Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åbykollegiet afdeling 27

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åbykollegiet afdeling 27"

Transkript

1 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åbykollegiet afdeling 27 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 1 onsdag den 14. november 2018 kl i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Anne S. Sarah T. M. Kathrine B. L. Julie K. M. Fraværende: Jacob N. Fra Kollegiekontoret deltog boliginspektør Carsten Kjær Christensen, økonomimedarbejder Helle Olesen og varmemester Martin Damborg-Nielsen. Dagsorden 1. Velkomst 2. Afdelingsbestyrelsens sammensætning 3. Repræsentantskabsmedlem Kollegiets udpegning til Kollegiekontorets repræsentantskab 4. Gennemgang af budget 5. Aktuel drift 2018/19 6. Nyinvesteringer 2019/20 7. Orientering fra Kollegiekontoret herunder bl.a. a. Beboerdemokrati b. Beslutning om reklamer på kollegiet 8. Evt. Ad 1. Velkomst Boliginspektøren bød velkommen til den nye bestyrelse. Ad 2. Afdelingsbestyrelsens sammensætning Kollegiets bestyrelse består af: Formand Jacob N. Næstformand Anne S. Kasserer Kathrine B. L. Sekretær Julie K. M.

2 Suppleant Cecilie Søe Suppleant Xuze Cai Suppleant Anna M. H. Ad 3. Repræsentantskabsmedlem Kollegiets beboere har besluttet, at deres repræsentantskabsmedlem udpeges af bestyrelsen. Da bestyrelsen ikke oplyste hvem, der skal være kollegiets repræsentant og deltage i repræsentantskabsmødet den 13. december 2018, sendes indkaldelsen til kollegiets formand. Ad 4. Gennemgang af budget Økonomimedarbejderen gennemgik budgettet og nævnte bl.a. følgende: Nettokapitaludgifter Nettoprioritetsydelser Posten dækker over udgifter til lån og ydelser. Offentlige og andre faste udgifter Renovation Består af et bidrag pr. bolig samt en pris pr. tømning. Forsikringer Kollegiets forsikringsaftaler, som dækker skade på kollegiet og dettes inventar, bliver jævnligt kontrolleret mht. pris og dækning (der indhentes tilbud på forsikring hvert 5. år). Der er indhentet tilbud på forsikringsaftaler og kollegiet er fra 1. august 2018 og de kommende fem år forsikret hos Gjensidige. De nye priser indgår i budgettet for 2018/19. Bidrag til boligorganisationen Administrationsbidrag Indeholder udgiften til administrativt personale og boliginspektører. Derudover indeholder beløbet også udgiften til revisor og indstillingsgebyr. Dispositionsfond - I alle almene boligorganisationer skal der etableres en dispositionsfond, som alle boligorganisations afdelinger skal indbetale til i form af et bidrag. Bidraget er obligatorisk, indtil fonden har nået en minimumsstørrelse. Dispositionsfonden er en økonomisk fælles reserve, der kan træde til, hvis boligorganisationen eller en eller flere af dens afdelinger oplever økonomiske problemer, som truer driften. Det kan for eksempel være økonomiske tab, som skyldes problemer med at få udlejet boligerne. Fonden kan ligeledes yde støtte til forbedringer eller moderniseringer i boligafdelingerne. Støtten kan gives i form af tilskud, lån, løbende støtte eller en kombination af disse. Dispositionsfondens vigtigste indtægtskilder er afdelingsbidrag opkrævet fra lejerne over huslejen, likvide midler, der opstår i forbindelse med udamortiserede lån - oprindelige byggelån som er færdigbetalte. Der er pr. 1. august 2017 tilstrækkelige midler i dispositionsfonden, og derfor ophører den obligatoriske indbetaling. Det kan blive nødvendigt at genoptage indbetalingerne i fremtiden.

3 Variable udgifter Ejendomsfunktionærer Denne post indeholder løn, pension, ATP samt diverse udgifter som varmemesteren har til f.eks. telefon og kontor. Rengøring Denne post indeholder udgifter til rengøringsartikler og rengøring af fællesarealer. Almindelig vedligeholdelse - Varmemesterens konto til uforudsete udgifter. Indtægter fra syn bliver modregnet på almindelige vedligeholdelse. Diverse udgifter Betalingsvaskeri Indeholder udgiften til administration af vaskekort med 32 kr. pr. lejemål. Diverse udgifter Denne post indeholder blandt andet udgiften til julevagt. Derudover indeholder den udgiften til små udgifter og BL-kontingent Beboerfaciliteter Dette beløb råder afdelingsbestyrelsen over og det kan bl.a. bruges til arrangementer for beboerne. Beløbet på kr. fastsættes af kollegiet. Henlæggelser Henlagt til PPV Denne post indeholder beløbet til kollegiets opsparing til fremtidig planlagt vedligeholdelse og fornyelser, der skal henlægges tilstrækkeligt til at dække kollegiets forventede udgifter til dette i mindst 15 år. Der henlægges til 20 år, for at give en mere stabil husleje, da udgifterne til større arbejde bliver udjævnet. Indtægter Leje af ungdomsboliger Husleje som beboerne betaler. Renteindtægter Der budgetteres med en forrentning på 0,5 % af kollegiets opsparede midler. De opsparede midler er indestående i fællesforvaltning. Fællesforvaltningen dækker over kollegiekontorets forvaltning af egne og afdelingernes midler. Formålet er formuevedligeholdelse, samt at modvirke elevatoreffekt i kollegiernes husleje. Betalingsvaskeri og fælles tlf. Budgetterede indtægter inkl. sæbesalg. Gennemgang af vand, el og varme samt alm. vedligehold og PPV Boliginspektøren gennemgik budgettet for indeværende år vedr. vand, el og varme samt forslag til budget for 2019/20. Arbejderne på almindelig vedligeholdelseskontoen blev gennemgået. Vand Budgettet for indeværende år er sat til 700 m 3. Budgettet for 2019/20 foreslås sat til 700 m 3. El Budgettet for indeværende år er sat til kwh.

4 Budgettet for 2018/19 foreslås sat til kwh. Varme Budgettet for indeværende år er sat 555 MWh. Budgettet for 2019/20 foreslås sat til 555 MWh. Ad 5. Aktuel drift 2018/19 Almindelig vedligeholdelse Budgettet er på kr. Der er pr. 30. oktober brugt kr., heri indeholdt indtægter i forbindelse med fraflyttersyn på kr. Der kan være udført arbejde, der endnu ikke er modtaget faktura for. Hver enkelt post vedrørende almindelig vedligeholdelse og planlagt periodisk vedligeholdelse (PPV) kan afdelingsbestyrelsen se på WebZonen under punktet Råbalance. PPV arbejde Budgettet er ikke afsat med der henlægges kr. Der er pr. 14. november brugt 0 kr. Udførte arbejder anføres med fed skrift. Planlagte opgaver er med almindelig skrift. Terræn Bygning, klimaskærm Bygning, boliger Bygning, fælles indvendig Bygning, tekniske anlæg/installationer Materiel Ad 6. Nyinvesteringer 2019/20 Nyinvesteringer som ønskes indarbejdet i kommende budget skal være inspektøren i hænde senest 1. januar Ad 7. Orientering fra Kollegiekontoret Beboerdemokrati Kollegiekontoret fortalte kort om, hvad afdelingsbestyrelsen skal være særlig opmærksom på i forbindelse med afholdelse af afdelingsmøder med beboerne.

