Brugerundersøgelse i Mariagerfjord Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugerundersøgelse i Mariagerfjord Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017"

Transkript

1 Brugerundersøgelse i Mariagerfjord Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Introduktion Denne brugerundersøgelse omtaler Mariagerfjord Kommunes del af en undersøgelse, hvor tandplejen i fem kommuner i efteråret 2017 har undersøgt brugernes oplevelse af brugerinddragelse og sundhedsfremme. Brønderslev, Hjørring, Rebild, Vesthimmerlands og Mariagerfjord Kommune har samarbejdet om denne undersøgelse, som er besvaret af mere end brugere. Overtandlæge Kirsten Andersen har været initiativtager til undersøgelsen sammen med overtandlægerne fra de fire øvrige kommuner. Undersøgelsen er foretaget ved hjælp af et spørgeskema, dette kan ses i bilag 1. I Mariagerfjord Kommune er indkommet besvarelser fra 627 brugere, som præsenteres i denne mini-rapport. De samlede resultater, sammenholdt med Mariagerfjord Kommunes resultater, er mere udtømmende præsenteret og diskuteret i en stor rapport, hvor også den teoretiske baggrund for undersøgelsen indgår. Rapporten kan findes på tandplejens hjemmeside. Begge rapporter er skrevet af Cand. Psych. Lise Hove. Formål med undersøgelsen Undersøgelsens hovedformål er kvalitetsudvikling i tandplejen på områderne sundhedsfremme og brugerinddragelse. Fokus for undersøgelsen Denne undersøgelse forsøger at afdække, hvordan brugerne i børn og unge tandplejen oplever sig mødt, når det gælder sundhedsfremmende vejledning og samtale. Det undersøges, om brugerne føler sig mødt ligeværdigt og respektfuldt, om de føler sig inddraget og hørt, om de får god information om sundhed og instruktion i renhold, og endelig om de får motivation til at passe på tænderne, når de er på besøg i tandplejen.

2 Brugere vil i denne rapport blive anvendt som betegnelse for såvel de 0 til 18-årige, som undersøges og behandles på klinikkerne, som for de voksne, der tager vare på mindre børns tandsundhed og som også har udfyldt spørgeskemaer til undersøgelsen. Resultater Der spørges om alder på den bruger, der er på besøg. En række af brugerne er under 10 år, her er det den voksne, der ledsager barnet, som svarer på spørgsmålene ud fra sin oplevelse. 356 = 56,7 % voksne ledsagere til 0 til 9-årige børn har besvaret skemaet, mens 271 = 43,3 % 10 til 18-årige har besvaret det. Stikprøven udgør 10,2 % af de daglige brugere. Der spørges også til, om barnet/den unge har prøvet at få boret i tænderne eller at få trukket en tand ud. 128 børn har prøvet begge dele, 309 børn har ikke prøvet nogen af delene. Efter disse klassificerende oplysninger stilles der syv lukkede spørgsmål (1-7) i skemaet, samt et sidste spørgsmål (8), som er mere åbent. I de syv lukkede spørgsmål har brugerne sat kryds ved en smiley, som angiver, hvor meget de kan svare bekræftende på spørgsmålet, eller de har svaret Ved ikke eller Det var ikke en del af besøget i dag. Når en bruger svarer det sidstnævnte, trækkes dennes svar ud af undersøgelsen, derfor ses der i opgørelsen af resultaterne forskellige antal besvarelser, kaldet N som i Number. I spørgsmål 8 svarer brugerne med korte eller lange udsagn, alle udsagnene kan ses i bilag 2. Spørgsmål 1 Hvordan oplevede du samlet set besøget i dag? Spørger til den samlede oplevelse af dagens besøg. Spørgsmålet skal netop indlede hele delen med oplevelsen, idet vi gerne vil have en umiddelbar bedømmelse af dagens besøg, inden personen bliver ledt ind i for mange overvejelser om alle de andre parametre, der spørges til. Svaret skal netop ikke fungere som summen af de andre svar, men skal have sin egen værdi. Spørgsmål 1 Mariagerfjord Kommune - omfatter hele N = 627 Hvordan oplevede du samlet set besøget i dag? vægtet værdi* 515/ 82,1 % 104/16,6 % 6/ 1 % 0/ 0 % 2/ 0,3 % 619 Vægtet værdi: 0,83 6 Vægtet værdi: 1 2 Procent af N 98,7 % 1 % 0,3 % *) Vægtet værdi er et tal, der angiver, hvordan tallene er fordelt mellem de to svarmuligheder, hvor to tal er slået sammen. Jo tættere den vægtede værdi er på 1, jo mere bekræftende er der svaret. Dette gælder i også alle de følgende tabeller. Vi ser her undersøgelsens højeste score med en lidt lav vægtning ved de to mest bekræftende smileys. 98,7 % er en særdeles høj værdi i et spørgsmål, der måler, om brugernes oplevelse af besøget har været god. Et flot resultat, der vidner om, at personalet har gode kompetencer i arbejdet med brugerne.

3 Spørgsmål 2 Var vi gode til at give dig (og dit barn) medbestemmelse? Spørger om medbestemmelse ved besøget oplevet af både patient og evt. voksen ledsager. Vi er optaget af den oplevede medbestemmelse, fordi det er en hovedhjørnesten i brugerinddragelse og sundhedsfremme at få brugeren gjort aktivt deltagende i indsatsen omkring egen sundhed. Spørgsmål 2 Mariagerfjord Kommune - filtreret N = 583 Var vi gode til at give dig (og dit barn) medbestemmelse? Det var ikke en del af besøget i dag 484/ 77,2 % 79/12,6 % 4/ 0,6 % 0/ 0 % 16/ 2,6 % 44/ 7 % vægtet værdi Vægtet værdi: 0,85 Vægtet værdi: 1 Procent af filtreret N 96,6 % 0,7 % 2,7 % N = 583 Også her ses en meget høj score på 96, 6 % på et meget vigtigt parameter. Brugerne føler sig altså godt inddraget ved deres besøg i tandplejen, hvilket er helt centralt, når vi taler om sundhedsfremme. Spørgsmål 3 Var vi gode til at fortælle om sundhed, så du forstod det? Spørger om oplevelsen af behandlerens sundhedsfremmende vejledning. Her har vi et ønske om at kunne indkredse, hvor vidt brugernes forstår de sundhedsbudskaber, personalet præsenterer. Spørgsmål 3 Mariagerfjord Kommune - filtreret N = 518 Var vi gode til at fortælle om sundhed, så du forstod det? Det var ikke en del af besøget i dag 436/ 69,5 % 73/11,6 % 3/ 0,5 % 0/ 0 % 6/ 1 % 109/ 17,4 % vægtet værdi Vægtet værdi: 0,85 Vægtet værdi: 1 Procent af filtreret N 96,3 % 0,6 % 1,2 % N = 518 Igen et særdeles positivt resultat, idet 96,3 % af brugerne oplevede, at personalets sundhedsfremmende vejledning var forståelig og brugbar. Spørgsmål 4 Hvis der var noget, du kunne gøre bedre, sagde vi det så til dig på en god måde? Spørger til, hvordan det blev oplevet, hvis personalet har påpeget, at noget ved tændernes tilstand - fx renheden - kunne være bedre. Her har vi et ønske om at indkredse noget om den oplevede respekt og accept, som er central i et sundhedsfremmende arbejde.

4 Spørgsmål 4 Mariagerfjord Kommune - Filtreret N= 525 Hvis der var noget, du kunne gøre bedre, sagde vi det så til dig på en god måde? Det var ikke en del af besøget i dag 477/ 76,1 % 37/5,9 % 1/ 0,2 % 1/ 0,2 % 9/ 1,4 % 102/ 16,3 % vægtet værdi Vægtet værdi: 0,92 Vægtet værdi: 0,5 Procent af filtreret N 97,9 % 0,4 % 1,7 % N = ,9 % af brugerne har angivet, at personalet er gode til at fortælle, at der er problemer med fx mundhygiejnen. Det er vigtigt for den tillidsfulde relation, som bør være mellem bruger og behandler, at brugeren ikke føler sig udstillet, nedgjort eller lignende. Derfor er det en vigtig score. Spørgsmål 5 Oplevede du, at vi fik snakket om netop det, du havde brug for? Spørger til, om der ved dagens besøg blev talt om netop det, svarpersonen havde brug for. Her ønsker vi at indkredse det patientcentrerede og brugerinddragende perspektiv samt om det opleves som meningsfuldt for brugerne at have en sundhedsfremmende samtale eller vejledning med personalet. Spørgsmål 5 Mariagerfjord Kommune - filtreret N = 583 Oplevede du, at vi fik snakket om netop det, du havde brug for? Det var ikke en del af besøget i dag 498/ 79,4 % 60/9,6 % 5/ 0,8 % 1/ 0,2 % 19/ 3,6 % 44/ 7 % vægtet værdi Vægtet værdi: 0,89 Vægtet værdi: 0,83 Procent af filtreret N 95,7 % 1 % 3,3 % N = 583 I et brugerinddragende arbejde i tandplejen er det vigtigt, at den sundhedsfremmende samtale og vejledning tager udgangspunkt i brugerens behov. Hermed opnås større sandsynlighed for, at brugeren tager informationer og anbefalinger til sig og forhåbentlig får en forbedret tandsundhed ud af det. Tandplejens resultat på 95,7 % viser, at personalet er særdeles gode til at få brugerens perspektiv inddraget her. Spørgsmål 6 Var vi gode til at gøre dig bedre til at holde tænderne rene? Spørger om svarpersonen oplevede, at behandleren var god til at lære ham/hende at holde

5 tænderne bedre rene. Her er vi optaget af en af tandplejens kernekompetencer i forebyggelsen, at lære brugerne renhold, vidensmæssigt og færdighedsmæssigt. Spørgsmål 6 Mariagerfjord Kommune - filtreret N = 499 Var vi gode til at gøre dig bedre til at holde tænderne rene? Det var ikke en del af besøget i dag 406/ 64,8 % 73/11,6 % 7/ 1,1 % 1/ 0,2 % 12/ 1,9 % 128/ 20 % vægtet værdi Vægtet værdi: 0,85 Vægtet værdi: 0,88 Procent af filtreret N 96 % 1,6 % 2,4 % N = % af brugerne har oplevet, at personalet er gode til at lære dem om renhold af tænderne, et flot resultat, selv med den vægtning, som fremgår. Spørgsmål 7 Oplevede du, at vi gav dig lyst til at gøre endnu mere for tænderne og for din (/barnets) sundhed? Spørger til, om svarpersonen har fået motivationen for at passe på tænderne styrket ved besøget. Vi ønsker at indkredse, hvorvidt behandlerens tilgang til patienten og/eller den voksne har fået en iboende motivation til at vokse. Spørgsmål 7 Mariagerfjord Kommune - filtreret N = 556 Oplevede du, at vi gav dig lyst til at gøre endnu mere for tænderne og for din (/barnets) sundhed? Det var ikke en del af besøget i dag 436/ 69,5 % 90/14,4 % 7/1,1 % 1/ 0,2 % 22/ 3,5 % 71/ 11,3 % vægtet værdi Vægtet værdi: 0,82 Vægtet værdi: 0,88 Procent af filtreret N 94,6 % 1,4 % 4 % N = 556 Med 94,6 % tilkendegiver brugerne, at tandplejen også gør et godt stykke arbejde når det gælder om at få brugernes motivation til at forøges. Her ligger kommunen rigtig pænt i forhold til de andre fire kommuner, som deltog i den store undersøgelse. Spørgsmål 8 - Er der noget, der kan gøre det hele bedre, når du er på besøg, eller har du andre kommentarer som ris og ros, du gerne vil give os?

6 Her er det meningen, at brugerne kan komme med dels kritik, dels alle tænkelige anvisninger og ideer, som kan udvikle tandplejen positivt. Vi har fundet det vigtigt at give plads til helt frie kommentarer såvel positive som negative, da et spørgeskema så kort som dette umuligt kan indfange alt det, der kan hentes fra de brugere, som deler deres tanker med os. Vi har derfor et håb om, at der ligger et udviklingspotentiale i svarene her. Svarene, som kan ses i deres fulde længde i bilag 2, er centreret om, at brugerne er meget glade for personalets evne til at give børn en god oplevelse med gode, børnevenlige forklaringer. Ligeledes nævnes det mange gange, at personalet er så imødekommende og smilende. Et par af de positive kommentarer lyder sådan: Det var virkelig sjovt at være ved tandlæge i dag. Som voksne syntes vi det er et rart sted at komme nede på jorden og der er god tid til at få svar på eventuelle spørgsmål. Jeg glæder mig inden jeg skal til tandlæge. Kobling mellem brugere, der både har fået boret i tænder samt trukket en tand ud og oplevelsen af dagens besøg. I tabellen herunder er tre grupper af børn og unge sammenlignet vedr. deres oplevelse i spørgsmål 1 koblet med, om de har prøvet at få boret i tænderne og at få en tand trukket ud. Svaret med en af de to glade smileys på spørgsmål 1 Børn og unge fra Mariagerfjord Kommune, der både har prøvet at få boret og trukket Børn og unge fra Mariagerfjord Kommune, som ikke har prøvet nogen af de to behandlinger Alle børn fra den store undersøgelse 126 ud af 128 (N) 309 ud af 312 (N) ud af (N) Procent 98,4 % 99 % 98,6 % Der ses kun marginale forskelle mellem børn og unge fra Mariagerfjord Kommune, der har prøvet begge former for behandling og børn og unge, der ikke har prøvet nogen af delene samt alle de børn og unge, som har deltaget i den store undersøgelse. Det er nærliggende at tolke, at deres positive oplevelser skyldes: At personalets fokus på dialog og den gode relation er så støttende, at disse børn og unge går ud i livet med lige så god forståelse samt håndtering af deres tandsundhed, som de børn og unge, der ikke har fået foretaget de samme indgreb og at de derfor også magter behandlingerne. Konklusion Tandplejen i Mariagerfjord Kommune har særdeles gode resultater på området sundhedsfremme og brugerinddragelse. De udviklingspunkter, som den store undersøgelse udpegede, bl.a. ved at se på forskelle mellem aldersgrupperne, findes uddybet i den store rapport.

7 Bilag 1: spørgeskema forside

8 Bilag 1: spørgeskema bagside

9 Bilag 2 Udsagn fra spørgsmål 8, Mariagerfjord Kommune Spørgsmål 8: Er der noget, der kan gøre det hele bedre, når du er på besøg, eller har du andre kommentarer som ris og ros, du gerne vil give os: De tre spalter er: skemanummer - alder på barnet/den unge - udsagn Nej, det var fint Meget gode, rolig Nej, det hele var fint Nej Besøget var upåklageligt Ingen kommentar i er bare super!!! Tak De er meget søde og gode. De er meget imødekommende og venlige Smart tjek ind system Nej Børnemindede og engagerede medarbejdere I er altid flinke og rare. I har givet mig et flot smil Sødt, venligt og smilende personale Ros. I var rigtig gode til at fortælle min søn hvad der skete og hvad i gjorde, det noget jeg som mor er rigtig glad for, da det nogen min søn har brug for. I er rigtig behagelige og lyttende hernede. Kun ros. Glæder os til næste besøg Det er gode dag Venlig og sødt personale Søde og rosende personale Det ville være en kæmpe hjælp hvis tandlægen kunne kigge på det med det samme i stedet for at blive sendt hjem med en ny tid, især når der ikke er tandlæge i Mariager Nej I er gode I er et helt fantastisk team Tak for i dag Jeg syntes i gør det rigtig godt Det var virkeligt sjovt at være ved tandlæge i dag. Som voksne syntes vi det er et rart sted at komme - nede på jorden og der er god tid til at få svar på eventuelle spørgsmål Nej. Det var super God arbejde Super oplevelse Nej Vi er rigtig glade for at komme her. Vi føler os taget godt og smilende imod og der er tid til at forklare på en ordentlig og børnevenlig måde I er fantastiske. I gør et godt arbejde. Bliv endelig ved med det gode arbejde Forståelse for barnets manglende sprog samt manglende evne til at forstå I er søde Syntes i er fantastiske til børn og kommer ned helt på deres niveau. Fortsæt det gode arbejde. Tak for god oplevelse Det var dejligt i talte til barnet så hun forstod det. Eks: Vaske tænderne- ligesom hænderne -

10 neglelak- tørre dem som hænderne. God til at rose Tak for et positivt besøg og oplevelse både for barnet på 2,5 år og mor Det var meget godt at få kigget på mine tænder så alt ok En sekretær i skranken der hilser når man kommer Det hele var fremragende Det er en god tandlæge Tandklinik tilbage i Mariager Syntes det var et rigtig godt besøg i dag med søde tandlæger og god kemi mellem hende og min søn. Mange tak Det er så dejligt at opleve der er tid og ro omkring mit barn, som har brug for genkendlighed. Vi føler os i rigtig gode hænder Syntes at I var gode til at fortælle hvad der sker osv Nej Tak for besøget I er gode til at gøre det til en god oplevelse for børnene Syntes I er rigtig gode til at kommunikere med både barn og voksne og det er meget rart at komme her ved Jer PT syntes i er rigtig søde. Lydbånd er godt. Lattergassen siger hun at hun ikke kunne mærke. Udskift af plakater i loftet, ny oplevelse Jeg glæder mig inden jeg skal til tandlæge Nej. I gør det rigtig godt Forklarede fint hvilke ting hun brugte og hvorfor PT syntes tandlægerne i Hadsund er søde Super Vi havde en fantastisk oplevelse. De var simpelthen så søde og rigtig gode til at forklare. Der var tid til "alvor" og leg. Mit barn var glsd og stolt Perfekt besøg Syntes det var et positivt besøg, de tog hensyn til følsomme tænder og brugte vat i stedet for luft. Go ide Dygtige tandlæger Nej Rigtig god oplevelse for mine børn, som tydeligt viste, at de blev stolte af at være i stolen. God oplevelse for børn og forældre Husk at ajourføre aftaler via brev/mail og jeres kalender Bliv ved med at være så venlige I gør et godt arbejde og ha den samme hver gang Nej I er gode Nej Tak fordi i giver tider, der tager hensyn til at pt er på efterskole Det var et godt besøg hos Jer. I var mega søde I er rigtig gode til at forklare, så det er let for vores barn at forstå hvad der skal ske og i har den tålmødighed der skal til for at hun føler sig tryg og sikker på proceduren. Og det har været ved hvert besøg at de er lidt hårde når de tager fat i min mund Tak for god service Tak for super service

11 Dem der arbejder her er rigtig søde Det var et fint besøg Super børnevenligt Tak Tandlægerne er venlige og smilende. Syntes at der skal stå noget om hvis man skal have ekstra bedøvelse i papirerne. At der måske stod noget om, hvis man har tandlægeskræk i ens papir God rolig oplevelse God rolig oplevelse I er altid så søde og hjelpsomme - det er en fornøjelse at komme i klinikken. Havde været mere glad, hvis ikke min datter skulle til specialtandlæge - det ville hun hellere have været fri for, men det er selvfølgeligt dejligt at få hjælå Det er rigtig dejligt at komme i klinikke - alle er så søde og hjælpsomme Dejligt med forståelse for at det skal være en dejlig oplevelse for barnet Anna og assistent er rigtig søde og gode til børn I er gode til at fortælle/forklare I er så gode til, at det ikke gør ondt eller smager grimt. I er super tandlæger Næ. Jeg vil have pænere fortænder Meget i barnets øjenhøjde - Tak for tryghed og god gennemgang til min datter Jeg syntes i er gode til at fortælle/forklare ting I har været gode til at møde mit barn der hvor hun var altid glade personaler Det er ærgerligt, at der ikke længere er mulighed for at gå til tandlæge i Mariager *Vi er kede af, at tandlægen i Mariager er blevet lukket Jeg er rigtig glad for min tandlæge og hans assistent og det øvrige personale. De er rigtig gode til mig, da jeg har meget tandlægeskræk barn siger: der er bare nogen ting man må finde sig i. Fik i nr 1 ikke helt smilende smiley på grund af det Bliv ved med at møde patienterne så åbne som i gør nu. Min dreng på 3 år har fået en god oplevelse af at være til tandlæge TAK. Jeg som mor kunne slappe af og lære af jeres ekspertise. Godt arbejde Nicklas fik lavet et lille hul for 1. gang. Fantastisk oplevelse. Min dreng var helt tryg i jeres hænder. Tandlægen var fantastisk til at guide og fortælle hele vejen, så en 4 årig forstod det Husk at bruge handsker og ikke søt hænderne ind i munden på patienten lige efter du har rørt ve computeren men ellers var det sjovt Klinikassistenten er meget sød Klinikassistenten er meget sød Det var hyggeligr at være derinde og de var hyggelige at snakke med Det var fint Datteren siger at I er søde ved hende og derfor kan hun godt lide at komme til tandlæge og I skal blive ved med at gøre som I gør. Hele skemaet er udfyldt med hendes vurdering Super behageligt besøg. Fortsæt det gode arbejde I var gode De var meget søde Nej Fantastisk tålmodighed Tak Dejligt at der altid er tid til, at tage det i barnets tempo Det var godt I var søde

12 Måske forklar det lidt bedre på børnesprog Nej Syntes godt I kunne fortælle mere om hvad i gør og hvorfor. Kommer bare ind og sætter sig i stolen og går i gang. Anede ikke hvad i lavede og hvorfor En positiv oplevelse og kort og effektiv kontrol af en 5 årig Hvis man har svært ved at begynde at bruge tandtråd at i så udleverer lidt så man kan komme i gang Super Søde Roligt personale. God til at informere barnet hvad der sker Ikke ligge noget på læben, så det maser ned mod tænderne Det har været en god oplevelse. Går hjem med et glad barn I er gode til alt med tænder I var gode til at fortælle hvad der skulle ske og berolige hende Stor ros til tandlægen for at lade Emma prøve instrumenterne, så hun var tryg ved det hele I var rigtig gode og rolige til at arbejde med børn - skabe en afslappet stemning. Der er mere afslappet i Hadsund end i Hobro Man skal nok ikke snakke alt for meget, så kan man komme til at trække tiden ud, når der f. eks. skal trækkes tænder ud. Men meningen/tanken er god - men det bliver lidt for hårdt i længden Vi er så glade for at besøge jer - selv om der er længere kørsel Alt godt Super sted Nej Ikke rigtigt

Brugerundersøgelse i Hjørring Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017

Brugerundersøgelse i Hjørring Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Brugerundersøgelse i Hjørring Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Introduktion Denne brugerundersøgelse omtaler Hjørring Kommunes del af en undersøgelse, hvor tandplejen i fem kommuner i efteråret

Læs mere

Brugerundersøgelse i Rebild Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017

Brugerundersøgelse i Rebild Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Brugerundersøgelse i Rebild Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Introduktion Denne brugerundersøgelse omtaler Rebild Kommunes del af en undersøgelse, hvor tandplejen i fem kommuner i efteråret

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN. Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad

BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN. Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN 4 Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad Som led i den løbende kvalitetsudvikling af tandplejen gennemførte vi i Lemvig kommunale tandpleje i foråret 4 en spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Tallene til højre i tabellerne angiver antal besvarelser fordelt på de respektive svarmuligheder.

Tallene til højre i tabellerne angiver antal besvarelser fordelt på de respektive svarmuligheder. Bilag 2 - Resultat af patienttilfredshedsundersøgelse Undersøgelsen er gennemført på Tandreguleringscenter Fyns syv klinikker i Odense i perioden d. 14-28. august 2017. Patienterne har efter endt behandling

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 74 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 57% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken Brugertilfredshed Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken 2012 1 Om undersøgelsen Spørgeskemaet blev udleveret i perioden 8. maj 2012 til 31. august 2012 i forbindelse med behandling på tandreguleringsklinikken.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM 1 1 tilfredshed m ed den komm unale tandpleje 1 % andel 4 ja nej I 1 gennemførte tandplejen en spørgeskemaundersøgelse blandt brugerne af Den Kommunale

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 42 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 32% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Hvordan har du det i børnehaven?

Hvordan har du det i børnehaven? Samtale om børnemiljø Dansk Center for Undervisningsmiljø. Danish Centre of Educational Environment www.dcum.dk. dcum@dcum.dk. tlf. +45 722 654 00. fax +45 722 654 01 Postboks 2077. Blommevej 40. DK -

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 86% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Bekræfte fødselsdag 16. Hvis

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem

Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Denne rapport indeholder alle evalueringer fra kiropraktorklinikker i 2018 og frem til nu, som er indkommet via det elektroniske spørgeskema,

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering Ærø Friskole Januar Den spørgeskemaundersøgelse, som danner grundlag for vurderingen, har været frivillig for eleverne og er foretaget på en helt almindelig travl skoledag.

Læs mere

Evaluering af børnesamtalen

Evaluering af børnesamtalen Evaluering af børnesamtalen 15. august - 14. oktober 2011 Statsforvaltningernes evaluering af børnesamtalen 1. Indledning I resultatkontrakt 2011 er der fastsat et krav om, at statsforvaltningerne i 2011

Læs mere

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau Patienttilfredshedsundersøgelse på Hejmdal Privathospital 2017 Nærværende patientundersøgelse er fra året 2017, hvor patienter og pårørende er blevet tilbudt at deltage via vores hjemmeside samt med spørgeskemaer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 83 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er helt

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

"Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning".

Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning. Selvevaluering 2012 Sammenfatning og konklusion. Bestyrelsen for Skanderup Efterskole og skolens ledelse har i år besluttet at spørge forældregruppen om deres tilfredshed med skoleåret. Vi finder det meget

Læs mere

Hvordan har du det i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø

Hvordan har du det i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø i fritidshjemmet Samtale om børnemiljø Dansk Center for Undervisningsmiljø. Danish Centre of Educational Environment www.dcum.dk. dcum@dcum.dk. tlf. +45 722 654 00. fax +45 722 654 01 Postboks 2077. Blommevej

Læs mere

Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup. Spørgeskema. Crossklubmiljø

Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup. Spørgeskema. Crossklubmiljø Rød skrift er besvarelser fra Systofte Blå skrift er besvarelser fra Lågerup Spørgeskema Crossklubmiljø Før du går i gang med at udfylde skemaet, skal du læse følgende igennem: Tag dig tid til at læse

Læs mere

Rapport over. Brugerundersøgelse. i Brønderslev, Hjørring, Mariagerfjord, Rebild og Vesthimmerlands kommunes børn og unge tandpleje.

Rapport over. Brugerundersøgelse. i Brønderslev, Hjørring, Mariagerfjord, Rebild og Vesthimmerlands kommunes børn og unge tandpleje. Rapport over Brugerundersøgelse i Brønderslev, Hjørring, Mariagerfjord, Rebild og Vesthimmerlands kommunes børn og unge tandpleje november 2017 Rapporten er skrevet af Cand. Psych. Lise Hove Sprog, Kommunikation

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Fertilitetsklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 45% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 88 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 67% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Pilen/Kvisten

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Pilen/Kvisten De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Tandplejens Brugerundersøgelse

Tandplejens Brugerundersøgelse Tandplejens Brugerundersøgelse Rapport over brugernes tilfredshed med Tandplejens service i 2010 Byrådsservice Odder Kommune 2010 Dokumentnr.: 727-2010-72813 side 1 Indholdsfortegnelse 1. Formålet med

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt.

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. På Nøvlingskov vil vi gerne skabe trivsel og gode rammer for undervisning, fællesskab og efterskoleliv. Derfor har vi

Læs mere

Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem

Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Denne rapport indeholder alle evalueringer fra fodterapeutklinikker i 2018 og frem til nu, som er indkommet via det elektroniske spørgeskema,

Læs mere

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Konklusion... 3 Tilfredshed med den indledende kontakt... 4 Tilfredshed med pjecen...

Læs mere

Patienter og henvisende tandlæger siger:

Patienter og henvisende tandlæger siger: Patienter og henvisende tandlæger siger: April 2016 Specialtandlæge Pernille Egdø og hendes usædvanligt venlige og veloplagte personale er en ren fornøjelse at visitere - også selv om man byder på fri

Læs mere

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen.

Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Svarskema Undervisningsmiljøundersøgelsen Guldborgsund Ungdomsskole Tallene i skemaet er i % og er resultatet af besvarelser fra 34 hold i almenundervisningen. Enkelte punkter er ikke besvaret og enkelte

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Henrik P. Møller Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Henrik P. Møller Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Henrik P. Møller Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Kan ikke huske det og har ikke været til

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Meta Mariehjemmet Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben

Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Meta Mariehjemmet Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Meta Mariehjemmet Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben 2 Indhold Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn... 3 Tilsynets

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Uddyb gerne dit samlede indtryk af besøget har været kunde i mange år og fået rette hjælp Altid positivt mødt. venligt personale et dejlig steg

Læs mere

SPØRGESKEMA TIL ELEVER OM RESILIENS

SPØRGESKEMA TIL ELEVER OM RESILIENS SPØRGESKEMA TIL ELEVER OM RESILIENS BAGGRUND Skolen skal være et rart sted at være. Og klassen skal være et fællesskab, hvor alle elever kan lære noget og udvikle sig og hvor alle kan bidrage til at finde

Læs mere

Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Børn

Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Børn Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Børn Kulturforvaltningen Sommeren 2007 Indholdsfortegnelse Sammenfatning...3 Metode...4 Besvarelse fra de børn/unge der har benyttet Teaterskolen for Børn s fritidstilbud.5

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Lilleskov De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2018

BRUGERUNDERSØGELSE 2018 BRUGERUNDERSØGELSE 2018 VIA NOVA Handicap, Social og Psykiatri Struer Kommune Udarbejdet af Casper Linding Lauridsen Indholdsfortegnelse Indledning Resumé Spørgeskema ( 103) Svarfordeling ( 103) Indekstal

Læs mere

Mødestedet for patienter og pårørende på Hvidovre Hospital

Mødestedet for patienter og pårørende på Hvidovre Hospital Mødestedet for patienter og pårørende på Hvidovre Hospital Hensigten med Mødestedet er at give nogle rammer for at patienter kan mødes og snakke om tingene i mere rolige omgivelser end i en travl afdeling.

Læs mere

Patientfeedback i Onkologisk Stråleterapi, Vejle Sygehus - i perioden 1/11 31/ , standard rapport. Samlet status. Angiv dit køn.

Patientfeedback i Onkologisk Stråleterapi, Vejle Sygehus - i perioden 1/11 31/ , standard rapport. Samlet status. Angiv dit køn. Samlet status Angiv dit køn Angiv din alder Angiv din civilstand 1 Hvilken type kræft har du eller har du haft? (angiv gerne flere svar) Hvor mange strålebehandlinger skal du have i alt (Tal mellem 0-40)?

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Hvad gør mig glad i skolen?

Hvad gør mig glad i skolen? Glæde og trivsel I klassen har vi lavet en lille spørgeskema-undersøgelse om trivsel og glæde i skolen. Der ser heldigvis ud til at være meget at glæde sig over på en skoledag! Nogle af eleverne har selv

Læs mere

Rapport med resultater fra brugermåling målrettet borgerne, som betjenes i Grønlænderenheden

Rapport med resultater fra brugermåling målrettet borgerne, som betjenes i Grønlænderenheden Rapport af brugermåling i grønlænderenheden edoc 2012-23266, pej, 31.01.14 Rapport med resultater fra brugermåling målrettet borgerne, som betjenes i Grønlænderenheden Nærværende rapport er baseret på

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Autisme Center Holmehøj

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Autisme Center Holmehøj De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Autisme Center Holmehøj Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med

Læs mere

Fokus på det der virker

Fokus på det der virker Fokus på det der virker ICDP i praksis Online version på www.thisted.dk/dagpleje Forord: Gode relationer er altafgørende for et barns trivsel. Det er i det gode samvær barnet udvikler sig det er her vi

Læs mere

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Børnerapport 3 Juni 2007 Opdragelse 2007 En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Kære medlem af Børne- og Ungepanelet Her er den tredje børnerapport fra Børnerådet til dig. Rapporten handler

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 57 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 44% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 10.12. 2013 til 13.12. 2013. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 183 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Børnepanel Styrket Indsats november 2016

Børnepanel Styrket Indsats november 2016 Børnepanel Styrket Indsats november 2016 Indhold Introduktion og læsevejledning... 1 Samarbejde mellem skole og døgntilbud... 2 Inklusion i fællesskaber udenfor systemet... 2 Relationsarbejdet mellem barn

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

Patienter og henvisende tandlæger siger:

Patienter og henvisende tandlæger siger: Patienter og henvisende tandlæger siger: Marts 2017 Kære Pernille, Jo, selvfølgelig må du bruge min ros på hjemmesiden! :-) Her er en uddybning: Tak for utrolig god og professionel behandling i går! I

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Brugertilfredshed. Forældre til børn i behandling på tandreguleringsklinikken

Brugertilfredshed. Forældre til børn i behandling på tandreguleringsklinikken Brugertilfredshed Forældre til børn i behandling på tandreguleringsklinikken 2012 1 Om undersøgelsen Spørgeskemaet blev udleveret i perioden 8. maj 2012 til 31. august 2012 i forbindelse med behandling

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt.

Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. Undervisningsmiljøvurdering (UMV) 40 elever (20 fra hver årgang) Tilfældigt udvalgt. På Nøvlingskov vil vi gerne skabe trivsel og gode rammer for undervisning, fællesskab og efterskoleliv. Derfor har vi

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg sagde selv mit navn, da jeg kom...

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Børnemiljøvurdering Filuren 2010

Børnemiljøvurdering Filuren 2010 Børnemiljøvurdering Filuren 2010 Ifølge Dagtilbudsloven skal alle dagtilbud udarbejde en skriftlig børnemiljøvurdering mindst hvert tredje år. Formålet med at der stilles krav til børnemiljøet i dagtilbud,

Læs mere

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål.

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Film og spørgsmål Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Spørgsmål til 2 sider af samme sag Nikolajs version Hvad tænker

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Børnehavens værdigrundlag og metoder

Børnehavens værdigrundlag og metoder Børnehavens værdigrundlag og metoder Det grundlæggende for os og basis i vores daglige pædagogiske arbejde, er at give børnene tryghed, omsorg og at være nærværende voksne. Vi prøver at skabe et trygt

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering i Tandplejen, efterår 2014

Evaluering i Tandplejen, efterår 2014 Evaluering i Tandplejen, efterår I følgende dokument fremgår gennemgang af Tandplejens evalueringer fra efteråret. Tandplejen har evalueret på følgende aftalemål fra og : Vi skaber bedre tandsundhed for

Læs mere

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen

Aldersfordeling på børn i undersøgelsen Jeg synes, det er svært at bo hos to, og jeg er tryggest hos min mor, men elsker min far men vil gerne bo fast hos min mor og bare se min far, når jeg har lyst Dette analysenotat om børn i skilsmisse baserer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 78 Svarprocent: 60% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt helt

Læs mere

Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet

Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet Retur Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet I perioden d.. september til 3. november har borgere, der har været til møde i rehabiliteringsteamet, fået udleveret et spørgeskema om deres oplevelser

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 68 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 52% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Afhængig

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg skulle oplyse mit cpr-nr

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Kvindeklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Kvindeklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Kvindeklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det er din personlige mening, der kommer til udtryk i besvarelsen af spørgsmålene.

Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det er din personlige mening, der kommer til udtryk i besvarelsen af spørgsmålene. Undervisningsmiljøvurdering Resultat efterår 2006 Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 13. maj 2013 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Behandlingshjemmet Solbjerg Sdr. Fasanvej 16 2000 Frederiksberg Uanmeldt

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? dit samlede indtryk af besøget Jeg har fået en udsøgt behandling og gode øvelser til at styrke min ryg. Begge dele bevirker at jeg i dag har det

Læs mere

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015 Børnemiljø Sådan! Arbejdet med børnemiljø hos Børnehaven Kornblomsten Marts 2015 Følgende dokumenterer vores arbejde med at undersøge børnemiljøet og udvikle det ved hjælp af bestemte indsatser. Trin 1:

Læs mere

Selvevaluering 15/16. Emne: KIE værdier

Selvevaluering 15/16. Emne: KIE værdier Selvevaluering 15/16 Emne: KIE værdier Emnebegrundelse og metode: Med selvevalueringen 2016 ønsker vi at sætte fokus på en række af vores kerneværdier nemlig tillid, dialog, medindflydelse og gensidig

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Brugerundersøgelse i Aalborg kommunes tandpleje i 2014

Brugerundersøgelse i Aalborg kommunes tandpleje i 2014 Brugerundersøgelse i Aalborg kommunes tandpleje i 2014 1 Indholdsfortegnelse Metode... 3 Resultater... 4 Overordnet tilfredshed med tandplejen... 4 Resultater - Tryghed, tillid og smertefri behandling...

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 14. april 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, De voksne i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri

Læs mere