Platon Executive Briefings

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Platon Executive Briefings"

Transkript

1 EFTERÅR & VINTER 2013/2014 Platon Executive Briefings DELTAGELSE ER GRATIS! e

2 KALENDER 2013 AAR: 5. november KBH: 7. november BUSINESS INTELLIGENCE- OG INFORMATIONSSTRATEGI: HVORFOR OG HVORDAN? AAR: 18. november KBH: 20. november BOOST DIN VIRKSOMHED MED G DATA AAR: 4. december KBH: 5. december E-COMMERCE: HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? AAR: 16. december KBH: 18. december BUSINESS INTELLIGENCE I CLOUD EN: ER DEN KLAR? 2014 AAR: 14. januar KBH: 16. januar FÅ SUCCES MED EN ONE COMPANY STRATEGI AAR: 4. februar KBH: 6. februar ENGAGER BRUGERNE MED LÆKRE -LØSNINGER AAR: 24. februar KBH: 26. februar G (DATA) SALES: ER DER MULIGHEDER I AT UDNYTTE G DATA?

3 DELTAGELSE ER GRATIS! (500 kr. faktureres ved udeblivelse uden afbud) TILMELDING: Du kan tilmelde dig online på eller ved at sende en til PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS - I efteråret/vinteren afholder Platon syv unikke briefings, og du er inviteret! Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter først-til-mølle princippet. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Jonas Mortensen på jmo@platon.net eller på tlf.: Vi har sammensat et program med en række nye og populære faglige emner inden for Information Management (IM). Så har du interesse for et eller flere af emnerne i denne brochure, er du meget velkommen til at deltage gratis i en eller flere af vores Platon Executive Briefings i Aarhus & København. FORM På de enkelte Platon Executive Briefings vil vi holde et oplæg om det pågældende faglige emne, dele vores erfaringer samt give gode råd og ideer til, hvordan man kommer i gang. Desuden håber vi på en aktiv deltagelse, så vi i fællesskab kan skabe en god dialog og erfaringsudveksling. TID & STED Alle Platon Executive Briefings starter kl og slutter kl Møderne afholdes hos Platon i henholdsvis Aarhus & København. Se de specifikke datoer under hver enkel Platon Executive Briefing. Jeg glæder mig til at byde dig og dine kollegaer velkommen! Med venlig hilsen Platon Michael Borges CEO Aarhus: Østergade 46, 8000 Aarhus C. : Dag Hammarskjölds Allé 13, 2100 København Ø. Platon byder naturligvis på forfriskninger.

4 Tirsdag, 5. november Torsdag, 7. november Business Intelligence- og informations - Hvorfor og hvordan? Mange begynder stadig på -projekter baseret på lokale taktiske initiativer. Denne tendens er ikke blevet mindre under den økonomiske nedtur, hvor akutte problemer har stået i kø for at få opmærksomhed. Samtidig ses en stærkt stigende bevidsthed omkring potentialet i dataanvendelse, hvilket blandt andet ses i den store interesse for, Advanced Analytics og data-drevet forretningsinnovation. Samtidig er informationslandskabet blevet mere komplekst, så behovet for en plan for virksomhedens håndtering og intelligent anvendelse af data er højaktuel. Risikoen er ikke bare spild af penge pga. de mange ukoordinerede tiltag, men i høj også grad at konkurrenterne først finder ud af at bruge information som en konkurrenceparameter. Denne Platon Executive Briefing er for dig, der: har ansvaret for -indsatsen og har fokus på at levere. sidder i forretningsledelse eller i funktion, som ønsker at gøre information til et forretningsaktiv. ønsker at udarbejde - eller er involveret i identifikation af business cases. Senior Consultant, PEDER PEDERSEN Platon Norge Partner Peder Pedersen er en af Platons førende konsulenter inden for Business Intelligence og Information Management rådgivning med fokus på, handlingsplaner, organisering, procesoptimering og Data Governance. Peder har gennem de seneste 8 år hjulpet en lang række kunder i forskellige industrier med at få skabt struktureret tilgang og værdiskabelse for og IM. Peder har arbejdet med området i 20 år blandt andet hos Coop og LEGO, hvor han bl.a. var ansvarlig for opbygning og ledelse af LEGOs globale -afdeling. Hvorfor, hvor og hvornår det giver mening at udarbejde en informations. Hvordan muligheder identificeres for innovativ anvendelse af data som input til business cases. Hvad en bør indeholde, og hvordan udarbejdes den. Eksempler på hvad andre organisationer har gjort.

5 Mandag, 18. november Onsdag, 20. november Boost din virksomhed - Brug til at skabe data-drevet innovation! Denne Platon Executive Briefing henvender sig primært til -professionelle, der gerne vil få inspiration til at udnytte mulighederne, giver. Derudover forretningsfolk, der ikke er bange for nye muligheder, og som i dag ikke får tilfredsstillet deres behov for informationsudnyttelse hos IT/. En undersøgelse fra Gartner fra starten af 2013 viser, at 42% af virksomheder allerede har investeret eller har planer om at investere i inden for et år. Forklaringen er åbenlys, for dem der formår at udnytte til at udvikle deres forretning, produkt eller service vil kunne tjene mere end deres konkurrenter, på baggrund af de værdifulde indsigter som giver. Gennem de sidste år er vi derfor også begyndt at høre mere og mere om i alle mulige forskellige sammenhænge. Det har medført, at betyder noget forskelligt for forskellige personer, afhængigt af det funktionsområde eller branche man beskæftiger sig med. For Platon betyder ganske enkelt data-drevet innovation! STIG TORNGAARD Partner Stig Torngaard er Practice Director for i Platon. Han er en af Platons førende konsulenter og har mere end 20 års IT-erfaring, hvoraf de 15 år har været dedikeret til. Stig grundlagde Platons Microsoft afdeling tilbage i 2001, men i de seneste to år har Stig haft fokus på og Advanced Analytics aspekterne af IM. Platons definition af. Hvordan du kan skabe data-drevet innovation. Platons erfaringer fra forskellige brancher. Hvordan du kommer i gang.

6 Onsdag, 4. december Torsdag, 5. december - Hvor svært kan det være? Denne Platon Executive Briefing er for virksomheder, der står overfor en fornyelse af deres e-commerce og møder et stigende krav til data fra myndigheder eller samarbejdspartnere. Elektronisk samhandel, almindeligt kendt som e-commerce eller e-handel, er en form for industri, hvor køb og salg af produkter eller tjenester foregår via elektroniske systemer som internettet og andre computernetværk. bliver mere globalt, mere mobilt og understøtter samtidig flere salgskanaler, men de basale krav fra kunderne, såsom en samlet faktura og/eller leverance uafhængig af, hvilke salgskanaler de benyt-ter sig af, er uændret. Nye EU-krav til data f.eks. i Food and Beverage branchen gør det derfor ikke nemmere og stiller flere krav til, hvordan man bør arbejde med disse data. På denne briefing vil vi tale om fundamentet for en global, multi channel og mobil e-commerce løsning: Håndtering af produktinformationer. trends og hvad andre gør. Lovkrav og standardisering (f.eks. ETIM eller eclass). THOMAS PEIN MALMBERG Director Thomas Pein-Malmberg er en erfaren IM-konsulent, som leder business transformation programmer typisk i forbindelse med ERPimplementeringen. Han udvikler IMer bl.a. i forbindelse med opkøb af andre virksomheder eller brug af data til hhv. indkøb, produktion eller salg. THOMAS HOLMEN Principal Consultant Thomas Holmen er en af Platons førende Master Data Managementeksperter med 10 års erfaring med forretnings-it på sk niveau. Thomas har rådgivet flere virksomheder i komplekse og forretningskritiske dataproblemstillinger med dyb forståelse for information og teknologi.

7 Mandag, 16. december - Er den klar? Onsdag, 18. december Business Intelligence i cloud en en er hypet, men mange systemer er begyndt at rykke ud i cloud en. Er også en mulighed? I denne briefing diskuterer vi, om cloud en er klar til -platforme og -løsninger. Få svar på, hvad der kan være af muligheder og begrænsninger for at udnytte cloud en i dine projekter. Denne Platon Executive Briefing er for dig, der har ansvar for -afdelingen, -projekter eller ITansvarlig for -platform og -infrastruktur. Senior Consultant, MORTEN FREDERIKSEN Platon Norge Partner Morten Frederiksen har mere end 15 års erfaring med med både Microsoft og SAS, og er i dag ansvarlig for Platons Microsoft afdeling. Vi evaluerer primært på Microsofts cloud ydelser. Hvilke muligheder der findes for i cloud en både for back-end og front-end. Hvilke fordele og ulemper der er med cloud for. STEEN CORNELIUS Senior Consultant Steen Cornelius har mere end 20 års erfaring med opsætning af -platforme og er specialist i SQL Server.

8 Tirsdag, 14. januar Torsdag, 16. januar Få succes med en one company - Undgå de typiske faldgruber ved informationsharmonisering! Denne Platon Executive Briefing er for virksomheder, som har en vækst gennem opkøb og/eller skal i gang med en harmonisering af forretningsmodellen. Mange virksomheder forfølger en one company strategy og arbejder på en harmonisering af forretningsmodellen, processer og en konsolidering af systemerne. Men hvor vigtige er virksomhedens informationer i den sammenhæng, og hvordan håndterer man dem rigtigt i processen og ikke mindst, hvad skal man undgå at gøre? På denne briefing taler vi om udfordringer i forbindelse med udrulnings- eller implementeringsprojekter og kommer med vores bud på, hvordan man bør og ikke bør arbejde med virksomhedens informationer som vigtige ske brikker i jagten på en harmoniseret informationsstyring. Udfordringer i forbindelse med udrulnings- eller implementeringsprojekter. Hvordan du skaber den nødvendige bevågenhed. Mulige løsninger og typiske faldgruber. Værdifulde erfaringer fra relevante projekter. THOMAS PEIN MALMBERG Director Thomas Pein-Malmberg er en erfaren IM-konsulent, som leder business transformation programmer typisk i forbindelse med ERPimplementeringen. Han udvikler IMer bl.a. i forbindelse med opkøb af andre virksomheder eller brug af data til hhv. indkøb, produktion eller salg. THOMAS HOLMEN Principal Consultant Thomas Holmen er en af Platons førende Master Data Managementeksperter med 10 års erfaring med forretnings-it på sk niveau. Thomas har rådgivet flere virksomheder i komplekse og forretningskritiske dataproblemstillinger med dyb forståelse for information og teknologi.

9 Tirsdag, 4. februar Torsdag, 6. februar Engager brugerne med lækre -løsninger - og tilgængelighed er nøgleordene! Denne Platon Executive Briefing vil gennemgå nogle af de tanker og elementer, der ligger bag en god -brugeroplevelse (UX), og komme med eksempler fra forskellige kunder, brancher og teknologier. I mange år har fokus været på at indsamle og strukturere data, men selv om information er tilgængelig, er det stadig bemærkelsesværdigt svært for almindelige brugere at finde, forstå og anvende den. og tilgængelighed er nøgleordene og handler blandt andet om, at den enkelte målgruppe får information i den rigtige kontekst og kanal, præcis når man har brug for det. Tiden er derfor moden til at fokusere på visualisering, så information aktivt kommer ud til brugerne på de mange forskellige enheder. Vi skal tænke i hele oplevelser og justere dem omkring brugerens præmisser og virkelighed. En målsætning kan være, at oplevelsen skal engagere den enkelte og måske endda blive vanedannende. STIG TORNGAARD Partner Stig Torngaard er Practice Director for i Platon. Han er en af Platons førende konsulenter og har mere end 20 års IT-erfaring, hvoraf de 15 år har været dedikeret til. Stig grundlagde Platons Microsoft afdeling tilbage i 2001, men i de seneste to år har Stig haft fokus på og Advanced Analytics aspekterne af IM. Fokus på målgrupper og kontekst for brugen af -løsninger. Udnyttelse af nye teknologiske muligheder (eksempler og demonstrationer).

10 Mandag, 24. februar Onsdag, 26. februar Big (Data) Sales - Er der muligheder i at udnytte? Mange forbinder med sociale medier. På denne briefing åbner vi op for begrebet, og ser på nogle af de andre muligheder det skaber, blandt andet inden for salg, service og marketing. Virksomheder, der formår at udnytte og sortere i for derved at komme tættere på kunderne, vil stå tilbage som vindere. Gennem en systematisk anvendelse af information kan virksomheder opnå større og detaljeret indsigt i kundernes adfærd og behov. giver således mulighed for at identificere den mest optimale tilgang til kunderne med henblik på eksempelvis at øge salget eller kundeloyaliteten. Denne Platon Executive Briefing er relevant for alle, der arbejder med udfordringen omkring merværdiskabelse i forhold til sine kunder, f.eks.: Kommerciel ledelse Salgs- og marketingsledere IT- og -ansvarlige, der arbejder med at frembringe øget kundeindsigt Senior Consultant, RASMUS WINTHER Platon Norge MØLBJERG Director Rasmus Winther Mølbjerg har mange års erfaring med salg, marketing og etablering af CRM-er i forskellige organisationer. I arbejdet som konsulent har han igennem de sidste 5 år samarbejdet med virksomheder i Danmark, Finland og Norge omkring etablering af informationsdrevne kundeer og deraf afledte implementeringsprojekter. Holdningsanalyse gennem de sociale medier (Social media sentiment analytics). Forudseende og forebyggende initiativer (Predictive and preventive service management). Data-drevet salg & konkrete use cases. Integrationsopgaven for at kunne etablere et 360o billede af kunden.

11 HAR DU IKKE MULIGHED FOR AT DELTAGE PÅ DE ANGIVNE DATOER FOR PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS? I efteråret og vinteren tilbyder Platon at bringe vores Executive Briefings til din virksomhed ganske gratis! På mødet vil I få den ønskede briefing præsenteret, og i tillæg får I en unik mulighed for at diskutere jeres udfordringer inden for emnet med nogle af branchens dygtigste konsulenter. Platon roadshow-mødet vil bestå af: 1 times valgfri briefing fra denne brochure. 1 times rådgivning og diskussion med en ekspert fra Platon. OBS: Tilbuddet er gældende i en begrænset periode. SEND FORESPØRGSEL: Det eneste, du skal gøre, er at sende os en med et ønske om en konkret briefing, dato og klokkeslæt. Din forespørgsel sendes til Jonas Mortensen fra Platon på: jmo@platon.net. Du er også velkommen til at ringe på telefon Vi kan desværre ikke garantere at opfylde alle forespørgsler. PLATON ROAD- SHOW

12 Om Platon Overser du én af dine stærkeste ressourcer? Hvad nu, hvis enhver information, der genereres fra samtlige virksomhedsaktiviteter, var let tilgængelig uanset hvor og hvornår nogen i organisationen havde brug for den? Og hvad nu, hvis den var i det rigtige format og den rigtige kvalitet, som kunne hjælpe dig med at nå dine mål? Det kan vi hjælpe dig med! Platon er Nordens førende konsulenthus inden for Information Management, med erfaring fra mere end projekter til over 500 kunder globalt. Vi er uafhængige og beskæftiger 170+ af verdens førende Information Management-fagfolk. Se mere på Platon A/S peb.dk@platon.net København Dag Hammarskjölds Allé København Ø Aarhus Østergade Aarhus C

PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS

PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS Forår/sommer 2013 DELTAGELSE ER GRATIS! BI & MDM som Har du ikke mulighed for at deltage på de angivne datoer for Platon Executive Briefings? I foråret/sommeren 2013 tilbyder

Læs mere

Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution. Side 1

Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution. Side 1 Grab Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution Side 1 Side 2 Velkommen til den digitale revolution Alle taler om den digitale revolution. Om de nye eksponentielle digitale

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

PLATON BUSINESS BRIEFINGS EFTERÅR/VINTER 2010 TION MANAGEMENT BUSINESS ACTIVITY MONITORING MA GÅ LIDT FØR, OG FÅ NOGET MED HJEM...

PLATON BUSINESS BRIEFINGS EFTERÅR/VINTER 2010 TION MANAGEMENT BUSINESS ACTIVITY MONITORING MA GÅ LIDT FØR, OG FÅ NOGET MED HJEM... S INTELLIGENCE INFORMATION MANAGEMENT BUSINESS FORMATION LIFECYCLE MANAGEMENT DATAKVALITET BUS AGEMENT BUSINESS INTELLIGENCE INFORMATION MANAG CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT INTEGRATION DA NESS INTELLIGENCE

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi 2012 2 Lars Bo Jeppesen Ceo aegis media Danmark Det Digitale Akademi er en unik mulighed for at springe på det digitale

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

Offshore - hvor nemt kan det være?

Offshore - hvor nemt kan det være? Offshore - hvor nemt kan det være? Invitation ITB arrangerer i samarbejde med en række medlemmer en konference, som sætter fokus på off-shore softwareudvikling. Konferencen finder sted på: Hotel Haraldskær,

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Dansk Mode & Textil og Strategy Lab præsenterer en skræddersyet

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Færre omkostninger. flere muligheder Invitation til Enterprise Briefing & Vision 2009 Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Hvilken

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer Open Call søger sprint-facilitatorer Open call Kan I hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer og facilitere design-sprint? Så er det jer, vi søger til at være sprint-facilitator

Læs mere

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING

MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING MEDLEMSKAB VIDEN TIL VÆKST RETAIL VIDEN RETAIL UPDATES RETAIL SPARRING Om medlemskabet EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse med speciale

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 Ryk direkte i fængsel og vær med til at bryde muren for både grønne Start Ups og hårdkogte serieiværksættere! 1 BRYD MUREN OG INDTAG FÆNGSLET! Vær med til

Læs mere

PLATON BUSINESS BRIEFINGS FORÅR 2010 TION MANAGEMENT BUSINESS ACTIVITY MONITORING MA GÅ LIDT FØR, OG FÅ NOGET MED HJEM...

PLATON BUSINESS BRIEFINGS FORÅR 2010 TION MANAGEMENT BUSINESS ACTIVITY MONITORING MA GÅ LIDT FØR, OG FÅ NOGET MED HJEM... S INTELLIGENCE INFORMATION MANAGEMENT BUSINESS FORMATION LIFECYCLE MANAGEMENT DATAKVALITET BUS AGEMENT BUSINESS INTELLIGENCE INFORMATION MANAG CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT INTEGRATION DA NESS INTELLIGENCE

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter.

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter. Iværksætterkursus Formål Formålet med kursusrækken er at give dig og din nystartede virksomhed det bedst mulige fundament fra starten. Du lærer at navigere uden om faldgruber samtidig med, at du får et

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Scale-Up Denmark s Center for Offshore Industri

Scale-Up Denmark s Center for Offshore Industri Scale-Up Denmark s Center for Offshore Industri Har din virksomhed potentialet til at revolutionere offshore industrien? Har I en genial ide, en hemmelig ingrediens eller en overlegen teknologi? Har I

Læs mere

IT-drift konferencen 2014. Big Data know. act. grow.

IT-drift konferencen 2014. Big Data know. act. grow. IT-drift konferencen 2014 Big Data know. act. grow. Kort om mig selv Jens-Jacob T. Aarup Medstifter / partner Salgs- og marketingdirektør Inspari A/S // 2 Passioneret omkring udnyttelse af data Fokuseret

Læs mere

Heldagsseminar torsdag den 12. marts 2009 i Ingeniørhuset, København INGENIØRFORENINGEN

Heldagsseminar torsdag den 12. marts 2009 i Ingeniørhuset, København INGENIØRFORENINGEN Organisationen og it: Fra medlemsservice til kundepleje Heldagsseminar torsdag den 12. marts 2009 i Ingeniørhuset, København INGENIØRFORENINGEN Medlemsorganisationer og virksomheder kan lære meget af hinanden.

Læs mere

Ledelse Organisationsudvikling

Ledelse Organisationsudvikling Personalestyrelsens temadag 12.april 2011 Gitte Mandrup Ledelse Organisationsudvikling Forstå behov og opgaver udefra og ind Tag ansvar indefra og ud Virksomhedens ydelser, resultatkrav, realiteter, udfordringer

Læs mere

Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers

Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers Arbejdet i spændingsfeltet mellem forretning og IT Digital forretningsudvikling og strategi Kunder, kundeoplevelser, kunderejser E-commerce, CPH

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed Hvem er vi What is hot 2018 undersøgelse Resultat og top scorer Trends indenfor top scorer Den digitale virkelighed Jannik Andersen kaastrup andersen Erfaringer og trends vi oplever Teknologiske aspekt

Læs mere

DIGITAL. viden Kursuskatalog. Hvad revisor skal vide om digitalisering.

DIGITAL. viden Kursuskatalog. Hvad revisor skal vide om digitalisering. DIGITAL viden 2018 Hvad revisor skal vide om digitalisering Kursuskatalog www. Hvad skal revisor vide om digitalisering? Den digitale verden er accelereret af den teknologiske udvikling, og man kan let

Læs mere

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser FUTURE Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser k for forretningsudvikling, igitale tendenser OM NETVÆRKET CENTRALE TEMAER Finanssektorens Uddannelsescenter

Læs mere

NETWORKED BUSINESS TOUR

NETWORKED BUSINESS TOUR NETWORKED BUSINESS TOUR Fra social media-buzz til Networked Business Bliv medarrangør - det er gratis og skaber forandring og værdi for dine kunder og dit netværk prospekt: version 3 JERES NÆSTE EVENT

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger Open Call søger designpartnere til at facilitere designsprints med fokus på digitale løsninger Open call Vil I hjælpe med at ruste danske virksomheder til en digital fremtid? Og har I erfaring med at facilitere

Læs mere

Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men...

Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men... Danske virksomheder har store digitale ambitioner, men, men, men... Foto: Colourbox LEDELSE & ORGANISATION Af Jesper K. Jørgensen 7. sep. 2018 Kl. 9:45...de este har alt for få, konkrete, effektive indsatser!

Læs mere

Rådgiverkatalog LEADGENERERING

Rådgiverkatalog LEADGENERERING Rådgiverkatalog Vælg én rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp inden for bl.a. leadgenerering, mødebooking og salg, kommunikation, branding, PR og sociale medier, video og online markedsføring.

Læs mere

Fremtidens UDFORDRINGER

Fremtidens UDFORDRINGER HUB NORTH - 2ND ANNOUNCEMENT Fremtidens UDFORDRINGER skal loses nu! Hub North inviterer til målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Du kan sikre dig en plads ved at

Læs mere

3C Salesforce Support

3C Salesforce Support 3C Salesforce Support www.3cconsult.dk Salesforce Cloud Alliance Partner Salesforce support Hvem peger flaskehalsen på hos jer? - Er din Salesforce medarbejder 4 personer i 1? - Vil han gerne holde fri,

Læs mere

Industri & Design Forum 2015

Industri & Design Forum 2015 Velkommen Agenda for dagen Mød eksperterne The Future of Making Things Udstillere Industri & Design Forum 2015 Den 22. september 2015 i Roskilde Den 23. september 2015 i Horsens Tilmelding Industri & Design

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt!

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! A Kursusprogram: Online markedsføring Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! For når alt kommer til

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

IT Projektleder ERFA 9. juni 2011. Tema: Brug af Business Intelligence (BI) og sociale medier

IT Projektleder ERFA 9. juni 2011. Tema: Brug af Business Intelligence (BI) og sociale medier IT Projektleder ERFA 9. juni 2011 Tema: Brug af Business Intelligence (BI) og sociale medier Centerleder i Innovationscenter for ebusiness Jan Overgaard Revideret agenda 09:30 09:45 Registrering, kaffe

Læs mere

VL89 Executives Changing the Game

VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game Opgradér til Leadership 2.0, den nye virkelighed "What got you here, won t get you there" Hvad er din virksomheds eksistensberettigelse

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu!

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! Hub North inviterer til gratis, målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Det er sidste chance for at sikre sig en af de

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation Brugerdreven innovation - værktøjer til udvikling med brugeren i centrum Det får du ud af at deltage: n Få en innovationsprofil af din virksomhed n Skab optimale produkter og processer gennem brugernes

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger

BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness - en af Europas stærkeste IKT-klynger BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, som arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Målet er at

Læs mere

EXECUTIVE BUSINESS BRIEFING 2017

EXECUTIVE BUSINESS BRIEFING 2017 EXECUTIVE BUSINESS BRIEFING 2017 Manufacturing #RenewYourBusiness Skab konkurrencefordele med dine data Jakob Riis Bentsen 30-11-2016 CGI Group Inc. 2016 Hvem er jeg? Mat. Stud & Udvikler Reklamedata

Læs mere

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 Men først lidt om mig selv Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

Når selskaber har en klar IT-strategi og anskaffer systemer med fokus på behov, værdi og sammenhæng.

Når selskaber har en klar IT-strategi og anskaffer systemer med fokus på behov, værdi og sammenhæng. IT Når selskaber har en klar IT-strategi og anskaffer systemer med fokus på behov, værdi og sammenhæng. Fra strategi til resultater i forsyningssektoren 2 Når selskaber har en klar IT-strategi og anskaffer

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

CommerceGruppen ApS. Hvorfor os? Her er tre gode grunde. Magento Integration. Magento udvikling. Magento hosting. Specialister i High

CommerceGruppen ApS. Hvorfor os? Her er tre gode grunde. Magento Integration. Magento udvikling. Magento hosting. Specialister i High Find den rigtige Magento løsning til din virksomhed sales@commercegruppen.dk Tlf +45 7020 8844 CommerceGruppen ApS CommerceGruppen ApS er et 100 % ejet datterselskab til ProContractors Holding ApS. Samtlige

Læs mere

EXECUTIVE BUSINESS BRIEFING 2017

EXECUTIVE BUSINESS BRIEFING 2017 EXECUTIVE BUSINESS BRIEFING 2017 Retail & Consumer Services #RenewYourBusiness Skab konkurrencefordele med dine data Jakob Riis Bentsen 30-11-2016 CGI Group Inc. 2016 Hvem er jeg? Mat. Stud & Udvikler

Læs mere

Strategisk Forhandling 2.0 Det er din bundlinje!

Strategisk Forhandling 2.0 Det er din bundlinje! Strategisk Forhandling 2.0 Det er din bundlinje! 9. 10. juli 2015 TBA Strategisk Forhandling 2.0 2+2 = 3 Hvordan påvirker din kommunikation dine resultater? Rigtig mange forhandlinger falder sammen på

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015 1 ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 201 1 2 INDHOLD 1 2 6 7 8 9 10 Indledende [Side ] Mobile trends [Side ] Hvor er I nu? [Side 6] Hvad vil I opnå? [Side 7] Hvad får brugeren

Læs mere

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling

Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation. - Vil du være med? Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Executive Management uddannelse i forretningsudvikling & innovation - Vil du være med? & Strategi - Innovation - Ledelse - Forretningsudvikling Dansk Mode & Textil og Aalborg Universitet præsenterer en

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

til optagelsesprøven på PBA i Smykker, Teknologi og Business 2012

til optagelsesprøven på PBA i Smykker, Teknologi og Business 2012 til optagelsesprøven på PBA i Smykker, Teknologi og Business 2012 Temaet for optagelsesprøven er: Mødet mellem det moderne smykkefelt & 3D printeren. Forord For at kunne klare sig i smykkebrancen i dag

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til fire fremragende og aktuelle Masterclasses. Fire muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

Få Succes med dit salg!

Få Succes med dit salg! Breaking Rules Få Succes med dit salg! Challenger Sale & Rule Breaking Strategy Lise Grevenkop-Castenskiold og Nicolai Jacques Sørensen hos BrainsBusiness 11/2/2015 Sådan får du succes med dit salg 09.00-09.45

Læs mere

Diskussionsoplæg: Regulering af virksomhedernes

Diskussionsoplæg: Regulering af virksomhedernes Diskussionsoplæg: Regulering af virksomhedernes dataanvendelse Disruptionrådets sekretariat September 2018 Bør det være nemmere for virksomheder at høste og genanvende data til udvikling af nye innovative

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? ? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Sociale medier b2b. nye veje til salg

Sociale medier b2b. nye veje til salg Sociale medier b2b nye veje til salg 1 FORORD VELKOMMEN TIL ANALYSEN De sociale medier får stigende betydning for vores kommunikation og deling af viden. Det smitter af på erhvervslivet og skaber nye forretningsmuligheder.

Læs mere

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris.

Det gør det nemt og overskueligt for kunden og muligt for JN Data at levere sikker og stabil IT-drift effektivt - og til en attraktiv pris. STRATEGI 2020 I JN Data har vi lanceret en strategi med et kommercielt sigte. Med strategien har vi en klar ambition om, at vi i 2020 er en one stop shop for vores kunder. Det betyder, at vi finder vi

Læs mere

Projektportal og ESDH. Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/

Projektportal og ESDH. Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/ Projektportal og ESDH Thomas Palsbjørn-Pedersen, Principal Business Consultant, 8/11-2017 Thomas Palsbjørn-Pedersen Principal Business Consultant Fagligt ansvarlig for søgning, dokumenthåndtering og taksonomi

Læs mere

Sauntesvej 13, 2820 Gentofte

Sauntesvej 13, 2820 Gentofte Kjerulf & Partnere er flyttet Efter knap 10 gode år i Det Røde Hus ved Peblingesøen har vi besluttet at rykke teltpælene op og flytte til et nyt domicil. Vi var plaget af indbrud på det ydre Nørrebro og

Læs mere

Re-tail Retail. Data-driven retail 6. februar 2014 Thomas Black-Petersen // 1

Re-tail Retail. Data-driven retail 6. februar 2014 Thomas Black-Petersen // 1 Re-tail Retail Data-driven retail 6. februar 2014 Thomas Black-Petersen // 1 Passioneret for hjælpe vores kunder fra data til viden -ogfra viden til værdi Fokuseret Business Intelligence software- og konsulenthus

Læs mere

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S

Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Matas digitale kunderejse DELL Technologies forum 2018 Thomas Grane Direktør for Teknologi og Organisation Matas A/S Thomas Grane 1990-1992: IT konsulent 1992-1997: System administrator, Matas A/S 1997-2008:

Læs mere

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk

DI Rådgiverne. DI Rådgiverne. H.C. Andersens Boulevard København V raadgiverne.di.dk 12 H.C. Andersens Boulevard 18 1787 København V DIRaadgiverne@di.dk +45 3377 4601 raadgiverne.di.dk Dansk Industris branchefællesskab for rådgivervirksomheder Følg på LinkedIn Følg på Twitter Bestil s

Læs mere

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Produktpakker PRODUKTPAKKER TILBUD FRA ANALYSEAFDELINGEN

Produktpakker PRODUKTPAKKER TILBUD FRA ANALYSEAFDELINGEN Produktpakker NORDJYSKE Mediers analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er opdateret om tendenser i dit marked. Vi giver dig en bedre forståelse for forbrugeradfærd, medierne og diverse annonceringsmuligheder.

Læs mere

EDUCATION DAYS FOR KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE

EDUCATION DAYS FOR KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE G4S ACADEMY EDUCATION DAYS FOR KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE TILMELD DIG HER VERSION 170808 G4S ACADEMY G4S Academy er en tværorganisatorisk afdeling, der fokuserer på strategisk udvikling af relationer,

Læs mere

Skal jeg hyre konsulenter?

Skal jeg hyre konsulenter? Maj 2012 3. årgang, nummer 4 Skal jeg hyre konsulenter? Eller ansætte flere medarbejdere? SAP-koncernen stormer frem. Der er ikke langt imellem virksomhedsopkøb og lancering af ny teknologi. Igen i første

Læs mere

Product Information Management

Product Information Management Product Information Management Få værdi af at styre din produktdata Seminar, forår 2019 Speaker Jacob Johnsen Partnerkonsulent Dynamicweb jaj@dynamicweb.dk Agenda Introduktion til Dynamicweb Hvad er PIM?

Læs mere

Hvordan bliver din butik synlig på nettet?

Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Ved Teknologisk Institut 23. April 2013 Program Kl. 14.00-14.10 Velkommen v/dansk Erhverv Kl. 14.10-14.55 Fordele og faldgruber ved sociale medier v/peter Lemcke

Læs mere

Når forsyningsselskaber har en klar IT-strategi og anskaffer systemer med fokus på behov, værdi og sammenhæng.

Når forsyningsselskaber har en klar IT-strategi og anskaffer systemer med fokus på behov, værdi og sammenhæng. IT Når forsyningsselskaber har en klar IT-strategi og anskaffer systemer med fokus på behov, værdi og sammenhæng. Fra strategi til resultater i forsyningssektoren 2 Når forsyningsselskaber har en klar

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere