Teknik og Miljø Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Krarupvej 19, 6862 Tistrup 20.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teknik og Miljø Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Krarupvej 19, 6862 Tistrup 20."

Transkript

1 Niels Thing Snorupvej Tistrup Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften Varde Tlf Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Krarupvej 19, 6862 Tistrup Dyreholdet på ejendommen Krarupvej 19, 6862 Tistrup, kan ændres fra 136,84 dyreenheder (DE) til 134,06 dyreenheder, uden at der skal udarbejdes en 11 miljøgodkendelse på ejendommen. Dyreholdet før og efter ændringen er fordelt således: Dyreart/ Type Antal dyr Dyreenheder (DE) Vægtgrænser februar 2017 Hanne Buhl Direkte tlf Sagsnr. 17/650 Dok. nr Smågrise ,46 7,4-32 kg Slagtesvin , kg I alt 136,84 DE Tabel 1. Nuværende tilladte dyrehold iht anmeldesag om skift i dyretyper fra 2012 Dyreart/ Type Antal dyr Dyreenheder (DE) Aldersgrænse Søer på friland ,4 Fravænningsvægt 12 kg Smågrise , kg Slagtesvin / polte 280 7,6 I alt 134,06 DE Tabel 2 Fremtidigt dyrehold Det forudsættes, at der ikke foretages andre godkendelsespligtige ændringer på ejendommen, samt at reglerne i Landbrugets Byggeblad om indretning og drift af udendørs sohold overholdes. Afgørelsen offentliggøres på Varde Kommunes hjemmeside under Kommunen-Høringer og afgørelser. Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet i henhold til 76 i Husdyrloven af de klageberettigede, der fremgår af lovens Hvis du ønsker at klage over miljøgodkendelsen skal du gøre det elektronisk og direkte til Natur-og Miljøklagenævnet via Klageportalen. Du kan få adgang til Klageportalen via Natur og Miljøklagenævnets hjemmeside: Din klage skal være modtaget af Natur- og Miljøklagenævnet senest den 21 marts 2017 kl (4 uger efter offentliggørelsen). Det er en betingelse for behandling af din klage, at du indbetaler et gebyr til Naturog Miljøklagenævnet. Postadresse: Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde

2 Vejledning om hvordan du klager og om gebyrordningen kan du finde på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside, Samme sted fremgår det også, at der er visse særlige forhold, som kan begrunde en undtagelse fra kravet om at klage via Klageportalen. Har du brug for yderligere oplysninger eller hjælp til Klageportalen, kan du kontakte eller tlf Såfremt afgørelsen ønskes indbragt for domstolene, skal søgsmål være anlagt inden 6 måneder fra afgørelsens offentliggørelse samt være i overensstemmelse med 26 i forvaltningsloven. Hvis afgørelsen påklages, vil dette blive meddelt ansøger. Nabohøring Jævnfør 38 stk. 4 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, skal naboer skriftligt gøres bekendt med projektet og have mulighed for at udtale sig indenfor en frist på 2 uger. Varde Kommune sendte derfor udkastet i høring hos følgende naboer: Krarupvej 21, 6862 Tistrup Krarupvej 17, 6862 Tistrup fra den 2. til den 17. februar Varde Kommune har ikke modtaget bemærkninger i høringsperioden. Sagsoplysninger Varde Kommune modtog den 12. januar 2017 anmeldelse om ændring i dyretypen i eksisterende stalde på adressen Krarupvej 19, 6862 Tistrup. Ændringen af dyreholdet sker i eksisterende stalde uden ændringer af staldsystemer. Herudover skal der fremover være søer på friland. Af sagsoplysningerne fremgår: Stald 6: Ca 280 polte over 80 kg (28 stipladser) samt ca. 22 søer (15 stipladser) Udearealer: 370 søer med smågrise indtil 12kg producerede polte fra 31kg til 80kg Stald 5 udår Stald : 8700 producerede smågrise fra 12 til 31 kg (1060 stipladser) Figur 1. Placering af staldene i anmeldelsen Stald 5: Denne stald anvendes i dag som traditionel klimastald. I fremtiden vil dette staldafsnit ikke anvendes, da stalden ikke kan efterleve kravene til økologi. 2

3 Stald 6: I denne stald ansøges der om polte i vægtintervallet fra 80 kg. Poltene vil fra 31 kg være gående på udearealer sammen med søerne (nord for bygningerne). Der ansøges ligeledes om 22 søer i løbe-drægtighedsstald, da søerne ved løbning kommer ind i løbeafdelingen. Staldsystemet vil være en kombination af fast gulv og spalter med strøelse. Den sydlige del af stalden vil blive anvendt til udeareal for polte, hvilket betyder at siderne samt taget vil blive taget af bygningen. Stald 15 og stald 16: Disse stalde er verandastalde, der i dag anvendes til slagtesvin. I fremtiden skal disse stalde anvendes til smågrise fra 12 kg. Der er indsat en fravænningsvægt på 12 kg, da søerne er økologiske og fravænningsvægten er dermed højere end konventionel svinehold. Arealer: Arealerne, hvor søerne vil være skiftevis hvert andet år, fremgår af nedenstående oversigt: Arealerne med numrene 9-0, 9-1 og 10-0 vil primært blive anvendt til drægtige søer. Lovgrundlag Varde Kommune skal vurdere anmeldelsen i henhold til Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. Skift mellem dyretyper er anmeldt efter bekendtgørelsens 31 og vurderingen foretages efter de forudsætninger der finder sted under denne paragraf. Vurdering Husdyrbruget kan ændres som anmeldt, da det opfylder følgende betingelser som beskrevet i bekendtgørelsens 31 stk. 1-6 (lovtekst er skrevet med kursiv). 31 stk. 1 I stalde kan skift mellem dyretyper, ændringer af produktionsformen inden for en dyretype eller flytning af husdyrproduktionen mellem eksisterende staldafsnit finde sted efter anmeldelse til 3

4 kommunalbestyrelsen, hvis det kan gennemføres uden ændringer af staldanlæg, der kræver tilladelse eller godkendelse efter 10, 11 eller 12, i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, jf. dog stk Anmelderen oplyser, at skift mellem dyretyper sker i eksisterende stalde og at der ikke udføres ændringer der kræver en miljøgodkendelse af ejendommen. 31 stk. 2 Anmeldelse efter stk. 1 kan kun finde sted ved skift inden for, men ikke mellem, følgende dyregrupper, dog således at det er muligt at skifte til dyregruppen kvæg fra de øvrige grupper, jf. dog stk. 3: 1) Svin: Slagtesvin, smågrise og søer. 2) Kvæg: Malkekvæg, ammekøer og andet kvæg, heste samt geder, får og andre drøvtyggere. 3) Fjerkræ: Slagtekyllinger, høns og andet fjerkræ. 4) Pelsdyr: Mink og andre pelsdyr. 31 stk. 3. For dyretyper omfattet af 35, stk. 4, og 36, stk. 3, (Naturafgræsning) kan der kun foretages skift inden for og mellem de pågældende dyretyper. På husdyrbruget Krarupvej 19, 6862 Tistrup, sker der ændring af dyreholdet inden for dyregruppen svin. 31 stk. 2 og stk. 3 er dermed opfyldt. 31 stk. 4 nr. 1 Den samlede lugtemission fra husdyrbrugets staldanlæg må ikke øges. Beregninger foretaget i Husdyrgodkendelse.dk viser, at den samlede lugtemission før besætningsændringen er på ,66 OU og efter besætningsændringen er lugtemissionen på ,13 OU. Lugtemissionen reduceres således fra husdyrbrugets staldanlæg som følge af ændringen i dyreholdet med 6.220,53 OU. Lugtemission i alt før skift i dyretype ,66 OU Tabel 3. Lugtemission før besætningsændringen (beregninger foretaget i husdyrgodkendelse.dk ansøgningsnr.: 94852). 4

5 Lugtemission i alt efter skift i dyretype ,13 OU Tabel 4. Lugtemission efter besætningsændringen (beregninger foretaget i husdyrgodkendelse.dk ansøgningsnr.: 94852). 31 stk. 4 nr. 2 Lugtemissionen i det enkelte staldafsnit må kun øges, såfremt lugtforøgelsen er mindre end en samtidig lugtemissionsreduktion fra staldafsnit på samme husdyrbrug, der ligger nærmere de i bilag 3, punkt B, tabel 4, nævnte områder. (Disse områder er byzone, samlet bebyggelse og nabobeboelse.) Der sker en lugtreduktion i samtlige stalde i den fremtidige drift, da søerne fremover er udegående. Alle geneafstande til nabobeboelser, samlet bebyggelse og bymæssig bebyggelse er derfor overholdt. Lugtberegninger i ansøgningen ses i tabel 5. Tabel 5 lugtberegning foretaget i fiktiv ansøgningsskema På baggrund af dette vurderer Varde Kommune, at kravene i bekendtgørelse nr. 294 af 31/03/ d stk er overholdt. 31 stk. 4 nr. 3 Den samlede ammoniakemission fra husdyrbrugets anlæg må ikke øges. Beregninger foretaget i Husdyrgodkendelse.dk viser, at den samlede ammoniakemission fra husdyrbrugets anlæg reduceres med 1310,10 kg N/år, fra 1676,32 kg N/år i nudrift til 366,22 kg N/år i fremtidig drift. 5

6 Tabel 5. Ammoniakemission fra produktionen på Krarupvej 19, 6862 Tistrup i nudrift og ansøgt drift (fiktiv ansøgning nr.: 94852). 31 stk. 4 nr. 4 4) Skift i dyretype må ikke medføre en forøgelse af husdyrbrugets deposition af ammoniak på a) naturområder omfattet af 7, stk. 1, i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug, b) andre ammoniakfølsomme naturtyper, som indgår i udpegningsgrundlaget for internationale naturbeskyttelsesområder, c) heder, moser og overdrev, som er beskyttet af 3 i lov om naturbeskyttelse, og d) ammoniakfølsom skov, jf. bilag 3, punkt A, nr. 3. Ved ændringen af dyreholdet sker der en samlet reduktion i ammoniakemissionen fra husdyrbruget på 1310,10 kg N/år. På denne baggrund vurderer Varde Kommune, at der ikke sker en forøgelse af ammoniakdeposition på: naturområder omfattet af 7 stk. 1 i Husdyrloven, samt på andre ammoniakfølsomme naturtyper, som indgår i udpegningsgrundlaget for internationale naturbeskyttelsesområder heder, moser og overdrev, som er beskyttet af naturbeskyttelseslovens 3 og ammoniakfølsom skov 31 stk. 4 nr. 5 og 6 5) Den samlede mængde kvælstof ab lager fra husdyrbrugets husdyrproduktion må ikke øges. 6) Den samlede mængde fosfor ab lager fra husdyrbrugets husdyrproduktion må ikke øges. I tabel 6 og 7 er vist den producerede mængde kvælstof og fosfor i husdyrgødningen i nudrift og i ansøgt drift. Beregningerne er foretaget i Husdyrgodkendelse.dk (fiktiv ansøgning nr.94852) 6

7 Kg N og P fra husdyrproduktionen Tabel 6. Kg N og P i nudrift Tabel 7 Kg N og P i ansøgt drift Produktionen af kg N og P: - kvælstof (N) reduceres med 2,81 kg fra nudrift til ansøgt drift. - fosfor (P) reduceres med 3,03 kg fra nudrift til ansøgt drift Samlet vurdering Varde Kommune vurderer, at det ansøgte lever op til alle krav forbundet med anmeldeordningens 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, og at det ansøgte ikke vil tilsidesætte andre særlige naturbeskyttelsesinteresser, herunder beskyttelseslinier, fredede områder, landskabelige værdier, hensyn til naboer eller den omgivende natur. Venlig hilsen Hanne Buhl miljøtekniker Kopi til: Konsulent Kira Langkjer, Sagro, Gudmund Nørtoft, Krarupvej 17, 6862 Tistrup Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø. ) 7

Enggaardens Holstein I/S v/ Per Andersen Kærbjergvej Agerbæk

Enggaardens Holstein I/S v/ Per Andersen Kærbjergvej Agerbæk www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Enggaardens Holstein I/S v/ Per Andersen Kærbjergvej 37 6753 Agerbæk Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk

Læs mere

Jilke Arentoft A Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Gunderupvej 61, 6800 Varde

Jilke Arentoft A Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Gunderupvej 61, 6800 Varde Jilke Arentoft A Andersensvej 1E 8600 Silkeborg Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende

Læs mere

Arne Højvang Linding Ndr Bounumvej 22 Horne 6870 Ølgod

Arne Højvang Linding Ndr Bounumvej 22 Horne 6870 Ølgod Arne Højvang Linding Ndr Bounumvej 22 Horne 6870 Ølgod Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947526 Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på ejendommen Ndr Bounumvej

Læs mere

Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen Fåborgvej 79,

Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen Fåborgvej 79, Marije F. Jacobsen Fåborgvej 93 6818 Årre Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde Afgørelse på anmeldelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på ejendommen Fåborgvej 79, 6818 Årre Dyreholdet på ejendommen

Læs mere

Jilke Arentoft A. Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Ringkøbingvej 320, 6800 Varde

Jilke Arentoft A. Andersensvej 1E 8600 Silkeborg. Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende stalde på Ringkøbingvej 320, 6800 Varde Jilke Arentoft A. Andersensvej 1E 8600 Silkeborg Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse af skift i dyretype i eksisterende

Læs mere

Vejledning om hvordan du klager og om gebyrordningen kan du finde på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside,

Vejledning om hvordan du klager og om gebyrordningen kan du finde på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside, Jens Kristian Steffensen Forsomhovej 8 6870 Ølgod Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af skift mellem

Læs mere

Dyreart/ Type Antal dyr Dyreenheder (DE) Aldersgrænse Staldsystem. Malkekøer, tung race ,96 Spalter

Dyreart/ Type Antal dyr Dyreenheder (DE) Aldersgrænse Staldsystem. Malkekøer, tung race ,96 Spalter Søvig Dairy Søvigmarkvej 41 6851 Janderup Vestj. Teknik og Miljø Erhvervscenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 UDKAST - Afgørelse på anmeldelse af skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Lundgård, Hjermvej 98, 7560 Hjerm den 25. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved skift i dyretype på husdyrbruget

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Nørgård, Rødebrovej 6, Linde, 7600 Struer den 31. august 2017 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 8 Afgørelse

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Ryttergårdsvej 5, 5892 Gudbjerg Sydfyn, CVR. Nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Ryttergårdsvej 5, 5892 Gudbjerg Sydfyn, CVR. Nr Klaus Nielsen Kværndrupvej Vænge 11 5772 Kværndrup mail@hoejagergaardagro.dk Byg, Natur og Miljø Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Jette.raal.stockholm@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 Grudsgård Ibstedvej

Læs mere

Munkbro I/S Munkbrovej Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype

Munkbro I/S Munkbrovej Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype Munkbro I/S Munkbrovej 8 7500 Holstebro Dato: 28-08-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-13-15 Henv. til: Christian Skaaning Laursen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 77 92 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Sdr. Vornæsvej 31, 5700 Svendborg, CVR nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Sdr. Vornæsvej 31, 5700 Svendborg, CVR nr Frank Madsen Sdr. Vornæsvej 31 5700 Svendborg noregaard@taasingemail.dk Byg, Natur og Miljø Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Jette.raal.stockholm@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse

Læs mere

Vi skal med denne afgørelse vurdere, om ændringen kræver godkendelse efter husdyrgodkendelseslovens 11 1.

Vi skal med denne afgørelse vurdere, om ændringen kræver godkendelse efter husdyrgodkendelseslovens 11 1. Bent Juul Sørensen Dunkærgyde 13 5970 Ærøskøbing Byg, Natur og Miljø Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Jette.raal.stockholm@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsespligt

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift

Læs mere

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup Svend Pedersen Sønderbyvej 30 6855 Outrup Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på ansøgning om etablering af

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 29 på Nygård, Vilhelmsborgvej

Læs mere

Graugaard I/S v. Henrik og Ulrik Clausen Pøl Nørregade Nordborg. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Graugaard I/S v. Henrik og Ulrik Clausen Pøl Nørregade Nordborg. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Graugaard I/S v. Henrik og Ulrik Clausen Pøl Nørregade 31 6430 Nordborg Afgørelse om anmeldelse af skift i dyretype, Pøl Søndergade 21, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune har d. 7. maj 2015 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Kragrøi I/S Att.: Søren Rasmussen Lillemadevej Nordborg. Erhverv & Affald Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Kragrøi I/S Att.: Søren Rasmussen Lillemadevej Nordborg. Erhverv & Affald Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Kragrøi I/S Att.: Søren Rasmussen Lillemadevej 9 6430 Nordborg Afgørelse om anmeldelse af skift i dyretype, Lillemadevej 7, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune har d. 23. marts 2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Det forudsættes, at der ikke foretages andre godkendelsespligtige ændringer på ejendommen.

Det forudsættes, at der ikke foretages andre godkendelsespligtige ændringer på ejendommen. Niels Chr. Haugaard Møllegårdsvej 24 6818 Årre Teknik & Miljø Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af ombygning af maskinhus til sygestald

Læs mere

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup #split# GÅRDEJER POUL NØRGAARD NIELSEN Bjørnbækvej 78 9320 Hjallerup Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr.: 15633174 Kopi sendt til LandboNord, att. Allan K. Olesen Plan og Miljø Dato:

Læs mere

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Ålborgvej 440, 9382 Tylstrup

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Ålborgvej 440, 9382 Tylstrup #split# Michael og Henrik Basso Sørensen Langbrokrovej 60 9310 Vodskov Kopi sendt til LandboNord, att. Anna Birgitte Thing Plan og Miljø Dato: 24-04-2014 Sags. nr.: 09.17.44-G01-2-14 Sagsbeh.: Martin Engsig

Læs mere

Antal dyr DE Antal dyr DE Ammekøer over 600 kg, dybstrøelse 40 28,57 Småkalve, st race,

Antal dyr DE Antal dyr DE Ammekøer over 600 kg, dybstrøelse 40 28,57 Småkalve, st race, BOUKE HUIZINGA Ll Urlundvej 9 7500 Holstebro Dato: 07.01.2016 Sagsnr.: 08.17.44-P19-18-15 Henv. til: Christian Westergaard Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 18 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Torupvej 27, 9700 Brønderslev

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Torupvej 27, 9700 Brønderslev #split# Torben Carton-Sørensen Torupvej 27 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 25-08-2015 Sags. nr.: 09.17.44-P19-5-15 Sagsbeh.: Martin Engsig Lokaltlf.: +4599455205 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf.

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf. Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten 97 6800 Varde Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 Afgørelse på anmeldelse af forlængelse af en 4-rækket minkhal

Læs mere

25. marts Jens Chrestian Jensen Svennesmølle Sydals

25. marts Jens Chrestian Jensen Svennesmølle Sydals 25. marts 2013 Jens Chrestian Jensen Svennesmølle 36 6470 Sydals Afgørelse om anmeldelse af skift i dyretype, Svennesmølle 36, 6470 Sydals Sønderborg Kommune har d. 20. marts 2013 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Skema 1. Dyrehold på husdyrbruget før og efter anmeldelse Dyretype Nudrift Anmeldt drift Antal dyr DE Antal dyr DE Kvier, tung race 6-28 mdr.

Skema 1. Dyrehold på husdyrbruget før og efter anmeldelse Dyretype Nudrift Anmeldt drift Antal dyr DE Antal dyr DE Kvier, tung race 6-28 mdr. THORKILD OG CHR FRIIS HANSEN Borbjerg Byvej 2 7500 Holstebro Dato: 09-06-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-18-13 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.: 96 11 75 57

Læs mere

I/S Hyldgård Nørhedevej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype

I/S Hyldgård Nørhedevej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype Side 1/5 I/S Hyldgård Nørhedevej 2, 7500 Holstebro Dato: 12-03-2014 Sagsnr.: 09.17.44-P19-7-14 Henv. til: Christian Skaaning Laursen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 7792 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Per Mikkelsen Kokborgvej Vinderup. 31 afgørelse om skift i dyretype

Per Mikkelsen Kokborgvej Vinderup. 31 afgørelse om skift i dyretype Per Mikkelsen Kokborgvej 6 7830 Vinderup Dato: 30-04-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-7-15 Henv. til: Pia Pedersen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 15 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Henrik Marcus Pedersen Næbbevej 18 A Bråde 4560 Vig. Den 4. marts Natur, Miljø og Trafik

Henrik Marcus Pedersen Næbbevej 18 A Bråde 4560 Vig. Den 4. marts Natur, Miljø og Trafik Henrik Marcus Pedersen Næbbevej 18 A Bråde 4560 Vig Den 4. marts 2015 Natur, Miljø og Trafik Skift i dyretype i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Næbbevej 18A, Bråde, 4560

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup #split# SVINEAVL - V/BRIAN MARTIN SØRENSEN V Thorupvej 19 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 03-05-2016 Sags. nr.: 09.17.44-P19-4-16 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Ingolf Elvin Moff Vinding Bækgårdsvej 4 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Bækgårdsvej 4, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 17. juni 2014 modtaget

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4.

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31 Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. marts 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på V. Thorupvej 16, 9330 Dronninglund

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på V. Thorupvej 16, 9330 Dronninglund #split# SVINEAVL - V/BRIAN MARTIN SØRENSEN V Thorupvej 19 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 07-09-2015 Sags. nr.: 09.17.44-P19-6-15 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

I/S Hyldgård Dellerupvej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype

I/S Hyldgård Dellerupvej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype Side 1/5 I/S Hyldgård Dellerupvej 2, 7500 Holstebro Dato: 12-03-2014 Sagsnr.: 09.17.44-P19-8-14 Henv. til: Christian Skaaning Laursen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 7792 Afdeling tlf.: 96 11 75 57

Læs mere

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen.

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. Kaj Erik Jensen Jyllerupvej 7 6818 Årre Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af udvidelse af staldanlæg

Læs mere

At staldene som oplyst står i åben forbindelse med hinanden og dermed kan betragtes som ét staldafsnit.

At staldene som oplyst står i åben forbindelse med hinanden og dermed kan betragtes som ét staldafsnit. Jens Møller Nedre Vej 77 8930 Randers NØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151745 Peter.Kruse@randers.dk www.randers.dk 01-08-2017 / 09.17.44-P19-7-17

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 19d Strandbjerggård

Læs mere

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Orte Byvej 24,

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Orte Byvej 24, Ole Skaarup Nielsen Orte Byvej 24 5560 Aarup 19-09-2017 Sags id: 17/16105 Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Orte Byvej 24, 5560 Aarup Husdyrbruget Orte Byvej 24 (luftfoto 2016) Kontaktperson:

Læs mere

CVR nr. 15226331 CHR nr. 25179 Tlf. nr. 24857356

CVR nr. 15226331 CHR nr. 25179 Tlf. nr. 24857356 Hans Skovgaard Horsbjergvej 1, 8653 Them hans@butik-skovgaard.dk 20. april 2015 EJD-2015-02199 Afgørelse om skift mellem dyretyper på Løgagervej 4, 8600 Silkeborg CVR nr. 15226331 CHR nr. 25179 Tlf. nr.

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Grønlund, Vidtskuevej 8, 7160 Tørring

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Grønlund, Vidtskuevej 8, 7160 Tørring Niels Erik Grønlund Nielsen Vidtskuevej 8 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Nina Rosendahl Larsen Direkte nr.: 7975 5617 nina.r.larsen@hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr Hjørnegaarden I/S v. Jørgen og Ulrik Balman Tanghavevej 26 5883 Oure ulrikbalman@hotmail.com Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Karen.frænde.jensen@svendborg.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til skift mellem dyretyper i stalde på ejendommen beliggende Klim Markvej 89, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til skift mellem dyretyper i stalde på ejendommen beliggende Klim Markvej 89, 9690 Fjerritslev Bertel Winther Klim Markvej 89 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Anmeldelse af ændret dyrehold efter 29 på ejendommen Hanerupvej 17, 4420 Regstrup

Anmeldelse af ændret dyrehold efter 29 på ejendommen Hanerupvej 17, 4420 Regstrup Henrik Larsen Mørkøv Kirkeby 10 4440 Mørkøv VIRKSOMHED OG MILJØ Dato: 11. december 2017 Sagsb.: Henrik Rasmussen Sagsnr.: 17/29078 Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: heras@holb.dk Anmeldelse af ændret dyrehold

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Nordre Fælledvej

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Nordre Fælledvej Niels Erik Grønlund Nielsen Vidtskuevej 8 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Nina Rosendahl Larsen Direkte nr.: 7975 5617 nina.r.larsen@hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: 19c afgørelse om udvidelse pga velfærd, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Morten Dyrehauge Christiansen Tingvejen 443 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Billund Kommune har den 16. juni 2015

Læs mere

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse.

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse. Jeppe Elmer Neergaard Pedersen Borgergade 74 9620 Ålestrup Teknik & Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax: 87 87 90 00 virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Dato:

Læs mere

Østermark I/S Tingvejen Gjern. 6. december Skift i Dyretype på Skellerupvej 75, 8600 Silkeborg

Østermark I/S Tingvejen Gjern. 6. december Skift i Dyretype på Skellerupvej 75, 8600 Silkeborg Østermark I/S Tingvejen 18 8883 Gjern 6. december 2017 Skift i Dyretype på Skellerupvej 75, 8600 Silkeborg Afgørelse Silkeborg Kommune træffer efter godkendelsesbekendtgørelsen 1 29, stk. 1 hermed afgørelse

Læs mere

By og Landskab har den 1. november 2013 modtaget din anmeldelse om emissionsorienteret produktionstilpasning og skift i dyretype.

By og Landskab har den 1. november 2013 modtaget din anmeldelse om emissionsorienteret produktionstilpasning og skift i dyretype. Jesper Nygård Knudsen Dato: 06-01-2014 Nybyvej 17 4390 Vipperød Sagsnr.: 13/57433 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 7236 8066 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Afgørelse til udvidelse af dyrehold

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper - Odensevej 50, 5540 Ullerslev.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper - Odensevej 50, 5540 Ullerslev. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Til sagens parter Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig: Elisabeth Oxenbøll Sørensen Tlf. 6333 6835

Læs mere

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Jesper Løje Holtevej 1 4880 Nysted CVR-nr. 35614273 Sendt på E-mail: is-loje@hotmail.com 19. JUNI 2017 TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER I DYRETYPE UDEN TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune

Læs mere

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Turupvej 104,

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Turupvej 104, Morten Klinkeby Graversen Turupvej 104 5620 Glamsbjerg 25-09-2017 Sags id: 17/16109 Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Turupvej 104, 5620 Glamsbjerg Husdyrbruget Turupvej 104 Kontaktperson: Ove

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Dorfvej 42, 9330 Dronninglund

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Dorfvej 42, 9330 Dronninglund #split# Per Vestergaard Gingsholmvej 3 9330 Dronninglund Kopi sendt til LandboNord, att. Karoline Holst Plan og Miljø Dato: 21-01-2016 Sags. nr.: 09.17.44-P19-10-15 Sagsbeh.: Martin Engsig Lokaltlf.: +4599455205

Læs mere

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485 Mogens Elnegaard Haveskovvej 2 5932 Humble Læring og Vækst Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 21-04-2015

Læs mere

Andy Jensen Borrebyvej Odense S. Afgørelse om ændring af dyrehold på Borrebyvej 30

Andy Jensen Borrebyvej Odense S. Afgørelse om ændring af dyrehold på Borrebyvej 30 Andy Jensen Borrebyvej 30 5260 Odense S By- og Kulturforvaltningen Natur, Miljø og Trafik Landbrug og Grundvand Odense Slot Indgang M Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 65512525

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. LANDMAND FLEMMING WISSING CHRISTENSEN Kærvej 51 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-2-16

Læs mere

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE

TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE DPL Vålse Vesterskovvej 28a 4840 Nørre Alslev CVR nr. 20365404 7. MATRS 2017 TILLADELSE TIL AT GENNEMFØRE ÆNDRINGER UDEN FOR- UDGÅENDE MILJØGODKENDELSE Guldborgsund Kommune har den 2. marts 2017 modtaget

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden Kurt Jensen Lundgaard Hedevej 36 Lundgaard 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-2-14

Læs mere

Center Natur og Miljø

Center Natur og Miljø Center Natur og Miljø Landmand Lars Lomholt Præstevej 11, Årestrup 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.44-P19-15-14 Ref.: Lone

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Bukkerupvej 67, 4340 Tølløse.

Anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Bukkerupvej 67, 4340 Tølløse. Jacob Vallø Hansen Dato: 5. december 2014 Bukkerupvej 67 Sagsb.: Heras 4340 Tølløse Sagsnr.: 14/67669 Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: Landbrug@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Anmeldelse af skift i dyretype

Læs mere

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Stærmosevej 172,

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Stærmosevej 172, Jens Erik la Cour Jensen Dyrehavegårdsvej 10 5690 Tommerup 22-06-2017 Sags id: 17/8567 Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Stærmosevej 172, 5690 Tommerup Stald- og gødningsanlæg, Stærmosevej 172

Læs mere

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,3

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,3 Teknik og Miljø Gert Overgaard Christensen Staghøjvej 44 Frøslev 7900 Nykøbing M Dato: 06-10-2016 Sagsnr.: 773-2016-21641 Navn: Malene Fogh Direkte tlf.nr.: 99707074 E-mail mfo@morsoe.dk Anmeldelse af

Læs mere

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Skovvangsvej 37,

Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Skovvangsvej 37, Bøgholt I/S Blangstrupvej 17 5610 Assens 12-07-2017 Sags id: 17/12559 Afgørelse efter 29 Skift mellem dyretyper, Skovvangsvej 37, 5610 Assens Stald- og gødningsanlæg, Skovvangsvej 37 Kontaktperson: Ove

Læs mere

Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby. Den 10. december 2014. Natur, Miljø og Trafik

Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby. Den 10. december 2014. Natur, Miljø og Trafik Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby Den 10. december 2014 Natur, Miljø og Trafik Skift mellem dyretyper i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Strandvej

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 3. juli 2015 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Grønnevej 11/13 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Afgørelse om at skift mellem dyretyper på Båstrupvej 2, 8800 Viborg

Afgørelse om at skift mellem dyretyper på Båstrupvej 2, 8800 Viborg Jens Kjærulff Båstrupvej 2 8800 Viborg 12. august 2016 EJD-2016-03210 Afgørelse om at skift mellem dyretyper på Båstrupvej 2, 8800 Viborg CVR nr. 27533108 CHR nr. 40981 Tlf nr. 22883616 Silkeborg Kommune

Læs mere

Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej Hesselager.

Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej Hesselager. Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej 13 5874 Hesselager lars@holmskovgaard.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge jette.raal.stockholm@svendborg.dk

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. ENGGRIS ApS Skovgårdsvej 2 8970 Havndal Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-5-16 Ref.: Kristina

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Anne Hvid Nielsen Riisvej Vildbjerg

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper. Anne Hvid Nielsen Riisvej Vildbjerg Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Anne Hvid Nielsen Riisvej 1 7480 Vildbjerg Afgørelsesdato:

Læs mere

SVINEAVLER MARTIN SØBY Grundvej 19 Floes 8960 Randers SØ / G

SVINEAVLER MARTIN SØBY Grundvej 19 Floes 8960 Randers SØ / G SVINEAVLER MARTIN SØBY Grundvej 19 Floes 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151745 Peter.Kruse@randers.dk www.randers.dk 01-08-2017

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til skift mellem dyretyper i stalde på Kollerup Strandvej 217, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til skift mellem dyretyper i stalde på Kollerup Strandvej 217, 9690 Fjerritslev Torben Kjeldgaard Klit Kollerup Strandvej 217 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696

Læs mere

GÅRDEJER FLEMMING BJERRE HANSEN Dyssehøjvej Spentrup / G

GÅRDEJER FLEMMING BJERRE HANSEN Dyssehøjvej Spentrup / G GÅRDEJER FLEMMING BJERRE HANSEN Dyssehøjvej 19 8981 Spentrup Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151745 Peter.Kruse@randers.dk www.randers.dk 09-08-2017

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Østerenden 19, 8762 Flemming

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Østerenden 19, 8762 Flemming Torben Sommer Lindbækvej 16 8763 Rask Mølle Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 627-L04-000790 Sagsnr.:

Læs mere

Afgørelse efter 31 - skift i dyretype, Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby

Afgørelse efter 31 - skift i dyretype, Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby Peder Nygård Hansen Dorthealundsvej 3 5683 Haarby 17-08-2016 Sags id: 16/13838 Afgørelse efter 31 - skift i dyretype, Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby Ejendommen Lerbjerggård, Hellen 8, 5683 Haarby

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kilsgårdvej 4, 7700 Thisted 22. juni 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse

Læs mere

Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro. Opfølgende tilsyn på Foverupvej 2

Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro. Opfølgende tilsyn på Foverupvej 2 Dirk Nico Jürgensen Foverupvej 2 Klovtoft 6230 Rødekro Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 28-12-2015 Sagsnr.: 07/64793 Dokumentnr.: 30 Ejendom: 8672 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte

Læs mere

Der er i nedenstående miljøvurdering foretaget en vurdering af, om disse betingelser er opfyldt.

Der er i nedenstående miljøvurdering foretaget en vurdering af, om disse betingelser er opfyldt. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø AMH 09 ApS Mullerupvej 43 5540 Ullerslev e-mail: asgermhansen@gmail.com Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk sikkerepost@nyborg.dk Sagsansvarlig:

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse. Billund Kommunes vurdering

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse. Billund Kommunes vurdering HENDRIK GERRIT NEULEMAN Nebelvej 32 6623 Vorbasse Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på husdyrbruget beliggende Nebelvej 32, 6623 Vorbasse Billund Kommune har den 31. marts 2017 modtaget

Læs mere

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk Dato: 2. april 2012 Vagn Nielsen Næsbyvej 19 Sagsnr.: 11/64925 4300 Holbæk Dir.tlf.: 72 36 41 20 Sagsb.: Henriette Fries E-mail: landbrug@holb.dk Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300

Læs mere

Skift i dyretype. Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse. Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016

Skift i dyretype. Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse. Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016 Skift i dyretype Efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kvægbrug Vorupørvej 253, 7700 Thisted 23. marts 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i Bekendtgørelse om

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1.

Afgørelsen er truffet efter 31 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen 1. I/S Landbruget Karlshøj Vandrigsvej 19-21 4660 St. Heddinge 25. JUNI 2016 JOURNALNUMMER 09.17.44-K08-3-16 Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbruget Vandrigsvej 19-21, 4660 St. Heddinge. Stevns Kommune

Læs mere

Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej

Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej 18, 8355 Solbjerg Aarhus Kommune har den 3. maj 2013 modtaget anmeldelse efter husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens

Læs mere

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE

TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE TILLADELSE TIL SKIFT I DYRETYPE efter 31 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Ammekvæg Agerholmvej 4, 7700 Thisted 13. december 2016 Generelle forhold Anmeldelse efter 31 i

Læs mere

Afgørelse om skift mellem dyretype på Flensborgvej 15, 6372 Bylderup-Bov

Afgørelse om skift mellem dyretype på Flensborgvej 15, 6372 Bylderup-Bov Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Digital annoncering Aabenraa Kommunes hjemmeside Dato: 09-12-11-2015 Sagsnr.: 15/31130 Dok.løbenr.: 321940/15 Kontakt: Lene Kragh

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af skift i dyretype efter 19d Klosterhedevej 35,

Læs mere

Anmeldt ændring af dyreholdet på Ustrup Skovvej 10 Dato: 5. september 2011

Anmeldt ændring af dyreholdet på Ustrup Skovvej 10 Dato: 5. september 2011 Se vedlagte udsendelsesliste Teknik og Miljø Natur Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76292929 Telefax: 75601013 teknikogmiljo@horsens.dk www.horsenskommune.dk Kvalitet: HKO Sagsnr.: 2011-009230 Anmeldt

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Lindbækvej 16, 8763 Rask Mølle

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Lindbækvej 16, 8763 Rask Mølle Torben Ulrich Sommer Lindbækvej 16 8763 Rask Mølle Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 627-L01-000013

Læs mere

Center Natur og Miljø

Center Natur og Miljø Center Natur og Miljø LANDMAND ANDERS LANGDAHL Østermarkvej 3, Hjeds 9541 Suldrup Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.44-P19-8-15 Ref.: Lene

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Rosenborggård, Sechersvej 6, 7171 Uldum

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Rosenborggård, Sechersvej 6, 7171 Uldum Holger Møller Skjødt Ribevej 4 7171 Uldum Sendt via CVR nr. 13701245 til E-boks Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk

Læs mere

Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbrug ejendommen Siø 12, 5900 Rudkøbing CVR nr

Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbrug ejendommen Siø 12, 5900 Rudkøbing CVR nr Jørgen Pedersen Siø 12 5900 Rudkøbing Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 03-07-2017 J. nr. 17/5233 Ref:

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på Brædstrupvej 20, Åle, 7160 Tørring

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på Brædstrupvej 20, Åle, 7160 Tørring Annelise Hansen og Jens Peter Pedersen Brædstrupvej 20 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro Per F. Andersen Hobrovej 4 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-1-14 Ref.: Anna

Læs mere

Afgørelse om skift mellem dyretyper på Hyndingdamvej 8, 6372 Bylderup- Bov

Afgørelse om skift mellem dyretyper på Hyndingdamvej 8, 6372 Bylderup- Bov Digital Annonce Aabenraa Kommune Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 09-05-2017 Sagsnr.: 17/12374 Kontakt: Nikolaj Mazanti Aaslyng Direkte tlf.: 7376 8100 E-mail: nmaa@aabenraa.dk Afgørelse

Læs mere

Jan Willem Anton Bloten Sortemosevej Gudbjerg Mail:

Jan Willem Anton Bloten Sortemosevej Gudbjerg Mail: Jan Willem Anton Bloten Sortemosevej 7 5892 Gudbjerg Mail: jan_geralda@hotmail.com Kultur, Plan og Erhverv Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Allan Pedersen Nr Karstoftvej 32 6933 Kibæk Afgørelsesdato:

Læs mere

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,57

Nudrift Dyretype Antal Vægt DE Smågrise ,3-32 kg 18,67 Slagtesvin kg 98,72 Søer 175 Fravænningsvægt 7,3 kg 39,87 157,57 Teknik og Miljø Gert Overgaard Christensen Staghøjvej 44 Frøslev 7900 Nykøbing M Dato: 12-09-2016 Sagsnr.: 773-2016-18168 Navn: Malene Fogh Direkte tlf.nr.: 99707074 E-mail mfo@morsoe.dk Anmeldelse af

Læs mere

Ole Nannerup Jungetvej Roslev. CVR-nr Den 26. juli Jungetvej 25, 7870 Roslev - anmeldelse 29 Skift i dyretype.

Ole Nannerup Jungetvej Roslev. CVR-nr Den 26. juli Jungetvej 25, 7870 Roslev - anmeldelse 29 Skift i dyretype. Ole Nannerup Jungetvej 25 7870 Roslev CVR-nr. 20 97 83 09 Den 26. juli 2017 Jungetvej 25, 7870 Roslev - anmeldelse 29 Skift i dyretype. Skive Kommune har modtaget en anmeldelse om skift i dyretype på Jungetvej

Læs mere