af os. Efter ca. 10 min. råbte Hans fisk, han landede den. Torben Nielsen spurgte om det var ok at han lige tog en også. dette var ok sagde Hans, ja som sagt så gjort, et par kast og Torben havde fisk på. Mens Torben fighter sin fisk tager Torben Marvø også en fisk. det viser sig at være et par pæne fisk på knap 3 kg. Torben M skifter wobler og efter et par kast, ja så tagen han en mere. Endnu en pæn fisk. Ja så vi må sige at eftermiddagen gjorde en god tur til en KANON god tur. Mvh Bjarne Laursen

16 Besøg på Elsesminde Tag det roligt. Vi har været ude og tjekke næste generation smolt, på Elsesminde (lakseriet) og det ser godt ud. der er masser af sunde fisk til de næste mange år. Tak til Elsesminde for et stort arbejde, tak til de folk fra klubben, der er med til dette store arbejde, med elfiskeri, grusbande o.lign. Tak for en hyggelig aften, og for den store opbakning igen. Vi blev lige et par mere, da nogle fra Tommerup lystfiskeforening også gerne lige ville med på en kigger. Der er altid plads til en fiskekammerat mere. Så må I have en god sommer, husk nu at få fisket. Det er dig der bestemmer, der skulle være fiskemuligheder nok og tag lige lidt billeder, så vi andre kan se lidt fra jeres oplevelser. Birk

Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011

Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011 Lidt billeder fra kyst turene, B.la. med Steens flotte fisk på 6,9 kg

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:3 Sep.-Dec. ÅR: 2009 Så er der lige et par billeder fra Færøerne, der var jo en der vandt

Læs mere

Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark på 121cm og 20,4kg.

Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark på 121cm og 20,4kg. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:2 Juni-Sept. ÅR: 2012 Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark

Læs mere

Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013

Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013 Ja så er O.S.K. klar til et super år 2013. Det er jo ikke fisk vi mangler

Læs mere

Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K.

Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt.-Jan. ÅR: 2011 Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K. BÅde nr. 1 og 2 ( Mark

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Feb.-Maj ÅR: 2012 En stor sæson er slut og vi er klar til endnu en, der vil komme en masse

Læs mere

Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand, Odense Å. 6,7 kg og 81cm. (konditions factor på 1.26, hvor 1.00 er normal, altså fisken er lidt fed )

Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand, Odense Å. 6,7 kg og 81cm. (konditions factor på 1.26, hvor 1.00 er normal, altså fisken er lidt fed ) O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep ÅR: 2008 Det smil er svært at få væk, Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand,

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt.-Jan. ÅR: 2010/11 Så er der lige en lille hilsen fra havfolkene nemlig fra Havøjesund

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt-Jan ÅR: 2008 Her ses afslutningsturen for fluekasterholdet v/skjern Å. I år var der

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep. ÅR: 2010

Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep. ÅR: 2010 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep. ÅR: 2010 Hvis den perfekte fisk findes såååhh!! Vi er tæt på 9.3kg og 90cm. Fanget

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 147, 43. årgang November/December 2009 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Bruno viser en pakket båd på Esrumsø Tryk: Scandinavian

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på Program 2017. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 3/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 7/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: Jubilæumstryk 75 år 2017

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: Jubilæumstryk 75 år 2017 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: Jubilæumstryk 75 år 2017 Den 12 Marts 1942 Samledes en kreds af sportsfiske interesserede mænd

Læs mere

Bornholm A-holdet 2018

Bornholm A-holdet 2018 Bornholm A-holdet 2018 Endelig blev lørdag morgen og Knudsen og Richard holdt i indkørslen, så vi kunne få pakket og komme afsted til en uges fiskeri på Bornholm.Ved Knudshoved blev der holdt pause. Søren

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011:

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Seniorklubben havde arrangeret 2 ting i 2010. Den 3. juli havde vi planlagt en tur til Abildå Brunkulsleje, hvor vi skulle mødes og

Læs mere

Turen foregår fra d. 29-6 2014 til d. 6-7-2014

Turen foregår fra d. 29-6 2014 til d. 6-7-2014 TRYSIL Trysilelven løber ind i Norge ved Rogen i nord, og skifter navn flere gange inden den løber ud i Vänern i Sverige. Tidligere var elven lakseførende, men et par kraftværker på den svenske side af

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Generalforsamling d. 5/2 2010

Generalforsamling d. 5/2 2010 Generalforsamling d. 5/2 2010 Valg af dirigent Formandens beretning Klubaften Januar/februar/Marts 15/2 2009 Havtur LF Waders Afd. Fyn Til premiere fiskeri i Odense å/fjord Sildetur til Aalborg havn Hornfisketur

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Lommeulken Hvem er vi?

Lommeulken Hvem er vi? Maj 2013 Lommeulken Hvem er vi? Baggrund Lommeulken Jysk Akademisk Lystfiskerforening er en lystfiskerforening for studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Foreningen opstod i 1999 efter en biologisk

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer Henning Knudsen fra Team Apache har indsendt denne måneds enlige fangstrapport. Henning beretter: På FTK tur ved Børges put & take med vores datter,

Læs mere

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben October 29 Bornholmerklubben [3. Sæson, update nr. 1] Update Årets lystfisker 29-21 Der er nu ca. 5 måneder tilbage af konkurrencen. Nogen har været meget ihærdige, mens andre skal til at spænde hjelmen

Læs mere

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden.

1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 1. Keld Højsgaard blev valgt, og kan godkende at generalforsamlingen er lovlig indvarslet, og giver dermed ordet til formanden. 2. Formandsberetning i Raackmanns Sportsfiskeforening 2014 Indledning : Vil

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk 360 Grader 15. juli 2015 Blad nr. 122 Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22 - Hjemmeside www:kmhf.dk 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Godnatbillede fra Stubbekøbing Side 2 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Nyt

Foreningen Lydum Mølle. Nyt Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16. september 2003 Nyt August 2012-8. årgang nr.2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster.

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 45. årgang - nr.3 Oktober 2015 Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 12 Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN september 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. september 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf eller Program 2019. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 18.30-20.30 i klubhuset. Fra 1/5 tager vi på søerne fra 18.30-21.00, først Sorø Sø, og senere (fra 5/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG

FORSIDE. NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG FORSIDE NR. 171 August 2008 31. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 31. April. 2017 Fiskekonkurrence, gydebanker og vandråd, det er noget af det dette nyhedsbrev omhandler. Vi kan konstatere at mange af vores medlemmer endnu ikke

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2015 13. Årgang M e d l e m s b l a d Nyrenoveret Ferguson Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil: 4091 8264

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

ØBY STIFTET

ØBY STIFTET FISKE-OG KAMMERATSKABSFORENINGEN ØBY STIFTET 18.03.1970 Fiske og kammeratskabsforeningen ØBY afholder generalforsamling fredag den 5. oktober 2012 Kl. 18.00 på Ellebjerg station Dagsorden 1 Valg af dirigent

Læs mere