Foliering Udvidet oversigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foliering Udvidet oversigt"

Transkript

1 Foliering Udvidet oversigt

2 7.D Fuldfoliering af Transfertunnel Nørreport Transfertunnellen forbinder de mange passagerer, der skifter mellem metroen og S-tog, regional- og fjerntog fra DSB stationen på Nørreport. Helfoliering af vægge i transfertunnellen inkl. vitriner. Der produceres plakater til vitrinerne over rulletrapperne. Med ca rejsende om ugen, er Nørreport et unikt trafikalt knudepunkt og ca. 60 % af metroens passagerer på Nørreport kommer igennem Transfertunnellen! Ved en helfoliering af Transfertunnellen udnyttes de store flader til at skabe en virkningsfuld brandingzone ud over det sædvanlige. Tilkøb dominans på den digitale skærm og fuldend din målgruppes opfattelse af brand og kampagne.

3 7.F Vitriner i Transfertunnellen Nørreport Transfertunnellen forbinder de mange passagerer, der skifter mellem metroen og S-tog. Mål: 1250 x 2665 mm (HxB). Udnyt de 11 vitriner i transfertunnellen og opnå lang eksponeringstid. 9 vitriner er strategisk placeret i selve Transfertunnellen herudover er der 2 vitriner over rulletrapperne, lige i passagerens synsfelt på vejen ned ad rulletrapperne til metro perronen.

4 4.A Glasrækværk på concourseniveau Kongens Nytorv, Nørreport, Forum, Christianshavn, Amagerbro og Lergravsparken Folien placeres på i alt 38 glaspartier. Motivet vil være synligt fra begge sider, og det grafiske kan variere på hver side af rækværket Med en foliering af glasrækværket får du eksponering på en stor og synlig flade. Rækværket er placeret på concourseniveau, hvor mange passagerer typisk bruger tid på at købe billetter, tage en avis osv. Budskabet er synligt fra på begge sider af rækværket, og ses også af passagerer på vej op af rulletrapperne, hvor mange i ventepositionen er modtagelige for annoncørernes budskaber.

5 8.C Concourse Indgangsparti Kongens Nytorv. Hele indgangspartiet på concourseniveau folieres. Løsningen kommer med og uden trappefolie. Med ca rejsende om ugen, er Kongens Nytorv et unikt trafikalt knudepunkt centralt placeret ved Magasin og det aktive miljø omkring Strøget. Ved en helfoliering af indgangspartiet udnyttes de store flader til at skabe en virkningsfuld brandingzone ud over det sædvanlige. Tilkøb de digitale skærme i Play-serien og fuldend din målgruppes opfattelse af brand og kampagne.

6 8.D Elevatorskakt på perron Kongens Nytorv. Mål: 2310 x 9840 mm (BXH). Med en foliering af elevatorskakten på Kongens Nytorv opnås der synlighed på perronniveau, samt fra rulletrapperne ned til perronen. Elevatorskakten kan med fordel kombineres med perrondørene, hvorved man opnår fuld tilstedeværelse på perronniveauet her venter passagererne i ca. 3-6 minutter, og er klar til at blive inspireret.

7 9.D Impact Wall Frederiksberg. Mål: 2300 x 7900 mm (HxB). Placeret på væggen på concourse-niveau til højre for passagererne, når de kommer fra perronen. Med Impact Wall opnås stor eksponering. De over 18m2 er umulige at undgå, når man bevæger sig til eller fra perronen gennem concourse-niveauet. Den store flade indbyder til kreativ udfoldelse og lader kampagnen dominere rummet.

8 8.F Banner over nedgangstrappe Kongens Nytorv. Mål: 2 x 10 m (BxH). Banneret ved nedgangstrappen er unik for Kongens Nytorv Metro. Her er der mulighed for at lave ekstraordinære løsninger, som også ses delvist fra gadeplan. Udnyt de kreative muligheder på en stor medieflade og skab en kampagne, der huskes!

9 10.A Folie på glasrækværk på perron Ørestad, Bella Center, DR Byen. Glasrækværk for enden af perronen folieres, så budskabet er synligt fra begge sider. Mål fremgår af leveringsspecifikationer. Glasrækværket for enden af perronen folieres dobbeltsidet, således at budskabet er synligt både på perronen og fra de forbipasserende på gadeplan.

10 10.C Folie på glasrækværk v. trapper Ørestad, Bella Center, DR Byen. Folien på glasset ved trappen folieres, så budskabet er synligt fra begge sider. Mål fremgår af leveringsspecifikationer. Folien sidder på begge sider trappen, så budskabet er synligt både for de forbipasserende fra gadeplan til perron og fra perronen og ned.

11 10.E Folie på elevator på perron Bella Center. Elevatorens 4 sider folieres. Mål fremgår af leveringsspecifikationer. Elevatorens flader folieres som vist på ovenstående billeder, og budskabet er synligt fra stort set alle vinkler for passagererne på perronen.

12 6.A Folie på trappeafsats Kongens Nytorv, Nørreport, Forum, Christianshavn, Amagerbro og Lergravsparken. Mål samt detaljeret tryk- og placeringsvejledning fremgår af leveringsspecifikationerne. Løsningen er inkl. folie på 2 stk. trappeafsatser. Folien placeres direkte på glasrækværket på begge trappeafsatser. Den ene afsats kan ses fra begge sider, og der trykkes her folie til begge sider. Trappeafsatserne er tydelige på passagerernes vej ned ad rulletrapperne, hvor der er god tid til at bemærke annoncerne.

13 6.B Folie på trappeafsats inkl. tæppe Kongens Nytorv, Nørreport, Forum, Christianshavn, Amagerbro og Lergravsparken. Mål samt detaljeret tryk- og placeringsvejledning fremgår af leveringsspecifikationerne. Løsningen er inkl. folie på 2 stk. trappeafsatser + 2 stk. gulvtæpper. Opnå ekstra høj synlighed overfor passagererne, der er på vej op og ned ad rulletrapperne. Folie på rækværket, i kombination med tæppet på trappeafsatsen, giver en løsning ud over det sædvanlige. Folien placeres direkte på glasrækværket på begge trappeafsatser samt 2 gulvtæpper. På den ene afsats kan rækværket ses fra begge sider, således at det er synligt både op og ned ad rulletrapperne.

14 3.G + 9.G Trappefolie inkl. gulvtæppe Frederiksberg. Trappe mellem concourse- og perronniveau Med en foliering af trappen på Frederiksberg opnås der synlighed på perronniveau, samt fra rulletrapperne op til concourseniveau.

15 6.E Rulletrappeglas Frederiksberg. 2 sektioner rulletrapper til og fra perronen op til indgangen til Frederiksberg Centret og opgangen til Falkoner Allé. Mål og skitser fremgår af leveringsspecifikationerne. Skab ekstra synlighed og få opmærksomheden fra rulletrapperne som fører op til concourseniveauet, hvor indgangen til Frederiksberg Centret findes. Rulletrapperne kan med fordel kombineres med perrondør-løsningerne.

16 Øvrige oplysninger Inspiration og kontakt For mere inspiration besøg venligst vores website: For mere information eller et uforpligtende tilbud, er I altid velkommen til at kontakte vores dygtige salgsteam: Godkendelse af aktivitet og kampagne periode Clear Channel Danmark A/S koordinerer enhver aktivitet og kampagnelængde, således at aktiviteten ikke kolliderer med etiske retningslinjer og eller øvrige planlagte aktiviteter. Såfremt ovenstående forhold ikke følges, forbeholder Clear Channel Danmark A/S sig ret til at afvise en kampagne. Produktion og montering Alle materialer til anvendelse på medier nævnt i denne præsentation, produceres og monteres af Clear Channel Danmark A/S. Øvrigt Clear Channel Danmark A/S forbeholder sig retten til at foretage produkt og prisændringer uden varsel. Der henvises endvidere til Clear Channel Danmark A/S generelle forretningsbetingelser på

17 Tak for i dag!

Foliering Udvidet oversigt

Foliering Udvidet oversigt Foliering Udvidet oversigt 7.D Fuldfoliering af Transfertunnel Nørreport Transfertunnellen forbinder de mange passagerer, der skifter mellem metroen og S-tog, regional- og fjerntog fra DSB stationen på

Læs mere

Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder!

Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder! 1 MEDIE PRÆSENTATION KØBENHAVNS METRO 2016 Mere end 2,2 mio. af- og påstigninger Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder! KØBENHAVNS METRO - Brand positionering i et unikt

Læs mere

Pandevægge Udvidet oversigt

Pandevægge Udvidet oversigt Pandevægge Udvidet oversigt 7.A Pandevæg v. nedgang, Frederiksborggade Nørreport. Mål: 3970 x 2580 mm (BxH). Pandevæggen ved nedgangen til Københavns største metrostation. Mediet ses uundgåeligt af de

Læs mere

Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder!

Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder! 1 MEDIE PRÆSENTATION KØBENHAVNS METRO 2017 Mere end 2,2 mio. af- og påstigninger Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder! KØBENHAVNS METRO - Brand positionering i et unikt

Læs mere

Prisliste 2018 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX

Prisliste 2018 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX Prisliste 2018 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS

Læs mere

Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder!

Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder! 1 MEDIE PRÆSENTATION KØBENHAVNS METRO 2017 Ugentlige 2,4 mio. af- og påstigninger Eksklusive medier i hjertet af København udforsk de kreative muligheder! KØBENHAVNS METRO - Brand positionering i et unikt

Læs mere

Prisliste 2017 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX

Prisliste 2017 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX Prisliste 2017 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS

Læs mere

Prisliste 2017 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX

Prisliste 2017 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX Prisliste 2017 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS

Læs mere

The Roof, København V. The Tower Nord, Lyngbyvej. The Tower Syd, Lyngbyvej. The Crown, Lyngbyvej. M1, Kongens Nytorv

The Roof, København V. The Tower Nord, Lyngbyvej. The Tower Syd, Lyngbyvej. The Crown, Lyngbyvej. M1, Kongens Nytorv LIVE IMPACT The Roof, København V The Tower Nord, Lyngbyvej The Tower Syd, Lyngbyvej The Crown, Lyngbyvej M1, Kongens Nytorv LIVE IMPACT - KØBENHAVN Tower Nord Tower Syd The Roof The Crown M1 - Kongens

Læs mere

Outdoor annoncering Silkeborg

Outdoor annoncering Silkeborg Outdoor annoncering Silkeborg Om konceptet Øg din synlighed i bybilledet og få dit budskab ud på en helt ny måde. Øg din synlighed med annoncering på vores iøjnefaldende digitale skilte opsat ved trafikale

Læs mere

Prisliste 2016 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX

Prisliste 2016 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX Prisliste 2016 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS

Læs mere

PRISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST

PRISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST PRISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA

Læs mere

Nyistandsat kontor med udsigt over Torvehallerne

Nyistandsat kontor med udsigt over Torvehallerne Nyistandsat kontor med udsigt over Torvehallerne Linnésgade 18 1361 København K Downtown beliggenhed direkte på Nørreport og med parkeringspladser i aflåst parkeringskælder i ejendommen. 1 Området omkring

Læs mere

S-tog køreplan Gælder fra 14. december 2003

S-tog køreplan Gælder fra 14. december 2003 S-tog køreplan Gælder fra 14. december 003 H H+ rederikssund Ølstykke Gl. Toftegård 7 94 85 74 63 53 4 31 Stense Veksø Kildedal Bx B+ B Måv C 66 54 43 3 6 5 41 31 Sjær 9 8 71 61 51 41 30 0 99 89 77 67

Læs mere

= attraktivt kontor. med udsigt over hele København. Frederiksborggade København K

= attraktivt kontor. med udsigt over hele København. Frederiksborggade København K = attraktivt kontor med udsigt over hele København Frederiksborggade 15 1360 København K 1 Central cityplacering med puls På hjørnet af Frederiksborggade og Nørre Voldgade så tæt på Metroen, S- og Regionaltog

Læs mere

Hvordan kan vi videreudvikle den kollektive trafik i hovedstadsområdet? 12. april 2010

Hvordan kan vi videreudvikle den kollektive trafik i hovedstadsområdet? 12. april 2010 Hvordan kan vi videreudvikle den kollektive trafik i hovedstadsområdet? 12. april 2010 Udgangspunktet Den kollektive transport skal løfte det meste af fremtidens vækst i trafikken. Hovedstadsområdet: Ny

Læs mere

PRODUKTKATALOG BULLETINS

PRODUKTKATALOG BULLETINS PRODUKTKATALOG BULLETINS 6 7 13 Vibenhus Runddel Nørrebro st. Nordhavn 11 5 Adobe Reader / browser Østerport Jagtvej/Åboulevarden Går til skrevne placering 1 3 CBS/Frb. Centret For optimal visning: 10

Læs mere

Gyldig fra 11.december 2011. Samlet køreplan for Movia H

Gyldig fra 11.december 2011. Samlet køreplan for Movia H Gyldig fra 11.december 2011 Samlet køreplan for Movia H 2011 1A Hellerup st. Svanemøllen st. Trianglen Østerport st. Kongens Nytorv Hovedbanegården Toftegårds Plads Hvidovre Hospital ( Sløjfen) Hvidovre

Læs mere

Samlet køreplan for hovedstadsområdet 2010

Samlet køreplan for hovedstadsområdet 2010 Samlet køreplan for hovedstadsområdet 2010 Gyldig fra den. 2010 1A Avedøre st. Hvidovre Hospital ( Sløjfen) Hvidovre Hospital Toftegårds Plads Hovedbanegården Kongens Nytorv Østerport st. Trianglen Svanemøllen

Læs mere

Effekt Der forventes i forsøgsperioden at der afhentes ca cykler.

Effekt Der forventes i forsøgsperioden at der afhentes ca cykler. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Renhold NOTAT INTENSVERET CYKELOPRYDNING September 2016 til april 2017 Baggrund KK ønsker at intensivere cykeloprydningen ved S-togs og Metrostationer

Læs mere

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0154 Klageren: Indklagede: XX 2950 Vedbæk Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. for få

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. og 100 kr. for manglende billet til klageren og dennes cykel.

Kontrolafgift på 750 kr. og 100 kr. for manglende billet til klageren og dennes cykel. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0295 Klageren: XX 7500 Holstebro Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Agenda. 1. Baggrunden: 2. Evaluering: Kvantitativ analyse Kvalitativ analyse. Mediaomtale. Foranalyse Kreativ eksekvering Mediaplan

Agenda. 1. Baggrunden: 2. Evaluering: Kvantitativ analyse Kvalitativ analyse. Mediaomtale. Foranalyse Kreativ eksekvering Mediaplan BAR - togkampagne Agenda 1. Baggrunden: Foranalyse Kreativ eksekvering Mediaplan 2. Evaluering: Kvantitativ analyse Kvalitativ analyse Togpassagerer Medarbejdere Mediaomtale Hvor og hvornår Problembaggrund

Læs mere

AGENDA. Om Billund Lufthavn Facts Gevinst & fordele Forretningsrejsende - profil Mediaflader Visualisering

AGENDA. Om Billund Lufthavn Facts Gevinst & fordele Forretningsrejsende - profil Mediaflader Visualisering AGENDA Om Billund Lufthavn Facts Gevinst & fordele Forretningsrejsende - profil Mediaflader Visualisering OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende For mange forretnings- og ferierejsende

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende stempling af klippekort. Klageren kunne ikke finde en klippemaskine på Forum st.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende stempling af klippekort. Klageren kunne ikke finde en klippemaskine på Forum st. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0125 Klageren: XX England Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift på

Læs mere

Airport LIVE CUBE CITYMEDIA.DK

Airport LIVE CUBE CITYMEDIA.DK Airport LIVE CUBE CITYMEDIA.DK Airport LIVE CUBE Opnå meget høj synlighed med eksponering på digital kube i afgangshallen. Mediefladen består af 4 skærme sat sammen til en kube. Skærmløsningen danner grundlag

Læs mere

Kollektiv transport som én enhed. v. Søren Englund Centerchef i Trafikselskabet Movia

Kollektiv transport som én enhed. v. Søren Englund Centerchef i Trafikselskabet Movia Kollektiv transport som én enhed v. Søren Englund Centerchef i Trafikselskabet Movia DOT - Din Offentlige Transport 2 Lov om trafikselskaber 7, stk. 3 - med virkning fra den 1. januar 2015 Trafikselskabet

Læs mere

Metropolzonen - Kulturaksen Projektforslag til The Copenhagen Mile

Metropolzonen - Kulturaksen Projektforslag til The Copenhagen Mile INDHOLD 1. Indledning 2. Oversigtsplan 3. Københavns længste kunstværk 4. Lysspor - forbinder The Copenhagen Mile 5. Nye rekreative muligheder 6. Udstillingsmontrer - små glimt af hvad The Copenhagen Mile

Læs mere

STRØG TOGET. Danmarks mest effektive outdoor medie. Copenhagen Entertainment Unit

STRØG TOGET. Danmarks mest effektive outdoor medie. Copenhagen Entertainment Unit STRØG TOGET Danmarks mest effektive outdoor medie Copenhagen Entertainment Unit OM STRØG TOGET Strøg Toget er et privat tiltag, der har haft sit virke i Københavns indre by siden 1998. Toget kører både

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Print på specialfolier monteret på henholdsvis væg og gulv / Chr. Hansen og Kraks Forlag. Print på perforerede stålplader / Kastrup Station. Print på vægge og

Læs mere

Trafikplan / Jeppe Grønholt-Pedersen. Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D

Trafikplan / Jeppe Grønholt-Pedersen. Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D Trafikplan 2016 / Jeppe Grønholt-Pedersen Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D. 05.12.16 Politiske beslutninger 30. april 2015 BR godkendte, at Økonomiforvaltningen gik i gang med at udarbejde forslag

Læs mere

Portfolie. Projekter. Studierelaterede arbejder

Portfolie. Projekter. Studierelaterede arbejder Stefan Urup Kaplan Portfolie Gennem mit studieforløb har jeg hovedsageligt været tilknyttet Studieafdeling 3, arkitektur, proces og metode, som skalamæssigt spænder fra rum til bebyggelse. Mit tredje studieår

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Effektfuld eksponeringing Tal højt, hvis du har et budskab, der skal trænge igennem lad»supergrafikken«gøre arbej det. Supergrafik er grafiske løsninger i store

Læs mere

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET AMAGERTORV 17, 3. SAL, 1160 KØBENHAVN K

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET AMAGERTORV 17, 3. SAL, 1160 KØBENHAVN K LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET AMAGERTORV 17, 3. SAL, 1160 KØBENHAVN K LEJEMÅLET Amagertorv 17, 3. sal 1160 København K Sagsnr. 1120-2 Spændende lejemål med udsigt, charme og en fantastisk beliggenhed på

Læs mere

Med Rejsekortet som lup: Hvad kan vi lære om rejsestrømme og skiftemønstre. Allan Ørving, Tina Kay, Mette V. Clausen og Carsten Jensen, Movia

Med Rejsekortet som lup: Hvad kan vi lære om rejsestrømme og skiftemønstre. Allan Ørving, Tina Kay, Mette V. Clausen og Carsten Jensen, Movia Med Rejsekortet som lup: Hvad kan vi lære om rejsestrømme og skiftemønstre på linje 2A? Allan Ørving, Tina Kay, Mette V. Clausen og Carsten Jensen, Movia 1 Linje 2A og det øvrige net Linjen har forbindelse

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 4. sal, 1160 København K

Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 4. sal, 1160 København K Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 4. sal, 1160 København K Lejemålet Amagertorv 24, 4. sal 1160 København K Sagsnr. 7-21.291 Yderst sjældent udbudt kontorlejemål i smuk ejendom i hjertet af København

Læs mere

Rødovre Kommune Opdatering af trafikmodelberegninger for ny metrolinje

Rødovre Kommune Opdatering af trafikmodelberegninger for ny metrolinje Rødovre Kommune Opdatering af trafikmodelberegninger for ny metrolinje til Rødovre... 1 Indledning Rødovre Kommune har ønsket en opdatering af de trafikale og økonomiske konsekvensberegninger, der i 2013

Læs mere

Ringbanen Januar 2004. Flintholm Station - din nye skiftestation

Ringbanen Januar 2004. Flintholm Station - din nye skiftestation Ringbanen Januar 2004 Flintholm Station - din nye skiftestation DIN NYE SKIFTESTATION Flintholm Station giver dig nye muligheder for at bruge den offentlige transport i hovedstaden. Mange veje og stier

Læs mere

Prisliste 2016 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX

Prisliste 2016 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX Prisliste 2016 PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS PREISLISTE LISTE DES PRIX PRICELIST HINNASTONSA PRIJSLIJST LISTA DE PRECIOS PRISLISTA LISTINO PREZZI LLISTA DE PREUS

Læs mere

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre Book en fremvisning hos Sadolin & Albæk 70 11 66 55 Og kom i selskab med bl.a. IF, Santander Bank og Hilti Københavns billigste arbejdspladser

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 3. 4. sal, 1160 København K

Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 3. 4. sal, 1160 København K Lejeopstilling for lejemålet Amagertorv 24, 3. 4. sal, 1160 København K Lejemålet Amagertorv 24, 3. 4. sal 1160 København K Sagsnr. 7-21.291 Yderst sjældent udbudt kontorlejemål i smuk ejendom i hjertet

Læs mere

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser

Københavns billigste arbejdspladser i moderne og fleksible omgivelser Udlejningsprospekt CPH Business Park Stamholmen 143-161 2650 Hvidovre Book en fremvisning hos Sadolin & Albæk 70 11 66 55 Og kom i selskab med bl.a. IF, Santander Bank og Hilti Københavns billigste arbejdspladser

Læs mere

Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019

Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019 Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Amager Øst og Amager Vest 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt

Læs mere

Firhøj Dronningmølle. Saunte. Stæremosen Søborg. Horneby Sand. Kildekrog. Karinebæk. Langerød. Grønholt. Kvistgård. Kratbjerg Fredensborg

Firhøj Dronningmølle. Saunte. Stæremosen Søborg. Horneby Sand. Kildekrog. Karinebæk. Langerød. Grønholt. Kvistgård. Kratbjerg Fredensborg Skævinge Gørløse Brødeskov Gilleleje Øst Stæremosen Søborg Firhøj Dronningmølle Kildekrog Horneby Sand Hornbæk Karinebæk Saunte Skibstrup Tog og stationer i Hovedstadsområdet Kalundborg Fyn og Jylland

Læs mere

Nyt Bynet i Tårnby Kommune

Nyt Bynet i Tårnby Kommune Nyt Bynet i Tårnby Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Tårnby Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

EH Media. Gør virksomheden mere synlig

EH Media. Gør virksomheden mere synlig EH Media Gør virksomheden mere synlig Bestil en annonce på InfoTV eller kombiner flere muligheder i én samlet løsning InfoTV Web annonce Hal annonce skilte InfoTV s to mest sete TV skærme Få virksomhedens

Læs mere

MØD FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE

MØD FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE MØD 30.000 FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE Broadcast dit budskab til 30.000 forretnings- og ferierejsende pr. uge Intelligente digitale medier film og statiske billeder Spektakulære analoge medier

Læs mere

Frederiksgade 19-21, 1265 København K

Frederiksgade 19-21, 1265 København K Frederiksgade 19-21, 1265 København K Ledige kontorlejemål i størrelser fra 362 til 709 m² Fakta - kort Smukke arealer med fleksible indretningsmuligheder Flot palæejendom i Frederiksstaden Enestående

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Læderstræde 11, 1201 København K

Lejeopstilling for lejemålet Læderstræde 11, 1201 København K Lejeopstilling for lejemålet Læderstræde 11, 1201 København K Lejemålet Læderstræde 11, 1 + 2 sal 1201 København K Sagsnr. 7-21.526 Attraktivt beliggende på gågaden i indre København. Lyst lejemål med

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 276 lyse kvadratmeter med nye muligheder i det Gamle København Selvom Pilestræde ligger midt i Gamle København, er den kendt for sine daglige nyheder. Det er

Læs mere

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan?

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan? Busser på Frederiksberg - Hvor og hvordan? 1 Kære Frederiksbergborgere Siden omlægningerne af bustrafikken på Frederiksberg i foråret 2013, har der været sagt og skrevet meget om ændringerne. Formålet

Læs mere

Indhold Det nye bynet for busser i Gladsaxe Kommune og hovedstadsområdet. 3 Se din nye rute... 3 De nye og omlagte ruter i Gladsaxe Kommune...

Indhold Det nye bynet for busser i Gladsaxe Kommune og hovedstadsområdet. 3 Se din nye rute... 3 De nye og omlagte ruter i Gladsaxe Kommune... Det nye bynet 2019 M3 Cityringen (den røde cirkel) i København har følgende 17 stationer, hvoraf de 15 er nye: 1. Aksel Møllers Have 2. Nuuks Plads 3. Nørrebros Runddel 4. Nørrebro 5. Skjolds Plads 6.

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan?

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan? Busser på Frederiksberg - Hvor og hvordan? 1 H.C. Ørstedsvej Finsensvej Howitzvej Smallegade Falkoner Allé Gl. Kongevej Kære Frederiksbergborgere Siden omlægningerne af bustrafikken på Frederiksberg i

Læs mere

KØBENHAVN: Det Kongelige Teater Jagtvej 65 Fisketorvet Pos Den Franske Ambassade Forum Åboulevard 54 Ågade 110

KØBENHAVN: Det Kongelige Teater Jagtvej 65 Fisketorvet Pos Den Franske Ambassade Forum Åboulevard 54 Ågade 110 KØBENHAVN: Det Kongelige Teater Jagtvej 65 Fisketorvet Pos. 4+5+6+7+8 Den Franske Ambassade Forum Åboulevard 54 Ågade 110 ODENSE: Tietgens Allé Adamsgade Store Glasvej ÅRHUS: Silkeborgvej 42 Thorvaldsensgade

Læs mere

Cykelkontrolafgift på 100 kr. for rejse i cykelspærretiden.

Cykelkontrolafgift på 100 kr. for rejse i cykelspærretiden. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0352 Klageren: XX 2750 Ballerup Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Cykelkontrolafgift på 100 kr. for rejse i cykelspærretiden.

Læs mere

Nyt Bynet i Bispebjerg

Nyt Bynet i Bispebjerg Nyt Bynet i Bispebjerg - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Bispebjerg 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Skitseforslag til Københavns Metro, stationen ved Fisketorvet Pernille With Madsen

Skitseforslag til Københavns Metro, stationen ved Fisketorvet Pernille With Madsen Skitseforslag til Københavns Metro, stationen ved Fisketorvet Pernille With Madsen Juni 2016 IDÉ Udsmykningen kommer til at befinde sig forskellige steder i Metroen, idet jeg fjerner enkelte af de paneler

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 18

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 18 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 18 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 18, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Nyt Bynet på Nørrebro

Nyt Bynet på Nørrebro Nyt Bynet på Nørrebro - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Nørrebro 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009. IIA prisen 2009

Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009. IIA prisen 2009 Forsvarets uddannelser Elitekampagne 2009 IIA prisen 2009 Baggrund Kunden: Forsvaret Vigtig baggrundsviden: Forsvaret uddanner og udsender soldater til deltagelse i de internationale aktioner, som Danmark

Læs mere

Langeskov station. - Beslutningsgrundlag for perronplacering. Ny station i Langeskov

Langeskov station. - Beslutningsgrundlag for perronplacering. Ny station i Langeskov Langeskov station - Beslutningsgrundlag for perronplacering Ny station i Langeskov Langeskov station Banedanmark Anlægsudvikling Amerika Plads 15 2100 København Ø www.banedanmark.dk Langeskov Station Indhold

Læs mere

Aalborg Nærbane. Af Annette Legart og Allan Numelin Illustrationer af GHB Landskabsarkitekter ApS

Aalborg Nærbane. Af Annette Legart og Allan Numelin Illustrationer af GHB Landskabsarkitekter ApS Aalborg Nærbane Af Annette Legart og Allan Numelin Illustrationer af GHB Landskabsarkitekter ApS For at dæmme op for den voldsomme vækst i trafikken ønsker vi at gøre den kollektive trafik mere attraktiv.

Læs mere

Frederiksborggade 15, 1360 København K

Frederiksborggade 15, 1360 København K Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt. Frederiksborggade 15, 1360 København K Kontorlejemål på 517 m² Torvehallerne om hjørnet Tæt på Metro,

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for få zoner på periodekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for få zoner på periodekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0368 Klageren: Indklagede: XX 1439 København K Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se

Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se Døren til det levende budskab Der er ikke mange, der har tid til at læse sig til nye ting, eller ny viden. Men de fleste kan finde et hul til at se og høre dit levende budskab! Hvordan bringer du dit budskab

Læs mere

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund.

Forslag til indretning af tag-etage i. Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. Forslag til indretning af tag-etage i Skanderborg Aktivitetscenter afdeling Sølund. v. arkitekter cand. arch. Trine og Kåre Birk 04.09.2011 Nuværende etageplan Nuværende indretning Problemformulering Tagetagen

Læs mere

DSB S-tog Køreplan og med Køge Nord Station | K19

DSB S-tog Køreplan og med Køge Nord Station | K19 Holbæk Kalundborg Hvalsø Lejre Viby Sjælland Borup Hundested Havn Hundested Vibehus Østerbjerg Dyssekilde Melby Hanehoved Frederiksværk Lille Kregme Kregme Tisvildeleje Godhavn Holløse Vejby Ørby Laugø

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Velkommen På de følgende sider, vil du bliver præsenteret for og introduceret til Augmented Reality, og hvordan du kan

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

banedanmark Nyt om ATC-instruks, SR og SIN-L pr Trafikale regler

banedanmark Nyt om ATC-instruks, SR og SIN-L pr Trafikale regler banedanmark Trafikale regler 22.01.2018 e-mail: jernbanesikkerhed@bane.dk Nyt om ATC-instruks, SR og SIN-L pr. 05.02.2018 ATC-instruks De første køretøjer med indbygget mobilt ETCS-anlæg og DK-STM er nu

Læs mere

REKLAMEANALYSEN Hvordan får du forbrugerne til at byde reklamer velkommen?

REKLAMEANALYSEN Hvordan får du forbrugerne til at byde reklamer velkommen? REKLAMEANALYSEN 2019 Hvordan får du forbrugerne til at byde reklamer velkommen? Danskernes irritation over for reklamer har aldrig været større 45% 40% 42% 35% 30% 34% 35% 36% 36% 36% 25% 27% 29% 30% 20%

Læs mere

Amager PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111. Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Tænk på Torreck før de lejer

Amager PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111. Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Tænk på Torreck før de lejer Tænk på Torreck før de lejer Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Ejendommen er gjort bevaringsværdi, grundet sin smukke palæagtige stil. PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111 Amager Lokaler

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Se de nye metrostationer

Se de nye metrostationer METRONYT JUN2013 Se de nye metrostationer Designet af stationerne på den nye metrolinje, Cityringen, ligger nu klar. VI KENDER ET STED Let og Smagfuld Sommermad med super sunde proteiner TV kok Claus Holm

Læs mere

Bliv en del af Københavns nye centrum

Bliv en del af Københavns nye centrum Bliv en del af Københavns nye centrum Butik og restaurant i Axel Towers Se mere på axeltowers.dk eller kontakt RED Property Advisers på 33 13 13 99 eller retail@red.dk Byens bedste beliggenhed Nu har du

Læs mere

De købte billetter i automaten og noget fastfood, som de spiste undervejs i metroen.

De købte billetter i automaten og noget fastfood, som de spiste undervejs i metroen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0146 Klageren: XX på vegne YY 4180 Sorø Indklagede: Metroselskabet I/S på vegne Metroservice A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Sealed station.

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Sealed station. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0208 Klageren: XX Kbh. V. Indklagede: Metroselskabet I/S v/metroservice A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0221 Klageren: Indklagede: XX 2900 Hellerup Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. for

Læs mere

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit TAbazineMEDIA DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM mediakit 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til kunder Tablets er det hurtigst voksende marked Find og forstå dine kunder En premium salgsplatform

Læs mere

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie GRC graphic house 1 KREATIVE TRYKSAGER TRYK AF KATALOGER PRINT OPGAVER LOGO DESIGN Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign Flyers Print Flyers Nyt logo Reklame Tryk Reklame Brevlinie Visitkort

Læs mere

WWW.GRIBHVERDAGEN.NU

WWW.GRIBHVERDAGEN.NU WWW.GRIBHVERDAGEN.NU HIT MED HISTORIEN GRIB HVERDAGEN! 12. JANUAR 2010 BELLA CENTER Hver dag landet rundt søsættes nye initiativer på det personalepolitiske område. Kom og fortæl historien om jeres flagskib

Læs mere

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1: Ydelsesbeskrivelse INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Rammeaftalen og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende

OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende Airport LIVE CUBE OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende For mange forretnings- og ferierejsende er Billund Lufthavn med sin centrale placering den direkte vej til København eller én

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

Introduktion til borger.dkuge. Formål med borger.dk-ugen 2011 Koncept for kampagnen Materialer Onlineannoncering Merchandise

Introduktion til borger.dkuge. Formål med borger.dk-ugen 2011 Koncept for kampagnen Materialer Onlineannoncering Merchandise borger.dk-uge 2011 - v. projektleder på borger.dk-ugen og kommunikationsmedarbejder Jeanette Leah Vinther, Center for borger.dk Vejle Rådhus, den 11.oktober 2011 Introduktion til borger.dkuge 2011 Formål

Læs mere

MØD FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE

MØD FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE MØD 70.000 FORRETNINGS- OG FERIEREJSENDE PR. UGE BILLUND LUFTHAVN Broadcast dit budskab til 70.000 forretnings- og ferierejsende pr. uge Intelligente digitale medier film og statiske billeder Spektakulære

Læs mere

SV15. Forstudier SV15. Lokalisering / events og design / inventar 30.09.2014

SV15. Forstudier SV15. Lokalisering / events og design / inventar 30.09.2014 SV15 Forstudier SV15 Lokalisering / events og design / inventar 3.9.214 Sydhavn i det grønne København 1 5 km Forstudier SV15. Lokalisering / events og design / inventar 2 Tilslutninger til byens net 1

Læs mere

NemSkabelon. Kommunikation på den nemme måde. Guide til portalen

NemSkabelon. Kommunikation på den nemme måde. Guide til portalen NemSkabelon Kommunikation på den nemme måde Guide til portalen Indhold 3 Introduktion 4 Den fælles designguide 5 Hvorfor kommunikere til borgerne? 6 Hvad kan I kommunikere til borgerne? 11 Websitet Nemskabelon:

Læs mere

Nøgleindikatorer for Cityringens fremdrift

Nøgleindikatorer for Cityringens fremdrift FAKTA: Nøgleindikatorer for Cityringens fremdrift I 219 skal Cityringen stå klar til indvielse. Før den nye metrolinje kan åbne, er der en række store milepæle, der skal nås. De underjordiske arbejder

Læs mere

THE REFRAMING INIATIVE

THE REFRAMING INIATIVE Budget Emne: Installation Sted: Kgs. Nytorv metro, KBH Dato: Uge 33 - August 2010 Skabt af: The Reframing Initiative er iværksat af Cecilie W. Falkenstrøm og Patrick Coard Kontakt: The Reframing Initiative

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Healthcare Channel Nyt effektivt og direkte målbart medie, placeret i klinikkens venteværelse

Healthcare Channel Nyt effektivt og direkte målbart medie, placeret i klinikkens venteværelse Healthcare Channel Nyt effektivt og direkte målbart medie, placeret i klinikkens venteværelse www.healthcarechannel.dk Digital Signage Fremtidens markedsføringsplatform Digital Signage er fladskærmsnetværk

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. Kontrol efter udstigning af Metro. Sealed station

Kontrolafgift på 600 kr. Kontrol efter udstigning af Metro. Sealed station AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0105 Klageren: XX 1424 København K. Indklagede: Metroselskabet I/S v/metroservice A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. Kontrol

Læs mere

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan?

Busser på Frederiksberg. - Hvor og hvordan? Busser på Frederiksberg - Hvor og hvordan? 1 H.C. Ørstedsvej Finsensvej Howitzvej Smallegade Falkoner Allé Gl. Kongevej Kære Frederiksbergborgere Siden omlægningerne af bustrafikken på Frederiksberg i

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende

OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende Airport SAMPLING OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende For mange forretnings- og ferierejsende er Billund Lufthavn med sin centrale placering den direkte vej til København eller én

Læs mere

Informationsmøde for Poul Henningsens Plads Onsdag den 12. december 2012

Informationsmøde for Poul Henningsens Plads Onsdag den 12. december 2012 1 METROSELSKABET Cityringen Informationsmøde for Poul Onsdag den 12. december 2012 2 Dagsorden 1. Velkommen Metroselskabet 2. Cityringen Metroselskabet 3. Regler Metroselskabet 5. Anlægsarbejdets faser

Læs mere