5 På Kollegiekontoret.dk ligger Værktøjskassen til bestyrelser. Der finder I bl.a. en beskrivelse af proceduren for indkaldelse, afvikling og referatskrivning af et afdelingsmøde, standard dagsorden og referat. Der ligger også en skabelon som skal bruges til forslag. Fra i år indføres en ny procedure vedr. indkomne forslag, fordi det er vigtigt, at formalia overholdes, så beboernes beslutninger er gyldige. Alle indkomne forslag sendes til Kollegiekontoret, så vi sammen kan få forslagene udformet således at de er gyldige ved vedtagelse på afdelingsmødet. Alle referater skal gøres tilgængelige for beboerne senest 4 uger efter møderne. Bestyrelsen vender tilbage med hvordan referater fra afdelingsbestyrelses- og afdelingsmøder gøres tilgængelige. Beslutning om reklamer på kollegiet De mange gratis reklamer ligger ofte og flyder på kollegiet eller ryger direkte i affaldscontaineren. Det er ressourcespild og betyder, at I som beboere får for høje omkostninger til tømning af affald. Derudover bliver varmemesteren nødt til at bruge unødig tid på oprydning i stedet for at fikse andre opgaver på kollegiet. Kollegiekontoret foreslår at få et generelt Reklamer og ugeaviser Nej tak for hele kollegiet. Det har tidligere været vanskeligt at få en generel aftale med distributionsfirmaet, men Kollegiekontoret vil gerne gøre et forsøg igen. Afdelingsbestyrelsen vender det på næste afdelingsbestyrelsesmøde og melder tilbage til CKC. Ad 8. Evt. Bestyrelsen har ikke fastlagt afholdelse af afdelingsmøde, hvilket heller ikke giver mening før afholdelse af budgetmødet til foråret Bestyrelsen påtænker at afholde et informationsmøde for beboerne inden jul, kollegiekontoret vil gerne være behjælpelig med at indkalde så alle for besked om mødet. Opsætning af kamera blev drøftet, umiddelbart mener bestyrelsen ikke de skal sættes op. Der laves et opslag hvordan man skal forholde sig hvis brandalarmen sættes i gang, ikke en egentlig evakueringsplan. Der opsættes skilt vedr. dosering af vaskemidler, at maskinerne er selvdoserende. Bestyrelsen fremsender forslag til info i fitness- og fællesrummet til Jette Bergendorff, som vil hjælpe med rundsending af mail til alle. Ikke-ryger mærkater er opsat, løsning med ikke-ryger mærkning på fliser afventer svar fra anlægsentreprenøren. Ændring af skabe i lejligheder med hems. materialerne bestilles hjem, og vi får egen tømrer til at udføre arbejdet, der laves en prøvelejlighed ved Anne. Mødet sluttede kl. 16:00 Referent: Carsten Kjær / Helle Olesen

6 Referat sendt den /dbs

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åbykollegiet afdeling

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åbykollegiet afdeling Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åbykollegiet afdeling Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 2 den 2. april 2019 kl. 8.00 på jeres kollegium Til stede: Anne S. Julie K. M. Anna M. H Kathrine B. L Cecillie

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 50 den 2. april 2019 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Johanna N. R. Anne-Mette F.D. Anna D.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 46 den 30. marts 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Frederik P. K. Lotte A. H. Anne-Mette

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 50 tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 8.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Nanna N. B. Rikke

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 39 tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 12.00 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Rasmus L. Nicolaj T.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 49 torsdag den 25. oktober 2018 kl. 13.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Anne-Mette F. D. Simon S.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 74 den 19. marts 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Pernille K. M. Mette P. J. Jeppe G. K.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 48 den 4. april 2018 kl. 14.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Johanna N. R. Anne-Mette F.D. Anna D.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 72 den 21. marts 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Line V. S. Jonathan H. Amanda F. L. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 51 den 29. marts 2019 kl. 12.00 på jeres kollegium Til stede: Nanna N. B. Rikke B. N. Kasper K.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 73 onsdag den 31. oktober 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Amanda L. R. Jeppe G. K. Mette

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 70 torsdag den 8. november 2018 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Amalie W. Sofie M. K. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 52 fredag den 9. november 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Mathias S. K. Peter

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 71 torsdag den 1. november 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Line V. S. Jonathan H. Amanda

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 48 tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 14.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Mette M- G.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 71 torsdag den 8. november 2018 kl. 8.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Rasmus H. Simon Kølln

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 50 den 1. april 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Jesper L. Karen B. A. Ida S. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 35 onsdag den 7. november 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Emil F. M. Jutta V. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 62 torsdag den 8. november 2018 kl. 8.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Cecilia H. N. Mikkel

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 48 den 15. marts 2018 kl. 14.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Mikkel M. Michelle L. Laura B. H. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 Torsdag den 19. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Frederik Voetmann Bæhr Maja

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 72 den 19. marts 2018 kl. 14.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Rikke S. K. Mette P. J. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 Torsdag den 12. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Iben Skov Jensen Morten Andersen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 9 den 31. marts 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Jakob H. Rasmus P. Kirstine G. L. Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 70 den 4. april 2018 kl. 11.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Camilla L. C. Line V. S. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 36 den 2. april 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Mads M. L. Louise A. L. Morten F. D. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 49 tirsdag den 6. november 2018 kl. 8.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Michelle M. Laura B. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 15 den 26. marts 2019 kl. 13.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Jeppe L. B. E. Frauke C. N. Emil M. I. Martin

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 49 den 21. marts 2018 kl. 8.30 på jeres kollegium Til stede: Nanna N. B. Rikke B. N. Kasper K.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 23 den 28. marts 2019 kl. 10.00 på kollegiet. Til stede: Jens B. L. Mai H. Daniella T. (suppleant)

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Damager Kollegiet afdeling 22 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 40 den 27. marts 2019 kl. 10.00 på kollegiet. Til stede: Rasmus L. Nicolaj T. Fraværende: Lea Pedersen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 33 tirsdag den 7. november 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Emil F. M. Ida A. H. Morten

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 68 den 15. marts 2016 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Anja Bjerrum Peter Egeløkke Christensen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 44 den 12. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Anne-Louise Moltke Karen Maegaard Madsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 69 torsdag den 1. november 2018 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Louise Ø. J. Sidsel P. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 47 onsdag den 15. november 2017 kl. 13.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Mikkel M. Svante (suppleant)

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 47 den 21. marts 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Mette M. G. Mathias F. Per H.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 46 den 5. april 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Mikkel M. Peter S. Svante J. (suppleant)

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 68 den 29. marts 2017 kl. 13.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Camilla L. C. Alexsander V. J. Niklas

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 67 den 18. marts 2019 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Gustav B. R. Andreas R. S. Fraværende: Asbjørn

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 34 den 4. april 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Emil M. Jutta V. Fraværende: Ida A. H

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 60 tirsdag den 7. november 2017 kl. 8.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Sune V. Ø. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 68 onsdag den 31. oktober 2018 kl. 14.00 på Kollegiekontoret Til stede: Cecilie V. N. Robert S. Trine

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 66 fredag den 1. november 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret Til stede: Eva Marie W. B. Cecilie V. N.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 19 den 28. marts 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Sine X. Aksel P. J. Nanna S. P. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørreport Kollegiet afdeling 13 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 32 den 3. april 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Emil M. Ida H. A. Jutta V. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 67 torsdag den 9. november 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Maja S.-P. Rikke T. M. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 54 den 27. marts 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Nicklas E. R. Simon L. B Fraværende: Stine

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 20 torsdag den 16. november 2017 kl. 14.00 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Aksel P. J. Kirstine

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mindegade Kollegiet afdeling 17 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 den 27. marts 2015 kl. 12.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Bjarne Lassen Lene Weyergang

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 68 mandag den 13. november 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Kasper K. M. Amalie W. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 mandag den 29. oktober 2018 kl. 14.00 i kollegiets fællesrum. Til stede: Jeppe O. Casper S. Tobias

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 12 onsdag den 7. november 2018 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Jakob H. Fraværende: Christopher

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 69 torsdag den 9. november 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Camilla L. C. Alexander V.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 19. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Lauritz A. Munch Sarah Bloch Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 54 mandag den 5. november 2018 kl. 14.30 på kollegiet. Til stede: Tim E. Niklas Ø. C. Mads L. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 53 den 28. marts 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Mathias S. K. Patricia P. C.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vestergade Kollegiet afdeling 8 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 65 Fredag den 6. november 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Camilla L. Christensen Niklas

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 13 den 14. marts 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Maria V.A. Frauke C. N. Marcus F. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 14 fredag den 9. november kl. 11.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Jeppe L. B. E. Marcus F. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 7 den 14. marts 2016 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Martin Bendzel Bundgaard Morten Vestberg

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 70 den 18. marts 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Louise Ø. J. Fraværende: Nina U. Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 71 mandag den 30. oktober 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Rikke S. K. Jeppe G. K. Mette

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 69 tirsdag den 14. november 2017 kl. 8.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Rasmus H. Kathrin

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 52 tirsdag den 7. november 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret Til stede: Tim E. Niklas Ø. C. Trine L. J. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 63 den 18. marts 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Nicolai A. Haugaard Mie Bartholdy Inge

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 52 den 9. april 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Nicklas E. R. Stine L. H. Søren Ø. T. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christiansbjerg Kollegiet afdeling 16 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 43 den 16. marts 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Kristina Hampenberg Rebecca Mogensen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 70 den 9. april 2018 kl. 8.30 i kollegiets fællesrum Til stede: Rasmus H. Camilla C. A. Daniel B. Dilan

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Fredensgade Kollegiet afdeling 4 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 68 den 21. marts 2017 kl. 14.00 i kollegiets fællesrum Til stede: Søren J. M. Rasmus G. B. Kathrine

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Nørre Allé Kollegiet afdeling 18 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 45 Fredag den 4. november 2016 kl. 8.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Mikkel Mortensen Karen Maegaard

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 51 den 5. april 2018 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Mette W. Fraværende: Mathias

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 68 den 12. marts 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Anna Sofie A. Sidsel P. Fraværende: Maja

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 50 torsdag den 2. november 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Martin H. O. Esben

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 15 den 25. marts 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Rasmus Møl Andersen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 46 Torsdag den 5. november 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Martin Helland Mette

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 11 den 5. april 2017 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Maibritt L. S. Mads B. R. Nicolai H. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 66 den 27. marts 2017 kl. 12.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Maja S.-P. Nete T. Anna D. S. Rikke T.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grenåvej Kollegiet afdeling 7 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 36 Torsdag den 12. november 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Rasmus D. Rasmussen Niels Anton

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 10 onsdag den 8. november 2017 kl. 8.30 i fællesrummet på kollegiet. Til stede: Jacob H. Rasmus P. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Stenaldervej Kollegiet afdeling 11 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 61 den 9. april 2018 kl. 8.30 på jeres kollegium Til stede: Sune V. Ø. Mette B. O. Fra Kollegiekontoret

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Dania Kollegiet afdeling 19 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 47 den 25. marts 2019 kl. 15.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Josephine H. S. Ai D. N. Charo N. Hannah

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Munkegade Kollegiet afdeling 9 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 62 Onsdag den 28. oktober 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret Til stede: Nicolai A. Haugaard Inge Merete

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Steen Billes Torv Kollegiet afdeling 20 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 47 den 6. april 2016 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Mathias S. Thomsen Mette Vinter

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ladegårdskollegiet afdeling 23

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ladegårdskollegiet afdeling 23 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ladegårdskollegiet afdeling 23 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 36 Onsdag den 4. november 2015 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Anne-Line Schmidt Mogens Dalgaard

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 71 den 27. marts 2019 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Amalie W. Sofie M. K. Daniel E. S. P.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 66 onsdag den 31. oktober 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Magnus H. F. Simon S. L. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 55 den 20. marts 2019 kl. 14.00 Til stede: Tim E. Niklas Ø. C. Fraværende: Mads L. Fra Kollegiekontoret deltog

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 60 Fredag den 6. november 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Martin Serup Hansen Jørn Sanne-Wander

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vejlby Kollegiet afdeling 14 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 50 den 30. marts 2017 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede Christian K. Camilla F. J. Søren Ø. T. Fra

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 64 Onsdag den 4. november 2015 kl. 13.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Brinkmann Poulsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Grønnegade Kollegiet afdeling 3 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 66 den 19. marts 2015 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Anja Bjerrum og lille Elina

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 16 Fredag den 30. oktober 2015 kl. 12.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Simone Soussi Bolette Soussi

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 50 den 22. marts 2019 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Thomas B. Shervin S. Julie F. S. Mads

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 13 den 28. marts 2019 kl. 14.00 på Kollegiekontoret Til stede: Jakob H. Fraværende: Lisa H. K. (med afbud)

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Christianshøj Kollegiet afdeling 25 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 21 den 22. marts 2018 kl. 8.30 på kollegiet. Til stede: Julie W. J. Fraværende: Niklas F. J. Fra

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 65 den 21. marts 2018 kl. 8.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Andreas R. Simon S. L. Steffen T. Fraværende:

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kløvergården afdeling 10 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 64 torsdag den 26. oktober 2017 kl. 8.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Lukas K. Jan C. Fraværende: Thomas

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Mejlgade Kollegiet afdeling 5 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 62 den 27. marts 2015 kl. 9.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Frederik Voetmann Bæhr Maja

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Svane Kollegiet afdeling 28 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 11 den 5. april 2018 kl. 14.00 på jeres kollegium Til stede: Jakob H. Frederik B (suppleant) Ditte A. G.

Læs mere