Nummer JANUAR-FEBRUAR MAJ årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nummer 187 146 JANUAR-FEBRUAR MAJ 2015 2008. 33. 26. årgang"

Transkript

1 Nummer JANUAR-FEBRUAR MAJ årgang

2 2 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB BESTYRELSEN Formand Morten Henningsen (420), Frederikssund Kasserer Flemming Larsen (1352), Odense V Bestyrelsesmedlem Kim Borgstrøm (1355) Tranbjerg Bestyrelsesmedlem Jørg Øgendahl (1618) Silkeborg Bestyrelsesmedlem Torben Bechmann Jensen (1012) St. Heddinge Bestyrelsesmedlem Kåre Bang (1649) Lemming 9988 Bestyrelsessuppleant Morten Hildebrand (947) Aalborg Bestyrelsessuppleant Randi Hildebrand (947A) Aalborg MEDLEMSLISTEN Koordinator Torben Jørgensen (1285) DTAK.DK Webmaster Kim Borgstrøm (1355) FACEBOOK Moderator Mads Nygaard (832), Poul Nissen(1805), Simon Ensted Salomon (1985) Nikolaj F. Blomberg(976), Daniel Read(1813) Flemming Jensen (1632) kontakt via FB gruppen

3 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 3 REGIONSKONTAKTER OG MAILLISTER København/Bornholm Nikolaj F. Blomberg (976) Frederiksberg Fyn Flemming Larsen (1352) Odense V Sydjylland Poul A. Lyngs (1840) Kolding Midtjylland Bjarne Olesen (752) Hadsten Nordjylland Jørgen Lund(1141) Støvring DTAK Touring Knud Hartmann (937) Triumph Sport Mads Nygaard (832) FREDERICIAMESSE Stand koordinator Peter Ensted Jensen (738) Biler l messen Morten Hildebrand (947) ADMINISTRATION Materiel Forvaltning Michael Ensted Jensen (737) Arkivar Michael Pedersen (424) Revisor Jørgen E. Busch (732) Revisor Ole Holm (1041) Revisor Suppleant Bjarne Madsen (862) Motorhistorisk Samråd Morten Henningsen (420)

4 4 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB TRIUMPHNYT Redaktør Daniel Read (1813) Layout Kim Aagaard Pakning / Distribu on Svend Starup (437) Deadline for ar kler samt annoncer l TriumphNyt: primo. februar, april, juni, august, oktober, dec Udgivelsesdato: primo. januar, marts, maj, juli, september, november ANNONCERING I TRIUMPHNYT, medlemmer (privat) GRATIS Tekst/billeder indsendes l ANNONCERING I TRIUMPHNYT, erhverv pr. blad (1 annoncering) pr. år (6 annonceringer) 1/1 side 450 DKK 1/1 side 2400 DKK 1/2 side 300 DKK 1/2 side 1250 DKK 1/4 side 150 DKK 1/4 side 750 DKK Bagside 3000 DKK Prak ske oplysninger... 2 Formandens leder... 5 Redaktørens bekendelser... 6 Konkurrencen... 7 Majbryllup i en helt særlig bil... 8 TR6 i ny lak TR6 genmontering e er lak Arrangementer Når dækspark og kaffe bare er for kedeligt Indhold: Årsberetning 2014/ DTAK årstræf DTAK Generalforsamling Man kan ALT med en Spi ire! Ud at køre med de... Øhhhh andre?.. 38 Vitesse 1600 DIY Transistortænding.. 40 Værktøjstest Køb & Salg En knap så god fortsæ else Reno(wn)vering Galleriet... 60

5 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 5 Af Morten Henningsen (420) Leder Sommer d er en dejlig d. Vi skal ud at køre i vores biler. Selv har jeg ikke kørt meget i år. I påsken var der gode køre dage, men der var jeg l frokost med familien. Vi var på Fredericia Messen, hvor klubben vanen tro havde en stand. Der var mange som besøgte messen så det lysner i Danmark. Hvorfor tale om krise når antallet af besøgende på en hobby messe er s gende? Det var dejligt at se, at flere var mødt op for at se uds llere end de foregående år. En del beny er DTAKs facebookside. Vi må dog ikke glemme vores klubblad og DTAK.DK Jeg ved at vores nye redaktør nok skal stø e op om alle medier. Jeg opdagede at min DTAK mailadresse DTAK) ikke virkede. Det var skidt. Webmaster må e fejlsøge og nu er mailadressen oppe at køre igen. På generalforsamlingen blev bestyrelsen for det kommende år valgt. Jeg blev sammen med den øvrige bestyrelse genvalgt, og jeg vil sam dig byde velkommen l Kåre Bang som nyt bestyrelsesmedlem. Jeg er glad for, at nogle finder det givende at bidrage l klubben på denne måde. Al hjælp i klubregi er kærkommen. HUSK PÅ DET!! Hvis du påtænker en ak vet, så kan du opre e den i vores kalender på DTAK. DK, og arrangementet vil omgående kunne ses af alle brugere. Tag gerne billeder l diverse arrangementer så vi har lidt redak onelt stof l mørkere der. Nu skal jeg l at runde af, da jeg ved redaktøren afventer min leder. Vi ses derude.

6 6 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Redaktørens bekendelser Af Daniel Read(1813) Kære klubmedlem, sæt dig godt lre e med TriumphNyt nr Der er lidt for en hver smag i denne udgave af bladet, og jeg er sikker du finder inspira on i de tekniske ar kler, bryllupsbillederne lade fund og alt det andet. Køresæsonen er for alvor skudt i gang og flere klubarrangementer er allerede a oldt. Gik du glip af disse så tag et kig i kalenderen og se hvad der er på tapetet for de kommende måneder. I denne udgave introduceres også et par nye ( lbagevendende) indslag. Nyt fra regionerne er regionskontakternes talerør. Galleriet indeholder billeder fra både træf og lokale arrangementer. Konkurrencen er din chance for at brillere med din Triumph viden og vinde lækre præmier. Har du penge på lommen og trænger du l nyt lejetøj så tag et kig i køb og salg og se hvad der frister. Siden sidst har jeg været på Fredericia Messen l Forårstræf(Generalforsa mling) og en frokost tur l Stevns. Det er også blevet l lidt kaffe herhjemme i indkørslen med ligesindede. Alle steder har jeg mødt klub entusiaster med meget på hjerte, og det kan undre at ikke flere tager ordet her i bladet. Mange tak l jer der har bidraget og l jer andre: nyd bladet denne gang og kom så ud af hullerne!!

7 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 7 Konkurrencen Her kommer din Triumph viden på prøve, og er du den heldige vinder får du lsendt en eksklusiv DTAK præmie. I denne måned er det den e ertragtede DTAK parkometer urskive der er på spil: Hvor blev TRIUMPH TR7 bygget? Send dit svar l Vinderen annonceres i næste udgave af TriumphNyt

8 8 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Majbryllup i en helt særlig bil

9 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 9 Af Mette Hanghøj (Ole Grundt Larsen )

10 10 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Min fars Triumph Spi ire har al d betydet noget særligt for mig. Jeg husker tydeligt dengang i 2001, da han købte bilen. Det var hans drengedrøm, der var gået i opfyldelse, og der gik ikke en dag, hvor bilen ikke fik kærlighed. Den blev passet og plejet l den store guldmedalje, og den var al d nyvasket og ny poleret, og jeg var stolt over, at min far havde sådan en flot og velholdt veteranbil. Jeg husker også tydeligt den dag, hvor jeg fik mit kørekort. Min far gav mig nemlig lov l at køre min første tur som nybagt bilist i sin elskede Triumph Spitfire - selvfølgelig med ham på passagersædet i fuld kontrol over anlægget. Der skulle som al d skulle ly es for fulde drøn l et eller andet nummer med Beach Boys. Det var s len.

11 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 11 Da jeg skulle gi es i sommeren 2014, var det derfor helt oplagt, at det var min fars Triumph Spi ire, som min mand og jeg skulle race i som nygi par fra kirken på Østerbro i København l den gamle herregård i en skov nær Ringsted, hvor festen skulle holdes. Og som billederne så smukt viser, så havde vi Triumph-guderne med os på selve dagen, for solen skinnede fra en nærmest skyfri himmel. Turen i det fri tog godt og vel 1 _ me, og det var en skøn tur, hvor vi kom helt tæt på naturen på de små landeveje. Og mennesker stoppede op, vinkende og lykønskende, og bilister dy ede med store smil på læberne. Det var en helt speciel oplevelse for os begge, som vi aldrig vil glemme. Og det skyldtes i høj grad min fars Triumph Spi ire.

12 12 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB

13 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 13

14 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 14 TR6 i ny lak

15 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 15 Af Preben Pedersen (1774)

16 16 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Så har bilen været hos maleren. Den blev a entet d.22.januar 2015 og blev afleveret igen d.23.februar Forinden havde jeg maleren nede hos mig for lige at kigge bilen igennem. Han skulle give et overslag på prisen. Jeg havde jo selv gået og afmonteret alt. Klapper og døre skulle bare løsnes, så ville de selv tage dem af. Inden maleren kom havde jeg forhørt mig om prisen på sådan en lakering. Jeg har ikke ha motor ude for at male motorrum, så motorklap bliver ikke malet på undersiden. I øvrigt kører jeg sjældent med klappen åben, og når den måske bliver åbnet ved et eller andet træf så skal det nok blive kommenteret. Men den danner nu stadig en helhed med motorrummet da de e jo ikke er malet. Bagklappen blev derimod malet, da der når den åbnes jo er sort i resten af bagagerummet.

17 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 17 Ja så er der lige det med prisen. Jeg fik et bud på l 15000Dkk. Så kan man lige så godt regne med de 15000Dkk. De e kom også l at holde s k. Prisen er inkl. a entning og aflevering af bil. Jeg syntes det er en meget rimelig pris, havde lige forud forhørt mig ved Lars Sko e (red. TR specialist) og hans vurdering sad lige i øjet. På billedet med maleren er han ved at undersøge årsagen l de meget små bobler der fremkommer når der er meget fug gt i vejret. Maleren som jeg har brugt er ham som er her: h p://www.pedersens-autolakering. dk/ Arbejdet er udført l ug. (red. 11 eller 13 e er den næstnyeste skala 10 eller 12 e er den nyeste) Så her d.27.2 er det bare med at komme i gang med samlingen af vognen.

18 18 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB

19 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 19

20 20 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB TR6 genmontering efter lak

21 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 21 Af Preben Pedersen (1774)

22 22 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Jeg skal love for at det arbejde der er med at adskille vognen, ikke er noget i forhold l det at samle den igen. Uha her er der ikke noget med rystende hænder, for så er man jo klar over at den første ridse vil melde sin ankomst. og ja den skal nok komme. Det jeg har frygtet mest var at få forruderammen monteret igen sammen den underliggende gummiliste. Det gik heldigvis som smurt. Så var der forruden med ny gummiliste. Den var lidt mere træls, men her var der hjælp fra en god ven (pladesmeden). Det vanskeligste var at få den på ruden og få låselisten på. Det tog 45 minu er, og så tog det kun 10 min at få den sat i rammen. Men de nye dørsider var godt nok irriterende. De passede som de skulle, men at få alle klipsene placeret hvor de skulle være vare bare svært. Det lykkedes dog. Nå, men så kom det l at få rudehejs og dørhåndtag monteret. Man skal jo lige huske at edrene skal monteres bag beklædningen, og så skal man presse de respek ve håndtag ind, og sam dig ramme med den lille skid af not i hullet bag ved. Jeg prøvede op l flere gange men nej. Dere er fik jeg den ide, at man jo kunne tage et stykke tråd i samme diameter og så lige spidse

23 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 23 det i enden, og nappe en kant rundt der svarer l længden af den originale not, og husk at tråden må gerne være 10 cm lang. Pres dere er håndtaget ind og s k spidsen ned i hullet, på et dspunkt vil man mærke at den rammer hullet i døren. Dere er er det bare med at dakke (red. prikke slå?) den i enden med en hammer l man kan se at nu er den hvor den skal være og vup, så vipper man bare tråden fra side l side og den knækker i den revne man har lavet. Man fristes ligefrem l at afmontere igen og prøve forfra! Jeg må nok sige det er en fornøjelse at se bilen i sin rig ge farve, og ikke som den var før ( meget falmet ). Og så lige her l sidst, e er alt de e arbejde kvi erede fruen med et par nye må er med logo på. De er i en utrolig kra ig kvalitet så de holder nok den ud. Så nu er det bare med at komme ud og køre, her i Ry er der allerede a oldt 3 træf om torsdagen på Siimto en, så sæsonen er godt igen. Håber i alle får nogle gode ture derude.

24 24 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK Klub Arrangementer ET LILLE UDPKLUK AF DE KOMMENDE MÅNEDERS KLUB EVENTS (Husk at al d at ajourføre dig på dtak.dk hvor du også selv kan lføje arrangementer) 05-05, 02-06, 07-07, REGION FYN Husk at vi har møde hver den første rsdag i måneden. Er du interesseret i at deltage, bedes du venligst sende mig en mail, så vil du få oplysninger om d og sted. Kontakt: 14-05, 11-06, 09-07, REGION SYDJYLLAND LILLEBÆLTSGRUPPEN, Vi mødes den 2.torsdag i måneden kl på AMU-Center Syd, C.FVi mødes den 2.torsdag i måneden kl på AMU-Center Syd, C.F.Tietgens Vej 6, 6000 Kolding (Indørsel fra Ole Rømers Vej). Vil du med på vores mailliste, så send en mail l: 07-05, 04-06, 02-07, REGION MIDTJYLLAND Det er l træffet i Gl. Rye Fra kl kom i god d! Det nye træfpunkt om torsdagen i Ry er på plateauet foran Kvickly i Ry, ovenfor rutebådene. Der er en rig g god udsigt og der er toiletter og muligheder for at købe noget at spise i Kvickly og ved rutebådene , REGION NORD- JYLLAND Kontakt Jørgen Lund medl. Nr Vi mødes ved træffet i Lundby Krat

25 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 25 REGION SJÆLLAND & REGION KØBENHAVN Sker der overhovedet noget?? Kontakt din regionskontaktperson hvis du har forslag l et fast mødested TRIUMPH SPORT Køreteknisk Anlæg Nord-ves yn A/S To evej 8, 5400 Bogense, Danmark Kontakt Mads Nygaard medl. Nr 832 Se invita on andetsteds i bladet l DTAK ÅRSTRÆF 2015 FYN Se invita on andetsteds i bladet Kontakt:

26 26 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Andre Arrangementer ET LILLE UDPKLUK AF DE KOMMENDE MÅNEDERS EVENTS (Husk al d at ajourføre dig på dtak.dk hvor du også selv kan lføje arrangementer eller foreslå fælleskørsel) ÅRS STUMPEMARKED OG VETERANUDSTILLING h p://www.aars-stumpemarked.dk/ SPORTS CAR CLUB, ØRNEREDEN ÅRHUS Mandage Se dtak.dk eller h p://www.sportscarclub.dk/sportscarclub ORESUND TOURIST RALLYE Kontakt evt. Lars Hjorth (1623) tlf h p://www.oresundrally.org/ GRÆSTED VETERANTRÆF h p://www.veterantraef.dk/traef-2015/ CLASSIC RACE ÅRHUS h p://www.craa.dk/ GISSELFELD KLOSTER MOTORSHOW h p://gisselfeld.ken co1.webcentret. dk/content/oplevelser/motorshow %281%29.aspx

27 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 27 GAVNØ CLASSIC AUTOJUMBLE h p://www.gavnoe.dk/classic-autojumble-billet-2015.html AALESTRUP CLASSIC TRÆF h p://www.aalestrupclassic.dk/event/ aalestrup-classic-traef/ COPENHAGEN HISTORIC GRANDPRIX h p://www.chgp.dk/ AUTOMANIA SILKEBORG h p://www.automania.dk/ INTERNATIONAL TRIUMPH DAY, SVERIGE Vil du med l Triumph-træf i Sverige? Træffet holdes i år på Visingsö en lille ø i den sydlige ende af Vä ern Er du interesseret, så kontakt Bjarne Madsen (862) for yderligere oplysninger h p://www.triumphclub.se/interna onal-triumph-day juli-2015/interna onal-triumph-day-2015-visingsojuly /

28 28 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Når dækspark og kaffe bare er for kedeligt... Triumph Sport Er du l lidt mere end søndagsture så er der heldigvis hjælp at hente inden for egne (klubbens rækker). Helt konkret har du som klubmedlem en åben invita on l to arrangementer i Triumph Sport. (DTAK koordinator er Mads Nygaard) Sammen med ligesindede fra MG Sport kan du give den gas på en Trackday på lukket bane under organiserede forhold. Triumph Sport a oldes og igen l e eråret. Se dtak.dk eller dtak Facebook for flere oplysninger, eller kontakt Mads (oplysningerne finder du under kontakter forrest i bladet). Se mere på h p://www.mgcc.dk/mg-sport.html Automania I Silkeborg er de pja ede med gamle biler og race. I hvert fald hvis du spørger Jens Konrad (634). Der er mulighed for lidt af hvert hvis du besøger Automania i August. Har du allerede varmet dækkene op på Triumph Sport så læg en bane brændt gummi og hold Triumph fanen højt sammen med Jens og hans Lemans Replica. Se mere på h p://www.automania.dk/

29 Af Morten Henningsen (420) DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 29 Årsberetning 2014/2015 Vi har i det forgangne år ha vore udfordringer. Bladet har ha en midler dig redaktør som påtog opgaven ind l der kom en varig løsning. Det skulle blive l over 3 år som midler- dig redaktør. Jeg må sige at hun (redaktøren) l sidst var meget træt. Med selvstændigt firma, to teenagere og en mand som er formand i en bil klub og leder i et bilfirma (i gang med større omstruktureringer) må e hun l sidst smide håndklædet i ringen. Hun fik stress, og vores blad må e vælges fra. Bestyrelsen og redaktøren (den midler dige) har længe ledt e er nyt blod l redaktørposten. Ingen meldte sig. Men så kom Daniel (1813) dumpende og lbød at varetage opgaven. Det er vi alle glade for. Årstræf Årstræf er al d en stor opgave at få løst, og 2014 var ingen undtagelse. Det var i Nordjylland, og Jesperhus var valgt som base for træffet. Det var et godt træf med lidt blandet vejr. For første gang i 10 år kunne jeg desværre ikke selv deltage. Vi har i bestyrelsen evalueret træf over de sidste år, og må konkludere at kravene l faciliteterne skærpes. Der s lles både krav l muligheden for overnatning i hy e samt krav l et fælles samlingspunkt hvor mad kan indtages og køretøjerne beskues. Af denne grund er træffet i 2015 også fly et en uge frem i forhold l vanligt. Faciliteterne var desværre ikke lgængelige i den oprindeligt ltænkte uge. Messe På Fredericia messen har vi tradi onen to været lstede, og det er en sjov men hård weekend. Tak l alle som deltager og besøger standen, samt dem som uds ller deres biler. Ak viteter Jeg takker alle som giver en hånd med og får ak viteterne l at lykkes i vores klub. Bestyrelsen Jeg takker også bestyrelsen for arbejdet i det forgangne år. Slu eligt vil jeg opfordre alle l at give en hjælpende hånd i klubben. Det sikrer klubben fremover. Jeg ser personligt frem l endnu et år med gode oplevelser i klubben. De e var så årsberetningen. Jeg håber at DTAK fortsat kan være et pusterum fra hverdagen.

30 30 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK årstræf August 2015 I år er det os fynboer, der skal arrangere vort årstræf. Vi har valgt, at I skal se noget af det smukkeste landskab i Danmark, nemlig det Sydfynske Øhav. Nærmere bestemt skal vi være på Carlsberg Camping, Sundbrovej 19 på den idylliske ø Tåsinge. Pladsen ligger ca. 4 km. Fra Svendborg. Den nemmeste vej l Tåsinge for de fleste (lokalkendte finder måske en anden vej) vil være at følge motorvejen eller den gamle hovedvej fra Odense l Svendborg. Ved Svendborg smelter begge veje sammen, så man fortsæ er over Svendborgsundbroen (pas på at I ikke nyder udsigten mere, end at I kan følge med i trafikken, der er en vidunderlig udsigt over det Sydfynske Øhav fra broen), følger vejen mod Langeland ca. 2 km., hvore er Carlsberg Camping ligger l venstre op ad en stejl lkørselsvej. Glæd jer l at komme op af bakken: belønningen er en prag uld udsigt ud over den del af Øhavet, der vender mod nord, syd og øst. Vi har reserveret samtlige hy er. Priser for overnatning varierer fra 350,00 kr. l 994,00 kr. pr. dag (se hjemmeside, carlsbergcamping.dk) Træfgebyret er som al d kr. 250,00 for medlemmer, ledsager og hjemmeboende børn under 18 år. Ikke medlemmer koster kr. 350,00. Børn under 14 år er gra s. Ved lmelding e er 1. august er prisen kr. 350,00 for alle. Inkluderet i træfgebyret er: 2 x morgenmads buffet i sportshallen 1 x sandwich lørdag + 1 fl. vand 1 x buffet lørdag kl i sportshallen Drikkevarer kan købes på pladsen Tilmelding l årstræffet: Skal ske senest 1. august på dk med angivelse af navn på deltagere, medlemsnummer, bilmodel og registreringsnummer.

31 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 31 Hy e Bes lling: Skal ske senest 1. maj på tlf eller husk at oplyse at bes llingen vedrører DTAK. Tilmelding kan også ske pr. brev l: Flemming Larsen, Stegstedvej 36, 5200 Odense V. Betaling af træfgebyr sker ved overførsel af pengene l konto nummer VIGTIGT: HUSK at angive navn og medlemsnummer. Ved ankomst skal man henvende sig i recep onen og dere er i den hy e hvor DTAK banneret er ops llet. Arrangørgruppen

32 32 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK Generalforsamling Valg af dirigent Morten Hildebrandt (947) 2. Årsberetning v. formanden (vedhæ et) 3. Årsregnskab v. kasseren ( dligere fremsendt) Fald i udgi er i 2014 primært grundet færre udgaver af TriumphNyt 4. Fastsæ else af kon ngent Nuværende kon ngentpris fastholdes (350Dkk) 5. Indkomne forslag INGEN indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse Morten Henningsen (formand) Flemming Larsen (kasserer) Kim Borgstrøm (webmaster) Torben Bechmann Jensen Kåre Bang (1649) 7. Valg af suppleanter l bestyrelsen Morten Hildebrand Randi Hildebrand Referent: Daniel Read (1813)

33 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Valg af revisor og revisorsuppleant Jørgen E Busch, Ole Holm, suppleant Bjarne Madsen 9. Eventuelt Årets billede, Flemming Larsen Årets ar kel, Svend Starup Årets entusiaster, Peter Ensted og Michael Ensted Hjemmesiden, Mads Nygaard og Kim Borgstrøm undersøger og etablerer nyt grundlag for dtak.dk Målet er at skabe en brugervenlig side som beny es ak vt af alle medlemmer Ak viteter i forbindelse med forårstræf. Morten Hildebrandt fremsa e idé om et stumpemarked i forbindelse med forårstræf. Ideen er at lokke flere medlem frem af hullerne. Kort præsenta on af DTAK på Facebook v. Mads Nygaard. (FB profilen udvikles løbende) NMML Reservedele Reservedele og tilbehør og tilbehør til: til: MG MG - Mini - Mini - Morris - Morris - Triumph - Triumph Vi hjælper Vi hjælper gerne med gerne reservedele med reservedele til andre til engelske andre engelske biler. biler tlf. +45 tlf Østergade Østergade Asferg. Asferg. Åbent Åbent man-fre man-fre tirsdag, tirsdag, længe længe åbent åbent til kl. til 20. kl. 20.

34 34 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Man kan ALT med en Spitfire!

35 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 35 Af Marianne Reimann (1857)

36 36 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Alle ved, at folk på Fyn og i Jylland har en trailer. Alle sammen, uden undtagelse, - og dermed følger så også den antagelse, at når man som sjællænder rykker fly elæs, job og barn op med rode og bevæger sig over Storebæltsbroen med det formål at bosæ e sig på den bredeste af bropillerne, så vil en del af velkomstpakken man får i sin nye kommune naturligvis være et anhængertræk. Intet viste sig at være mere forkert. Ikke alene fik jeg ikke noget træk, jeg fik heller ingen velkomstpakke men blot højere priser på ALT (børnepasning, sport, offentlig transport, skat, vandafledning, håndværkere.), så derfor har jeg været ret a ængig af at netværke med folk, der havde en trailer l at fly e alt mit ragelse gennem årene fra A l B. Ind l et vist punkt for så fik jeg jo Spitten! Victor havde på et dspunkt bes lt noget via ne et. Det skulle vi så hente i sådan en GLS pakkeshop, og hvad er mere nærliggende i godt vejr end at tage den lille ud på en sviptur. Det var ellers en ordentlig pakke, fak sk kunne den slet ikke være der. Det endte med, at Victor må e sidde med den i skødet, helt væk var han, og den ragede et godt stykke skråtlæns op. Jeg sad og skrydede over, at SELVFØLGELIG kan man bruge en spit som fly ebil, hvad er lige problemet? Ind l vi kom hjem og opdagede, at der fak sk havde været to pakker.. lbage igen, nummer to var nærmest større end den første, så de havde alligevel aldrig kunnet være der sam dig. Genbrugspladsen har også af og l besøg af mig og bilen klart en fordel at komme i den, så kigger de ikke

37 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 37 e er, om jeg har sorteret ordentligt hæhæhæ!! Er på det nærmeste genbrugspladsens ukronede dronning med suveræne evner i kategorien parallelparkering (i alt fald nogle gange ind l nu heldigvis i de situa oner, hvor der har været mange lskuere og på trods af min køresagkyndiges forudsigelse i sin d Tjaaa, nogen verdensmester i parkering er du jo ikke, men du får kortet alligevel bare fordi 3 x parallelparkering gik galt og jeg i øvrigt blev så overrasket over, at køreprøven var slut at jeg bare s llede bilen midt på vejen..). Sværeste manøvre har i den forbindelse været at transportere en trapezplade (som vinden havde snuppet ud af hænderne på mig det havde den ikke så godt af ) ud på genbrugspladsen i nærmest orkan, fordi vejrudsigten (af og l tror jeg på den) havde lovet regn mange dage frem, så det var sidste chance, hvis ikke spi en skulle omdannes l kørende badebassin (red. trapez tagplader er da vandtæ e?) (selv om nabo-niels ved vejfesten spurgte, om nogen havde en ekstra grill Marianne, kan du ikke lige hente det gule bålfad du har stående?? ). Den har også været på planteskolen skulle jo have et nyt pæretræ og i mangel af trailer må e spi en holde for som grønt-transporter. Det gik rig g fint fak- sk, - hvad i alverden skal man med en trailer når man har åben bil? Må e kun sænke farten en smule for at træet ikke skulle miste alle blade undervejs.. Alt i alt må jeg konkludere, at den med at vælge kæreste e er prak ske hensyn officielt er ovre, - nu er jeg selvhjulpen på mange flere punkter end dligere!

38 38 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Ud at køre med de Øhhhh andre?? Den første køretur i Triumphklubben i juli måned var planlagt l at starte kun 5 km fra mig og da der ydermere var lokket med besøg af lokalsprøjten var jeg klar l at s lle op. Bor jo trods alt i avisens optageområde og ville dermed ved selvsyn kunne konstatere, om de gjorde det ordentligt. Jeg var dog dybt spli et mellem behovet for at vise Spitten frem og afskyen for at køre alene. Løsningen lå lige l højrebenet a alte med Lars, som har en rig g flot TR4, et stort nummer ældre end min og i alt fald uden seler fandt jeg l min store overraskelse ud af, - at jeg ville køre op og få foreviget kareten sammen med alle de andre, køre hjem med den og så i øvrigt køre sammen med ham resten af turen! Startede fint hjemme med Spi en koblet l laderen og mens jeg i telefonen a alte de sidste detaljer med Lars kunne jeg se Buller (hmphr!) strinte op ad bilen. Prøvede med fagter og lråb at få ham stoppet mens Lars i den anden ende af røret formentlig fik en høreskade af al den hylen. Møgkat! Må e så lige tørre bagende på bilen, inden jeg kunne komme af sted. Skulle også lige pudse forruden, for viskerne er ikke så effek ve, at det gør noget Af Marianne Reimann (1857) (hvilket viste sig senere at være et generelt problem for gamle biler). Nå, men e er alle var ankommet og s llet op l fotografering - og fotografen sagde l mig, at der var godt nok mange TR6 ere og han egentlig syntes, at Spi ire var en meget pænere bil, hvilket jeg jo kun kunne være rørende enig i fik Lars og jeg grønt lys l at tøffe af (fik i den forbindelse at vide, at mine stoplys ikke fungerer og det skal vi have kigget på - gæ er på at vi dækker over Peter mekaniker). Nå, men e er at have kastet Spi en ind på egen matrikel og lavet lynhop over i Lars bil fik vi koblet os på karavanen som nummer sidst og det gik rig g fint, ud på de små veje i flot solskinsvejr lige l jeg mærkede et dryp i håret.. Hvad var nu det? Nok bare en enlig svale, som man siger men snart (meget snart) fik den enlige svale selskab af en hel flok. Lars havde en ekstra kasket, så den fik jeg på - e er grundig inspiceren e er edderkopper og deslige - og prøvede i øvrigt at sidde lidt i tørvejr under solskærmen (hvis nogen skulle spørge er det ikke så effek vt). Vi blev enige om, at bare man kører hur gt nok når man ikke at blive våd, men e ersom vi kørte allersidst var det ikke os, der

39 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 39 sa e tempoet, - desværre. De andre havde kalecher på, men Lars bil er en model med fast bagrude, så den har et teltlignende system med pinde, der skal sæ es fast først og så et firkantet stykke, der skal på bage er (red. mon ikke det er en surrey top som Lars har) Hold da op, hvor jeg savnede Spi en med nogenlunde anstændig og hur gt monteret kaleche. Nu stod det ned i stænger, så der var ikke lige d l teltslagning. Vi holdt inde under et træ og prøvede at holde taget oppe med hænderne, køre kunne der selvsagt ikke være tale om. Ruden var komplet dugget l, man kunne ikke se noget som helst. Det lynede og tordnede og hagl der føltes som æg lagde sig bag sæderne. Hver gang man kom l at bevæge den ene arm fordi det blev tungt fik man omkring 5 liter vand ned ad ryggen og i forskrækkelse kom man så l at flakse med den anden arm med det resultat, at man fik 5 liter vand ned foran også.. Vi stod to biler under et træ, og så begyndte Peter foran at køre ind mod en gård med en port, hvor vi lige kunne klemme os sammen. Lars havde ekstratøj med bagi, så han kunne få noget tørt på det havde jeg så ikke og jeg var bare dyngvåd. Her savnede jeg Spi en endnu mere den er jo fyldt med MIT ekstratøj i rigelige mængder! Heldigvis var det ikke specielt koldt, ellers er jeg ikke sikker på jeg havde kunnet se det komiske i situa onen. Dem der boede på gården kom ud for at se, hvem der kom på besøg de var midt i a ensmaden og havde lsyneladende aldrig hørt, hvad man byder uventede gæster. Så ingen kaffe der. Vi fik taget på bilen og da regnen s lnede nogenlunde af beslu ede vi at køre hjem - havde set et skilt mod en vej med nummer på, så den kørte vi e er. E ersom der åbenbart ikke var det vilde i blæser i bilen må e jeg sidde med Lars T- shirt og vende og dreje den for at finde lidt tørt at tørre forruden med, så han kunne se bare lidt (og det var så her jeg fandt ud af, at viskerne heller ikke virkede for godt på den bil). Vi kom forbi et pizzeria og beslu ede at købe et par pizzaer med man bliver jo sulten af al den spænding, og på den videre tur med varme pizzaer og stadig regn udenfor må e jeg (!) ofre min nogenlunde tørre bluse (i alt fald forsiden var tør) og bruge den som pudseklud Hjemme hos mig var der ikke faldet en dråbe, - det startede først mens vi spiste, e er jeg havde iført mig noget tørt tøj (og Lars besynderligt nok ikke mente han skulle låne noget, jeg havde ellers rig g mange gode forslag ). Tirsdagen e er kom lokalavisen så med fint billede på forsiden med Spitten forrest og sørme om den ikke også stod forrest på billedet inde i avisen. Og nej jeg tror ikke fotografen ville opnå noget jeg er bare den lykkelige ejer af en yderst fotogen bil!

Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang. Danmarks Veteran Motorcykleklub

Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang. Danmarks Veteran Motorcykleklub VETER ANEN Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang Danmarks Veteran Motorcykleklub 3-2010 1 Officielt organ for Danmarks Veteran Motorcykleklub (medlem af Danmarks Motor Union) 45. årgang - 3. nummer - ISSN 0105-9025

Læs mere

Gæt en dims! Billedet til venstre. Ford Focus WRC billedet er taget ved åbent hus hos Martin Iversen i Sønderborg, der er en artikel

Gæt en dims! Billedet til venstre. Ford Focus WRC billedet er taget ved åbent hus hos Martin Iversen i Sønderborg, der er en artikel Gæt en dims! Forsiden: Billedet er taget på årets Ringe træf. På billedet ser vi Helle fra Ford Motor Company. Hun overrækker gaven til bil nr. 100. Det var Jesper Jakobsen. Han kører i en Escort Cabriolet

Læs mere

News nr. 3. Virago MC Club Danmarks medlemsblad. 2011-18. årgang. Generalforsamling - referat. Internationalt træf i Jels - lidt synsindtryk

News nr. 3. Virago MC Club Danmarks medlemsblad. 2011-18. årgang. Generalforsamling - referat. Internationalt træf i Jels - lidt synsindtryk 2011-18. årgang News nr. 3 Generalforsamling - referat Internationalt træf i Jels - lidt synsindtryk Bakkelukning - allerede! GF, OK og BikeGear - gode aftaler Medlemsnyt - - Lidt af hvert Motorcykelmareridt

Læs mere

Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk

Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk Tændrøret Nummer 3 December 2012 www.aalestrupclassic.dk Aalestrup Classic Bil & MC Klub Klubbens idé og formål er at samle de klassiske- og veterankøretøjer, der er i området. Kravet for at man kan optages

Læs mere

KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 =============================================================

KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 ============================================================= KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 ============================================================= Albions bestyrelse: Formand: Elmegårdsvej 57, Bellinge, 5250 Odense SV Tlf. 65 96 16 11 E-mail: formanden@mc-albion.dk

Læs mere

Austin Swallow Jaguar XF 4.2 V8 Region København XJ6 Cabriolet Techno Classica Essen XK150 S

Austin Swallow Jaguar XF 4.2 V8 Region København XJ6 Cabriolet Techno Classica Essen XK150 S Austin Swallow Jaguar XF 4.2 V8 Region København XJ6 Cabriolet Techno Classica Essen XK150 S MAGASIN FOR MEDLEMMER AF JAGUAR CLUB OF DENMARK # 258 / JUNI 2008 INDHOLD 2006 Jaguar XK Cabriolet 4,2 ltr.

Læs mere

FORZA DUCATI! Danmarks-premiere EKSPRESSEN TT ISLE OF BORNHOLM 2006 SIDE 20 DYNOJET HOS ITALIEN BIKE STORE SIDE 8

FORZA DUCATI! Danmarks-premiere EKSPRESSEN TT ISLE OF BORNHOLM 2006 SIDE 20 DYNOJET HOS ITALIEN BIKE STORE SIDE 8 Afsender: Webersvej 119 7500 Holstebro EKSPRESSEN MEDLEMSBLAD NR. 75 DECEMBER 2006 Danmarks-premiere Se den nye Superbike søndag den 17. december fra kl. 10-16. Vi hygger med julestue og byder på glögg

Læs mere

DUCATI EKSPRESSEN. Spile Racing side 14. Imola 200 side 16. Forårstræning side 10. Raceinspiration Side 6. Radical Ducati. Unbrakos eventyr side 18

DUCATI EKSPRESSEN. Spile Racing side 14. Imola 200 side 16. Forårstræning side 10. Raceinspiration Side 6. Radical Ducati. Unbrakos eventyr side 18 DUCATI EKSPRESSEN Medlemsblad nr.94 APRIL 2012 FOTO JENS HØJMANN 2012 Raceinspiration Side 6 Radical Ducati side 8 Forårstræning side 10 Spile Racing side 14 Imola 200 side 16 Unbrakos eventyr side 18

Læs mere

STJÆR AVIS. med Flaskeposten, Storring, Høver og Søballe. Nr. 22 6. årgang September, oktober, ½ november 2007. Hårbyvej i Skanderhvor?

STJÆR AVIS. med Flaskeposten, Storring, Høver og Søballe. Nr. 22 6. årgang September, oktober, ½ november 2007. Hårbyvej i Skanderhvor? STJÆR AVIS med Flaskeposten, Storring, Høver og Søballe Nr. 22 6. årgang September, oktober, ½ november 2007 Indhold: side 3 aktiviteter side 4 Hårbyvej i Skanderhvor? side 5 aktiviteter side 6 Benny s

Læs mere

oasen Spar kr: 20.000 Fabriksny Freelander 1,8I van style på gule plader. Fra kr. 158.247, + moms kr. 31.254,-

oasen Spar kr: 20.000 Fabriksny Freelander 1,8I van style på gule plader. Fra kr. 158.247, + moms kr. 31.254,- Dansk Land-Rover Klub's medlemsblad 2 Redaktion Ansvarshavende og DTP Andreas Bekker Kirketerpvej 25 9541 Suldrup tlf. 98 38 71 29 fax. 70 25 19 76 @landrover-klub.dk Annoncer & økonomi Frimodt Petersen

Læs mere

Aarhuus. Klub. 15 årgang nr. 61. December 2010

Aarhuus. Klub. 15 årgang nr. 61. December 2010 Aarhuus December 2010 Klub 15 årgang nr. 61 Side 2 Blad 61 December 2010 Aarhuus Nimbus Klub Klublokaler: True Byvej 7 - True - 8381 Tilst Klubaftener: Onsdage fra kl. 19:00 Hjemmeside: http://aarhuusnimbusklub.dk

Læs mere

cardinalen Cardinalen nr. 3 2011

cardinalen Cardinalen nr. 3 2011 cardinalen L Y S T F I S K E R F O R E N I N G E N F O R S K I V E O G O M E G N N R. 3 O k t o b e r 2 0 11 1 c a r d i n a l e n n r. 2 2 0 0 1 Cardinalen nr. 3 2011 Bestyrelsen Formand: Holger Riis-Jensen

Læs mere

KIBÆK Cykelmotion. Klubblad Juli 2011. Harzen 2011 CY K

KIBÆK Cykelmotion. Klubblad Juli 2011. Harzen 2011 CY K KIBÆK Cykelmotion Harzen 2011 BÆ KI M OT ION K CY K EL Klubblad Juli 2011 Rundt i Trehøje Af Michael Christensen Lørdag den 30. april var der»rundt i Trehøje«og det første cykelløb i år for mit vedkommende.

Læs mere

NORMINOR MEDLEMSBLAD FOR NORDISK MORRIS MINOR KLUBB. Nr. 2 Marts - April 2007 30. årg.

NORMINOR MEDLEMSBLAD FOR NORDISK MORRIS MINOR KLUBB. Nr. 2 Marts - April 2007 30. årg. NORMINOR MEDLEMSBLAD FOR NORDISK MORRIS MINOR KLUBB Nr. 2 Marts - April 2007 30. årg. B E S T Y R E L S E N Nordisk Morris Minor Klubb Gl. Kongevej 16 DK-7442 Engesvang World Wide Web: http://www.nmmk.dk

Læs mere

Nr. 96-2014. Klubblad for Lolland-Falsters Veteran Klub

Nr. 96-2014. Klubblad for Lolland-Falsters Veteran Klub VeteranNyt Nr. 96-2014 Klubblad for Lolland-Falsters Veteran Klub Henrik Eg, Errindlev. Mens vi venter på foråret 2 Hurtigt i gang af: Carsten Andersen Vi skal have fundet arbejdstøjet frem allesammen.

Læs mere

OASEN. Medlemsblad for Dansk Land-Rover Klub 2011, 34. årg.

OASEN. Medlemsblad for Dansk Land-Rover Klub 2011, 34. årg. OASEN Nr. Medlemsblad for Dansk Land-Rover Klub 9-10 2011, 34. årg. 2 DANSK LAND-ROVER KLUBS HOVEDBESTYRELSE & UDVALG OASEN LEDER OASEN VED ADRESSEÆNDRING ELLER MANGLENDE LEVERING Alle henvendelser vedrørende

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

33. ÅRGANG JUNI Nr. 5 KONTAKTBLAD FOR TYBJERG - AVERSI - TYVELSE - SANDBY - VRANGSTRUP

33. ÅRGANG JUNI Nr. 5 KONTAKTBLAD FOR TYBJERG - AVERSI - TYVELSE - SANDBY - VRANGSTRUP 33. ÅRGANG JUNI Nr. 5 2014 KONTAKTBLAD FOR TYBJERG - AVERSI - TYVELSE - SANDBY - VRANGSTRUP FORENINGER & KONTAKTPERSONER MENIGHEDSRÅDENE I TYBJERG, AVERSI, TYVELSE OG VRANGRSTUP Formand: Ida Laustsen tlf.

Læs mere

www.mc-fossilerne.dk

www.mc-fossilerne.dk Maj 2012 Nr 2 Generalforsamling vælger ny bestyrelse MC-gymnastik med stor tilslutning Tag med til Prag i august Kroketmesterskab 2012 www.mc-fossilerne.dk Et heldigt sammentræf Kørekurser og træning på

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg Formand: Hallo så er vi ved de tider, hvor vi skal til at i gang med vores generalforsamling. Tiden er overskredet.

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold: I dette

Læs mere

Bestyrelse og afdelinger

Bestyrelse og afdelinger NR. 4-2014 Bestyrelse og afdelinger Havnen 9, 9300 Sæby www.saeby-sejlklub.dk Bestyrelsen: Ole Pedersen, formand 51781403 Michael Madsen, næs ormand 30920819 Jørn Sørensen, kasserer 61330127 Leif Olesen,

Læs mere

Marts 2009 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad

Marts 2009 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad forventninger, vi efterhånden har til maden i Bowl n Fun. Dog måske lige med en enkelt undtagelse. Under den første del af spisningen, havde flere af os med undren bemærket nogle små glasskåle på bordet,

Læs mere

oasen Redaktion DL-RK s Hovedbestyrelse oasen.dlrk.dk www.landrover-klub.dk Indhold

oasen Redaktion DL-RK s Hovedbestyrelse oasen.dlrk.dk www.landrover-klub.dk Indhold oasen Dansk Land-Rover Klub's medlemsblad Annoncepriser 1:1 format 123,5 x 180mm 1075-kr. 1:2 format 123,5 x 86mm 625,-kr. 1:3 format 123,5 x 50mm 450,-kr. Tillæg ved tryk i 2-farver Tillæg ved tryk i

Læs mere

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien... Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN MARTS 2014 NR. 01 Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...side 16

Læs mere

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008 Kontakten Boligselskabet Østparken Nr. 3 december 2008 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade,

Læs mere

~..,..-..., -514Pvrttukk.e.r Mter t{e tpv~t veje u, jef] h-m!pvvet f{tn,pvftl,!tkvatrn.. C~~t~~~} ...~.. iz'g,~> ~:;-~.'" t "~.:;'

~..,..-..., -514Pvrttukk.e.r Mter t{e tpv~t veje u, jef] h-m!pvvet f{tn,pvftl,!tkvatrn.. C~~t~~~} ...~.. iz'g,~> ~:;-~.' t ~.:;' db.,.:"' iz'g,~> ~:;-~.'" t "~.:;'......,..-,.. - ~..,..-...,...~.. f'.~'~,it), I(.-,,-< Organ for Dansk Ural/Dnepr Motorcykelklub www.ural.dnepr.dk '}.) C~~t~~~} ~, "'" :.,;-'"' ~ II, -514Pvrttukk.e.r

Læs mere

Nr. 6, december 2012. Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB. Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund

Nr. 6, december 2012. Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB. Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund Nr. 6, december 2012 Medlemsblad for Helsingør SKI & ORIENTERINGSKLUB Medl. af Dansk Orienteringsforbund - Dansk Skiforbund - Dansk Atletikforbund "" Medlemsblad for Helsingør Ski & Orienteringsklub www.hsok.dk

Læs mere