Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F."

Transkript

1 Tilstede: Anette Due Hartmann, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Mette Johansen, Tine Krogh, Lena Havsteen, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Tina Møller Matzen, Jeppe Rosengård Poulsen, Lotte Frøik, Marianne Jakobsen, Helle Kjøller Afbud: Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Tina Hansen, Hanne Stilling-Meilgaard, Referent: Kirsten Lauritsen Jørgen Lücking Houmøller, FOA Sydsjælland er medlem af udvalget fra næste gang. 0. Velkommen og præsentation. Direktøren byd velkommen og derefter var der en præsentationsrunde. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Intet. 2. Godkendelse af dagsorden for mødet. Punkt 3.3 behandles før punkt Punkter til drøftelse. 3.1 Forretningsorden for det lokale uddannelsesudvalg. Den eksisterende forretningsorden er vedlagt som bilag. Vi har fået udpegninger fra alle, dog mangler der repræsentanter fra elevrådet. Skolen er opmærksom på dette og forsøger at finde nogle elever. Erfaringen viser, at de møder op til de første møder, men så falder interessen desværre. Der kom forslag om, at LUU kunne invitere elevrådet 1-2 gange årligt til en evt. temadrøftelse. Derudover blev det foreslået, at holde åbne møder. Dette er dog ikke en mulighed, da der drøftes fortrolige sager. Der er ønske om, at der står noget mere tekst til punkterne på dagsordenen, da det kan være svært at forberede sig til møderne. Dette tages med videre til formandsskabet for udvalget. Skolens plads i udvalget er som observatør. Ændringer til forretningsordenen: Den pædagogiske grunduddannelse ændres til den pædagogiske assistentuddannelse.

2 Social- og sundhedsuddannelsen ændres til social- og sundhedsuddannelserne. Henvisninger til bekendtgørelse af lov om erhvervsuddannelser rettes så der henvises til de gældende bekendtgørelser. Forretningsordenen rettes til og tages med på næste møde, hvor den skal underskrives af formanden. 3.2 Konstituering af formandsskab. Anne Bjerregård er formand. Pia Lindquist er næstformand. 3.3 Arbejdet i det lokale uddannelsesudvalg. Direktøren gav et kort oplæg om arbejdet i udvalget og nævnte bl.a.: SOSU Nykøbing Falster er den mindste SOSU skole i landet med ca. 400 årslever, 40 millioner i omsætning og ca. 75 medarbejdere. Uddannelserne ejes af parterne KL, FOA og Danske regioner. PASS er det faglige udvalg for pædagogisk assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelserne. EPOS er efteruddannelsesudvalget for det pædagogiske område og social- og sundhedsområdet. LUU er et partsudvalg, som skal rådgive skolen. De lokale uddannelsesudvalg (LUU) og det lokale efteruddannelsesudvalg (LUE) er slået sammen til et udvalg (LUU) her på skolen. SOSU Nykøbing Falster arbejder sammen med flere og flere institutioner. Undervisningsministeriet står for lovgivning, økonomi, bekendtgørelser og tilsyn. LUU arbejder bl.a. med lokale uddannelsesplaner (LUP), skole- praktikplaner og indhold på uddannelserne. Skolen har udbudsretten til grundforløb 1 og grundforløb 2 i Vordingborg CELF ejer grundforløb 1 indgangen på Lolland. SOSU Nykøbing har stor søgning af grundforløb 1 elever til Nykøbing F. 4. Hvad rører der sig i forhold til uddannelserne på skolen og i praksis. Skolen: Vi havde budgetteret med 2 GF1 hold i Nykøbing, men får 3 hold med ca. 20 elever på hvert hold. Derudover bliver der et hold med 15 elever i Vordingborg. Pt. er der ikke så mange elever til GF2, men de skal først starte til september. LUU opfordres til at skubbe på ude i deres verden. Skolen er i gang med at tale med Jobcentrene i Guldborgsund og Lolland med henblik på at lave nogle forløb som Vordingborgmodellen.

3 Skolen sender mail til LUU vedr. udfordringen med rekruttering til GF 2. Vores lokale aftale vedr. dimensioneringen til PA-uddannelsen udløber med udgangen af året, så der er skrevet til de 3 kommuner med henblik på forlængelse. Guldborgsund har sagt ok til forlængelse, men vi afventer tilbagemelding fra Lolland og Vordingborg. De første PA-elever efter den nye reform bliver færdig i denne uge og de næste i juni. Det bliver PA-ere med nye kompetencer, så det bliver spændende at se, hvordan arbejdsmarkedet tager i mod dem. Ambulancebehandleruddannelsen. Det ser ikke ud til, vi får udbuddet af uddannelsen. Alle ansøgninger fra SOSU skoler er afvist. Vordingborg: Der er indkaldt 16 til samtale med henblik på GF2 og regner med, at der er mange som er klar til optagelse. Genopslag vedr. SSH-uddannelsen med ansøgningsfrist den Rektorerne fra HF og gymnasierne har ønske om, at deres elever kommer i praktik på kommunale arbejdspladser. Det ser ud til, at der spirer noget i forhold til samarbejde. Kommunen afventer spændt. Skolen opfordres til at fortælle eleverne på grundforløb 2, at når Vordingborg kommune holder samtaler med henblik på optagelse, så vil der være nogle som får afslag og andre som tilbydes optagelse og man er selvfølgelig velkommen til at søge igen. Direktøren oplyser, at som udgangspunkt har skolen ingen holdning til hvem kommunerne optager, men tager det med videre. Der er opslået stillinger til PA-uddannelsen, men der kommer ikke voldsomt mange. Indtil nu er der kommet ca. 15 ansøgere til hovedforløbet og 4 til grundforløb 2. Psykiatrien: Socialområdet i Regionen vil gerne øge fokus på det sundhedsfaglige på bostederne. Koordinator Rie Hedenborg er ansat og er ansvarlig for at få opdyrket flere praktikpladser bl.a. på Kofoedsminde. Guldborgsund: Der er gang i ansættelserne af elever og det ser ikke så tosset ud på SSH. Der er 35 ansøgere og 24 er kaldt til samtale. Der skal optages 17 elever. Til SSA-uddannelsen var der lavet et fuldt hold, men de springer fra.

4 Lolland: Kører Lolland-modellen, hvor de rekruttere ledige, som har været i virksomhedspraktik i sundhedsområdet. I foråret har der været 100 ledige ufaglærte til samtale og heraf er der lavet aftale med 16 om ansættelse til GF2 SSH til september. Digitale uddannelsesaftaler er en gave. FOA-Sydsjælland: Der mangler info om EUV1 PA-elever på skolens hjemmeside. Direktøren lover, at der kommer info ud om dette. 5. Nyt fra kursus. Status på kurser: Der starter 2 hold for ufaglærte medarbejdere fra Kofoedsminde og vi håber, vi kommer til at efteruddanne resten. Der er ca. 60 % ufaglærte på Kofoedsminde. Fællessprog 3 er i fuld gang og vi er nået til hold 26. Demens holdet er ikke fyldt op. Praktikvejlederkurserne er i gang. Overbygningskurserne er fuldt booket, men ikke ajourføringskurserne. Regionen har tilmeldt 25 til ajourføringskurset de opfordres til at tilmelde sig til basiskurserne. Kursus for Bo- og naboskab Sydlolland kører. Farmakologi i psykiatrien kører. Akademi og diplom kører i samarbejde med Absalon. SOSU klar starter snart. Christina Graungaard har brug for en drøftelse med kursuskonsulenten inden næste praktikvejlederkursus. Der er brug for en tovholder på basiskurserne, så der ikke gives forkert oplysninger til kursisterne. Tovholder indkalder repræsentanter fra kommunerne. Der er indkaldt til stormøde med Jobcentrene med henblik på at få bredt Vordingborgmodellen ud nordpå. I støbeskeen er et samarbejde med Guldborgsund kommune vedr. rehabilitering og opkvalificering.

5 Ulla Mikkelsen hører at man gerne vil have PA ind i på sundhedsområdet og der bliver set på, hvordan man kan få det skrevet ind i overenskomsten. Der er nogle problematikker, som bliver diskuteret centralt. Medicinkurser: Alle burde som minimum ind på opkvalificeringskursus i medicinhåndtering. Hvordan kan vi få flere ind på kurserne? SSA-ere bliver fyret, fordi de ikke kan deres medicinhåndtering. Det aftales at kursuskonsulenten kommer på turné i kommunerne. EPOS: Man er i gang med at bløde op i forhold til hvad man må og ikke må på AMU-kurserne. Det seneste er, at det bliver muligt at invitere arbejdsgiver ind som gæstelærer på kurserne og VEU-godtgørelsen er steget fra 80% til 100%. Der kommer udbudsrunde på AMU området i Der er ønsker om, at få andre udbyder ind, så det er vi spændte på. Vores AMU-udbud dækker hele Regionen. Kursuskonsulenten opfordre til, at der drøftes mere AMU fremadrettet. 6. Punkter til næste møde. Næste møde er den 4. september Status på forberedende grunduddannelse (FGU). Direktøren kontakter lederen på Produktionsskolen for at høre, om hun har lyst til at komme og fortælle, hvor langt de er kommet. 7. Eventuelt. Det blev drøftet, hvordan LUU kan få mere faglighed, pædagogisk fokus, kvalitet og dialog ind på møderne hvordan gør vi det? Der kom følgende forslag til temadrøftelse i LUU: Den svære samtale Hvordan støtter vi elever i at blive dygtigere Gennemførelse af uddannelsen Der er mange svære samtaler i det daglige. Der kunne lægges noget værdi i, hvordan vi gør det. Der holdes flere former for fraværssamtaler, kan det koordineres og hvad er det, vi siger til eleverne. Formålet med samtalerne er bl.a. at få dem videre i uddannelsen.

6 Det kunne være interessant, at få elevrepræsentanter med til denne drøftelse. Der kunne være en god erfaringsudveksling i det. Der blev spurgt til, hvordan skolen arbejder med gennemførelsesplanen. Hvad kan vi gøre af indsats for at fastholde eleverne. Det opleves, at de falder fra ude i praktikken. Kunne praktikken være med til at kvalificere skolens arbejde, da de ofte ved, hvorfor de falder fra? Direktøren oplyser, at den ligger i ledelsens og bestyrelsens regi. Bodil orienterede om de ændrede regler for voksenlærlingetilskud, der trådte i kraft som et forsøg (Forsøgsperioden løber fra den 1. april 2018 til den 1. januar 2019) og har sendt vedlagte til link referatet. Link til BEK ændringen: Link til information herunder skematisk oversigt over mulighederne Bemærk Elevens status, herunder beskæftigelse/ledighed skal fortsat fastsættes i forhold til startdatoen på GF2-forløbet også selvom uddannelsesaftalen blev indgået efter endt GF2-forløb. Eleven skal være 25 år ved uddannelsesaftalens startdato før var det ved det tidspunkt for elevens status blev fastsat. Vær opmærksom på at når man ansætter elever der er i et integrationsprogram, så kan den ansættende myndighed ikke få lønrefusion uanset hvad status er ved uddannelsesaftalens indgåelse. o LK har derfor i rekrutteringssystemet opsat følgende spørgsmål, med følgende valgmuligheder: Generelle oplysninger I forbindelse med din ansøgning har vi brug for følgende oplysninger samt relevant dokumentation. Er du dansk statsborger?: Vælg venligst ( rullegardin ): Ja Nej, men jeg er i et integrationsprogram og har arbejds- og opholdstilladelse (vedhæft på næste trin) Nej, men jeg har arbejds- og opholdstilladelse (vedhæft på næste trin) Nej, men jeg har ikke arbejds- og opholdstilladelse

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Tine Krogh, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 230 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 229 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Ulla Mikkelsen, Tina Møller Matzen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU mandag den , kl , lokale 231 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Mette Johansen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Lena Havsteen, Jørgen Lücking

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Bodil Marker, Anne

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 209 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Jannie Hallø, Ulla Mikkelsen, Jørgen

Læs mere

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F.

Referat fra møde i LUU tirsdag den , kl , lokale 241 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, Nyk. F. Tilstede: Anette Due Hartmann, Charlotte Reimert Munch, Ulla Dalby, Birthe Kristensen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Bodil Jørgensen, Carsten Madsen, Jørgen Erik Kozak Nielsen, Anette Aagaard

Læs mere

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14.

Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14. Referat fra mødet i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 17.09.14. Tilstede: Pia Lindquist Nielsen, Sheila Ettrup Vind, Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 11.03.15, kl. 09.00 12.00, lokale 232 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birte Engen, Lise Rasmussen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den , kl , på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Berit Mathiasen, Anette Aagaard Jensen, Jens Erik Boesen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard,

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU den 30.09.15, kl. 09.00 12.00, i lokale 228 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Karen Hansen, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling Referent: Kirsten

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 18. marts 2015 kl. 14.30 16.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen) Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl Referat fra fælles bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 24.05.18, kl. 16.30-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Steen Frederiksen, Morten Nielsen, Susanne Bille

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Til LUU AMU 2. december 2015

Til LUU AMU 2. december 2015 Til LUU AMU 2. december 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 10. november 2015 Tilstede: Lars Thaarbøl, Ea Kristensen, Ulla Mikkelsen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Pia Scheuer, Susanne Møller, Hanne

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Vi startede med en præsentationsmøde for Freja Stevenson, som deltog i mødet i stedet for Palle Bergstedt.

Vi startede med en præsentationsmøde for Freja Stevenson, som deltog i mødet i stedet for Palle Bergstedt. Til: LUU AMU 15. maj 2012 Referat fra møde i LUU AMU, den 8. maj 2012 Afbud fra: Kjeld Saul, Camilla Bruun, Rikke Kongsmark (vikar for Konni Ford), Charlotte Nielsen, Mónica De las Mercedes, Bente Lyngbo,

Læs mere

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg.

SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 2018, kl , lokale Restauranten ZBC Vordingborg. SOSU - Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 29. august 218, kl. 16. - 18.3, lokale "Restauranten" ZBC Vordingborg. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid 18. marts 2015 kl. 12.30 14.00 Sted Aalborg Kommune, ældre- og sundhed, Storemosevej 17-21, Mødelokale 5 (kælderen

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 3. møde den 15. august 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 3. møde den 15. august 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Anette Brodde Birgit Borgwardt Heidi Kristensen Tenna Danielsen* Ida Sørensen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen Maja Nordmand Anne Helt/ Gitte

Læs mere

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Referat af møde i lokalt uddannelsesudvalg, for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Fredag d.24.april fra kl.12.00 til 16.30(OBS

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente.

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente. Referat LUU SOSU møde den 5. februar 2014 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region Midt Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine

Det påvirker ikke assistentelevernes forløb på sygehusområdet ifølge Kirstine Referat fra skole-praktikrådsmøde Mandag den 25. August 2008 9.30 12.00 på Randers Social- og Sundhedsskole Fra praksis: Lilian Gade Abrahamsen, Birgitte Sandahl Bogner, Line Kristensen, Susanne Pallesen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl

Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den , kl Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster torsdag den 14.12.17, kl. 16.30-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen,

Læs mere

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 27.03.19, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Allan Dres Hansen, Morten Nielsen, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra

Referat fra møde i LUU SOSU Minervavej 47, 8960 Randers SØ. Tirsdag d. 29. april 2019 fra fra møde i Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag d. 29. april 2019 fra 12.00-15.00 Deltagere: Annette Dippel Larsen(ADL) (Uddannelsesansvarlig sygeplejerske i regionen), Bente Juulsgaard(BJ) (Formand-

Læs mere

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, den 23.november 2016 Side 1 af 5 Forretningsorden for

Læs mere

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2.

Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl Selandia Park 8, Lokale U2. Dagsorden til PA LUU møde den 7/3, 2019 kl.14.15-16.00 Selandia Park 8, Lokale U2. Tilstede: Ulla Mikkelsen, Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Dorthe Mikkelsen, Ea Kristensen, Dorthe Isager,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Onsdag d.25.november 2015 fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Lene Fuglsang Buhl(LFB), Birthe Bøggild(BB),

Læs mere

Referat LUU AMU møde den 4. november 2016

Referat LUU AMU møde den 4. november 2016 Inviterede: Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Lone Smedegaard Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anette Holmgaard Grønfeldt, Silkeborg Kommune Lene Rasmussen, Skanderborg Kommune Carsten Andersen,

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 2. juni 2014 kl. 8.30 12.00 Sted Frederikshavns Rådhus, Rådhus Alle 100, Frederikshavn, mødelokale 1.64 Distribueret

Læs mere

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden. for. Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, den 20. februar 2014 Side 1 af 5 Forretningsorden for

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for: Faglærte Serviceassistenter. AMU-Service - Rengøring. Referat. Udvalgsmøde kl. 12:30 15:00, UCR

Lokalt uddannelsesudvalg for: Faglærte Serviceassistenter. AMU-Service - Rengøring. Referat. Udvalgsmøde kl. 12:30 15:00, UCR Tid & sted: 6. oktober 2016, UCR- mødelokale gul 4. Udvalgsmøde kl. 12:30 15:00, UCR Deltagere: Arbejdsgiversiden: Cleaning Excellence træner Anne Marie Reith (næstformand for LUU Service/Rengøring) Rengøringschef

Læs mere

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside.

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 10. maj 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Merete Lorentsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen,

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 16. september 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Tomm Andersen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Lisbeth Vandborg,

Læs mere

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole.

Referat fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. fra møde i lokalt uddannelsesudvalg for social og sundhedsområdet Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på Randers Social- og sundhedsskole. Mandag d.28.september 2015 fra 12.00 til 15.00 i lokale

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted.

Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Referat fra SOSU LUU møde den 21/4. Selandia Park 8, lokale U2, 4100 Ringsted. Tilstede: Kasper Pihl Kornbeck, Lone Rosenville, Anette Due Hartmann, Heidi Lemb, Tove

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

LUU SOSU Dato: 26. september Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 307

LUU SOSU Dato: 26. september Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 307 LUU SOSU Dato: 26. september 2017. Kl. 9:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 307 Mødedeltagere: Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Hanne Christensen, Hanne Gyldenløve, Hanne Suhr, Jens

Læs mere

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 LUU SOSU Dato: 4. december 2017. Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 Mødedeltagere: Annie Hansen, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Hanne Christensen, Hanne Gyldenløve, Hanne

Læs mere

Afbud fra: Lars Thaarbøl, Helle Rommedahl, Pia Scheuer, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Hanne Nielsen, Pia Rønn og Bo Jonsson,

Afbud fra: Lars Thaarbøl, Helle Rommedahl, Pia Scheuer, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Hanne Nielsen, Pia Rønn og Bo Jonsson, Til LUU AMU 9. marts 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 26. februar 2015 Tilstede: Ea Kristensen, Mie Andersen, Ulla Mikkelsen, Elin Bundgaard, Rikke Hansen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Susanne

Læs mere

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl sosu ~ Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 12.12.2018, kl. 16.00-18.30. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Inge Paamejer, Steen Frederiksen, Allan Dres

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.:

Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: Referat fra PA LUU møde den 3/9, 2015, kl.: 13.35-15.05 Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Lars Thaarbøl, Pia Rønn Larsen, Ea Kristensen, Ulla

Læs mere

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid Tirsdag den 19.09.2017 kl. 8.30-12.00 Sted Remisen bemærk ændret mødested Deltagere Lene Nielsen,

Læs mere

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324

Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april Kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Møde implementeringsgruppen Dato: 16. april 2018. Kl. 9.00-12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 324 Mødedeltagere: Anette Mussmann, Birgitte Rud, Birthe Mikkelsen,, Lilian Abrahamsen,

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328

Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Møde LUU SOSU Dato: 12. juni 2019, kl. 9-12 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens, lok 328 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Hanne Christensen, Hanne Suhr, Helle Brinch,

Læs mere

Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07.

Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07. Social- og Sundhedsskolen - Fyn Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07. Til stede: Direktør Erik Knudsen CVU Lillebælt - udpeget af CVU Lillebælt. Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra SOSU LUU møde 13/6 2019, kl. 9.00 11.00. Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Charlotte Vagner Christensen, Christi Hansen,

Læs mere

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens.

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Christina Strandløv, Dorte Jørgensen, Grethe Buch,

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7.

Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Referat fra SOSU LUU møde den 19/9, 2018. Selandia Park 6, Ringsted; Lokale U7. Til stede: Mette Lindelof, Lone Rosenville, Inge Noack, Charlotte Vagner Christensen, Katrine Harrekilde, Bente Lyngbo, Anette

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013

Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 Referat fra LUU SOSU-møde den 19. juni 2013 0. Fremmøde Afbud: Lone Rasmussen og Erik Vinther Fraværende: Åge Nørholm 1. Hvordan arbejder praktik og skole videre med tematisering Tematiseringen er kommet

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne

Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Referat af møde i Lokalt Uddannelsesudvalg for social og sundhedsuddannelserne Mandag den 14. juni 2010 kl. 9.00 12.00 på Social og Sundhedsskolen Syd Lokale 1.2. Medlemmer: Alice Andersen FOA næstformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Tid: 16.30 18.30 Sted: Skelbækgade 1, mødelokale 0.13 Tilstede Bestyrelsen: Nanna Højlund, Vagn Majland, Katja Kayser, Lene Lindberg, Pia Ludvigsen,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse

Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referat fra Fælles LUU møde den 4/4, 2016. Ingemannsvej 61, 4200 Slagelse Referent: Merete Frank Christensen Tilstede: Marianne Frederiksen, Ulla Mikkelsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Karin Andersen, Anne

Læs mere

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid Mandag den 19.11.2018 kl. 09.00-12.30 Sted PS 2.18 bemærk ændring af mødelokale Deltagere Maria Flindt,

Læs mere

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU- Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 21.03.18, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Bente Borreskov, Morten Nielsen, Grete Breinhild, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21.

Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl Selandia Park 6, lokale 21. Referat fra Fælles LUU møde 13/6 2019, kl. 11.10-14.40 Selandia Park 6, lokale 21. Tilstede: LUU PA: Ulla Mikkelsen, Camilla Svendsen, Åse Høybye, Helle Hjarsø, Tine Kornval Jacobsen, Maibritt Gisli, Ea

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 tirsdag, den 25. august 2015 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning, i mødelokale 1 Til stede: Afbud fra: Referent: Herning Kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område

Gennemgang og drøftelse af skolepraktikplaner for: GF2 rettet mod det pædagogiske område Referat fra mødet i lokalt uddannelsesudvalg for det pædagogiske område Randers Social og Sundhedsskole. Mødet afholdes på skolen Tirsdag d.5.maj fra kl.13.00 til 16.00 Deltagere: Kenneth Pedersen, Birthe

Læs mere

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted.

Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Referat fra Fælles LUU møde den 23/2, 2014, kl.: 10.15-14.00. Referent: Merete Frank Christensen Selandia Park 8, lokale U7, 4100 Ringsted. Tilstede: PA LUU: Marianne Frederiksen, Mogens Bech Madsen, Mette

Læs mere

LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208

LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208 LUU SOSU Dato: 8. september 2015. Kl. 8:00-12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 208 Mødedeltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte Jørgensen, Gitte Kørchen,

Læs mere

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH

Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen. Den Pædagogiske assistentuddannelse ved. Social- og Sundhedsskolen FVH Dokument for optag på Social- og Sundhedsuddannelsen Og Den Pædagogiske assistentuddannelse ved Social- og Sundhedsskolen FVH Dokumentet tilrettes løbende, og der vil altid fremgå en dato for sidste rettelse.

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Afbud fra: Ulla Mikkelsen, Elin Bundgaard, Helle Rommedahl og Pia Scheuer.

Afbud fra: Ulla Mikkelsen, Elin Bundgaard, Helle Rommedahl og Pia Scheuer. Til LUU AMU 10. oktober 2014 Referat fra møde i LUU AMU, den 24. september 2014 Tilstede: Ea Kristensen, Mie Andersen, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Lars Thaarbøl, Rikke Hansen, Birgit

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere