REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2007"

Transkript

1 Side 1 af 18 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 10. oktober 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Bibliotekspolitik 3. Budgetopfølgning pr. 30. juni 2007 Musikteatret 4. Handleplan for Musikteatret 5. Budget Friluftsteatret Sløjfen ansøger om dækning af underskud i Lions Ulfborg-Vemb søger om tilskud til koncert 8. Ansøgning om tilskud til digt-arrangementer 9. Kulturelle arrangementer Vemb Forenede Sportsklubber ansøger om tilskud til Natteræs i oktober Holstebro Aktivitetscenter ansøger om øget driftstilskud fra Eventuelt 13. Pressen

2 Side 2 af 18 Kultur- og Fritidsudvalget den 10. oktober 2007 kl Deltagere: Fremmøde Rolle Deltager Bemærkning Ja Formand H.C. Østerby Ja Udvalgsmedl Arne Nielsen Ja Udvalgsmedl Sven Erik Ramsgaard Ja Udvalgsmedl Anna-Lise Lisbjerg Forlod mødet kl Deltog i punkt 11. Ja Udvalgsmedl Thomas Danielsen

3 Side 3 af 18 Kultur- og Fritidsudvalget den 10. oktober 2007 kl ÅBEN DEL: Meddelelser Status pr vedr. sognegårde Brug Kultursport.dk Status på sag vedr. Dansens Teater - Peter Schaufuss Balletten Orientering vedr. Arena Orientering om studietur vedr. øvelokaler til rytmisk musik Orientering om ovennævnte punkter. Vedrørende Dansens Teater - Peter Schaufuss Balletten udtaler Kultur-og Fritidsudvalget:

4 Side 4 af 18 Jf. Byrådets udtalelse fra mødet den 9. oktober 2007 betragter Kulturog Fritidsudvalget sagen som henhørende i Økonomiudvalget. sstatus: Behandlet, indstillet til: Bibliotekspolitik KMH - KF I forlængelse af kommunesammenlægningen er der behov for vedtagelse af en bibliotekspolitik, som beskriver visioner og mål for folkebiblioteksvirksomhededen i Holstebro Kommune. 2. Til Udvalgets drøftelse med henblik på afklaring af visioner og mål, hvorefter Kultur og Fritid arbejder videre med konkretisering af handlinger og resultatkrav. Folkebibliotekernes formål og virksomhed er beskrevet i Lov om biblioteksvirksomhed med tilhørende bekendtgørelse. Ingen. Se nedenstående.

5 Side 5 af 18 Sagen udsat til næste møde. sstatus: Udsat, indstillet til: Kultur- og Fritidsudvalget Budgetopfølgning pr. 30. juni 2007 Musikteatret LiM - KF 3. På møde i Kultur- og Fritidsudvalget d. 11. maj 2005 blev det besluttet, at Musikteatret skal indsende kvartalsvis budgetopfølgning. Musikteatret fremsender således budgetopfølgning pr. 30. juni Til Udvalgets orientering. Ingen. Ingen Se nedenfor

6 Side 6 af 18 Orientering taget til efterretning. sstatus: Behandlet, indstillet til: Handleplan for Musikteatret LiM - KF På Byrådets møde d. 12. juni 2007 blev det besluttet, at Musikteatret senest d. 1. oktober 2007 skulle fremsende en langsigtet handlingsplan, der viser hvilket driftsindhold, der kan ydes inden for det budgetterede kommunale tilskud. Musikteatrets ledelse vil på mødet i Kultur- og Fritidsudvalget gennemgå og kommentere den fremsendte handlingsplan. 4. Til Udvalgets drøftelse og beslutning. Ingen. Ingen.

7 Side 7 af 18 Ingen. Kultur- og Fritidsudvalget udtrykker stor tilfredshed med den forelagte handlingsplan, som godkendes. Udvalget foreslår, at direktør Anders Jørgensen, Musikteatret kort gennemgår handlingsplanen på det kommende Byrådsmøde. sstatus: Behandlet, indstillet til: Budget HKD/LiM - KF Med baggrund i det indgåede budgetforlig for , og den forventede vedtagelse af budgettet i Byrådet d. 9. oktober 2007 gennemgås og drøftes konsekvenserne for de enkelte indsatsområder i Kultur og Fritid. 5. Til Udvalgets drøftelse. Ingen.

8 Side 8 af 18 Ingen. Ingen. Kultur- og Fritidsudvalget ønsker til næste møde en afklaring af finansiering for udvikling af NTC uddannelsestilbud - intern flytning på kr. fra budget Sagen genoptages på næste møde. sstatus: Behandlet, indstillet til: Friluftsteatret Sløjfen ansøger om dækning af underskud i 2007 LG - KF 6. Friluftsteatret Sløjfen ansøger Holstebro Kommune om kr. til dækning af underskud i foreningen, som er opstået i foreningen på baggrund af en dårlig sæson med blandt andet meget dårligt vejr på sommerforestillingens opførelsesdage. Hvis der ikke findes dækning for det manglende beløb står foreningen overfor lukning. Foreningens status-regnskab udviser i driften et underskud på ca kr. Regnskabet for sommerforestillingerne udviser et overskud

9 Side 9 af 18 på ca kr., hvoraf et ekstraordinært sponsortilskud er betinget af, at foreningen fortsætter sit virke. Regnskabet for revyen viser et overskud på ca kr. Af en likviditetsoversigt fremgår det, at foreningen ved årets udgang mangler ca kr., hvortil kommer en opkrævning på ca kr. for meget udbetalt lokaletilskud i Aktuelt kan der ikke betales regninger for ca kr. Herudover skyldes den manglende likviditet især udgifter til husleje og afdrag på lån. Foreningen står netop nu overfor genforhandling af aftaler vedr. lokaler, idet de nuværende lokaler er sat til salg af ejeren. Eventuelle nye betingelser vedr. husleje i de nuværende lokaler er ikke kendt. Kultur og Fritid indstiller sagen til drøftelse og beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget Ingen Økonomiske konsekvenser er afhængig af Kultur- og Fritidsudvalgets beslutning. Et tilsagn om underskudsdækning vil kunne danne præcedens. Se nedenstående Under forudsætning af, at de faste driftsudgifter fra 2008 og frem reduceres og bringes i overensstemmelse med indtjeningen gives ekstraordinært tilskud på kr. og forskud på kr. som tilbagebetales over 4 år med kr. pr. år. Der kan ikke fremadrettet gives ekstraordinære tilskud. De kommende regnskabsopstillinger skal opkvalificeres.

10 Side 10 af 18 Beløbet finansieres af genbevilgede midler. sstatus: Behandlet, indstillet til: Lions Ulfborg-Vemb søger om tilskud til koncert LG - KF 7. Lions Klubberne i Holstebro ansøger Holstebro Kommune om tilskud på indtil kr. til koncert-arrangement i forbindelse med Lions kampagne Kamp mod Blindhed. Tilskuddet skal dække ekstra udgifter til teknikere og kontrollører i forbindelse med arrangementet, hvortil der er bevilget en kommunal dag i Musikteatret i følge de gældende retningslinjer. Koncertarrangementet afholdes den 11. november 2007 og er "Gospel of Joy." Kultur og Fritid indstiller, at Kultur- og Fritidsudvalget bevilger det ansøgte beløb, således at det kan udbetales med maksimalt kr. efter regning for udførte tekniker- og kontrollørtimer. Beløbet finansieres af genbevilgede midler fra Kommunale dage kan bevilges til foreninger hjemmehørende i Holstebro Kommune og inkluderer 15 tekniker- og kontrollør timer. Der resterer på kontoen pulje til diverse kulturelle tilskud kr.

11 Side 11 af 18 Kontoen pulje til diverse kulturelle tilskud formindskes med det bevilgede beløb. Se nedenstående Ansøgningen kan ikke imødekommes af hensyn til præcedens. sstatus: Behandlet, indstillet til: Ansøgning om tilskud til digt-arrangementer LG - KF 8. Holstebro Bibliotek, Holstebro Gymnasium og HF, Holstebro Kunstmuseum, Arnold Busck Boghandel og Odin Teatret er gået sammen om at arrangere månedlige digtaftener hen over vinteren - "Poesi på en torsdag". Samarbejdskredsen kan udvides og variere fra gang til gang og kan f.eks. inddrage Billedkunstnerisk Grundkursus, Musikteatret, Ensemble Midt Vest og andre. Til formålet ansøges Holstebro Kommune om et tilskud på kr. Arrangementerne vil hver gang præsentere en anerkendt dansk digter, som vil læse op og fortælle om sin digtning. Der vil være oplæsning af og ved lokale amatør-poeter, månedens digt og en vinhandel vil til hver gang udvælge og præsentere månedens vin. Der vil være musik og kunstneriske indslag.

12 Side 12 af 18 Formålet er at levendegøre og præsentere poesi - først og fremmest den danske - til borgerne og at skærpe interessen for digtningens særlige væsen. Desuden at give lokale udøvende poeter mulighed for at præsentere egne digte og at diskutere digtning og lyrik i et åbent forum. Den samlede udgift andrager ca kr., som hovedsagelig dækker honorarer og transport til medvirkende proffessionelle. Der betales entré. Der søges eksterne midler i øvrigt. Kultur- og Fritid indstiller, at Kultur- og Fritidsudvalget bevilger det ansøgte beløb til formålet, og at beløbet finansieres af genbevilgede midler fra Ingen Der resterer på kontoen pulje til diverse kulturelle arrangementer kr. Kontoen pulje til diverse kulturelle arrangementer formindskes tilsvarende. Se nedenstående. Bevilget en underskudsgaranti på indtil kr. Beløbet finansieres af pulje til kulturelle aktiviteter.

13 Side 13 af 18 sstatus: Behandlet, indstillet til: Kulturelle arrangementer 2008 LG - KF Ved annoncering i Kommuneavisen og ved skriftlig henvendelse til årets tilskudsmodtagere er der indkaldt ansøgninger til kulturelle aktiviteter i Ved fristens udløb var der indkommet i alt 27 ansøgninger. Ansøgningerne er: Holstebro Kunstforening, Vestjyske Kunstneres Efterårsudstilling, Jydsk Aktiv Kunstforening, Kleinkunstmuseet, Vinderup Kunstforening, Vestjysk Kunstforening Ulfborg, Club Four/Four - Jazz 78, Jazzklub 93, Kulturperlen, Nordvestjysk Musikkreds, Koncertsamvirket I Holstebro Kommune, Musikstøttekredsen for Ulfborg-Vemb, Holstebro Musikskoles Støttekreds, Nordvestjysk Teaterkreds, Friluftsteatret Sløjfen, Fortællepicnic ved Vestjysk Fortælle Teater, Bredgades Lullebier, Holstebro Festspil, Holstebro Filmklub, Børnefilmklubben Buster, Klassiske Dage, Historisk Samfund for Ringkøbing Amt, Fortællefestival på Nr. Vosborg, Vinderup Borger- og Håndværkerforening, Vinderup Egnshistoriske Forening, Egnshistorisk Studiecenter for Ulfborg-Vemb, Lyngfestgruppen. 9. Kultur og Fritid har udarbejdet en oversigt over de indkomne ansøgninger, hvoraf fremgår ansøgte og bevilgede beløb i 2006 og Endvidere fremgår forvaltningens forslag til fordeling af midler i Det samlede budget i puljen diverse kulturelle arrangementer er i kr. Kultur og Fritid indstiller sagen til Kultur- og Fritidsudvalgets drøftelse og beslutning.

14 Side 14 af 18 Ingen Kontoen pulje til diverse kulturelle arrangementer formindskes med de bevilgede beløb. Se nedenstående. Jazzklub 93 og Club Four/Four - Jazz-78 bevilget hver kr. Sagen genoptages på næste møde, hvor øvrige ansøgninger behandles. sstatus: Behandlet, indstillet til: Vemb Forenede Sportsklubber ansøger om tilskud til Natteræs i oktober 2007 NO - KF Vemb Forenede Sportsklubber (VFS) afvikler et natteræs fra fredag til lørdag, uge 41, i Vemb-Hallerne, som et tilbud til børn og unge fra 5. klassetrin til og med 9. klassetrin. VFS forventer et deltagerantal på omkring 100.

15 Side 15 af 18 De unge aktiveres alle de 12 timer, ræset varer, med forskellige sportsaktiviteter, spil og spil på nettet. VFS har opstillet et budget, der med en egenbetaling på 50 kr. pr. deltager resulterer i et underskud på kr. Tidligere har kommunen (Ulfborg-Vemb) betalt underskuddet for arrangementet. Kultur og Fritid indstiller, at arrangementet støttes med 888 kr. (gebyret for leje af hallen) Beløbet tages fra Incitamentspuljen. Fremover anmodes foreningen om via egenbetalingen eller af klubbens egne midler at få arrangementet til at hvile i sig selv økonomisk. Ingen. Der resterer i Incitamentspuljen kr. i Se nedenstående. en tiltrådt. sstatus: Behandlet, indstillet til:

16 Side 16 af Holstebro Aktivitetscenter ansøger om øget driftstilskud fra 2007 NO - KF Holstebro Aktivitetscenter fremsender ansøgning om øget driftstilskud i 2. halvår af 2007 og årligt fra I 2007 ansøges om kr. og fra 2008 om kr. årligt. Beløbet skal dække lønomkostninger til nødvendige nyansættelser. Ansøgningen begrundes i en stærkt forøget vækst i centerets aktiviteter og antal brugere, mens det faste personale ikke er udvidet. Der er nu mærkbar mangel på medarbejdere i flexjobs og lignende, som er i stand til at varetage de jobs, centeret kan tilbyde. Desuden er der nu en større økonomisk belastning forbundet med nye flexjobs. Situationen beskrives nu som uholdbar. Antallet af aktivitetsgrupper er på 10 år steget fra 24 til 72, antal brugergrupper er steget fra 19 til 63, brugerantal målt pr. uge er steget fra 900 til 2.100, og de frivillige ulønnede er steget fra 54 til 125. I samme periode er det faste personale kun er steget fra 3.81 stilling til Kultur og Fritid har undersøgt muligheder for om Arbejdsmarkedsafdelingen kan indgå i et samarbejde helt eller delvist om en mentorordning for de mange ansatte i sociale ordninger og de mange med løsere tilknytning til centeret. Arbejdsmarkedsafdelingen ser sig ikke i stand til at indgå i en sådan ordning, men anerkender, at Holstebro Aktvitetscenter yder en stor og værdifuld indsats på området for såvel ansatte som brugere. I forbindelse med det indgåede budgetforlig for 2008 er der tildelt Holstebro Aktivitetscenter et forøget driftstilskud på kr. pr år. Kultur og Fritid indstiller sagen til drøftelse og beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget.

17 Side 17 af 18 Ingen Det bevilgede ekstra driftstilskud fra 2008 er indregnet i budgettet fra Se nedenstående Besluttet at bevilge et ekstraordinært tilskud på kr. i Beløbet finansieres af genbevilgede midler fra sstatus: Behandlet, indstillet til: Eventuelt

18 Side 18 af 18 Intet. sstatus: Behandlet, indstillet til: Pressen Intet. sstatus: Ingen, indstillet til:

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. november 2007

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. november 2007 Side 1 af 10 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 14. november 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Kulturelle arrangementer 2008 3. Idræts- og motionspolitik i Holstebro Kommune 4. Søndertoft Rideklub

Læs mere

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 31. oktober 2007

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 31. oktober 2007 Side 1 af 19 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 31. oktober 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Bibliotekspolitik 3. Budgetopfølgning pr. 31.08.2007 - Kultur og Fritid 4. Budget 2008-2011 5.

Læs mere

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 12. december 2007

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 12. december 2007 Side 1 af 11 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 12. december 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Budgetopfølgning pr. 30. september 2007 - Musikteatret 3. Fremtidig driftsaftale for Tvis Sognegård

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl Ekstraordinært møde REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Onsdag d. 23. maj 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. Ekstraordinært møde 1. Meddelelser 2. Ansøgning fra Musikteatret Holstebro om tilskud til udvidelse

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 14. marts 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. 1. Meddelelser 2. Ansøgning om tilskud til koncerter 3. Godkendelse af vedtægter for Hjerl

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 20. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00.

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 20. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 20. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. 1. Meddelelser 2. Holstebro Kunstmuseum Regnskab 2006 3. Hjerl Hedes Frilandsmuseum Regnskab

Læs mere

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 19. september 2007

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 19. september 2007 Side 1 af 23 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 19. september 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Klage over afslag på gratis kompagnonundervisning fra Ulfborg Friskole 3. Forslag til nye vedtægter

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 Mødedato: 22-05-2001 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.15 Mødested: B 101, Børne- og kulturforvaltningen Jørn Larsen, Hans Ulrik Vadmann # 173078/23-05-2001

Læs mere

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Kultur- og fritidsudvalgsmøde den 18.06.2008 kl. 16:30 Langeskov Bibliotek Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 106. Meddelelser og orientering... 3 107. Budget 2009 prioritering

Læs mere

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3

Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 7. december 2011 kl. 15:00 i mødelokale 3 Afbud fra/fraværende: Lars Møller Pedersen Mødet hævet kl.: 17.50 Pkt. Tekst Side 90 Orientering 1 91 Den Selvejende institution

Læs mere

13. Kultur- og Fritidsudvalget

13. Kultur- og Fritidsudvalget 13. Kultur- og Fritidsudvalget ------------ overslag ---------- Udvalget for Kultur og Fritid 91.922 92.524 93.406 94.598 93.967 93.883 Kulturel virksomhed 38.136 35.350 39.136 40.250 39.666 39.582 Bibliotek

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. maj 2012 Referat torsdag den 24. maj 2012 Kl. 18:00 i Fasaneriet, Ledreborg Alle 2A Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 08.02.2011 på Ribe Kunstmuseum SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Ribe Kunstmuseum - orientering og rundvisning... 4 3 Forslag til anvendelse af bygningen

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. juni 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:23 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

Udvalget for Kultur og Fritid 51 Kulturel virksomhed

Udvalget for Kultur og Fritid 51 Kulturel virksomhed 51 Kulturel virksomhed 237 Udvalget for Kultur og Fritid 133.542.766-47.828.609 102.502.000-13.756.000-1.066.000 2.455.000 51 Kulturel virksomhed. bev. 54.304.915-20.371.927 38.965.000-5.072.000 117.000

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Page 1 of 14 Referat Kulturelt Samråd Kulturelt Samråd Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 11. september 2007 16:30 Kattegatsiloen, Silovej 8, Frederikshavn Mødet afholdes i lokale 5, 3. etage. Poul

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget. mandag den 26. november 2007, kl. 17:45. i Udvalgsværelse 1. Åbent møde. Medlemmer

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget. mandag den 26. november 2007, kl. 17:45. i Udvalgsværelse 1. Åbent møde. Medlemmer Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget mandag den 26. november 2007, kl. 17:45 i Udvalgsværelse 1 Åbent møde Medlemmer Ove E. Dalsgaard (A) - formand Tom Nielsen (A) - næstformand Helle Tiedemann (A) Henrik

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 10.04.2012 i Borgmesterens Mødelokale Efterfølgende møde med Esbjerg Idrætsråd SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Fornyet behandling af ansøgning fra Kultur

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 Mødedato: 01-08-2002 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.50 Mødested: B246 Knud Wilson og Steen Jørgensen. Cai Møller mødte kl. 15.10 og

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007 Referat fra møde i onsdag den 21. marts 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Efterretningssager... 1 2. FOU - DGI Roskilde... 2 3. FOU - Godkendelse af Forældreforeningen

Læs mere

REFERAT. Kultur og Fritidsudvalget. Tirsdag den 2. oktober 2007 kl

REFERAT. Kultur og Fritidsudvalget. Tirsdag den 2. oktober 2007 kl REFERAT Tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 16.00 i mødelokale F7 (lokale E303 bunkerne) Frederikssund Rådhus Torvet 2, Frederikssund. Mødedeltagere: Grethe Olsen, Kenneth Jensen, John Schmidt Andersen og

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

REFERAT. fra. Udvalget for Børn og Unges møde den 27. marts 2008

REFERAT. fra. Udvalget for Børn og Unges møde den 27. marts 2008 Side 1 af 14 REFERAT fra Udvalget for Børn og Unges møde den 27. marts 2008 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Orientering til udvalget om den aktuelle pladssituation 3. Nyt Kultur- og Fritidscenter Borbjerg-Hvam.

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden 26-06-2014 kl. 16:45 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Dorthe la Cour Hanne Agersnap Søren P. Rasmussen Ib Carlsen Jens Timmermann Finn Riber Rasmussen Henrik Bang Ekstraordinært

Læs mere

Referat. af Folkeoplysningsudvalgets møde den 18. august 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Referat. af Folkeoplysningsudvalgets møde den 18. august 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 18. august 2016 Side: 1 Referat af Folkeoplysningsudvalgets møde den 18. august 2016, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 31-10-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 31-10-2018 17:00 1 (Åben) Regnskab

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018 Udvalg: Hovedkonto: Hovedfunktion: Udvalg for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter Samlet regnskab: 2017 Korrigeret budget 2.851.754

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Onsdag den 16. maj 2018 Mødetidspunkt: 8:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Henrik Zimino, Carsten Fuhr, Einer Lyduch,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2014

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2014 Referat onsdag den 21. maj 2014 Kl. 18:00 i Kantinen, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende

Læs mere

Selvforvaltningsaftale med Tune- og Karlslundehallerne

Selvforvaltningsaftale med Tune- og Karlslundehallerne Selvforvaltningsaftale med Tune- og Karlslundehallerne Pkt. Gældende aftale: Forslag fra ny aftale: Bemærkninger til forslagene: Tekst med sort: Bemærkninger til Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 3.

Læs mere

Referat. Kulturhistorisk Råd

Referat. Kulturhistorisk Råd Referat Den 22. marts 2013, kl. 10:00 holdt ordinært møde på Bornholms Middelaldercenter. Mødet slut kl. 11.30 Medlemmer: Anette Eriksen Dorthe Fink Jacob Bjerring Hansen Niels Erik Rasmussen Niels Geckler

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 24. november 2016 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Afbud: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Jan R. Jakobsen,

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

PRIORITERINGSKATALOG BUDGET 2014-2017

PRIORITERINGSKATALOG BUDGET 2014-2017 F = for (forslaget indgår i prioriteringsrummet) I = imod (forslaget indgår ikke i prioriteringsrummet) U = undlader at stemme Center 2014 2015 2016 2017 A C V Kultur- og Fritidsudvalgets indstilling Antal

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 25. oktober 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/81

Læs mere

Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Budgetopfølgning pr. 31.8.2015. Dok. nr.: 143026/15

Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Budgetopfølgning pr. 31.8.2015. Dok. nr.: 143026/15 Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget Budgetopfølgning pr. 31.8. Dok. nr.: 143026/15 1 Drift UDVIKLING I VIST PÅ HOVEDOMRÅDER - = overskud 30/4 31/8 1 2 3 4 4-2 Bibliotek og Borgerservice 129.724

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 05. februar 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Kildeskovshallen, Mødesalen Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Kultur-

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid, torsdag d. 7. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid, torsdag d. 7. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid, torsdag d. 7. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. 1. Meddelelser 2. Jens Nielsen og Olivia Holm-Møller Museet, om- og tilbygning 3. Forslag til

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Referat Kultur- og Fritidsudvalget Ordinært møde Dato 13. maj 2015 Tid 16:00 Sted Kulturhuset Kappelborg, Skagen NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Mogens Brag (V) - Formand Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Undervisningsudvalget

Undervisningsudvalget Side 1 af 8 Undervisningsudvalget Dagsorden med beslutninger Møde nr. 7 Mødested : Mødelokale 1 Mødetidspunkt : torsdag den 14. august 2008 kl. 14:00 Fraværende : INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBEN DAGSORDEN Nr.

Læs mere

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER HORSENS KOMMUNE BUDGET 217 1 KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER Hovedoversigt 132.728.127 kr. Politikområde Biblioteker 37.587.23 kr. Museer 11.584.477 kr. Musikaktiviteter 6.76.65 kr. Idræt 23.47.342 kr. Fritidsaktiviteter

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. maj 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-17:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2009 3 002. Mødekalender

Læs mere

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset

Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 17. september 2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Rådhuset Afbud: Kaj Bundgaard Pkt. Tekst Side 36 Budget / Regnskab 1 37 Store Gå Dag 1 38 Struer Fjerkræklub 2 39 Lokalforeningen

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Møde nr :30-17:20

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Møde nr :30-17:20 Protokol for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Møde nr. 10 03.12.2013 16:30-17:20 Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608, tlf. 39 57 52 40 Medlemmer Tilforordnede Katrine Skov Tom Vang Knudsen Ole Skrald Rasmussen

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Aars BMX Klub - foretræde om indkøb af Safe-gate 3 002. Dans for børn - workshop

Læs mere

REFERAT. fra. Udvalget for Børn og Unges møde den 29. november 2007

REFERAT. fra. Udvalget for Børn og Unges møde den 29. november 2007 Side 1 af 13 REFERAT fra Udvalget for Børn og Unges møde den 29. november 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Dagtilbud - omlægning af pladser FOA - Dialogmøde omkring det kommunale grundlag - 3. herunder

Læs mere

Resumé Ballerup Kommune har i samarbejde med Edge City Netværk udarbejdet et projektforslag til et internationalt internetbaseret multimedieprojekt.

Resumé Ballerup Kommune har i samarbejde med Edge City Netværk udarbejdet et projektforslag til et internationalt internetbaseret multimedieprojekt. Møde i DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1 10) Meddelser a) Stistik over samtlige børn i aldersgruppen 10-17 år i Ballerup Kommune opdelt på skoledistrikter Børnestistik opdelt i skoledistrikter

Læs mere

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005.

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005. Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli 2004-30. juni 2005. Ved ansøgningsfristens udløb pr. 1. marts 2004 og frem til den 21. maj var der

Læs mere

Udvalget for Kultur og Fritid 51 Kulturel virksomhed

Udvalget for Kultur og Fritid 51 Kulturel virksomhed 51 Kulturel virksomhed 237 Udvalget for Kultur og Fritid 136.547.066-51.553.003 97.290.000-13.662.000 4.391.705 231.000 51 Kulturel virksomhed. bev. 60.193.222-25.137.383 37.434.000-4.994.000 4.844.705

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2017 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter budget 3.003.897 2.851.754 2.784.181 2.594.787 Forskel 219.716 256.967 Overført til kommende budgetår 270.064

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 11. januar 2012 kl. 14:00 i Løgstør 214

Åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 11. januar 2012 kl. 14:00 i Løgstør 214 Åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 11. januar 2012 kl. 14:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Selvejende- og kommunale haller i Vesthimmerland - retningslinjer for kommunalt tilskud

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Torsdag d. 4. januar 2007 LOKALE 188, Rådhuset - kl EKSTRAORDINÆRT MØDE

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Torsdag d. 4. januar 2007 LOKALE 188, Rådhuset - kl EKSTRAORDINÆRT MØDE REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid Torsdag d. 4. januar 2007 LOKALE 188, Rådhuset - kl. 08.00. EKSTRAORDINÆRT MØDE 1. Meddelelser 2. Ansøgning om skoleintegreret musiktilbud i partnerskab mellem Holstebro

Læs mere

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik *

2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * Møde i tirsdag den 17. august 2004, Kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Meddelelser * 2. Indsigelse mod Gymnastiksalsfordelingen fra Skovlunde Håndbold & Gymnastik * 3. s konference

Læs mere

TØNDER KOMMUNE Kongevej Tønder Tlf Mail: Åbningstider: Mandag-tirsdag kl Torsdag kl.

TØNDER KOMMUNE Kongevej Tønder Tlf Mail:  Åbningstider: Mandag-tirsdag kl Torsdag kl. Kultur- og Fritidsudvalget Halvårsregnskab - pr. 30. juni 2013 TØNDER KOMMUNE Kongevej 57 6270 Tønder Tlf.74 92 92 92 Mail: toender@toender.dk www.toender.dk Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 10-15 Torsdag

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til folkeoplysende virksomhed i Odsherred Kommune

Retningslinjer for tilskud til folkeoplysende virksomhed i Odsherred Kommune Initialer: bhh Sag: 306-2012-16511 Dok.: 306-2012-286990 Oprettet: 28. november 2012 Retningslinjer for tilskud til folkeoplysende virksomhed i Odsherred Baggrund Byrådet fastsætter og fordeler jf. Folkeoplysningslovens

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Kulturelt Samråd. Dato 11. marts Tid 17:00. Det Musiske Hus, lille sal NB. Steen Jensen, Hanne Boesen. Stedfortræder

Kulturelt Samråd. Dato 11. marts Tid 17:00. Det Musiske Hus, lille sal NB. Steen Jensen, Hanne Boesen. Stedfortræder Dagsorden Kulturelt Samråd Kulturelt Samråd Dato 11. marts 2009 Tid 17:00 Sted Det Musiske Hus, lille sal NB. Fraværende Steen Jensen, Hanne Boesen Stedfortræder Medlemmer Henrik Melchiorsen- Formand Poul

Læs mere

Referat. Børne- og Ungekulturrådet

Referat. Børne- og Ungekulturrådet Referat Den 11. april 2013, kl. 15:15 holdt Børne- og Ungekulturrådet ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.10 Medlemmer: Jette Pedersen Lea Wolffbrandt Lene Degett Lene Wolfsberg

Læs mere

KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018

KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018 KULTURPULJEN VEJLEDNING OG RETNINGSLINJER VERSION 2.O MAJ 2018 GULDBORGSUND KOMMUNE MAJ 2018 SIDE 2/5 INDHOLDSFORTEGNELSE Om Kulturpuljen 3 Hvem kan søge? 3 Hvad kan man søge om tilskud til? 3 Hvad kan

Læs mere

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter

Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Servicerammeneutral skema Bilag 3e - Kultur- og Fritidsudvalget, serviceudgifter Udvalg / Aktivitet / Opgave U/I Korr. Budget 2018 Forbrug september 2018 3. FR 2018 Afvigelse 2018 Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Onsdag den 17. juni 2009 Kl. 18.30 i Mødelokale F 2 v/ hovedindgangen Frederikssund Rådhus Mødedeltagere: Jens Brogaard Jensen (V) Alice Linning Annelise Hansen

Læs mere

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler Gældende fra 1. januar 2012

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2010... 3 002. IF Kvik - Ansøgning

Læs mere

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten Dato 18. december 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 42 Mødedato: 15. december 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 1, 5. sal Kl. 13.45 til 14.30 deltog

Læs mere

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus.

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 125. Ansøgning om støtte fra Plan09 midler til udarbejdelse af

Læs mere

FOLKEOPLYSENDE VIRKSOMHED

FOLKEOPLYSENDE VIRKSOMHED KULTUR OG FRITID RETNINGSLINJER FOR TILSKUD TIL FOLKEOPLYSENDE VIRKSOMHED GODKENDT I BYRÅDET DEN 27. NOVEMBER 2012 1 BAGGRUND Byrådet fastsætter og fordeler jf. Folkeoplysningslovens 6 en årlig beløbsramme

Læs mere

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER Retningslinjer - Kulturfonden - 2017 Kulturfondens formål... 3 Hvad støtter Kulturfonden?... 3 Hvad bliver der lagt vægt på?... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvornår

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.45 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen

Læs mere

Arne Bisgård, Else Theill Sørensen, Gert R. Jepsen, Jan D. Andersen, Jens Jørn Justesen, Kirsten Jørgensen, Leo B. Rasmussen

Arne Bisgård, Else Theill Sørensen, Gert R. Jepsen, Jan D. Andersen, Jens Jørn Justesen, Kirsten Jørgensen, Leo B. Rasmussen MØDESTED: MØDEDATO: KCL, Spøttrupsalen 12-08-2008 REFERAT MØDETIDSPUNKT: MØDET HÆVET: Udvalget for Kultur, Erhverv, Fritid og Turisme 8.30 17.15 Deltagere: Arne Bisgård, Else Theill Sørensen, Gert R. Jepsen,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Referat. fra Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Tirsdag den 14. januar 2014 Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: 211, Mødelokale Brian Franklin, Einer Lyduch, Elise Andersen, Frants

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget Opgaver på fritidsområdet 2014 Gennemgået for Kultur- og Fritidsudvalget den 5. marts 2014

Kultur- og Fritidsudvalget Opgaver på fritidsområdet 2014 Gennemgået for Kultur- og Fritidsudvalget den 5. marts 2014 Kultur- og Fritidsudvalget Opgaver på fritidsområdet 2014 Gennemgået for Kultur- og Fritidsudvalget den 5. marts 2014 Lovgrundlag Regler fastsat i Lov om støtte til folkeoplysning Folkeoplysningsloven.

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 30. september 2008 kl. 13:00 i Indholdsfortegnelse 001. Orientering om status på biblioteksområdet 108 002. Takster 2009 - Biblioteksområdet 109 003. Politisk

Læs mere

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 16. januar Holstebro Musikskole søger om bedre lokaleforhold for Kulturskolen i Vinderup 5.

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 16. januar Holstebro Musikskole søger om bedre lokaleforhold for Kulturskolen i Vinderup 5. Side 1 af 24 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 16. januar 2008 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Høring om fælles restaurationsplan 3. Kommuneplanstrategi 2007 4. Holstebro Musikskole søger om

Læs mere

Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater

Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater Egnsteateraftale vedr. Bornholms Teater 1. Aftaleparter Den selvejende institution Bornholms Teater (herefter kaldt teatret) Teaterstræde 2 3700 Rønne CVR: 28179669 og Bornholms Regionskommune (herefter

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009 Referat fra møde i onsdag den 20. maj 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Osted/Lejre Skytteforening i klublokalet, Lejrevej 1, 4320 Lejre. Gert Rosenkrantz Fuglsang Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse

Læs mere

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004.

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Dagsorden til folkeoplysningsudvalget Side 1 af 6 Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Medlemmer: Jens Brogaard Jensen Jens Timm Jensen Ebbe Nielsen Mikkel Østergaard Søren Højlyng Jan

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 09.00 Til kl.: 09.45 Mødested: Horsens Mødenr.: 4 Fraværende: Mette Nielsen;Flemming Lund;Hans Feddern Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 26 Meddelelser og gensidig orientering

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 17-04-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 17-04-2018 17:00 1 (Åben) Teaterforeningen

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Kultur- & Fritidsudvalget har i løbet af 2010 truffet beslutning om en række tilskud

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 18. marts 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 18. marts 2009 Referat fra møde i onsdag den 18. marts 2009 Mødet startede kl. 19.00 og fandt sted ved Lejre Rideklub i rytterstuen på Ledreborg Alle 18, Lejre. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. januar 2012 Lokale: 220 Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen

Læs mere

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger 1 of 5 Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger Sagsnr.: 15/1926 Sagen afgøres i: Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Resumé Syddjurs Kommune har modtaget andel i Landsbypuljen 2015

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 08. oktober 2015 Side: 29 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 8. oktober 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Åben dagsorden Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt

Læs mere

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget

Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Dato 29. august 2014 Mødetidspunkt 17:00 Sluttidspunkt 18:04 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Eva Sommer-Madsen (formand), Else-Marie Langballe

Læs mere