Folkeoplysningsudvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Folkeoplysningsudvalget"

Transkript

1 REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 (kl. 18:00 se under bemærkninger) Sluttidspunkt: Kl Afbud: Preben Holmberg og Leif Pedersen Fraværende: Bemærkninger: Udvalgets mødtes kl. 18:00 på BMX banen, Louisevej til en besigtigelse af banen og møde med BMX-klubben. Mødet forventes at få en varighed på ca. 45 min. hvorefter det egentlige udvalgsmøde starter kl. 19:00 i Idrætscentret.

2 Folkeoplysningsudvalget, Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 185. Meddelelser KFUM Spejderne i Fjelstrup - ansøgning til Prioriteringsmidlerne Evaluering af Sommerferieaktiviteter Folkeoplysningsudvalgets budget Eventuelt

3 Folkeoplysningsudvalget, Side Meddelelser DIGIEJ / 09/1227 ÅBEN SAG Sagsfremstilling Vundne mesterskaber - afvikles i 2010 den 23. april 2010 Beslutning i Folkeoplysningsudvalget den Afbud/fraværende: Preben Holmberg, Leif Pedersen Orientering om arbejdet med ny styrelsesvedtægt Orientering om behandling af klage fra KFUM distrikt 186. KFUM Spejderne i Fjelstrup - ansøgning til Prioriteringsmidlerne old_dibjhe / 08/31830 ÅBEN SAG Sagsfremstilling Ovennævnte forening søgte i 2009 om støtte fra prioriteringsmidlerne. Ansøger fik afslag, men med Folkeoplysningsudvalget bemærkning, at Haderslev Kommune i samarbejde med Fjelstrup Spejderne bør finde en løsning på problemet. Spejderne er uden lokalefaciliteter pr. 1. februar 2010 da deres lejemål er opsagt. Kultur & Fritid har sammen med KFUM Spejderne Fjelstrup v. Dorthe Woldemar, søgt en løsning på deres lokalesituation. Status for spejderne er, at de af egen drift har søgt passende nye lokaler. Eksisterende lokaler har ikke kunnet findes. Dog er de blevet tilbudt, at leje et stykke jord af en lokal borger. Arealet er efter det oplyste ideelt til formålet. Der er pt. ikke aftalt lejebetingelser. Spejderne er, efter eget udsagn, indstillet på selv at forestå de primære arbejder mht. etablering, fundering og kloakering af den del af arealet, der vil kunne anvendes til bebyggelse. DSI Tørning Mølle v. Bjarne Beck har oplyst, at han råder over 2 pavilloner, og at disse er sat til salg. Pris pr. stk kr. ekskl. moms. Pavillonerne er indrettet med opholds- og omklædningsrum, toilet og brus. Efter Kultur & Fritids mening vil en af disse kunne tilbydes KFUM Spejderne Fjelstrup som spejderhytte, såfremt der kan findes finansiering.

4 Folkeoplysningsudvalget, Side 272 For realisering af et køb af pavillonen, har Kultur & Fritid opfordret KFUM Spejderne Fjelstrup, til at indgive en ny ansøgning til Folkeoplysningsudvalget om tilskud fra prioriteringsmidlerne. Vel vidende, at puljen for 2009 er fordelt, er det anbefalet KFUM Spejderne Fjelstrup, at de allerede nu søger om tilskud fra den kommende 2010 pulje. Såfremt der kan opnås enighed i Folkeoplysningsudvalget, om en forhåndsbevilling af 2010 prioriteringsmidlerne, og Tørning Mølle er indforstået med at betaling først kan finde sted i 2010, ville pavillonen kunne erhverves i indeværende år. Økonomiske forhold Pris for selve pavillonen er ex. moms. For flytning af denne må påregnes en udgift på ca kr. I øvrigt vil der fra kommunens side fremover ydes de sædvanlige driftstilskud til lokaler. Procedure Behandles på Folkeoplysningsudvalgsmøde d. 15. september 2009 Tovholder/informationsansvarlig Fritidsmedarbejder Hans Aastradsen Bilag KFUM Spejderne Fjelstrup - ansøgning til Prioriteringsmidlerne (835820) Indstilling Erhvervs- og Kulturservice indstiller, at sagens videre forløb drøftes Beslutning i Folkeoplysningsudvalget den Afbud/fraværende: Preben Holmberg, Leif Pedersen Formand og forvaltning bemyndiges til at træffe afgørelse ud fra ikkeforbrugte prioriteringsmidler.

5 Folkeoplysningsudvalget, Side Evaluering af Sommerferieaktiviteter 2009 DITHLA / 08/41101 ÅBEN SAG Sagsfremstilling Det var i år tredje gang at kultur & fritid i samarbejde med en række foreninger, private og institutioner tilrettelagde aktiviteter og udgav hæftet Sommerferie-aktiviteter. Hæftet, der er målrettet skolebørn i Haderslev Kommune, er tænkt som en guide til arrangementer og aktiviteter for skolebørn i kommunen. Kultur og Fritid har stået for kontakten til arrangør, udarbejdelse af hæftet, markedsføring (i samarbejde med kommunens informationsafdeling), distribution (i samarbejde med skoleafdelingen) og udbetaling af tilskud til foreninger. Nogle af aktiviteterne har været gratis at deltage i, mens der ved andre er blevet opkrævet betaling. Arrangørerne har selv stået for tilmelding og afholdelse, samt båret det økonomiske ansvar for de enkelte aktiviteter. Foreninger har kunnet søge om et generelt tilskud på 400 kr. pr. (forskellig) aktivitet. Derudover har der været mulighed for at søge om et yderligere tilskud, hvis der har været ekstra udgifter forbundet med aktiviteten. Dette tilskud er blevet vurderet fra aktivitet til aktivitet. Enkelte foreninger ønskede dog ikke at modtage tilskud. Det overordnede indtryk i de indsendte evalueringer er, at arrangørerne er glade for initiativet, rammerne og antallet af deltagere. Og direkte adspurgt ønsker dette års arrangører at være med igen i Selvom en stor del af foreningsverdenen er på standby i sommerferien, vil det være ønskeligt at flere foreninger bød ind med en aktivitet i sommeren Derfor skal der gøres en ekstra indsats i det tidlige forår 2010 for at gøre foreningerne opmærksomme på Sommerferie-aktiviteter, og de muligheder der ligger her for at få kontakt til evt. nye medlemmer. Fakta: Tidsrum: uge 27 til og med uge 33 Samlet antal aktiviteter: 60 Antal arrangører: 23 Samlet antal deltagere: ca (optælling ikke komplet)

6 Folkeoplysningsudvalget, Side 274 Program: Oplag:9.000 stk. Antal skoleelever: ca Økonomi Bevilling: kr. Udgifter til generelt tilskud: kr. Udgifter til yderligere tilskud: kr. Udgifter i alt til foreninger: kr. Udgifter til trykning: kr. Udgifter i alt: kr. Økonomiske forhold Der har været udgifter i alt på kr , hvoraf der pr. 8. september 2009 er udbetalt kr Folkeoplysningsudvalgets bevilling til sommerferieaktiviteter er for 2009 på kr Der er således uforbrugte midler på i alt kr Se vedlagte bilag Sundhedsmæssige forhold De fleste udbudte aktiviteter har indeholdt elementer af leg og bevægelse. Procedure Behandles på Folkeoplysningsudvalgsmød den 15. september 2009 Tovholder/informationsansvarlig Kulturkoordinator Thor Lange Bilag Regneark udbetalinger (801519) Indstilling Erhvervs- og Kulturservice indstiller: at punktet drøftes. Beslutning i Folkeoplysningsudvalget den Afbud/fraværende: Preben Holmberg, Leif Pedersen Udvalget er imponeret over omfanget af gennemførte aktiviteter og opfodrer flere foreninger til at deltage næste år.

7 Folkeoplysningsudvalget, Side Folkeoplysningsudvalgets budget DIJMHA / 08/5705 ÅBEN SAG Sagsfremstilling Haderslev Kommune har igangsat arbejdet med udarbejdelse af et budget for Folkeoplysningsudvalget skal udarbejde forslag til Udvalget for Erhverv og Kultur om placering af budgetbeløb på følgende områder: Folkeoplysende voksenundervisning Frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde Lokaletilskud til det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde Lokaletilskud til den folkeoplysende voksenundervisning Fritidsaktiviteter uden for Folkeoplysningsloven I vedlagte bilag er opstillet regnskab for 2008, budget for 2009 samt det administrativt udarbejdede budgetforslag for Byrådet indarbejdede i budget 2009 og fremover en årlig reduktion på to af Folkeoplysningsudvalgets områder - aftenskolerne og tilskuddet til de selvejende institutioner. Økonomiske forhold Det totale budget for Folkeoplysningsudvalget i 2010 udgør kr Juridiske aspekter Regler vedrørende budget findes i Folkeoplysningsloven, jfr. lovbekendtgørelse nr. 535 af 14. juni 2004 om lov om støtte til folkeoplysende voksenundervisning, frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde og daghøjskoler samt om Folkeuniversitetet, som ændret ved lov nr. 593 af 24. juni 2005 ( 37, stk. 2). Procedure Behandles i Folkeoplysningsudvalget den 16. juni 2009 og videresendes til Udvalget for Erhverv og Kultur. Tovholder/informationsansvarlig Jørn Mejer Bilag Budgetforslag pr for Folkeoplysninsgudvalget (775683)

8 Folkeoplysningsudvalget, Side 276 Indstilling Erhvervs- og Kulturservice indstiller, at forslag til driftsbudget drøftes, og at sagen videresendes til behandling i Udvalget for Erhverv og Kultur. Beslutning i Folkeoplysningsudvalget den Drøftet. Afventer videre behandling. Supplerende sagsfremstilling til mødet den 15. september 2009: Økonomiudvalget vedtog på mødet den 3. september 2009 forslag til budget for Haderslev Kommune Samtidig besluttede man at sende forslaget til videre behandling i fagudvalgene - herunder Udvalget for Erhverv og Kultur. Udvalget for Erhverv og Kultur behandler forslag på mødet den 14. september Folkeoplysningsudvalget anmode som at fremsende høringssvar til udvalget senest den 24. september 2009 hvorfor budgetforslaget bør drøftes i dagens møde. Supplerende materiale vil blive fremsendes hurtigst muligt. Indstilling Erhverv- og Kulturservice indstiller, at budgetforslag drøftes, samt at Folkeoplysningsudvalget udarbejder høringssvar. Beslutning i Folkeoplysningsudvalget den Afbud/fraværende: Preben Holmberg, Leif Pedersen Formand og forvaltning udarbejder høringssvar ud fra meldinger på dagens møde.

9 Folkeoplysningsudvalget, Side Eventuelt DIGIEJ / 09/1227 ÅBEN SAG Beslutning i Folkeoplysningsudvalget den Afbud/fraværende: Preben Holmberg, Leif Pedersen - Referat: Jørn Mejer / Gitte E. Jensen

10 Folkeoplysningsudvalget, Side 278 Underskriftsside Allan Emiliussen Preben Holmberg Bent Steenberg Osen John Lauridsen Kai Bjørnskov Morten Jørgensen Børge Koch Kent Glumsø Karsten Boe Birgit Sørensen Leif Pedersen Connie Andersen Kurt Koch Jens Thestrup Schmidt

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 28-10-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej, Fuglsang Loungen Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: John Lauridsen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hammelev Hallen Starttidspunkt: Kl. 17:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:20 Afbud: Allan Emiliussen, John Lauridsen, Karsten Boe og Connie

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-10-2010 Mødested: Fælles kørsel fra Hansborg kl. 16:30 eller Vojens Speedwaycenter kl. 17:00 Tinglykke 9 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-06-2009 Mødested: Haderslev Idrætscenter, mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: John Lauridsen og Connie Andersen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18-08-2009 Mødested: Hammelev Spejdergruppe, Brøkelhusvej 3, Hammelev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Kurt Koch, Morten Jørgensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 28-08-2007 Mødested: Ponyklubbens rytterstue, Christiansfeldvej 39A, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 20:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Jens Thestrup

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 19-05-2009 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Leif Pedersen, Morten Jørgensen, Karsten Boe og Allan Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalg

Folkeoplysningsudvalg REFERAT Folkeoplysningsudvalg Mødedato: Tirsdag den 15-12-2009 Mødested: 218 Gram Fritidscenter Ungdomslederpris 2010 - Uddeling Starttidspunkt: Kl. 18:30 Sluttidspunkt: Kl. 20:35 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Birgit Sørensen, Børge Koch, Leif Pedersen, Connie Andersen, John Lauridsen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-11-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter Fuglsang Loungen Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: John Lauridsen, Morten Jørgensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalg

Folkeoplysningsudvalg REFERAT Folkeoplysningsudvalg Mødedato: Tirsdag den 16-03-2010 Mødested: KFUMs klubhus Kløvermarken 1 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:20 Afbud: Børge Koch, Morten Jørgensen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalg

Folkeoplysningsudvalg REFERAT Folkeoplysningsudvalg Mødedato: Tirsdag den 19-01-2010 Mødested: Ny Hansborg Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:15 Afbud: Morten Jørgensen, John Lauridsen, Connie Andersen Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-02-2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20.45 Afbud: Leif Pedersen, Karsten Boe, John

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-01-2007 Mødested: Gram Fritidscenter Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21.00 Afbud:, Morten Jørgensen og Allan Emiliussen Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 22-04-2008 Mødested: Bevtoft Hallens Cafeteria Starttidspunkt: Kl. 20:15 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Preben Holmberg, Leif Pedersen, Allan Emiliussen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 22-01-2008 Mødested: KFUM s klublokale, Kløvermarken 1, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Leif Pedersen i stedet

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21-04-2009 Mødested: Bispen mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 19.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.45 Afbud: Børge Koch, Preben Holmberg, Birgit Sørensen og

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-03-2008 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Kim Quist Fraværende: Bemærkninger: Folkeoplysningsudvalget, 25-03-2008

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 18-11-2009 Mødested: Bispen, lokale 12, 1. sal Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Børge Koch, Bent Steenberg, Birgit Sørensen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-01-2009 Mødested: Kunsthuset, Det Gamle Havnekontor, Jomfrustien 52 Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. juni 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg ved Haderslev Kamp Kunst Klub, og derefter Haderslev

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18-12-2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 20:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:25 Afbud: Børge Koch, Birgit Sørensen, John

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21-09-2010 Mødested: Hansborg kl. 16:30 eller Sommersted Boldbaner kl. 17:00 Vestermarksvej 2, 6560 Sommersted Starttidspunkt: Kl. 16:30 / Ordinært

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 21. december 2010 Mødested: Hammelev Hallen, Cafeteria Arrangementet med hædring af unge ledere, starter kl. 18.30. Starttidspunkt: Kl. 20:00 Sluttidspunkt:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 25-09-2007 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: kl. 20:00 Afbud: Preben Holmberg, John Lauridsen, Morten Jørgensen, Jens Thestrup

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-11-2010 Mødested: Mødelokale Østergade 48, mødelokale 3-2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:50 Afbud: Birgit Sørensen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18. januar 2011 Mødested: Hansborg 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Marianne Ørsted Bonde Fraværende: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl.

Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:50 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Astrid Refshauge,

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 18-05-2010 Mødested: Mødelokale 3-2 Østergade 48, 3. sal 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Leif Pedersen Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 24. april 2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20.30 Bemærkninger: Folkeoplysningsudvalget,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 17. maj 2011 Mødested: Hansborg, mødelokale 3-2 Mødet starter kl. 16.30. Der startes med besøg i Øsby hallen, og derefter Næshallen og Søsportscentret.

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 23-03-2009 Mødested: Haderslev Handelsskole, mødelokale 61 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Uwe Jessen, Holger Mikkelsen,

Læs mere

Referat af møde i. Folkeoplysningsudvalget. torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på. Pandrup Rådhus, mødelokale 1

Referat af møde i. Folkeoplysningsudvalget. torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på. Pandrup Rådhus, mødelokale 1 Ad hoc - Folkeoplysningsudvalg J.NR.: Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget torsdag, den 15. februar 2007, kl. 17.30 på Pandrup Rådhus, mødelokale 1 Ad hoc - Folkeoplysningsudvalg 6 J.NR.: 18.14.00

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 23-11-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget for Erhverv og Kultur,

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-05-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 28-05-2009

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 17-08-2010 Mødested: Mødelokale 3-2 Østergade 48, 3.sal 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:05 Afbud: Astrid Refshauge,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 28-04-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:05 Afbud: Jens Chr. Gjesing, Uwe Jessen, Bent K. Andersen Fraværende:

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 13. maj 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-18:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller Jørgensen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 1. marts 2011 Mødested: KFUM s Klubhus Kløvermarken 1 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:45 Afbud: Karl Gunnar Riis Gregersen,

Læs mere

Lukket punkt - Projekt

Lukket punkt - Projekt Byrådet, 29-05-2012 Side 1 Lukket punkt - Projekt DIJMHA / 12/4570 Lukket sag Sagsfremstilling Kultur og Fritid og Rambøll afholdt den 6. februar 2012 licitation på byggeriet af SkateCity. 3 virksomheder

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 15-06-2010 Mødested: Mødelokale 3-2 Østergade 48, 3.sal 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:10 Afbud: Maria Damgaard og

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 27-10-2008 Mødested: Søsportscentret, Damstien 28, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere:

Referat. Folkeoplysningsudvalget. Mødedato: Søndag den Starttidspunkt for møde: 13:30. Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Folkeoplysningsudvalget Referat Mødedato: Søndag den 25-09-2011 Starttidspunkt for møde: 13:30 Mødelokale: Mødelokale 1 Deltagere: Bemærkninger: Fraværende: Afbud: Ebbe Christensen, Egon Knudsen, Karin

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 13-12-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Mødested: Mødelokale C Afbud til Marianne Olesen, maro@ringsted.dk eller på 5762

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 02-11-2009 Mødested: Mødelokale 3-Æ-18 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TIRSDAG DEN 20. OKTOBER 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 20. oktober 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 28-09-2009 Mødested: Vojens Hallerne Starttidspunkt: Kl. 21:24 Sluttidspunkt: Kl. 22:04 Afbud: Uwe Jessen Fraværende: Bemærkninger: Mødet blev

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 24. januar 2019 Mødested: Det Bruunske Pakhus Mødetidspunkt: Kl. 16:30-17:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 09-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl.

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-06-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Gunnar Nielsen Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-11-2007 Mødested: Mødelokale Øst Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 20-11-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 17-03-2009 Mødested: Haderslev Idrætscenter, mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.45 Afbud: Morten Jørgensen og Jens Thestrup

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT REFERAT

EKSTRAORDINÆRT REFERAT EKSTRAORDINÆRT REFERAT Hoved MED Mødedato: Onsdag den 26. oktober 2016 Mødested: Byrådssal Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 13:50 Afbud: Charlotte Veilskov, Kirsten Mousten, Lise B. Pedersen,

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende:

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende: Mødedato: 20. juni 2016 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 204, 2. sal Starttidspunkt for møde: 19:00 Fraværende: Stig Andersen, Flemming Gjelstrup, Jens Peter Jensen, Jens Rasch, Per Svendsen ved afbud.

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 25-10-2010 Mødested: Fjelstrup Brandstation Skolebakken 4 Fjelstrup 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Lars Damkjær

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT REFERAT

EKSTRAORDINÆRT REFERAT EKSTRAORDINÆRT REFERAT Service MED for de fælles stabe Mødedato: Onsdag den 26. oktober 2016 Mødested: 217 Starttidspunkt: Kl. 14:15 Sluttidspunkt: Kl. 14:45 Afbud: Anne-Mette Michelsen, Carina Bock Møller

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 25-02-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Preben Holmberg Fraværende: Bemærkninger: Udvalget for Erhverv

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 26-02-2015 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 29-09-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksen- og Sundhedsservice, Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 18-11-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. februar 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. februar 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 16. februar 2017 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 16. februar 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1

Tillægsdagsorden. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Mandag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Tillægsdagsorden Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Mandag den 08-05-2017 Mødedato: Tirsdag den 09-05-2017 Mødetidspunkt: 16:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 19. november 2013 Mødelokale 217, Haderslev Rådhus Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:15.

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 19. november 2013 Mødelokale 217, Haderslev Rådhus Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:15. REFERAT Distrikts MED - Syd Mødedato: Tirsdag den 19. november 2013 Mødested: Mødelokale 217, Haderslev Rådhus Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:15 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 04-05-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Morten Finnemann

Læs mere

Byrådet 1. behandling

Byrådet 1. behandling REFERAT Byrådet 1. behandling Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: Byrådssal Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50 Afbud: Uwe Jessen, Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Byrådet,

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Onsdag den 02-07-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Finn Lykkeskov Fraværende: Bemærkninger: Holger Mikkelsen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 01-10-2007 Mødested: Kløvervænget 26, mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Rita Juhl Fraværende: Tonny Thomsen deltog

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Mandag den 21-01-2013 Kl. 17:00 udvalgsværelse 5 Deltagere: Jan Find Petersen, Erling Johansen, Jan Bunkenborg, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Preben Juhl Rasmussen,

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Tønder Kommune Folkeoplysningsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00.

Tønder Kommune Folkeoplysningsudvalget. Dagsorden. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Mødedato: 20. juni 2016 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 204, 2. sal Starttidspunkt for møde: 19:00 Fraværende: 20. juni 2016 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side Åbne dagsordenspunkter 1 Projekt Foreningsudvikling

Læs mere

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2009 3 002. Mødekalender

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-06-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Peter Chr. Jacobsen Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget,

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 12-03-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:25 Afbud: Bemærkninger: Der er afbud til mødet den 26. marts 2007 fra

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 27. januar 2015 Tid 15:00 Sted ML 0.28 NB. Fraværende Børge Jensen Stedfortræder Medlemmer Steen Jensen (Frederikshavn Ungdoms Fællesråd) -

Læs mere

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Folkeoplysningsudvalgets møde den 13.05.2009 kl. 16:30 Mødelokale 1 Tilgår pressen side 2 Gitte Overgaard, Ole Olesen Indholdsfortegnelse: 169. Meddelelser og orientering... 3

Læs mere

Referat Fritidsrådet. Dato: 27. november Starttidspunkt: 17:00. Nymarksvej 3, Grindsted

Referat Fritidsrådet. Dato: 27. november Starttidspunkt: 17:00. Nymarksvej 3, Grindsted Referat Fritidsrådet Dato: 27. november 2017 Starttidspunkt: 17:00 Sted: Nymarksvej 3, Grindsted Medlemmer: : Jørgen Clement, Inge Ib Pedersen, Lars Hansen, Jan Skovgaard, Hanne Lorenz, Karsten Westergaard,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 27. maj 2014 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Anna Grethe Smith deltog fra pkt.

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 08. oktober 2015 Side: 29 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Åben dagsorden Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011 REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011 Mødested: Fremtidsværkstedet Nørregade 27 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Jesper Hans Matthiessen,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 18 ONSDAG DEN 17. JUNI 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 17. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Pia Longet,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Referat Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dato 26. november 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, etage 3a, lokale 5 NB. Fraværende Ordinært møde Søren Visti Jensen Stedfortræder Medlemmer Anders

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 20-05-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Allan Emiliussen, Hanne Hauge og Kim Nørbygaard Fraværende:

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30. Hækkerupsvej 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 16-09-2008 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Hækkerupsvej Hækkerupsvej 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES) - Formand Palle

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Fredag den 22-08-2008 Mødested: Karl Erik Olesens kontor Starttidspunkt: Kl. 08:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:15 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere