Forældrerepræsentanterne i SB har holdt møde og har følgende liste over spørgsmål til idrætslærerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forældrerepræsentanterne i SB har holdt møde og har følgende liste over spørgsmål til idrætslærerne."

Transkript

1 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d kl Til stede: Pia Sandager, Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone Sewerin, Jens Paaske, Betina Thorndal Sørensen Afbud fra: Miki Kalfner, Kim Paulsen, eleverne Ad. 1 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Signe Christensen Referent: Jonas Alstrøm Ad. 2 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet. Ad. 3. Spørgsmål til repræsentanter fra idræt (CR, RI, DD, JA, LN, PE) Forældrerepræsentanterne i SB har holdt møde og har følgende liste over spørgsmål til idrætslærerne. Spørgsmålene er stillet i ønsket om at få en bedre forståelse af faget idræt og deres udfordringer med at gennemføre undervisningen, og er ikke ment som en kritik - mere en mulighed for at åbne en dialog mellem faglærere og forældre. Hvad er jeres målsætning for idrætsundervisningen på Sølvgades Skole? Hvilke udfordringer oplever i ifht at nå målsætningen? - Der bliver givet udtryk for at idræt arbejder meget sammen med andre fag på skolen. Sundhed betyder rigtig meget i dag, derfor skal eleverne have en forståelse for, hvordan kost, sundhed og idræt hænger sammen. - Idræt er ikke et udsat fag på skolen, som ofte bliver aflyst. Eleverne ser ofte faget som sjovt hvilket betyder, at de lægger mærke til, hvis faget bliver aflyst. - Svømning bliver ofte aflyst bliver der fortalt af bestyrelsen. Svømmelærerne mener ikke det er tilfældet. - Vi er udfordret i forhold til plads på skolen, derfor er det et krav, at vi søger ud efter tilbud i byen, særligt i de store klasser. Vi vil have et problem med at afholde en eksamen på Sølvgades skole, da

2 faciliteterne på nogle områder er forældet. Der er dog udsigt til en pose penge fra Søren Kragh som er idrætskoordinator. Hvilken betydning får det at idræt er eksamensfag? Vil børnene få lektier for? hvordan undgår vi at det handler om at hoppe højest eller springe længst? - Det må være vores opgave at bidrage med en glæde til forskellig former for idræt. Alle skal ikke nå til tops inden for sport men derimod finde en nysgerrighed, som de selv kan gå videre med. - Da faget er blevet et eksamensfag, er det vigtigere for os at lære børnene en baggrund for faget, fx hvordan kroppen fungerer osv. Det er ok som lærer at vise, at man ikke er god til alle sportsgrene som lærer, derfor kan man godt undervise i det. - Bestyrelsen efterlyser en undervisning hvor eleverne lærer deres krop bedre at kende. - Vi ser gerne at alle idrætslærerne har en fælles holdning til det at gå i bad efter gymnastik. Hvad er jeres forventninger til forældrene i den forbindelse? Er der lånehåndklæder til dem som har glemt? Hvad er jeres udfordringer med at få børnene i bad, og hvordan får vi ændret praksis? Vi synes at idrætslæreren bør fremgå som det gode eksempel, og selv klæde om til idræt og gå i bad. Er det praksis? - Vi efterlyser mere hjælp fra forældre til at eleverne husker deres idrætstøj. Vi går ind for at eleverne skal i bad, men vi kan ikke låne 15 stk. håndklæder ud til eleverne i alle klasser. Det er svært som lærer at kræve at de skal gå i bad alligevel. - Omklædningen tager tid fra idræt, det kunne være et argument for at de ikke skulle i bad. - Vi skal have nogle fælles retningslinjer for omklædning og bad efterfølgende, det gør det nemmere for os som lærere at henvise til et fælles fokus. - Flere forældre tager selv bad hjemme efter idræt, derfor synes flere elever, at det er ok ikke at gå i bad på skolen. - Bestyrelsen efterlyser et princip for skolen og idræt. Der er noget socialt ved at være sammen i et omklædningsrum. Skolen burde have en samhørighed omkring reglerne. Sølvgade bør udarbejde noget man kan henvise til. Kan idrætslærere komme med et oplæg omkring hvad vi mener er efterstræbelsesværdigt spørger bestyrelsen? Ja, men ikke lige nu bliver der svaret af lærerne. - De små børn får en seddel med, hvor der står at de ikke behøver at gå i bad. Det er svære kår at arbejde under.

3 - Det er noget med kropskulturen at gøre, hvilket betyder at børnene ikke er trygge ved deres krop, da de ofte ser perfekte kroppe i medierne osv. Møder børnene forskellige sportsgrene i deres idrætsundervisning? Er det muligt at få samarbejder med foreningslivet (åben skole) og derigennem se flere sportsgrene? Kunne atletik-undervisning på Øbro stadion være en mulighed (evt onsdags-aktivitet)? Kunne børnene på skolen få mulighed for at vise deres idrætsgren frem for andre elever? Er en idrætsdag en mulighed? Kunne man slå historie og idræt sammen og lave tørsvømning og Kaptajn-Jespersens gymnastik-øvelser for at lære børnene at idrætsundervisningen har ændret sig på skolen? Kunne man trække på forældreeller lærere som i forvejen er idræts-instruktører i fritiden, og bede dem demonstrere deres idræt for børnene? - Vi vil forsat forsøge at samarbejde med idrætstilbud uden for skolen. Vi bliver nødt til at tænke ud af huset i fremtiden. Der bliver fortalt om de forskellige tilbud vi har benyttet. bla. Skøjteløb, badminton og roning. Det er dog dyrt at få idrætsforeninger ud til skolen. Ofte er det andre børn som skal stå for undervisningen, som så er i skole. Har idrætslærerne fået tildelt onsdagsansvar? Har I indflydelse på bevægelse i andre fag end idræt? Hvad er jeres ønsker til bedre vilkår for idrætsundervisningen på skolen? Indrager i emner som kropsforståelse, teori, emner som forbrænding, biologi, fysik, o.a.? Hvordan sikrer I at udskolingen også er engageret i idrætstimerne? Vores erfaring er at mange af svømmelektionerne bliver aflyst af diverse årsager (lukket svømmehal, manglende bus-transport, fejlkommunikation til børn ang badetøj). Kan det forbedres? Bestyrelsen synes, det har været rigtig godt at møde de ansvarlige lærere for idræt. Nogle myter bliver hurtigt aflivet, hvilket er dejligt for begge parter. Ad 4. Meddelelser fra eleverne Ingen elever til mødet.

4 Ad. 5. Meddelelser fra de ansatte, skoleledelsen og formanden Ansatte: Jonas giver forsat udtryk for et godt forhold mellem lærere og ledelse, selvom lærerne er presset i forhold til deres forberedelse. Der er en fortsat splittelse i forhold til, hvordan de reagerer på de nye læringsmål, da det virker som tidsmæssigt krævende. Indførelsen af de nye læringsmål har været praksisnære, hvilket har givet mere mening. Skoleledelsen: Møderne om reformen blev holdt så presset på lærerne blev mindre. Der har været god feedback fra forældre efterfølgende. Der har været en række workshops for lærere og pædagoger, hvor folk udefra har undervist i forhold til læringsmål og teamsamarbejde. Lærerne i er i tæt kontakt med en fast person, som følger deres læringsmål og arbejdet med dem i klasserne. Nina viser, hvordan planlægningen kommer til at foregå fremadrettet. Ledelsen ved at de har presset lærerene i forhold til møder og kurser, men ledelsen mener, det har været et krav for at starte noget nyt op. Lærerne kræver at kurserne er praksisnære, da det tager en del af deres i forvejen sparsomme tid til forberedelse. Bestyrelsen er positivt afstemt i forhold til de nye læringsmål. Ledelsen giver dog udtryk for, at det er noget, som skal læres i løbet af året. Nina fortæller, at Frej som var nyansat er blevet syg og er stoppet. Der skal slås en ny stilling op. Vikaren Simone overtager Frejs skema foreløbigt. Bestyrelsen bakker op, og fortæller at ledelsen har klaret situationen godt. Formanden: Forældremødet gik rigtig godt fortæller Signe. Skolebestyrelsen kommer i et andet lys, når forældre møder lærere og elever. Det giver mening. Ledelsen står stærkt i billedet, når de præsenterer den nye reform mener bestyrelsen. Skal skolen opdatere deres introbrev til nye forældre for at vise, hvem der er trivselsforældre og kontaktforældre? Kan man lægge en liste ud på intra? Hvis der er problemer i klassen er det rart for forældre at vide, hvem man kan tage fat i. Måske en bedre formulering af, hvad rollen skal indebære. Nina finder trivselsfolderen frem til næste SB møde.

5 Ad. 6. Datoer og indhold for 2 kontaktforældremøder Vi tager datoerne op på næste bestyrelsesmøde. Ledelsen kan selv fastlægge nogle datoer for møderne og fremlægger dem næste gang. Ad. 7. EVT Bjarne Silberbauer kommer og tilser bygningen, hvad angår EATordningen. Ikke nogen fast dato endnu. Der er sket et stort ryk i vores ventilationssystem. Der er blevet fjernet et filter som ikke har været renset i tre år. Derudover er der blevet en ekstra ventilation i klasserne. Varmen skulle også være reguleret bedre i fremover. Runar laver en status over planen fremover i forhold til regulering osv. Den understøttende undervisning bliver brugt om onsdagen, fortæller ledelsen. Pædagogerne står med klasserne alene. Bestyrelsen undrer sig over dette, da det bliver sværere at tage klasserne ud af huset og at de ikke har noget klasseledelse. Det er bestemt politisk, fortæller ledelsen og erkender udfordringerne. Bestyrelsen efterlyser, at lærerene melder bedre ud omkring, hvad eleverne skal have med i skole på onsdage. Det er for sent dagen før. Det er noteret hos ledelsen. Bestyrelsen spørger, om de skal lave spørgsmål til næste møde, hvor skolepædagogerne er med til mødet i starten. Det virker som en god ide, måske lidt færre spørgsmål end til idrætslærerne. Hvad bliver næste skridt i forhold til mødet med idrætslærere, meget gerne nogle principper fremover.

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 27.10.2014 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 27.10.2014 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 27.10.2014 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone Sewerin, Jens Paaske, Betina

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 13. marts 2017 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Nina Alleslev, Daniel Denta, Lone Sewerin, Betina Thorndal Sørensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Jonas

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 10. december 2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Miki Kalfner, Jonas Alstrøm, Lone Sewerin, Jens Paaske, Frederikke

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 21.08.2014 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Nina Alleslev, Jens Paaske, Miki Kalfner, Tove Lind. Afbud

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 13. oktober 2016 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Miki Kalfner, Pia Sandager, Frederikke Klok, Betina Thorndal

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl. 18.30 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Miki Kalfner, Daniel Denta, Christina Grøntved,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 23. januar 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Christina Grøntved,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. august 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. august 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 21. august 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Anne-Merete Esmark Thers, Camilla Roed Otte,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 27. september 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Camilla Roed Otte, Nina Alleslev, Daniel Denta, Jens Paaske, Vigga Ørskov

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 27. august 2015 kl. 18.30 STED: MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: I skolens mødelokale på kontoret. Fotografen kommer og tager et fællesbillede kl. 18.30!!

Læs mere

Idræts- og bevægelsesprofil

Idræts- og bevægelsesprofil Idræts- og bevægelsesprofil på Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Indhold Indhold... 2 Forord... 3 Hvorfor vil vi have en idræts- og bevægelsesprofil?... 4 Hvad er ATK?... 5 Brændgårdskolen...

