Bankgebyrer på foreningskonti

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bankgebyrer på foreningskonti"

Transkript

1 gebyrer på foreningskonti Metode: Sådan har vi lavet prisundersøgelsen Civilsamfundets Videnscenter har stillet 6 pengeinstitutter i Danmark spørgsmål vedrørende bankgebyrer på foreningskonti. Ti af disse spørgsmål var faktuelle, prisrelaterede spørgsmål mens de to sidste var faktuelle, baggrundsrelaterede spørgsmål. Civilsamfundets Videnscenter har efter endt besvarelsestid på en uge (hvorunder der er udsendt en påmindelse) sorteret besvarelserne og udvalgt priserne på de væsentligste ydelser for foreningskunder baseret på eksperters udtalelser om, hvilke behov mindre foreninger typisk har. Alle priser, som Civilsamfundets Videnscenter bringer, er oplyst af bankerne selv og sendt til gennemsyn hos bankerne, hvor de har haft mulighed for at rette faktuelle fejl og misforståelser. Af de 6 adspurgte pengeinstitutter har 6 besvaret spørgeundersøgelsen, har svaret, at de ikke tilbyder foreningskonti, og 6 banker har valgt ikke at besvare spørgeundersøgelsen. Det fremgår af vores prisoversigt, hvilke banker der har valgt ikke at besvare undersøgelsen, ligesom det fremgår, når banker kun har gennemført besvarelsen delvist. er, der har besvaret Altingets spørgeskema er, der ikke har besvaret Altingets spørgeskema Alm. Brand Lån & Spar Andelskassen Oikos Maj Nordik Middelfart Sparekasse Coop Møns Danske Andelskassers Nordfyns Din Andelskasse, Østervrå PenSam Dronninglund Sparekasse Ringkøbing Landbobank Express Rise Flemløse Sparekasse Folkesparekassen Rønde Sparekasse Frørup Andelskasse Saxo Frøslev-Mollerup Sparekasse Skjern Grønlandsbanken Sparekassen Balling Jutlander Sparekassen Den Lille Bikube Klim Sparekasse Sparekassen Kronjylland Kreditbanken Sparekassen Sjælland-Fyn Københavns Andelskasse Sønderhå-Hørsted Sparekasse Langå Sparekasse Totalbanken Disse banker har besvaret Altingets spørgeskema, men de tilbyder ikke kunder foreningskonti: Basisbank Lægernes PFA ) s oplyste tal er gældende for ikke-erhvervsdrivende foreninger med vedtægter. ) Lægernes opretter kun foreningskonti til lægefaglige foreninger, hvor alle i bestyrelsen er læger, der er medlem af Lægernes Pension. Leasing Fyn Lollands Foto: Colourbox

2 Oprettelsespris for en foreningskonto i i kroner Oprettelsespris for en foreningskonto i 8 i kroner til til 7 ) Afhængig af type, tidsforbrug, kompleksitet og omfang. Inkluderer oprettelse af netbank. ) Spændet i oprettelsesgebyr skyldes den store forskel i kompleksiteten i en forening. Antallet af bestyrelsesmedlemmer, antallet af kort, netbankrettigheder, fuldmagter osv., antal af konti, tilknytning af FI-kort /leverrandørservice osv. Sagt med andre ord: Nogle oprettelser tager min., andre op til en dag, med indhentning af alle legitimationsoplysninger, oprettelser og så videre. ) Prisen dækker oprettelse af kundeforholdet mellem kunde og bank. ) Halv pris, hvis administrator (kasseren/formanden) er kunde i banken. Prisen dækker over etablering af kundeforholdet. ) Gebyret opkræves ikke, når der samtidig oprettes lån eller kreditter, hvor dokumentgebyrer overstiger ovennævnte gebyr. 6) Beløbet dækker oprettelse af én fuldmagt. Der er et etableringsgebyr på 6 kroner per person, der skal kunne disponere over foreningens konto. Skal både formand og kasserer eksempelvis kunne disponere, koster det. kroner i oprettelse. På samme vis koster ændring af formand/kasserer, eller fuldmagt til foreningen, 6 kroner per ændring. 6 eller 8 7) Prisen er kroner, hvis CVR-nummer haves, kroner, hvis CVR-nummer ikke haves. Etableringsgebyret afvejer de timer der bruges på at oprette en ny foreningskunde, hvilket skyldes de øgede krav til legitimering af både forening og bestyrelsesmedlemmer. Priserne bygger på foreninger med vedtægter, som bør oprettes på CVR-nummer. 8) Afhængig af om opretteren allerede er kunde.

3 Årlig afgift på foreningskonti i i kroner Årlig afgift på foreningskonti i 8 i kroner variabel pris ) Betales efter forbrug - ingen faste gebyrer. ) Prisen er for kundepakken, der blev etableret i, som vi tilbyder til ikke-erhvervsdrivende foreninger. Kundepakken indeholder bl.a. ét kort, to konti og to netbankadgange. ) Prisen dækker en foreningspakke, der indeholder oprettelse af foreningskonti, netbank-abonnement, netbankforsikring, skift af formand og kasserer og skift af fuldmagtshavere. Denne prisstruktur er gældende fra //8. ) ForeningsBasis. ) Dette er gratis for brugere med relation til sparekassen. 6

4 Årlig afgift for adgang til netbank/mobilbank i 8 i kroner Årlig afgift for adgang til netbank/mobilbank i i kroner ) Prisen er for to brugere. Dog gratis for faglige klubber. En faglig klub er et forum, hvor medarbejdere kan dele erfaringer og inspirere hinanden. ) Denne ydelse er inkluderet i kundepakken til ikke-erhvervsdrivende foreninger. til 8 til 9 til ) Denne ydelse er inkluderet i kundepakken til ikke-erhvervsdrivende foreninger. ) Indeholdt i det årlige gebyr for Foreningspakken. ) kroner for en-bruger-adgang,. kroner for flerbrugeradgang. 6) Erhvervsnetbankens etableringspris er kr. 7) Oprettelse herunder udskiftning af bruger koster kroner. Kvartalsvis pris er kroner. Der kan alene tilknyttes bruger. 8) Indeholdt i det årlige gebyr for Foreningspakken. 9) 9 kroner for helkunder, 6 kroner for delkunder. De nævnte 8 priser er standardpriser for foreningens Erhvervsnetbank. Med prisen får foreningen en gratis netbanksforsikring, der dækker alle foreningens konti i danske banker. Bemærk, at de nævnte priser er for flerbrugeradgang. Der tages ikke yderligere gebyrer for flere brugere/moduler. 6 ) Dette er gratis for brugere med relation til sparekassen. eller ) Prisen er transaktionsafhængig og 6 kroner er gennemsnitsprisen. ) Indeholdt i Foreningspakken uanset antal. ) Ydelsen indeholder nu også bl.a. netbankforsikring. ) En del af fordelsprogrammet for foreninger. ) Det er gratis at have kontokig, som er adgang til kontoinformationer, men uden mulighed for at udføre bankforretning).

5 Pris for ændring i vedtægter, fuldmagt eller kassererskifte i i kroner Pris for ændring i vedtægter, fuldmagt eller kassererskifte i 8 i kroner 7 til til 7 7) Prisen bliver kroner i 9. 8) Dette er gratis for brugere med relation til sparekassen. 6 til ) Dog gratis for bl.a. faglige klubber. ) Dækkes af den årlige afgift. ) Prisen er afhængig af type, tidsforbrug, kompleksitet og omfang. Gratis for bl.a. faglige klubber. ) Vedtægtsændringer koster kroner. Fuldmagtsændringer koster kroner. Et kassererskifte koster kroner. ) Dækkes af den årlige afgift. 6) Der er et etableringsgebyr på 6 kroner per person, der skal kunne disponere over foreningens konto. Skal både formand og kasserer eksempelvis kunne disponere, koster det. kroner i oprettelse. På samme vis koster ændring af formand/kasserer, eller fuldmagt til foreningen, 6 kroner per ændring.

6 Pris for oprettelse af ekstra konto i i kroner Pris for oprettelse af ekstra konto i 8 i kroner ikke muligt ) Indeholdt i Foreningspakken. ) To konti er inkluderet i kundepakken. Yderligere konti oprettes gratis, men koster 7 kroner per år. ) Indeholdt i Foreningspakken. ) Dette er gratis for brugere med relation til sparekassen.

7 Årlig pris på et Visa/Dankort tilknyttet en foreningskonto i i kroner Årlig pris på et Visa/Dankort tilknyttet en foreningskonto i 8 i kroner til til 9 eller ) Kun muligt med mastercard Standard Debit - banken udsteder ikke visa/dankort til en foreningskonto. ) Prisen for kundepakken, der blev etableret i, som vi tilbyder til ikke-erhvervsdrivende foreninger er kroner. Kundepakken indeholder bl.a. ét kort, to konti og to netbankadgange. ) kroner per kort for helkunder, kroner per kort for delkunder. De nævnte 8-priser er for foreninger oprettet på CVR-nr. 9 ) Normalt dankort udstedes gratis. 7 6) En del af fordelsprogrammet for foreninger. 6 ) Indeholdt i Foreningspakken uanset antal.

8 Gebyr for kontantindbetaling i i kroner Gebyr for kontantindbetaling i 8 i kroner til til modtager ikke kontanter modtager ikke kontanter 6 ) Kasseindbetaling når foreningen selv indbetaler til egne konti i foreningen er kr. Det koster. mand kr. at kontantindbetale til foreningskontoen. 7 til 8 for kunder og for ikke-kunder 9 7) Gælder kontantindbetalinger i pengeautomater. 8) Lejlighedskunders pris er kr., egne kunders pris er kr. ) Forudsat, at det sker i en pengeautomat. ) Gælder kontantindbetalinger i pengeautomater. ) Kasseindbetaling når foreningen selv indbetaler til egne konti i foreningen er kr. Det koster. mand kr. at kontantindbetale til foreningskontoen. ) Forudsat, at det sker i en pengeautomat. 6) Merkur har ingen kasser til håndtering af kontanter herunder sedler, mønter, valuta. Indbetaling skal ske digitalt. 9) Prisen relaterer sig til kunders indbetaling på foreningens konto. Foreningens egne kontantindbetalinger er gebyrfri. ) Kasserne er afskaffede.

9 Rente i procent i Rente i procent i 8, til,,,7,7,, -, -,,,,,, til,, til,9 ) - tusinde kroner = %. - tusinde kroner =,%. Over tusinde kroner =, %. Satser er angivne for indlånsrente. ) Under. kr., %; over. kr.,9 %. ) Satserne er angivne for indlånsrente.

Bilag 1. Finanstilsynets gruppe 1-4. Pengeinstitutternes størrelsesgruppering

Bilag 1. Finanstilsynets gruppe 1-4. Pengeinstitutternes størrelsesgruppering Bilag 1 Finanstilsynets gruppe 1-4 Pengeinstitutternes størrelsesgruppering Gruppe 1 - Arb. kapital over 75 mia. kr. 3000 Danske Bank A/S 2222 Nordea Bank Danmark A/S 7858 Jyske Bank A/S 8079 Sydbank A/S

Læs mere

Bilag 6.1 Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser

Bilag 6.1 Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser Bilag 6.1 Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser Gruppeinddeling Gruppeinddelingen består af: Gruppe 1: Pengeinstitutter med en arbejdende kapital på 50 mia.kr. og derover Gruppe

Læs mere

Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser

Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser GRUPPEINDDELING Gruppeinddelingen består af: Gruppe 1: Pengeinstitutter med en arbejdende kapital på 50 mia.kr. og derover Gruppe 2: Pengeinstitutter

Læs mere

Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser

Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser GRUPPEINDDELING Gruppeinddelingen består af: Gruppe 1: Pengeinstitutter med en arbejdende kapital på 50 mia.kr. og derover Gruppe 2: Pengeinstitutter

Læs mere

Fælleskassen (Andelsbevis 2000 kr. ) -13.528 kr. - -24.893 kr. vestjyskbank (Alm. Kunde) -13.707 kr. - -30.294 kr.

Fælleskassen (Andelsbevis 2000 kr. ) -13.528 kr. - -24.893 kr. vestjyskbank (Alm. Kunde) -13.707 kr. - -30.294 kr. Nedenstående resultateter er beregnet på følgende forudsætninger: Lønkonto med kassekredit (gennemsnitlig saldo) -10.000 Kreditmaksimum 50.000 Budgetkonto 5.000 Børneopsparing 25.000 Kapitalpension 120.000

Læs mere

Sparekassen Sjælland (Alm Garant 30.000 kr.) -9.157 kr. - vestjyskbank (Alm. Kunde) -10.066 kr. - Sparekassen Sjælland (Alm. Kunde) -10.114 kr.

Sparekassen Sjælland (Alm Garant 30.000 kr.) -9.157 kr. - vestjyskbank (Alm. Kunde) -10.066 kr. - Sparekassen Sjælland (Alm. Kunde) -10.114 kr. Nedenstående resultateter er beregnet på følgende forudsætninger: Lønkonto med kassekredit (gennemsnitlig saldo) -20000 Kreditmaksimum 30.000 Budgetkonto 5.000 Børneopsparing 50.000 Billån 200.000 Resterende

Læs mere

Liste over institutter, der har tiltrådt sektoraftaler

Liste over institutter, der har tiltrådt sektoraftaler Liste over institutter, der har tiltrådt sektoraftaler Nedenfor oplistes de institutter, der pr. den 7. september 2009 har henholdsvis tiltrådt (markeret som x) eller ikke tiltrådt følgende aftaler i relation

Læs mere

DENMARK PERSONAL ACCOUNTS

DENMARK PERSONAL ACCOUNTS DENMARK PERSONAL ACCOUNTS Alm. Brand Bank Alm. Brand Bank, tidl. Saxo Bank Andelskassen Andelskassen Fælleskassen Andelskassen Oikos Arbejdernes Landsbank BIL Danmark BankNordik Basisbank Borbjerg Sparekasse

Læs mere

Bank registreringsnummer liste www.rentebasen.dk

Bank registreringsnummer liste www.rentebasen.dk Bank registreringsnummer liste www.rentebasen.dk 0040 Nordea 0043 Nordea 0044 Nordea 0047 Nordea 0056 Nordea 0059 Nordea 0106 Nordea 0111 Nordea 0114 Nordea 0123 Nordea 0124 Nordea 0131 Nordea 0135 Nordea

Læs mere

Pengeinstitutter. Halvårsartikel 2016

Pengeinstitutter. Halvårsartikel 2016 Pengeinstitutter Halvårsartikel 2016 Halvårsartikel 2016 for pengeinstitutter 1. Hovedtal for pengeinstitutternes halvårsregnskaber: Pengeinstitutterne fik et samlet overskud før skat på 17,2 mia. kr.

Læs mere

Bankcentraler HVILKEN BANKCENTRAL SKAL JEG BENYTTE? Published: JUNI 2006

Bankcentraler HVILKEN BANKCENTRAL SKAL JEG BENYTTE? Published: JUNI 2006 HVILKEN BANKCENTRAL SKAL JEG BENYTTE? Published: JUNI 2006 Celenia Software a/s Vestre Havnepromenade 5 DK-9000 Aalborg Denmark Tel. +45 70 24 00 00 Fax +45 70 27 00 24 info@celenia.com www.celenia.com

Læs mere

Pengeinstitutter. Halvårsartikel 2015

Pengeinstitutter. Halvårsartikel 2015 Pengeinstitutter Halvårsartikel 2015 Halvårsartikel 2015 for pengeinstitutter 1. Hovedtal for pengeinstitutternes halvårsregnskaber: Pengeinstitutterne fik et samlet overskud før skat på 19,1 mia. kr.

Læs mere

Prisliste for gebyrer (privatkunder)

Prisliste for gebyrer (privatkunder) 02.08.2018 01.01.2019 Prisliste for gebyrer (privatkunder) Konto Kontogebyr Kontoudskrift: - I e-boks 3 Kopi af tidligere kontoudskrift, pr. udskrift 3 3 3 3 Banken udsteder altid kontoudskrifter ved årsskifte,

Læs mere

Kreditinstitutter. Markedsudvikling 2017

Kreditinstitutter. Markedsudvikling 2017 Kreditinstitutter Markedsudvikling 2017 Indholdsfortegnelse 1. Sammenfatning...3 2. Fremgang i kreditinstitutsektoren...6 3. Udlånsvækst...8 4. Kapitalforhold...9 5. Bilag...10 1. Sammenfatning Som noget

Læs mere

Udlån under krisen. Sammenhæng med indlånsunderskud 26-03-2014

Udlån under krisen. Sammenhæng med indlånsunderskud 26-03-2014 Udlån under krisen Sammenhæng med indlånsunderskud og solvensbuffer 6--4 Indledning Sigtet i dette notat er at uddrage information om, hvad pengeinstitutternes indlånsunderskud og solvensbuffer på toppen

Læs mere

Bilag 6.1 Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser

Bilag 6.1 Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser Bilag 6.1 Størrelsesgruppering for banker, sparekasser og andelskasser Gruppeinddeling Gruppeinddelingen består af: Gruppe 1: Pengeinstitutter med en arbejdende kapital på 50 mia.kr. og derover Gruppe

Læs mere

Birgitte Gaarden Født 1960, sparekasseuddannet - arbejder som kundemedarbejder i Nordjyske Banks landbrugscenter

Birgitte Gaarden Født 1960, sparekasseuddannet - arbejder som kundemedarbejder i Nordjyske Banks landbrugscenter Birgitte Gaarden Født 1960, sparekasseuddannet - arbejder som kundemedarbejder i Nordjyske Banks landbrugscenter Kredsrepræsentant i centralt udvalg i Finansforbundet Kompetence og arbejdsliv Intern arbejdsgruppe

Læs mere

TOPgarant erhverv. Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse

TOPgarant erhverv. Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse TOPgarant erhverv Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse Garant i Broager Sparekasse Fundamentet siden 1845 At være garant i sparekassen er der ikke noget nyt i. Garantkapital har været sparekassens fundament

Læs mere

Gebyroplysningsdokument

Gebyroplysningsdokument oplysningsdokument Kontoudbyderens navn : Kontonavn: Dato: Sparekassen Balling 3 X løn 1. oktober 2018 Dette dokument giver dig oplysninger om gebyrerne for benyttelse af de hovedtjenester, der er knyttet

Læs mere

Gebyroplysningsdokument

Gebyroplysningsdokument Gebyroplysningsdokument Kontoudbyderens navn : Kontonavn: Dato: Sparekassen Balling Garant - lønkredit 1. oktober 2018 Dette dokument giver dig oplysninger om gebyrerne for benyttelse af de hovedtjenester,

Læs mere

ERHVERV BETALINGER, KORT OG ØVRIGE SERVICES

ERHVERV BETALINGER, KORT OG ØVRIGE SERVICES Erhverv Prisoversigt ERHVERV BETALINGER, KORT OG ØVRIGE SERVICES Betalingsformidling... 2 Kontanthåndtering... 3 Mastercard...4 Visa/Dankort, Dankort og hævekort... 5 Øvrige services...6 250419 Betalingsformidling

Læs mere

PRISER PRIVAT GENERELT

PRISER PRIVAT GENERELT INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort 2 - Dankort og Visa Dankort - MasterCard - MasterCard Debit Overførsler 5 Pension 5 Selvbetjening

Læs mere

Coop MasterCard Kredit

Coop MasterCard Kredit Coop MasterCard Kredit Gebyrer Kortgebyrer Oprettelse Årligt kortgebyr Erstatningskort Varekøb Køb i Coop butikker i Danmark Køb på Coop.dk Køb på Internet, postordre (ved fjernsalg) mv. Køb i Coop butikker

Læs mere

Den danske pengeinstitutsektor 2011 udgives af Niro Invest ApS, Dæmringsvej 21, DK-2900 Hellerup, tlf. +45 51 99 50 30, www.niroinvest.

Den danske pengeinstitutsektor 2011 udgives af Niro Invest ApS, Dæmringsvej 21, DK-2900 Hellerup, tlf. +45 51 99 50 30, www.niroinvest. 2 Den danske pengeinstitutsektor 2011 udgives af Niro Invest ApS, Dæmringsvej 21, DK-2900 Hellerup, tlf. +45 51 99 50 30, www.niroinvest.dk, e-mail: nicholas@niroinvest.dk. Nærværende rapport er baseret

Læs mere

Coop Bank Samlet prisliste Priser mv. gældende fra 27. februar 2015

Coop Bank Samlet prisliste Priser mv. gældende fra 27. februar 2015 Coop Bank Samlet prisliste Priser mv. gældende fra 27. februar 2015 1 Coop Bank A/S MasterCard Kredit Gebyrer Kortgebyrer Oprettelse Årligt kortgebyr Erstatningskort Varekøb Køb i Coop butikker i Danmark

Læs mere

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram Prisbog Rente og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du naturligvis

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.gl/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Coop Bank Samlet prisliste Priser mv. gældende fra 1. februar 2015

Coop Bank Samlet prisliste Priser mv. gældende fra 1. februar 2015 Coop Bank Samlet prisliste Priser mv. gældende fra 1. februar 2015 1 Coop Bank A/S MasterCard Kredit Gebyrer Kortgebyrer Oprettelse Årligt kortgebyr Erstatningskort Varekøb Køb i Coop butikker i Danmark

Læs mere

Gebyrer 1. september 2013

Gebyrer 1. september 2013 Gebyrer 1. september 2013 Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr Checks: Check kr. 4,00 Check med følgeskr. (brevcheck) kr. 5,00 Udstedelse af check/gavecheck kr. 25,00 Fremsendelse af check/gavecheck

Læs mere

Prisliste - Erhverv Standard

Prisliste - Erhverv Standard Prisliste - 1. Betalinger 2. Daglig Drift 3. Kundeforhold 4. Kontanthåndtering 5. Netbank Erhverv 6. Serviceydelser Fynske Bank A/S Centrumpladsen 19, 5700 Svendborg CVR.nr. 25802888 www.fynskebank.dk

Læs mere

Coop Bank Samlet prisliste

Coop Bank Samlet prisliste Coop Bank Samlet prisliste Priser mv. gældende fra 1. september 2015 (Gælder fra 27. februar 2015 for nye kunder og produkter) 1 Coop Bank A/S MasterCard Kredit Gebyrer Kortgebyrer Oprettelse Årligt kortgebyr

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.dk/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Prisblad for Frøs Herreds Sparekasse 1.4.2014

Prisblad for Frøs Herreds Sparekasse 1.4.2014 Bøger Bog glemt gentagne gange - pr. gang 50,00 straks Bortkomsterklæring 150,00 straks Spærring 200,00 straks Udskiftning af bogkort 10,00 straks Checktransaktionsgebyrer Indløsning af brevcheck 10,00

Læs mere

Et godt råd kan være mere værd end penge

Et godt råd kan være mere værd end penge Et godt råd kan være mere værd end penge Flere og flere under 30 år oplever, at de er uinteressante for bankerne. Pludselig har bankerne fjernet muligheden for personlig kontakt og erstattet rådgivningen

Læs mere

Rentefolder. - Rentesatser gældende fra 1. februar 2016 - 28-01-2016. Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr.

Rentefolder. - Rentesatser gældende fra 1. februar 2016 - 28-01-2016. Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr. 28-01-2016 Rentefolder - Rentesatser gældende fra 1. februar 2016 - Design: Jean Marc Wolf Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr. 32285015 Indholdsfortegnelse Rentesatser Indlån Ansvarlig

Læs mere

2008/1 LSF 132 (Gældende) Udskriftsdato: 5. juli 2016. Fremsat den 5. februar 2009 af finansministeren (Lars Løkke Rasmussen) Forslag.

2008/1 LSF 132 (Gældende) Udskriftsdato: 5. juli 2016. Fremsat den 5. februar 2009 af finansministeren (Lars Løkke Rasmussen) Forslag. 2008/1 LSF 132 (Gældende) Udskriftsdato: 5. juli 2016 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, j.nr. 020-83 Fremsat den 5. februar 2009 af finansministeren (Lars Løkke Rasmussen)

Læs mere

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter:

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Vendsyssel konto Lønkonto og NemKonto Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Garantbeviser for min. 5.000 kr.* pr. kontohaver Totalkredit eller DLR Kredit lån Gratis Dankort Bil- eller boliglån

Læs mere

TOPgarant erhverv. Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse

TOPgarant erhverv. Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse TOPgarant erhverv Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse Garant i Broager Sparekasse Fundamentet siden 1845 At være garant i sparekassen er der ikke noget nyt i. Garantkapital har været sparekassens fundament

Læs mere

Gebyroplysningsdokument

Gebyroplysningsdokument oplysningsdokument Pengeinstitut: Danske Bank A/S Konto navn: Danske Konto Dato: 26. oktober 2018 Dette dokument giver dig oplysninger om gebyrerne for benyttelse af de hovedtjenester, der er knyttet til

Læs mere

Prisliste for Lunar Way

Prisliste for Lunar Way liste for Lunar Way Serviceydelser Udover nedenstående henvises der til Nykredits serviceydelsesprisliste: Serviceydelser 1. Konto Kontogebyr Oprettelsesgebyr Overtræksrente 22,5% 2. Overførsler Overførsel

Læs mere

Serviceydelser 23.12.2015

Serviceydelser 23.12.2015 Serviceydelser 23.12.2015 Konti Det er gratis for andelshavere at have konti i Fælleskassen. Du er velkommen til at få flere konti, så du får bedre overblik over din økonomi. Kontoudskrifter og årsoversigter

Læs mere

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK kender vi hverdagens udfordringer Bedre tid, mere overskud og økonomisk råderum står øverst på ønskesedlen hos de fleste.

Læs mere

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter:

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Produkt Nom. årlig rente i % Renten er: Betingelser Vendsyssel konto 0,000 Variabel Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Garantbeviser for min. 5.000 kr.* pr. kontohaver Totalkredit eller DLR

Læs mere

Prisliste - Forening - Privat

Prisliste - Forening - Privat Prisliste - - Privat 1. Betalinger 2. Daglig Drift 3. Kundeforhold 4. Kontanthåndtering 5. Netbank Erhverv 6. Serviceydelser 7. Udland 8. Udskrifter 9. Valuta Fynske Bank A/S Centrumpladsen 19, 5700 Svendborg

Læs mere

Priser for serviceydelser - Privatkunder Gælder fra 21. oktober 2008. Den daglige økonomi

Priser for serviceydelser - Privatkunder Gælder fra 21. oktober 2008. Den daglige økonomi Priser for serviceydelser - Privatkunder Gælder fra 21. oktober 2008 Prislisten omfatter de mest almindelige serviceydelser til privatkunder i Nordea Bank (Danmark) En del af priserne afhænger af, om du

Læs mere

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort 3 - Dankort og Visa Dankort - MasterCard - MasterCard Debit Overførsler 8 Pension 8 Selvbetjening

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.gl/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Pengeinstitutter. Halvårsartikel 2012

Pengeinstitutter. Halvårsartikel 2012 Pengeinstitutter Halvårsartikel 2012 Halvårsartikel 2012 for pengeinstitutter Hovedtal for pengeinstitutternes halvårsregnskaber: Pengeinstitutterne fik et samlet overskud før skat på 4,2 mia. kr. i 1.

Læs mere

Generelle priser for betalingstjenester

Generelle priser for betalingstjenester Generelle priser for betalingstjenester Generelt Denne prisinformation indeholder generelle priser for betalingstjenester (i henhold til betalingstjenesteloven). Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander

Læs mere

TOPgarant. Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse Så får du mange fordele!

TOPgarant. Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse Så får du mange fordele! TOPgarant Bliv TOPgarant i Broager Sparekasse Så får du mange fordele! Garant i Broager Sparekasse Fundamentet siden 1845 At være garant i sparekassen er der ikke noget nyt i. Garantkapital har været sparekassens

Læs mere

Gebyroplysningsdokument

Gebyroplysningsdokument oplysningsdokument Kontoudbyderens navn : Kontonavn: Dato: Sparekassen Balling Basal betalingskonto 1. oktober 2018 Dette dokument giver dig oplysninger om gebyrerne for benyttelse af de hovedtjenester,

Læs mere

Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr

Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr Andelskassen J.A.K. Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr Checks: Check kr. 4,00 Check med følgeskr. (brevcheck) kr. 5,00 Udstedelse af check/gavecheck kr. 20,00 Fremsendelse af check/gavecheck

Læs mere

NOTAT VEJLEDNING TIL KRONOS2 TRÆNINGSMILJØ

NOTAT VEJLEDNING TIL KRONOS2 TRÆNINGSMILJØ NOTAT VEJLEDNING TIL KRONOS2 TRÆNINGSMILJØ Mathies Laursen Mette Kirketerp Porteføljeforvaltnings- og centralbankområdet Virksomhedsservice Kopi: Kontohavere i Kronos2 Sagsnr.: 142481 Dokumentnr.: 1564332

Læs mere

Rentesatser indlån Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Nominel årlig rente i % 0,000% Rente af indestående til og med 25.000 kr.

Rentesatser indlån Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Nominel årlig rente i % 0,000% Rente af indestående til og med 25.000 kr. Rentesatser indlån Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Produkttype Fakkel-konto 1) Nominel årlig rente i % Bemærkninger Rente af indestående til og med 25.000 kr. Rente af den del af indestående der overstiger

Læs mere

Priser pr. 01.07.2013

Priser pr. 01.07.2013 Priser pr. 01.07.2013 Overførsler og betalinger Overførsel mellem egne konti gratis Overførsel til konti i andre pengeinstitutter 15,00 Overførsel til konti i andre pengeinstitutter, stående overførsel

Læs mere

Aalborg Universitet. "Our Friends Are Getting Better" Krull, Lars; Jensen, Peter E. R.; Høj, Daniel. Publication date: 2018

Aalborg Universitet. Our Friends Are Getting Better Krull, Lars; Jensen, Peter E. R.; Høj, Daniel. Publication date: 2018 Aalborg Universitet "Our Friends Are Getting Better" Krull, Lars; Jensen, Peter E. R.; Høj, Daniel Publication date: 2018 Document Version Accepteret manuscript, peer-review version Link to publication

Læs mere

Gældende fra 01.10.2014: Ny pris fra Priser for særlige ydelser 01.05.2015: Gratis ydelser:

Gældende fra 01.10.2014: Ny pris fra Priser for særlige ydelser 01.05.2015: Gratis ydelser: Priser for særlige ydelser 01.05.2015: Gratis ydelser: Oprettelse af konto: Der beregnes heller ikke løbende kontogebyr Hævning i kassen: Udbetaling af kontanter Mellem konti i sparekassen og faste overførsler

Læs mere

Prisblad for Frøs Herreds Sparekasse 01.01.2013

Prisblad for Frøs Herreds Sparekasse 01.01.2013 Bøger Bog glemt gentagne gange - pr. gang 25,00 straks Bortkomsterklæring 150,00 straks Mortifikation 250,00 straks Spærring 200,00 straks Udskiftning af bogkort 10,00 straks Checktransaktionsgebyrer Indløsning

Læs mere

Nordjyske Bank, Prisbog del 2 - pr. 16.11.2015

Nordjyske Bank, Prisbog del 2 - pr. 16.11.2015 11. Rentesatser indlån 11.1 Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Produkttype Nominel årlig rente i % Bemærkninger Fakkel- og Fakkel+konto 1) 0,000% Privatkonto m/u kredit 0,000% Checkomkostning pr. indløst

Læs mere

http://www.finansraadet.dk/tal--fakta/statistik-og-tal/pengeinstitutter,-filialer-og-ansatte.aspx 2.122.730 2.180.157 2.043.997 1.852.

http://www.finansraadet.dk/tal--fakta/statistik-og-tal/pengeinstitutter,-filialer-og-ansatte.aspx 2.122.730 2.180.157 2.043.997 1.852. Bilag 4 http://www.finansraadet.dk/tal--fakta/statistik-og-tal/pengeinstitutter,-filialer-og-ansatte.aspx Markedskoncentrations ratio 2010 2009 2008 2007 Summen af de seks største virksomheder 2.122.730

Læs mere

DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW

DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW DIGITAL FINANS 2018 PREVIEW Indhold Indholdsfortegnelse Forord Finansvirksomhedernes digitale løsninger er vigtige for kunderne Metode: Undersøgelsen bag årets finansvirksomhed 2018 Overordnede resultater

Læs mere

Intern arbejdsgruppe AMR temadag 2015

Intern arbejdsgruppe AMR temadag 2015 Anne Sommer Født 1955, sparekasseuddannet Kredsrepræsentant i centralt udvalg i Finansforbundet Kompetence og arbejdsliv Kredsrepræsentant i centralt udvalg i Finansforbundet Vedtægtsgruppen Intern arbejdsgruppe

Læs mere

Analyse af markedet for realkredit Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse. forbrugere

Analyse af markedet for realkredit Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse. forbrugere Analyse af markedet for realkredit Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse blandt forbrugere Maj 2017 Appendiks: Spørgeskema og svarfordelinger fra spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort 3 - Dankort og Visa Dankort - MasterCard - MasterCard Debit Overførsler 10 Pension 10 Selvbetjening

Læs mere

Tryghed i din økonomi

Tryghed i din økonomi Tryghed i din økonomi Velkommen i Sparekassen Faaborg Sparekassen Faaborg er en bank med rødderne solidt plantet i den fynske muld. Lige siden stiftelsen i 1846, hvor 24 borgere i Faaborg hver indskød,

Læs mere

Bilag. Den Finansielle krise I et postkeynesiansk perspektiv

Bilag. Den Finansielle krise I et postkeynesiansk perspektiv Bilag Den Finansielle krise I et postkeynesiansk perspektiv Indhold Bilag 1: MFI- sektorens udlån og indlån til husholdningerne og BNP... 2 Regression:... 3 Bilag 2: MFI-sektorens ind- og udlån til alle

Læs mere

Pengeinstitutternes regnskaber 1. halvår 2009

Pengeinstitutternes regnskaber 1. halvår 2009 Pengeinstitutternes regnskaber 1. halvår 2009 De danske pengeinstitutters halvårsresultater for 2009 viser et samlet underskud på 4,4 mia. kr. Det betyder, at udviklingen fra årsresultaterne for, som også

Læs mere

Gebyroplysningsdokument

Gebyroplysningsdokument oplysningsdokument Kontoudbyderens navn : Kontonavn: Dato: Sparekassen Balling Mastercard platinum 1. oktober 2018 Dette dokument giver dig oplysninger om gebyrerne for benyttelse af de hovedtjenester,

Læs mere

Rentefest for non- og konfirmander i 2014 opnå 12,25% i fast indlånsrente uden binding

Rentefest for non- og konfirmander i 2014 opnå 12,25% i fast indlånsrente uden binding Rentefest for non- og konfirmander i 2014 opnå 12,25% i fast indlånsrente uden binding Igen i år tilbyder pengeinstitutterne skyhøje renter uden binding til forårets konfirmander og nonfirmander på særlige

Læs mere

Velkommen til Coop Bank

Velkommen til Coop Bank Coop Bank Velkommen til Coop Bank Kære medlemsvalgte, Som du sikkert ved, har Coop åbnet en bank Coop Bank. Det har vi gjort, fordi bank står rigtig højt på ønskelisten, når vi spørger Coops medlemmer,

Læs mere

Variabel Kvartårligt (bagud)

Variabel Kvartårligt (bagud) Rentesatser udlån Gældende fra den 1. juli 2015. Generelt Rente (hvis ikke andet angivet) Rentetilskrivning (hvis ikke andet nævnt) Variabel Kvartårligt (bagud) Kontoform/produktnavn a1 Kassekredit 12,75

Læs mere

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser.

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser. Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 7. april 2016 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank A/S

Læs mere

Rentefest for non- og konfirmander i 2013 opnå 14% i fast indlånsrente uden binding

Rentefest for non- og konfirmander i 2013 opnå 14% i fast indlånsrente uden binding Rentefest for non- og konfirmander i 2013 opnå 14% i fast indlånsrente uden binding Se senest opdaterede udgave på http://www.mybanker.dk/artikler/aarets-konfirmander-faar-op-til- 14-i-rente Igen i år

Læs mere

Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr

Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr Andelskassen J.A.K. Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr Checks: Check kr. 4,00 Check med følgeskr. (brevcheck) kr. 5,00 Udstedelse af check/gavecheck kr. 20,00 Fremsendelse af check/gavecheck

Læs mere

Tabel 9.3 Noteoplysninger - garantier m.v. - koncern - grp. 1-4

Tabel 9.3 Noteoplysninger - garantier m.v. - koncern - grp. 1-4 Tabel 9.3 Noteoplysninger - garantier m.v. - koncern - grp. 1-4 522 Sjælland, Sparekassen 1.1 Finansgarantier 3.533.160 1.2 Tabsgarantier for realkreditudlån 1.994.297 1.3 Tinglysnings- og konverteringsgarantier

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel. Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Rådgivning, som alle kan forstå

Giv din økonomi den afgørende fordel. Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Rådgivning, som alle kan forstå Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Rådgivning, som alle kan forstå Fremtid Daglig økonomi Mere end bare et fordelsprogram Forsikringer

Læs mere

Serviceydelser, prisliste pr

Serviceydelser, prisliste pr Indbetalingskort Omgående betaling - via Sparekassen Betaling min. 3 dage senere end indlevering - via Sparekassen Betaling - via netbank uden kvittering gratis Betaling - via netbank med kvittering eller

Læs mere

få mere UD af Banken VirksomheDens Daglige forretninger

få mere UD af Banken VirksomheDens Daglige forretninger få mere UD af Banken VirksomheDens Daglige forretninger 2 Danske Bank DANSKE BANK 3 Virksomhedens daglige forretninger Som erhvervskunde i Danske Bank har I mange muligheder for at klare jeres virksomheds

Læs mere

Almindelige serviceydelser pr. 1. september 2012. J.A.K Andelskasse Østervrå. Indholdsfortegnelse: 1. Kontogebyr og budgetskema

Almindelige serviceydelser pr. 1. september 2012. J.A.K Andelskasse Østervrå. Indholdsfortegnelse: 1. Kontogebyr og budgetskema Almindelige serviceydelser pr. 1. september 2012 J.A.K Andelskasse Østervrå Indholdsfortegnelse: 1. Kontogebyr og budgetskema 2. Oversigter og udskrifter 3. Check 4. Flyttegebyr til andet pengeinstitut

Læs mere

find os også på Facebook

find os også på Facebook BETALINGS- & BUDGETSERVICE Pris i DKK Bemærkninger Boksleje pr. år: Boks størrelse 1 275 + moms Boks størrelse 2 325 + moms Boks størrelse 3 400 + moms Boks størrelse 4 450 + moms Døgnboks årligt helkunde

Læs mere

Gebyrer. Diverse standardgebyrer Rykkerbreve Rykkerskrivelse kr. 100,00. Bekræftelse af indbetalt kapital med digital signatur. kr.

Gebyrer. Diverse standardgebyrer Rykkerbreve Rykkerskrivelse kr. 100,00. Bekræftelse af indbetalt kapital med digital signatur. kr. Rykkerbreve 905013 Rykkerskrivelse kr. 100,00 Bekræftelse af indbetalt kapital med digital signatur kr. 495,00 Boksoprettelse og -leje Oprettelse af boks Boksleje opkræves årligt forud pr. 1.12. Indtil

Læs mere

30. august 2016 RENTESATSER

30. august 2016 RENTESATSER 30. august 2016 RENTESATSER Indlånssatser 30. august 2016 Produkter Pålydende rente Nominel årlig rente Bemærkninger Standardkonto 0,000 % 0,000 % Budgetkonto 0,000 % 0,000 % Millionærkonto 0,000 % 0,000

Læs mere

Indholdsfortegnelse. I denne prisbog kan du se Den Jyske Sparekasses priser, som opkræves hos forbrugerne.

Indholdsfortegnelse. I denne prisbog kan du se Den Jyske Sparekasses priser, som opkræves hos forbrugerne. Indholdsfortegnelse I denne prisbog kan du se s priser, som opkræves hos forbrugerne. Almindelige serviceydelser... Side 1 Betalinger Betalingsservice Overførsler via medarbejderbetjening Overførsler via

Læs mere

Priser for særlige ydelser

Priser for særlige ydelser Priser for særlige ydelser Gældende fra 01.12.2013: Gratis ydelser: Oprettelse af konto: Der beregnes heller ikke løbende kontogebyr Hævning i kassen: Udbetaling af kontanter Mellem konti i sparekassen

Læs mere

News version _0

News version _0 News version 7.7. 2_0 Dato: 20.09.2016 Indhold Værksted...2 Reservedele...6 Enheder...7 Økonomi...9 Generelt (360 Grader)...10 1 Værksted At værkstedsordrer, der slettes i DRACAR+, også automatisk slettes

Læs mere

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram Prisbog Rente og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du naturligvis

Læs mere

SEND DINE GAVER PÅ OVERARBEJDE

SEND DINE GAVER PÅ OVERARBEJDE 5% * R E D N A M R I F N O K E TIL ALL p.a. i fast ner forrentes med 5 % skud op til 25.000 kro Ind 5. 201 rts ma 31. n kan oprettes fra. i variabel rente. er. Konfirmandkontoe entes med 0,50 % p.a firmander

Læs mere

Pas på pengene. Konfirmeret og hvad så?

Pas på pengene. Konfirmeret og hvad så? Pas på pengene Konfirmeret og hvad så? Send gaverne på overarbejde Lommepenge uden at røre en finger Tillykke med den store dag. Du får garanteret masser af kærlighed og gaver af alle dem, der holder af

Læs mere

Variabel Årligt pr. 31.12

Variabel Årligt pr. 31.12 Rentesatser indlån Gældende fra 31.oktober 2014. Generelt Rente (knækrente, hvis ikke andet nævnt). Rentetilskrivning (hvis ikke andet nævnt). Variabel Årligt pr. 31.12 Kontoform/produkt Rentesats Bemærkninger

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Erhvervskunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingstjenester tilknyttet betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Nyt fordelsprogram. Bliv Nordik360 kunde i dag. www.banknordik.dk/nordik360 Jan Ulsø Madsen,

Læs mere

Produkter. Prisinformation pr. 6. marts 2012. Kontooversigt

Produkter. Prisinformation pr. 6. marts 2012. Kontooversigt Produkter Prisinformation pr. 6. marts 2012 Kontooversigt - Pr. 28. februar 2014 Maliq konto (0-12 år) Rentesats 0,50 % Internt hævekort VISA/ Brug af internt hævekort i egne automater Brug af - pr. gang

Læs mere

Tilskud til klubaktiviteter

Tilskud til klubaktiviteter Side 1 af 5 Tilskud til klubaktiviteter Ekstraordinært tilskud Alle klubber får et ekstraordinært tilskud, baseret på antallet af klubmedlemmer, til aktiviteter i forbindelse med konflikten. Tilskuddet

Læs mere

Variabel Kvartårligt (bagud)

Variabel Kvartårligt (bagud) Rentesatser udlån Gældende fra den 1. juli 2019. Generelt Rente (hvis ikke andet angivet) Rentetilskrivning (hvis ikke andet nævnt) Variabel Kvartårligt (bagud) Kontoform/produktnavn a1 Kassekredit 12,75

Læs mere

Gebyrer. Diverse standardgebyrer Rykkerbreve Rykkerskrivelse kr. 100,00. Bekræftelse af indbetalt kapital med digital signatur. kr.

Gebyrer. Diverse standardgebyrer Rykkerbreve Rykkerskrivelse kr. 100,00. Bekræftelse af indbetalt kapital med digital signatur. kr. Rykkerbreve 905013 Rykkerskrivelse Bekræftelse af indbetalt kapital med digital signatur kr. 495,00 Boksoprettelse og -leje Oprettelse af boks Boksleje opkræves årligt forud pr. 1.12. Indtil 6 cm Indtil

Læs mere

Pris- og gebyrliste. Gebyr for udstedelse af restkøbesumsgaranti kr ,- Garanti ved forhåndslån ombygning/nybyggeri kr. 2.

Pris- og gebyrliste. Gebyr for udstedelse af restkøbesumsgaranti kr ,- Garanti ved forhåndslån ombygning/nybyggeri kr. 2. Pris- og gebyrliste Børneopsparing Pensionskonti Overførsel til andet pengeinstitut: Lån og kreditter Ydelsesfritagelse kr. 50,- Tilbageførsel af låneydelse kr. 50,- Rykkerskrivelse kr. 100,- Forlængelse

Læs mere

Variabel Kvartårligt (bagud)

Variabel Kvartårligt (bagud) Rentesatser udlån Gældende fra den 1. september 2017. Generelt Rente (hvis ikke andet angivet) Rentetilskrivning (hvis ikke andet nævnt) Variabel Kvartårligt (bagud) Kontoform/produktnavn a1 Kassekredit

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Serviceydelser 1.12.2013

Serviceydelser 1.12.2013 Serviceydelser 1.12.2013 V131213 Konti Det er gratis for andelshavere at have konti i Fælleskassen. Du er velkommen til at få flere konti, så du får bedre overblik over din økonomi. Kontoudskrifter og

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere