Platon Executive Briefings

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Platon Executive Briefings"

Transkript

1 EFTERÅR & VINTER 2013/2014 Platon Executive Briefings DELTAGELSE ER GRATIS! e

2 KALENDER 2013 AAR: 5. november KBH: 7. november BUSINESS INTELLIGENCE- OG INFORMATIONSSTRATEGI: HVORFOR OG HVORDAN? AAR: 18. november KBH: 20. november BOOST DIN VIRKSOMHED MED G DATA AAR: 4. december KBH: 5. december E-COMMERCE: HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? AAR: 16. december KBH: 18. december BUSINESS INTELLIGENCE I CLOUD EN: ER DEN KLAR? 2014 AAR: 14. januar KBH: 16. januar FÅ SUCCES MED EN ONE COMPANY STRATEGI AAR: 4. februar KBH: 6. februar ENGAGER BRUGERNE MED LÆKRE -LØSNINGER AAR: 24. februar KBH: 26. februar G (DATA) SALES: ER DER MULIGHEDER I AT UDNYTTE G DATA?

3 DELTAGELSE ER GRATIS! (500 kr. faktureres ved udeblivelse uden afbud) TILMELDING: Du kan tilmelde dig online på eller ved at sende en til PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS - I efteråret/vinteren afholder Platon syv unikke briefings, og du er inviteret! Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter først-til-mølle princippet. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Jonas Mortensen på eller på tlf.: Vi har sammensat et program med en række nye og populære faglige emner inden for Information Management (IM). Så har du interesse for et eller flere af emnerne i denne brochure, er du meget velkommen til at deltage gratis i en eller flere af vores Platon Executive Briefings i Aarhus & København. FORM På de enkelte Platon Executive Briefings vil vi holde et oplæg om det pågældende faglige emne, dele vores erfaringer samt give gode råd og ideer til, hvordan man kommer i gang. Desuden håber vi på en aktiv deltagelse, så vi i fællesskab kan skabe en god dialog og erfaringsudveksling. TID & STED Alle Platon Executive Briefings starter kl og slutter kl Møderne afholdes hos Platon i henholdsvis Aarhus & København. Se de specifikke datoer under hver enkel Platon Executive Briefing. Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen! Med venlig hilsen Platon Michael Borges CEO Aarhus: Østergade 46, 8000 Aarhus C. : Dag Hammarskjölds Allé 13, 2100 København Ø. Platon byder naturligvis på forfriskninger.

4 Tirsdag, 5. november Torsdag, 7. november Business Intelligence- og informations - Hvorfor og hvordan? Mange begynder stadig på -projekter baseret på lokale taktiske initiativer. Denne tendens er ikke blevet mindre under den økonomiske nedtur, hvor akutte problemer har stået i kø for at få opmærksomhed. Samtidig ses en stærkt stigende bevidsthed omkring potentialet i dataanvendelse, hvilket blandt andet ses i den store interesse for, Advanced Analytics og data-drevet forretningsinnovation. Samtidig er informationslandskabet blevet mere komplekst, så behovet for en plan for virksomhedens håndtering og intelligent anvendelse af data er højaktuel. Risikoen er ikke bare spild af penge pga. de mange ukoordinerede tiltag, men i høj også grad at konkurrenterne først finder ud af at bruge information som en konkurrenceparameter. Denne Platon Executive Briefing er for dig, der: har ansvaret for -indsatsen og har fokus på at levere. sidder i forretningsledelse eller i funktion, som ønsker at gøre information til et forretningsaktiv. ønsker at udarbejde - eller er involveret i identifikation af business cases. Senior Consultant, PEDER PEDERSEN Platon Norge Partner Peder Pedersen er en af Platons førende konsulenter inden for Business Intelligence og Information Management rådgivning med fokus på, handlingsplaner, organisering, procesoptimering og Data Governance. Peder har gennem de seneste 8 år hjulpet en lang række kunder i forskellige industrier med at få skabt struktureret tilgang og værdiskabelse for og IM. Peder har arbejdet med området i 20 år blandt andet hos Coop og LEGO, hvor han bl.a. var ansvarlig for opbygning og ledelse af LEGOs globale -afdeling. Hvorfor, hvor og hvornår det giver mening at udarbejde en informations. Hvordan muligheder identificeres for innovativ anvendelse af data som input til business cases. Hvad en bør indeholde, og hvordan udarbejdes den. Eksempler på hvad andre organisationer har gjort.

5 Mandag, 18. november Onsdag, 20. november Boost din virksomhed - Brug til at skabe data-drevet innovation! Denne Platon Executive Briefing henvender sig primært til -professionelle, der gerne vil få inspiration til at udnytte mulighederne, giver. Derudover forretningsfolk, der ikke er bange for nye muligheder, og som i dag ikke får tilfredsstillet deres behov for informationsudnyttelse hos IT/. En undersøgelse fra Gartner fra starten af 2013 viser, at 42% af virksomheder allerede har investeret eller har planer om at investere i inden for et år. Forklaringen er åbenlys, for dem der formår at udnytte til at udvikle deres forretning, produkt eller service vil kunne tjene mere end deres konkurrenter, på baggrund af de værdifulde indsigter som giver. Gennem de sidste år er vi derfor også begyndt at høre mere og mere om i alle mulige forskellige sammenhænge. Det har medført, at betyder noget forskelligt for forskellige personer, afhængigt af det funktionsområde eller branche man beskæftiger sig med. For Platon betyder ganske enkelt data-drevet innovation! STIG TORNGAARD Partner Stig Torngaard er Practice Director for i Platon. Han er en af Platons førende konsulenter og har mere end 20 års IT-erfaring, hvoraf de 15 år har været dedikeret til. Stig grundlagde Platons Microsoft afdeling tilbage i 2001, men i de seneste to år har Stig haft fokus på og Advanced Analytics aspekterne af IM. Platons definition af. Hvordan du kan skabe data-drevet innovation. Platons erfaringer fra forskellige brancher. Hvordan du kommer i gang.

6 Onsdag, 4. december Torsdag, 5. december - Hvor svært kan det være? Denne Platon Executive Briefing er for virksomheder, der står overfor en fornyelse af deres e-commerce og møder et stigende krav til data fra myndigheder eller samarbejdspartnere. Elektronisk samhandel, almindeligt kendt som e-commerce eller e-handel, er en form for industri, hvor køb og salg af produkter eller tjenester foregår via elektroniske systemer som internettet og andre computernetværk. bliver mere globalt, mere mobilt og understøtter samtidig flere salgskanaler, men de basale krav fra kunderne, såsom en samlet faktura og/eller leverance uafhængig af, hvilke salgskanaler de benyt-ter sig af, er uændret. Nye EU-krav til data f.eks. i Food and Beverage branchen gør det derfor ikke nemmere og stiller flere krav til, hvordan man bør arbejde med disse data. På denne briefing vil vi tale om fundamentet for en global, multi channel og mobil e-commerce løsning: Håndtering af produktinformationer. trends og hvad andre gør. Lovkrav og standardisering (f.eks. ETIM eller eclass). THOMAS PEIN MALMBERG Director Thomas Pein-Malmberg er en erfaren IM-konsulent, som leder business transformation programmer typisk i forbindelse med ERPimplementeringen. Han udvikler IMer bl.a. i forbindelse med opkøb af andre virksomheder eller brug af data til hhv. indkøb, produktion eller salg. THOMAS HOLMEN Principal Consultant Thomas Holmen er en af Platons førende Master Data Managementeksperter med 10 års erfaring med forretnings-it på sk niveau. Thomas har rådgivet flere virksomheder i komplekse og forretningskritiske dataproblemstillinger med dyb forståelse for information og teknologi.

7 Mandag, 16. december - Er den klar? Onsdag, 18. december Business Intelligence i cloud en en er hypet, men mange systemer er begyndt at rykke ud i cloud en. Er også en mulighed? I denne briefing diskuterer vi, om cloud en er klar til -platforme og -løsninger. Få svar på, hvad der kan være af muligheder og begrænsninger for at udnytte cloud en i dine projekter. Denne Platon Executive Briefing er for dig, der har ansvar for -afdelingen, -projekter eller ITansvarlig for -platform og -infrastruktur. Senior Consultant, MORTEN FREDERIKSEN Platon Norge Partner Morten Frederiksen har mere end 15 års erfaring med med både Microsoft og SAS, og er i dag ansvarlig for Platons Microsoft afdeling. Vi evaluerer primært på Microsofts cloud ydelser. Hvilke muligheder der findes for i cloud en både for back-end og front-end. Hvilke fordele og ulemper der er med cloud for. STEEN CORNELIUS Senior Consultant Steen Cornelius har mere end 20 års erfaring med opsætning af -platforme og er specialist i SQL Server.

8 Tirsdag, 14. januar Torsdag, 16. januar Få succes med en one company - Undgå de typiske faldgruber ved informationsharmonisering! Denne Platon Executive Briefing er for virksomheder, som har en vækst gennem opkøb og/eller skal i gang med en harmonisering af forretningsmodellen. Mange virksomheder forfølger en one company strategy og arbejder på en harmonisering af forretningsmodellen, processer og en konsolidering af systemerne. Men hvor vigtige er virksomhedens informationer i den sammenhæng, og hvordan håndterer man dem rigtigt i processen og ikke mindst, hvad skal man undgå at gøre? På denne briefing taler vi om udfordringer i forbindelse med udrulnings- eller implementeringsprojekter og kommer med vores bud på, hvordan man bør og ikke bør arbejde med virksomhedens informationer som vigtige ske brikker i jagten på en harmoniseret informationsstyring. Udfordringer i forbindelse med udrulnings- eller implementeringsprojekter. Hvordan du skaber den nødvendige bevågenhed. Mulige løsninger og typiske faldgruber. Værdifulde erfaringer fra relevante projekter. THOMAS PEIN MALMBERG Director Thomas Pein-Malmberg er en erfaren IM-konsulent, som leder business transformation programmer typisk i forbindelse med ERPimplementeringen. Han udvikler IMer bl.a. i forbindelse med opkøb af andre virksomheder eller brug af data til hhv. indkøb, produktion eller salg. THOMAS HOLMEN Principal Consultant Thomas Holmen er en af Platons førende Master Data Managementeksperter med 10 års erfaring med forretnings-it på sk niveau. Thomas har rådgivet flere virksomheder i komplekse og forretningskritiske dataproblemstillinger med dyb forståelse for information og teknologi.

9 Tirsdag, 4. februar Torsdag, 6. februar Engager brugerne med lækre -løsninger - og tilgængelighed er nøgleordene! Denne Platon Executive Briefing vil gennemgå nogle af de tanker og elementer, der ligger bag en god -brugeroplevelse (UX), og komme med eksempler fra forskellige kunder, brancher og teknologier. I mange år har fokus været på at indsamle og strukturere data, men selv om information er tilgængelig, er det stadig bemærkelsesværdigt svært for almindelige brugere at finde, forstå og anvende den. og tilgængelighed er nøgleordene og handler blandt andet om, at den enkelte målgruppe får information i den rigtige kontekst og kanal, præcis når man har brug for det. Tiden er derfor moden til at fokusere på visualisering, så information aktivt kommer ud til brugerne på de mange forskellige enheder. Vi skal tænke i hele oplevelser og justere dem omkring brugerens præmisser og virkelighed. En målsætning kan være, at oplevelsen skal engagere den enkelte og måske endda blive vanedannende. STIG TORNGAARD Partner Stig Torngaard er Practice Director for i Platon. Han er en af Platons førende konsulenter og har mere end 20 års IT-erfaring, hvoraf de 15 år har været dedikeret til. Stig grundlagde Platons Microsoft afdeling tilbage i 2001, men i de seneste to år har Stig haft fokus på og Advanced Analytics aspekterne af IM. Fokus på målgrupper og kontekst for brugen af -løsninger. Udnyttelse af nye teknologiske muligheder (eksempler og demonstrationer).

10 Mandag, 24. februar Onsdag, 26. februar Big (Data) Sales - Er der muligheder i at udnytte? Mange forbinder med sociale medier. På denne briefing åbner vi op for begrebet, og ser på nogle af de andre muligheder det skaber, blandt andet inden for salg, service og marketing. Virksomheder, der formår at udnytte og sortere i for derved at komme tættere på kunderne, vil stå tilbage som vindere. Gennem en systematisk anvendelse af information kan virksomheder opnå større og detaljeret indsigt i kundernes adfærd og behov. giver således mulighed for at identificere den mest optimale tilgang til kunderne med henblik på eksempelvis at øge salget eller kundeloyaliteten. Denne Platon Executive Briefing er relevant for alle, der arbejder med udfordringen omkring merværdiskabelse i forhold til sine kunder, f.eks.: Kommerciel ledelse Salgs- og marketingsledere IT- og -ansvarlige, der arbejder med at frembringe øget kundeindsigt Senior Consultant, RASMUS WINTHER Platon Norge MØLBJERG Director Rasmus Winther Mølbjerg har mange års erfaring med salg, marketing og etablering af CRM-er i forskellige organisationer. I arbejdet som konsulent har han igennem de sidste 5 år samarbejdet med virksomheder i Danmark, Finland og Norge omkring etablering af informationsdrevne kundeer og deraf afledte implementeringsprojekter. Holdningsanalyse gennem de sociale medier (Social media sentiment analytics). Forudseende og forebyggende initiativer (Predictive and preventive service management). Data-drevet salg & konkrete use cases. Integrationsopgaven for at kunne etablere et 360o billede af kunden.

11 HAR DU IKKE MULIGHED FOR AT DELTAGE PÅ DE ANGIVNE DATOER FOR PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS? I efteråret og vinteren tilbyder Platon at bringe vores Executive Briefings til din virksomhed ganske gratis! På mødet vil I få den ønskede briefing præsenteret, og i tillæg får I en unik mulighed for at diskutere jeres udfordringer inden for emnet med nogle af branchens dygtigste konsulenter. Platon roadshow-mødet vil bestå af: 1 times valgfri briefing fra denne brochure. 1 times rådgivning og diskussion med en ekspert fra Platon. OBS: Tilbuddet er gældende i en begrænset periode. SEND FORESPØRGSEL: Det eneste, du skal gøre, er at sende os en med et ønske om en konkret briefing, dato og klokkeslæt. Din forespørgsel sendes til Jonas Mortensen fra Platon på: Du er også velkommen til at ringe på telefon Vi kan desværre ikke garantere at opfylde alle forespørgsler. PLATON ROAD- SHOW

12 Om Platon Overser du én af dine stærkeste ressourcer? Hvad nu, hvis enhver information, der genereres fra samtlige virksomhedsaktiviteter, var let tilgængelig uanset hvor og hvornår nogen i organisationen havde brug for den? Og hvad nu, hvis den var i det rigtige format og den rigtige kvalitet, som kunne hjælpe dig med at nå dine mål? Det kan vi hjælpe dig med! Platon er Nordens førende konsulenthus inden for Information Management, med erfaring fra mere end projekter til over 500 kunder globalt. Vi er uafhængige og beskæftiger 170+ af verdens førende Information Management-fagfolk. Se mere på Platon A/S København Dag Hammarskjölds Allé København Ø Aarhus Østergade Aarhus C

PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS

PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS Forår/sommer 2013 DELTAGELSE ER GRATIS! BI & MDM som Har du ikke mulighed for at deltage på de angivne datoer for Platon Executive Briefings? I foråret/sommeren 2013 tilbyder

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

valgfrie indlæg mod 2020 Vind en Nokia Lumia telefon Rungsted Tirsdag den 11. november 2014 Dynamics ERP og Microsoft-universet

valgfrie indlæg mod 2020 Vind en Nokia Lumia telefon Rungsted Tirsdag den 11. november 2014 Dynamics ERP og Microsoft-universet Horsens Torsdag den 6. november 2014 Rungsted Tirsdag den 11. november 2014 Microsoft dagen 2014 Indlæg 1+14 klar til fremtidens arbejdsplads? Dynamics ERP og Microsoft-universet Invitation Indlæg 15 Har

Læs mere

Denne udgivelse er et indstik fra mediaplanet. Business. BI er afgørende for

Denne udgivelse er et indstik fra mediaplanet. Business. BI er afgørende for Denne udgivelse er et indstik fra mediaplanet Nr.1/Marts 13 Business Intelligence BI er afgørende for f oto: Jahn teigen/scanpix vores virksomhed Søren Halskov Nissen: BI er livsnerven for vores succes

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder News Nr.2 ære læser KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder ikke, at vi hos Innofactor er ved at gå i hi tværtimod. For kort tid siden afholdte vi Innofactors første kundedag:

Læs mere

IM2011 FRA DATA TIL BESLUTNINGER!

IM2011 FRA DATA TIL BESLUTNINGER! IM2011 FRA DATA TIL BESLUTNINGER! 12. oktober 2011 crowne plaza copenhagen towers Nordens største konference: Fokus på Business Intelligence, Master Data Management & Performance Management Hvad du KAN

Læs mere

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk...

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk... e -BUSINESS - Guide til elektronisk drift og handel DECEMBER 2006 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE VÆLG DET RIGTIGE NIVEAU E-business er for mange virksomheder tæt knyttet

Læs mere

Tid til at gøre en forskel

Tid til at gøre en forskel Invitation Frigør 20-40 % kapacitet i din it-afdeling Side 4-5 DK Company Aggressiv vækst drives af godt internt samarbejde Side 7 Nedsat arbejdstid med fuld løn hos Toyota. Det er der penge i! Læs bagsiden

Læs mere

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur

Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Barrierer og muligheder for danske SMV er i den digitale vækstkultur Indholdsfortegnelse Forord 3 Indledning 4 Resumé 4 Barrierer for erhvervslivets digitalisering 6 De interne barrierer for digitalisering

Læs mere

Få succes med outsourcing af løn og HR

Få succes med outsourcing af løn og HR Få succes med outsourcing af løn og HR Whitepaper 1.0 Indledning Dette whitepaper giver dig grundlaget for at træffe den rigtige beslutning om, hvilke muligheder og fordele din virksomhed kan opnå ved

Læs mere

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel Sig e til din handel - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel White Paper af Bleau A/S Når man betragter den rivende udvikling af e-handel på verdensplan, vil

Læs mere

Outsourcing op på strategisk niveau

Outsourcing op på strategisk niveau Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce outsourcing Maj 2008 Outsourcing op på strategisk niveau Fra tidligere at dreje sig om produktion i tredjeverdens lande, er outsourcing

Læs mere

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på News Nr.4 ære læser KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på døren, er jeg stolt af endnu engang at kunne præsentere et nyt nummer af vores kundemagasin Innofactor News. I de forgangne måneder

Læs mere

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Kursuskatalog - efterår 2010 FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Indhold Drift & Økonomi Kurserne i dette spor er for dig, der sidder i bestyrelsen,

Læs mere

TEMA DELTAG PÅ KONFERENCE 24. OKTOBER 2013 I CINEMAXX KØBENHAVN OG OPLEV BL.A. Tilmelding på www.fs2013.dk

TEMA DELTAG PÅ KONFERENCE 24. OKTOBER 2013 I CINEMAXX KØBENHAVN OG OPLEV BL.A. Tilmelding på www.fs2013.dk ANNONCETILLÆG OKTOBER 2013 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED HERBERTNATHAN & CO. OG KOMMERCIELLE PARTNERE TEMA DISTRIBUERET MED BERLINGSKE & ÅRHUS STIFTSTIDENDE Foto: Scanpix DELTAG PÅ

Læs mere

KURSUSKATALOG 2011. AdWords

KURSUSKATALOG 2011. AdWords KURSUSKATALOG 2011 Web page AdWords Mobil Google AdWords SEO Google Analytics Workshops Web Analytics Kursus Online Markedsføring E-mail Marketing Markedsføring B2B Online Strategi Online PR & Branding

Læs mere

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Header Styrk jeres indsats gennem samarbejde Rubrik Header (0) En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Rubrik Citat Reference Sideheader

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU UDDANNELSESLINJER BDUs uddannelseslinjer består hver især af tre faste kursusmoduler plus et valgfrit modul, som du frit kan vælge ud fra tre moduler. Du har således yderligere

Læs mere

SOCIAL MEDIA FACTBOOK

SOCIAL MEDIA FACTBOOK SOCIAL MEDIA FACTBOOK EU-DK 2011 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF SOCIALE MEDIER Undersøgte anvendelsesområder: Produktudvikling/R&D Personale & HR Kommunikation & PR Salg & Marketing IT & Web Service & Support

Læs mere

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ hver dag Inspiration til en systematisk indsats DET NATIONALE FORSKNINGSCENTER FOR ARBEJDSMILJØ Arbejdstilsynet Indhold Et godt psykisk arbejdsmiljø hver dag. Inspiration til

Læs mere

3TIPS TIL EN MERE EFFEKTIV BESTYRELSE

3TIPS TIL EN MERE EFFEKTIV BESTYRELSE Ny dagsorden Spørgsmål om likviditet skal højt på listen DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Rollefordeling Få styr på roller og lav et strategisk beredskab Ny dagsorden Spørgsmål om likviditet

Læs mere

Erhvervsstyrelsen. Big Data som vækstfaktor i dansk erhvervsliv syv virksomhedseksempler

Erhvervsstyrelsen. Big Data som vækstfaktor i dansk erhvervsliv syv virksomhedseksempler Erhvervsstyrelsen Big Data som vækstfaktor i dansk erhvervsliv syv virksomhedseksempler December 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE Case 1: Geomatic... 3 Case 2: Hapti.co... 8 Case 3: SAXO.com... 13 Case 4: Velux...

Læs mere

Gevinstrealisering bliv medlem af en eksklusiv klub

Gevinstrealisering bliv medlem af en eksklusiv klub Af: og Martin J. Ernst Udarbejdet i samarbejde med: Indholdsfortegnelse 1 HVER TREDJE MENER, DE GØR, HVAD DE KAN FOR AT GEVINSTERNE REALISERES!... 3 2 GEVINSTEJER? DET MÅ VÆRE INDE VED SIDEN AF!... 4 2.1

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere