SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN"

Transkript

1 Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler Sagsnr. 8. december 2017 Birte Mikkelsen Referat til 14. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen fredag den 10. november 2017 kl Tilstede: Per Jørgensen, formand Tina Gram Larsen, Danske Regioner Ole Ryttov, Danske Regioner Søren Bredkær, Danske Regioner Birgitte Bechgaard, Uddannelsesudvalget for SPU i Psykiatri Annette Anbert, Uddannelsesudvalget for SPU i Børne- og Ungdomspsykiatri Eva Secher Mathiesen, Dansk Psykologforening Susanne Vinther Nielsen, SST Sofie Dencker, Sundheds- og Ældreministeriet Linda Bramsen, Børne- og ungdomspsykiatrisk Selskab Annick Francoise Parnas, Dansk psykiatrisk Selskab Susanne Harder, Universiteterne Birte Mikkelsen, Sekretariatet (ref.) Mødet blev afholdt som video-møde. Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden v/formanden Præsentation af nye medlemmer. 2. Rådets rådgivning om uddannelsen, jf. Bek. 5, stk. 4: 1. Dimensionering af specialpsykologuddannelsen v/alle Dimensionering af uddannelsen fastlægges hvert år i den udvidede psykiatriledelseskreds (fra blev dimensioneringen fastlagt af kredsen af psykiatridirektører under Danske Regioner). Dimensioneringen har en årrække ligget fast på 30 uddannelsesstillinger i psykiatri og 15 uddannelsesstillinger i børne- og ungdomspsykiatri.

2 Status på igangsatte uddannelseshold viser en gennemgående tendens til at især to regioner, Syddanmark og Sjælland, har udfordringer med at opfylde deres fastlagte dimensionering. Således også i 2017, hvor 2 genopslag i psykiatri har været nødvendige i Region Sjælland. Der er opslået 5 uddannelsesstillinger, og max 2 af disse kan forventes besat. Region Syddanmark har ligeledes haft udfordringer med at opfylde deres dimensionering, men har dog kunnet besætte hovedparten af uddannelsesstillingerne siden starten i Til at understøtte ovenstående har sekretariatet udarbejdet vedhæftede status over - godkendte specialpsykologer, november ansættelsesrunder igangsatte uddannelseshold september og december status på ordinært afsluttede udddannelseshold november at Rådet drøfter situationen mhp. evt. afhjælpning af manglende søgning til uddannelsen. Sekretariatet gennemgik det udsendte materiale, som bl.a. viser udfordringer i at opfylde dimensioneringen i bla. Region Sjælland og Region Nordjylland. For sidstnævnte gør sig gældende at udfordringerne er af økonomisk karakter. På baggrund af det udsendte materiale drøftede Rådet hvad der kan ligge bag data, herunder anerkendelse af økonomiske vanskeligheder, konsekvensen af manglende opslag af uddannelsesstillinger samt ordentligheden i at uddanne til ingenting. Formanden understregede at Psykiatriledelserne tager beslutning om kommende års dimensionering. Rådet konkluderer, at det er særlige forhold, som har suspenderet dimenensioneringen i Region Nordjylland i Derfor er der ikke grundlag for, at Rådet kan udtrykke bekymring for fremtidig dimensionering. Tallene viser trods alt, at uddannelsen er på vej i den rigtige retning. Rådet foreslår at de to ovennævnte regioner i den fremtidige rekrutteringssituation må tage initiativ til ekstra indsatser, som kan understøtte rekrutteringen. Der skal skelnes mellem dimensionering og reelt opslåede uddannelsesstillinger i materialet. Det tilrettes fra sekretariatet. 2. Ændringer i uddannelsens målbeskrivelser Arbejdet med ændringer af målbeskrivelserne pågår i øjeblikket i uddannelsesudvalgene og et udkast fremlægges på næste rådsmøde.

3 3. Ændringer i det overordnede kursusprogram for den teoretiske uddannelse Ingen bemærkninger pt. Som følge af arbejdet med at ændre målbeskrivelserne, kan der komme ændringer i kursusprogrammet. 4. Ændring af reglerne for meritvurdering v/sekretariatet Sekretariatet har i samarbejde med uddannelsesudvalgene justeret udkastet til vejledning om meritvurdering sagen var på sidste rådsmøde. Vedhæftet et udkast til en revideret vejledning om meritvurdering. - at Rådet endelig godkender vejledningen. Vejledningen blev godkendt et par mindre justeringer vedr. tid og bredde i det kliniske arbejde indskrives, hvorefter vejledningen lægges på hjemmesiden. Vedhæftet dette referat.. 5. Ændring af specialpsykologuddannelsens længde og indhold Pt. ingen bemærkninger. 3. Rådets øvrige opgaver, jf. Bek. 5, stk. 5: 1. Evaluering af gennemførte uddannelsesforløb v/sekretariatet - opfølgningspunkt fra møde den 22. marts 2017 Rådet besluttede på sidste møde at sekretariatet skulle undersøge og komme med et prisoverslag på anvendelsen af evaluer.dk. Sekretariatet giver en status på sagen. - at Rådet tager status til efterretning. Sekretariatet arbejder videre med sagen, da det endnu ikke er lykkes at få et tilbud fra evaluer.dk. 2. Orientering fra sekretariatet om uddannelsesforløb på PC Sct. Hans v/sekretariatet Punktet er opfølgning fra rådsmødet den 22. marts Sekretariatet samt formanden for uddannelsesudvalget orienterer om status. Der er kommet svar fra Sundhedsstyrelsen om klagen. Svaret er vedhæftet referatet. 3. Opfølgning på regionernes anvendelse af psykologer med specialpsykologuddannelse samt udvikling i efterspørgsel efter specialpsykologer v/ alle Rådet besluttede på sidste møde at rette henvendelse til regionerne om deres erfaringer med specialpsykologuddannelsen samt de færdiguddannede specialpsykologer. Sekretariatet har i samarbejde med Rådet udarbejdet 10 spørgsmål, som primo oktober 2017 er udsendt til psykiatriens hovedpostkasser.

4 Vedhæftet en sammenfatning af regionernes svar - at Rådet drøfter de indkomne svar fra regionerne, herunder om det giver anledning til yderligere opfølgning. Indledningvis blev der spurgt til hvormange spu'ere, som besvarelserne bygger på. Sekretariatet udarbejder efterfølgende en oversigt over et estimeret antal, fordelt på regioner. Der mangler svar fra nogle uddannelsessteder. Der var enighed i Rådet om at besvarelserne viser god modtagelse af uddannelsen i psykiatrien. Det er også interessant at der fra flere sider peges på fremtidige opgaver for specialpsykologerne. Disse ting er vigtige ift. en evt. fremtidig ændring af bekendtgørelsen. I en enkelt region Region Sjælland har man fra Styrelsen for patientsikkerhed i forbindelse med indførelse af Sundhedsplatformen modtaget meddelelse om at specialpsykologer ikke må udarbejde behandlingsplaner for indlagte patienter, herunder heller ikke når det sker på delegation. Rådet drøftede dette, da det peger på uklarheder i hvilke opgaver specialpsykologer må udføre selvstændigt og hvilke opgaver de må udføre på delegation. Kan det løses ved en lokal løsning eller skal der en national løsning til? Det tværregionale notat fra 2015 om regionernes anvendelse af specialpsykologer i henholdsvis psykiatri samt børne- og ungdomspsykiatri er stadig gældende og giver svar på en række spørgsmål om specialpsykologernes virke og arbejdsfelt. Rådet drøftede i forlængelse af ovenstående, hvordan man kan få dette notat til at leve endnu mere i regionerne. SST pegede på at uddannelsen blev etableret i en tid, hvor SST var en stor styrelse. Efter omstrukturering og etablering af nye styrelser ligger specialpsykologuddannelsen nu under Styrelsen for Patientsikkerhed. En idé kan være at Rådet sender notatet til denne styrelse og lader styrelsen vurdere, om den ser nogle udfordringer, konflikter, mv. i notatet ift. specialpsykologers virke i psykiatrien. Konklusionen af Rådets drøftelser blev at: - Rådet sender en opfordring til alle regioner om at notatet anvendes/inddrages i den fortsatte implementering af specialpsykologuddannelsen - Rådet sender notatet til styrelsen som ovenfor nævnt. - spørgeskemaundersøgelsen gentages i efteråret Sagen sættes på igen til næste rådsmøde, herunder en opfølgning på Region Sjællands dialog med styrelsen samt opfølgning på evt. uklare punkter i det tværregionale notat. Hvis

5 der skal foretages ændringer i notatet, skal det ske via psykiatriledelseskredsen i Danske Regioner, da de i sin tid besluttede at nedsætte en arbejdsgruppe til udfærdigelse af notatet. 4. Evt., herunder fastlæggelse af tidspunkt for næste møde. Formanden orienterede om beslutning fra møde i den udvidede psykiatriledelseskreds tidligere på efteråret. Rådet er i sin anden periode, og denne periode udløber ved udgangen af I psykiatriledelseskredsen er der et ønske om nyvalg af de regionale repræsentanter i Rådet med virkning fra Ønsket bør læses og forstås som en interesse fra psykiatriledelsens side om at sikre den fortsatte regionale indsats i arbejdet med at implementere uddannelsen. Der er tale om en offentlig finansieret, bekendtgørelsesbelagt specialuddannelse, som sikrer psykologerne en videreuddannelse, og som bidrager til fortsat kvalitetsudvikling af behandlingen i psykiatrien. Brevet fra psykiatriledelseskredsen er vedhæftet referatet. Til ovenstående bemærkede formanden vedr. sammensætningen af uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i børne- og ungdomspsykiatri, at medlemmer fra 3 regioner (samt repræsentanter fra DP og SPBU) har været skiftet ud i de to forgangne perioder, nogle endda 2 gange. Kontinuiteten i uddannelsesudvalget har på den baggrund været udfordret, og en udskiftning af hele udvalget vil udfordre stabiliteten i udvalgets komplekse og centrale arbejde, som er essentielt for fremdriften i specialpsykologuddannelsen i børne- og ungdomspsykiatri. Bekendtgørelse for specialpsykologuddannelsen er ligeledes vedhæftet referatet. Næste møde holdes 6. april 2018 i Danske Regioner, København Ø. Mødebooking er sendt til rådsmedlemmerne..

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 28. marts 2018 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat 15. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen fredag

Læs mere

Sagsnr april 2018 Birte Mikkelsen

Sagsnr april 2018 Birte Mikkelsen Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25.. april 2018 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Dagsorden til 17. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 6. marts 2013 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat af 5. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 24. marts 2017 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat af 13. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Rådet for Specialpsykologuddannelsen Rådsmøde den 10. september 2015 Referat Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 10.09.2015 Birte Mikkelsen Birte.mikkelsen@stab.rm.dk 1-30-72-116-15 Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Til medlemmerne af Rådet for Specialpsykologuddannelsen Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 23. april 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 3. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen

Læs mere

Referat fra 2. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen Torsdag, den 15. september 2011 kl

Referat fra 2. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen Torsdag, den 15. september 2011 kl Til medlemmerne af Rådet for Specialpsykologuddannelsen! " 29. november 2011 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 2. møde i Rådet for Specialpsykologuddannelsen Torsdag,

Læs mere

Rådet for Specialpsykologuddannelsen Referat fra møde den 4. september 2014 Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 6. oktober 2014 Birte Mikkelsen Rikke Bundgaard Birte.mikkelsen@stab.rm.dk Rikke.bundgaard@stab.rm.dk

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Referat af 62. møde i Uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i psykiatri --- ikke godkendt referat --- Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. Oktober 2018 Martin Kangas Christensen makacr@rm.dk

Læs mere

PECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN. Dato Sagsbehandler Sagsnr. 6. september 2018 Kasper Clausen

PECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN. Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 6. september 2018 Kasper Clausen Referat fra 61. møde i Uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i psykiatri Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 6. september 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk 1-30-72-162-09 Møde i uddannelsesudvalget,

Læs mere

Bekendtgørelse om specialuddannelse af psykologer i børne- og ungdomspsykiatri og psykiatri

Bekendtgørelse om specialuddannelse af psykologer i børne- og ungdomspsykiatri og psykiatri (Gældende) Udskriftsdato: 7. januar 2015 Ministerium: Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Journalnummer: Indenrigs- og Sundhedsmin., Sundhedsstyrelsen, j.nr. 7-702-03-199/1 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Referat fra møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 11. maj 2010, kl. 9-13, Oluf Palmes Alle 15, Århus, mødelokale K8, 1. sal

Referat fra møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 11. maj 2010, kl. 9-13, Oluf Palmes Alle 15, Århus, mødelokale K8, 1. sal Til regionernes kontaktpersoner for Specialpsykologuddannelsen! " 12. maj 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 11. maj

Læs mere

Referat fra andet møde i Uddannelsesråd for specialpsykologuddannelsen i Psykiatri

Referat fra andet møde i Uddannelsesråd for specialpsykologuddannelsen i Psykiatri Til det Psykologfaglige uddannelsesråd for Specialpsykologuddannelsen i Psykiatri! " 5. juli 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra andet møde i Uddannelsesråd for

Læs mere

Bekendtgørelse om uddannelse af specialpsykologer i psykiatrien

Bekendtgørelse om uddannelse af specialpsykologer i psykiatrien Oversigt (indholdsfortegnelse) Kapitel 1 Formål Kapitel 2 Funktionsområde Kapitel 3 Uddannelsesansvar og uddannelsesstruktur Kapitel 4 Uddannelsesråd m.v. Kapitel 5 Uddannelsen Kapitel 6 Bedømmelse m.v.

Læs mere

" 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09

 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 19. møde i uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i Psykiatri! " 30. marts 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 19. møde i det Psykologfaglige

Læs mere

" 17. september 2010 Stine Whitehouse

 17. september 2010 Stine Whitehouse Til regionernes kontaktpersoner for Specialpsykologuddannelsen! " 17. september 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat af 2. møde vedr. specialpsykologuddannelsen den

Læs mere

Referat af møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 27. maj 2010, kl Mødet blev afholdt i Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København

Referat af møde vedr. specialpsykologuddannelsen den 27. maj 2010, kl Mødet blev afholdt i Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Til det Psykologfaglige Uddannelsesråd for Specialpsykologuddannelsen i Psykiatri! " 28. maj 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat af møde vedr. specialpsykologuddannelsen

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling:

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling: Dagsorden Dagsordenspunkt 1: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse d. 27. juni 2011 3. Oplæg ved Uddannelseskoordinerende

Læs mere

Referat fra 3. møde i Uddannelsesråd for Specialpsykologuddannelsen i Psykiatri 26. august 2010

Referat fra 3. møde i Uddannelsesråd for Specialpsykologuddannelsen i Psykiatri 26. august 2010 Til det Psykologfaglige Uddannelsesråd for Specialpsykologuddannelsen i Psykiatri! " 2. september 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat fra 3. møde i Uddannelsesråd for

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Selskabsberetning. Formand Linette Frølich Møller Næstformand Annette Anbert GF

Selskabsberetning. Formand Linette Frølich Møller Næstformand Annette Anbert GF Selskabsberetning Formand Linette Frølich Møller Næstformand Annette Anbert GF 11.11.17 Styrelsen siden GF 2016 Linette Frølich Møller, formand, Region Midt Annette Anbert, næstformand, Region Sjælland

Læs mere

Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09

Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Vejledning om kompetencevurdering i specialuddannelse af psykologer i børne- og ungdomspsykiatri og psykiatri Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 25. januar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 8. december 2017, kl. 11.30 14.30 Sted: Teglgårdsparken 26, mødelokale 203 Deltagere: Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

PECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

PECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Vejledning om meritvurdering under specialpsykologuddannelsen (jf Bekendtgørelse nr. 1303 af 25. november 2010 om uddannelse af specialpsykologer, 19) Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 02-01-2018 Rikke

Læs mere

Referat fra 40. møde i SPU uddannelsesudvalg Psykiatri 5. februar 2015 kl. 10:15 i HR-huset, mødelokale 5252, Boulevarden 76, 7100 Vejle

Referat fra 40. møde i SPU uddannelsesudvalg Psykiatri 5. februar 2015 kl. 10:15 i HR-huset, mødelokale 5252, Boulevarden 76, 7100 Vejle SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Referat fra 40. møde i SPU uddannelsesudvalg Psykiatri 5. februar 2015 kl. 10:15 i HR-huset, mødelokale 5252, Boulevarden 76, 7100 Vejle Dato Sagsbehandler

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Opslag af uddannelsesstillinger, Specialpsykologuddannelsen i psykiatri, med tiltrædelse 1. december 2019. 27 uddannelsesforløb til specialpsykologuddannelsen i Psykiatri opslås til besættelse pr. 1. december

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse opgaver og ansvar Birte Obel, Kontorchef Susanne Vinther Nielsen, Overlæge, Ph.d. Uddannelse og autorisation 4. marts 2014 i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Læs mere

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Referat Møde: Bestyrelsesmøde i BUP-DK Tidspunkt: Fredag d. 6. april 2018 kl. 10.00-16.00 Sted: Deltagere: Referent: Børne- og Ungdomspsykiatrisk Regionscenter Skovagervej 2 8240 Risskov Mødelokale 12,

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 20/11-17 Kasper Clausen kascla@rm.dk 21440397 1-30-72-141-15

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling:

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling: Dagsorden Dagsordenspunkt 1: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse d. 22. september 2011. 3. Temamøde om lægelig videreuddannelse

Læs mere

Specialpsykologer i Psykiatrien Region Sjælland

Specialpsykologer i Psykiatrien Region Sjælland Specialpsykologer i Psykiatrien Region Sjælland frem mod år 2020 Forord... 3 Strukturen omkring uddannelsen på nationalt plan... 3 Den interne forankring af uddannelsen i Psykiatrien Region Sjælland...

Læs mere

" 21. maj 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09

 21. maj 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Til det Psykologfaglige Uddannelsesråd for Specialpsykologuddannelsen i Børne- og Ungdomspsykiatri! " 21. maj 2010 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk 1-30-72-162-09 Referat af møde med det psykologfaglige

Læs mere

Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse. Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501

Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse. Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501 D A G S O R D E N BILAG NR18-18 Emne Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 3. oktober 2018, kl. 15-18 Sted Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501

Læs mere

Task Force for Psykiatriområdet

Task Force for Psykiatriområdet Task Force for Psykiatriområdet R E F E R A T Emne 2. møde i Task Force for psykiatriområdet Mødedato Mandag d. 25. juni kl. 10.00-12.00 Sted Sundhedsstyrelsen, mødelokale E Deltagere Else Smith (formand),

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. 11/ Kasper Clausen Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 11/ Kasper Clausen Referat 1 Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 11/12-2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Almen medicin - uddannelsesudvalg 4. december 2018 kl. 14:00 i Lokale 12, Regionshuset Århus Olof Palmes Alle 15 2

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 17. oktober TRKPEE trkpee@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Afdeling: Faaborg Midtfyn kommune Udarbejdet af: Ulrik Christensen Journal nr.: E mail: uschr@rfmk.dk Dato: 7. februar 2017 Telefon: 7353 6087 Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt:

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD VIDEREUDDANNELSESSEKRETARIATET Uddannelsesudvalg i IM Reumatologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 20.april 2016 Trine Kirkegaard TRKPEE@rm.dk 1-30-72-100-15 Dagsorden Uddannelsesudvalgsmøde i IM reumatologi mandag den 11. april

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24

Referat til møde i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin, uddannelsesudvalg 7. februar 2018 kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 22. februar 2018 /THOCHT Referat til møde i kl. 10:00 i Regionshospitalet Viborg, mødelokale 24 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Deltagere 1 2 Referat fra 4. oktober 2017 - til orientering 2 3 Bordet

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse REFERAT FU 08/10 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 10. november kl. 13.30-16.00 Sted Deltagere Ikke til stede, lokale B Cheflæge, dr.med.

Læs mere

Selskabsberetning. Ordinær generalforsamling 08.12.11

Selskabsberetning. Ordinær generalforsamling 08.12.11 Selskabsberetning Ordinær generalforsamling 08.12.11 Styrelsen Anegen Trillingsgaard Jesper Thybo Gunvor Brandt Ditte Lammers Vernal Ida Majlund Mikkelsen, kasserer Anne Kloster, sekretær Annette Anbert,

Læs mere

Referat fra møde i arbejdsgruppen vedr. genoptræning den 3. september 2015

Referat fra møde i arbejdsgruppen vedr. genoptræning den 3. september 2015 Regionshuset Viborg Nære Sundhedstilbud Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra møde i arbejdsgruppen vedr. genoptræning den 3. september 2015 Deltagere:

Læs mere

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse : 1 Dato: 10. september 2009 Dagsordenstekst: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde i Rådet den 11. juni 2009 3. PUF-lektorernes arbejde med uhensigtsmæssige forløb v/

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere R E F E R A T Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september 14.30-17.00 Sted Deltagere Afbud Mødecenter, lokale C Lone Winther Jensen, formand

Læs mere

Selskabsberetning. Formand Pusjka Helene Cohn Næstformand Annette Anbert - med bidrag fra hele styrelsen GF 16.11.15

Selskabsberetning. Formand Pusjka Helene Cohn Næstformand Annette Anbert - med bidrag fra hele styrelsen GF 16.11.15 Selskabsberetning Formand Pusjka Helene Cohn Næstformand Annette Anbert - med bidrag fra hele styrelsen GF 16.11.15 Styrelsen Jesper Thybo, Odense Gunvor Brandt, Risskov Ditte Lammers Vernal, Ålborg Anne

Læs mere

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst

Referat. til Klinisk Biokemi - uddannelsesudvalg 16. maj 2018 kl. 13:00 i Konferencerum C3.15, C312, AUH Øst Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Klinisk

Læs mere

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse : 1 Dato: 11. juni 2009 Dagsordenstekst: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Formandsskifte 3. Godkendelse af referat fra møde den 26. marts 2009 4. Kort status for økonomi i den lægelige videreuddannelse

Læs mere

Møde i Følgegruppen for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppen for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: 15/40526 Dato: 12. januar 2016. Udarbejdet af: Arne Vesth Pedersen E-mail: arne.vesth.pedersen@regionsyddanmark.dk Telefon: 29201104 Referat Møde i Følgegruppen for Genoptræning og Rehabilitering

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

Selskabsberetning. Formand Linette Frølich Møller Næstformand Annette Anbert GF

Selskabsberetning. Formand Linette Frølich Møller Næstformand Annette Anbert GF Selskabsberetning Formand Linette Frølich Møller Næstformand Annette Anbert GF 12.11.16 Styrelsen siden GF 2015 Linette Frølich Møller, formand, Region Midt Annette Anbert, næstformand, Region Sjælland

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om voksnes adgang til psykiatrisk behandling. Oktober 2010

Notat til Statsrevisorerne om beretning om voksnes adgang til psykiatrisk behandling. Oktober 2010 Notat til Statsrevisorerne om beretning om voksnes adgang til psykiatrisk behandling Oktober 2010 RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE I HENHOLD TIL RIGSREVISORLOVENS 18, STK. 4 1 Vedrører: Statsrevisorernes

Læs mere

Dato Sagsbehandler og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE. Referat

Dato Sagsbehandler  og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr. 7. januar TRKPEE 2019 Referat til Urologi - uddannelsesudvalg

Læs mere

Indkaldelse til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Indkaldelse til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord 13. februar 2012 Stine Whitehouse Stine.Whitehouse@stab.rm.dk! Indkaldelse til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Læs mere

Region Midtjylland HR. Dagsorden. til møde i RUR - Akut læger 15. marts 2018 kl. 14:00 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg.

Region Midtjylland HR. Dagsorden. til møde i RUR - Akut læger 15. marts 2018 kl. 14:00 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg. Region Midtjylland HR 7. marts 2018 /TRKPEE Dagsorden til møde i RUR - Akut læger 15. marts 2018 kl. 14:00 i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg. Lokale F7 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side

Læs mere

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2018

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2018 2019 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2018 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2018 Side 2/9 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2018 Sundhedsstyrelsen, 2019. Publikationen

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 29. september 2016

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 29. september 2016 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 29. september 2016 Til stede: Eric Døssing Mønning (formand - Yngre Lægers bestyrelse og Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse) Lise Mouritzen (Sjælland -

Læs mere

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2016

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2016 og besatte hoveduddannelsesforløb i 2016 2017 og besatte hoveduddannelsesforløb i 2016 Sundhedsstyrelsen, 2017. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsen Islands Brygge

Læs mere

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR 10. marts 2016 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Gert Jørgensen, næstformand Carsten Bloch Nielsen, næstformand Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK Øst Helle Klein, AMK Øst (referent) Dagsorden

Læs mere

Dato Sagsbehandler Sagsnr. Referat

Dato Sagsbehandler  Sagsnr. Referat Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Videreuddannelsessekretariatet Dato Sagsbehandler E-Mail Sagsnr. 8. juni 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk Referat til Børne- og

Læs mere

17, stk. 4 udvalg - Ældreudvalg

17, stk. 4 udvalg - Ældreudvalg 17, stk. 4 udvalg - Ældreudvalg Referat fra ordinært møde Møde den 9. april Tirsdag 09.04.2019 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser... 2 Orientering til Ældreudvalget

Læs mere

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje

Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Møde i Følgegruppen for behandling og pleje Dato: Tirsdag den 4. april 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Mødelokale M2, Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3B, 6000 Kolding Deltagere: Birthe Mette Pedersen, Programchef,

Læs mere

Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Lene Meyland, Henrik Mikkelsen (kun tirsdag),

Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Lene Meyland, Henrik Mikkelsen (kun tirsdag), VUC Bestyrelsen Emne Referat af bestyrelsesmøde Dato Den 18. september 2013, Tyrstrup Kro, Christiansfeld Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Lene Meyland, Henrik Mikkelsen

Læs mere

Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde)

Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde) Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde) Afholdt torsdag d. 24. maj 2018 Kl. 13.00-16.00 Tilstedeværende medlemmer af Rådet Steen Werner Hansen (formand) Jørgen Schøler Kristensen (formand)

Læs mere

Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje

Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Referat godkendt den 2. marts 2010 Specialuddannelsen Sct. Hans Tofteparken, Bygning 147,1.sal Referat nr. 51 Side 210-215 NM/BKK/jen Referat fra mødet i Specialuddannelsesrådet

Læs mere

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 2018 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 Sundhedsstyrelsen, 2018. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsen

Læs mere

Udkast til kommissorium for arbejdet med indsatsområde 2 Behandling og pleje

Udkast til kommissorium for arbejdet med indsatsområde 2 Behandling og pleje Udkast til kommissorium for arbejdet med indsatsområde 2 Behandling og pleje Generel indledning. I 2014 skal kommuner og regioner jfr. Sundhedslovens 205 indgå nye sundhedsaftaler, som skal fremsendes

Læs mere

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 2018 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 Sundhedsstyrelsen, 2018. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsen

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. . Sagsnr. 17. juni 2013 Helene S. Kristensen

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU.  . Sagsnr. 17. juni 2013 Helene S. Kristensen DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNEL DDANNELSESREGION NORD Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr.

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Opslag af uddannelsesstillinger, Specialpsykologuddannelsen i psykiatri, med tiltrædelse 1. december 2018. På de næste sider kan du se de forskellige uddannelsesforløb, der opslås i de 5 danske regioner.

Læs mere

Sundhedsaftalen Porteføljestyringsværktøj

Sundhedsaftalen Porteføljestyringsværktøj Sundhedsaftalen 2015-2018 Porteføljestyringsværktøj Følgegruppen for forebyggelse Arbejdsgruppen: Arbejdet med udvikling af Nye rammer for nye rammer for kronisk kronisk sygdom sygdom og udviklingen af

Læs mere

Selskabsberetning. Formand Pusjka Helene Cohn Næstformand Annette Anbert GF 13.11.12

Selskabsberetning. Formand Pusjka Helene Cohn Næstformand Annette Anbert GF 13.11.12 Selskabsberetning Formand Pusjka Helene Cohn Næstformand Annette Anbert GF 13.11.12 Styrelsen Anegen Trillingsgaard, Aarhus universitet Jesper Thybo, Odense Gunvor Brandt, Risskov Ditte Lammers Vernal,

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl REFERAT FU 12/11 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag den 7. september kl. 13.30-16.00 Sted Deltagere Ikke til stede, lokale C Cheflæge, dr.med.

Læs mere

Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd. Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov

Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd. Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov Deltagere: Uddannelsesregion Syd Konstitueret koordinator Elisabeth

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler Sagsnummer Thomas Birk

VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGI ETARIATET. Dato Sagsbehandler  Sagsnummer Thomas Birk SREGI SSEKR Uddannelsesudvalg i urologi Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnummer 12.6.2017 Thomas Birk thbirk@rm.dk 1-30-72-107-15 Referat Uddannelsesudvalgsmøde i urologi Torsdag den 8. juni 2017 kl. 13.00-15.00

Læs mere

Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse

Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse Referat Uddannelsesudvalg Bioanalyse Mødedato: 05. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 11.00 Sluttidspunkt: Kl. 13.00 Mødested: Lokale: B0.38 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Læs mere

Dagsorden Journalnr.: U Ref.: LEFO Dato:

Dagsorden Journalnr.: U Ref.: LEFO Dato: Dagsorden Journalnr.: U0200-7-04-36-12 Ref.: LEFO Dato: 04-03--2014 Mødeforum: Uddannelsesrådet for Bandagistuddannelsen Dato: 10. marts 2014 Tid: Kl. 13.45-15.45 Sted: Mødeleder: Deltagere: Øvrige deltagere:

Læs mere

Sundhedsuddannelser Skottenborg Viborg -

Sundhedsuddannelser Skottenborg Viborg - 23. februar 2012 Lisbet Hørslev Rasmussen!" " " Lisbet.rasmussen@stab.rm.dk 7841 0784 1-30-72-201-08 Samarbejdsaftale mellem Videreuddannelsessekretariatet i Videreuddannelsesregion Nord (VUS), Region

Læs mere

Forretningsorden for Landsudvalget for Specialuddannelsesråd ved Uddannelsen i Anæstesiologisk sygepleje

Forretningsorden for Landsudvalget for Specialuddannelsesråd ved Uddannelsen i Anæstesiologisk sygepleje Forretningsorden for Landsudvalget for Specialuddannelsesråd ved Uddannelsen i Anæstesiologisk sygepleje Side 1 af 5 1 Baggrund Specialuddannelsen for sygeplejersker i anæstesiologisk sygepleje er fastsat

Læs mere

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017

Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 2018 Opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb i 2017 Sundhedsstyrelsen, 2018. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsen

Læs mere

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse

Dagsordenspunkt til møde i. Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse : 1 Dato: 11. marts 2010 Dagsordenstekst: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde i Rådet den 10. december 2009 3. Tema: Forskningstræning projektdelen Forskningstræning

Læs mere

SUNDHED OG OMSORG Sundhed Aarhus Kommune

SUNDHED OG OMSORG Sundhed Aarhus Kommune Forretningsudvalget (Direktørforum) 21. juni 2017 08.30-10.30 Sted: Aarhus Universitetshospital, Skejby, Palle Juul Jensens Boulevard, mødelokale 1A, indgang G9, G213, Plan 2 Side 1 af 5 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget, DASAMS d afholdt på Klinisk socialmedicin, Oluf Palmes Alle Århus N.

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget, DASAMS d afholdt på Klinisk socialmedicin, Oluf Palmes Alle Århus N. Referat fra møde i Uddannelsesudvalget, DASAMS d. 23.11.2011 afholdt på Klinisk socialmedicin, Oluf Palmes Alle Århus N. Deltagere: Anders, Jeppe, Vivian, Karin, Anita, Dorte Afbud fra: Ulrik, Kenneth,

Læs mere

Eliteidrætsrådet. Mødedato: 21. marts 2018 Mødetid: 17:00 Mødested: Forum Horsens, Loungen. Indholdsfortegnelse:

Eliteidrætsrådet. Mødedato: 21. marts 2018 Mødetid: 17:00 Mødested: Forum Horsens, Loungen. Indholdsfortegnelse: Referat Eliteidrætsrådet Mødedato: 21. marts 2018 Mødetid: 17:00 Mødested: Forum Horsens, Loungen Indholdsfortegnelse: 1 Velkomst og referat fra seneste møde 2 2 Eliteidrætsrådets Arbejdsplan 2016-2019

Læs mere

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest

Referat. Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Hospitalsenheden Vest Staben - HR Til Videreuddannelsesrådets medlemmer I Hospitalsenheden Vest Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 5090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Referat

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 15.maj Sted Deltagere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 15.maj Sted Deltagere R E F E R A T BILAG FU 5-13 Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 15.maj 13.30-16.00 Sted Deltagere Afbud Mødecenter, lokale D Lone Winther Jensen,

Læs mere

Sundhedsministerens redegørelse til Statsrevisorerne vedr. beretning 3/2016 om hospitalslægers bibeskæftigelse af den 9.

Sundhedsministerens redegørelse til Statsrevisorerne vedr. beretning 3/2016 om hospitalslægers bibeskæftigelse af den 9. Holbergsgade 6 DK-1057 København K Sundhedsministeren Statsrevisorernes Sekretariat Folketinget Christiansborg 1240 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Dato: 17. marts 2017

Læs mere

Deltagere: Kommunale repræsentanter, repræsentanter fra bruger-/pårørende organisationer

Deltagere: Kommunale repræsentanter, repræsentanter fra bruger-/pårørende organisationer fra KSP-møde den 27. november 2015 Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri Deltagere: Kommunale repræsentanter, repræsentanter fra bruger-/pårørende organisationer samt Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri

Læs mere

Dagsorden punkt Aftaler Ansvarlig

Dagsorden punkt Aftaler Ansvarlig 1 Referat fra 21. ordinære møde i Dansk Sygeplejeselskabs Forskningsråd Mandag d. 28. april, 2014 kl. 10.00 16.00 Mødeleder Referent Afbud: Tove Lindhardt Elizabeth (ER) Ole Dagsorden 1. Godkendelse af

Læs mere

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale

Region Midtjylland. Referat. af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale Region Midtjylland HR 26. juni 2018 /SAECRI Referat af Uddannelsesudvalgsmøde i Thoraxkirurgi 6. april 2018 kl. 12:00 i AUH, mødelokale 31 Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Mødedeltagere 1 2 Indledning

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Nord den 11. december 2017 Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr.

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-09-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018 Ref.: pts Dato: 28. november 2018 Tid: kl. 09:00 12:00 (julefrokost 12-14) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Jan

Læs mere

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord

Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Videreuddannelsesregion Nord Til møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse Nord den 11. december 2017 Dato Sagsbehandler E-mail og telefon Sagsnr.

Læs mere

Status vedr. Rekruttering og Kvalitet September 2013

Status vedr. Rekruttering og Kvalitet September 2013 Område: Administrationen Afdeling: HR udvikling Journal nr.: 13/22673 Dato: 4. oktober 2013 Udarbejdet af: Lisbeth Ebsen Hansen E mail: Lisbeth.Ebsen Hansen@rsyd.dk Telefon: 28994700 Notat Status vedr.

Læs mere

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering Udvikling af Sundhedsaftalen 2015 2018 Kommissorium for Indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering 1 Kommissorium for arbejdet med indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering 070314 Generel indledning.

Læs mere

Referat fra DSP styregruppemøde 8. maj, kl , Regionernes

Referat fra DSP styregruppemøde 8. maj, kl , Regionernes WWW.DANISHSOIL.ORG NOTAT fra DSP styregruppemøde 8. maj, kl. 13.30-15.00, Regionernes Hus 2409-05-2018 EMN-2017-00069 1161868 Christian Andersen 1. Kommentarer til dagsorden Punkt 4 og 5 tænkes sammen

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Afdeling: Faaborg Midtfyn kommune Udarbejdet af: Ulrik Christensen Journal nr.: E mail: uschr@rfmk.dk Dato: 26. september 2017 Telefon: 7353 6087 Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt:

Læs mere

Dagsorden for Beskæftigelsesrådets møde den 28. august, kl Frokost kl

Dagsorden for Beskæftigelsesrådets møde den 28. august, kl Frokost kl Dagsorden for Beskæftigelsesrådets møde den 28. august, kl. 13.00 Frokost kl. 12.30 2 Dagsorden: 1. Strategiske drøftelser... 4 1.1 Drøftelse og godkendelse af Kontrakt 2015... 4 1.2 Opfølgning på kommunernes/jobcentrenes

Læs mere