Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Drentsche Patrijshond Klub"

Transkript

1 Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev April 2018 Kære medlemmer så er vi kommet til april måned og nu håber vi, at foråret kan vise sig fra dens bedste side, det trænger vi virkelig til. Mange hundeklubber er gået i gang med deres forårs træning. Så I har mange muligheder for at komme ud med jeres jagthund. Vi kunne godt tænke os, hvis der er nogle af jer som kender gode steder til at træne vores jagthund. Så kan vi give navnet eller forening videre til andre medlemmer på mail eller facebook. Vi har her fra redaktioner side kendskab til: Højderyggens hundetræning Sønderjyske Håber i kan bidrage med flere gode klubber, på forhånd tak. I dette nyhedsbrev skriver vi om Jagt & Outdoor messe i Odense, resultater fra DDPK markprøve, resultater fra UT, indlæg fra Sacha og kommende aktiviteter. Næste nyhedsbrev udkommer omkring den 1. maj, deadline for denne nyhedsbrev er fredag den 27. april. Vi håber også at medlemmerne ville bidrage med nyhed, aktiviteter og diverse historie eller oplevelser som i har haft med jeres hund. Måske også diverse spørgsmål om drenten angående træning eller hverdag oplevelser. Lad os webmaster - ikke sidde alene med at laver en nyhedsbrev til alle jer. Klubben er der for os alle til os alle, på forhånd tak Jagt & Outdoor messe Odense, & 25. marts 2018 Så var vores jagthunde race igen blevet inviteret til at deltage på Jagt messen i Odense. Vi har haft meget travl og der var mange som skulle hilse på Drenterne. Det var rigtig hyggelig og hundene og deres ejer var da også godt mættet efter mange times snakken, klappes, kæles og masser af opmærksomhed Men alt i alt var det super dejlig at der var mange som har interesse for vores race. Det skal også lyder en stor tak til Isak, Charlotte og børnene - Pascha, Bessi og Knud Flemming - Balder & Allan - Novia, Yansi, NP Jakobsen & Jorhkild - Alex, Jesper, Mathilde & Tenna - Gin & Sacha - Diesel, Michael, Else Marie og børnene Siko Jr. & Johanna. Billeder har vi lånt af Sacha, tak for det. Håber at vi igen bliver inviteret om 2 år, så vil vi meget gerne vise vores dejlge race frem igen. Tak til alle jer andre Drente ejer at komme forbi vores stand og hilse på. Det er altid en fornøjelse at få en god omgang hundesnak.

2 Resultater fra DDPK markprøve Desværre var vi nødt til at aflyse vores egen markprøve, der var 11 tilmeldinger, hvor kun 3 var Drenter. Det er bare ikke nok, mindst 6 Drente skal være tilmeldt før vi afholder Drenteklubbens egne markprøve. Dette dårlige forår har heller ikke bidraget til, at vi har været ud at træne på markerne. Og man kunne godt se ved sidste marktræning i marts at unghunde simpelhen ikke var klar og trænet nok til prøven. Så vi håber at alt bliver bedre til næste år. Vi ønsker os en lidt mere mild marts måned og igen aktive deltager i Her ses deltagerne ved sidste marktræning. Tak for jeres deltagelse, det er som altid rigtig hyggeligt Resultater fra UT 2018 Anlægstest for unghund UT afhold lørdag den 31. marts 2018, Østjylland. Her lykkes det os at samle i alt 10 deltager, hvor 5 var Drente, super dejlig med denne store opbakning, det er vi glade for. 10 deltager fordelt på 2 hold. Det har været meget dårlig vejr forhold om torsdagen med sne og kold vind fra øst og tanken havde også strejfet os at den måske blev aflyst på grund af sne på arealerne. Men heldigvis kom solen godt frem om fredagen hvor alt sne forsvandt. Og så håbede vi at det gode vejr skulle forsætte om lørdagen, men desværre det gjorde det ikke. Kold og blæst igen fra øst, hele dagen. Alle deltagerne og deres hunde klarede sig så godt, det tager vi hatten af for. Ingen beklagelse og alle havde taget det god humør med og dommerne gjorde deres for at det blev en god dag ude i markene. Desværre, også på grund af det dårlige vejr forhold lykkes det ikke for 2 at bestå, super ærgerligt. Nu var mange af hundene også meget unge, fra 7 og 8 måneder og der op af. Men der dømmes heldigvis efter hvor gamle unghunde er. Her kommer resultater fra Drenterne af UT Odder.

3 Old Fowler's Hotter Than Hell Dk12755/2017, 19/ , T, Hvid M Brun, Drentsche Patrijshond (Diesel V. 't Arrêt - Old Fowler's Jessie)(w) O: Heidi Svensson Og Anders Carlsson, Se Harplinge, Sverige E/F: Signe Bloch, Vembvej 5, 6990 Ulfborg, point og Dagens bedste hund 05 - V.D. Ruyghewaert Yansi Repke-Verdi Dk10305/2017, 24/ , T, Hvid M Brun, Drentsche Patrijshond (Verdi-Amber V.D. Neerbosche Wateren - V.D. Ruyghewaert Repke Bo)(w) O: G.M. V/D Feijst, Nl-9843 Tj Grijpskerk, Holland E/F: Niels Peter Jakobsen, Skolemarken 40, Kås, 9490 Pandrup, point Signe med Vera ( Old Fowler s Hotter Than Hell) 06 - Old Fowler's Cold Gin Dk12198/2017, 19/ , H, Hvid M Brun, Drentsche Patrijshond (Diesel V. 't Arrêt Old Fowler's Jessie)(w) O: Heidi Svensson Og Anders Carlsson, Se Harplinge, Sverige E: Susanne Holmqvist-Larsen, Kim Holmqvist- Larsen, Bjørnsholmvej 3, 3500 Værløse, Fører: Sacha Holmqvist-Larsen 61 point 07 - Alfred Dk16237/2017, 11/ , H, Hvid M Brun, Drentsche Patrijshond (Zacky - Rikke Eefke V.D. Meerpoel) O: Christina Johansen, Adelvej 21, 6500 Vojens Ejer/Fører: Pelle Hansen - ikke bestået, men opnå 36 point, kunne ikke vise standen, alt det andet var fint. Sacha & Gin (Old Fowler s Cold Gin)

4 Knud Flemming med Bessie. (Billeder fra Knud Flemming Madsen) 09 - Bessi Dk16238/2017, 11/ , T, Hvid M Brun, Drentsche Patrijshond (Zacky - Rikke Eefke V.D. Meerpoel)(w) O: Christina Johansen, Adelvej 21, 6500 Vojens, Ejer/Fører: Knud Flemming Madsen 63 point Tak til alle deltagerne og tillykke til alle som bestået testen. Selvom ikke alting går som det skal, skal man altid huske at tiden man bruger sammen med sin unghund er aldrig spildt. Vi lærer alle sammen af det gode sammenhold, omgang med andre mennesker & hunde. Alfred er også meget ung og en rigtig dejlig hund. Alfred er bleven mere voksne med opgaven, han skal nok blive er pragteksemplar af en jagthund & en værdifuld familiehund. Det må også gælde for noget Unghundetest 31. marts 2018 Af Sacha Holmquist Larsen Dagen starter med den flotteste solopgang Lørdag den 31. marts deltog Gin og jeg i unghundetesten (UT) ved Hou. Vi mødtes alle kl.8, hvor vi startede med lidt morgenmad. Prøveleder Johanna Jongstra lagde ud med at byde velkommen til os der skulle på prøve samt de 4 dommere og 2 dommeraspiranter der skulle bedømme de 2 hold. Af de tilmeldte var der Weimaraner, Drente, Tysk Langhåret og Kleiner Münsterländer. Dommerne forklarede kort hvordan dagen ville forløbe, og så var der mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Vi var inddelt i 2 hold, som skulle på prøve på hver sit terræn.

5 Vi kørte med dommerne og testlederne ud til det terræn, som vi skulle være på, og så gik vi i gang. I løbet af dagen skulle hundene skiftevis på slip, så dommerne kunne se hvordan hundens søg og næsearbejde var. Når vi så en hare, skulle hundene vendes væk, så de ikke kunne se hvilken retning haren løb i, så dommerne kunne bedømme hundenes sporarbejde ved harefod. Desværre var det noget småt med fuglene, da temperaturen var lav og vinden meget kold, så det var ikke alle der var så heldige, at deres hund kunne få noget at tage stand for. Vores terrænleder gjorde ellers en ihærdig indsats for, at vi kom på forskelligt terræn, så alle hunde fik en chance for at kunne blive bedømt på alle de parametre der skulle bedømmes på. Undervejs skulle hundene også testes for skud ved haglpatroner, for at se om de var skudfaste. Hundene blev sluppet en ad gangen, og mens de så lavede marksøg, blev der skudt to gange. Alle hunde blev bedømt skudfaste, hvilket jo er rigtig dejligt. Derudover så var alle hunde virkelig gode til at samarbejde med deres fører, og der var ingen der gjorde unødig og meget brug af fløjte, så vi fik alle 11 point for samarbejde/lydighed. Kennel Old Fowler havde 2 af deres med. Tv Signe & Vera & Sacha & Gin. Begge fik diplom Stort tillykke. (billed og tekst red.) For Gins vedkommende var det tydeligt, at vi ikke har haft trænet så meget på marksøg. Dels fordi der ikke var et helt så godt flow som man måske kunne ønske, men også fordi jeg er meget utrænet, så der var lidt forvirring omkring hvilken retning jeg skulle gå, men det blev heldigvis bedre i løbet af dagen. På spor ved harefod synes jeg han klarede det rigtig godt. Han fandt sporet og piskede afsted, men da han nåede til et naturligt hegn, hvor haren var løbet igennem, stoppede han op. Efter at have løbet lidt frem og tilbage ved hegnet, vendte han om og kom tilbage. På et andet slip langs et andet naturligt hegn, fandt han frem til to agerhøns. Han stoppede kortvarigt, men fik ikke vist en klokkeklar stand. Fuglene lettede og han løb efter dem. På vej tilbage, søgte han hen til det sted, hvorfra de var lettet, og det var nok til, at dommerne kunne se, at han havde anlæg for stand.

6 Vel hjemme ved mødestedet, skulle alle hunde tjekkes efter for at se, om eksteriør og tænder var i orden, og det var det heldigvis. Vi bestod testen, så mit mål blev indfriet, og endda med et godt resultat. Jeg kan kun opfordre alle der har en unghund, til at deltage i denne unghundetest. Det giver en et specifikt mål at træne mod, og det giver et super godt billede af, hvad der med fordel kan trænes lidt mere af, og ikke mindst hvilket materiale man har med at gøre. Og så er det bare en super inspirerende dag, hvor man møder nye mennesker og opnår et rigtig godt sammenhold. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med den videre uddannelse, så vi forhåbentlig også består avlsanlægstesten til efteråret Diplom til Gin, superflot og så fik Sacha styr på hunden Han er Meget træt og i drømmeland (billeder og tekst red.) Tak til Sacha at vi må følge hende og Gin, vi glæde os allerede til deres næste udfordring

7 Aktiviteter Jagttræning Der er jagthundetræning 1 gang om måned hos Ole & Johanna på Bjarupsøgård, Bjarupgårdvej 14a, Mollerup ved Silkeborg. Alle er velkommen til at deltage både med og uden hund, også hvis du ikke er medlem af klubben. Tilmelding på tlf (sms) eller på mail johanna@bjarupsogard.dk Lørdag den 21. april :00 - unghunde træning. - 13:00 - Schweiss træning. - 16:00 - afslutning. Schweissprøver i 5-klub regi Schweissprøven Sønderjylland Lørdag d. 28. april 2018 kl i Pamhule Skov, Haderslev. Mødested: Knagsledvej 3, 6500 Vojens. Anmeldefrist: 20. april 2018 Deltager: Max 2 hold. Prøven er åben for andre racer, i henhold til schweissprøvereglerne. Der kan tilmeldes i 400/3t, 400/20t, 1000/20t både med klov og sprøjtespor (ingen mulighed for rapportering). Dommer: Keld Petersen og Vagn Møller Prøveleder: Just Mikkelsen, Hammelev Bygade 9, 6500 Vojens. Tlf justm@webspeed.dk Schweissprøven Sjælland Søndag d. 6. maj 2018 kl i Uggerløse Skov. Mødested: Fås ved tilmelding. Anmeldefrist: 20. april 2018 Deltager. Max 2 hold. Prøven er åben for andre racer i henhold til schweissprøvereglerne Der kan tilmeldes i 400/3t og 400m/20t både med klov og sprøjtespor (ingen mulighed for rapportering). Dommer: Uffe Bech Andersen og Kristian Graversen. Prøveleder: Ida Thyssen telf ida.thyssen@hotmail.com Man bedes selv medbringe spise og drikkelse, idet der ikke vil være mulighed for køb af deslige. Fælles for alle prøver Tilmelding skal ske på Regelsæt: Adgangskrav og bedømmelse efter DKK`s regelsæt, der kan rekvireres ved henvendelse til DKK`s kontor eller ses på DKK`s hjemmeside. Prøvegebyr : 400m/3t 450 kr. 400m/20t 500kr. 1000m/20t 850kr. Stambog og vaccinationsattest skal medbringes på prøvedagen, ligeledes resultatbogen ( Hvis resultatet ønskes indført ) Knæk og Bræk!

8 Husk! Drenteklubben afholder schweiss træning den 21. april. Mere info til schweiss eller sportræning Og lidt mere info fra DKK angående Schweiss God fornøjelse Næste nyhedsbrev: Resultater fra UT Tølløse Indkald til generalforsamling Diverse indlæg fra medlemmer Spørgehjørnet Fra hundeejer til hundeejer Med venlig hilsen Webmaster

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev April 2019 Dansk Drentsche Patrijshond Klub Kære medlemmer, så er vi allerede nået til april måned, hold da helt op som tiden flyver. Det er sket en del siden sidst og det vi vi gerne skrive

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Febuar 2017 Kære medlemmer, vi håber at i vil tager god imod dette inisiativ angånde sådan en nyhedsbrev. Vi håber at kunne informere jer på denne måde med diverse

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev marts 2018 Dansk Drentsche Patrijshond Klub Kære medlemmer sne, frost, kulde alt hvad man kan forvente i februar måned. Selvom man kunne mærke lidt forår inden alt det her kom forbi. Men det

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev marts 2017 Dansk Drentsche Patrijshond Klub Kære medlemmer, håber at i har taget godt imod den første nyhedsbrev og i har læst det med stor fornøjelse. Vi håber at kunne informere jer på denne

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev 2018 Kære medlemmer, nu er året omme og 2019 har meldt sin ankomst. En ny start på det nye år kan tit have mange forventninger. Forventninger om lidt ekstra,

Læs mere

Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011

Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011 Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011 Af Lene Marie Seitzberg Som led i samarbejdet med andre udenlandske Beagle Klubber, har Kristian Paulsen, René Jensen og Brian Seitzberg fra

Læs mere

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn

Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan kl i Ejby, Fyn Referat fra anlægsprøveudvalgets møde d.17. jan. 2018 kl. 17.00 i Ejby, Fyn Til stede på mødet var Gitte Becher (GD), Carsten Lundhøj (CL), Henrik Raae Andersen (HRA), Bjarne Nürnberg (BN), Palle Jørgensen

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013.

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Jørgen og Fie - et makkerpar 17. august 2013 Jørgen Madsen elsker hunde og kan slet ikke få nok. Halvdelen af hans liv har han arbejdet med hunde, og hans passion for at træne

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

Dagsorden til 5-klub mødet torsdag d. 18. december 2017, kl Sønder Bygade 9, Grejs, 7100 Vejle

Dagsorden til 5-klub mødet torsdag d. 18. december 2017, kl Sønder Bygade 9, Grejs, 7100 Vejle å Dagsorden til 5-klub mødet torsdag d. 18. december 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9, Grejs, 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 17. august 2017 Casper Raahede, Anders Mortensen, Kenth

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2015

Samlet træningsplan Efterår 2015 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

DKKs internationale efterårsvinderklasse: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og med DKK anerkendt stambog.

DKKs internationale efterårsvinderklasse: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og med DKK anerkendt stambog. Invitation til alle DKKs efterårsmarkprøver 2011 DKKs brugsklasser: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og/eller en af specialklubberne for stående jagthunde og med DKK anerkendt

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

EFTERÅRSMARKPRØVER 2015

EFTERÅRSMARKPRØVER 2015 Regler for deltagelse i prøverne: Til prøverne kan tilmeldes hunde i åben klasse og i unghundeklasse, og hundene afprøves efter Dansk Jagthunde Udvalgs Fælles Markprøve Regler. Disse kan rekvireres på

Læs mere

Nyhedsbrev maj

Nyhedsbrev maj Nyhedsbrev maj. 2016. Velkommen til vore nye medlemmer Her i april startede to kursushold op, og I nu været til træning de første to gange. Vi håber, at I føler jer godt modtaget i klubben, og at I vil

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

April Monsi Nyt

April Monsi Nyt April 2017 Monsi Nyt Tak for en god sæson Svømmesæsonen 2016/2017 sluttede lige op til skolernes påskeferie. Jeg håber meget, at i alle har haft en masse gode oplevelser og har været tilfredse med vores

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Aktivitets Program 2013

Aktivitets Program 2013 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2013 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissarbejde

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissarbejde Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissarbejde Formål Prøven er en konkurrenceprøve, der har til formål at finde frem til årets Danmarksmester i schweissarbejde.

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Juli 2017 Dansk Drentsche Patrijshond Klub Kære medlemmer, I denne udgave skriver vi kun om vorea årlige Drenteweekend hvor vi afholder diverse aktiviteter. Vi skriver lidt om apporteringsprøve

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2015 (1/3-2015) Årsmøde 2015 blev afholdt søndag den 1Marts 2015 kl. 10.00 i Myremalm Plantage, Karupvej 4 Ilskov 7450 Sunds. Som traditionen byder startede mødet 9.30 med

Læs mere

FORBUNDSMESTERSKAB UDVIDET APPORTERING 2016

FORBUNDSMESTERSKAB UDVIDET APPORTERING 2016 FORBUNDSMESTERSKAB UDVIDET APPORTERING 2016 Terkelsbøl Lørdag den 27. august 2016 Information i forbindelse med Danmarks Jægerforbunds Forbundsmesterskab i udvidet apportering ved Terkelsbøl Lørdag den

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

At kunne afvikle 24 slip á 10 min. Kræver et meget stort terræn, man måtte dog afkorte sidste runde for at nå i mål, før det blev aften.

At kunne afvikle 24 slip á 10 min. Kræver et meget stort terræn, man måtte dog afkorte sidste runde for at nå i mål, før det blev aften. Nordisk match i grænselandet Takket være Flemming Sørensens venskab med skytte Martin Pedersen på Schackenborg Gods var det i år muligt at holde den traditionsrige match i grænselandet. At kunne afvikle

Læs mere

Aktivitets Program 2014

Aktivitets Program 2014 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2014 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum Dagsorden: Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg 1. Siden sidst 2. Forretningsorden 3. Prøveregler Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum 4. Møde med bestyrelsesrepræsentanten

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2016 i Langhårsklubben Fredag den 21. oktober 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00

Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Referat til 5-klub møde d. 17. august 2017, kl.18.00 Sønder Bygade 9 Grejs 7100 Vejle 1. Til stede og godkendelse af referat fra 4. maj 2017 Kenth Lange, Casper Raahede, Hans Petter Lauridsen, Anders B.

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Derbyminder 09/ Jens Have / Mejrup. Jeg vil starte med, at takke Joakim Skovgaard Larsen for stafetten.

Derbyminder 09/ Jens Have / Mejrup. Jeg vil starte med, at takke Joakim Skovgaard Larsen for stafetten. Derbyminder 09/01 2018 Jens Have / Mejrup Jeg vil starte med, at takke Joakim Skovgaard Larsen for stafetten. Jeg er født og opvokset i Alsted på øen Mors og det er der jeg har fået min jagtlige lærdom.

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Nyhedsbrev uge 31+32 2014. Kalender, kontakt, mm. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7

Nyhedsbrev uge 31+32 2014. Kalender, kontakt, mm. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7 Nyhedsbrev uge 31+32 2014 Side 2-3 Nyt fra Troels Side 7 Kalender, kontakt, mm. Side 3-6 Børnehaven Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 7 Nyt fra Troels Så står et nyt skoleår for

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn

Referat fra møde i anlægstestudvalget i Ejbyhallen, Fyn Referat fra møde i anlægstestudvalget 02.06.2016 i Ejbyhallen, Fyn Til stede var; Carsten Lundhøj (CL), Johanna Jungstra (JJ), Leif Hansen (LH), Bjarne Nürnberg (BN), Peter W. Jürgensen, Nanna Brændegaard

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Aktivitets Program 2012

Aktivitets Program 2012 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2012 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Jeg meldte mig ind i Tollerklubben, efter at have mistet vores første hund en lille Formel 1 tæve som bare blev 7 år

Jeg meldte mig ind i Tollerklubben, efter at have mistet vores første hund en lille Formel 1 tæve som bare blev 7 år Marianne Kolind Kandidatur til Toller klubbens bestyrelse. Hvem er jeg og hvad vil jeg i bestyrelsen? Jeg, Marianne Kolind, tollerejer siden 2003, gift med Peter, mor til to store børn på nu 24 og 20 år,

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor Solrød 1. januar 2018 1 Formål Prøven er en konkurrenceprøve, der har til formål at finde frem til årets Danmarksmester

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Så nærmer vi os forårsmarkedet

Så nærmer vi os forårsmarkedet Så nærmer vi os forårsmarkedet som vi har omdøbt til forårs/påskemarked fordi det altså bare slet ikke er forår. Vi håber I kigger forbi vi kan ikke love en masse plusgrader men vi kan love at vi vil

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2011

Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2011 Dansk Hvid Schæferhundeklub beretning for foreningsåret 1/1 til 31/12 2011 Du sidder nu med den 9 beretning for DHSK, hvor vi har skrevet om hvad der er foregået i 2011 samt tanker om det kommende års

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

December v/karen Huus

December v/karen Huus December 2016 v/karen Huus Som de fleste nok har læst i diverse landbrugsmedier, er der dels kommet nye folk i Dansk Kødkvægs bestyrelse, og nogle af de genvalgte bestyrelsesmedlemmer har fået nye ansvarsområder.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Vi støtter Danske Hospitalsklovne Mange af jer har set, at vi har to papcontainere stående ved kontoret,

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere