Nummer JANUAR-FEBRUAR MAJ årgang

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nummer 187 146 JANUAR-FEBRUAR MAJ 2015 2008. 33. 26. årgang"

Transkript

1 Nummer JANUAR-FEBRUAR MAJ årgang

2 2 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB BESTYRELSEN Formand Morten Henningsen (420), Frederikssund Kasserer Flemming Larsen (1352), Odense V Bestyrelsesmedlem Kim Borgstrøm (1355) Tranbjerg Bestyrelsesmedlem Jørg Øgendahl (1618) Silkeborg Bestyrelsesmedlem Torben Bechmann Jensen (1012) St. Heddinge Bestyrelsesmedlem Kåre Bang (1649) Lemming 9988 Bestyrelsessuppleant Morten Hildebrand (947) Aalborg Bestyrelsessuppleant Randi Hildebrand (947A) Aalborg MEDLEMSLISTEN Koordinator Torben Jørgensen (1285) DTAK.DK Webmaster Kim Borgstrøm (1355) FACEBOOK Moderator Mads Nygaard (832), Poul Nissen(1805), Simon Ensted Salomon (1985) Nikolaj F. Blomberg(976), Daniel Read(1813) Flemming Jensen (1632) kontakt via FB gruppen

3 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 3 REGIONSKONTAKTER OG MAILLISTER København/Bornholm Nikolaj F. Blomberg (976) Frederiksberg Fyn Flemming Larsen (1352) Odense V Sydjylland Poul A. Lyngs (1840) Kolding Midtjylland Bjarne Olesen (752) Hadsten Nordjylland Jørgen Lund(1141) Støvring DTAK Touring Knud Hartmann (937) Triumph Sport Mads Nygaard (832) FREDERICIAMESSE Stand koordinator Peter Ensted Jensen (738) Biler l messen Morten Hildebrand (947) ADMINISTRATION Materiel Forvaltning Michael Ensted Jensen (737) Arkivar Michael Pedersen (424) Revisor Jørgen E. Busch (732) Revisor Ole Holm (1041) Revisor Suppleant Bjarne Madsen (862) Motorhistorisk Samråd Morten Henningsen (420)

4 4 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB TRIUMPHNYT Redaktør Daniel Read (1813) Layout Kim Aagaard Pakning / Distribu on Svend Starup (437) Deadline for ar kler samt annoncer l TriumphNyt: primo. februar, april, juni, august, oktober, dec Udgivelsesdato: primo. januar, marts, maj, juli, september, november ANNONCERING I TRIUMPHNYT, medlemmer (privat) GRATIS Tekst/billeder indsendes l ANNONCERING I TRIUMPHNYT, erhverv pr. blad (1 annoncering) pr. år (6 annonceringer) 1/1 side 450 DKK 1/1 side 2400 DKK 1/2 side 300 DKK 1/2 side 1250 DKK 1/4 side 150 DKK 1/4 side 750 DKK Bagside 3000 DKK Prak ske oplysninger... 2 Formandens leder... 5 Redaktørens bekendelser... 6 Konkurrencen... 7 Majbryllup i en helt særlig bil... 8 TR6 i ny lak TR6 genmontering e er lak Arrangementer Når dækspark og kaffe bare er for kedeligt Indhold: Årsberetning 2014/ DTAK årstræf DTAK Generalforsamling Man kan ALT med en Spi ire! Ud at køre med de... Øhhhh andre?.. 38 Vitesse 1600 DIY Transistortænding.. 40 Værktøjstest Køb & Salg En knap så god fortsæ else Reno(wn)vering Galleriet... 60

5 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 5 Af Morten Henningsen (420) Leder Sommer d er en dejlig d. Vi skal ud at køre i vores biler. Selv har jeg ikke kørt meget i år. I påsken var der gode køre dage, men der var jeg l frokost med familien. Vi var på Fredericia Messen, hvor klubben vanen tro havde en stand. Der var mange som besøgte messen så det lysner i Danmark. Hvorfor tale om krise når antallet af besøgende på en hobby messe er s gende? Det var dejligt at se, at flere var mødt op for at se uds llere end de foregående år. En del beny er DTAKs facebookside. Vi må dog ikke glemme vores klubblad og DTAK.DK Jeg ved at vores nye redaktør nok skal stø e op om alle medier. Jeg opdagede at min DTAK mailadresse DTAK) ikke virkede. Det var skidt. Webmaster må e fejlsøge og nu er mailadressen oppe at køre igen. På generalforsamlingen blev bestyrelsen for det kommende år valgt. Jeg blev sammen med den øvrige bestyrelse genvalgt, og jeg vil sam dig byde velkommen l Kåre Bang som nyt bestyrelsesmedlem. Jeg er glad for, at nogle finder det givende at bidrage l klubben på denne måde. Al hjælp i klubregi er kærkommen. HUSK PÅ DET!! Hvis du påtænker en ak vet, så kan du opre e den i vores kalender på DTAK. DK, og arrangementet vil omgående kunne ses af alle brugere. Tag gerne billeder l diverse arrangementer så vi har lidt redak onelt stof l mørkere der. Nu skal jeg l at runde af, da jeg ved redaktøren afventer min leder. Vi ses derude.

6 6 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Redaktørens bekendelser Af Daniel Read(1813) Kære klubmedlem, sæt dig godt lre e med TriumphNyt nr Der er lidt for en hver smag i denne udgave af bladet, og jeg er sikker du finder inspira on i de tekniske ar kler, bryllupsbillederne lade fund og alt det andet. Køresæsonen er for alvor skudt i gang og flere klubarrangementer er allerede a oldt. Gik du glip af disse så tag et kig i kalenderen og se hvad der er på tapetet for de kommende måneder. I denne udgave introduceres også et par nye ( lbagevendende) indslag. Nyt fra regionerne er regionskontakternes talerør. Galleriet indeholder billeder fra både træf og lokale arrangementer. Konkurrencen er din chance for at brillere med din Triumph viden og vinde lækre præmier. Har du penge på lommen og trænger du l nyt lejetøj så tag et kig i køb og salg og se hvad der frister. Siden sidst har jeg været på Fredericia Messen l Forårstræf(Generalforsa mling) og en frokost tur l Stevns. Det er også blevet l lidt kaffe herhjemme i indkørslen med ligesindede. Alle steder har jeg mødt klub entusiaster med meget på hjerte, og det kan undre at ikke flere tager ordet her i bladet. Mange tak l jer der har bidraget og l jer andre: nyd bladet denne gang og kom så ud af hullerne!!

7 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 7 Konkurrencen Her kommer din Triumph viden på prøve, og er du den heldige vinder får du lsendt en eksklusiv DTAK præmie. I denne måned er det den e ertragtede DTAK parkometer urskive der er på spil: Hvor blev TRIUMPH TR7 bygget? Send dit svar l Vinderen annonceres i næste udgave af TriumphNyt

8 8 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Majbryllup i en helt særlig bil

9 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 9 Af Mette Hanghøj (Ole Grundt Larsen )

10 10 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Min fars Triumph Spi ire har al d betydet noget særligt for mig. Jeg husker tydeligt dengang i 2001, da han købte bilen. Det var hans drengedrøm, der var gået i opfyldelse, og der gik ikke en dag, hvor bilen ikke fik kærlighed. Den blev passet og plejet l den store guldmedalje, og den var al d nyvasket og ny poleret, og jeg var stolt over, at min far havde sådan en flot og velholdt veteranbil. Jeg husker også tydeligt den dag, hvor jeg fik mit kørekort. Min far gav mig nemlig lov l at køre min første tur som nybagt bilist i sin elskede Triumph Spitfire - selvfølgelig med ham på passagersædet i fuld kontrol over anlægget. Der skulle som al d skulle ly es for fulde drøn l et eller andet nummer med Beach Boys. Det var s len.

11 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 11 Da jeg skulle gi es i sommeren 2014, var det derfor helt oplagt, at det var min fars Triumph Spi ire, som min mand og jeg skulle race i som nygi par fra kirken på Østerbro i København l den gamle herregård i en skov nær Ringsted, hvor festen skulle holdes. Og som billederne så smukt viser, så havde vi Triumph-guderne med os på selve dagen, for solen skinnede fra en nærmest skyfri himmel. Turen i det fri tog godt og vel 1 _ me, og det var en skøn tur, hvor vi kom helt tæt på naturen på de små landeveje. Og mennesker stoppede op, vinkende og lykønskende, og bilister dy ede med store smil på læberne. Det var en helt speciel oplevelse for os begge, som vi aldrig vil glemme. Og det skyldtes i høj grad min fars Triumph Spi ire.

12 12 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB

13 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 13

14 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 14 TR6 i ny lak

15 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 15 Af Preben Pedersen (1774)

16 16 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Så har bilen været hos maleren. Den blev a entet d.22.januar 2015 og blev afleveret igen d.23.februar Forinden havde jeg maleren nede hos mig for lige at kigge bilen igennem. Han skulle give et overslag på prisen. Jeg havde jo selv gået og afmonteret alt. Klapper og døre skulle bare løsnes, så ville de selv tage dem af. Inden maleren kom havde jeg forhørt mig om prisen på sådan en lakering. Jeg har ikke ha motor ude for at male motorrum, så motorklap bliver ikke malet på undersiden. I øvrigt kører jeg sjældent med klappen åben, og når den måske bliver åbnet ved et eller andet træf så skal det nok blive kommenteret. Men den danner nu stadig en helhed med motorrummet da de e jo ikke er malet. Bagklappen blev derimod malet, da der når den åbnes jo er sort i resten af bagagerummet.

17 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 17 Ja så er der lige det med prisen. Jeg fik et bud på l 15000Dkk. Så kan man lige så godt regne med de 15000Dkk. De e kom også l at holde s k. Prisen er inkl. a entning og aflevering af bil. Jeg syntes det er en meget rimelig pris, havde lige forud forhørt mig ved Lars Sko e (red. TR specialist) og hans vurdering sad lige i øjet. På billedet med maleren er han ved at undersøge årsagen l de meget små bobler der fremkommer når der er meget fug gt i vejret. Maleren som jeg har brugt er ham som er her: h p://www.pedersens-autolakering. dk/ Arbejdet er udført l ug. (red. 11 eller 13 e er den næstnyeste skala 10 eller 12 e er den nyeste) Så her d.27.2 er det bare med at komme i gang med samlingen af vognen.

18 18 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB

19 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 19

20 20 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB TR6 genmontering efter lak

21 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 21 Af Preben Pedersen (1774)

22 22 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Jeg skal love for at det arbejde der er med at adskille vognen, ikke er noget i forhold l det at samle den igen. Uha her er der ikke noget med rystende hænder, for så er man jo klar over at den første ridse vil melde sin ankomst. og ja den skal nok komme. Det jeg har frygtet mest var at få forruderammen monteret igen sammen den underliggende gummiliste. Det gik heldigvis som smurt. Så var der forruden med ny gummiliste. Den var lidt mere træls, men her var der hjælp fra en god ven (pladesmeden). Det vanskeligste var at få den på ruden og få låselisten på. Det tog 45 minu er, og så tog det kun 10 min at få den sat i rammen. Men de nye dørsider var godt nok irriterende. De passede som de skulle, men at få alle klipsene placeret hvor de skulle være vare bare svært. Det lykkedes dog. Nå, men så kom det l at få rudehejs og dørhåndtag monteret. Man skal jo lige huske at edrene skal monteres bag beklædningen, og så skal man presse de respek ve håndtag ind, og sam dig ramme med den lille skid af not i hullet bag ved. Jeg prøvede op l flere gange men nej. Dere er fik jeg den ide, at man jo kunne tage et stykke tråd i samme diameter og så lige spidse

23 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 23 det i enden, og nappe en kant rundt der svarer l længden af den originale not, og husk at tråden må gerne være 10 cm lang. Pres dere er håndtaget ind og s k spidsen ned i hullet, på et dspunkt vil man mærke at den rammer hullet i døren. Dere er er det bare med at dakke (red. prikke slå?) den i enden med en hammer l man kan se at nu er den hvor den skal være og vup, så vipper man bare tråden fra side l side og den knækker i den revne man har lavet. Man fristes ligefrem l at afmontere igen og prøve forfra! Jeg må nok sige det er en fornøjelse at se bilen i sin rig ge farve, og ikke som den var før ( meget falmet ). Og så lige her l sidst, e er alt de e arbejde kvi erede fruen med et par nye må er med logo på. De er i en utrolig kra ig kvalitet så de holder nok den ud. Så nu er det bare med at komme ud og køre, her i Ry er der allerede a oldt 3 træf om torsdagen på Siimto en, så sæsonen er godt igen. Håber i alle får nogle gode ture derude.

24 24 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK Klub Arrangementer ET LILLE UDPKLUK AF DE KOMMENDE MÅNEDERS KLUB EVENTS (Husk at al d at ajourføre dig på dtak.dk hvor du også selv kan lføje arrangementer) 05-05, 02-06, 07-07, REGION FYN Husk at vi har møde hver den første rsdag i måneden. Er du interesseret i at deltage, bedes du venligst sende mig en mail, så vil du få oplysninger om d og sted. Kontakt: 14-05, 11-06, 09-07, REGION SYDJYLLAND LILLEBÆLTSGRUPPEN, Vi mødes den 2.torsdag i måneden kl på AMU-Center Syd, C.FVi mødes den 2.torsdag i måneden kl på AMU-Center Syd, C.F.Tietgens Vej 6, 6000 Kolding (Indørsel fra Ole Rømers Vej). Vil du med på vores mailliste, så send en mail l: 07-05, 04-06, 02-07, REGION MIDTJYLLAND Det er l træffet i Gl. Rye Fra kl kom i god d! Det nye træfpunkt om torsdagen i Ry er på plateauet foran Kvickly i Ry, ovenfor rutebådene. Der er en rig g god udsigt og der er toiletter og muligheder for at købe noget at spise i Kvickly og ved rutebådene , REGION NORD- JYLLAND Kontakt Jørgen Lund medl. Nr Vi mødes ved træffet i Lundby Krat

25 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 25 REGION SJÆLLAND & REGION KØBENHAVN Sker der overhovedet noget?? Kontakt din regionskontaktperson hvis du har forslag l et fast mødested TRIUMPH SPORT Køreteknisk Anlæg Nord-ves yn A/S To evej 8, 5400 Bogense, Danmark Kontakt Mads Nygaard medl. Nr 832 Se invita on andetsteds i bladet l DTAK ÅRSTRÆF 2015 FYN Se invita on andetsteds i bladet Kontakt:

26 26 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Andre Arrangementer ET LILLE UDPKLUK AF DE KOMMENDE MÅNEDERS EVENTS (Husk al d at ajourføre dig på dtak.dk hvor du også selv kan lføje arrangementer eller foreslå fælleskørsel) ÅRS STUMPEMARKED OG VETERANUDSTILLING h p://www.aars-stumpemarked.dk/ SPORTS CAR CLUB, ØRNEREDEN ÅRHUS Mandage Se dtak.dk eller h p://www.sportscarclub.dk/sportscarclub ORESUND TOURIST RALLYE Kontakt evt. Lars Hjorth (1623) tlf h p://www.oresundrally.org/ GRÆSTED VETERANTRÆF h p://www.veterantraef.dk/traef-2015/ CLASSIC RACE ÅRHUS h p://www.craa.dk/ GISSELFELD KLOSTER MOTORSHOW h p://gisselfeld.ken co1.webcentret. dk/content/oplevelser/motorshow %281%29.aspx

27 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 27 GAVNØ CLASSIC AUTOJUMBLE h p://www.gavnoe.dk/classic-autojumble-billet-2015.html AALESTRUP CLASSIC TRÆF h p://www.aalestrupclassic.dk/event/ aalestrup-classic-traef/ COPENHAGEN HISTORIC GRANDPRIX h p://www.chgp.dk/ AUTOMANIA SILKEBORG h p://www.automania.dk/ INTERNATIONAL TRIUMPH DAY, SVERIGE Vil du med l Triumph-træf i Sverige? Træffet holdes i år på Visingsö en lille ø i den sydlige ende af Vä ern Er du interesseret, så kontakt Bjarne Madsen (862) for yderligere oplysninger h p://www.triumphclub.se/interna onal-triumph-day juli-2015/interna onal-triumph-day-2015-visingsojuly /

28 28 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Når dækspark og kaffe bare er for kedeligt... Triumph Sport Er du l lidt mere end søndagsture så er der heldigvis hjælp at hente inden for egne (klubbens rækker). Helt konkret har du som klubmedlem en åben invita on l to arrangementer i Triumph Sport. (DTAK koordinator er Mads Nygaard) Sammen med ligesindede fra MG Sport kan du give den gas på en Trackday på lukket bane under organiserede forhold. Triumph Sport a oldes og igen l e eråret. Se dtak.dk eller dtak Facebook for flere oplysninger, eller kontakt Mads (oplysningerne finder du under kontakter forrest i bladet). Se mere på h p://www.mgcc.dk/mg-sport.html Automania I Silkeborg er de pja ede med gamle biler og race. I hvert fald hvis du spørger Jens Konrad (634). Der er mulighed for lidt af hvert hvis du besøger Automania i August. Har du allerede varmet dækkene op på Triumph Sport så læg en bane brændt gummi og hold Triumph fanen højt sammen med Jens og hans Lemans Replica. Se mere på h p://www.automania.dk/

29 Af Morten Henningsen (420) DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 29 Årsberetning 2014/2015 Vi har i det forgangne år ha vore udfordringer. Bladet har ha en midler dig redaktør som påtog opgaven ind l der kom en varig løsning. Det skulle blive l over 3 år som midler- dig redaktør. Jeg må sige at hun (redaktøren) l sidst var meget træt. Med selvstændigt firma, to teenagere og en mand som er formand i en bil klub og leder i et bilfirma (i gang med større omstruktureringer) må e hun l sidst smide håndklædet i ringen. Hun fik stress, og vores blad må e vælges fra. Bestyrelsen og redaktøren (den midler dige) har længe ledt e er nyt blod l redaktørposten. Ingen meldte sig. Men så kom Daniel (1813) dumpende og lbød at varetage opgaven. Det er vi alle glade for. Årstræf Årstræf er al d en stor opgave at få løst, og 2014 var ingen undtagelse. Det var i Nordjylland, og Jesperhus var valgt som base for træffet. Det var et godt træf med lidt blandet vejr. For første gang i 10 år kunne jeg desværre ikke selv deltage. Vi har i bestyrelsen evalueret træf over de sidste år, og må konkludere at kravene l faciliteterne skærpes. Der s lles både krav l muligheden for overnatning i hy e samt krav l et fælles samlingspunkt hvor mad kan indtages og køretøjerne beskues. Af denne grund er træffet i 2015 også fly et en uge frem i forhold l vanligt. Faciliteterne var desværre ikke lgængelige i den oprindeligt ltænkte uge. Messe På Fredericia messen har vi tradi onen to været lstede, og det er en sjov men hård weekend. Tak l alle som deltager og besøger standen, samt dem som uds ller deres biler. Ak viteter Jeg takker alle som giver en hånd med og får ak viteterne l at lykkes i vores klub. Bestyrelsen Jeg takker også bestyrelsen for arbejdet i det forgangne år. Slu eligt vil jeg opfordre alle l at give en hjælpende hånd i klubben. Det sikrer klubben fremover. Jeg ser personligt frem l endnu et år med gode oplevelser i klubben. De e var så årsberetningen. Jeg håber at DTAK fortsat kan være et pusterum fra hverdagen.

30 30 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK årstræf August 2015 I år er det os fynboer, der skal arrangere vort årstræf. Vi har valgt, at I skal se noget af det smukkeste landskab i Danmark, nemlig det Sydfynske Øhav. Nærmere bestemt skal vi være på Carlsberg Camping, Sundbrovej 19 på den idylliske ø Tåsinge. Pladsen ligger ca. 4 km. Fra Svendborg. Den nemmeste vej l Tåsinge for de fleste (lokalkendte finder måske en anden vej) vil være at følge motorvejen eller den gamle hovedvej fra Odense l Svendborg. Ved Svendborg smelter begge veje sammen, så man fortsæ er over Svendborgsundbroen (pas på at I ikke nyder udsigten mere, end at I kan følge med i trafikken, der er en vidunderlig udsigt over det Sydfynske Øhav fra broen), følger vejen mod Langeland ca. 2 km., hvore er Carlsberg Camping ligger l venstre op ad en stejl lkørselsvej. Glæd jer l at komme op af bakken: belønningen er en prag uld udsigt ud over den del af Øhavet, der vender mod nord, syd og øst. Vi har reserveret samtlige hy er. Priser for overnatning varierer fra 350,00 kr. l 994,00 kr. pr. dag (se hjemmeside, carlsbergcamping.dk) Træfgebyret er som al d kr. 250,00 for medlemmer, ledsager og hjemmeboende børn under 18 år. Ikke medlemmer koster kr. 350,00. Børn under 14 år er gra s. Ved lmelding e er 1. august er prisen kr. 350,00 for alle. Inkluderet i træfgebyret er: 2 x morgenmads buffet i sportshallen 1 x sandwich lørdag + 1 fl. vand 1 x buffet lørdag kl i sportshallen Drikkevarer kan købes på pladsen Tilmelding l årstræffet: Skal ske senest 1. august på dk med angivelse af navn på deltagere, medlemsnummer, bilmodel og registreringsnummer.

31 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 31 Hy e Bes lling: Skal ske senest 1. maj på tlf eller husk at oplyse at bes llingen vedrører DTAK. Tilmelding kan også ske pr. brev l: Flemming Larsen, Stegstedvej 36, 5200 Odense V. Betaling af træfgebyr sker ved overførsel af pengene l konto nummer VIGTIGT: HUSK at angive navn og medlemsnummer. Ved ankomst skal man henvende sig i recep onen og dere er i den hy e hvor DTAK banneret er ops llet. Arrangørgruppen

32 32 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB DTAK Generalforsamling Valg af dirigent Morten Hildebrandt (947) 2. Årsberetning v. formanden (vedhæ et) 3. Årsregnskab v. kasseren ( dligere fremsendt) Fald i udgi er i 2014 primært grundet færre udgaver af TriumphNyt 4. Fastsæ else af kon ngent Nuværende kon ngentpris fastholdes (350Dkk) 5. Indkomne forslag INGEN indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse Morten Henningsen (formand) Flemming Larsen (kasserer) Kim Borgstrøm (webmaster) Torben Bechmann Jensen Kåre Bang (1649) 7. Valg af suppleanter l bestyrelsen Morten Hildebrand Randi Hildebrand Referent: Daniel Read (1813)

33 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Valg af revisor og revisorsuppleant Jørgen E Busch, Ole Holm, suppleant Bjarne Madsen 9. Eventuelt Årets billede, Flemming Larsen Årets ar kel, Svend Starup Årets entusiaster, Peter Ensted og Michael Ensted Hjemmesiden, Mads Nygaard og Kim Borgstrøm undersøger og etablerer nyt grundlag for dtak.dk Målet er at skabe en brugervenlig side som beny es ak vt af alle medlemmer Ak viteter i forbindelse med forårstræf. Morten Hildebrandt fremsa e idé om et stumpemarked i forbindelse med forårstræf. Ideen er at lokke flere medlem frem af hullerne. Kort præsenta on af DTAK på Facebook v. Mads Nygaard. (FB profilen udvikles løbende) NMML Reservedele Reservedele og tilbehør og tilbehør til: til: MG MG - Mini - Mini - Morris - Morris - Triumph - Triumph Vi hjælper Vi hjælper gerne med gerne reservedele med reservedele til andre til engelske andre engelske biler. biler tlf. +45 tlf Østergade Østergade Asferg. Asferg. Åbent Åbent man-fre man-fre tirsdag, tirsdag, længe længe åbent åbent til kl. til 20. kl. 20.

34 34 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Man kan ALT med en Spitfire!

35 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 35 Af Marianne Reimann (1857)

36 36 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Alle ved, at folk på Fyn og i Jylland har en trailer. Alle sammen, uden undtagelse, - og dermed følger så også den antagelse, at når man som sjællænder rykker fly elæs, job og barn op med rode og bevæger sig over Storebæltsbroen med det formål at bosæ e sig på den bredeste af bropillerne, så vil en del af velkomstpakken man får i sin nye kommune naturligvis være et anhængertræk. Intet viste sig at være mere forkert. Ikke alene fik jeg ikke noget træk, jeg fik heller ingen velkomstpakke men blot højere priser på ALT (børnepasning, sport, offentlig transport, skat, vandafledning, håndværkere.), så derfor har jeg været ret a ængig af at netværke med folk, der havde en trailer l at fly e alt mit ragelse gennem årene fra A l B. Ind l et vist punkt for så fik jeg jo Spitten! Victor havde på et dspunkt bes lt noget via ne et. Det skulle vi så hente i sådan en GLS pakkeshop, og hvad er mere nærliggende i godt vejr end at tage den lille ud på en sviptur. Det var ellers en ordentlig pakke, fak sk kunne den slet ikke være der. Det endte med, at Victor må e sidde med den i skødet, helt væk var han, og den ragede et godt stykke skråtlæns op. Jeg sad og skrydede over, at SELVFØLGELIG kan man bruge en spit som fly ebil, hvad er lige problemet? Ind l vi kom hjem og opdagede, at der fak sk havde været to pakker.. lbage igen, nummer to var nærmest større end den første, så de havde alligevel aldrig kunnet være der sam dig. Genbrugspladsen har også af og l besøg af mig og bilen klart en fordel at komme i den, så kigger de ikke

37 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 37 e er, om jeg har sorteret ordentligt hæhæhæ!! Er på det nærmeste genbrugspladsens ukronede dronning med suveræne evner i kategorien parallelparkering (i alt fald nogle gange ind l nu heldigvis i de situa oner, hvor der har været mange lskuere og på trods af min køresagkyndiges forudsigelse i sin d Tjaaa, nogen verdensmester i parkering er du jo ikke, men du får kortet alligevel bare fordi 3 x parallelparkering gik galt og jeg i øvrigt blev så overrasket over, at køreprøven var slut at jeg bare s llede bilen midt på vejen..). Sværeste manøvre har i den forbindelse været at transportere en trapezplade (som vinden havde snuppet ud af hænderne på mig det havde den ikke så godt af ) ud på genbrugspladsen i nærmest orkan, fordi vejrudsigten (af og l tror jeg på den) havde lovet regn mange dage frem, så det var sidste chance, hvis ikke spi en skulle omdannes l kørende badebassin (red. trapez tagplader er da vandtæ e?) (selv om nabo-niels ved vejfesten spurgte, om nogen havde en ekstra grill Marianne, kan du ikke lige hente det gule bålfad du har stående?? ). Den har også været på planteskolen skulle jo have et nyt pæretræ og i mangel af trailer må e spi en holde for som grønt-transporter. Det gik rig g fint fak- sk, - hvad i alverden skal man med en trailer når man har åben bil? Må e kun sænke farten en smule for at træet ikke skulle miste alle blade undervejs.. Alt i alt må jeg konkludere, at den med at vælge kæreste e er prak ske hensyn officielt er ovre, - nu er jeg selvhjulpen på mange flere punkter end dligere!

38 38 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB Ud at køre med de Øhhhh andre?? Den første køretur i Triumphklubben i juli måned var planlagt l at starte kun 5 km fra mig og da der ydermere var lokket med besøg af lokalsprøjten var jeg klar l at s lle op. Bor jo trods alt i avisens optageområde og ville dermed ved selvsyn kunne konstatere, om de gjorde det ordentligt. Jeg var dog dybt spli et mellem behovet for at vise Spitten frem og afskyen for at køre alene. Løsningen lå lige l højrebenet a alte med Lars, som har en rig g flot TR4, et stort nummer ældre end min og i alt fald uden seler fandt jeg l min store overraskelse ud af, - at jeg ville køre op og få foreviget kareten sammen med alle de andre, køre hjem med den og så i øvrigt køre sammen med ham resten af turen! Startede fint hjemme med Spi en koblet l laderen og mens jeg i telefonen a alte de sidste detaljer med Lars kunne jeg se Buller (hmphr!) strinte op ad bilen. Prøvede med fagter og lråb at få ham stoppet mens Lars i den anden ende af røret formentlig fik en høreskade af al den hylen. Møgkat! Må e så lige tørre bagende på bilen, inden jeg kunne komme af sted. Skulle også lige pudse forruden, for viskerne er ikke så effek ve, at det gør noget Af Marianne Reimann (1857) (hvilket viste sig senere at være et generelt problem for gamle biler). Nå, men e er alle var ankommet og s llet op l fotografering - og fotografen sagde l mig, at der var godt nok mange TR6 ere og han egentlig syntes, at Spi ire var en meget pænere bil, hvilket jeg jo kun kunne være rørende enig i fik Lars og jeg grønt lys l at tøffe af (fik i den forbindelse at vide, at mine stoplys ikke fungerer og det skal vi have kigget på - gæ er på at vi dækker over Peter mekaniker). Nå, men e er at have kastet Spi en ind på egen matrikel og lavet lynhop over i Lars bil fik vi koblet os på karavanen som nummer sidst og det gik rig g fint, ud på de små veje i flot solskinsvejr lige l jeg mærkede et dryp i håret.. Hvad var nu det? Nok bare en enlig svale, som man siger men snart (meget snart) fik den enlige svale selskab af en hel flok. Lars havde en ekstra kasket, så den fik jeg på - e er grundig inspiceren e er edderkopper og deslige - og prøvede i øvrigt at sidde lidt i tørvejr under solskærmen (hvis nogen skulle spørge er det ikke så effek vt). Vi blev enige om, at bare man kører hur gt nok når man ikke at blive våd, men e ersom vi kørte allersidst var det ikke os, der

39 DANSK TRIUMPH AUTOMOBIL KLUB 39 sa e tempoet, - desværre. De andre havde kalecher på, men Lars bil er en model med fast bagrude, så den har et teltlignende system med pinde, der skal sæ es fast først og så et firkantet stykke, der skal på bage er (red. mon ikke det er en surrey top som Lars har) Hold da op, hvor jeg savnede Spi en med nogenlunde anstændig og hur gt monteret kaleche. Nu stod det ned i stænger, så der var ikke lige d l teltslagning. Vi holdt inde under et træ og prøvede at holde taget oppe med hænderne, køre kunne der selvsagt ikke være tale om. Ruden var komplet dugget l, man kunne ikke se noget som helst. Det lynede og tordnede og hagl der føltes som æg lagde sig bag sæderne. Hver gang man kom l at bevæge den ene arm fordi det blev tungt fik man omkring 5 liter vand ned ad ryggen og i forskrækkelse kom man så l at flakse med den anden arm med det resultat, at man fik 5 liter vand ned foran også.. Vi stod to biler under et træ, og så begyndte Peter foran at køre ind mod en gård med en port, hvor vi lige kunne klemme os sammen. Lars havde ekstratøj med bagi, så han kunne få noget tørt på det havde jeg så ikke og jeg var bare dyngvåd. Her savnede jeg Spi en endnu mere den er jo fyldt med MIT ekstratøj i rigelige mængder! Heldigvis var det ikke specielt koldt, ellers er jeg ikke sikker på jeg havde kunnet se det komiske i situa onen. Dem der boede på gården kom ud for at se, hvem der kom på besøg de var midt i a ensmaden og havde lsyneladende aldrig hørt, hvad man byder uventede gæster. Så ingen kaffe der. Vi fik taget på bilen og da regnen s lnede nogenlunde af beslu ede vi at køre hjem - havde set et skilt mod en vej med nummer på, så den kørte vi e er. E ersom der åbenbart ikke var det vilde i blæser i bilen må e jeg sidde med Lars T- shirt og vende og dreje den for at finde lidt tørt at tørre forruden med, så han kunne se bare lidt (og det var så her jeg fandt ud af, at viskerne heller ikke virkede for godt på den bil). Vi kom forbi et pizzeria og beslu ede at købe et par pizzaer med man bliver jo sulten af al den spænding, og på den videre tur med varme pizzaer og stadig regn udenfor må e jeg (!) ofre min nogenlunde tørre bluse (i alt fald forsiden var tør) og bruge den som pudseklud Hjemme hos mig var der ikke faldet en dråbe, - det startede først mens vi spiste, e er jeg havde iført mig noget tørt tøj (og Lars besynderligt nok ikke mente han skulle låne noget, jeg havde ellers rig g mange gode forslag ). Tirsdagen e er kom lokalavisen så med fint billede på forsiden med Spitten forrest og sørme om den ikke også stod forrest på billedet inde i avisen. Og nej jeg tror ikke fotografen ville opnå noget jeg er bare den lykkelige ejer af en yderst fotogen bil!

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år.

Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Triumph 2000 MK 2 gennem 17 år. Af Bernt Pedersen 573. På billedet ses min gamle 2000 MK 2 er som den så ud da jeg solgte den tilbage i 2007. Indkøbt i 1990 for 3500 solgt igen i 2007 for 3500 ---tak for

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden.

Alle. Vores hjerter på et guldfad. Vilkårene blev for ringe. Vil du med ud at gå en tur. Vil du med ned til stranden. Alle Vores hjerter på et guldfad Vilkårene blev for ringe Vil du med ud at gå en tur Vil du med ned til stranden Vi var kun os to Vi var kun os ti tilbage Vi var kun os tre til ceremonien Vi var en familie

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Klubbladet, Veterantrailer.dk

Klubbladet, Veterantrailer.dk Klubbladet, Veterantrailer.dk Blad 7. Vinter 2012-2013 Klubben har kunnet fejre 2 årsfødselsdag Og vi har afholdt generalforsamling og klubmøde hos Sussi og Carsten i Ulfborg. Veterantrailer.dk. Blad 6.

Læs mere

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007 1 Indholdsfortegnelse Problemformulering...side 3 Problemfase...side 3 Analysefase.side 4 Løsningsfase side 4 Produktionsfase.side 5 Konklusionsfase...side 7 Logbog..side 8 Onsdag 24. oktober.side 8 Onsdag

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Heksen Helga Håndvask

Heksen Helga Håndvask Historien om hvorfor Heksen Helga Håndvask lærte at vaske hænder Historie: Lisa Spangby Illustration: Daniel, Dubba PIIIISSSTTT. Ja, det er dig jeg kalder på kom og sæt dig ned, så skal jeg fortælle en

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere

Den røde Ford A s andet liv

Den røde Ford A s andet liv Page 1 of 5 Den røde Ford A s andet liv Jeg har været medlem af Vamdrup Ford A klub i snart 30 år. Mere præcist købte jeg min A i 1979. Og hvorfor det? Som mekaniker kunne jeg ikke få nok af at skrue på

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

August. Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang August Nr. 4 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev:

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev: Mopsy og Daddy Cool Biffer stod tidligt op. De andre lå stadig og sov i Svend-fra-Skovens hule. Han gik op til lande - vejen og begyndte at gå tilbage mod sommer - huset. En landmand gav ham et lift på

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse!

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Da jeg modtog plastkassen med lodder, ur, nøgle og pendul så jeg at skiven ikke havde det godt! Malingen

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK

CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK NR.4 2015 CONVOY BUDDY CB TRUCKERS CLUB DENMARK BREAK 19 Formand Convoy 315 Mr Keis Næstformand: Flemming Fomsgaard Henning V Olsen 40833453 50430511 Convoy 148 Kasser.: Convoy 850 Fynboen Best. Convoy

Læs mere

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø.

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Så-dan en lil-le ø kald-es en holm, og den-ne holm hed-der Klaus Nars Holm. Den lil-le ø er op-kaldt Ef-ter

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Administra on Small Offi ce I

Administra on Small Offi ce I S O V For at kunne bruge Vikarbooking, skal du først have installeret modulet Small Office. Small Office installer sig som en knap, der kan lgås under fanebladet Administra on -> Small Office. Dere er

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer MIE MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer om at møde ham en dag. Mie er 8lippet, har blåt hår og bruger mere mascara end de 8leste. Hun elsker

Læs mere

Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen.

Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen. Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen. Så altså, Batman kedede sig. Hmm, tænkte han, jeg ringer da

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

23. søndag efter trinitatis 19. november 2017

23. søndag efter trinitatis 19. november 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Hvad Guds er Evangelium: Matt. 22,15-22 Salmer: 745, 367, 448; 728, 266 Her er en 20'er. [Vis en 20 krone-mønt frem!] I ved hvordan den ser ud, selv om I ikke kan se den ordentligt

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Sommerklargøring af MC Bestyrelsen har måtte indkalde til nyt møde, da vi fandt ud af at vor generalforsamling og MCTC s generalforsamling var blevet fastsat til samme weekend.

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Nøgen. og på dybt vand

Nøgen. og på dybt vand Nøgen og på dybt vand Hver søndag aften tropper en flok nordjyder op i Sofiendal Svømmehal i Aalborg. De samles for at svømme og svede i saunaen. Og så er de nøgne. Tekst og foto af Michala Rosendahl For

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Klaus Nar. Helle S. Larsen. Furesø Museer 2008. Ideer til undervisningen

Klaus Nar. Helle S. Larsen. Furesø Museer 2008. Ideer til undervisningen Ideer til undervisningen Læs bogen og brug den Lad eleverne sætte mere dialog til følgende passager: da Klaus gerne vil se kongen, og moderen siger nej da kongen stopper op og snakker med Klaus da kongen

Læs mere

Plejehjemsliv 2012 - med frisørens øjne. Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for

Plejehjemsliv 2012 - med frisørens øjne. Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for ofte om dårligt arbejdsmiljø, stort sygefravær eller sjusk med medicinbehandlingen. Her får vi en tilstandsrapport

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Industrialiseringen i 1850-1950

Industrialiseringen i 1850-1950 Industrialiseringen i 1850-1950 I det herrens år 1845 klokken var 4 om morgenen, jeg Augustus Vitolius på 15 år var på vej ud på marken for at høste sammen med min hjælpende karl. Vi havde lige hentet

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere