Nummer JANUAR-FEBRUAR MAJ årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nummer 187 146 JANUAR-FEBRUAR MAJ 2015 2008. 33. 26. årgang"

Transkript

1 Nummer JANUAR-FEBRUAR MAJ årgang

2 2 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB BESTYRELSEN Formand Morten Henningsen (420), Frederikssund Kasserer Flemming Larsen (1352), Odense V Bestyrelsesmedlem Kim Borgstrøm (1355) Tranbjerg Bestyrelsesmedlem Jørg Øgendahl (1618) Silkeborg Bestyrelsesmedlem Torben Bechmann Jensen (1012) St. Heddinge Bestyrelsesmedlem Kåre Bang (1649) Lemming 9988 Bestyrelsessuppleant Morten Hildebrand (947) Aalborg Bestyrelsessuppleant Randi Hildebrand (947A) Aalborg MEDLEMSLISTEN Koordinator Torben Jørgensen (1285) DTAK.DK Webmaster Kim Borgstrøm (1355) FACEBOOK Moderator Mads Nygaard (832), Poul Nissen(1805), Simon Ensted Salomon (1985) Nikolaj F. Blomberg(976), Daniel Read(1813) Flemming Jensen (1632) kontakt via FB gruppen

3 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 3 REGIONSKONTAKTER OG MAILLISTER København/Bornholm Nikolaj F. Blomberg (976) Frederiksberg Fyn Flemming Larsen (1352) Odense V Sydjylland Poul A. Lyngs (1840) Kolding Midtjylland Bjarne Olesen (752) Hadsten Nordjylland Jørgen Lund(1141) Støvring DTAK Touring Knud Hartmann (937) Triumph Sport Mads Nygaard (832) FREDERICIAMESSE Stand koordinator Peter Ensted Jensen (738) Biler l messen Morten Hildebrand (947) ADMINISTRATION Materiel Forvaltning Michael Ensted Jensen (737) Arkivar Michael Pedersen (424) Revisor Jørgen E. Busch (732) Revisor Ole Holm (1041) Revisor Suppleant Bjarne Madsen (862) Motorhistorisk Samråd Morten Henningsen (420)

4 4 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB TRIUMPHNYT Redaktør Daniel Read (1813) Layout Kim Aagaard Pakning / Distribu on Svend Starup (437) Deadline for ar kler samt annoncer l TriumphNyt: primo. februar, april, juni, august, oktober, dec Udgivelsesdato: primo. januar, marts, maj, juli, september, november ANNONCERING I TRIUMPHNYT, medlemmer (privat) GRATIS Tekst/billeder indsendes l ANNONCERING I TRIUMPHNYT, erhverv pr. blad (1 annoncering) pr. år (6 annonceringer) 1/1 side 450 DKK 1/1 side 2400 DKK 1/2 side 300 DKK 1/2 side 1250 DKK 1/4 side 150 DKK 1/4 side 750 DKK Bagside 3000 DKK Prak ske oplysninger... 2 Formandens leder... 5 Redaktørens bekendelser... 6 Konkurrencen... 7 Majbryllup i en helt særlig bil... 8 TR6 i ny lak TR6 genmontering e er lak Arrangementer Når dækspark og kaffe bare er for kedeligt Indhold: Årsberetning 2014/ DTAK årstræf DTAK Generalforsamling Man kan ALT med en Spi ire! Ud at køre med de... Øhhhh andre?.. 38 Vitesse 1600 DIY Transistortænding.. 40 Værktøjstest Køb & Salg En knap så god fortsæ else Reno(wn)vering Galleriet... 60

5 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 5 Af Morten Henningsen (420) Leder Sommer d er en dejlig d. Vi skal ud at køre i vores biler. Selv har jeg ikke kørt meget i år. I påsken var der gode køre dage, men der var jeg l frokost med familien. Vi var på Fredericia Messen, hvor klubben vanen tro havde en stand. Der var mange som besøgte messen så det lysner i Danmark. Hvorfor tale om krise når antallet af besøgende på en hobby messe er s gende? Det var dejligt at se, at flere var mødt op for at se uds llere end de foregående år. En del beny er DTAKs facebookside. Vi må dog ikke glemme vores klubblad og DTAK.DK Jeg ved at vores nye redaktør nok skal stø e op om alle medier. Jeg opdagede at min DTAK mailadresse DTAK) ikke virkede. Det var skidt. Webmaster må e fejlsøge og nu er mailadressen oppe at køre igen. På generalforsamlingen blev bestyrelsen for det kommende år valgt. Jeg blev sammen med den øvrige bestyrelse genvalgt, og jeg vil sam dig byde velkommen l Kåre Bang som nyt bestyrelsesmedlem. Jeg er glad for, at nogle finder det givende at bidrage l klubben på denne måde. Al hjælp i klubregi er kærkommen. HUSK PÅ DET!! Hvis du påtænker en ak vet, så kan du opre e den i vores kalender på DTAK. DK, og arrangementet vil omgående kunne ses af alle brugere. Tag gerne billeder l diverse arrangementer så vi har lidt redak onelt stof l mørkere der. Nu skal jeg l at runde af, da jeg ved redaktøren afventer min leder. Vi ses derude.