Læs mere

IDRÆTSSKOLE I SVENDBORG KOMMUNE

IDRÆTSSKOLE I SVENDBORG KOMMUNE IDRÆTSSKOLE I SVENDBORG KOMMUNE - den sundhedsmotoriske grundskole. (0. 6. Klasse) handling og holdning Rantzausminde Skole en skole i bevægelse - Rantzausminde Skole er en skole med ca. 509 elever i 0.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Velkommen til informationsaften på Langelinieskolen. Onsdag d. 4. november 2015

Velkommen til informationsaften på Langelinieskolen. Onsdag d. 4. november 2015 Velkommen til informationsaften på Langelinieskolen Onsdag d. 4. november 2015 1 Program Kl. 17 til 18: Informationsmøde i salen Velkomst Målet med vores informationsmøde er, at I får viden om: Langelinieskolen

Læs mere

INFORMATION FRA SKOLE & BESTYRELSE. Idrætsundervisning

INFORMATION FRA SKOLE & BESTYRELSE. Idrætsundervisning INFORMATION FRA SKOLE & BESTYRELSE Idrætsundervisning OM IDRÆTSUNDERVISNING IDRÆTSUNDERVISNINGEN PÅ JUELSMINDE SKOLE Idræt i skolen er ikke kun færdige spil og idrætsgrene. Formålet med faget idræt er

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN På Solbjergskolen arbejder vi for en åben, tillidsfuld og ærlig dialog mellem forældre, elever og skolens medarbejdere. Målet er, at eleverne

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Sølvgades Skole. 29. maj 2018

Sølvgades Skole. 29. maj 2018 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 26. maj 2018 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen og en kreativ sang og optræden af 5. Klasses piger, hvor de reklamerede

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Idræts- og bevægelsesprofil på Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Indhold Forord... 3 Hvorfor vil vi have en idræts- og bevægelsesprofil?... 4 Hvad er ATK?... 5 Vildbjerg Skole... 6 0.-2.

Læs mere

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER!

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER! N O T N I M D! A T E B A T M Æ E S K S E L O K S Å P ton n i m d i ba e s i v r e nd u t a t g reri æ l g o ovt j s, t m t ne e d r ø Vi g 26506_BDFL_badmitonskole.indd 1 01-09-2017 11:26:44 2 VI GØR IDRÆTSTIMERNE

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 19. august 2013

Referat af skolebestyrelsesmøde den 19. august 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde den 19. august 2013 Deltagere: Eva Schultze, Martin Toudal, Ole Nørholm, Thomas Eriksen, Mette Linding, Claus Dall, Erik Falk, Lillian Krarup, Jørgen Rolander, Hanne Lolholm,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 23. august 2017 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Gladsaxe Skole

Skolebestyrelsesmøde Gladsaxe Skole Skolebestyrelsesmøde Gladsaxe Skole Mandag d.26.5. 2015 kl. 17.30 21 Forældrerep.: Helene Bjerregaard Ipsen (HBI), Jørgen Jensen (JJE), Mette Holm-Hansen, Thomas Dreyer, Trine Johansen, Grethe Skov, Klaus

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015

Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 Ørestad Skole skolebestyrelsesvalg 2015 27. april 2015 Så er der kampvalg! Tilmelding som kandidat til skolebestyrelsen er slut og vi har fået 6 kandidater til de 4 pladser i bestyrelsen. Det betyder at

Læs mere

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Idræts- og bevægelsesprofil på Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Indhold Forord... 3 Hvorfor vil vi have en idræts- og bevægelsesprofil?... 4 Hvad er ATK?... 5 Vildbjerg Skole... 6 0.-2.

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Invitation til onsdag den 7. november

Invitation til onsdag den 7. november Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på Sølvgades Skole. Onsdag den 7. november 2018 klokken 17.00-18.30 Til Sølvgades Skole hører fritidsinstitutionen ved Sølvgades Skole: 33 91 96 96

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax 15 BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Mandag 11. juni 2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole.

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Dato og tidspunkt: Deltagere: Mødeleder: Referent: Afbud: Mandag den 11.november 2013, Kl. 19.00-21.00 i personalerummet Lars Krull, Michael Osnes Gottlieb,

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen. Referat af skolebestyrelsesmødet d Kommende møder: 12.1.2015 (Afd. Rollo), 3.2.2015 (Afd. Karise), 11.3.2015 (Afd. Hylleholt), 9.4.2015 (Afd. Rollo), 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.12.2014. kl. 18-21.30

Læs mere

Evaluering af folkeskolereformen

Evaluering af folkeskolereformen Evaluering af folkeskolereformen Det første halve år, hvor folkeskolereformen har været en realitet er ved at være gået. Med henblik på at evaluere og kvalitetssikre de politiske og pædagogiske beslutninger,

Læs mere

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling:

NOTAT. Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre. Kommunikation. Rammefortælling: NOTAT Fælles- og Kulturforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer Rammefortælling: Folkeskolereformen i Køge Kommune - vi gør en god skole bedre Skolerne i Køge Kommune vil se anderledes ud fra 1. august

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ IDRÆTSTALENTKLASSER // VELKOMMEN TIL ET STÆRKT FÆLLESSKAB I IDRÆTSTALENTKLASSERNE/ Når man er ung idrætsudøver og gerne vil dyrke sin idræt på særligt højt plan uden

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015

Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. januar 2015 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende: Allan

Læs mere

Velkommen i skole Dansk

Velkommen i skole Dansk Velkommen i skole Dansk Favrskov Kommune Her kan du og dine forældre få information om det at gå i skole i Danmark. Enkelte punkter kan være forskellige fra skole til skole, så spørg din lærer, hvis du

Læs mere

Vær opmærksom på at forældremøder, forældresamtaler og andre arrangementer ikke gennemføres så længe konflikten varer.

Vær opmærksom på at forældremøder, forældresamtaler og andre arrangementer ikke gennemføres så længe konflikten varer. 5. april 03 Til forældrene på Bøgeskovskolen Konflikten på lærerområdet er ikke af slut endnu. Derfor er det stadig sådan at alle lærere, der ikke er tjenestemænd er lockoutet fra skolerne. Det betyder,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde

Referat Skolebestyrelsesmøde Referat Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: 13.08.15 kl. 18.30 21.00 Deltagere: Birgitte Dyreborg, Jens-Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Anja Leschly, Tine Saabye, Anthony Verniere Jr.,

Læs mere

Formål... 3 Kommunikationsveje for forældre på Kongevejens Skole... 4 Kommunikationsmodel på Kongevejens Skole... 4 Mundtlig kommunikation...

Formål... 3 Kommunikationsveje for forældre på Kongevejens Skole... 4 Kommunikationsmodel på Kongevejens Skole... 4 Mundtlig kommunikation... Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Formål... 3 Kommunikationsveje for forældre på Kongevejens Skole... 4 Kommunikationsmodel på Kongevejens Skole... 4 Mundtlig kommunikation... 5 - Hvornår og hvordan

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Talent, bevægelse og samarbejde

Talent, bevægelse og samarbejde Talent, bevægelse og samarbejde Skoler og lokale idrætsforeninger går sammen om at styrke børnenes udvikling og trivsel Baggrund Idrætsskolerne skal gøre det sjovt, sundt, udfordrende og lærerigt at bevæge

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale Dagsorden og referat Vedrørende: Skolebestyrelse Mødedato: 08.10.2013 kl. 20.00 Deltagere: Jens, Majken, Søren, Helle, HØ, JEN, ML, Ditte, Ayuub, Andreas, tla Afbud: Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi

Læs mere

Thomas Søndergaard Sarup. Maja Egholm Buccoliero (suppl) Umihana Crncevic (suppl) Kasper (medarbrep.) Olivia (8.b)

Thomas Søndergaard Sarup. Maja Egholm Buccoliero (suppl) Umihana Crncevic (suppl) Kasper (medarbrep.) Olivia (8.b) Buddinge Skole Skolebestyrelsen Referat skolebestyrelsesmøde 14.01.2016 kl. 17.00-20.00 Møderne afholdes kl. 17:00 20:00. Der serveres mad kl. 17:00. Afbud Afbud fra 17.40 Torben Jørgensen Rasmus Devantier

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl. 18.00-21.30. Dato: D. 7. juni 2017. Sted: Christiansminde Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Højbjerg, SB-møde nr. 18 Tid: ons. d. 11. april 2018 kl Sted: Personalerummet

Højbjerg, SB-møde nr. 18 Tid: ons. d. 11. april 2018 kl Sted: Personalerummet kra@aaks.aarhus.dk Højbjerg, 16-04-18 SB-møde nr. 18 Tid: ons. d. 11. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Personalerummet Referat af skolebestyrelsesmøde Deltagere: Søren, Birgitte, Lene, Mathias, Jens (elev),

Læs mere

Tidspunkt Godkendelse af referat Bilag Ansvarlig

Tidspunkt Godkendelse af referat Bilag Ansvarlig Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 3. september Kl. 17.30-20.00 Klasselokale A9 (ved fællesrummet i A-fløjen) Møde nr.: 2 Mødeleder: NM Fraværende: Afbud: Sofie Halkjær, Marina Gordon, Maria Christensen

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 12/10 2016 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Tine, Annette, Allan, Casper, Helle, Emma, Johanna, Magnus, Troels, Lars, Anders, Kim, Ida, Pia, Michael,

Læs mere

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med

Gymnastikhuset, der gerne vil lege med Gymnastikhuset, der gerne vil lege med En forening sælger topklassefaciliteter til skolerne i forbindelse med eventdage, hvor foreningens instruktører styrer undervisningen i samarbejde med lærerne og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE tirsdag den 9. juni 2015 kl. 18.30 21.30 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Astrid H Larsen,

Læs mere

Gode Fodboldforældre er et oplæg og en dialog, klubben kan tage med fodboldforældrene i jeres klub.

Gode Fodboldforældre er et oplæg og en dialog, klubben kan tage med fodboldforældrene i jeres klub. FORMÅL Gode Fodboldforældre er et oplæg og en dialog, klubben kan tage med fodboldforældrene i jeres klub. Oplægget indleder en dialog mellem forældre og klub, der bringer forventningerne frem, som klub

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE VALG AF LINJEFAG Denne folder er en oversigt over de linjer, skolen tilbyder i 7.-9. klasse. Folderen fortæller dig og dine forældre om, hvad du som elev

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Det handler ikke om, hvor langt I springer men hvordan I udfører springet

Det handler ikke om, hvor langt I springer men hvordan I udfører springet S k o le o g fo re n in g s liv i b e v æ g e ls e Det handler ikke om, hvor langt I springer men hvordan I udfører springet Idrætsforeningen stiller faciliteter og en pensioneret, rutineret og gratis

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl. 17.00 på Fussingsvej Deltagere: Kenneth Gøeg (Fu), Sonja Linnet (Fu), Lene Hansen (Spec.), Linda Ballegaard Nielsen (Ki pædagog), Johan Altenburg (Fu),

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: onsdag 7/12 2016 Tid: 17.30-21.00 Husk der er julefrokost Julefrikost afholdes efter dagsorden Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i udskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til udskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl Tved Skole Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE Tirsdag d. 4. november 2014 kl. 19.00-21. 30 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen, Pia Buchave,

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 11. maj 2016 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 11. maj 2016 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 11. maj 2016 kl. 18.30-21.30 Dato: Onsdag d. 11. maj 2016 Sted: konferencerummet. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus!

Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus! Jeg smurte 100 sandwich og inviterede hele byen, men der kom ikke en eneste til åbent hus! Badmintonklubben i den lille sjællandske by Dalby mistede størstedelen af sine børne- og ungdomsspillere efter

Læs mere

Hvis din hest er død - så stå af

Hvis din hest er død - så stå af Roller Individuel øvelse 1. Hvilke roller har du på arbejdet? Jeg er den: 2. Hvilken rolle er du mest træt af, og hvorfor? 3. Er der roller, du føler, du er blevet påduttet af andre? 4. Hvilke roller sætter

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever 26. juni 2014 Informationsmøder om Folkeskolereformen på Dybkærskolen og forældremøder i august og september 2014 Alle klasser skal i det kommende skoleår

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Skolereform på Hummeltofteskolen 14-1515 Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Program 1. Præsentation af den nye bestyrelse, bestyrelsens årsplan 14-1515 samt principper for kontaktforældrearbejdet.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad?

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? ( Vi skal ) Tid Beslutning og hvem gør hvad? Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26.04.2016 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, Søren Sørensen, Torben Holm

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere