KOM I GANG MED LINKEDIN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOM I GANG MED LINKEDIN"

Transkript

1 KOM I GANG MED LINKEDIN

2 KORT OM LINKEDIN H VA D E R L I N K E D I N? H VO R DA N B R U G E R M A N D E T?

3 KORT OM LINKEDIN HVAD ER LINKEDIN? Erhvervslivets Facebook På verdensplan har LinkedIn mere end 500 mio. brugere, og over danskere har i dag (2017) en LinkedIn profil. Det gør LinkedIn til det næststørste sociale netværk herhjemme - kun overgået af Facebook. Hanne Bluhme HR-direktør DONG Energy

4 KORT OM LINKEDIN HVORFOR HAVE EN PROFIL PÅ LINKEDIN? På udkig efter et (nyt) job? De fleste virksomheder har en profil på LinkedIn, og mange slår deres ledige stillinger op her. Derfor er det en vigtig kanal for dig, der leder efter et (nyt) job. Interesseret i at udvikle din karriere? På LinkedIn har du mulighed for at gøre dig synlig over for kunder, kolleger og samarbejdspartnere, ved at dele faglig viden og karrieremuligheder med dit netværk. Selvstændig konsulent/iværksætter? LinkedIn er et perfekt sted at opbygge netværk for kommende kunder/samarbejdspartnere samt udvikle egne freelance ydelser

5 DIN PROFIL SÅDAN BLIVER DU EN STJERNE PÅ LINKEDIN

6 DIN PROFIL SÅDAN BLIVER DU EN STJERNE PÅ LINKEDIN Sådan får du en 100 % udfyldt personlig LinkedIn-profil (All-star / Stjerne) Profilbillede Headline Branche & geografi Kort beskrivelse Nuværende stilling med beskrivelse og yderligere to stillinger Uddannelse Mindst 5 kvalifikationer Minimum 50 kontakter

7 UNDGÅ ÆRGRELSER HVEM KAN SE HVAD, NÅR JEG OPDATERER MIN PROFIL? Når du laver ændringer på din profil (dvs. tilføjer en ny stilling, skifter profilbillede eller noget andet), så vil LinkedIn som udgangspunkt gerne fortælle dine forbindelser om dine ændringer. Det gør den ved at sende en opdatering ud i deres nyhedsstrøm. Der er en indstilling, du skal kende i den forbindelse: Del profilændringer Når du er færdig med at lave ændringerne, kan du bare sætte den tilbage til Ja, så dit netværk igen får opdateringer.

8 DIT PROFILBILLEDE DIT PROFESSIONELLE ANSIGT UDADTIL Professionelt foto (påklædning/make-up/hår m.m) Rolig baggrund S/H eller farve? Tæt på kameraet

9 DIT BAGGRUNDSBILLEDE FORTÆL MED ET BILLEDE, HVAD DU LAVER/KAN TILBYDE

10 DIN OVERSKRIFT FANG ARBEJDSGIVERS INTERESSE FRA START

11 DIN KORTE BESKRIVELSE/SUMMARY HVAD KAN DU HJÆLPE DIT NETVÆRK OG ARBEJDSGIVERE MED?

12 DIN ERFARING HVAD HAR DU AF ERFARINGER FRA ARBEJDSMARKEDET?

13 DINE UDDANNELSER/KURSER VIS ARBEJDSGIVER, HVILKE UDDANNELSER, DU HAR

14 DINE KOMPETENCER & ANERKENDELSER FÅ ANERKENDELSE FOR DINE KOMPETENCER GENNEM DIT NETVÆRK

15 DINE PRÆSTATIONER VIS DINE SPROGKOMPETENCER OG EVENTUELLE PROJEKTER

16 VÆRKTØJSKASSEN

17 VÆRKTØJSKASSEN HER FINDER DU INSPIRATION OG HJÆLP TIL LINKEDIN

18 TAK FOR I DAG KONTAKT MIG, HVIS DU HAR BRUG FOR HJÆLP MED SOCIALE MEDIER I JOBSØGNINGEN

19 SÅDAN OPTIMERER DU DIN LINKEDIN-PROFIL 10 trin til en professionel LinkedIn-profil

20 Trin #1 Find ud af hvad du vil opnå med din LinkedIn-profil Hvorfor? Fordi du går glip af meget ved ikke at vide, hvad du vil. (Gælder også så mange andre ting). Du kan sagtens bare udfylde din profil som et godt gammeldags CV, men du har muligheden for at målrette din profil efter det formål, du har med at være på LinkedIn. Målretter du din profil, får du meget mere ud af LinkedIn og den tid du bruger på LinkedIn. Et eksempel: Er du jobsøgende, målretter du din profil efter det job, du søger. Når du har fået jobbet, tilretter du din profil, så den selvfølgelig fortsat beskriver dig, men også brander den virksomhed, du nu er ansat i. Inden du går i gang med at udfylde din profil, er det derfor en god idé først at svare på nedenstående spørgsmål: Hvad vil du opnå med at være på LinkedIn? Er du jobsøgende / ønsker at blive headhuntet? Ved du, at du bliver tjekket ud og det er vigtigt i din rolle at være professionelt præsenteret online? Vil du gerne være den person, man følger og kontakter indenfor et bestemt vidensområde?? Tag nu et stykke papir, og skriv dit svar.

21 Trin #2 Få et godt profilbillede og vælg et baggrundsfoto, der understøtter din faglige profil Hvordan skal dit profilbillede se ud? Det skal være professionelt, man skal kunne se dine øjne, og folk skal få tillid til dig, når de ser dit billede. Det skal bare være naturligt professionelt. Lad gerne baggrunden være rolig. Spørg et par af dine venner eller kollegaer, hvilket indtryk de får af dig, når de ser dit billede. Er det det indtryk, du gerne vil give? Har du ikke allerede et professionelt godt billede, vil jeg anbefale dig at få taget et. Gå til en fotograf eller få taget et selv. "Kravet" er blot, at det skal være et kvalitetsmæssigt godt billede af dig, hvor du er professionel og troværdig. Sådan indsætter / ændrer du dit profilbillede: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil: 2. Hold derefter musen hen over dit profilbillede og klik. 3. Du er nu inde, hvor du kan uploade et nyt profilbillede. Når billedet er uploadet, kan du forstørre/formindske det samt placere, hvor udsnittet af dit ansigt skal være.

22 Dit baggrundsfoto Vælg gerne et baggrundsfoto, der har relation til din profession. En bygningskontruktør kunne for eksempel vælge bygninger. En stærkstrømsingeniør, kunne vælge højspændingsmaster i landskabet. En konsulent kunne vælge et billede med relation til de ydelser vedkommende tilbyder. Billedet skal helst have en størrelse på 1584 x 396 pixels. Det skal være af typen JPG, PNG, eller GIF og mindre end 4MB. Sådan gør du: 1. Klik på "Opdater baggrundsfoto" (øverst på siden) og upload dit eget billede.

23 Trin #3 Få en sigende og fængende faglig overskrift Overskriften skal både være interessant, effektiv og max. 120 karakterer lang Din faglige overskrift kan indeholde op til 120 karakterer (inkl. alle tegn også mellemrum). Den skal både være effektiv i forhold til søgeord, virke spændende, så man får lyst til at klikke på din profil, og selvfølgelig være sigende for netop dig og det, du ønsker at opnå med LinkedIn. Det er svært. Og det er sikkert noget, du løbende vil ændre på. Her er et par gode eksempler: Hjælper stressede med at blive på jobbet - eller komme hurtigere tilbage. Engageret og erfaren projektleder med sans for detaljer og teknik samt hang til kvalitet. Er jeg din næste tovholder? Registreret revisor, speciale i generationsskifte, virksomhedsomdannelse, skat og revision. Kommunikationskonsulent, journalist (DJ) presse PR synlighed. Sammen kan vi skabe succes med marketing, salg og/eller forretningsudvikling. Innovation i ledelse og samarbejde i det offentlige // Facilitering af forløb, seminarer og workshops // Foredrag. I modsætning til følgende, der intet siger læseren: Partner at CEO at Owner of Virksomhedsrådgiver Jobsøgende Konsulent Lad dig inspirere af andre med din baggrund på LinkedIn søg på din jobtitel/uddannelse/branche. Sådan retter du din faglige overskrift: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil. 2. Gå ind på Rediger intro ved at klikke på den blå blyant, se nedenfor: 3. I det åbne vindue har du nu mulighed for at rette din overskrift:

24 4. Tryk på Gem når du er færdig med din overskrift. Et lille kvalitetstjek... Kig "udefra" på din egen overskrift. Forestil dig, at du er vedkommende, du gerne vil have til at se din profil. Ville du klikke på din overskrift? Flere informationer under Rediger intro Som du måske har set, er der flere informationer du kan skrive ind i Rediger intro-vinduet. Felterne Stilling (erfaring), Uddannelse og Resume vil jeg gennemgå senere. Når du senere i kurset har tilføjet erfaringer (stillinger) og uddannelser, kan du gå tilbage til Rediger intro og vælge, hvilken stilling og hvilken uddannelse, der skal være synlig i din intro (øverst på profilen). Har du f.eks. flere samtidige jobs, kan du vælge det job, der er vigtigst for dig at få frem.

25 Trin #4 Gør det nemt for andre at kontakte dig Du finder flere relevante informationer under siden Kontaktoplysninger: A. Din LinkedIn-webadresse (kommer vi til senere i onlinekurset) B. Websteder du kan henvise til C. Kontaktoplysninger som tlf, mail, adresse og chats Sådan gør du: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil 2. Klik på blyanten ved Kontaktoplysninger (højre side): 3. I vinduet der nu åbnes har du mulighed for at indtaste forskellige informationer. Næsten allerøverst finder du Tilføj websted: Du kan indsætte op til 3 websteder - f.eks. virksomhedens hjemmeside, din blog osv. Det er fuldstændig op til dig. Det eneste krav er, at det skal være en www adresse - en URL 4. I feltet Webadresse indtaster du webadressen. 5. I feltet til højre herfor kan du evt. vælge "Anden". Gør du det, har du mulighed for at skrive en titel. Har du f.eks. indsat link til en virksomhed, kan du skrive virksomhedens navn eller har du indsat linket til din blog, kan du skrive bloggens navn osv. 6. Når du vil tilføje et nyt websted, klikker du blot på +Tilføj websted. (Se tegning ovenfor - grøn markering) 7. Næste step er at få indsat dine direkte kontaktoplysninger. Scroll lidt længere ned på kontaktoplysningssiden:

26 8. Indsæt dit telefonnummer og vælg om det er privat, arbejde eller mobil. Hvilket nummer du indsætter, afhænger af din situation og hvad du vil bruge LinkedIn til. 9. Indsæt eventuelt din eller virksomhedens adresse Ønsker du at blive kontaktet på en anden end den der allerede står, kan du trykke på den blå pil, ved siden af mailen. Et vindue åbner sig nu. Her kan du tilføje en ny adresse eller gøre en eksisterende du tidligere har indtastet til primær - altså den du gerne vil kontaktes på. Chat og fødselsdato Under telefonnummer og , som du allerede har opdateret, finder du chat og fødselsdato. Fødselsdatoen kan du vælge, hvem den skal være synlig for. Klik på det blå link nederst for at ændre, hvem der kan se din fødselsdato:

27 Trin #5 Skriv et resumé, der er lige i øjet Det er meget forskelligt, hvad man skriver i resuméet. Er du jobsøgende, skal du selvfølgelig skrive hvilket job/jobs du søger. Du skal fremhæve dine relevante kompetencer, erfaringer og resultater i forhold til det nye job du søger. Er du konsulent i et konsulenthus eller selvstændig konsulent, skal du fremhæve dine kompetencer, erfaringer og resultater, du har skabt i forhold til de opgaver, du fremadrettet ønsker at få flere af. Du kan også vælge at skrive, hvad du tilbyder af ydelser Måske du hele dit liv har interesseret dig for vindmøller, og har arbejdet indenfor vindmølleindustrien, og derved har fået nogle specialkompetencer, et stort branchekendskab og et netværk derfra, som skal trækkes frem i resuméet. Hvem er du? VIGTIGT! Skriv det, der er vigtigt at vide for de personer, som du gerne vil have, der skal læse din profil. Det er ikke kun fagligt - vi vil som læsere også gerne mærke dig. Hvem er du? Hvad brænder du for? Sådan skriver du Selvom det "bare er online", så brug alligevel et personligt og nærværende sprog. Forestil dig, at du sidder foran en god ven eller kollega og fortæller. Det er på den måde, du skal skrive. Pas på, det ikke bliver for langt - og skriv det vigtigste først. Lav først en kladde i Word eller lignende og kopier derefter teksten ind på din LinkedIn-profil.

28 Sådan gør du: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil 2. Klik på Rediger intro-blyanten markeret nedenfor: 3. Når du kommer ind på siden Rediger intro, scroller du lidt ned på siden. Der finder du Resumé. 4. Klik på Gem når du har kopieret din tekst ind Tilføj detaljeret CV, præsentation mv Det er muligt til resuméet at tilføje videoer, præsentation, dokumenter og billeder. Det gør du også inde under Rediger intro

29 Trin #6 Få beskrevet dine værdifulde erfaringer Sådan indsætter du dine erfaringer: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil Har du allerede indsat en erfaring (= en stilling)? 2. Scroll ned på siden til du kommer til sektionen Erfaring 3. Indsæt en ny erfaring ved at trykke på + til højre for overskriften Erfaring. Klikker du på blyanten kan du rette erfaringen (stillingen) Er det første gang du skal indsætte en erfaring? 1. Klik på Tilføj profilsektion (står øverst på siden, til højre) 2. Herefter klikker du på + ud for Arbejdserfaring: Om du vælger den ene eller anden metode, åbner der sig nu en side, hvor du kan indtaste din erfaring. 3. For hver erfaring du skal indtaste, åbner du en ny side. Forslag til, hvad du skal skrive under dine erfaringer Alle de jobs du har haft, fra du blev færdiguddannet til i dag. Indsæt virksomhedens navn, din titel og årstal samt beskrivelse

30 Hvad skal beskrivelsen indeholde: Du skal kun uddybe dine erfaringer fra de sidste år, medmindre dine erfaringer længere tilbage har betydning for dit mål med LinkedIn, f.eks. fremadrettet job. Under hver enkelt stilling (de sidste år) skal du beskrive: Hvad du har/har haft ansvaret for Hvilke resultater du har skabt/opgaver du har løst Fremhæv det, der er relevant for det, du gerne vil opnå med din profil Husk søgeord For erfaringer af ældre karakter kan du nøjes med at skrive en enkelt linje om dine opgaver. Begræns dig For den erfarne rotte kan det godt blive en meeeget laaanng sektion. Prøv at udvælge det vigtigste. Tid er en mangelvare hos læseren. Nyttigt tip - undlad måneder Du behøver ikke at skrive måned ind for start og sluttidspunkt i jobbet, du kan nøjes med årstal. Sådan linker du virksomheden rigtigt Når du indsætter virksomhedsnavn på den enkelte erfaring, skal du sørge for at du bliver linket rigtig op: Når du begynder at skrive i feltet "Virksomhed", dukker der forslag op i listen: Vælg navnet fra listen. Kommer virksomheden ikke op på listen, kan det enten være fordi virksomheden ikke har en virksomhedsside på LinkedIn eller den hedder noget andet nu. Så er du nødt til "manuelt" at skrive virksomhedens navn. Hedder virksomheden noget andet nu, kan du også vælge at søge efter det nye navn og bruge det i stedet for.

31 Tilføj filer Du kan på de enkelte erfaringer tilføje filer Ændre rækkefølgen på erfaringer Du kan ændre rækkefølgen af erfaringer der er sideløbende. Har du f.eks. 3 aktive job: et "hovedjob" og 2 bestyrelsesposter, kan du ændre rækkefølgen på dem. Det vigtigste job øverst - selvfølgelig. Klik på de blå striber og hold musen nede, men du placerer erfaringen, hvor du ønsker den:

32 Trin #7 Hvilken / hvilke uddannelser har du? Sådan indsætter du din uddannelse: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil Har du indsat en uddannelse før? 2. Scroll ned til umiddelbart efter dine erfaringer, her finder du uddannelser. 3. Klik på + for at indsætte en ny uddannelse: Har du ikke før indsat en uddannelse? 1. Klik på Tilføj profilsektion -> Baggrund -> Uddannelse (øverst til højre på siden) 2. Klik herefter på + for at indsætte en uddannelse: 3. Udfyld skole (vælg på listen hvis muligt), uddannelsens navn og evt. retning samt evt. beskrivelse. Du har også mulighed for at tilføje video, præsentation mv. 4. Har du flere uddannelser, klikker du blot + igen. Denne del er kun til uddannelser. Kurser kommer i næste trin.

33 Trin #8 Få fremhævet dine kompetencer - og bliv anerkendt for dem Under Fremhævede kompetencer og anerkendelser kan du skrive op til 50 kompetencer. Sådan indsætter du dine kompetencer: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil Har du allerede indtastet en eller flere kompetencer? 2. Scroll ned på siden til sektionen Fremhævede kompetencer og anerkendelser (orange markering) 3. Klik på Tilføj en ny kompetence (grøn markering): Har du ikke tidligere indtastet nogen kompetencer? 1. Du finder sektionen, ved at klikke på Tilføj Profilsektion -> Kompetencer (står øverst på siden, til højre) 2. Klik herefter på + 3. Du indsætter én kompetence ad gangen: Du kan skrive på dansk, eller engelsk, hvis det passer bedre. Når du starter med at skrive viser LinkedIn dig nogle forslag. Kan du ikke bruge nogle af forslagene, skriver du selv hele ordet. Derefter trykker du på knappen Tilføj. Hvis du ønsker at dine forbindelser gerne må få information om at du har indsat nye kompetencer på din profil, kan du sætte indstillingen Del profilændringer til Ja (se tegningen ovenfor).

34 Bemærk dette er ikke det samme som at dine forbindelser bliver opfordret til at anerkende en eller flere af dine kompetencer, men de bliver (kan blive) informeret om at du har opdateret din profil med kompetencerne. Er du løbet tør for idéer til kompetencer? Kig på andre personers profiler, der har samme stilling/baggrund/profil som dig. Se hvilke kompetencer de har indsat.

35 Trin #9 Hvilke relevante kurser har du gennemført? Hvilke sprog mestrer du? Sådan indsætter du kurser: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil. Har du tidligere indsat en præstation? 2. Scroll næsten helt ned i bunden af din profil, her finder du sektionen Præstationer. 3. Klik på + og derefter på Fag/kursus: Har du ikke tidligere indsat en præstation (f.eks. et kursus)? Klik på Tilføj profilsektion -> Præstationer -> Fag/kurser (øverst til højre på siden). Klik herefter på + for at indsætte et kursus:

36 4. Skriv kursets navn eller flere navne hvis du vælger at gruppere flere kurser. Du kan evt. tilknytte et kursus til en nuværende eller tidligere erfaring eller uddannelse. Tryk på Gem. 5. Tilføj flere kurser efter behov. Klik på +. Sådan indsætter du sprog: Klik på menuen Dig og vælg Vis profil. Scroll næsten helt ned i bunden af din profil, her finder du sektionen Præstationer. Klik på + og derefter på Sprog Har du endnu ikke indsat en præstation (f.eks. et kursus), finder du sprog under Tilføj profilsektion -> Præstationer -> Sprog. På samme måde som under kurser. Klik herefter på + for at indsætte et sprog: Skriv sprog (start med at skrive et sprog, f.eks. eng, så kommer LinkedIn med forslag). Vælg derefter din færdighed for det valgte sprog. Tryk på Gem. Tilføj flere sprog efter behov. Klik på +.

37 Trin #10 Skal du have en offentlig LinkedIn profil? Hvad skal den indeholde? Du er selv herre over, hvad din offentlige profil skal indeholde - og om du i det hele taget vil have en profil, der er offentlig for alle. Sådan ser og retter du din offentlige profil: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil 2. I øverste højre hjørne finder du punktet Rediger din offentlige profil: 3. Klik på punktet. Nedenstående vindue vises:

38 4. I venstre side (orange firkant) kan du se hvordan din offentlige LinkedIn-profil ser ud. Scroller du hele vejen ned på siden, kan du se hele din offentlige profil. 5. I højre side kan du tilpasse din offentlige LinkedIn-profil (markeret med grøn) Øverst kan du vælge mellem om du vil: Skjule din offentlige profil for alle. Gøre din offentlige profil synlig for alle Ønsker du, at din profil skal være synlig for alle, kan du vælge hvilke informationer, der skal vises på den. Du krydser blot af, hvilke informationer du ønsker vist. F.eks. billede, overskrift og indlæg. Samtidig kan du i venstre side se, hvordan det ser ud (orange firkant). Hvad skal du vise? Det er selvfølgelig op til dig. Personligt har jeg slået det hele til: Jeg skriver ikke noget på LinkedIn, eller andre sociale medier, som ikke alle i "hele verden" må læse. Men der kan selvfølgelig være specielle tilfælde.

39 Trin #11 Tilpas linket til din offentlige profil og brug det i f.eks. din s autosignatur Sådan tilpasser du linket: 1. Klik på menuen Dig og vælg Vis profil. 2. Klik på Rediger din offentlige profil. Nedenstående vindue vises: I højre hjørne har du mulighed for at redigere webadressen - altså linket til din offentlige profil. 3. Klik på blyanten ved siden af linket (grøn cirkel). Du kan nu rette linket, så det for eksempel hedder dit navn og efternavn. Har du et specielt navn, er det ikke noget problem. Hedder du derimod et meget almindeligt navn, er det højest sandsynligt optaget. Så må du være lidt kreativ og bruge mellemnavn, forkortelser mv. LinkedIn fortæller dig, hvis et link er optaget. Linket skal indeholde 5-30 bogstaver eller tal. Det er desværre ikke muligt at bruge mellemrum, symboler eller specialtegn, og der er ikke forskel på små og store bogstaver. Hvad skal du bruge linket til? Du skal bruge linket til at promovere din profil. Et par eksempler: Du kan f.eks. bruge linket i din s autosignatur Er du jobsøgende, kan du bruge det i dit CV Har du en webside eller blog, kan du indsætte linket til din profil under "Om" eller "Kontakt" eller lignende

40 Når brugeren så klikker på linket, kommer han/hun ind på din offentlige profil, hvis han ikke er logget ind på LinkedIn. Er brugeren logget ind på LinkedIn, ser han dig som hvis han havde søgt på dig inde på LinkedIn. Du kan bruge linket råt (kopieret fra din profil), eller du kan oprette et profilmærke til brug på f.eks. din webside eller blog. Billeder og tekst i denne guide er lavet af Marianne Køpke - Hun har tillige skrevet et par blogindlæg, der hjælper dig godt på vej med at networke og få nogle anbefalinger: Blogindlæg om networking på LinkedIn - 8 gode råd Blogindlæg om at få anbefalinger

41 16 gode råd til din LinkedIn-profil

42

43

44 Kontor Er der (relevante) jobs på LinkedIn? Se søgning på hhv. kontor, pædagog, tømrer, Esbjerg og Varde

45 Pædagog

46 Tømrer

47 Job i Esbjerg

48 Job i Varde

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil LinkedIn Vejledning Formålet med LinkedIn LinkedIn fungerer på en måde ligesom Facebook bare med fokus på faglighed. Det er en god måde at holde kontakten vedlige med tidligere kollegaer og chefer, søge

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til?

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn Guide Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. krifa.dk Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn har verdens største samling af CV er. På verdensplan har

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn En guide til dig, der vil netværke og søge job med LinkedIn. Tryghed giver overskud Din Sundhedsfaglige A-kasse Din Sundhedsfaglige A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1250 København

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn March 2017 Indholdsfortegnelse Hvad er LinkedIn?... 3 Abonnementstyper på LinkedIn... 3 LinkedIn er en søgemaskine... 4 Profilens mest basale sektioner... 4 Billede... 4 Overskrift:...

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende den fællesregionale pulje til forskning i forebyggelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password Guide: Mentor 1 I denne guide gennemgår vi, hvad du skal gøre første gang, du vil logge på administrationsdelen af GoMentor.dk og skal vælge en ny adgangskode. Vi gennemgår desuden to områder af dit nye

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

A Publication of Company XYZ

A Publication of Company XYZ A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK 10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK (223) Kommentarer21. maj 2012 Denice Brun underfacebook, Sociale medier Vi bruger i gennemsnittet 6 timer om måneden på Facebook, derfor kender de fleste nok de gængse

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Den digitale Underviser. DOF deltagernet

Den digitale Underviser. DOF deltagernet Den digitale Underviser DOF deltagernet Sabine Kramer juli 2014 Indhold Kursusindhold... 2 Log ind på Deltagernet, se og rediger dine aktuelle kurser... 3 Skift fra uge- til emneformat... 5 Redigér første

Læs mere

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold DIT CV PÅ JOBNET.DK Dit CV på jobnet.dk Side 1 Indhold 1. CV et din nøgle til dagpenge og job.... 2 2. Derfor skal dit CV på jobnet.dk... 2 3. CV-samtalen... 2 4. Generelle krav... 2 5. Undgå problemer

Læs mere

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere).

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto første gang Adgang til folder hvor I uploader film Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto er det program som vi skal bruge til at I uploader præsentationer.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Fonden for faglig udvikling i speciallægepraksis Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt.

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

Billeder på hjemmeside

Billeder på hjemmeside Billeder på hjemmeside Indholdsfortegnelse Emne 1. Billedredigering (Microsoft Picture Manager) Side 3 a. Komprimer billeder b. Beskæring af billeder 3 9 2. Billeder og tekst ved hjælp af en skabelon (Template

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM WordPress WordPress er et fantastisk program til blog og til hjemmesider, hvor du gerne vil kunne rette via din browser. WordPress er meget udbredt og det er derfor nemt at finde fora, templates og hjælp

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

Guide til LinkedIn Guide til LinkedIn

Guide til LinkedIn Guide til LinkedIn 1 // 1. Guide Din strategi til LinkedIn på LinkedIn // 2. Få en stærk profil // 3. Søg job på LinkedIn // 4. Skab relationer og synlighed // 5. Bliv inspireret af andre i karrieren // 1 Guide til LinkedIn

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN OPTIMER DIN URL Når du opretter din LinkedIn-profil, får du som standard en url (www.linkedin.com/juliepoulsen), som indeholder tal

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside... - 2 - Profil... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 3 - Menupunkter... - 3 - Medier... - 4 - Hjemmesidens

Læs mere

Opret en side/artikel og rediger din side

Opret en side/artikel og rediger din side 1 Opret en side/artikel og rediger din side Tips! Når du skal opbygge din hjemmeside og oprette sider og lægge indhold ind, så kig her. Nogle gange har vi oprettet nogle sider på forhånd, andre gange skal

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Tips til siden Slægtstræ

Tips til siden Slægtstræ Tips til siden Slægtstræ Indholdsfortegnelse Indledning 1 Kom godt i gang 1 Kildecitater og links til online arkivalier: 5 Familier 9 Export, import og backup: 10 Folketællinger: 10 Om noter og rapporter

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ARBEJDSTID 10 ANSØGNINGSMETODE 11 ANSØGNINGSDATO

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Håndtering af lokale hjemmesider (pr )

Håndtering af lokale hjemmesider (pr ) Håndtering af lokale hjemmesider (pr. 21.12.2016) Forsiden Side 1 A. Skift øverste store foto Side 1 B. Kredsens / afdelingens navn i øverste foto Side 1 C. Kommende Åbne haver Side 2 D. Kommende Arrangementer

Læs mere

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang 1 til app og web-indgang 2 Indhold... 1 App... 3 Login... 3 Forside mulighed 1... 3 Forside mulighed 2... 4 Indstilling og profil... 5 Kort over netværksgrupper... 5 Virksomhedsoversigt... 6 Medlemsoversigt...

Læs mere

Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen

Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen - sidst redigeret d. 13. november 2009 af Rikke Møller-Poulsen For at blive optaget i FreelanceNøglen eller ændre din profil skal du gøre

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Den nye klub hjemmeside.

Den nye klub hjemmeside. Den nye klub hjemmeside. Ved login i typo3, bliver du mødt med dette billede. Det viser sidetræet. Om man skal bruge listevisning eller sidevisning, afhænger af, hvilket indholdselement man arbejder i.

Læs mere

Online Markedsføring // 2015

Online Markedsføring // 2015 Din virksomhed har tre medier 1. Medier som I ejer 2. Medier som I betaler for 3. Medier som I gør jer fortjent til Hvilken kategori tilhører de sociale medier? 3 faktorer er fælles for de sociale medier

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1

Emne: Introduktion til Statens HR - Selvbetjening medarbejder Version: 01 ID: 1.b.1 Opdatering af egne oplysninger I denne vejledning gennemgår vi, hvordan du kan se og opdatere dine personlige oplysninger ved hjælp af selvbetjening. Som bruger af systemet har du mulighed for at se, tilføje

Læs mere

ANSØGNINGSVEJLEDNING TIL ANSØGNINGSPORTALEN

ANSØGNINGSVEJLEDNING TIL ANSØGNINGSPORTALEN ANSØGNINGSVEJLEDNING TIL ANSØGNINGSPORTALEN Et godt tip Tryk på F11 for at få ansøgningssystemet til at fylde hele skærmen. FANEBLADENE Den side, du starter på, når du er logget ind på Ansøgningsportalen,

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Hvor finder du FOA Joblog?

Hvor finder du FOA Joblog? Sådan bruger du FOA Joblog Vejledning til lovpligtig registrering i jobloggen I vejledningen kan du se: hvor du finder jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside hvordan du udfylder jobloggen hvad du SKAL udfylde

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er lavet

Læs mere

Når du har medie filer i dit system vil det blive fremvist i de forskellige medie fremvisere afhængig af hvordan du type bestemmer og beliggenheden

Når du har medie filer i dit system vil det blive fremvist i de forskellige medie fremvisere afhængig af hvordan du type bestemmer og beliggenheden Mediehåndtering Denne funktion kan kun gøres af registrerede brugere! Systemet kan håndtere jpg, jpeg, png, pdf, xls, doc, lyd og video filer osv. Det kan IKKE håndtere TIF filer (nogle af AOs gamle kirkebogsopslag).

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Denne vejledning tager dig igennem forskellige aspekter ved at lave et CV i Pure. Klik på teksten neden for for at hoppe direkte til et afsnit.

Denne vejledning tager dig igennem forskellige aspekter ved at lave et CV i Pure. Klik på teksten neden for for at hoppe direkte til et afsnit. Akademisk CV i Pure Denne vejledning tager dig igennem forskellige aspekter ved at lave et CV i Pure. Klik på teksten neden for for at hoppe direkte til et afsnit. Hvad bruges CV er i Pure til? Find CV-funktionen,

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

Opsætning af virksomhedsprofil

Opsætning af virksomhedsprofil Opsætning af virksomhedsprofil Vejledning til opsætning og optimering af din virtuelle stand på Foodexpo kun for udstillere, der har tilkøbt Netværkspakkerne: Proaktiv udstiller, Gruppesponsor, Netværksbooster

Læs mere

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin

Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Sådan indlægges nyheder på DSqF s hjemmeside trin for trin Systemkrav For at kunne bruge Composite kræves: Windows 95 eller nyere (bemærk - kun Windows kan bruges) Browseren Internet Explorer 6.0 eller

Læs mere

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE

Opret aktiviteter LEJERBO.DK OPRET AKTIVITETER PÅ AKTIVITETSLISTE 1 Opret aktiviteter TIPS: Du kan bruge en aktivitetsliste til at vise en række datostyrede aktiviteter i jeres afdeling eller udlejning af jeres fælleshus. Du behøver ikke sætte billede på, eller tekst,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Vejledning til at oprette CV på Jobnet

Vejledning til at oprette CV på Jobnet Vejledning til at oprette CV på Jobnet Du skal udfylde dit CV så godt som muligt, fordi: jobcentret og FOAs A-kasse så bedre kan hjælpe dig med at finde en arbejdsgiver, der søger en medarbejder med dine

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ HUSK ingen www i adressen, skriv blot

Læs mere

Sociale medier en katalysator for salget

Sociale medier en katalysator for salget Sociale medier en katalysator for salget Anne Tingleff 13/9 2012 2 Facebook versus LinkedIn i Danmark Sociale medier i Danmark Danmarks statistik 2011 54% af danskerne bruger sociale medier Ca. 85 % af

Læs mere

OPRETTELSE AF ET SIMPELT GRATIS ARRANGEMENT

OPRETTELSE AF ET SIMPELT GRATIS ARRANGEMENT OPRETTELSE AF ET SIMPELT GRATIS ARRANGEMENT Hvis du skal oprette et simpelt gratis arrangement, kan du følge vejledningen nedenfor. Den vil gennemgå de steder, der er obligatoriske for dig at udfylde samt

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet Brugervejledning til Videreuddannelsessekretariatet UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 MIN PROFIL... 2 ÆNDRING AF KODEORD... 3 SKIFT PROFIL/ BRUGERRETTIGHEDER... 4 BRUGERE... 6 NULSTIL LOGIN... 11

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx 1 Opret en nyhed 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR Gå ind på din hjemmeside, fx https://afd154-0.lejerbo.dk I øverste højre hjørne klikker du på Mit Lejerbo eller hængelåsen. Du sendes til login-siden

Læs mere

Hold kontakten med dit netværk!

Hold kontakten med dit netværk! Hold kontakten med dit netværk! - Outlook er dit netværksprogram Outlook er mere end blot et mailprogram Du kan bruge Outlook til meget mere end blot at sende og modtage mails med. Eksempelvis, så er Outlook

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

MANUAL - Joomla! Version 1

MANUAL - Joomla! Version 1 MANUAL - Joomla! Version 1 Indhold Retningslinjer for hjemmesiden... 3 Log ind... 3 Ret i en artikel, der allerede er oprettet... 4 Opret ny artikel... 8 a) Skriv direkte i tekstfelt... 9 b) Indsæt tekst

Læs mere

Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold

Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007 Indhold Større skriftlige opgaver i Microsoft Word 2007... 1 Inddeling i afsnit... 2 Sideskift... 2 Sidetal og Sektionsskift... 3 Indholdsfortegnelse...

Læs mere

SIGIL Sådan opretter du en e- bog Step by Step

SIGIL Sådan opretter du en e- bog Step by Step SIGIL Sådan opretter du en e- bog Step by Step Af Gitte Winter Graugaard Nov. 2013, Sigil version 0.7.2 1 Her følger en intro skridt for skridt til at oprette en e- bog i SIGIL og publicere den på SAXO

Læs mere

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Du logger på fra forsiden. Når du har indtastet brugernavn og password, vil der i højre side fremkomme en menu med punkterne: Redigér denne

Læs mere

Networking og Jobsøgning med LinkedIn

Networking og Jobsøgning med LinkedIn Foredrag hos Hanne Rude 8. oktober 2012 Networking og Jobsøgning med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Vejledning til Din Natur

Vejledning til Din Natur Vejledning til Din Natur Indhold DIN NATUR ER FOR LANDMÆND OG LODSEJERE... 2 SÅDAN VIRKER DIN NATUR... 2 ADGANG OG LOG IND... 3 NemID... 3 Accept af vilkår... 3 OVERSIGTSKORT... 4 Find adresse... 4 DE

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere