Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk"

Transkript

1 Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal

2 MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner, hvor man gerne vil begrænse antallet af mål. Konstruktionen er let men væltesikret og er produceret i samme profiler som et 11 mandsmål. Målene kan stables horisontalt og dermed er opbevaringspladsen minimeret. Rørprofil udført i Aluminium Rørprofil: 100 x 120 mm Mål: 150 x 100 cm & 300 x 150 cm Dybde: 150 cm Leveres med net, netskruer og netwire Målnet: Grønt 3 mm. PP Maskestr.: 60 mm.

3 MIXGOAL 5/7 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 5. og 7. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner, hvor man gerne vil begrænse antallet af mål. Konstruktionen er let men væltesikret og er produceret i samme profiler som et 11 mandsmål. Målene kan stables horisontalt og dermed er opbevaringspladsen minimeret. Rørprofil udført i Aluminium Rørprofil: 100 x 120 mm Mål: 300 x 150 cm & 500 x 200 cm Dybde: 175 cm Bærehåndtag påmonteret Leveres med netskruer og netwire Målnet: Grønt 3 mm. PP Maskestr.: 60 mm.

4 FULDSVEJSET 3. MANDS MÅL Minipode mål Robust og stabilt fuldsvejset fodbold minipodemål med ekstra hjørneforstærkninger. Perfekt til enhver form for boldleg i institutioner, foreninger og klubber. Minipodemålet er et væltesikret kvalitetsmål som er produceret i samme profiler som et 11 mandsmål. Målene kan stables horisontalt og dermed er opbevaringspladsen minimeret. Rørprofil udført i Aluminium Rørprofil: 100 x 120 mm Mål: 150 x 100 cm Dybde: 100 cm Leveres med målnet, netskruer og netwire Målnet: Grønt 3 mm. PP Maskestr.: 60 mm.

5 FULDSVEJSET 5. MANDS MÅL Pode mål Superstærkt og stabilt fuldsvejset fodbold podemål med ekstra hjørneforstærkninger. Perfekt til enhver form for boldleg i institutioner, foreninger og klubber. Podemålet er et væltesikret kvalitetsmål som er produceret i samme profiler som et 11 mandsmål. Målene kan stables horisontalt og dermed er opbevaringspladsen minimeret. Rørprofil udført i Aluminium Rørprofil: 100 x 120 mm Mål: 300 x 150 cm Dybde: 125 cm Leveres med målnet, netskruer og netwire Målnet: Grønt 3 mm. PP Maskestr.: 60 mm.

6 FULDSVEJSET 7. MANDS MÅL Robust og stabilt fuldsvejset 7. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Perfekt til enhver form for foreninger og klubber. 7. mandsmålet er et væltesikret kvalitetsmål som er produceret i samme profiler som et 11 mandsmål. Målene kan stables horisontalt og dermed er opbevaringspladsen minimeret. Rørprofil udført i Aluminium Rørprofil: 100 x 120 mm Mål: 500 x 200 cm Dybde: 150 cm Bærehåndtag påmonteret Leveres med målnet, netskruer og netwire Målnet: Grønt 3 mm. PP Maskestr.: 60 mm.

7 SKOLEGÅRDSMÅL i 2 størrelser Et stærkt og funktionelt mål til brug på alle underlag som på græs, i skolegården, i grundejerog boligforeninger, i klubber og mange andre steder. Målet er også velegnet til at bruge til spillet hockey. Målet udarbejdet i fuldsvejst varmgalvaniseret stål, hvilket bevirker meget lang levetid. Det er et mål der virkelig kan tåle at blive brugt. Målet er udarbejdet i to størrelser: 120 x 80 x 60 (L x H x D) 200 x 100 x 60 (L x h x D)

8 GLOBAL GOAL PRO Global Goal Pro er vel nok fodboldens mest fleksible, inspirerende og motiverende træningsredskab. Det er en prisvindende dansk opfindelse, der udfordrer både teknik og motorik. Global Goal Pro kan enten bruges på banen, rundt om banen eller hvis klubben har et dødt areal i forbindelse med træningsarealet. Målet kan bruges af en eller utallige spillere. Global Goal pro kan bruges på alle niveauer. Lige fra lilleputter til landsholdsspillere. Global Goal Pro vejer ca. 22 kg og kan rulles, så det kan hurtigt og nemt flyttes under træningen. Målet er 155 cm højt og har en diameter på 160 cm. Global Goal Pro er naturligvis CE-godkendt.

9 GLOBAL GOAL HOME Nu er den her. Vi har endelig fået skabt den perfekte løsning til at forbedre spillet institutioner og hjemme i de private haver... Global Goal Home modellen er bygget over samme koncept som den professionelle model, men er hovedsagelig tiltænkt yngre spillere, der gerne vil have muligheden for at forbedre deres teknik og boldbehandling uden for træningsanlægget. Home modellen er ca. 20% mindre end Global Goal Pro og lavet af galvaniseret stål. Global Goal Home kan modsat Global Goal Pro modellen foldes på midten, så den lettere kan transporteres i den medfølgende nylontaske. Global Goal Home vejer ca. 12 kg, er 126,5 cm højt og har en diameter på 128 cm. Global Goal Home er naturligvis CE-godkendt.

10 PANNA BANE PRO En særdeles ideel aktivitetsbane til brug på institutioner, i klubber og foreninger, på campingpladser mv. Ja alle steder hvor der er et areal på mindst 5x5 meter. Det vil nu være muligt at spille fodbold, hockey med mere, på små arealer, indenfor et kontrolleret område. Den 8 kantede bane gør det sjovt at spille fodbold enten alene, 1 mod 1 eller måske 3 mod 3. Panna banen er udarbejdet i hård og vejrbestandigt plast, som er utroligt robust og vil have en meget lang levetid. Den kan tåle at stå ude, og dermed grobund for at der kan laves aktiviteter, på det pågældende sted, hele året rundt. Panna banen er let at opsætte og kan leveres både med og uden gulv. Gulvet er udarbejdet, så det er selvdrænene og dermed vil der ikke opstå vandpytter på banen. Kontakt os derfor allerede i dag og få en snak om hvilken multibane, der passer til jeres ønsker og lad os udarbejde et tilbud, der passer og matcher dine behov

11 MINI ARENA En særdeles ideel miniarena til brug på institutioner, i klubber og foreninger, samt på Camping pladser mv. En Miniarena er et must for enhver institution, skole mv., hvor der dyrkes sport. Banen kan med fordel bruges, til fodbold og hockey mv. Miniarenaen er udarbejdet i hård og vejrbestandigt plast, som er utroligt robust og vil have, en meget lang levetid. Den kan tåle at stå ude, og dermed grobund for at der kan laves aktiviteter, på det pågældende sted, hele året rundt. Gulvet er udarbejdet så det dræner vandet og ikke skaber pytter. Miniarenaen er let at opsætte og kan leveres både med og uden gulv. Vores Multiarena'er fås mange størrelser, så den kan tilpasses et helt specifik område.. Standard størrelser: 5 x 10 m, 8 x 16 m., 10 x 20 m. Kontakt os derfor allerede i dag og få en snak om hvilken multibane, der passer til jeres ønsker og lad os udarbejde et tilbud, der passer og matcher dine behov

12 MULTI BANE En Multibane er et must for enhver større institution, skole mv., hvor der dyrkes mange forskellige former for sport. Vores Multibaner fås mange størrelser og variationer. Følgende er inklusiv denne type bane: Ikadan multiflex bander, varmgalv. stålrør, varmgalv. U-profiler, beslag, skruer og bolte. Montage vejledning og støbetegning medfølger Banen kan ligeledes leveres med gulv (som på billede). Gulvet er udarbejdet så det dræner vandet og ikke skaber pytter. Standard størrelser: 8 x 16 m., 10 x 18 m. 10 x 21 m., 12 x 24 m., 13 x 21 m., 15 x 28 m., 16 x 32 m., 18 x 36 m. og 21 x 40 m. Kontakt os derfor allerede i dag og få en snak om hvilken multibane, der passer til jeres ønsker og lad os udarbejde et tilbud, der passer og matcher dine behov

13 SPILLERBOKS TF Denne meget robuste og håndbyggede boks, kan fås i mange udgaver. Den leveres som standard med træbænke, men kan leveres med fastsiddende sæder eller sammenklappelige sæder. Forskellige tykkelser plexiglas kan tilbydes - leveres med 3 mm som standard. Der kan også påmonteres hjul, så den kan transporteres Den kan ligeledes leveres med 2 rækker sæder (mindst 4 meter) samt gulv. Kan leveres i længder fra 3 til 6 meter. Der skal forventes op til 6 ugers leveringstid. Boksen kan tilpasses netop dine behov og ønsker, så kontakt os og lad os udarbejde et tilbud, der passer og matcher netop dine behov.

14 SPILLERBOKSE FRA DACO DACO spillerbokse udarbejdes i solidt kvalitetsmateriale, for at opnå en lang holdbarhed. DACO's system kan samles i mange forskellige variationer - det er næsten kun fantasien der sætter grænserne, som kan ses på illustrationerne nederst. Boksene udarbejdes i størrelser fra 1 meter til 6 meter. Boksen kan tilpasses den enkeltes ønsker, omkring sædetyper, væg tykkelse mv. Der skal forventes op til 6 ugers leveringstid. Boksen kan tilpasses netop dine behov og ønsker, så kontakt os og lad os udarbejde et tilbud, der passer og matcher netop dine behov.

15 KUNSTSGRÆS GRANULAT Kunststof granulat i absolut højeste kvalitet, udarbejdet af Genan A/S. Granulatet lever op til de højeste miljøkrav, både i Danmark og i hele EU. Granulatet kan leveres i 3 forskellige kornstørrelser, som primært bruges på kunstgræsbaner til brug for fodbold. Kornstørrelser: Fine MIX = 0,7 3,0 mm Medium = 1,4 3,0 mm Grov = 2,0 4,0 mm Ring og få et skræddersyet tilbud til din bane, alt efter mængde og levering. Vi leverer både små og store partier til hele landet.

16 MALING OG OPSTREGNINSUDSTYR Græsmaling for opstregning: Ekstra hvid græsmaling til brug for opstregning af boldbaner på græsarealer. Malingen leveres færdigblandet og skal derfor ikke fortyndes. Malingen kan leveres i 15 liters dunke eller i en container indeholdende liter. FieldLazer S90 Fieldlazer udfører præcisions opstregning med indbygget højtryksteknik. Det betyder, at opstregningsmaskinen arbejder med 10 gange så et højt tryk under opstregningsarbejdet, sammenlignet med de opstregningsmaskiner der kendes i dag. Dette medfører en 50% lavere forbrug af maling, ved brug af denne model. Profesionelle fordele: Med Airless-tekniken får du bedre dækning og tydelige linier. Enkelt at arbejde med og meget let at rengøre efter brug. Nemt at beskære hjørner og indstilling af linjebredde.

Stadionmål bedst på hjemmebanen

Stadionmål bedst på hjemmebanen Stadionmål bedst på hjemmebanen Godt håndværk Innovativ Bredt udvalg Vi har det nok! Stadionmål, forskellen finder du i detaljen. Håndværket med svejsninger. Profilens godstykkelse og konstruktion. Justering

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter BOLDSPILBANER giv bolden op til nye aktiviteter kun n sæ f sie anta ser n græ r e t t 1 Få Ikadan og JE med på holdet Panna, street soccer, freestyle der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et

Læs mere

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Vedligeholdelsesfrit Udemiljø Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Farveægte - Vejrbestandig - Slagfast E n m i l j ø r i g t i g l ø s n i n g E n k e lt o g r e n t d e s i g n Byinventar

Læs mere

Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini

Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini Spar tid og penge, når boldbanerne skal streges op! + mini igo Mini + Impact XP-mali for opstregning af boldban Linemark igo Mini enkel og effektiv opstregningsmaskine Linemark igo Mini er en opstregningsmaskine,

Læs mere

NY MULTIBANE - MULTI PLAY

NY MULTIBANE - MULTI PLAY NY MULTIBANE - MULTI PLAY 1 FREMTIDENS BOLDSPIL For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et aktivt fritidsliv, som

Læs mere

Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 Skovlund Ansager Hallen. Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer.

Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 Skovlund Ansager Hallen. Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer. From: Jørgen Trap Sent: 23 Feb 2015 13:26:02 +0000 To: Skovlund Ansager Hallen Subject: Samlede tilbud Hej Bent. Som aftalt har jeg vedhæftet de 4 tilbud der gør sig gældende nede ved jer. Den samlede

Læs mere

I henhold til aftale mellem Dem og Jørgen Østergård Trapp har vi hermed fornøjelsen at fremsende vedlagte:

I henhold til aftale mellem Dem og Jørgen Østergård Trapp har vi hermed fornøjelsen at fremsende vedlagte: Skanderborg, d. 11. august 2014 svej 34 I henhold til aftale mellem Dem og Jørgen Østergård Trapp har vi hermed fornøjelsen at fremsende vedlagte: Tilbud nr. 29569 Leveringstid: Snarest Leveringsbetingelser:

Læs mere

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00 0/1 kontakter En 0/1 kontakt er en kontakt med en tænd/sluk-funktion, der f.eks. kan erstatte venstre- eller højreklik, dobbeltklik eller hold-funktion på en computermus/trackball/joystick. Læs mere under

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

Mobil-koncept til alle udearealer

Mobil-koncept til alle udearealer Mobil-koncept til alle udearealer Sport, idræt, leg og motion Lokale fællesskaber for alle Bevægelse i alle uderum Flyt aktiviteter Alle udendørs arealer Vi kan også andet... Full-size og mini fodboldbaner

Læs mere

HoReCa Led furniture

HoReCa Led furniture HoReCa Led furniture 118 Møbler med lys Art.nr. 65107 Lounge sofa midt modul Sofa modul system i hård plast med indbygget lys. Sofamodulerne sammensættes efter eget ønske i uendelige variationer. Hjørnemodulet

Læs mere

Havepavilloner og uderum med fluenet

Havepavilloner og uderum med fluenet Havepavilloner og uderum med fluenet OK-Miljø A/S Tlf. 98 54 43 11 Fritstående havepavilloner Nyd at være udendørs med din familie uden irriterede insekter. Ideelt til sommerhuset, på camping eller i din

Læs mere

Hegnstilbehør og løsdele 2011

Hegnstilbehør og løsdele 2011 Hegnstilbehør og løsdele 2011 Varenr. Jordspyd Rundt 12 mm. Varmgalvaniseret L: 150 cm 14619 56,-/70,- Kobling 146191 44,-/55,- Tilslutningsklemme 146192 20,-/25,- Jordspyd Kiwitah Særdeles effektiv. Ekstra

Læs mere

Giv bolden op til nye aktiviteter

Giv bolden op til nye aktiviteter Giv bolden op til nye aktiviteter PANNABANEN 4-5 Ottekantet boldbane til dynamik og teknik. Kan udvides med Panna Cage. MINIBANEN 6-7 Lidt større boldbane med lave bander og god plads. Oplagt til fx hockey,

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Offentlige legepladser

Offentlige legepladser Offentlige legepladser Robuste & Holdbare designs Godkendt iht. EN-1176 Hy-land er specielt velegnet til: Restauranter Hoteller Butikker Daginstitutioner Idrætsforeninger Campingpladser Offentlige arealer

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG Kun Gældende Fra aug. til nov. 2011 Sæt bestil VoreS Sæt over din Mobil Som noget helt nyt tilbyder vi nu vores kunder at bestille sæt, der vises her på disse to sider, over

Læs mere

Håndgreb, håndtag, kroge m.m.

Håndgreb, håndtag, kroge m.m. Håndgreb, håndtag, kroge m.m. Håndtag Rustfrit stål, mål angivet i mm Varenr. Lgd. Højde Diam. Kr. 715460 475 80 22 326,00 715468 440 120 22 324,00 715462 625 120 22 391,00 715464 850 120 22 433,00 715466

Læs mere

- lad den begynde her

- lad den begynde her LEG 2017 LIVET ER EN LEG - lad den begynde her Inspiration - legestativ opbygget med Cubic hjørner, windbreaker, profilstolper og PLUS Plank PLUS TIL PODERNE Fri leg, høj kvalitet og stor sikkerhed. Det

Læs mere

Perfekt opstregning af boldbaner hurtigt og effektivt!

Perfekt opstregning af boldbaner hurtigt og effektivt! + Perfekt opstregning af boldbaner hurtigt og effektivt! Ny teknologi boldbaner sk Linemark igo effektiv opstregningsmaskine Linemark igo er en avanceret maskine til effektiv opstregning af boldbaner.

Læs mere

EN VERDEN AF SKYDEDØRSBESLAG EN VERDEN AF MULIGHEDER

EN VERDEN AF SKYDEDØRSBESLAG EN VERDEN AF MULIGHEDER EN VERDEN AF SKYDEDØRSBESLAG EN VERDEN AF MULIGHEDER 20 kg - 1000 kg Skydedørsbeslag til garderobe - skydedøre skydeporte - foldedøre - indbygningskarme special opgaver og løsninger for skydedøre. WWW.SVALK.DK

Læs mere

Telte til enhver lejlighed

Telte til enhver lejlighed Foldetelte katalog 2015 Hexagon Er vandtæt Teltdug er fremstillet af 100% polyester stof med en PVC behandling på én side og en UV beskyttelse. Dugens vægt er 300 g/m 2. Er helaluminium Ideel mekanisk

Læs mere

Skydedørs beslag K-40/75

Skydedørs beslag K-40/75 se arbejdstegning på side 10 KG 40, beslagsæt til max. 40 kg. Dette skydedørs beslag er beregnet til en dør, som max vejer 40 kg. KG 40 er en tophængt skydedørs løsning. Systemet er specielt velegnet til

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Støvvæg. www.svalk.dk

Støvvæg. www.svalk.dk Støvvæg www.svalk.dk Hvorfor vælge Svalk Støvvæg Hurtig at opsætte og tage ned igen. Nemt for en person at opsætte. Nem at transportere og kan forlænges i det uendelige. Kompakt og let, i en handy taske.

Læs mere

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010 GORM 24_010 SIKKERHED Du skal forstærke hver anden sektion med et kryds, så reolen står stabilt. Dette møbel skal fastgøres til væggen med det medfølgende vægbeslag. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

STØVVÆG

STØVVÆG STØVVÆG WWW.SVALK.DK 2 Hvorfor vælge Svalk Støvvæg Hurtig at opsætte og tage ned igen. Nemt for en person at opsætte. Nem at transportere og kan forlænges i det uendelige. Kompakt og let, i en handy taske.

Læs mere

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Band Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og

Læs mere

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP SQUARE SILVER 85 CM 1 2 3 4 5 6 Kvalitet til lavpris Elegant og professionelt Velegnet til kampagnebrug Opstilles

Læs mere

Efterår 2013. kr. 59.900,- Lev. 6.000,- Mont. 25.000,- kr. 19.990,- kr. 35.990,-

Efterår 2013. kr. 59.900,- Lev. 6.000,- Mont. 25.000,- kr. 19.990,- kr. 35.990,- Spar mange penge - se alle de fantastiske efterårs tilbud i denne folder Panna Arena - 8 kantet Super flot og robust Panna Arena, fremstillet af varm galvaniseret stål og beklædt med kraftige granplanker.

Læs mere

Skydeport beslag Kg 150 / Kg 300 samt tilbehør

Skydeport beslag Kg 150 / Kg 300 samt tilbehør Nr. 05502 Kg 150 beslagsæt komplet. Bestående af 2 stk. enkel skydeport ruller, 2 stk. justerbolte med nylon foring, 2 stk. bæreplader, 2 stk. endestop, 1 stk. bundstyr, monteringsvejledning og skruer.

Læs mere

Frit (u-løsning) 100 x 100 x 100 cm. Komplet u-løsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2003 + farve 3.

Frit (u-løsning) 100 x 100 x 100 cm. Komplet u-løsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2003 + farve 3. PRØVERUM & TILBEHØR Hjørne 100 x 100 cm. Komplet hjørneløsning: Pris inkl. hvidt el. sort forhæng & spejl. Varenr.: 2004 + farve 2.899,- 2.295,- 1 side: Varenr.: 2007-05 + farve 1.995,- 2 sider: Varenr.:

Læs mere

Produkt Katalog Skjern / Gården

Produkt Katalog Skjern / Gården KompetenceCenter Skjern Kontakt info Produkt Katalog Skjern / Gården KompetenceCenter Gården Numitvej 8 6960 Hvide Sande Tlf. 97 313639 Holdleder Henrik Vilhelmsen Mob. 51 501719 Holdleder Steen E. Nielsen

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Multibaner & underlag

Multibaner & underlag Multibaner & underlag WWW. BASKETBALL YOLLEYBALL Spilleren skal til en hver tid kunne have fuld fokus på spillet. Med vores gulvløsninger får spilleren et underlag der giver optimal fodfæste, reaktionsmulighed

Læs mere

CN KATALOG www.svalk.dk

CN KATALOG www.svalk.dk CN KATALOG www.svalk.dk Piccolo, Medio & Grande serien. Belastning: 100Kg, 500Kg og 700kg Montageinformation vedr. Piccolo, Medio og Grande-skinner Ved maksimal belastning skal skinnen monteres med bolt

Læs mere

Skydeport beslag Kg

Skydeport beslag Kg 150-300 Kg www.svalk.dk Kg 150/300 Se arbejdstegning på side 10-15 KG 150, beslagsæt til max. 150 kg. Dette skydeport beslag er beregnet til en port, som max. vejer 150 kg. KG 150 er en tophængt skydeports

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

SAMLEVEJLEDNING TIL JERES PANNA ARENA

SAMLEVEJLEDNING TIL JERES PANNA ARENA Vare nr: 54050 SAMLEVEJLEDNING TIL JERES PANNA ARENA Din samlevejledning TAK FOR DIT KØB! PANNA ARENA A-Sport Panna fodboldarena er et sted, hvor mange kan være aktive sammen, på tværs af alle aldre. Der

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Outdoor OUTDOOR CABINETS

Outdoor OUTDOOR CABINETS Teknikskabe Vejskabe Denne serie teknikskabe er skabt til alle former for udendørs installationer. Teknikskabet kan eksempelvis anvendes til styringer, byggestrøm, målere og pumpestationer. Skabet er særdeles

Læs mere

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5)

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5) (1/5) Montering af ryg: Ryggen sættes fast på understellet, ved at føre rørene ned over de to metal tapper på understellet. Montering/Afmontering af armlæn Samling af ryglæn på stol: De medfølgende skruer

Læs mere

Indbygningskarm. www.svalk.dk

Indbygningskarm. www.svalk.dk Indbygningskarm www.svalk.dk Indbygningskarm 70/95 Indbygningskarm 70/95 - træ/stål. Svalk indbygningskarm er en 1- fløjet karm med solidt rammeværk. Karmen er nem at montere. Indbygningskarmen leveres

Læs mere

HoReCa In & Outdoor Chairs

HoReCa In & Outdoor Chairs HoReCa In & Outdoor Chairs 52 Indendørs cafe stole Art.nr. 17190 For You stol - lys brun Stabelbar plaststol i tidsløst design. Stolen fås i 6 farver. Bemærk Til indendørs og udendørs brug. Materiale:

Læs mere

Industristole. Stole for enhver bag

Industristole. Stole for enhver bag Stole for enhver bag 2 2010 All-Round En smart og robust taburet med bekvemt sæde i PU-skum. Velegnet til dig, der ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet. Fodkryds i nylon med dobbelt forkant,

Læs mere

SVALK HANDEL aps GIPSVÆRKTØJ WWW.SVALK.DK. svalk@svalk.dk www.svalk.dk

SVALK HANDEL aps GIPSVÆRKTØJ WWW.SVALK.DK. svalk@svalk.dk www.svalk.dk GIPSVÆRKTØJ WWW.SVALK.DK Håndværktøj samt tilbehør Nr. 07796 Fixertang m/stop Max. godstykkelse : 0,8 mm Max. udladning : 12 mm Nr. 07802 Fixertang tohånds. En virkelig god fixertang til de store opgaver,

Læs mere

Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort!

Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort! Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort! Store drømme behøver ikke at blive begrænset af lidt plads Med den rigtige type opbevaringsløsning kan du lave et hyggeligt og inspirerende miljø selvom pladsen

Læs mere

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for FALCO LOK FALCOLOK FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning fra Falco. De mange valgmuligheder inden for materialer, design og beklædning gør det muligt at anvende overdækningerne til flere forskellige

Læs mere

Breddeidræt - sundhed for alle

Breddeidræt - sundhed for alle GYMPOINT TRÆNINGS REDSKABER Breddeidræt - sundhed for alle www.gympoint.dk Elever Undervisere Elever GymPoint skaber liv SOCIALT SAMLINGSSTED GymPoint er et samlingssted for motion og socialt samvær for

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid.

Sofasystem Comfort. Sofasystem Comfort modul - 100x62 cm. Sofasystem Comfort modul - 120x62 cm. Bronco kunstlæder. ZF-07 sort. ZF-01 Hvid. HoReCa Sofa 94 Sofasystem Koncept Sofasystem modulopbygget Vores sofasystem er et unikt modul-opbygget system, som giver muligheden for at integrere spændende sofasystemer med et væld af valgmuligheder.

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

R-sign Kanalkonvektorer

R-sign Kanalkonvektorer Juni 2014 R-sign Kanalkonvektorer 1 When design decides 2 3 Løsninger tilpasset stil, udtryk og arkitektoniske rammer. - 4 RadiatorDesign Egegårdsvej 80... specielle løsninger er vores standard - din sikkerhed

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2. Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2. Piper - Draper.. Side 3. Traveller - Draper..

Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2. Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2. Piper - Draper.. Side 3. Traveller - Draper.. Indholdsfortegnelse: RoadWarrior - Draper.. Side 2 Etui RoadWarrior & Traveller.. Side 2 Piper - Draper.. Side 3 Traveller - Draper.. Side 4 Ultimate Folding - Draper.. Side 5 FocalPoint - Draper.. Side

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Magneter til løftefunktion Magneter til svejsning Magnetkroge i krom Magnetkroge

Læs mere

CUBE PARKOUR SYSTEM. Motivation til læring og fri bevægelse

CUBE PARKOUR SYSTEM. Motivation til læring og fri bevægelse CUBE PARKOUR SYSTEM Motivation til læring og fri bevægelse Forord Børn og unge i Danmark bevæger sig ikke nok. I øjeblikket er omkring 20% af alle børn og unge overvægtige, 8% er svært overvægtige - og

Læs mere

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side.

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Affaldssystemer Indhold Affaldssystemer Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Askebægre Selvslukkende Askebægre Indhold Askebkægre...3 Sækko-Boy stativer...4 Affaldsstativer og Step-On containere...5

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

PRISLISTE 01-02-2012

PRISLISTE 01-02-2012 Dansk Carport System A/S tilbyder unikke carporte, redskabsrum og terrasseoverdækninger i vedligeholdelsesfrie materialer, og i tidløst design. Designet og produceret af Søren Lyngsøe. Carporte og redskabsrum

Læs mere

DEN BLÅ GUIDE TIL STÅL SWIMMINGPOOL

DEN BLÅ GUIDE TIL STÅL SWIMMINGPOOL DEN BLÅ GUIDE TIL STÅL SWIMMINGPOOL Berle Pool & Spa er med sine mange år i branchen landets største og ældste specialfirma inden for swimmingpools, inde og udespa. Vi leverer idag løsninger til alle -

Læs mere

Materiale produkter. Professionelle opbevaringsløsninger. Har De et opbevaringsproblem?

Materiale produkter. Professionelle opbevaringsløsninger. Har De et opbevaringsproblem? Materiale produkter Professionelle opbevaringsløsninger Har De et opbevaringsproblem? Så har H.E.W. A/S helt sikkert en praktisk og effektiv løsning. Materialedepoter Materialecontainere Hvad enten De

Læs mere

0835 ALU. SKINNE K40/K75(5M) 470,77

0835 ALU. SKINNE K40/K75(5M) 470,77 Side: 1 0835 ALU. SKINNE K40/K75(5M) 470,77 SVAL1010000 SKINNE ALU K75 5M Kg 75 Aluminiumsskinne 5,0M Skinneprofilens udvendige mål: B 31 mm x H 24,5 mm. Aluskinne anbefales kun til Kg 75 beslag Nr.00862

Læs mere

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Bedømmelsesnotat LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Udarbejdet af: Herning Kommune By, Erhverv og Kultur Torvet 5 7400 Herning Og Herning City Østergade 21. 2. sal 7400 Herning PROJEKTERNE Alle projekterne

Læs mere

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 HI CAMPUS 2014 INDHOLD 1. Vejledning i gulvtyper 2. Kreativ indretning af haller hvad er muligt? 3. Hvad kan Virklund Sport bidrage med? VIRKLUND SPORT HISTORIEN OM OS - 1956

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS Nem, billig og komplet løsning Aldrig før har det været så hurtigt, nemt og billigt at udvide din fravænningsstald med 72 m 2

Læs mere

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? UENDELIGE MULIGHEDER MED PLAST BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

Giv dit brand et spark

Giv dit brand et spark SELECT Reklamebolde er alle tiders idé til at score opmærksomhed hos medarbejdere, kunder og andre forretningsforbindelser. En bold i virksomhedens helt eget design er et sjovt og anderledes element i

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER DEN VÆGMONTEREDE CARPORT TAG Uanset tagtype garanteres en sne/vindlast på min. 125kg/m2 VÆGMONTERING Carport fastgøres i smart muranker

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bemærk - De steder hvor der vurderes på funktionalitet - dækker begrebet over en helheds vurdering af varens opfyldelse af institutionernes behov til den

Læs mere

BITO Lagervarer 2015. Alle varer er på lager og klar til hurtig levering

BITO Lagervarer 2015. Alle varer er på lager og klar til hurtig levering BITO Lagervarer 2015 Alle varer er på lager og klar til hurtig levering indhold SMÅVAREREOLER 1-2 SK KASSER // KOMPLETTE REOLER 3-4 KANBANREOLER TIL C-DELE 5-6 RK KASSER // KOMPLETTE REOLER 7-8 PALLEREOLER

Læs mere

Praktiske og solide produkter

Praktiske og solide produkter Plast Praktiske og solide produkter Vore plastprodukter omfatter alt fra kasser i genbrugsmateriale til bokse, plastpaller og bigboxe. Sortimentet leveres i flere farver. Konstrueret for maksimal styrke

Læs mere

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF Nedslidt sandbane Klubhus Sumpet femmands træningsbane Nedslidt

Læs mere

Indhold. Dørtrinsramper. Sammenklappelige ramper. Sammenklappelig helrampe. Teleskopramper. Systemramper. Side

Indhold. Dørtrinsramper. Sammenklappelige ramper. Sammenklappelig helrampe. Teleskopramper. Systemramper. Side Indhold Side 4 Sammenklappelige ramper 8 Sammenklappelig helrampe 10 Teleskopramper 12 Systemramper 14 Maj 2004. Forbehold for ændringer og trykfejl. Dørtrinsramper Rampekatalog.indd 3 06-05-2004 14:04:53

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere