Producenten kan overdrage sine rettigheder til filmen til tredjemand under forudsætning af, at bestemmelserne i denne overenskomst overholdes.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Producenten kan overdrage sine rettigheder til filmen til tredjemand under forudsætning af, at bestemmelserne i denne overenskomst overholdes."

Transkript

1 Novellefilm Overenskomst mellem Dansk Skuespillerforbund, Danske Filminstruktører, Danske Dramatikeres Forbund og vedr. produktioner finansieret af Novellefilm 1) Denne overenskomst omfatter produktioner finansieret af Novellefilm på de vilkår der er defineret i Novellefilms støttevilkår, hvor filminstruktører, dramatikere og skuespillere ansættes af medlemmer af. 2) Overenskomstparternes hensigt med denne overenskomst er at tilkendegive, at man støtter grundlaget for Novellefilm som værende en institution, hvis produktionsstøtte fremmer eksperimentet og vækstlaget i forbindelse med produktion af kortere fiktionsfilm. Med udgangspunkt i denne hensigtserklæring er formålet med nærværende overenskomst at skabe de bedst mulige betingelser med henblik på udsendelse af produktionerne på TV. Det er parternes forventning, at de TV-stationer som står bag finansieringen af Novellefilm gennem styrket promovering af produktionerne samt tilrettelæggelse af bedre udsendelsestidspunkter for produktionerne vil følge denne overenskomsts intentioner og formål op. 3) Denne overenskomst fastlægger omfanget af producentens rettighedserhvervelse i forhold til filminstruktører, dramatikere og skuespillere ansat i forbindelse med produktion af kortere fiktionsfilm omfattet af overenskomsten. Endvidere fastlægger overenskomsten betaling for producentens rettighedserhvervelse til de i pkt. 5 nævnte udnyttelser. Alle øvrige forhold, herunder betaling for de i pkt. 4 nævnte øvrige overdragne rettigheder, reguleres i supplerende overenskomster indgået mellem henholdsvis og henholdsvis Dansk Skuespillerforbund, Danske Dramatikeres Forbund og Danske Filminstruktører, samt for så vidt angår de forhold der ikke er overenskomstreguleret i de individuelle kontrakter der indgås mellem henholdsvis filminstruktøren, dramatikeren og skuespilleren og producenten.

2 4) Producenten erhverver i medfør af denne overenskomst eneret til uden tidsbegrænsning at vise og distribuere filmen i hele verden, i alle filmformater og på alle fremføringsmetoder og til at lade filmen tekste og eftersynkronisere på fremmede sprog. Producenten erhverver ret til at foretage enhver eksemplarfremstilling af filmen, som er nødvendig for at kunne udnytte de overdragne rettigheder. Producenten har ret til at benytte fotos, tegnede gengivelser af den ansatte filminstruktør, dramatiker og skuespiller og klip fra filmen til reklame for filmen, samt ret til at anvende de ansattes navne i fortekster, på plakater og anden reklame for filmen. Bortset fra eventuel trailer kan klip fra filmen ikke benyttes i andre film uden samtykke i hvert enkelt tilfælde. Film, der hovedsageligt er støttet af Novellefilm, må ikke afbrydes af reklamer, når disse vises på free-tv-stationer i de Nordiske lande - hvorved forstås DRTV, TV2, SVT, NRK, YLE og RUV. Denne bestemmelse gælder uanset distributionsmetode- og form. På det øvrige marked kan filmene vises på de her gældende markedsvilkår, og på disse markeder kan filmene uden begrænsning vises med afbrydelse af reklamer. Denne adgang til at vise filmene med afbrydelse af reklamer fratager dog ikke instruktøren, manuskriptforfatteren eller skuespilleren retten til at forfølge droit morale krænkelser af dennes værk/præstation. Producenten kan overdrage sine rettigheder til filmen til tredjemand under forudsætning af, at bestemmelserne i denne overenskomst overholdes. 5) For betaling af honoraret erhverver producenten følgende rettigheder: a. Retten til ikke kommerciel distribution til skoler, institutioner og biblioteker som defineret i afsnit 4.9 m.fl. i Det Danske Filminstituts vilkår for støtte til Kort- og Dokumentarfilm af 9. juni 1999, jf. dog Danske Filminstruktørers og Dramatikerforbundets aftale med Filminstituttet om betaling for salg af videokassetter til skoler og biblioteker. b. Retten til visning på dansk TV efter følgende principper:

3 i. For grundhonoraret, dvs. den samlede gage til den ansatte, excl. diæter, rejseomkostninger og feriepenge, opnås der ret til at vise produktionen på dansk TV indtil seere er nået (rating-tallet). DR og TV2 er dog garanteret én visning hver, uagtet at man ved førstegangsvisningen har opnået seere eller derover. ii. Hvis genudsendelse sker efter de seere er nået, skal der betales genudsendelseshonorar. Genudsendelseshonoraret udgør 25% af grundhonoraret til hver af de pågældende ansat i henhold til denne overenskomst. iii. Snapreprise, dvs. en udsendelse indenfor 14 dage efter 1. udsendelse, kan ikke udløse genudsendelseshonorar, men det ved snapreprisen opnåede seer-tal medregnes i rating-tallet. iv. For produktioner hvor målgruppen primært er børn, er følgende aftalt: I forbindelse med novellefilmproduktion produceret til børn defineres seergruppen som potentielle seere i alderen 4-12 år. For grundhonoraret opnås ret til at vise produktionen på dansk TV indtil seere i seer-gruppen er nået (rating-tallet). DR og TV2 er dog garanteret én visning hver, uagtet at man ved førstegangsvisningen har opnået seere eller derover. Hvis genudsendelse sker efter de seere er nået, skal der betales genudsendelseshonorar. Genudsendelseshonoraret udgør 25% af grundhonoraret til hver af de pågældende ansat i henhold til denne overenskomst. Snapreprise, dvs. en udsendelse indenfor 14 dage efter 1. udsendelse, kan ikke udløse genudsendelseshonorar, men det ved snapreprisen opnåede seer-tal medregnes i rating-tallet. v. Da principperne for ratingsystemet og betaling af genudsendelseshonorar er baseret på tilsvarende principper i TV-overenskomsten mellem Dansk Skuespillerforbund og af 1. marts 1997, henvises der til denne for uddybende fortolkning. 6) Overenskomsten træder i kraft den 1. januar Overenskomsten har en løbetid frem til og med den 31. december 2003 hvorefter den af hver af parterne kan opsiges med 3 måneders varsel til udløb den sidste dag i en måned.

4 En opsigelse fra en af overenskomstparterne vil have gyldighed for alle overenskomstparterne. Sign: DSF DDF DF Overenskomst mellem Dansk Skuespillerforbund og vedr. produktioner finansieret af Novellefilm 1) Denne overenskomst supplerer overenskomst af 1. januar 2002 mellem Dansk Skuespillerforbund, Danske Filminstruktører, Danske Dramatikeres Forbund og vedr. produktioner finansieret af Novellefilm (herefter kaldet fællesoverenskomsten ). 2) Ansættelse i henhold til fællesoverenskomsten sker på dagsgager, som minimum udgør kr ,-. Minimumssatsen reguleres en gang årligt pr. 1/1 med 2,5%, første gang den ) Ved udnyttelse af de til producenten overdragne rettigheder i henhold til fællesoverenskomsten pkt. 4, som ikke er overdraget mod betaling af skuespillerens honorar, jvf. fællesoverenskomsten pkt. 5, afregnes royalty i overensstemmelse med vilkårene i den til enhver tid gældende TVoverenskomst mellem Dansk Skuespillerforbund og. 4) Nærværende aftale følger opsigelsesbestemmelsen i fællesoverenskomsten. Sign. DSF

5 Overenskomst mellem Danske Filminstruktører og vedr. produktioner finansieret af Novellefilm 1) Denne overenskomst supplerer overenskomst af 1. januar 2002 mellem Dansk Skuespillerforbund, Danske Filminstruktører, Danske Dramatikeres Forbund og vedr. produktioner finansieret af Novellefilm (herefter kaldet fællesoverenskomsten ). 2) Ansættelse i henhold til fællesoverenskomsten sker på ugegager, som udgør kr ,-. Ugegagen reguleres en gang årligt pr. 1/1 med 2,5%, første gang den ) Ved udnyttelse af de til producenten overdragne rettigheder i henhold til fællesoverenskomsten pkt. 4, som ikke er overdraget mod betaling af instruktørens honorar, jvf. fællesoverenskomsten pkt. 5, afregnes royalty i overensstemmelse med den individuelle instruktørkontrakt der er indgået mellem instruktøren og producenten vedrørende den konkrete produktion. 4) Nærværende aftale følger opsigelsesbestemmelsen i fællesoverenskomsten. Sign. Danske Filminstruktører Overenskomst mellem Danske Dramatikeres Forbund og vedr. produktioner finansieret af Novellefilm 1) Denne overenskomst supplerer overenskomst af 1. januar 2002 mellem Dansk Skuespillerforbund, Danske Filminstruktører, Danske Dramatikeres Forbund og vedr. produktioner finansieret af Novellefilm (herefter benævnt fællesoverenskomsten ). 2) For udarbejdelse af synopsis/treatment betales der honorar til manuskriptforfatteren efter følgende retningslinjer:. Manuskripter med varighed under 30 minutter: kr varighed mellem 31 og 50 minutter kr varighed på over 51 minutter kr

6 3) For udarbejdelse af manuskript betales der honorar til manuskriptforfatteren efter følgende retningslinjer:. Manuskripter med varighed op til 7 minutter - særskilt aftale. varighed mellem 7 og 15 minutter varighed mellem 16 og 30 minutter varighed mellem 31 og 50 minutter varighed mellem 51 og 60 minutter varighed mellem 61 og 75 minutter - særskilt aftale. For produktioner over 76 minutter henvises der til den mellem Danske Dramatikeres Forbund og indgåede spillefilmoverenskomst. 4) Honorar for skrivning af synopsis/treatment eller manuskript forhøjes med 50% såfremt der medvirker mere end 1 manuskriptforfatter. Det samlede honorar fordeles mellem manuskriptforfatterne efter en af manuskriptforfatterne fastsat fordelingsnøgle. Producenten skal straks gøres bekendt med fordelingsnøglen og kan med frigørende virkning foretage udbetalinger til manuskriptforfatterne i overensstemmelse hermed. 5) Ved udnyttelse af de til producenten overdragne rettigheder i henhold til fællesoverenskomsten pkt. 4, som ikke er overdraget mod betaling af manuskriptforfatterens honorar, jvf. fællesoverenskomsten pkt. 5, afregnes royalty i overensstemmelse med den individuelle manuskriptforfatterkontrakt, der er indgået mellem manuskriptforfatteren og producenten vedrørende den konkrete produktion. 6) Honorarsatserne reguleres en gang årligt d. 1/1 med 2,5%, første gang den ) Nærværende aftale følger opsigelsesbestemmelsen i fællesoverenskomsten. Sign. Danske Dramatikeres Forbund

DSF spillefilm: Protokollater 1.8.07

DSF spillefilm: Protokollater 1.8.07 DSF spillefilm: Protokollater 1.8.07 Protokollater til spillefilmoverenskomsten af 1. august 2007 PROTOKOLLAT 1: DEFINITION AF EGENKAPITAL OG LANCERINGSUDGIFTER 1. I henhold til denne overenskomst skal

Læs mere

Overenskomsten omfatter medvirkende til læbesynkron indtaling af audiovisuelle produktioner.

Overenskomsten omfatter medvirkende til læbesynkron indtaling af audiovisuelle produktioner. DUBBINGOVERENSKOMST Mellem Producentforeningen og er indgået følgende overenskomst vedrørende ansættelse til dubbing af tegnefilm m.v. hos medlemmer af Producentforeningen I. Dækningsområde Overenskomsten

Læs mere

Dansk Skuespillerforbund - tv

Dansk Skuespillerforbund - tv Dansk Skuespillerforbund - tv Overenskomst mellem Producentforeningen og Dansk Skuespillerforbund vedrørende tv-produktion 1. juli 2002 AFSNIT I PRODUKTIONSAFTALE 1 Overenskomstområde Stk. 1 Ved TV-produktion

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM PRODUCENTFORENINGEN DANSK SKUESPILLERFORBUND VEDRØRENDE TV-PRODUKTION. 1. juli 2002

OVERENSKOMST MELLEM PRODUCENTFORENINGEN DANSK SKUESPILLERFORBUND VEDRØRENDE TV-PRODUKTION. 1. juli 2002 OVERENSKOMST MELLEM PRODUCENTFORENINGEN OG DANSK SKUESPILLERFORBUND VEDRØRENDE TV-PRODUKTION 1. juli 2002 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT I PRODUKTIONSAFTALE..s. 3 AFSNIT II RETTIGHEDSAFTALE..s. 10 AFSNIT III

Læs mere

Aftale. mellem Dansk Artist Forbund og Skandinavisk Film Kompagni A/S

Aftale. mellem Dansk Artist Forbund og Skandinavisk Film Kompagni A/S Aftale mellem Dansk Artist Forbund og Skandinavisk Film Kompagni A/S Dansk Artist Forbund og Skandinavisk Film Kompagni A/S (herefter SFK) har d.d. indgået følgende aftale vedrørende artist-medvirken i

Læs mere

OVERENSKOMST mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter og Danske Dramatikeres Forbund

OVERENSKOMST mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter og Danske Dramatikeres Forbund DDF - spillefilm OVERENSKOMST mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter og Danske Dramatikeres Forbund 1 Gyldighedsområde 1.1 Denne overenskomst gælder for de aftaler vedrørende manuskriptarbejder

Læs mere

I N S T R U K T Ø R A F T A L E

I N S T R U K T Ø R A F T A L E Mellem Modelkontrakt for NEW DANISH SCREEN Danske Filminstruktører (herefter kaldet Producenten) og (herefter kaldet Instruktøren) er d.d. under henvisning til Det Danske Filminstituts vilkår for New Danish

Læs mere

I N S T R U K T Ø R A F T A L E (Konceptuerende Instruktør)

I N S T R U K T Ø R A F T A L E (Konceptuerende Instruktør) Mellem (herefter kaldet Producenten) og (herefter kaldet Instruktøren) er d.d. indgået følgende: I N S T R U K T Ø R A F T A L E (Konceptuerende Instruktør) 1. Tv-produktionen Prod ucenten engagerer Instruktøren

Læs mere

2. Indgåelse af engagement Stk. 1. Enhver engagementsaftale mellem medlemmer af PRODUCENTERNE og den ansatte (jfr. 1) skal være skriftlig.

2. Indgåelse af engagement Stk. 1. Enhver engagementsaftale mellem medlemmer af PRODUCENTERNE og den ansatte (jfr. 1) skal være skriftlig. Overenskomst mellem PRODUCENTERNE (Sammenslutningen af producenter af film, AV, video og TV) og DANSK SKUESPILLERFORBUND vedrørende film- og TV-produktion (bortset fra spillefilm). AFSNIT 1 PRODUKTIONSAFTALE

Læs mere

2004 AFTALE mellem DR og INSTRUKTØRORGANISATIONERNE: FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER DANSKE FILMINSTRUKTØRER vedrørende Teater-Transmissioner

2004 AFTALE mellem DR og INSTRUKTØRORGANISATIONERNE: FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER DANSKE FILMINSTRUKTØRER vedrørende Teater-Transmissioner 2004 AFTALE mellem DR og INSTRUKTØRORGANISATIONERNE: FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER DANSKE FILMINSTRUKTØRER vedrørende Teater-Transmissioner 2004 Aftale med Instruktørorganisationerne Indholdsfortegnelse

Læs mere

I/S Danske Filmproducenter

I/S Danske Filmproducenter 1 af 17 I/S Danske Filmproducenter Journal nr 3:1120-0388-81/che/Fødevarer og Finans. Rådsmødet den 29. august 2001 Resumé 1. I/S Danske Filmproducenter (interessentskabet) har den 30. juni 1998 anmeldt

Læs mere

H O V E D A F T A L E

H O V E D A F T A L E 1 H O V E D A F T A L E Mellem Divisionsforeningen Vestagervej 17 2900 Hellerup (herefter benævnt DF) og Spillerforeningen Pilestræde 35, 2., 1112 København K. (herefter benævnt SPF) ( i det følgende benævnt

Læs mere

OVERENSKOMST - SPILLEFILM

OVERENSKOMST - SPILLEFILM OVERENSKOMST - SPILLEFILM Overenskomst mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter Og Danske Dramatikeres Forbund 1 Gyldighedsområde 2 Indgåelse af aftale - standardkontrakter 3 Synopsis 4 Treatment

Læs mere

Annoncering af kontaktog aktiveringsforløb for forsikrede ledige ved Jobcenter Aalborg Skabelon for rammeaftale

Annoncering af kontaktog aktiveringsforløb for forsikrede ledige ved Jobcenter Aalborg Skabelon for rammeaftale Annoncering af kontaktog aktiveringsforløb for forsikrede ledige ved Jobcenter Aalborg 2015 Skabelon for rammeaftale RAMMEAFTALE Mellem Jobcenter Aalborg og Navn: Adresse: (I det følgende benævnt anden

Læs mere

DR Jura 01-01-2004. Aftale. Mellem. Dansk Musiker Forbund og Solistforeningen af 1921 (DMF/Sol 21) (Herefter kaldet Forbundene) om Transmissioner

DR Jura 01-01-2004. Aftale. Mellem. Dansk Musiker Forbund og Solistforeningen af 1921 (DMF/Sol 21) (Herefter kaldet Forbundene) om Transmissioner DR Jura 01-01-2004 2004 Aftale Mellem (DMF/Sol 21) (Herefter kaldet Forbundene) og DR om Transmissioner INDHOLDSFORTEGNELSE: AFSNIT I. GENERELLE BESTEMMELSER...1 1. DÆKNINGSOMRÅDE...1 2 TRANSMISSIONSKONTRAKTEN...2

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem DANSK JOURNALISTFORBUND

OVERENSKOMST. mellem DANSK JOURNALISTFORBUND DR HR Personale 22. oktober 2007 2007 OVERENSKOMST mellem DR og DANSK JOURNALISTFORBUND om freelanceopgaver i forbindelse med produktion af TV- og radioudsendelser m.v. Indholdsfortegnelse 1. Overenskomstens

Læs mere

FILMRET. Tillægsaftale om streaming m.v. til Rammeaftale om spillefilm i undervisningen

FILMRET. Tillægsaftale om streaming m.v. til Rammeaftale om spillefilm i undervisningen FILMRET DANSKE FILM- OG TV-PRODUCENTERS RETTIGHEDSCENTER SEKRETARIAT ADVOKAT JOHAN SCHLUJER HØJBRO PLADS 10 DK-1200KØBENHAVNK TEL. +45 32 71 20 60 FAX +45 32 71 21 00 F,MNL: KIB$ll5LAW.DI< KL Weidekampsgade

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM DANMARKS RADIO (DR) FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER (FDS) VEDRØRENDE INSTRUKTION I RADIO

OVERENSKOMST MELLEM DANMARKS RADIO (DR) FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER (FDS) VEDRØRENDE INSTRUKTION I RADIO OVERENSKOMST MELLEM DANMARKS RADIO (DR) OG FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER (FDS) VEDRØRENDE INSTRUKTION I RADIO 2002 51 INDHOLDSFORTEGNELSE KAPITEL 1. GENERELLE BESTEMMELSER... 3 1 OVERENSKOMSTENS

Læs mere

Filmværkstedets støttevilkår 2017

Filmværkstedets støttevilkår 2017 Filmværkstedets støttevilkår 2017 6 måneders støtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem. DR og Dansk Metal

OVERENSKOMST. mellem. DR og Dansk Metal September 2012 2012 OVERENSKOMST mellem DR og Dansk Metal om freelanceopgaver i forbindelse med produktion af TV- og radioudsendelser m.v. Indholdsfortegnelse: 1. Overenskomstens anvendelse... 3 2. Ansættelse...

Læs mere

I N S T R U K T Ø R A F T A L E

I N S T R U K T Ø R A F T A L E Modelkontrakt for dokumentarfilm Danske Filminstruktører Mellem (herefter kaldet Producenten) og (herefter kaldet Instruktøren) er d.d. - under forudsætning af at Produktionsbudgettet er finansieret -

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem DANSK JOURNALISTFORBUND

OVERENSKOMST. mellem DANSK JOURNALISTFORBUND 2017 OVERENSKOMST mellem DR og DANSK JOURNALISTFORBUND om freelance tekstning af fjernsynsudsendelser Indholdsfortegnelse: 1. Overenskomstens anvendelse...3 2. Honorarberegning...3 3. Udlevering/aflevering...

Læs mere

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje kan yde støtte til manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion af kort- og dokumentarfilm.

Læs mere

Charles Chaplin. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0

Charles Chaplin. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0 Jeg gik ind i filmbranchen for pengenes skyld, og hen ad vejen blev det til kunst. Jeg kan kun beklage hvis det er skuffende. Men det er altså sandheden. Charles Chaplin 48 49 Rettigheder/ophavsret I en

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem. Dansk Metal

OVERENSKOMST. mellem. Dansk Metal 2017 OVERENSKOMST mellem DR og Dansk Metal om freelanceopgaver i forbindelse med produktion af TV- og radioudsendelser m.v. 0 2017 OVERENSKOMST mellem DR og Dansk Metal om freelanceopgaver i forbindelse

Læs mere

Pladekontrakt. Skabelon til: Aftale om indspilning og -udgivelse af fonogram. imellem. Pladeselskabs navn, kontaktperson: Adresse, telefon/fax:

Pladekontrakt. Skabelon til: Aftale om indspilning og -udgivelse af fonogram. imellem. Pladeselskabs navn, kontaktperson: Adresse, telefon/fax: Pladekontrakt Skabelon til: Aftale om indspilning og -udgivelse af fonogram imellem Pladeselskabs navn, kontaktperson: Adresse, telefon/fax: Virksomheds (SE) nummer: (i det følgende kaldet selskabet) og

Læs mere

ARBEJDSFORHOLDS- UNDERSØGELSE 2017

ARBEJDSFORHOLDS- UNDERSØGELSE 2017 ARBEJDSFORHOLDS- UNDERSØGELSE 2017 Danske Filminstruktører Rapport September 2017 METODE METODE FORMÅL SPØRGESKEMA DATAINDSAMLNG REPRÆSENTATIVITET Formålet med undersøgelsen er at Spørgeskemaet er udviklet

Læs mere

OVERENSKOMST. mellem SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE SCENOGRAFER. løsning af scenografiske enkeltopgaver

OVERENSKOMST. mellem SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE SCENOGRAFER. løsning af scenografiske enkeltopgaver DR HR Personale 12. november 2007 2007 OVERENSKOMST mellem DR og SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE SCENOGRAFER om løsning af scenografiske enkeltopgaver Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Almindelige

Læs mere

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T Oktober 2011 Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Investeringsselskabet

Læs mere

GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4!

GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4! retningslinjer [dk] 2015 indhold GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4! 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5! 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Oktober 2011 Bilag A Udkast til managementaftale for fonden Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Den Midtjyske Iværksætterfond CVR-nr.

Læs mere

DANSK SKUESPILLERFORBUND

DANSK SKUESPILLERFORBUND OVERENSKOMST mellem TEATER SPEKTRUM SAMT ABSOLUT FORUM OG DANSK SKUESPILLERFORBUND VEDRØRENDE MEDVIRKEN I MEDARBEJDER-, LEDELSES- OG ORGANISATIONSUDVIKLING MED AFSÆT I TEATERMETODER AFSNIT I - PRODUKTIONSAFTALE

Læs mere

I N S T R U K T Ø R A F T A L E

I N S T R U K T Ø R A F T A L E Mellem Modelkontrakt for S P I L L E F I L M Danske Filminstruktører (herefter kaldet Producenten) og (herefter kaldet Instruktøren) er d.d. - under forudsætning af, at Produktionsbudgettet er finansieret

Læs mere

Dansk Skuespillerforbund - reklamefilm

Dansk Skuespillerforbund - reklamefilm Dansk Skuespillerforbund - reklamefilm Overenskomst mellem Producentforeningen og Dansk Skuespillerforbund vedrørende produktion af reklamefilm AFSNIT I PRODUKTIONSAFTALE 1. Overenskomstområde Denne overenskomst

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM PRODUCENTFORENINGEN OG DANSK SKUESPILLERFORBUND VEDRØRENDE

OVERENSKOMST MELLEM PRODUCENTFORENINGEN OG DANSK SKUESPILLERFORBUND VEDRØRENDE OVERENSKOMST MELLEM PRODUCENTFORENINGEN OG DANSK SKUESPILLERFORBUND VEDRØRENDE PRODUKTION AF REKLAMEFILM AF 2004 Overenskomst mellem Producentforeningen og Dansk Skuespillerforbund vedrørende produktion

Læs mere

*Navn på bogen* (arbejdstitel)

*Navn på bogen* (arbejdstitel) Forfatteraftale Projekt 420 Mellem [forfatternavn], idet følgende kaldet Forfatteren, og Dacapo Publishing, i det følgende kaldet Forlaget, er indgået nedenstående aftale om udgivelsen af *Navn på bogen*

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

INSTRUKTØRORGANISATIONERNE: DANSKE FILMINSTRUKTØRER FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER

INSTRUKTØRORGANISATIONERNE: DANSKE FILMINSTRUKTØRER FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER 2004 OVERENSKOMST mellem DR og INSTRUKTØRORGANISATIONERNE: DANSKE FILMINSTRUKTØRER FORENINGEN AF DANSKE SCENEINSTRUKTØRER vedrørende INSTRUKTION MV. i TV INDHOLDSFORTEGNELSE: KAPITEL 1. GENERELLE BESTEMMELSER....

Læs mere

Landstakst Pr. 1. april 2015

Landstakst Pr. 1. april 2015 Landstakst Pr. 1. april 2015 1 Arbejdshonorar Pr. 1. april 2012: Månedsløn skalatrin 35, stedtillæg VI: 28.013,75 kr. Timeløn (28.013,75 kr. : 108) : 259,39 kr. Ensembler: Arbejdstidsreguleringer I: M.h.t.

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

AFTALE MELLEM KONGERIGET DANMARKS REGERING REPUBLIKKEN FRANKRIGS REGERING VEDRØRENDE KOPRODUKTION AF FILM

AFTALE MELLEM KONGERIGET DANMARKS REGERING REPUBLIKKEN FRANKRIGS REGERING VEDRØRENDE KOPRODUKTION AF FILM AFTALE MELLEM KONGERIGET DANMARKS REGERING OG REPUBLIKKEN FRANKRIGS REGERING VEDRØRENDE KOPRODUKTION AF FILM Kongeriget Danmarks regering og Republikken Frankrigs regering, herefter "Aftalelandene", har

Læs mere

KOLLEGIAL AFTALE VEDRØRENDE MEDVIRKEN I REVY

KOLLEGIAL AFTALE VEDRØRENDE MEDVIRKEN I REVY KOLLEGIAL AFTALE VEDRØRENDE MEDVIRKEN I REVY KOLLEGIAL AFTALE VEDRØRENDE MEDVIRKEN I REVY 1 Anvendelsesområde Denne kollegiale omfatter skuespillere, operasangere samt dansere og koreografer, der ansættes

Læs mere

GENERELLE VILKÅR. 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4

GENERELLE VILKÅR. 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 retningslinjer [dk] 2013 indhold GENERELLE VILKÅR 3 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

Filmex Fordelingspolitik 2018 (Gældende for vederlag modtaget i 2017)

Filmex Fordelingspolitik 2018 (Gældende for vederlag modtaget i 2017) Filmex Fordelingspolitik 2018 (Gældende for vederlag modtaget i 2017) Filmex forvalter rettigheder på baggrund af regler i ophavsretsloven, overenskomster og aftaler. Filmex opgave er at sikre, at vederlagene

Læs mere

Ophavsretlige problemstillinger

Ophavsretlige problemstillinger Ophavsretslige problemstillinger Seminar om digitalisering af den arkivalske kulturarv 25. oktober 2011 Arkivforeningen Frederiksberg Kommune Digitalisering Offentlig fremførelse (begrænsninger i anvendelse)

Læs mere

Filmex Fordelingspolitik 2017 (Gældende for vederlag modtaget i 2016)

Filmex Fordelingspolitik 2017 (Gældende for vederlag modtaget i 2016) Filmex Fordelingspolitik 2017 (Gældende for vederlag modtaget i 2016) Filmex forvalter rettigheder på baggrund af regler i ophavsretsloven, overenskomster og aftaler. Filmex opgave er at sikre, at vederlagene

Læs mere

Hovedaftale mellem Danske Dramatikeres Forbund og Det Kongelige Teater, Odense Teater, Århus Teater og Ålborg Teater.

Hovedaftale mellem Danske Dramatikeres Forbund og Det Kongelige Teater, Odense Teater, Århus Teater og Ålborg Teater. HOVEDAFTALE - TEATER Hovedaftale mellem Danske Dramatikeres Forbund og Det Kongelige Teater, Odense Teater, Århus Teater og Ålborg Teater. Nærværende hovedaftale omfatter opførelser på ovennævnte teatres

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM GRØNNEGÅRDS TEATRET DANSK SKUESPILLERFORBUND

OVERENSKOMST MELLEM GRØNNEGÅRDS TEATRET DANSK SKUESPILLERFORBUND OVERENSKOMST MELLEM GRØNNEGÅRDS TEATRET OG DANSK SKUESPILLERFORBUND Overenskomst mellem Grønnegårds Teatret og Dansk Skuespillerforbund Område 1. Nærværende overenskomst omfatter skuespillere, operasangere

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2016

Filmværkstedets vilkår 2016 Filmværkstedets vilkår 2016 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder støtte til driften af Filmværkstedet / København (Filmværkstedet), som er en fond

Læs mere

Det handler om dine kontrakter

Det handler om dine kontrakter Det handler om dine kontrakter Hold fast i dine rettigheder. De arbejder for dig...... og sikrer, at du får betaling i takt med, at dine værker bliver vist på tv, i undervisningen og fx i digitale arkivtjenester.

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

Skuespillere - Opera og klassisk operette samt moderne operetter og musicals. Kapitel 4 A Mindre Mellem Mindre hoved- Store hovedpartier

Skuespillere - Opera og klassisk operette samt moderne operetter og musicals. Kapitel 4 A Mindre Mellem Mindre hoved- Store hovedpartier 10 Skuespillere Opera og klassisk operette samt moderne operetter og musicals. Kapitel 4 A Mindre Mellem Mindre hoved Store hovedpartier 14 partier partier partier Scenevarighed kode kode kode kode Indtil

Læs mere

HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN

HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN HVAD ER OPHAVSRET? I Danmark og stort set resten af den øvrige verden har man en lovgivning om ophavsret. Ophavsretten beskytter værker såsom bøger, artikler, billedkunst,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

I tilslutning til vedtægterne for FILMKOPI har foreningens bestyrelse under sit møde den 11. november 2004 vedtaget følgende

I tilslutning til vedtægterne for FILMKOPI har foreningens bestyrelse under sit møde den 11. november 2004 vedtaget følgende Driftsregulativ I tilslutning til vedtægterne for FILMKOPI har foreningens bestyrelse under sit møde den 11. november 2004 vedtaget følgende D R I F T S R E G U L A T I V for foreningen FILMKOPI (herefter

Læs mere

RAMMEAFTALE. Mellem. Dansk Artist Forbund og Dansk Solist Forbund (DAF/Dansk Solist Forbund) (Herefter kaldet Forbundene)

RAMMEAFTALE. Mellem. Dansk Artist Forbund og Dansk Solist Forbund (DAF/Dansk Solist Forbund) (Herefter kaldet Forbundene) DR Jura 01-01-2004 2004 RAMMEAFTALE Mellem (DAF/Dansk Solist Forbund) (Herefter kaldet Forbundene) og DR om professionel vokal eller instrumental musikalsk medvirken i DR produktioner som solist eller

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM klij GÆLDENDE PR 12. JUNI 2014 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM BØRNETEATERSAMMENSLUTNINGEN (BTS) / FORENINGEN AF SMÅ TEATRE (FAST) DANSK SKUESPILLERFORBUND (DSF)

OVERENSKOMST MELLEM BØRNETEATERSAMMENSLUTNINGEN (BTS) / FORENINGEN AF SMÅ TEATRE (FAST) DANSK SKUESPILLERFORBUND (DSF) OVERENSKOMST MELLEM BØRNETEATERSAMMENSLUTNINGEN (BTS) / FORENINGEN AF SMÅ TEATRE (FAST) OG DANSK SKUESPILLERFORBUND (DSF) 1 Dækningsområde Nærværende overenskomst omfatter teatre, som er medlem af BTS/FAST

Læs mere

Budget- og revisionsinstruks

Budget- og revisionsinstruks Budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Generelt Side 1 2. Fyn-spend budget og Fyn-regnskab Side 1 3. FilmFyns område Side 1 4. Regional omsætning (specifikation af Fyn-spend) Side 2 5. Moms

Læs mere

DANSK DOKUMENTARFILM ambitioner og potentiale

DANSK DOKUMENTARFILM ambitioner og potentiale Filmpolitisk oplæg 2014 Foto: Lars Skree - The Look of Silence DANSK DOKUMENTARFILM ambitioner og potentiale INDLEDNING Dansk dokumentarfilm er en massiv dansk og international succes både hvad angår den

Læs mere

er der indgået nærværende driftsaftale, i det følgende benævnt Aftalen.

er der indgået nærværende driftsaftale, i det følgende benævnt Aftalen. Mellem Frederikshavn Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn - i det følgende benævnt Kommunen og Den selvejende institution Frederikshavn Produktionsskole Tuenvej 20 og

Læs mere

Bilag 6. Medarbejderforhold

Bilag 6. Medarbejderforhold Bilag 6 Medarbejderforhold Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Omfattede medarbejdere 1 3. Overenskomstansatte medarbejdere 1 3.1 Lovgrundlag 1 3.2 Hvem er omfattet 1 3.3 Lønvilkår 3.4 Ansættelseskontrakter

Læs mere

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge.

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge. Statutter Nordisk Film & TV Fond Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) 01.11.0314 # FORMÅL!. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 8. maj %&'( til formål at fremme

Læs mere

Mellem virksomheden [virksomhedens navn], beliggende [virksomhedens adresse], (herefter kaldet virksomheden)

Mellem virksomheden [virksomhedens navn], beliggende [virksomhedens adresse], (herefter kaldet virksomheden) ANSÆTTELSESKONTRAKT 1. Parterne Mellem virksomheden [virksomhedens navn], beliggende [virksomhedens adresse], (herefter kaldet virksomheden) og medundertegnede [medarbejderens navn], boende [medarbejderens

Læs mere

Ringetoneaftale. Aftalens parter. På den ene side. Koda Landemærket 23-25 Postboks 2154 DK-1016 København K

Ringetoneaftale. Aftalens parter. På den ene side. Koda Landemærket 23-25 Postboks 2154 DK-1016 København K Ringetoneaftale Aftalens parter På den ene side Koda Landemærket 23-25 Postboks 2154 DK-1016 København K og Nordisk Copyright Bureau (NCB) Hammerichsgade 14 1611 København V herefter benævnt Koda/NCB og

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter.

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter. FilmFyns budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Det totale produktionsbudget og finansieringsplan Side 1 2. Fyn-spend budget Side 1 3. FilmFyns område Side 2 4. Regional omsætning (specifikation

Læs mere

Regler for brugsaftaler med medlemsklubber

Regler for brugsaftaler med medlemsklubber Regler for brugsaftaler med medlemsklubber 2018 Regler for indgåelse af brugsaftaler for landarealer med medlemsklubber 1. Forudsætninger for aftaleindgåelse Stk. 1. ANF er på baggrund af deres brugsretsaftale

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Landstakst Pr. 1. april 2016

Landstakst Pr. 1. april 2016 Landstakst Pr. 1. april 2016 1 Arbejdshonorar Pr. 1. april 2016: Månedsløn skalatrin 35, stedtillæg VI: 28.236,92 kr. Timeløn (28.236,92 kr. : 108) : 261,45 kr. Ensembler: Arbejdstidsreguleringer I: M.h.t.

Læs mere

Sikkert og sundt arbejdsmiljø i Filmbranchen

Sikkert og sundt arbejdsmiljø i Filmbranchen Sikkert og sundt arbejdsmiljø i Filmbranchen Aftale mellem Producentforeningen, Dansk Skuespillerforbund og Danske Filminstruktører (Organisationerne). Organisationerne har fokus på arbejdsmiljø, og er

Læs mere

REPLIKKER NR. 1. juni 2002 Kvartalsnyt fra DANSKE DRAMATIKERES FORBUND www.dramatiker.dk

REPLIKKER NR. 1. juni 2002 Kvartalsnyt fra DANSKE DRAMATIKERES FORBUND www.dramatiker.dk REPLIKKER NR. 1 juni 2002 Kvartalsnyt fra DANSKE DRAMATIKERES FORBUND www.dramatiker.dk REPLIKKER Udgives af Danske Dramatikeres Forbund og udkommer fire gange årligt. OPLAG: 350 REDAKTØR: Annette Rosendahl

Læs mere

Bilag 6 Omfattede medarbejdere

Bilag 6 Omfattede medarbejdere Bilag 6 Omfattede medarbejdere Indhold 1. Indledning... 1 2. Overenskomstansatte medarbejdere... 1 3. Principper for overdragelse på fritvalgsområdet... 1 4. Omfattede medarbejdere... 2 10. Information...

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM DANSK SKUESPILLERFORBUND

OVERENSKOMST MELLEM DANSK SKUESPILLERFORBUND OVERENSKOMST MELLEM DR OG DANSK SKUESPILLERFORBUND 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE: KAPITEL 1 GENERELLE BESTEMMELSER... 3 1 OVERENSKOMSTENS DÆKNINGSOMRÅDE... 3 KAPITEL 2 BESTEMMELSER VEDR. ENGAGEMENT... 5 2 ENGAGEMENT...

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 14. december 2011

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 14. december 2011 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 14. december 2011 Sag 212/2009 (1. afdeling) Jimmi Bisgaard Christensen (advokat Karsten Thygesen) mod Palle Bruus Jensen (advokat Steen Jørgensen) I tidligere instanser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE DRAMATIKERE

VEDTÆGTER FOR DANSKE DRAMATIKERE VEDTÆGTER FOR DANSKE DRAMATIKERE Som vedtaget på generalforsamlingen den 4. oktober 1909 og senere generalforsamlinger, senest den 22.april 2010. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 1 FORMÅL

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

OVERENSKOMST DANSK SKUESPILLERFORBUND

OVERENSKOMST DANSK SKUESPILLERFORBUND DR Jura 01-03-2005 2005 OVERENSKOMST MELLEM DR OG DANSK SKUESPILLERFORBUND 11 INDHOLDSFORTEGNELSE: KAPITEL 1 GENERELLE BESTEMMELSER...3 1 OVERENSKOMSTENS DÆKNINGSOMRÅDE... 3 KAPITEL 2 BESTEMMELSER VEDR.

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL 2018 VEDRØRENDE FORNYELSE AF OVERENSKOMSTER/AFTALER MELLEM DANSKE TEATRES FÆLLESORGANISATION OG DANSK SKUESPILLERFORBUND

FORHANDLINGSPROTOKOL 2018 VEDRØRENDE FORNYELSE AF OVERENSKOMSTER/AFTALER MELLEM DANSKE TEATRES FÆLLESORGANISATION OG DANSK SKUESPILLERFORBUND DANSKE TEATRES FÆLLESORGANISATION DANSK SKUESPILLERFORBUND FORHANDLINGSPROTOKOL 2018 VEDRØRENDE FORNYELSE AF OVERENSKOMSTER/AFTALER MELLEM DANSKE TEATRES FÆLLESORGANISATION OG DANSK SKUESPILLERFORBUND

Læs mere

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) Københavns VUC. vedrørende. forberedende voksenundervisning (FVU)

Driftsoverenskomst. mellem. XX (driftsoverenskomstpart) Københavns VUC. vedrørende. forberedende voksenundervisning (FVU) mellem XX (driftsoverenskomstpart) og Københavns VUC vedrørende forberedende voksenundervisning (FVU) 1 Overenskomsten består af nærværende overenskomst med tilhørende bilag 1 og danner rammen om parternes

Læs mere

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi 1 Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Rammeaftalens omfang... 4 4. Aftalegrundlag Rammeaftalen...

Læs mere

Nordisk Film & TV Fond statutter

Nordisk Film & TV Fond statutter NFTF STATTUTTER Nordisk Film & TV Fond statutter Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) AO.45.A401 + FORMÅL 0. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 5. maj A40=

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Driftsoverenskomst. Udnyttelsen af institutionens fysiske rammer skal overholde den byggelovgivning, der gælder for institutionen.

Driftsoverenskomst. Udnyttelsen af institutionens fysiske rammer skal overholde den byggelovgivning, der gælder for institutionen. Driftsoverenskomst Driftsoverenskomst mellem Frederikssund Kommune og Bestyrelsen for Sct. Georgs Gårdens Børnehus, beliggende Valmuevej 10, om institutionens drift som integreret daginstitution for børn

Læs mere

AFTALE om løn- og ansættelsesvilkår for operationsteknikerelever

AFTALE om løn- og ansættelsesvilkår for operationsteknikerelever Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN FOA FAG OG ARBEJDE AFTALE om løn- og ansættelsesvilkår for operationsteknikerelever ** NYT**= NYT i forhold til tidligere gældende aftale **NYT** med virkning

Læs mere

Aftale om tilskud til XX hal fra Assens Kommune fra 1. januar 2010. UDKAST TIL SKABELON pr. 30. marts 2010

Aftale om tilskud til XX hal fra Assens Kommune fra 1. januar 2010. UDKAST TIL SKABELON pr. 30. marts 2010 Aftale om tilskud til XX hal fra Assens Kommune fra 1. januar 2010 UDKAST TIL SKABELON pr. 30. marts 2010 Nedenstående aftale mellem XX hal og Assens Kommune om tilskud til hallens drift er baseret på

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo

Abonnementsvilkår for Mofibo Abonnementsvilkår for Mofibo Juni 2016 1. Tillægsaftalen Denne tillægsaftale gælder for aftaler om abonnement på Mofibo-tjenesten, der udbydes af Mofibo ApS (Mofibo). Mofibo-tjenesten giver adgang til

Læs mere

Overdragelsesaftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Overdragelsesaftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnenes Kontors og Esbjerg Kommune.

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnenes Kontors og Esbjerg Kommune. Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnenes Kontors og Esbjerg Kommune. Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution, Børnenes Kontors Daginstitution og Esbjerg Kommune

Læs mere

Tilladelse. Tilladelsens omfang

Tilladelse. Tilladelsens omfang Tilladelse 1 KODA og NCB giver herved udbyderen tilladelse til at bruge KODA's og NCB's repertoire på Internet på de vilkår, der er fastsat i det følgende. Tilladelsen giver ikke udbyderen nogen eksklusive

Læs mere

Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af Nordfyns Kommune, som grundlag for denne overenskomst.

Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af Nordfyns Kommune, som grundlag for denne overenskomst. Driftsoverenskomst mellem Nordfyns Kommune og Bestyrelsen for Bogense Børnehave, Sct Anna gade 9, om børnehavens drift som daginstitution. Der er for børnehaven oprettet vedtægt, der den er godkendt af

Læs mere

Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013:

Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013: Uddrag af resultatet af forhandlingerne mellem Finansministeren og AC 2013: 16. Arbejdstid Lønnen efter denne overenskomst forudsætter fuldtidsbeskæftigelse svarende til gennemsnitlig 37 timer ugentlig.

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Eksempel på ansættelseskontrakt for direktør

Eksempel på ansættelseskontrakt for direktør Eksempel på ansættelseskontrakt for direktør (Detanbefales at bruge professionel assistance i det konkrete tilfælde.) 1. Aftalens parter Mellem undertegnede Virksomhedsnavn Adresse Reg.nr. SE-nr. (kaldet

Læs mere

Løn- og ansættelsesvilkår for tidsbegrænset ansatte medarbejdere til varetagelse af opgaver i udlandet

Løn- og ansættelsesvilkår for tidsbegrænset ansatte medarbejdere til varetagelse af opgaver i udlandet 1 Lokalaftale nr. 11.F Redigeret 2013 Løn- og ansættelsesvilkår for tidsbegrænset ansatte medarbejdere til varetagelse af opgaver i udlandet Tele Danmark A/S og Telekommunikationsforbundet har i forbindelse

Læs mere