6 6 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Redaktørens bekendelser Af Daniel Read(1813) Kære klubmedlem, sæt dig godt lre e med TriumphNyt nr Der er lidt for en hver smag i denne udgave af bladet, og jeg er sikker du finder inspira on i de tekniske ar kler, bryllupsbillederne lade fund og alt det andet. Køresæsonen er for alvor skudt i gang og flere klubarrangementer er allerede a oldt. Gik du glip af disse så tag et kig i kalenderen og se hvad der er på tapetet for de kommende måneder. I denne udgave introduceres også et par nye ( lbagevendende) indslag. Nyt fra regionerne er regionskontakternes talerør. Galleriet indeholder billeder fra både træf og lokale arrangementer. Konkurrencen er din chance for at brillere med din Triumph viden og vinde lækre præmier. Har du penge på lommen og trænger du l nyt lejetøj så tag et kig i køb og salg og se hvad der frister. Siden sidst har jeg været på Fredericia Messen l Forårstræf(Generalforsa mling) og en frokost tur l Stevns. Det er også blevet l lidt kaffe herhjemme i indkørslen med ligesindede. Alle steder har jeg mødt klub entusiaster med meget på hjerte, og det kan undre at ikke flere tager ordet her i bladet. Mange tak l jer der har bidraget og l jer andre: nyd bladet denne gang og kom så ud af hullerne!!

7 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 7 Konkurrencen Her kommer din Triumph viden på prøve, og er du den heldige vinder får du lsendt en eksklusiv DTAK præmie. I denne måned er det den e ertragtede DTAK parkometer urskive der er på spil: Hvor blev TRIUMPH TR7 bygget? Send dit svar l Vinderen annonceres i næste udgave af TriumphNyt

8 8 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Majbryllup i en helt særlig bil

9 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 9 Af Mette Hanghøj (Ole Grundt Larsen )

10 10 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Min fars Triumph Spi ire har al d betydet noget særligt for mig. Jeg husker tydeligt dengang i 2001, da han købte bilen. Det var hans drengedrøm, der var gået i opfyldelse, og der gik ikke en dag, hvor bilen ikke fik kærlighed. Den blev passet og plejet l den store guldmedalje, og den var al d nyvasket og ny poleret, og jeg var stolt over, at min far havde sådan en flot og velholdt veteranbil. Jeg husker også tydeligt den dag, hvor jeg fik mit kørekort. Min far gav mig nemlig lov l at køre min første tur som nybagt bilist i sin elskede Triumph Spitfire - selvfølgelig med ham på passagersædet i fuld kontrol over anlægget. Der skulle som al d skulle ly es for fulde drøn l et eller andet nummer med Beach Boys. Det var s len.

11 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 11 Da jeg skulle gi es i sommeren 2014, var det derfor helt oplagt, at det var min fars Triumph Spi ire, som min mand og jeg skulle race i som nygi par fra kirken på Østerbro i København l den gamle herregård i en skov nær Ringsted, hvor festen skulle holdes. Og som billederne så smukt viser, så havde vi Triumph-guderne med os på selve dagen, for solen skinnede fra en nærmest skyfri himmel. Turen i det fri tog godt og vel 1 _ me, og det var en skøn tur, hvor vi kom helt tæt på naturen på de små landeveje. Og mennesker stoppede op, vinkende og lykønskende, og bilister dy ede med store smil på læberne. Det var en helt speciel oplevelse for os begge, som vi aldrig vil glemme. Og det skyldtes i høj grad min fars Triumph Spi ire.

12 12 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB

13 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 13

14 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 14 TR6 i ny lak

15 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 15 Af Preben Pedersen (1774)

16 16 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Så har bilen været hos maleren. Den blev a entet d.22.januar 2015 og blev afleveret igen d.23.februar Forinden havde jeg maleren nede hos mig for lige at kigge bilen igennem. Han skulle give et overslag på prisen. Jeg havde jo selv gået og afmonteret alt. Klapper og døre skulle bare løsnes, så ville de selv tage dem af. Inden maleren kom havde jeg forhørt mig om prisen på sådan en lakering. Jeg har ikke ha motor ude for at male motorrum, så motorklap bliver ikke malet på undersiden. I øvrigt kører jeg sjældent med klappen åben, og når den måske bliver åbnet ved et eller andet træf så skal det nok blive kommenteret. Men den danner nu stadig en helhed med motorrummet da de e jo ikke er malet. Bagklappen blev derimod malet, da der når den åbnes jo er sort i resten af bagagerummet.

17 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 17 Ja så er der lige det med prisen. Jeg fik et bud på l 15000Dkk. Så kan man lige så godt regne med de 15000Dkk. De e kom også l at holde s k. Prisen er inkl. a entning og aflevering af bil. Jeg syntes det er en meget rimelig pris, havde lige forud forhørt mig ved Lars Sko e (red. TR specialist) og hans vurdering sad lige i øjet. På billedet med maleren er han ved at undersøge årsagen l de meget små bobler der fremkommer når der er meget fug gt i vejret. Maleren som jeg har brugt er ham som er her: h p://www.pedersens-autolakering. dk/ Arbejdet er udført l ug. (red. 11 eller 13 e er den næstnyeste skala 10 eller 12 e er den nyeste) Så her d.27.2 er det bare med at komme i gang med samlingen af vognen.

18 18 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB

19 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 19

20 20 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB TR6 genmontering efter lak

21 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 21 Af Preben Pedersen (1774)

22 22 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Jeg skal love for at det arbejde der er med at adskille vognen, ikke er noget i forhold l det at samle den igen. Uha her er der ikke noget med rystende hænder, for så er man jo klar over at den første ridse vil melde sin ankomst. og ja den skal nok komme. Det jeg har frygtet mest var at få forruderammen monteret igen sammen den underliggende gummiliste. Det gik heldigvis som smurt. Så var der forruden med ny gummiliste. Den var lidt mere træls, men her var der hjælp fra en god ven (pladesmeden). Det vanskeligste var at få den på ruden og få låselisten på. Det tog 45 minu er, og så tog det kun 10 min at få den sat i rammen. Men de nye dørsider var godt nok irriterende. De passede som de skulle, men at få alle klipsene placeret hvor de skulle være vare bare svært. Det lykkedes dog. Nå, men så kom det l at få rudehejs og dørhåndtag monteret. Man skal jo lige huske at edrene skal monteres bag beklædningen, og så skal man presse de respek ve håndtag ind, og sam dig ramme med den lille skid af not i hullet bag ved. Jeg prøvede op l flere gange men nej. Dere er fik jeg den ide, at man jo kunne tage et stykke tråd i samme diameter og så lige spidse

23 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 23 det i enden, og nappe en kant rundt der svarer l længden af den originale not, og husk at tråden må gerne være 10 cm lang. Pres dere er håndtaget ind og s k spidsen ned i hullet, på et dspunkt vil man mærke at den rammer hullet i døren. Dere er er det bare med at dakke (red. prikke slå?) den i enden med en hammer l man kan se at nu er den hvor den skal være og vup, så vipper man bare tråden fra side l side og den knækker i den revne man har lavet. Man fristes ligefrem l at afmontere igen og prøve forfra! Jeg må nok sige det er en fornøjelse at se bilen i sin rig ge farve, og ikke som den var før ( meget falmet ). Og så lige her l sidst, e er alt de e arbejde kvi erede fruen med et par nye må er med logo på. De er i en utrolig kra ig kvalitet så de holder nok den ud. Så nu er det bare med at komme ud og køre, her i Ry er der allerede a oldt 3 træf om torsdagen på Siimto en, så sæsonen er godt igen. Håber i alle får nogle gode ture derude.

24 24 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK Klub Arrangementer ET LILLE UDPKLUK AF DE KOMMENDE MÅNEDERS KLUB EVENTS (Husk at al d at ajourføre dig på dtak.dk hvor du også selv kan lføje arrangementer) 05-05, 02-06, 07-07, REGION FYN Husk at vi har møde hver den første rsdag i måneden. Er du interesseret i at deltage, bedes du venligst sende mig en mail, så vil du få oplysninger om d og sted. Kontakt: 14-05, 11-06, 09-07, REGION SYDJYLLAND LILLEBÆLTSGRUPPEN, Vi mødes den 2.torsdag i måneden kl på AMU-Center Syd, C.FVi mødes den 2.torsdag i måneden kl på AMU-Center Syd, C.F.Tietgens Vej 6, 6000 Kolding (Indørsel fra Ole Rømers Vej). Vil du med på vores mailliste, så send en mail l: 07-05, 04-06, 02-07, REGION MIDTJYLLAND Det er l træffet i Gl. Rye Fra kl kom i god d! Det nye træfpunkt om torsdagen i Ry er på plateauet foran Kvickly i Ry, ovenfor rutebådene. Der er en rig g god udsigt og der er toiletter og muligheder for at købe noget at spise i Kvickly og ved rutebådene , REGION NORD- JYLLAND Kontakt Jørgen Lund medl. Nr Vi mødes ved træffet i Lundby Krat

25 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 25 REGION SJÆLLAND & REGION KØBENHAVN Sker der overhovedet noget?? Kontakt din regionskontaktperson hvis du har forslag l et fast mødested TRIUMPH SPORT Køreteknisk Anlæg Nord-ves yn A/S To evej 8, 5400 Bogense, Danmark Kontakt Mads Nygaard medl. Nr 832 Se invita on andetsteds i bladet l DTAK ÅRSTRÆF 2015 FYN Se invita on andetsteds i bladet Kontakt:

26 26 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Andre Arrangementer ET LILLE UDPKLUK AF DE KOMMENDE MÅNEDERS EVENTS (Husk al d at ajourføre dig på dtak.dk hvor du også selv kan lføje arrangementer eller foreslå fælleskørsel) ÅRS STUMPEMARKED OG VETERANUDSTILLING h p://www.aars-stumpemarked.dk/ SPORTS CAR CLUB, ØRNEREDEN ÅRHUS Mandage Se dtak.dk eller h p://www.sportscarclub.dk/sportscarclub ORESUND TOURIST RALLYE Kontakt evt. Lars Hjorth (1623) tlf h p://www.oresundrally.org/ GRÆSTED VETERANTRÆF h p://www.veterantraef.dk/traef-2015/ CLASSIC RACE ÅRHUS h p://www.craa.dk/ GISSELFELD KLOSTER MOTORSHOW h p://gisselfeld.ken co1.webcentret. dk/content/oplevelser/motorshow %281%29.aspx

27 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 27 GAVNØ CLASSIC AUTOJUMBLE h p://www.gavnoe.dk/classic-autojumble-billet-2015.html AALESTRUP CLASSIC TRÆF h p://www.aalestrupclassic.dk/event/ aalestrup-classic-traef/ COPENHAGEN HISTORIC GRANDPRIX h p://www.chgp.dk/ AUTOMANIA SILKEBORG h p://www.automania.dk/ INTERNATIONAL TRIUMPH DAY, SVERIGE Vil du med l Triumph-træf i Sverige? Træffet holdes i år på Visingsö en lille ø i den sydlige ende af Vä ern Er du interesseret, så kontakt Bjarne Madsen (862) for yderligere oplysninger h p://www.triumphclub.se/interna onal-triumph-day juli-2015/interna onal-triumph-day-2015-visingsojuly /

28 28 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Når dækspark og kaffe bare er for kedeligt... Triumph Sport Er du l lidt mere end søndagsture så er der heldigvis hjælp at hente inden for egne (klubbens rækker). Helt konkret har du som klubmedlem en åben invita on l to arrangementer i Triumph Sport. (DTAK koordinator er Mads Nygaard) Sammen med ligesindede fra MG Sport kan du give den gas på en Trackday på lukket bane under organiserede forhold. Triumph Sport a oldes og igen l e eråret. Se dtak.dk eller dtak Facebook for flere oplysninger, eller kontakt Mads (oplysningerne finder du under kontakter forrest i bladet). Se mere på h p://www.mgcc.dk/mg-sport.html Automania I Silkeborg er de pja ede med gamle biler og race. I hvert fald hvis du spørger Jens Konrad (634). Der er mulighed for lidt af hvert hvis du besøger Automania i August. Har du allerede varmet dækkene op på Triumph Sport så læg en bane brændt gummi og hold Triumph fanen højt sammen med Jens og hans Lemans Replica. Se mere på h p://www.automania.dk/

29 Af Morten Henningsen (420) DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 29 Årsberetning 2014/2015 Vi har i det forgangne år ha vore udfordringer. Bladet har ha en midler dig redaktør som påtog opgaven ind l der kom en varig løsning. Det skulle blive l over 3 år som midler- dig redaktør. Jeg må sige at hun (redaktøren) l sidst var meget træt. Med selvstændigt firma, to teenagere og en mand som er formand i en bil klub og leder i et bilfirma (i gang med større omstruktureringer) må e hun l sidst smide håndklædet i ringen. Hun fik stress, og vores blad må e vælges fra. Bestyrelsen og redaktøren (den midler dige) har længe ledt e er nyt blod l redaktørposten. Ingen meldte sig. Men så kom Daniel (1813) dumpende og lbød at varetage opgaven. Det er vi alle glade for. Årstræf Årstræf er al d en stor opgave at få løst, og 2014 var ingen undtagelse. Det var i Nordjylland, og Jesperhus var valgt som base for træffet. Det var et godt træf med lidt blandet vejr. For første gang i 10 år kunne jeg desværre ikke selv deltage. Vi har i bestyrelsen evalueret træf over de sidste år, og må konkludere at kravene l faciliteterne skærpes. Der s lles både krav l muligheden for overnatning i hy e samt krav l et fælles samlingspunkt hvor mad kan indtages og køretøjerne beskues. Af denne grund er træffet i 2015 også fly et en uge frem i forhold l vanligt. Faciliteterne var desværre ikke lgængelige i den oprindeligt ltænkte uge. Messe På Fredericia messen har vi tradi onen to været lstede, og det er en sjov men hård weekend. Tak l alle som deltager og besøger standen, samt dem som uds ller deres biler. Ak viteter Jeg takker alle som giver en hånd med og får ak viteterne l at lykkes i vores klub. Bestyrelsen Jeg takker også bestyrelsen for arbejdet i det forgangne år. Slu eligt vil jeg opfordre alle l at give en hjælpende hånd i klubben. Det sikrer klubben fremover. Jeg ser personligt frem l endnu et år med gode oplevelser i klubben. De e var så årsberetningen. Jeg håber at DTAK fortsat kan være et pusterum fra hverdagen.

30 30 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK årstræf August 2015 I år er det os fynboer, der skal arrangere vort årstræf. Vi har valgt, at I skal se noget af det smukkeste landskab i Danmark, nemlig det Sydfynske Øhav. Nærmere bestemt skal vi være på Carlsberg Camping, Sundbrovej 19 på den idylliske ø Tåsinge. Pladsen ligger ca. 4 km. Fra Svendborg. Den nemmeste vej l Tåsinge for de fleste (lokalkendte finder måske en anden vej) vil være at følge motorvejen eller den gamle hovedvej fra Odense l Svendborg. Ved Svendborg smelter begge veje sammen, så man fortsæ er over Svendborgsundbroen (pas på at I ikke nyder udsigten mere, end at I kan følge med i trafikken, der er en vidunderlig udsigt over det Sydfynske Øhav fra broen), følger vejen mod Langeland ca. 2 km., hvore er Carlsberg Camping ligger l venstre op ad en stejl lkørselsvej. Glæd jer l at komme op af bakken: belønningen er en prag uld udsigt ud over den del af Øhavet, der vender mod nord, syd og øst. Vi har reserveret samtlige hy er. Priser for overnatning varierer fra 350,00 kr. l 994,00 kr. pr. dag (se hjemmeside, carlsbergcamping.dk) Træfgebyret er som al d kr. 250,00 for medlemmer, ledsager og hjemmeboende børn under 18 år. Ikke medlemmer koster kr. 350,00. Børn under 14 år er gra s. Ved lmelding e er 1. august er prisen kr. 350,00 for alle. Inkluderet i træfgebyret er: 2 x morgenmads buffet i sportshallen 1 x sandwich lørdag + 1 fl. vand 1 x buffet lørdag kl i sportshallen Drikkevarer kan købes på pladsen Tilmelding l årstræffet: Skal ske senest 1. august på dk med angivelse af navn på deltagere, medlemsnummer, bilmodel og registreringsnummer.

31 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 31 Hy e Bes lling: Skal ske senest 1. maj på tlf eller husk at oplyse at bes llingen vedrører DTAK. Tilmelding kan også ske pr. brev l: Flemming Larsen, Stegstedvej 36, 5200 Odense V. Betaling af træfgebyr sker ved overførsel af pengene l konto nummer VIGTIGT: HUSK at angive navn og medlemsnummer. Ved ankomst skal man henvende sig i recep onen og dere er i den hy e hvor DTAK banneret er ops llet. Arrangørgruppen

32 32 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK Generalforsamling Valg af dirigent Morten Hildebrandt (947) 2. Årsberetning v. formanden (vedhæ et) 3. Årsregnskab v. kasseren ( dligere fremsendt) Fald i udgi er i 2014 primært grundet færre udgaver af TriumphNyt 4. Fastsæ else af kon ngent Nuværende kon ngentpris fastholdes (350Dkk) 5. Indkomne forslag INGEN indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse Morten Henningsen (formand) Flemming Larsen (kasserer) Kim Borgstrøm (webmaster) Torben Bechmann Jensen Kåre Bang (1649) 7. Valg af suppleanter l bestyrelsen Morten Hildebrand Randi Hildebrand Referent: Daniel Read (1813)

33 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Valg af revisor og revisorsuppleant Jørgen E Busch, Ole Holm, suppleant Bjarne Madsen 9. Eventuelt Årets billede, Flemming Larsen Årets ar kel, Svend Starup Årets entusiaster, Peter Ensted og Michael Ensted Hjemmesiden, Mads Nygaard og Kim Borgstrøm undersøger og etablerer nyt grundlag for dtak.dk Målet er at skabe en brugervenlig side som beny es ak vt af alle medlemmer Ak viteter i forbindelse med forårstræf. Morten Hildebrandt fremsa e idé om et stumpemarked i forbindelse med forårstræf. Ideen er at lokke flere medlem frem af hullerne. Kort præsenta on af DTAK på Facebook v. Mads Nygaard. (FB profilen udvikles løbende) NMML Reservedele Reservedele og tilbehør og tilbehør til: til: MG MG - Mini - Mini - Morris - Morris - Triumph - Triumph Vi hjælper Vi hjælper gerne med gerne reservedele med reservedele til andre til engelske andre engelske biler. biler tlf. +45 tlf Østergade Østergade Asferg. Asferg. Åbent Åbent man-fre man-fre tirsdag, tirsdag, længe længe åbent åbent til kl. til 20. kl. 20.

34 34 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Man kan ALT med en Spitfire!

35 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 35 Af Marianne Reimann (1857)

36 36 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Alle ved, at folk på Fyn og i Jylland har en trailer. Alle sammen, uden undtagelse, - og dermed følger så også den antagelse, at når man som sjællænder rykker fly elæs, job og barn op med rode og bevæger sig over Storebæltsbroen med det formål at bosæ e sig på den bredeste af bropillerne, så vil en del af velkomstpakken man får i sin nye kommune naturligvis være et anhængertræk. Intet viste sig at være mere forkert. Ikke alene fik jeg ikke noget træk, jeg fik heller ingen velkomstpakke men blot højere priser på ALT (børnepasning, sport, offentlig transport, skat, vandafledning, håndværkere.), så derfor har jeg været ret a ængig af at netværke med folk, der havde en trailer l at fly e alt mit ragelse gennem årene fra A l B. Ind l et vist punkt for så fik jeg jo Spitten! Victor havde på et dspunkt bes lt noget via ne et. Det skulle vi så hente i sådan en GLS pakkeshop, og hvad er mere nærliggende i godt vejr end at tage den lille ud på en sviptur. Det var ellers en ordentlig pakke, fak sk kunne den slet ikke være der. Det endte med, at Victor må e sidde med den i skødet, helt væk var han, og den ragede et godt stykke skråtlæns op. Jeg sad og skrydede over, at SELVFØLGELIG kan man bruge en spit som fly ebil, hvad er lige problemet? Ind l vi kom hjem og opdagede, at der fak sk havde været to pakker.. lbage igen, nummer to var nærmest større end den første, så de havde alligevel aldrig kunnet være der sam dig. Genbrugspladsen har også af og l besøg af mig og bilen klart en fordel at komme i den, så kigger de ikke

37 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 37 e er, om jeg har sorteret ordentligt hæhæhæ!! Er på det nærmeste genbrugspladsens ukronede dronning med suveræne evner i kategorien parallelparkering (i alt fald nogle gange ind l nu heldigvis i de situa oner, hvor der har været mange lskuere og på trods af min køresagkyndiges forudsigelse i sin d Tjaaa, nogen verdensmester i parkering er du jo ikke, men du får kortet alligevel bare fordi 3 x parallelparkering gik galt og jeg i øvrigt blev så overrasket over, at køreprøven var slut at jeg bare s llede bilen midt på vejen..). Sværeste manøvre har i den forbindelse været at transportere en trapezplade (som vinden havde snuppet ud af hænderne på mig det havde den ikke så godt af ) ud på genbrugspladsen i nærmest orkan, fordi vejrudsigten (af og l tror jeg på den) havde lovet regn mange dage frem, så det var sidste chance, hvis ikke spi en skulle omdannes l kørende badebassin (red. trapez tagplader er da vandtæ e?) (selv om nabo-niels ved vejfesten spurgte, om nogen havde en ekstra grill Marianne, kan du ikke lige hente det gule bålfad du har stående?? ). Den har også været på planteskolen skulle jo have et nyt pæretræ og i mangel af trailer må e spi en holde for som grønt-transporter. Det gik rig g fint fak- sk, - hvad i alverden skal man med en trailer når man har åben bil? Må e kun sænke farten en smule for at træet ikke skulle miste alle blade undervejs.. Alt i alt må jeg konkludere, at den med at vælge kæreste e er prak ske hensyn officielt er ovre, - nu er jeg selvhjulpen på mange flere punkter end dligere!

38 38 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Ud at køre med de Øhhhh andre?? Den første køretur i Triumphklubben i juli måned var planlagt l at starte kun 5 km fra mig og da der ydermere var lokket med besøg af lokalsprøjten var jeg klar l at s lle op. Bor jo trods alt i avisens optageområde og ville dermed ved selvsyn kunne konstatere, om de gjorde det ordentligt. Jeg var dog dybt spli et mellem behovet for at vise Spitten frem og afskyen for at køre alene. Løsningen lå lige l højrebenet a alte med Lars, som har en rig g flot TR4, et stort nummer ældre end min og i alt fald uden seler fandt jeg l min store overraskelse ud af, - at jeg ville køre op og få foreviget kareten sammen med alle de andre, køre hjem med den og så i øvrigt køre sammen med ham resten af turen! Startede fint hjemme med Spi en koblet l laderen og mens jeg i telefonen a alte de sidste detaljer med Lars kunne jeg se Buller (hmphr!) strinte op ad bilen. Prøvede med fagter og lråb at få ham stoppet mens Lars i den anden ende af røret formentlig fik en høreskade af al den hylen. Møgkat! Må e så lige tørre bagende på bilen, inden jeg kunne komme af sted. Skulle også lige pudse forruden, for viskerne er ikke så effek ve, at det gør noget Af Marianne Reimann (1857) (hvilket viste sig senere at være et generelt problem for gamle biler). Nå, men e er alle var ankommet og s llet op l fotografering - og fotografen sagde l mig, at der var godt nok mange TR6 ere og han egentlig syntes, at Spi ire var en meget pænere bil, hvilket jeg jo kun kunne være rørende enig i fik Lars og jeg grønt lys l at tøffe af (fik i den forbindelse at vide, at mine stoplys ikke fungerer og det skal vi have kigget på - gæ er på at vi dækker over Peter mekaniker). Nå, men e er at have kastet Spi en ind på egen matrikel og lavet lynhop over i Lars bil fik vi koblet os på karavanen som nummer sidst og det gik rig g fint, ud på de små veje i flot solskinsvejr lige l jeg mærkede et dryp i håret.. Hvad var nu det? Nok bare en enlig svale, som man siger men snart (meget snart) fik den enlige svale selskab af en hel flok. Lars havde en ekstra kasket, så den fik jeg på - e er grundig inspiceren e er edderkopper og deslige - og prøvede i øvrigt at sidde lidt i tørvejr under solskærmen (hvis nogen skulle spørge er det ikke så effek vt). Vi blev enige om, at bare man kører hur gt nok når man ikke at blive våd, men e ersom vi kørte allersidst var det ikke os, der

39 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 39 sa e tempoet, - desværre. De andre havde kalecher på, men Lars bil er en model med fast bagrude, så den har et teltlignende system med pinde, der skal sæ es fast først og så et firkantet stykke, der skal på bage er (red. mon ikke det er en surrey top som Lars har) Hold da op, hvor jeg savnede Spi en med nogenlunde anstændig og hur gt monteret kaleche. Nu stod det ned i stænger, så der var ikke lige d l teltslagning. Vi holdt inde under et træ og prøvede at holde taget oppe med hænderne, køre kunne der selvsagt ikke være tale om. Ruden var komplet dugget l, man kunne ikke se noget som helst. Det lynede og tordnede og hagl der føltes som æg lagde sig bag sæderne. Hver gang man kom l at bevæge den ene arm fordi det blev tungt fik man omkring 5 liter vand ned ad ryggen og i forskrækkelse kom man så l at flakse med den anden arm med det resultat, at man fik 5 liter vand ned foran også.. Vi stod to biler under et træ, og så begyndte Peter foran at køre ind mod en gård med en port, hvor vi lige kunne klemme os sammen. Lars havde ekstratøj med bagi, så han kunne få noget tørt på det havde jeg så ikke og jeg var bare dyngvåd. Her savnede jeg Spi en endnu mere den er jo fyldt med MIT ekstratøj i rigelige mængder! Heldigvis var det ikke specielt koldt, ellers er jeg ikke sikker på jeg havde kunnet se det komiske i situa onen. Dem der boede på gården kom ud for at se, hvem der kom på besøg de var midt i a ensmaden og havde lsyneladende aldrig hørt, hvad man byder uventede gæster. Så ingen kaffe der. Vi fik taget på bilen og da regnen s lnede nogenlunde af beslu ede vi at køre hjem - havde set et skilt mod en vej med nummer på, så den kørte vi e er. E ersom der åbenbart ikke var det vilde i blæser i bilen må e jeg sidde med Lars T- shirt og vende og dreje den for at finde lidt tørt at tørre forruden med, så han kunne se bare lidt (og det var så her jeg fandt ud af, at viskerne heller ikke virkede for godt på den bil). Vi kom forbi et pizzeria og beslu ede at købe et par pizzaer med man bliver jo sulten af al den spænding, og på den videre tur med varme pizzaer og stadig regn udenfor må e jeg (!) ofre min nogenlunde tørre bluse (i alt fald forsiden var tør) og bruge den som pudseklud Hjemme hos mig var der ikke faldet en dråbe, - det startede først mens vi spiste, e er jeg havde iført mig noget tørt tøj (og Lars besynderligt nok ikke mente han skulle låne noget, jeg havde ellers rig g mange gode forslag ). Tirsdagen e er kom lokalavisen så med fint billede på forsiden med Spitten forrest og sørme om den ikke også stod forrest på billedet inde i avisen. Og nej jeg tror ikke fotografen ville opnå noget jeg er bare den lykkelige ejer af en yderst fotogen bil!

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år.

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Af Bernt Pedersen 573. På billedet ses min gamle 2000 MK 2 er som den så ud da jeg solgte den tilbage i 2007. Indkøbt i 1990 for 3500 solgt igen i 2007 for 3500 ---tak for

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

Administra on Small Offi ce I

Administra on Small Offi ce I S O V For at kunne bruge Vikarbooking, skal du først have installeret modulet Small Office. Small Office installer sig som en knap, der kan lgås under fanebladet Administra on -> Small Office. Dere er

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Hvad gør kinesiotape for neurologiske pa enter?

Hvad gør kinesiotape for neurologiske pa enter? PRESSEMEDDELSE Hvad gør kinesiotape for neurologiske pa enter? Forbløffende pa en orløb bør følges op, mener fysioterapeut Nels Asmussen, Helsinge - Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mine år som

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2

BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2 BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2 Fredag fyraften: Smut forbi byggemarkedet og få skåret pladerne groft til på mål. Til eksemplet her, PCA

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Eksempler på historier:

Eksempler på historier: Eksempler på historier: Der var engang en mand Der havde en fisk Akvariet blev for gammelt Derfor skulle han købe et nyt Men han havde ikke noget at putte fisken i Derfor døde den og kom op i himlen Der

Læs mere

Helle Helle: Afløb (2000)

Helle Helle: Afløb (2000) Helle Helle: Afløb (2000) 5. 10. 15. 20. 25. 30. Min bror er i dårligt humør. Han ligger på knæ på mit badeværelse og renser afløbet i brusekabinen med en lang metalgenstand. Det har været stoppet nogle

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

Selvbyg; Kom godt fra start part 2

Selvbyg; Kom godt fra start part 2 Selvbyg; Kom godt fra start part 2 Subwooferen, byg den på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Fredag fyraften: Smut forbi byggemarkedet og få skåret pladerne groft til på mål.

Læs mere

Brugerråd Derfor og sådan. Guide l jer der vil opre e et brugerråd

Brugerråd Derfor og sådan. Guide l jer der vil opre e et brugerråd Brugerråd Derfor og sådan Guide l jer der vil opre e et brugerråd Brugerråd Derfor Fordelen er de andre øjne, vi får på. Vi kommer hur gt l at se det hele indefra, og det bliver også hur gt silotænkning.

Læs mere

Hvad siger medarbejderne? Spørg dem!

Hvad siger medarbejderne? Spørg dem! Hvad siger medarbejderne? eller kunderne, medlemmerne... Spørg dem! S l 50 personer fra 5 grupper 50 spørgsmål indenfor 5 emner for kun kr. 3.500, ex. moms og få svar på 5 dage! FLOT rapportering med grafik

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så Vi skal ud og sejle Det har regnet meget de sidste par dage, og især i nat er der kommet meget vand, sagde far ved middagsbordet. Selv om det ikke regner nu, beslutter jeg mig for at blive inde og lege.

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden Kabinen Sådan gør du: Kabinen er et godt sted at starte når du vil gøre din bil ren, så kan den nemlig tørre, mens du vasker og polerer resten af bilen. Tørre! ja for der skal noget fugt til, for at få

Læs mere

Den topløse Volvo 1800

Den topløse Volvo 1800 Den topløse Volvo 1800 Af Per Groth Ann og Dirk Van Den Zegel på vej i deres Volvoville cabriolet. På en varm sommerdag tænker de fleste 1800-ejere nok, at det ville have været særdeles dejligt med en

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Værd at vide! Til dig, der gerne vil være frivillig. Værdien af frivillighed! Billedet: - De frivillige her er fotografen og skyggen

Værd at vide! Til dig, der gerne vil være frivillig. Værdien af frivillighed! Billedet: - De frivillige her er fotografen og skyggen Værd at vide! Til dig, der gerne vil være frivillig Billedet: Værdien af frivillighed! - De frivillige her er fotografen og skyggen 2015 Frivillig, fordi - man gør noget for andre, som samtidig st ker

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc epoulsem@youseepost.dk Mig bekendt er alle Regal Raptor baghjul ens, i hvert fald på dem vi kender fra 2005 og indtil 2007, det gælder således DD125-DD150-DD250 luft

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Billedkomposition. Billederne oven for er da pæne, men de siger jer sikkert ikke så meget, fordi I ikke selv har taget dem.

Billedkomposition. Billederne oven for er da pæne, men de siger jer sikkert ikke så meget, fordi I ikke selv har taget dem. Tryk på knappen og billedet er i kassen De fleste mennesker har prøvet at fotografere. At tage billeder er blevet meget let efter at de nye kameraer næsten kan tænke selv. Man skal ikke stille afstand,

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9

Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9 Michael Holm sidst opdateret onsdag, 11 januar 2012 side 1 af 9 Skift af venstre forhjulsleje på Citroen Berlingo 1.8i årgang 2000 Haynes er skrevet til biler, som ikke er rustne. Her kommer en praktisk

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 5001C

Til lykke med din nye LapTimer 5001C 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 5001C Til lykke med din nye LapTimer 5001C For at sikre dig

Læs mere

Uret var dårligt samlet med nymoderne skruer det går sandelig ikke!

Uret var dårligt samlet med nymoderne skruer det går sandelig ikke! Til Lars Sørensen. Her er lidt billeder af hvordan jeg har restaureret dit ur. Uret var som forventet i dårlig stand sådan er det altid når man har fat i antikviteter Som bekendt er uret fremstillet i

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang Maj Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.: 2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 Kære ErhvervsKvinder Herning. Sommerferien står for døren og det betyder, at ErhvervsKvinder Herning holder pause i 2 måneder med arrangementer. Vi mødes igen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Den Frie Tænkebox April Juni 2015

Den Frie Tænkebox April Juni 2015 Den Frie Tænkebox April Juni 2015 I dette nummer: Lederen Pusling Tumling Sæsonafslutning Sommerlejr Billeder fra Kredsweekenden Pilt Væbner og seniorvæbner Senior Generalforsamling Kontaktoplysninger

Læs mere

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG

MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG MORTEN BRASK EN PIGE OG EN DRENG ØEN 2 E N AF DE FØRSTE DAGE SER jeg hende med en nøgen dreng i hotelhavens indgang. De går gennem skyggen fra de høje daddelpalmer og standser nogle meter fra trappen til

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

1949 annonce. 1951 annonnce

1949 annonce. 1951 annonnce Bobbere,, choppere, e, originalitet og moderniseringer Dette lille indlæg kom jeg på, fordi jeg under oprydning, faldt over nogle gamle chopper-tegninger samt en ret dårlig kopi fra aprilnummeret af Skandinavisk

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Til lykke med din nye LapTimer 4001A LapTimer 4001A 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 4001A Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Læs mere

Roskilde tekniske gymnasium Klasse 1.4. CO2- Biler. Lavet af: Anders, Mads H, Mads P og Kasper. Anders, Mads H, Mads P, Kasper Side 1

Roskilde tekniske gymnasium Klasse 1.4. CO2- Biler. Lavet af: Anders, Mads H, Mads P og Kasper. Anders, Mads H, Mads P, Kasper Side 1 CO2- Biler, Lavet af: Anders, Mads H, Mads P og Kasper Anders, Mads H, Mads P, Kasper Side 1 Indholdsfortegnelse Forside side 1 Indholdsfortegnelse side 2 Indledning Side 3 Problemanalysen Side 4-6 Klimaproblematikken

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Heksen Helga Håndvask

Heksen Helga Håndvask Historien om hvorfor Heksen Helga Håndvask lærte at vaske hænder Historie: Lisa Spangby Illustration: Daniel, Dubba PIIIISSSTTT. Ja, det er dig jeg kalder på kom og sæt dig ned, så skal jeg fortælle en

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

SKISMØREN HIB SKIKLUB

SKISMØREN HIB SKIKLUB BRANDESKIKLUB.dk SKISMØREN HIB SKIKLUB 2012 Nr. 19 10. årgang Formanden har ordet: Sommeren er begyndt - vi har allerede haft en rigtig varm pinse - og den kommende vintersæson ligger måneder ude i fremtiden.

Læs mere

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Introduktion: Hej og velkommen til mit fokusgruppeinterview. Fokusgruppeinterviewet handler om, hvilket kendskab respondenterne, altså jer har til tøjkæden Primark.

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev, marts 2013

Nyhedsbrev, marts 2013 Nyhedsbrev, marts 2013 Klubnyt Kære venner Årets første Nyhedsbrev er just tikket ind i din mailboks, og hvad skal du så bruge det til? Jo - vi bringer sidste nyt fra klubben til aktive og passive, og

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Aarestrupgaard NYT. Juli 2013. Bestyrelsen. Simon Manley Pedersen. Linda Staal Melchiorsen. Mohcine Douiab

Aarestrupgaard NYT. Juli 2013. Bestyrelsen. Simon Manley Pedersen. Linda Staal Melchiorsen. Mohcine Douiab Aarestrupgaard NYT Juli 2013 Bestyrelsen Formand Næstformand. Kasserer Sekretær Bestyrelsesmedlem Suppleant Bestyrelsens mail: Kristjan Wager Jannie Bøttker Simon Manley Pedersen Søren Keis Thustrup Ibrahim

Læs mere

1 - Lys på campingvognen

1 - Lys på campingvognen 1 - Lys på campingvognen Du kender det sikkert pæren er lige skiftet men alligevel virker baglyset ikke! Typisk er der tale om en bagatel en smule ir på polskoene eller på pærens fatning. Når vognen står

Læs mere

Spritteren. Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen

Spritteren. Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen Spritteren Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen med at gøre rent efter formiddagens arbejde. Det bliver gjort grundigt og der

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 35 ÅRGANG NR 1 2015 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere