Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande"

Transkript

1 Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 for husdyrbruget Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande - efter 12, stk. 3 i Lovbekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Godkendelsesdato: 25. november 2013

2

3 Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande Afgørelse af ansøgning om tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 for husdyrbruget, Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande Ansøgning Ikast-Brande Kommune har den 31. juli 2013 modtaget en ansøgning om tillæg til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 for husdyrbruget på Alkærlundvej 4, 7330 Brande, matr.nr. 15b, m.fl., Skærlund By, Brande, omhandlende følgende: Ændring af dyreholdet fra 387,76 til 336,44 DE 1 i kvæg, svarende til en ændring fra en årlig miljøgodkendt produktion den 4. maj 2010 på: årskøer 2, tung race, sengestald m/ spalter årskøer, tung race, sengestald m/ drænet gulv - 5 årskøer, tung race, dybstrøelse - 13 kvier, (6 mdr. til kælvning), tung race, sengestald m/ spalter - 3 kvier, (6 mdr. til kælvning), tung race, sengestald m/ drænet gulv - 60 kviekalve, (0-6 mdr.), tung race, dybstrøelse tyrekalve, (40-60 kg), tung race, dybstrøelse Til en årlig produktion på: årskøer, tung race, sengestald m/ spalter - 71 årskøer, tung race, sengestald m/ drænet gulv kvier, (6 mdr. til kælvning), tung race, dybstrøelse - 33 småkalve, (0-6 mdr.), tung race, dybstrøelse tyrekalve, (40 60 kg), tung race, dybstrøelse Ændring af udbringningsarealerne så der fremover er i alt 129,02 ha ejede og forpagtede udbringningsarealer, se bilag 1. Mark nr er ny. Herudover er der et afgræsningsareal på ca. 5,38 ha. Se vedlagte kortbilag. Nærværende tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 for husdyrbruget, Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande 3, ændrer ikke væsentligt i miljøvurderingen og de stillede vilkår i miljøgodkendelse af 4. maj 2010 for det pågældende husdyrbrug, som forsat er gyldig. Dog bortfalder 1 DE = dyreenhed. 1 DE svarer ca. til 100 kg kvælstof fra gødningsopbevaringslager. 2 Årsdyr = et begreb, som anvendes i forbindelse med beregningen af bidraget af kvælstof fra visse kategorier af husdyr. Bidraget fra et årsdyr beregnes ud fra 365 såkaldte foderdage. 3 Benævnes herefter også som tillæg/tillægget/tillæg til miljøgodkendelse.

4 vilkår 7.1. og 7.2. i miljøgodkendelsen af 4. maj Bedriften vil fremadrettet anvende og efterleve Husdyrbekendtgørelsens bilag 2 jf. 28, stk. 3 om forhøjet harmonital på 2,3 DE/ha. Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse Ikast-Brande Kommune godkender hermed ændringen i dyreholdet samt udbringningsareal. Afgørelsen om tillæg nr. 1 til miljøgodkendelsen er truffet på grundlag af ansøgningen herunder af de beregningsmodeller, der indgår i IT-ansøgningssystemet på Modellernes beregningsgrundlag og normtal er dem, som lå til grund for ansøgningssystemet den 30. oktober datoen for den sidste version af ansøgningen i IT-ansøgningssystemet. Derudover er afgørelsen truffet på baggrund af kommunens registreringer og vurderinger. Tillægget til miljøgodkendelsen meddeles i henhold til 12, stk. 3 i Husdyrgodkendelsesloven 4 samt reglerne i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. De endelige Vand- og Natura 2000-planer, der blev vedtaget i december 2011 på baggrund af Miljømålsloven (Lovbekendtgørelse nr. 932 af 24. september 2009 af lov om miljømål m.v. for vandforekomster og internationale naturbeskyttelsesområder (med senere ændringer)) for planperioden frem til 2015, giver ikke anledning til ændringer i administrationsgrundlaget for afgørelser efter husdyrlovgivningen. Ikast-Brande Kommune antager, at dette fortsat vil være tilfældet vedrørende Vandplanerne, selv om Natur- og Miljøklagenævnet i december 2012 har hjemvist disse til fornyet behandling hos Naturstyrelsen. Det aktuelle projekt er således, som udgangspunkt, vurderet ud fra de generelle beskyttelsesniveauer i bilag 3 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. I øvrigt gøres opmærksom på, at tillægget ikke fritager fra krav om eventuel tilladelse, godkendelse, dispensation eller lignende efter anden lovgivning og for andre bestemmelser. Vilkår Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 meddeles på nedennævnte vilkår. Konkrete bestemmelser i lovgivningen, som generelt er gældende for husdyrbrug, er ikke nævnt i dette tillæg til miljøgodkendelsen. 1. Vilkår med hensyn til udbringningsarealer: 1.1. Udbringningsarealerne må maksimalt tilføres husdyrgødning eller anden organisk gødning i en mængde svarende til et gennemsnitligt kvælstof- og fosforindhold på maksimalt 206 kg N pr. ha og 34 kg P pr. ha. Det forudsættes, at bedriften fremadrettet anvender og efterlever Husdyrbekendtgørelsens bilag 2 jf. 28, stk. 3 om forhøjet harmonital på 2,3 DE/ha (K12-sædskifte). Se endvidere vedlagte kortbilag kvier, tung race (6 mdr. til kælvning), dybstrøelse skal være udegående uden for udbringningsarealerne i hvad der sammenlagt svarer til 6 måneder om året. 4 Lovbekendtgørelse nr af 4. december 2009 af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug (med senere ændringer).

5 - Vilkår 7.1. og 7.2. i miljøgodkendelsen af 4. maj 2010 anses for bortfaldet. Egenkontrol Anvendelsen af egenkontrol er beskrevet i miljøgodkendelsen af 4. maj Der er ikke forhold i dette tillæg, der ændrer på kommunens vurdering i miljøgodkendelsen. Anvendelse af bedste tilgængelige teknik BAT 5 Anvendelsen af BAT er beskrevet i miljøgodkendelsen af 4. maj Det bemærkes, at den nye produktion giver anledning til en øget produktion af dybstrøelse, som fortrinsvis opbevares på møddingsplads eller køres direkte til udbringning i mark. Ved beregning kan det konstateres, at den ansøgte produktion lever op til Miljøstyrelsens vejledende emissionsgrænseværdier, idet den ansøgte produktions ammoniakemission på cirka kg N om året ligger væsentligt under den beregnede emissionsgrænseværdi på cirka kg N om året. Det ansøgte overholder desuden ifølge det oplyste det generelle ammoniakreduktionskrav. Ikast-Brande Kommune vurderer på den baggrund, at husdyrbruget med det ansøgte vil blive drevet med hvad, der svarer til den bedste tilgængelige teknik på området. Tillæggets gyldighed Den godkendte ændring, skal være udnyttet inden to år, regnet fra den dato, hvor tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 er meddelt jævnfør 33 i Husdyrgodkendelsesloven. Hvis tillægget ikke udnyttes helt eller delvist i tre på hinanden følgende år, bortfalder den del af miljøgodkendelsen, som ikke har været udnyttet i de pågældende år. Tillægget har som udgangspunkt en retsbeskyttelsesperiode på otte år, hvorefter det skal revurderes. Herefter revurderes bedriftens samlede miljøgodkendelse som hovedregel hvert 10. år. Ikast-Brande Kommune er tilsynsmyndighed på husdyrbruget/bedriften i forhold, der vedrører Husdyrgodkendelsesloven. Tillæggets vilkår skal overholdes fra den dato, hvor tillægget er meddelt, medmindre andet fremgår af de enkelte vilkår. Kommunens samlede miljøvurdering og begrundelse for afgørelsen Der henvises til Ikast-Brande Kommunes afgørelse af 4. maj 2010 om miljøgodkendelse af husdyrbruget, Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande samt ovenstående. Det bemærkes, at den ønskede ændring af dyreholdet medfører en mindre påvirkning med ammoniak og lugt til omgivelserne i forhold til den tidligere miljøgodkendte produktion den 4. maj 2010, samt tidligere produktioner på bedriften, forud for miljøgodkendelsen i BAT= Best Available Technique (bedste tilgængelige teknik), som skal anvendes jævnfør EU's IPPC-direktiv (IPPC = Integrated Pollution Prevention and Control).

6 Vilkår 7.1. i miljøgodkendelsen af 4. maj 2010 bortfalder, da bedriftens udbringningsarealer ikke længere ligger indenfor områder, der er udpeget som nitratfølsomme indvindingsområder (NFI) Vilkår 7.2. i miljøgodkendelsen af 4. maj 2010 bortfalder, da bedriften ikke længere har udbringningsarealer i Nordfyns og Assens Kommuner Ifølge ansøgningen med de foretagne beregninger i IT- ansøgningssystemet på vil kvælstofudvaskningen til overfladevand fra husdyrbrugets udbringningsarealer ligge på ca. 60,7 kg N pr. ha pr. år. Det bemærkes i den forbindelse, at kvælstofudvaskningen er faldet med den ansøgte produktion, i forhold til den nuværende produktion. Ikast-Brande Kommune vurderer derfor, at ændringen i dyreholdet samt udbringningsareal ikke i sig selv vil få negative konsekvenser for Ringkøbing Fjord, hvor størstedelen er udpeget som et Natura 2000-område Da det generelle beskyttelsesniveau med hensyn til fosforoverskud, jævnfør beregninger i IT-ansøgningssystemet på er overholdt, er der ikke fra Ikast- Brande Kommunes side stillet yderligere vilkår til udbringningsarealerne i forhold til fosforoverskud. I ansøgt drift tilføres der 34 kg P pr. ha pr. år, mens der i gennemsnit fraføres 24,4 kg P pr. ha pr. år. Det ansøgte projekt har således et fosforoverskud på 9,6 kg P pr. ha pr. år. Fosforoverskuddet vil tilføres jordpuljen og på sigt medvirke til, at jordens fosfortal vil stige. En sådan forøgelse af fosforindholdet i jordpuljen vil alt andet lige kunne medføre større risiko for tab af fosfor fra særligt sårbare arealer. Den 1. september 2012 trådte Lov om randzoner 6 i kraft, og i medfør af loven, skal der efter nærmere regler være udlagt dyrknings-, sprøjte- og gødskningsfrie randzoner langs alle åbne vandløb og søer større end 100 m 2. Ikast-Brande Kommune vurderer, at den pågældende randzone vil medvirke til at mindske risikoen for tab af fosfor til overfladevand. Offentliggørelser og høringer Ikast-Brande Kommune vurderer, at afgørelse om tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 af husdyrbruget, Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande er af underordnet betydning for naboerne, jævnfør 56, stk. 2 i Husdyrgodkendelsesloven, hvorfor naboerne ikke er orienteret forud for afgørelsen. Afgørelse om tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af 4. maj 2010 af husdyrbruget, Hannesminde, Alkærlundvej 4, 7330 Brande er truffet mandag den 25. november 2013 og offentliggøres på Ikast- Brande Kommunes hjemmeside onsdag den 27. november Klagevejledning Der kan efter kapitel 7 i Husdyrgodkendelsesloven klages over kommunens afgørelse. Klagefristen udløber fire uger efter offentliggørelsen - det vil sige senest fredag den 27. december 2013 kl Lov nr. 591 af 14. juni 2011 om randzoner (med senere ændringer)

7 Følgende kan klage: Ansøger, miljøministeren, Sundhedsstyrelsen samt enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Der kan desuden klages af visse organisationer, som angivet i i Husdyrgodkendelsesloven. Eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Ikast-Brande Kommune, Bygge- og Miljøafdelingen, Centerparken 1, 7330 Brande, så vidt muligt elektronisk pr. til teknikogmiljoomraade@ikast-brande.dk. Klagen vil her fra blive sendt videre til Natur- og Miljøklagenævnet, der er klagemyndighed. Ansøger vil få besked, hvis andre klager over afgørelsen. Natur- og Miljøklagenævnet kan bestemme, at klagen har opsættende virkning på udnyttelsen. Udnyttelse af godkendelsen i klageperioden, og mens eventuel klage behandles, sker derfor på eget ansvar. For at få behandlet en klage hos Natur- og Miljøklagenævnet skal klager indbetale et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagegebyret er fastsat til 500 kr. (2012-niveau beløbet indeksreguleres den 1. januar hvert år). Klager modtager en opkrævning fra Natur- og Miljøklagenævnet, når nævnet har modtaget klagen fra Ikast-Brande Kommune. Betales gebyret ikke på den anviste måde og indenfor den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen. Vejledning om gebyrbetalingen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside: Gebyret tilbagebetales, hvis: 1) Klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves 2) Klageren får helt eller delvist medhold i klagen 3) Klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi, klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for at efterkomme afgørelsen som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret ikke. Natur- og Miljøklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis klager har indledt forhandlinger med ansøger og/eller kommunen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller klager i øvrigt trækker sin klage tilbage, før Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret for eksempel hvis klagen trækkes tilbage meget sent, herunder efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring.

8 Ifølge 90 i Husdyrgodkendelsesloven kan afgørelsen desuden prøves ved domstolene. Et eventuelt sagsanlæg skal anlægges inden seks måneder efter, at afgørelsen er offentliggjort. Med venlig hilsen Jesper Hahn-Pedersen chef for Bygge- og Miljøafdelingen / Morten Gjerning Petersen biolog

9 Kopi af udkast til afgørelse inkl. bilag sendt til nedenstående: Ansøger: Lars Frydenlund Hansen, Alkærlundvej 4, 7330 Brande Slagtekalve Rådgivning ApS, Herningvej 23, 7300 Jelling, att.: Miljørådgiver: Anders Christensen, Afgørelsen inkl. bilag sendt til: Ansøger: Lars Frydenlund Hansen, Alkærlundvej 4, 7330 Brande Kopi af afgørelsen inkl. bilag sendt til: Slagtekalve Rådgivning ApS, Herningvej 23, 7300 Jelling, att.: Miljørådgiver: Anders Christensen, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Reventlowsgade 14, 1, 1651 København V ae@ae.dk Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø dnikast-brande-sager@dn.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, Hovedkontor post@sportsfiskerforbundet.dk Den centrale miljøafdeling, Worsaaesgade 1, 7100 Vejle lbt@sportsfiskerforbundet.dk Miljøkoordinator Leif H. Poulsen, Rosenhøj 16, 8670 Låsby lp@sportsfiskerforbundet.dk Dansk Ornitologisk Forening, Vesterbrogade 140, 1620 København V natur@dof.dk Dansk Ornitologisk Forening, lokalafdeling ikast-brande@dof.dk Det Økologiske Råd, Blegdamsvej 4B, 2200 København N husdyr@ecocouncil.dk Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark v./ Formand Niels Barslund, Vormstrupvej 2, 7540 Haderup nb@ferskvandsfiskeriforeningen.dk Forbrugerrådet, Fiolstræde 17, 1017 København K fbr@fbr.dk Sundhedsstyrelsen, Embedslægeinstitutionen Nord, Langelandvej 8, 8940 Randers SV senord@sst.dk

10 Bilagsfortegnelse: Bilag 1 - Oversigt over udbringningsarealer Kortbilag B1 - Udbringningsarealernes beliggenhed i Ikast-Brande Kommune Kortbilag C - Arealudpegninger i henhold til Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Kortbilag D - Arealer registreret som beskyttet efter Naturbeskyttelseslovens 3 Bilag 1 - Oversigt over udbringningsarealer: Ejede arealer Areal (ha) Marknumre Alkærlundvej 4, 7330 Brande 40, , 103-0, 104-0, 108-0, 109-0, 110-0, 111-0, 113-0, ca. 5,38 Afgræsningsareal Filskovvej 31B, 7330 Brande 33, , 201-0, Forpagtede arealer Alkærlundvej 28, 7330 Brande 8, Engebækvej 21, 7330 Brande 36, , 130-1, 130-2, 130-3, 131-1, 131-2, 132-0, Alkærlundvej 32, 7330 Brande 10, , 302-0, 303-0, 304-0, I alt: 129,02 ha udbringningsareal 305-0

11

12

13

14

15

Tillæg nr. 2. til miljøgodkendelse af 22. marts 2010 for husdyrbruget. Nygård. Fredborgvej 20, 7330 Brande

Tillæg nr. 2. til miljøgodkendelse af 22. marts 2010 for husdyrbruget. Nygård. Fredborgvej 20, 7330 Brande Tillæg nr. 2 til miljøgodkendelse af 22. marts 2010 for husdyrbruget Nygård Fredborgvej 20, 7330 Brande - efter 12, stk. 3 i Lovbekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Ønsket placering

Læs mere

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej 6 7430 Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har onsdag den 24. februar 2016, modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Isenbjergvej 17B, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 22. marts 2016, modtaget

Læs mere

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015 Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej 18 7430 Ikast 14. september 2015 Anmeldelse af skift i dyretype, Langelundvej 1, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 7. september 2015 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1.

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1. Inga Maria Lautrup Kristensen Karstoftevej 6 7330 Brande 13. september 2012 Anmeldelse af skift i dyretype, Karstoftevej 6, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej 4 7330 Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 4. september 2014 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012 Jens Otto Johansen Skovdalvej 7 7430 Ikast 24. september 2012 Anmeldelse af fulde stalde, Skovdalvej 7, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 24. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 f i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26.

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26. Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, nimat@ikast-brande.dk 26. juli 2017 Dispensation til hold af to hængebugsvin i byzone - Birkevej 15, 7442 Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har den 30. august 2016 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013 Knud Jensen Over Isen Vej 10 7430 Ikast 4. november 2013 Anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning, Over Isen Vej 9, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. oktober 2013 modtaget

Læs mere

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 18. februar 2015 modtaget en anmeldelse efter 30 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014.

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014. TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014. Indhold Indhold... 2 Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 Vilkår for

Læs mere

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten

Steen Nørgård Langelinie Galten. Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Steen Nørgård Langelinie 28 8464 Galten Afgørelse om udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på ejendommen Langelinie 28, 8464, Galten Skanderborg Kommune har den 20. marts 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013 Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast 1. august 2013 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Søbjergvej 63, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 22. maj 2013 modtaget en anmeldelse efter 19 c i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. LARS TOLBORG Løgstørvej 96B 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.48-P19-1-16 Ref.: Kristina

Læs mere

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning ERHVERV OG MILJØ Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning Nymandsvej 14 B 8444 Balle efter 32 i bekendtgørelse om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils Tillæg til MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget Kalundborgvej 22 7980 Vils 22. juni 2016 Indholdsfortegnelse 1 2 3 4 5 6 7 Registreringsblad... 3 Baggrund for tillæg... 4 Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse:

UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse: UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Godkendelsesdato / offentliggørelse: 16.12 2014. Indhold Indhold... 2 Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 Vilkår for tillæg til miljøgodkendelsen...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa - Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk CVR nr. 29 18

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R HVE R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 2. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Gl. Skolevej 17 Hammelev 8500 Grenaa Efter

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst Godkendelsesdato / offentliggørelse: 8/11 2013 Indhold... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Jammerbugt Kommunes afgørelse...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter, Lerchenfeldvej 231. Afgørelse. Baggrund

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter, Lerchenfeldvej 231. Afgørelse. Baggrund Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Palle Birk Nielsen Lerchenfeldvej 231 4400 Kalundborg DATO 7. august 2013 SAGS NR. 326-2013-31247 BETJE N D IG SELV Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter,

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 36 på Wiegårdsvej 6, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 36 på Wiegårdsvej 6, 9500 Hobro GÅRDEJER ANDERS PALMHØJ NIELSEN Wiegårdsvej 6 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.54-P19-1-14

Læs mere

Trolddal Aps Trolddalsvej Solbjerg. Natur og Miljø. Den 15. marts 2013

Trolddal Aps Trolddalsvej Solbjerg. Natur og Miljø. Den 15. marts 2013 Trolddal Aps Trolddalsvej 7 8355 Solbjerg Den 15. marts 2013 Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej 18, 8355 Solbjerg Aarhus

Læs mere

Afgørelse om skift i dyretype

Afgørelse om skift i dyretype Gunnar Sørensen 12-01-2016 Havvej 34 Sagsnummer.: 15/51685 8420 Knebel Sagstype: KLE: 09.17.44 Sagsbehandler: Tove Heidmann Tlf.: +4587535528 Afgørelse om skift i dyretype Syddjurs Kommune har modtaget

Læs mere

Tillæg nr. 1 til 10-tilladelse af 13. januar 2010 for husdyrbruget Ulvedalsvej 56, 8620 Kjellerup

Tillæg nr. 1 til 10-tilladelse af 13. januar 2010 for husdyrbruget Ulvedalsvej 56, 8620 Kjellerup Tillæg nr. 1 til 10-tilladelse af 13. januar 2010 for husdyrbruget Ulvedalsvej 56, 8620 Kjellerup Meddelt den 25. marts 2015 Klagefristen udløber den 22. april 2015 Søgsmålfristen udløber den 25. september

Læs mere

Anmeldelse af skift I dyretype på ejendommen Bugtrupmøllevej 6, 8560 Kolind

Anmeldelse af skift I dyretype på ejendommen Bugtrupmøllevej 6, 8560 Kolind Lars Schmidt Sørensen 17.12.2015 Bugtrupmøllevej 6 Sagsnummer.: 15/49683 8560 Kolind Sagstype: KLE: 09.17.44 Sagsbehandler: Mille Rasch Tlf.: 87 53 5410 Anmeldelse af skift I dyretype på ejendommen Bugtrupmøllevej

Læs mere

Miljøtilladelse. til husdyrbruget på. I/S Frydensbjerg. Skærlund Skolevej 20, 7330 Brande

Miljøtilladelse. til husdyrbruget på. I/S Frydensbjerg. Skærlund Skolevej 20, 7330 Brande Miljøtilladelse til husdyrbruget på I/S Frydensbjerg Skærlund Skolevej 20, 7330 Brande - efter 10 i Lovbekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Placering af forsinkelsesbassin til opsamling

Læs mere

Michael Bisgård Furvej Skive Den 26. september 2014

Michael Bisgård Furvej Skive Den 26. september 2014 Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk Den 26. september 2014 Furvej 31 7800 Skive - Anmeldelse 31 - Afgørelse - Skift i dyretype Skive Kommune har den 18. september 2014 modtaget de sidste

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R H V E R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 17. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Lundenvej 15 8585 Glesborg Efter 29 i bekendtgørelse

Læs mere

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012 Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej 10 7441 Bording 21. december 2012 Landzonetilladelse til opførelse skur - Vester Moselundvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev Miljøafdelingen 2015 Miljøgodkendelse Ydunvej 4 4241 Vemmelev INDHOLD Anmeldelse af skift i dyretype... 4 Baggrund... 4 Afgørelse... 4 Øvrige bestemmelser... 4 Partshøring... 4 Bortfald... 4 Delvis udnyttelse...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej

Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej Skift i dyretype- afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej 18, 8355 Solbjerg Aarhus Kommune har den 3. maj 2013 modtaget anmeldelse efter husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens

Læs mere

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde -

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde - Gefion Fulbyvej 15 4180 Sorø Att.: Mikael Kirkhoff Samsøe; mks@gefion.dk CBM Center for Byg og Miljø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen Natur og

Læs mere

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013 Jesper Feldbak Lyngtoften 26 7430 Ikast 10. juni 2013 Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus samt bygning med garage, hestebokse og opbevaring i tilknytning hertil Ikast-Brande Kommune har behandlet din

Læs mere

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013 Finn Jakobsen Tyvkærvej 31 7430 Ikast 11. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af carport, Tyvkærvej 31, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en ny carport

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Svinebruget Gårdkærsvej 27, 9440 Aabybro

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Svinebruget Gårdkærsvej 27, 9440 Aabybro TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Svinebruget Gårdkærsvej 27, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 10.4.2015 Indhold Indhold... 2 1.1. Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 1.2. Vilkår for tillæg til

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006.

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006. BYG OG MILJØ Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug Grønnevej 4 Tilhørende Per Høeg Grønnevej 4 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013 Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande 10. september 2013 Landzonetilladelse til kælkebakke - Blåhøj Stationsvej 32, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Landzonetilladelse til brug af eksisterende målemast i Drantum, i yderligere

Læs mere

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013 Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej 4 7330 Brande 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/garage - Den Gyldne Middelvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013 Jan Østergård Skyggevej 24 7441 Bording 14. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af maskinhus - Bordinglund 1c, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et

Læs mere

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013 Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej 15 7430 Ikast 23. juli 2013 Landzonetilladelse til opstilling af et jordbaseret solcelleanlæg på matr.nr. 1n, Fonnesbæk Gde, Ikast, beliggende ved Vester

Læs mere

Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej Varde

Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej Varde Erhvervscenteret Bytoften 2, 6800 Varde Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej 30 6800 Varde I henhold til 39 jævnfør 41 i Lovbekendtgørelse nr. 442 af 13. maj 2016 om miljøgodkendelse

Læs mere

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013 Kurt Dalby Krattet 25 7442 Engesvang 3. september 2013 Landzonetilladelse til tilbygning til eksisterende maskinhus, Krattet 25, 7442 Engesvag Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev Den 20. marts 2013

John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev Den 20. marts 2013 John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev hkkristensen@jubii.dk Den 20. marts 2013 Fiskbækvej 16 7840 Højslev - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype - 2013 Skive Kommune har den 20. februar

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Egemosevej 5, 5871 Frørup, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Egemosevej 5, 5871 Frørup, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Mikkel Grubbe Egemosevej 5 5871 Frørup Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle.

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Niels Boserup Saltoftevej 7 4470 Svebølle DATO 4. november 2008 JOURNAL NR. 326-2008-34384 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich/chso PLAN, BYG OG MILJØ Godkendelse

Læs mere

Benny Skovbo Engelstvej 1 Engelst 7884 Fur Den 8. december 2014

Benny Skovbo Engelstvej 1 Engelst 7884 Fur Den 8. december 2014 Benny Skovbo Engelstvej 1 Engelst 7884 Fur Bennyoglene@email.dk Den 8. december 2014 Engelstvej 1 7884 Fur - Anmeldelse 31 Skift i dyretype afgørelse Skive Kommune har den 13. november 2014 modtaget anmeldelse

Læs mere

Jørgen Johannesen Hvidemosevej 2 Gl. Rønbjerg 7800 Skive Den 20. september 2013

Jørgen Johannesen Hvidemosevej 2 Gl. Rønbjerg 7800 Skive Den 20. september 2013 Jørgen Johannesen Hvidemosevej 2 Gl. Rønbjerg 7800 Skive mosegaarden7800@gmail.com Den 20. september 2013 Hvidemosevej 2 7800 Skive - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune

Læs mere

Norddjurs Kommune vurdere derfor, at gyllebeholderens kapacitet på Skovgårdevej 24 B kan forøges fra m 3 til m 3.

Norddjurs Kommune vurdere derfor, at gyllebeholderens kapacitet på Skovgårdevej 24 B kan forøges fra m 3 til m 3. Møller Mink v. Michael Møller Møllevangen 32 8585 Glesborg l Byg og Miljø Dato: 13. oktober 2014 Reference: Kirsten Haugaard Wermuth /bc Direkte telefon: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Sagsnr.: 14/15860

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v.

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. BYG OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Registreringsblad Titel Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R V H E R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 13.12. 2016 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Kanalvej 24 Enslev 8500 Grenaa Efter 31 i bekendtgørelse

Læs mere

Frank Jessen Sejstrupvej 13 Nr. Ørum 7840 Højslev. Den 11. marts 2013

Frank Jessen Sejstrupvej 13 Nr. Ørum 7840 Højslev. Den 11. marts 2013 Frank Jessen Sejstrupvej 13 Nr. Ørum 7840 Højslev Den 11. marts 2013 Sejstrupvej 13 7840 Højslev - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 28. januar 2013 modtaget anmeldelse efter 19

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. kvægbruget Kettrupvej 35, 9690 Fjerritslev

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. kvægbruget Kettrupvej 35, 9690 Fjerritslev TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE kvægbruget Kettrupvej 35, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse: 4/2 2011 og 8/2 2011 1 Indhold Indhold... 2 Resume og samlet vurdering... 3 Vilkår for tillæg

Læs mere

Betina Dichmann & Kenneth Lundsgaard Vesterled Ikast. 26. november 2013

Betina Dichmann & Kenneth Lundsgaard Vesterled Ikast. 26. november 2013 Betina Dichmann & Kenneth Lundsgaard Vesterled 3 7430 Ikast 26. november 2013 Landzonetilladelse til etablering af enfamiliehus med integreret carport og redskabsrum på matr.nr. 10dm, Grødde By, Ikast,

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade på matr. nr. 20i Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Udbygårdevej 9, 8961 Allingåbro

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade på matr. nr. 20i Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Udbygårdevej 9, 8961 Allingåbro Svend Rytter Pedersen Udbygårdevej 9 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 29.07.2016 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 16/11715 27 afgørelse om

Læs mere

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive Den 9. april 2013

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive Den 9. april 2013 Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk Den 9. april 2013 Bærsholmvej 23 7800 Skive - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 6. februar 2013 modtaget

Læs mere

Dyretype Staldsystem Antal Antal DE. Malkekøer u. opdræt, t.r. Sengestald med fast gulv ,26. Opdræt 0-6 mdr., årsdyr, t.r. Dybstrøelse 35 9,46

Dyretype Staldsystem Antal Antal DE. Malkekøer u. opdræt, t.r. Sengestald med fast gulv ,26. Opdræt 0-6 mdr., årsdyr, t.r. Dybstrøelse 35 9,46 Erling Gert Nielsen 25-11-2016 Lemmervej 12 Sagsnummer.: 16/36725 8544 Mørke Sagstype: KLE: 09.17.44 Sagsbehandler: Trine Jensen Tlf.: 87 53 54 10 Syddjurs Kommune har den 29.9.2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Peter Sørensen Gammel Hald Vej 31 Gl. Hald 7840 Højslev Den 10. juli 2013

Peter Sørensen Gammel Hald Vej 31 Gl. Hald 7840 Højslev Den 10. juli 2013 Peter Sørensen Gammel Hald Vej 31 Gl. Hald 7840 Højslev Peter_sorensen@teliamail.dk Den 10. juli 2013 Gammel Hald Vej 31 7840 Højslev - Udkast til afgørelse - Nabohøring - 19 d - Skift i dyretype. Skive

Læs mere

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012 Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej 10 7441 Bording 8. oktober 2012 Landzonetilladelse til opsætning af solcelleanlæg - Teglgårdsvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Henning Holm Christensen Ølufgårdsvej 51 6715 Esbjerg N Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2012 Sagsbehandler Thomas Løkkebø Telefon direkte 76 16 51 23 Sags id 2012-7898 Afgørelse om at maskinhus

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Bjørn Plovsgård Callesen Nr. Ilstedmarkvej 5 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 13. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12129 Afgørelse

Læs mere

Idasminde I/S Jørgen Clemmensen Kirkebakken Højslev Den 18. september 2014

Idasminde I/S Jørgen Clemmensen Kirkebakken Højslev Den 18. september 2014 Idasminde I/S Jørgen Clemmensen Kirkebakken 10 7840 Højslev fam.clemmensen@hotmail.dk Den 18. september 2014 Gamskærvej 1 7840 Højslev - Afgørelse - Anmeldelse 31 Skift i dyretype Skive Kommune har den

Læs mere

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013 Helle og Lars Andersen Nordlundvej 71 7330 Brande 5. september 2013 Landzonetilladelse til at anvende tidligere beboelse til garage og værksted, Nordlundvej 71, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej Jens Vesti Ernstsen Kirkebrovej 3 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 21. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12133 Afgørelse om at bygning

Læs mere

Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbruget Søndermarksvej

Afgørelse om skift af dyretype på husdyrbruget Søndermarksvej Sønderskov I/S Søndermarksvej 12 6760 Ribe Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 25. september 2013 Journal nr. 2013-18858 Sagsbehandler Thomas Løkkebø Telefon direkte 76 16 51 23 E-mail thlkk@esbjergkommune.dk

Læs mere

Tillæg til 11 miljøgodkendelse af husdyrproduktionen på ejendommen Kærvej 49, 9500 Hobro. 5. november 2013

Tillæg til 11 miljøgodkendelse af husdyrproduktionen på ejendommen Kærvej 49, 9500 Hobro. 5. november 2013 Tillæg til 11 miljøgodkendelse af husdyrproduktionen på ejendommen Kærvej 49, 9500 Hobro 5. november 2013 Beliggenheds adresse: Kærvej 49, 9500 Hobro Ejere: Flemming Christensen CVR nr. 13219230 CHR nr.

Læs mere

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Landzonetilladelse til opførelse af et nyt stuehus - Ågade 7, 7442 Engesvang Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 3. juli 2015 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Grønnevej 11/13 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Aleida og Arjen Bakker Nissumvej 26 Nissum 7870 Roslev Den 27. juni 2013

Aleida og Arjen Bakker Nissumvej 26 Nissum 7870 Roslev Den 27. juni 2013 Aleida og Arjen Bakker Nissumvej 26 Nissum 7870 Roslev mussin@hotmail.com Den 27. juni 2013 Nissumvej 26 7870 Roslev - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 24. maj 2013 modtaget anmeldelse

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008 Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008 I henhold til 41 stk 3 i Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Godkendt den 7. november

Læs mere

Dispensation til etablering af læskur

Dispensation til etablering af læskur Dispensation til etablering af læskur Dispensation Esbjerg Kommune meddeler hermed dispensation til etablering af læskur på Sjelborggårdsvej 30, 6710 Esbjerg V. Da læskuret er opført er der tale om en

Læs mere

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen.

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 20. april 2016 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89 59 10 00 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/20772 27 afgørelse

Læs mere

Lars Kragh Jensen Tandrupvej 5, Hørslev 8462 Harlev J. Den 18. november Natur og Miljø

Lars Kragh Jensen Tandrupvej 5, Hørslev 8462 Harlev J. Den 18. november Natur og Miljø Lars Kragh Jensen Tandrupvej 5, Hørslev 8462 Harlev J Den 18. november 2011 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved udbringning af husdyrgødning på tredjemandsarealer Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus

Læs mere

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr.

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr. Peter Sørensen Højmosegård Skansevej 11 8560 Kolind l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: 89 59 40 11 E-mail: knes@norddjurs.dk Journalnr.: 12/12909 Afgørelse

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager BGAGRO I/S Fjelstedvej 4 9550 Mariager Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.46-P19-3-14 Ref.: Charlotte

Læs mere

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs.

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs. Jacob Revsbeck Bønnerup Laenvej 50 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 21. august 2015 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/9007 Tillæg

Læs mere

Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE

Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget Strandvænget 75 7900 Nykøbing M 8. juli 2016 Indholdsfortegnelse 1 Registreringsblad... 3 2 Resumé... 4 3 Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse... 5 4

Læs mere

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013 Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast 3. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ståhal - Tyvkærvej 33, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en stålhal

Læs mere

Afslag på anmeldelse om skift mellem dyretyper på Ingerslevvej 7, 8632 Lemming CVR nr CHR nr Tlf. nr.

Afslag på anmeldelse om skift mellem dyretyper på Ingerslevvej 7, 8632 Lemming CVR nr CHR nr Tlf. nr. Grauballegaard Produktion Aps Grønbækvej 34 8600 Silkeborg Att. Jan Ole Rasmussen 16. december 2014 EJD-2014-03950 Afslag på anmeldelse om skift mellem dyretyper på Ingerslevvej 7, 8632 Lemming CVR nr.

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Birkeland A/S Roager Østermark Ribe Torvegade 74, 6700 Esbjerg Birkeland A/S Roager Østermark 4 6760 Ribe Dato 30. august 2016 Sagsbehandler Karen Brink Nielsen Telefon direkte 76 16 51 36 E-mail kabn@esbjergkommune.dk Sagsid 16/17049 Afgørelse

Læs mere

Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde

Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde 1 of 9 Solvang I/S 17-12-2014 Hejlskovvej 25 Sagsnr.: 14/38064 8544 Mørke Sagsbehandler: Tove Heidmann Tlf.: +4587535528 Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde Syddjurs Kommune har den 31. oktober

Læs mere

Afgørelse om ændring af dyrehold på eksisterende husdyrbrug på Ribevej 84, 6630 Rødding

Afgørelse om ændring af dyrehold på eksisterende husdyrbrug på Ribevej 84, 6630 Rødding TEKNIK OG MILJØ TEAM ERHVERVSMILJØ Dato: 17-06-2015 Sagsnr.: 15/17029 Hans Skøtt Warming Ribevej 84 6630 Rødding Kontaktperson: Majbrit Holst Nielsen Dir. tlf.: 7996 6268 E-mail: mhni@vejen.dk Afgørelse

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Karsten Nielsen Terpvej 9 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. februar 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-1169 Afgørelse om at fodersilo kan

Læs mere

Forudsætninger for afgørelsen Det er en forudsætning at ændring af dyreholdet gennemføres som anmeldt.

Forudsætninger for afgørelsen Det er en forudsætning at ændring af dyreholdet gennemføres som anmeldt. Jacob Ulv Christensen Sneumgårdsvej 2 6731 Tjæreborg Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 12. september 2013 Journal nr. 2013-16423 Sagsbehandler Thomas Løkkebø Telefon direkte 76 16 51 23 E-mail thlkk@esbjergkommune.dk

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse

Tillæg til arealgodkendelse Teknik og MIljø 15. oktober 2013 Tillæg til arealgodkendelse Udbringningsarealer på Bøstrupvej 32, 4270 Høng Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 11197299 v. Roland Pedersen Bøstrupvej 32 4270 Høng

Læs mere

Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk. Den 17. juni 2013

Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk. Den 17. juni 2013 Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk Den 17. juni 2013 Viborgvej 123 7800 Skive - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 22. april & 21. maj 2013 modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til skift mellem dyretyper i stalde på ejendommen beliggende Klim Markvej 89, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til skift mellem dyretyper i stalde på ejendommen beliggende Klim Markvej 89, 9690 Fjerritslev Bertel Winther Klim Markvej 89 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper

31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 31 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig skift i dyretyper Lars Remme Larsen Stradevej 1 7550 Sørvad Afgørelsesdato:

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Ingolf Elvin Moff Vinding Bækgårdsvej 4 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Bækgårdsvej 4, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 17. juni 2014 modtaget

Læs mere

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk Dato: 2. april 2012 Vagn Nielsen Næsbyvej 19 Sagsnr.: 11/64925 4300 Holbæk Dir.tlf.: 72 36 41 20 Sagsb.: Henriette Fries E-mail: landbrug@holb.dk Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Morten Gert Nielsen Elgårdsmindevej 9 8960 Randers SØ Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 05-07-2017 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/10218 Afgørelse

Læs mere

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013 HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 26. november 2013 Landzonetilladelse til midlertidig opstilling af en pavillon på matr.nr. 12m, Hestlund By, Bording, beliggende ved Skyggevej 21 A, 7441 Bording

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. SVEND MØLLER HANSEN HOLDING A/S D S Industrivej 6 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-6-16

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse

Tillæg til arealgodkendelse Plan, Byg og Miljø 3. april 2013 Tillæg til arealgodkendelse Udbringningsarealer til Kalundborgvej 33, 4460 Snertinge Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 26702348 Faurbogaard v. Henrik Petersen

Læs mere